Kezelési útmutató. Speedshop Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kezelési útmutató. Speedshop Kft."

Átírás

1 Kezelési útmutató Speedshop Kft.

2 Használat elıtt olvassa el A KÉSZÜLÉK NINCS FELTÖLTVE, AMIKOR KIVESZI A DOBOZBÓL. NE TÁVOLÍTSA EL AZ AKKUMULÁTORT, MIKÖZBEN AZ ESZKÖZT TÖLTI. A GARANCIA MEGSZŐNIK, HA A KÉSZÜLÉKET MEGBONTJA, ILLETVE HA A KÉSZÜLÉK KÜLSEJÉN OLYAN NYOMOKAT LEHET ÉRZÉKELNI, AMELYEK NEM RENDELTETÉSSZERŐ HASZNÁLATBÓL EREDNEK. MAGÁNÉLETI KORLÁTOZÁSOK Néhány országban tiltott a telefonbeszélgetések rejtett rögzítése, illetve errıl köteles tájékoztatni beszélgetıpartnerét. Mindig tartsa be az ország hatályos törvényeit és rendeleteit a PDA telefon hangrögzítı üzemmódjának használatakor. A SZELLEMI TULAJDONJOGGAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK Copyright 2007 High Tech Computer Corp. Minden jog fenntartva., és az ExtUSB a High Tech Computer Corp. védjegye és/vagy szolgáltatási védjegye. Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, Windows XP, Windows Vista, ActiveSync, Windows Mobile Device Center, Internet Explorer, MSN, Hotmail, Windows Live, Outlook, Excel, PowerPoint, Word, és Windows Media a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. A Bluetooth és a Bluetooth embléma a Bluetooth SIG, Inc. védjegye. A Wi-Fi a Wireless Fidelity Alliance, Inc. bejegyzett védjegye. A Java, a J2ME és minden egyéb Java-alapú jelölés a Sun Microsystems, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Copyright 2007, Adobe Systems Incorporated. Copyright 2007, Macromedia Netherlands, B.V.

3 Tartalomjegyzék A csomag tartalma A készülék megismerése A SIM kártya és az akkumulátor behelyezése Az akkumulátor feltöltése A készülék bekapcsolása A HOME képernyı Hívásindítás Szövegbevitel Partner felvétele a címjegyzékbe Szöveges üzenet küldése MMS üzenet küldése Wi-Fi beállítás beállítás Böngészés A telefon beállításai Bluetooth Találkozók Tennivalók Képek és videók készítése Képek és videók megtekintése Szinkronizálás Fájlmásolás Zene szinkronizálása Zenehallgatás A készülék újraindítása

4 A csomag tartalma A következıket találja a dobozban A Touch Diamond készülék Akkumulátor Pótceruza Hálózati töltı Képernyıvédı fólia Kezelési útmutató Vezetékes sztereó headset USB szinkronkábel Alkalmazás CD

5 A Touch készülék megismerése Hangszóró Elılapi kamera Vissza gomb Navigációs Gomb Home Hívás gomb Hívás vége gomb 3.2 Megapixeles kamera Hátlap Hangerı növelése gomb Hangerı csökkentése gomb Ceruza Bekapcsoló gomb Hangszóró

6 Mikrofon Karpánt befőzılyuk A SIM kártya és az akkumulátor behelyezése Csatlakozó aljzat/ töltés/headset Ellenırizze, hogy a készülék ki legyen kapcsolva. Távolítsa el az akkumulátor fedelét, ehhez fordítsa a kijelzıvel lefelé a készüléket, majd tolja el az akkumulátor fedelét. A SIM kártya behelyezése

7 Tartsa a SIM kártyát úgy, hogy az aranyszínő érintkezıi lefelé nézzenek, a levágott sarka pedig a foglalat külseje felé legyen fordítva. Tolja be a SIM kártyát a foglalatba. Az akkumulátor behelyezése Helyezze be az akkumulátort úgy, hogy a réz érintkezıje az akkumulátor foglalatban található, kiemelkedı réz érintkezıhöz illeszkedjen. Elıször az akkumulátor alsó oldalát helyezze be, majd finoman nyomja be az akkumulátort a helyére. Az akkumulátor behelyezése után tegye vissza a hátlapot.

