REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN"

Átírás

1 Test & lélek kapcsolatépítés REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN Molnár Mária Lélekszint ismeretek c. sorozat eladása november

2 Omar Khajjám Kubáját: [32] Élet s Halál közt dús gyümölcsbe ért lelkem ágyában sok fanyar Miért; Csak az Ember maradt örök titok: > Miért él, ha meghal? S miért hal meg, ha él? <

3 Az eladás célja: Az egyéni emberi lét örökkévalóságának hirdetése Az eladás részei: A reinkarnáció létrejötte és mibenléte A hármas testi egység Látható és láthatatlan testünk rétegei, energiahálói Az ember helye az Univerzumban Felkészülés a reinkarnációra A küldetés Visszatérés a másvilágra Mit tehetünk a lelkünkért? Az eladás üzenete: Az ember isteni eredet lény. Dolga, hogy ennek tudatában éljen, és visszataláljon lelkén keresztül a Teremtjéhez.

4 REINKARNÁCIÓ LÉTREJÖTTE ÉS MIBENLÉTE Re in carne!! Vissza a húsba! Definíció: : A reinkarnáció a körforgás folyamatában ismétld létsík váltás. Létrejötte: Megtörtént a bnbeesés,, megszületett az els karma, és követte a többi. Létrejött a karma törvénye az univerzumban, amely testbe zárta a lelket. Létrejött a köztes lét fels és alsó 12 szintje, és elpusztult az si emberi világ. Elindult a körforgás,, és elindult egy Új emberi világ. Archaikus emberben a lélek finom energiája idlegesen érintkezett a fizikai anyaggal, vagyis a lélek bármikor szabadon összekapcsolódhatott a fizikai testtel. Szakrális szubjektumban; ; összekötötten, de még mindkét testben mködtünk. A mai emberben a lelki mködés háttérbe szorult.

5 Mibenléte: Az Ember látható fizikai test és láthatatlan lélek. Két létforma egyesülésének következménye. Minden természeti folyamatban, így az emberi életben is periodicitás van. Másvilág, túlvilág: Lejövünk a transzcendens világból, a másvilágból. Több-kevesebb ideig itt tartózkodunk a Földön. Visszamegyünk a másvilágba, ahonnan jöttünk. Más, mert különbözik emberi fizikai világunktól. Más, mert egy nem látható, de érzékelhet létsík. Más, mert ott más anyagból való testben vagyunk önmagunk. Onnan jöttünk, és oda térünk vissza.

6 A reinkarnáció ismerete nagyon fontos az emberiségnek! Eszméje más megvilágításba helyezi az emberi élet értékét. Megzabolázza az ember bizonyos törekvéseit. Jelentsen halványítja a gonosz erk befolyásolását világunkra. Ismeretében az ember féken tartja önmagát. Megérteti velünk a földi és égi számadás fontosságát. Az embertl függ, hogy az emberiség fennmarad-e e az univerzumban.

7 A HÁRMAS TESTI EGYSÉG A reinkarnációs folyamat megértéséhez szükséges a testi egység és a kétszint rétegzdés ismerete. Holisztikus felépítésünk egyszersített ábrája:

8 Az egyéni lélek Isten teremtménye, a FÉNY szülötte. Több dimenzióban létezni képes, örök élet, láthatatlan energialényünk. Bens, isteni eredet gyermeki önmagunk. Lelki természetünk, tudatosságunk és karmánk hordozója. Testi mivoltunk feletti létformánk, mely összeköt bennünket a Forrásunkkal. Nagysága az emberi méret tízszerese. Az egyéni ember az egyéni lélek kivetülése a fizikai világba. Lelki és emberi testünket energiaudvar veszi körül. Tapintható-testünket testünket körülvev energiaudvar az aura. A lélek-testünket körülvev energiaudvar a süveg. A három egységet az istenemberi háló tartja össze.

9 Ember és lélek vagyunk. A Köztes lét lelki értelemben vett fizikai síkján lélekként, az emberi értelemben vett fizikai síkján emberként mködünk. Mindkét szinten mködni kiépített test lélek kapcsolatban lehet. A két testünk elválaszthatatlan, egymásba épült. Brünk alatti rétegeinkben emberként, illetve ember + lélekként, brünkön kívüli rétegeinkben lélekként mködünk.

10 Lélekszintünk kutatásával a bels világunkat megismerhetjük, lelki mködésünket érzékelhetjük, testi auránk és lelki süvegünk összetevit feltisztogathatjuk, létrejön lelki mivoltunkkal a tudatos kapcsolat, érzékelésünkbe visszaemelhetjük bels hallásunkat, és látásunkat, kapcsolat épül égi családunkhoz, segítinkhez és mesterünkhöz, lélekszint önismeretre jutunk, önmagunkra ébredünk, felébredünk, javítjuk emocionális és mentális közérzetünket, egészségünk javul. Az egyéni ember ennyit tehet önmagáért. De ezt meg kell, hogy tegye az emberiség fennmaradásáért!

11 Lélekszintünket bels világunkban vezet úton ismerhetjük meg. Ez az út A FÉNY ösvénye. A lélekszint önmegismerés ösvénye. A visszavezet út. Az egyenesen a Forrásunkhoz vezet út. A Kegyelem, a Szeretet útja az embertl a lelkén keresztül a Teremtjéhez. Emberi lényünk az, aki kutat, aki önmagát el akarja helyezni a világban, és uralni akarja ezt a világot. Lelki lényünk az, aki tudja magáról ki, honnan jött, és hova tart. Még akkor is, ha most éppen nem az igaz útját járja!

12 Az ábra magyarázata: Az aura egy energia védburok, melyet a lélek hoz le magával az aurikus üregében. Ebben a testünkben érintkezik egymással a durva és a finom energia, a lélek ebben lép be a testbe. Minden leszületésnél változó tartalmú aurát hoz le a lélek. Bele tesznek minden, a földi élethez kell információt. Helyet ad 7 emberi energiahálónknak, 5 lélektudati rétegünknek, és a süvegnek. Helyet ad minden istenemberi energiahálónkon belüli rétegünknek és részünknek.

13 Lélektestünk egy része az aura testünkbe ereszkedik le a köldökünk fölé, a napfonathoz. A lélek szimbóluma a kör vagy gömb. A körforgásban él lélek jele a kör megcsavarásával átalakult a végtelen jelévé. Körülveszi az aurája, melyet süvegnek hívunk.. Ebben van a létek összes rárakódása és lenyomata, melyek misztériumként viselkednek. Elhívhatók, megismerhetk, és feloldozhatók. Alsó köre bent csücsül az aurában. Áthatja az aurát és a fizikai testet. A fels kör túlnyúlik az aurán, de a részeinket összeköt istenemberi hálón belül marad. Az ezüst szálakból font ezüstkötél a köldökzsinór testünk és lelkünk között. A napfonatnál belép a testünkbe, majd szálai továbbágaznak. Az ezüstkötél istenemberi hálónk része, melyet minden egyes földi élethez külön-külön kapunk. Ez éltet, ez bennünk az Isten áldása. A láthatatlan része a süveg alatt él tiszta lélek, teremtett önmagunk, aki a fénygyermek, a szikra és a bens gyermek hármasságából áll. A szeretet energia a fénygyermeket, az isteni energia a bens gyermeket táplálja, mely lelki részeink ezt tovább sugározzák az emberi energiahálókba. Ha nincs kapcsolatunk a lelkünkkel, akkor elzártuk magunkat a tiszta energiáktól.

