DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG, BÉCSI ÚT 71. TEL.: FAX.: PMESTER@DOROG.HU

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG, BÉCSI ÚT 71. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU"

Átírás

1 DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG, BÉCSI ÚT 71. TEL.: FAX.: PMESTER@DOROG.HU ELŐTERJESZTÉS a Dorog Város Képviselő-testületének november 27-i ülésére Tárgy: Dorog Város Év Homlokzat Felújítási Terve 2016 és Dorog Város családi házas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje megnevezésű pályázat meghirdetése Tisztelt Képviselő-testület! Az elmúlt években hasonlóan a Képviselő-testület és a Baumit Kft. közösen pályázatot kíván kiírni a Év Homlokzat Felújítási Terve 2016 és Dorog Város családi házas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje címmel. A pályázat célja: Dorog Város utcaképeinek javítása, színes, korszerű építési anyagok felhasználásával, harmonikus, tetszetős épülethomlokzatok megjelenítése től 8 új homlokzat készült el pályázati támogatással, melyek példamutató és követendő építészeti értékek. A pályázati támogatás alapját képező Dorog Város Képviselő-testülete és a Baumit Kft. közötti megállapodás szerződés tervezetét az előterjesztés 2. számú melléklete képezi. A fent leírtak alapján az alábbi határozati javaslatot terjesztem a Tisztelt Képviselő-testület elé megtárgyalásra és elfogadásra: HATÁROZATI JAVASLAT 1. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete, Dorog Város Kommunális Közalapítványa és a Baumit Kft. Év Homlokzat Felújítási Terve 2016 és Dorog Város családi házas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje megnevezéssel, nyílt, nyilvános pályázatot hirdet, az előterjesztés 1. számú mellékletét képező részletes kiírásnak megfelelően. 2. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az előterjesztés 2. számú mellékletét képező megállapodás aláírásával. Határidő: folyamatos Felelős: Dr. Tittmann János polgármester Dorog, november 20. Dr. Tittmann János sk.

2 Az előterjesztés 1. számú melléklete Dorog Város Kommunális Közalapítványa, Dorog Város Képviselő-testülete és a Baumit Kft. (továbbiakban: Kiíró) az előző évben kiírt sikeres pályázatok alapján évre ismét nyílt és nyilvános pályázatot (továbbiakban: Pályázat) hirdet változtatott formában alábbi feltételek szerint: 1. A pályázatok történetei és közös célja Az elmúlt években a Képviselő-testület és a Baumit Kft. közösen pályázatot írt ki a Év Homlokzat Felújítási Terv megnevezéssel. A 2015 évben Dorog Város Kommunális Közalapítvány Családi házas ingatlanok hőszigetelése nyílászárók cseréje megnevezésű pályázatával együtt közösen került kiírásra az építési pályázat. A pályázat célja: -Dorog Város utcaképeinek javítása, színes, korszerű építési anyagok felhasználásával, harmonikus, tetszetős épülethomlokzatok megjelenítése. Elkészült 2011 év nyarán két nyertes homlokzat. Az első díjat a Mária utca és a Szent József utca sarkán található élelmiszer üzlet nyerte el, a második díjat a Bécsi út és Csolnoki út sarkán található vendéglátó épület kapta meg ben szintén elkészült 2 db homlokzat felújítás. Az első díjas egy helyi védett épület lett a Bécsi úton a városközpontban. A második díjat egy kétszintes Mária utcai ingatlan nyerte. A évben már 3 homlokzat felújítást támogatott a pályázat, a Bécsi úton 2 db étterem újulhatott meg és egy vegyes funkciójú zártsorú homlokzat a városközpontban es évben egy családiház korszerű, kortárs, innovatív anyagokkal felújított homlokzata nyert a pályázaton ben a Bécsi úti körforgalom saroképülete nyert a felújítási pályázaton, mely 2016 év elején lesz dísze a főutcánknak. A 8 új homlokzat a pályázati dokumentáció alapján készült el, így megismerteti a városlakókkal a bíráló bizottság által színvonalasnak ítélt portál homlokzat felújítást, a példamutató és követendő építészeti magatartást. -A dorogi családi házak épületenergetikai racionalizálása, maximum Ft visszatérítendő kamatmentes 2 év lefolyású hitel támogatása mellett. Az alapítvány évente maximum 3 millió Ft-ot tud a pályázat keretében kiosztani. 2. Pályázó A megmérettetésben az ingatlan tulajdonos vehet részt. 3. A részvétel feltételei 3.1. Pályázni 2 féle támogatási rendszerrel lehet a pályázati kiíráson belül külön-külön, illetve együttesen is, ha mind két támogatás rendszer feltételnek megfelel Az első támogatási rendszer, Dorog Város Kommunális Közalapítvány támogatásával a dorogi családi házak nyílászáró cseréjére és a homlokzat hőszigetelésre A második támogatási rendszer Dorog Város Képviselő-testülete és a Baumit Kft. támogatásával, bármely dorogi épület esztétikai homlokzat felújítására Az első támogatási rendszer feltételei (Dorogi Kommunális Közalapítvány): - az épület funkciója családi ház és Dorog város közigazgatási területén található, - nyílászárók cseréje, illetve épület hőszigetelés (az elbírálásnál a komplett pályázat előnyben részesül), - a felhasznált anyagok megfelelőségi bizonyítvánnyal kell, hogy rendelkezzenek,

