TARTALOMJEGYZÉK A FIGYELMEZTETÕ MATRICA FELHELYEZÉSE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TARTALOMJEGYZÉK A FIGYELMEZTETÕ MATRICA FELHELYEZÉSE"

Átírás

1

2 TARTALOMJEGYZÉK Figyelmesztetõ matrica elhelyezése Fontos óvintézkedések Használat elött Összeszerelés Az edzõgép használata Karbantartás és hibaelhárítás Edzési útmutató Alkatrészlista Robbantott ábra Pótalkatrészek megrendelése hátlap A FIGYELMEZTETÕ MATRICA FELHELYEZÉSE FIGYELEM A jobb oldalon látható matrica az edzõgép jelzett helyére van felragasztva. Ha a matrica hiányzik vagy olvashatatlan, lépjen kapcsolatba a termék forgalmazójával az ingyenes pótlásért. A kapott figyelmeztetõ matricát az ábrán jelzett helyre ragassza fel! Az edzõgép helytelen használata súlyos balesetet okozhat! A használat elõtt olvassa el ezt a kézikönyvet és kövesse benne az összes figyelmeztetést és instrukciót! Az edzõgép közelébe gyereket ne engedjen! Ruházatát és haját tartsa távol az edzõgép mozgó részeitõl! Ha a figyelmeztetõ matrica megsérült, olvashatatlan vagy hiányzik, cserélje azt ki!

3 FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK FIGYELEM: A súlyos sérülés kockázatának csökkentése érdekében olvassa el a következõ fontos óvintézkedéseket mielõtt az edzõgépet használatba venné! Olvasson el minden instrukciót a felhasználói kézikönyvben és az edzõgépre ragasztott figyelmeztetõ matricákat is, mielõtt használná a terméket! A tulajdonos felelõssége az, hogy minden lehetséges felhasználó tisztában legyen az edzõgép biztonságos használatáról! Az edzõkerékpárt otthoni használatra tervezték! Ne használja azt edzõteremben, intézményes keretek között és ne adja bérbe! Ez edzõgépet szobai körülmények között használja, sík felületre helyezve! Tartsa távol a nedvességtõl és a portól! A padló védelme érdekében helyezzen lábtörlõt az edzõgép alá. Gyõzõdjön meg arról, hogy elegendõ szabad terület van az edzõgép körül a biztonságos használathoz! Az edzõgép lapsúlyos rendszere nem zárható, ezért azt senkinek nem szabad megközelíteni edzés közben! A lapsúlyos rendszerhez való hozzáférést úgy akadályozhatja meg, ha azt a szoba sarkába vagy a falhoz közel helyezi el. A lapsúlyos rendszer és a fal közötti egy méternél nagyobb távolság ne legyen! Az edzõkerékpárt 135 kg testsúlynál nehezebb személy ne használja! A tárogatógépre tíz lapsúlynál nagyobb terhelést ne állítson! Ha edzés közben fájdalmat érez vagy szédül, azonnal hagyja abba az edzést és pihenjen!edzés elõtt a terhelésszabályzó tüskét mindig teljesen be kell tolni a lapsúlyoknál található furatokba! Az edzõgépet csak a hozzáadott lapsúlyokkal szabad használni! Ne vegyen igénybe más módszert a terhelés növelése érdekében!a kábeleknek mindig a csigákon kell tartózkodni! Ha bármelyik kábel onnan elmozdul, azonnal helyezze azt vissza a helyes pozícióba! Minden kábelt cseréljen le két éven belül! Edzés közben a lábai védelme érdekében viseljen edzõcipõt! Kezeit, lábait tartsa távol az edzõgép mozgó részeitõl! 12 évnél fiatalabb személyt és háziállatot mindig tartson távol az edzõkerékpártól! Rendszeresen figyelje az edzõgép állapotát. A meglazult elemeket húzza meg, a hibásakat azonnal cserélje ki! Fal FIGYELEM: Mielõtt bármilyen edzésprogramot elkezdene, keresse fel orvosát! Különösen fontos ez azoknál a személyeknél akik már betöltötték a 35. életévüket vagy korábban egészségügyi problémáik voltak! Minden óvintézkedést olvasson el! A Láng Sport nem vállal sem jogi sem anyagi felelõsséget az edzõgép használata közben történt anyagi kárért vagy személyi sérülésért!

4 HASZNÁLAT ELÕTT Köszönjük, hogy a sokoldalú WEIDER PRO 5500 többfunkciós padot választotta. Az edzõgépet úgy terveztük, hogy segítse a felsõ test izmainak fejlesztését. Legyen edzésének célja a formás alak, az erõs és méretes izmok kifejlesztése, vagy a kardiovaszkuláris rendszerének fejlesztése, a kombinált pad segít majd Önnek az elvárt cél elérésében. A többfunkciós pad használata elõtt saját érdekében gondosan olvassa el a kézikönyvet. A kézikönyv elolvasása után felmerülõ kérdésekkel kapcsolatban lásd a kézikönyv borítóját. Ha azt szeretné, hogy gyorsan segítsünk, jegyezze fel a termék modell és sorozat számát, mielõtt hozzánk fordulna (lásd a kézikönyv borítóján). Mielõtt tovább olvasna, ismerkedjen meg a rajzon megjelölt alkatrészekkel. EDZÕGÉP PARAMÉTEREI : Hosszúság: 210 cm Szélesség: 109 cm Magasság: 198 cm Megjegyzés: A jobb oldal és bal oldal az edzõgépet használó egyéntõl függ. A valóság emiatt nem mindig felel meg a kézikönyvben található rajzokkal! Hátlehúzó rúd Tárogatókar Bal oldal Jobb oldal Háttámla Burkolat Nyomókar Háttámla állítócsavar Kartámasz párnázat Lapsúly Bicepszpad állítócsavar Lábgép kar Habszivacs párnázat Ülés Ülés állítócsavar Bokapánt Fogantyú Lánc

5 ALKATRÉSZ AZONOSÍTÓ TÁBLÁZAT MODEL SZÁM. WEEVSY R0706A Az alábbi rajzolt alkatrészeket az összeszerelés során használjuk fel. A zárójelbe tett szám az Alkatrész listában található alkatrész számára utal. Néhány kisebb alkatrészt elõre felszereltünk. Ha egy alkatrész nincs a tartozékok csomagjában, ellenõrizze, hogy az nincs felszerelve! M6 nylon záróanya (107) M8 nylon záróanya (79) M10 nylon záróanya (77) M12 anya (112) M4 alátét (104) M6 alátét (114) M8 alátét (103) M10 alátét (80) M10 nagy alátét (105) M4 x 12mm önmenetes csavar (102) M4 x 16mm önmenetes csavar (110) M6 x 16mm csavar (88) M8 x 22mm vállas csavar (90) M12 nagy alátét (98) M10 x 70mm csavar (113) M10 x 75mm gombfejû csavar (118) 90mm távtartó (59) 19mm távtartó (67) 56.5mm távtartó (69) 13mm acél távtartó (109) 21mm acél távtartó (108) 11mm távtartó (99)

6 M8 x 69mm vállas csavar M8 x 75mm kapupánt csavar M10 x 65mm csavar M10 x 75mm csavar M8 x 65mm csavar M8 x 80mm csavar M10 x 65mm gombfejû csavar M10 x 80mm csavar M6 x 60mm gombfejû csavar M10 x 82mm gombfejû csavar M10 x 60mm csavar M10 x 85mm csavar M10 x 50mm csavar M10 x45mm csavar M10 x 61mm csavar M6 x 32mm csavar M10 x 110mm csavar M6 x 28mm csavar M10 x 120mm csavar M10 x 155mm csavar