14 Lélektestünk fbb jellemzi: Szimbolon rendszerben isteni eredete alapján szimbóluma a gömb. Születése: kiáradt a Teremtbl,, az isteni IGE és a lélekenergia egyesüléseként. Neme: egynem Nem látható, nem érzékelhet, nem mérhet, de rezdülése érezhet. Anyagát tekintve finom energia, egy kozmikus esszencia. Nem hat rá a tér és az id. Több dimenzióban képes egyszerre élni. Formáját, alakját, tömegét teremt erejével bármikor változtathatja. tja. Rezgésén keresztül nyilvánul meg. Rezgésszintje tudat-rétegei összekapcsoltságától függ. Él, emlékezik, gondolkodik, szabad, névvel jelöli magát, és égi családhoz tartozik. Egyéni evolúciós folyamatban építette fel az egót, és az értelmét. t. Küls burka a süveg. Ebben hordoz minden ráépült dolgot, lenyomatot. A testhez az aurán keresztül kapcsolódik az istenemberi hálónk ezüstkötelével. e Földi dolga, hogy testünket életervel ellássa, és ráébredjen küldetésére. Mérete több mint tízszerese az emberi testnek. Ember lélek nélkül nem létezik. Lélekként mködésünk arányát jó felemelni 50 % -ra.

15 LÁTHATÓ ÉS LÁTHATATLAN TESTÜNK RÉTEGEI Az ember rétegei Az ember látható és nem látható, szét nem választható részekbl áll. Látható része a fizikai test összes alkotóeleme, és a ráboruló aura. a Láthatatlan része maga a tiszta lélek, és a ráboruló süveg. Emberi rétegeinket nevezhetjük bennünk és körülöttünk lév burkoknak, szinteknek vagy energiahálóknak is. A rétegek felfelé haladva egyre finomabb energiatesteink,, melyeknek szabott a feladata, és fenntartják életmködésünket. Részben a testen belül,, részben a testen kívül foglalnak helyet. Az alsó két rész csak ember, lélek nélkül. A következ három már ember és lélek együtt.. A hatodiktól felfelé csak lelki minségünk.

16 Emberi rétegzdésünk ábrája:

17 Testünkben elhelyezked rétegeink Fizikai emberként egy életre születünk. A többi hálónkat a lélek hozza le. Érzelmi hálónkban hordozzuk pozitív és negatív, durva és finom érzelmeinket. Hozott érzelmeink finomsága jelzi, milyen magasról születtünk le,, s milyen rezdüléseket érzünk meg. Az érzelmek változnak, útvezetk. Vezethetnek a Fény felé, vagy a sötétség világába. Karmikus hálónkkal döntünk átélt érzelmeink és karmikus emlékeink alapján. Ebbl merülnek fel régi életképeink. Lélekemberi hálónk ébreszt lelki énünkre. Stabilizál. Tudja, hogy kik vagyunk és hova tartozunk. Képesít a tiszta tudat használatára, információ lehívására, bels látásra és hallásra. Öntudatra ébreszt hálónkkal válunk öntudatos emberré. Képesít lelkünk felszabadítására, és a fensbb énünkkel való kapcsolatra. Ersíti bennünk a hittudatot, kapcsolatot az égi lényekkel, az univerzális tudattal.

18 Auránkban elhelyezked rétegeink Szimbólum-hálónkkal hangolódunk rá az univerzum rezgésére. Egy földi életünkre szóló szimbólumainkat hordozza, melyek egy-egy érzelmet, blokkot, átkot, stb. rejtenek. Energia rétegünk változó, szabályozza az energiaáramlást, a csakrák mködését, ellátja testünket energiával, és négy földi életbl áthozott, megoldásra váró dolgainkat tárolja. Rezgéshálónk örök, a testen belülre és kívülre terjed. Hibás mködése a testben daganatos betegségeket okoz. Az emberi testben ideghálóként jelenik meg. Fénygyermek hálónk örök. Ezzel érzékeljük, hogy honnan jövünk. Felemel, tudatosítja a küldetésünket, ösztönöz lelki feladatunk végzésére. Bevonzza a szeretet energiát. Bensgyermek hálónk örök. A lelki bels gyermek levetülése. Isteni eredet gyermeki önmagunk hordozója. Bevonzza az isteni teremt energiát. Angyali hálónk köt össze a Fehér Világgal és angyali énünkkel. Élettartama egy karmikus körre szól. Szimbóluma egy fehér lap. Istenemberi hálónk egy életre szól, összezárja testünket és lelkünket, összeköt a fénylelkünkkel. Kiteljesít, és tökéletesedésre képesít.

19 A lélek rétegei A lélek rétegei az evolúció során ráépült tudathalmazok, melyek a lelkek közötti gondolati információ áramoltatás, kommunikáció következményei. Minden réteg egy önálló világ, külön áll, de a többivel összeköthet, más szinten rezeg, független egymástól, szakosodott, speciális, a gondolatok egy-egy fajta csoportjával foglalkozik, kihat a fizikai testre. A rétegek, (tudati szintek) együtt alkotják a lélektudatot. A szintek tisztasági foka határozza meg az emberi energiahálók épségét, egészséges mködését. A halmazokon át szálak futnak, amelyek tisztasági foka határozza meg a lélektudat állapotát, teremt gondolataink erejét, rezgésünk magasságát, és viselt szimbólumainkat.

20 Lelki rétegzdésünk ábrája

21 Lelki rétegeink misztikus szembesülési folyamatban ami a földön történ számadás - összeköthetk. A meglév szakadások területeket zárnak el a lélekben, amelyek funkcióját így életünk megoldásához használni nem tudja. Folyamata misztikus, a Fény útján jár,, szakaszosan emeli fel az én- tudatot. Ebbl merül fel, hogy az ember honnan jött, ki, mi a dolga, hova tartozik, és hova tart. Változást eredményez érzelmeinkben, gondolkodásmódunkban, és természetünkben. Az ember öntudatára ébred, elfogadja önmagát lelki l lényként és kéri a lelki vezetést. Emberi értelmünk a lélektudattól független. A két tudat között spirituális képzéssel lehet kapcsolatot teremteni.

22 Meddig jussunk el tudatosságunk felemelésében? Tlünk függ. Például: Ha Én egy istentudaton él ember vagyok, akkor tisztában vagyok saját jelentségemmel, tisztában vagyok az univerzumban elfoglalt helyemmel, tisztában vagyok a Fénnyel, amit követnem kell, nem befolyásolnak a gondolatok, én befolyásolom a gondolataimat.

23 Lélektudati rétegzdésünk rövid ismertetése: Én-tudatunk kétoldalú. Emberi és lelki. Az átjáró tudatalattink kapuja. Karmikus tudatunkban hordozzuk múltunk nyomait, és kivetítjük evilági feladatunkat. Fénygyermek tudatunk adja a lelki én-tudatra ébredés lehetségét, beáramoltatja az isteni szeretet-energiát, energiát, lelkünk világossága, rzi a szikrát, a lélekemberi rétegünkbe hitet önt. Bens gyermek fensbb énünk tudata teszi lehetvé öntudatra ébredésünket, beáramoltatja az isteni teremt energiát, ersíti az emberi gondolatok olatok teremt erejét. Emlékezet rétegünk mindent riz, megvilágosítható. Itt gyökereznek betegségeink, geink, melyek legfbb okozója az önvád, a bntudat, a lelkifurdalás. Tele van szimbólumokkal. Ebben mködik az idkerék. Küldetés tudat ráébreszt, lélekként mi dolgunk a világban. Tárolja a létek küldetéstekercseit.

24 Ébredés tudatunk mutatja lelki egónk minségét. Ebben születnek meg felismeréseink. Felébreszt bennünket az örök életre. Csoporttudattal tal kapcsolódunk az égi családhoz, a családi tudáshoz. A hova tartozásunk tudata. rzi a családi szimbólumot. Ezzel kapunk égi segítséget. Erre hatnak a negatív manipulációk. Tele van félelmi szimbólummal, l, emiatt félelmeink lakhelye. Isteni, kegyelmi, teremt tudatszintünk által vagyunk képesek önmagunk és mások elfogadására. Lehetvé teszi a lelki bánat oldását. Hordozza za a megbánás és a megbocsátás képességét. Mködésbe hozza szervezetünk öngyógyító mechanizmusát.. Lehozza számunkra az isteni kegyelmet, valós megszabadulást hoz. Ebben a tudatban szállunk ki a körforgásból. Akinél ez a tudat mködik, a legjobb lélekgyógyász. A tanult szellemi gyógyító ezzel a tudattal válik áldott gyógyítóvá. Ennek a tudatszintnek az elérésekor jelenik meg bennünk az Isten báránya szimbólum,, ami az ártani nem akaró, tiszta lélek szimbóluma.