3 - a pályázó (kérelmező) nyilatkozata (igazolás) arra vonatkozóan, hogy más pénzintézetnél van-e hiteltörlesztése, annak havi törlesztő összege, valamint annak lejárati időpontja, - pályázó (kérelmező) munkáltatói jövedelem igazolása, - KHR- Központi Hitelinformációs Rendszer (régi nevén: BAR- Bankközi Adós- és Hitelinformációs Rendszer) adatbázisában szereplő személy nem pályázhat, - az odaítélt támogatási összeg 10%-a visszatartásra kerül, - a pályázónak a munka elvégzésére vonatkozóan bejelentési kötelezettsége van, melyet a Műszaki Osztály felé kell megtennie a beruházás megkezdésétől számított 12 hónapon belül. A visszatartott 10% összeget csak a bejelentést követően, valamint a Műszaki Osztály által ellenőrzött munka átvétele után kaphatja meg. A hitel folyósításától számított 12 hónapon belül a munkát be kell fejezni, - a kamat mértéke a mindenkori jegybanki kamat 2-szerese, - a földhivatali ingatlan-jelzálogjog bejegyzés költsége, valamint a majdan ingatlan- jelzálogjogtörlésre vonatkozó költség a pályázót terheli, - határidőre való leadás, - pályázaton olyan belföldi természetes magánszemély(ek) vehet(nek) részt, aki a pályázat feltételeit magára/magukra nézve kötelezően elfogadja(k) A második támogatási rendszer feltételei (Dorog Város Év Homlokzati Terve): - az épület Dorog város közigazgatási területén található, - a pályázatban szereplő épület, homlokzat burkolat minimum 80%-ának, a Baumit Kft. által készített, forgalmazott építőanyagnak kell lennie, - a pályázaton történő részvételhez az 2. számú megfelelően kitöltött jelentkezési lap és a 3. számú megfelelően kitöltött aláírt tulajdonosi nyilatkozat szükséges, - határidőre való leadás, - pályázaton olyan belföldi természetes magánszemély(ek) vehet(nek) részt, aki a pályázat feltételeit magára/magukra nézve kötelezően elfogadja(k) A pályázaton belül mindkét támogatási rendszert meg lehet pályázni, de akkor mindkét feltétel rendszernek meg kell felelni. 4. Kizáró okok Nem lehet pályázó olyan személy, aki tag vagy vezető tisztségviselő azon gazdasági társaságnál, ahol a Bíráló Bizottság tagja, illetve ezek hozzátartozója tag vagy vezető tisztségviselő. Nem lehet pályázó az a személy, aki a pályázat kiírásában, előkészítésében, elbírálásában részt vett Az első támogatási rendszer (Dorogi Kommunális Közalapítvány) Bíráló Bizottsága - Dorog Város Kommunális Közalapítvány tagjai, - 1 fő szakértő. 5.2.A második támogatási rendszer (Dorog Város Év Homlokzati Terve) Bíráló Bizottsága - dr. Tittmann János, Dorog Város Polgármestere, - Hülber Attila, Baumit Kft. építész tanácsadója, - Dankó Kristóf, Dorog Város Főépítésze, - Végh Éva, művésznő, - Dorog Város Kommunális Közalapítvány által delegált személy.

4 A Kiíró fenntartja a lehetőségét, hogy a Bíráló Bizottság összetételét előre nem látható okok miatt megváltoztassa. Erről a döntéséről nem köteles a pályázat résztvevőit külön tájékoztatni Ha minkét támogatási rendszeren részt kíván venni a pályázó, akkor mindkét bírálóbizottságnak véleményeznie kell a pályázatot Az első támogatási rendszer (Dorogi Kommunális Közalapítvány) pályázat támogatása: A Dorogi Kommunális Közalapítvány éves pályázat keretében 3 M-Ft- támogatást nyújt a pályázók között, pályázatonként maximum ,-Ft-ot lehet igényelni 2 évre kamatmentesen A második támogatási (Dorog Város Év Homlokzati Terve) rendszer pályázat támogatása díja: -1. díj: - A pályaműben szereplő homlokzat kialakításához szükséges, a Baumit Kft. által forgalmazott homlokzati színvakolat (max 500 m2) díjmentes felajánlása, ezenfelül a homlokzati hőszigetelő rendszer valamennyi általuk szállított elemére egy külön mellékletben meghatározott kedvezményes áron történő rendelkezésre bocsátása, Ft Dorog Város Önkormányzatának felajánlása Ezen felül minden olyan pályázó, aki vállalja, hogy Dorog Főépítészével és a Baumit Kft.-vel egyeztetett színekkel és struktúrával oldja meg a homlokzat felújítása során a felületképzést, akkor a homlokzati hőszigetelő rendszer valamennyi általunk szállított elemére egy külön mellékletben meghatározott kedvezményes árat ajánl fel a Baumit Kft A Kiíró a díjak mellett külön elismerést adhat a Bíráló Bizottság döntése alapján A díjat a pályázó kapja, a 2. számú melléklet figyelembe vétele mellett A díjazásban nem részesült pályázatokat a Bíráló Bizottság megőrzi. 7. A pályázati anyag összeállítása: A pályázaton történő részvétel feltétele az alábbiakban ismertetett pályázati anyag és az alábbi nyilatkozatok határidőre történő benyújtása Az első támogatási rendszer (Dorogi Kommunális Közalapítvány) pályázati anyag tartalmi követelménye: A 1. számú melléklet teljes körű kitöltése az abban meghatározott mellékletek csatolása. A benyújtás módja, zárt borítékban elhelyezve A második támogatási rendszer (Dorog Város Év Homlokzati Terve) pályázati anyag tartalmi követelménye: A pályázati anyag nyomtatott formában és elektronikus adathordozón is benyújtható. Helyszínrajz (m=1:500) Tervezett alaprajzi részlet az átalakított területről (m=1:100) Tervezett, átalakított homlokzat (m=1:100) Műszaki leírás, a pontos beépítendő anyagok, színek megnevezésével. 1 db színes látványkép 1 db fotó az átalakítandó homlokzatról

5 A/4 dokumentációba lefűzve; Nyilatkozatok: Jelentkezési adatlap (2. sz. Melléklet) Tulajdonosi nyilatkozat (3. sz. Melléklet) A benyújtás módja, zárt borítékban elhelyezve. A pályázati feltételeknek nem megfelelő pályázatokat Bíráló Bizottság indoklás nélkül elutasíthatja. A pályázati anyagra kérjük ráírni Dorog Város Év Homlokzat felújítási Terve A Pályázat benyújtása A pályázatok benyújthatók személyesen vagy postai úton, tértivevényesen. A pályázati anyagok beadási, illetve postára adási határideje: március 22. pályázat beadásának helye: 2510 Dorog, Bécsi út 71. A beadási illetve postára adási határidő után érkező, vagy a kiírásnak meg nem felelő pályázatot a Bíráló Bizottság nem bírálja el. 9. Határidők, dátumok: A pályázat meghirdetése: november 27. A pályázatok benyújtási határideje: március 22. A támogatás elbírálásának határideje: április 26. A támogatott pályázatok teljesítésének határideje: október A Pályázatok értékelésének folyamata és eredményhirdetése: A benyújtott pályázatok értékelését, az arra létrehozott bizottság az elbírálás határideéig áttanulmányozza és meghozza döntését. A bizottság döntéséről a döntés meghozatalát követő 15 napon belül a Pályázó írásbeli tájékoztatást kap. Az eredményhirdetés pontos időpontjáról és helyszínéről bővebb információ a weboldalon lesz elérhető Az első támogatási rendszer (Dorogi Kommunális Közalapítvány) pályázati támogatásának átvétele: A megítélt támogatás pénzbeli kifizetése a Pályázó részére, Bankon keresztül történik, előfinanszírozással A második támogatási rendszer (Dorog Város Év Homlokzati Terve) pályázati támogatásának és a díj átvétele: A megítélt díj pénzbeli kifizetésére a megítélt támogatás mértékének megfelelő összegű (kiegyenlített) számla becsatolását követően (utófinanszírozással) kerül sor. Amennyiben pályázati anyagban több jogosult is szerepel, a jelen kiírás 2. számú melléklete szerinti Jelentkezési adatlapon pályázóként megadott természetes személy lesz jogosult a pályázati díj átvételére. A jogosultak a pályázati díjjal kapcsolatos viszonyaikat maguk kötelesek rendezni. Az eredményhirdetést követően a díjak átvételének módjáról a kiíró a pályázat nyerteseit az általuk a benyújtandó jelentkezési adatlapon (2. számú melléklet) megadott címen írásban vagy telefonon értesíti.

