AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN"

Átírás

1 Test & lélek kapcsolatépítés AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN Molnár Mária eladása április 5.

2 Mottó: William Penn ( ) Íme az ember, aki semmit sem tud önmagáról. Nem képes felbecsülni teremtje nagyságát, mivel saját teremtett lényét sem tudja értékelni.

3 BEVEZET Az eladás célja: Emberlétünk lélekszint mélységeinek bemutatása. Az eladás részei: Test & lélek kapcsolat. A lélek misztériuma Az ember misztériuma Az eladás üzenete: A lélek Isten teremtménye. Az ember a lélek evolúciójának terméke. Az ember lélekteste által a FÉNY gyermeke. Lélektestünk megismerhet. Emberi mivoltunk véges, de lelki mivoltunk örök. A felismerésekhez kell a lélekszint ismeret és a tudatos test & lélek kapcsolat.

4 Mottó: Tenni érte és nem elvárni! 1. rész TEST & LÉLEK KAPCSOLAT Definíciója: Test & lélek kapcsolat lélekszintünk rétegeinek ismeretén mköd tudatos összeszövdés. Röviden; a mindennapi és a lélektudat összekötése, melyben személy szerint megtudjuk, ki vagyunk, honnan és miért jöttünk, hova tartozunk és hova tartunk. A kapcsolatépítés útkeres kérdésekkel indul, alapja; a saját út, a saját fényösvény bejárása, célja; lélekszint önismeret Mindenki a saját kapcsolatát építi, a saját bels világát és lélekszintjét ismeri meg, ráébred ki, tudatosul honnan és miért jött, hova tartozik, hova tart, oldja energiablokkjait és karmáját, öntudatára ébred. Ha továbbra is kitart elfogadja fensbb énje lelki vezetését, megvalósíthatja teremtési célját, és kiszállhat a körforgásból.

5 Mi történik a kapcsolatban? Érzékelhetetlen mivoltában: Isten áldásával megkapjuk az élethez szükséges fényenergia hálót. Az anyaméhben fogantatáskor ehhez az isteni fényhálóhoz csatlakozik a lélek. Születéskor a lélek megfogja az ezüstszálat, s a kisbaba világra jön. Érzékelhet mivoltában: Keressük önmagunkat, fensbb énre lelünk, öntudatra ébredünk. Követjük a fensbb ént a lélekközpontig. Betölti a Fény az auránkat. A mindennapi tudat mellett használjuk a lélektudatot. Lelki- és emberi természetünk újjáformálódik. Testi kihatása: Lélektestben érzelmi, gondolati, majd tudati tisztulás indul el. Az aurában megmozdulnak az energiák. Fizikai testben felersödnek az öngyógyító mechanizmusok.

6 Mikor tudatosul a kapcsolat? Amikor igazi önmagunk lélekszint önismeretére jutunk. Ez azt jelenti: Elfogadjuk a lélek általi teremtésünket. * Az embert a lélek teremti a születés misztériumán keresztül, és lebontja a halál misztériumán keresztül. Elkezdünk másképp gondolkodni magunkról. Képesek vagyunk kijelenteni, hogy Én a test és Én a lélek egy vagyok. Én, az ember Isten fizikai testet öltött gondolata, kivetülése vagyok. A kapcsolat hiányának fbb jellemzi: Nincs teljes emberi élet és önismeret. Nem tudjuk, ki vagyunk, honnan jöttünk és hova tartunk. A legalacsonyabb tudattal mködünk, így gyenge a teremt gondolatunk ereje. Nincs összeköttetésünk az égi családunkkal, a lelki vezetnkkel. Nem tisztulnak fel energiáink. Gyenge az öngyógyító mechanizmusunk. nk. Nincs lélektisztulás, ezért nem tudjuk megváltani a lelkünket. Nem tudunk alaprezgésünkön mködni, s nem jutunk az Univerzum alaprezgéséhez. aprezgéséhez.

7 Hol kutatjuk a kapcsolatot? Holisztikus szemlélettel fizikai szinten az emberi egységet kutatjuk. Emberi egység Az emberi egység testünk és lelkünk együttese. Fizikai környezet Test & Lélek Lelki környezet durva anyag finom anyag durva energia, hústest finom energia, ergia, lélektest emberi természetünk hordozója lelki természetünk hordozója kapcsolódás az aura közvetítésével

8 Az ember három szintje Lélekszint Auraszint Fels Lélek kollektív tudattalan Szikra Aura határvonala Alsó Lélek egyéni tudattalan Energia-központ, Napfonat Testi szint Test az aurában

9 Definíciók: A misztérium Szent Pál fogalmazásában olyasmit jelent, ami kinyilvánul, jelenvalóvá lesz, jelek által felfogható és megismerhet. A misztika és a mitológia tágabb értelemben véve a tökéletesség intuitív úton való keresése. A mítosz saját beszédet, az ember bens érzetében titkosan létez még ki nem fejezett fogalomnak a hang általi kimondását, kinyilvánítását jelenti. A lélek misztériuma 2. rész A LÉLEK MISZTÉRIUMA a lélek állapotaiban rejlik, ami önkutatás eszközeivel felfogható, érzékelhet, s kinyilvánítható a Fény ösvényének tanítása által. A FÉNY ösvénye egy járható út, ami az emberben indul, s a Fehér Világban végzdik.

10 Lélektestünk = szubtilis, energiatestünk Lélek = energialény Jellemzi: Szimbóluma a gömb. Nem látható. Nem érzékelhet, nem mérhet, de rezdülését érezzük. Anyaga: finom energia, egy kozmikus esszencia. Formája: nincs alakja, formáját bármikor megváltoztathatja. Teste: egyéni evolúciós folyamat során épült fel. Rétegei: a ráépült tudatok. Beazonosítása: a rétegek összekapcsoltságától és rezgése magasságától gától függ. Megnyilvánulása: rezgésen keresztül. Származása: kiáradt a Teremtbl. Neme: egynem. Égi neve van. Égi családja van. Helye az emberi egységben: az aurában a napfonatig ereszkedik le. Kapcsolódása az emberhez: ezüstkötéllel az energiaközponthoz. Földi dolga: testünket áthassa, s ráébredjen küldetésére.

11 Lélektestünk rétegei, a lélekszint 12 világa Mottó : Ép lélek = ép test Ezekben a halmazokban benne vannak az ösztönök, érzetek, érzelmek, gondolatok és az akarat szálai is. Összekötöttségétl függ a lélek épsége. Összehangolása magas szint szellemi gyógyítás. Tudattalanban mködik, de kihat fizikai, emocionális és mentális állapotunkra.

12 A FÉNY ösvénye A FÉNY ösvénye lélektestünk visszaemelkedésének útja. Test és lélek kapcsolatépítéssel kezddik, a körforgásból való kiszállással végzdik. Ezen az úton fordul meg a Fény a homályosodásból a világosodás felé. Elsegítése a szellemi gyógyítás része. A FÉNY útjának három szintje Lélekszint ismeretek. - A saját út felismeréséhez szükséges. Öntudatra ébredés. - Önmagam felvállalásához szükséges. A lelki feladat elvégzése. - A visszatéréshez szükséges. Mindenkinek van egy saját, rejtzköd fényösvénye. Állomásai mindenkiben ugyanazok, de az állomásokhoz mindenki a saját fényétl függen jut el. Az úton tisztul az én-tudat, és az aurát megtölti az él FÉNY.

