Kezelési útmutató. Speedshop Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kezelési útmutató. Speedshop Kft."

Átírás

1 Kezelési útmutató Speedshop Kft.

2 Használat elıtt olvassa el A KÉSZÜLÉK NINCS FELTÖLTVE, AMIKOR KIVESZI A DOBOZBÓL. NE TÁVOLÍTSA EL AZ AKKUMULÁTORT, MIKÖZBEN AZ ESZKÖZT TÖLTI. A GARANCIA MEGSZŐNIK, HA A KÉSZÜLÉKET MEGBONTJA, ILLETVE HA A KÉSZÜLÉK KÜLSEJÉN OLYAN NYOMOKAT LEHET ÉRZÉKELNI, AMELYEK NEM RENDELTETÉSSZERŐ HASZNÁLATBÓL EREDNEK. MAGÁNÉLETI KORLÁTOZÁSOK Néhány országban tiltott a telefonbeszélgetések rejtett rögzítése, illetve errıl köteles tájékoztatni beszélgetıpartnerét. Mindig tartsa be az ország hatályos törvényeit és rendeleteit a PDA telefon hangrögzítı üzemmódjának használatakor. A SZELLEMI TULAJDONJOGGAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK Copyright 2007 High Tech Computer Corp. Minden jog fenntartva., és az ExtUSB a High Tech Computer Corp. védjegye és/vagy szolgáltatási védjegye. Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, Windows XP, Windows Vista, ActiveSync, Windows Mobile Device Center, Internet Explorer, MSN, Hotmail, Windows Live, Outlook, Excel, PowerPoint, Word, és Windows Media a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. A Bluetooth és a Bluetooth embléma a Bluetooth SIG, Inc. védjegye. A Wi-Fi a Wireless Fidelity Alliance, Inc. bejegyzett védjegye. A Java, a J2ME és minden egyéb Java-alapú jelölés a Sun Microsystems, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Copyright 2007, Adobe Systems Incorporated. Copyright 2007, Macromedia Netherlands, B.V.

3 Tartalomjegyzék A csomag tartalma A készülék megismerése A SIM kártya és az akkumulátor behelyezése Az akkumulátor feltöltése A készülék bekapcsolása A HOME képernyı Hívásindítás Szövegbevitel Partner felvétele a címjegyzékbe Szöveges üzenet küldése MMS üzenet küldése Wi-Fi beállítás beállítás Böngészés A telefon beállításai Bluetooth Találkozók Tennivalók Képek és videók készítése Képek és videók megtekintése Szinkronizálás Fájlmásolás Zene szinkronizálása Zenehallgatás A készülék újraindítása

4 A csomag tartalma A következıket találja a dobozban A Touch Diamond készülék Akkumulátor Pótceruza Hálózati töltı Képernyıvédı fólia Kezelési útmutató Vezetékes sztereó headset USB szinkronkábel Alkalmazás CD

5 A Touch készülék megismerése Hangszóró Elılapi kamera Vissza gomb Navigációs Gomb Home Hívás gomb Hívás vége gomb 3.2 Megapixeles kamera Hátlap Hangerı növelése gomb Hangerı csökkentése gomb Ceruza Bekapcsoló gomb Hangszóró

6 Mikrofon Karpánt befőzılyuk A SIM kártya és az akkumulátor behelyezése Csatlakozó aljzat/ töltés/headset Ellenırizze, hogy a készülék ki legyen kapcsolva. Távolítsa el az akkumulátor fedelét, ehhez fordítsa a kijelzıvel lefelé a készüléket, majd tolja el az akkumulátor fedelét. A SIM kártya behelyezése

7 Tartsa a SIM kártyát úgy, hogy az aranyszínő érintkezıi lefelé nézzenek, a levágott sarka pedig a foglalat külseje felé legyen fordítva. Tolja be a SIM kártyát a foglalatba. Az akkumulátor behelyezése Helyezze be az akkumulátort úgy, hogy a réz érintkezıje az akkumulátor foglalatban található, kiemelkedı réz érintkezıhöz illeszkedjen. Elıször az akkumulátor alsó oldalát helyezze be, majd finoman nyomja be az akkumulátort a helyére. Az akkumulátor behelyezése után tegye vissza a hátlapot.

8 Az akkumulátor töltése Az akkumulátor nincs teljesen feltöltve, használat elıtt töltse fel. Az akkumulátor feltöltése Csatlakoztassa a hálózati töltıt a készülék töltıcsatlakozójához és dugja be a hálózati konnektorba. Az akkumulátor megközelítıleg 3 óra alatt töltıdik fel. A készülék bekapcsolása Miután behelyezte a SIM kártyát és az akkumulátort, nyomja meg a bekapcsoló gombot pár másodpercig. A varázsló segít beállítani a képernyıt, a területi beállításokat, a dátumot és az idıt valamint a jelszót. Ezután a készülék újraindul. Megjegyzés: Az újraindítás után beállíthatja fiókját.