6 12. Szerzői jogi vonatkozásokkal kapcsolatos rendelkezések: A pályázók a pályázaton való részvételükkel nyilatkoznak, hogy a jelen kiírás szerinti felhasználás harmadik személy jogát nem érinti, különösen nem sérti. Ezzel kapcsolatban minden jogkövetkezményt a pályázók viselnek. A pályázáshoz sok sikert kíván a Dorog Város Önkormányzat képviselő-testülete, Dorog Város Kommunális Közalapítványa és a Baumit Kft.

7 1. számú melléklet Kérelem (Az első támogatási rendszer-(dorogi Kommunális Közalapítvány)) KÉRELEM Gázfűtésre történő átállás, valamint lakóépület hőtechnikai (azaz energia megtakarítást eredményező) felújítására SZEMÉLYI RÉSZ: Kérelmező adatai Kérelmező Kérelmező házastársa Név: Leánykori név: Születési hely, év, hó, nap Anyja neve: Lakcíme: állandó Ideiglenes Munkahelye: Beosztása: A kérelmezővel együtt élő, illetve eltartott családtagok: Név Kapcsolata a kérelmezővel Születési hely és idő Foglalkozás

8 JÖVEDELEM Kérelmező Házastárs Kérelmezővel egy háztartásban élő családtag,... Kérelmezővel egy háztartásban élő családtag,... Kérelmezővel egy háztartásban élő családtag,... Egyhavi nettó jövedelem Főfoglalkozásból Egyéb tevékenységből származó jövedelem Az igénylő vagy házastársa (élettársa) gyermektartást... nevű gyermek után kap, vagy fizet*....ft-ot,... nevű gyermek után kap, vagy fizet*....ft-ot,... nevű gyermek után kap, vagy fizet *...Ft-ot,....nevű gyermek után kap, vagy fizet *...Ft-ot. A KÉRELMEZŐ LAKÁSHELYZETE ( A kérelemmel érintett ingatlan adatai) Általános adatok: Az ingatlan címe:. Hrsz.-a:.. Nagysága:.. m2 Szobaszáma:. db A KÉRELEM RÖVID LEÍRÁSA

9 Gázfűtésre történő átállás esetén: ÉGÁZ engedély száma:.... Költségvetés összege:.. Ft Rendelkezésre álló saját erő nagysága:. Ft Igényelt támogatás összege:... Ft Hőtechnikai (azaz energia megtakarítást eredményező) felújítás esetén: Az ingatlan építésének éve:. A külső nyílászárók száma (ajtó + ablak ) db Az ingatlan homlokzatának területe ( teljes homlokzat felület nyílászárók felülete ):. m2 A felújítás során felhasználni kívánt nyílászáró típusa: A felhasználni kívánt nyílászáró hőátbocsátási tényezője:.w/m2k A felújítás során felhasználni kívánt Homlokzatvakolat rendszer megnevezése:.

10 A felújítást követően az ingatlan külső falának hőátbocsátási tényezője: W/m2K Költségvetés összege:.. Ft Rendelkezésre álló saját erő nagysága:. Ft Igényelt támogatás összege:... Ft EGYÉB KÖZLENDŐK: NYILATKOZAT Büntetőjogi felelősségünk tudatában kijelentjük, hogy az adatlapon leírt és aláhúzott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul vesszük, hogy valótlan adat közlése, aláhúzása a hatóság félrevezetésének minősül. Hozzájárulunk, hogy személyi adatainkba Dorog Város Képviselő-testületének tagjai, a nem képviselő bizottsági tagok, valamint a Kommunális Közalapítvány Kuratóriumának tagjai feldolgozás céljából betekinthessenek. Kelt:., év hó.nap.. Igénylő Szig.száma: Házastársa, élettársa Szig.száma: * A megfelelő részt kérjük aláhúzni! A kérelem mellékletei:

11 - Az igénylő és vele egy háztartásban élők jövedelemnyilatkozatai - nyugdíjas esetén nyugdíjszelvénye - munkanélküli esetén munkanélküliségre vonatkozó igazolás - az ingatlan tulajdoni lapja ( 30 napnál nem régebbi ) - gázfűtésre történő átállás esetén ÉGÁZ által engedélyezett tervrajz és másolati példánya - tömblakás esetén a társasház hozzájárulása a kémény használatához, illetve kémény építéséhez - kémény építés esetén jogerős építési engedély - költségvetés - hőtechnikai felújítás esetén az ingatlan alaprajza és homlokzati rajza (vázlatterv szinten) - hőtechnikai felújítás esetén a felhasználni kívánt anyagok műbizonylatai

12 2. számú melléklet Jelentkezési adatlap (A második támogatási rendszer-(dorog Város Év Homlokzati Terve)) A pályázó /ingatlan tulajdonos/ neve: Születési dátum: Állampolgárság: Terv készítőjének neve, címe: A pályázó levelezési címe: A pályázó telefonszáma: A pályázó címe: Az épület megnevezése: Az épület pontos címe: A beruházás becsült értéke: helység év hónap nap aláírás

