KÜLDETÉSÜNK. Márkajelzés 1952

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÜLDETÉSÜNK. Márkajelzés 1952"

Átírás

1 Ö N J Á R Ó Ö N T Ö Z Ő G É P E K

2 KÜLDETÉSÜNK Napjainkban RM a világ egyik legfontosabb, öntözőgépek gyártásával foglalkozó, a világ több int 40 országában jelenlévő vállalkozása. Az alapítás évétől, 1952-től kezdve, aikor a két cégalapító, Augusto Raenzoni és Bruno Mordonini egnyitották kis vállalkozásukat Para tartoányban, a gyártás, a fejlesztés és az újítás indig a gépek szolgálatában álltak a ezőgazdasági tevékenység inőségének javítása érdekében. A vállalkozás több int hatvan éves története lehetővé tette az öntözőgépekre való szakosodást, becsben tartva az alapítók értékeit: az őszinteséget, a vállalt kötelezettségekkel szebeni tiszteletet és az ügyfelekkel szebeni, indig átlátható, baráti és hosszútávú kapcsolatot. Szeretnénk az Ön erős és egbízható partnerévé válni az öntözésben, sokoldalú, hatékony, egyszerű használatú és a legjobb ár/előny viszonyú gépeinkkel. Márkajelzés 1952

3

4 ERŐSSÉGÜNK ENERGETIKAI HATÉKONYSÁG A FOGYASZTÁS CSÖKKENTÉSE MELLETT AZ RM Turbo Reduktorainak köszönhetően A tölő feltekeréséhez szükséges energia az önjáró öntözőgépek gazdaságosságának eghatározó elee: az RM víz bypass és négysebességes, integrált váltós Turbo reduktor csoportja drasztikusan csökkenti a nyoásveszteséget az öntözési szakasz során, a csökkent energiafogyasztás anyagi egtakarítást eredényez. A turbina járókerék tervezése fejlett repülésdinaikai száítások eredénye, ely lehetővé tette a folyadék áralásának rendkívüli, légörvények nélküli csatornázását, ely 1,5 bar iniu beeneti nyoáson történő üzeelést biztosít; a Turbo reduktor csoport inőségét az összes, rozsdaentes acélból készült belső alkatrész biztosítja, int pl. az A osztályú, olajteknőbe erített csapágyak (beleértve a turbina tengelyt is). A rendszerbe autoata féket integráltak, ely a tölő letekerése során lép űködésbe és az újbóli feltekerés során kiiktatódik; ezenkívül a Turbo-Reduktor a tölő feltekerését követően a következő feltekeréshez egfelelő állásba állítja a Menet-Leállás kart. Az exkluzív RM Power Save rendszer praktikus és gyors sebességváltást tesz lehetővé a nyoás alatt lévő vízzel teli tölő norál feltekerése során, átenetileg csökkentve a turbina forgási sebességét, az elektronikus prograozó parancsainak igénybevétele nélkül. Az RM Turbo Reduktor ne igényel rendszeres karbantartást, ezenkívül, az öntözés végeztével, a aradék folyadék autoatikusan kilökődik a turbina testből.

5 RENDKÍVÜLI RÖGZÍTÉS AZ RM rugalas, de ne deforálható onolit vázainak köszönhetően. ROTÁCIÓS PONTOSSÁG, a lánchajtásnak köszönhetően. Az RM öntözőgépek Gx családja forgó torony szerkezetű, ely az alsó, fix vázon forogva lehetővé teszi a tekercsnek a kívánt feltekerési irányba történő forgatását. A gép egfelelően túléretezett, teleszkópos konzolokkal van felszerelve, elyek rendkívül nagy értékű rögzítést tesznek lehetővé bárilyen típusú talajra; a konzolokat biztonsági szelepekkel felszerelt, nyoáskopenzált, hidraulikus hengerek űködtetik, elyek a szükséges stabilitást garantálják. A legagasabb tekercs keresztirányú szélessége az RM gépek össz agasságának és súlypontjának jelentős értékű csökkentését teszi lehetővé, ely a gépeket a piacon található egyik legstabilabb terékévé teszi. A 790Gx odelltől kezdve a gépek felszerelhetők (opcióként) hátsó PE tölő letekerő karral, a szórófejtartó kocsit a talajra rögzítve és az öntözőgépet húzva; ez a egoldás lehetővé teszi a tölő letekerését, egszüntetve a súrlódást és kihasználva a egűvelt területeken ár eglévő utakat. A 890Gx, 990Gx és 1000Gx odelleken a a tölő letekerése során, a váz és a talaj közötti nagy távolságnak köszönhetően, egelőzhetőek a lenti teresztésekben okozott károk. Az RM onolit vázak csavarozott szerkezeti eleektől entesek, egy blokkból készültek és elegen horganyozottak, tervezésükre hárodienziós száítási rendszerrel került sor. Az RM öntözőgépek egy ásik fontos sajátossága a következő: az 581 Gx Evo odelltől kezdve a turbo reduktor és a tekercs közötti áttételt nagy ellenállású, extrudált hengerekkel előre egfeszített és nyújtás entes ARNOLD STOLZEMBERG lánc biztosítja;ezenkívül, a tekercsnek a szélhez legközelebb eső átérőjébe elhelyezett, szabályozható fogazat felhasználásával (az RM egy ásik kizárólagos tulajdonsága) rendkívül nagy áttételi arány valósítható eg a kerék és a turbo reduktor között, elynek köszönhetően drasztikusan csökken a feltekeréshez szükséges energiafelvétel, illetve a reduktor kieneti tengelyére gyakorolt külső erőhatás forgatónyoatéka, hosszú élettartaot biztosítva a gépeknek. A 1000 Gx és AMGNUM Fx odellben az átviteli láncok a tekercs indkét oldalára vannak elhelyezve, így egszűnik a tekercs torziós hatása.

6 A TEKERCS TENGELYE: a piacon található legjobb technológia. 2 1 FELHASZNÁLÓBARÁT KEZELÉS az RM RainMaster prograozókkal 2.6 Az RM elektronikus prograozókat az öntözőgépre való tökéletes beépítésre tervezték, előnyben részesítve a felhasználás egyszerűségét, íg a felhasználóbarát és többnyelvű képernyő segítségével könnyen kiiktatható a gép öntöző ciklusának egszakítása nélkül, az autoata üzeódból kézi üzeódba történő átlépéshez. Az összes prograozó típus biztonsági nyoáskapcsolóval van kobinálva, ely leállítja a gépet, aikor a nyoás a iniu küszöb alá süllyed. Opcióként rendelkezésre állnak elektroechanikus kipufogó- és/vagy zárószelepek, GSM ode, napele az eleek feltöltéséhez és szélérő. Lehetőség van a feltekerés végi kiegészítő vízágyú kezelésére, ely szintén opcióként kapható. A feltekert és vízzel teli polietilén tölő töege eléri a gép töegének 80%-t; azok a táasztékok, aelyeken a tekercs forog, rendkívül nagy terhelésnek vannak kitéve, ely nagy értékű súrlódást okoz. Miniálisra kell csökkenteni a súrlódást a ozgáshoz szükséges erőfeszítés csökkentése érdekében. Az RM tekercs tengelyét ár az 540 Gx odelltől: 1. Nagy éretű gördülőcsapágyak táasztják alá, elyek egszüntetik a súrlódást; 2. Rozsdaentes acélból készült, felcserélhető persely védi, elyen olyan ajakos töítések űködnek, elyek agresszív folyadékok, pl. rothadó szerves folyadék jelenlétében is hosszú élettartaot biztosítanak. 3. Könnyű karbantartás: az elkopott ajakos töítések cseréje néhány percet vesz igénybe. Ez a kizárólag az RM odellekre jellező technológia az egész terélcsaládra kiterjed, beleértve a leggazdasáogsabb odelleket is. RENDKÍVÜLI MARKOLÁS, agasságban állítható vonósze. A 690Gx odelltől kezdve a korány vonószeel van felszerelve, ely egyszerű peckek révén agasságában állítható.