7 Háttámla állítócsavar Bicepszpad állítócsavar Ülés állítócsavar

8 ÖSSZESZERELÉS A könnyebb összeszerelésért A kézikönyvben leírt információk garantálják, hogy bárki számára sikeresen összeszerelhetõ legyen az edzõgép! Mielõtt megkezdené az összeszerelést, olvassa el ezeket az információkat! Ha ezeket elolvassa, több idõt takarít meg, mint amennyi az olvasáshoz szükséges! Rendelkezzen az alábbi eszközökkel: Két állítható villáskulcs Egy lapos csavarhúzó Egy csillag csavarhúzó Egy gumikalapács Az összeszereléshez két ember kell! A kényelmes és biztonságos összeszerelés érdekében egy másik személysegítsége is szükséges! Ne takarékoskodjon az idõvel! Az edzõgép számos funkciója miatt az összeszerelés több órát is igénybe vesz. Ha elegendõ idõt szán az összeszerelésre és az szórakoztatóan szeretné csinálni, az összeszerelés simán fog menni. Talán néhány estét is igénybe vehet a teljes összeszerelés. Az edzõgép helyének megválasztása Az edzõgép mérete és súly miatt az összeszerelést ott kell elvégezni, ahol majd használni fogja! Az összeszerelés során legyen elegendõ szabad terület az edzõgép körül! Az edzõgép kicsomagolása Hogy az összeszerelés a lehetõ legegyszerûbb legyen, a mûveletet négy szakaszra osztottuk. Az egyes szakaszokhoz szükséges alkatrészek külön vannak csomagolva. Fontos: várjon addig, amíg az adott szakasz összeszerelésével nem végzett, csak aztán bontsa ki a következõ szakaszhoz tartozó dobozt! Helyezze az alkatrészeket tiszta felületre, a csomagolóanyagokat távolítsa el! Addig ne dobja ki a csomagolóanyagokat amíg nem végzett a teljes összeszereléssel! Szükség lehet még kenõanyagra vagy kenõolajra, egy kevés szappanos vízre, és tiszta ragasztószalagra vagy fedõszalagra. Megjegyzés: Az összeszerelés sokkal egyszerûbb lesz, ha rendelkezik még csõ és villáskulcs készletekkel, a racsnis kulcs is hasznos segítség! Az alkatrészek azonosítása Az összeszerelésnél használt kis alkatrészek azonosításában segíthet a kézikönyv Alkatrész azonosító táblázat része. Figyelje a táblázatot és használja annak tartalmát az összeszerelés alatt! Néhány kisebb alkatrészt elõre felszereltünk. Ha egy alkatrész nincs a tartozékok csomagjában, ellenõrizze, hogy az nincs felszerelve! Az alkatrészek elhelyezése Az edzõgép összeszerelésekor ügyeljen arra, hogy minden alkatrészt pontosan úgy helyezzen fel, ahogy azt az ábrákon látta! Az alkatrészek rögzítése A szerelés közben minden elemet húzzon meg, hacsak erre más utasítást nem kap! Kérdések merülnek fel? Ha az összeszerelési útmutató elolvasás után kérdései vannak, forduljon bizalommal a termék értékesítõjéhez! Az összeszerelési folyamat négy fázisa: A váz összeszerelése az összeszerelés a fõváz és a tartóoszlopok rögzítése, ez adja az edzõgép gerincét! A karok felszerelése itt kerülnek felszerelésre az edzõgép karjai. A kábelek felhelyezése itt kerülnek felhelyezésre a kábelek és a csigák, melyek a karokat kötik össze a lapsúlyokkal A párnázatok felhelyezése az utolsó szerelési fázisban kerülnek fel az edzõgépre a párnázatok, a háttámla és az ülés.

9 A váz összeszerelése Mielõtt elkezdené az összeszerelést, meg kell érteni az elõzõ oldalon lévõ információkat! Nézze át újra az Alkatrész azonosító táblázat részt a kisebb alkatrészek azonosításához! Dugjon négy M8 x 75mm-es kapupánt csavart (83) a fõváz (1) furataiba! Megjegyzés: Hasznos lehet, ha egy kis darab ragasztószalaggal rögzíti a csavarokat! 2. Dugjon egy M8 x 75mm-es kapupánt csavart (83) a stabilizáló talp (3) furatába! Rögzítse a fõvázat (1) és a két lapsúlytartó rudat (18) a stabilizáló talphoz (3) két M10 x 85mm-es csavar (81), két M10-es alátét (80), két 21mm-es acél távtartó (108), két M10 nylon záróanya (77) és egy M8 nylon záróanya (78) segítségével! A lapsúlytartó rudak jelölt furatai az alsó részhez kell közelebb lenniük! Ne húzza még meg a nylon záróanyákat! Rögzítse a tartóoszlopot (2) a fõvázhoz (1) a két M8 x 75mm-es kapupánt csavar (83) és két M8 nylon záróanya (78) segítségével! Ne húzza még meg a nylon záróanyákat! 3. Rögzítse az elülsõ lábat (10) a fõvázhoz (1) két M8 x 75mm-es kapupánt csavar (83) és két M8 nylon záróanya (78) segítségével! Ne húzza még meg a nylon záróanyákat! Rögzítse a lábgép ütközõt (75) az elülsõ lábhoz (10) egy M4 x 12mm-es önmenetes csavar (110) és egy M4-es alátét (104) segítségével! A lábgép ütközõ végének felfelé kell állni!

10 4. Rögzítse a keretet (9) a tartóoszlophoz (2) két M8 x 80mm-es csavar (100), két M8-as alátét (103) és két M8 nylon záróanya (78) segítségével! Ne húzza még meg a záróanyákat! Rögzítse a keretet (9) az elülsõ lábhoz (10) két M8 x 65mm-es csavar (101), Két M8-as alátét (103) és két M8 nylon záróanya (78) segítségével! Ne húzza még meg a záróanyákat! 5. Rögzítse a felsõ keretet (4) a tartóoszlophoz (2) két M8 x 80mm-es csavar (100), két M8-as alátét (103) és két M8 nylon záróanya (78) segítségével! Ne húzza még meg a záróanyákat! 6. Rögzítse a bal burkolatot (21) a felsõ kerethez (4) két M4 x 12mm-es önmenetes csavarral (102)! Nézze a 6A ábrát! Rögzítse a bal burkolat (21) alsó részét a fõvázhoz (1) két M4 x 12mm-es önmenetes csavarral (102)! Végezze el ugyanezt a lépést a jobb burkolattal (22)!

11 7. Rögzítse a burkolat rögzítõelemet (23) a burkolatokhoz (21, 22) két M6 x 28mm-es csavar (94), négy M6-os alátét (114) és két M6 nylon záróanya (107) segítségével! Rögzítse a burkolat rögzítõelemet (23) a felsõ kerethez (4) négy M4 x 16mm-es önmenetes csavar és négy M4-es alátét (104) segítségével! Nézze meg a belsõ ábrát és rögzítse a másik burkolat rögzítõelemet (23) a már leírt módon! 8. Megjegyzés: a jobb érthetõség kedvéért néhány alkatrészt nem ábrázoltunk! Csúsztassa a lapsúly ütközõket (71) a lapsúlytartó rudakra (18)! Helyezze el a 14 lapsúlyt (19) az ábrán látható módon, a furatoknak alul kell lenni! Csúsztassa a lapsúlyokat a lapsúlytartó rudakra! Helyezze a terhelésválasztó csövet (20) a lapsúlyok (19) közepébe! A csõ tüskéjének az ábra szerint kell elhelyezkedni! Kenje meg a lapsúlyok (19) jelölt furatait a kapott kenõanyaggal! Csúsztassa a lapsúlyt a lapsúlytartó rudakra (18)! Rögzítse a lapsúlytartó rudakat (18) a felsõ kerethez (4) egy M10 x 155mm-es csavar (96), két M10-es alátét (80), két 13mm-es acél távtartó (109) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! tüskelyuk kenõanyag tüske

12 A karok felszerelése 9. Rögzítse a tárogatógép váz csatolóelemet (6) a tartóoszlophoz (2) két M8 x 80mm-es csavar (100), két M8-as alátét (103) és két M8 nylon záróanya (78) segítségével! Ne húzza még meg a záróanyákat! 10. Használjon kenõanyagot az ábrán látható helyeken! Helyezze be az 56.5mm-es távtartót (69) a lábgép kar (12) jelölt furatába! Rögzítse a lábtartó kart az elülsõ lábhoz (10) egy M10 x 61mm-es csavarral (116)! A rudat az ábra szerint kell elhelyezni! kenõanyag lyuk kenõanyag Nézze a bal belsõ ábrát! Rögzítse a zárólemezt (14) az elülsõ lábhoz (10) egy M8 x 69mm-es vállas csavar (87), egy M8-as alátét (103) és egy M8 nylon záróanya (78) segítségével! Nézze a jobb belsõ ábrát! Tolja át a zárólemez rögzítõtüskét (95) a zárólemezen (14) és a lábgép karon (12)! Rögzítse a zárólemez rögzítõtüske kötelét az elülsõ lábhoz (10) egy M4 x 12mm-es önmenetes csavarral (102)! görgõ 11. Rögzítse a tárogatógép vázat (5) a felsõ kerethez (4) két M8 x 80mm-es csavar (100), két M8-as alátét (103) és két M8 nylon záróanya (78) segítségével! Ne húzza még meg a záróanyákat! Rögzítse a tárogatógép vázat (5) a tárogatógép váz csatolóelemhez (6) egy M10 x 75mm-es gombfejû csavarral (118)!

13 12. Használjon kenõanyagot az ábrán látható helyeken! Rögzítse a bal tárogatókar foglalatot (28) a tárogatógép vázhoz (5) egy M10 x 80mm-es csavar (84) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! Ismételje meg ugyanezt a lépést a jobb tárogatókar foglalattal (29)! kenõanyag Húzza meg a záróanyákat (77, 78, 107), melyeket az eddigi lépéseknél használt! 13. Rögzítse a tárogatókar fogantyút (27) a bal tárogatókarhoz (25) egy M10 x 65mm-es gombfejû csavar (106), két M10-es alátét (80), két 13mm-es acél távtartó (109) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! Rögzítse a bal tárogatókart (25) egy M10 x 82mm-es gombfejû csavarral (92) és egy M10 nagy alátéttel (105)! Ismételje meg ugyanezt a lépést a jobb tárogatókarral (26) és a fogantyúval (27)! 14. Használjon kenõanyagot az ábrán látható helyeken! Rögzítse a jobb tárogatókart (26) a jobb tárogatókar foglalathoz (29) egy M10 x 75mm-es csavar (82) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! Helyezzen egy csavar végsapkát (44) a csavar végére! kenõanyag Ne húzza túl a csavart: a tárogatókarnak szabadon kell forogni! Ismételje meg ezt a lépést a bal tárogatókarral (25)!