25 Univerzális tudatszintünkkel hívjuk le kérdéseinkre a tiszta tudatból érkez válaszainkat. Szimbólumok formájában leáramoltatja az égi tanításokat, itt lakik az isteni tudatunk. Ezzel férünk hozzá a tudás templomaihoz,, az égi gyülekez helyekhez, az akashához,, és az emberi köztudathoz is. Azok tudják használni, akik nem görcsösek, akik felszabadították lelküket, akik hittel befogadják a leérkez energiákat és válaszokat, és megkapták a megfelel beavatásokat. Fénytudat szintünket a felslelki, fénylelki minségünkben használjuk a Fehér F világban. Ebben a tudatban lelkünk csak befogad, hiszen itt már r Fény a FÉNYBEN. Fénytudattal élnek a fénylények is, csak más szinten. A fénylények egy lelki létforma. Kiesnek a fénytudatból, ha karmát gyjtenek, mert ekkor r bekerülnek a köztes létbe.

26 AZ EMBER HELYE AZ UNIVERZUMBAN Az ember misztériuma a FÉNY inkarnációjában létrejött emberi állapotok összessége. A FÉNY inkarnációja a lélek testet öltése az emberben. A születés misztériuma a lélek emberi testet öltésének folyamatából az a pillanat, amikor a lélek finom energiája kapcsolatba lép a fizikai anyaggal. A halál misztériuma lélek testelhagyásának folyamatából az a pillanat, amikor a finom energia elválik a durva energiától. Az élet misztériuma a FÉNY, azaz Isten lelken keresztüli fenntartó életerejének kivetülése a fizikai világba.

27 A FÉNY inkarnációja Az ember fölött a FÉNY szintjén elindul a Teremt Fénye lefelé *** Az ember szintjén a FÉNY a testben csapdába esik, elveszíti vezet szerepét, elhomályosodik. Ezért az ember választóvíz. *** Az ember alatt a SÖTÉTSÉG szintjén a FÉNYT elnyeli a sötétség

28 Isteni világ *** Fehér világ a Megváltó országa, lakói a fénylelkek *** Szintek feletti világ lakói angyali énünk, szintek feletti lelkek- univerzális lét *** Fels Köztes lét lakói lelkek és emberek 12. szintje lakói mesterek 11. szintje lakói segítk, mesterek 10. szintje a Lelkek Szövetsége uralja, itt készülnek fel a lelkek az inkarnációra nációra 9. szintje 8. szintje 7. szintje 6. szintje 5. szintje 4. szintje (4-10 felemelkedési szintet kell bejárni a léleknek az újjászületésig) 3. szintje a bntudat szintje, s a pokolba vezet kapu 2. szintje a lelki értelemben vett fizikai lét 1. szintje az emberi értelemben vett fizikai lét. Csak itt beszélünk emberrl. *** Alsó köztes lét, szintek alatti világ, Fekete világ lakói gonosszá vált lelkek.

29 FELKÉSZÜLÉS a REINKARNÁCIÓRA A reinkarnáció a körforgás állandó mozzanata, melyben háttérbe vonul a lélek, és eltérbe kerül az ember, az ember életében megalapozza a visszatérését, és a következ leszületését, majd leépül az ember, s eltérbe kerül a lélek. Reinkarnációra készülve a szabad akarat törvénye szerint dönt a lélek a leszületési szintrl, a felkészülés mozzanatairól, küldetési céljáról és annak körülményeirl. A lejövetelt a Lelkek Szövetsége készíti el. Ezen belül minden égi családnak és családon belüli csoportosulásnak szerepe van.

30 Az elkészítés is szintekre van tagolva. Megértéséhez kell a rétegzdések tanulmányozása, mert megmutatják a számadás fontosságát. A számadás a mennyország 1. szintjén folyik, melyben leveti a lélek az emberi hálókat, letekeredik a süveg, és emberbl ismét lélekké é válik a lélek. Maga dönti el, hogy mennyi idt szán a számadásra, és mirl milyen mértékben ad számot. Bármikor kiszállhat. De minden leszületése arról a szintrl indul, amilyen szintre felemelte magát az utolsó számadása során. Eredménye az emberi érzelemháló finomságán mérhet le. Számadás szintjérl átkerül a felkészítés szintjére. Az átvilágítási szinten értékelés történik. Itt kerül fel minden a süvegére, amirl nem adott számot, az emberi én-tudat, plusz a következ földi élethez szükséges dolgok.

31 A földre készülés folyamatában felöltözködik a lélek, mint amikor az ember felveszi ruháit. Felkészülésekor a Számon kérktl átkerül a Bírákhoz. A számadás szintjérl az átvilágítás szintjére. A Bírák átvilágítják, s elször meghatározzák a következ életére szóló f karmát, vagy karmáit. Ez bekerül a karmikus tudatába. A Felkészítknél végignézi, milyen fejldési lehetségeket kaphat. Egy lehetséget kiválaszt. A Bíráktól megkapja a küldetéstekercset. A karma és a küldetés a szimbólumhálón és az érzelmi hálón ers nyomban felíródik,, s ez a kett fogja alakítani a születend ember jellemét és tulajdonságait. Ismét átnézi a lehetségeit, hogy a kapott karma és küldetés tükrében milyen életek várhatnak rá. Életutat, lehetséges családot, vagy családokat választ. Ezután nemet választ. A Bírák megalkotják a szimbólumhálóját,, amibe belehelyezik az összes eddig felhalmozott blokkjait, átkait, begyjtött szimbólumait, stb. s Süvegén visszarendezdnek a tudatrétegei.

32 A lelki fénygyermek lesugározza az emberi fénygyermek hálót. A lelki bens gyermek lesugározza az emberi bensgyermek hálót.. A lélek, ahogyan öltözködik, egyre inkább kezd emberré válni. A lélek megnyitja az átjárót, ami az emberi értelmet és a tudatalattit hozza. A lelki egó rátelepszik az emberi rétegzdés érzelmi hálójára,, melyben elhelyezik a domináns érzelmeket. Ezért van az, hogy az érzelmek minden rezdülése befolyásolja a tudatot. Megkapja az istenemberi hálót és az Én-tudat testbe zárja a lelket, emberré válik. Ezután a Bírák és a Felkészítk már véglegesnek tekintik az embert. A sorskönyve megíródott. A záró mozzanat az embert útjára bocsátó isteni szózat,- mely útravaló, áldás, az életet jóváhagyó isteni Ige-, véglegesíti a lélek és az ember kapcsolatát. Összeköti a testeket, hármas egységet hoz létre. Ezután a lélek elkezd vajúdni, elszánja magát a létsík váltásra, megfogja az istenháló ezüstkötelét,, érintkezésbe lép a hústesttel, és világra jön a kialakított személyiségvonásokkal és sorsvonallal a kisbaba. Az egy életre szóló emberi én-tudatunk el van zárva a lélektudattól,, de csak az emberi Én-tudaton keresztül indítható el változtatás a felvállalt sorsban és személyiségvonásokban!

33 A KÜLDETÉS TELJESÍTÉSE A felkészülés utolsó mozzanata az isteni Ige,, amely elindítja az emberré formált lelket az életbe, hogy teljesítse be küldetését a küldetéstekercsre írtak szerint. Ezzel elkezdjük írni a sorskönyvünket. A küldetéstekercs az emberi életfeladatot hordozza Személyiségünkben az állhatatosságért, a türelemért és a kitartásért felels. Els tekercsünk az eleve elrendelésünket hordozza. Ez Isten elindító üzenete, melyben közli velünk, miért teremttettünk, mi a dolgunk.. Ezzel a tekerccsel a lélek elmegy a Bírákhoz, akik megadják azt a tekercset,, melynek irányításával a földön elvégezhetjük a ránk bízott dolgot. Az isteni tekercset be kell teljesíteni.. A Bíráktól kapott tekercset lehet cserélni. A cserérl a Bírák és a Mesterek közösen döntenek. A küldetést lelki szinten a küldetéstudatban,, földi szinten a fénygyermek hálónkban hordozzuk. Minden leszületéskor kapunk egy új tekercset. Kivétel; ha számadás nélkül jövünk vissza.

