Az eszköz személyre szabása. Az eszköz biztonsági beállításai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az eszköz személyre szabása. Az eszköz biztonsági beállításai"

Átírás

1 Az eszköz személyre szabása A. A Today képernyő hátterének megváltoztatása Kattintson a Start > Settings > Personal fül > Today (Start > Beállítások > Személyre szabás fül > Today) menüpontra. B. Dátum és idő beállítása Kattintson a Start > Settings > System fül > Clock & Alarm > Time(Start > Beállítások > Rendszer > Óra és ébresztőóra > Idő) fülre. C. Energiagazdálkodási beállítások Kattintson a Start > Settings > System fül > Power > Advanced (Start > Beállítások > Rendszer > Energiagazdálkodás > Speciális) fülre. Az eszköz biztonsági beállításai A. A SIM kártya PIN kódos védelmének bekapcsolása A SIM kártya PIN kódos védelmének bekapcsolásakor a készülék telefon funkciójának használata csak a PIN kód megadása után lehetséges. A védelem bekapcsolásához kattintson a Start > Settings > Personal fül > Phone (Start > Beállítások > Személyre szabás fül > Telefon) menüpontra, majd itt jelölje be a Require PIN when phone is used (PIN kód kérése a telefon használatához) opciót. B. A jelszavas védelem bekapcsolása A jelszavas védelem bekapcsolásakor a készülék a beállított tétlenségi idő után csak a jelszó megadásával oldható fel. 1. Kattintson a Start > Settings > Personal fül > Lock (Start > Beállítások > > Személyre szabás fül > Jelszavas védelem) menüpontra. 2. Jelölje be a Prompt if device unused for (Jelszó kérése tétlenség esetén) opciót, majd írja be, mennyi idő tétlenség után kérjen a készülék jelszót. 3. A Password type (Jelszó típusa) mezőben válassza ki a jelszó típusát. 4. Írja be kétszer a jelszót, majd kattintson az OK gombra. C. A billentyűzár bekapcsolása A billentyűzár bekapcsolásával a billentyűk nem kívánt lenyomása akadályozható meg, amikor az zsebben vagy táskában van. A billentyűzár a HTC Home képernyőn a Launcher fülre kattintással, majd ott a ikonra kattintással kapcsolható be. A kioldáshoz kattintson az Unlock opcióra.

2 Csatlakozás az Internetre és böngészés Az internetre csatlakozáshoz az eszköz WiFi-jét használhatja. Megjegyzés Ha nincs a közelben WiFi csatlakozási lehetőség, akkor is tud csatlakozni az Internetre a vezeték nélküli internet szolgáltató GPRS/EDGE vagy betárcsázós csatlakozásán keresztül. A GPRS/EDGE és a betárcsázós csatlakozásról bővebben a használati útmutatóban olvashat.. Kattintson a Start > Connections fül > Comm Manager menüpontra, majd a WLAN gombra Válassza ki azt vezeték nélküli hálózatot, amelyhez csatlakozni szeretne, majd kattintson az OK gombra Válassza a The Internet opciót, majd kattintson a Connect (Csatlakozás) gombra. Ha jelszóval védett hálózathoz szeretne csatlakozni, előbb meg kell adnia a hálózati kulcsot Az interneten böngészéshez használja az Internet Explorer Mobile alkalmazást (ehhez kattintson a Start > Internet Explorer menüpontra). Fénykép készítése Használja az eszköz kameráját az emlékezetes pillanatok megörökítésére. Nyomja meg a CAMERA gombot. A képernyő automatikusan fekvő pozícióba áll a kamera használatakor. Nyomja meg az ENTER gombot a fénykép elkészítéséhez. Nyomja meg ezt a gombot a felbontás és más beállítások módosításához. A készített fénykép automatikusan elmentésre kerül a My Pictures (Képek) mappába, hacsak nem választja annak kitörlését (a fénykép elkészítése után a gomb megnyomásával). Nyomja meg a gombot a fénykép MMS-en vagy en keresztüli elküldéséhez. A kamera használatáról bővebben a használati útmutatóban olvashat.