13 1. útszakasz: Mindennapi és fensbb-rend tudat kapcsolata Az ego és a felsbb én kapcsolata Amikor ássuk a kutat, vagyis én-tudatunkkal rákapcsolódunk a (1) lelki én-tudatra, átássuk magunkat a (2) átjárón és a (3) karmikus tudaton, rábukkanunk a (4) fénygyermekre, akkor elkezddik a lelki én tudatunkra ébredés. Ha a fénygyermeket felébresztjük, akkor felébred a (5) a bens gyermek is, akinek tudatosságát (fensbb-rend tudatunk) használva az ember már megérzi a lelki útját. Ha az ember követi a bens gyermeket (elfogadja a lelki vezetést), akkor jár a Fény útján.

14 2. útszakasz: Fensbb-rend tudatunk és a lélekközpont kapcsolata A felsbb én és az angyali én kapcsolata A Fény útján az (6) emlékezet megvilágosodása felébreszti a (7) küldetéstudatot. Rájövünk, hogy kik is vagyunk valójában, és mi a dolgunk itt a földön? f Megjönnek a felismerések, az (8) ébredés tudat. Felébredünk, hogy y hova tartozunk. A (9) csoporttudatban megleljük égi családunkat, s ráébredünk, hogy sosem vagyunk egyedül. Ezt elfogadjuk, akkor elérjük a (10) kegyelmi tudat rétegét, amiben bebocsátást nyerünk a lelki világunkba, ahonnan kiárad a teremt ernk és kegyelmet kapunk. Megértjük isteni eredetünket. Ráébredünk, hogy fölöttünk csak egy lény áll, a Teremt, aki meghagyva a szabad akaratunkat, csak árassza felénk a Fényt, a szeretetet, hogy hazatalálhassunk. Elérjük az (11) univerzális szintet. Tiszta tudatra, tiszta válaszokra találunk. Felismerjük, hogy elhagyhatjuk az alsóbb rétegeket, mert már nem gondolkodni kell, hanem feltenni a kérdéseket, melyekre mindig megkapjuk a legjobb választ. A (12) fénytudatban ráébredünk, hogy Én magam vagyok a FÉNY. Amit t eddig csak azért nem láttam, mert elkápráztatott a sok hamis én-tudat, a sok hamis fény. Ezt felismerve beállunk a Visszatérés kapujába.

15 3. rész AZ EMBER MISZTÉRIUMA Definíciók: Az ember misztériuma a FÉNY inkarnációjában létrejött emberi állapotok összessége. A Fény inkarnációja a finom energia testet öltése az emberben. Az a pillanat, amikor a lélek energiája kapcsolatba lép a fizikai anyaggal. Ez a lélek testet öltésének folyamata. A FÉNY maga a Teremt, aki Isten megnyilvánulása. Az ember a Fény, azaz Isten lelken keresztüli kivetülése a fizikai világba. Az ember választóvíz. Misztériumát önkutatással fel tudjuk tárni. Az ember fölött, a FÉNY szintjén elindul a Teremt Fénye lefelé. EMBER szintjén a Fény a testben csapdába esik, elveszíti vezet szerepét, elhomályosodik. Az ember alatt, a SÖTÉTSÉG szintjén a Fényt elnyeli a sötétség. A bennünk Él Fény megmutatja Teremtnkhöz való legközelebbi állapotunkat. Ha sötét, messzire kerültünk, ha világosodunk, akkor ismét közeledünk a Teremthöz.

16 Az ember összes állapota Definíció: Az ember misztériuma összes állapotának egysége. A misztérium rejtelmei önkutatással világra jönnek. Mit találunk? Minden állapot egy testréteg, amit nevezhetünk szintnek vagy hálónak is. A rétegek külön állnak, de együtt adják ki a harmóniát. 12 réteget találunk.

17 A lélek hozza le az emberi élethez szükséges hálókat. Látható, hogy nincs él test lélekkel való kapcsolat nélkül, istenemberi mivoltunk a Teremthöz köt, angyali mivoltunk a felslélekhez köt, a bens gyermek alsólélekhez köt. Melyben kivetült a fizikai világba, ahol megjelent, mint az emberi ego. Meddig vagyunk fizikai ember, és honnan vagyunk lélekember? Az emberi testet az 1-5 rétegben értelmezhetjük. A 6-ik réteg felett már csak ember és lélek együttesérl beszélhetünk. Itt már nem lehet szétválasztani a testet a lélektl.

18 1. állapot FIZIKAI EMBER Jellemzi: Az ego a bens gyermek megnyilvánulása, projekciója a fizikai világba. Emberi én-tudatunk hatására úgy érzi az ember, hogy Isten teremtménye. De rá kell ébrednie, hogy a lélek által Isten kivetülése a fizikai ikai világba. Az ego ezt a felismerést elrejti az ember ell, mert attól tart, ez a halálát jelenti. Élettere: Szk, egyetlen létsíkra korlátozódik. Oka, hogy az embert a FÉNY táplálja. Mélyebb létsíkokon nem jutna a elég energiához, a magasabb létsíkokat viszont nem viselné el a fizikai test. Idkorlát: A meghatározott id. A bibliai 120 év. Ezért az id rabja, s állandóan harcol az idvel. Ezt megtörni nem n tudja. Folyamatos jelenben él, mégis folyton a múltat fürkészi, és a jövjét próbálja befolyásolni. Testi formája: Fizikai test. Anyagba nehezedett finom energia. Mivel testbe zárva él, ezért csak a fizikai megjelenést fogadja el. Tudatossága: Én-központú és egysíkú. Születéssel kezddik és a halállal véget ér, ezért zárt tudatosság.

19 Személyisége: A csoportszemélyiség a jellemz, aki nem akar megnyilvánulni. A személyiséggé válás egyéni formát képvisel, ami kirí, ezért a társadalom kilöki. Ettl félve személyiségjegyeit nem fejleszti ki. Én-tudat és érzelemi vezetés a jellemz. Mottója: Megszülettem, meghalok, ezért most kell mindent elérnem. Dolga: Ne süllyedjen lejjebb, álljon biztosan. Oldja a karmáját. Befolyásoltsága: A társadalom. Hatására meg akar mindennek felelni, s fél, hogy ez nem sikerül. A gonosz. Hatására negatív érzelmek, és a kell, a mindenáron megszerzem, irányítja. Kulcsszava: Beilleszkedés. Továbblépés: Els jelei, ha el tud fogadni és meg tud bocsátani. Tovább léphetünk, ha elfogadjuk a sorsunkat, az életünket.

20 2. állapot, ÉRZELMI EMBER Jellemzi: A fizikai egot érzelmi háló fonja körül. Mivel hozott érzelmei irányítják, múltban él, melyet megváltoztathatatlannak thatatlannak él meg. Sorsát a múlt következményeként értékeli, ezért jövjét nem képes s befolyásolni. Az érzelmek tovább nyúlnak a fizikai síknál, ezért ez egy továbbvezet vezet út. Az út felfelé és lefelé egyaránt vezet. Két vége a pokol és a mennyország. Ha a pokolba vezet, ott kioltódnak a pozitív érzelmek. Ha a mennyországba vezet, ott kioltódnak a negatív érzelmek. Idkorlát: Szabott. A bibliai 120 év. Testi formája: Mint az emberé. De energiái nagy részét lekötik az érzelmei. Ha emelkedik az érzelmi úton, egyre jobban eltérbe kerülnek a pozitív p érzelmei. Ha a süllyedés útján jár, akkor a negatív érzelmei vezetik. Tudatossága: Nincsen tudatossága. Csak az érzelmei irányítják, melyek hullámzóak, emiatt ingatagnak k látszik.

21 Személyisége: Visszafogott vagy túlérzékeny személy. Bármerre dl az emelkedés vagy a süllyedés felé, mindent eltúloz. Kulcsszava: Túlzottan. Dolga: A negatív érzelmeket kioltani. Az érzelmi úton felfelé kapaszkodni. Megteremteni a szint harmóniáját. Befolyásoltsága: Elssorban az emlékei által. A jó és a gonosz által. Mindkett harcol érte. Továbblépés: Lehetsége a harmóniában rejlik.