7 TÖBBSZEKCIÓS TECHNOLÓGIA, a tekercs elpusztíthatatlan szerkezetéhez Az 518Gx odelltől kezdve a tekercshez bordázott, többfunkciós technológiát alkalaznak, teljesen leezből készült oldalakkal, agas ellenállású DOMEX 420 (szakítószilárdság 420 kg/ 2 ), az oldalak Laser HD rendszerrel előzetesen felvágott és robotizált hegesztéssel egyáshoz illesztett körcikkekből áll, ely rendkívüli hajlási ellenállást biztosít a tekercs könnyűsége ellenére, illetve 300%-kal nő a PE tölőnek a tekercs oldalaira való fekvési felülete (fontos előny a túllépett csöves rendszerhez képest); a belső köpeny kalandrezett sík leezből készült, ely egőrzi és eghosszabbítja a polietilén tölő élettartaát. A 890 Gx, 990 Gx, Magnu Fx odellekben a tekercs oldalsó része kúpos profilú, ely szintén ellenáll az oldalirányú hajlításoknak ég a legnehezebb feltekerések során is. Minden oldal részeit úgy tervezték, hogy ég a legbelsőbb részek is teljesen be legyenek vonva dupla rétegű festékkel, egelőzve az acél rolását a rejtett vagy rekeszelt részeken. Egy fehér színű oldalsó rész lehetővé teszi a tekercs helyes forgásának ellenőrzését nagy távolságból is.

8 MAXIMÁLIS STABILITÁS ÉS IRÁNYÍTHATÓSÁG BÁRMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, az RM szórófejtartó kocsikkal Szeélyre szabható HIDRAULIKUS RENDSZER Az összes kocsi választható rögzített 2 vagy 4 kerekes változatban és egy korányozható pneuatikus kerékkel. A pneuatikus kerék lehetővé teszi a kocsi száára az öntöző tölő követését abban a pozícióban, aelybe letekerték (A ábra), ivel a kerék korányozható, azt aga a PE tölő irányítja, kiküszöbölve a fix vagy csúszó központi kerekes kocsikra jellező pontatlanságokat, elyek ne tökéletesen egyenes útvonalak esetén (B ábra) ne illeszkednek az ideális röppályába. Kérésre kaphatók öntöttvasból készült, irányító tarajas kerekek (kifejezetten a korányozható kerékhez illeszkedők), elyek növelik az irányíthatóságot és a töeget a legszükségesebb ponton. Mindkét kerék fel van szerelve kúpcsapágyas kerékagyakkal és zsírzóval. A kocsi egész szerkezete elegen horganyzott, ely hosszú ideig tartó korrózió ellenállást biztosít. A B Az 570Gx Evo odelltől kezdve a odellek olyan koplett hidraulikus rendszerrel vannak felszerelve, aelyik a hátsó hidraulikus konzolok űködését és a kocsi eelését végzi; a hidraulikus rendszer az összes odellen kiegészíthető hidraulikus korány táasztólábbal, a torony hidraulikus forgatásával, a kocsi független, hidraulikus eelésével (esőztető szárnnyal ellátott odellek esetében). A PE tölő hátsó letekerő karjával felszerelt öntözőgépek esetében egfelelően strukturált, speciális, a dönthető korányt alátáasztó láb használatára kerül sor, elynek feladata a jobb talajhoz rögzítés feltekerés során. A vontató hidraulikus tölőpárja helyett opcióként választható: - Akkuulátorral űködtetett hidraulikus tápegység napelees újratöltővel. - 4 üteű otor által vezérelt hidraulikus tápegység önfeltekerő vagy elektroos indítással.

9 NAGYOBB KOPÁSI ELLENÁLLÁS az RM festési ciklusoknak köszönhetően MINDIG TÖKÉLETES ÖNTÖZÉS, a feltekerés végén is Nyers szerkezet Maratás Szárítás sütőben 60 C-on Alapozó felvitele Szárítás sütőben 60 C-on Két réteg festék Szárítás sütőben 60 C-on Dekorálás Az összes RM gép festett részeit előzetesen aratásnak, ajd ezt követően eletrosztatikus rendszerű, dupla rétegű festési eljárásnak vetik alá (ely biztosítja a fedést a gép legrejtettebb zugaiban is), rendkívül környezetbarát alapozóval és víz alapú festékekkel; inden ciklust 60 C-on, sütőben végzett stabilizálási kezelés kísér, ely rendkívüli korrózió ellenállást és az UVA sugarakkkal szebeni érzéketlenséget biztosít a felületeknek, ely utóbbiak felelősek a gépek színének rolásáért. Az 540 Gx odelltől kezdve a szórófejtartó kocsi a feltekercslés végén a talajra rögzül és az azt követő összekapcsolás és eelés teljesen autoatikusan történik, a gépkezelő akár iniális beavatkozása nélkül. Az összes szórófejtartó kocsi döntött tölő terinállal van felszerelve a kocsinak az öntözőgéphez történő közelítése során bekövetkező tengelyváltozás egelőzése érdekében, egtartva a vízágyú helyes pozícióját az öntözés befejézésig -

10 KÉT TENGELY ASSZIMETRIKUS HIMBÁVAL, kisebb értékű erőfeszítés bárilyen talajon történő húzáskor. A MEGBÍZHATÓSÁG ZÁLOGA, ert egyenként kerülnek tesztelésre. A 990Gx és 1000Gx sorozatba tartozó odellek (és választásként a 690Gx, 790Gx, 890Gx odellek) dupla tengellyel vannak felszerelve, izodiaetrikus kerekekkel és asszietrikus hibával; ez a egoldás lehetővé teszi a nehéz talajokon történő vontatás során kifejtett erőfeszítés csökkentését, ely csökkentett átlós éret ellett, a töeg optiálisabb egoszlását biztosítja korányzás közben, könnyebben kezelhetővé téve a gépet az egyes tengelyek tekintetében. A gépek felszerelhetők különöbző éretű, pl.nagy bevágású Big Size típusú kerekekkel is. Az összes RM gépet, az ügyfélnek történő átadás előtt, alapos próbaüzenek vetik alá; a tesztek ind echanikai-, vagyis az üzeelést, ind hidraulikus jellegűek, ez utóbbiak elvégzésére 12 bar nyoás alatt álló vízzel kerül sor a csatlakozások pontosságának és az egyes alkatrészek üzei nyoáson történő ellenállásának tesztelésére. Kiváló inőségű, differenciált átérőjű POLIETILÉN TÖMLŐ. Az összes RM öntözőgépre közepes intenzitású (PEMD), differenciált átérőjű - 90 c-től induló - polietilén tölő van szerelve, a tekercs közelében található legnagyobb átérő nagyobb pontosságot tesz lehetővé feltekeréskor és csökkenti a tölő eghajlításából eredő egyenetlenségeket. KÖRNYEZETVÉDELEM, fejlett technológiával. RM terelése összhangban van a környezet egóvásával; környezetbarát és tanúsított ciklusokból szárazó nyersanyagok, kizárólag víz alapú festékek használata, az energiafogyasztás csökkentését lehetővé tevő technológiák alkalazása - csak néhány olyan alapelv, elyek eghatározzák az RM öntözőgépekkel kapcsolatos űszaki választásokat, figyelebe véve, hogy ezen kérdések csak figyeles, a szennyező kibocsátások csökkentését célzó egközelítése teszi a külső környezetet tisztábbá és a unkavégzést a dolgozók száára egészségesebbé.

