MŰSORFÜZET A Kecskeméti TE ingyenes kiadványa július 28.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MŰSORFÜZET A Kecskeméti TE ingyenes kiadványa 2013. július 28."

Átírás

1 KTE-Phoenix Mecano Budapest Honvéd FC MŰSORFÜZET A Kecskeméti TE ingyenes kiadványa július 28.

2 Mindkét csapat rossz sorozatot törne meg A mérkőzésnek a tízes szám ad pikantériát, a KTE-Phoenix Mecano pontosan egy évtizede nem nyert a bajnoki rajton, míg a Honvéd tíz meccs óta nem tudott legyőzni minket. Megszakad-e valakinek a sorozata? A fővárosiak számára nem sok pihenő adatott meg a szezon végeztével, hiszen mivel bronzérmet szereztek, az Európa Liga indulást is kiharcolták. Ennek megfelelően Marco Rossi szerette volna megerősíteni csapatát, és noha távozók is akadtak, jól csengő nevek érkeztek a piros-feketékhez. Emanuele Testardi és Andrea Mancini jegyzett nyugati bajnokságokban is megmutathatta tudását, rajtuk kívül pedig több akadémiáról kikerülő tehetség is elkezdte bontogatni szárnyait. Holender Filip gólokkal és gólpasszokkal járult hozzá a Cselik Niksics búcsúztatásához, de Kozma Richárd szintén kitűnően futballozott a visszavágón. Marco Rossi csapatára a leginkább illő jelző, a stabilitás. Az alapcsapatban minimális változások történtek, inkább a hiányposztok megerősítése volt a cél. A keret most is egészséges egyensúlyt képez az akadémiáról kikerülő fiatalok, és a légiósok elegyéből. Ez az elegy Kecskeméten is adott, hiszen noha az érkezők oldalán többségben külföldi labdarúgók találhatóak meg, több játékos is a felnőtt csapattal kezdte meg a felkészülést az utánpótlásból. A friss igazolások (Leo, Bulajics, Karan és Oussou) meggyőző teljesítményt nyújtottak az edzőmeccseken, de nem szabad kihagyni Csillag, Gréczi, vagy éppen Csima nevét sem, akik akár meglepetéssel is szolgálhatnak az új szezonban. Bekő Balázson aligha fog múlni a dolog, hiszen vezetőedzőnk bátran nyúlt az ifjoncokhoz, így biztosan megkaphatják a bizonyítási lehetőséget tétmeccseken is. Ahogy azt már a bevezetőben említettük, a tízes szám átkát törné meg mindkét együttes. A Honvéd eddig tíz KTE elleni összecsapásán, csupán három döntetlent tud felmutatni, hét alkalommal lila-fehér siker született. Egy régebb óta tartó rossz sorozat megdöntése Bekő Balázs együttesétől is nagy fegyvertény lenne, hiszen utoljára 2003-ban startolt győzelemmel a KTE. Akkor a Pápát éppen a Széktói Stadionban sikerült legyőzni 3-0-ra, azóta a pontszerzés is csak háromszor jött össze az első körben. Jól előjel lehet, hogy akkor is hazai pályán kezdtünk, ráadásul tavaly az FTC elleni 1-1-es döntetlennel, első ízben indítottuk ponttal az NBI-ben. KTE-Phoenix Mecano Budapest Honvéd FC OTP Bank Liga, 1. forduló (vasárnap), Széktói Stadion, 18:30 (Sport2) Vezeti: Solymosi Péter

3 Bekő Balázs nem foglalkozik a számokkal Vezetőedzőnk szerint nincs jelentősége a statisztikáknak, ugyanis ilyen alapon vannak meccsek, amiket le sem kellene játszani. Az alapcsapat adott, de nem kőbe vésett, a fiatalok pedig megfelelő hozzáállással és teljesítménnyel meg fogják kapni az esélyt a szezon során. Mennyire vagy babonás, szoktál-e foglalkozni a számokkal egy-egy meccs előtt? Nem szeretek ezzel foglalkozni egyáltalán. Hamisak lehetnek a számok, hiszen ilyen alapon léteznek olyan meccsek, amire kár is kiállni, hiszen úgysem lehet esélyed, meg olyan is, amin az ellenfélre vonatkozhat ugyanez. Úgy tűnt, kezded megtalálni az alapcsapatot. Ez így van, ám nincs kőbe vésve sem most, sem a későbbiekben. Mindenki előtt nyitva áll az a bizonyos ajtó. Sok a fiatal a keretben, igaz ez rájuk is? Ez adni fogja magát. Magam részéről minden támogatást megadok nekik, aki hozzáállásban és teljesítményben rászolgál erre, az meg fogja kapni az esélyt. Ehhez sokat kell tenni, sokat kell dolgozni, és a pillanatnyi jó forma döntő lehet. A Honvéd ellen debütálhatsz az NBI-ben, milyen emlékeket őrzöl róluk? Vegyes a kép. Még 1991-ben, Székesfehérváron vertük őket 12 ezer néző előtt, az egy nagyon erős Honvéd volt, idegenben ki is kaptunk tőlük. Edzőként még 2011-ben, ott ünnepelhettük volna a bajnoki címet a Videotonnal, ám 2-2 lett a vége, és végül ez tolódott. Sok emlékem van tehát velük kapcsolatban, de ennek nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani.

4 Mérlegen a felkészülés A téli alapozáshoz képest rövidebb, öthetes felkészülés állt rendelkezésére csapatunknak, melynek már Bekő Balázzsal vágtak neki a játékosok. Vezetőedzőnk igyekezett maximálisan kihasználni a rendelkezésre álló időt, a napi két tréning mellett ugyanis hét edzőmeccset is játszottunk. A keret június utolsó hetében kezdte el a munkát, és egy hírverő meccs után Ausztriában edzőtáborozott. A Bölcske elleni sikert követően a cseh ezüstérmes Sparta Praha következett, és a nemzetközi porondon is érdekelt csapat ellen sokáig a bravúrra is megvolt az esély, hiszen Rajczi góljával a hajráig vezettünk. A tisztességes helytállás után előbb a Slask Wroclaw, majd a Skenderbeu Korce ellen is elmaradt az újabb megmérettetés rajtunk kívülálló okok miatt, az Austria Salzburg ellen pedig az időjárás szólt közbe, így már az edzőtáborból hazautazva lett beiktatva egy debreceni pótlás. A Lokit idegenben győztük le, majd az első két hazai meccs eredményben nem sikerült jól, igaz Bekő Balázs következetes maradt és továbbra is a terhelésen maradt a hangsúly, ráadásul mindenkinek lehetőséget adott, a fiatalok sem epizodistának számítottak. A zárásra aztán már a frissítés és az élesítés maradt feladatul, hiszen egyrészt kialakult az a keret, mely közel áll a véglegeshez, másrészt az alapozás kemény részét elvégezte a csapat. A Cegléd és a Békéscsaba ellen ráadásul a friss igazolások is igyekeztek, Leo mindkét meccsen betalált, Bulajics pedig igen jól mozgott a középpályán. A Bölcske elleni gólzuhatagot nem nézve, Rajczi Péter volt a felkészülés legeredményesebb játékosa, három meccsen is a kapuba talált, utána a kétgólos Leo következik. A KTE-Phoenix Mecano edzőmeccsei Bölcske KTE 2-14 (Balázs 4, Rajczi 3, Yannick 2, Koszó 2, Csima, Kalmár, Csillag) Sparta Praha KTE 3-1 (Rajczi) DVSC KTE 1-3 (Balázs, Karan, Rajczi) KTE Kozármisleny 1-2 (Rajczi) KTE - Spartak Zlatibor 0-2 KTE Cegléd 3-1 (Mogyorósi, Leo, Gréczi) KTE Békéscsaba 2-0 (Leo, Oussou)