34 A küldetés teljesülését a küldetéstekercsek és a sorskönyv egybevetésével mérik meg az átvilágítás során. A küldetés és a karma összetartozik.. Mindkettt meg kell oldani. A végs megmérettetésben a süveg és a lélek súlyának egyenlnek kell lennie. Az egyenl súly hozza el a megszabadulást. A megszabadulásról több tanítás szól. A FÉNY ösvénye tanítás a kegyelmi utat mutatja.. Bárki, aki már nem akar tovább keresni és próbálkozni, ráléphet erre az útra. Ebben lelki vezetéssel és öntisztulási folyamattal lehet szabadulni. A küldetésréteg szennyezettsége zárta el a lélek valaha jól mköd öntisztulási folyamatát.

35 A Kumráni leletekben az esszénusok homlokukon és karjukon imaszíjakkal rögzített tokot viseltek. A tokokban irattekercsekre írt igéket riztek, melyek m vezérelték gondolkozásukat és cselekedeteiket. Ezzel próbálták fenntartani az öntisztulási folyamatot.

36 VISSZATÉRÉS a MÁSVILÁGRA Sok ember nem ismeri fel, hogy már ismét lélek, már nincs fizikai i testben, ez az élet véget ért.ez a tudat addig tart, amíg egy szinttel feljebb nem emelkedik, s el nem kezd számot adni. Ez az átlépés csapdája. A Figyelk,, az Id urai égi családból jelzik a Párkáknak, hogy a lélek a testben t már nem fejldik tovább. Jelzésükre a Halál kardja elvágja az életfonalat. A finom anyag elválik a durva anyagtól. A lélek kivonja energiáit a testbl. Az ezüstkötél visszahúzódik. Az istenemberi háló leválik. A hármas testi egység megbomlik. Az egó felismeri, hogy megszabadult a fizikai testtl. Rájön, hogy visszakerült a földi életbl a lelki életbe. Még az én-tudat vezeti. Ha a földön nem tanult a Köztes létrl, akkor ott nehezen tájékozódik. Még nem tudja lélekben ki, hova tartozik, hova tart. Hite, tudása, gondolkodásmódja alapján boldogul. Ha tele van bntudattal, tal, akkor bemegy a Pokol kapuján. Ha tudja, hogy az égi családja várja, akkor kor oda tart. Az én-tudat lassan elkopik.. Az emberi tudatból minden beépül a lélek személyiségébe, amit a lélek befogad. Amit nem fogad be, az a süvegen marad, mint egy következ élet megoldandó problémája, blokkja, stb. Ezeket majd m a karmikus tudatban ismét lehozza a földre. A megértett és feldolgozott dolgai elszállnak, eltnnek. A lélek tovább lép.. Nyomot hagy maga után. Ez a nyomként maradt mivolta még száz évekig kérdezhet a szellemvilágban.

37 Felemelkedik a számadás szintjére az 1. mennyországba. Elször még az emberi én-tudat ad számot, de aztán leválik, s a lelki én-tudat kerül eltérbe. Elkezddik a számadásra felkészülés, és a számadás. A süveget részben letekerik. Az elmélkedés korszakában megtekinti és átértékeli, hogy kapott feladatát hogyan teljesítette, milyen sérüléseket, töviseket okozott. Lassan megsznnek emberi emlékei, tudatosul benne a lélekvándorlás, ás, régi önmagára eszmél. Lassan felemelkedik a magasabb szintekre, a gyülekezési helyre. Általában megtartja fizikai alakját, de azt bármely valamikori emberi e alakjához formálhatja. A számadás összetett folyamat, melyben a Lélekrl nem vesznek le semmit.. A süvegrl annyi dolog tekeredik le, amennyirl számot ad. A számadás megszakítható bármikor. Ha akar, bármikor, bárhonnan visszatérhet a földre, vagy folytathatja a számadást. Mindig, mindenrl szabadon dönthet. A lélek teljesen szabad, él, mint hal a vízben, a saját közegében, teljes szabadságban.

38 A lélektudat tökéletesnek és tisztának érzi önmagát ugyanúgy, mint az ember itt a földön. Mert ha nem ez lenne, akkor a lélek eredend tökéletességénél fogva végigjárná a teljes tisztulásig az utat. Abban az életében, amikor a lélektudat újra felszínre kerül, akkor várható a lélektl, hogy magasabbra emelkedik, igazán számot ad, következ életére jobban felkészül, és valójában elkezdi feldolgozni a karmáját. Meglátja maga eltt a célt, a Fehér világot. Az a lélek, aki beleszövi a süvegébe a fényszálat is, képes lesz követni a Fény útját. Ki kell emelni a következ gondolatot. Mivel a lélek testi énjével azonosul, ami visszatérésekor sem változik meg, ezért fontos tudni,, hogy a további lelki utunkat nagyrészt a földi tudatunk határozza meg! Tehát a reinkarnáció nem a halállal kezddik el, hanem folyamatosan,, az ember egész életén át, most is tart. Ez egy állandó körforgás.

39 Mit tehetünk a lelkünkért? Tudatosan test-lélek kapcsolatépítésbe kezdhetünk. A lényege, hogy már most, ebben az életben elkezdjük a felkészülést a visszatérésre. sre. szinte elszánással lelkünkhöz fordulunk. Megkeressük bens önmagunkat, és kérhetünk az égiektl szembesítést. A lelki önmagunkkal való szembesülés a földi számadás. Fent sem tesznek egyebet, mint szembesítenek azzal az önmagunkkal, aki ott akkor vagyunk. Eredménye; a saját magunk felett kimondott ítéletünk. A szembesülés útja a Fény Ösvénye része, amely bennünk él misztériumút. A FÉNY útja egy srégi tanítás, melyen testünkben és lelkünkben egyszerre járunk. Mutatja a haza vezet utat. Az embertl a lélekig, a lélektl a Teremtig,, a Földtl a Fehér világig vezet.

40 A FÉNY útjára lépünk mikor elkezdjük kutatni bels világunkat, a lélekszintünket. Az ösvényt felügyelik, vezetnek, ellenriznek, megmérnek, ítéletet kapunk. Tudatos része a meditációval, imával való bels világunkhoz fordulás, a lelki feladat felvállalása. Tudattalan része bennünk zajlik, azt csak érzékeljük, holott tudatosan indítottuk el. Elször misztikus érzelmi tisztulási folyamatot indítunk el, mely megszabadít a küls érzelmi befolyásoltságtól, az illúzióktól, negatív érzelmeinktl.. Felszínre hozza képességeinket. Megváltoztatja érzelmi világunkat, emocionális folyamatainkat. f Majd misztikus gondolati tisztulási folyamatot indítunk el, mely megszabadít a gondolati befolyásoltságtól, az idegen gondolatoktól, a sajátnak vélt idegen gondolatoktól. Megváltoztatja tudatosságunkat, és mentális folyamatainkat. Rálelünk a fensbb énünkre, akit követve a visszatérés ösvényére léptünk. Eredménye rezgésemelés, karma oldás, stabilitás, fizikai egészség javulása. a.

41 BEFEJEZÉS Amikor az ember megszületik, még fizikai mivolta fölött áll. Az els becsapásokkal, hazugságokkal, eltitkolásokkal belesüllyed a háromdimenziós világba és elfelejti ki? Ha nem építünk test-lélek kapcsolatot, akkor nincs tudatos életünk. Ilyenkor a megszülettem és meghalok, ezért mindent most kell, elérjek típusú gondolkodás vezet. Ne feledjük! Test és lélek vagyunk. Ketten együtt örök életek és isteni teremtmények. Lelki lényünket megismerhetjük, öntudatunkra ébredhetünk, és kiteljesedhetünk. Tudhatjuk mi az égi nevünk, milyen égi családhoz tartozunk, ki a lelki vezetnk, honnan jöttünk, és hova térünk vissza halálunk után. Sorsunkat, jövnket, visszatérésünk körülményeit, következ életünket mi alakítjuk. A tudatos test-lélek kapcsolat meghozza a harmóniát és a fizikai egészséget. Sorsunk a kezünkben van!