8 Az akkumulátor töltése Az akkumulátor nincs teljesen feltöltve, használat elıtt töltse fel. Az akkumulátor feltöltése Csatlakoztassa a hálózati töltıt a készülék töltıcsatlakozójához és dugja be a hálózati konnektorba. Az akkumulátor megközelítıleg 3 óra alatt töltıdik fel. A készülék bekapcsolása Miután behelyezte a SIM kártyát és az akkumulátort, nyomja meg a bekapcsoló gombot pár másodpercig. A varázsló segít beállítani a képernyıt, a területi beállításokat, a dátumot és az idıt valamint a jelszót. Ezután a készülék újraindul. Megjegyzés: Az újraindítás után beállíthatja fiókját.

9 Adatkapcsolat beállítása Válassza a Yes-t az automatikus beállításhoz, majd a Restart-ot a készülék újraindításához. A HOME képernyı Miután az adatkapcsolat beállítása megtörtént a kezdı HOME képernyıt látja. Ez az alapértelmezetten beállított TouchFLO 3D Home képernyı, ahol ujjaival elérheti a legfontosabb alkalmazásokat, névjegyzéket, üzeneteket, -jeit, az Internet böngészıt stb. Hívásindítás

10 1. Válassza a Phone-t. 2. Üsse be a számokat amit hívni kíván. Amennyiben elüti a számot, a gombbal törölheti. 3. Nyomja meg a hívásindító gombot. Tipp: Hívás közben használja a hangerıgombokat a készülék oldalán Videóhívást a Menu > Video Call opcióval indíthat. Szövegbevitel A kis nyíllal különbözı szövegbeviteli módok közül választhat Teljes QWERTY Kicsinyített QWERTY Telefon billentyőzet Partner felvétele a névjegyzékbe To add a contact to your device A kezdı HOME képernyın válassza ki a People fület majd az All People -t. Érintse meg a New > Outlook Contact-t. Írja be a szükséges információkat, majd válassza az OK-t. A SIM kártyán lévı partnerek adatainak másolása a telefonra Elıfordulhat, hogy egyes partnerei duplán szerepelnek a másolás után. Válassza a Start > Programs > SIM Manager-t.

11 A SIM Manager-ben, válassza a Menu > Select All-t. Válassza a Menu > Save to Contacts-ot. Szöveges üzenet küldése -- SMS A kezdı HOME képernyın válassza ki a Messages fület, majd a. A To mezıbe írja be a mobilszámot akinek küldi az üzenetet, vagy válasszon a névjegyzékbıl valakit. Írja meg az üzenetét, majd a Send-del küldje el. MMS üzenet küldése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Messages fület, majd az All Messages-t. Válassza a Menu > New > MMS --t, majd a Custom-ot. A To mezıbe írja be a mobilszámát vagy címét akinek küldeni akarja az MMS üzenetet, majd adja meg a tárgyát az MMS nek a Subject sorban. Írja meg az MMS üzenetét, szúrjon be képet, hangot vagy videót majd küldje el a Send-del. Wi-Fi beállítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület. Majd a Communications > Wi-Fi-t a bekapcsoláshoz. Válassza ki a kívánt Hotspot nevét majd válassza az OK-t. fiók beállítása Állítsa be fiókját mint pl. a Gmail vagy a Yahoo! A kezdı HOME képernyın válassza ki a Mail fület, majd a New Account -ot. Írja be címét és jelszavát, jelölje be a jelszó megjegyzése négyzetet.

12 Majd válassza a Next-et. Majd a megtalált beállítások után ismét a Next-et. Amennyiben sikertelen, próbálja meg újra a Previous opcióval visszalépve. Írja be nevét, majd a kijelzett fióknevet és válassza a Next-et. Adja meg az idıtartamot az Automatic Send/Receive opcióban, milyen idıközönlént csatlakozzon a készülék a fiókjához új levelet keresve, majd végül válassza a Finish-t. Válassza ki, hogy letöltse-e a készülék a teljes üzenetet vagy sem. Üzenet küldéséhez ebbıl az fiókból válassza ( ) ikont, majd a ikont. Írja be a címzett címét ato mezıbe és az üzenet tárgyát a Subject sorba. Írja meg az üzenetet majd a küldéshez válassza a Send-et.