3 ek küldése és fogadása a készülékkel Állítsa be az eszközt ek küldésére és fogadására kedvenc szolgáltatóján keresztül. Válassza ezt az opciót. Kattintson a Start > Messaging > New Account (Start > Üzenetek > Új postafiók) menüpontra. Adja meg címét, majd kattintson a Next (Következő) gombra. Az Auto Setup (automatikus beállítás) az kiszolgáló beállításait automatikusan letölti a készülékre. Kattintson a Next (Következő) gombra. Megjegyzés beállításokat. Ha az automatikus beállítás nem járt sikerrel, a következő képernyőkön manuálisan kell beírnia a Adja meg nevét és a postafiók megjelenítendő nevét. Kattintson a Next (Következő) gombra. Adja meg postafiók felhasználói nevét és jelszavát. Kattintson a Next (Következő) gombra. Válassza ki, hogy milyen időközönként töltse le és fel az eszköz automatikusan az e- maileket. Kattintson a Finish (befejezés) gombra. A céges Microsoft Exchange szerverrel is szinkronizálni tudja készülékét, így a céges e- mailekhez is hozzáférhet. Erről a lehetőségről bővebben a használati útmutatóban olvashat.

4 Bevezető a készülék használatába Ez a bevezető segít a Microsoft Windows Mobile 6 Standard operációs rendszerrel működő eszköz használatának elkezdésében. Az első használatba vétel előtt ajánljuk e könyvecske elolvasását. Bővebb leírás a készülék működéséről a készülék dobozában található használati útmutatóban olvasható. Mi van a dobozban? Az alábbi kiegészítők találhatók a készülék gyári csomagolásában: 1. Telefonkészülék 2. Micro SD kártya 3. Akkumulátor 4. AC adapter 5. USB szinkronizációs kábel 6. USB sztereó headset 7. Használati útmutató, Bevezető a készülék használatába 8. Telefontartó tok 9. Getting Started CD

5 Mielőtt bekapcsolná a készüléket A. Távolítsa el a hátlapot Az eltávolításhoz csúsztassa felfelé a hátlapot. B. Az akkumulátor behelyezése Először az akkumulátor jobb oldalát illessze be a foglalatba, úgy, hogy az arany csatlakozók jobb felé nézzenek. Ezután enyhén megnyomva illessze az akkumulátort a helyére.

6 C. A microsd TM kártya és a SIM kártya behelyezése 1. Nyissa fel a SIM kártya és a memóriakártya foglalatát védő borítást. A borítás legkönnyebben mindkét oldalát egyszerre húzva nyitható fel. 2. Fordítsa meg az eszközt, úgy, hogy az érintőképernyő lefelé nézzen. 3. Egyik kézzel tartsa nyitva a foglalatokat védő borítást. Foglalatokat védő borítás 4. A felső foglalatba a microsd kártya illeszkedik. Az arany csatlakozókkal lefelé nézve helyezze be a microsd kártyát. 5. Az alsó foglalatba a SIM kártya illeszkedik. Úgy helyezze be a SIM kártyát, hogy az arany csatlakozók lefelé nézzenek, a kártya levágott sarka pedig a foglalat belső részére kerüljön. Megjegyzés: foglalatból. A kártyák eltávolításához egyszerűen meg kell nyomni őket, így kiugranak a 6. Helyezze vissza a hátlapot.

7 D. Az akkumulátor feltöltése A gyárilag szállított akkumulátor nincs teljesen feltöltve. Az akkumulátor feltöltéséhez az AC adaptert illessze egy fali dugaljba, az USB csatlakozót pedig a készülék alján lévő Sync bemenetre. Az akkumulátor teljes feltöltéséhez kb. 3 óra szükséges. E. A telefon ki- és bekapcsolása Nyomja meg és tartsa 3 másodpercig lenyomva a POWER gombot a készülék bekapcsolásához. Kikapcsolásnál megerősítést kérő üzenet jelenik meg a képernyőn. A kikapcsoláshoz bökjön a YES-re.

8 A készülék Power-gomb Hangszóró Stylus Hangerőállító Érintőképernyő Kamera-gomb Hívásfogadás Vége Navigációs gomb / ENTER

9 A kezdőképernyő (HTC Home) A HTC Home a Today képernyő egy része, melyen alapvető információk jelennek meg, úgymint idő, dátum, időjárási információk, ezen kívül itt láthatók az új üzenetek és a nem fogadott hívások is. Egy személyre szabható gyorsindító sáv is tartozik a HTC Home képernyőhöz, ahonnan a kedvenc alkalmazásokhoz férhet hozzá egy gombnyomással.