42

Test & lélek kapcsolatépítés. Lélek-Ember viszony. Tolonits Ibolya: Két világ között. Molnár Mária előadása március 6.

Test & lélek kapcsolatépítés. Lélek-Ember viszony. Tolonits Ibolya: Két világ között. Molnár Mária előadása március 6. Test & lélek kapcsolatépítés Lélek-Ember viszony Tolonits Ibolya: Két világ között Molnár Mária előadása 2010. március 6. Az előadás mottója: Az előadás célja: Az előadás részei: Ismerd meg a helyed és

Részletesebben

Test & lélek kapcsolatépítés

Test & lélek kapcsolatépítés Test & lélek kapcsolatépítés LÉLEKSZINTÜNK ÉS BELS VILÁGUNK Molnár Mária eladása 2007. november 24. Mottó: Evola: : A tudomány az ember mélyebb valósága iránt süket. & Coué: : A természeti törvények mködését

Részletesebben

AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN

AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN Test & lélek kapcsolatépítés AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN Molnár Mária eladása - 2008. április 5. Mottó: William Penn (1644 1718) Íme az ember, aki semmit sem tud önmagáról. Nem képes felbecsülni

Részletesebben

Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása

Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT 2010. december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása Az előadás mottója: Élni nem azt jelenti, hogy beleragadni a körforgásba. Élni azt jelenti, hogy

Részletesebben

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész Az Ember, mint érző, teremtő energia lény. Az Ember, mint kozmikus energia lény. Helye az univerzumban és működésének alapszabályai. Egyetemes Teremtő

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Jóga Nidra 1. Streszoldó relaxáció CD Időtartam: 43 perc A mélylazítás hatásos jógatechnikája során a gyakorló elsajátíthatja

Részletesebben

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója.

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója. Takáts Péter: A TEREMTŐ EMBER Amikor kinézünk az ablakon egy természetes világot látunk, egy olyan világot, amit Isten teremtett. Ez a világ az ásványok, a növények és az állatok világa, ahol a természet

Részletesebben

Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása

Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása L E C T O R I U M R O S I C R U C I A N U M Bevezetés az egyetemes bölcsességtudományba és a rózsakeresztes útba - 2. este Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása Az ember, a Föld, az

Részletesebben

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS A szeretet mindenkié Előszó Szavakkal lefesteni a láthatatlant, megformálni az érinthetetlent A szó fogyatékos eszköz. Ahogy az öt emberi érzékszerv is. Kétséges, hogy

Részletesebben

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Anyssa Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Szeretettel köszöntöm! Távolsági hívás, avagy üzen a lélek: könyvemnek miért ezt a címet adtam? Földi és misztikus értelemben is, jól értelmezhető. Pont ezért,

Részletesebben

Buddha, Dharma, Sangha

Buddha, Dharma, Sangha Buddha, Dharma, Sangha Buddha: törekvés a megvilágosodásra - van szenvedés - ezt felismerni. Dharma: a szenvedésnek van oka, ezt felismerni. Ez az ok, a vágy (következménye a létkerék tanában van). A szenvedés

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

Lelkünk Fényében. A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben

Lelkünk Fényében. A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben Lelkünk Fényében A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben Lelki tréning jegyzete Budapest, 2011. dec. Molnár Mária parapszichológus 1 1. rész Világvége hiedelem, az Új korszak 2010.

Részletesebben

KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT

KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT Pasarét, 2011. november 17. (csütörtök) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT Alapige: 2Korinthus 5,10 Mert nékünk, mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt,

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Titkos igazság

Barabás Erzsébet. Titkos igazság Barabás Erzsébet Titkos igazság Tudattalanság Élet és halál! Megszületni majd meghalni. Kérdés, hogy hogyan, miként és mikor vagy esetleg miért! Még meg sem születünk, már előtte kiválasztjuk az állítólagos

Részletesebben

Satsang. 1. Az egyik, hogy tisztában legyünk utunkkal és célunkkal 2. A bizalom.

Satsang. 1. Az egyik, hogy tisztában legyünk utunkkal és célunkkal 2. A bizalom. Satsang Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, Az Életenergia gyakorlásával kétféle célt érhetünk el. Az egyik csakis a test számára előnyös, egészség, ellazulás stb.. A másik cél spirituális

Részletesebben

Esettanulmány. Harmadik nyilvános csatornázás. (Öreg és Margaréta. 2008 nov. 28.)

Esettanulmány. Harmadik nyilvános csatornázás. (Öreg és Margaréta. 2008 nov. 28.) Esettanulmány. Harmadik nyilvános csatornázás. (Öreg és Margaréta. 2008 nov. 28.) Margaréta fogpanaszaira sejtemlékezet tisztító energiákat kértem. (A jobb felső 7-es gyökeréből sugárzik a fájdalom a fülébe,

Részletesebben

A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett "dimenzióváltásról"

A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett dimenzióváltásról A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett "dimenzióváltásról" Mivel rengeteg rémhír, félelemkeltı kör-email és médiumi közvetítés terjed egyre jobban az ún. "dimenzióváltással" kapcsolatban, ezért

Részletesebben

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért Bevezetés Imádság az idei karácsony teljességéért Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal.... Mi pedig

Részletesebben

I IV.Fázis Képanyag áttekintés

I IV.Fázis Képanyag áttekintés A SZABADSÁG KULCSA, HOGY TELJESEN LÉGY JELEN A TESTEDBEN Form #INT32 1/6 May 2005 Universal Calibration Lattice (UCL) (Univerzális Kalibrációs Háló) Universal Calibration Lattice (UCL) az emberi energiaanatómián

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Két embrió beszélgetett az édesanyjuk méhében. Az egyik a kis Kételkedő, a másik a kis Hívő volt.

Két embrió beszélgetett az édesanyjuk méhében. Az egyik a kis Kételkedő, a másik a kis Hívő volt. Két embrió beszélgetett az édesanyjuk méhében. Az egyik a kis Kételkedő, a másik a kis Hívő volt. A kis Kételkedő ezt kérdezte: Tényleg hiszel abban, hogy van élet a születés után? A kis Hívő így válaszolt:

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Szégyen (60x40 cm, vászon, vegyes technika) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA ÉRZELEM és ÉRTELEM Nem értem, mit jelent ez az érzés! (Golán Angéla

Részletesebben

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová?

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová? T ö r t e l i G a b r i e l l a Honnan hová? Előszó A szivárványutat keressük mindannyian. Megérintjük, majd szem elől tévesztjük. Elmerülünk létünk forgatagában, más szóval a létkerékben. Ugye, hajszálpontos

Részletesebben

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés Tartalom A tartalom és forma jelentése és kettőssége. A forma jelentősége, különösen az ember biológiai és társadalmi formáját illetően. Megjegyzés Ez egy igen elvont téma. A forma egy különleges fogalom

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény Barabás Erzsébet Árnyakat vet a fény A vonat Életünk állomásai különböző pontokon vannak. Néha felszállunk, néha leszállunk. És olykor eltévedünk. Az ember életét nem egyetlen út határozza meg. Hiába lépsz

Részletesebben

17. SZEMÉLYES GYÓNÁS KÖSZÖNTÉS:

17. SZEMÉLYES GYÓNÁS KÖSZÖNTÉS: 17. SZEMÉLYES GYÓNÁS A személyes gyónás több mint a lelkipásztori beszélgetés. A gyónást kérheti a jelentkező, de felajánlhatja a lelkipásztor is. Jó, ha a keresztény gyülekezet tud a személyes gyónás

Részletesebben

Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5.

Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5. Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5. (Jegyzet) 1. A Vízöntő Korszak 1875. óta a Vízöntő korszakát éljük, melynek elsődleges jellemzője az intellektualitás uralma, a gondolatközpontúság.