13 3. számú melléklet Tulajdonosi nyilatkozat (A második támogatási rendszer-(dorog Város Év Homlokzati Terve)) Alulírott..,.. cím alatti ingatlan tulajdonos az alábbiakat betartom. Alulírott pályázó kijelentem, hogy velem szemben az Dorog Város Év Homlokzat Felújítási Terve pályázati kiírása megadott kizáró okok egyike sem áll fenn. Alulírott pályázó kijelentem, hogy a pályázatban megjelölt épület szerzői jogaival rendelkezem. Hozzájárulok, hogy a Kiíró a pályázati mellékletek alapján az épület dokumentációját, illetve az épületről készített állóképeket a szerzői jogok megtartása mellett valamennyi médiumban közzétegye és publikálja. Arra az esetre, ha a pályázati kiírás 6. pontja szerinti díjazásban részesülök, kötelezettséget vállalok, hogy a 9. pontban megjelölt határidőre (2016. október. 19.) az épület felújítását a pályázati dokumentációban megtervezett módon elkészíttetem. Tudomásul veszem, hogy ellenkező esetben november 10. napjáig a díj részét képező építési anyagokat a BAUMIT Kft. részére maradéktalanul vissza kell szolgáltatnom, vagy ha ez az anyagok avulása, minőségük megromlása vagy bármilyen egyéb ok miatt nem lehetséges, aktuális kiskereskedelmi forgalmi értéküket meg kell térítenem. A Dorog Város Önkormányzatától a díjazás keretében kapott összeget pedig ugyanezen, határidőn belül a november 10. aktuális banki alapkamat kétszeresének megfelelő kamattal vissza kell fizetnem. Kijelentem továbbá, hogy az adatlapon megjelölt építtető a pályázat feltételeit és az elbírálás módszerét megismerte és tudomásul vette, a helyszínen történő zsűrizéshez és a publikáláshoz, szükséges dokumentáláshoz hozzájárult. 1. Tanú: neve. címe: 2. Tanú: neve. címe:.. helység év hónap nap aláírás

14 Az előterjesztés 2. számú melléklete MEGÁLLAPODÁS Amely létrejött egyrészről Dorog Város Önkormányzata (2510 Dorog, Bécsi út 71. adószáma: ) képviseli: dr. Tittmann János polgármester, másrészről a Baumit Kft. (2510 Dorog, Baumit út 1., adószáma: ) képviseli: Illy Gábor ügyvezető, között az alábbi feltételekkel: 1) Szerződő Felek megállapítják, hogy Dorog Város Önkormányzata és a Baumit Kft. által közösen kiírt Év Homlokzat Felújítási Terve 2016 és Dorog Város családiházas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje című pályázati anyagot megismerték, tudomásul vették az abban foglaltakkal, egyetértenek, a vonatkozó felajánlásokat teljesítik. 2) A nyertes pályaműben szereplő pályázónak, a pályázatban nem támogatott, de a Baumit Kft. által forgalmazott anyagokra vonatkozóan, valamint minden olyan pályázónak, aki vállalja, hogy Dorog Város Főépítészével és a Baumit Kft.-vel egyeztetett színekkel és struktúrával oldja meg a homlokzat felújítása során a felületképzést a Baumit Kft. külön megállapodás szerint további kedvezményt nyújt. 3) Annak érdekében, hogy a nyertes pályaművek megvalósítása minden tekintetben a legmegfelelőbb legyen kivitelezve, a Baumit Kft. a pályaműben szereplő termékeik beépítési technológiáját, szakszerű feldolgozását, kivitelezését az adott épületen megismerteti a kivitelezővel. 4) Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a PTK. odavonatkozó rendelkezései az irányadóak. Felek, ezen szerződést, mint akaratukkal mindenben megegyezőt írják alá. Dorog, december.. Dorog Város Önkormányzata Képviseli: dr. Tittmann János polgármester.. Baumit Kft. Képviseli: Illy Gábor ügyvezető

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TÁVFŰTÉSSEL ELLÁTOTT LAKÓÉPÜLETEK ÉPÜLETENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE TATABÁNYA 2014.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TÁVFŰTÉSSEL ELLÁTOTT LAKÓÉPÜLETEK ÉPÜLETENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE TATABÁNYA 2014. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TÁVFŰTÉSSEL ELLÁTOTT LAKÓÉPÜLETEK ÉPÜLETENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE TATABÁNYA 2014. A felhívás tartalma: Pályázati felhívás Pályázati adatlap Távfűtési Rendszert Fejlesztő Közhasznú Nonprofit

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Attila út 13/A., a továbbiakban: BFVK Zrt.) mint ajánlatkérő a Budapest Főváros Önkormányzata

Részletesebben

Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160

Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160 Nyílt ülésen kerül tárgyalásra: A Bizottság saját hatáskörébe tartozó döntések 18./ Napirendi pont Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160 E

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére

MŰSZAKI TARTALOM. a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére MŰSZAKI TARTALOM a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére 1. A pályázati kiírás célja: Megbízási szerződés megkötése a 8600 Siófok,

Részletesebben

TÁMOGATÓI OKIRAT. Jelen Támogatói Okiratban foglaltak szerint támogatási jogviszony létrejött

TÁMOGATÓI OKIRAT. Jelen Támogatói Okiratban foglaltak szerint támogatási jogviszony létrejött TÁMOGATÓI OKIRAT Értesítem, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Gazdaságfejlesztési Operatív Program Irányító Hatósága a GOP-2011-2.1.1/M Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírására beérkezett..

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 119-1/2007.(VI. 11.) számú. h a t á r o z a t a. a 169/2006. (VI. 28.) számú határozat visszavonásáról

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 119-1/2007.(VI. 11.) számú. h a t á r o z a t a. a 169/2006. (VI. 28.) számú határozat visszavonásáról NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 119-1/2007.(VI. 11.) számú h a t á r o z a t a a 169/2006. (VI. 28.) számú határozat visszavonásáról A Közgyűlés az előterjesztést megtárgyalta és a 169/2006.