22 3. állapot, KARMIKUS EMBER Jellemzi: Jelen idben él, de az életet már nem zárt idben észleli. Elkezdi felismerni valódi lényét. Ébrednek benne a magasabb lélektudati szintek. Az ember tudatát már befolyásolja legalább egy lélektudati réteg. Innentl már az ember és a lélek csak együtt tárgyalható. Az ember oldaláról nézve itt ébred fel a lélek karmikus tudata. Ezzel az idkorlát fellazul, mert nemcsak születéstl halálig tartó életrl tud. Felismeri, hogy élet- ideje messzire mutat, nemcsak múltja, de jövje is van. Elkezdi tudatosan teremteni a jövt. Idkorlát: Megsznik az idkorlát és az id iránya hátra és elre is mutat. De az irány fként a honnan jöttemre, visszafelé irányul. Testi formája: A fizikai világban megnyilvánuló fizikai test marad. Tudatossága: Én-központú, de meg sznik a zártsága. Még nem tudatosan, de elkezdi használni a tudatalattit, s a lélektudat legalább egyik szintjét. A karmikus lélektudat idnként már átszrdik az emberi tudatba.

23 Személyisége: Kutató, útkeres, megvilágosodó ember, aki még nem meri felvállalni lni önmagát. Ezért visszahúzódik, s megpróbál megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Dolga: Tudatos élet kialakítása. Keresni az élet értelmét. Ráismerni, hogy az élet egy út, és van kiút. Befolyásoltsága: Az átszrd karmikus lélektudat által. A múlt. Eljönnek a múlt negatív élményei, melyektl szabadulni akar. Az élmények hatására akar jobbítani a jövjén. Kulcsszava: Jobbítani. Továbblépés: Csak felfelé mehet. Ha kiáll önmagáért, és felismeréseit megosztja, akkor vezetvé kezd k válni.

24 4. állapot, LÉLEKEMBER Jellemzi: Felismeri Isten által teremtett énjét, vagyis a lelkét. Felismeri, hogy a múlt feldolgozható, feloldozható és a megbocsátáson keresztül a jöv átalakítható. Tudatába belép a lélekvándorlás, a körforgás. Tudja, hogy valahonnan jött és valahova tart. Testi formája: Fizikai test marad Felismeri a magasabb szint létformák jelenlétét. Kutatja az energiatestét, auráját. Kialakul a kötdése a lelki világokhoz. Idkorlát: Részben megmarad a zárt fizikai életben, a 120 évben. Élete iránya a múltba és a jövbe is visz. Tudatossága: Már nemcsak a fizikai tudatát használja. Fokozatosan ráébred a lélektudatok használatára. Felfogja, és értelmezi a jeleket. Létrejön kapcsolata a fizikai ember-volta és lélekvolta között.

25 Személyisége: Megjelenik személyiségében a lélek által hozott ego. Sorsát tudatosan felvállalja. Kezdetben ki van szolgáltatva, mivel a számára a lélekvilág teljesen ismeretlen és ellenrizhetetlen. Érzékeli a Kísért felé irányuló próbálkozásait. Mottója: Szeretet. Dolga: Felvállalni önmagát. Újonnan szerzett tudását használatba venni, és bevinni a köztudatba. tba. Rátalálni az igazi, hazavezet útra. A lélek felszabadítása. Befolyásoltsága: Kétirányú. Jótól és rossztól. Ersen hatnak rá a kísértések, üzenetek, megértések, jelek. Kulcsszava: Lényeg a tudatosság. Mindent tudatosan tenni. Továbblépés: Hit megersödése és tudattá válása. Energia test feltisztítása. Tudatos lélekszint tisztítás.

26 5. állapot, ÖNTUDATRA ÉBREDT EMBER Jellemzi: Tisztában van a hármas egységgel. A test, lélek, aura ismerje. Tudja, hogy lelki, egészségi, szellemi állapota a hármas egység függvénye. Megszabadul lélek- és energiatestben a blokkoktól, átkoktól, negatívumoktól. Elkezdi elkészíteni kiszállását a körforgásból, a visszatérését. Testi formája: Fizikai test, de érzi az energiatestét és a lélektestét is. Idkorlát: Feltörik nála a zárt élet. Belép a valódi, folyamatos jelen. Egyszerre él és dolgozik a múlton, és teremti a valódi jövt. Tudatossága: Lélekszint tudatosság, melyben már használja az univerzális tudatot. Személyisége: Elfogadó, problémamegoldó, segít. Megtörik az Én-központúsága. Már fontosabb a másokon segítés. Tudja, hogy égi segít lényekre számíthat.

27 Dolga: Felemelkedés energiái és rezgésének tisztulása révén. A lélek felszabadítása. Befolyásoltsága: Kétirányú. Jó és gonosz egyaránt. Folyamatosan támadják, de már nem védtelen. Érzi a segítséget. Ersen befolyásolják a blokkjai, az átkok és a süveg. Kulcsszava: Megszabadulás és hármas egységben létezés. Továbblépés: Egyetlen járható útja a Fény útja, ami csak a lelken át lehetséges. es.

28 6. állapot, SZIMBÓLUM EMBER Jellemzi: Szimbolikus testháló, az aurában lév szimbólumtest. Ennek megfelelje a lélektestben a palást, vagy más néven szimbólumtest. Ezzel hangolódik az ember az univerzum törvényszerségére, harmóniájára és ezzel jut hozzá az univerzum energiájához. A burkot születéskor kapjuk. Ráíródik az életünk. Halál után lenyomatunk felíródik a süvegre, s a burok feloszlik. Ráhangolódással ez által találnak rá más keresk a lélekre és az emberre. A szimbólumtest burka minden romboló energiát megtör és kizár az aurából. E burok léte miatt hat ersen az emberekre a szimbólum. A testréteg viselkedését és formáját a benne hordott szimbólumok határozzák meg. Ez a szimbólumháló hordozza az átkokat, blokkokat, negatívumokat,, melyek az ember halála után felíródnak majd a süvegre. Minden negatívum egy-egy szimbólum formát ölt. Testi formája: Durvább energia. Idkorlát: Egy életre szóló, kiszabott, zárt id. A burkot egy földi élet megoldásához m kapjuk. Tudatossága: Nincs, mivel ez egy szimbólumháló.

29 Személyisége: Nincs. Belle erednek az ember fbb személyiségjegyei. Dolga: Az ember létezésének biztosítása az univerzumban. Harmóniában tartja az ember rezgését az univerzummal. A háló mködése a hordott szimbólumoktól függ. Ha jól mködik, egészségesek e vagyunk, ha megbomlik, megbetegszünk. Befolyásoltsága: Küls befolyásolója a környezet. Bels befolyásolója az emberi értelem. Az értelem és a környezet ebben a hálóban ütközik. Kulcsszava: Szimbólum begyjtés, és negatív szimbólumoktól szabadulás. Továbblépés: Akkor lép tovább, ha ismeri és használja szimbólumait.

30 7. állapot, ENERGIA EMBER Jellemzi: Energia testháló. Állandóan áramló, folyamatosan változó energia. Csakrákon keresztül töltdik fel energiával. Ers megbántottságnál lezárja a csakrákat. Örömérzésnél megnyitja a csakrákat. 4 emberi élet blokkjait, átkait, negatívumait hordozza, melyek sötét s foltok az aurában. 4 életbl hozott információk formálják, befolyásolják az ember személyiségét. s Testi formája: Zárt, tiszta energia. Idkorlát: 4 emberélethez kötd zárt id. 4 emberélet alatt az energiahálóba rögzült dolgokat örökíti át ebbe e a földi életbe. Tudatossága: Nincs. Az emberi tudatossághoz kapcsolódik.