9 Adatkapcsolat beállítása Válassza a Yes-t az automatikus beállításhoz, majd a Restart-ot a készülék újraindításához. A HOME képernyı Miután az adatkapcsolat beállítása megtörtént a kezdı HOME képernyıt látja. Ez az alapértelmezetten beállított TouchFLO 3D Home képernyı, ahol ujjaival elérheti a legfontosabb alkalmazásokat, névjegyzéket, üzeneteket, -jeit, az Internet böngészıt stb. Hívásindítás

10 1. Válassza a Phone-t. 2. Üsse be a számokat amit hívni kíván. Amennyiben elüti a számot, a gombbal törölheti. 3. Nyomja meg a hívásindító gombot. Tipp: Hívás közben használja a hangerıgombokat a készülék oldalán Videóhívást a Menu > Video Call opcióval indíthat. Szövegbevitel A kis nyíllal különbözı szövegbeviteli módok közül választhat Teljes QWERTY Kicsinyített QWERTY Telefon billentyőzet Partner felvétele a névjegyzékbe To add a contact to your device A kezdı HOME képernyın válassza ki a People fület majd az All People -t. Érintse meg a New > Outlook Contact-t. Írja be a szükséges információkat, majd válassza az OK-t. A SIM kártyán lévı partnerek adatainak másolása a telefonra Elıfordulhat, hogy egyes partnerei duplán szerepelnek a másolás után. Válassza a Start > Programs > SIM Manager-t.

11 A SIM Manager-ben, válassza a Menu > Select All-t. Válassza a Menu > Save to Contacts-ot. Szöveges üzenet küldése -- SMS A kezdı HOME képernyın válassza ki a Messages fület, majd a. A To mezıbe írja be a mobilszámot akinek küldi az üzenetet, vagy válasszon a névjegyzékbıl valakit. Írja meg az üzenetét, majd a Send-del küldje el. MMS üzenet küldése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Messages fület, majd az All Messages-t. Válassza a Menu > New > MMS --t, majd a Custom-ot. A To mezıbe írja be a mobilszámát vagy címét akinek küldeni akarja az MMS üzenetet, majd adja meg a tárgyát az MMS nek a Subject sorban. Írja meg az MMS üzenetét, szúrjon be képet, hangot vagy videót majd küldje el a Send-del. Wi-Fi beállítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület. Majd a Communications > Wi-Fi-t a bekapcsoláshoz. Válassza ki a kívánt Hotspot nevét majd válassza az OK-t. fiók beállítása Állítsa be fiókját mint pl. a Gmail vagy a Yahoo! A kezdı HOME képernyın válassza ki a Mail fület, majd a New Account -ot. Írja be címét és jelszavát, jelölje be a jelszó megjegyzése négyzetet.

12 Majd válassza a Next-et. Majd a megtalált beállítások után ismét a Next-et. Amennyiben sikertelen, próbálja meg újra a Previous opcióval visszalépve. Írja be nevét, majd a kijelzett fióknevet és válassza a Next-et. Adja meg az idıtartamot az Automatic Send/Receive opcióban, milyen idıközönlént csatlakozzon a készülék a fiókjához új levelet keresve, majd végül válassza a Finish-t. Válassza ki, hogy letöltse-e a készülék a teljes üzenetet vagy sem. Üzenet küldéséhez ebbıl az fiókból válassza ( ) ikont, majd a ikont. Írja be a címzett címét ato mezıbe és az üzenet tárgyát a Subject sorba. Írja meg az üzenetet majd a küldéshez válassza a Send-et.

13 Az Internet böngészése Amennyiben kapcsolódik az Internetre döntse oldalra a készüléket hogy szélesebben fekvı módban böngészhesse az Internetet. Az Opera Mobile megnyitása A kezdı HOME képernyın válassza ki az Internet fület, majd abrowser-t. Írja be a címsorba a kívánt webcímet, majd válassza az Ujjaival görgetheti a weblapokat. ikont. A telefon beállításai Állítsa be a telefont igényeinek megfelelıen. A csengıhang kiválasztása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd a Sound-ot. Ezután válassza a Ringtone-t. Váalssza ki a kívánt csengıhangot, majd a Done-t. Ébresztı beállítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A Systems fülön válassza a Clock & Alarms-t.

14 Válassza ki a hét napjait majd adja meg az ébresztés idıpontját, végül az OK-t válassza. A készülék zárolása Ennek az opciónak a használatával bizonyos tétlenségi idı után zárolhatja a telefont, amit csak jelszóval oldhat fel. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A Personal fülön válassza a Lock-ot. Jelölje be a Prompt if device unused for négyzetet, majd adjon meg egy idıtartamot. Válassza ki milyen típusú jelszó legyen. Írja be a jelszót, majd erısítse meg és végül válassza az OK-t. SIM kártya PIN kóddal való védelme A PIN kóddal a telefon használatát korlátozhatja, csak az ismeretével lehet a telefonfunkciót bekapcsolni. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A Personal fülön válassza a Phone > PIN fület majdjelölje be a Require PIN when phone is used négyzetet. Állítsa be a PIN kódot.