10 TouchFLO A TouchFLO az érintőpanel kezelését teszi egyszerűbbé. Segítségével az érintőpanelen az ujjbegy mozgatásával görgethető és pásztázható a képernyő. A TouchFLO-hoz tartozik még a Touch Cube segédalkalmazás, ahova a kedvenc kontaktszemélyek adatai menthetők le, innen férhet hozzá zenékhez és videókhoz, indíthat programokat, stb. Ujjal való görgetés Web oldalt, dokumentumot vagy listát (kontaktszemélyek, állományok, stb. listáját) nézegetve az érintőpanelen az ujjbegy felfelé mozgatásával a képernyőt lefelé görgetheti, az ujj lefelé mozgatása a képernyőt felfelé görgeti. Jobbra görgetéshez az ujjbegyet balra mozgassa, balra görgetéshez pedig jobbra. Pásztázás Nyomja meg majd tartsa az érintőpanelen az ujját, ekkor az ujj mozgatásával a képernyő pásztázható. Touch Cube A Touch Cube alkalmazás elindításához az érintőképernyő alján található logoról kiindulva csúsztassa az ujját felfelé. A Touch Cube bezárásához csúsztassa lefelé az ujját. A Touch Cube egy háromdimenziós, kocka alakú felhasználói felület. A kocka elforgatásához mozgassa az ujját az érintőképernyőn jobbra vagy balra. A Touch Cube elindítása

11 Gyors beállítás varázsló A készülék első bekapcsolásakor megjelenik a Gyors beállítás varázsló, mely az alábbi beállításokban segít: érintőképernyő kalibrálása, dátum, idő, az eszközhöz tartozó jelszavak. Emellett megjelenik egy gyors bemutató is a stylus, illetve a felugró menük használatáról. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások elvégzéséhez.

12 Az első telefonhívás kezdeményezése 1. A Phone képernyő megnyitásához nyomja meg a TALK gombot. 2. A képernyőn megjelenő számbillentyűk megnyomásával (ujjal vagy stylussal) üsse be a felhívni kívánt telefonszám első számjegyeit vagy a kontaktszemély nevének első pár betűjét. 3. A Gyorstárcsázó panelen megjelennek az előzőleg tárcsázott hívások közül a beütött kezdőszámoknak megfelelő telefonszámok, illetve az eszköz memóriájában vagy a SIM kártyán tárolt kontaktszemélyek listájából a kezdőbetűknek megfelelő névjegyek. Válassza a tárcsázni kívánt telefonszámot vagy névjegyet, majd nyomja meg a TALK gombot. Gyorstárcsázó panel TALK gomb Fejhallgatós üzemmódhoz csatlakoztassa a készülékhez a dobozban található headsetet vagy használjon külön megvásárolható Bluetooth headsetet. A Bluetooth headset csatlakoztatásáról bővebben a használati útmutatóban olvashat.

13 Az eszköz számítógéppel való szinkronizálása A számítógéppel való szinkronizálás lehetővé teszi, hogy a készüléken tárolt információk (Outlook ek, névjegyek, feladatok, megbeszélések) mindig aktuálisak legyenek. A szinkronizációs alkalmazás beállítása a számítógépen A számítógép operációs rendszerétől függően vagy Microsoft ActiveSync 4.5 (vagy ennél későbbi verzió) vagy Windows Mobile Device Center feltelepítése szükséges a szinkronizálás előtt. ActiveSync beállítása Windows XP alatt 1. A Getting Started CD-ről telepítse fel az ActiveSync 4.5 alkalmazást a számítógépre. 2. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez. A Szinkronizálás beállítás varázsló automatikusan elindul és segít a szinkronizálási kapcsolat létrehozásában. Kattintson a Next (Következő) gombra a folytatáshoz. 3. Ha az eszközt a számítógéppel szinkronizálni szeretné, üsse ki a Synchronize directly with a server running Microsoft Exchange (Közvetlen szinkronizálás Microsoft Exchange-et futtató szerverrel) opciót, majd kattintson a Next (Következő) gombra. 4. Válassza ki a szinkronizálni kívánt információkat, majd kattintson a Next (Következő) gombra. 5. Válassza ki, hogy engedélyezi-e a vezeték nélküli kapcsolatot, mialatt a számítógép az eszközhöz kapcsolódik. 6. Kattintson a Finish (Befejezés) gombra.

