Regisztrációs segédlet + egyebek, amelyek segítségedre lesznek ;)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Regisztrációs segédlet + egyebek, amelyek segítségedre lesznek ;)"

Átírás

1 Regisztrációs segédlet + egyebek, amelyek segítségedre lesznek ;) Ez az információs anyag abban lesz a segítségedre, hogy bemutatja miként tudsz Te magad egyszerűen pár lépésben online regisztrálni és / vagy termékeket rendelni a B-Epic vállalattól. Kérünk, hogy a bevezetést is olvasd el, hogy elkerülhesd a feleleges köröket a hibás regisztrációkat és a céggel való felesleges levelezgetést rontott adatok vagy rontott rendelések miatt. NAGYON FONTOS!!! A teljes regisztrációs és vásárlási folyamat alatt (még ha át is váltottál magyar nyelvre a fordítóval) az adataid beírásakor csak az Angol ABC karaktereit használd, magyar ékezetes betűket NE! A weboldalunkról a képre kattitva a bepic vállalat hivatalos, üzletépítőknek létrehozott speciális weboldalára vezet. A kattintés után arra a weboldalra lépsz, amely így nézhet ki (attól függően, hogy épp melyik sablon aktív). Erről a linkről MUNKATÁRSI, másnével PARTNERI regisztrációt tudsz indítani. Első lépés maga a regisztráció, ezt követi majd a webirodából történő termékrendelés. Többféle kinézetű landing page (kezdő oldal) van, ilyenek is lehetnek, mint itt a fenti jobb oldali képen. Egyben megegyeznek: midegyiken egy ilyen űrlap van: Csak akkor tudsz továbblépni, ha beírod a teljes neved és az címed.

2 A lényeg mindegyiknél ugyan az: neved és címed beírásával fogsz tudni továbblépni a következő oldalra, ami így fog kinézni: Itt egy céges infó videó van, és pár megnyitható, letölthető link pl.: a marketing / kifizetési rendszerről, autó bónusz programról. A regisztrációs űrlap a narancs színű gombra klikkelve indítható. Ilyet keress: Kattints a sárga gombra! Ekkor ezt kell látnod: A legördülő listából válasszad ki az országod, azt jelöld, ami a szállítási címed országa. Majd klikkelj a zöld gomra. Most következik az adataid megadása. Fontos, hogy PONTOS és VALÓS adatokat adj meg, mert az itt megadott adataid lesznek átemelve a jutalék-kivételhez szükséges ipayout rendszerbe és ne feledd: csak angol betűket használj, magyar ékezetes betűket NE!!!

3 Username: válassz egy felhasználónevet, ez lesz a domain neved után az ajánlói linkeden, kisbetűt és számot használhatsz, más különleges karaktert ne. Mellette, jobb oldalon fogod látni a linket, de ha már van ilyen, akkor úgy is figyelmeztetni fog, nem is tudsz addig továbblépni, amíg nem javítod ki, vagyis nem találsz olyat ami még nincs. Password: min. 8 karakterből álló jelszót válassz, legyen benne NAGY és kisbetű és szám is, különleges karakter vagy magyar ékezet ne legyen! Confirm pasword: ismételd meg a jelszót (és persze jegyezd meg, vagy írd fel magadnak!) First name: keresztneved Last name: vezetékneved Company name: ezt hagyd üresen Phone: telefonszámod formátumban címed (ellenőrizd, hogy pontos legyen, jelszóemlékeztetőnél van jelentősége, ha elírod, magyon macerás a változtatása, módosítása) Street: utca neve Street2: ide nem kell írnod semmit City: város / település neve State/ Province: megye neve Zip Code: irányítószám Mielőtt a zöld gombra klikkelsz, ellenőrizz minden adatot! Csak ha minden stimmel, akkor klikkelj rá!