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2006. (VI.30.) rendelete

Dévaványa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2006. (VI.30.) rendelete Dévaványa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2006. (VI.30.) rendelete az iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának és a

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2010. április 29-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2010. április 29-i ülésére Tárgy: Vállalkozói Alap támogatási tervezetének és pályázati felhívásának elfogadása Előkészítette: Tárnok Lászlóné aljegyző, mb. oszt. vez. Csikós Józsefné Gazdálkodási Osztály Véleményező Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2005. március hó 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2005. március hó 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2005. március hó 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Dr. Klára Géza (Békéscsaba, Wesselényi u.15.sz.) orvosi rendelőjének értékesítése

Részletesebben

Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2007. (V. 01.) rendelete

Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2007. (V. 01.) rendelete Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2007. (V. 01.) rendelete Az önkormányzati lakások, helyiségek bérletéről és elidegenítéséről. ( Módosításokkal egysége szerkezetbe foglalva ) Kiskunmajsa

Részletesebben

A pályázó neve: A pályázó címe: A pályázat sorszáma: (kiíró tölti ki) A pályázat benyújtásának időpontja: (kiíró tölti ki)

A pályázó neve: A pályázó címe: A pályázat sorszáma: (kiíró tölti ki) A pályázat benyújtásának időpontja: (kiíró tölti ki) A pályázó neve: A pályázó címe: A pályázat sorszáma: (kiíró tölti ki) A pályázat benyújtásának időpontja: (kiíró tölti ki) A pályázat iktatószáma: (kiíró tölti ki) PÁLYÁZATI ADATLAPOK Paks Város Önkormányzata

Részletesebben

Mellékletek és Függelékek 2014. január 1. E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK

Mellékletek és Függelékek 2014. január 1. E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK E.ON Energiakereskedelmi Kft. Földgáz-Üzletszabályzat Mellékletek és Függelékek 2014. január 1. E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK 2014. január

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 1/2010. (I.08.) önkormányzati rendelete

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 1/2010. (I.08.) önkormányzati rendelete Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 1/2010. (I.08.) önkormányzati rendelete az egycsatornás gyűjtőkémények felújításának támogatásáról szóló 13/2008.(III.05.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl az Észak-magyarországi Regionális Államigazgatási Hivatal (székhely: 3300 Eger, Kossuth L. u. 9., törzsszám: 722337, adószám: 15722335-2-10, bankszámla

Részletesebben

~ 1 ~ Építési szerződés. Építőipari kivitelezési tevékenységre

~ 1 ~ Építési szerződés. Építőipari kivitelezési tevékenységre ~ 1 ~ Építési szerződés Építőipari kivitelezési tevékenységre amely létrejött egyrészről. (anyja neve:., szül. hely és idő:., szem. ig. száma:, adóazonosító jele:.., állandó lakcíme: megrendelő (továbbiakban

Részletesebben

A mezőgazdasághoz kötődő infrastruktúra fejlesztése (Kódszám: 3.2) I. A támogatás célja

A mezőgazdasághoz kötődő infrastruktúra fejlesztése (Kódszám: 3.2) I. A támogatás célja Az Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program (AVOP) Irányító Hatóságának PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA az Európa terv A vidék és a mezőgazdaság fejlesztéséért részprogramja keretében 2004. október A 14/2004. (VIII.

Részletesebben

Tervezési szerződés tervezet

Tervezési szerződés tervezet Tervezési szerződés tervezet amely létrejött egyrészről Budafok Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata címe: 1221 Budapest, Városház tér 11. adószáma: 15735856-2-43 bankszámlaszáma: 11784009-15522001-00000000

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2011.(IV.1.) önkormányzati rendelete a lakások és helyiségek bérletéről (módosításokkal egységes szerkezetben) Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

GOP-2008-2.1.4 KMOP-2008-1.2.4

GOP-2008-2.1.4 KMOP-2008-1.2.4 I. Projekt adatlap a Gazdaságfejlesztési Operatív Program és a Közép-Magyarországi Operatív Program Környezetközpontú technológia fejlesztés c. pályázati konstrukcióhoz Kódszám: GOP-2008-2.1.4 KMOP-2008-1.2.4

Részletesebben

Martfű Város Önkormányzata pályázatot hirdet lakóépületek energiatakarékosságot célzó beruházásainak.. évi támogatására

Martfű Város Önkormányzata pályázatot hirdet lakóépületek energiatakarékosságot célzó beruházásainak.. évi támogatására 1. számú melléklet a 11/2013.(III.29.) Ö. rendelethez Martfű Város Önkormányzata pályázatot hirdet lakóépületek energiatakarékosságot célzó beruházásainak.. évi támogatására I. A támogatás célja A támogatás

Részletesebben

az Önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének Leltételeiről

az Önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének Leltételeiről BUDAPEST KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT 38/1994_ (VI_28-) sz_ önkormányzati rendelet az Önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének Leltételeiről A Budapest

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület 2013. április.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület 2013. április.-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2013. Előkészítő: Gulyás Anetta ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület 2013. április.-i ülésére Tárgy: Támogatási

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Attila út 13/A., a továbbiakban: BFVK Zrt.) mint ajánlatkérő részéről a Budapest Főváros Önkormányzata

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2008. május 29-i ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2008. május 29-i ülésére Tárgy: Vállalkozói Alap felhasználása Sorszám: IV/7. Elıkészítette: Váczi Julianna osztályvezetı Gazdálkodási Osztály Dr. Farkas László jogi munkatárs Véleményezı Pénzügyi Bizottság bizottság: Döntéshozatal

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18.,titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város

Részletesebben

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11. BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.01-től 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK.....2 1. A szolgáltató neve,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. XVI. kerületi családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. XVI. kerületi családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS XVI. kerületi családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete a XVI. kerületi

Részletesebben

A lehetetlen szolgáltatásra irányuló szerződés a Ptk. szabályai szerint semmis!

A lehetetlen szolgáltatásra irányuló szerződés a Ptk. szabályai szerint semmis! A kormányrendelet tárgyi hatálya Tárgyi hatálya A kormányrendelet kiterjed a gyermeket nevelő / gyermeket vállaló új lakást építőkre vagy vásárlókra vonatkozó családi otthonteremtési kedvezményre, a három

Részletesebben

SZÉCHENYI. 9. számú melléklet. Társulási/Konzorciumi megállapodás. Nem releváns

SZÉCHENYI. 9. számú melléklet. Társulási/Konzorciumi megállapodás. Nem releváns SZÉCHENYI 9. számú melléklet Társulási/Konzorciumi megállapodás Nem releváns ...... 10. számú melléklet A kifizetési igénylés mellé bekérendő dokumentumok köre (dokumentum mátri) Elszámolható költségek

Részletesebben

Haszonbérleti Pályázati Kiírás

Haszonbérleti Pályázati Kiírás Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság székhely: 9435 Sarród, Rév-Kócsagvár Pf.: 4. Haszonbérleti Pályázati Kiírás Fertőrákos település 1/2013. pályázati azonosító számú eljáráshoz amelynek célja a természeti

Részletesebben

Egyéb (töltse ki az A.II mellékletet) Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Egyéb (töltse ki az A.II mellékletet) Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás Építési beruházás

Részletesebben

támogatott (a továbbiakban: Támogatott) székhelye, címe: Szlovákia, 94974, Nyitra, Tr.

támogatott (a továbbiakban: Támogatott) székhelye, címe: Szlovákia, 94974, Nyitra, Tr. Ikt.szám: 1140/2011 Regisztrációs kód: SK006451-009 TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. mint támogató (a továbbiakban: Támogató) székhelye: 1055 Budapest, Kossuth

Részletesebben

CIB Lakóingatlan-lízing

CIB Lakóingatlan-lízing ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Érvényes: 2009. 02. 24-tıl Legyen szó új vagy használt lakóingatlan vásárlásról a CIB Lízing Csoport finanszírozási ajánlatai között biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelıbb konstrukciót.

Részletesebben

1. Általános rendelkezések 1.

1. Általános rendelkezések 1. Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2015. (V.29.) önkormányzati rendelete az útépítési érdekeltségi hozzájárulás megfizetésének rendjéről Kiskunhalas Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS. BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-84/13

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS. BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-84/13 BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 4 1. Általános rendelkezések... 4 2. Értelmező rendelkezések... 4 I.1 Nyugtalotto Játék... 4 I.2 Bizonylat... 4 I.3 Alapregisztráció... 4 I.4

Részletesebben

E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK

E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK E.ON Energiakereskedelmi Kft. Földgáz-Üzletszabályzat Mellékletek és Függelékek 2015. március 04. E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK 2015. március

Részletesebben

1) A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1) A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Tömör Józsefné jegyző

Részletesebben

Idősek Otthona Gödöllő, fokozott ápolást igénylő idősek otthona kialakításának műszaki ellenőrzése

Idősek Otthona Gödöllő, fokozott ápolást igénylő idősek otthona kialakításának műszaki ellenőrzése Idősek Otthona Gödöllő, fokozott ápolást igénylő idősek otthona kialakításának műszaki ellenőrzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/88 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Eljárást

Részletesebben

Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640

Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640 Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640 E L İ T E R J E S Z T É S A Képviselı-testület 2012. szeptember 18. ülésére az önkormányzat

Részletesebben

2013.03.13.Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült napirendek.

2013.03.13.Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült napirendek. 2013.03.13.Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült napirendek. 6/ Napirendi pont A Sárvári Járási Hivatal üzemeltetésére vonatkozó megállapodás módosítása. ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Juhász László Egyéni Vállalkozó (székhelye: H-6090 Kunszentmiklós-Kunbábony 200. adószáma: 43649220-2-23,

Részletesebben

SZAJKI TAVAK ARANYKÁRÁSZ HORGÁSZ ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET. ALAPSZABÁLYA (Módosításokkal egységes szerkezetben)

SZAJKI TAVAK ARANYKÁRÁSZ HORGÁSZ ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET. ALAPSZABÁLYA (Módosításokkal egységes szerkezetben) SZAJKI TAVAK ARANYKÁRÁSZ HORGÁSZ ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA (Módosításokkal egységes szerkezetben) 2010.11.13. 1 SZAJKI TAVAK ARANYKÁRÁSZ HORGÁSZ ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI KÖZHASZNÚ

Részletesebben

ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI KIÍRÁS

ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Bóly Város Önkormányzata Képviselő-testületének (továbbiakban Kt.) a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi

Részletesebben

Adathálózati (Internet) szolgáltatás Általános Szerzıdési Feltételek (v1.2) Érvényes : 2009.06.18-tól. Tartalomjegyzék

Adathálózati (Internet) szolgáltatás Általános Szerzıdési Feltételek (v1.2) Érvényes : 2009.06.18-tól. Tartalomjegyzék Fejezet- és bekezdés címek Adathálózati (Internet) szolgáltatás Általános Szerzıdési Feltételek (v1.2) Érvényes : 2009.06.18-tól Tartalomjegyzék 1. A szolgáltató adatai 1.1. A szolgáltató megnevezése,

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. május 26-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. május 26-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 26-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat tulajdonában álló lakótelkek nyilvános pályázati felhívásáról szóló döntés meghozatala Előadó:

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzatával kötött közszolgáltatási szerződés alapján, a 29391 hrsz-ú, VI. ker. Hegedű

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ LAKÁSCÉLÚ HITELEK ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ LAKÁSCÉLÚ HITELEK ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ A PILLÉR Takarékszövetkezet ebben a tájékoztató anyagban segítséget kíván nyújtani Önnek ahhoz, hogy a hitelfelvétele során kellő körültekintéssel, felelős odafigyeléssel hozza meg azon

Részletesebben

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Létrehozás dátuma: Budapest, 2008.12.09. Módosítás dátuma: 2010.08.25 Hatálybalépés

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

forint lakáshitellel történ el finanszírozásához

forint lakáshitellel történ el finanszírozásához Hitelszerz dés száma: PÁTRIA Takarékszövetkezet fiókja Tel.:.. H I T E L SZ E R Z D É S Lakás-el takarékossági szerz dés megtakarítási összegének takarékszövetkezeti forint lakáscélú hitellel történ el

Részletesebben

Informatikai megoldások

Informatikai megoldások e Informatikai megoldások Új Széchenyi Terv Fűtéskorszerűsítés - Szolgáltatásaink: Helyszíni felmérés alapján ingyenes árajánlat készítés az önök igényeinek megfelelően! Energetikai Tanúsítvány 2012. január

Részletesebben

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere ÁSZF Jelen Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek a http://www.iraspszichologia.hu weboldal (a továbbiakban Weboldal), illetve az általa nyújtott Termékek és Szolgáltatások igénybevételét, használatát

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HŐSZIGETELJEN MOST BAUMITTAL, ÉS VISSZANYERHETI AKÁR A TELJES RENDSZER ÁRÁT! nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HŐSZIGETELJEN MOST BAUMITTAL, ÉS VISSZANYERHETI AKÁR A TELJES RENDSZER ÁRÁT! nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT HŐSZIGETELJEN MOST BAUMITTAL, ÉS VISSZANYERHETI AKÁR A TELJES RENDSZER ÁRÁT! nyereményjáték 1. A nyereményjáték Meghirdetője és Szervezője A Baumit Kft. (2510 Dorog, Baumit

Részletesebben

27/2006. (V. 5.) GKM rendelet. az autógáz töltıállomások építési munkáiról és építésügyi hatósági eljárásairól

27/2006. (V. 5.) GKM rendelet. az autógáz töltıállomások építési munkáiról és építésügyi hatósági eljárásairól 27/2006. (V. 5.) GKM rendelet az autógáz töltıállomások építési munkáiról és építésügyi hatósági eljárásairól Az épített környezet alakításáról és védelmérıl szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 62. -ának

Részletesebben

1/13. A Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt., mint megrendelı általános vállalkozási szerzıdési feltételei

1/13. A Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt., mint megrendelı általános vállalkozási szerzıdési feltételei 1/13 A általános vállalkozási szerzıdési feltételei 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 1 2. Értelmezı rendelkezések... 2 3. Általános rendelkezések... 2 4. A Szerzıdés tárgya, terjedelme, minısége...

Részletesebben

be/sfp-08451/2015/mlsz

be/sfp-08451/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bajánsenye Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bajánsenye SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1793 A kérelmező jogállása

Részletesebben

- a Képviselı-testületnek -

- a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS JEGYZİJÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 E lıterjesztés - a Képviselı-testületnek - ingatlan tulajdonjog rendezésérıl Tisztelt Képviselı-testület!

Részletesebben

TARR ÉPÍTŐ, SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT.

TARR ÉPÍTŐ, SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT. TARR ÉPÍTŐ, SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT. a tagja Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött internet elérési szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2016.04.22 Utolsó módosítás kelte: 2016.04.13

Részletesebben

1. A helyi közszolgáltatás tartalma 1.

1. A helyi közszolgáltatás tartalma 1. Káptalantóti Község Önkormányzata Képviselı-testületének 15/2011. (XII.14.) önkormányzati rendelete a települési szilád hulladék elszállításáról, közszolgáltatás biztosításáról és a közszolgáltatás díjáról

Részletesebben

TERVPÁLYÁZATI DOKUMNETÁCIÓ

TERVPÁLYÁZATI DOKUMNETÁCIÓ TERVPÁLYÁZATI DOKUMNETÁCIÓ Miskolc, Dózsa György utca 2. sz. alatt lévő egykori Központi Leánykollégium fejlesztése nyílt építészeti ötletpályázat Kiíró: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. április

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Épületenergetikai korszerűsítés és fűtési rendszer átalakítása-ii. tárgyban kiírt, a Kbt. 122/A szerinti hirdetmény közzététele nélküli nyílt közbeszerzési eljárásban 1) Az ajánlatkérő

Részletesebben

Dokumentáció Hirdetmény nélkül induló általános egyszerű közbeszerzési eljárásban

Dokumentáció Hirdetmény nélkül induló általános egyszerű közbeszerzési eljárásban Dokumentáció Hirdetmény nélkül induló általános egyszerű közbeszerzési eljárásban Makón belterületi csapadékvíz csatorna rekonstrukció és építés (2011.) tárgyban Makó Város Önkormányzata 6900 Makó, Széchenyi

Részletesebben

25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez

25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez 25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez Budapest, 2015. - 1 - Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S... 3-2

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Kiskunfélegyháza központtal megvalósuló központi háziorvosi ügyeleti szolgáltatás megrendelése egyszerű közbeszerzési eljárásban 2011.

Részletesebben

Készítés/utolsó módosítás időpontja: 2011.11.30. 2. oldal, összesen: 83

Készítés/utolsó módosítás időpontja: 2011.11.30. 2. oldal, összesen: 83 Általános Szerződési Feltételek Nyilvános televízióműsor-elosztás elosztás és nyilvános rádióműsor-elosztás (kábeltévé) szolgáltatás igénybevételére Szélmalom Kábeltévé Zrt. a tagja Hatályba lépés napja:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. vállalkozási szerződéseihez

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. vállalkozási szerződéseihez Általános Szerződési Feltételek 1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK a MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. vállalkozási szerződéseihez Jelen Általános Szerződési feltételek (ÁSZF) elválaszthatatlan mellékletét képezi

Részletesebben

Jegyzokonyv. Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 30-án, 16.30 órától megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

Jegyzokonyv. Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 30-án, 16.30 órától megtartott rendkívüli nyilvános üléséről 5/2016. Jegyzokonyv 00 Készült: Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 30-án, 16.30 órától megtartott rendkívüli nyilvános üléséről T a r t a 1 o m: Oldalszám: 59-től - 64- ig

Részletesebben

Nem forgalmazott hitelek

Nem forgalmazott hitelek Nem forgalmazott hitelek Fogyasztási, jelzálog hitelek: (2012.04.01-től nem adható) Hitelbírálati díj a hitel összegének 1 %-a minimum: 10.000. Ft maximum: 30.000 Ft Hitel kamat évi 13% Kezelési költség

Részletesebben

Termékismertető. OTP Jelzálogbank Zrt. 1051. Bp Nádor utca 21. OTP Bank Nyrt. 1051. Bp Nádor utca 16.

Termékismertető. OTP Jelzálogbank Zrt. 1051. Bp Nádor utca 21. OTP Bank Nyrt. 1051. Bp Nádor utca 16. Termékismertető 1. A termék megnevezése OTP Otthonteremtési Hitel új lakás vásárlásra építésre 3 vagy több gyermekes család esetén A három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatását

Részletesebben

Támogatási szerződés családok otthonteremtési kedvezménye támogatás nyújtásáról

Támogatási szerződés családok otthonteremtési kedvezménye támogatás nyújtásáról Iktató szám: [*] Támogatási szerződés családok otthonteremtési kedvezménye támogatás nyújtásáról amely egyrészről a Polgári Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye: 4090 Polgár, Hősök útja 8.

Részletesebben

Tanúsítási eljárás Szabályzata

Tanúsítási eljárás Szabályzata Magyar Termék Nonprofit Kft. 2541 Lábatlan Rákóczi Ferenc út 105. Tanúsítási eljárás Szabályzata A PÉLDÁNY SORSZÁMA: A PÉLDÁNY TULAJDONOSA NÉV: MUNKAKÖR: TANÚSÍTÁSI ELJÁRÁS SZABÁLYZATA 2010.11.02. 1/22.

Részletesebben

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 17/2009. (VII.20.) rendelete

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 17/2009. (VII.20.) rendelete Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 17/2009. (VII.20.) rendelete A hagyományos technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának, megújuló

Részletesebben

Vállalkozói szerződés

Vállalkozói szerződés Vállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről Újhartyán Város Önkormányzata Székhelye: 2367 Újhartyán, Fő u. 21. Képviseletében: Schulcz József Polgármester mint Megrendelő (továbbiakban Megrendelő)

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/480-1/2014/I Üi.: dr. Vass Zoltán Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Pályázat kiírása a Béke utca 9. szám

Részletesebben

KIMUTATÁS AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ LAKÁSOKRÓL

KIMUTATÁS AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ LAKÁSOKRÓL Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletére valamint elidegenítésükre vonatkozó szabályokról szóló 19/2013.(IX.6.) önkormányzati rendelethez 1. melléklet 9 KIMUTATÁS AZ ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 23/2012. (VI.22.) önkormányzati rendelete

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 23/2012. (VI.22.) önkormányzati rendelete Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 23/2012. (VI.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletére vonatkozó egyes szabályokról Budaörs Város Önkormányzat

Részletesebben

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2013.(VIII.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletéről és elidegenítéséről Balatonfüred Város Önkormányzatának

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Melléklet: A napirend előterjesztője: Az előterjesztést készítője:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Bug Parts Kft.

Általános Szerződési Feltételek Bug Parts Kft. Általános Szerződési Feltételek Bug Parts Kft. http://www.bugparts.hu 1 Ön a megrendelésének feladásával a Bug Parts KFT. vásárlója lesz. Kérjük, szíveskedjen áttanulmányozni az alábbiakat: Általános tudnivalók,

Részletesebben

2015. évi 8. szám 2015. április 15. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. ÁPRILIS 14-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2015. évi 8. szám 2015. április 15. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. ÁPRILIS 14-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2015. évi 8. szám 2015. április 15. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. ÁPRILIS 14-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/468-1/2013/I. Üi.: dr. Sánta Edina Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Kalász étterem udvarában lévő önkormányzati

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázati kategória kódja: NTP-KKI-16. A meghirdetés dátuma: 2016. március 31.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázati kategória kódja: NTP-KKI-16. A meghirdetés dátuma: 2016. március 31. PÁLYÁZATI KIÍRÁS A pályázati kategória kódja: A meghirdetés dátuma: 2016. március 31. 1. oldal Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Részletesebben

Techno-Tel Kft. a. tagja. Egységes szerkezetbe foglalt

Techno-Tel Kft. a. tagja. Egységes szerkezetbe foglalt Techno-Tel Kft. a tagja Egységes szerkezetbe foglalt Általános Szerződési Feltételek TELEFONSZOLGÁLTATÁS (Helyhez kötött telefonszolgáltatás, Nomadikus beszédcélú szolgáltatás, Egyéb hangátviteli szolgáltatás)

Részletesebben

be/sfphpm01-09247/2015/mlsz

be/sfphpm01-09247/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szeleste-Pósfa Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szeleste-Pósfa SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1883 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-10565/2015/mlsz

be/sfp-10565/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve TÖKMAG Focisuli Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TÖKMAG Focisuli SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3523 A kérelmező

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ AKKREDITÁLT FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE FOGYATÉKKAL ÉLŐ FELNŐTTEK KÉPZÉSÉNEK TÁMOGATÁSA A MUNKAERŐ-PIACI ALAP KÉPZÉSI ALAPRÉSZÉNEK 2007-2011. ÉVI KÖZPONTI KERETE TERHÉRE NEMZETI

Részletesebben

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére 10. Tárgy: Lajosmizse, Szabadság tér 13. szám alatti 700 hrsz-ú ingatlanon található víztorony meghatározott

Részletesebben

Előterjesztés A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2012. november 29-ei testületi ülésére

Előterjesztés A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2012. november 29-ei testületi ülésére Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés Elnöke Előterjesztés A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2012. november 29-ei testületi ülésére Tárgy: A Települési Pályázati, Fejlesztési és Vis major Alap létrehozása

Részletesebben

Pannonhalma Város Önkormányzat.../2010. ( II...).rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről I.

Pannonhalma Város Önkormányzat.../2010. ( II...).rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről I. Pannonhalma Város Önkormányzat.../2010. ( II...).rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bükkszentkereszti Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Bükkszentkereszti SK. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 157 A kérelmező

Részletesebben

Onecom Kft. szolgáltató

Onecom Kft. szolgáltató Onecom Kft. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek Műholdas televízió és rádió szolgáltatáshoz. Borsod Abaúj Zemplén Megye, Szabolcs-Szatmár Bereg megye és Hajdú Bihar Megye területén Hatályba

Részletesebben

be/sfp-5049/2015/mkosz

be/sfp-5049/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dombóvári Kosárlabda Suli Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dombóvári KSKE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

ELSŐ RÉSZ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ELSŐ RÉSZ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK TAMÁSI VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/1994.(V.5.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről (A módosításokkal

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKTUÁLISAN ÉRTÉKESÍTHETŐ HITELEK

HIRDETMÉNY AKTUÁLISAN ÉRTÉKESÍTHETŐ HITELEK HIRDETMÉNY INGATLANFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT JELZÁLOG TÍPUSÚ HITELEK KAMATÁRÓL, VALAMINT DÍJ- ÉS KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL AKTUÁLISAN ÉRTÉKESÍTHETŐ HITELEK Hatályos: 2015. június 6-tól (A változások a szövegben

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A helyi értékvédelmi rendeletek felülvizsgálatáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A helyi értékvédelmi rendeletek felülvizsgálatáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A helyi értékvédelmi rendeletek

Részletesebben

A Bank a NYESZ pénzszámlán elhelyezett pénzeszközök után kamatot nem fizet.

A Bank a NYESZ pénzszámlán elhelyezett pénzeszközök után kamatot nem fizet. Ügyfélkód: NYESZ pénzszámla száma: SZÁMLASZERZŐDÉS NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI ÉRTÉKPAPÍR-, ÉS PÉNZSZÁMLA VEZETÉSÉRŐL (a továbbiakban: NYESZ szerződés) amely létrejött egyfelől Név: Lakcím/Székhely: mint

Részletesebben

Általános Szerzıdési Feltételek

Általános Szerzıdési Feltételek Általános Szerzıdési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a DKTVnet Kft Kábeltelevízió és Internet Szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató) Internet-hozzáférési szolgáltatásra vonatkozóan. Miskolc - Diósgyır

Részletesebben

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tác-Csősz Gorsium Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Tác-Csősz GSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 208100 A kérelmező

Részletesebben