5 18 éves tehetségtől a szerb bajnokig új arcok Kecskeméten Csillag Dárius: Éppen soros ellenfelünktől, a Honvédtól érkezett hozzánk 3 évre, miután végigjárta az akadémiai létrát a fővárosiaknál. A korosztályos bajnokságokban igen eredményesen futballozó játékos, kétszer bajnoki címet is ünnepelhetett, utolsó évében már az idősebbek között futballozhatott. Mindössze 18 éves, de már gólt és gólpasszt is jegyzett a felkészülés során. Dejan Karan: Kőkemény szerb védő, ezt már a felkészülés során megtapasztalhattuk tőle. Fizikai adottságai kitűnőek, a kellő rutinja is megvan a poszthoz, hiszen a Vojvodinával a nemzetközi porondon is szerepelt. A Debrecen ellen gólt is szerzett, sikeres próbajáték után 2+1 évre írt alá. Németh Viktor: A rutinos kapus Bekő Balázst és Horváth Zoltánt követte, hiszen Budaörsön NBIII-as bajnoki címet ünnepelhettek tavaly. Németh 1998-ban már védett Kecskeméten, most elsősorban Antal Botond megbízható helyettesének érkezett 1+1 évre. Korábban több klubban is megfordult, az NBI-ben 52-szer védett. Boris Bulajics: Montenegrói, ami ha Szavicsra gondolunk, nem rossz ajánlólevél Kecskeméten. Bulajics inkább védekező, ám mindkét lábával kitűnően bánik a labdával és passzjátéka is pontos. Hazájában kupát nyert, tagja volt az U21-es válogatottnak, 2+1 évre érkezett. Eliomar Correira Silva: A Leo művésznéven futballozó brazil támadó, alighanem gyorsan belopta magát a szurkolók szívébe, hiszen mindkét felkészülési meccsén betalált. A szerb bajnok Partizan Belgrádtól érkezett egy évre kölcsönbe, előtte pedig a Javor Ivanjica labdarúgója volt. Gyors, jól cselez, emellett még gólerős is. Sidoine Oussou: A benini támadó a norvég Valerenga játékosa volt, innen került Kecskemétre egy évre kölcsönbe. Fiatal kora ellenére már hazája válogatottjában is több alkalommal pályára lépett. A 20 éves játékos a Békéscsaba ellen gólt is szerzett, Rajczi Péterrel életveszélyesek lehetnek.

6 Póti: Nem a Honvéd sorozata fog megszakadni! Belső védőnk bízik benne, hogy idén is alapembere lehet a csapatnak, a sikerek kulcsát pedig továbbra is a csapategységben látja. A két csapat tízes sorozata némi pikantériát ad a meccsnek, ám abban egészen biztos, hogy a KTE fogja megtörni azt. Keményen dolgoztatok az utóbbi hetekben, hogyan értékeled a felkészülést? Kezdésként Bekő Balázzsal és az új szakmai stábbal kellett megismerkednünk, utána aztán keményen dolgoztunk. Nem lehet lelkiismeret furdalásunk, megcsináltuk azokat a dolgokat, amik elengedhetetlenek a későbbi sikerekhez. Az edzések gyorsak, pörgősek, és természetesen fárasztóak is voltak, de ez az alapozás része kell legyen. Minél többet izzadunk edzésen, annál kevesebb vért hullajtunk meccseken. Személy szerint, nekem az ausztriai edzőtábor is nagyon tetszett, egy új impulzust adott a felkészüléshez, még ha az időjárás miatt nem is alakult minden az eltervezettek szerint. A Sparta ellen igazán jól helytálltunk úgyis, hogy ők már előrébb tartottak, hiszen nemzetközi kupára készültek. Kicserélődött a keret, de ez azért összehozta a csapatot. Ha továbbra is egymásért küzdünk, és mindent megteszünk a sikerért, akkor ezután is eredményesek lehetünk. Az utolsó két meccsre úgy tűnt, kialakult a csapat magja, a szakmai stáb pedig veled is kezdőként számolt. Megőrizheted a helyed a következő szezonban is? Úgy látom én is, hogy számol velem a szakmai stáb. Az elején még a próbajátékosok játszottak főleg, ez meg is volt beszélve, hiszen el kellett dönteni róluk, hogy ki jelenthet erősítést. Magam részéről nyugodtan nézhetek a tükörbe, akármi is lesz, mert ahogy korábban, úgy most is 120 százalékos intenzitással dolgoztam. Tartom magam hozzá, hogy aki egész héten firkál, az hétvégén sem fog szépen rajzolni. Maximalista vagyok, így természetesen meg szeretném őrizni a helyem, tavasszal nagyon hatékonyak voltunk, remélem ezt folytatni tudjuk. A játékunk kezd összeállni, igyekszünk megvalósítani Bekő Balázs elképzeléseit, sok olyan dolog is visszaköszön a meccseken, amiket edzésen gyakorlunk. Tíz éve nem nyertünk a rajton, a Honvéd pedig tíz meccs óta nyeretlen ellenünk. Mit lehet ilyen előjelek után várni? Én nagyon várom már a meccset, mert rengeteget dolgoztunk az utóbbi másfél hónapban. Van pikantériája is a párosításnak, de a sorozatok azért vannak, hogy megszakítsuk őket. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy nem a Honvédnak fog ez sikerülni. Férfias, kemény küzdelemre számítok, döntő lehet, hogy mennyire tudunk csapatként funkcionálni. Mivel a magyar bajnokságban apróságok döntenek, így végig maximális intenzitással kell tenni a dolgunkat támadásban és védekezésben is.

7 Forró: Senkinek sincs bérelt helye, a pillanatnyi forma dönthet Balünk nagyon élvezte az MTVA forgatását, melyen a KTE-Phoenix Mecanot képviselte egy szezonnyitó spot készítése során, erre nagyon büszke is. A csapatban szerinte senkinek sincs bérelt helye, akár a fiatalok is helyet követelhetnek maguknak. Kezdjük rögtön a forgatással! Pár hete képviselhetted a KTE-t egy beharangozó videóban, amit már lehetett is látni az MTVA csatornáin. Hogy érezted magad a forgatáson, milyen új élményekkel gazdagodtál? Nagyon örültem, és büszke vagyok, hogy én képviselhettem a KTE-t! Ugyan több klub játékosa is látható ebben a felvezetőben, külön egyesével vettük fel az egyes jeleneteket. A stábbal megbeszéltük, hogy milyen mozdulatsorokat is kellene bemutatni, utána jöttem én. Szerencsére nagyon gyorsan ment, szinte mindent elsőre meg tudtam csinálni. Utána kicsit bejárhattam az épületet is, ami lenyűgöző volt, élveztem a lehetőséget. Milyennek érzed a csapatot, mennyire állt össze a keret? Egyre egységesebbek lettünk, ahogy haladtunk a felkészülésben, folyamatosan fejlődtünk meccsről meccsre. Talán úgy tűnhet, hogy az utolsó két találkozóra kialakult egy stabil mag, bérelt helye azonban senkinek sem lehet. Van egy bő keretünk, szeretne mindenki játszani, így a pillanatnyi forma dönthet arról, hogy kinek is adatik meg a lehetőség. Ha már a bő keret, sok a fiatal. Mennyire veszed szárnyaid alá őket? Szerencsére azért még én sem vagyok öreg, de természetesen annak idején az MTK-ban engem is sokan bátorítottak ebben a korban. Próbálom én is támogatni őket, szurkolok azért, hogy minél jobban kiteljesedjenek. Minden klub életében eljön a pillanat, amikor a fiatalításra kerül a sor, ez mindenképpen pozitívum. Pikáns párosítás a nyitómeccs, szeretnénk megtörni egy rossz sorozatot is. Sikerülhet? Az előző szezonban nem egyszer sikerült már megtörni ilyen szériákat, erre most is minden esélyünk megvan. Ami biztos, egy győzelem nagy lökést adna a folytatáshoz.

