legkedvesebb, növekedést serkentő technika,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "legkedvesebb, növekedést serkentő technika,"

Átírás

1 17 TITOK A 17 legkedvesebb, növekedést serkentő technika, azoknak a cégeknek, akiknek a bevételei nagyban függnek a viszonteladóik eredményeitől! Jagodics Rita, NagykerMarketing A következő tanulmányban 17 olyan gyakorlati technikát találsz nagykereskedő és gyártó cégekre specializálva, amit így összefoglalva még biztosan nem olvastál. Egy több száz oldalas könyv tudásanyagának gyors kivonatát ismerheted most meg pár percben, mindezt megspékelve 17 reklámcímsor mintával. Te már kifüggesztetted az asztalod fölé azt a listát, amivel 2011-ben igazi, profitban mérhető eredményeket tud elérni a céged? Ha még nem, akkor fogadd szeretettel ezt a kis segítséget Tőlem. Találsz majd 17 kérdést. Ha ezek közül legalább 15-re lesz a válaszod, akkor hátradőlhetsz, és lefoglalhatod a repülőjegyedet valami mediterrán üdülőparadicsomba. Ha azonban 10 vagy az alatt maradnak az válaszok, akkor az egyes kérdésekhez tartozó feladatokat kérlek, végezd el. Ez ugyanis azt jelenti, hogy óriási potenciál van a cégedben, csak még nem aknáztad ki. Akkor jöjjenek a kérdések

2 1. 3 féle reklámeszközt is használsz, hogy motiváld a viszonteladóidat a vásárlásra? A leggyakrabban visszatérő észrevétel a viszonteladóktól, hogy az értékestők túl erőszakosak. Még el sem fogyott az áru, de hivogatják telefonon. Persze, hiszen ez a dolguk, el akarnak adni. De ha több csatornán közelítesz felé, akkor nem fogja nyomulásnak érezni a dolgot. Használj egyik héten sms-t, a másik héten -t, a harmadik héten postai levelet, a negyedik héten küldd az értékesítőd. Címsor, egy több reklámeszközzel működő kampányhoz (pl.: SMS): Láttad már a legújabb büszkeségünket? Lépj fel a honlapunkra, és nézd meg szinte vonzza a vevőket.

3 2. Minden termékedhez van 1 mondat, ami megmutatja, hogy az miben más, mint a többi hasonló megoldást adó termék? Ne várd, hogy a viszonteladód megjegyezzen minden termékedről 8-10 paraméternyi előnyt. A próbavásárlásoknál kiderült, hogy a legtöbb eladó az,,ezt megéri megvenni, jó minőségű, stb. technikákkal próbál értékesíteni. Ezek azonban a vevőt nem győzik meg. Ezért a legjobb, ha minden termékedhez van összesen 1 mondatod. Annyit az eladóid is meg tudnak jegyezni. Egy konyhabútor egy mondata:,,ez a konyhabútor a kis, lakótelepi konyhák praktikus megoldása.

4 3. A viszonteladóid mind ugyan azt mondják arra a kérdésre, hogy miért nálad vásárolnak és nem másnál? Ha egy felmérésedből kiderül, hogy van aki az,,értékesítőd miatt vásárol nálad, van aki a,,rugalmasságod miatt, akkor árversenyben vagy. Hiszen nincs egyformán, jól kommunikált előnyöd, és ilyenkor valójában az árak alapján döntenek. Ha Te is ilyen helyzetben vagy, akkor nézd meg, hogy mi fontos a piacodnak. Például hogy legyen széles árukészleted? Vagy hogy ne kelljen sorban állni? Majd fejlessz erre, és mondd is ki bátran. Egy pozicionáló üzenet, ami megkülönböztet egy céged a versenytársaitól: (ha még nincs ilyened, akkor kezdd ezzel) Gem Morion ékszerek - nagykereskedés, ahol több mint 6000 garantáltan valódi féldrágakő és tenyésztett gyöngy divatékszer közül válogathat, és ahol még a vevőszerzésben is segítségére lehetünk!

