Ultrahaladó tippek a konverzió javítására

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ultrahaladó tippek a konverzió javítására"

Átírás

1

2 WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út em Telefon: (+36 1) Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban, vizuális vagy elektronikus médiában kizárólag a WebShop-Experts Kft. előzetes engedélyével történhet.

3 Bevezetés Ki ne szeretne több vevőt? Ha Te azon szerencsések közé tartozol, akik már nem bírnának el egy darabbal sem több megrendelést, és kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy még több vevőért pedálozzanak, akkor itt abba is hagyhatod az olvasást. Ebben a tanulmányban módszereket, eszközöket mutatunk be, melyek segítenek abban, hogy a meglévő weboldalaból vagy webáruházadból több vevőt szerezz. Nem kérjük, hogy gyere és cseréld le a meglévőt, sem azt, hogy költsél kétszer annyi pénzt a marketingre (persze az is egy lehetőség az új vevők szerzésére). Az általunk javasolt megoldások mind abban fognak segíteni, hogy a már meglévő erőforrásokból, és a meglévő forgalomból hozhass ki többet, mint eddig. Fontos elmondanunk ugyanakkor, hogy ezek a megoldások HALADÓ megoldások. Vagyis ha még az alapokkal is gondok vannak nálad, akkor nem biztos, hogy ezekkel érdemes kezdeni, helyette első körben inkább az alapokat tedd rendbe. Ha nem tudod például, hogy mennyi az oldalad konverziós rátája (sőt azt sem tudod, hogy mi az a konverziós ráta), akkor első körben érdemes ennek utánajárni (például a következő ingyenes szemináriumon: Csapjunk hát bele! 1. Miért szükséges ezzel foglalkozni? Online vállalkozóként vélhetően az erőforrásaid egy jelentős részét fordítod marketingre. Ez az erőforrás lehet pénz (Adwords, Facebook hirdetések, ár-összehasonlító oldalak, stb.) vagy idő (keresőoptimalizáció, blogolás, hírlevelek, stb.). Bármilyen módon is szerezzél vevőket, jó eséllyel ezt lehet a mostaninál hatékonyabban is csinálni. Össszességében a folyamat így néz ki valahogy: Marketing Látogatók Vásárlók Vagyis a marketinggel látogatókat (potenciális vásárlókat) hozol a weboldaladra, akik egy része végül fog vásárolni is (vagy feliratkozni, attól függően, hogy mi a konverziós célja az oldaladnak). Ha számszerűsítjük a dolgokat, akkor ez valahogy így nézhet ki:

4 Havi Adwords költség Ft 1 látogató költsége 20 Ft Látogatószám Átlagos tranzakciós érték Árrés 1 vásárláson Ft Ft Konverziós ráta 1% Összes vásárló 50 Bevétel Összes árrés Nyereség Ft Ft Ft A fenti helyzet nem rossz. Elköltünk havi Ft-t, amiből lesz Ft-nyi bevételünk, és ezen mellesleg marad is Ft-nyi hasznunk. Egy ilyen esetben tapasztalataink szerint az online vállalkozók többsége azon kezdene el gondolkodni, hogy hogyan lehetne még több látogatót szerezni és például növelné a marketingre szánt erőforrásokat. Vagyis növeli az INPUT-ot. Havi Adwords költség Ft 1 látogató költsége 20 Ft Látogatószám Átlagos tranzakciós érték Árrés 1 vásárláson Ft Ft Konverziós ráta 1% Összes vásárló 100 Bevétel Összes árrés Nyereség Ft Ft Ft