13 Az Internet böngészése Amennyiben kapcsolódik az Internetre döntse oldalra a készüléket hogy szélesebben fekvı módban böngészhesse az Internetet. Az Opera Mobile megnyitása A kezdı HOME képernyın válassza ki az Internet fület, majd abrowser-t. Írja be a címsorba a kívánt webcímet, majd válassza az Ujjaival görgetheti a weblapokat. ikont. A telefon beállításai Állítsa be a telefont igényeinek megfelelıen. A csengıhang kiválasztása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd a Sound-ot. Ezután válassza a Ringtone-t. Váalssza ki a kívánt csengıhangot, majd a Done-t. Ébresztı beállítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A Systems fülön válassza a Clock & Alarms-t.

14 Válassza ki a hét napjait majd adja meg az ébresztés idıpontját, végül az OK-t válassza. A készülék zárolása Ennek az opciónak a használatával bizonyos tétlenségi idı után zárolhatja a telefont, amit csak jelszóval oldhat fel. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A Personal fülön válassza a Lock-ot. Jelölje be a Prompt if device unused for négyzetet, majd adjon meg egy idıtartamot. Válassza ki milyen típusú jelszó legyen. Írja be a jelszót, majd erısítse meg és végül válassza az OK-t. SIM kártya PIN kóddal való védelme A PIN kóddal a telefon használatát korlátozhatja, csak az ismeretével lehet a telefonfunkciót bekapcsolni. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A Personal fülön válassza a Phone > PIN fület majdjelölje be a Require PIN when phone is used négyzetet. Állítsa be a PIN kódot.

15 Energiagazdálkodás és háttérvilágítás beállítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A System fülön válassza a Power-t. A Backlight fülön állítsa be a fényerıt a kijelzıhöz. Bluetooth Párosítsa készülékét más Bluetotth készülékkel vagy headsettel. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd a Menu > Bluetooth Devices > Devices fület. Válassza az Add new device-t. A készülék kijelzi a közeli Bluetooth eszközöket. Válassza ki a kívánt eszközt, majd válassza a Next-et. Válasszon egy jelszót 1 és 16 karakter között. Válassza a Next-et. A másik eszközön is írja be a kódot, amit megadott a prosításhoz. Jelölje be milyen szolgáltatásokat akar használni, majd válassza a Finish-t. Bluetooth headset párosítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület majd a Menu > Bluetooth Devices > Devices fület. Válassza az Add new device-t. A készülék kijelzi a közeli Bluetooth eszközöket. Válassz ki a kívánt eszközt, majd válassza a Next-et.

16 Windows Mobile automatikusan megadja az alábbi gyakori kódokat (0000, 1111, 8888, 1234) amennyiben nem ez a jelszó, írja be kézzel. Találkozók A naptárban értesülhet közelgı találkozóiról. Ilyen esemény megadásához A kezdı HOME képernyın válassza ki a Calendar-t. Majd a Menu > New Appointment-et. Írja be a találkozó részleteit, majd válassza az OK-t. Tennivalók A Tasks alkalmazással felírhatja tennivalóit. Tennivalók feljegyzéséhez Válassza a Start > Programs > Tasks-t. A Tasks képernyın válassza a Tap here to add a new task --ot és adjon neki egy nevet. Válassza az ENTER billentyőt a kijelzın.

17 Képek és videók készítése A 3.2 megapixeles kamerával készíthet képeket és videókat. Auto-fókusz jelzı Kép készítése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd válassz a kamera ikont ( ). A kijelzı automatikusan fekvı nézetre vált, amint megnyitja a kamera alkalmazást. Célozza be a kép tárgyát. Nyomja meg az ENTER-t a navigációs gombbal, az auto-fókuszhoz. A kamera automatikusan exponál. Videó készítése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd válassz a kamera ikont ( ).A kijelzı automatikusan fekvı nézetre vált, amint megnyitja a kamera alkalmazást. Célozza be a kép tárgyát. Nyomja meg az ENTER-t a navigációs gombbal, az auto-fókuszhoz. A kamera automatikusan elindul, a megállításhoz nyomja meg szintén az ENTER-t a navigációs gombbal. Képek és videók megtekintése A képek és videók megtekintéséhez használja az albumot. Az album BMP, GIF, PNG, JPG, Animated GIF, 3GP, MP4, és WMV formátumú fájlokat képes megjeleníteni.

18 Kép megtekintése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd az Album-ot. Válassza ki a kívánt képet a teljesképernyıs megtekintéshez. Ujjaival tovább léphet a következı vagy az elızı fotóra, vagy nagyíthatja, kicsinyítheti a képet ha ujjaival körkörösen végez mozdulatot. Kép elforgatása A kép megtekintése közben fordítsa el a készüléket oldalra és a kép is elfordul.