31 Személyisége: A benne áramló 4 életbl hozott energiák minsége határozza meg. Nagyon ersen befolyásolja az ember érzelmi állapotát. Dolga: A fizikai test ellátása az univerzális energiával. Befolyásoltsága: Kétirányú. Küls befolyásoltsága információk által. Bels befolyásoltsága az emberi érzelmek által. Kulcsszava: Nincs. Továbblépés: Nincs. Mindig csak a pillanatnyi energiaállapotot határozza meg.

32 8. állapot, REZGÉSEMBER Jellemzi: Rezgés testháló, mely a fizikai testbl az aura küls rétegéig terjed. t A fizikai testben az ideghálónak felel meg. Megadja az ember alaprezgését. Ettl élünk. Az ember alaprezgése a lélek és az univerzum alaprezgésébl, a küldetéstudata k rezgésébl, az üzenetek rezgésébl tevdik össze. Ez egy zrzavar, r, melybl a rezgésember dolga megteremteni számunkra a harmóniát. Mint egy metronóm, úgy közvetíti az univerzum ritmusát a fizikai testnek. Gondoskodik, hogy a test ne essen ki ebbl a ritmusból. Ha a test egy részén megsznik a rezgése, ott jönnek létre a normálistól eltér sejtek és a daganatok. Ez teszi lehetvé magas szint gyógyítók számára az alaprezgéssel l való diagnosztizálást és gyógyítást. Testi formája: Energiaháló. Idkorlát: Ideje örök, mivel egyaránt van a lélekben és a testben is.

33 Tudatossága: Nincs. Csak az univerzum alaphangját sugározza. Állandóan ugyanazt rezgi, de egyes helyeken kioltják más rezgések. Személyisége: Nincs. Rezgése ersen befolyásolja az ember egészségi állapotát. Dolga: Az emberi szervezet harmonikus mködésének biztosítása. Befolyásoltsága: Csak az univerzum befolyásolja. Kulcsszava: Harmónia. Továbblépése: Nincs.

34 9. állapot, FÉNYGYERMEK Jellemzi: Fénygyermeki önmagunk. A lelki fénygyermek kivetülése az ember aurájába. Isteni ártatlanságunk, aki csak tiszta Fénnyel képes táplálkozni. Hordozza az ember küldetését. Ezzel a testtel biztosította Isten az ember számára a megváltás és a bnbocsánat lehetségét. Testi formája: Az aurában található fényenergia. Idkorlát: Végtelen. Mivel isteni eredetünk és küldetésünk hordozója, így nem veszhet el. Tudatossága: Egysíkú. Az isteni küldetéstekercs vezeti, amivel megteremtették. Ismeri a helyes utat, mert maga a bennünk lakó Fény.

35 Személyisége: Angyali. Dolga: Biztosítja a visszatérést. Mindig visszavezeti az embert a helyes s útra. Befolyásoltsága: Isten által. Csak a Teremt energiáját, a tiszta Fényt fogadja el. e Kulcsszava: Isten Igéje. Továbblépés: Visszatérés.

36 10. állapot, BENS GYERMEK Jellemzi: Isteni Én-tudat. Magán hordozza Isten kéznyomát, ezért szent, sérthetetlen, és támadhatatlan. Testi formája: Teremt energia. Idkorlát: Végtelen. Tudatossága: Mindennek tudatában van, aminek Isten. Belle származik, és hozzá á tér vissza. Személyisége: Elfogadó. Dolga: Beteljesíteni az isteni küldetést. Befolyásoltsága: Nincs. Istentl elszakadva azonnal magára marad, Istenhez közeledve ismét kinyílik. Szennyezés nem érheti. Ha mégis szennyezdne, azonnal elzárul. Kulcsszava: Szeretet és harmónia. Továbblépés: Beteljesíteni a küldetést és visszalépni.

37 11. állapot, ANGYAL Jellemzi: Az ember angyali mivolta. Angyali fényenergia háló-testünk. Világ bneitl megszabadult ember. Még hordoz embertársaival szembeni karmát. Érzi, hogy tartozik a világnak, ezért mindenkinek segít. Az aurában a hit, a remény hordozója. Szimbóluma minden születésnél egy tiszta fehér lap. Ezt a testünket az emberi jóság alakítja, mivel ez tölti meg a továbblépéshez t szükséges energiával, ami a szeretet és az angyali szint értelem. Minden leszületéskor lejön a fizikai szintre. Minden halálkor elválik az aurától és visszamegy a Fehér Világba. A Fehér világból segít angyalként száll alá. Testi formája: Az aurában lév fényenergia háló. Idkorlát: A hordozott karmájától függ. Addig él, amíg a karmáját feloldja. Tudatossága: Angyali tudat. Csak szépre és jóra képes.

38 Személyisége: Bizakodó, vidám és igaz személyiségünk. Állandóan reményt sugároz. Hisz abban, hogy minden jóra fordul, ezért megéri tisztának maradni. Könnyet csal szemünkbe a tördése. Meghatódunk tle, akkora gyengédséget gédséget és tördést mutat felénk. (Rossz esetben átfordulhat az ellenkezjébe. Ha gonosz szimbólumot riz. Ilyenkor persze nem a Fehér világba tér vissza.) Dolga: Reményt vinni. Tartani a hitet az emberben. Segíteni. Befolyásoltsága: A Fehér világból. Kulcsszava: Önzetlenség. Továbblépés: Amikor felemelkedik a Fehér Világba.

39 12. állapot, ISTENEMBER Jellemzi: Egy életre szóló réteg, mely nélkül nincs élet és nincs halál. Az élet forrása. Isteni védelmi fényburok háló, mely beborítja az egész aurát. A látók köldökzsinórnak látják. Testi formája: Isteni fényenergia. Lelket és embert összeköt istenháló. Idkorlát: Záros id. Isten az emberi élet kezdetén adja, végén visszaveszi.. Ez az ezüst szál megfogása, illetve elvágása. Tudatosság: Isteni, szent és sérthetetlen tudatosság. Személyisége: Az ember világmegváltó mindenhatóságát hordozza. Dolga: Hordozni Isten Áldását, és védeni az ember életét. Befolyásoltsága: Isteni. Kulcsszava: Halhatatlanság. Továbblépés: Nincs.

40 BEFEJEZÉS Mi tehát az ember? Sok-sok összetevbl szövdött Istengyermek. Csodálatos isteni kivetülés. A Teremt Él fénye elhomályosodásának terméke. Lélek és ember egysége. Ez az ember feltárult misztériuma. Köszönöm figyelmüket!

Test & lélek kapcsolatépítés. Lélek-Ember viszony. Tolonits Ibolya: Két világ között. Molnár Mária előadása március 6.