14 15. Helyezze el a nyomókar fogantyút (17) a belsõ ábra szerint! Rögzítse a fogantyút (17) a jobb nyomókarhoz (16) két M10 x 65mm-es gombfejû csavar (106), négy M10-es alátét (80), négy 11mm-es távtartó (99) és két M10 nylon záróanya (77) segítségével! Ismételje meg ugyanezt a lépést a bal nyomókarral (nincs ábrázolva)! hajlat 90 hajlat 16. Rögzítse a bal nyomókart (15) és a jobb nyomókart (16) egy M10 x 110mm-es csavar (93), egy 90mm-es távtartó (59) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! Rögzítse még a nyomókarokat két M10x 65mm-es csavar (85), két M10-es alátét (80) és két M10 nylon záróanya (77) segítségével! Ne húzza meg még a záróanyákat! 17. Kenje meg az M10 x 110mm-es csavart (93)! Rögzítse a bal és a jobb nyomókarokat (15, 16) a fõvázhoz (1) a megkent csavar, egy 90mm-es távtartó (59) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! Ne húzza túl a záróanyákat, a nyomókaroknak (15, 16) szabadon kell forogni! Húzza meg most az M10 nylon záróanyát, (77), melyet a 16. lépésben használt! kenõanyag

15 A kábelek felhelyezése 18. Nézze át a Kábel felhelyezés táblázat részt, hogy a helyes kábelt használja az összeszerelés során! Keresse meg a tárogatógép kábelt (50)! Kenjen meg egy M8 x 22mm-es vállas csavart (90)! Rögzítse a kábelt a bal tárogatókar foglalathoz (28) a megkent vállas csavar és egy M8 nylon záróanya (78) segítségével! A kábel lapos szélû végének szemben kell lenni a tárogatógép foglalattal! Ne húzzuk túl a megkent vállas csavart, a kábelnek szabadon kell mozogni! kenõanyag lapos széle 19. Tekerje a tárogatógép kábelt (50) a V csiga (47) köré! Rögzítse a V csigát, egy hosszú kábelrögzítõt (57), egy M10-es alátétet (80) és két lefogatókorongot (54) a tartóoszlopra (2) egy M10 x 69mm-es csavar (79) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! 20. Tekerje a tárogatógép kábelt (50) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát és két lefogató félkorongot (55) a dupla U foglalatra egy M10 x 45mm-es csavar (86) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A lefogató félkorongokat az ábra szerint helyezze fel!

16 21. Tekerje a tárogatógép kábelt (50) a V csiga (47) köré! Rögzítse a V csigát, egy hosszú kábelrögzítõt (57), egy M10-es alátétet (80) és két lefogatókorongot (54) a tartóoszlopra (2) egy M10 x 69mm-es csavar (79) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! 22. Kenjen meg egy M8 x 22mm-es vállas csavart (90)! Rögzítse a tárogatógép kábelt (50) a jobb tárogatókarra (29) a megkent csavar és egy M8 nylon záróanya (78) segítségével! A kábel lapos szélû végének szemben kell lenni a tárogatógép foglalattal! kenõanyag lapos széle 23. Keresse meg a hátlehúzó kábelt (49)! Húzza át a kábelt a felsõ keret (4) felsõ részén, majd tekerje azt egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát a felsõ keret belsejében egy M10 x 80mm-es csavar (84), két M10-es alátét (80), két 19mm-es távtartó (67) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével!

17 24. Tekerje a hátlehúzó kábelt (49) egy vékony csiga (24) köré, majd húzza azt át lefelé a felsõ kereten (4)! Helyezze a csigát a felsõ keretbe! Tolja át az M10 x 80mm-es csavart (84) az M10-es alátéten (80), a 19mm-es távtartón (67), a felsõ kereten és a csigán! 25. Tekerje a hátlehúzó kábelt (49) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát, a kábelrögzítõt (56) és a két lefogató félkorongot (55) a csigarögzítõ lemez (60) megfelelõ furatába (felülrõl a második) egy M10 x 50mm-es csavar (97) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A kábelrögzítõt és a lefogató félkorongokat az ábra szerint helyezze fel! 26. Húzza át a kábelt (49) a felsõ keret (4) felsõ részén, majd tekerje azt egy vékony csiga (24) köré! Húzza ki az M10 x 80mm-es csavart (84) a felsõ keretbõl addig, hogy az egy síkban legyen a 24. lépésben felszerelt elsõ vékony csigával! Ne húzza ki teljesen a csavart a felsõ keretbõl! Helyezze be a második vékony csigát a felsõ keretbe (4) és rögzítse azt az M10 x 80mm-es csavar (84), egy 19mm-es távtartó (67), egy M10-es alátét (80) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével!

18 27. Húzza át a kábelt (49) egy 90mm-es csigán (48) és húzza azt lefelé a felsõ kereten (4)! Rögzítse a csigát a felsõ keretben egy M10 x 80mm-es csavar (84), két M10-es alátét (80), két 19mm-es távtartó (67) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! 28. Helyezzen egy M12-es nagy alátétet (98) a terhelésválasztó csõre (20)! Csavarjon fel egy M12-es anyát (112) a kábelre (49)! Csavarja be a kábelt (49) a terhelésválasztó csõbe (20) két tekeréssel! Húzza meg jól az M12-es anyát (112) az M12-es nagy alátét (98) fölött! 29. Keresse meg a lábgép kábelt (51)! Húzza át a kábelt a lábgép karon (12) és az elülsõ lábon (10)! Helyezzen be hátulról egy 90mm-es csigát (48) a lábgép karba (12) az ábrán látható módon! Rögzítse a csigát egy M10 x 65mm-es csavar (85), két M10-es alátét (80), két 13mm-es acél távtartó (109) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével!

19 30. Rögzítse a csigát (48) az elülsõ lábban (10) egy M10 x 65mm-es csavar (85), két M10-es alátét (80), két 13mm-es acél távtartó (109) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A kábelnek a csiga alatt kell lenni! 31. Vezesse el a lábgép kábelt (51) az 89.5mm-es távtartó (59) alatt, keresztül a tartóoszlopon (2) és a fõvázon (1) jelzett rúd alatt! Tekerje a kábelt egy 90mm-es csiga köré (48)! Rögzítse a csigát a fõvázhoz egy M10 x 45mm-es csavar (86), két lefogató félkorong (55) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! rúd 32. Tekerje a kábelt (51) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát, egy kábelrögzítõt (56), két lefogató félkorongot (55) a csigarögzítõ lemez megfelelõ furatába (felülrõl a második) egy M10 x 50mm csavar (97) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A kábelrögzítõt és a lefogató félkorongokat az ábra szerint helyezze fel!

20 33. Tekerje a kábelt (51) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát a fõvázhoz (1) egy M10 x 45mm-es csavar (86), két lefogató félkorong (55) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével 34. Tekerje a kábelt (51) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát a dupla U foglalathoz (61) egy M10 x 45mm-es csavar (86), két lefogató félkorong (55) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével 35. Tekerje a kábelt (51) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát a tartóoszlophoz (2) egy M10 x 120mm-es csavar (115), két lefogató félkorong (55) és egy M10-es alátét (80) és egy kábelrögzítõ (56) segítségével

21 36. Tekerje a kábelt (51) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát a jobb nyomókarhoz (16), egy M10 x 50mm csavar (97), két lefogató félkorong (55), egy kábelrögzítõ (56), egy M10-es alátét (80) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A kábelrögzítõt és a lefogató félkorongokat az ábra szerint helyezze fel! 37. Tekerje a kábelt (51) egy V csiga (47) köré! Rögzítse a csigát a tartóoszlophoz (2) egy M10 x 70mm csavar (113), két lefogató félkorong (55), egy M10-es alátét (80), egy hosszú kábelrögzítõ (57) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A kábelrögzítõt és a lefogató félkorongokat az ábra szerint helyezze fel! 38. Tekerje a kábelt (51) egy 90mm-es csiga (48) köré! Rögzítse a csigát a bal nyomókarhoz (15), egy M10 x 50mm csavar (97), két lefogató félkorong (55), egy kábelrögzítõ (56), egy M10-es alátét (80) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A kábelrögzítõt és a lefogató félkorongokat az ábra szerint helyezze fel!

22 39. Rögzítse a lábgép kábelt (51) a tartóoszlophoz (2) egy M10 x 120mm-es csavar (115), egy M10-es alátét (80), egy 7mm-es távtartó (111) és egy M10 nylon záróanya (77) segítségével! A párnázatok felhelyezése 40. Rögzítse a jobb tárogatókar párnázatot (35) a jobb tárogatókarhoz (26) két M6 x 60mm-es gombfejû csavarral (91) és két M6-os alátét (114) segítségével! Ismételjük meg ugyanezt a lépést a bal tárogatógép párnázattal (34)! 41. Rögzítse a háttámlát (31) a háttámla kerethez (7) két M6 x 16mm-es csavar (88), egy M6 x32mm-es csavar (89) és egy M6-os alátét (114) segítségével! Illessze be a háttámla keretet (7) a tartóoszlopba (2), majd húzza meg a háttámla állítócsavart (53) a tartóoszlopon! Az állító csavarnak át kell haladni a háttámla keret egyik furatán!