15 Energiagazdálkodás és háttérvilágítás beállítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd az All Settings-t. A System fülön válassza a Power-t. A Backlight fülön állítsa be a fényerıt a kijelzıhöz. Bluetooth Párosítsa készülékét más Bluetotth készülékkel vagy headsettel. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület, majd a Menu > Bluetooth Devices > Devices fület. Válassza az Add new device-t. A készülék kijelzi a közeli Bluetooth eszközöket. Válassza ki a kívánt eszközt, majd válassza a Next-et. Válasszon egy jelszót 1 és 16 karakter között. Válassza a Next-et. A másik eszközön is írja be a kódot, amit megadott a prosításhoz. Jelölje be milyen szolgáltatásokat akar használni, majd válassza a Finish-t. Bluetooth headset párosítása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Settings fület majd a Menu > Bluetooth Devices > Devices fület. Válassza az Add new device-t. A készülék kijelzi a közeli Bluetooth eszközöket. Válassz ki a kívánt eszközt, majd válassza a Next-et.

16 Windows Mobile automatikusan megadja az alábbi gyakori kódokat (0000, 1111, 8888, 1234) amennyiben nem ez a jelszó, írja be kézzel. Találkozók A naptárban értesülhet közelgı találkozóiról. Ilyen esemény megadásához A kezdı HOME képernyın válassza ki a Calendar-t. Majd a Menu > New Appointment-et. Írja be a találkozó részleteit, majd válassza az OK-t. Tennivalók A Tasks alkalmazással felírhatja tennivalóit. Tennivalók feljegyzéséhez Válassza a Start > Programs > Tasks-t. A Tasks képernyın válassza a Tap here to add a new task --ot és adjon neki egy nevet. Válassza az ENTER billentyőt a kijelzın.

17 Képek és videók készítése A 3.2 megapixeles kamerával készíthet képeket és videókat. Auto-fókusz jelzı Kép készítése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd válassz a kamera ikont ( ). A kijelzı automatikusan fekvı nézetre vált, amint megnyitja a kamera alkalmazást. Célozza be a kép tárgyát. Nyomja meg az ENTER-t a navigációs gombbal, az auto-fókuszhoz. A kamera automatikusan exponál. Videó készítése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd válassz a kamera ikont ( ).A kijelzı automatikusan fekvı nézetre vált, amint megnyitja a kamera alkalmazást. Célozza be a kép tárgyát. Nyomja meg az ENTER-t a navigációs gombbal, az auto-fókuszhoz. A kamera automatikusan elindul, a megállításhoz nyomja meg szintén az ENTER-t a navigációs gombbal. Képek és videók megtekintése A képek és videók megtekintéséhez használja az albumot. Az album BMP, GIF, PNG, JPG, Animated GIF, 3GP, MP4, és WMV formátumú fájlokat képes megjeleníteni.

18 Kép megtekintése A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd az Album-ot. Válassza ki a kívánt képet a teljesképernyıs megtekintéshez. Ujjaival tovább léphet a következı vagy az elızı fotóra, vagy nagyíthatja, kicsinyítheti a képet ha ujjaival körkörösen végez mozdulatot. Kép elforgatása A kép megtekintése közben fordítsa el a készüléket oldalra és a kép is elfordul.

19 Videó lejátszása Érintse meg a kijelzıt a vezérlıgombok megjelenítéséhez. A kezdı HOME képernyın válassza ki a Photos and Videos fület, majd az Album-ot. Válassza ki a kívánt videót a lejátszáshoz. Az ActiveSync beállítása a Windows XP rendszeren A készülékhez mellékelt Az elsı lépések lemezen megtalálható a Microsoft ActiveSync 4.5-ös vagy újabb változata. Az ActiveSync alkalmazást az alábbi lépéseket követve telepítheti a Windows XP vagy egyéb kompatibilis Windows operációs rendszert futtató számítógépre. Megjegyzés A kompatibilis Windows rendszerek listája a következı helyen érhetı el: Az ActiveSync telepítése 1. Tegye be Az elsı lépések lemezt a számítógép meghajtójába. 2. Az ActiveSync alkalmazás az angol mellett számos más nyelven is elérhetı. Válassza ki a kívánt nyelvet, majd kattintson a Next gombra. 3. Kattintson a Setup and Installation lehetıségre. 4. Válassza ki az ActiveSync jelölı mezıt, majd kattintson az Install gombra. 5. Olvassa el a licencszerzıdést, majd kattintson az Accept gombra. 6. Amikor a telepítés kész, kattintson a Done gombra. 7. A Getting Started with Windows Mobile képernyın kattitnson a Close gombra.

20 A szinkronizálás beállítása az ActiveSync programban Az alábbi lépéseket követve hozzon létre egy szinkronizálási partnerséget. 1. Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez. Automatikusan elindul a Synchronisation Setup Wizard, és végigvezeti Önt a szinkronizálási partnerség létrehozásán. A folytatáshoz kattintson a Next gombra. 2. Ha a számítógéppel szeretné szinkronizálni akészüléket, akkor törölje a Synchronize directly with a server running Microsoft Exchange jelölı mezıt, majd kattintson a Next gombra. 3. Válassza ki, hogy milyen típusú információkat szeretne szinkronizálni, majd kattintson a Next gombra. 4. Szükség szerint jelölje be vagy törölje az Allow wireless data connections jelölı mezıt. 5. Kattintson a Finish gombra. A varázsló futtatásának befejezésekor az ActiveSync automatikusan szinkronizálja a készüléket. Az Outlook alkalmazással kezelt ek és egyéb információk a szinkronizálást követıen a készüléken is elérhetıvé válnak. A Windows Mobile Device Center programból 1. Kösse össze számítógépét a telefonnal, majd válassza a Set up your device-t. 2. Kattintson a Next gombra, majd a Set up --ra. Fájlok másolása A készülék beépített 4GB belsı memóriával rendelkezik. Kösse össze a készüléket a számítógépével a szinkronkábel segítségével. Válassza a File Management > tallózza ki a kívánt fájlt a Windows Mobile Device Center vagy válassza a Tallózást-t az ActiveSync --ben a PC-n. Ez megnyitja a Windows Explorer --t a számítógépen maj dásolja és illessze be a fájlt. Menjen a My Windows-Based Mobile Device > Internal Storage --ra majd válassza a Paste-et a beillesztéshez. Média fájlokhoz használja a Windows Media Player -t.