5 4. A viszonteladóid könnyen, szinte kérdés nélkül megvásárolják a magas árú termékeidet? Erre a legjobb módszer, ha küldesz nekik értékesítési forgatókönyvet, amiben leírod, hogyan tudják eladni a magasabb áru termékeket. Sokszor ugyanis a könnyebb utat választva, meg sem próbálják a drágább kínálatot értékesíteni. De akár be is mutathatod neki ezeket a technikákat a saját üzletében. Ha azt látja, hogy az értékesítőd el tudja adni a drága termékeket különböző racionális érvekkel (pl. Ez a tapétaragasztó kétszer akkor felületre elég, mint a többi), akkor ezzel nem lesz gond. Címsor vagy értékesítési érv, amivel ezt bevezetheted: Bátran vásárold meg a X nevű exkluzív termékünket, ugyanis most adunk hozzá egy kipróbált értékesítési stratégiát is, aminek segítségével eddig már több, mint 5000 db-ot adtunk el belőle, ráadásul ezzel a termékkel a Te profitod is a kétszeresére nő!

6 5. A katalógusod a viszonteladók felé tartalmaz pár olyan cikket is, ami szakértővé tesz Téged, és megmutatja a céged előnyeit? Termékkatalógusa bizony a versenytársadnak is van. Éppen ezért a Tiéd legyen más: ne csak termékeket tegyél bele, hanem azt is áruld el, hogyan tudja eladni azt a viszonteladód, vagy hogy a különböző termékeket kinek ajánlja. Így ráadásul még értéke is lesz a kiadványnak. Címsora a katalógusodnak: Értékesítési ötletekkel telepakolt klíma katalógus a legügyesebb klíma szaküzleteknek 6. Évente minimum kétszer szervezel olyan találkozót, konferenciát, ami szakértővé tesz? Itt most nem arra gondolok, hogy meghívod őket ebédelni, mert az csak pénzkidobás. Az ebédet persze megtarthatod, de egészítsd ki a rendezvényt olyan témákkal, ami a piacodat érdekli! Címsor egy ilyen rendezvényhez: Hogy szerezhet több vevőt XY iparágban egy kiskereskedő és hogyan emelheti meg a kosárértéket?

7 7. A viszonteladóid tisztában vannak azzal, mennyit kell még vásárolniuk ahhoz, hogy nagyobb kedvezményt kapjanak? A viszonteladók akkor maradnak hűségesek, ha tudják, hogy miért éri meg nálad maradniuk. Illetve ha van egy igazságos, átlátható kedvezményrendszered. Ha többet adnak el, akkor nagyobb kedvezményt kapnak, ha kevesebbet, akkor kisebbet. Így előre látják, hogy egyes kedvezményekért mekkora eladásokat kell produkálniuk. Címsor, amit írhatsz egy átlátható rendszerben a viszonteladódnak: Ha még Ft-ért vásárolsz idén, akkor eléred a következő szintet, és további X százalék kedvezmény jár Neked. Ehhez már csak Y terméket kell rendelned, hajrá!

8 8. Hetente tartod a viszonteladóiddal (az összessel) a kapcsolatot? Minél sűrűbben vagy a célcsoportod fejében, annál inkább a céged fog eszébe jutni egy vásárlásnál, döntésnél. Az értékesítőd nem tud ott lenni hetente, de ez nem is célszerű, hiszen csak idegesítené a viszonteladóidat. Viszont a hírleveledben sokmindenről beszélhetsz. Kérdés, hogy mi érdekli. Pár instant dolog, amire garantáltan felkapja a fejét (ezekkel nem tudsz mellélőni): Szakma: milyen újdonságok vannak külföldön? Hírek: hogyan adnak el mások az iparágban? Marketing: hogyan tud ő többet eladni? Vezetés: hogyan érheti el, hogy a munkatársai kétszer annyit adjanak el, mint most? Pár nagyon jó címsor: Mikor kaptál utoljára a beszállítódtól vevőket? Ma fogsz. Egyik partnerünk ezzel az egyszerű marketingstratégiával duplázta meg márciusi forgalmát. Egy nullforintos technika, amivel 20%-kal is megnövelheti a kosárértéket.