23 42. Rögzítse az ülést (32) az ülõkeretre (8) két M6 x 16mm-es csavar (88), egy M6 x32mm-es csavar (89) és egy M6-os alátét (114) segítségével! Illessze az ülõkeretet (8) a keretbe (9), majd húzza meg az ülés állítócsavart (52)! Az állító csavarnak át kell haladni a háttámla keret egyik furatán! 43. Illessze a lábgép csövet (13) az elülsõ láb (10) jelölt furatába! Csúsztasson habszivacs párnázatokat (36) a csõ mindkét végébe! Helyezzen el egy-egy lábgép csõ végsapkát (37) a habszivacs párnázatoknál (36)! Ismételje meg ezt a lépést a másik csõvel (13) és a lábgép karral (12)! Megjegyzés: Emelje meg a lábgép kábelt (51) amikor a lábgép csövet a lábgép kar alsó furatába helyezi! 44. Rögzítse a tárogatógép burkolatot (30) a tárogatógép vázra (5) négy M4 x 12mm-es önmenetes csavar (102) segítségével!

24 45. Rögzítse a kartámasz párnázatot (33) a bicepszpad tartóvázra (11) két M6 x 16mm-es csavar (88) segítségével! 46. Minden alkatrészt jól kell rögzíteni! A nem említett alkatrészek felhasználásáról az Állítási lehetõségek részben olvashat a következõ oldalon. Mielõtt az edzõgépet használatba venné, húzzon meg minden kábelt néhányszor, hogy biztos legyen azok helyes mûködésükrõl! Ha valamelyik kábel nem mûködik megfelelõen, keresse és javítsa ki a problémát! Fontos: Ha a kábeleket nem jól szereljük fel, akkor azok nagyobb terhelés esetén megsérülhetnek! Nézze át a Kábel felszerelés táblázat részt a kábelek helyes felszereléséhez! Ha a kábelek valamelyike is laza, akkor azt meg kell húzni a probléma elhárítása érdekében! A kábel meghúzásáról a Karbantartás részben olvashat!

25 ÁLLÍTÁSI LEHETÕSÉGEK Ez a fejezet az edzõgép állítási lehetõségeirõl szól. Az edzõgéphez adott edzési útmutató mutatja az egyes gyakorlatok helyes kivitelezését. Minden alkalommal gyõzõdjön meg arról, hogy az edzõgép alkatrészei jól vannak rögzítve! Azonnal cserélje ki a hibás vagy kopott alkatrészeket! Az edzõgépet csak puha, enyhe szappanos víztõl nedves ronggyal szabad csak tisztítani! A terhelés állítása A lapsúlyos rendszer terhelés állításához dugja be a terhelésválasztó tüskét (70) a kívánt lapsúly (19) alá addig, amíg annak hajlott vége nem érinti a lapsúlyt, ezután a tüske kilógó részét forgassa felfelé! Megjegyzés: az edzõgép akkor mûködik a legjobban, ha terhelésnek legalább két lapsúlyt választunk! A kiegészítõk használata Hogy hátlehúzó rudat (63) tudjunk a hátlehúzó kábelre (49) illeszteni, iktassunk közbe egy összekötõ csipeszt (66) a két elem közé! Megjegyzés: Néhány gyakorlathoz láncot (nincs ábrázolva) kell felhelyezni az edzõgépre. Hogy a láncot felhelyezzük egy másik összekötõ csipeszre is szükség van. Ugyanígy helyezzen fel más kiegészítõket az edzõgépre!

26 A bicepszpad használata A bicepszpad (33) használatához távolítsa el a jelzett 50mmes belsõ kerek sapkát (39) és illessze a bicepszpad tartóvázat (11) az elülsõ lábba (10)! Húzza meg az elülsõ lábon található bicepszpad állítócsavart (58)! Az állítócsavarnak át kell haladni a bicepszpad tartóváz egyik furatán! Ha olyan gyakorlatokat végez, ahol nincs szükség a bicepszpadra (33), távolítsa el azt és helyezze vissza az 50mm-es belsõ kerek sapkát (39) az elülsõ lábra (10)! Megjegyzés: a vízszintes fekvenyomáshoz el kell távolítani a bicepszpadot! A háttámla állítása A háttámla (31) állításával be lehet állítani a helyes gyakorlati pozíciót. Az állításhoz lazítsa meg, de ne távolítsa el a háttámla állítócsavart (53) és húzza azt ki! Mozgassa a háttámlát a tartóoszlopba (2) vagy onnan kifelé Illessze az állítócsavart a tartóoszlopba és azon keresztül a háttámla keretbe (nincs ábrázolva). Húzza meg az állítócsavart! Az ülés (32) pozícióját ugyanígy lehet állítani. A lapsúlyos rendszer lezárása A lapsúlyos rendszer lezárásához tolja a zárótüskét (72) a lapsúlytartó rudak (18) egyik furatába, majd rögzítse a zárótüskét a zárócsavarral (73)!

27 A lábgép kar rögzítése A lábgép kar záráshoz vagy kiengedéshez távolítsa el a zárólemez rögzítõtüskét (95) a zárólemezrõl (14)! Mozgassa a zárólemezt az elülsõ lábon (10) található pozícióba, vagy a lábgép kar (12) jelzett furatába! A zárólemez rögzítõtüskét helyezze vissza a zárólemezen keresztül! lyuk ALKALMAZÁS TERHELÉS TÁBLÁZAT A lenti táblázat az egyes edzõgépek körülbelüli terhelését mutatja. Megjegyzés: A tárogatógép esetén a terhelés karonként értendõ. Az aktuális terhelés változhat az edzõgépek között különbözõ okok miatt, mint például a súrlódás vagy a lapsúlyok közti eltérés. A könnyebb számítás érdekében 1 font kg súlynak felel meg. A lapsúlyok száma Felsõ csiga (font) Tárogatógép (font) Vízszintes fekvenyomógép (font) Lábgép (font) Alsó csiga (font) A tárogatógépet ne terhelje tíz lapsúlynál többel!

28 KÁBEL-FELHELYEZÉS TÁBLÁZAT Az ábrák mutatják az edzõgép helyes kábelezését, a kábelrögzítõk korrekt felhelyezését. Ha a kábelezés nincs megfelelõen megvalósítva, az edzõgép nem mûködik megfelelõen és sérülés is történhet! Az ábrákon lévõ számok mutatják az egyes kábelek helyes felszerelését. Fontos, hogy a kábelrögzítõk ne érjenek a kábelhez vagy csípjék be azt! Tárogatógép kábel (50) Hosszúság: 289 cm Hátlehúzó kábel (49) Hosszúság: 355 cm Lábgép kábel (51) Hosszúság: 563 cm

29 KARBANTARTÁS Minden alkalommal gyõzõdjön meg arról, hogy az edzõgép alkatrészei jól vannak rögzítve! Azonnal cserélje ki a hibás vagy kopott alkatrészeket! Az edzõgépet csak puha, enyhe szappanos víztõl nedves ronggyal szabad csak tisztítani! A kábelek meghúzása Az edzõgéphez sodrott kábelt ad a gyártó cég, mely az elsõ használatok során kissé megnyúlhat! Ha a kábelek valamelyike is laza, mielõtt terhelés érné, a kábelt meg kell húzni! A kábel meghúzásához helyezze a terhelésszabályzó tüskét a közepes terhelésszintnek megfelelõen! A kábel lazasága többféleképpen szüntethetõ meg: Távolítsa el a kábelrögzítõrõl (56) az M10 nylon záróanyát (77) és az M10 x 50mm-es csavart (97), ezenkívül a 90mmes csigát (48), a két lefogató félkorongot (55), a két csigarögzítõ lemezt (60)! Helyezze fel újra a csigát, a kábelvezetõt és a lefogató félkorongokat a csigarögzítõ lemez középsõ részétõl legközelebb esõ furatra! A kábelrögzítõnek úgy kell felszerelve lenni, hogy a kábel a csiga árkában tartózkodjon! A lefogató korongoknak az ábrán látható módon kell lenni, a csiga és a kábel pedig jól mûködjön! Lazítsa meg az M12 anyát (112) a hátlehúzó kábelen! Húzza meg úgy a kábelt a terhelésválasztó csõnél (nincs ábrázolva) hogy a kábel lazasága megszûnjön! Húzza meg újra az M12 anyát a nagy alátét ellenében (98)! Ne húzza túl a kábeleket! Ha azok túl feszesek a felsõ lapsúly felemelkedhet. Ha a kábel könnyen lecsúszik a csigáról, akkor az felcsavarodhat! Távolítsa el a kábelt, majd helyezze azt fel helyesen! Ha a kábel cserére szorul, nézze meg az alkatrészek rendelésére szolgáló információkat a hátsó borítón!