5 A módszer végülis működőképes, hiszen megdupláztuk a költséget, de ezzel együtt duplázódott a bevétel, és a profit is. Nem rossz, de van ennél jobb megoldás is konkrétan, ha nem az INPUT-t növelnénk, hanem megpróbálnánk az adott INPUT-ból többet kihozni egy hatékonyabb weboldallal, növelve a konverziós rátát: Havi Adwords költség Ft 1 látogató költsége 20 Ft Látogatószám Átlagos tranzakciós érték Árrés 1 vásárláson Ft Ft Konverziós ráta 2% Összes vásárló 100 Bevétel Összes árrés Nyereség Ft Ft Ft Mint látható ez egy sokkal profitábilisabb megoldás, hiszen nem növeltük a marketing költségeket, mégis dupláztuk az árbevételt (ugyanúgy, mint az előbb). De a legjobb a nyereség növekedése: jelen esetben nem csak duplázódott, hanem négyszereződött! Tehát gyakorlatilag a marketingen nem változtattunk, csak a weboldal konverziós képességén javítottunk. És ezen fajta konverzió javulásnak másik előnyös tulajdonsága, hogy ez hosszútávú! Tehát nem csak az adott hónapban jelent dupla annyi bevételt és négyszer annyi profitot, hanem minden további hónapban is! Ha a következő hónapban úgy döntesz, hogy megduplázod az Adwords büdzsét, vagyis növeled a marketing kiadásokat, akkor ezen megnövekedett marketing kiadások is sokkal jobb megtérülést fognak biztosítani számodra:

6 Havi Adwords költség Ft 1 látogató költsége 20 Ft Látogatószám Átlagos tranzakciós érték Árrés 1 vásárláson Ft Ft Konverziós ráta 2% Összes vásárló 200 Bevétel Összes árrés Nyereség Ft Ft Ft Tanulság: ha igazán kiemelkedő eredményekre vágysz, akkor nem elég vagy csak a látogatottság-növeléssel vagy csak a konverzió-optimalizációval foglalkozni, hanem mindkettőre szükség van, és a kettő kombinációjából lesznek az igazi sikertörténetek! Jelen tanulmányunkban viszont csak a konverzió-optimalizációval foglalkozunk, avagy olyan módszereket mutatunk be neked, amelyek segítségével drasztikusan növelheted meglévő weboldalad vagy webáruházad konverziós rátáját! Tanulmányunk első részében a következő 4 megoldást fogjuk bemutatni: A/B tesztelés Overlay bannerek GEO Ip felismerés Termék videók Tanulmányunk második részében további 4 ultrahaladó konverziós eszköz kerül majd bemutatásra de addig is lássuk az első négyet!

7 2. Megoldások első rész A következőkben a haladó konverziójavító eszközök első felét mutatjuk be a másik fele a tanulmányunk következő részében lesz elérhető A/B tesztelés Minden konverzió-javító eszköz közül a legbiztosabb, legkiszámíthatóbb megoldás az A/B tesztelés. A módszer lényege, hogy a látogatók egy bizonyos, véletlenszerűen választott részének az új tartalmat (ez a B verzió), míg az összes többinek a régit mutatjuk meg (ez az A, a kontroll), majd mérjük, hogy a látogatások arányában az egyes verziók mérőszámai hogyan alakulnak. Ezt a módszert A/B tesztelésnek nevezzük, ekkor egy oldalelem változtatásával pontosan mérhető az adott változtatás hatása. Például a következő esetben a regisztrációs formban a címet és a gomb szövegét változtatták meg ez 2 kis apró változtatás a gyakorlatban 31%-os konverzió javulást eredményezett! Vagy lássunk egy másik példát:

8 Eredeti: Új változat: Mint látható itt mindössze annyi változtatás történt, hogy a Request a quote (Árajánlatot kérek) le lett cserélve Request pricing -ra (Árak megtekintése). Ez a nagyon kis apró változtatás 165%-os javulást eredményezett az átkattintásokban! Az A/B tesztelésben a legjobb, hogy teljesen biztosra lehet menni: ha csinálunk 10 tesztet, és abból csak mondjuk 3 javít a konverzión, akkor elég csak ezt a 3 változtatást megtartani, a másik 7-t pedig elvetni. Javasoljuk, hogy csak egy oldalelemet változtass meg egyszerre, mert így kaphatsz pontos eredményeket! Teljes oldalt is cserélhetsz, de ekkor nem tudod meg, hogy az oldal mely része hozott jó vagy rossz eredményt.