9 9. Az ország egész területén (minden megyében, városban) a legjobb viszonteladókkal dolgozol? Ha egy városban nem a legjobb viszonteladókkal dolgozol, akkor őket a versenytársaid szolgálják ki. Hogyan szerezheted meg őket? Keresd meg azokat a viszonteladókat, akik az adott környéken a Te termékeidhez hasonló kínálatot értékesítnek, majd kínáld fel nekik az üzleti siker lehetőségét (ne a terméket). Vagy keress egy ügyes vállalkozót, aki értékesítheti a kínálatodat, esetleg nyiss Te egy üzletet a városban. Egy a lényeg, ne köss kompromisszumot egy-egy városban a kis forgalommal. Címsor, amire ugranak a jó viszonteladók: Mi a termékeink mellé reklámanyagokat, értékesítési technikákat, képzéseket és vevőket is adunk.

10 10. Gyűjtöd a végfelhasználók adatbázisát és hetente küldesz az címükre levelet? A viszonteladóidnak csak kisebb része fog hírlevelezni a végfelhasználókkal, pedig a válság hatására ma már egyre kevesebb az azonnali vásárló. Akkor viszont ki fogja a kezüket a vásárlásig? Ebben a helyzetben Neked kell országos adatbázist építened, vagy meg kell tanítanod a viszonteladóidat erre. Például hívd össze őket, mutass be nekik egy kisvideót arról, hogyan kell regisztrációt kérni, majd adj nekik egy nyomtatványt, amin bekérhetik a regisztrációt. Rövid szöveg, amivel regisztrációt kérhetsz: Uram, a regisztrációjáért cserébe adhatunk egy kiváló CD-t, amit a kocsijában meghallgathat hazafelé? Sőt így egy héttel előbb fog értesülni az ajánlatunkról.

11 11. Tudod, hogy a végfelhasználóid hol tájékozódnak és ott olvashatnak a termékeidről? A Facebookon eléred a végfelhasználóidat? Akkor ott a helyed! Vagy az interneten? Akkor legyen egy átfogó oldalad, amely információt ad. pl. Ha pedig újságból tájékozódnak a termékedről a végfelhasználóid, akkor ott is meg kell jelenned. Ha nem akarsz vaktában lövöldözni, akkor csak kérdezd meg a végfelhasználóidat, hogy honnan tájékozódnak, amikor a termékedet megvásárolják. Így nem lesz kidobott pénz a reklámköltséged. Címsor, amivel még egy országos médiumban is megtérül a hirdetésed: 7 dolog, amit ha nem tud meg XY vásárlása előtt, akár 40 ezer forintos kár is érheti Látogasson el az XY honlapra, és töltse le ingyenes, 9 perces, tényfeltáró tanulmányunkat

12 12. Havonta viszel új vevőket a viszonteladóidnak? (hiszen nekik ez a legfontosabb a hűség kialakításához) A legnagyobb érték amit adhatsz, az a vevő. Ezt többféleképpen is megadhatod a viszonteladóidnak: például felteszed őket a honlapodra, vagy a Tőled ajánlatot kérő végfelhasználókat szétosztod közöttük, esetleg országosan is hirdetsz. Akár már egy országos hirdetés is elég ahhoz, hogy lássák, hogy teszel értük valamit. Tipp 1: Soha ne felejtsd el elmondani, hogy küldtél hozzájuk vevőt, mert ha Te nem emeled ki, akkor ők sem veszik észre. Tipp 2: Ha nem tudsz mindenkinek vevőt küldeni, akkor készíts rá egy szabályt. Mondjuk rotálj, és nyugattól keletre haladj. Mindegy, a lényeg, hogy legyen egy szabály, és akkor igazságos lesz a rendszer a viszonteladóid szemében is. Címsor, amivel tudósíthatod, hogy viszel vevőt: Előző hónapban 28 vevőt osztottunk szét viszonteladóink között, akik összesen X millió forintot költöttek.