Test & lélek kapcsolatépítés. Lélek-Ember viszony. Tolonits Ibolya: Két világ között. Molnár Mária előadása március 6. Test & lélek kapcsolatépítés Lélek-Ember viszony Tolonits Ibolya: Két világ között Molnár Mária előadása 2010. március 6. Az előadás mottója: Az előadás célja: Az előadás részei: Ismerd meg a helyed és

Részletesebben

Test & lélek kapcsolatépítés

Test & lélek kapcsolatépítés Test & lélek kapcsolatépítés LÉLEKSZINTÜNK ÉS BELS VILÁGUNK Molnár Mária eladása 2007. november 24. Mottó: Evola: : A tudomány az ember mélyebb valósága iránt süket. & Coué: : A természeti törvények mködését

Részletesebben

REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN

REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN Test & lélek kapcsolatépítés REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN Molnár Mária Lélekszint ismeretek c. sorozat eladása - 2008. november Omar Khajjám Kubáját: [32] Élet s Halál közt dús gyümölcsbe ért

Részletesebben

Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása

Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT 2010. december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása Az előadás mottója: Élni nem azt jelenti, hogy beleragadni a körforgásba. Élni azt jelenti, hogy

Részletesebben

Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása

Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása L E C T O R I U M R O S I C R U C I A N U M Bevezetés az egyetemes bölcsességtudományba és a rózsakeresztes útba - 2. este Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása Az ember, a Föld, az

Részletesebben

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész Az Ember, mint érző, teremtő energia lény. Az Ember, mint kozmikus energia lény. Helye az univerzumban és működésének alapszabályai. Egyetemes Teremtő

Részletesebben

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére 1 NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére Tartalom 1. ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATOK 3 2. BEVEZETÉS 4 3. AZ IRÁNYÍTÓ FAKTOR (X) 5 4. A 13-AS KARMIKUS SZÁM

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Amire valóban szükséged van: biztonság, nyugalom és egy kevés élelem.

Amire valóban szükséged van: biztonság, nyugalom és egy kevés élelem. Isten szeretet. Szívedbe rejtette magát, hogy mindig tudd, mi a helyes, mit kell tenned. Ez a tudás személyes tudás, nem továbbadható. Ne kérj hát tanácsot senkitl! Nincs szükséged rá. De az idegen tudás

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5.

Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5. Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5. (Jegyzet) 1. A Vízöntő Korszak 1875. óta a Vízöntő korszakát éljük, melynek elsődleges jellemzője az intellektualitás uralma, a gondolatközpontúság.

Részletesebben

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS A szeretet mindenkié Előszó Szavakkal lefesteni a láthatatlant, megformálni az érinthetetlent A szó fogyatékos eszköz. Ahogy az öt emberi érzékszerv is. Kétséges, hogy

Részletesebben

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója.

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója. Takáts Péter: A TEREMTŐ EMBER Amikor kinézünk az ablakon egy természetes világot látunk, egy olyan világot, amit Isten teremtett. Ez a világ az ásványok, a növények és az állatok világa, ahol a természet

Részletesebben

Buddha, Dharma, Sangha

Buddha, Dharma, Sangha Buddha, Dharma, Sangha Buddha: törekvés a megvilágosodásra - van szenvedés - ezt felismerni. Dharma: a szenvedésnek van oka, ezt felismerni. Ez az ok, a vágy (következménye a létkerék tanában van). A szenvedés

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

Végső dolgok - Egy végtelen világ

Végső dolgok - Egy végtelen világ Végső dolgok - Egy végtelen világ Felnőtt katekézis, 2011. november 04. Előadó: Maga László Plébános atya Miről is szólhatott volna Plébános atyánk péntek esti előadása, mint a Végső dolgokról, hiszen

Részletesebben

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Jóga Nidra 1. Streszoldó relaxáció CD Időtartam: 43 perc A mélylazítás hatásos jógatechnikája során a gyakorló elsajátíthatja

Részletesebben

3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl

3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl 3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl 7. évfolyam Egészségfejlesztés test és lélek (minimum 10 óra) Testi lélek egészség: testkultúra, napi higiéniai szokások, lelki higiénia, egészséges

Részletesebben

Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól. Példabeszédek 22,6. HA JÓ a kezdet

Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól. Példabeszédek 22,6. HA JÓ a kezdet Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól. Példabeszédek 22,6 HA JÓ a kezdet Pedagógiai program 2016 Készítette: a Pécsi Baptista Gyülekezet Szakmai Csoportja

Részletesebben

Isten Nagy Terve. 2 rész: ISTEN, MA IS TEREMTŐ

Isten Nagy Terve. 2 rész: ISTEN, MA IS TEREMTŐ Isten Nagy Terve 2 rész: ISTEN, MA IS TEREMTŐ Isten Nagy Terve teremtés elesés megváltás helyreállítás Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. Zsidó.13.8 Méltó vagy, Urunk és Istenünk, hogy tied

Részletesebben

Lelkünk Fényében. A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben

Lelkünk Fényében. A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben Lelkünk Fényében A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben Lelki tréning jegyzete Budapest, 2011. dec. Molnár Mária parapszichológus 1 1. rész Világvége hiedelem, az Új korszak 2010.

Részletesebben

HÁZUNK NÉPE. A bibliai házassággondozás és gyermeknevelés körvonalai. Pálhegyi Ferenc

HÁZUNK NÉPE. A bibliai házassággondozás és gyermeknevelés körvonalai. Pálhegyi Ferenc HÁZUNK NÉPE A bibliai házassággondozás és gyermeknevelés körvonalai Pálhegyi Ferenc TARTALOMJEGYZÉK Prológus 11 A pszichoterápia tüneteket kezel, Isten Igéje gyógyít 13 Tudomány-e a pszichológia? 13 A

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13

Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13 Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13 Számomra mindig jelzés értékű az, ha valamilyen formában megrezdül a lelkem, megérinti valami. Ilyenkor az jut az eszembe, hogy ott még feladatom, tanulni valóm van. Üzenni

Részletesebben

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés Tartalom A tartalom és forma jelentése és kettőssége. A forma jelentősége, különösen az ember biológiai és társadalmi formáját illetően. Megjegyzés Ez egy igen elvont téma. A forma egy különleges fogalom

Részletesebben

ZÁM MÁRIA Mindenki szenved, amig az élet kaotikus sodrában úszik Azt hiszem, a szenvedés az emberi élet lényeges alkotórésze, amely nélkül teljesen

ZÁM MÁRIA Mindenki szenved, amig az élet kaotikus sodrában úszik Azt hiszem, a szenvedés az emberi élet lényeges alkotórésze, amely nélkül teljesen ZÁM MÁRIA Mindenki szenved, amig az élet kaotikus sodrában úszik Azt hiszem, a szenvedés az emberi élet lényeges alkotórésze, amely nélkül teljesen cselekvésképtelenek lennénk. Mindig megpróbálunk kitérni

Részletesebben

Isten útján - 7. évfolyam

Isten útján - 7. évfolyam Isten útján - 7. évfolyam (Dogmatika, Erkölcstan) Óraszám: 2 óra/hét 72 óra/év A tantervhez tartozó részletesen kidolgozott tanmeneteket lásd a Hittansuli honlapon a Tanároknak/Tanmenetek menüpontban.

Részletesebben

- Imádkozzunk Urunkhoz, Istenünkhöz és a Szűzanyához, tanítsanak meg bennünket arra, hogy mindig helyesen kérjük azt, ami javunkra szolgál!

- Imádkozzunk Urunkhoz, Istenünkhöz és a Szűzanyához, tanítsanak meg bennünket arra, hogy mindig helyesen kérjük azt, ami javunkra szolgál! Gyújtsunk mécsest a 6 éve elhunyt Bálint József jezsuita atyáért, a két éve elhunyt Máriáért, Lászlóért és Júliannáért valamint az egy éve elhunyt Nándiért. Drága Üdvözítőnk, szándékainkat egyesítjük szerető

Részletesebben

Érzelmeink fogságában Dr. József István okl. szakpszichológus egyetemi docens Érzelmi intelligencia Emotional Intelligence Az érzelmi intelligencia az érzelmekkel való bánás képessége, az a képesség, amivel

Részletesebben

Mi a Lovas Èlmény Tréning, kinek ajánljuk?