9 Az A/B teszteléshez szükséged lesz egy tesztelő rendszerre, amely a látogatók számára az egyes verziók kiszolgálását, az adatok begyűjtését végzi, és bizonyos esetekben segít a statisztikai hibák kiszűrésében is. A tapasztalatunk az, hogy a legtöbben azért nem használják az A/B tesztelést, mert félnek belekezdeni túl bonyolultnak találják. Ezért a következőkben bemutatjuk, hogy hogyan lehet egy átlagos webáruházba beüzemelni egy elterjedt és alsó árkategóriás tesztelő szoftvert, az Optimizely-t, és meg is csináljuk közösen az első tesztünket. Mint látni fogod a dolog jóval egyszerűbb, mint hinnéd. Ha Te nem egy webáruházat akarsz tesztelni, csak egy egyszerű landing page-t, az még a lenti példánál is sokkal egyszerűbb gyakorlatilag percek alatt beüzemelhető! Az Optimizely rendszerében rengeteg féle tesztelési lehetőség van, URL, oldaltípus vagy akár felhasználó típus szerinti is. Mi egy olyan, kicsit specifikusabb tesztelési lehetőséget mutatunk be, amely egyes oldaltípusoknál, például termék oldalaknál használható. Az Optimizely tesztelés elkezdéséhez szükséges, hogy az oldalunkba integráljuk az Optimizely Javascript kódját. Ezt az Optimizely kezdőoldalán (Dashboard) található Implementation menüpontban kérhetjük le, és jellemzően így néz ki: (Hozzáértőknek: nem, nem elírás.) <script src="//cdn.optimizely.com/js/ js"></script>

10 Ezt követően a különféle oldaltípusainknak (pl. termék oldal, kategória oldal, vagy bármi más, amihez nem tartozik állandó, egyedi URL) egy egyedi, Javascriptes azonosítót adunk. Ez a termékoldalakon kinézhet például így: <script type="text/javascript"> window.isproductpage = true; </script> A termékoldalon tehát a következő Javascript kell a teszteléshez: <script type="text/javascript"> window.isproductpage = true; </script> <script src="//cdn.optimizely.com/js/ js"></script> Ezt követően kezdhetjük a tesztelést. Először is a Dashboard oldalon létre kell hozni egy új kísérletet a Create Experiment gombbal. Majd megadjuk a kísérlet nevét, és az oldalt, amelyen módosítani akarunk. Itt fontos, hogy egy termékoldalt adjunk meg, mert a szerkesztő felületre annak tartalmát kell betölteni, az URL-egyeztetést később fogjuk beállítani. A rendszer betölti a tesztelendő oldal felületét a kísérlet képernyőjére. Itt az egyes variációkat füleken láthatjuk, és adhatunk hozzá újakat. A következő lépésben be kell állítani az URL és a Javascript beállításokat, amelyet a fenti Options lehetőség Targeting menüpontjában tehetünk meg.

11 Itt első lépésben be kell állítanunk az oldalunk fő URL-jét, hogy a teszt ne csak az adott termék oldalon fusson, majd be kell állítanunk a Substring match lehetőséget, hogy a bővített, paraméterezett URL-t is felismerje a rendszer. Alul egy segítő URL is van, ami egy felugró ablakban mutatja, hogy a beállítások megfelelőek-e pl. az aktuális URL-re.

12 Ezt követően meg kell adni a Javascript kritériumunkat. Beállítottuk, hogy az adott oldalon igaz legyen a window.isproductpage kritérium, ezt kell megadjuk a Visitor conditions résznél az Add more conditions -> Satisfy this custom Javascript condition pontban. Ide kell beírnunk a fenti kritériumokat így: Ha ez megvan, az Apply gombra kattintva visszatérhetünk a teszt főképernyőjére. Itt számos lehetőség van a tesztelésre: oldal elemeket tüntethetünk el, vagy adhatunk hozzá HTML-ben, képeket cserélhetünk, vagy elemek HTML vagy CSS beállításait módosíthatjuk. Ez utóbbira egy példa, ha a Kosárba gombunk színét - ami jelen esetben egy CSS-ben kialakított egyszerű elem - megváltoztatjuk. A gombra kattintva nem annak normál működése indul be, hanem egy menüt kapunk, amelyben számos lehetőség a rendelkezésünkre áll a gomb HTML kódját, stíluslapját, szövegét és akár a linkjét is módosíthatjuk.