Részletesebben

Miért hiszünk? Hitvédelmi sorozat 2/b rész. Az Igazság valós természete

Miért hiszünk? Hitvédelmi sorozat 2/b rész. Az Igazság valós természete Miért hiszünk? Hitvédelmi sorozat 2/b rész Az Igazság valós természete VALÓSÁG A valóság az, ami VAN. Csak egy valóság létezik! Nem függ a mi elképzeléseinktől A valóság az objektív, tényszerű létezés

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Élet - Halál (90x70 cm, vászon, olaj) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA ÉLET és HALÁL Az élet a halál kistestvére. (Dobrosi Andrea) Az életre

Részletesebben

Á l d o m s z e n t n e v e d Mp3

Á l d o m s z e n t n e v e d Mp3 Á l d o m s z e n t n e v e d Mp3 Intro Verse 1 Pre-Chorus Chorus Verse 2 Bridge A E #m D A E #m D Áldom szent neved a mézzel folyó földeken, A E Hol nincs hiányom semmiben, D Áldom nevedet. A E #m D Áldom

Részletesebben

VRV Xpressz Használati Útmutató

VRV Xpressz Használati Útmutató VRV Xpressz Használati Útmutató A programmal néhány perc alatt nem csak 5-6 beltéri egységes munkákat, hanem komplett, 3-400 beltéri egységgel rendelkez irodaházakat, szállodákat is meg lehet tervezni.

Részletesebben

Zsolt 1,1-3 A boldogság titka

Zsolt 1,1-3 A boldogság titka Zsolt 1,1-3 A boldogság titka Boldog ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint, nem áll a vétkesek útjára, és nem ül a csúfolódók székére, hanem az Úr törvényében gyönyörködik, és az Ő törvényéről

Részletesebben

Amire valóban szükséged van: biztonság, nyugalom és egy kevés élelem.

Amire valóban szükséged van: biztonság, nyugalom és egy kevés élelem. Isten szeretet. Szívedbe rejtette magát, hogy mindig tudd, mi a helyes, mit kell tenned. Ez a tudás személyes tudás, nem továbbadható. Ne kérj hát tanácsot senkitl! Nincs szükséged rá. De az idegen tudás

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Az álom-lényeg gyakorlatok magyarázatai kétfélék. Első az álmok kulcsfontosságú pontjainak alkalmazása, a második az álomban való cselekvés

Az álom-lényeg gyakorlatok magyarázatai kétfélék. Első az álmok kulcsfontosságú pontjainak alkalmazása, a második az álomban való cselekvés Írta: Kertz Gergely Tibeti jóga (Csögyal Namkhai Norbu - Az a termzetes fény gyakorlata) *Az alábbiakban a tibeti jógáról olvashattok, megpróbáltam kiragadni a könyv lényegét a fontosabb dolgokat kiírni

Részletesebben

21. Dragán György: A beavatás szerepe az emberi életben, a pszichológiában és az iskolában

21. Dragán György: A beavatás szerepe az emberi életben, a pszichológiában és az iskolában 21. Dragán György: A beavatás szerepe az emberi életben, a pszichológiában és az iskolában A beavatás szerepe az emberi élet alakulásában nagyon fontos momentum. Péley Bernadett ennek egy hosszú tanulmányt

Részletesebben

Patandzsali Jóga szútrái

Patandzsali Jóga szútrái Patandzsali Jóga szútrái Mi a jóga? Atma Center, 2009. 08. 21. Gauranga Das atmacenter.hu Bevezető mantra Harih Óm Szaha návavatu Szaha nau bhunaktu Szaha vírjan karavávahaih Tédzsaszvinávadhítamasztu

Részletesebben

AZ ÚR SZABADÍTÁSA. Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből.

AZ ÚR SZABADÍTÁSA. Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből. Pasarét, 2013. november 10. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza AZ ÚR SZABADÍTÁSA Lekció: Zsoltár 107,1-16 Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította

Részletesebben

Nyugati orvoslás tüneti kezelés. Keleti orvoslás okok megszüntetése az ember test, lélek és szellem egysége a természet erőivel való nagyobb összhang

Nyugati orvoslás tüneti kezelés. Keleti orvoslás okok megszüntetése az ember test, lélek és szellem egysége a természet erőivel való nagyobb összhang Guáth Miklós Nyugati orvoslás tüneti kezelés Keleti orvoslás okok megszüntetése az ember test, lélek és szellem egysége a természet erőivel való nagyobb összhang Niels Bohr, Werner Heisenberg A kvantumfizika

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Jézus, a nagy Mester

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Jézus, a nagy Mester A Biblia gyermekeknek bemutatja Jézus, a nagy Mester Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Byron Unger és Lazarus Átírta : E. Frischbutter és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

A megkülönböztetés lelke. Írta: Ayurvéda portál 2009 július 09., csütörtök 12:34

A megkülönböztetés lelke. Írta: Ayurvéda portál 2009 július 09., csütörtök 12:34 Ha a lélek útját szeretnéd járni, veled kell legyen a megkülönböztetés lelke, amely segít neked, hogy tudd, mi az illúzió és mi a valóság, mi a lélek szerint és mi a test szerint való, mi a helyes és mi

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Axiomatikus felépítés az axiómák megalapozottságát a felépített elmélet teljesítképessége igazolja majd!

Axiomatikus felépítés az axiómák megalapozottságát a felépített elmélet teljesítképessége igazolja majd! Hol vagyunk most? Definiáltuk az alapvet fogalmakat! - TD-i rendszer, fajtái - Környezet, fal - TD-i rendszer jellemzi - TD-i rendszer leírásához szükséges változók, állapotjelzk, azok csoportosítása -

Részletesebben

Cristiane Hourticq gondolatai a tisztítótűzről

Cristiane Hourticq gondolatai a tisztítótűzről Cristiane Hourticq gondolatai a tisztítótűzről A rend elnevezése: A Tisztítótűzben Szenvedő Lelkeket Segítő Nővérek Megélhető-e ma ez a név és ez a karizma? Meg tudjuk-e ezt érteni? A purgatoire szót a

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. A gazdag ember és a szegény ember

A Biblia gyermekeknek bemutatja. A gazdag ember és a szegény ember A Biblia gyermekeknek bemutatja A gazdag ember és a szegény ember Írta : Edward Hughes Illusztrálta : M. Maillot és Lazarus Átírta : M. Maillot és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta :

Részletesebben

ŐRIZZ, URAM! Lekció: 1Sámuel 24,1-9

ŐRIZZ, URAM! Lekció: 1Sámuel 24,1-9 Pasarét, 2011. szeptember 4. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza ŐRIZZ, URAM! Lekció: 1Sámuel 24,1-9 Alapige: 1Sámuel 26,23-25 Az Úr mindenkinek megfizet a maga igazsága és hűsége szerint, mert

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

Oszlár Kálmán András. Jóga az ágyban. Tantrikus Kontinencia & Spirituális Intimitás I.

Oszlár Kálmán András. Jóga az ágyban. Tantrikus Kontinencia & Spirituális Intimitás I. Oszlár Kálmán András Jóga az ágyban Tantrikus Kontinencia & Spirituális Intimitás I. Mottó A tantra nem egy technika, hanem egy létforma, egy filozófia, ami szerint boldogan tudnak élni az emberek, és

Részletesebben

MÁRIA engesztelő népe 1 166, 257-258.

MÁRIA engesztelő népe 1 166, 257-258. MÁRIA engesztelő népe 1 MÁRIA öröksége: az engesztelő nép A magyarság önazonossága, mint engesztelő áldozat, szeretni, ahogy az Úr szeretett minket, Magyarország őrangyalának kezét fogva! Kedves Testvérek

Részletesebben

Függvények határértéke, folytonossága

Függvények határértéke, folytonossága Függvények határértéke, folytonossága 25. február 22.. Alapfeladatok. Feladat: Határozzuk meg az f() = 23 4 5 3 + 9 a végtelenben és a mínusz végtelenben! függvény határértékét Megoldás: Vizsgáljuk el

Részletesebben

Magyar Képzőművészeti Egyetem. Doktori Iskola. Kapuk. DLA Mestermunka. Zielinski Tibor. Témavezetők: Körösényi Tamás Dr. habil.