11 MINDEZ AZ EREDMÉNYEINKÉRT

12 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø ,

13 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

14 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

15 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

16 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

17 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

18 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

19 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

20 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

21 Tölő külső átérője Javasolt tölő hossz Max. rendelkezésre álló hossz Áralási ráta Javasolt szórófej 3 /h ø

22 Külső éretek és Súlyok A éretek csak tájékoztató jellegűek, és a űszaki felszereltség vagy a technológiai fejlesztések függvényében változhatnak. G E F D C B A A B C D E F G KG 1480 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 63/190 ) A B C D E F G KG 2390 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 100/400 ) A B C D E F G KG 2550 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 125/550 ) A B C D E F G KG 1780 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 75/250 ) A B C D E F G KG 2100 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 82/300 ) A B C D E F G KG 2500 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 110/400 ) A B C D E F G KG 2550 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 125/400 ) A B C D E F G KG 2800 * * ** 2800 * *** 3960 *** 4490 *** 7000 ** * iniális szállítási éretek ** (ø 125/550 ) *** ø 25 tölővel 630-tól 670 éterig vagy ø 20 tölővel 650-től 700 éterig A B C D E F G KG 2320 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 90/350 ) A B C D E F G KG 2550 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 125/450 ) A B C D E F G KG 2960 * * ** * iniális szállítási éretek ** (ø 150/530 )

23 SZEMÉLYRE SZABÁS A széles odell választékon kívül terészetesen rendelkezésre áll száos, a gép tervezésének kezdetétől beépíthető opció is: olyan, a legagasabb inőségi szinten kivitelezett érdekes egoldások széles skálájáról van szó, aelyek segítségével az RM önjáró öntözőket saját igényeihez igazíthatja.

24 Vízzel irányított víztelenítő szelep 4 üteű HONDA GX160 otor által vezérelt tápegység a hidraulikus szolgáltatásokhoz. Tölő feltekerése YANMAR LD70 diesel otorral, elyet hidrosztatikus áttételű, a fordulatszácsökkentőre szerelt hidraulikus otor, sebességkiegyenlítő szelep, a szolgáltatások ellátását biztosító dupla hidraulikus szivattyú egészítenek ki; az RM elektronikus prograozókkal kobinálható. Az opcióba ne tartozik a turbina. A tekercs beenetére szerelt kariás literszáláló. PE tölő hidraulikus otor révén történő feltekerése a PTO-ra, sebességszabályozó szelep, végállásütköző elosztó és gyorscsatlakozó pár a vontatóhoz A tekercs eleg horganyozása. 4 üteű Briggs & Stratton Hp 5,5 otor által vezérelt tápegység a hidraulikus szolgáltatásokhoz. Folyadék beeneti és turbina kiiktató kiegészítő csatlakozás. Kopresszor a tölő kiürítéséhez.

25 Készlet oldalsó letekerésű kocsihoz. A vízágyú rögzítő szerkezeteinek autoatikus egfordítását szolgáló berendezés (csak SIME vízágyúkhoz). Az összes Gx odellen háro pneuatikus kerék alapfelszereltségben. A kocsi talajra történő rögzítését szolgáló berendezés szekercével (hátsó tölő letekerésű odellekhez) A kocisra szerelt, szögben egfeszített K1 segéd szórófej. Berendezés agas lobozatú fák lob alatti öntözéséhez. Kocsi két pneuatikus és két öntöttvas kerékkel. Kocsi egyedi öntöttvas kerekekkel (opció az 570 Gx Evo odelltől kezdve) Kar a tölő hátsó letekeréséhez (opció 790 Gx, 890 Gx, 990 Gx, 1000 Gx odellek esetében), alapfelszereltség Magnu Fx odellen. Kocsi négy pneuatikus kerékkel. Lobozat alatti öntöző berendezés gyüölcsösökhöz/ szőlőültetvényekhez a szabvány kocsi helyett.

26 NORTOFT PrograRain prograozó Napele az elektronikus berendezések ellátásához Kézi szivattyú a hátsó konzolok űködtetéséhez és a kocsi eeléséhez (opció 570 Gx Evo, 581 Gx Evo, 690 Gx, 790 Gx odellekhez). A tölő letekerése végének jelzése xenon lápával. RM prograozóhoz. RainMaster 2.6 odellű RM prograozó (antennával és integrált opcionális GSM odullal) Szélérő RAINMASTER 2.6-hoz. Rain Speed 60 digitális éterszáláló a feltekerési sebesség éréséhez. Prograozó által vezérelt elektroechanikus vízleeresztő- és zárószelep (külön vagy villanykapcsolóval kobinálva és az által vezérelve). Erősítp antenna GSM odulhoz. Rozsdaentes acél védődoboz RainMaster 2.6 prograozóhoz.

27 Átlátszó bevonat a horganyzott részek védelének növeléséhez. Vízbeent indkét oldalon. (alapfelszereltségben az összes Gx odellen az 581-es odelltől kezdve). Magas vízfekvésű guiabroncs 581 Gx Evo odellhez éret 26/ Prograozó által vezérelt, ütköző segéd szórófej (River vagy K1 odell). Adagoló szivattyú folyékony trágyával történő trágyázáshoz. Magas vízfekvésű guiabroncs 690 Gx Evo odellhez éret 31x Forgótányér hidraulikus forgása (alapfelszereltségben a 990 Gx, 1000 Gx odelleken, az összes többihez opció). Dupla tengely aszietrikus hibán (opció a 690 Gx, 790 Gx, 890 Gx odellekhez). Beeneti szűrő B 76, 108 és 133 csuklókhoz. Magas vízfekvésű guiabroncs 890 Gx odellhez, alapfelszereltésgben az 1000 Gx szérián (éret 15.0/55-17)

28 ALACSONY NYOMÁSÚ, OPCIONÁLIS ESŐZTETŐ SZÁRNYAK MINDEN MODELLHEZ Acél szárny 40 éteres szerkezettel Acél szárny 30 éteres szerkezettel Acél szárny 890 Gx odellre szerelt, 50 éteres szerkezettel

29 Acél szárny 40 éteres szerkezettel 28 éteres acél szárny folyékony trágya elosztásához leágazásokkal Albatrosz szrány 72 éteres szerkezettel (opció 990 Gx és 1000 Gx odellekhez)