13 A stílus módosításakor is számos lehetőségünk van, amelyeket nem részletezünk. A rendszer teljes ismertetése amúgy kitenne egy külön kiadványt, de rendkívül részletes Súgó áll rendelkezésre. A második fülön módosítottuk a gomb színét és elmentettük a változást. A változást az eredetihez képest le tudjuk mérni, ha az Original, aztán a Variation1 fülek tartalmát összehasonlítjuk.

14 Ha mindennel megvagyunk, a fenti Start Experiment gombbal indíthatjuk a tesztet - ehhez már mindenképp fizetős fiók kell, tesztfiókkal csak egy ideig használható a lehetőség. A fenti művelet bonyolultnak tűnhet, de a rendszer használata végletesen egyszerű, gyorsan tanulható, és a fentieken kívül is számos más lehetőség áll rendelkezésre, akár egyszerre több verziót, akár több oldalelemet akarunk tesztelni. FONTOS: Az A/B tesztelés finomságaira rá kell érezni, elsőre valószínűleg nem fogsz maradandót alkotni benne. De ez ne tartson vissza a további kísérletezéstől, mert itt is, mint mindenhol: gyakorlat tesz a mestert! Hosszú távon viszont olyan hatalmas előnyökre tehetsz szert vele, amelyről nem is álmodtál korábban! 2.2. Overlay bannerek A következő ultrahaladó eszközök az Overlay bannerek az olyan hirdetések az oldalunkon, melyek alkalmazkodnak a változó képernyőméretekhez, és csak olyan felbontásnál jelennek meg, ahol kényelmesen kiférnek. Lássunk rá egy példát: Mint látható az edigital.hu a 0%-os THM-s termékhitelt hirdeti az érdemi weboldalterülettől (canvastól) balra és jobbra eső része. Miért jó ez? A kis monitorral rendelkező felhasználókat ez nem zavarja, nem lesz nekik tőle zajosabb az oldal, a nagy montirorral rendelkező felhasználók számára viszont nem csak egy hatalmas üres terület lesz a canvason kívül, hanem egy kiemelt ajánlatot lehet így feléjük közvetíteni. Lássunk rá pár további gyakorlati példát:

15 A Jateknet.hu iskolakezdéskor az iskolakezdéshez kapcsolódó kiemelt ajánlatait hirdeti. És a végére egy külföldi példa: a prodirectsoccer.com egy kiemelt kapuskesztyű családot hirdet benne.

16 2.3. GeoIP felismerés Ez a technika azok számára hasznos, akik külföldre is értékesítenek, illetve akiknek jellemzően külföldről is vannak vásárlóik számukra viszont az egyik leghatékonyabb eszköz lehet a konverzió javítására. A lényege: egy külföldről érkező látogatónak automatikusan ugorjon fel a popup, hogy igen, szállítasz az ő országába, és örömmel látod őt! Még jobb, ha ez az ő saját nyelvén érhető el. Itt például az Overstock.com oldala látható, ha Magyarországról látogatjuk meg az oldalát: Vagy szintén jó példa a Macys.com oldala:

17 És végül egy utolsó példa: az OnlineShoes oldala:

18 2.4. Termék videók A videók talán a leginkább alul-használt konverzió-javító eszközök, pedig az egyik leghatékonyabbak. A mai internet használók jó része nem szeret olvasni, hiába írsz nekik sokszáz oldalas sales szöveget, egy részük egyszerűen nem fogja elolvasni. Számukra érdemes lehet ezt a tartalmat egy videóba is becsomagolnod, és a meglévő sales szöveg helyett/mellett megjeleníteni ez a videót legyen szó akár egy webáruházról, vagy egy sales oldalról. Videót manapság nagyon egyszerű és olcsó készíteni. Alapvetően két fajtája lehet: 1. Kamerával felvenni élőképet (erre manapság már számos cég szakosodott). 2. Készíteni egy animációt, ami előadja a lényeget (erre is van sok ingyenes vagy nagyon olcsó megoldás, pl A videók használatára rendkívül sok példát lehet találni, íme egy pár: Az llbean.com a kiemelt termékeihez biztosít egy-egy jobb minőségű termékvideót

19 Az Onlineshoes.com-on a termékvideók kvázi körüljárják az adott terméket nem túl szofisztikált megoldást, de egyszerű, és működik. Az SportsAuthority.com-on kicsit komplettebb, profibb videókat lehet találni.