8 KTE Phoenix Mecano 2 Felső sor: Mogyorósi József, Rajczi Péter, Dejan Karan, Patvaros Zsolt, Csala Róbert, Németh Viktor, Antal Botond, Verebé Középső sor: S. Juhász Attila (ügyvezető), Farkas András, Faragó Béni, Nagy Patrik, Huber Bálint (masszőr), Horváth Zoltán (kapusedző) Hajba Ferenc (fizioterapeuta-masszőr), Christian Ebala, Marko Vukaszovics, Kislő Alsó sor: Nagy Dániel, Ludasi Martin, Bene Mihály, Boris Bulajics, Elioma Póti Krisztián, Gréczi Gábor, Pekár László, Csillag Dárius, Csima Péter, Ba

9 cano tavasz Csala Róbert, Németh Viktor, Antal Botond, Verebélyi Konrád, Varga Róbert, Koszó Balázs, Gyagya Attila, Vladan Szavics. ber Bálint (masszőr), Horváth Zoltán (kapusedző), Bekő Balázs (vezetőedző), Visinka Ede (pályaedző), Radvánszki Dóra (fizioterapeuta), sszőr), Christian Ebala, Marko Vukaszovics, Kislőrincz György (technikai vezető). udasi Martin, Bene Mihály, Boris Bulajics, Eliomar Leo Correira Silva, bor, Pekár László, Csillag Dárius, Csima Péter, Balázs Zsolt, Forró Gyula.

10 A KTE-Phoenix Mecano kerete Mezsz. Név: Poszt: Szül.: NBI mérk./gól Németh Viktor Verebélyi Konrád Antal Botond kapus kapus kapus /0 22/ Koszó Balázs Mogyorósi József Varga Róbert Póti Krisztián Gyagya Attila Bene Mihály Forró Gyula Dejan Karan Farkas András /0 159/2 91/4 21/0 75/5 33/1 1/ Patvaros Zsolt Vladan Szavics (csk) Eliomar Leo Silva Marko Vukaszovics Christian Ebala Ludasi Martin Nagy Patrik Boris Bulajics Nagy Dániel /1 118/9 12/0 45/4 17/ Balázs Zsolt Gréczi Gábor Sidoine Oussou Csillag Dárius Csima Péter Pekár László Rajczi Péter Faragó Béni támadó támadó támadó támadó támadó támadó támadó támadó /28 34/3 191/83 Vezetőedző: Bekő Balázs

11 A Budapest Honvéd FC kerete Mezsz. Név: Poszt: Szül.: NBI mérk./gól 31 Czuczi Márton kapus /0 34 Szemerédi Norbert kapus /0 71 Kemenes Szabolcs kapus /0 3 Souleymane Tandia védő /1 4 Alekszandar Ignjatovics védő /1 8 Patrick Ikenne-King védő /0 13 Raffaele Alcibiade védő /0 25 Ivan Lovrics védő /7 36 Baráth Botond védő /1 16 Csábi Mihály Lőrinczy Attila /0 21 Andrea Mancini Drissa Diarra /1 26 Hidi Patrik /3 29 Kozma Richárd Vécsei Bálint /4 33 Boris Zsivanovics /2 77 Nagy Gergő /3 7 Vernes Richárd csatár /5 9 Délczeg Gergely csatár /20 19 Holender Filip csatár /0 22 Souleymane Diaby csatár /3 23 Emanuele Testardi csatár Bobál Gergely csatár /0 Vezetőedző: Marco Rossi Lakodalmas és Vendégház

12 A klubkártya és az online felület is kényelmesebbé teszi a jegyvásárlást július 1-től kötelező, névre szóló beléptetés működik az OTP Bank Liga mérkőzésein. A jegyek előállításakor a név, anyja neve, születési hely és idő, lakcím adatok megadása után állítják ki a belépőket. A gyors belépés segítésére négy eszköz is rendelkezésére áll szurkolóinknak. Bérlettel, klubkár tyával és online jegyvásárlással is megelőzhető a sorban állás, illetve a meccsek előtt az elővételes jegyárusításra is sor kerül, a meccs előtti két napban d é l u t á n , i l l e t v e meccsnapon 9-11 óra között. A KTE mérkőzéseire kedvezményes (diák, nyugdíjas) és ingyenes (14 éven aluliak) jegyek és bérletek is vannak, a kedvezményekre jogosító igazolványokat a belépésnél ellenőrzik, ezért kérjük szurkolóinkat, ezeket is hozzák magukkal. A 14 éven aluliaknak is jeggyel kell rendelkeznie, esetükben a klubkártya kiváltása kifejezetten hasznos, hiszen tulajdonosának csak ekkor kell megadnia adatait, meccsnapokon már nem lesz erre szükség a jegynyomtatáskor. A klubkártya használata a gyors belépés mellett számos előnnyel jár, ugyanis a városban több helyen is kedvezményekre jogosítja tulajdonosát, a részletekről folyamatosan tájékozódhatnak szurkolóink honlapunkon. A klubkártyát a Széktói Stadion főépületében lehet beszerezni 500 forintos áron. Azokban a stadionokban, ahol már kiépült a központi beléptető rendszer, mostantól lehetősége lesz drukkereinknek sorban állás és készpénz használata nélkül is belépőt vásárolni. A jegyek megrendelését regisztrációval, regisztráció nélkül, illetve a klubkártyával lehet majd végrehajtani, egy szurkoló egy tranzakció keretén belül maximum hat darab jegyet válthat. A belépőjegyek árát az OTP Bank biztonságos internetes oldalán, bankkártyával lehet kifizetni. A tranzakció után a rendszer által generált oldalt kell kinyomtatni, és azt használni a beléptető kapunál. Amennyiben a vásárlónak nincs módja azonnal kinyomtatni a jegyet, akkor a generált oldal elmenthető pdf fájlban is, ezt lehet utólag kinyomtatni. Ehhez csak a generált oldalon feltüntetett kódot kell felegyezni és a pénztárnál bemondani. A belépőket fekete-fehér nyomtatóval is ki lehet nyomtatni, nem szükséges színes berendezés. A jegyváltás során az online felületen természetesen ki lehet választani a kívánt szektort és széket, illetve a jegy típusát (kedvezményes, teljes árú). Megkérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésre feltétlenül hozzák magukkal a kedvezményes belépésre jogosító, illetve az azonosításhoz szükséges iratukat. Az internetes jegyváltáshoz kapcsolódó linket, a jövőben honlapunk kezdőlapján is megtalálhatják drukkereink a jobb felső sarokban.