30 Alapfelszereltségben Opció Ne áll rendelkezésre Folyadék elosztású turbina beépített bypass-szal. Négy sebességű fordulatszácsökkentő teljesen olajteknőbe erülő tengelyekkel. TLT hajtás a tölő gyors feltekeréséhez. Teljesen autoatikusan űködő fékrendszer a tölő letekeréséhez. Autoata sebességkiegyenlító a tölő feltekerési átérőjének függvényében. Tölő lazulását egakadályozó biztonsági szerkezet. Gépet leállító biztonsági szerkezet a tölő profilon kívüli feltekerése esetén. Tölő feltekerési sebességének elektronikus érője. Digitális óra. Csigakerékhajtású tölőforgató rendszer, ikroéteres szabályozással és dupla vezetősínnel. Tekercs alátáasztás golyóscsapágyakon és töítőgyűrűn, inox persellyel. Golyós hibán, 320 fokban forgó váz. Kocsi kézi karral történő feleelése az öntözés végén (vagy kézi hidraulikus szivattyú). Hidraulikus vezérlésű, önkiegyenlítő hátsó rögzítő konzolok és a kocsi hidraulikus eelése. A korány táasztólábának elosztó révén egvalósuló hidraulikus vezérlése. A gépet ellátó rugalas gui tölő, csuklókkal. Öntözőgéptartó kocsi két öntöttvas kerékkel. Kocsi 4 kerékkel (öntöttvas vagy pneuatikus). Szabályozható kocsi nyotáv és kerék agasság. Lassú visszatérésű SIME öntözőgép fúvókákkal. A gépre szerelt, glicerin kádba erülő anoéter. Az öntözőgépre (SIME) szerelt, glicerin kádba erülő anoéter. Göbcsukló a kocsin. Kocsi ballaszt. Magasságában állítható korány vonósze. Tölő feltekerése egyhengerű diesel otorral (turbina nélkül). Folyadék ásodlagos beenete turbina kizárásához. Melegen horganyzott váz (festett tekercs). Melegen horganyzott tekercs. Vízzel irányított vízleeresztő szelep nyoáscsökkenés esetén történő leálláshoz. Zárószelep irányított víz beenetének lassú elzárásához. Turbina beeneti szűrő. Hidraulikus elosztó szolgáltatásokhoz. Hidraulikus tápegység szolgáltatásokhoz napeleekről tölthető akkuulátorral. Kézi vezérlésű segéd öntözőgép. Vízbeenet indkét oldalon. Rainaster 2.6 prograozó által vezérelt K1 segéd öntözőgép. Rainaster 2.6 prograozó által vezérelt RIVER segéd öntözőgép. Costant Rain 7 - Progra Rain 10 - Nortoft prograozók. GSM odul prograozóhoz. Rainaster 2.6 prograozó. Brigg & Stratton otor csoport hidraulikus ozgásokhoz. Torony hidraulikus forgása egy elenek az elosztóra történő hozzáadásával. A gép szerkezetébe beépített otoros szivattyú csoport. Légszivattyú a tölő kiürítéséhez. Dupla tengely a hibán. MODELL 560 Gx 581 Gx Evo 790 Gx 990 Gx Magnu Fx Alap- és opcionális felszereltség 540 Gx 570 Gx Evo 690 Gx Evo 890 Gx 1000 Gx

31 SZÉLES MODELL VÁLASZTÉK MINDEN IGÉNY KIELÉGÍTÉSÉHEZ Irrigation Boo Syste AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDŐ SZERVÍZHÁLÓZAT A jelenlét, ez az RM vállalkozást jellező legfontosabb tényező, iután a gép az ügyfél tulajdonába kerül. A világ bárely részén. Mindig az ügyfelek közelében. Egy RM öntözőgép sosincs agára hagyva. Mindig gondoskodnak róla. Mindig hatékony és terelékeny lesz. És egőrzi értékét az időben.

32 Via Provinciale, 41 - Loc. S.QUIRICO SISSA TRECASALI - (Para) - OLASZORSZÁG Tel Fax Nezetközi tel.szá (+39) E-ail: info@rirrigation.co G.L. Counicazione s.r.l. H A jelen kiadványban ábrázolt odellek ódosítás és frissítés tárgyát képezhetik, elyek a űszaki jellezők egváltozását okozhatják. Az illusztrációk olyan felszereléseket vagy választható kiegészítőket eelnek ki, aelyek eredetileg ne képezik a tervezett felszereltség szerves részét. Az RM értékesítési hálózata indig rendelkezésükre áll a legfrissebb és legrészletesebb inforációkkal. Az RM, SuperRain, Speedy Rain, Albatros, FAlcon nevek bejegyzett védjegyek RM S.p.A. Olaszországban nyotatva Cod.: 213

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

- III. 1- Az energiakarakterisztikájú gépek őse a kalapács, melynek elve a 3.1 ábrán látható. A kalapácsot egy m tömegű, v

- III. 1- Az energiakarakterisztikájú gépek őse a kalapács, melynek elve a 3.1 ábrán látható. A kalapácsot egy m tömegű, v - III. 1- ALAKÍTÁSTECHNIKA Előadásjegyzet Prof Ziaja György III.rész. ALAKÍTÓ GÉPEK Az alakítási folyaatokhoz szükséges erőt és energiát az alakító gépek szolgáltatják. Az alakképzés többnyire az alakító

Részletesebben

Ó T A T U M T I Ú S Á T R A T N A B R A K S I É S É L

Ó T A T U M T I Ú S Á T R A T N A B R A K S I É S É L Vezérlőegység KEZELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ Tartalojegyzék Alkalazás, üzei körülények, felépítés...3 Alkalazás...4 Kiválasztás...4 Dokuentáció...4 Üzei körülények...4 Berendezés felépítése...4 Szabályzó

Részletesebben

Hűtés és fagyasztás 2014 108-001_Ost_HU.indd 1 108-001_Ost_HU.indd 1 16.12.13 12:41 16.12.13 12:41

Hűtés és fagyasztás 2014 108-001_Ost_HU.indd 1 108-001_Ost_HU.indd 1 16.12.13 12:41 16.12.13 12:41 Hűtés és fagyasztás 0 0 alapos ok arra, hogy Liebherr teréket vásároljo 6 A tapasztalat, ai száít BioFresh bizoyíthatóa egészségesebb A Liebherr, it a hűtő- és fagyasztó készülékek szakértője, ár több

Részletesebben

EM-150/300/350 10001/10004/10010/10060 Síktapadó mágnes telepítési segédlet. Modell Tartó Erő Áram felvétel Kiegészítő konzolok

EM-150/300/350 10001/10004/10010/10060 Síktapadó mágnes telepítési segédlet. Modell Tartó Erő Áram felvétel Kiegészítő konzolok Síktapadó ágnes telepítési segédlet 1.oldal Tulajdonságok Modell Tartó Erő Ára felvétel Kiegészítő konzolok EM-150 136 kg 10001 272 kg EM-300 10004 EM-350 272 kg 272 kg x 2 363 kg 10010 545 kg 10060 545

Részletesebben

POWER PLUS kondenzációs kazán hőtermelő EgySég SzERELéSi kézikönyv

POWER PLUS kondenzációs kazán hőtermelő EgySég SzERELéSi kézikönyv POWER PLUS kazán kondenzációs hőterelő egység SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2SZERELÉSI KÉZIKÖNYV Tisztelt Partnerünk! Gratulálunk, hogy egy POWER PLUS kazán beszerzését preferálta, aely hosszú ideig axiális kofortot

Részletesebben

RUUKKI SZENDVICS- PANELEK ENERGIA- HATÉKONY ÉPÜLETEKHEZ

RUUKKI SZENDVICS- PANELEK ENERGIA- HATÉKONY ÉPÜLETEKHEZ RUUKKI SZENVICS- PANELEK ENERGIA- HATÉKONY ÉPÜLETEKHEZ TERMÉKKATALÓGUS 2013 Ruukki szendvicspanelek a tökéletes egoldás projektje száára Szendvicspaneljeink sokoldalú előre gyártott szerkezeti eleek, elyek

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

2010/2011. tanév Szakács Jenő Megyei Fizika Verseny II. forduló. 2011. január 31.

2010/2011. tanév Szakács Jenő Megyei Fizika Verseny II. forduló. 2011. január 31. 2010/2011. tanév Szakác enő Megyei Fizika Vereny II. forduló 2011. január 31. Minden verenyzőnek a záára kijelölt négy feladatot kell egoldania. A zakközépikoláoknak az A vagy a B feladatort kell egoldani

Részletesebben

Szakács Jenő Megyei Fizikaverseny

Szakács Jenő Megyei Fizikaverseny Szakács Jenő Megyei Fizikaverseny 2015/2016. tanév I. forduló 2015. noveber 30. Minden versenyzőnek a száára (az alábbi táblázatban) kijelölt négy feladatot kell egoldania. A szakközépiskolásoknak az A

Részletesebben

Hõszivattyús légkondícionáló berendezések

Hõszivattyús légkondícionáló berendezések Hõszivattyús légkondícionáló berendezések Terékválaszték 20 Hûtõteljesítény, k Professional On/Off. oldal R4 ~2 ~2,5 ~,5 ~5 Terékválaszték 20 Oldalfali split klía, hõszivattyús Fisher rt On/Off 14. oldal

Részletesebben

MUNKAANYAG. Szabó László. Áramlástani alaptörvények. A követelménymodul megnevezése:

MUNKAANYAG. Szabó László. Áramlástani alaptörvények. A követelménymodul megnevezése: Szabó László Áralástani alaptörények A köetelényodul egneezése: Kőolaj- és egyipari géprendszer üzeeltetője és egyipari technikus feladatok A köetelényodul száa: 07-06 A tartaloele azonosító száa és célcsoportja:

Részletesebben

Milyen erőtörvénnyel vehető figyelembe a folyadék belsejében a súrlódás?

Milyen erőtörvénnyel vehető figyelembe a folyadék belsejében a súrlódás? VALÓDI FOLYADÉKOK A alódi folyadékokban a belső súrlódás ne hanyagolható el. Kísérleti tapasztalat: állandó áralási keresztetszet esetén is áltozik a nyoás p csökken Az áralási sebesség az anyagegaradás

Részletesebben

POWER PLUS KONDENZÁCIÓS FALI KAZÁN SZERELÉSI KÉZIKÖNYV

POWER PLUS KONDENZÁCIÓS FALI KAZÁN SZERELÉSI KÉZIKÖNYV POWER PLUS KONDENZÁCIÓS FALI KAZÁN SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2SZERELÉSI KÉZIKÖNYV Megfelelőség A POWER PLUS gázkazánok egfelelnek: a 90/396/EGK Gázkészülékek Irányelvnek a 92/42/EGK Hatásfok Irányelvnek (****)

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

Beépítési és üzemeltetési útmutató

Beépítési és üzemeltetési útmutató 15972512 HU 04.2015 1169-00 hu Beépítési és üzeeltetési útutató www.sulzer.co 2 Beépítési és üzeeltetési útutató (Ez az eredeti útutató fordítása) Merülő Keverő Típus ABS XRW: 210 300 400 650 Tartalojegyzék

Részletesebben

BIGONDRY FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS LEMHT 66.43.41.

BIGONDRY FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS LEMHT 66.43.41. BIGONDRY FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS LEMHT 66.43.41. LEÍRÁS 1 DB HAGYOMÁNYOS TÍPUSÚ FAIPARI SZÁRÍTÓBERENDEZÉSRŐL BERENDEZÉS SZÁMA 1 MODELL: LEMHT 66.43.44 BERENDEZÉS MÉRETEI: 1,2 Méretek L (m) P (m) H (m) Belső

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

XC-K. - 05/12 rev. 0 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TELEPÍTÕ ÉS KARBANTARTÓ RÉSZÉRE

XC-K. - 05/12 rev. 0 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TELEPÍTÕ ÉS KARBANTARTÓ RÉSZÉRE XC-K - 05/ rev. 0 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TELEPÍTÕ ÉS KARBANTARTÓ RÉSZÉRE Általános tájékoztatás TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 3. Az útmutatóban alkalmazott szimbólumok... 3. Készülék rendeltetésszerû

Részletesebben

1. Melyik területet kell öntözni?

1. Melyik területet kell öntözni? 1. Melyik területet kell öntözni? Rajzolja le kertjének alaprajzát (ideális esetben -papírra) 1:100 (1 c 1 ), vagy 1:200 (1 c 2 ) éretarányban. Jelölje be az öntözendő és ne öntözendő felületeket. Rajzolja

Részletesebben

FAAC / 770 föld alatti nyitó

FAAC / 770 föld alatti nyitó 1.oldal Tel: (06 1) 3904170, Fax: (06 1) 3904173, E-mail: masco@masco.hu, www.masco.hu 2.oldal FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK A TELEPÍTÉSHEZ Általános biztonsági szabályok 1. Figyelem! A FAAC erősen ajánlja az

Részletesebben

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 MŰSZAKI ISMERETEK Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Az előadás áttekintése Öntözőszivattyúk Öntöző berendezések, szórófejek Öntözési módok árasztó öntözés barázdás

Részletesebben

Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer. Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig. Korlát rendszerek. Kiegészítő kellékek

Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer. Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig. Korlát rendszerek. Kiegészítő kellékek Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig Korlát rendszerek Kiegészítő kellékek Katalógus 2012-2013 Néhány információ a cégről és a termékekről

Részletesebben

Beton- és acéllábazat az ABS SB 900-2500 típusú áramláskeltőkhöz

Beton- és acéllábazat az ABS SB 900-2500 típusú áramláskeltőkhöz Beton- és acéllábazat az ABS SB 900-2500 típusú áraláskeltőkhöz 1 597 0720 HU 02.2013 hu Telepítési útutató Ez az eredeti útutató fordítása www.sulzer.co Telepítési útutató betonlábazatokhoz SB 900-1200

Részletesebben

HÍGTRÁGYA SZIPPANTÓ TARTÁLYKOCSIK : 2 600 L - 30 000 L

HÍGTRÁGYA SZIPPANTÓ TARTÁLYKOCSIK : 2 600 L - 30 000 L HÍGTRÁGYA SZIPPANTÓ TARTÁLYKOCSIK : 2 600 L - 30 000 L 2 2 tengelyes: 7 150 L - 22 700 L 1 tengelyes: 2 600 L - 11 350 L 3 tengelyes: 18 500 L - 30 000 L 3 EGYEDI TERVEZÉS A TCI sorozat (tartályba integrált

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Szántáselmunkáló henger FlexPack - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet:

Részletesebben

KÖRNYEZETVÉDELMI- VÍZGAZDÁLKODÁSI ALAPISMERETEK

KÖRNYEZETVÉDELMI- VÍZGAZDÁLKODÁSI ALAPISMERETEK Környezetvédeli-vízgazdálkodási alaiseretek közéint ÉRETTSÉGI VIZSGA 0. október 5. KÖRNYEZETVÉDELMI- VÍZGAZDÁLKODÁSI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ EMBERI

Részletesebben

Újdonság Magyarországon

Újdonság Magyarországon Újdonság Magyarországon 2016 Tavasz 1 Tisztelt Hölgyem, Uram! HECHT 8101 S Kedves Vásárló! Örömömre szolgál, hogy kezében tarthatja a HECHT márkájú kerti gépek és eszközök első hivatalos termékkatalógusát.

Részletesebben

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk Alutech árlista Lakossági és Ipari szekciónált Garázskapuk Trend MEGFIZETHETŐ, BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ AJTÓK SZÉLESKÖRŰ TELEPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A Classic ajtókhoz való beépítő kerettel és a takaró lemezzel

Részletesebben

5 Szupertakarékos. 10A legszélesebb választék. A hűtés specialistája. Kiemelt ajánlatok Hűtés és fagyasztás 2012

5 Szupertakarékos. 10A legszélesebb választék. A hűtés specialistája. Kiemelt ajánlatok Hűtés és fagyasztás 2012 0 jó ok, hogy iért Liebherr készüléket válasszo. A tapasztalat, ai száít A Liebherr, it a hűtő-fagyasztó készülékek szakértője ár több it 50 éve következetese tervez és gyárt olya terékeket, aelyek új

Részletesebben

Erősek, biztonságosak, és könnyű a használatuk: hogy minden nap minden körülmény között profinak érezhesse magát.

Erősek, biztonságosak, és könnyű a használatuk: hogy minden nap minden körülmény között profinak érezhesse magát. Erősek, biztonságosak, és könnyű a használatuk: hogy minden nap minden körülmény között profinak érezhesse magát. láncfűrészek és ágvágók 11 Láncfűrészek és ágvágók Az Oleo-Mac láncfűrészeknek többféle

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N.) számára

254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N.) számára 254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N.) számára 1. MEGHATÁROZÁS Nagy sorozatban gyártott szériaautók. 2. HOMOLOGIZÁCIÓ Legalább 2500 azonos egységet kell gyártani 12 egymást követő hónap alatt

Részletesebben

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás.

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. 137 Önfelszívós és szivattyúk teljes skálája, ház körüli, vagy professzionális/ építőipari munkára tervezve. Könnyűek, egyszerűen kezelhetők,

Részletesebben

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI Nemzeti homológizáció vagy nemzeti homológizációs kiterjesztéssel kiegészített, lejárt FIA homológizáció alapján épített vagy átalakított, a közuti közlekedes

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 17.11.2008 COM(2008) 690 végleges 2008/0213 (COD) Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE a kerekes mezőgazdasági vagy erdészeti traktorok

Részletesebben

Siamesi korlátok. a minıség biztonsága

Siamesi korlátok. a minıség biztonsága korlátok Siamesi korlátok a minıség biztonsága Az 1955 óta szabadalmakat és a Siamesi márkanevet birtokló cég sokrétően használható innovatív termékeket juttat a piacra. Nagy tapasztalatának köszönhetıen

Részletesebben

EGYEDÜLÁLLÓ SAT RENDSZER

EGYEDÜLÁLLÓ SAT RENDSZER HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA hengerre történö felszereléshez SpringBoard simítólemezeket kínálunk. Így a

Részletesebben

T110 Kompakt lánctalpas rakodó

T110 Kompakt lánctalpas rakodó T110 Kompakt lánctalpas rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 AE0J 11001 AE0J 99999 Méretek M N O A L K J B I C H D F E G P Q (A) Üzemi magasság... 3474 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

KOPRO szivattyú család

KOPRO szivattyú család KOPRO szivattyú család 11 Budapest, Zsolt utca /a, I./1. Telefon: -1, 5- Fax: 5-5 www.hskft.hu www.szivattyu.biz E-ail: hskft@hskft.hu WQ TÍPUSÚ SZENNYVÍZ BÚVÁRSZIVATTYÚ CSALÁD Szivattyúk jelölése és használata:

Részletesebben

KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73

KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73 KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73 1 Beszerzés tárgya: Adásvételi szerződés a KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú

Részletesebben

Multi-Split rendszerek: az elegáns megoldás

Multi-Split rendszerek: az elegáns megoldás 7 Multi-Split rendszerek: az elegáns egoldás ennyiben több helyiséget kell kliatizálni, egy ulti-split rendszer telepítése egfelelő egoldást nyújt. Toshiba itt, az otthoni alkalazásban is széles választékkal

Részletesebben

PTE, PMMK Stampfer M.: Gépelemek II / Tengelykapcsolókl/ 5 1/12

PTE, PMMK Stampfer M.: Gépelemek II / Tengelykapcsolókl/ 5 1/12 PTE, PMMK Stampfer M.: Gépelemek II / Tengelykapcsolókl/ 5 1/12 6. TENGELYKAPCSOLÓK A tengelykapcsoló két tengelyvég összekötésére, forgatónyomaték továbbítására szolgáló, összetett gépelem. A tengelykapcsolók

Részletesebben

A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes épületelemekről, burkolatokról, rendszer-elemekről,

Részletesebben

KA 34-K / KA 54 -K. hu Eredeti használati útmutató... Oldal... 2 99.825.04 2.4/08/13. A konzolkészleteket külön kell rendelni

KA 34-K / KA 54 -K. hu Eredeti használati útmutató... Oldal... 2 99.825.04 2.4/08/13. A konzolkészleteket külön kell rendelni KA 34-K / KA 54 -K A konzolkészleteket külön kell rendelni hu Eredeti használati útutató................. Oldal....... 2 Méretek................................. Oldal...... 6/7 Csatlakozás.............................

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

CompLex Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye

CompLex Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye 1 / 8 211.8.29. 12:4 Ingyenes, egbízható jogszabály szolgáltatás Magyarország egyik legnagyobb jogi A jogszabály ai napon (211.VIII.29) hatályos állapota tartaloszolgáltatójától A jel a legutoljára egváltozott

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

extra STEEL line C M Y K strana 1

extra STEEL line C M Y K strana 1 C M Y K strana 1 TURBULENT TARLÓMŰVELÉS ÉS ALAPMŰVELÉS TRIOLENT TX DUOLENT DX FANTOM FX G GX KRTEK DG extra STEEL line C M Y K strana 2 TURBULENT NEHÉZKULTIVÁTOROK max. munkamélység rögtörés/porhanyítás

Részletesebben

RAGYOGÓ TAVASZ JÖN! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r.

RAGYOGÓ TAVASZ JÖN! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2016. március 10-27. RAGYOGÓ TAVASZ JÖN! Magasnyomású mosó készlet K3 Premium Car Nyomás: max. 110 bar Vízszállítás: max. 360 l/h

Részletesebben

Használati utasítás Hinomoto E224 Traktorhoz

Használati utasítás Hinomoto E224 Traktorhoz Használati utasítás Hinomoto E224 Traktorhoz - 1 - Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 2. Biztonsági, környezetvédelmi és tűzbiztonsági rendszabályok 3. A traktor felépítése 3.1 Műszerfal és kezelő szervek 3.2

Részletesebben

Haka mûanyag- és alumínium-betétes csõvezeték rendszer

Haka mûanyag- és alumínium-betétes csõvezeték rendszer Haka mûanyag- és alumínium-betétes csõvezeték rendszer Magyarországon forgalomba került Haka csõvezeték rendszert három fõ csoportra oszthatjuk: 5 rétegû alumíniumbetétes csõ (1. ábra) 5 rétegû padlófûtéscsõ

Részletesebben

Rexroth 4EE Rexroth az energiahatékonyságért

Rexroth 4EE Rexroth az energiahatékonyságért Rexroth 4EE Rexroth az energiahatékonyságért Energia-megtakarítás? A Rexroth-tal ez akár a produktivitás növelésével együtt lehetséges. Az üzemeltetési költségek csökkentését, valamint a hatékonyabb és

Részletesebben

A megnyúlás utáni végső hosszúság: - az anyagi minőségtől ( - lineáris hőtágulási együttható) l = l0 (1 + T)

A megnyúlás utáni végső hosszúság: - az anyagi minőségtől ( - lineáris hőtágulási együttható) l = l0 (1 + T) - 1 - FIZIKA - SEGÉDANYAG - 10. osztály I. HŐTAN 1. Lineáris és térfogati hőtágulás Alapjelenség: Ha szilárd vagy folyékony halazállapotú anyagot elegítünk, a hossza ill. a térfogata növekszik, hűtés hatására

Részletesebben

Hegeszthetõ pántok és csigák fém kapukhoz

Hegeszthetõ pántok és csigák fém kapukhoz Hegeszthetõ pántok és csigák fém kapukhoz Rugós ill. tûzálló pántok fémre TREP sorozat - TREP 551 / 552 rugós, tûzálló pánt Jellemzôk: Rugós tûzálló ajtópántok utomatikus ajtóbehúzás Állítható erejû lapanyaga:

Részletesebben

Miskolci Egyetem, Műszaki Földtudományi Kar Nyersanyagelőkészítési és Környezeti. egyetemi tanár, intézetigazgató

Miskolci Egyetem, Műszaki Földtudományi Kar Nyersanyagelőkészítési és Környezeti. egyetemi tanár, intézetigazgató Budapest, 2009. november 6. Rakodógépek a hulladékkezelésben Miskolci Egyetem, Műszaki Földtudományi Kar Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai á i Intézet Prof. Dr. CSŐKE BARNABÁS egyetemi

Részletesebben

Szivattyúk. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Tökéletesen bevált tiszta víz, használt víz és szennyvíz esetén.

Szivattyúk. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Tökéletesen bevált tiszta víz, használt víz és szennyvíz esetén. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Az árammal, hővel és száraz munkaterülettel való ellátottság minden építési területen nélkülözhetetlen követelmény. Ha ezekkel kapcsolatban

Részletesebben

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható.

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható. KATALÓGUS LÁNCFŰRÉSZEK OxyPower. Környezetbarát, alacsony károsanyagkibocsátás, kevesebb üzemanyagfogyasztás, nagyobb teljesítmény. FEJLETT ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER. A fűrész markolata a motortól és a vágóberendezésektől

Részletesebben

FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS - LEM 86.58.41

FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS - LEM 86.58.41 FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS - LEM 86.58.41 BERENDEZÉSEK SZÁMA 2 MODELL: LEM 86.58.41 BERENDEZÉS MÉRETEI: 1,2 Méretek L (m) P (m) H (m) Belső hasznos 8,6 5,8 4,1 méretek Külső max. 9,2 6,0 5,4 méretek Rakodókapu

Részletesebben

Parksystem Kft - parksystem.hu info@parksystem.hu ÖNTÖZŐFEJEK. parksystem.hu

Parksystem Kft - parksystem.hu info@parksystem.hu ÖNTÖZŐFEJEK. parksystem.hu Parksystem Kft - Parksystem Kft - w w w. r a i n b i r d. f r KIEMELKEDŐ Közepes hatótávolság Az öntözőfejek közötti választást többnyire a szórástávolság alapján végezzük. Ez a táblázat segíti az egyes

Részletesebben

www.betatherm.hu betatherm: design and function design and function

www.betatherm.hu betatherm: design and function design and function www.betatherm.hu 1 design and function 2 3 igazgatói gondolatok A Betatherm Kft. 1990 óta foglalkozik acél fűtőtestek gyártásával, és jelenleg évente több mint 30 000 darab radiátor kerül értékesítésre

Részletesebben

Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL

Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL 2 535 457-Ed. 02 / 2013-04-Wilo hu Beépítési és üzemeltetési utasítás 1a ábra: 1 2 9 13 14 8 13 10 13 11 12 4 5 7 6 3 1b ábra: 1 2 9 8 13

Részletesebben

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG Kezelési utasítás Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A Biztosítjuk biztonságát LEMKEN GmbH & Co.KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen / Postafiók 11 60, D-46515 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0,

Részletesebben

Magyar Gyorsan, ügyesen, bárhol... Az AVANT kihívás Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust egy olyan gépet ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének

Részletesebben

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból alumíniumból vagy acélból 1 alumínium vagy acél alapanyagból Egyedi és sokoldalú Redőnykapuink olyan egyedi és egyben sokoldalúan alkalmazható ipari megoldások, melyeket az érvényben lévő irányelvek és

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények Venezia - I55 Automatizálási szekrények Automatizálási elosztószekrény Venezia A Venezia termékcsalád megalkotásakor igyekeztünk megfelelni a legmagasabb vevői igényeknek a termékkínálat, minőség és a

Részletesebben

MARTIGNANI B612 TURBO 2 függesztett permetezők

MARTIGNANI B612 TURBO 2 függesztett permetezők MARTIGNANI B612 TURBO 2 függesztett permetezők Rendeltetésszerű felhasználása: A MARTIGNANI B612 TURBO 2 pneumatikus cseppképzésű permetezők kiviteltől és tartály méretétől függően alkalmazhatók a nagyobb

Részletesebben

Főzőlap kapcsológomb 2. ábra Piezoelektromos gyújtó 4. ábra. Gázégőfúvóka 5. ábra 9. ábra

Főzőlap kapcsológomb 2. ábra Piezoelektromos gyújtó 4. ábra. Gázégőfúvóka 5. ábra 9. ábra Nyomáscsatlakozó Minimum (by-pass) fúvóka 1. ábra Főzőlap kapcsológomb 2. ábra Piezoelektromos gyújtó 4. ábra Gázégőfúvóka 5. ábra 9. ábra 6. ábra 02/2002 IV 5410.239.00 1. rész Beszerelés GÁZTŰZHELY -

Részletesebben

16016161616000016161616162015.02.18.2015.02.18.16160 ÍVELT PROFILOK & HOMORÚ ÉS DOMBORÚ CONCAVE AND CONVEX ÍVELT SZÁLAK 60 X 27 MM

16016161616000016161616162015.02.18.2015.02.18.16160 ÍVELT PROFILOK & HOMORÚ ÉS DOMBORÚ CONCAVE AND CONVEX ÍVELT SZÁLAK 60 X 27 MM 16016161616000016161616162015.02.18.2015.02.18.16160 ÍVELT PROFILOK & HOMORÚ ÉS DOMBORÚ CONCAVE AND CONVEX ÍVELT SZÁLAK 60 X 27 MM 0 16116161616111116161616162015.02.18.2015.02.18.16161 CÉGRŐL Az i Profili

Részletesebben

PRESTO. TÁRCSA Maximális hatékonyság a gyors, egylépéses tarlóhántolóval

PRESTO. TÁRCSA Maximális hatékonyság a gyors, egylépéses tarlóhántolóval PRESTO TÁRCSA Maximális hatékonyság a gyors, egylépéses tarlóhántolóval PRESTO A LEGMODERNEBB TARLÓHÁNTÁS MANAPSÁG A TARLÓHÁNTÁSNAK HÁROM FŐ FUNKCIÓJA VAN: a szármaradványok bedolgozása A tarlómaradványok

Részletesebben

ROSCAMAT. Szériaszám. Gépszám. Gyártási év TECNOSPIRO, S.A.

ROSCAMAT. Szériaszám. Gépszám. Gyártási év TECNOSPIRO, S.A. KEZELÉSI UTASÍTÁS ROSCAMAT Szériaszám. Gépszám. Gyártási év TECNOSPIRO, S.A. Pol. Ind. Pla dels Vinyats, nau 2 08250 St.Joan de Vilatorrada (Barcelona) Spain 938764359 938764242 938767738 938764044 E-mail:

Részletesebben

m e d e n c e k ö r ü l i f e l s z e r e l é s e k

m e d e n c e k ö r ü l i f e l s z e r e l é s e k m e d e n c e k ö r ü l i f e l s z e r e l é s e k 18 Létrák 24 Lépcsőkorlátok 27 Kiegészítők 29 Felszerelés mozgássérülteknek 31 Markolatok 32 Kapaszkodócsövek 33 Tartóelemek kapaszkodókorláthoz 35 Úszómesteri

Részletesebben

Csapózárak, visszacsapószelepek

Csapózárak, visszacsapószelepek Csapózárak, visszacsapószelepek Csapózár kétszeresen excentrikus csapágyazással Termékleírás EN 593 szerint Nr. 9881 Beépítési méretek EN 558-1 szerint (Series 14) Karimás csatlakozás EN 1092-2 szerint

Részletesebben

JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r.

JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2014. augusztus 14-30. JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! Búvárszivattyú GB 250 KP Teljesítmény: max. 250 W/230 V Emelési magasság: max. 6

Részletesebben

A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE!

A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2016. 06.16-07.03 A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE! + 84.900 Ft ÖNJÁRÓ benzinmotoros fűnyírógép M 46-110R Motor: McCulloch 110 Teljesítmény:

Részletesebben

Függesztőelemek Szekrény függesztő 5.71

Függesztőelemek Szekrény függesztő 5.71 Függesztőelemek Szekrény függesztő.7 80.6 Szekrény függesztő méret: 77 x 8 x 8 mm irányban állítható mélységben: 0 mm magasságban: mm teherbírás- lásd:.77. oldal fehér 0000960000 barna 0000960000 Szereléskor

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Eke Juwel 8 Juwel 8 V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet: http://www.lemken.com

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Fel a csúcsra a magasépítésben.

Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasépítés Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasra helyezte a mércét a magasépítésben? A legkülönbözőbb kihívásoknak is képes lesz megfelelni, szoros határidőket betartani, ráadásul mindezt a költségek

Részletesebben

Egy új fejlesztés a profiknak. Maximális biztonság hóban és esőben is. Hogy lehetséges ez?

Egy új fejlesztés a profiknak. Maximális biztonság hóban és esőben is. Hogy lehetséges ez? Egy új fejlesztés a profiknak Maxiális biztonság hóban és esőben is. Hogy lehetséges ez? Z 500 Seventec RC Biztonságos létrahasználat bárilyen időjárási körülények között. Eső, hó, jég a kültéri unkavégzés

Részletesebben

Vasúti kerekek esztergálása

Vasúti kerekek esztergálása ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ Vasúti kerekek esztergálása Újraesztergálás és új kerekek esztergálása TARTALOM BEVEZETÉS 4 Különböző vonattípusok 5 Kerékanyagok 6 Kerékméretek 7 Kerékalakok 7 A kerekek gyártási

Részletesebben

2010.4.10. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 91/1. (Nem jogalkotási aktusok) IRÁNYELVEK

2010.4.10. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 91/1. (Nem jogalkotási aktusok) IRÁNYELVEK 2010.4.10. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 91/1 II (Nem jogalkotási aktusok) IRÁNYELVEK A BIZOTTSÁG 2010/22/EU IRÁNYELVE (2010. március 15.) a mezőgazdasági és erdészeti traktorok típusjóváhagyására

Részletesebben

Biztonsági adatlap EGK

Biztonsági adatlap EGK 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Terékazonosító Kereskedeli név JACKOCELL 4 1.2 Az anyag vagy keverék egfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Z U H A N Á S G Á T L Ó K

Z U H A N Á S G Á T L Ó K Összeraktuk a legjobbakat! Z U H A N Á S G Á T L Ó K ÉPÍTŐKNEK - BONTÓKNAK - KARBANTARTÓKNAK - MAGASBAN DOLGOZÓKNAK Testhevederzet Munkaöv Deréköv Rögzítőkötél Energiaelnyelő Statikus kötél Karabíner Hevedergyűrű

Részletesebben

Fiókcsúszók, fém fiókoldalak 7.55

Fiókcsúszók, fém fiókoldalak 7.55 Fiókcsúszók, fém fiókoldalak.55 Az összeszerelés folyamata: helyes pozíció helytelen pozíció Fiókkáva szélesség=kbm-25mm Korpusz belméret (KBM) AL 5300 Teljesen kihúzható fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001)

Részletesebben

Földgázvezetékek elzárószerelvényeinek távműködtetése és távellenőrzése

Földgázvezetékek elzárószerelvényeinek távműködtetése és távellenőrzése JELLEGZETES ÜZEMFENNTARTÁSI OBJEKTUMOK ÉS SZAKTERÜLETEK 3.09 3.14 5.03 Földgázvezetékek elzárószerelvényeinek távműködtetése és távellenőrzése Tárgyszavak: információtechnológia; földgáz; távvezeték; távműködtetés;

Részletesebben

PUSZTASZENTLÁSZLÓ KÖZSÉG ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL

PUSZTASZENTLÁSZLÓ KÖZSÉG ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL Pusztaszentlászló Község Önkorányzata Képviselőtestületének 5/2009.(V.04.). önkorányzati rendelete PUSZTASZENTLÁSZLÓ KÖZSÉG ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL 1 Pusztaszentlászló Község Önkorányzat

Részletesebben

HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK

HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK KEZELÉSI UTASÍTÁS HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK A készülék használatba vétele előtt gondosan olvassa el ezt

Részletesebben

Felületbe süllyeszthető, LED-es lámpatest, melyet alumínium alapanyagból, porszórt felülettel, szabványos bútorlapokhoz illeszkedően gyártottunk.

Felületbe süllyeszthető, LED-es lámpatest, melyet alumínium alapanyagból, porszórt felülettel, szabványos bútorlapokhoz illeszkedően gyártottunk. H U U 6 http://www.zengovari.hu/terekeink/led_vilagitas Felületbe süllyeszthető, LE-es lápatest, elyet aluíniu alapanyagból, porszórt felülettel, szabványos bútorlapokhoz illeszkedően gyártottunk. Technikai

Részletesebben

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 6457 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 5254 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

Balatonfenyves Község Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2006 (IX.15) számú rendelete (egységes szerkezetben a módosításokkal)

Balatonfenyves Község Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2006 (IX.15) számú rendelete (egységes szerkezetben a módosításokkal) Balatonfenyves Község Önkorányzata Képviselő-testületének 21/2006 (IX.15) száú rendelete (egységes szerkezetben a ódosításokkal) BALATOFENYVES KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL. Balatonfenyves Község

Részletesebben

FINOMRA HANGOLJUK A FÜVET! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. 33.900 Ft

FINOMRA HANGOLJUK A FÜVET! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. 33.900 Ft A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2016. május 12.-29. FINOMRA HANGOLJUK A FÜVET! Benzines fűkasza GB 165 MS motor: 1,65 kw/2,24 LE/52 cm 3 vágásszélesség: 40 cm,

Részletesebben

http://www.lg.hu http://mk.lgeaircon.com http://lgacademy.csx.hu 1 _1

http://www.lg.hu http://mk.lgeaircon.com http://lgacademy.csx.hu 1 _1 LG Lakossági légkondicionálók 11 Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! tthonunkban inden a kényeleről szól, és valaennyien arra vágyunk, hogy az otthon a stílusos

Részletesebben

A számos szabadalommal járó állandó új fejlesztések, valamint a modellek átgondolt gondozása vállalatunk innovációs erejérœl tanúskodnak.

A számos szabadalommal járó állandó új fejlesztések, valamint a modellek átgondolt gondozása vállalatunk innovációs erejérœl tanúskodnak. A t e l j e s p r o g r a m 2 0 1 0 T e c h n i c a l p e r f e c t i o n a n d t o p d e s i g n w w w. k r a e n z l e. c o m A vállalat Illertisseni telephely: fejlesztés, gyártás és összeszerelés A

Részletesebben

REX OPERÁTORÚ AUTOMATA TOLÓAJTÓK FELÉLESZTÉSI, ÜZEMBE HELYEZÉSI, BESZABÁLYOZÁSI UTASÍTÁSA

REX OPERÁTORÚ AUTOMATA TOLÓAJTÓK FELÉLESZTÉSI, ÜZEMBE HELYEZÉSI, BESZABÁLYOZÁSI UTASÍTÁSA REX OPERÁTORÚ AUTOMATA TOLÓAJTÓK FELÉLESZTÉSI, ÜZEMBE HELYEZÉSI, BESZABÁLYOZÁSI UTASÍTÁSA Változat: 04/2002 Dátum: Összeállította: 2002 március Dvorák László - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - - 6 - - 7 - ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic A teljesen hidraulikus POM-VX homlokrakodó tervezésekor különös hangsúlyt helyeztünk a stabilitásra, a mindig megfelelő kilátásra, valamint az ergonomikus kialakításra.

Részletesebben