21 Zene szinkronizálása Nyissa meg a számítógépén a Windows Media Player-t és csatlakoztassa a számítógépét a készülékkel. Adjon egy nevet a készüléknek. A Windows Media Player bal menüjében válassza ki az eszközt jobb egérgombbal majd válassza a szinkronizálás beállítását. Válassza ki a zeneszám listát, majd válassza a hozzáadás-t. Végül a befejezést. Zene lejátszása A kezdı HOME képernyın válassza ki a Music fület, majd a Library-t. Válassza az All Songs fület majd a számot amit meg kíván hallgatni. A csúszka jobbra-balra húzásával léphet elıre vagy vissza a zeneszámban. A készülék újraindítása Amennyiben a készülék belassulna, a készülék RESET-ével leállíthatja az összes futó programot és újraindíthatja a készüléket. A készülék újraindításához 1. Vegye ki a ceruzát. 2. A ceruzával nyomja meg a RESET gombot, amit a ceruza helyén talál. A készülék újraindul, majd a kezdı "HTC Home" képernyı fogadja.

22 Forgalmazza: Speedshop Kft. Bp Klapka u. 4.

A PDA telefon személyre szabása

A PDA telefon személyre szabása A PDA telefon személyre szabása A. A Today képernyő megváltoztatása Kattintson a Start > Settings > Personal fül > Today (Start > Beállítások > Személyre szabás fül > Today) menüpontra. B. Dátum és idő

Részletesebben

Az eszköz személyre szabása. Az eszköz biztonsági beállításai

Az eszköz személyre szabása. Az eszköz biztonsági beállításai Az eszköz személyre szabása A. A Today képernyő hátterének megváltoztatása Kattintson a Start > Settings > Personal fül > Today (Start > Beállítások > Személyre szabás fül > Today) menüpontra. B. Dátum

Részletesebben

Az eszköz személyre szabása. Az eszköz biztonsági beállításai

Az eszköz személyre szabása. Az eszköz biztonsági beállításai Az eszköz személyre szabása A. A Today képernyő hátterének megváltoztatása Kattintson a Start > Settings > Personal fül > Today (Start > Beállítások > Személyre szabás fül > Today) menüpontra. B. Dátum

Részletesebben

Qtek 9100 Gyors Kezelési Útmutató

Qtek 9100 Gyors Kezelési Útmutató Qtek 9100 Gyors Kezelési Útmutató 1. oldal Q.1 Mi van a dobozban? Hálózati adapter Akkumulátor Getting Started CD USB Kábel Fejhallgató Pocket PC Telefon Felhasználói kézikönyv és Gyors kezelési útmutató

Részletesebben

Az első lépések útmutató

Az első lépések útmutató Az első lépések útmutató A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE. NE VEGYE KI AZ AKKUMULÁTORT A KÉSZÜLÉK TÖLTÉSE KÖZBEN. HA FELNYITJA

Részletesebben

Smart Phone Használati útmutató. www.htc.com

Smart Phone Használati útmutató. www.htc.com Smart Phone Használati útmutató www.htc.com Grantulálunk az új Windows Mobile telefonjához A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

GPS Pocket PC Phone Quick Start Guide. Tartalomjegyzék

GPS Pocket PC Phone Quick Start Guide. Tartalomjegyzék GPS Pocket PC Phone Quick Start Guide Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma...3 2. A GPS Pocket PC Phone...4 3. Elsı lépések...8 4. Hívás kezdeményezése...13 5. Az Outlook szinkronizálása...14 6. E-mail

Részletesebben

HTC Legend. Felhasználói kézikönyv

HTC Legend. Felhasználói kézikönyv HTC Legend Felhasználói kézikönyv Mielőtt bármi mást tenne, olvassa el ezt a tájékoztatót Az akkumulátor töltése A telefonban levő akkumulátor nincsen még feltöltve. Nagyon fontos, hogy a telefon töltése

Részletesebben

www.htc.com Felhasználói kézikönyv

www.htc.com Felhasználói kézikönyv www.htc.com Felhasználói kézikönyv A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE. NE VEGYE KI AZ AKKUMULÁTORT A KÉSZÜLÉK TÖLTÉSE KÖZBEN.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC WILDFIRE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462847

Az Ön kézikönyve HTC WILDFIRE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462847 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC P3470 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462352

Az Ön kézikönyve HTC P3470 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462352 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HTC P3470. Megtalálja a választ minden kérdésre az HTC P3470 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

Tájékoztató a kollégiumi internet beállításához

Tájékoztató a kollégiumi internet beállításához Tájékoztató a kollégiumi internet beállításához V 1.3 A támogatott operációs rendszerekhez tartozó leírás hamarosan bıvülni fog, jelenleg a következı leírásokat tartalmazza: Windows XP, Windows Vista,

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

www.htc.com Felhasználói kézikönyv

www.htc.com Felhasználói kézikönyv www.htc.com Felhasználói kézikönyv A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE. NE VEGYE KI AZ AKKUMULÁTORT A KÉSZÜLÉK TÖLTÉSE KÖZBEN.