20 És végül, hogy ne csak webshopos példa legyen, álljon itt példaként a ShopRenter.hu főoldalán található bemutató videó. 3. Folytatás Ezzel a végére is értünk a tanulmány első részének, reméljük találtál benne legalább egy pár olyan ötletet, amit megvalósításra érdemesnek ítélsz! Hamarosan jelentkezünk a tanulmány következő részével, másik 4 ultrahaladó konverzió javító eszközzel (köztük egy pár olyannal, amit még vélhetően sose láttál, és reményeink szerint leesik tőle az állad), addig viszont próbálj minél többet megvalósítani az itt olvasottak közül!

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert A sikeresség három szintje Hatékony Üzemeltetés A legjobb webáruház sem ér semmit, ha nem működtetjük megfelelően Vevőbarát kialakítás Hiába az erős webáruház

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. 3.em. 301-308. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: kapcsolat@webshopexperts.hu Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban,

Részletesebben

A/B tesztelés webáruházaknak. Zajdó Csaba

A/B tesztelés webáruházaknak. Zajdó Csaba A/B tesztelés webáruházaknak Zajdó Csaba Miről lesz most szó? 1) Mi az az A/B tesztelés? 2) Miért érdemes A/B tesztelni? 3) Milyen lehetőségek vannak A/B tesztelésre? 4) Mit érdemes tesztelni? 5) A/B teszt

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

Az Educatio weboldalain elhelyezhető hirdetések technikai paraméterei

Az Educatio weboldalain elhelyezhető hirdetések technikai paraméterei Az Educatio weboldalain elhelyezhető hirdetések technikai paraméterei Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. a következő feltételek szerint készült bannerek elhelyezését vállalja weboldalain:

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség:

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: KRYPTON sablon Részletes leírás a sablonhoz kapcsoló új beállításokról Diavetítés a kezdőlapon A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: Képes diavetítés Termékes diavetítés

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Hatékonyságnövelés webáruházaknak

Hatékonyságnövelés webáruházaknak 2010. 04.14. Hatékonyságnövelés webáruházaknak...avagy több vevő azonos költségből Zajdó Csaba Vásárlási folyamat Vásárlási folyamat: Az a folyamat, amin keresztül egy új látogatóból áruházunk vásárlója

Részletesebben

Hogyan SOKSZOROZD MEG ONLINE BEVÉTELEIDET. a távozó látogatók megmentésével

Hogyan SOKSZOROZD MEG ONLINE BEVÉTELEIDET. a távozó látogatók megmentésével Hogyan SOKSZOROZD MEG ONLINE BEVÉTELEIDET a távozó látogatók megmentésével 1. fejezet TÉNYEK A KONVERZIÓS RÁTÁRÓL Egy webáruház konverziós rátájáról a következőket mondhatjuk el: Az áruházba érkező látogatók

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás.

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás. business.mellow.hu Előfizetés Mellow hirdetőknek Üdvözöljük a Mellow-n! A hirdetői oldal eléréséhez látogasson el a business.mellow.hu-ra! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Előfizetés

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató SALES HOUSE + TECHNOLÓGIAI SZOLGÁLTATÓ Ecommerce monetizációs megoldások és lehetőségek A Vásárlók alapvetően

Részletesebben

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet Készítette: Kocsis Zsolt 2015 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

WebResponder információs füzetek

WebResponder információs füzetek WebResponder információs füzetek Költözés 2010.07.20. Balogh Attila http://webrepsonder.net Oldal:2 MI SZÜKSÉG ERRE? Ahogy észrevehetted, a WebResponder rendszerét kissé átalakítottuk figyelembe véve a

Részletesebben

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT!