19 Videó lejátszása Érintse meg a kijelzıt a vezérlıgombok megjelenítéséhez. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd az Album-ot. Válassza ki a kívánt videót a lejátszáshoz. Az ActiveSync beállítása a Windows XP rendszeren A készülékhez mellékelt Az elsı lépések lemezen megtalálható a Microsoft ActiveSync 4.5-ös vagy újabb változata. Az ActiveSync alkalmazást az alábbi lépéseket követve telepítheti a Windows XP vagy egyéb kompatibilis Windows operációs rendszert futtató számítógépre. Megjegyzés A kompatibilis Windows rendszerek listája a következı helyen érhetı el: Az ActiveSync telepítése 1. Tegye be Az elsı lépések lemezt a számítógép meghajtójába. 2. Az ActiveSync alkalmazás az angol mellett számos más nyelven is elérhetı. Válassza ki a kívánt nyelvet, majd kattintson a Next gombra. 3. Kattintson a Setup and Installation lehetıségre. 4. Válassza ki az ActiveSync jelölı mezıt, majd kattintson az Install gombra. 5. Olvassa el a licencszerzıdést, majd kattintson az Accept gombra. 6. Amikor a telepítés kész, kattintson a Done gombra. 7. A Getting Started with Windows Mobile képernyın kattitnson a Close gombra.

20 A szinkronizálás beállítása az ActiveSync programban Az alábbi lépéseket követve hozzon létre egy szinkronizálási partnerséget. 1. Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez. Automatikusan elindul a Synchronisation Setup Wizard, és végigvezeti Önt a szinkronizálási partnerség létrehozásán. A folytatáshoz kattintson a Next gombra. 2. Ha a számítógéppel szeretné szinkronizálni akészüléket, akkor törölje a Synchronize directly with a server running Microsoft Exchange jelölı mezıt, majd kattintson a Next gombra. 3. Válassza ki, hogy milyen típusú információkat szeretne szinkronizálni, majd kattintson a Next gombra. 4. Szükség szerint jelölje be vagy törölje az Allow wireless data connections jelölı mezıt. 5. Kattintson a Finish gombra. A varázsló futtatásának befejezésekor az ActiveSync automatikusan szinkronizálja a készüléket. Az Outlook alkalmazással kezelt ek és egyéb információk a szinkronizálást követıen a készüléken is elérhetıvé válnak. A Windows Mobile Device Center programból 1. Kösse össze számítógépét a telefonnal, majd válassza a Set up your device-t. 2. Kattintson a Next gombra, majd a Set up --ra. Fájlok másolása A készülék beépített 4GB belsı memóriával rendelkezik. Kösse össze a készüléket a számítógépével a szinkronkábel segítségével. Válassza a File Management > tallózza ki a kívánt fájlt a Windows Mobile Device Center vagy válassza a Tallózást-t az ActiveSync --ben a PC-n. Ez megnyitja a Windows Explorer --t a számítógépen maj dásolja és illessze be a fájlt. Menjen a My Windows-Based Mobile Device > Internal Storage --ra majd válassza a Paste-et a beillesztéshez. Média fájlokhoz használja a Windows Media Player -t.

21 Zene szinkronizálása Nyissa meg a számítógépén a Windows Media Player-t és csatlakoztassa a számítógépét a készülékkel. Adjon egy nevet a készüléknek. A Windows Media Player bal menüjében válassza ki az eszközt jobb egérgombbal majd válassza a szinkronizálás beállítását. Válassza ki a zeneszám listát, majd válassza a hozzáadás-t. Végül a befejezést. Zene lejátszása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Music fület, majd a Library-t. Válassza az All Songs fület majd a számot amit meg kíván hallgatni. A csúszka jobbra-balra húzásával léphet elıre vagy vissza a zeneszámban. A készülék újraindítása Amennyiben a készülék belassulna, a készülék RESET-ével leállíthatja az összes futó programot és újraindíthatja a készüléket. A készülék újraindításához 1. Vegye ki a ceruzát. 2. A ceruzával nyomja meg a RESET gombot, amit a ceruza helyén talál. A készülék újraindul, majd a kezdı "HTC Home" képernyı fogadja.