30 EDZÉSI ÚTMUTATÓ A négy alapvetõ edzésforma Izomtömeg növelés Az izom méretének és erejének növeléséhez a végsõ terhelhetõségének közelébe kell azt hozni. Az izmok folyamatosan erõsödnek és nõnek a nagyobb terhelés hatására. Az edzés intenzitása kétféle módon változtatható: meg kell változtatni az emelt súlyok mennyiségét meg kell változtatni az ismétlések és sorozatok számát (Az ismétlés egy gyakorlat pontos kivitelezése (pl egy felülés), a sorozat pedig az ismétlések száma ugyanarra a gyakorlatra. Alakformálás Az izmok formálásához, a terhelhetõségük közepes szintjén kell õket edzeni. Az edzéshez közepes súlyokat használjon és egy sorozatban ismétlést végezzen! Annyi sorozatot csináljon meg, ami nem kényelmetlen Önnek. A sorozatok között hagyjon egy percnyi pihenõidõt! Az edzés során ügyeljen arra, hogy inkább a sorozatok számát növelje, mint a terhelést! Súlycsökkentés A súlycsökkentõ edzésben fontos a kis terhelés kiválasztása magas sorozat és ismétlésszám mellett. Az edzésidõ perc legyen, a sorozatok között ne pihenjen többet 30 másodpercnél! Kombinált edzés A kombinált edzés hatásos módja egy kiegyensúlyozott fitness programnak. Egy példa a kombinált edzésre: Az erõnövelõ tréningeket hétfõre, szerdára, péntekre idõzítse. A keddi és csütörtöki napokon végezzen perc aerob edzést, ami futópadon való futást vagy edzõkerékpáron / elliptikus edzõgépen való pedálozást jelentsen. Minden héten legalább legyen egy pihenõ nap mind az erõnövelõ, mind az aerob edzés után, így a szervezet kellõképpen regenerálódhat. Az erõszint növelõ és az aerob edzés kombinációja átformálja és megerõsíti a testét, ezenkívül javítja a szív és a tüdõ állapotát. Szabja személyre edzését! Ön dönti el, hogy milyen hosszú edzésidpt választ és hogy az edzésen belül gyakorlatonként hány sorozatot és ismétlést végez. Fontos az, hogy ne eddze túl magát az edzés elsõ hónapjaiban! A saját tempójában haladjon elõre és figyeljen a testi válaszreakciókra! Ha bármikor fájdalmat vagy szédülést tapasztal, hagyja abba az edzést és pihenjen, ne folytassa addig, amíg az okot ki nem deríti! Továbbá minden edzésprogram esetén fontos a szükséges pihenõidõ betartása és a megfelelõ táplálkozás! Bemelegítés Minden edzésprogramot 5-10 perc nyújtással kezdjen, a bemelegítéshez kezdjen könnyû edzéssel! A bemelegítés felkészíti a testet az intenzív edzésre a keringés és a test hõmérsékletének emelésével. Továbbá több oxigén jut el az izmokhoz is. Edzés Minden edzés 6-10 különbözõ gyakorlatból kell hogy álljon. Minden fõ izomcsoportra válasszon egy gyakorlatot, különösen arra, amit leginkább fejleszteni szeretne. Hogy az edzése kiegyensúlyozott és változatos legyen, rendszeresen változtasson az izomcsoportokra végzett gyakorlatokon. A napi edzést akkorra idõzítse, ha ereje teljében van! Minden edzésnapot egy pihenõnapnak kell követni. Ha kiválasztotta az Önnek megfelelõ edzési idõpontot, vágjon bele! A gyakorlat végrehajtása A gyakorlatok helyes kivitelezése fontos része a hatékony edzéseknek. Ez nagyfokú koncentráltságot követel a gyakorlat végzése közben és csak a szükséges mozdulatokat szabad csak elvégezni. Ha nem szabályosan edz, az hamarosan kifáradáshoz vezet. A felhasználói kézikönyvhöz tartozik még egy edzési útmutató is, ebben fényképeket talál a gyakorlatok helyes kivitelezésérõl, továbbá egy táblázatot, melyben a legfontosabb izmok szerepelnek. Az izmokat mutató táblázat a következõ oldalon található. Minden ismétlést egyenletes ütemben, megszakítások nélkül kell végezni. A gyakorlat kiindulási szakaszának idõben fele olyan hosszúnak kell lenni, mint a visszatérõ szakasznak. Fújja ki a levegõt a kiindulási szakaszban minden ismétlésnél és a visszatérõ szakaszban kell belélegezni. Ne tartsa benn a levegõt az ismétlések alatt! Minden sorozat után rövid pihenõt kell tartani! Az ideális pihenési idõk: pihenjen három percet minden sorozat után, az izomtömeg növelõ edzéseknél pihenjen egy percet minden sorozat után az alakformáló edzéseknél legfeljebb 30 másodpercet pihenjen a sorozatok után a súlycsökkentõ edzéseknél Néhány hete szánjon arra, hogy megismerje az edzõgépet és a gyakorlatok helyes kivitelezését! Levezetés Minden edzést 5-10 perc nyújtással fejezzen be! A nyújtásokat végezze el a karjain és a lábain is! Nyújtás közben mozogjon lassan és soha ne lendítsen! A nyújtásokkal fokozatosan haladjon elõre, csak addig végezze, amíg az Önnek kényelmes! Az edzések végén végzett nyújtások fokozzák a test rugalmasságát. Maradjon motivált! Motivációs célokból minden edzésrõl készítsen feljegyzést! Írja le az edzésnapok dátumait, a végzett gyakorlatokat, az edzés során választott terhelést, a terheléssel végzett ismétlések és sorozatok számát. Jegyezze fel testsúlyát és más testi adottságait minden hónap végén! A siker kulcsa a legjobb eredmények elérése érdekében az edzésének rendszeresnek kell lenni és be kell illeszkedni a mindennapi életébe.

31 Motivációs célokból minden edzésrõl készítsen feljegyzést! Írja le az edzésnapok dátumait, a végzett gyakorlatokat, az edzés során választott terhelést, a terheléssel végzett ismétlések és sorozatok számát. Jegyezze fel testsúlyát és más testi adottságait minden hónap végén! A siker kulcsa a legjobb eredmények elérése érdekében az edzésének rendszeresnek kell lenni és be kell illeszkedni a mindennapi életébe. Maradjon motivált!minden edzést 5-10 perc nyújtással fejezzen be! A nyújtásokat végezze el a karjain és a lábain is! Nyújtás közben mozogjon lassan és soha ne lendítsen! A nyújtásokkal fokozatosan haladjon elõre, csak addig végezze, amíg az Önnek kényelmes! Az edzések végén végzett nyújtások fokozzák a test rugalmasságát. LevezetésNéhány hete szánjon arra, hogy megismerje az edzõgépet és a gyakorlatok helyes kivitelezését! A. Nyakizom B. Nagy mellizom C. Bicepsz D. Ferde hasizom E. Alkarizom F. Csípõizom G. Combtávolító izom H. Négyfejû combizom I. Szabóizom J. Elülsõ sípcsonti izom K. Gázlóizom L. Elülsõ vállizom M. Egyenes hasizom N. Combközelítõ izom O. Csuklyásizom P. Rombuszizom Q. Hátsó vállizom R. Tricepsz S. Széles hátizom T. Gerincmerevítõ izom U. Középsõ farizom V. Nagy farizom W. Kétfejû combizom X. Kétfejû lábikraizom

32 ALKATRÉSZLISTA MODEL NO. WEEVSY R0706A sor db megnevezés kulcs db megnevezés 1 1 Fõváz 2 1 Tartóoszlop 3 1 Stabilizáló talp 4 1 Felsõ keret 5 1 Tárogatógép váz 6 1 Tárogatógép váz csatolóelem 7 1 Háttámla keret 8 1 Ülõkeret 9 1 Keret 10 1 Elülsõ láb 11 1 Bicepszpad tartóváz 12 1 Lábgép kar 13 2 Lábgép csõ 14 1 Zárólemez 15 1 Bal nyomókar 16 1 Jobb nyomókar 17 2 Nyomókar fogantyú 18 2 Lapsúlytartó rúd Lapsúly 20 1 Terhelésválasztó csõ 21 1 Bal burkolat 22 1 Jobb burkolat 23 2 Burkolat rögzítõelem 24 2 Vékony csiga 25 1 Bal tárogatókar 26 1 Jobb tárogatókar 27 2 Tárogatókar fogantyú 28 1 Bal tárogatókar foglalat 29 1 Jobb tárogatókar foglalat 30 1 Tárogatógép burkolat 31 1 Háttámla 32 1 Ülés 33 1 Kartámasz párnázat 34 1 Bal tárogatókar párnázat 35 1 Jobb tárogatókar párnázat 36 4 Habszivacs párnázat 37 4 Lábgép csõ végsapka 38 5 További szerelést nem igényel mm belsõ kerek sapka 40 2 További szerelést nem igényel 41 4 További szerelést nem igényel 42 2 További szerelést nem igényel 43 2 További szerelést nem igényel 44 2 Csavar végsapka 45 4 További szerelést nem igényel 46 4 További szerelést nem igényel 47 3 V csiga mm csiga 49 1 Hátlehúzó kábel 50 1 Tárogatógép kábel 51 1 Lábgép kábel 52 1 Ülés állítócsavar 53 1 Háttámla állítócsavar 54 4 Lefogatókorong Lefogató félkorong 56 5 Kábelrögzítõ 57 3 Hosszú kábelrögzítõ 58 1 Bicepszpad állítócsavar mm távtartó 60 2 Csigarögzítõ lemez 61 1 Dupla U foglalat 62 1 Bokapánt 63 1 Hátlehúzó rúd 64 2 További szerelést nem igényel 65 1 Fogantyú 66 2 Összekötõ csipesz mm távtartó 68 4 További szerelést nem igényel mm távtartó 70 1 Terhelésszabályzó tüske 71 2 Lapsúly ütközõ 72 1 Zárótüske 73 1 Zárócsavar 74 8 További szerelést nem igényel 75 1 Lábgép ütközõ 76 1 További szerelést nem igényel M10 nylon záróanya M8 nylon záróanya 79 2 M10 x 60mm csavar M10 alátét 81 2 M10 x 85mm csavar 82 2 M10 x 75mm csavar 83 5 M8 x 75mm kapupánt csavar 84 5 M10 x 80mm csavar 85 4 M10 x 65mm csavar 86 4 M10 x45mm csavar 87 1 M8 x 69mm vállas csavar 88 6 M6 x 16mm csavar 89 2 M6 x 32mm csavar 90 2 M8 x 2mm vállas csavar 91 4 M6 x 60mm gombfejû csavar 92 2 M10 x 82mm gombfejû csavar 93 2 M10 x 110mm csavar 94 4 M6 x 28mm csavar 95 1 Zárólemez rögzítõtüske 96 1 M10 x 155mm csavar 97 4 M10 x 50mm csavar 98 1 M12 nagy alátét mm távtartó M8 x 80mm csavar M8 x 65mm csavar M4 x 12mm önmenetes csavar M8 alátét M4 alátét M10 nagy alátét M10 x 65mm gombfejû csavar M6 nylon záróanya mm acél távtartó mm acél távtartó M4 x 16mm önmenetes csavar mm távtartó M12 anya M10 x 70mm csavar M6 alátét M10 x 120mm csavar M10 x 61mm csavar Lánc M10 x 75mm gombfejû csavar # 1 Felhasználói kézikönyv # 1 Gyakorlat ismertetõ # 4 Imbuszkulcs # 2 Kanõanyag

33 ROBBANTOTT ÁBRA MODEL NO. WEEVSY R0706A

34 ROBBANTOTT ÁBRA MODEL NO. WEEVSY R0706A

35 PÓTALKATRÉSZ RENDELÉS Hogy gyorsan segíthessünk Önnek, adja meg nekünk a következõ információkat: A termék modellkódját (WEEVSY2996) A termék nevét (WEIDER PRO 5500) A termék gyári számát (a fedlapon található) Az alkatrész számát és megnevezését (az alkatrész lista tartalmazza)

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: WEEVSY1909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A CSERÉLHETÕ ELEM EK MEGRENDELÉSE A cserélhetõ elemek megrendeléséhez, lépjen kapcsolatba azzal a hellyel, ahol a terméket vásárolta. Kérem készüljön fel a következõ adatok megadására: a termék MODELL

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: PFEVEX73813.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS KÉRDÉSEK? VIGYÁZAT! Modellszám: PFEVBE13710.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS KÉRDÉSEK? VIGYÁZAT! Modellszám: PFEVBE13710.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: PFEVBE1710.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Sorozatszámmatrica HASZNÁLATI UTASÍTÁS KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó alkatrészek,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám WEFMBE1477.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: PFEVEX74910.0 Sorszám: Késıbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

Cikk szám: 1238 Használati utasítások

Cikk szám: 1238 Használati utasítások Cikk szám: 1238 Használati utasítások FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 1. Mielőtt ezt vagy bármilyen más edzést elkezdene, konzultáljon kezelő orvosával. Kérje orvosa segítségét annak meghatározásában, hogy

Részletesebben

Global Gym kézikönyv

Global Gym kézikönyv Global Gym kézikönyv Összeszerelési instrukciók: Távolítsa el a doboz tartalmát és győződjön meg arról, hogy minden elem kifogástalan állapotban a rendelkezésre áll! Az összeszereléshez két személy munkája

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a.

Használati utasítás. Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a. TM Használati utasítás 2 Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a.,

Részletesebben

Combo Duo Felhasználói Kézikönyv

Combo Duo Felhasználói Kézikönyv Combo Duo Felhasználói Kézikönyv BH Technovita Köszönjük hogy termékünket választotta! Bár mindent megteszünk azért, hogy termékeink a legjobb minőségűek legyenek, sajnos előfordulhatnak apróbb hibák vagy

Részletesebben

Multigym Plus kézikönyv

Multigym Plus kézikönyv Multigym Plus kézikönyv Összeszerelési instrukciók: Távolítsa el a doboz tartalmát és győződjön meg arról, hogy minden elem kifogástalan állapotban a rendelkezésre áll! Az összeszereléshez két személy

Részletesebben

Atlantic kézikönyv G2525

Atlantic kézikönyv G2525 Atlantic kézikönyv G2525 Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton. Csak olyan edzésprogramot végezzen,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: NTEVEL79908.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: PFEVEX2416.0 Sorszám: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük. Ha van kérdése, vagy vannak hiányzó, esetleg sérült alkatrészek

Részletesebben

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók:

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók: Aqua kézikönyv R308 Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton! Csak olyan edzésprogramot végezzen,

Részletesebben

Magnetic 400. Magnetic Szobabicikli. Használati útmutató. 1005. szám. A termékleírás eltérhet a képen ábrázoltaktól.

Magnetic 400. Magnetic Szobabicikli. Használati útmutató. 1005. szám. A termékleírás eltérhet a képen ábrázoltaktól. Magnetic 400 Magnetic Szobabicikli Használati útmutató 1005. szám A termékleírás eltérhet a képen ábrázoltaktól. TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 3 A SZÁMÍTÓGÉP ÜZEMBE HELYEZÉSE

Részletesebben

Spinner Bike Termék száma: 1316

Spinner Bike Termék száma: 1316 Spinner Bike Termék száma: 1316 Használati és szerelési utasítás Fontos: olvassa el figyelmesen ezt a leírást, mielőtt először használatba venné ezt a terméket. Biztonsági okokból tartsa meg ezt a használati

Részletesebben

Active Power kézikönyv

Active Power kézikönyv Active Power kézikönyv Köszönjük hogy termékünket választotta! Bár mindent megteszünk annak érdekében hogy termékünket a legjobb minőség jellemezze, mégis esetenként előfordulnak kisebb-nagyobb problémák

Részletesebben

Elektromos damilos fűkasza HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Elektromos damilos fűkasza HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN Tartalom 51 HU Elektromos damilos fűkasza Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a damilos fűnyírót. Mielőtt használni kezdi, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót és őrizze meg a későbbiekre.

Részletesebben

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15 A Technogym, a Selection TM és az Ergo Multigrips TM a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a., 2003 május. A Technogym

Részletesebben

A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL:

A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Használati utasítás A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportlike kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 1 A gép kizárólag otthoni használatra alkalmas. Abban

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: PFEVEL87914.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

POW2085 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POW2085 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

POWX07551T HU 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX07551T HU 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 5 5.1 Munkakörnyezet... 5 5.2 Elektromos biztonság... 5 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. 1 SN: Kiadás

Részletesebben

CB200 / CB200-T HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ UNIVERZÁLIS HAJLÍTÓGÉP ÁLLVÁNNYAL VAGY MUNKAPADI RÖGZÍTÉSSEL

CB200 / CB200-T HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ UNIVERZÁLIS HAJLÍTÓGÉP ÁLLVÁNNYAL VAGY MUNKAPADI RÖGZÍTÉSSEL GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

Mágneses Evezőgép. Termék száma: 1218

Mágneses Evezőgép. Termék száma: 1218 Mágneses Evezőgép Termék száma: 1218 Fontos biztonsági információk 1. A gép összeszerelése és használata előtt, olvassa el az egész használati utasítást. Biztonságos és effektív felhasználás csak a jól

Részletesebben

MAGNETIC SZOBABICIKLI

MAGNETIC SZOBABICIKLI Cikk szám: 1001 MAGNETIC SZOBABICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK ALKATRÉSZLISTA VASALKATRÉSZLISTA FELÜLETNÉZETI RAJZ ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK A SZÁMÍTÓGÉP ÜZEMBE HELYEZÉSE

Részletesebben

Kiromed Praktik (XJ-I seria) Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató

Kiromed Praktik (XJ-I seria) Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató Kiromed Praktik (XJ-I seria) Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. Figyelem: A saját biztonsága

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám PETL8708.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

YT-5020 Edzökerékpár. Használati utasítások. Cikk szám: 1316

YT-5020 Edzökerékpár. Használati utasítások. Cikk szám: 1316 YT-5020 Edzökerékpár Használati utasítások Cikk szám: 1316 TARTALOMJEGYZÉK Fontos óvintézkedések Bemelegítö- és Lazító gyakorlatok Felületi rajz Alakatrész jegyzék Összeszerelési utasítások Számláló kezelési

Részletesebben

. Használati utasítás STAR edzőtorony

. Használati utasítás STAR edzőtorony . Használati utasítás STAR edzőtorony A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportline kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 Fontos információk: A gép otthoni

Részletesebben

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! www.iconeurope.com. Modellszám: AETL14808.0 Sorozatszám:

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! www.iconeurope.com. Modellszám: AETL14808.0 Sorozatszám: www.iconeurope.com Modellszám: AETL14808.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Sorozatszám matrica HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak

Részletesebben

Benzines bozótvágó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Benzines bozótvágó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FZS 3020-B Tartalom 69 HU Benzines bozótvágó Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a benzines bozótvágót. Mielőtt használni kezdi, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót és őrizze meg a későbbiekre.

Részletesebben

EasyFit. KÉRDÉSE VAN? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM. by WESLO. Típusszám: WLIVEL63010.