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! Gratulálunk az új webáruházához! Hogy még egyszerűbbé tegyük tennivalóit, röviden igyekeztünk összeszedni azokat a legfontosabb lépéseket, amiken szerintünk célszerű végigmennie,

Részletesebben

User explorer riport a Google Analyticsben. "Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb a potenciális vásárlóidat"

User explorer riport a Google Analyticsben. Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb a potenciális vásárlóidat 1 User explorer riport a Google Analyticsben "Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb a potenciális vásárlóidat" 2 In God we A Google Analytics használata elsőre összetett, de könnyen megtanulható.

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez 1/25 Tartalom 1. Személyre szabott feliratkozói oldal. 2. Órára beállítható levélküldés. 3. Visszaolvasható levelek. 4. Automata feliratkozó oldal és QR kód. 5. Automata

Részletesebben

Elmib Önkormányzati hibabejelentő. Felhasználói kézikönyv v1.0

Elmib Önkormányzati hibabejelentő. Felhasználói kézikönyv v1.0 Elmib Önkormányzati hibabejelentő Felhasználói kézikönyv v1.0 Tartalom Az első belépés... 3 Regisztráció utáni első lépések... 4 Kezdő képernyő felépítése... 5 A hibabejelentő menü... 7 Új hiba bejelentése...

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés 1 TARTALOMJEGYZÉK VELUX árajánlat készítése Vásárlói ajánlat készítése meglévő ajánlatból Vásárlói ajánlat készítése a Termékválasztó

Részletesebben

A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows7 operációs rendszer és Internet Explorer 8-es verziójú böngésző esetén

A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows7 operációs rendszer és Internet Explorer 8-es verziójú böngésző esetén A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows7 operációs rendszer és Internet Explorer 8-es verziójú böngésző esetén Tartalomjegyzék 1. A CAPICOM ACTIVEX KOMPONENS TELEPÍTÉSE...3

Részletesebben

Automatizált Marketing Webshopoknak

Automatizált Marketing Webshopoknak Automatizált Marketing Webshopoknak Kocsis Márk üzletágvezető, Digitális Marketing Tanácsadás linkedin.com/in/kocsismark Konverziós költség CPC / Konv. arány CPC függ: hirdetési csatorna hirdetői verseny,

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

Kedves Olvasó! Amennyiben kérdésed lenne vagy elakadnál, nyugodtan írj nekem a címen és igyekszem minél hamarabb válaszolni.

Kedves Olvasó! Amennyiben kérdésed lenne vagy elakadnál, nyugodtan írj nekem a címen és igyekszem minél hamarabb válaszolni. Kedves Olvasó! Ebben a rövid tanulmányban három módszerről olvashatsz majd, melyekkel elősegítheted webáruházad forgalomnövekedését. A módszerek külön-külön is megvalósíthatóak, ám amint látni fogod, bizonyos

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Magyar Telekom Nyrt. weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

ADATVÉDELEMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELEMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELEMI TÁJÉKOZTATÓ A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v1.1 2017.12.29 Tartalom 1. Menüpontok, toolbar... 3 1.1. Menüpontok... 3 1.2. Toolbar... 4 2. Idővonal... 4 2.1. Új bejegyzések... 5 2.2. Bejegyzések funkciói...

Részletesebben

NEVEZÉS MŰKŐDÉSE. Tartalom. Jelentkezés egy versenyre Regisztráció új felhasználóként Sikeres regisztráció... 5

NEVEZÉS MŰKŐDÉSE. Tartalom. Jelentkezés egy versenyre Regisztráció új felhasználóként Sikeres regisztráció... 5 NEVEZÉS MŰKŐDÉSE Az alábbi dokumentumban az ARPARACE Kajak-kenu versenymenedzsment szoftver webes felületének nevezések létrehozásával, módosításával és törlésével kapcsolatos lehetőségeket mutatjuk be.