22 Forgalmazza: Speedshop Kft. Bp Klapka u. 4.

Speedshop Kft. www.speedshop.hu

Speedshop Kft. www.speedshop.hu Eten X500 glofiish GPS Pocket PC Használati útmutató Biztonsági elıírások Használatba vétel elıtt kérjük olvassa el figyelmesen az útmutatót! A készülék akkumulátora nincsen feltöltve mikor a gyártótól

Részletesebben

Használati útmutató. HP ipaq rx3000 sorozathoz. Dokumentum száma: 364351-002. 2004. augusztus

Használati útmutató. HP ipaq rx3000 sorozathoz. Dokumentum száma: 364351-002. 2004. augusztus Használati útmutató HP ipaq rx3000 sorozathoz Dokumentum száma: 364351-002 2004. augusztus 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A HP, Hewlett Packard és a Hewlett-Packard logo az Egyesült Államokban

Részletesebben

Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat

Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat h1930, h1935, h1937, h1940, h1945 modellek (Egyes modellek nem érhetőek el mindenhol) Dokumentum-szám: 337112-001 2003. május Használati útmutató 1 2003

Részletesebben

xtab-100 Tablet PC Használati utasítás

xtab-100 Tablet PC Használati utasítás xtab-100 Tablet PC Használati utasítás Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 BEVEZETÉS... 4 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 4 Biztonsági figyelmeztetések... 4 Kijelző tisztítása... 5 A Tablet tisztítása... 5 Jellemzők...

Részletesebben

MDA Pro Felhasználói Kézikönyv

MDA Pro Felhasználói Kézikönyv MDA Pro Felhasználói Kézikönyv 2 Kérjük, a készülék üzembe helyezése elôtt olvassa el a Felhasználói kézikönyvet! A Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, ActiveSync, Excel,

Részletesebben

MDA compact II Felhasználói Kézikönyv

MDA compact II Felhasználói Kézikönyv MDA compact II Felhasználói Kézikönyv 2 Kérjük, a készülék üzembe helyezése elôtt olvassa el a Felhasználói kézikönyvet! A Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, ActiveSync,

Részletesebben

xtab-50 GPS Használati utasítás

xtab-50 GPS Használati utasítás xtab-50 GPS Használati utasítás 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Megjelenés... 1 2. Használatba vétel... 2 2.1 Az akkumulátor töltése... 2 2.2 A készülék rögzítése a tartókarral... 2 2.3 A memóriakártya használata...

Részletesebben

Az Ön HTC Sensation XL with Beats Audio Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Sensation XL with Beats Audio Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Sensation XL with Beats Audio Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Sensation XL with Beats Audio 8 Hátlap 11 SIM-kártya 12 Akkumulátor 13 Ki és bekapcsolás

Részletesebben

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Sensation XE with Beats Audio 8 Hátlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Használati útmutató Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google

Részletesebben

Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Explorer 8 Hátlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor 13 Ki és bekapcsolás 14 A PIN-kód beírása

Részletesebben

Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv

Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben alkalmazott jelölések Ebben a felhasználói kézikönyvben a következő szimbólumokkal jelöljük a fontos és hasznos információkat: Ez

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-P5200 Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és szórakozást

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató X2 Kibővített használati útmutató Tartalomjegyzék Első lépések...5 Használati útmutató a telefonban...5 További segítség...5 Összeszerelés...5 A telefon bekapcsolása és kikapcsolása...6 A képernyő igazítása...7

Részletesebben

GOCLEVER TAB S73. Felhasználói kézikönyv. www.goclever.com

GOCLEVER TAB S73. Felhasználói kézikönyv. www.goclever.com GOCLEVER TAB S73 Felhasználói kézikönyv www.goclever.com Tartalomjegyzék GoClever TAB S73 adatai:... 2 Akkumulátor... 4 SD kártya... 5 A nyitóképernyő és alkalmazáslista... 6 HDMI és Host... 8 Nyelv és

Részletesebben

MyPal A620. Felhasználói kézikönyv

MyPal A620. Felhasználói kézikönyv MyPal A620 Felhasználói kézikönyv E1250 Első kiadás, 1. verzió 2003. júniusa Copyright ASUSTeK COMPUTER INC, Minden jog fenntartva Az alábbi tájékoztató, valamint a benne ismertetett szoftverek és egyéb

Részletesebben

Készülék informácók Készülék hardverének bemutatása.