Részletesebben

www.htc.com Felhasználói kézikönyv

www.htc.com Felhasználói kézikönyv www.htc.com Felhasználói kézikönyv A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE. NE VEGYE KI AZ AKKUMULÁTORT A KÉSZÜLÉK TÖLTÉSE KÖZBEN.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját.

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját. A termék a következő operációs rendszerekkel működik: Windows XP, 2000, Me, and 98SE Kezdő lépések DSM-320 Vezeték nélküli Médialejátszó A következőkre lesz szüksége: Windows XP, 2000, Me vagy 98SE, 500MHz-es

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató BackBeat FIT 500 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék Párosítás 3 Párosítás 3 Második eszköz párosítása 3 Párosítás Mac számítógéphez 3 Töltés és illeszkedés 4 Töltés 4 Alapvető tudnivalók 5 A fejhallgató

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH CRUISE (09) http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022643

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH CRUISE (09) http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022643 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HTC TOUCH CRUISE (09). Megtalálja a választ minden kérdésre az HTC TOUCH CRUISE (09) a felhasználói

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A router webes felületen történő beüzemelése... 2 4. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Gyors Kezelési Útmutató

Gyors Kezelési Útmutató Gyors Kezelési Útmutató Gratulálunk a kézi számítógép megvásárlásához. Ez a Gyors Kezelési Útmutató segít a kézi számítógép szükséges beállításával, és megismertetet a kézi számítógép használatához szükséges

Részletesebben

A B C D. 2 Telepítse a meghajtóprogramot. 3 Nincs szükség semmilyen lépésre 4 MD-3100 USB ADSL MODEM. Termékismertetõ

A B C D. 2 Telepítse a meghajtóprogramot. 3 Nincs szükség semmilyen lépésre 4 MD-3100 USB ADSL MODEM. Termékismertetõ MD-300 USB ADSL MODEM Termékismertetõ A. Tápfeszültség kijelzõ (be: USB-hez csatlakoztatva és a PC be van kapcsolva / ki: nincs csatlakoztatva vagy a PC ki van kapcsolva. B. ADSL LINK jelzõfény (villog:

Részletesebben

Vodafone Connect Lite (telepítés Windows XP operációs rendszer alatt)

Vodafone Connect Lite (telepítés Windows XP operációs rendszer alatt) Vodafone Connect Lite (telepítés Windows XP operációs rendszer alatt) 1. Lépés: Csatlakoztasd a modemet a számítógéphez. Ha asztali számítógéphez csatlakozol, akkor az 1es végő kábellel, ha esetleg régebbi

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú, router

Netis vezeték nélküli, N típusú, router Netis vezeték nélküli, N típusú, router Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típusok: WF-2409/WF2409/WF2409D A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli, N típusú, router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv,

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

15.5.1 Laborgyakorlat: Egy vezeték nélküli NIC beszerelése

15.5.1 Laborgyakorlat: Egy vezeték nélküli NIC beszerelése 15.5.1 Laborgyakorlat: Egy vezeték nélküli NIC beszerelése Bevezetés Nyomtasd ki a laborgyakorlatot, és végezd el a lépéseit! A laborgyakorlat során egy vezeték nélküli hálózati kártya beszerelését és

Részletesebben

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez CareLink Personal telepítési útmutató Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez A CareLink USB illesztőprogram telepítése A CareLink USB illesztőprogramot telepíteni kell. Ez az illesztőprogram

Részletesebben

Az MA-660 eszközillesztő program telepítése

Az MA-660 eszközillesztő program telepítése 1. oldal, összesen: 14 Az MA-660 eszközillesztő program telepítése Megjegyzés: A hardver telepítésének megkezdéséhez helyezze be az Handset Manager szoftver CD-lemezt a számítógép CD-ROM-meghajtójába,

Részletesebben

Kezelési Útmutató. Elıszó 远峰国际有限公司

Kezelési Útmutató. Elıszó 远峰国际有限公司 Kezelési Útmutató Elıszó 远峰国际有限公司 远 峰 国 际 有 限 公 司 Kezelési Útmutató Elıszó Kezelési Útmutató Alcor Race 远 峰 国 际 有 限 公 司 Kezelési Útmutató Elıszó Köszönjük, hogy termékünket választotta. Az esetleges termékfejlesztés

Részletesebben

5.4.2 Laborgyakorlat: A Windows XP telepítése

5.4.2 Laborgyakorlat: A Windows XP telepítése 5.4.2 Laborgyakorlat: A Windows XP telepítése Bevezetés Nyomtasd ki a laborgyakorlatot és végezd el lépéseit! A laborgyakorlat során a Windows XP operációs rendszert fogjuk telepíteni. Szükséges eszközök