EasyFit. KÉRDÉSE VAN? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM. by WESLO. Típusszám: WLIVEL63010. by WESLO EasyFit. by WESLO FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Típusszám: WLIVEL6300.0 Sorozatszám: A visszakereshetőség végett tüntesse fel a sorozatszámot a fenti sorban. KÉRDÉSE VAN? Ha kérdése van, vagy valamilyen

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám: NTEVEX73612.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám: NTEVEX73612.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: NTEVEX73612.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszámmatrica (a keret alatt) VEVŐSZOLGÁLAT Kérdések, hiányzó, vagy sérült

Részletesebben

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ VIVAMAX FITNESS PRO HASIZOM ERÕSÍTÕ Használati útmutató Szerviz Márkus János 06/30/946-0388 Budapest, Fõ u. 68. METESZ Székház II. emelet, 211. ajtó Jótállási szelvény Vivaldi Kft. Típus:.... Gyártási

Részletesebben

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám WETL20709.0 Sorozatszám. Késõbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám WETL20709.0 Sorozatszám. Késõbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám WETL20709.0 Sorozatszám Késõbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNALATI UTASITAS Sorozatszám matrica KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó, esetleg

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FŰRÉSZTÁRCSA ÉS FÚRÓ ÉLEZŐ MF127

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FŰRÉSZTÁRCSA ÉS FÚRÓ ÉLEZŐ MF127 GARANCIALEVÉL??? 1. A KH Trading által forgalmazott termékekre az eladás napjától számítva 24 hónap garanciát nyújtunk a polgári törvénykönyv értelmében, vagy 6 hónapot a kereskedelmi törvénykönyv értelmében,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: NTEVEL87910.1 Sorszám: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

Fekvenyomó pad Cikk szám: 1162. Használati útmutató

Fekvenyomó pad Cikk szám: 1162. Használati útmutató Fekvenyomó pad Cikk szám: 1162 Használati útmutató Robbantott rajz Alkatrészek listája SZ MEGNEVEZÉS DB SZ MEGNEVEZÉS DB 1 Hátsó támogatáskeret 2 22 Elipszisdugó 70x30 7 2 Hátsó keresztezö váz 1 23 Dugó

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Összecsukható Dobson-távcsövek

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Összecsukható Dobson-távcsövek HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Összecsukható Dobson-távcsövek TARTALOMJEGYZÉK A távcsõ összeállítása............................................. 3 Alkatrészjegyzék (8 és 10 ).....................................

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper FONTOS! A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót. Őrizze meg a használati

Részletesebben

40 [1016 mm] Hajlító- és vágógép Model 110-0401

40 [1016 mm] Hajlító- és vágógép Model 110-0401 40 [1016 mm] Hajlító- és vágógép Model 110-0401 Szerelési és kezelési útmutató Műszaki jellemzők Tulajdonság Legnagyobb hajlító-/ vágókapacitás Teljes hosszúság Állómagasság Teljes konstrukció Súly Megnevezés

Részletesebben

SB108 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ OSZCILLÁLÓ SZALAGCSISZOLÓ GARANCIA KARTYA

SB108 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ OSZCILLÁLÓ SZALAGCSISZOLÓ GARANCIA KARTYA GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÉGKONDICIONÁLÓ CSATLAKOZÓ KÉSZLET. INTERNET: www.uni-max.hu

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÉGKONDICIONÁLÓ CSATLAKOZÓ KÉSZLET. INTERNET: www.uni-max.hu Termék: LÉGKONDICIONÁLÓ CSATLAKOZÓ KÉSZLET Típus: 1402 Gyártás dátuma: Eladás dátuma, pecsét, aláírás: GARANCIAKÁRTYA??? 1. A KH Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő,

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám: NTIVEX83016.0 Sorozatszám:

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám: NTIVEX83016.0 Sorozatszám: Modellszám: NTIVEX83016.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszámmatrica VEVŐSZOLGÁLAT Kérdések, hiányzó, vagy sérült alkatrészek

Részletesebben

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám: WETL40708.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám: WETL40708.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: WETL40708.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNALATI UTASITAS Sorozatszámmatrica KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó alkatrészek,

Részletesebben

POW302 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POW302 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3829 VibroGym insportline TULIPE

Használati útmutató. IN 3829 VibroGym insportline TULIPE Használati útmutató IN 3829 VibroGym insportline TULIPE 1 Köszönjük, hogy vibromasszázs berendezésünk vásárlása mellett döntött. A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót,

Részletesebben

A SZIMBÓLUMOK MAGYARÁZATA

A SZIMBÓLUMOK MAGYARÁZATA Használati utasítás 240F 240R 250R 252R 265R Olvassa el figyelmesen a használati utasítást, és gyœzœdjön meg róla, hogy megértette azt, mielœtt a gépet használatba veszi. Hungarian A SZIMBÓLUMOK MAGYARÁZATA

Részletesebben

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések:

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések: GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE315

Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE315 Speciális fűtőkazán ventilátoros olaj-/ gázüzemű égővel 6 70 88 48 (05/08) HU Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE5 Cserekazán Logano G05, G5, SE45, SK45 típusokhoz Szerelés és karbantartás előtt

Részletesebben

Összeszerelési instrukciók:

Összeszerelési instrukciók: NEVADA kézikönyv Összeszerelési instrukciók: Távolítsa el a doboz tartalmát és győződjön meg arról, hogy minden elem kifogástalan állapotban a rendelkezésre áll! Az összeszereléshez két személy munkája

Részletesebben

WA mérés alatt. mérés alatt

WA mérés alatt. mérés alatt GARDENA RM 380 akkumulátoros fűnyíró Cikksz. 4040 Vevőtájékoztató Tartsa be a készüléken levő biztonsági utasításokat!! Figyelem! Üzembe helyezés előtt olvassa el a vevőtájékoztatót! Az idegen személyeket

Részletesebben

Hátmasszírozó. Köztéri eszközök referens: Schindler Anikó Telefon: 06 20/282-3994 E-mail: parkeszkoz@royalkert.hu Web: www.royalkert.

Hátmasszírozó. Köztéri eszközök referens: Schindler Anikó Telefon: 06 20/282-3994 E-mail: parkeszkoz@royalkert.hu Web: www.royalkert. Hátmasszírozó Rendelési szám: SL 111 Hátizmok függőleges és vízszintes irányban történő masszírozására használható, valamint serkenti a véráramlást és nyugtatólag hat az idegrendszerünkre is. Álljon vagy

Részletesebben

Használati útmutató. Magic gym IN 1797

Használati útmutató. Magic gym IN 1797 Használati útmutató Magic gym IN 1797 A GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA: Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu A jó erınlét és

Részletesebben

4-8 9-13 14-21 22-24 25-27 28-31

4-8 9-13 14-21 22-24 25-27 28-31 2 Biztonsági utasítások Tartalom 3 FONTOS BIZTONSÁGI ÚTMUTATÁSOK Elektromos készülék használata esetén követni kell az alapvető biztonsági előírásokat közöttük az alábbiakat. Olvassa el valamennyi útmutatást

Részletesebben

EVEZŐPAD Cikk szám: 1229 Használati és kezelési útmutató

EVEZŐPAD Cikk szám: 1229 Használati és kezelési útmutató EVEZŐPAD Cikk szám: 1229 Használati és kezelési útmutató Fontos biztonsági információk VIGYÁZAT: Mielőtt elkezdené az edzéseket, kérje ki kezelőorvosa véleményét. Ez főként a 35 év fölöttiekre, valamint

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám PETL60707.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: NTEVEX74913.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

A SZIMBÓLUMOK MAGYARÁZATA

A SZIMBÓLUMOK MAGYARÁZATA Használati utasítás 240F 240R 250R 252R 265R Olvassa el figyelmesen a használati utasítást, és gyœzœdjön meg róla, hogy megértette azt, mielœtt a gépet használatba veszi. Hungarian A SZIMBÓLUMOK MAGYARÁZATA

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! ZÁKAZNICKÝ SERVIS. Modellszám: NTEVEL75910.4 Sorozatszám:

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! ZÁKAZNICKÝ SERVIS. Modellszám: NTEVEL75910.4 Sorozatszám: Modellszám: NTEVEL75910.4 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszámmatrica ZÁKAZNICKÝ SERVIS V případě dotazů, chybějících nebo poškozených

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LEMEZHENGERÍTŐ SRG - 1300/1,5

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LEMEZHENGERÍTŐ SRG - 1300/1,5 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LEMEZHENGERÍTŐ SRG - 1300/1,5 SRG50 Tisztelt vásárló, köszönjük, hogy a KH Trading s.r.o. cég termékét választotta. Cégünk kész Önnek szolgálatait felajánlani a termék megvétele előtt,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám WETL14707.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Sorszám matrica FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

HITACHI UM 16 VST UM 12VST. Figyelmesen olvassa el és tanulmányozza a használati utasítást a használat előtt. Használati utasítás.

HITACHI UM 16 VST UM 12VST. Figyelmesen olvassa el és tanulmányozza a használati utasítást a használat előtt. Használati utasítás. HITACHI UM 16 VST UM 12VST Figyelmesen olvassa el és tanulmányozza a használati utasítást a használat előtt. Használati utasítás Hitachi Koki Jelölés Megnevezés 1 Szénkefe sapka 2 Sebességszabályozó 3

Részletesebben

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám: WETL14906.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám: WETL14906.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: WETL14906.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNALATI UTASITAS Sorozatszámmatrica KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó alkatrészek,

Részletesebben

POWX1340 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX1340 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TG 41W,G,Z TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: TG 41W TG 41G TG 41Z

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TG 41W,G,Z TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: TG 41W TG 41G TG 41Z Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: TG 41W TG 41G TG 41Z A készülék kialakítása: mobil Max. teljesítmény: 2,5 kw 1,3 kw 2,4 kw Teljesítmény:

Részletesebben

MULTIFUNKCIONÁLIS EDZŐTORONY Cikk szám: 1168 Használati utasítás

MULTIFUNKCIONÁLIS EDZŐTORONY Cikk szám: 1168 Használati utasítás MULTIFUNKCIONÁLIS EDZŐTORONY Cikk szám: 1168 Használati utasítás Tartalom: Alkatrészek felsorolása Alkatrészek képei Robbantott rajz Szerelési utasítások Alkatrészek listája SZ MEGNEVEZÉS DB SZ MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám NETL30914.3 Sorozatszám. Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám NETL30914.3 Sorozatszám. Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám NETL30914.3 Sorozatszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszámmatrica VEVŐSZOLGÁLAT Kérdések, hiányzó, vagy sérült alkatrészek esetén

Részletesebben

Használati utasítás INSPORTLINE VIOLET vibromasszázsgép

Használati utasítás INSPORTLINE VIOLET vibromasszázsgép Használati utasítás INSPORTLINE VIOLET vibromasszázsgép A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 sztergom tel/fax: +36(06)33 3132, mobil:

Részletesebben

Ultra Platinum szórófejek

Ultra Platinum szórófejek Javítás Ultra Platinum szórófejek 313742D HU - Építésnél használt fedõanyagok és festékek felhordására szolgáló hordozható levegõnélküli szórógép. Történő alkalmazása nem engedélyezett az Európai robbanásveszélyes

Részletesebben

PXCPE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉZI SAROKFÉNYEZŐ / CSISZOLÓ GÉP, CP - E

PXCPE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉZI SAROKFÉNYEZŐ / CSISZOLÓ GÉP, CP - E GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval FIGYELEM: A LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍNEK (1 ÉS 2) AZONOSAK ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK. 1 - JOBB LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍN - x1 CIKKSZÁM: 02-0123-M - BELSŐ SZORÍTÓ - x6 CIKKSZÁM: 02-0097 699-0536-01 AJÁNLOTT SZERELÉSI

Részletesebben

Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató

Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. 1 SN: Kiadás

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 GARANCIALEVÉL. Termék: MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 Típus: W0402. Gyártási szám (sorozatszám):

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 GARANCIALEVÉL. Termék: MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 Típus: W0402. Gyártási szám (sorozatszám): GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

QYB1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HIDRAULIKUS NYOMÁSFOKOZÓ GÉP QYB1

QYB1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HIDRAULIKUS NYOMÁSFOKOZÓ GÉP QYB1 GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS Trambulinokhoz

HASZNÁLATI UTASÍTÁS Trambulinokhoz CIKK SZÁM: 092 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Trambulinokhoz Trambulin mérete: Átméröje: 87 cm Magassága: 88 cm Rugók száma: 0 db Lábak száma: 5db láb W-formájú BEVEZETÉS Az ugróasztal használata elött figyelmesen

Részletesebben

MÁGNESEN SZOBAKERÉKPÁR MASTER R-08

MÁGNESEN SZOBAKERÉKPÁR MASTER R-08 MÁGNESEN SZOBAKERÉKPÁR MASTER R-08 HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 Fontos biztonsági utasítások Győződjön meg róla, hogy a készülék megfelelően és stabilan van összeszerelve vlamint, hogy vízszintes padlófelületen

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1200X540X1500 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

purecare Felhasználói útmutató Dr. Pro System Advanced Pro. Digitális Elektromos Stimulátor TENS EMS MASSZÁZS

purecare Felhasználói útmutató Dr. Pro System Advanced Pro. Digitális Elektromos Stimulátor TENS EMS MASSZÁZS purecare 982 Advanced Pro. Digitális Elektromos Stimulátor Felhasználói útmutató Mielőtt használni kezdi a készüléket, alaposan olvassa át és tanulmányozza az útmutatót! TENS EMS MASSZÁZS 1 KÉZI 2CSATORNÁS

Részletesebben

Model 231 Shaper/Router Table

Model 231 Shaper/Router Table Model 231 Shaper/Router Table H HR remel Europe The Netherlands www.dremel.com 2610004525 310309 ll Rights Reserved FIG. 1 M N P Q L R O I S K H J G F E 612 650 615 652 640 654 655 FIG. 2 FIG. 6 FIG. 7a

Részletesebben

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ I-LINE ZMA03559HU 2014-05-01 KTIS

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ I-LINE ZMA03559HU 2014-05-01 KTIS ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ I-LINE ZMA03559HU 2014-05-01 KTIS Szállítási információ Áru ellenőrzése Ellenőrizze, hogy a csomagok száma megegyezik a szállítólevéllel, és hogy a csomagolás és az áru nem sérült.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: WEEVBE8909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÁNCFŰRÉSZT ÉLEZŐ GÉP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÁNCFŰRÉSZT ÉLEZŐ GÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÁNCFŰRÉSZT ÉLEZŐ GÉP 33298 Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy a KH Trading s.r.o termékét választotta! Készségesen felajánljuk Önnek cégünk szolgáltatásait termékünk megvásárlása előtt,

Részletesebben

Blood Circulatory Massager. Termék száma: 1500

Blood Circulatory Massager. Termék száma: 1500 Blood Circulatory Massager Termék száma: 1500 Kérjük figyelmesen olvassa el a mellékelt leírást mielőtt ezt a terméket használatba venné. A későbbi időkre is tartalmaz információkat, abban az esetben,

Részletesebben

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám: NETL99809.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNALATI UTASITAS KÉRDÉSEK? VIGYAZAT! Modellszám: NETL99809.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: NETL99809.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNALATI UTASITAS Sorozatszámmatrica KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó alkatrészek,

Részletesebben

Kérdése van? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM STEP 10. Típusszám: NTIVEL87015.

Kérdése van? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM STEP 10. Típusszám: NTIVEL87015. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Típusszám: NTIVEL8705.0 Sorozatszám: Sorozatszám matricája A visszakereshetőség végett tüntesse fel a sorozatszámot a fenti sorban. STEP 0 Kérdése van? Ha kérdése van, vagy valamilyen

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám: PETL98716.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS VIGYÁZAT! VEVŐSZOLGÁLAT. Modellszám: PETL98716.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: PETL98716.0 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszámmatrica VEVŐSZOLGÁLAT Kérdések, hiányzó, vagy sérült alkatrészek

Részletesebben

GYERMEKE ÉS AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT.

GYERMEKE ÉS AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELİRE HELYEZHETİ GYERMEK KERÉKPÁRÜLÉS (KISGYERMEK SZÁMÁRA, 18KG SÚLYHATÁRIG) GYERMEKE ÉS AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

POWX152 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ...

POWX152 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonsá... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

HW2500 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉZI CSÖRLŐ 1 100 KG

HW2500 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉZI CSÖRLŐ 1 100 KG GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

6 KIEGÉSZÍTŐ BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK GYALUKHOZ... 6 7 BEÁLLÍTÁSOK... 6

6 KIEGÉSZÍTŐ BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK GYALUKHOZ... 6 7 BEÁLLÍTÁSOK... 6 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (ÁBRA A)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi

Részletesebben

PLASTIMO JIB REEFING RENDSZEREK T-SZÉRIA 406-T 608-T 810-T

PLASTIMO JIB REEFING RENDSZEREK T-SZÉRIA 406-T 608-T 810-T PLASTIMO JIB REEFING RENDSZEREK T-SZÉRIA 406-T 608-T 810-T HU Összerelési útmutató a T szériához 406-T 608-T 810-T T A R T A L O M Mûszaki jellemzõk: 406-T, 608-T, 810-T 3 Az összes model alkatrészeinek

Részletesebben

SEKCIONÁLT KAPUK. Serelési útmutató

SEKCIONÁLT KAPUK. Serelési útmutató Damjanichova 3138, 945 01 Komárno, tel. 035/ 7731 094, 7731 095, 7731 085, fax 035/ 7731 770 Mobil: 0905 831 686, 0903 253 906 Email: taolymp@taolymp.sk www.taolymp.sk SEKCIONÁLT KAPUK OLYMPS DOOR Serelési

Részletesebben

Kerti aprítógép HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Kerti aprítógép HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FZD 5010 E Tartalom 51 HU Kerti aprítógép Tisztelt ügyfelünk, nagyon köszönjük az irántunk táplált bizalmát! Az első üzembe helyezés előtt feltétlenül olvassa el ezt a használati útmutatót! Minden utasítást

Részletesebben

manual HU rev.0 Feb-09 RS70 Vasalatrendszer lakossági garázskapukhoz Beépítési magasság 86mm, rúgók hátul

manual HU rev.0 Feb-09 RS70 Vasalatrendszer lakossági garázskapukhoz Beépítési magasság 86mm, rúgók hátul RS70 Vasalatrendszer lakossági garázskapukhoz Beépítési magasság 86mm, rúgók hátul BESZERELÉS / KARBANTARTÁS / HASZNÁLAT Minden jog fenntartva. FlexiForce 2009 1 FIGYELEM! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK! A kapuvasalat

Részletesebben

POW1010 HU 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3

POW1010 HU 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság... 4 5.4 Az

Részletesebben

Váltókerekek felhelyezése

Váltókerekek felhelyezése Meghajtás és a váltókerekek Váltókerekek felhelyezése Ki-be kapcsolókar, előtolás / menetvágáshoz. A gép hátsó része a motorral. A gép faládában lapra szerelve, a tokmány felszerelése nélkül kerül az üzletbe.

Részletesebben