Magyar Képzőművészeti Egyetem. Doktori Iskola. Kapuk. DLA Mestermunka. Zielinski Tibor. Témavezetők: Körösényi Tamás Dr. habil. Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola Kapuk DLA Mestermunka Zielinski Tibor 2014 Témavezetők: Körösényi Tamás Dr. habil Egyetemi docens Sass Valéria, Dr. habil DLA Egyetemi docens 1 2 Mestermunka

Részletesebben

A gazdag ember és a szegény ember

A gazdag ember és a szegény ember A Biblia gyermekeknek bemutatja A gazdag ember és a szegény ember Írta : Edward Hughes Illusztrálta : M. Maillot és Lazarus Átírta : M. Maillot és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta :

Részletesebben

A megváltás története, I. rész

A megváltás története, I. rész A megváltás története, I. rész A megváltás története című írásaink olyan sorozatot alkotnak, amelyek a bűnbeeséstől kezdve Isten Fia emberré lételéig végigkísérik Isten küzdelmét az ember megváltásáért.

Részletesebben

GroupWise 5.2 használói jegyzet

GroupWise 5.2 használói jegyzet GroupWise 5.2 használói jegyzet 16 bites verzió Készítette: Borsodi Gábor, ABS Consulting Kft. (http://www.abs.hu) 1998-2001 Ez a dokumentáció szabadon felhasználható (nyomtatható, másolható) és terjeszthet,

Részletesebben

Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13

Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13 Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13 Számomra mindig jelzés értékű az, ha valamilyen formában megrezdül a lelkem, megérinti valami. Ilyenkor az jut az eszembe, hogy ott még feladatom, tanulni valóm van. Üzenni

Részletesebben

Szektortudat-fejlesztés. Ismeretek és ismérvek a szektorról. A szektorhoz való tartozás elnyei és a sikeres szektorépítés lehetségei.

Szektortudat-fejlesztés. Ismeretek és ismérvek a szektorról. A szektorhoz való tartozás elnyei és a sikeres szektorépítés lehetségei. Szektortudat-fejlesztés. Ismeretek és ismérvek a szektorról. A szektorhoz való tartozás elnyei és a sikeres szektorépítés lehetségei. Zalatnay László tréner 2 állítás: Az emberi társadalom összes problémája

Részletesebben

ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG

ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG Pasarét, 2014. február 2. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG Lekció: ApCsel 4,23-31 Alapige: Zsolt 124,8 A mi segítségünk az Úr nevében van, aki teremtette

Részletesebben

Kérem, nyissa ki az Újszövetséget Máté 1:1-nél. Itt kezdi Máté magyarázatát arról, hogy mi az Evangélium. Ezt olvashatjuk:

Kérem, nyissa ki az Újszövetséget Máté 1:1-nél. Itt kezdi Máté magyarázatát arról, hogy mi az Evangélium. Ezt olvashatjuk: Mi az evangélium? Jó az, ha időt tudunk áldozni arra, hogy átgondoljuk mi a Biblia üzenete. Bizonyára sokan óvatosak a vallásokkal, a templomba járással, az egyházi rituálékkal, és a hagyományok követésével.

Részletesebben

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére 1 NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére Tartalom 1. ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATOK 3 2. BEVEZETÉS 4 3. AZ IRÁNYÍTÓ FAKTOR (X) 5 4. A 13-AS KARMIKUS SZÁM

Részletesebben

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági

Részletesebben

KARÁCSONY ÜNNEPÉT KÖVETŐ VASÁRNAP SZENT CSALÁD VASÁRNAPJA

KARÁCSONY ÜNNEPÉT KÖVETŐ VASÁRNAP SZENT CSALÁD VASÁRNAPJA KARÁCSONY ÜNNEPÉT KÖVETŐ VASÁRNAP SZENT CSALÁD VASÁRNAPJA Ünnepi szentmise KEZDŐÉNEK (Dallam: Áldjad, ember, e nagy jódat ) 1 Áldunk, Isten jó szolgája / Szent Családnak hű sáfárja, Kire Isten megváltásunk

Részletesebben

3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl

3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl 3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl 7. évfolyam Egészségfejlesztés test és lélek (minimum 10 óra) Testi lélek egészség: testkultúra, napi higiéniai szokások, lelki higiénia, egészséges

Részletesebben

Rendezettség. Rendezettség. Tartalom. Megjegyzés

Rendezettség. Rendezettség. Tartalom. Megjegyzés Tartalom A rendezettség és két jellemző formája: a hierarchiák és a hálózatok. A világ szintjei a fizikai építőelemektől a társadalmakig. A struktúrák tervezésének és felépítésének egyszerű, moduláris

Részletesebben

12-es KÖRÖK A SZENT KORONÁÉRT és MAGYARORSZÁGÉRT

12-es KÖRÖK A SZENT KORONÁÉRT és MAGYARORSZÁGÉRT Sokan imádkoznak ma Isteni vezetért Hazánkért, az összefogásért. A KÖRÖK gondolata az összefogásra való törekv tudatos elhatározásaként, a szórványos egyéni imák összefogásáért született, mert minden sóhaj,

Részletesebben

2. LECKE: MIT MONDANAK AZ ÓSZÖVETÉSÉGI PRÓFÉTÁK JÉZUS ELJÖVETELÉRŐL? gyülekezeti óraszám: 0. egyházi óraszám: 1.

2. LECKE: MIT MONDANAK AZ ÓSZÖVETÉSÉGI PRÓFÉTÁK JÉZUS ELJÖVETELÉRŐL? gyülekezeti óraszám: 0. egyházi óraszám: 1. 2. LECKE: MIT MONDANAK AZ ÓSZÖVETÉSÉGI PRÓFÉTÁK JÉZUS ELJÖVETELÉRŐL? gyülekezeti óraszám: 0. egyházi óraszám: 1. TEOLÓGIAI ALAPVETÉS (Felhasznált irodalom: Karasszon Dezső: Ésaiás könyvének magyarázata,

Részletesebben

Patandzsali Jóga- szútrái

Patandzsali Jóga- szútrái Patandzsali Jóga- szútrái A szenvedés forrásai Atma Center, 2010. 02. 12. Gauranga Das atmacenter.hu Bevezető mantra Harih Óm Szaha návavatu Szaha nau bhunaktu Szaha vírjan karavávahaih Tédzsaszvinávadhítamasztu

Részletesebben

Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola Helyi tanterv Ember és természet műveltségi terület

Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola Helyi tanterv Ember és természet műveltségi terület Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola Helyi tanterv Ember és természet műveltségi terület V. Környezetismeret 1-4. évfolyam Természetismeret 5-6. évfolyam Fizika 7-8. évfolyam Kémia 7-8. évfolyam Biológia

Részletesebben

Isten Nagy Terve. 2 rész: ISTEN, MA IS TEREMTŐ

Isten Nagy Terve. 2 rész: ISTEN, MA IS TEREMTŐ Isten Nagy Terve 2 rész: ISTEN, MA IS TEREMTŐ Isten Nagy Terve teremtés elesés megváltás helyreállítás Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. Zsidó.13.8 Méltó vagy, Urunk és Istenünk, hogy tied

Részletesebben

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI JÚNIUS Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn által

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI JÚNIUS Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn által AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2011. JÚNIUS Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn által 2011. Június 15. Teljes Holdfogyatkozás 2011. Június 21. Nyári Napforduló A Stonehengei SzuperGalaktikus Portál Aktiválása A Föld

Részletesebben

LURKÓFALVA ÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAM FÜZESGYARMAT

LURKÓFALVA ÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAM FÜZESGYARMAT LURKÓFALVA ÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAM FÜZESGYARMAT 2015 OM azonosító: 201933 ÖNÁLLÓAN MKÖDÖ KÖLTSÉGVETÉSI SZERV 1 LURKÓFALVA ÓVODA Nevelési Programja OM azonosító: 201933 FÜZESGYARMAT 2015. 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Hanukka és Karácsony