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC HD2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022422

Az Ön kézikönyve HTC HD2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022422 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HTC HD2. Megtalálja a választ minden kérdésre az HTC HD2 a felhasználói kézikönyv (információk, leírások,

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis vezeték nélküli, kétsávos router Gyors üzembe helyezési kézikönyv WF2471/WF2471D A csomagolás tartalma (Két sávos router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv) 1. Csatlakozás 1. Kapcsolja

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez KISOKOS Windows Vista rendszerhez TARTALOM 1. fejezet: RENDSZERKöVETELMéNYEK...1 2. fejezet: NYOMTATóSZOFTVER TELEPíTéSE WINDOWS HASZNáLATA ESETéN...2 Szoftver telepítése helyi nyomtatáshoz... 2 Szoftver

Részletesebben

BackBeat 100 sorozat. Használati útmutató

BackBeat 100 sorozat. Használati útmutató BackBeat 100 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék A fejhallgató bemutatása 3 Ügyeljen a biztonságra! 3 Párosítás 4 Párosítás 4 Párosítás 4 Az alapok 5 Az eszköz be- és kikapcsolása 5 Hangerő állítása

Részletesebben

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék 1. Symbian rendszer...2 1.1 Funkciók és követelmények...2 1.2 Telepítés és használat...2 2. Windows Mobile rendszer...6 2.1

Részletesebben

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon Ismerkedés a MyPal készülékkel Kezelőszervek az előlapon Kezelőszervek az oldalon Kezelőszervek a hátlapon Kezelőszervek a készülék tetején Kezelőszervek a készülék alján A MyPal készülék beüzemelése Mielőtt

Részletesebben

Samsung Omnia Gyors használati útmutató

Samsung Omnia Gyors használati útmutató Samsung Omnia Gyors használati útmutató Az útmutatóban szereplő képernyők némelyike eltérhet a készüléktől; ez a készülék szoftverétől és a szolgáltatótól függ. Tartalom A készülék használata Az Omnia

Részletesebben

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE Megjegyzések STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE 1. A konkurrens hálózati verzió telepítése két részből áll: a) szerver telepítés, és b) munkaállomás telepítés minden kliensen. Ezzel szemben,

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT

Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT 1 Bevezetés Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket a fejegység Bluetooth firmware frissítéséről. Olvassa el az összes figyelmeztetést

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i9. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i9. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i9 Vezetéknélküli Billentyűzet TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés 2. Rendszerkövetelmények 3. A csomag tartalma 4. Készülék telepítés 5. Szoftver telepítés - Microsoft Windows Mobile

Részletesebben

Nokia N76-1. Kezdő lépések. 9254327, 2. kiadás HU

Nokia N76-1. Kezdő lépések. 9254327, 2. kiadás HU Nokia N76-1 Kezdő lépések 9254327, 2. kiadás HU A készülék gombjai és részei (összecsukott és kinyitott állapot) A továbbiakban: Nokia N76. 1 Jobb oldali fedélgomb 2 Középsõ gomb 3 Bal oldali fedélgomb

Részletesebben

Plantronics M70. -M90 sorozat. Használati útmutató

Plantronics M70. -M90 sorozat. Használati útmutató Plantronics M70 -M90 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék Üdvözöljük 3 A doboz tartalma* 4 Nyelv kiválasztása 5 Párosítás 6 A headset bemutatása 7 Ügyeljen a biztonságra! 7 Kezelés 8 Hívás fogadása/befejezése

Részletesebben

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó.

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó. IP kamera Bevezetés: MAGYAR Szem előtt tarthatja tulajdonát és értékeit ezzel a ténylegesen Plug & Play IP kamerával. Könnyen és egyszerűen használatba vehető, nem kell konfigurálni. Az ingyenes ucare

Részletesebben

Qtek 9000. Gyors Kezelési Útmutató

Qtek 9000. Gyors Kezelési Útmutató Qtek 9000 Gyors Kezelési Útmutató 2 Q.1 Mi van a dobozban? Hálózati adapter Akkumulátor Getting Started CD USB Kábel Pocket PC Telefon Fejhallgató Felhasználói kézikönyv és Gyors kezelési útmutató 3 Elöl

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis 150Mbps, vezeték nélküli, kültéri, N hozzáférési pont Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típus szám: WF2301 A csomagolás tartalma *WF2301 *PoE adapter *Gyors üzembe helyezési kézikönyv LED-ek LED Állapot

Részletesebben

A készülék ismertetése

A készülék ismertetése Elıszó Köszönjük, hogy termékünket választotta! Reméljük hogy készülékét sokáig örömmel és megelégedéssel fogja használni, ehhez kérjük, hogy alaposan olvassa el ezt az Útmutatót, mielıtt az eszközt használatba

Részletesebben

Motorola Phone Tools. Első lépések

Motorola Phone Tools. Első lépések Motorola Phone Tools Első lépések Tartalom Minimális követelmények... 2 Telepítés előtt Motorola Phone Tools... 3 A Motorola Phone Tools telepítése... 4 Mobileszköz telepítése és beállítása... 5 Online

