CAT-130 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CAT-130 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ"

Átírás

1 CAT-130 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Autó s sztereó DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/MP4 lejá tszó PLL FM Sztereó rá dió val Radio Data System 3.0 hü velykes TFT-LCD SD/MMC ká rtyabemenet Lehajtható /levehetıelılap

2 MINDENEK ELİ TT ÓVINTÉZKEDÉSEK: FIGYELMEZTETÉS: A VEZÉRLÉSEK, BEÁLLÍTÁSOK VAGY TELJESÍTMÉNYEK MÁS IRÁNYÚ HASZNÁLATA, MINT AZ ITT LEÍRTAK, VESZÉLYES SUGÁRZÁSKITETTSÉGET EREDMÉNYEZHETNEK. OPTIKAI MŐSZEREK HASZNÁLATA NÖVELHETI A SZEMET ÉRHETİ VESZÉLYEKET. Tartsa kéznél ezt a könyvet, tanulmányozza a kezelési folyamatokat. Tartsa a hangerıt elég alacsony szinten ahhoz, hogy az autón kívüli zajokat meghallja. Védje a terméket nedvességtıl. Ha az akkumulátort lekapcsolja, vagy kimerül, az elıre beállított memória törlıdik és újra kell programozni. FUNKCIÓK: DVD videólejátszás Lehetséges DVD videók lejátszása, DVD+-R, DVD+-RW és DVD+-DL lemezekrıl. PBC-kompatibilis videócd-k Lehetséges PBC (lejátszásvezérelt) videócd-k lejátszása. CD lejátszás Lehetséges zene CD/CD-R/CD-RW lejátszása. MP3 állományok lejátszása Lehetséges CD-ROM/CD-R/CD-RW-re rögzített MP3 állományok lejátszása. MP4 állományok lejátszása Lehetséges MP4 állományok lejátszása. PAL/NTSC kompatibilitás Ez a készülék PAL/NTSC kompatibilis. Ha más összetevıket csatlakoztat a készülékhez, gyızıdjön meg róla, hogy legyenek kompatibilisek a videorendszerrel, másképp a képet nem lehet helyesen visszaadni. Multi-audio Kívánsága szerint válthat a DVD-re rögzített több hangrendszer között. Több feliratozás Kívánsága szerint válthat a DVD-re rögzített több feliratozási nyelv között. Több filmezési szög Kívánsága szerint válthat a DVD-re rögzített több filmezési szög között. Ha egy mővelet tiltott Mikor egy DVD-filmet néz és egy mőveletet akar végrehajtani, lehet hogy a lemez nem hajtja végre. Ilyenkor ez a jel jelenik meg a képernyın.

3 BESZERELÉS ÓVINTÉZKEDÉSEK Válassza meg a beszerelési helyet gondosan, hogy a készülék ne zavarja a vezetıt a normális vezetıi tevékenységben. Kerülje a készülék olyan helyre való szerelését ahol magas hınek, úgy mint közvetlen napsugárzás, meleg levegı a befúvótól vagy ahol pornak, szennyezıdésnek vagy túlzott vibrálásnak van kitéve. A biztonságos és biztos beszerelés érdekében ne használjon a szállított szerelési eszközökön kívül mást. Gyızıdjön meg róla szerelés elıtt, hogy eltávolította az elılapot. MEGJEGYZÉS : Az autórádió beszerelési szöge nem haladhatja meg a 30 -ot, különben az elılap nem nyílik ki. English Release screw and bracket TAP Bend these claws, if necessary Translation Vegye ki a csavarokat és a keretet Fül Hajtsa le ezeket ha szükséges Megjegyzés: İrizze meg jól a kioldó kulcsot, még szüksége lehet rá a jövıben a készülék kiszereléséhez.. Az elılap lehajtása és levétele. Lopásmegelızésként a készülék elılapja levehetı. AZ ELÕLAP LEHAJTÁSA ÉS LEVÉTELE/FELTÉTELE Mielıtt levennéaz elılapot, elıször kapcsolja ki a készüléket a gombbal. Ezután nyomja meg a gombot és vegye le az elılapot maga feléhúzva. Megjegyzések: Ne nyomja nagy erıvel az elılapot a készüléknek mikor teszi fel. Könnyen feltehetı ha finoman nekinyomja a készüléknek. Mikor magánál tartja az elılapot, tegye a csomagban található keménytokba. Ne gyakoroljon túlzott nyomást a kijelzıre feltevés közben.

4 A KESZÜLÉK RÖGZÍTÉSÉHEZ 1. KÉSZÜLÉK MŐSZERFAL 2. SZERELİ KERET 3. MŐSZERFAL 4. HEXAGONÁLIS ANYACSAVAR 5. BIZTONSÁGI ALÁTÉT 6. LAPOS ALÁTÉT 7. KAROSSZÉRIA 8. HÁTULSÓ TARTÓ HEVEDER 9. MENETVÁGÓ CSAVAR 10. M5 X15 HEXAGONÁLIS ANYACSAVAR HUZALOK BEKÖTÉSE BE / KI CSATLAKOZÓ DVD Audio kimenet (szürke) hátulsó: Fehér (L) Vörös (R) Csatlakoztassa ezt a huzalt a hátulsó ülés A/V monitorjához, hogy élvezhesse a DVD filmet. Audio kijövet (elsı): Fehér (L) Vörös (R) Audio kijövet (hátsó): Fehér (L) Vörös (R) Audio bemenet : Fehér (L) Vörös (R) Video kijövet (sárga) : Sárga (dugasz) KülsıA/V rendszer kijelzıjéhez kapcsolás Video bemenet (fekete) : Sárga (dugasz) Külsıvideofelszereléshez csatlakoztatás Hátsókamera bemenet (fekete) : Kék (dugasz) Csatlakoztassa ide a hátrameneti kamera kijövetét KONTROL HUZAL Parkolás (szürke) : Csatlakoztassa ezt a huzalt a gépkocsi kézifékrendszeréhez Telefon némítása (fekete) : Csatlakoztassa a mobiltelefonhoz Hívásfogadás esetén a hangot elnémítja. Hátrameneti kamera (Piros) : Csatlakoztassa az a hátsókamerához hátramenethez Hátramenet alatt ez a huzal magas feszültség alatt kell legyen. KÉPKIJELZÉS NÉLKÜLI VEZETÉS Kövesse az alábbi beszerelési tanácsokat, hogy az autómozgása közben az LCD képernyın ne jelenjen meg kép. Csak hang hallható a hangszórókból. Megjegyzés: -Csak a hang hallhatóha az autómozgásban van. - Tanulmányozza és kövesse az országa törvényeit a vezetés közbeni videolejátszásról. Vigyázat: - Ne próbálja egyedül beszerelni, ha az utasítások nem tiszták. Tanácskozzon az eladóval a beszerelési folyamatról.

5 English Top view FRONT SIDE OPEN GRAY WHITE BLACK RED To: Hand break switch Translation Felülnézet ELEJE NYITVA SZÜRKE FEHÉR FEKETE VÖRÖS A kézifékhez Steps: 1. Connect the gray wire to the hand brake system. 2. Check your hand brake switch and make sure it is connected to car body chassis and properly grounded. Lépések: 1. Csatlakoztassa a szürke huzalt a kézifékhez 2. Ellenırizze, hogy a kézifék kapcsolója legyena karosszériához csatlakoztatva és leföldelve KÉPKIJELZÉS VEZETÉS KÖZBEN Ha a kö vetkezık szerint szereli be, az LCD ké pernyın mindig megjelenik a ké p, fü ggetlenü l, hogy az autó mozgá sban van vagy sem. English Translation Step: Connect the GRAY wire to the WHITE wire Lépés: Kösse össze a SZÜRKE és FEHÉR huzalokat. HÁTRAMENETI ÉS PARKOLÁSI KAMERA FELSZERELÉSE Felszerelhet egy kü lö n kamerá t a gé pkocsi há tuljá ra é s parkolá skor illetve há tramenetkor az egysé g automatikusan á tvá lt a há trameneti kamera videojelé re, segítve a gé pkocsivezetıt. English To rear camera video out To reverse gear control switch Steps: Translation A hátsókamera videokimenetéhez A hátrameneti kapcsolóhoz Lépések:

6 1. Connect the Rear Camera IN plug to the rear camera s video out plug. 2. Connect the RED wire to REVERSE gear control switch. 3. Check your gear control switch and make sure it is connected to +12V. 1. Csatlakoztassa a hátsó kamera benemenetet a kamera kijövetéhez 2. Csatlakoztassa a VÖRÖS huzalt a hátramenti kapcsolóhoz 3. Ellenırizze, hogy a hátrameneti kapcsoló+12v-ra legzen csatlakoztatva A CSATLAKOZÓ 4. MEMÓRIA +12V 5. AUTÓ ANTENNA KIMENET V (GYÚJTÁSHOZ) 8. TEST MEGJEGYZÉS: Az A csatlakozó7. pólusát az autógyújtásához kell kötni, hogy az autó akkumulátora ne gyengüljön le, ha hosszabb ideig nem használják. B CSATLAKOZÓ 1. JOBB HÁTULSÓ HANGSZÓRÓ (+) 2. JOBB HÁTULSÓ HANGSZÓRÓ (-) 3. JOBB ELSÕ HANGSZÓRÓ (+) 4. JOBB ELSÕ HANGSZÓRÓ (-) 5. BAL ELSÕ HANGSZÓRÓ (+) 6. BAL ELSÕ HANGSZÓRÓ (-) 7. BAL HÁTULSÓ HANGSZÓRÓ (+) 8. BAL HÁTULSÓ HANGSZÓRÓ (-) Karbantartás BIZTOSÍTÉKCSERE Ha a biztosíték kiég, ellenırizze a bekötést és cserélje ki a biztosítékot. Ha újra kiég a biztosíték, lehet hogy belsı meghibásodás áll fenn. Ebben az esetben keresse fel legközelebbi javító központot. Vigyázat Minden szálon az annak kijelölt áramerısségő biztosétékot használja. Magasabb áramerısségő biztosíték használata komoly meghibásodást okozhat.