Hanukka és Karácsony Bereczki Sándor Igehirdetések 9. Hanukka és Karácsony Mindenki Temploma Hanukka és Karácsony Igehirdetés sorozat 9. Copyright 2010 Bereczki Sándor Korrektor: Dr. Gruber Tibor Kiadványszerkesztő: Danziger

Részletesebben

Kaszap Nagy István Református Általános Iskola és Óvoda 5420 Túrkeve, Kossuth L. u. 15. Kaszap Nagy István Református Általános és Óvoda OM 035917

Kaszap Nagy István Református Általános Iskola és Óvoda 5420 Túrkeve, Kossuth L. u. 15. Kaszap Nagy István Református Általános és Óvoda OM 035917 Kaszap Nagy István Református Általános és Óvoda OM 035917 T ú r k e v e PEDAGÓGIAI PROGRAM Bízd az Úrra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid (Péld. 16,3) Hatályos: 2016. január.1-jétől 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Pályaválasztás. Pályaválasztás Suplicz Sándor 1

Pályaválasztás. Pályaválasztás Suplicz Sándor 1 Pályaválasztás Pályaválasztás Suplicz Sándor 1 A pályaválasztás fejlodéslélektani összefüggései 12 éves kor után alakul ki a reális pályaorientáció, de az igények ébredése, a mintakeresés már 6 éves kortól

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

JÁTÉKOS SPORTVERSENY GYAKORLATANYAGA

JÁTÉKOS SPORTVERSENY GYAKORLATANYAGA JÁTÉKOS SPORTVERSENY GYAKORLATANYAGA Érvényes 2005-től visszavonásig MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG DIÁKOLIMPIA JÁTÉKOS SPORTVERSENY Gyakorlatanyaga Érvényes 2005-től visszavonásig A versenyszámokat összeállította:

Részletesebben

Pozitív intézményi légkör

Pozitív intézményi légkör Pozitív intézményi légkör Mitől más a keresztyén iskola? Írjon le három dolgot, amely ön szerint megkülönbözteti a keresztyén iskolákat más iskoláktól! Ossza meg gondolatait az ön mellett ülővel. A keresztyén

Részletesebben

SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉS

SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉS SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉS Mi az újjászületés? Egyeseknek adott kegyelmi ajándék vagy mindenki elérheti? A földi élet célja János evangélium 14/21 ígérete alapján prófétai módon kapta és írta: BERTHA DUDDE

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Bevezetõ. Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? 2. oldal. Otthonbiztonság

Tartalomjegyzék. Bevezetõ. Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? 2. oldal. Otthonbiztonság Otthonmentõ öv Tartalomjegyzék Bevezetõ Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? 2. oldal Otthonbiztonság Az otthonok sérelmére elkövetett bûncselekmények 3. oldal

Részletesebben

Tehetség és személyiségfejlődés. Dr. Orosz Róbert, pszichológus Debreceni Egyetem, Pszichológiai Intézet

Tehetség és személyiségfejlődés. Dr. Orosz Róbert, pszichológus Debreceni Egyetem, Pszichológiai Intézet Tehetség és személyiségfejlődés Dr. Orosz Róbert, pszichológus Debreceni Egyetem, Pszichológiai Intézet Hová tart a személyiség fejlődése? Jung kiteljesedés, integrált személyiség Maslow fejlődés humánspecifikus

Részletesebben

ÍRÁSBELI VIZSGA május 7. 8:00 II. Idtartam: 135 perc. ÉRETTSÉGI VIZSGA május 7. pontszám. pontszám. II. rész 70. I.

ÍRÁSBELI VIZSGA május 7. 8:00 II. Idtartam: 135 perc. ÉRETTSÉGI VIZSGA május 7. pontszám. pontszám. II. rész 70. I. a feladat sorszáma maximális elért összesen II. A rész 13. 12 14. 12 15. 12 II. B rész 17 17 m nem választott feladat ÖSSZESEN 70 maximális elért I. rész 30 II. rész 70 Az írásbeli vizsgarész a 100 dátum

Részletesebben

GroupWise 5.2 használói jegyzet

GroupWise 5.2 használói jegyzet GroupWise 5.2 használói jegyzet 32 bites verzió Készítette: Borsodi Gábor, ABS Consulting Kft. (http://www.abs.hu) 1998-2001 Ez a dokumentáció szabadon felhasználható (nyomtatható, másolható) és terjeszthet,

Részletesebben

Végső dolgok - Egy végtelen világ

Végső dolgok - Egy végtelen világ Végső dolgok - Egy végtelen világ Felnőtt katekézis, 2011. november 04. Előadó: Maga László Plébános atya Miről is szólhatott volna Plébános atyánk péntek esti előadása, mint a Végső dolgokról, hiszen

Részletesebben

K. I. A SAS PÁHOLYRÓL ÉS A NEVÉRŐL

K. I. A SAS PÁHOLYRÓL ÉS A NEVÉRŐL K. I. A SAS PÁHOLYRÓL ÉS A NEVÉRŐL Amikor felvételt nyertem a SAS páholyba, azon törtem a fejem, vajon mit jelent ez a szó, a madár jelentésén kívül. Túl egyszerű, gondoltam, biztos, hogy valaminek a rövidítése.

Részletesebben

Tanuljuk meg hogyan kell tanulmányozni a Bibliát

Tanuljuk meg hogyan kell tanulmányozni a Bibliát Tanuljuk meg hogyan kell tanulmányozni a Bibliát ADUNARE Nagyon fontos megtanulnunk hogyan kell tanulmányozni a Bibliát, mivel: Amikor tanulmányozzuk a Bibliát halljuk Isten parancsolatait. Amikor tanulmányozzuk

Részletesebben

Építő hagyományaink és népünk szelleme * a Wekerletelepen

Építő hagyományaink és népünk szelleme * a Wekerletelepen Építő hagyományaink és népünk szelleme a Wekerletelepen. Építő hagyományaink és népünk szelleme * a Wekerletelepen nemcsak szakmai tanulmány Összeállította: Gyulai István építész-urbanista 2013-2014 *Idézet

Részletesebben

Strukturális szakadékok és jó ötletek 1

Strukturális szakadékok és jó ötletek 1 Strukturális szakadékok és jó ötletek 1 Recenzió Készítette: Süge Csongor Ronald S. Burt 2004-ben publikálta a tanulmányt, amelyben érdekes kutatási eredményeket osztott meg mindazokkal, akik a kapcsolatiháló-elemzés,

Részletesebben

Fiatal sportolók edzésvezetése

Fiatal sportolók edzésvezetése Fiatal sportolók edzésvezetése Magyar Evezs Szövetség Edzi Fórum November 2006 Hosszútávú edzésfolyamat Edzés a gyzelemre Edzés a versenyzésre Edzés az edzésre Tanulunk edzeni Alapok 6-9 9-12 12-16 16-18

Részletesebben

Patandzsali Jóga szútrái

Patandzsali Jóga szútrái Patandzsali Jóga szútrái A szamádhi és az Ísvara Atma Center, 2009. 11. 13. Gauranga Das atmacenter.hu Bevezető mantra HarihÓm Szaha návavatu Szaha nau bhunaktu Szaha vírjan karavávahaih Tédzsaszvinávadhítamasztu

Részletesebben

Isten útján - 7. évfolyam

Isten útján - 7. évfolyam Isten útján - 7. évfolyam (Dogmatika, Erkölcstan) Óraszám: 2 óra/hét 72 óra/év A tantervhez tartozó részletesen kidolgozott tanmeneteket lásd a Hittansuli honlapon a Tanároknak/Tanmenetek menüpontban.

Részletesebben

Az IVSZ.HU portál értékelése használhatósági szempontból

Az IVSZ.HU portál értékelése használhatósági szempontból Az IVSZ.HU portál értékelése használhatósági szempontból Tartalom 1) Az értékelési módszertanról... 2 2) Az IVSZ.HU portál informális értékelése... 2 A) A portál küldetése... 2 A.1) Funkcionalitás... 2

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! welcome_layout 1 2015.07.28. 14:26 Page 1 Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy gyermekeként növekedj az Ő megismerésében,

Részletesebben