Mi a Lovas Èlmény Tréning, kinek ajánljuk? Mi a Lovas Èlmény Tréning, kinek ajánljuk? 2 A lovak a környezetre nagyfokú érzékenységgel reagálnak. Az emberek képesek arra, hogy mást mondjanak, mint amit testük mutat. A lovak ezzel szemben nem csak

Részletesebben

Tartalomjegyzék Bevezető Gyógyító erőim felfedezése Üdvözöllek a valóság rejtvényében! Minden szenvedés az önvaló megtagadásából ered

Tartalomjegyzék Bevezető Gyógyító erőim felfedezése Üdvözöllek a valóság rejtvényében! Minden szenvedés az önvaló megtagadásából ered Tartalomjegyzék Bevezető 11 Birtokolni vagy létezni? 11 Válj eggyé az elképzeléseiddel! 11 A gyakorlat mindent megmagyaráz 12 Gyakorlat: A párhuzamos éned 16 A tapasztalat fontosabb, mint az elméleti tudás

Részletesebben

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová?

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová? T ö r t e l i G a b r i e l l a Honnan hová? Előszó A szivárványutat keressük mindannyian. Megérintjük, majd szem elől tévesztjük. Elmerülünk létünk forgatagában, más szóval a létkerékben. Ugye, hajszálpontos

Részletesebben

17. SZEMÉLYES GYÓNÁS KÖSZÖNTÉS:

17. SZEMÉLYES GYÓNÁS KÖSZÖNTÉS: 17. SZEMÉLYES GYÓNÁS A személyes gyónás több mint a lelkipásztori beszélgetés. A gyónást kérheti a jelentkező, de felajánlhatja a lelkipásztor is. Jó, ha a keresztény gyülekezet tud a személyes gyónás

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

A SZÁMTÁBLA MÓDOSULÁSA (SZÁMOK ÁTALAKULÁSA, KELETKEZÉSE ÉS MEGSZŰNÉSE)

A SZÁMTÁBLA MÓDOSULÁSA (SZÁMOK ÁTALAKULÁSA, KELETKEZÉSE ÉS MEGSZŰNÉSE) 1. oldal A SZÁMTÁBLA MÓDOSULÁSA (SZÁMOK ÁTALAKULÁSA, KELETKEZÉSE ÉS MEGSZŰNÉSE) A születési dátumok számtábláiban legalább 7, legfeljebb 15 szám található. A számtábla azonban nem kőbe vésett, a benne

Részletesebben

Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola Helyi tanterv Ember és természet műveltségi terület

Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola Helyi tanterv Ember és természet műveltségi terület Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola Helyi tanterv Ember és természet műveltségi terület V. Környezetismeret 1-4. évfolyam Természetismeret 5-6. évfolyam Fizika 7-8. évfolyam Kémia 7-8. évfolyam Biológia

Részletesebben

Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió

Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió Nemes Éva 2016. 10. 21. Kapcsolataink üzenete Szupervíziós Vándorkonferencia, Keszthely Változó világ Változó környezet, kiszámíthatatlan jövő Most zajlik.

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Én-térkép! Aki beszél, kaput nyit saját belső világára.

Én-térkép! Aki beszél, kaput nyit saját belső világára. Én-térkép! Az Én-ek, olyan állapotok, melyekkel azonosul az ember. Meg kell vizsgálni, hogy milyen viszony fűzi az embert ezekhez az állapotokhoz, illetve mi indította el az adott viszony kialakulását.

Részletesebben

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják.

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják. ÉN-MI Mester-ség Kincs Meg világosodás Mire érdemes figyelni? Változtatás elfogadás Mit jelent embernek lenni? Kinek Hány a viszonya? világ közepe van? Jézus és mi Nézőpont Átalakuló váltás kérdés Együttérzés

Részletesebben

1. Aki a Jordán vizében megkeresztelkedett

1. Aki a Jordán vizében megkeresztelkedett 1. Aki a Jordán vizében megkeresztelkedett Világosságos szentolvasó I. Jézus a tisztulás jelképeként alámerült a Jordán vizében. Nekem a gyónás adja a megtisztulást. Milyen gyakran élek a gyónás lehetõségével?

Részletesebben

Hippocampus Intezet. ÖT-ELEMTAN képzés Budapesten

Hippocampus Intezet. ÖT-ELEMTAN képzés Budapesten Hippocampus Intezet ÖT-ELEMTAN képzés Budapesten Idõpont: 2008. április 11-12-13. Részvételi díj: 15. 000 Ft/ nap; az elsõ nap ingyenes /konzultáció/ A tanfolyam célja A bioenergetikai folyamatok szisztematikus

Részletesebben

A RÓZSA MAGÁNÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAMJA OM: 201404. Kelt: Budapesten, 2013. augusztus 27. Változatszám: 1.2

A RÓZSA MAGÁNÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAMJA OM: 201404. Kelt: Budapesten, 2013. augusztus 27. Változatszám: 1.2 A RÓZSA MAGÁNÓVODA OM: 201404 PEDAGÓGIAI PROGRAMJA Kelt: Budapesten, 2013. augusztus 27. Változatszám: 1.2 TARTALOMJEGYZÉK A Rózsa Magánóvoda adatai 4 A pedagógiai program alapjául szolgáló jogszabályok,

Részletesebben

MÁRIA engesztelő népe 1 166, 257-258.

MÁRIA engesztelő népe 1 166, 257-258. MÁRIA engesztelő népe 1 MÁRIA öröksége: az engesztelő nép A magyarság önazonossága, mint engesztelő áldozat, szeretni, ahogy az Úr szeretett minket, Magyarország őrangyalának kezét fogva! Kedves Testvérek

Részletesebben

A magzatfoganás és a fogamzásgátolt boldogság titkairól

A magzatfoganás és a fogamzásgátolt boldogság titkairól A magzatfoganás és a fogamzásgátolt boldogság titkairól Karmikus horoszkópértelmezések és horoszkóprendelés Kozma Botond Szilárd család-asztrológussal Kozma Szilárd: Metafizikus - asztrológusi szemmel

Részletesebben

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Pasarét, 2012. július 1. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Alapige: Galata 4,4-7 De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól

Részletesebben

12-es KÖRÖK A SZENT KORONÁÉRT és MAGYARORSZÁGÉRT

12-es KÖRÖK A SZENT KORONÁÉRT és MAGYARORSZÁGÉRT Sokan imádkoznak ma Isteni vezetért Hazánkért, az összefogásért. A KÖRÖK gondolata az összefogásra való törekv tudatos elhatározásaként, a szórványos egyéni imák összefogásáért született, mert minden sóhaj,

Részletesebben

Az álom-lényeg gyakorlatok magyarázatai kétfélék. Első az álmok kulcsfontosságú pontjainak alkalmazása, a második az álomban való cselekvés

Az álom-lényeg gyakorlatok magyarázatai kétfélék. Első az álmok kulcsfontosságú pontjainak alkalmazása, a második az álomban való cselekvés Írta: Kertz Gergely Tibeti jóga (Csögyal Namkhai Norbu - Az a termzetes fény gyakorlata) *Az alábbiakban a tibeti jógáról olvashattok, megpróbáltam kiragadni a könyv lényegét a fontosabb dolgokat kiírni

Részletesebben

A tudás alapú társadalom iskolája

A tudás alapú társadalom iskolája Ollé János A tudás alapú társadalom iskolája A társadalom iskolája Az oktatásban csak nehezen lehet találni olyan életkori szakaszt, képzési területet, ahol ne lenne állandó kérdés a külvilághoz, környezethez

Részletesebben

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL.

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERETETE Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János

Részletesebben

Esettanulmány. Harmadik nyilvános csatornázás. (Öreg és Margaréta. 2008 nov. 28.)