14 A Windows Mobile Device Center beállítása Windows Vista alatt 1. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez. A Windows Mobile Device Center megnyílik. A képernyőn kattintson a Set up your device (Az eszköz beállítása) menüpontra. 2. Válassza ki a szinkronizálni kívánt adatokat, majd kattintson a Next (Következő) gombra. 3. Adjon meg egy nevet az eszköznek, majd kattintson a Set up (Beállítás) gombra.

Kezelési útmutató. Speedshop Kft.

Kezelési útmutató. Speedshop Kft. Kezelési útmutató Speedshop Kft. Használat elıtt olvassa el A KÉSZÜLÉK NINCS FELTÖLTVE, AMIKOR KIVESZI A DOBOZBÓL. NE TÁVOLÍTSA EL AZ AKKUMULÁTORT, MIKÖZBEN AZ ESZKÖZT TÖLTI. A GARANCIA MEGSZŐNIK, HA A

Részletesebben

GPS Pocket PC Phone Quick Start Guide. Tartalomjegyzék

GPS Pocket PC Phone Quick Start Guide. Tartalomjegyzék GPS Pocket PC Phone Quick Start Guide Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma...3 2. A GPS Pocket PC Phone...4 3. Elsı lépések...8 4. Hívás kezdeményezése...13 5. Az Outlook szinkronizálása...14 6. E-mail

Részletesebben

Használati útmutató. HP ipaq rx3000 sorozathoz. Dokumentum száma: 364351-002. 2004. augusztus

Használati útmutató. HP ipaq rx3000 sorozathoz. Dokumentum száma: 364351-002. 2004. augusztus Használati útmutató HP ipaq rx3000 sorozathoz Dokumentum száma: 364351-002 2004. augusztus 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A HP, Hewlett Packard és a Hewlett-Packard logo az Egyesült Államokban

Részletesebben

Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat

Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat h1930, h1935, h1937, h1940, h1945 modellek (Egyes modellek nem érhetőek el mindenhol) Dokumentum-szám: 337112-001 2003. május Használati útmutató 1 2003

Részletesebben

UMAX Visionbook 10Wi

UMAX Visionbook 10Wi UMAX Visionbook 10Wi Használati útmutató A csomag a következőket tartalmazza: Csomag tartalma Táblagép Billentyűzet Hálózati adapter Használati útmutató Táblagép leírása Felülnézet Oldalnézet balról Elölnézet

Részletesebben

MDA Pro Felhasználói Kézikönyv

MDA Pro Felhasználói Kézikönyv MDA Pro Felhasználói Kézikönyv 2 Kérjük, a készülék üzembe helyezése elôtt olvassa el a Felhasználói kézikönyvet! A Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, ActiveSync, Excel,

Részletesebben

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Sensation XE with Beats Audio 8 Hátlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor

Részletesebben

Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Explorer 8 Hátlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor 13 Ki és bekapcsolás 14 A PIN-kód beírása

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Használati útmutató Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google

Részletesebben

MDA compact II Felhasználói Kézikönyv

MDA compact II Felhasználói Kézikönyv MDA compact II Felhasználói Kézikönyv 2 Kérjük, a készülék üzembe helyezése elôtt olvassa el a Felhasználói kézikönyvet! A Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, ActiveSync,

Részletesebben

MyPal A636N/A632N. Felhasználói kézikönyv

MyPal A636N/A632N. Felhasználói kézikönyv MyPal A636N/A632N Felhasználói kézikönyv H2462 Első kiadás, 1. verzió 2006. április Copyright 2006 ASUSTeK COMPUTER INC, Minden jog fenntartva Az alábbi tájékoztató, valamint a benne ismertetett szoftverek

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Airis T620/T610

Felhasználói kézikönyv Airis T620/T610 Felhasználói kézikönyv Airis T620/T610 Forgalomba hozza Magyarországon: GPS Trade Kft. 1134 Budapest Lehel u 23 Tel.: 239-6013, 7-888-888 Kiadás: R00 Bejegyzett márkavédelem Microsoft, Windows, a Windows

Részletesebben

Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv

Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben alkalmazott jelölések Ebben a felhasználói kézikönyvben a következő szimbólumokkal jelöljük a fontos és hasznos információkat: Ez

Részletesebben

Készülék informácók Készülék hardverének bemutatása.