Részletesebben

Szoftver-kézikönyv. GoPal Navigator, 4

Szoftver-kézikönyv. GoPal Navigator, 4 Szoftver-kézikönyv GoPal Navigator, 4 GoPal Navigator, 4 Tartalomjegyzék VERZIÓ1. FEJEZET BEVEZETİ... 1 Üdvözlés...1 A CD/DVD tartalma...1 Rendszerkövetelmények...3 Jelen kézikönyv konvenciói...3 Tippek

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása

Bluetooth Software frissítés leírása Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez Alkalmazandó 2012 utáni termékek esetén CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket a fejegység Bluetooth

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv netis Vezeték nélküli, N router Gyors telepítési kézikönyv 1. A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli,n Router, Hálózati adapter, Ethernet kábel, Kézikönyv) * A kézikönyv, az összes, Netis, 150Mbps/300Mbps

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Pocket PC telefon. Használati útmutató

Pocket PC telefon. Használati útmutató Pocket PC telefon Használati útmutató Tartalomjegyzék 1. A doboz tartalma...3 2. A telefonkészülék...4 3. Üzembe helyezés...8 4. Hívás kezdeményezése...11 5. Szinkronizáció az Outlook adataival...12 6.

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Használati útmutató

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Használati útmutató BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Használati útmutató Tartalomjegyzék Leírás 3 Hangerő 3 Zene lejátszása/szüneteltetése 3 Zeneszám kiválasztása 3 Nyílt zenehallgatás 3 Aktív zajszűrés 3 Töltés

Részletesebben

MDA Pro Felhasználói útmutató

MDA Pro Felhasználói útmutató MDA Pro Felhasználói útmutató 2 Q.1 Mi van a dobozban? MDA Pro Hálózati adapter Akkumulátor USB kábel Információs CD Felhasználói kézikönyv és útmutató Sztereó fülhallgató/ mikrofon Hordtáska 3 Készülék

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés elektronikus aláírása

Szolgáltatási szerződés elektronikus aláírása Szolgáltatási szerződés elektronikus aláírása Windows XP, Vista és Windows 7, 8 és 10 operációs rendszeren 1(10) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. Aláírási lehetőségek... 3

Részletesebben

E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz

E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz Tartalomjegyzék 1. MS Outlook Express... 3 2. MS Outlook 2003... 7 3. Mozilla Thunderbird... 10 Bevezetés Ez a dokumentum az e-szignó archívum

Részletesebben

Internetkonfigurációs követelmények. A számítógép konfigurálása. Beállítások Windows XP alatt

Internetkonfigurációs követelmények. A számítógép konfigurálása. Beállítások Windows XP alatt Internetkonfigurációs követelmények Annak érdekében, hogy csatlakoztatni tudja a Hozzáférési Pontját a Hozzáférési Pont Kezelőhöz, a következő konfigurációs paramétereket kell beállítania a számítógépe

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry Glover Electric kft. www.visiotech.hu Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian Windows mobile Android IPhone Blackberry 1.Symbian Operációs Rendszer 1. Először telepítenie kell a

Részletesebben

Windows Server 2008 Standard telepítése lépésenként VirtualBox virtuális gépbe

Windows Server 2008 Standard telepítése lépésenként VirtualBox virtuális gépbe Windows Server 2008 Standard telepítése lépésenként VirtualBox virtuális gépbe Rádi Viktor 1. Bevezetés 1.1. Célok Ez a bemutató a hallgatókat hivatott segíteni a VirtualBox használatának elsajátításában

Részletesebben

Kezdõ lépések. Nokia N93i-1

Kezdõ lépések. Nokia N93i-1 Kezdõ lépések Nokia N93i-1 A készülék gombjai és részei összecsukott mód 2. kiadás HU, 9253949 Típusszám: Nokia N93i-1. A további hivatkozásokban Nokia N93i néven szerepel. 1 A fõ kamera és az objektív.

Részletesebben

802.11b/g WLAN USB adapter. Wi-Fi detektorral. Gyors telepítési útmutató

802.11b/g WLAN USB adapter. Wi-Fi detektorral. Gyors telepítési útmutató CMP-WIFIFIND10 802.11b/g WLAN USB adapter Wi-Fi detektorral Gyors telepítési útmutató 802.11b/g WLAN USB adapter Wi-Fi detektorral Gyors telepítési útmutató *A Wi-Fi Detektor feltöltése: 1. Vegye le a

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

Compleo Cisco CME és Microsoft Outlook integráció felhasználói útmutató

Compleo Cisco CME és Microsoft Outlook integráció felhasználói útmutató Compleo Cisco CME és Microsoft Outlook integráció felhasználói útmutató Bevezetés... 3 Elıfeltételek... 3 Programok telepítése... 4 Cisco Unified CME Telephone Service Provider telepítése... 4 Cisco IOS

Részletesebben

Belépés a rendszerbe. Gyors menü

Belépés a rendszerbe. Gyors menü Belépés a rendszerbe A menübe lépéshez szükséges alapértelmezett DVR Azonosító /Device ID/: 000000, megadott Jelszó /Password/ nélkül. A rendszer biztonságos használata érdekében az adminisztrátor felhasználónak