13 Az U21 húzóemberei, az NBI felfedezettjei lehetnek Az új arcoknál már bemutattunk egy feltörekvő fiatalt Csillag Dárius személyében, ám nem ő az egyetlen, aki szeretne Patvaros Zsolt és Pekár László példáját követve berobbanni. A KTE ezúttal is rengeteg saját nevelésű, feltörekvő tehetség számára jelenthet kiugrási lehetőséget, akik közül talán Gréczi Gábor áll ehhez legközelebb jelenleg. Mivel klubunk tartalékcsapatot nem indít az NBIII-ban, így az U21 lesz az az együttes, ahol visszajátszóként kell húzóemberekké válniuk. A tét ott sem kicsi, hiszen a bajnoki cím és a feljutás a cél. Verebélyi Konrád (17) és Csala Róbert (18): A teljes felkészülést a felnőtt csapattal csinálták végig, lehetőséget is kaptak Bekő Balázstól. Az U21-ben megosztozhatnak a meccseken, mindketten jó adottságokkal megáldott kapusok, akiknek nem kell türelmetlennek lenniük, hiszen még 20 évesek sincsenek. Ludasi Martin: A középpályán és a védelem jobboldalán is bevethető, Bekő Balázs tetszését az U21 első felkészülési meccsén nyerte el, majd a Cegléd ellen jobbként próbálta ki vezetőedzőnk. A tartalékok között tavaly gólt is szerzett. Bene Mihály: Bár az MTK-tól érkezett, gyakorlatilag hazatért, hiszen Kecskeméten kezdett el futballozni. A Sándor Károly Akadémiát végigjárva, egy U19-es bajnoki címmel búcsúzott a kék-fehérektől. Ludasihoz hasonlóan több poszton bevethető, mindkét szélen hasznos, ballábas játékos. Farkas András (20): A legrutinosabb ebben a mezőnyben, már az NBI-ben is bemutatkozhatott. Tavasszal az NBII-ben alapember volt Baján, a védelem baloldalán és közepén sem jön zavarba. Nagy Dániel (20): Az NBIII-ban futballozott, tavasszal húzóembere volt a csapatnak négy góljával. A középpályán érzi otthon magát, gólerőssége mellett a védekezésből is maximálisan kiveszi a részét. Ő is játszott már felkészülési meccseken. Faragó Béni: Támadószellemű játékos, aki csatárként és a középpályáról indulva is otthon érzi magát. Kitűnő ballába és technikai adottságai mellett harcosságával sincs gond. Évek óta az idősebbek között kapott lehetőséget, most a felnőttek között is megmutathatta magát. Csima Péter (18): A Debrecen elleni felkészülési meccsen ünnepelte születésnapját, már 17 évesen profi szerződést kapott támadónk. Tavasszal egy sérülés hátráltatta, ám visszatérése után fontos gólokat szerzett utánpótlás bajnokikon. Keményen dolgozott a felkészülés során, tőle is sokat vár Bekő Balázs. Gréczi Gábor (20): Hatalmas gólt lőtt a Ceglédnek, a kis KTE-ben futballozott tavaly. Formája és góljai profi szerződést értek, mindkét szélen bevethető, talán neki van a legnagyobb esélye stabilizálnia helyét az első csapatban.

14 Továbbra is a Phoenix Mecano lesz névadó szponzorunk Az idei évadra a csapat névadó szponzori teendőit ismét a gépipari és elektronikai alkatrészeket gyártó Phoenix Mecano Kecskemét Kft. vállalta fel, ezt klubunk csapatbemutatóján erősítették meg a felek. Rózsa Pál, a KTE többségi tulajdonosa: Mögöttünk van egy olyan év, mely miatt szakmailag nem kell szégyenkeznünk, előkelő helyen végzett a csapat. Azon leszünk, hogy legalább ezt az eredményt el tudjuk érni, ehhez kellenek a szurkolók és a szponzorok is. Büszkén jelenthetem be, hogy a Phoenix Mecano továbbra is mezszponzorunk marad! Elismerésre méltó tény, hogy amióta csapatunk az első osztályban szerepel, minden évben sikerült mezszponzori szerződést kötni, ez egy bizalom a klub felé. Egy olyan vállalatot sikerült meggyőznünk, mely hosszú ideje támogatja Kecskemétet, sokaknak adnak munkát a városban. Köszönjük a bizalmat! Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgató eképpen nyilatkozott: Vállalatunk több év óta nyújt anyagi segítséget a labdarúgó klub fejlődéséhez ben bizalmunkat kifejezve vállaltuk fel a csapat névadó szponzori teendőit. A támogatás pozitív hatását igazolja, hogy a klub jól szerepelt az NBI-ben. Ennek fényében döntöttünk arról, hogy folytatjuk az együttműködést a klubbal és a csapat támogatásunkat élvezve tovább viselheti a KTE-Phoenix Mecano nevet. Nagy örömmel fogadtuk a klub utánpótlás-nevelés erősítésére vonatkozó koncepcióját, a szervezéssel kapcsolatos új, fiatalos lendületét. A több mint ezer főt foglalkoztató vállalat vezetőjeként dolgozóink pozitív érdeklődését látva bízom abban, hogy a magyar labdarúgás színvonala tovább növekszik, amit az összefogással, a minőségre való törekvéssel és a tenni akarással tudunk erősíteni. A névadó Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-ről: A Phoenix Mecano Kecskemét Kft ban alakult a Phoenix Mecano cégcsoport tagjaként, tulajdonosa 100%ban a svájci Phoenix Mecano AG. A társaság gépipari és elektronikai alkatrészeket gyárt és fejleszt. A termelés hat gyártóegységben folyik. Termékcsoportok: elektromos házak, műszerdobozok, fóliatasztatúrák, emelőberendezések, vezérlőegységek, kézikapcsolók, elektromos motorok, transzformátorok, tápegységek, műanyag komponensek, lineáris egységek, védőrácsrendszerek. A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. két évtizede jelentős gazdasági potenciált képvisel a dél-alföldi régióban. Aktívan részt vesz a foglalkoztatási helyzet javításában, a munkahelyteremtésben, nyereségének jelentőshányadát fejlesztések, beruházások megvalósítására fordítja. Folyamatosan kutatja a növekedés és a még magasabb fokú hatékonyság elérésének módjait, gyártótevékenysége során az elérhető legmodernebb technológiákat alkalmazza. Teret ad az innovációnak és előtérbe helyezi a termékek hozzáadott értékének növelését. A társaság K+F egysége termékfejlesztéssel illetve a termékpaletta optimalizálásával foglalkozik. A vállalat óriási mértékben fejlődött az elmúlt húsz év alatt ban 44 alkalmazottal 7 millió euró árbevételt ért el, 2012-ben pedig 1100 dolgozóval 134 millió eurót. A nemzetközi társaság összárbevételének mintegy egynegyedét a magyar alkalmazottak állítják elő. Az elmúlt húsz év alatt a termelőterület nagysága 40 ezer négyzetméterre növekedett. Az eddigi beruházások összértéke megközelíti a 70 millió eurót.

15

16 Az őszi menetrend NBI 1. forduló KTE-Phoenix Mecano Bp. Honvéd 18:30 (Sport2) NBI 2. forduló Kaposvár KTE-Phoenix Mecano 19: NBI 3. forduló KTE-Phoenix Mecano Mezőkövesd 16:30 (Sport1) NBI 4. forduló DVTK - KTE-Phoenix Mecano 16:30 (Sport1) NBI 5. forduló KTE-Phoenix Mecano Haladás 19:00 (MTVA) NBI 6. forduló FTC KTE-Phoenix Mecano 19:00 (Sport1) NBI 7. forduló KTE-Phoenix Mecano PMFC-Matias NBI 8. forduló Videoton - KTE-Phoenix Mecano NBI 9. forduló KTE-Phoenix Mecano Győri ETO NBI 10. forduló MTK KTE-Phoenix Mecano NBI 11. forduló KTE-Phoenix Mecano - DVSC NBI 12. forduló KTE-Phoenix Mecano MVM Paks NBI 13. forduló Lombard Pápa KTE-Phoenix Mecano NBI 14. forduló KTE-Phoenix Mecano - Újpest NBI 15. forduló Puskás FC KTE-Phoenix Mecano NBI 16. forduló Bp. Honvéd KTE-Phoenix Mecano NBI 17. forduló KTE-Phoenix Mecano - Kaposvár

KTE-Phoenix Mecano. PMFC-Matias. A Kecskeméti TE ingyenes kiadványa 2013. szeptember 14.

KTE-Phoenix Mecano. PMFC-Matias. A Kecskeméti TE ingyenes kiadványa 2013. szeptember 14. KTE-Phoenix Mecano PMFC-Matias MŰSORFÜZET A Kecskeméti TE ingyenes kiadványa 203. szeptember 4. Először győznénk le a Pécset hazai pályán NBI-es mérkőzésen még nem győztük le a Pécset hazai környezetben,

Részletesebben

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2011. május 26-i ülésére

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2011. május 26-i ülésére Tárgy: A Békési Férfi Kézilabda Kft. 2010. évi szakmai és gazdasági beszámolója Elıkészítette: Polgár Zoltán ügyvezetı Békési Férfi Kézilabda Kft. Véleményezı Pénzügyi Bizottság, bizottság: Oktatási, Kulturális

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE03007/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE03007/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06284/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06284/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE03113/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE03113/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. november 12-i ülésére Tárgy: Tájékoztató a Zirci BULI, a Bakonyi Betyárnapok és a Bakonyi Vágta jövőjével kapcsolatos egyeztetésekről

Részletesebben

KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu

KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu Nemzeti Sport Intézet részére 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3 Tárgy: negyedéves

Részletesebben

1 / 11 2014.10.31. 12:35

1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Városi Kézilabda Klub Nyírbátor VKK Nyírbátor 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

Az ideiglenes visszatérő

Az ideiglenes visszatérő 2011. www.dvtk.eu Ôszi szezon 3. szám A Diósgyőri VTK ingyenes, alkalmi kiadványa Otp Bank Liga 3. forduló Vadász Viktor: Takács Péter: UltraHang: Vidi-DVTK visszatekintő Az ideiglenes visszatérő 4. oldal

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE02917/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE02917/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés

Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés Szociális és Gyermekvédelmi Iroda Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés A Segítő Kéz Kispesti

Részletesebben

be/sfp-8796/2015/mlsz

be/sfp-8796/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szolnoki MÁV Futball Club Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Szolnoki MÁV FC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági

Részletesebben

Készült: Készítette: IBS Kutató és Tanácsadó Kft

Készült: Készítette: IBS Kutató és Tanácsadó Kft A feldolgozott interjúk alapján készült áttekintő értékelő tanulmány Készült: A szlovák-magyar határmenti migráció/slovensko-maďarská pohraničná migrácia HUSK 1101/1.2.1/0171 számú projekt keretében a

Részletesebben

be/sfphpm01-08489/2015/mlsz

be/sfphpm01-08489/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve i Labdarúgó Club Közös Torna Egylet Sportiskola A kérelmező szervezet rövidített neve i LC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2590 A kérelmező

Részletesebben

Pályázat. a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára

Pályázat. a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára Pályázat a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára Készítette: Gyöngyösi János Mesteredző Tartalom I. Személyi adatok II. Az Alapszabály 36 (2) bekezdésében meghatározott feladatok végrehajtása

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06305/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06305/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2 1 / 11 2012. 05. 31. 23:01 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZİ ADATAI A kérelmezı szervezet teljes neve: A kérelmezı szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE 2006-2010 Felülvizsgálat ideje: 2007. december 31. OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI,

Részletesebben

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

WRC autó is ott száguld majd az évzárón

WRC autó is ott száguld majd az évzárón A felújítás kezdete óta az idei Szilveszter Rallye lesz az első verseny a Hungaroringen WRC autó is ott száguld majd az évzárón Hivatalosan még csak nemrég van lehetőség az idei, 17. alkalommal megrendezendő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI ÖREGFIÚ (,,U34 ) Pest megyei öregfiú (,,U34-es ) nagypályás labdarúgó- 2015/2016. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

BESZÁMOLÓ A 2013/14 NEVELÉSI ÉV TAPASZTALATAIRÓL

BESZÁMOLÓ A 2013/14 NEVELÉSI ÉV TAPASZTALATAIRÓL Budapest Főváros XXIII. Ker. Soroksár Önkormányzat, II. sz. Napsugár Óvoda 1239 Budapest, Grassalkovich út 297 1. Személyi feltételek BESZÁMOLÓ A 2013/14 NEVELÉSI ÉV TAPASZTALATAIRÓL A 2013/2014- es nevelési

Részletesebben

Dávidné B. Hidvégi Julianna Szász Henriett A Kapu Program

Dávidné B. Hidvégi Julianna Szász Henriett A Kapu Program Dávidné B. Hidvégi Julianna Szász Henriett A Kapu Program A Kapu Program kifejlesztője a Béthel Alapítvány amelynek jogelődje 1994-ben kezdte meg működését. Az Alapítvány fő célja a kezdetektől fogva a

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Szakmai és pénzügyi terv

Magyar Labdarúgó Szövetség. Szakmai és pénzügyi terv Magyar Labdarúgó Szövetség Szakmai és pénzügyi terv 2016 Bevezetés Az Alapszabály értelmében az MLSZ köteles évente a Küldöttközgyűlésen tárgyalni a szövetség soron következő szakmai- és pénzügyi tervét.

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETI RÖGBI BAJNOKSGÁNAK és további versenyeinek 2014/2015. ÉVI KIÍRÁSA MAGYAR RÖGBI SZÖVETSÉG Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. III. Telefon: (36)- 30 450 5006

Részletesebben

1 / 19 2013.10.28. 21:38

1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Balmaz Utánpótlás Kézilabda Egyesület BUKE 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

Egy lépéssel a kortársak előtt

Egy lépéssel a kortársak előtt Egy lépéssel a kortársak előtt A nagy feltalálók mindig megelőzik saját korukat. A BÁNKUTI MotorSport 12 éves tehetsége, Vaskó Dominik egy nap versenymérnök, vagy feltaláló szeretne lenni. Ezt az álmát

Részletesebben

Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas.

Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas. Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas.hu Tartalomjegyzék 1. Bevezető 2. 2014. évi Versenyrendszer 3. 2014. évi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI I. OSZTÁLY Pest megyei I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgóbajnokság versenykiírása 2014/2015.

Részletesebben

Pályázat az Innov-8 Áttérés a természetes futásra! című felhívására

Pályázat az Innov-8 Áttérés a természetes futásra! című felhívására a gpstrade csoport tagja info@multinavigator.hu Pályázat az Innov-8 Áttérés a természetes futásra! című felhívására Novai Éva Tájfutó Egyesület: Zalaegerszegi Tájfutó Club 2012. évi szezoncél: Szülés utáni

Részletesebben

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, Sóstói út 24. 4400 l./ A bajnokság célja: Nyíregyháza Város 2013-2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Részletesebben

Szakképzés Foglalkoztatás Gyakorlati képzés Pályakezdők Munkaerő-piaci kereslet-kínálat. Tanulmány

Szakképzés Foglalkoztatás Gyakorlati képzés Pályakezdők Munkaerő-piaci kereslet-kínálat. Tanulmány Szakképzés Foglalkoztatás Gyakorlati képzés Pályakezdők Munkaerő-piaci kereslet-kínálat Tanulmány Pályakezdő szakmunkások elhelyezkedésének alakulása Gazdálkodók szakképző iskolát végzettek, felsőfokú

Részletesebben

J/55. B E S Z Á M O L Ó

J/55. B E S Z Á M O L Ó KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA J/55. B E S Z Á M O L Ó az Országgyűlés részére a Közbeszerzések Tanácsának a közbeszerzések tisztaságával és átláthatóságával kapcsolatos tapasztalatairól, valamint a 2005. január

Részletesebben

Fekete István Általános Iskola és Községi Könyvtár 2012/2013. tanévre vonatkozó Munkaterve

Fekete István Általános Iskola és Községi Könyvtár 2012/2013. tanévre vonatkozó Munkaterve Fekete István Általános Iskola és Községi Könyvtár 2012/2013. tanévre vonatkozó Munkaterve A munkatervet készítette: Magyarfiné Kalmár Franciska igazgató A munkatervet jóváhagyó nevelőtestületi döntés

Részletesebben

A Polgármester tájékoztatója az elmúlt időszakról.

A Polgármester tájékoztatója az elmúlt időszakról. Pitvaros Községi Önkormányzat Polgármesterétől 6914 Pitvaros, Kossuth Lajos u. 30. Tel.: 62/522-411, 20/399-46-06 e-mail: rado.tibor@oroscom.hu polghiv@pitvaros.hu www.pitvaros.hu A Polgármester tájékoztatója

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. október 14-i soros nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. október 14-i soros nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: 2011. október 14-i soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás polgármester Novák-Kovács Zsolt Ferencz Kornél alpolgármester képviselő

Részletesebben

Tartalom. Szellemi Diákolimpia versbe szedve. ECDL vizsga. Március 15. Sport az iskolában. Mi is voltunk versenyen és sikereket értünk el

Tartalom. Szellemi Diákolimpia versbe szedve. ECDL vizsga. Március 15. Sport az iskolában. Mi is voltunk versenyen és sikereket értünk el 2013. március-április II. évfolyam 7-8. szám Tartalom Szellemi Diákolimpia versbe szedve ECDL vizsga Március 15. Sport az iskolában Mi is voltunk versenyen és sikereket értünk el Természetismereti vetélked

Részletesebben

be/sfp-09450/2015/mlsz

be/sfp-09450/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Etyek Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Etyek SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 600 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Adászteveli hírmondó

Adászteveli hírmondó Adászteveli hírmondó December 17-én tartottuk a Szeretet ünnepét. Az óvodások, iskolások és a helyi fiatalokból álló kultúrcsoportok műsorral köszöntötték a lakosságot. 2012. január 3. évfolyam 1. szám

Részletesebben

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3.

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 8. szám Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. bajnokcsapataink Bajnok

Részletesebben

2010. december 19. V. forduló A dupla forduló második felvonása

2010. december 19. V. forduló A dupla forduló második felvonása 2010. december 19. V. forduló A dupla forduló második felvonása A közlésben közreműködnek: Rádió Majsa (Fm 88,2) www.radiomajsa.hu Kunsági Hírlap kunsagihirlap@colonial.hu Régió Napló www.regionaplo.hu

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V

J E G Y Z Õ K Ö N Y V ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu Száma: 7-105/2012. J E G Y Z Õ K Ö N Y

Részletesebben

2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról

2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról 1 / 130 2016.04.20. 11:59 2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról 2016.01.01 2016.04.30 44 2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról Az Országgyűlés figyelemmel az államháztartás

Részletesebben

VÍGH ANTAL EMBERKERESKEDELEM ELLENI HARC A HATÁRİRSÉGNÉL EGY KONKRÉT BŐNCSELEKMÉNY BEMUTATÁSA ALAPJÁN. A Határırség nyomozó hatósági hatásköre

VÍGH ANTAL EMBERKERESKEDELEM ELLENI HARC A HATÁRİRSÉGNÉL EGY KONKRÉT BŐNCSELEKMÉNY BEMUTATÁSA ALAPJÁN. A Határırség nyomozó hatósági hatásköre VÍGH ANTAL EMBERKERESKEDELEM ELLENI HARC A HATÁRİRSÉGNÉL EGY KONKRÉT BŐNCSELEKMÉNY BEMUTATÁSA ALAPJÁN A Határırség nyomozó hatósági hatásköre A büntetıeljárási törvény 2006. július 1-jén hatályba lépett

Részletesebben

A TANÁCS 479/2008/EK RENDELETE

A TANÁCS 479/2008/EK RENDELETE 2008.6.6. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 148/1 I (Az EK-Szerződés/Euratom-Szerződés alapján elfogadott jogi aktusok, amelyek közzététele kötelező) RENDELETEK A TANÁCS 479/2008/EK RENDELETE (2008.

Részletesebben

A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási helyzete

A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási helyzete VÉDETT SZERVEZETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási helyzete Felmérés az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával Készítette: Balogh Zoltán, Dr. Czeglédi

Részletesebben

be/sfp-10123/2015/mlsz

be/sfp-10123/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Piricse Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Piricse SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1683 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Nagy öröm számunkra, hogy az egyesület közhasznú lett 2014. május 23-án.

Nagy öröm számunkra, hogy az egyesület közhasznú lett 2014. május 23-án. 2015. évben végzett feladatok részletes bemutatása Az egyesület tagjai 2015 évben is önkéntes munkavégzésben vettek részt az egyesület rendezvényeiben, a rendezvények, vetélkedők szakmai anyagának összeállításában,

Részletesebben

be/sfp-08089/2015/mlsz

be/sfp-08089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaliget Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Abaliget Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3170 A kérelmező

Részletesebben

Juhász Gyula: Húsvétra

Juhász Gyula: Húsvétra Röjtökmuzsaj Önkormányzatának lapja IX. évfolyam 1. szám 2016. március Juhász Gyula: Húsvétra Köszönt e vers, te váltig visszatérő Föltámadás a földi tájakon, Mezők smaragdja, nap tüzében égő, Te zsendülő

Részletesebben

ÜZLETI TERV Dombóvári Művelődési Ház Nonprofit Kft.

ÜZLETI TERV Dombóvári Művelődési Ház Nonprofit Kft. ÜZLETI TERV Dombóvári Művelődési Ház Nonprofit Kft. Készült: Dombóvár Város Önkormányzata részére Dombóvár, 2016. április 8. A DMH Nonprofit Kft. célja a Tinódi Ház működtetése, a színvonalas kulturális,

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága. Jegyzőkönyv

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága. Jegyzőkönyv Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága Jegyzőkönyv Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport

Részletesebben

Beszámoló a családsegítő szolgálat 2014 évi munkájáról

Beszámoló a családsegítő szolgálat 2014 évi munkájáról Beszámoló a családsegítő szolgálat 2014 évi munkájáról Az Útkeresés Segítő Szolgálat az alapító okiratában foglaltaknak megfelelően a 85324-4 szakfeladat számon működteti a családsegítést, mint önálló

Részletesebben

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016.

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. 1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. évi terveiről Egyesület neve: Ózdi Teknőc Futó Club Egyesület címe:

Részletesebben

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tápiószőlősi Községi Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 60908 A kérelmező jogállása

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. március 6. www.svse.hu SVSEGYSEV Békéscsaba 1912 Előre HAJRÁ VASÚT! Szántó Csaba: Kemény meccsre, de győzelemre számítok a Békéscsaba ellen Egy izgalmas, fordulatos hazai döntetlen,

Részletesebben

Szervezeti Működési Szabályzata

Szervezeti Működési Szabályzata Szervezeti Működési Szabályzata 2013 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 1.1. A SZMSZ célja, tartalma 1.2. A SZMSZ hatálya 1.3. Az SZMSZ elfogadása, jóváhagyása, nyilvánossága 2. Az intézmény általános jellemzői

Részletesebben

Beszámoló. Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05.

Beszámoló. Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05. Beszámoló Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05. A Projecte Hombre Szövetség (Spanyolország) Baleár-szigeteken működő programja, a Domin Alapítvány (Lengyelország), a Leo Amici Alapítvány (Magyarország) és a Belvárosi

Részletesebben

Magyarajkú, nem-magyar állampolgárságú tanulók nevelésének, oktatásának helyzete a magyar közoktatásban. Készítette: Kováts András és Medjesi Anna

Magyarajkú, nem-magyar állampolgárságú tanulók nevelésének, oktatásának helyzete a magyar közoktatásban. Készítette: Kováts András és Medjesi Anna Magyarajkú, nem-magyar állampolgárságú tanulók nevelésének, oktatásának helyzete a magyar közoktatásban Készítette: Kováts András és Medjesi Anna Budapest, 2005 1 Összefoglaló A magyar nemzetiségű külföldi

Részletesebben

Könyvelői Klub INGATLANOK ÉS BEFEKTETÉSE SZÁMVITELI ÉS ADÓZÁSI KÉRDÉSEI KÖNYVELŐI KLUB - 2013. SZEPTEMBER 11 - BUDAPEST. Áfa

Könyvelői Klub INGATLANOK ÉS BEFEKTETÉSE SZÁMVITELI ÉS ADÓZÁSI KÉRDÉSEI KÖNYVELŐI KLUB - 2013. SZEPTEMBER 11 - BUDAPEST. Áfa KÖNYVELŐI KLUB - 2013. SZEPTEMBER 11 - BUDAPEST Konzultáns: Horváth Józsefné okl. könyvvizsgáló, okl. nemzetközi áfa- és adóigazgatósági adószakértő, jogi szakokleveles közgazdász; költségvetési minősítésű

Részletesebben

1996. évi CXXVI. törvény. a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról

1996. évi CXXVI. törvény. a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról 1996. évi CXXVI. törvény a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (a továbbiakban: Szja tv.)

Részletesebben

Otthonunk on-line 2015.10.

Otthonunk on-line 2015.10. Otthonunk on-line 2015.10. A Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége hivatalos lapja Tájékoztató a jegyző társasházak feletti törvényességi felügyeletének eljárási szabályairól 2014. február

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015. PB JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol vannak: Meghívottak: A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről Polgármesteri

Részletesebben

A Magyar Szegénységellenes Hálózat Alapítvány. 2009. évi közhasznúsági jelentése

A Magyar Szegénységellenes Hálózat Alapítvány. 2009. évi közhasznúsági jelentése A Magyar Szegénységellenes Hálózat Alapítvány 2009. évi közhasznúsági jelentése 1. Számviteli beszámoló és könyvvizsgálói jelentés (vezetıi levéllel együtt) (mellékelve) 2. A Magyar Szegénységellenes Hálózat

Részletesebben

Hatályba lépés ideje: 2013. december 21.

Hatályba lépés ideje: 2013. december 21. Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakiskola Szervezeti és Működési Szabályzata Hatályba lépés ideje: 2013. december 21. T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság VESZPRÉM MEGYEI II. OSZTÁLY Veszprém Megyei II. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó AZ ÖNKORMÁNYZAT 2011. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI GAZDÁLKODÁSÁRÓL. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2.

B E S Z Á M O L Ó AZ ÖNKORMÁNYZAT 2011. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI GAZDÁLKODÁSÁRÓL. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. B E S Z Á M O L Ó AZ ÖNKORMÁNYZAT 2011. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI GAZDÁLKODÁSÁRÓL A tájékoztatót előzetesen véleményezi a Pénzügyi és Ügyrendi

Részletesebben

2016. Kőbányai Gézengúz Óvoda 1107 Budapest, Zágrábi u. 13/a. Szervezeti és Működési Szabályzat. Készítette: Murányiné Bényei Ibolya óvodavezető

2016. Kőbányai Gézengúz Óvoda 1107 Budapest, Zágrábi u. 13/a. Szervezeti és Működési Szabályzat. Készítette: Murányiné Bényei Ibolya óvodavezető Ügyirat szám:ii/11/63/2016 Kőbányai Gézengúz Óvoda 1107 Budapest, Zágrábi u. 13/a. Szervezeti és Működési Szabályzat 2016. Készítette: Murányiné Bényei Ibolya óvodavezető TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

Részletesebben

Az olvasókörök társadalmi, közéleti tevékenysége az 1940-es években Szóró Ilona Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szoro.ilona@kello.hu

Az olvasókörök társadalmi, közéleti tevékenysége az 1940-es években Szóró Ilona Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szoro.ilona@kello.hu DOI: 10.18427/iri-2016-0057 Az olvasókörök társadalmi, közéleti tevékenysége az 1940-es években Szóró Ilona Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szoro.ilona@kello.hu A 20. század közepén az agrárvidékek lakosságának,

Részletesebben

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009 96 97 98 99 100 SKAohsiung: A BAJNOK ÚTJA,,Hatéves voltam, amikor édesapám ismerôse révén elmehettem egy karateedzésre. Ahogy beléptem, iszonyú hangzavar, kiabálás, egymással harcoló fehér ruhás emberek

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Állami Számvevőszék 2012. évi szakmai tevékenységéről és beszámoló az intézmény működéséről ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK.

TÁJÉKOZTATÓ. az Állami Számvevőszék 2012. évi szakmai tevékenységéről és beszámoló az intézmény működéséről ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK. ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK TÁJÉKOZTATÓ az Állami Számvevőszék 2012. évi szakmai tevékenységéről és beszámoló az intézmény működéséről J/l 0973 201 3. ápri lis ISSN 2063-546X T A R T A L O M 1. AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK

Részletesebben

KÖZLEMÉNY LUSS HU FTC 2014

KÖZLEMÉNY LUSS HU FTC 2014 KÖZLEMÉNY A Ferencvárosi Torna Club és a Lagardére Unlimited Stadium Solutions közös megbeszéléseket követően döntött az új FTC stadionba érvényes bérletek áráról. A Ferencvárosi Torna Club és a Lagardére

Részletesebben

Az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatairól beszámoló

Az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatairól beszámoló Tengelic Község Jegyzője Tervezet Az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatairól beszámoló A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. tv. 96. (6) bekezdése írja

Részletesebben

Rövidített sportágvezetői értékelések:

Rövidített sportágvezetői értékelések: Szakmai értékelés: A csapat összetétele atlétika 14 fő judo 8 fő műugrás 1 fő Rg. 6 fő sportlövészet 10 fő taekwondo 1 fő tenisz 3 fő torna 5 fő úszás 8 fő vívás 16 fő vízilabda 13 fő Összesen 85 fő A

Részletesebben

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA 2007.

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA 2007. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKJÓLÉTI SZOLGÁLTATÁSTERVEZÉSI KONCEPCIÓ 2007. T A R T A L O M J E G Y Z É K I. A szociális és gyermekjóléti szolgáltatástervezés.... 2 1.1.

Részletesebben

be/sfp-11070/2016/mlsz

be/sfp-11070/2016/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve FÉNYESLITKEI SPORTEGYESÜLET A kérelmező szervezet rövidített neve FSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1592 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dunaújvárosi Sárkányok SE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYEI III. OSZTÁLY Megyei-Budapesti III. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság

Részletesebben

A barlangrajztól az internetig címmel médiatörténeti áttekintést adott egy 12 részes tévé sorozatban vendégelőadók segítségével.

A barlangrajztól az internetig címmel médiatörténeti áttekintést adott egy 12 részes tévé sorozatban vendégelőadók segítségével. TÓTH TAMÁS ANTAL szerkesztő A képzés során trénerként működik közre. Végzettsége Szent István Egyetem Jászberényi Kar andragógia szak A sajtó különböző területein szerezett tapasztalatot, nyomtatott, írott

Részletesebben

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bükkszentkereszti Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Bükkszentkereszti SK. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 157 A kérelmező

Részletesebben

B/6 EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÖTELEZETTSÉG A SZERZŐDÉSI JOGBAN (ADÁSVÉTEL, VÁLLALKOZÁS, MEGBÍZÁS, BIZTOSÍTÁS)

B/6 EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÖTELEZETTSÉG A SZERZŐDÉSI JOGBAN (ADÁSVÉTEL, VÁLLALKOZÁS, MEGBÍZÁS, BIZTOSÍTÁS) EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÖTELEZETTSÉG ALAPELVI SZINTEN 4. (1) A polgári jogok gyakorlása és a kötelezettségek teljesítése során a felek a jóhiszeműség és tisztesség követelményének megfelelően, kölcsönösen együttműködve

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 24/2014 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2014.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-115/2014 (06.26) ELN-116/2014 (06.26) ELN-117/2014 (06.26) ELN-118/2014 (06.26) ELN-119/2014

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Soroksár SC. 2015. november 28. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Soroksár SC. 2015. november 28. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. november 28. www.svse.hu Soproni VSE Soroksár SC HAJRÁ VASÚT! Hotel Sopron FOGLALJA LE BORHÁZUNKAT! Családi vagy céges rendezvény? Borházunk kis létszámú (max. 40 fő) esküvők, találkozók,

Részletesebben

A KE00177/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE00177/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE00177/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE00177/2013/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Aligátor Vízilabda

Részletesebben

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. április 27-én (péntek) 10.00 órakor tartott rendkívüli ülésérıl

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. április 27-én (péntek) 10.00 órakor tartott rendkívüli ülésérıl 8401-4 J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. április 27-én (péntek) 10.00 órakor tartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Dr. Szentgyörgyi

Részletesebben

Szervezeti és Működési Szabályzat 2015/2016

Szervezeti és Működési Szabályzat 2015/2016 Szervezeti é s M űködési Szabályzat Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium (036379) Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium Székhelye: 7200 Dombóvár, Bajcsy-Zs. utca 2. Iktatószám:.. Ügyintéző: Dr. Szenyéri Zoltán

Részletesebben

be/sfp-4204/2015/mkosz

be/sfp-4204/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Herceghalmi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve HHSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

be/sfp-08451/2015/mlsz

be/sfp-08451/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bajánsenye Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bajánsenye SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1793 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Orbánhegyi Óvodák HÁZIREND. Készítette: Imrikné Krébecz Anita Érvényes: 2015.09.01.

Orbánhegyi Óvodák HÁZIREND. Készítette: Imrikné Krébecz Anita Érvényes: 2015.09.01. Orbánhegyi Óvodák HÁZIREND Készítette: Imrikné Krébecz Anita Érvényes: 2015.09.01. Az Orbánhegyi Óvodák házirendje az alábbi törvényeknek megfelelően készült: 2011.évi CXC köznevelési törvény továbbiakban:

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2014. április 30-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2014. április 30-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Békési Rendőrkapitányság Békés városában végzett 2013. évi tevékenységéről Előkészítette: Ladányi Zoltán r. alezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezető Véleményező bizottság:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. április 26-án 18,40 órai kezdettel. tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. április 26-án 18,40 órai kezdettel. tartott üléséről 10 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. április 26-án 18,40 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATOK GAZDÁLKODÁSÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

ÖNKORMÁNYZATOK GAZDÁLKODÁSÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK Tartalom 2006. 1. szám Tartalom: SZERKESZTŐSÉGI ROVAT JOGSZABÁLYVÁLTOZÁSOK Jogszabályfigyelő Közösségi jogszabályváltozások Jogszabályfigyelő Hazai jogszabályváltozások JOGÉRTELMEZÉS A helyi önkormányzatok

Részletesebben

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS HATÁROZATA

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS HATÁROZATA EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2013.10.16. COM(2013) 703 final Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS HATÁROZATA az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alapnak az Európai Parlament, a Tanács és a Bizottság

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÓ KÖZIGAZGATÁS AKTUÁLIS KÉRDÉSEI

A SZOLGÁLTATÓ KÖZIGAZGATÁS AKTUÁLIS KÉRDÉSEI MISKOLCI EGYETEM ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KÖZIGAZGATÁSI JOGI TANSZÉK A SZOLGÁLTATÓ KÖZIGAZGATÁS AKTUÁLIS KÉRDÉSEI SZERZŐ: GÖMÖRINÉ KONYHA OLÍVIA IGAZGATÁSSZERVEZŐ SZAK LEVELEZŐ TAGOZAT KONZULENS: NYITRAI

Részletesebben

KOORDINÁCIÓS TANÁCSNOK BESZÁMOLÓ. A Csepeli Tűzőrség 2006. évi munkájáról

KOORDINÁCIÓS TANÁCSNOK BESZÁMOLÓ. A Csepeli Tűzőrség 2006. évi munkájáról BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA KOORDINÁCIÓS TANÁCSNOK BESZÁMOLÓ A Csepeli Tűzőrség 2006. évi munkájáról Készítette: Botos László Tűzőrségparancsnok Dr. Kerpán Mátyásné Közbiztonsági Főmunkatárs

Részletesebben

be/sfphpm01-08226/2015/mlsz

be/sfphpm01-08226/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kaposfüred Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Kaposfüred SC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1483 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016. MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBA LL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

MÁTÉTELKI HÍREK 31.szám Mátételke község Önkormányzatának friss hírei

MÁTÉTELKI HÍREK 31.szám Mátételke község Önkormányzatának friss hírei MÁTÉTELKI HÍREK 31.szám Mátételke község Önkormányzatának friss hírei KÖSZÖNET az augusztus 11.-i FALUNAPI rendezvényünk támogatóinak. Az összefogásnak, a támogatásnak volt köszönhető, hogy falunapunk

Részletesebben

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somoskőújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 3-án 17 00 órai kezdettel a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban tartott közmeghallgatáson.

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével c. könnyített

Részletesebben