7 Gombok elhelyezése (Fıegység) 1. BE/KIKAPCSOLÁS ( ) / NÉMA 2. FUNKCIÓVÁLASZTÓ GOMB 3. ELÕRE MEGJEGYZETT ÁLLOMÁSOK (1,2,3,4,5,6) 4. AF FUNKCIÓ (ALTERNATÍV FREKVENCIA) 5. TA FUNKCIÓ (KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK) 6. PTY FUNKCIÓ (PROGRAM TÍPUS) 7. HANGOSSÁG (LD) 8. ÜZEMMÓD GOMB (MODE) 9. SÁVVÁLTÓ GOMB (BD) 10. CD SÁV / KERESİ GOMB 11. AUTOMATA KERESİ 12. NÉMITÁS GOMB (MU) 13. ELİLAP KIOLDÓ GOMB ( ) 14. TFT-LCD KIJELZİ 15. CD KIADÓ GOMB ( ) 16. ELİLAP LEHAJTÓ GOMB 17. AUTOMATA KERESÕ ÉS PROGRAMOZÓ (AS/PS) 18. LEJÁTSZÁS/SZÜNET GOMB ( ) 19. INTRO GOMB 20. ISMÉTLÉS GOMB 21. VÉLETLENSZERÛ GOMB SÁVKERESÉS FEL/LE 23. RESET GOMB 24. CD-NYÍLÁS 25. SD/MMC KÁRTYA-NYÍLÁS

8 Gombok elhelyezése (Távirányító) 1. BE/KIKAPCSOLÓ 2. ÜZEMMÓD 3. LEJÁTSZÁS/SZÜNET 4. CÍM 5. KIVÁLASZT 6. KERESÉS+/KERESÉS-/CD SÁV/KERESÉS 7. HANGERİ+/HANGERİ - 8. UGRÁS 9. KIADÁS 10. AUDIO 11. ENTER 12. NAVIGÁLÁS 13. AUTOMATA KERESÉS / ÁLLOMÁS KERESÉS / ISMÉTLÉS 14. VÉLETLENSZERŐ / SÁV / HANGOSSÁG 15. DUÁL 16. INTRO/PROGRAM 17. LEHAJTÁS 18. FELIRATOZÁS 19. BEÁLLÍTÁS 20. HANGSZÍN/SZÖG 21. HELYI/LASSÍTOTT 22. ZOOM / A-B ISMÉTLÉS 23. STEREO/MONO / STOP 24. ÓRA / ON SCREEN KIJELZÉS 25. NÉMA 26. FÕMENÜ / LEJÁTSZÁS ELLENÕRZÉS 27. LÉPTETÉS (KÉLPKOCKÁNKÉNTI LEJÁTSZÁS) 28. PAL / NTSC RENDSZER 29. PROGRAM TÍPUS 30. ALTERNATÍV FREKVENCIÁK 31. ÚTINFÓ SÁVKERESÉS FEL/LE 33. KÉT SZÁMJEGYÛ SÁVKERESÉS 34. BILLENTYÛZET A távirányító kezelése Elemek behelyezése Húzza ki a távirányító hátoldalán található kis rekeszt és helyezze be az elemet a (+) és (-) pólusokat a megfelelı irányba fordítva. Elsıhasználatkor húzza ki a védıfóliát. NYITVA FIGYELEM Vegye ki az elemet ha a távirányítót nem használja egy hónapig vagy még tovább. Ne töltse újra, szerelje szét, melegítse vagy ne dobja tőzbe az elemet. Ne tárolja fémtárgyakkal együtt. Az elem kifolyása esetén, törölje teljesen szárazra a távirányítót és helyezzen be egy új elemet. Az elemek eldobásakor, vegye figyelembe a kormányzati szabályozásokat vagy az Ön területén érvényes környezetvédelmi közintézetek szabályzatait. Gondosan ellenırizze mindig, hogy az elem betevésekor a plusz (+) és mínusz (-) pólusok megfelelı irányban legyenek. A távirányítóhasználata Használathoz irányítsa a távvezérlıt az elılap irányába. FONTOS Ne tárolja a távirányítót magas hımérsékleten vagy közvetlen napfényben. Elızze meg, hogy a távirányítóleessen a padlóra, ahol beszorulhat a fék vagy gázpedál alá.

9 ÁLTALÁNOS KEZELÉSI FOGALMAK A KÉSZÜLÉK KI/BEKAPCSOLÁSA( ) Nyomja meg a gombot bekapcsoláshoz. Kikapcsoláshoz nyomja meg és tartsa nyomva Jelforrás kiválasztása (MODE) Nyomja meg a MODE gombot ismételten hogy a TUNER, AUX, SD/MMC és CD/DVD üzemmódok között váltson. Lemez betöltése 1. Nyomja meg az EJ gombot az elılap lenyitásához. 2. Helyezzen be egy lemezt a betöltınyílásba Lemez kivétele Nyomja meg az EJ gombot, hogy kivegye a lemezt Hangerıállítása Fıegység: Forgassa a VOL gombot jobbra vagy balra a hangerınöveléséhez vagy csökkentéséhez. Távirányító: Nyomja a VOL+ vagy VOL- gombokat a hangerınöveléséhez vagy csökkentéséhez Némítás gomb Fıegység: Nyomja meg a MU gombot hogy egybıl elnémítsa a hangot. Nyomja meg újra hogy visszatérjen az elızı hangerıre. Távirányító: Nyomja meg a gombot. Hangosság gomb Nyomja meg és tartsa nyomva a LD gombot a hangosság ki/bekapcsolásához Hangszínszabályozó (EQ) Nyomja meg az EQ gombot, hogy Flat Klasszikus Rock Pop Egyéni mód között váltogasson Lehajtás Ez a funkciólehetıvéteszi a képernyıszögének változatását. Nyomja meg többször egymás után a TILT gombot, hogy kiválassza a megfelelıszöget. Ha lenyomja és nyomva tartja a TILT gombot, a maximális nézési szögre áll. ÓRA 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a CLK gombot a távirányítón. Az óra villogni kezd. 2. Forgassa a VOL gombot az óra beállításáshoz Nyomja meg újra a CLK gombot, a perc villogni kezd. 3. Forgassa a VOL gombot a perc beállításához. Nyomja meg a VOL gombot mentéshez. DUÁL BEÁLLÍTÁSOK DUÁL olyan funkció, amely lehetıvéteszi a fıegység és a külsıav készülék irányítását. Például a gépkocsivezetıhallgathatja a rádiót, miközben a hátul utazók DVD-filmet nézhetnek. Ez a készülék támogatja külsıav készülék, mint például hordozható TV, csatlakoztatását az AUDIO OUT és VIDEO OUT porton. A TUNER ellenõrzése LEMEZ ellenõrzése 1. Csatlakoztassa a fıegység hátoldalán levı AUDIO OUT és VIDEO OUT portokat a külsıkészülék LINE IN bemenetéhez. 2. Nyomja le és tartsa nyomva a MODE gombot DISC megjelenik a képernyõn. 3. Nyomja meg a DUAL gombot a távirányítón a kívánt üzemmód kiválasztásához. T = TUNER, D = DISC 4. Olvassa el a rádió és DVD üzemmódra vonatkozó fejezetet, hogy miként kezelje ezeket. Megjegyzés: Külsõ, hordozható TV készülékre lesz szüksége ezekhez a funkciókhoz.

10 RESET A reset-gomb a dobozon található Reseteléshez használjon hegyes tárgyat majd nyomja meg és tartsa megnyomva a RESET gombot 2 másodpercig. A következõ esetekben használja a reset gombot: A készülék beszerelésekor, mikor minden huzalozás készen van. A funkció-gombok nem mőködnek. Hibakijelzés a képernyın. RÁDIÓ HALLGATÁSA Elıre beállított memóriák 1-6 Pillanatnyi állomás Sáv (BD) A gomb többszöri megnyomásával sorra vált a sávok között. FM1 --- FM2 --- FM3. HELYI (Loc) Nyomja meg a Loc gombot a távirányítón és a keresõ csak erõs állomásoknál áll meg. STEREO/MONO (ST) Nyomja meg az ST gombot a távirányítón sztereó és mono FM vétel váltásához. Ha az FM állomás adása gyenge és zavart, MONO választásával javítható a minõség. Automata vagy kézi keresés (SEEK UP / SEEK DN) Rövid nyomásra ezek a gombok kézi keresésre használhatóak. Ha több mint 1 másodpercig nyomva tartja, automata keresõ modba vált. Auto keresés/elıre bejegyzett szkennelés(as/ps) Preset Scan (PS) - Rövid lenyomásra a rádióminden elıre bejegyzett állomást 5 másodpercig játszik le.. Auto Seek (AS) - Ha 1 másodpercnél tovább nyomj,a aktiválódik az automata keresés. A legerısebb jelő 6 állomást bejegyzi és tárolja a megfelelıszámhoz. Mikor az AS véget ért, a rádióelvégzi az elıre beállított állomások szkennelését. Frekvenciák mentése és visszahívása Ha bármely számot (1-6) megnyom, könnyen eltárolhat hat frekvenciát késıbbi, egy gombnyomásra valóvisszahíváshoz. 1. Válassza ki a kívánt SÁVOT. 2. Ha olyan frekvenciát talál amit tárolni akar a memóriába, nyomjon meg egy számot (1-6) és tartsa lenyomva amíg a szám megjelenik a kijelzın. 3. A kiválasztott rádiófrekvencát tárolta a memóriában. Következıalkalommal mikor ugyanazt a számot (1-6) megnyomja, a frekvenciát elıhívja a memóriából. Megjegyzés: 18 FM rádióállomást tárolhat a memóriában

11 AZ RDS FUNKCÓ HASZNÁLATA Mi az RDS? Az RDS (Radio Data System) az EBU (European Broadcasst Union (Európai Mősorszórási Szövetség)) által kifejlesztett digitális informáciüs rendszer. A normál FM sugárzáshoz csatolva az RDS széleskörő információkat szolgáltat és segíti az RDS-kompatibilis autórádiókat az automatikus újrakeresésben. Az RDS 1988-ban vált elérhetıvé az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Nyugat Németországban, Írországban és Svédországban. AF funkció(alternatív frekvencia) Ha röviden megnyomja, az AF váltási mód bekapcsol. A rádióellenırzi az AF jel erısségét, mikor ez gyengül a készülék érzékeli az AF jelbıl, hogy melyik frekvenciát keresse egy jobb adónál. TA funkció (KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK) Ha röviden nyomja, a TA mód kapcsol ki/be. Mikor a TA mód be van kapcsolva és közlekedési információkat közvetítenek: CD/MP3 üzemmódból a keszülék ideiglenesen rádió üzemmódra vált. Ha a hangerı a megszabott szint alatt van, erre a szintre emelkedik. PTY funkció(mősortípus) 1. Nyomja meg a PTY gombot a funkcióbekapcsolásához 2. Forgassa a VOL gombot a programtípus kiválasztásához 3. MIkor a kívánt program megjelenik, csak nyomja meg a PTY gombot újra és a készülék keresni kezdi az elérhetõ állomásokat. Megjegyzés: A programtípus villog keresés közben. CD/MP3/VCD/DVD/MP4 KÖZÖS MÛVELETEI - 10 Sáv le/ +10 sáv fel 1. Nyomja meg a -10 gombot hogy 10 sávot visszalépjen a pillanatnyi sávról. 2. Nyomja meg a +10 gombot hogy 10 sávot elõrelépjen a pillanatnyi sávról. Bizonyos sáv megjelölése Lejátszás közben az egy könyvtárban levõ minden sáv címe megjelenik a nekik megfelelõ számmal. Használja a navigációs billentyûzetet a távirányítón a fájl elérésehez, Tippek A 3. sáv választásához nyomja meg a 3 A 13, választásához tartsa lenyomva a 10+ és a 3 gombot A 23, választásához tartsa lenyomva a 10+ gomto kétszer és a 3 gombot Véletlenszerû lejátszás Nyomja meg az RDM gombot a sávok véletlenszerû lejátszásához. A lejátszás folytatásához nyomja meg újra. A lejátszás negállítása 1. Nyomla le egyszer a STOP gombot a távirányítón lejátszás megállításához. A helyzetet tárolja a maemóriába, 2. A folytatáshoz nyomja mea a gombot. A lejátszás onnan folytatódik, ahol abba maradt. 3. Teljes leállításhoz nyomja le a STOP gombot kétszer. Gyors elõre/hátracsévélés Megjegyzés: vagy a távirányítón ugyanaz a funkció mint UP/DN a fõegységen. 1. Lejátszás közben nyomja le és tartsa lenyomva a vagy gombot A készülék 2x, 4x, 8x, 20x sebességgel keres 2. A kívánt pontnál lejátszáshoz nyomja le a gombot. Megjegyzés: A gyors elõre vagy hátracsévéléskor nincs hang A sávok elejének megkeresése Lejátszás alatt nyomja meg vagy. : Nyomja meg, hogy az elõzõ sáv elejétõl játsza le. : Nyomja meg, hogy a következõ sáv elejétõl játsza le.

12 Szüneteltetés Lejátszás alatt nyomja meg Nyomja meg ismét, folytatáshoz A-B ismétlés Ez a funkció lehetõvé teszi egy részlet ismételt lejátszását A és B pont között 1. Nyomja meg a gombot a lejátszás elkezdéséhez. 2. Mikor megtalálta az ismételni kívánt részt, nyomja meg és tartsa nyomva az A-B gombot. Rep-A felirat jelenik meg. 3. Játsza le tovább a filmet, amíg eléri a részlet végét. Itt nyomja meg és tartsa lenyomva az A-B gombot. Rep-A-B felirat jelenik meg A lejátszás A és B pontok között fog történni. 4. Az A-B ismételt lejátszás megszûntetéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva az A-B gombot újra, amíg a "Rep-A-B" eltûnik és a normál lejátszás elindul. Megjelenített információk (OSD) Lejátszás alatt, a DVD minden információját láthatja és a lejátszási beállításokat. A kijelzõn megjelenik a lejátszási idõ, eltelt idõ, címszám, fejezetszám és más információk. 1. Nyomja meg az OSD gombot a távirányítón. A készülék kijelzi a lejátszási idõt és az eltelt idõt. 2. Nyomja meg újra és a többi beállításra vonatkozó információ is megjelnik. CD/MP3 HALLGATÁSA Mappa neve Fájlnevek Egy bizonyos sáv keresése GOTO (Ugrás) funkcióval Használhatja a GOTO funkciót hogy egy bizonyos sávot megkeressen 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a GOTO gombot a távirányítón. Az idõ és sávkeresés megjelenik. 2. Ha idõ szerint akar keresni, írja be a keresett rész percét és másodpercét, majd az Enter gombbal hagyja jóvá. 3. írja be a sávszámot, ha sáv után akar keresni Nyomja meg az Entert. Bemutató mód Nyomja meg az INT gombot hogy a sávok elsõ 10 másodpercét játsza le. Sávok ismétlése Választhat egy sáv ismétlése vagy minden sáv ismétlése között. 1. Nyomja meg a RPT gombot a távirányítón lejátszás alatt. 2. Minden gombnyomáskor a készülék a következıbeállításokra vált: Repeat 1 Az aktuális sáv ismétlése Repeat DIR A pillanatnyi könyvtár minden sávjának ismétlése. Repeat All Minden könyvtár és sáv ismétlése. Program lejátszása Beállíthatja milyen sávokat játsszon le saját kívánsága szerint a PROG funkcióval. 1. Nyomja meg a a PROG gombot a távirányítón. 2. Adja meg a sávszámot a memóriahely mellett. 3. Mikor minden sávot beprogramozott, válassza a PLAY-t és nyomja meg az ENTER-t. A program lejátszása elindul. 4. A programok törléséhez nyomja meg a PROG gombot és válassza a CLEAR menüpontot. 5. A program lejátszásának megállításához nyomja meg a STOP gombot kétszer.

13 SD/MMC kártyabemenet 1. Nyomja meg a ( ) gombot az elılap lenyitásához. 2. Helyezze be az SD/MMC kártyát a kártyanyílásba (25). 3. Helyezze vissza az elılapot. A lejátszás automatikusan elindul. DVD/Video CD/MP4 lejátszása Lejátszás 1. Helyezzen be egy lemezt. Ha a lemeznek van menüje, ez megjelenik. Ha a lemez mér be volt helyezve, nyomja meg a MODE gombot hogy lemez üzemmódra váltson. 2. A PBC-vel ellátott DVD-ken és CD-ken a menü automatikusan megjelenik. Ilyen esetben kövesse a leírást a lejátszás elindításához. FIGYELEM: Gyızıdjön meg róla, hogy a Video TV rendszer a lemeznek megfelelıen van beállítva. Amennyiben nem biztos ebben, hagyja Auto beállításon. A TV rendszer nem megfelelıbeállítása a kép megállásához, szakadozásához vezethet, míg a hangot továbbra is normálisan játssza le. A TV beállításokat a SETUP funkcióval végezheti el a távirányítóról. Tanulmányozza a A DVD LEJÁTSZÓ BEÁLLÍTÁSA fejezetet. DVD menü Nyomja meg a gombot a kívánt menüpont kiválasztásához, majd nyomjon Enter-t. Video CD menü Használja a számbillentyőket ("0" - "9") a kívánt szám kiválasztásához, majd nyomjon Enter-t. A menüképernyı nem jelenik meg ha a PBC ki van kapcsolva. Ebben az esetben nyomja meg és tartsa nyomva a gombot a PBC bekapcsolásához. PBC KI/BEKAPCSOLÁSA (csak VCD) PBC (Lejátszás irányítás) olyan funkció ami a VCD 2.0 és SVCD 1.0 lemezeknél található. A PBC lehetıvé teszi a lejátszás irányítását és a felhasználóval való közremőködést a távirányítón vagy más beviteli eszközön keresztül. Ha be van kapcsolva, a lejátszó nem indítja a lejátszást a lemez behelyezése után, mert idıbe telik a programok betöltése; ha ki van kapcsolva a lejátszó automatikusan indítja a lejátszást. 1. A PBC bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a PBC gombot a távirányítón. Kikapcsoláshoz újra nyomja meg és tartsa nyomva a gombot. Megjegyzés: Nem minden VCD/SVCD lemez rendelkezik PBC funkcióval. Lejátszás ismétlése VCD-nél 1. Nyomja meg a RPT gombot a távirányítón lejátszás alatt. 2. Minden gombnyomáskor a készülék a következıbeállításokra vált: Repeat 1 Az aktuális sáv ismétlése Repeat All Ismétlés kikapcsolása. Megjegyzés: PBC-vel ellátott VCD-nél a lejátszás ismétléséhez meg kell nyomnia a STOP-ot DVD-nél Választhat egy cím vagy egy fejezet ismételt lejátszása között. 1. Nyomja meg a RPT gombot a távirányítón lejátszás alatt. 2. Minden gombnyomáskor a készülék a következıbeállításokra vált: Repeat Title Az aktuális cím ismétlése (Nyomja le és tartsa nyomva a RPT gombot) Repeat Chapter Az aktuális fejezet ismétlése Repeat Off Ismétlés kikapcsolása.

14 Egy bizonyos sáv keresése GOTO (Ugrás) funkcióval Használhatja a GOTO funkciót hogy egy bizonyos sávot megkeressen 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a GOTO gombot a távirányítón. Az idõ és sávkeresés megjelenik. 2. Ha idõ szerint akar keresni, írja be a keresett rész percét és másodpercét, majd az Enter gombbal hagyja jóvá. 3. írja be a sávszámot, ha sáv után akar keresni Nyomja meg az Entert. Hangsáv váltása lejátszás közben (multi-audio) A DVD lemezek különbözıhangsávokat és hangrendszereket (Dolby Digital, DTS) kínálnak lejátszásra. Multi-audio DVD-nél lejátszás közben válthat a hangsávok/hangrendszerek között. A VCD-k különbözınyelvő hangsávokat tartalmaznak, általában jobb és bal csatornára osztva. 1. A különbözıhangsávok közti váltáshoz csak nyomja meg az Audio gombot a távirányítón. Megjegyzés: -Egyes DVD-knél a nyelvek/hangrendszerek közötti váltás csak a menün keresztül lehetséges. -Nyelvek/hangrendszerek között a SET-UP MENU segítségével is válthat. A feliratozási nyelv megváltoztatása lejátszás alatt (Multi-feliratozás) (csak DVD) Multi-feliratozásos DVD-nél lejátszás közben válthat a különbözınyelvő feliratozások között. 1. Nyomja meg a Sub-T gombot a távirányítón lejátszás alatt. Nyomja meg többször, amíg a kívánt feliratozás megjelenik. Megjegyzés: Egyes DVD-knél a feliratozások közötti váltás csak a menün keresztül lehetséges. Feliratozások között a SET-UP MENU segítségével is válthat. A lejátszási szög váltása lejátszás közben (csak DVD) Több szögbıl felvett DVD esetén válthat a szögek között lejátszás közben. 1. Nyomja meg az Angle gombot a távirányítón lejátszás alatt. Cím (csak DVD) DVD lejátszása alatt nyomja le a Title gombot hogy visszatérjen az elsõ címhez. Visszatérés a Fõmenühoz (csak DVD) DVD lejátszása alatt nyomja le a MENU gombot hogy visszatérjen a fõmenühöz. Megjegyzés: Egyes DVD lemezeknek nincs fõmenüjük. Lassított lejátszás Ezzel a funkcióval lelassíthatja a lejátszást. 1. Nyomja meg a Slow gombot a távirányítón lejátszás alatt. 2. Többszöri megnyomása a következılépésekben vált: 1/2-1/3-1/4-1/5-1/6-1/7. Megjegyzés: A lejátszás visszaállításához nyomja meg a gombot. Lassított lejátszás közben nincs hang. Egyes lemezeknél a lassított lejátszás alatt a kép lehet zavaros. Lejátszás közbeni nagyítás Lejátszás közben nagyíthatja a képet. 1. Nyomja meg a ZOOM gombot a távirányítón lejátszás alatt. 2. Minden alkalommal mikor megnyomja a gombot, /2-1/3-1/4 arányban nagyítja a képet. Program lejátszása Beállíthatja milyen sávokat játsszon le saját kívánsága szerint a PROG funkcióval. 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a PROG gombot a távirányítón. 2. Adja meg a sávszámot (VCD) vagy címet és fejezetszámot (DVD) a memóriahely mellett 3. Mikor minden sávot beprogramozott, válassza a PLAY-t és nyomja meg az ENTER-t. A program lejátszása elindul. 4. A programok törléséhez nyomja meg a PROG gombot és válassza a CLEAR menüpontot. 5. A program lejátszásának megállításához nyomja meg a STOP gombot kétszer.

15 KÉPKOCKÁNKÉNTI LEJÁTSZÁS Ez lehetõvé teszi, hogy képkockánként lépjen elõre lejátszás alatt. 1 Minden alkalommal mikor megnyomja és nyomva tartja a Step gombot a távirányítón égy képet elõrelép Lejátszáshoz nyomja meg PAL / NTSC (P/N) Nyomja meg és tartsa megnyomva a P/N gombot hogy a PAL, NTSC, AUTO rendszerek között váltson. AUDIO/VIDEO BEÁLLÍTÁSOK AUDIÓ BEÁLLÍTÁS 1. Nyomja meg a VOL gombot az audió beállításhoz. A kiválasztott pont kivilágosodik. Beállíthatja a BASS, TREBLE, BALANCE, FADER, SUBWOOFER TA hangerõt. 2. Nyomja meg az UP/DN gombot a kiválasztásához. Forgassa a VOL gombot a beállításhoz 3. Nyomja meg a VOL gombot kilépéshez VIDEÓ BEÁLLÍTÁS 1. Nyomja meg a VOL gombot az video beállításhoz. A kiválasztott pont kivilágosodik. Beállíthatja a BRIGHTNESS, CONTRAST, SATURATION, HUE, SHARPNESS értékeit 2. Nyomja meg az UP/DN gombot a kiválasztásához. Forgassa a VOL gombot a beállításhoz 3. Nyomja meg a VOL gombot kilépéshez Megjegyzés: N értelme negatív, P pozitív A modell funkcióitól függõen, egyes elemek nem jelennek meg.

16 A DVD LEJÁTSZÓ BEÁLLÍTÁSA Saját igényeinek megfelelıen beállíthatja a készüléket. Beállíthatja a nyelvet és más audio és video beállításokat, hogy mindig lejátszáskor ezeket használja. Fontos: 1. Tegyen be bármilyen lemezt mielıtt a beállításokhoz hozzáfog. 2. Nyomja meg a SETUP gombot a távirányítón. Beállítások Kategória Lehetõségek TV Rendszer NTSC, PAL, AUTO Autolejátszás ON, OFF TV típus 4:3PS, 4:3LB, 16:9 Rendszerbeállítás Jelszó Jelszó beállítás Besorolás Besorolási szint beállítása Alapértelmezett Gyári beállítások visszaállítása OSD-nyelv Audio nyelv Nyelvbeállítás Felirat nyelve Válasszon a képernyõn megjelenõk közül. Menü nyelve MPEG4 Nyelv AUDIÓ BEÁLLÍTÁS Audio kimenet Analog Billentyûhang Billentyûhang beállítása VIDEÓ BEÁLLÍTÁS Fényesség Kontraszt Színárnyalat Telítettség Élesség Hangszóró beállítás Downmix LT/RT, Stereo, VSS Digitális beállítás Üzemmód Dinamikus tartomány Dual Mono Használja a navigációs gombokat a beállításhoz Line Out, RF Remod Ki-2/8-4/8-6/8-TELJES Stereo, Mono L, Mono R, Mix Mono Besorolási jelszó 1. Nyomja meg a Setup gombot a távirányítón. 2. A navigációs gombokkal válassza ki a Parental menüpontot és nyomja meg az ENTER-t. 3. Lapozzon a Change-hez és nyomja meg az ENTER-t. 4. Üsse be az új 4 számjegyő jelszót és nyomjon ENTER-t. Megjegyzés: Az alapértelmezett jelszó 8888.

17 MÛSZAKI JELLEMZÕK CD/MP3 LEJÁTSZÓ Jel-zaj viszony > 60dB Csatornatávolság > 50 db (1kHz) Válaszfrekvencia 20 Hz 20 khz FM-TUNER Frekvencia tartomány Csatornaváltás lépés Köztes frekvencia Érzékenység Sztereó szétválasztás Jel-zaj arány 87,5 108 MHz 50 khz 10,7 MHz 2,8 ìv 30 db 50 db LINE-OUT (JELKIMENET) Kimenet Impedancia 5V max 10 kohm ÁLTALÁNOS Áramellátás Hangszóróimpedancia Teljesítmény 12 V DC (10,8 15,6 V megengedett) 4 vagy 8 Ohm 35W x 4 csat Megjegyzés: A jellemzık és a formatervezés ezek javítása során változhatnak elızetes bejelentés nélkül. Környezetvédelmi utasítások Ne dobja el a terméket a háztartási szeméttel együtt; adja le egy elektronikai cikkeket újrafelhasználó begyüjtıpontnál. A terméken levı szimbólum, a használati utasítás vagy a csomagolás felvilágosítja a módszerekrıl. Az anyagok a jelnek megfelıen újrahasznosíthatóak. Újrahasznosítással vagy a régi készülékek újrafelhasználásával fontos szerepet vállal a környezetvédelemben. Érdeklıdjön a helyi önkormányzatnál az engedélyezett győjtıhelyekrıl. MINDEN JOG FENNTARTVA COPYRIGHT ENVER ELECTRONICS A/S

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Autó s sztereó. DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/MP4 lejá tszó. PLL FM Sztereó rá dió val. Radio Data System. 4 hü velykes TFT-LCD

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Autó s sztereó. DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/MP4 lejá tszó. PLL FM Sztereó rá dió val. Radio Data System. 4 hü velykes TFT-LCD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Autó s sztereó DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/MP4 lejá tszó PLL FM Sztereó rá dió val Radio Data System 4 hü velykes TFT-LCD SD/MMC ká rtyabemenet Lehajtható /levehetıelılap MINDENEK ELİ TT ÓVINTÉZKEDÉSEK:

Részletesebben

Használati utasítások

Használati utasítások VOM-1200DV VOM-1200DX 12"Motor onitor és DVD Használati utasítások Video Stream Technologies Világítás Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például

Részletesebben

FIGYELEM: A KAPCSOLÓK ÉS A KÉSZÜLÉK AZ ITT LEÍRT ÜZEMELTETÉSÉTŐL ELTÉRŐ MÓDJA VAGY BEÁLLITÁSA VESZÉLYES SUGÁRZÁS KIBOCSÁTÁSÁNAK FORRÁSA LEHET.

FIGYELEM: A KAPCSOLÓK ÉS A KÉSZÜLÉK AZ ITT LEÍRT ÜZEMELTETÉSÉTŐL ELTÉRŐ MÓDJA VAGY BEÁLLITÁSA VESZÉLYES SUGÁRZÁS KIBOCSÁTÁSÁNAK FORRÁSA LEHET. KEZDÉS ELŐTT FONTOS FIGYELMEZTETÉS: FIGYELEM: A KAPCSOLÓK ÉS A KÉSZÜLÉK AZ ITT LEÍRT ÜZEMELTETÉSÉTŐL ELTÉRŐ MÓDJA VAGY BEÁLLITÁSA VESZÉLYES SUGÁRZÁS KIBOCSÁTÁSÁNAK FORRÁSA LEHET. OPTIKUS SZEREK HASZNÁLATA

Részletesebben

DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB

DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított oldalak ellenőrzéséhez. Legújabb

Részletesebben

DNX7230DAB DNX5230DAB DNX5230BT DNX4230DAB DNX4230BT DNX4230TR

DNX7230DAB DNX5230DAB DNX5230BT DNX4230DAB DNX4230BT DNX4230TR DNX7230DAB DNX5230DAB DNX5230BT DNX4230DAB DNX4230BT DNX4230TR GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított

Részletesebben

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás Lejátszható formátumok: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/WMA/JPEG Tartalomjegyzék A. Figyelmeztetések...2 B. Használat előtt...2 Kiegészítők...2 C. A

Részletesebben

St. Louis C33 7 642 183 110

St. Louis C33 7 642 183 110 Rádió / Kazettás magnó St. Louis C33 7 642 183 110 (FM/KH/HH/DMS) Kezelési és beszerelési útmutató http://www.blaupunkt.com 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 3 KEZELÕSZERVEK 1 nyomógomb: a levehetõ elõlap

Részletesebben

OWNER S MANUAL / FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV D 1440 ENGLISH / MAGYAR

OWNER S MANUAL / FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV D 1440 ENGLISH / MAGYAR OWNER S MANUAL / FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV D 1440 ENGLISH / MAGYAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. A KÉSZÜLÉK BE ÉS KIKAPCSOLÁSA Nyomja meg a bekapcsoló gombot a készülék bekapcsolásához. MEGJEGYZÉS: KÉNYELMI SZEMPONTOKBÓL

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813 A CSOMAG TARTALMA A csomagban a következő tételeknek kell lenniük: Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Részletesebben

z A készülék -10 fok alatt történő használat esetén károsodhat.

z A készülék -10 fok alatt történő használat esetén károsodhat. Fontos figyelmeztetés z A készülék -10 fok alatt történő használat esetén károsodhat. TI-344 Lehajtható / Levehető 3.4 monitor DVD/CD/MP3/MP4 lejátszó AM/FM rádió Használati útmutató Kérjük, hogy a legjobb

Részletesebben

DNX450TR KEZELÉSI UTASÍTÁS. 2014 JVC KENWOOD Corporation. IM385_Ref_E_Hu_00 (E) GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER

DNX450TR KEZELÉSI UTASÍTÁS. 2014 JVC KENWOOD Corporation. IM385_Ref_E_Hu_00 (E) GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX450TR GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított oldalak ellenőrzéséhez. http://manual.kenwood.com/edition/im385/

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-E232 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379530

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-E232 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379530 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ Használati utasítás Kompatibilis: MP5/MP4/DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW Kérjük, a készülék használatba vétele előtt olvassa el gondosan az alábbi használati utasításokat.

Részletesebben

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom Biztonsági figyelmeztetések. A csomag tartalma.... Főbb jellemzők Főbb vezérlési egységek.. Rendszercsatlakoztatás. Távirányító. Alapvető működés...

Részletesebben

Köszönjük, hogy egy ZENEC termék vásárlása mellett döntött!

Köszönjük, hogy egy ZENEC termék vásárlása mellett döntött! Köszönjük, hogy egy ZENEC termék vásárlása mellett döntött! A ZE-MR1020-DVD megvásárlásával egy technikailag kiváló terméket választott, melynek kiváló minőségű anyaga és alkotóelemei hosszúélettartamot

Részletesebben

Alicante CD34 7 644 172 310 Freiburg CD34 7 644 194 310

Alicante CD34 7 644 172 310 Freiburg CD34 7 644 194 310 Rádió / CD Alicante CD34 7 644 172 310 Freiburg CD34 7 644 194 310 Kezelési és beszerelési útmutató http://www.blaupunkt.com 2 3 5 1 2 4 6 7 10 9 8 11 3 KEZELÕSZERVEK 1 nyomógomb a lehajtható és levehetõ

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LG LAC-6710R http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911442

Az Ön kézikönyve LG LAC-6710R http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911442 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK

KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK A termék a kiselejtezésekor nem kezelhető háztartási hulladékként, leadása az elektromos és elektronikai hulladékok újrahasznosítására kijelölt gyűjtőhelyeken történik. Ezt

Részletesebben

N450 Felhasználói kézikönyv User Manual V1.2

N450 Felhasználói kézikönyv User Manual V1.2 N450 Felhasználói kézikönyv User Manual V1.2 (2008.08.04.) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV GPS navigációs készülék NAVON N450 1 Tartalom: Biztonsági információ 3 Telepítés 7 Nézetek 13 GPS (Globális helymeghatározó

Részletesebben

Atlanta CD34 7 643 191 510 Venice Beach CD34 7 643 192 510

Atlanta CD34 7 643 191 510 Venice Beach CD34 7 643 192 510 Rádió Radio / CD Atlanta CD34 7 643 191 510 Venice Beach CD34 7 643 192 510 Kezelési és beszerelési útmutató http://www.blaupunkt.com 2 1 2 3 4 5 6 10 9 8 7 11 3 KEZELÕSZERVEK 1 nyomógomb az elõlap lenyitására

Részletesebben

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A zenehallgatás nagyobb élményéért és a készülék összes

Részletesebben

Kezelési utasítás. A készülék nézeti képei Hangszórók

Kezelési utasítás. A készülék nézeti képei Hangszórók Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 Kezelési utasítás A készülék nézeti képei Hangszórók HIF-6880USMPT típusú mikro-hifi-berendezés felültöltős CD/MP3-lejátszóval, USBporttal

Részletesebben

Woodstock DAB54 7 644 708 310

Woodstock DAB54 7 644 708 310 Rádió / DAB / CD / MMC / MP3 Woodstock DAB54 7 644 708 310 Kezelési és beszerelési útmutató http://www.blaupunkt.com 2 1 2 3 4 5 6 7 8 17 16 15 14 13 12 11 10 9 18 19 3 KEZELÕSZERVEK 1 A készülék be- és

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2 TFT-LCD motoros DVD és monitor HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor LÁMPA Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például hitelkártyát vagy mágneskártyát a monitor közelébe. Vezeték nélküli. Vezeték nélküli

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS DVD625/021 http://hu.yourpdfguides.com/dref/989639

Az Ön kézikönyve PHILIPS DVD625/021 http://hu.yourpdfguides.com/dref/989639 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató PHILIPS DVD625/021. Megtalálja a választ minden kérdésre az PHILIPS DVD625/021 a felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-P245 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379517

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-P245 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379517 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K TA R TA L O M J E G Y Z É K T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

Az Ön kézikönyve KENWOOD KDC-5057SD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5533140

Az Ön kézikönyve KENWOOD KDC-5057SD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5533140 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

A készülék jellemzői 3. Biztonság és karbantartás 6. A készülék felépítése 8. A távirányító 9. A kezelőfelület 10 CD / DVD 11.

A készülék jellemzői 3. Biztonság és karbantartás 6. A készülék felépítése 8. A távirányító 9. A kezelőfelület 10 CD / DVD 11. TarTalomjegyzék A készülék jellemzői 3 Biztonság és karbantartás 6 A készülék felépítése 8 A távirányító 9 A kezelőfelület 10 CD / DVD 11 Digitális TV 12 ipod 12 Rádió 13 Tolatókamera 14 USB / SD 15 Navigáció

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K 2 T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS PET810 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3425011

Az Ön kézikönyve PHILIPS PET810 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3425011 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 AR 819 BT/USB/Kártya Rend. sz.: 37 28 38 A készülék beépítése Győződjön

Részletesebben

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató GT-M1501 HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató Kezelőszervek 1. Le 2. Fel 3. Menü 4. Kék visszajelző LED 5. Piros visszajelző LED 6. Sárga visszajelző LED 7. Micro SD kártya hely

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC NVSJ50EU http://hu.yourpdfguides.com/dref/5756632

Az Ön kézikönyve PANASONIC NVSJ50EU http://hu.yourpdfguides.com/dref/5756632 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

glcaudio 1022, 1025 SOROZ ATOK

glcaudio 1022, 1025 SOROZ ATOK glcaudio 1022, 1025 SOROZ ATOK TECHNIKAI ADATOK Készülék Áramforrás Hangszóró Max kimenet Átlag kimenet 12V(10.8-15.1V)DC Negatív testelésű 25Wx4 15Wx4 Sorozat: 1022u FM Európai frekvencia tartomány Frekvencia

Részletesebben

Használati útmutató. Hordozható 7" TFT LCD SZÍNES TV KÉSZÜLÉK

Használati útmutató. Hordozható 7 TFT LCD SZÍNES TV KÉSZÜLÉK Használati útmutató Hordozható 7" TFT LCD SZÍNES TV KÉSZÜLÉK Köszönjük, hogy termékünket választotta. MODELL SZ.: A készülék csatlakoztatását, üzemeltetését vagy beállítását DFT-710 megelőzően a megfelelő

Részletesebben

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző Funkciók: MP3/WMA formátumú fájlok olvasása és lejátszása SD/MMC kártyáról és USB flash lemezről Az LCD kijelzőn megjeleníti az információkról audio fájlokról és frekvenciákról A LINE-IN (vonalbemenet)

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC DVD-S38 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2392477

Az Ön kézikönyve PANASONIC DVD-S38 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2392477 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Hordozható DVD lejátszó 7" LCD kijelzővel és DVB-T Tuner-rel. Használati Útmutató

Hordozható DVD lejátszó 7 LCD kijelzővel és DVB-T Tuner-rel. Használati Útmutató Hordozható DVD lejátszó 7" LCD kijelzővel és DVB-T Tuner-rel Használati Útmutató TARTALOM Fontos biztonsági előírások...2 Az eszköz leírása...7 Távvezérlés...8 Üzembehelyezés...10 TV-hez való csatlakoztatás...10

Részletesebben

DVD VIDEO LEJÁTSZÓ. Használati útmutató

DVD VIDEO LEJÁTSZÓ. Használati útmutató DVD VIDEO LEJÁTSZÓ Használati útmutató 2 Fontos tudnivalók Ismerje meg a következô biztonsági szimbólumokat! FIGYELEM! Elektromos áramütés veszélye! Nem szabad kinyitni! Figyelmeztetés: Az elektromos áramütés

Részletesebben

- 1 - FUB-26 Használait útmutató

- 1 - FUB-26 Használait útmutató FUB-26 Használait útmutató Tartalom 1.1 Óvintézkedések 1.2 Lejátszó jellemzői 1.3 A termék felépítése. A csomag az alábbiakat tartalmazza: 1.4 PC követelmény 2 Funckiók leírása 2.1 Lejátszó kezelői felületének

Részletesebben

BBM-27F Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

BBM-27F Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. BBM-27F Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Felhasználói információk... 3

Részletesebben

Modena MP54 7 644 260 310 Sevilla MP54 7 644 262 310

Modena MP54 7 644 260 310 Sevilla MP54 7 644 262 310 Rádió / CD / MP3 Modena MP54 7 644 260 310 Sevilla MP54 7 644 262 310 Kezelési és beszerelési útmutató http://www.blaupunkt.com 2 1 2 3 4 5 6 7 8 16 15 14 13 12 11 10 9 17 3 KEZELÕSZERVEK 1 Nyomógomb a

Részletesebben

V900E U4436, U4421 (ZL56. V5) Billenı és szekcionált kapu nyitó rendszer

V900E U4436, U4421 (ZL56. V5) Billenı és szekcionált kapu nyitó rendszer 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu V900E U4436, U4421 (ZL56. V5) Billenı és szekcionált kapu nyitó rendszer A vásárolt terméket csak megfelelı

Részletesebben

FM modulátor SWM 165 RDS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

FM modulátor SWM 165 RDS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FM modulátor SWM 165 RDS HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FŐ FUNKCIÓK: Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja a lejátszás módot vagy a mappát Nagy, 1,4 (3,5 cm) kijelző a zeneszám címének és szövegének megjelenítésével

Részletesebben

Mikro Hi-Fi rendszer

Mikro Hi-Fi rendszer 4-253-813-11(2) Mikro Hi-Fi rendszer Használati útmutató A tulajdonos feljegyzése: A készülék modell és sorozatszáma a készülék hátlapján olvasható. Írja fel az azonosításra szolgáló sorozatszámot az alább

Részletesebben

FM Stereo FM-AM Receiver

FM Stereo FM-AM Receiver FM Stereo FM-AM Receiver FM Sztereó FM-AM Rádióerősítő Kezelési útmutató HU STR-DE545 STR-DE445 STR-SE501 2000 Sony Corporation FIGYELMEZTETÉS Előírások A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében

Részletesebben

Az Ön kézikönyve KENWOOD DNX7280BT http://hu.yourpdfguides.com/dref/3635232

Az Ön kézikönyve KENWOOD DNX7280BT http://hu.yourpdfguides.com/dref/3635232 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

CCM-21VF. Valós D&N ipari kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

CCM-21VF. Valós D&N ipari kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Bozsák Tamás CCM-21VF Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Felhasználói információk...

Részletesebben

Az Ön kézikönyve KENWOOD KVT-729DVD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5534245

Az Ön kézikönyve KENWOOD KVT-729DVD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5534245 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL CD30 MP3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824803

Az Ön kézikönyve OPEL CD30 MP3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824803 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

KDC-W4531 KDC-W4031 KDC-W409 KDC-3031A KDC-3031G

KDC-W4531 KDC-W4031 KDC-W409 KDC-3031A KDC-3031G KDC-W4531 KDC-W4031 KDC-W409 KDC-3031A KDC-3031G CD-LEMEZJÁTSZÓ ÉS RÁDIÓ KEZELÉSI UTASÍTÁS Hungarian/01 (KEE) Tartalomjegyzék Biztonsági előírások 3 Megjegyzések 4 CD-k 5 Az MP3-ról és a WMA-ról 6 Általános

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS DC910 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3431725

Az Ön kézikönyve PHILIPS DC910 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3431725 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

1. Legfontosabb tulajdonságok. 2. A lejátszó leírása

1. Legfontosabb tulajdonságok. 2. A lejátszó leírása 1. Legfontosabb tulajdonságok 1,5 colos TFT képernyő MP3, WMA, FLAC, APE audio formátumok támogatása MPEG-4 (AVI) video formátum támogatása Beépített FM rádió A zeneszámok szövegének egyidejű kijelzése

Részletesebben

Kültéri időjárásálló kódkapcsoló DK-2861K és DK-2865K Használati utasítás (MK-II)

Kültéri időjárásálló kódkapcsoló DK-2861K és DK-2865K Használati utasítás (MK-II) Kültéri időjárásálló kódkapcsoló DK-2861K és DK-2865K Használati utasítás (MK-II) Elektromos zárakhoz és vagyonvédelmi rendszerekhez Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Jellemzők... 4 Választható eszközök a

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC SC-AK350 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3657484

Az Ön kézikönyve PANASONIC SC-AK350 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3657484 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

BFT Botticelli garázsajtó-nyitó hajtómő - szerelési és használati útmutató

BFT Botticelli garázsajtó-nyitó hajtómő - szerelési és használati útmutató BFT Botticelli garázsajtó-nyitó hajtómő - szerelési és használati útmutató Ez az útmutató az eredeti, a gyári csomagban megtalálható leírás kiegészítése, csak azzal együtt értelmezhetı! Köszönjük, hogy

Részletesebben

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 4 A kijelzın megjelenített információk 5 Kezelıi útmutató. 6 Technikai paraméterek 7

Részletesebben

DDX SERIES DDX5026 DDX5056 KEZELÉSI UTASÍTÁS

DDX SERIES DDX5026 DDX5056 KEZELÉSI UTASÍTÁS GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX SERIES DNX5260BT MONITOR DVD-LEJÁTSZÓVAL DDX SERIES DDX5026 DDX5056 KEZELÉSI UTASÍTÁS Hungarian/00 (KEE) Tartalomjegyzék Használat előtt 4 Megjegyzések 5 Hogyan olvassuk a kézikönyvet

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! HTD3510 HTD3540 HTD3570

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! HTD3510 HTD3540 HTD3570 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! HTD3510 HTD3540 HTD3570

Részletesebben

CPC501 Felhasználói kézikönyv Színes beltéri PT kamera Alaposan olvassa el a telepítési leírást mielőtt elkezdené a műveleteket!

CPC501 Felhasználói kézikönyv Színes beltéri PT kamera Alaposan olvassa el a telepítési leírást mielőtt elkezdené a műveleteket! CPC501 Felhasználói kézikönyv Színes beltéri PT kamera Alaposan olvassa el a telepítési leírást mielőtt elkezdené a műveleteket! 1 FIGYELMEZTETÉS! A gyártó fenntartja a jogot a leírásban szereplő adatok,

Részletesebben

Car Radio CD MP3 WMA. Seattle MP57 7 647 453 310

Car Radio CD MP3 WMA. Seattle MP57 7 647 453 310 www.blaupunkt.com Car Radio CD MP3 WMA Seattle MP57 7 647 453 310 Használati és beszerelési útmutató Upute za rad i instaliranje Navodila za uporabo in namestitev Uputstvo za korišćenje i montiranje Vezérlők

Részletesebben

Használati útmutató. Színes televízió + DVD lejátszó. Használati útmutató

Használati útmutató. Színes televízió + DVD lejátszó. Használati útmutató Színes televízió + DVD lejátszó Használati útmutató Használati útmutató A készülék bekapcsolása előtt kérjük gondosan tanulmányozza át ezt a kezelési utasítást és őrizze meg, mert később szüksége lehet

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK DVD-P

TARTALOMJEGYZÉK DVD-P TARTALOMJEGYZÉK DVD-P 7600... 3 A hordozható DVD-lejátszó különleges szolgáltatásai... 3 A készülék és tartozékai... 3 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK ÉS TÁJÉKOZTATÁSOK... 4 A KÉSZÜLÉK BEMUTATÁSA... 5 A DVD-lejátszó

Részletesebben

KDC-W6534U KDC-W5534U KDC-W534U

KDC-W6534U KDC-W5534U KDC-W534U CD-LEMEZJÁTSZÓ ÉS RÁDIÓ KDC-W6534U KDC-W5534U KDC-W534U KEZELÉSI UTASÍTÁS Hungarian/00 (KEE) Tartalomjegyzék Biztonsági előírások 3 Megjegyzések 4 CD-k 6 Az USB készülékről 7 Az AAC-ről, az MP3-ról és

Részletesebben

DDX7029 KEZELÉSI UTASÍTÁS

DDX7029 KEZELÉSI UTASÍTÁS MONITOR DVD LEJÁTSZÓVAL DDX709 KEZELÉSI UTASÍTÁS Hungarian/00 (KEE) Tartalomjegyzék Hogyan olvassuk a kézikönyvet 4 Biztonsági előírások 6 Megjegyzések 7 Alapvető működés DVD/VCD lejátszása 6 A lejátszási

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LG RAD-114 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911396

Az Ön kézikönyve LG RAD-114 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911396 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve BLAUPUNKT ODA SURROUND 2 5.1 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3304520

Az Ön kézikönyve BLAUPUNKT ODA SURROUND 2 5.1 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3304520 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató BLAUPUNKT ODA SURROUND 2 5.1. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Kábel + scart rádiójel vezérlésű rendszer. Kezelési utasítás

Kábel + scart rádiójel vezérlésű rendszer. Kezelési utasítás Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 Kábel + scart rádiójel vezérlésű rendszer Megrend. szám: 35 05 46 CE 336! Engedélyezés: A készülék 433MHz-es frekvenciát használ. Németországban,

Részletesebben

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat.

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat. Tartalom Óvintézkedések Ez az útmutató információkat tartalmaz a fontos biztonsági óvintézkedésekről és a készülék helyes kezeléséről. A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el az összes információt,

Részletesebben

A rádió használata. A rádió használata. A kívánt csatorna beállítása. Rádióhallgatás. Kézi hangolás VIGYÁZAT FONTOS

A rádió használata. A rádió használata. A kívánt csatorna beállítása. Rádióhallgatás. Kézi hangolás VIGYÁZAT FONTOS Audioműveletek A rádió használata A rádió használata A kívánt csatorna beállítása VIGYÁZAT Ha a jármű akkumulátorát eltávolítják (javítások vagy karbantartás miatt), a memóriában tárolt összes csatorna

Részletesebben

KDC-W5031 KDC-W531 KEZELÉSI UTASÍTÁS

KDC-W5031 KDC-W531 KEZELÉSI UTASÍTÁS CD-LEMEZJÁTSZÓ ÉS RÁDIÓ KDC-W5031 KDC-W531 KEZELÉSI UTASÍTÁS Hungarian/00 (KEE) Tartalomjegyzék Biztonsági előírások 3 Megjegyzések 4 CD-k 5 Az MP3-ról és a WMA-ról 6 Általános jellemzők 7 Áramellátás

Részletesebben

Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgató (HS-12W) Felhasználói kézikönyv

Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgató (HS-12W) Felhasználói kézikönyv Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgató (HS-12W) Felhasználói kézikönyv MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kizárólagos felelõsségére kijelenti, hogy a Nokia HS-12W kereskedelmi megnevezésû

Részletesebben

DBM-21VD. Beltéri varifokális dóm kamera. Felhasználói kézikönyv. Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

DBM-21VD. Beltéri varifokális dóm kamera. Felhasználói kézikönyv. Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. DBM-21VD Beltéri varifokális dóm kamera Felhasználói kézikönyv Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Felhasználói

Részletesebben

LED Televízíó. Model HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót és őrizze meg.

LED Televízíó. Model HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót és őrizze meg. LED Televízíó Model HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük, olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót és őrizze meg. ELŐSZÓ BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK A talpazat installációs útmutatója CSOMAGLÁS TARTALMA ELÜLSŐ-HÁTSÓ

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Ez a kézikönyv segíteni fogja Önt a 4 megapixeles digitális kamera használata során. A dokumentumban található információkat alaposan ellenőriztük a hitelesség érdekében, azonban

Részletesebben

XP809AD Digital Photo Frame User Manual V1.0. Figyelmeztetések

XP809AD Digital Photo Frame User Manual V1.0. Figyelmeztetések Figyelmeztetések Óvja a készüléket a leejtéstől vagy erős ütéstől. Ne használja a készüléket poros, párás, szélsőségesen magas vagy alacsony hőmérsékletű környezetben. Ne tegye ki a készüléket közvetlen

Részletesebben

WFM25VF. Kültéri valós Day&Night IR kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

WFM25VF. Kültéri valós Day&Night IR kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Bozsák Tamás WFM25VF Kültéri valós Day&Night IR kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. SZATELLIT Elektronikai Zrt. cnbtec.com TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 3 A kijelzın megjelenített információk 4 Kezelıi útmutató. 5 Szerelıi útmutató 6 Technikai

Részletesebben

2-684-432-21 (1) D-VE7000S. Használati útmutató. Instrukcja obsługi. DVD Walkman. Portable DVD/CD Player. 2006 Sony Corporation

2-684-432-21 (1) D-VE7000S. Használati útmutató. Instrukcja obsługi. DVD Walkman. Portable DVD/CD Player. 2006 Sony Corporation 2-684-432-2 () D-VE7000S Használati útmutató HU Instrukcja obsługi PL DVD Walkman Portable DVD/CD Player 2006 Sony Corporation FIGYELMEZTETÉS A tűz és az áramütés megelőzése érdekében ne tegye ki a készüléket

Részletesebben

BLUE LASER: SBL0103MP4. Használati utasítás -weisung

BLUE LASER: SBL0103MP4. Használati utasítás -weisung BLUE LASER: SBL0103MP4 Használati utasítás -weisung TARTALOM Biztonságiutalások..... 2 A készülék leírása 3 Tartozékok. 4 Az előlap leírása... 5 Távirányító... 6 Telepítés. 8 Beépítésiutasítások.... 11

Részletesebben

Irányítás és az alap csatlakozások

Irányítás és az alap csatlakozások Irányítás és az alap csatlakozások Hátlap 1. 5.1-CH AUDIO Kimenet 2. VIDEO KIMENET 3. KOAX KIMENET 4. Y,CB/PB,CR/PR KIMENET 5. S-VIDEO KIMENET 6. OPTIKAI KIMENET 7. SCART KIMENET 8. TÁP Alap csatlakozások

Részletesebben

User Manual PL100/PL101. Kattintson egy témakörre. Gyakori kérdések. Gyors áttekintés. Tartalom. Alapfunkciók. Kiegészítő funkciók

User Manual PL100/PL101. Kattintson egy témakörre. Gyakori kérdések. Gyors áttekintés. Tartalom. Alapfunkciók. Kiegészítő funkciók A használati utasítás a fényképezőgép használatára vonatkozó részletes utasításokat tartalmaz. Olvassa el figyelmesen. Kattintson egy témakörre User Manual PL100/PL101 Gyakori kérdések Gyors áttekintés

Részletesebben

ZL38. Vezérlés G2080/2080I 24V-os karos sorompóhoz

ZL38. Vezérlés G2080/2080I 24V-os karos sorompóhoz Vezérlés G2080/2080I 24V-os karos sorompóhoz A vásárolt terméket csak megfelelı szakismerettel rendelkezı, cégünk által felkészített szakember szerelheti fel, kötheti be és helyezheti üzembe a készülék

Részletesebben

A993W LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv

A993W LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv A993W LCD MONITOR Felhasználói Kézikönyv A monitor üzembe helyezése előtt olvassa el ezt a kézikönyvet, majd őrizze meg későbbi referenciának. 1. FCC B osztályú rádiófrekvenciás zavarról szóló nyilatkozat

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SENCOR SPV-8351T http://hu.yourpdfguides.com/dref/2275206

Az Ön kézikönyve SENCOR SPV-8351T http://hu.yourpdfguides.com/dref/2275206 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Kezelési Útmutató. Elıszó 远峰国际有限公司

Kezelési Útmutató. Elıszó 远峰国际有限公司 Kezelési Útmutató Elıszó 远峰国际有限公司 远 峰 国 际 有 限 公 司 Kezelési Útmutató Elıszó Kezelési Útmutató Alcor Race 远 峰 国 际 有 限 公 司 Kezelési Útmutató Elıszó Köszönjük, hogy termékünket választotta. Az esetleges termékfejlesztés

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Magyar - 34 -

Tartalomjegyzék. Magyar - 34 - Tartalomjegyzék Távirányító nyomógombjai... 35 LCD TV... 35 Elõkészületek... 36 Biztonsági elõírások... 36 Mielõtt bekapcsolja a TV-ét... 38 A TV BE/KI kapcsolása... 38 Menütérkép... 39 A menürendszer

Részletesebben

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése Akkuk töltése Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 AIPTEK POCKET DV AHD C100 KÉSZLET Megrend. szám: 95 21 90 Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók 1. Ne ejtsük le a Camcordert.

Részletesebben

Beszerelési és beüzemelési kézikönyv

Beszerelési és beüzemelési kézikönyv SOLARTHERMIE - SOLAR THERMAL - SOLAR TÉRMICA- SOLAIRE THERMIQUE - SOLARE TERMICO Beszerelési és beüzemelési kézikönyv Digitális szolár vezérlés 2 bemenet, 1 kimenet 719450 HU 719.450 Z01 06.33 Subject

Részletesebben

16-18 Üzembe helyezés 16 A DVD-lejátszó bekapcsolása 16 A képernyőmenük nyelvének kiválasztása 16-18 A DVD-lejátszó illesztése a tévékészülékhez

16-18 Üzembe helyezés 16 A DVD-lejátszó bekapcsolása 16 A képernyőmenük nyelvének kiválasztása 16-18 A DVD-lejátszó illesztése a tévékészülékhez DVD-PLAYER GDP 2750 TARTALOM 4 GDP 2750 DVD-lejátszó 4 A DVD-lejátszó jellemzői 4 Szállított elemek 4 Lemezformátumok 5 Elhelyezés és biztonság 6-10 Áttekintés 6 A DVD-lejátszó elülső oldala 7 A DVD-lejátszó

Részletesebben

WCM21VF. Kültéri valós Day&Night IR kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

WCM21VF. Kültéri valós Day&Night IR kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Bozsák Tamás Bozsák Tamás WCM21VF Kültéri valós Day&Night IR kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. SZATELLIT Elektronikai Zrt. cnbtec.com TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932

Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932 Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932 RCD 1410 - RCD 1420 MP3 HORDOZHATÓ MP3/CD-JÁTSZÓ RÁDIÓVAL Használati utasítás TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉK

Részletesebben

H Wake-up light Használati útmutató

H Wake-up light Használati útmutató WL 32 H Wake-up light Használati útmutató BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.com Mail: kd@beurer.de Magyar Tisztelt

Részletesebben

Seecode Tube. Használati útmutató

Seecode Tube. Használati útmutató Seecode Tube Használati útmutató Nyilatkozat: A gyártó írásos beleegyezése nélkül, ezen dokumentum részei és tartalma nem változtatható, nem ruházható át, illetve a dokumentum teljes vagy részleges tartalma

Részletesebben

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk 1 Biztonság 1 Elektromos biztonság 1 Biztonság az üzembe helyezésnél 1 Biztonság tisztítás közben 1 Fontos tudnivalók

Részletesebben

Digitális vezeték nélküli rendszer MX W1

Digitális vezeték nélküli rendszer MX W1 Digitális vezeték nélküli rendszer MX W1 Használati útmutató Tartalom Fontos biztonsági intézkedések... 2 MX W1 digitális vezeték nélküli fülhallgató rendszer... 4 A csomag tartalma... 4 A termék bemutatása...

Részletesebben

DIGITAL MUSIC PLAYER. MPaxx MP 600/1GB XRed MP 600 FM/1GB XRed MAGYAR

DIGITAL MUSIC PLAYER. MPaxx MP 600/1GB XRed MP 600 FM/1GB XRed MAGYAR DIGITAL MUSIC PLAYER MPaxx MP 600/1GB XRed MP 600 FM/1GB XRed MAGYAR TARTALOM 4 MP 600/1GB XRed MP 600 FM/1GB XRed Mellékelt tartozékok Különlegességek Biztonság Környezetvédelmi tudnivalók 5 Áttekintés

Részletesebben

UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓS KÖZPONTIZÁR

UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓS KÖZPONTIZÁR B E S Z E R E L É S I É S H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓS KÖZPONTIZÁR 4 AJTÓHOZ A DOBOZ TARTALMA 4 db központizár mozgató motor (2 db vezérlő 2 db vezérelt) 4 db mozgató pálca

Részletesebben