4 Ezt követően egy öszefoglalót látsz a megadott adataidról. A bal oldali piros nyíllal jelzett részre kattintsd, azaz Yes I have read. a feltételek elfogadása ez a lépés. Amúgy 2 link is van kék színnel, ezek tartalmazzák a szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót. A Complete Signup! zöld gombra kattintva véglegesíted a regisztrációdat. Most készült el az ingyenes regisztrációd! Gratulálunk!!! A piros nyíllal jelzett linkre kattintsd, hogy beléphess a webirodádba. Ez a link a weboffice (háttériroda) internetes webcíme. Tedd a kedvenceid közzé, sokszor fogod használni mostantól ;) A weboffice belépési oldala így néz ki: A webirodába való belépéshez írd be a felhasználónevedet és a jelszavad, majd klikkelj a zöld Login gombra.

5 Így néz ki egy frissen regisztrált Partner webirodája, ez fogad Téged is: Ha akarsz, akkor a jobb felső sarokban lévő nyelv-választással magyarra állíthatod a teljes webiroda minden szövegét. Nyilván nem irodalmi fordítás, de sokat segít, ha nem, vagy kevésbé tudsz angolul. A piros kerettel jelölt Account a személyes adataid áttekintésére, módosítására ad módot. Mielőtt elindítod a megrendelésed, klikkelj rá és ellenőrizd az adataid (név, cím,.stb.) Ha ez rendben van, akkor a jobb oldalon jelzett piros nyíllal jelölt UPGRADE TODAY gombra klikkelve tudod elindítani a termékrendelésed. A lap alján a zöld keretben fogod megtalálni a te azonosítóddal (userneveddel) ellátott saját ajánlói linkjeidet. Ugyanúgy, mint amelyeket te kaptál az ajándtól. Másold ki, mentsd el magadnak! A partneri regisztrációs link az, amelyben a builder szó is benne van.

6 Termékrendelés lépésről-lépésre A webiroda tetején a jobb felső sarokban lévő UPGRADE TODAY gombra kattintva indítod el a termékrendelésed. Elsőként a szállítási címedet fogod látni. Azokat az adatokat, melyet megadtál. Amilyen cím itt lesz, oda viszi a postás a megrendelt terméket levélpostai küldeményként. Ha kell, most módosíthatsz rajta. (Angol ABC betűi...!!!!) Ez lesz az alapértelmezett szállítái címed, de ezt később a webiroda egy másik almenüjében tudod majd változtatni, vagy akár több címet is megadni. Most következik a fizetési adatok megadása. FONTOS: csak elővételes fizetés van, utánvét nincs csak bankkártyával tudsz fizetni (legyen rajta elég pénz a vásárláshoz!) nem feltétel, hogy a megrendelő azonos legyen a kártya tulajdonosával 1 kártya CSAK 1 személy vásárlásánál használható fel!!!!!! Töltsd ki: Card Number: írd be a kártya számot (folyamatosan szóközök és szünetek nélkül!) Card Exp. Month: érvényességi hónapot válasszad ki a legördülő számokból Card Exp. Year: érvényeségi év First Name On Card: a kártyán szereplő személy keresztneve (ékezetmentesen!) Last Name On Card: a kártyán szereplő személy vezetékneve (ékezetmentesen!) A többi adat a számlázási cím. Ha kell módosítsd, ha nem változtatsz rajta, akkor alapértelmezettként a szállítási címet veszi alapul. Ha itt minden ok, akkor görgess lejjebb!

7 A termékcsomag kiválasztása következik. Bármelyik csomagot meg tudod rendelni, de vedd figyelembe, hogy az AutoBonusz-ban min. 89,95 vagy felette lévő csomag számítódik be. Ezért legoptmálisabb ha az ELEV8 + ACCELER8 csomagot veszed meg, ez a lap legalján lesz, sőt, ha így vásárolod meg, akkor 20%-kal kedvezőbb az ára, mint ha külön-külön vennéd meg a termékeket. Vagyis ezzel jársz a legjobban. Más network cégekkel ellentétben a B-Epic vállalatnál NEM kell többet venned (bespájzolnod) csak a saját szükségleteidre épít - nagyon korrekten. (!) Ha a családodban szükség lenne több termékre, akkor persze rendelhetsz többet is, de lehet, hogy jobban jársz, ha nekik is nyitsz 1-1 fiókot magad alatt a saját ajánlói linkeddel. Így MÉG jobban fogsz járni... de erről majd az ajánlód mond neked többet. (Faggasd ki!) Nos, tehát: az ELEV8 + ACCELER8 csomagért görgess a lap aljára! Ez az: Epic Pack One Box of Elev8 and One Box of Acceler8 A leírás alatt tudod kiválasztani a megrendelni kívánt mennyiséget (csomagot). 0 -t látsz, a hozzáadáshoz kattints az ADD szövegre. Ekkor 1 db lesz látható a négyzetben. Ugyanezt tedd az autoship esetében is! Autoship beállítás nélkül NEM tudsz továbblépni! Ez később kikapcsolható, illetve van mód arra, hogy beállítsd azt, hogy a megkeresett jutalékodból a belső ewallet számláról fizethesd a többi rendelésed. (A tájékoztatóban lesz erről szó!) Tekerj fel a lap tetejére és ELLENŐRIZZ MINDEN BEVITT ADATOT!!! Ha stimmel, akkor klikkelj a lap alján lévő zöld gombra.