Esettanulmány. Harmadik nyilvános csatornázás. (Öreg és Margaréta. 2008 nov. 28.) Esettanulmány. Harmadik nyilvános csatornázás. (Öreg és Margaréta. 2008 nov. 28.) Margaréta fogpanaszaira sejtemlékezet tisztító energiákat kértem. (A jobb felső 7-es gyökeréből sugárzik a fájdalom a fülébe,

Részletesebben

Egység Hírlevél 45. szám

Egység Hírlevél 45. szám Egység Hírlevél 45. szám Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Sri Amma Janmadinája (születésnapja) alkalmából különleges meditáció lesz Sri Amma Bhagavannal augusztus 15-én, magyar idő szerint reggel

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért Bevezetés Imádság az idei karácsony teljességéért Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal.... Mi pedig

Részletesebben

Az MRE Hit- és erkölcstan kerettanterve és pedagógiai koncepciója az általános iskolás korosztály

Az MRE Hit- és erkölcstan kerettanterve és pedagógiai koncepciója az általános iskolás korosztály Az MRE Hit- és erkölcstan kerettanterve és pedagógiai koncepciója az általános iskolás korosztály számára Bevezető a tantervhez Az általános iskolás korosztály számára készült hit- és erkölcstan tanterv

Részletesebben

Medgyesbodzás Község Önkormányzat Gazdasági programja 2011-2014.

Medgyesbodzás Község Önkormányzat Gazdasági programja 2011-2014. Medgyesbodzás Község Önkormányzat Gazdasági programja 2011-2014. Jóváhagyva: 25/2011. (III.29) sz határozattal I. Bevezetés A gazdasági program elkészítésének célja, hogy az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Hogyan segítheti a grafológia a jobb munkaköri légkör kialakulását?

Hogyan segítheti a grafológia a jobb munkaköri légkör kialakulását? Nyugat-Pannon Régió Pályázati Tanácsadóinak és Projektmenedzsereinek Egyesülete Munkaügyi ismeretek A grafológia szerepe a személyzeti munkában Hogyan segítheti a grafológia a jobb munkaköri légkör kialakulását?

Részletesebben

Felkészülés ( Bevezetés (

Felkészülés ( Bevezetés ( A Jó Hír Bibliatanulmányok kérdéseket tartalmaznak evangelizációs házi csoportok számára (Glad Tidings Bible studies contain questions for evangelistic house meetings.) Bevezetés ( Biztos van olyan ember,

Részletesebben

Pozitív intézményi légkör

Pozitív intézményi légkör Pozitív intézményi légkör Mitől más a keresztyén iskola? Írjon le három dolgot, amely ön szerint megkülönbözteti a keresztyén iskolákat más iskoláktól! Ossza meg gondolatait az ön mellett ülővel. A keresztyén

Részletesebben

"Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak?"

Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak? "Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak?" 1 Krón 29,5 Gyógyulásunk és megerősödésünk akkor történik, amikor fenntartás nélkül átadjuk magunkat Jézusnak. Minél jobban megnyílunk, és engedjük, hogy

Részletesebben

Láma Csöpel A REJTETT ARC. A Belső Ösvény pecsétjei. Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai. Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar

Láma Csöpel A REJTETT ARC. A Belső Ösvény pecsétjei. Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai. Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar Láma Csöpel A REJTETT ARC A Belső Ösvény pecsétjei Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar TARTALOM Előszó 7 A Belső Ösvény és a pecsétek 9 A rejtett arc

Részletesebben

Két embrió beszélgetett az édesanyjuk méhében. Az egyik a kis Kételkedő, a másik a kis Hívő volt.

Két embrió beszélgetett az édesanyjuk méhében. Az egyik a kis Kételkedő, a másik a kis Hívő volt. Két embrió beszélgetett az édesanyjuk méhében. Az egyik a kis Kételkedő, a másik a kis Hívő volt. A kis Kételkedő ezt kérdezte: Tényleg hiszel abban, hogy van élet a születés után? A kis Hívő így válaszolt:

Részletesebben

JÉZUS KERESZTÚTJA A CSALÁDBAN

JÉZUS KERESZTÚTJA A CSALÁDBAN Imádunk téged Krisztus és áldunk téged, JÉZUS KERESZTÚTJA A CSALÁDBAN A keresztút állomásainak végigelmélkedése a család vonatkozásában. 1. Pilátus halálra ítéli Jézust Imádunk Téged Krisztus és áldunk

Részletesebben

Lilith. Megtagadó ima

Lilith. Megtagadó ima MEGTAGADÓ IMÁK Efezus 6:10-12 10 Végül pedig erősödjetek meg az Úrban, és hatalmának erejében! 11 Öltözzétek fel abba a teljes fegyverzetbe, amit Isten ad, hogy képesek legyetek ellenállni a Sátán minden

Részletesebben

LURKÓFALVA ÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAM FÜZESGYARMAT

LURKÓFALVA ÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAM FÜZESGYARMAT LURKÓFALVA ÓVODA PEDAGÓGIAI PROGRAM FÜZESGYARMAT 2015 OM azonosító: 201933 ÖNÁLLÓAN MKÖDÖ KÖLTSÉGVETÉSI SZERV 1 LURKÓFALVA ÓVODA Nevelési Programja OM azonosító: 201933 FÜZESGYARMAT 2015. 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Satsang. 1. Az egyik, hogy tisztában legyünk utunkkal és célunkkal 2. A bizalom.

Satsang. 1. Az egyik, hogy tisztában legyünk utunkkal és célunkkal 2. A bizalom. Satsang Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, Az Életenergia gyakorlásával kétféle célt érhetünk el. Az egyik csakis a test számára előnyös, egészség, ellazulás stb.. A másik cél spirituális

Részletesebben

3. sz. melléklet Nemzetiségi óvodai nevelésének programja

3. sz. melléklet Nemzetiségi óvodai nevelésének programja 3. sz. melléklet Nemzetiségi óvodai nevelésének programja TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezető... 3 2. A nemzetiségi óvodai nevelés célja és feladata... 3 3. A nemzetiségi óvodai nevelés megszervezése... 4 4. A

Részletesebben

TARTALOM. - Bern, 1924. 10 A Hold a Nap, mint a két A mult (individualitás) és (az általános emberi). és szabadság:

TARTALOM. - Bern, 1924. 10 A Hold a Nap, mint a két A mult (individualitás) és (az általános emberi). és szabadság: TARTALOM ÉLET JELENTOSEGE - Bern, 1924. 10 A Hold a Nap, mint a két A mult (individualitás) és (az általános emberi). és szabadság: kozmikus Hold- és Naplét. Az bölcsessége. A Hold és a Nap két ember sorsszerû

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Hittan tanmenet 2. osztály

Hittan tanmenet 2. osztály Hittan tanmenet 2. osztály Heti óraszám: 2 Összes óra: 80 Az Isten szava című hittankönyvhöz Iskolai hitoktatás céljára Óraszám Tananyag Didaktikai cél, nevelési cél Segédeszköz, Munkaformák, Módszerek

Részletesebben

MATEMATIKA. Tildy Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Helyi tanterv 1-4. évfolyam 2013.

MATEMATIKA. Tildy Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Helyi tanterv 1-4. évfolyam 2013. MATEMATIKA Az iskolai matematikatanítás célja, hogy hiteles képet nyújtson a matematikáról, mint tudásrendszerről, és mint sajátos emberi megismerési, gondolkodási, szellemi tevékenységről. A matematika

Részletesebben

Szektortudat-fejlesztés. Ismeretek és ismérvek a szektorról. A szektorhoz való tartozás elnyei és a sikeres szektorépítés lehetségei.