Készülék informácók Készülék hardverének bemutatása. Készülék informácók Készülék hardverének bemutatása. Szám Tétel Funkciók 1 Earphone jack 2 Power Használjon headset-et a kézmentes telefonbeszéletéshez és zenehallgatáshoz. Tartsa lenyomva néhány másodpercig

Részletesebben

sola Használati útmutató

sola Használati útmutató sola Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...7 Android mi ez és mire való?...8 Alkalmazások...8 Első lépések...9 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...11

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató X2 Kibővített használati útmutató Tartalomjegyzék Első lépések...5 Használati útmutató a telefonban...5 További segítség...5 Összeszerelés...5 A telefon bekapcsolása és kikapcsolása...6 A képernyő igazítása...7

Részletesebben

P340. Felhasználói Kézikönyv

P340. Felhasználói Kézikönyv P340 Felhasználói Kézikönyv Kiadás: R00 (3/2007) Bejegyzett márkavédelem Microsoft, Windows, a Windows logó, Windows Media, Outlook és ActiveSync a Microsoft Vállalat bejegyzett márkanevei az Amerikai

Részletesebben

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Üzembe helyezési leírás a MobileMapper 100, ProMark 100 és Promark 200 készülékhez, a DigiTerra Explorer v6 készülék-specifikus

Részletesebben

Az Ön HTC Sensation XL with Beats Audio Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Sensation XL with Beats Audio Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Sensation XL with Beats Audio Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Sensation XL with Beats Audio 8 Hátlap 11 SIM-kártya 12 Akkumulátor 13 Ki és bekapcsolás

Részletesebben

ZTE Blade III WCDMA/GSM Mobil Telefon Használati útmutató

ZTE Blade III WCDMA/GSM Mobil Telefon Használati útmutató ZTE Blade III WCDMA/GSM Mobil Telefon Használati útmutató 1 Jogi információk Copyright 2012 ZTE CORPORATION. Minden jog fenntartva. A kiadvány sem részben, sem egészben nem kivonatolható, reprodukálható,

Részletesebben

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo Használati útmutató ST21i/ST21a tipo Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...10

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306 Használati útmutató Xperia SP C5302/C5303/C5306 Tartalomjegyzék Xperia SP Használati útmutató...6 Első lépések...7 Erről a használati útmutatóról...7 Android mi ez és mire való?...7 Az eszköz áttekintése...7

Részletesebben

Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv 2.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 A készülék gombjai és részei 7 A SIM-kártya behelyezése 7 Memóriakártya behelyezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station)

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) E-kézikönyv HUG9341 Első kiadás December 2014 Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) Copyright 2014 ASUSTeK COMPUTER INC. Minden jog fenntartva. Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS

Részletesebben

A kézikönyv tartalma a szoftvertől és az adott szolgáltatótól függően részben eltérhet az Ön telefonjától. KM900 Használati útmutató

A kézikönyv tartalma a szoftvertől és az adott szolgáltatótól függően részben eltérhet az Ön telefonjától. KM900 Használati útmutató A kézikönyv tartalma a szoftvertől és az adott szolgáltatótól függően részben eltérhet az Ön telefonjától. KM900 Használati útmutató Gratulálunk a speciális, kompakt kialakítású és a legkorszerűbb digitális

Részletesebben

Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv 2.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Kezdő lépések 7 A telefon gombjai és részei 7 A SIM-kártya behelyezése 9 Memóriakártya behelyezése 10 Töltés 12 A telefon

Részletesebben

A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv

A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Kibontás HTC One S 8 SIM-kártya 9 Az akkumulátor töltése 10 Ki és bekapcsolás 10 A HTC One S kezdeti beállítása 11 Szeretne gyors útmutatást

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia L C2105/C2104

Használati útmutató. Xperia L C2105/C2104 Használati útmutató Xperia L C2105/C2104 Tartalomjegyzék Xperia L Használati útmutató...6 Első lépések...7 A használati útmutatóról...7 Mi az Android?...7 A telefon áttekintése...7 Összeszerelés...8 Az

Részletesebben

ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ

ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ Szabályozó modell: P09E Szabályozó típus: P09E001 Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat üzenetek MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK a számítógép biztonságosabb

Részletesebben

Speedshop Kft. www.speedshop.hu

Speedshop Kft. www.speedshop.hu Eten X500 glofiish GPS Pocket PC Használati útmutató Biztonsági elıírások Használatba vétel elıtt kérjük olvassa el figyelmesen az útmutatót! A készülék akkumulátora nincsen feltöltve mikor a gyártótól

Részletesebben