8 A kattintás után még van 1 lehetőséged a számlázási és szállítási cím megtekintésére és módosítására. Módosításhoz klikkelj a Make Changes gombra. Ha minden rendben van, akkor a piros nyíllal jelzett Yes, the adress is correct gombra. EKKOR történik meg a fizetés, vagyis ekkor lesz levonva a kártyádról a termékcsomag + a szállítási díj, valamint az első rendelésedkor a regisztrációs díj. A szállítás díj: 12,95 USD (Egy dobozos termék esetében 8 USD) A regisztrációs díj: 19,95 USD (csak 1x díj) Más hálózatoktól eltérően a B-Epic-nél a termékek árai ugyanazok akkor is, ha vevőként és akkor is ha disztributorként regisztrálsz. A termékek és termékcsomagokról van egy külön összefoglaló, azt is meg fogod kapni. Ha az AutoBonusz.com oldalról és a hírlevélből regisztráltál, akkor,jelezd nekünk egy ben, hogy kész a regiztrációd, így további anyagokkal segítünk, mint partnerünket. címünk megtalálod minden hírlevelünkben. Gratulálunk a döntésedhez! Sok sikert kívánunk!

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a több, mint 40 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE Nyisd meg a böngésződben a szponzorod Jeunesse-weboldalát. A böngésző sorban és a jobb felső sarokban a piros téglalapok helyén megjelenik a szponzorod azonosítója és elérhetőségei.

Részletesebben

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ A regisztráció megkezdése: Menj föl a http://alertpay.com oldalra Kattints ide

Részletesebben

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni.

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Az Advanced Cash pénzügyi szolgáltató, a Neteller, a Skrill, OKPayhez hasonló.

Részletesebben

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ 1. Belépés a PayPal rendszerébe: A Sign Up for Free gomb megnyomásával 2. Ez a belépés az alábbi oldalra irányítja, ahol alapbeállításként a Personal Account van kijelölve

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom ECAS KÉZIKÖNYV Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen jelszó megadásával férhessenek

Részletesebben

Segédlet utalvány rendeléséhez

Segédlet utalvány rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre Regisztráció 1. lépés: Regisztráció Kattintson a Regisztráció fülre 2. lépés: Regisztráció Adja meg nevét (lehet keresztnév is, de teljes név is) és e-mail címét (működő címre van szükség) Klikkeljen abba

Részletesebben

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni.

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a regisztrációs linkre Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a LOGIN/JOIN-ra a jobb felső sarokban! Ezután az alábbi regisztrációs ablak ugrik fel, kattints a "CLICK HERE TO JOIN"

Részletesebben

EU Login kézikönyv (rövidített változat)

EU Login kézikönyv (rövidített változat) EU Login kézikönyv (rövidített változat) Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (EU Login, régebbi nevén: ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

Segédlet kártya feltöltéséhez

Segédlet kártya feltöltéséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Díjmentes PayPal számla létrehozása és a havidíjas szolgáltatás kifizetési segédlete

Díjmentes PayPal számla létrehozása és a havidíjas szolgáltatás kifizetési segédlete Díjmentes PayPal számla létrehozása és a havidíjas szolgáltatás kifizetési segédlete Miért a PayPal? A PayPal egy online számla kezelő, amely lehetővé teszi a bankkártyás fizetést és a bankkártya elfogadását

Részletesebben

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező!

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező! Kedves Jelentkező! Üdvözöljük az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt Képzési Rendszerében. Az alábbi felhasználói segédletet azért készítettük,

Részletesebben

Regisztrálási útmutató

Regisztrálási útmutató Regisztrálási útmutató Az első feladat a FONIO szolgáltatás igénybevételéhez, hogy adatait megadva beregisztrál a weboldalunkon: www.fonio.hu. a. A weboldalunk ( www.fonio.hu ) elindítása után válassza

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv IX. kötet BEJEGYZÉSEK LEKÉRDEZÉSE Magyar Államkincstár Betekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók számára 2014.12.10.

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére.

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. Solid Trust Pay számlanyitási & számlahasználati segédlet az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. A Solid Trust Pay egy Kanadában bejegyzett internetes pénzközvetítő. Számlanyitás - INGYENES Havi

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett pályázati portálon:

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Képernyőképes segédlet a Prompt e-learning portál használatához

Képernyőképes segédlet a Prompt e-learning portál használatához Képernyőképes segédlet a Prompt e-learning portál használatához Regisztráció 1. lépés Az edu.prompt.hu címen elérhető e-learning portál használatához minden résztvevőnek szükséges elkészítenie a saját

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett pályázati portálon:

Részletesebben

Segédlet online felület használatához

Segédlet online felület használatához Gyors áttekintés oldal oldal oldal 5. oldal Első lépések Keresse fel a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Kártya/Ügyintézés Aktiválás és belépés Adja meg kártyaszámának utolsó 8 számjegyét.

Részletesebben

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS Connect Portál A ŠKODA Connect online szolgáltatások használata a felhasználó és gépjárműve előzetes regisztrációját igényli a Connect Portálon, valamint az online

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet Tartalomjegyzék Bejelentkezés és regisztráció... 2 A Portál bemutatása... 4 ASP 2.0 Iratkezelő Szakrendszer kurzus bemutatása... 5 Navigáció a kurzuson

Részletesebben

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag Tartalom 1. Bevezető...2 2. Online regisztrációs felület elérése...2 3. Perkapu nyitása...2 4. Ügykezelő(k) hozzáadása...5 5. Ügykezelői jelszó módosítása...6 6. Ügykezelő törlése...7 7. Főkapcsolattartói

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

E-mail cím létrehozása

E-mail cím létrehozása E-mail cím létrehozása A Moodle-rendszerben Ön akkor tudja regisztrálni magát, ha rendelkezik e-mail címmel. A Moodle ugyanis az Ön e-mail címére küld egy elektronikus levelet, amelyben a regisztráció

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv 2007 Tartalomjegyzék 1. Bejelentkezés... 3 2. A termék kiválasztása... 4 3. Keresés... 5 4. Részletek... 6 5. Rendelés... 7 6. A kosár tartalma... 8 7. Szállítási

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag MUNKAVÁLLALÓI REGISZTRÁCIÓ, ELFELEJTETT ADATOK www.otpadlak.hu 2016.03.04. MUNKAVÁLLALÓK... 3 1. Az OTP ADLAK internetes portál... 3 2. Regisztráció...

Részletesebben

Segédlet online felület használatához

Segédlet online felület használatához Gyors áttekintés oldal oldal oldal 5. oldal Első lépések Keresse fel a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Kártya/Ügyintézés Aktiválás és belépés Adja meg kártyaszámának utolsó 8 számjegyét.

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra epostabox Szolgáltatásismertető 1. Belépés a rendszerbe Kattintson a Belépés (1) mezőre Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra Jelszó emlékeztető: Az Elfelejtette

Részletesebben

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval AZ ELSŐ ONLINE HACCP NAPLÓZÁSI RENDSZER TESZTELÉSI SEGÉDLET regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval Regisztráció Regisztrációs folyamat

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció apisshop nyitóoldal webáruház szolgáltatások, funkciók, folyamatok Apisshop webáruház általános információk Termékek elrendezése Termékkeresés Termékszűrők

Részletesebben

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára. Mire jó az önéletrajz? A felnőtt önálló élethez szükségünk van egy fizető állásra. Az álláskereséshez szükség van egy önéletrajzra. Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Részletesebben

Belépés Budapest, Ady Endre utca

Belépés Budapest, Ady Endre utca MultiSchool3 Szülő modul felhasználói útmutató A modul a szülők számára készült, használatával az alábbiakra van lehetőség: 1) Gyermek alapadatainak megtekintése 2) Gyermek korábbi tranzakcióinak megtekintése,

Részletesebben

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére 2012 09 03 Tartalom I. TaxiLike rövid bemutatás II. Első lépések Taxitársaság és Taxisofőrök részére III. TaxiLike Driver használata munka

Részletesebben

Regisztrációs segédlet. Vs. 1.25 20140111.

Regisztrációs segédlet. Vs. 1.25 20140111. Regisztrációs segédlet Vs. 1.25 20140111. Alapinformációk A Wenyard üzletbe online tudsz regisztrálni. A regisztrációkor kell kifizetned a választott csomag árát. Ingyenes regisztráció nincs! A fizetésre

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Regisztrációs segédlet A roma közösségekben dolgozó védőnők. munkafeltételeinek javítása elnevezésű norvég projekt keretében

Regisztrációs segédlet A roma közösségekben dolgozó védőnők. munkafeltételeinek javítása elnevezésű norvég projekt keretében Regisztrációs segédlet A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása elnevezésű norvég projekt keretében végzett informatikai eszközellátottság felméréséhez 1 1 1 TÁJÉKOZTATÓ az OTH

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

Regisztráció... 2. Önéletrajzi adatok... 2. Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3. Pályázat elkészítése... 4. A részképzés...

Regisztráció... 2. Önéletrajzi adatok... 2. Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3. Pályázat elkészítése... 4. A részképzés... Online pályázás lépésről lépésre Tartalom Regisztráció... 2 Önéletrajzi adatok... 2 Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3 Pályázat elkészítése... 4 A részképzés... 4 B posztgraduális

Részletesebben

Gano Excel rendszerhasználati útmutató

Gano Excel rendszerhasználati útmutató Gano Excel rendszerhasználati útmutató A Gano Excel nemzetközi webirodáját a https://www.ganoexcel2u.com/ oldalon éred el. Fontos: ez nem azonos a magyar webshoppal és bloggal, amelyet a www.ganoexcel.hu

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

A folyamat nagy vonalakban

A folyamat nagy vonalakban A folyamat nagy vonalakban Berendezés tulajdonosa regisztrál a rendszerben és rögzíti a hűtőköröket Tulajdonos megbíz egy céget a berendezés jegyzőkönyveinek vezetésével Megbízott cég elfogadja a megbízást,és

Részletesebben

Fiók verifikálási folyamatának leírása lépésről-lépésre.

Fiók verifikálási folyamatának leírása lépésről-lépésre. Fiók verifikálási folyamatának leírása lépésről-lépésre. Nyisd meg az internet böngésződ, majd navigálj el erre az oldalra: https://private.atlanticgam.es/#/login Add meg a belépéshez szükséges adatokat.

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - MS Outlook levelező www.titkositott.email 2 Bevezető MS Outlook levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Adatforgalomra vonatkozó beállítások. Lépjünk be a Beállítások menübe

Adatforgalomra vonatkozó beállítások. Lépjünk be a Beállítások menübe Adatforgalomra vonatkozó beállítások Lépjünk be a Beállítások menübe Egyéb beállítások menün belül a Mobilhálózatok menüt válasszuk ki. Itt a Mobil adatok bepipálása szükséges a GPRS alapú szolgáltatások

Részletesebben

WebAromo elindítása, bejelentkezés

WebAromo elindítása, bejelentkezés WebAromo segédlet Tartalom WebAromo elindítása, bejelentkezés... 3 Jelszó beállítása... 3 Foglalkozások kezelése... 4 Hiányzások megadása... 5 Érdemjegy bevitele... 6 Érdemjegyek megtekintése... 8 Egy

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

A folyamat nagy vonalakban

A folyamat nagy vonalakban A folyamat nagy vonalakban Berendezés tulajdonosa regisztrál a rendszerben és rögzíti a hűtőköröket Tulajdonos megbíz egy céget a berendezés jegyzőkönyveinek vezetésével Megbízott cég elfogadja a megbízást,és

Részletesebben

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató www.apwilson.com RHA_APW Kártyabirtokos használati útmutató_20160916 1 Tartalom 1 Plasztikkártya... 3 1.1 Belépés... 3 1.2 Kártyaaktiválás... 4 1.3. Főmenü

Részletesebben

Novell és Windows7 bejelentkezési jelszavak módosítása

Novell és Windows7 bejelentkezési jelszavak módosítása 1 Novell és Windows7 bejelentkezési jelszavak módosítása A jelszavak használatáról a Nemzeti Közszolgálati Egyetem informatikai és kommunikációs hálózata használatának és üzemeltetésének szabályai, abban

Részletesebben

A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata

A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata Microsoft CSP ügyintézés önkiszolgáló módon A p4p.kvazar.cloud fő szolgáltatásai: 1. Termék és szolgáltatás katalógus a. Leírások, technikai adatok böngészése

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében REGISZTRÁCIÓ A regisztrációs felület a bejelentkező ablak jobb alsó sarkában

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv MAGYAR POSTA ZRT ebérjegyzék Felhasználói kézikönyv 2016-05-02 Oldal: 2 / 7 Tartalomjegyzék 1. Belépés az Én Postám alkalmazásba... 3 2. ebérjegyzékek megjelenítése... 4 3. ebérjegyzék letöltése... 5 4.

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

Az Apránként Megtakarítási Program beállításának technikai leírása

Az Apránként Megtakarítási Program beállításának technikai leírása Az Apránként Megtakarítási Program beállításának technikai leírása 2017 Tisztelt Ügyfelünk! 2017. július 26-tól elérhető Bankunknál az Apránként Megtakarítási Program, amelynek keretein belül a NetBankon

Részletesebben

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA SYNLAB Hungary Kft. SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA A regisztrációt követően e-mailben kerül kiküldésre a bejelentkezéshez használható azonosító

Részletesebben

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban 1/5. Intézményi oldal Ezen az oldalon adhatók meg a regisztráló intézmény adatai. Úgy kell kitölteni, hogy ezzel

Részletesebben

Regisztráció (kb. 10 perc)

Regisztráció (kb. 10 perc) EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

Tanrend jelentő képző szervek részére

Tanrend jelentő képző szervek részére Tanrend jelentő képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegyzék Belépés Tanrend jelentő felület Új tanrend jelentő Névsor megadása Névsor megadása jelentkezési lap alapján Névsor nyomtatása

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

ÚTMUTATÓ EPAYMENTS SZÁMLANYITÁSHOZ

ÚTMUTATÓ EPAYMENTS SZÁMLANYITÁSHOZ ÚTMUTATÓ EPAYMENTS SZÁMLANYITÁSHOZ 1 ÚTMUTATÓ EPAYMENTS SZÁMLANYITÁSHOZ I. BELÉPÉS A WEBIRODÁBA Lépjen be a Fireflies oldalára és webirodájában a Profil menüpont Saját adataim almenüjének epayments pontjában

Részletesebben

Útmutató epayments számlanyitáshoz

Útmutató epayments számlanyitáshoz Útmutató epayments számlanyitáshoz I. BELÉPÉS A WEBIRODÁBA Lépj be a Swiss Halley oldalára, és webirodádból a Profil beállítások menüpontban a Bankszámla és bankkártya pont alatt találod a linket, amire

Részletesebben

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül www.helpynet.com Kérdésed van? Írj nekünk! info@helpynet.com Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül Apple ID ahhoz szükséges, hogy bármilyen Apple készülékre appokat tudjunk letölteni, ez tulajdonképpen

Részletesebben

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére FONTOS: A dokumentáció a 2014. Őszi Czimmer I. László gyors

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel Fontos megjegyzések A lépéseken sorban végighaladva postafiókunk teljes

Részletesebben

Logon megrendelő felület

Logon megrendelő felület Szilárd, megbízható alapokon. Logon megrendelő felület Felhasználói kézikönyv Holcim Magyarország Kft. Cement Logisztika 2014 Holcim Country Company Name 1 Tartalomjegyzék Bevezetés 3 1. Bejelentkezés

Részletesebben