13 13. Tudod, hogy a kereskedőidnek mi a legnagyobb problémája? Mivel a gazdaság folyamatosan változik, így megeshet, hogy a viszonteladóidnak most éppen kevés az érdeklődője. Ilyenkor ne simán Vegyél még ajánlatokkal bombázd, inkább érdeklődd meg, hogy hol vannak problémák, lyukak a cégében, és próbálj segíteni nekik. Legyen szó arról, hogy betanítod nekik a magasabb áru termék eladását, vagy megmutatsz neki pár trükköt, hogyan kell új vevőt szerezni. Ezt kérdezd levélben, en vagy szóban:,,mi a legnagyobb problémád, amit elsőre megszüntetnél a cégedben?,,nincs valami jó helyzetben a piac. Tudunk segíteni Neked bármiben is?

14 14. Az akció szó nálatok tabu, nem használjátok sem a viszonteladók, sem a végfelhasználók felé? Ha állandóan csak akciókkal hirdeted magad, akkor egyrészt az árérzékeny vevőket fogod vonzani, másrészt olyan példát mutatsz a viszonteladóidnak, amit nem szeretnél ha követnének. Ha,,akciózásra,,,árengedmény kreálásra tanítod őket, akkor bizony ők is keményen fognak alkudozni veled. Akciók helyett inkább adj Ajándékot, találj ki értékesítési versenyt. Címsor értékesítési versenyhez: Ki lesz szeptember hónap legnagyobb eladást produkáló üzlete? Azt még senki sem tudja, de az biztos, hogy hazavihet egy LCD tévét Nevezz Te is! Címsor ajándékhoz: Kapott már valaha kacsát ajándékba egy üzlettől az ünnepi/hétvégi asztalára? (Ez életem egyik legsikeresebb ajánlata volt)

15 15. Pontosan tudod, hogy egy jó vevőd mennyi profitot tud realizálni a termékeddel? És ezzel új vevőket szoktál megkeresni? Keresd ki az egyik jó viszonteladódat, nézd meg, hogy mennyi az árbevétele egy hónapban, hogy mennyi a termékre eső költsége (a rezsi termékre eső költégeit is nézd meg). Ezután már tudod, hogy átlagosan mennyi profit marad a termékeiden, és ezzel az ígérettel megkeresheted az új vevőket. Címsor, amivel ezután megkereshetsz potenciális, jó viszonteladókat: Mi nem egy terméket adunk Önnek, hanem az általa elért sikert. Keressen meglévő viszonteladóink mellett Ön is havi Y forintot.

16 16. Mielőtt szerződsz egy viszonteladóval ő jön Hozzád, és nem Te futsz utána? Talán olvastad azt a cikkem (ha nem, akkor kattints ide), amiben leírom, hogy az ügyvédek sem házalnak az ügyfeleknél, hanem az ő irodájában keresik meg őket. Ha a piacodon Te is szakértő akarsz lenni, és annak is akarsz látszani, akkor inkább adj egy olyan pluszt az érdeklődőidnek, amiért ők mennek az irodádba és nem fordítva. Hívd meg például egy olyan konzultációra, ahol közösen megnézitek az együttműködés lehetőségét. A lényeg, hogy fölényben maradj, mert ha ez nem sikerülne elsőre, akkor végig a viszonteladód kezében lesz a gyeplő. Címsor, amivel meginvitálhatod: Mit szólna egy 2 órás, kötetlen beszélgetéshez, amin megmutatnám Önnek, milyen plusz szolgáltatásokat tudok a termékek mellé adni?

17 17. Legalább évi 4 cikk megjelenik a cégedről? A piackutatásainkból az derült ki, hogy a legtöbb viszonteladó az interneten és ajánlás kérésével keres beszállítókat. Tehát biztos lehetsz benne, hogy évente többször is beütik a tevékenységed nevét a keresőkbe. Így azt is látják, hogy írnak-e Rólad az újságok. Ha igen, és ráadásul jót, akkor jobban fognak benned bízni, mint előtte bármikor. Címsor, amivel felhívod a viszonteladóid figyelmét, hogy megjelent Rólad egy cikk: Egy izgalmas, pár belső infót is megszellőztető cikk a nagykereskedésünkről. +1 Van egy olyan marketingesed, aki önműködővé tette már a marketinged és az értékesítésed, és a fenti pontokat végigvitte a cégeden? Nos, erre a technikára, ami a legfontosabb és a legnagyobb eredményt hozza KATTINTS IDE a válaszért! Jagodics Rita

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő A hozzád legközelebb álló emberek átlaga vagy! Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő Hogyan érheted el a gazdagab, jobb vevőket?

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS THE DAILY www.nagykermarketing.hu KERESKEDELMI MARKETING TRENDEK - Since 1999 ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS JAGODICS RITA bemutatja: melyik az az 5 reklámeszköz, amelyeket sürgősen el kell kezdened átalakítani.

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture.

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. Érjük el a 2012-ben építkezni, felújítani szándékozó magyar lakosságot A kampány célja: -Elérni a 2012-ben építkező és felújító lakosságot

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik.

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik. Activity Plan A program fő pillérét a cégvezetővel folytatott szakértői konzultáció adja, melynek tartalma minden esetben cégspecifikus és személyre szabott. A Human Map szakértői számára a programban

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban?

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? 70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? Jagodics Rita, NagykerMarketing Limitált eléréssel A száraz tényeknél

Részletesebben

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Nagy Bandor bandor@mkba.hu +36.30/99.22.005 A kiinduló pont Akik szeretnének egészségesebben, tudatosabban élni, akik szeretnék, hogy segítségükkel munkatársaik

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre Képzeld el az ÁLOM ügyfeled! Pont az érdekli, ami Neked van Pont olyan a cégmérete, ami Neked ideális Akár hosszú hónapokig kitartóan tárgyal Tájékozott

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

Válság és kommunikáció!

Válság és kommunikáció! Válság és kommunikáció! A potenciális vevıink irányába történı kommunikáció válság idején kiemelten fontos. Sajnos nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy nehéz helyzetben (pl. válság idején) behúzzák

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt?

Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt? Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt? Vajon melyik a könnyebb? 100 embert külön-külön meggyőzni, hogy a cégedet válasszák, vagy összegyűjteni 100 embert egy helyre,

Részletesebben

Tudományos Hirdetés. by Claude Hopkins. Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com

Tudományos Hirdetés. by Claude Hopkins. Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com Tudományos Hirdetés by Claude Hopkins Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com Tartalomjegyzék 1. Hogyan lettek a hirdetés alapelvei megállapítva? 3 2. Csak értékesítés 7 3. Nyújts szolgáltatást

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21.

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21. Marketing cégelemzés For-Max Kft. 2011. december. 21. Iránypontok a következő évhez, hogy az általad tervezett 5%-os növekedéshez közelebb kerüljön a céged 2012-ben Kedves László! Mielőtt megnézzük, hol

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

Milyen 5 új eszköz garantálja idén az ügyfélszerzést? 2011-re a Nagykereskedők és Gyártók értékesítési és marketing eszközeinek szavatossága lejárt.

Milyen 5 új eszköz garantálja idén az ügyfélszerzést? 2011-re a Nagykereskedők és Gyártók értékesítési és marketing eszközeinek szavatossága lejárt. Milyen 5 új eszköz garantálja idén az ügyfélszerzést? 2011-re a Nagykereskedők és Gyártók értékesítési és marketing eszközeinek szavatossága lejárt.,,régen elég volt pár értékesítő munkatárs a forgalmi

Részletesebben

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam.

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan állítsam be az Outlook-ot ingyenes e-mail címhez? 10. lecke Hogyan állítsam be az Outlook-ot, ha

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

GKIeNET T-Mobile. Egyre több webkosarat tol a magyar. Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés. 2012. május

GKIeNET T-Mobile. Egyre több webkosarat tol a magyar. Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés. 2012. május GKIeNET T-Mobile Egyre több webkosarat tol a magyar Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. Postacím: 1092 Budapest,

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pályázat kiírásának időpontja: november 20. A pályázati kiírás célja:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pályázat kiírásának időpontja: november 20. A pályázati kiírás célja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kiss László egyéni vállalkozó a Használtruha Sikerkönyvek szerzője pályázatot hirdet a 2017-ben Magyarországon tervezett 5 használtruha nagykereskedés tulajdonosi és vezetői pozíciójára.

Részletesebben

A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11.

A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11. A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11. PROGRAM, CSOMAG 3 ÖSZTÖNZŐ RENDSZEREK 2 HITELESSÉG 1 A NÖVEKEDÉS Kísérlet: hányan követik a piros lámpánál az átkelő férfit 1,5 szer többen

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Mi lehet ennek az oka?