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv 1. A csomag tartalma

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés elektronikus aláírása

Szolgáltatási szerződés elektronikus aláírása Szolgáltatási szerződés elektronikus aláírása Windows 7, 8, 8.1 és 10 operációs rendszeren 1(11) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. Aláírási lehetőségek... 3 3.1. Szolgáltatási

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Windows XP, Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

Bevezetés a BlackBerry használatába. BlackBerry Pearl 8110 Smartphone

Bevezetés a BlackBerry használatába. BlackBerry Pearl 8110 Smartphone Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Pearl 8110 Smartphone MAT-17274-008 PRINTSPEC-016 SWD-318211-1207013936-008 RBQ41GW Tartalom Üdvözli a BlackBerry!...5 A készülék üzembe helyezése...7 SIM-kártya

Részletesebben

VOIP-3 SKY VOIP USB telefon Használati utasítás

VOIP-3 SKY VOIP USB telefon Használati utasítás VOIP-3 SKY VOIP USB telefon Használati utasítás Köszönjük, hogy termékünket választotta. Az elsı használat elıtt javasoljuk, hogy olvassa el a használati utasítást a biztonságos használat érdekében. 1.

Részletesebben

CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1

CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1 CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, a Navi és az Eredeti Nokia tartozékok (Nokia Original Accessories) logó a Nokia Corporation bejegyzett

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Áttekintés Lencse Mikrofon Hangszóró Bekapcsolás Jelzőfény Sztenderd 1/4"-os rögzítőpont Reset Burning hole Védőtok Tolókapcsoló Micro USB bemenet Lightning bemenet Micro SD kártya

Részletesebben

WorldCard Színes névkártyaszkenner

WorldCard Színes névkártyaszkenner WorldCard Színes névkártyaszkenner H A S Z N Á L A T I U T A S Í T Á S Köszönjük, hogy termékünket választotta. Az elsı használat elıtt javasoljuk, hogy olvassa el a használati utasítást a biztonságos

Részletesebben

TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) Mobil munkaállomások beszerzése

TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) Mobil munkaállomások beszerzése TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) Mobil munkaállomások beszerzése TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) AZ ELŐADÁS TELJES ANYAGA MEGTALÁLHATÓ AZ OTH HONLAPJÁN! ACER Aspire E 15 15,6

Részletesebben

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti Küls eszközök Dokumentum cikkszáma: 409917-211 2006. május Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Az USB-eszközök használata USB-eszköz csatlakoztatása.......................

Részletesebben

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter, 200 Mb/mp

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter, 200 Mb/mp LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter, 200 Mb/mp A termék bemutatása A 200 Mb/mp sebességű Ethernet Adaptert szélsőséges hőmérsékletektől óvja. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, és ne helyezze fűtőszerkezetek

Részletesebben

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635 Micro jukebox Quick start guide 1 Guide de démarrage rapide 8 Kurzanleitung 15 Guía de inicio rápido 22 Handleiding voor snel gebruik 29 Guida di riferimento rapido 36 Início rápido 43 Snabbguide 50 Quick

Részletesebben

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. PU013 Sweex 1 portos párhuzamos és 2 portos soros PCI kártya

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. PU013 Sweex 1 portos párhuzamos és 2 portos soros PCI kártya PU013 Sweex 1 portos párhuzamos és 2 portos soros PCI kártya A termék bemutatása Szélsőséges hőmérséklettől óvja a PU013 kártyát. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, és ne helyezze fűtőszerkezetek közelébe.

Részletesebben

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. PU011 Sweex 1 portos párhuzamos PCI expressz kártya

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. PU011 Sweex 1 portos párhuzamos PCI expressz kártya PU011 Sweex 1 portos párhuzamos PCI expressz kártya A termék bemutatása Szélsőséges hőmérséklettől óvja a PU011 kártyát. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, és ne helyezze fűtőszerkezetek közelébe. A

Részletesebben

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti Küls eszközök Dokumentum cikkszáma: 396847-211 2006. március Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Az USB-eszközök használata USB-eszköz csatlakoztatása.......................

Részletesebben

Alcatel szinkronizálása számítógéppel

Alcatel szinkronizálása számítógéppel Alcatel szinkronizálása számítógéppel Ezt a cikket azért írom, mert bizonyára sokan vannak már akik rendelkeznek infra portal, és előbb vagy utóbb szeretnének másolatot készíteni a telefonban lévő telefonszámaikról,

Részletesebben

1 Rendszerkövetelmények

1 Rendszerkövetelmények 1 Rendszerkövetelmények 1.1 Operációs rendszer Az i-deal2 ajánlatadó alkalmazás a Microsoft.Net és Click Once technológiáin alapul. Ezek használatához legalább Microsoft Windows XP SP2 (Szervízcsomag 2),

Részletesebben

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Figyelem! Ne tegye ki a Sweex Wireless 300N Adapter USB szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak. Ne tegye ki a készüléket közvetlen napsugárzásnak, és ne helyezze azt

Részletesebben

15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása

15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása 15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása Bevezetés Nyomtasd ki a laborgyakorlatot és oldd meg a feladatokat! A laborgyakorlat során a Microsoft Internet Explorer beállításait fogjuk konfigurálni. Az

Részletesebben