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA I. Mik azok a sütik Mint minden professzionális weboldalon, itt is sütiket használunk, amelyek apró fájlok, amiket számítógépére tölt le, ezzel javítva a felhasználói élményt.

Részletesebben

5. A LINKEDIN. A Linkedin

5. A LINKEDIN. A Linkedin 5. A LINKEDIN A Linkedin a világ legnagyobb üzleti közösségi honlapja. 2002 decemberében alapították és 2003. május 5-én indították el. Alapítói a Pay Paltól, az ebay-től, Google-től, Yahoo!-tól érkeztek.

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

SÜTISZABÁLYZAT. Pontok

SÜTISZABÁLYZAT. Pontok SÜTISZABÁLYZAT Pontok Mik azok a sütik (cookie-k), és hogyan használjuk őket? Mennyi ideig tartanak a sütik? Milyen típusú sütiket alkalmazunk ezen a webhelyen? Mi a helyzet harmadik felek sütijeivel?

Részletesebben

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google Adwords hirdetési kampány létrehozása teljesítési garanciával, kampánybeállítások, hirdetések, kulcsszavak és licitek, konverziós követ?kódok megadásával.

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

2. lecke. A bibliaolvasó tervkészítı

2. lecke. A bibliaolvasó tervkészítı 2. lecke A bibliaolvasó tervkészítı A rendszeres bibliaolvasásban többféle vezérfonal is segítségünkre lehet, de el is készíthetjük a sajátunkat. Ebben segít a bibliaolvasó tervkészítı. A bibliaolvasó

Részletesebben

Logon megrendelő felület

Logon megrendelő felület Szilárd, megbízható alapokon. Logon megrendelő felület Felhasználói kézikönyv Holcim Magyarország Kft. Cement Logisztika 2014 Holcim Country Company Name 1 Tartalomjegyzék Bevezetés 3 1. Bejelentkezés

Részletesebben

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban 1/5. Intézményi oldal Ezen az oldalon adhatók meg a regisztráló intézmény adatai. Úgy kell kitölteni, hogy ezzel

Részletesebben

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig.

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig. Általános médiaajánlat Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows 7 operációs rendszer és Internet Explorer 9 verziójú böngésző esetén

A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows 7 operációs rendszer és Internet Explorer 9 verziójú böngésző esetén A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows 7 operációs rendszer és Internet Explorer 9 verziójú böngésző esetén Tartalomjegyzék 1. Az Internet Explorer 9 megfelelősségének

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

VALUTAISMERTETŐ FUNKCIÓNÁLIS SPECIFIKÁCIÓ

VALUTAISMERTETŐ FUNKCIÓNÁLIS SPECIFIKÁCIÓ VALUTAISMERTETŐ FUNKCIÓNÁLIS SPECIFIKÁCIÓ Tartalomjegyzék. Áttekintés Rendszerkövetelmények A szoftver funkciói Interfészek Képernyőképek Főképernyő Általános ismertető Valuta nézet Bankjegy nézet Csekkek

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Simaliba Játszóház weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

UnasShop - Affiliate partnerek beállítása

UnasShop - Affiliate partnerek beállítása UnasShop - Affiliate partnerek beállítása UnasShop - Affiliate partnerek beállítása 2 Google Analytics nézet létrehozása 2 E-kereskedelem engedélyezése 2 UnasShop webshop összekapcsolása a Google Analytics

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat Inform Média Lapkiadó boon.hu Médiaajánlat 2017 Havi átlag Valós látogató Látogatás Oldalletöltés 634 806 4 358 809 29 472 811 Asztali 67% Heti átlag Napi átlag 216 551 726 468 4 879 224 141 186 79 717

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum Komjáthy Csaba Digitális átalakulás, nem csak az online boltokban A bolti értékesítés megoszlása a teljes kereskedelmi bevételek tekintetében

Részletesebben

Minerva felhasználói útmutató

Minerva felhasználói útmutató ELMS INFORMATIKA ZRT. Minerva felhasználói útmutató Budapest, 2011. Kiadás: 2011.09.26. Verzió: 1.0 Oldalszám: 1 / 10 Tartalom 1. A Minerva keretrendszer használata... 3 1.2 Belépés... 3 1.3 Jelszóváltoztatás...

Részletesebben

Segítünk hogy Segíthessen!

Segítünk hogy Segíthessen! Natur Marketing prospektus szervezetek részére Segítünk hogy Segíthessen! "Ma már pontosan tudjuk, hogy egy megfelelően megszerkesztett, több ezres tömegeket megmozgató marketing kampány, amelyet gyorsan

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Cookie-k használatának irányelve

Cookie-k használatának irányelve Cookie-k használatának irányelve Mi a cookie? A cookie (süti) a számítógépünk böngészőjében bizonyos weboldalak felkeresése során keletkező kicsi adatfájl. A cookie nem tartalmaz vagy gyűjt önálló információkat,

Részletesebben

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17.

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17. A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // 2018. május 17. Ki nézett ma már online videót? Néhány adat Becslések szerint 2017-ben az összes online adatforgalom

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Kezdő lépések Outlook Web Access

Kezdő lépések Outlook Web Access Kezdő lépések Outlook Web Access A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. ügyfelei részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója Tartalom Bevezetés... 3 Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv

WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv CaIS integrált alkalmazáscsomag [M] rendszerekre WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv MV1 NoSQL multidimensional database and application Runtime System Project : WEB-CaIS ver 1.5 Cserpes Sajtműhely

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

Heppen Szolgáltató Kft. Adatkezelési tájékoztató a weboldalon elhelyezett sütik használatáról

Heppen Szolgáltató Kft. Adatkezelési tájékoztató a   weboldalon elhelyezett sütik használatáról Heppen Szolgáltató Kft Adatkezelési tájékoztató a www.heppen.hu weboldalon elhelyezett sütik használatáról Adatkezelő adatai Az alábbi Társaság a jelen adatkezelési tájékoztatóban ( Tájékoztató ) foglalt

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

1. ábra Mester oldal alapján különböző témákkal létrehozott webhely oldalai

1. ábra Mester oldal alapján különböző témákkal létrehozott webhely oldalai Áttekintés A feladat megvalósításához Master Page (mester oldalt) oldalt készítünk. A mester oldalban a változó tartalom helyét ContentPlaceHolder vezérlő(k) jelölik. Oldalanként különböző Themes-t (témákat)

Részletesebben

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül www.helpynet.com Kérdésed van? Írj nekünk! info@helpynet.com Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül Apple ID ahhoz szükséges, hogy bármilyen Apple készülékre appokat tudjunk letölteni, ez tulajdonképpen

Részletesebben

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank?

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank? Sütik (cookie) kezelése Az OTP Bank weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció. a TávTagTár programhoz. Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43

Felhasználói dokumentáció. a TávTagTár programhoz. Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43 a TávTagTár programhoz Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43 Tartalomjegyzék Futási feltételek... 3 Telepítés... 3 Indítás... 3 Főablak... 4 Új személy felvétele...

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Hogyan nã veljã¼k webã ruhã zunk nyeresã gã t 300 szã zalã kkal - 2.rà sz

Hogyan nã veljã¼k webã ruhã zunk nyeresã gã t 300 szã zalã kkal - 2.rà sz Hogyan nã veljã¼k webã ruhã zunk nyeresã gã t 300 szã zalã kkal 2.rà sz Cikkünk e részében bemutatunk pár konkrét fejlesztést, melyek önmagukban ugyan csak pár százalékkal javulást eredményeztek, de összességében

Részletesebben

Az advert.hu rendszer adminisztrációs menüje 3 csoportra bontható: szolgáltatások, statisztikák, dokumentáció.

Az advert.hu rendszer adminisztrációs menüje 3 csoportra bontható: szolgáltatások, statisztikák, dokumentáció. TARTALOMJEGYZÉK Advert.hu felépítése... 2 Alapadatok... 3 Kampányok... 4 Kampány indítása... 4 Reklám kreatív felvitele... 6 Zóna felvitele... 10 Zóna beillesztő kódok... 11 Zóna csoport... 12 Tartalomszolgáltatók...

Részletesebben