Mi lehet ennek az oka? Egy felmérés szerint az emberek nem foglalkoznak a karácsonyi akciókkal. Sőt, egyelőre ugyan kis százalék, de már van olyan, aki elkerüli azokat az üzleteket, ami a karácsonyi akciót hirdeti. Mi lehet

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez 1/25 Tartalom 1. Személyre szabott feliratkozói oldal. 2. Órára beállítható levélküldés. 3. Visszaolvasható levelek. 4. Automata feliratkozó oldal és QR kód. 5. Automata

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

Eredményes értékesítés.

Eredményes értékesítés. Eredményes értékesítés. Egy belföldi vidéki wellness szálloda kínált kedvezményes, belföldi utazási lehetőséget. A szolgáltatás értékesítésénél a kedvező ár volt a motiváció. Az esettanulmány jól szemlélteti,

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

Médiaajánlat szeptember.

Médiaajánlat szeptember. Médiaajánlat 2016. szeptember www.magro.hu Mi az a Magro? A Magro.hu egy online mezőgazdasági piactér, amely többek között gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények és mezőgazdasági gépek nagy

Részletesebben

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan www.minicrm.hu Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan Egerszegi Krisztián Cégvezető, MiniCRM Zrt. egerszegi.krisztian@minicrm.hu Mi az a CRM Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer

Részletesebben

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk?

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Nem szükséges informatikusnak lennünk, vagy mélységében átlátnunk az

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve.

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve. Miért CRM? A CRM (az angol Customer Relationship Management rövidítése) jelentése Ügyfélkezelési stratégia, melynek célja a kiadások csökkentése és a profit növelése: mindezt magasabb ügyfélhűség és -elégedettség

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos):

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): 4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): A kiutazásban ludas pasijainkról itt írunk, nem a szexben! Két külön dolog, ugyanis nekik nem sok közük volt a mi kinti életünkhöz,

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Miért Automatizáljunk?

Miért Automatizáljunk? Miért Automatizáljunk? Az emberiség az ipari forradalom óta újabb és újabb eszközöket talál fel, hogy munkáját megkönnyítse, hatásosabbá és minőségibbé tegye. Mindennapi ügyvitelünkben mára rengeteg olyan

Részletesebben

Az üzleti terv (Renner Péter, BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar)

Az üzleti terv (Renner Péter, BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar) 1/15 Az üzleti terv (Renner Péter, BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar) Az üzleti tervnek három funkciója van: egy terv, amely segít az üzlet vezetésében, egy eszköz arra, hogy a múlt eseményeit figyelembe

Részletesebben

www.mwdental.hu Indul az M+W Dental webáruház! Webáruház Vásároljon még egyszerűbben, takarítson meg további százalékokat!

www.mwdental.hu Indul az M+W Dental webáruház! Webáruház Vásároljon még egyszerűbben, takarítson meg további százalékokat! ha többet akar Telefon: +36 1 436 9790 Fax: +36 1 436 9799 dental@mwdental.hu Webáruház Indul az M+W Dental webáruház! Vásároljon még egyszerűbben, takarítson meg további százalékokat! Nyitva 0-24 óráig!

Részletesebben

Szponzorációs és kiállítási lehetőségek

Szponzorációs és kiállítási lehetőségek Szponzorációs és kiállítási lehetőségek az ország legnagyobb logisztikai és beszerzési találkozóján Bizalom és együttműködés. A fenntarthatóság záloga. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési

Részletesebben

Ellátogattunk a konkurenciádhoz, és megkérdeztük: Mi a véleménye rólad?

Ellátogattunk a konkurenciádhoz, és megkérdeztük: Mi a véleménye rólad? Ellátogattunk a konkurenciádhoz, és megkérdeztük: Mi a véleménye rólad? A disznó vége, a kolbász kezdete. Nem ötletekre van szükséged, hanem konkrét eszközökre és egy működő stratégiára. A STRATÉGIA hosszú

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

Óraterv A pedagógus neve: Műveltségi terület: Tantárgy: Osztály: Az óra témája: Az óra cél- és feladatrendszere: Az óra didaktikai feladatai:

Óraterv A pedagógus neve: Műveltségi terület: Tantárgy: Osztály: Az óra témája: Az óra cél- és feladatrendszere: Az óra didaktikai feladatai: Óraterv A pedagógus neve: Zubor Enikő Műveltségi terület: Szakmai ismeretek (kereskedelmi terület) Tantárgy: Áruforgalom Osztály: 10.B Az óra témája: Az áru eladásának előkészítése Az óra cél- és feladatrendszere:

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

Akár tótágast is állhatsz!