Szektortudat-fejlesztés. Ismeretek és ismérvek a szektorról. A szektorhoz való tartozás elnyei és a sikeres szektorépítés lehetségei. Szektortudat-fejlesztés. Ismeretek és ismérvek a szektorról. A szektorhoz való tartozás elnyei és a sikeres szektorépítés lehetségei. Zalatnay László tréner 2 állítás: Az emberi társadalom összes problémája

Részletesebben

A kultúra szerepe a fájdalomban

A kultúra szerepe a fájdalomban A fájdalom A fájdalom nem kizárólagosan testi jelenség, hanem a test, az elme és a kultúra együttműködéseként áll elő. A fizikai élmény elválaszthatatlan kognitív és érzelmi jelentőségétől. Az egészséges

Részletesebben

A két csapatra osztás leggyakoribb megvalósításai: Lyukas teli (vagy sima vagy nem lyukas)

A két csapatra osztás leggyakoribb megvalósításai: Lyukas teli (vagy sima vagy nem lyukas) Eredeti forrás: Pintér Klára: Játsszunk Dienes Zoltán Pál logikai készletével! http://www.jgypk.u-szeged.hu/methodus/pinter-klara-jatsszunk-logikat-logikai-keszlettel/ A logikai készlet lapjaival kapcsolatos

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Szégyen (60x40 cm, vászon, vegyes technika) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA ÉRZELEM és ÉRTELEM Nem értem, mit jelent ez az érzés! (Golán Angéla

Részletesebben

AZ ÚR SZABADÍTÁSA. Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből.

AZ ÚR SZABADÍTÁSA. Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből. Pasarét, 2013. november 10. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza AZ ÚR SZABADÍTÁSA Lekció: Zsoltár 107,1-16 Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította

Részletesebben

A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett "dimenzióváltásról"

A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett dimenzióváltásról A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett "dimenzióváltásról" Mivel rengeteg rémhír, félelemkeltı kör-email és médiumi közvetítés terjed egyre jobban az ún. "dimenzióváltással" kapcsolatban, ezért

Részletesebben

Krisztus Feltámadt! Húsvétvasárnap 2016.03.27. OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43)

Krisztus Feltámadt! Húsvétvasárnap 2016.03.27. OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43) Húsvétvasárnap 2016.03.27. Krisztus Feltámadt! OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43) Abban az időben Péter szólásra nyitotta ajkát, és ezeket mondta: Ti tudjátok, hogy mi minden

Részletesebben

Pszichológus etika II. Egy szentélybe lép be a lélekkel foglalkozó ember, amikor a másik ember lelkén kopogtat. I. A dilemma fogalma II. A dilemma felbukkanása III. Nem minden dilemma etikai dilemma IV.

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

Louise L. Hay ÖRÖKNAPTÁR

Louise L. Hay ÖRÖKNAPTÁR A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Louise L. Hay / I CAN DO IT Calendar Hay House, Inc., California, USA, 2012, 2013, 2014 A Hay House-rádió a www.hayhouseradio.com internetes oldalon érhetõ

Részletesebben

Összeállította: Bohácsné Nyiregyházki Zsuzsanna 2011. június 17.

Összeállította: Bohácsné Nyiregyházki Zsuzsanna 2011. június 17. JANKÓ JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA és GIMNÁZIUM NEVELÉSI TERV 2011. JANKÓ JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM PEDAGÓGIAI PROGRAM Összeállította: Bohácsné Nyiregyházki Zsuzsanna 2011. június 17. 1 JANKÓ JÁNOS

Részletesebben

AZ ÉLET KENYERE. Énekek: 323,6; 326,2.4-5; 328

AZ ÉLET KENYERE. Énekek: 323,6; 326,2.4-5; 328 Pasarét, 2015. december 20. (vasárnap) családi karácsony PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Takaró János AZ ÉLET KENYERE Énekek: 323,6; 326,2.4-5; 328 Alapige: János 6,32-35 Jézus pedig így válaszolt nekik:

Részletesebben

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT www.angyalfeny.hu Tel.: 06-30-438-9514 06-30-287-7426 E-mail: info@angyalfeny.hu molnarklara@t-online.hu vkarcsi@t-online.hu VII. Péterfy S. u. 15. mf. 2. HÍRLEVÉL NOVEMBER

Részletesebben

A TÖMEG LÉLEKTANA, AVAGY HOGYAN TUDUNK HATNI A TÖMEGRE

A TÖMEG LÉLEKTANA, AVAGY HOGYAN TUDUNK HATNI A TÖMEGRE A TÖMEG LÉLEKTANA, AVAGY HOGYAN TUDUNK HATNI A TÖMEGRE Budapest, 2016. április 15. Készítette: Magyary Jenő Témaválasztásom fő oka, hogy egyfelől a munkám miatt fontosnak tartom azt, hogy hogyan lehet

Részletesebben

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT www.angyalfeny.hu Tel.: 06-30-438-9514 06-30-287-7426 E-mail: info@angyalfeny.hu molnarklara@t-online.hu vkarcsi@t-online.hu VII. Péterfy S. u. 15. mf. 2. PROGRAMAJÁNLÓ ÁPRILIS

Részletesebben

COMINN Innovációs Kompetencia a fémipari szektorban TANULÁSI KIMENET DEFINÍCIÓ

COMINN Innovációs Kompetencia a fémipari szektorban TANULÁSI KIMENET DEFINÍCIÓ COMINN Innovációs Kompetencia a fémipari szektorban Ország: Vállalat: SPANYOLORSZÁG FONDO FORMACIÓN EUSKADI Képesítés: Az innováció fejlesztői és elősegítői a fémipari KKV-k munkacsoportjaiban EQF szint:

Részletesebben

Templomdombi Általános Iskola PEDAGÓGIAI PROGRAM

Templomdombi Általános Iskola PEDAGÓGIAI PROGRAM Templomdombi Általános Iskola PEDAGÓGIAI PROGRAM SZENTENDRE 2013 Tartalom 1. AZ ISKOLA NEVELÉSI PROGRAMJA... 3 1.1 A nevelő-oktató munka pedagógiai alapelvei, céljai, feladatai, eszközei, eljárásai...

Részletesebben

Koch Valéria Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium MINİSÉGIRÁNYÍTÁSI PROGRAM

Koch Valéria Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium MINİSÉGIRÁNYÍTÁSI PROGRAM Koch Valéria Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium MINİSÉGIRÁNYÍTÁSI PROGRAM Tartalomjegyzék I. Bevezetés... 3 I.1. A jogszabályi háttér... 3 I.2. Minıségpolitika... 4 I.3. Pedagógiai alapelveink...

Részletesebben

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK Vállalati eszmémykép A sikerhez vezető utunk A vállalat eszményképe az EVVA önképét írja le és utat mutat a szervezet egészének. A vállalati kultúra és a vállalati azonosság

Részletesebben

Cambridge Business Design Academy

Cambridge Business Design Academy Cambridge Business Design Academy A Cambridge Business Design Academy létrehozott egy Modern üzleti-,pszichológiai tudományokra épülő gyakorlatorientált felsőfokú képzést, amelynek elvégzésével, Hallgatóinak

Részletesebben

MANDALA. A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában

MANDALA. A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában MANDALA A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában Dr. Antalfai Márta Kapu 2. Konferencia 2008. október 26. Chartres, katedrális Kréta szigetéről Reims-i katedrális Perui mandala

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Titkos igazság

Barabás Erzsébet. Titkos igazság Barabás Erzsébet Titkos igazság Tudattalanság Élet és halál! Megszületni majd meghalni. Kérdés, hogy hogyan, miként és mikor vagy esetleg miért! Még meg sem születünk, már előtte kiválasztjuk az állítólagos

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben