BIGONDRY FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS LEMHT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIGONDRY FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS LEMHT 66.43.41."

Átírás

1 BIGONDRY FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS LEMHT LEÍRÁS 1 DB HAGYOMÁNYOS TÍPUSÚ FAIPARI SZÁRÍTÓBERENDEZÉSRŐL BERENDEZÉS SZÁMA 1 MODELL: LEMHT BERENDEZÉS MÉRETEI: 1,2 Méretek L (m) P (m) H (m) Belső hasznos 6,6 4,3 4,1 méretek Külső max. 7,2 4,5 5,3 méretek Rakodókapu méret 6,6 4,1 4,1 6,6 4,3 Kapu típusa Kétszányas Rakodási szisztéma Homlokvillás targoncával Kapacitás: 30 m 3 Fa típusa Lo mbos fa Deszka vastagsága 50 mm Résléc vastagsága 20 mm

2 Rakatméretek Rakatok száma (2x2x3)= 12 Kezdő nedvesség Friss Végső nedvesség 8-10% Hó rakodás 150 kg/m 2 Szél ereje 130 km/h L E G N O M E C K F T (3000x1200x1200) mm TECHNIKAI JELLEMZŐK: Szerkezet alumínium Szigetelés Poliuretán / Üveggyapot Szigetelés vastagsága 100 mm Kezdeti hőteljesítmény Üzemi hőteljesítmény Kazán fűtőközege Melegvíz Nedvesítő folyadék Víz 3 Bar-on Ventillátorok száma 3 Ventillátorok átmérője 900 mm Motorok teljesítménye 4 KW Ventillátorok teljesítménye m 3 /h Kcal/h Kcal/h Kémények száma (750X320) mm 1+1 Automatikus ellenőrző VENUS 250-8F Feszültség/frekvencia 380V/50Hz Frekvenciaváltó / A BERENDEZÉS ÉS AZ ALKOTÓELEMEK LEÍRÁSA a) Tartószerkezet

3 A homlokzati ajtó szerkezete teljes egészében alumíniumból készül, speciálisan sajtolt, megerősített profilokból. A tető és az oldalajtó teljes mértékben sajtolt alumíniumból készül, előre gyártott és tagonként összeállítható. Emelt számú rákötési szelemen a párhuzamos tartógerendák között, így csökkentve a fényt a tetőpanel alátámasztásánál. Profiljaink adatai: Az ajtókeretprofilok súlya: 5,1 kg/mt A fedélszerkezet-profil súlya: (keresztgerendák): 4,3 kg/mt Az tartóoszlopok profiljának súlya: 7,5 kg/mt A profiljaink ki vannak képezve a magas mechanikai ellenállásra és a kamrák kitűnő hermetikus zárására. Az alkalmazott alumínium ötvözet UNI szabvány szerinti maximális értékű, ezáltal jobban ellenáll a savas hatásoknak, leginkább a csersavnak. b) Homlokzati üveggyapot szigetelés és poliuretán tető Szigetelő burkolat párosítható független keret rendszerrel, speciális lemezkeretből építve, belül sík típusú, alumínium ötvözetből, olyan módon formázva, hogy a lemez a tartalmazott ridegségképességének nagy részét átadja az ásványgyapotból készült szigetelő panellnek (teljes vastagság mm). Külsőleg a lemez alumínium ötvözetből préselt, korróziógátlóval kezelt, befűrészelt típusú. A burkolólemezek rögzítése a tartószerkezethez teljesen inox acélból van kivitelezve. A burkolat minden illeszkedési pontja speciális tömítésekkel van hőszigetelve a hőpontok kizárására, és maximálás elzárás működés közben is a magas hőmérsékletért (100 C-on felül). A belső burkolat egy speciális alumínium hajóvázból van építve a rozsdásodás ellen, inox acélból készült megfelelő csavarokkal rögzítve. A hajóvázon belül van egy üveggyapot matracágy, az üveggyapot 100 mm vastagságú, és erre a használatra legideálisabb sűrűségű. A külső burkolat préselt, megfelelően bevágott alumíniumlemezből épült, a belső kondenzáció kiszívására. A tető szigetelése poliuretán panelokkal van kivitelezve, amiknek az egyik oldala sima alumínium, a másik oldala szárazon préselt, befűrészelt alumíniumlemez, vastagság: mm.

4 c) Szellőzés Szimmetrikus, szárnyas profilú lapátokkal ellátott tengelyirányú ventillátorok, teljes mértékben alumíniumból, AISI 304 inox acélból készült robusztus szállítóberendezésekre építve. A ventillátoraink maximális erőt adnak át, és mindkét irányba forgó részekkel hajtják végre a maximális teljesítményű szellőztetést. Speciális esetekben a forgó alkatrészek tengely irányúak és szabályozhatóak, 900 mm átmérővel, minden motorral összepárosíthatók, 10 döntött lapáttal vannak felszerelve az aeraulikus hozam optimalizálására, egy speciális kerékagyra építve. A munkafeltételek javítása érdekében válasszuk a felső és süllyesztett vágást, mindig megtartva ugyanazt a hatásfokot és felszívást, de ¾bepakolással, így garantálva a motor még hosszabb életét. Alumínium elektromotor, úgy készítve, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek és a 100% nedvességtartalmú környezeti feltételeknek, a következő fő jellemzőkkel: H osztályú motortekercselés IP55 védelmi fok HT csapágyak (magas hőmérséklet), ónozott és árnyékolt, azonos elülső/hátsó oldal. A gömbökhöz felemelt üresjáratot speciális HT zsírokkal kell használni a magas üzemi hőmérséklet által okozott tágulás megakadályozására.

5 Minden, motorhoz tartozó belső rész szélsőséges éghajlatnak ellenálló tekercseléssel és kidolgozással, speciális lakkozással, hogy ellenálljon a magas korróziójú és nedvességtartalmú munkafeltételeknek. Motortengely inox acélból. Zárt motorszekrény (ventilláció nélkül) Kondenzált kirakás. Speciális vitonszigetelés a motortengelyen, a nedvesség motorba való bejutásának megakadályozására. Folyamatosan garantált a 90 C-os üzemi hőmérséklet (a valóságban létezik egy biztonsági vonal, ami megengedné a környezeti hőmérséklet megadott küszöbének átlépését). d) Melegítő akkumulátorok Két fémből készült melegítő akkumulátorok, kiegészítve kollektorokkal, képes ellenállni az évek alatt a szárítás során a fából távozó savaknak. Minden berendezésre felszerelhető egy több modulból álló melegítő akkumulátor olyan méretekkel, amit a berendezés potencialitása megkíván. Az akkumulátorok inox acélból készült bemeneti és kimeneti kollektorokkal vannak felszerelve, és a középső szerkezethez vannak rögzítve a megfelelő csapágyakkal, az anyag működés közbeni hőtágulásának kompenzálására. Ezenkívül 1 db 3 utas motorizált (Siemens) szeleppel szállítva, minden szárítóberendezésre, nélkülözhetetlen a hőmérséklet ellenőrzése és az automatikus szellőzőnyílás megfelelő szelepe miatt, ami megakadályozza a levegőbuborék képződését az akkumulátor belsejében, ami veszélyeztetné a hozamot.

6 e) Kétszárnyas sarokpántos ajtó L E G N O M E C K F T Ahogy a kamra többi eleme, az ajtók is speciális, sajtolt alumíniumból készülnek. A bordázat és az illesztések neoprén-dutral alátéttokokkal rendelkeznek, amik ellenállnak a 100 C fölötti hőmérsékletnek, és tökéletes hermeticitást biztosítanak. A szigetelés a fent leírtak szerint van megoldva. Az ajtó tökéletes felhelyezése speciális, szabályozható sarokpánttal van biztosítva, amit kizárólag mi alkalmazunk a szárítóinknál, gőzölőinknél. A sarokpántok INOX ACÉLBÓL és SÁRGARÉZBŐL vannak. Minden fő szárnyon legalább 2 van belőlük, ezen kívül a közbeeső szárnyak csatlakozásánál. f) Hideg vizet permetező rendszer A levegő nedvesítését végző porlasztócsővel a speciális kivitelezésre, így garantálva a megfelelő hidrometrikus egyensúlyt a cella belsejében, így csökkentve a kezdeti fázisok időfeltételeit, anélkül, hogy a fa rostjában vagy színében változás történne. Minden szárítókamra fel van szerelve egy AISI 304 inox acélból készült fix, porlasztófejjel összekapcsolt csőrendszerrel (lehetővé teszi az esetleges tisztítást, karbantartást), össze van kapcsolva szabályozható mágnesszeleppel, feltartóztató csapóráccsal, és a meglévő vízvezeték-hálózattal. Minden porlasztófej fel van szerelve egy speciális,

7 homokmentes szűrővel, ami visszatartja a nélkülözhetetlen cseppet, hogy elkerüljük a sárgaréz porlasztófejben a vízkőlerakódásokat. g) Levegőcserélő kémény Alumíniumból építve, szervomotorral üzemeltetve, amit fel lehet szerelni ON/OFF vezérlővel; lehetővé teszi a kémény nyílásának szabályozását a cella belsejének hőmérsékleti feltételei szerint, fenntartva egy szabályozható klímát maximális energiagazdaságossággal. Különleges perselyek speciális önkenő műanyagból a magas hőmérséklet miatt, egy szabályozható mozgást biztosítva; évekig nem igényel karbantartást. h) Álmennyezet terelőfalakkal Bevágott alumíniumlemezből építve, a cella szerkezetére rögzítve inox acél csavarokkal és megfelelő alumíniumprofilokkal a tető alatti ellenőrzés megkönnyítésére. Mobil terelőfalak, amik egy tökéletes levegőkörforgást biztosítanak a cella belsejében.

8 i) Elektromos szekrény L E G N O M E C K F T A teljesítményszekrény a törvényben előírt normáknak megfelelően épült, és a szekrény elemekből összeállítható típusú, IP 55 védelmi szinttel. Elektromos berendezés kizárólag az elektromos szekrény és a berendezés különböző technológiájú alkatrészeinek összeköttetéseire alapozva, nemcsak a készülék ellenőrző egysége és az elektromos szekrény között (standardan max. 5 m-re elhelyezve a cellától.) Mivel magas hőmérsékletnek van kitéve, kompatibilisnek kell lennie a berendezés elektromágnesességével; hogy elkerüljük a készülék elektronikus zavarait, kizárólag megfelelő méretű szilikon kábelekkel használják. j) Ellenőrző ajtó Teljesen alumíniumból épített, szigetelő panelekkel, a cella és az ajtók szigetelésére ugyanazt a típust használják. A nyílás belülről biztonsági lánccal van felszerelve. A tökéletes elzárást a neoprén-dutrál tömítéssel garantálják, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek. Az ellenőrző ajtó standard mérete: 800 mm x 2100 mm.

9 k) VENUS F ellenőrző automatizmus L E G N O M E C K F T A működés típusa: SZÁRÍTÁS A szárító szondák száma: A fa nedvességtartalma: 4 db szonda A levegő nedvességtartalma: 1 db szonda A levegő hőmérséklete: 1 db szonda A ciklus fázisszáma: 8 fázisú szárító rendszer: 1) Előszárítás 2) Kezdeti feltételek 3) Szárítás 4) Kiegyenlítődés 5) Végső feltételek 6) Hűtés Step 1 Step 3 Leírás: Az ellenőrzés 8 fázisú, amiből 3 a szárítás. 30 ciklus van memorizálva, amik előhívhatók a displayre, egy fakóddal. A ciklusok az ügyfél igényei szerint variálhatók és memorizálhatók, létrehozva egy újat az ő igényeik szerint memorizálva. Energetikai spórolási funkció, amennyiben a ventilláció sebességét variáló egységgel rendelik (opció); kézi mód, ami lehetővé teszi a nedvesítő, a melegítő, a kémény nyitási és zárási rendszerének ellenőrzését; kézi vezérlésű ventilláció, automatikus fagyálló rendszer, hogy elkerüljük az akkumulátorok belsejében lévő víz megfagyását a hideg évszakokban.

FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS - LEM 86.58.41

FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS - LEM 86.58.41 FASZÁRÍTÓ BERENDEZÉS - LEM 86.58.41 BERENDEZÉSEK SZÁMA 2 MODELL: LEM 86.58.41 BERENDEZÉS MÉRETEI: 1,2 Méretek L (m) P (m) H (m) Belső hasznos 8,6 5,8 4,1 méretek Külső max. 9,2 6,0 5,4 méretek Rakodókapu

Részletesebben

L E G N O M E C K F T Faipari gépek, szerszámok forgalmazása, javítása VAPLEM 46.43.30 FAGŐZÖLŐ KAMRA TELJESEN ALUMÍNIUMBÓL ÉPÍTVE.

L E G N O M E C K F T Faipari gépek, szerszámok forgalmazása, javítása VAPLEM 46.43.30 FAGŐZÖLŐ KAMRA TELJESEN ALUMÍNIUMBÓL ÉPÍTVE. VAPLEM 46.43.30 FAGŐZÖLŐ KAMRA TELJESEN ALUMÍNIUMBÓL ÉPÍTVE I) AZ ÁRAJÁNLAT TARTALMA : Cellák száma : 1 Modell :VAP LEM 46.43.30 A cella méretei: 1,2 Méretek : L (m) P (m) H (m) Belső 4,6 4,3 3,0 Külső

Részletesebben

Tüzeléstechnikai Kft.

Tüzeléstechnikai Kft. Melegvízkazán GAE BLU K KONDENZÁCIÓS technológia Tüzeléstechnikai Kft. H-1103 Budapest Szlávy u. 22-30. Tel(+36-1) 260-2727 Fax: (+36-1) 260-0033 Területi Kereskedelmi Iroda: Dunántúli Kereskedelmi Iroda

Részletesebben

Általános szerelési utasítások

Általános szerelési utasítások Általános szerelési utasítások Szállítás A profilok berakodására és lerakodására alkalmas villástargoncát vagy darut (emelőgerendákkal, ha szükséges) kell használni. Károsodás elkerülésére a profilokat

Részletesebben

254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N.) számára

254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N.) számára 254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N.) számára 1. MEGHATÁROZÁS Nagy sorozatban gyártott szériaautók. 2. HOMOLOGIZÁCIÓ Legalább 2500 azonos egységet kell gyártani 12 egymást követő hónap alatt

Részletesebben

6720801526-00.1V. Tárolós vízmelegítő. Tronic 1000 T ES 030/050/080/100/120-4 M 0 WIV-B. Telepítési és kezelési kézikönyv 6 720 801 513 (2011/11) HU

6720801526-00.1V. Tárolós vízmelegítő. Tronic 1000 T ES 030/050/080/100/120-4 M 0 WIV-B. Telepítési és kezelési kézikönyv 6 720 801 513 (2011/11) HU 6720801526-00.1V Tárolós vízmelegítő ES 030/050/080/100/120-4 M 0 WIV-B Telepítési és kezelési kézikönyv HU 2 Tartalom Tartalom 1 A szimbólumok magyarázata és biztonsági utasítások..............................

Részletesebben

CZT CZT. Nagy hatékonyságú levegő-víz hőszivattyúk E.V.I. technológiás kompresszorokkal E.V.I. HP MÁS VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

CZT CZT. Nagy hatékonyságú levegő-víz hőszivattyúk E.V.I. technológiás kompresszorokkal E.V.I. HP MÁS VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK Nagy hatékonyságú levegő-víz hőszivattyúk E.V.I. technológiás kompresszorokkal -15 C +63 C +43 C E.V.I. HP A nagy hatékonyságú E.V.I. kompresszorral szerelt hőszivattyú sorozat elsősorban felületi fűtéshez

Részletesebben

FOLYADÉK VÍZ HŐSZIVATTYÚ

FOLYADÉK VÍZ HŐSZIVATTYÚ FOLYADÉK VÍZ HŐSZIVATTYÚ GSWW... /B ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV A folyadék víz hőszivattyúk gazdaságos és hosszú távú megbízható működése alapvetően függ a hőforrás oldal és a hőleadó rendszer helyes tervezésétől

Részletesebben

IPR S.R.L. ÁrLISta 2014

IPR S.R.L. ÁrLISta 2014 IPR S.R.L. ÁrLISta 2014 MODEL BELT Hajtogatódó gyorskapu F Méret M Főbb Paraméterek E D H L A Falnyílás szélessége - B Maximális szélesség A + 2xC C Automatika teljes szélessége Táblázat D Hasznos magasság

Részletesebben

MILLENNIUM E - MILLENNIUM SE

MILLENNIUM E - MILLENNIUM SE SZERELÉSI, HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ MILLENNIUM E - MILLENNIUM SE FALIKAZÁNOK TARTALOMJEGYZÉK oldal BEVEZETŐ 2 1. MŰSZAKI LEÍRÁS 3 1.1. Műszaki adatok 3 1.2. Keringtető szivattyú teljesítmény

Részletesebben

DREHMO Matic C elektromechanikus hajtások

DREHMO Matic C elektromechanikus hajtások DREHMO Matic C elektromechanikus hajtások ALKALMAZÁS A többfordulatú hajtóművek tervezési elve az, hogy a kimeneti kihajtó tengelyek 360 -os fordulatot tegyenek. A DREHMO többfordulatú hajtóműveket 2-1450

Részletesebben

8600. Siófok, Fı u. 174-176. Tel: 84 / 769032 Mobil:+36-70-7032148 www.rotexkft.hu MAZZONI. Hideg vizes magasnyomású mosóberendezések

8600. Siófok, Fı u. 174-176. Tel: 84 / 769032 Mobil:+36-70-7032148 www.rotexkft.hu MAZZONI. Hideg vizes magasnyomású mosóberendezések MAZZONI Hideg vizes magasnyomású mosóberendezések K 1000 Hobbykivitel, otthoni, kisipari felhasználásra ajánlott integrált hıvédelemmel ellátott elektromos motor - Háromdugattyús, eloxált alumínium ötvözető

Részletesebben

FH - GH FH - GH. Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

FH - GH FH - GH. Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK FH - GH Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez FH GH FH - GH Az FH és GH sorozatú légszárítók nagy teljesítményű egységek beépített vizes, fűtési-hűtési hőcserélővel kombinálva készülnek. Az FH sorozat

Részletesebben

MOTOROS FORGÓKEFÉS CSIZMAMOSÓ BK09028000001

MOTOROS FORGÓKEFÉS CSIZMAMOSÓ BK09028000001 MOTOROS FORGÓKEFÉS CSIZMAMOSÓ BK09028000001 1. ábra BK09028.DOC 8/2 2005. 11. 23. A berendezés főbb részei (1. ábra): 1. Lábrácsozat 1 db 2. Állítható láb 4 db 3. Alsó burkolat 1 db 4. Alsó kefe 1 db 5.

Részletesebben

kom fort légkezelõ berendezés

kom fort légkezelõ berendezés MENERGA kom fort légkezelõ berendezés háromfokozatú hõvisszanyeréssel és m echanikus hûtéssel Típus: 59.... Trisolair solvent tripla polipropilén lemezes hõcserélõvel hõmérséklet hatásfok 80 % felett Flexibilis

Részletesebben

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT A TANÁCS Brüsszel, 2009. június 9. (OR. en) 2007/0270 (COD) PE-CONS 3688/08 CODIF 135 ENT 231 CODEC 1161 JOGI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS

Részletesebben

HASZNÁLATI ÉS FELSZERELÉSI UTASÍTÁS

HASZNÁLATI ÉS FELSZERELÉSI UTASÍTÁS S1 fogasléces motor összes: 14, oldal 1 HASZNÁLATI ÉS FELSZERELÉSI UTASÍTÁS Felszerelések: S1 fogasléces motor összes: 14, oldal 2 S1 fogasléces motor összes: 14, oldal 3 S1 fogasléces motor összes: 14,

Részletesebben

Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL

Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL 2 535 457-Ed. 02 / 2013-04-Wilo hu Beépítési és üzemeltetési utasítás 1a ábra: 1 2 9 13 14 8 13 10 13 11 12 4 5 7 6 3 1b ábra: 1 2 9 8 13

Részletesebben

Pneumatikus szerszámok

Pneumatikus szerszámok Pneumatikus szerszámok 1928K 0 1 9 2 8 0 1 0 110.565 Ft 1 irányváltós ütvecsavarbehajtó, hosszú gépi dugókulcs 3-fokozatú csavarbehajtás és 3-fokozatú csavarkihajtás Levegőelvezetés a markolaton keresztül

Részletesebben

LEVEGŐZTETŐ és KEVERŐ RENDSZEREK

LEVEGŐZTETŐ és KEVERŐ RENDSZEREK LEVEGŐZTETŐ és KEVERŐ RENDSZEREK Levegőztető és keverő rendszerek A Zenit egy sor levegőztető és keverő terméket kínál a specializált háztartási és ipari szennyvízkezelő iparágak számára. A Zenit termékek

Részletesebben

Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz

Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz Tesztelési alapadatok: Tesztelési időszak: 2016. április 18. június 30. Tesztelési viszonylatok: 5 Üzemeltető telephely: Kelenföldi Divízió Főbb műszaki

Részletesebben

254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N) számára Megjegyzés! Lásd a dokumentum végén!

254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N) számára Megjegyzés! Lásd a dokumentum végén! 254. fejezet Meghatározások a széria autók (Gr. N) számára Megjegyzés! Lásd a dokumentum végén! 1. MEGHATÁROZÁS Nagy sorozatban gyártott szériaautók. 2. HOMOLOGIZÁCIÓ Legalább 2500 azonos egységet kell

Részletesebben

Gruppo Fabbri. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

Gruppo Fabbri. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

1-utú nyit / zár és 2-utú váltó golyóscsapok motoros mozgatókkal, PN40

1-utú nyit / zár és 2-utú váltó golyóscsapok motoros mozgatókkal, PN40 s 4 213 VI60.. VI60..L VI60..T CVTIX TM 1-utú nyit / zár és 2-utú váltó golyóscsapok motoros mozgatókkal, PN40 belső menetes csatlakozással VI60.. VI60..L VI60..T UNS C35330 (DZR) Réz golyóscsap szelep

Részletesebben

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv Szerelési és üzemeltetési kézikönyv FW 5 00 AB AA 0 H FW0 FW06 FW08+0 FW FW6+8 66 856 066 066 6 H 96 96 09 00 FW0~0 69 9 80 9 5 F ø00 6 9 8 ø 9 558 559 6 80 0 6 5 5 5 5 A B 6B 5 5 08 5 558 ø 9 80 5 66

Részletesebben

komfort légkezelõ berendezés

komfort légkezelõ berendezés MENERGA komfort légkezelõ berendezés Típus: 52.... Trisolair solvent háromfokozatú rekuperatív hõvisszanyerõvel hõmérséklet hatásfok 80 % felett Bypass zsalu és visszakeverõ zsalu opcióként rendelhetõ

Részletesebben

UFO-4-M/N TÍPUSÚ SZŰRŐBERENDEZÉS

UFO-4-M/N TÍPUSÚ SZŰRŐBERENDEZÉS UFO-4-M/N TÍPUSÚ SZŰRŐBERENDEZÉS 1 2 3 Alkalmazási terület Az UFO-4 típusú szűrőberendezéseket porképződéssel járó munkahelyekről elszívott levegő szűrésére tervezték. Elsősorban olyan száraz poroknál

Részletesebben

Tartalom. VBHNxxxSJ25 sorozat VBHNxxxSJ40 sorozat. VBHNxxxSJ47 sorozat. Általános szerelési kézikönyv. HIT TM napelem modul. VBHNxxxSJ40 sorozat

Tartalom. VBHNxxxSJ25 sorozat VBHNxxxSJ40 sorozat. VBHNxxxSJ47 sorozat. Általános szerelési kézikönyv. HIT TM napelem modul. VBHNxxxSJ40 sorozat Általános szerelési kézikönyv HIT TM napelem modul VBHNxxxSJ25 sorozat VBHNxxxSJ40 sorozat VBHNxxxSJ47 sorozat Köszönjük, hogy a Panasonic HIT TM napelem modult választotta. A HIT TM beszerelése és használata

Részletesebben

182 Önfelszívó szivattyúk 185 Öntöttvas önfelszívó szivattyúk 186 Önfelszívó szivattyú tenger vízhez 187 Centrifugál szivattyúk 195 Speciális

182 Önfelszívó szivattyúk 185 Öntöttvas önfelszívó szivattyúk 186 Önfelszívó szivattyú tenger vízhez 187 Centrifugál szivattyúk 195 Speciális S Z I V A T T Y Ú K 182 Önfelszívó szivattyúk 185 Öntöttvas önfelszívó szivattyúk 186 Önfelszívó szivattyú tenger vízhez 187 Centrifugál szivattyúk 195 Speciális centrifugál szivattyúk tengervízhez 198

Részletesebben

Szerelési, üzemeltetési útmutató

Szerelési, üzemeltetési útmutató PULSER triak szabályzó egy- vagy kétfázisú elektromos fűtőelemek folyamatos teljesítmény szabályozására Szerelési, üzemeltetési útmutató ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A PULSER egy-, vagy két-fázisú elektromos fűtőelemek

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

SÜTŐ - FŐZŐ BERENDEZÉS 700 SZÉRIA

SÜTŐ - FŐZŐ BERENDEZÉS 700 SZÉRIA SÜTŐ - FŐZŐ BERENDEZÉS 700 SZÉRIA SÜTŐ - FŐZŐ BERENDEZÉS 700 SZÉRIA FIGYELMEZTETÉS: A 700 sorozat berendezéseit módjuk szerint felosztjuk: - I: egyedül álló berendezések - : asztali berendezések, asztali,

Részletesebben

FAAC / 770 föld alatti nyitó

FAAC / 770 föld alatti nyitó 1.oldal Tel: (06 1) 3904170, Fax: (06 1) 3904173, E-mail: masco@masco.hu, www.masco.hu 2.oldal FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK A TELEPÍTÉSHEZ Általános biztonsági szabályok 1. Figyelem! A FAAC erősen ajánlja az

Részletesebben

VÁLTOZTATHATÓ SEBESSÉGŰ SZIVATTYÚK. Viron változtatható sebességű szivattyúk. Astralpool a VIRON változtatható sebességű szivattyúk:

VÁLTOZTATHATÓ SEBESSÉGŰ SZIVATTYÚK. Viron változtatható sebességű szivattyúk. Astralpool a VIRON változtatható sebességű szivattyúk: VIRON Változtatható sebességű szivattyú energia hatékonysági kalkulátora, megtalálható az alábbi weboldalon. www.astralpool.com VÁLTOZTATHATÓ SEBESSÉGŰ Viron változtatható sebességű szivattyúk A változtatható

Részletesebben

SABIANA JANUS. Hűtő-fűtő termoventilátorok gépkönyv és kezelési utasítás. SABIANA JANUS hűtő- fűtő termoventilátorok

SABIANA JANUS. Hűtő-fűtő termoventilátorok gépkönyv és kezelési utasítás. SABIANA JANUS hűtő- fűtő termoventilátorok SABIANA JANUS Hűtő-fűtő termoventilátorok gépkönyv és kezelési utasítás RENDELTETÉS A KÉSZÜLÉK INSTALLÁLÁSA ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A KEZELÉSI UTASÍTÁST. A légkondicionáló olyan készülék, amelyet

Részletesebben

WDA WDA. Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús és osztott rendszerű kivitelben VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

WDA WDA. Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús és osztott rendszerű kivitelben VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús és osztott rendszerű kivitelben A sorozat jó hatásfokú és alacsony zajú folyadékhűtői közepes és nagyteljesítményű alkalmazásra készülnek. Az folyadékhűtők

Részletesebben

BEÉPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

BEÉPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI KÉZIKÖNYV BEÉPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI KÉZIKÖNYV 1. Bevezető 2-2. A szivattyú beépítése 2-3. Elektromos ellátás 3-4. Elektromos csatlakozások 3-5. Az üzemi jelleggörbék beállítása 4-6. A szivattyú üzembe helyezése 4-7.

Részletesebben

HC30, HF18, HF 24, HF30

HC30, HF18, HF 24, HF30 Domina Domitop C24 E, F24 E, C30 E és F30 E típusú fali kombi gázkazánok, valamint HC24, HC30, HF18, HF 24, HF30 fűtő készülékek Használati - kezelési utasítás, gépkönyv Magyarországi képviselő és forgalmazó:

Részletesebben

Logamax Plus GB 022 kondenzációs falikazán sorozat 24 kw

Logamax Plus GB 022 kondenzációs falikazán sorozat 24 kw áttekintés kondenzációs falikazán sorozat 24 kw kondenzációs falikazánok Áttekintés Jellemzõk Gazdaságos és környezetkímélõ folyamatos szabályozású gázégõ 107 % éves hatásfok (40/30 C) 25-100 % modulációs

Részletesebben

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI Nemzeti homológizáció vagy nemzeti homológizációs kiterjesztéssel kiegészített, lejárt FIA homológizáció alapján épített vagy átalakított, a közuti közlekedes

Részletesebben

MOTY Tökmagbetakarító technológia

MOTY Tökmagbetakarító technológia MOTY Tökmagbetakarító technológia Tökmagbetakarító gépek Rollmax - töktoló Tökmagmosó Tökmagszárító KE 3000 M mechanikus tökmagbetakarító gép MŰSZAKI ADATOK Teljesítmény : Vonóerőigény: Méretek (HxSZxM):

Részletesebben

Family. Hagyományos fali kazánok. Energy For Life. A 2009/125/EK irányelvvel összhangban Nyílt égéstér Kombi modellek. www.riello.

Family. Hagyományos fali kazánok. Energy For Life. A 2009/125/EK irányelvvel összhangban Nyílt égéstér Kombi modellek. www.riello. Family Hagyományos fali kazánok A 2009/125/EK irányelvvel összhangban Nyílt égéstér Kombi modellek Energy For Life www.riello.it Fali kazánok Family Family Riello: intelligens kazán memory funkcióval A

Részletesebben

Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek

Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek Rész. Egész. Alkatrész. Just. High. Parts. Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek Tartalom Beszerelô szerszámok Kiszerelô szerszámok 4-5 Szerelô szerszám FT 33 6 Karbantartó

Részletesebben

Kertkapu motor Szárnyas kapukhoz AXOVIA 180B. Beszerelési útmutató Axovia 180B NS 1 216 079 V1. Tartalom

Kertkapu motor Szárnyas kapukhoz AXOVIA 180B. Beszerelési útmutató Axovia 180B NS 1 216 079 V1. Tartalom Kertkapu motor Szárnyas kapukhoz AXOVIA 180B Beszerelési útmutató Axovia 180B NS 1 216 079 V1 Tartalom 1 Biztonságtechnikai javaslatok 2 A készlet tartalma 3 Beszerelés előtt ellenőrizendő 4 Összeszerelés

Részletesebben

Kondenzációs álló gázkazán MGK

Kondenzációs álló gázkazán MGK Kondenzációs álló gázkazán MGK Kondenzációs gáztüzelésû kazán fûtésre és HMV készítésre az EN 437/EN 483/EN 677 valamint az érvényben lévõ és vonatkozó EU elõírásoknak megfelelõen. Engedélyezett gázfajta:

Részletesebben

1. JELZÉSEK ÉS BETÛJELEK

1. JELZÉSEK ÉS BETÛJELEK TARTALOMJEGYZÉK 1. JELZÉSEK ÉS BETÛJELEK 3 2. JELLEMZÕK LEÍRÁSA 4 3. BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK 5 4. A KÉSZÜLÉK FELSZERELÉSE 6 5. ELEKTROMOS CSATLAKOZTATÁS 8 6. VEZÉRLÕK / KIJELZÉSEK 11 7. VEZÉRLÉS MENÜ

Részletesebben

Szelepmozgató motorok hárompont vezérléshez

Szelepmozgató motorok hárompont vezérléshez Adatlap Szelepmozgató motorok hárompont vezérléshez biztonsági funkció nélkül SU, SD biztonsági funkcióval (rugó fel/le) SD EN 4597 bizonyítvánnyal rendelkező biztonsági funkció (rugó le) Leírás A szelepmozgatók

Részletesebben

Szobatermosztát 24-órás programmozási lehetőséggel és nagyméretű LCD kijelzővel

Szobatermosztát 24-órás programmozási lehetőséggel és nagyméretű LCD kijelzővel 3 071 Szobatermosztát 24-órás programmozási lehetőséggel és nagyméretű LCD kijelzővel Fűtési rendszerekhez RDJ10 Működési módok: automatikus mód, komfort mód, energiatakarékos mód és fagyvédelmi mód Nagyméretű

Részletesebben

Haka mûanyag- és alumínium-betétes csõvezeték rendszer

Haka mûanyag- és alumínium-betétes csõvezeték rendszer Haka mûanyag- és alumínium-betétes csõvezeték rendszer Magyarországon forgalomba került Haka csõvezeték rendszert három fõ csoportra oszthatjuk: 5 rétegû alumíniumbetétes csõ (1. ábra) 5 rétegû padlófûtéscsõ

Részletesebben

ÚJ KESKENY PROFIL SOROZAT

ÚJ KESKENY PROFIL SOROZAT 014 31 xiælis ventilætorok_efej.qxp 23:05 Page 14 ÚJ KESKENY PROFIL SOROZT 14 014 31 xiælis ventilætorok_efej.qxp 23:05 Page 15 ÚJ KESKENY PROFIL SOROZT Méretek xiális, a levegõt közvetlenül a szabadba

Részletesebben

Honeywell VE4000 SOROZAT A OSZTÁLYÚ GÁZSZELEPEK ALKALMAZÁS TARTALOMJEGYZÉK UNIVERZÁLIS GÁZSZELEPEK GÉPKÖNYV

Honeywell VE4000 SOROZAT A OSZTÁLYÚ GÁZSZELEPEK ALKALMAZÁS TARTALOMJEGYZÉK UNIVERZÁLIS GÁZSZELEPEK GÉPKÖNYV UNIVERZÁLIS GÁZSZELEPEK VE4000 SOROZAT A OSZTÁLYÚ GÁZSZELEPEK ALKALMAZÁS GÉPKÖNYV Az A osztályú gázszelepek gáznemű, nem szilárd halmazállapotú anyagok kapcsolására és szabályozására használhatók, gázzal

Részletesebben

RAB21. Tipikus felhasználások: Közületi épületek Lakóépületek Kisebb ipari létesítmények

RAB21. Tipikus felhasználások: Közületi épületek Lakóépületek Kisebb ipari létesítmények 3 016 RAB21 Helyiségtermosztátok 2-csöves fan coil készülékekhez RAB21.1 RAB21 Helyiségtermosztát fűtéshez vagy hűtéshez Átváltási funkcióval (külső termosztáttal automatikusan) 2-pont szabályozás Manuális

Részletesebben

Tel. +36 20 9254726 E-mail: info@hotjet.hu Web: www.hotjet.hu. something new in the air. Műszaki kézikönyv

Tel. +36 20 9254726 E-mail: info@hotjet.hu Web: www.hotjet.hu. something new in the air. Műszaki kézikönyv Tel. +36 20 9254726 E-mail: info@hotjet.hu Web: www.hotjet.hu something new in the air Műszaki kézikönyv 1 Figyelem! Ez a magyar nyelvű fordítás a Hotjet Kft. szellemi tulajdona. 2 Az Innova a megújuló

Részletesebben

KIT BATTENTE. Felszerelési és használai kézikönyv

KIT BATTENTE. Felszerelési és használai kézikönyv KIT BATTENTE Felszerelési és használai kézikönyv 1 Szárnyas ajtó muködési terve 2. Leírás 3. Meghajtó motor 4. Ellenorzo egység 5. Adó, vevo fotócella 6. Antenna 7. Rádióvevo 8. Villogó fény 9. Automata

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK

HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK Nyilvántartási szám: 666 HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK XYZ MODELLEK Forgalmazó: KONYHA Kft. 1111 Vendéglátó utca 99. Tel.: +36 1 123 4567, Fax: + 36 1 765 4321 Weboldal: www.konyha.hu,

Részletesebben

SZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS

SZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS Medence hőszivattyú Medence hőszivattyú SZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS Köszönjük, hogy termékünket választotta, és bizalmát cégünk iránt. A használati utasítás az optimális használathoz és karbantartáshoz

Részletesebben

SMART - RESET Ponyvás automata gyorsajtó

SMART - RESET Ponyvás automata gyorsajtó SMART - RESET Ponyvás automata gyorsajtó Szerelési és karbantartási utasítása Verzió: 2009-10-01 Fordította: Dvorák László Dátum: 2007 október - 2-1. TECHNIKAI JELLEMZŐK Opciós tételek az alap összeállításhoz

Részletesebben

TRAPÉZLEMEZ fal- és tető burkolat

TRAPÉZLEMEZ fal- és tető burkolat TRAPÉZLEMEZ fal- és tető burkolat Tetőhajlás (fok) 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 a) Lágyfedés ALKALMAZHATÓ FEDÉSFAJTÁK b) Fém lemezfedés c) Fém szalagfedés d) Szálerősítésű Hullámlemez e) Profilozott fémlemez

Részletesebben

Készült a Budapest Pestszentimrei Közösségi Ház (PIK) felújítására és bővítésére kiírt építészeti tervpályázathoz

Készült a Budapest Pestszentimrei Közösségi Ház (PIK) felújítására és bővítésére kiírt építészeti tervpályázathoz MŰSZAKI LEÍRÁS Készült a Budapest Pestszentimrei Közösségi Ház (PIK) felújítására és bővítésére kiírt építészeti tervpályázathoz Általános leírás: A pályázati kiíráshoz mellékelt felmérési terven szereplő

Részletesebben

SP2D W szendvicspanel

SP2D W szendvicspanel Ez az éghetetlen szerkezeti ásványgyapot töltettel rendelkező panel a jó zajelnyelő képesség mellett kitűnő tűzbiztonságot és hőszigetelést kínál. Ideális megoldás az olyan homlokzatokhoz, ahol fontos

Részletesebben

Üzembe helyezés előtt kérjük, hogy gondosan olvassa el!

Üzembe helyezés előtt kérjük, hogy gondosan olvassa el! Használati és szerelési útmutató ULTRAFLOW 54 DN 150-250 Üzembe helyezés előtt kérjük, hogy gondosan olvassa el! www.kamstrup.com big HU Rev B.doc Módosítva: 2011-09-13 Oldal: 1 / 15 Tartalomjegyzés 1.

Részletesebben

LGK LGK. Levegő-víz folyadékhűtő, hűtő és hőszivattyús kivitelben VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

LGK LGK. Levegő-víz folyadékhűtő, hűtő és hőszivattyús kivitelben VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK Levegő-víz folyadékhűtő, hűtő és hőszivattyús kivitelben Az folyadékhűtők jó hatásfokú, alacsony zajú, nagy méretű alkalmazásokhoz készülő termékek. A félhermetikus csavarkompresszorok jó hatásfokot (különösen

Részletesebben

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk Alutech árlista Lakossági és Ipari szekciónált Garázskapuk Trend MEGFIZETHETŐ, BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ AJTÓK SZÉLESKÖRŰ TELEPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A Classic ajtókhoz való beépítő kerettel és a takaró lemezzel

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtó Zár program

Alumínium bejárati ajtó Zár program .01 Standard többpontos reteszelés (PZ) 1 a.) AT200 és AT300 kivitelekhez 2 Standard vasalat, mechanikus több ponton záródó reteszelés A standard vasalat a következő elemekből épül fel: 1) Több ponton

Részletesebben

Gyakran ismétlődő kérdések G24-es Napkollektor

Gyakran ismétlődő kérdések G24-es Napkollektor Gyakran ismétlődő kérdések G24-es Napkollektor A napkollektor összeszerelése és használata nagyon egyszerű. Ezért megpróbálunk a feltett kérdésekre nagyon érthetően válaszolni és ötleteket adni azoknak

Részletesebben

Lexan Thermoclear Plus Műszaki segédlet Üregkamrás polikarbonát lemezek

Lexan Thermoclear Plus Műszaki segédlet Üregkamrás polikarbonát lemezek Lexan Thermoclear Plus Műszaki segédlet Üregkamrás polikarbonát lemezek ThyssenKrupp Ferroglobus ThyssenKrupp Tartalomjegyzék 1. Szállítási program.............................. 3 6. LEXAN THERMOCLEAR

Részletesebben

AE kompakt kapcsolószekrények műszaki rendszerkézikönyve

AE kompakt kapcsolószekrények műszaki rendszerkézikönyve AE kompakt kapcsolószekrények műszaki rendszerkézikönyve AE kompakt kapcsolószekrények 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Az eredeti nemzetközi jóváhagyásokkal, raktárról azonnal kapható. A számos, gyakorlatnak megfelelő

Részletesebben

MUNKAANYAG. Danás Miklós. Hőtermelő berendezések szerkezeti elemei. A követelménymodul megnevezése:

MUNKAANYAG. Danás Miklós. Hőtermelő berendezések szerkezeti elemei. A követelménymodul megnevezése: Danás Miklós Hőtermelő berendezések szerkezeti elemei A követelménymodul megnevezése: Villamos készülékek szerelése, javítása, üzemeltetése A követelménymodul száma: 1398-06 A tartalomelem azonosító száma

Részletesebben

C55. ECL Comfort. Használati utasítás. beállítás. Felszerelés és. ECL Comfort C55. Használati utasítás. Felszerelés és beállítás *VI7CJ447* *087R8194*

C55. ECL Comfort. Használati utasítás. beállítás. Felszerelés és. ECL Comfort C55. Használati utasítás. Felszerelés és beállítás *VI7CJ447* *087R8194* Használati utasítás VI.7C.J4.47 2007.01 C55 *VI7CJ447* *087R8194* www.hu.danfoss.com ECL Comfort Használati utasítás ECL Comfort Felszerelés és beállítás www.hu.danfoss.com *087R8194* *VI7CJ447* Kazán

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Hajtástechnika \ Hajtásautomatizálás \ Rendszerintegráció \ Szolgáltatások Üzemeltetési utasítás Érintésmentes energiaátvitel MOVITRANS TPM12B illesztő tápegység Kiadás: 2011. 02. 17074177 / HU SEW-EURODRIVE

Részletesebben

Készítette: Telefon:

Készítette: Telefon: Pozíció Darab Leírás 1 SQ 5-7 Cikkszám: 965217 3" többfokozatú búvárszivattyú házi vízellátó rendszerekhez, tartályok töltésére-ürítésére, öntözésre és környezetvédelmi alkalmazásokra. A szivattyúnak "lebegő"

Részletesebben

Osmoz komplett egységek

Osmoz komplett egységek Osmoz komplett egységek nyomógombok, kapcsolók, jelzőlámpák és vezérlődobozok 237 2 237 5 242 2 242 3 237 26 237 3 Megfelel az IEC 6947-5- szabványnak Komplett nyomógombok védettsége: IP 66 Csom. Kat.

Részletesebben

Pegasus F2 N 2S. Gáztüzeléső, elektronikus gyújtású és lángırzéső öntöttvas tagos gázkazánok

Pegasus F2 N 2S. Gáztüzeléső, elektronikus gyújtású és lángırzéső öntöttvas tagos gázkazánok Pegasus F2 N 2S Gáztüzeléső, elektronikus gyújtású és lángırzéső öntöttvas tagos gázkazánok Használati kezelési utasítás, gépkönyv Modell: 51-68-85-102 Magyarországi képviselı és forgalmazó: Két Kör Kft.

Részletesebben

W KOCSIZÓ SZERKEZET MC3 MEGSZAKÍTÓHOZ

W KOCSIZÓ SZERKEZET MC3 MEGSZAKÍTÓHOZ W KOCSIZÓ SZERKEZET MC3 MEGSZAKÍTÓHOZ 3 és 4 pólusú kivitel Az MC3 megszakítóhoz és az MC3-N terheléskapcsolóhoz 49 MC396711 MC396711 Kocsizó szerkezet vezérlőáramköri csatlakozóval In max. 20 0 C-nál:

Részletesebben

REX OPERÁTORÚ AUTOMATA TOLÓAJTÓK FELÉLESZTÉSI, ÜZEMBE HELYEZÉSI, BESZABÁLYOZÁSI UTASÍTÁSA

REX OPERÁTORÚ AUTOMATA TOLÓAJTÓK FELÉLESZTÉSI, ÜZEMBE HELYEZÉSI, BESZABÁLYOZÁSI UTASÍTÁSA REX OPERÁTORÚ AUTOMATA TOLÓAJTÓK FELÉLESZTÉSI, ÜZEMBE HELYEZÉSI, BESZABÁLYOZÁSI UTASÍTÁSA Változat: 04/2002 Dátum: Összeállította: 2002 március Dvorák László - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - - 6 - - 7 - ÁLTALÁNOS

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

KS1150 TL FALPANEL. Termékadatok

KS1150 TL FALPANEL. Termékadatok v.2015-01 KS1 TL FALPANEL Alkalmazási terület A KS1 TL szendvicspanel egy olyan átmenő rögzítésű hőszigetelt falpanel rendszer, mely vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető, és bármilyen épület

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSODAI BERENDEZÉSEK. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSODAI BERENDEZÉSEK. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLPOOL MOSODAI BERENDEZÉSEK 2012. www.whirlpool-professional.hu WHIRLPOOL MOSODAI BERENDEZÉSEK A Whirlpool professzionális mosodai berendezései a kis és nagy mosodák igényeit egyaránt kielégítik. A

Részletesebben

Értékesítési dokumentáció. Vállalkozói Csarnok a Nagykanizsai Ipari Parkban

Értékesítési dokumentáció. Vállalkozói Csarnok a Nagykanizsai Ipari Parkban Értékesítési dokumentáció Vállalkozói Csarnok a Nagykanizsai Ipari Parkban A Nagykanizsai Ipari park és logisztikai központ szervezésében vállalkozói csarnok épül. Célunk a felmerült igények kielégítése.

Részletesebben

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás.

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. 137 Önfelszívós és szivattyúk teljes skálája, ház körüli, vagy professzionális/ építőipari munkára tervezve. Könnyűek, egyszerűen kezelhetők,

Részletesebben

WVK. Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, csavarkompresszorral WVK VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

WVK. Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, csavarkompresszorral WVK VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, csavarkompresszorral folyadékhűtők, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, jó hatásfokú, alacsony zajú, nagy méretű alkalmazásokhoz készülő termékek.

Részletesebben

BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK

BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK AZ ILLESZTÉSEKNÉL LENYŰGÖZŐ VONALKEZELÉSSEL PÁROSULÓ SIMA, SÍK FELÜLETEK, VÁLTOZTATHATÓ MÉRETEK ÉS SZINTE KORLÁTLAN SZÍNVÁLASZTÉK 2 BENCHMARK matrix Tökéletes formájú

Részletesebben

SolarHP 23 L 36 L 50 L MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK

SolarHP 23 L 36 L 50 L MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK SolarHP 23 L 36 L 50 L MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2015.09.21. - 2 - Tartalom 1. Bevezetés... 3 1.1. Általános tudnivalók... 3 1.1.1. A gyártó

Részletesebben

Hûtõberendezések. Hûtõszekrények

Hûtõberendezések. Hûtõszekrények Hûtõszekrények COLD S-1200 COLD S-1400 COLD S-700 VENDI S-14S VENDI S-5S / VENDI S-7S HÛTÕSZEKRÉNYEK tele ajtóval, porszórt acél külsõ és eloxált alumínium belsõ burkolattal, felsõ vagy alsó beépített

Részletesebben

Merülő hőmérsékletszabályozó

Merülő hőmérsékletszabályozó 3 333 Synco 100 erülő hőmérsékletszabályozó 2db DC 0 kimenettel RLE162 erülő típusú vízoldali hőmérsékletszabályozó fűtési és hűtési rendszerekhez Kompakt kivitel, 2 db analóg DC 0 szabályozó kimenet fűtéshez

Részletesebben

Előadó: Makai János Róbert Üzletág vezető; Dunamenti Aka Kft.

Előadó: Makai János Róbert Üzletág vezető; Dunamenti Aka Kft. Előadó: Makai János Róbert Üzletág vezető; Dunamenti Aka Kft. tűzgátló nyílászárók Az ajtólap megszorul a padlóburkolaton A tolókapu fogadó eleme és a kapu szárny nem egy síkban találkoznak Ajtólap átfúrásával

Részletesebben

T110 Kompakt lánctalpas rakodó

T110 Kompakt lánctalpas rakodó T110 Kompakt lánctalpas rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 AE0J 11001 AE0J 99999 Méretek M N O A L K J B I C H D F E G P Q (A) Üzemi magasság... 3474 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

AQUAREA PRO. AQUAREA PRO // A PANASONIC ÚJ MEGOLDÁSA FŰTÉS ÉS HŰTÉS ELŐÁLLÍTÁSÁRA! 28 kw-tól 80 kw teljesítményig

AQUAREA PRO. AQUAREA PRO // A PANASONIC ÚJ MEGOLDÁSA FŰTÉS ÉS HŰTÉS ELŐÁLLÍTÁSÁRA! 28 kw-tól 80 kw teljesítményig 58 AQUAREA PRO AQUAREA PRO // A PANASONIC ÚJ MEGOLDÁSA FŰTÉS ÉS HŰTÉS ELŐÁLLÍTÁSÁRA! 28 kw-tól 80 kw teljesítményig AQUAREA A LEGFONTOSABB ELŐNYÖK: GHP kültéri egységgel 80 kw-ig, ECOi kültéri egységgel

Részletesebben

Az új 2000 Le-s Diesel-villamosmozdony*

Az új 2000 Le-s Diesel-villamosmozdony* Az új 2000 Le-s Diesel-villamosmozdony* VIZELYI GYÖRGY 248 A mozdony rendeltetése és főadatai A gyártás alatt álló, M601 MÁV sorozatszámú 2000 Le-s Diesel-villamosmozdony nehéz tehervonatok és nehéz személy-,

Részletesebben

Analóg helyzetvezérelt szelepmozgató motorok AME 435

Analóg helyzetvezérelt szelepmozgató motorok AME 435 Analóg helyzetvezérelt szelepmozgató motorok AME 435 Leírás szelepkarakterisztika beállítási lehetőség; az áramlási karakterisztikát változtatni lehet lineárisról logaritmikusra és fordítva. energiamegtakarító,

Részletesebben

VEGYES TÍPUSÚ CSATORNÁS SZELLÕZÕK TT Ú T M U TAT Á S

VEGYES TÍPUSÚ CSATORNÁS SZELLÕZÕK TT Ú T M U TAT Á S VEGYES TÍPUSÚ CSATORÁS SZEÕZÕK TT KEZEÉSI Ú T M U TAT Á S 2012 ! FIGYEEM! Az összes termék csatlakozásával, beállításával, kezelésével és karbantartásával kapcsolatos mûveletek végezh a levezetett feszültségnél.

Részletesebben

UP S 25-125 UP S 25-1 20 UPS 25-40 B UPS 32-60 UP S 32-50 UPS 32-40 UPS 32-30 UP S 32-20. 0,2 0,3 0,4 0,6 0,8 1,0 2,0 4,0 6,0 8,0Q [m³/h]

UP S 25-125 UP S 25-1 20 UPS 25-40 B UPS 32-60 UP S 32-50 UPS 32-40 UPS 32-30 UP S 32-20. 0,2 0,3 0,4 0,6 0,8 1,0 2,0 4,0 6,0 8,0Q [m³/h] p [kpa] 100 0 60 H [m] 10,0,0 6,0 UP S 25-1 20 UP S 25-125 UPS 40 4,0 UPS 25-60 UPS 25-50 UPS 25-0 UP S 32-0 (F ) UPS 25-40 UPS 32-60 20 2,0 UPS 25-30 UP S 32-50 UPS 32-40 UPS 40-50 F UP S 40-0 F 10 6

Részletesebben

B típusú elektromotorok és szelepek

B típusú elektromotorok és szelepek típusú elektromotorok és szelepek Motorok kikapcsolása/vezérlése A szórókeret-szabályozó motorok fordulatszáma 22 ford/perc a 344 sorozatnál (0,7 mp kikapcsoló szelepek), és 25 ford/perc a 346 és 356 sorozatoknál

Részletesebben

UNI-S66 típusú gömbcsapok

UNI-S66 típusú gömbcsapok UNI-S66 típusú gömbcsapok ALKALMAZÁS Háromrészes gömbcsap teljes (FB) és szűkített (RB) átömlési keresztmetszettel. Egyszerű szerelhetőség, helytakarékos megoldások, 30%-os felszerelési idő megtakarítás!

Részletesebben

A U T O M AT I K U S. * A tanúsítás a cég minőségirányítási rendszerére vonatkozik.

A U T O M AT I K U S. * A tanúsítás a cég minőségirányítási rendszerére vonatkozik. ABG TÍPUSÚ A U T O M AT I K U S BLOKK GÁZÉGŐK GÉPKÖNYV Tüzeléstechnikai Kft. * Nyilvántartási szám: HU-MSZT - 5 / 95(5)-85(5) MSZ EN ISO 91:9 (ISO 91:8) 1 Budapest, Szlávy u. -. Levélcím: 1475 Budapest,

Részletesebben

A Hyundai R-CRDI motorok alrendszerei, érzékelői és beavatkozói 2. rész

A Hyundai R-CRDI motorok alrendszerei, érzékelői és beavatkozói 2. rész A Hyundai R-CRDI motorok alrendszerei, érzékelői és beavatkozói 2. rész Előző számunkban a Hyundai R-CRDI motorok általános jellemzőit és szerkezeti felépítését mutattuk be, egyesével elemeztük a blokkot

Részletesebben

AEC / AECF típusú, axiálventilátoros légbefúvók TERVEZÉSI SEGÉDLET

AEC / AECF típusú, axiálventilátoros légbefúvók TERVEZÉSI SEGÉDLET AEC / AECF ú, axiálventilátoros légbefúvók TERVEZÉSI SEGÉDLET 2013.09.02. 1 TARTALOM ALKALMAZÁSI TERÜLET 3 AZ ALAPKIVITELÛ BERENDEZÉSEK FÕBB JELLEMZÕI 3 RENDELHETÕ TARTOZÉKOK 3 AZ AEC / AECF TÍPUSÚ KÉSZÜLÉKEK

Részletesebben

Siamesi korlátok. a minıség biztonsága

Siamesi korlátok. a minıség biztonsága korlátok Siamesi korlátok a minıség biztonsága Az 1955 óta szabadalmakat és a Siamesi márkanevet birtokló cég sokrétően használható innovatív termékeket juttat a piacra. Nagy tapasztalatának köszönhetıen

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás Logasol

Szerelési és karbantartási utasítás Logasol Szolár szivattyús egység termikus szolár rendszerekhez 77700689.00-.SD 6 70 80 596 (0/0) HU Szerelési és karbantartási utasítás Logasol KS005, KS005E, KS00, KS00E, KS00, KS050 Szerelés és karbantartás

Részletesebben