Akár tótágast is állhatsz! Akár tótágast is állhatsz! Elızı cikkemben már érintettem a vállalkozás lélektani oldalát, és még a mostaniban is ezt a fonalat fogom folytatni. Én sajnos azt tapasztalom, hogy egy-két igazán fantasztikus

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. 3.em. 301-308. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: kapcsolat@webshopexperts.hu Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban,

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Adományszervezési ismeretek. Kebiche Nabila, Adományszervezési vezető Greenpeace 2014.03.21

Adományszervezési ismeretek. Kebiche Nabila, Adományszervezési vezető Greenpeace 2014.03.21 Adományszervezési ismeretek Kebiche Nabila, Adományszervezési vezető Greenpeace 2014.03.21 Mire gyűjtünk, mire kérünk? Projektünk összefoglalója Kinek érdeke minket támogatni? Milyen időszakra kérünk?

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Egy TITOK az idegen nyelv tanulásával kapcsolatban Amire senki nem gondol Nagy Erika, 2014 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel?

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel? KKV marketing felmérés 2009 IV. avagy mit mond 1 300 cégvezető * a marketingjéről Miklovicz Norbert kkv marketing szakértő Kis- és középvállalkozási marketing felmérésünk 2009 elején indult útjára; célom

Részletesebben

2009 Marketingzseni.hu. További ingyenesen letölthető marketing cikkek: Marketingzseni.hu

2009 Marketingzseni.hu. További ingyenesen letölthető marketing cikkek: Marketingzseni.hu 1 Ha azonnal kell a bevétel Írta: Pálinkás Róbert Marketingzseni.hu 2 Vannak olyan helyzetek, amikor azonnal bevételre van szükséged. Vagy lehet, hogy nem a "muszáj", hanem egy cél hajt: le akarod cserélni

Részletesebben

Cafeteria és öngondoskodás 2016

Cafeteria és öngondoskodás 2016 2016.01.04. 1 Cafeteria és öngondoskodás 2016 Robbanásszerű változás az igényekben és kínálatban Konferencia és fórum A BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztálya Piac & Profit közös rendezvénye

Részletesebben

A márkaépítés 10 vastörvénye

A márkaépítés 10 vastörvénye A márkaépítés 10 vastörvénye A videóból már láthattad (A csokik háborúja), milyen drága kompromisszumot kell kötnie annak, aki nem épít márkát. Most nézzük meg, hogy a cégednek egyáltalán kell-e ezzel

Részletesebben

Marketing cégelemzés. GANZ Kapcsoló-és Készülékgyártó Kft. 2011. december. 21.

Marketing cégelemzés. GANZ Kapcsoló-és Készülékgyártó Kft. 2011. december. 21. Marketing cégelemzés GANZ Kapcsoló-és Készülékgyártó Kft. 2011. december. 21. Iránypontok a következő évhez, hogy az általad tervezett 5%-os növekedéshez közelebb kerüljön a céged 2012-ben Kedves László!

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan www.minicrm.hu Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan Egerszegi Krisztián Cégvezető, MiniCRM Zrt. egerszegi.krisztian@minicrm.hu Több bevétel ugyanannyi érdeklődőből Értékesítési

Részletesebben

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Kevés az időd, de szeretnéd nyelvtanulásra fordítani a kisebb és nagyobb szüneteidet? Nem akarsz a rövid szüneteidben is a számítógép előtt ücsörögve nyelvleckéket

Részletesebben

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége?

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Nemrég elkaptam egy beszélgetést az egyik közösségi portálon, de ez a beszélgetés egyáltalán nem volt egyedi, úgy érzékelem, sok helyen, - és nem csak az interneten,

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben