Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!"

Átírás

1 Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Tisztelt Hallgatók! A 2014/2015 tanév első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozik! Az eddig megszokottakhoz képest a rendszer teljesen átalakul. A kizárólag lakhatási támogatásra való jelentkezés megszűnik. Minden hallgató, akinek a lakóhelyének távolsága nem teszi lehetővé az intézményünkbe való bejárást, lehetősége van kollégiumi jelentkezésre. Aki nem kap kollégiumi elszállásolást, automatikusan lakhatási támogatásra pályázik. A most bevezetésre kerülő jelentkezési és elbírálási rendszer egy pontrendszer elvén működik. Minden hallgató a lakóhelyének távolsága, jövedelme, tanulmányi eredményei és más egyéb szempontok alapján, egy pontszámot kap, amit egy program generál abból a táblázatból, amit a jelentkezéshez a hallgató tölt ki és küld el. A pontszámok alapján kialakult rangsorból derül ki, hogy ki részesül kollégiumi elszállásolásban, és ki az, aki lakhatási támogatást kap. Vagyis, a kollégium férőhelyei miután beteltek, a többi jelentkező egy kollégiumi elutasítást fog kapni. Akik elutasítást kaptak, ők szintén a pontszámok alapján részesülnek lakhatási támogatásban. Vagyis, mivel a kollégiumunk 138 férőhelyes, így a rangsor első 138 embere kollégiumot kap, az őket követők pedig lakhatási támogatásra pályáznak automatikusan. Aki jelentkezik kollégiumba, de mégsem kíván beköltözni, mondván, hogy ő csak lakhatási támogatást szeretne, ebben az esetben sem kollégiumot sem lakhatási támogatást nem fog kapni. Sajnos pénzügyi keretek csökkenése miatt nem tudunk minden kollégiumból elutasítottnak lakhatási támogatást biztosítani. Mivel hiánypótlásra és pótfelvételire nincs lehetőség, így a hibásan kitöltött jelentkezési lap, vagy hiányos igazolások esetén az adott pályázó automatikusan elutasításra kerül. Ezért felhívjuk mindenki figyelmét, hogy gondosan töltse ki a jelentkezési lapot, és minden dokumentumot csatoljon, amire a jelentkezésében hivatkozik. Jelentkezési határidő: augusztus 15 éjfél Kérünk mindenkit, hogy a fenti időpontra, az elektronikus jelentkezés és a papíros igazolások is beérkezzenek. A pályázás menete: Elektronikusan ( ben) csatolandó anyagok: Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a levél törzsébe ne írjon semmit! A Kollégiumi jelentkezés 2014 című táblázatot kitöltve (Excel fájl), és a fájl nevét mindenki írja át a saját nevére NAGYBETŰKKEL, illetve egy igazolványképet.jpg formátumban kérünk csatolni, a kép nevét is mindenki írja át a saját nevére NAGYBETŰKKEL. Ezen csatolmányokat kérjük elküldeni az címre.

2 A pályázathoz POSTÁN vagy SZEMÉLYESEN kérjük mellékelni a következő dokumentumokat, igazolásokat: A leadás formátuma: A/5-es méretű borítékban, névvel és Neptun azonosítóval ellátva. Kérnénk mindenkit, hogy csak egy borítékot küldjön! Csatolandó igazolások, amire hivatkoznak a pályázat során: az eltartók jövedelemigazolása vagy - vállalkozó szülő esetén NAV-igazolás az utolsó havi nyugdíjszelvény fénymásolata és nyugdíjas éves értesítő fénymásolata a testvér iskolalátogatási igazolása, vagy hallgatói jogviszony igazolása (ha még nem kaptak akkor kiértesítést az oktatási intézménytől, vagy Neptun igazolás) válás esetén hatósági igazolás önellátó hallgató esetén a település jegyzője által kiállított igazolást ebben az esetben igazolás saját jövedelemről (szociális támogatásról, ösztöndíjról Neptun másolat) munkanélküli szülő esetén a munkanélküliséget igazoló okmányt árva, félárva hallgató esetén halotti anyakönyvi kivonat másolatát egy háztartásban élőkről szóló, a település jegyzője által kiállított igazolás Neptun igazolás a kért tanulmányi átlagokról egyéb, a felsorolásban nem szereplő igazolást, amire hivatkozik a hallgató (betegség, stb.) személyi igazolvány és lakcímkártya fénymásolat a pályázótól Ezen jelentkezési laphoz csatolt nyilatkozat (elég csak a nyilatkozati oldalt) nagyszülőnél lakó hallgató esetén egy indoklás, hogy miért lakik a nagyszülőnél egy összesítő jegyzéket a csatolt dokumentumokról Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a kézzel írott nyilatkozatokat csak 2 tanú aláírásával fogadjuk el. Kollégiummal kapcsolatos képek, információk: https://www.facebook.com/kob.kollegium Akik kollégiumi elszállásolásban részesülnek: beköltözési időszak: augusztus ebben az időszakban a beköltözési dokumentumokat alá kell írni: beköltözési nyilatkozat, házirend, stb. Lakhatási támogatásról értesítést a Neptun rendszerben kapják meg a hallgatók, szeptember hónapban.

3 Kitöltési útmutató a jelentkezési táblázathoz: A táblázatot NAGYBETŰKKEL töltsék ki. A táblázat összes pontjának kitöltéséhez segítséget nyújt az alábbi kitöltési útmutató, ide értve a megfelelő szövegek és formátumok használatát is. Személyes adatok: o Név: a személyazonosító igazolványban szereplő teljes név, több utónév esetén az összes, NAGYBETŰKKEL írva pl.: PÉLDA BÉLA GÉZA o Neptun azonosító: az intézménytől kapott 6 jegyű azonosító kód. Első éves hallgatóknak, amennyiben még nem kaptak az intézménytől, abban az esetben kérjük az adott helyre a NINCS szót beírni és későbbiekben ben pótolni a hiányosságot. o Állampolgársága: A személyazonosító igazolványában szereplő állampolgárság, NAGYBETŰKKEL írva pl.: MAGYAR o Születési hely: A személyazonosító igazolványában szereplő születési hely, NAGYBETŰKKEL írva pl.: DEBRECEN o Születési idő: A személyazonosító igazolványában szereplő születési idő, az alábbi formátumban: o Édesanya leánykori neve: a személyazonosító igazolványban szereplő teljes név, több utónév esetén az összes, NAGYBETŰKKEL írva pl.: PÉLDA MARGIT BORBÁLA o Telefonszám: az alábbi formátumban: 0630/ o cím: azt az címet adja meg, amit valóban használ, hogy az értesítést mihamarabb megkaphassa. Itt nem kell betartani a nagybetűvel kitöltést. o Szociális helyzet: kérjük az alábbiakat feltüntetni ebben a pontban: ÖNELLÁTÓ, ÁRVA, FÉLÁRVA, ELVÁLT SZÜLŐK, NAGYCSALÁDOS, NORMÁL Lakóhely adatai: o Irányítószám: A Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolványban szereplő lakóhely irányítószáma o Település: : A Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolványban szereplő lakóhely településneve pl.: DEBRECEN o Utca, házszám: : A Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolványban szereplő lakóhely utca és házszáma az alábbi formátumban: KERTÉSZ GÉZA UTCA 7 o Egy háztartásban élők száma: a település jegyzője által kiállított, egy háztartásban élőkről szóló igazolásban szereplő személyek száma o Lakóhely távolsága Bp.től: lakóhelyének távolsága Budapesttől, egész km-re kerekítve.

4 Jövedelmek: o Eltartók: A név oszlop alá kérjük felsorolni az eltartó személyek nevét, foglakozás oszlopba az adott személy foglakozását NAGY BETŰKKEL írva. A jövedelem oszlopba kérjük feltüntetni az adott személy jövedelemigazolásban szereplő havi jövedelmét az alábbi formátumban pl.: o Eltartottak: A név oszlop alá kérjük felsorolni az eltartó személyek nevét, foglakozás oszlopba az adott személy foglakozását NAGY BETŰKKEL írva. A jövedelem oszlopba kérjük feltüntetni az adott személy jövedelemigazolásban szereplő havi jövedelmét az alábbi formátumban pl.: o Egy főre jutó jövedelem: ide kérjük beírni az adott háztartás egy főre jutó jövedelmét, melynek számítása úgy történik, hogy az összes jövedelmet ( ami tartalmazza az eltartottak jövedelmét is egy háztartáson belül) leosztom az adott háztartásban élő számával (azzal is akinek nincs jövedelme). Tanulmányi adatok: o Képzési szint: Alapképzés esetén kérjük beírni: BSC. Mesterképzés esetén kérjük beírni MSC. o Szak: mindenki a saját szakának megfelelően az alábbit írja be: ÉPÍTÉSZMÉRNÖK, ÉPÍTŐMÉRNÖK, MŰSZAKI MENEDZSER, FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉS o Tagozat: mindenki a saját tagozatának megfelelően az alábbit írja be: NAPPALI, LEVELEZŐ o Finanszírozási forma: mindenki a saját finanszírozási formájának megfelelően az alábbit írja be: ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT, KÖLTSÉGTÉRÍTÉSES, KÖLTSÉGTÉRÍTÉS MENTES o Hányadik félévre iratkozott be: annak a félévnek a száma, amire hivatalosan a Neptun rendszeren beiratkozott. o Előző félévben felvett kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában o Előző félévben teljesített kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában o Összesen felvett kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában o Összesen teljesített kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában Családi helyzet: röviden írja le, hogy miért szeretne kollégiumot, mik azok az esetleges tényezők amik az előbbiekben megadott adatokból nem derülnek ki, illetve nem egyértelműek. A kitöltést NAGYBETŰVEL tegye meg. Egyetemmel kapcsolatos közösségi tevékenységei: ha az egyetemi évei alatt résztett valamilyen kulturális, tanulmányi, közösségi rendezvényen, illetve segített azok lebonyolításában azt itt írja le. pl.: NTDK, TDK, NYÍLTNAP, MUM, MAKARÓNI VERSENY, FELÚJÍTÁSI MUNKÁK Elhelyezéssel kapcsolatos kérések: itt kérjük feltüntetni a kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos esetleges kéréseket. Ez nem jelenti azt, hogy azt is kapja meg. A kitöltést NAGYBETŰKKEL tegye meg.

5 Nyilatkozat Én., nyilatkozom, hogy a Kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatásról szóló tájékoztatót elolvastam, annak feltételeit tudomásul veszem, és a beküldött igazolások és feltüntetett adatok megfelelnek a valóságnak..., 2014.augusztus. Név:..

Rendszeres Szociális Támogatás* Alaptámogatás*

Rendszeres Szociális Támogatás* Alaptámogatás* iktatási szám: A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 6. sz. mellékletének a PTE Térítési és Juttatási Szabályzatának 2/2. sz. melléklete Rendszeres Szociális Támogatás, Alaptámogatás

Részletesebben

KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS elnyerésére a 2006/2007 tanév őszi félévére.

KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS elnyerésére a 2006/2007 tanév őszi félévére. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviselete pályázatot hirdet első éves és részképzéses hallgatók részére KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS

Részletesebben

Leadási határidő: 2014. október 3. (HÖK Irodában)

Leadási határidő: 2014. október 3. (HÖK Irodában) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Szociális támogatás pályázati űrlap 2014/2015. tanév I. félévére Leadási határidő: 2014. október 3. (HÖK Irodában) DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám: Hiányzó dokumentumok:

Részletesebben

Leadási határidő: 2014. október 31. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2014. október 31. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Rendkívüli Szociális támogatás pályázati űrlapja 2014/2015. tanév I. félévére Leadási határidő: 2014. október 31. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló:

Részletesebben

Leadási határidő: 2015. február 20. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2015. február 20. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Rendkívüli Szociális támogatás pályázati űrlapja 2014/2015. tanév II. félévére Leadási határidő: 2015. február 20. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KÉRELEM KITÖLTÉSÉHEZ A DRHE HALLGATÓI SZÁMÁRA

TÁJÉKOZTATÓ A KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KÉRELEM KITÖLTÉSÉHEZ A DRHE HALLGATÓI SZÁMÁRA TÁJÉKOZTATÓ A KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KÉRELEM KITÖLTÉSÉHEZ A DRHE HALLGATÓI SZÁMÁRA A KÉRVÉNYEK BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: BEKÜLDÉSI CÍMEK: Felsőbb évesek: 2012. június 15. Leendő első évesek: 2012. augusztus

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJHOZ 2013/2014. I. félév

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJHOZ 2013/2014. I. félév KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJHOZ 2013/2014. I. félév ***FIGYELEM*** *A KORÁBBI ÉVEKTŐL ELTÉRŐEN NAV (APEH) ÁLTAL KIÁLLÍTOTT IGAZOLÁST A JÖVEDELEMRŐL CSAK AZOKNAK KELL PÁLYÁZATUK MELLÉ

Részletesebben

Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató!

Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató! Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató! B e a d á s i h a t á r i d ő : _ Ezúton kérünk mindenkit, hogy NAGYON FIGYELMESEN OLVASSA át a kitöltési útmutatót! Amennyiben ezek után egyéb kérdés

Részletesebben

AZ OKTATÁSÉRT KÖZALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMÁNAK ESÉLYT A TANULÁSRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a 2005/2006. tanévre

AZ OKTATÁSÉRT KÖZALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMÁNAK ESÉLYT A TANULÁSRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a 2005/2006. tanévre AZ OKTATÁSÉRT KÖZALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMÁNAK ESÉLYT A TANULÁSRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a 2005/2006. tanévre Az Oktatásért Közalapítvány támogatást kíván nyújtani azoknak a felsőoktatási intézményekben tanulmányokat

Részletesebben

PANNON EGYETEM GEORGIKON KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

PANNON EGYETEM GEORGIKON KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Szociális támogatás igénylőlap 1 PANNON EGYETEM GEORGIKON KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Javította: Dátum: 2011. 09.. Pontszám: Kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! (Az űrlapot nyomtatott

Részletesebben

szülő(k) bejelentett lakcímével, abban az esetben a hallgatónak igazolnia kell a szülő(k) státuszát, 5. Szociális adatok a, Saját adatok:

szülő(k) bejelentett lakcímével, abban az esetben a hallgatónak igazolnia kell a szülő(k) státuszát, 5. Szociális adatok a, Saját adatok: Kitöltési útmutató 1, A jelenlegi (2013 tavasz) felsős felvételi eljárás még az EKIF rendszerén keresztül kerül lebonyolításra. A kollégiumi elhelyezésedet tehát a következő tanévre a www.kollegium.elte.hu

Részletesebben

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ Hallgató neve:... Neptun kód:... (A tanulmányaikat 205 szeptemberében megkezdő hallgatók esetében nem kötelező kitölteni!) Szak:... (Csak azt a szakot adja

Részletesebben

SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL FELHÍVÁS

SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL FELHÍVÁS SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL FELHÍVÁS A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2014. január 31 től meghirdeti a Szülőföldön magyarul című program felhívását a nevelési, oktatási, valamint tankönyv és taneszköz támogatás,

Részletesebben

Demján Sándor Alapítvány Pályázati útmutató

Demján Sándor Alapítvány Pályázati útmutató Demján Sándor Alapítvány Pályázati útmutató A Pályázati Útmutató elválaszthatatlan része a Pályázati felhívás és a pályázati formanyomtatvány, ezek együtt tartalmazzák a pályázáshoz szükséges összes feltételt.

Részletesebben

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Alaptámogatás pályázati űrlapja 2013/2014. tanév I. félévére Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám:

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A JELENTKEZÉSI LAPOK KITÖLTÉSÉHEZ

ÚTMUTATÓ A JELENTKEZÉSI LAPOK KITÖLTÉSÉHEZ ÚTMUTATÓ A JELENTKEZÉSI LAPOK KITÖLTÉSÉHEZ Ahhoz, hogy valaki részt vehessen a felvételi eljárásban, természetesen jeleznie kell továbbtanulási szándékát. E célból egységes jelentkezési lapokat készítettünk,

Részletesebben

Útmutató a pályázatokhoz szükséges dokumentumok beszerzéséhez

Útmutató a pályázatokhoz szükséges dokumentumok beszerzéséhez Útmutató a pályázatokhoz szükséges dokumentumok beszerzéséhez A pályázat által vizsgált időtartam A pályázatok során figyelembe vett időszak az elmúlt hat hónap (2012. július1-2012. december 31.), tehát

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Google Térkép útvonaltervező szolgáltatásának segítségével

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Google Térkép útvonaltervező szolgáltatásának segítségével KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Felsőbb éves, alap- és mesterszakos szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez 1. A pályázati adatlap kitöltésének és beadásának rendje 1.1. A Pályázati adatlapot számítógéppel kitöltve

Részletesebben

A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2014/2015 Őszi félév

A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2014/2015 Őszi félév Általános Vállalkozási Főiskola Hallgatói Önkormányzat Budapest 1114 Villányi út 11-13 Tel: 381-8116 Fax: 466-74-10 A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2014/2015 Őszi