Készülék informácók Készülék hardverének bemutatása. Készülék informácók Készülék hardverének bemutatása. Szám Tétel Funkciók 1 Earphone jack 2 Power Használjon headset-et a kézmentes telefonbeszéletéshez és zenehallgatáshoz. Tartsa lenyomva néhány másodpercig

Részletesebben

Pocket LOOX 700-as sorozat kézi számítógép

Pocket LOOX 700-as sorozat kézi számítógép Bevezetés Fontos tudnivalók Pocket LOOX 700-as sorozat kézi számítógép A Pocket PC használata Az FSC SpeedMenu A Pocket PC gyors használata A Pocket PC konfigurálása Használati útmutató A Pocket PC csatlakoztatása

Részletesebben

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station)

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) E-kézikönyv HUG9341 Első kiadás December 2014 Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) Copyright 2014 ASUSTeK COMPUTER INC. Minden jog fenntartva. Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS

Részletesebben

A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv

A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Kibontás HTC One S 8 SIM-kártya 9 Az akkumulátor töltése 10 Ki és bekapcsolás 10 A HTC One S kezdeti beállítása 11 Szeretne gyors útmutatást

Részletesebben

A HTC One készülék Felhasználói kézikönyv

A HTC One készülék Felhasználói kézikönyv A HTC One készülék Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Kibontás HTC One 7 SIM-kártya 8 Az akkumulátor töltése 9 Ki és bekapcsolás 10 Szeretne gyors útmutatást a telefonról? 10 Telefon beállítása

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató BlackBerry Z3 Smartphone Verzió: 10.3.2 Felhasználói útmutató Kiadva: 2015-06-12 SWD-20150612120425692 Tartalomjegyzék Beállítások és alapvető konfigurálások...6 Újdonságok... 6 A BlackBerry okostelefon

Részletesebben

ZTE Blade III WCDMA/GSM Mobil Telefon Használati útmutató

ZTE Blade III WCDMA/GSM Mobil Telefon Használati útmutató ZTE Blade III WCDMA/GSM Mobil Telefon Használati útmutató 1 Jogi információk Copyright 2012 ZTE CORPORATION. Minden jog fenntartva. A kiadvány sem részben, sem egészben nem kivonatolható, reprodukálható,

Részletesebben

Eee Pad Felhasználói kézikönyv TF101/TF101G

Eee Pad Felhasználói kézikönyv TF101/TF101G HUG6640 Eee Pad Felhasználói kézikönyv TF101/TF101G Az akkumulátor feltöltése Amennyiben akkumulátorról kívánja működtetni a számítógépet, ne feledje teljesen feltölteni az akkumulátort, illetve a kiegészítő

Részletesebben

1. Figyelmeztetések. Kérjük, füle védelme érdekében válassza meg a megfelelő hangerőt, amikor fülhallgatót használ.

1. Figyelmeztetések. Kérjük, füle védelme érdekében válassza meg a megfelelő hangerőt, amikor fülhallgatót használ. D2 Magyar 1. Figyelmeztetések Tartsa távol a készüléket nedvességtől és portól. Ne helyezze a készüléket magas hőmérsékletű környezetbe, különösen zárt autóba nagy melegben. Ne ejtse le, ne ütögesse a

Részletesebben

Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv 2.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Kezdő lépések 7 A telefon gombjai és részei 7 A SIM-kártya behelyezése 9 Memóriakártya behelyezése 10 Töltés 12 A telefon

Részletesebben

Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv 2.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 A készülék gombjai és részei 7 A SIM-kártya behelyezése 7 Memóriakártya behelyezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

A Kies (PC Sync) telepítése

A Kies (PC Sync) telepítése A készülék működése és egyes tulajdonságai eltérhetnek az ebben a kézikönyvben leírtaktól a készüléken telepített szoftvertől és a szolgáltatótól függően. A Kies (PC Sync) telepítése. Töltse le a Kies

Részletesebben

Nokia C7 00 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C7 00 - Felhasználói kézikönyv Nokia C7 00 - Felhasználói kézikönyv 2.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 6 Használatbavétel 8 A készülék gombjai és részei 8 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 10 Memóriakártya behelyezése

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306 Használati útmutató Xperia SP C5302/C5303/C5306 Tartalomjegyzék Xperia SP Használati útmutató...6 Első lépések...7 Erről a használati útmutatóról...7 Android mi ez és mire való?...7 Az eszköz áttekintése...7

Részletesebben