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A" típusú pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A típusú pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A" típusú pályázat Szanda Község Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2015. évre /2014. (X.1.) KT. határozata alapján ezennel kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI KÖZSZOLGÁLATI KAR TÉRÍTÉSI ÉS JUTTATÁSI RENDJÉT az alábbiakban állapítja meg:

EGÉSZSÉGÜGYI KÖZSZOLGÁLATI KAR TÉRÍTÉSI ÉS JUTTATÁSI RENDJÉT az alábbiakban állapítja meg: A Semmelweis Egyetem 104/2007. (IX. 27.) számú határozatával megalkotott Semmelweis Egyetem a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről (továbbiakban:

Részletesebben

Szociális Támogatás kitöltési útmutató

Szociális Támogatás kitöltési útmutató Szociális Támogatás kitöltési útmutató A letölthető adatlapot az http://www.skk.nyme.hu/index.php?id=19320&l=1 oldalon találod Ezt kinyomtatva, kézzel kitöltve, aláírva, a csatolt igazolásokkal együtt

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. A pályázó köteles hiánytalanul kitölteni a pályázati űrlap személyes adatokra vonatkozó részét.

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. A pályázó köteles hiánytalanul kitölteni a pályázati űrlap személyes adatokra vonatkozó részét. KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a Pécsi Tudományegyetem Térítési és Juttatási Szabályzata 2/2. számú mellékletét képező Rendszeres Szociális Ösztöndíj, Alaptámogatás Pályázati Űrlaphoz Általános tudnivalók a pályázati

Részletesebben

A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS Abony Város Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2011. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PÁRHUZAMOS KÉPZÉS KOMPENZÁCIÓJÁNAK ELNYERÉSÉRE 2014/2015-ös tanév őszi félév Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság pályázatot hirdet párhuzamos

Részletesebben

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2014/15 tavaszi félév

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2014/15 tavaszi félév SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2014/15 tavaszi félév Minden esetben szükséges: Helyi népesség-nyilvántartó iroda által kiállított (általában a területileg illetékes

Részletesebben

MODULO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELSŐÉVES HALLGATÓK RÉSZÉRE ÜGYLEÍRÁS V.1.0.20140717. SZTE HSZI 2014. július 17.

MODULO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELSŐÉVES HALLGATÓK RÉSZÉRE ÜGYLEÍRÁS V.1.0.20140717. SZTE HSZI 2014. július 17. MODULO 2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELSŐÉVES HALLGATÓK RÉSZÉRE ÜGYLEÍRÁS V.1.0.20140717 SZTE HSZI 2014. július 17. Tartalomjegyzék Bevezetés 3 Belépés a Modulo 2 rendszerbe 3 Általános szociális helyzetfelmérési

Részletesebben

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Kérelem célja Költségtérítési mérséklés szociális alapon Egyéb költségkedvezmény szociális alapon, éspedig: PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM A. Személyes adatok

Részletesebben

ÉRTELMEZÉSI SEGÉDLET A RENDSZERES SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS IGÉNYLŐLAPJÁNAK KITÖLTÉSÉHEZ, A DOKUMENTUMOK MEGFELELŐ CSATOLÁSÁHOZ

ÉRTELMEZÉSI SEGÉDLET A RENDSZERES SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS IGÉNYLŐLAPJÁNAK KITÖLTÉSÉHEZ, A DOKUMENTUMOK MEGFELELŐ CSATOLÁSÁHOZ ÉRTELMEZÉSI SEGÉDLET A RENDSZERES SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS IGÉNYLŐLAPJÁNAK KITÖLTÉSÉHEZ, A DOKUMENTUMOK MEGFELELŐ CSATOLÁSÁHOZ OZ TARTALOMJEGYZÉK Általános információk, a segédlet használata, a pályázat leadásának

Részletesebben

A 2010-2011. egyetemi tanév 2. félévi. rendszeres szociális ösztöndíj megállapítására irányuló. kérelemmel összefüggésben (a pályázati eljárás során)

A 2010-2011. egyetemi tanév 2. félévi. rendszeres szociális ösztöndíj megállapítására irányuló. kérelemmel összefüggésben (a pályázati eljárás során) A 2010-2011. egyetemi tanév 2. félévi rendszeres szociális ösztöndíj megállapítására irányuló kérelemmel összefüggésben (a pályázati eljárás során) irányadó kitöltési útmutató és az elfogadható igazolások

Részletesebben