Kiút vagy zsákutca? A növényi és egyéb anyagok jövője az étrend-kiegészítő készítményekben. MÉKISZ-konferencia november 11.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kiút vagy zsákutca? A növényi és egyéb anyagok jövője az étrend-kiegészítő készítményekben. MÉKISZ-konferencia 2014. november 11."

Átírás

1 Kiút vagy zsákutca? A növényi és egyéb anyagok jövője az étrend-kiegészítő készítményekben MÉKISZ-konferencia november 11.

2 Kommunikációs lehetőségek az étrend-kiegészítők pozitív megítélésének erősítése érdekében Tinnyei Mária Főszerkesztő

3 Tükröm, tükröm A mini kutatást a Neticle végezte Online médiafigyeléssel és médiaelemzéssel foglalkozó startup cég A Neticle képes számszerűsíteni a web véleményét A Neticle rendszere egy adott időszak webes tartalmaiban keresi meg a kulcsszavak szinonimáit tartalmazó említéseket (cikkeket, blogokat, hozzászólásokat, közösségimédiatartalmakat). A megtalált tartalmakat automatikusan feldolgozza és elemzi: minden említés kap egy pontszámot, úgynevezett véleményindexet, mely jelzi, hogy az adott szöveg mennyire pozitív vagy negatív a kulcsszóra vonatkozóan. A számszerűsítés alapja az egyik legpontosabb magyar nyelvre készített saját véleményelemző algoritmus, mely 80-85%-os pontossággal képes megállapítani egy említés véleményét. A pontszámozott említések folyamatos összegzésével véleményárfolyamot (WOI - Web Opinion Index) alkot a rendszer. A véleményárfolyam a Neticle saját mutatója, mely a web véleményét egyetlen dinamikusan változó mutatószámmal fejezi ki.

4 Vizsgált téma, a források és időszak Az elemzők a kutatás során külön vizsgálták az étrend-kiegészítőkhöz kapcsolódó negatív tartalmakat (mint illegális szerek), illetve a védjegyekkel minősített termékekről szóló említéseket Magyar nyelvű fő hírportálok Magyar nyelvű blogok Magyar nyelvű fórumok Facebook Twitter Google+ posztok

5 Hol beszélnek a termékekről? Facebook 1367 cikk (74,95%) Online portálon cikk 96 db (5,26 %) Blog, fórum, hozzászólás (19,79 %)

6 A kutatás eredménye Az étrend-kiegészítők online értékelése alapvetően pozitív volt! A védjegy mint téma nem jelent meg az adott egy hónapban a magyar weben az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban! Az illegális szereknek egyértelműen negatívabb a megítélése, ám sokkal kevésbé aktív téma!

7 A kutatás eredménye A leggyakoribb témák termékajánlásokhoz kapcsolódnak. Az étrend-kiegészítőkről általánosan az egészség, a mellékhatások (hiánya) és az összetevők vonatkozásában beszélnek a felhasználók. A téma kulcstulajdonságai a fogyasztás és az ehhez köthető pozitív hatás. Az illegális szereknél hasonlóak a legfontosabb témák, ám a mellékhatások tekintetében pont azok megléte és nem azok hiánya jelenti a témát. Leginkább jellemző tulajdonság a hatás, ami itt a termékek hatástalanságát jelenti.

8 Leggyakrabban használt kifejezések A pozitív kifejezéseken jól látszik, hogy a legtöbb tartalom termékajánlás, promóció, reklám vagy nyereményjáték, melyek a Facebookon sok megosztást generálnak. Gyakoriak az akciók, felhasználók közötti árucserére buzdító felhívások, illetve új termékek pozitív hatásainak, illetve alternatív gyógymódoknak a hirdetései. Akadnak még betegedukációs cikkek, melyek az étrendkiegészítők pozitív hatására hívják fel a figyelmet. A negatív tartalmak az illegális, betiltott szerekről szólnak, ahol a bevizsgálatlan termékek veszélyeire, hatástalanságára, illetve feleslegességére hívják fel a figyelmet.

9 Leggyakrabban használt kifejezések

10 Leggyakrabban használt kifejezések A témákhoz kapcsolódó tulajdonságok hálózatában is látszik, hogy a legközpontibb kérdéskör az egészség és a prevenció. Szintén jól láthatóak az akciókhoz, kedvezményekhez, termékajánlókhoz köthető említéscsoportok is.

11 Vagyis Az étrend-kiegészítőkről a legtöbb tartalom a Facebookon keletkezik, ezek főleg termékajánlások, promóciók és nyereményjátékok, melyek nagy megosztási számokat generálnak. Noha az illegális, veszélyes, valamint káros termékekről van aktív diskurzus, a minőségi, bevizsgált, esetlegesen védjeggyel ellátott étrend-kiegészítőkről szinte nem is beszélnek. Az egészség és egészségmegőrzés mellett kiemelt téma az ár, tekintve, hogy a fogyasztók roppant árérzékenyek, minden spórolási lehetőségről szóló hír vagy FB-poszt kimondottan proaktív.

12 Mi a cél? Az étrend-kiegészítők pozitív megítélésének erősítése

13 Mit tehet egy termék forgalmazója? A termékek promóciójának feltételeit nagyon szigorú jogszabályok tartják féken, így kevés eszköz áll a cégek rendelkezésére. A Nagy Testvér mindent lát!

14 Mit tehet a MÉKISZ? A szakmai szövetség eszköztára jóval szélesebb! Sokat tehet, ám azt világosan látni kell, hogy ahhoz, hogy változzék az étrendkiegészítők megítélése, egy hosszú távú, alaposan átgondolt kommunikációs stratégia, egy széles kapcsolatrendszerrel rendelkező, speciális tudással bíró kommunikációs szakember és mindenkitől (értsd: a szövetség tagvállalataitól is elvárt) szívós, kitartó munka szükséges. És még valami: pénz, pénz, pénz!

15 Orvosok, egészségügyi szakdolgozók és a gyógyszerészek, valamint a potenciális vásárlók

16 Kinek mire van szüksége? Orvosok, egészségügyi szakdolgozók és a gyógyszerészek: megbízható, hiteles szakmai információk Pluszinformációt mindig lehet adni! Felhasználóbarát adatbázis, könnyen kereshető, egyértelmű, szakmai információt nyújtó adatbázis, mely az internetes portálok, különféle szoftverek számára térítésmentesen beépíthető. Az OÉTI jelenlegi adatsora, a rendelkezésre bocsátott forma egyik kritériumnak sem felel meg! Hiteles forrásból (egyetemek) olyan információ, mely az étrendkiegészítőkben található növényi anyagok hatásmechanizmusát ismerteti. ( A nővérek és a szakasszisztensek és az expediáló gyógyszerészasszisztensek képzése legalább annyira fontos, mint az orvosoké, gyógyszerészeké! A gyógyszerek és az étrend-kiegészítők közötti esetleges interakciókról szóló információk kiemelt jelentőséggel bírnak!

17 Kinek mire van szüksége? Fogyasztók az egészség és az információ érték az egészséges táplálkozás, életvitel fontosságának hangsúlyozása érdekes, eredeti tartalom, személyes hangvétel adott problémára konkrét válasz, annak hangsúlyozása, hogy a problémákra van megoldás beazonosítható, hiteles, megbízható forrás egy-egy témához egy-egy arc! Fontos egy szakértői adatbázis létrehozása és az interaktivitás

18 A MÉKISZ eszköztára Transzparencia hangsúlyozása MÉKISZ-védjegy-akció folytatása, erősítése!

19 YouTube: az internetező társadalom egyre kevesebbet hajlandó olvasni, ezért jellemzően a képek és a videótartalmak a legnépszerűbbek. Ezért fontos egy YouTube-csatorna létrehozása, ahol a szakértő videóüzenetben is megfogalmaz aktuális témákat. Figyelem: ez a csatorna már nem a MÉKISZé, hanem a szakértőé, a szakértő ettől válik valóságossá. Amennyiben nincsenek videóanyagok, természetesen érdemes felvenni egy hosszabb beszélgetést, amit aztán meg kell vágni több 1-2 perces anyagra. A YouTubetartalmat bizonyos rendszerességgel meg kell osztani a Facebookhírfolyamban. Ki kell építeni a közösségi kommunikáció csatornáját Facebook-oldal: felépíteni egy olyan Facebook-oldalt, ami személyes hangvételű lifestyle-stílusba ágyazva időről időre egy adott táplálkozási problémát vet fel. A rendszeresen, heti 3-4 alkalommal megjelenő bejegyzések jellemzően rövidek, képet vagy videót tartalmaznak. Szakértő bevezetése: a Facebook-tartalomban rendszeresen megjelenő szakértő (természetesen arccal együtt) aktuális problémákat vet fel, válaszol meg, tanácsol, javasol stb. Hozzá intézhetnek kérdést is az oldal olvasói, amire persze választ is kapnak.

20 Stratégiai együttműködések Egyetemekkel (tanulmányok, kutatások közös publikációk; akkreditált továbbképzések) Lapkiadókkal Orvosi szaklapkiadókkal Online portálokkal Rádió- és TV-csatornákkal

21 +1 fontos és nagyon fontos feladat: az újságírók képzése! Milyenek az újságírók? Milyenek a szerkesztők? Mitől hír a hír? Miért fontos időzíteni? A címekről A tartalom-előállítás drága műfaj!

22 Egyedül nem megy!

23 Köszönöm a figyelmüket! Tinnyei Mária (+36) m.tinnyei@medical-tribune.hu

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel @MIBE konferencia, 2017.10.03. Szekeres Péter CEO peter.szekeres@neticle.com +36 70 701 6488 2 2013. óta vagyunk a magyar piacon. 2015. május

Részletesebben

Online médiaelemzés. Mobilgyártók megítélése a magyar weben, a piacvezető * SAMSUNG részletes elemzésével. Vizsgált időszak:

Online médiaelemzés. Mobilgyártók megítélése a magyar weben, a piacvezető * SAMSUNG részletes elemzésével. Vizsgált időszak: Online médiaelemzés Mobilgyártók megítélése a magyar weben, a piacvezető * SAMSUNG részletes elemzésével Vizsgált időszak: 2017.10.01.-10.31. *forrás: index.hu Tóth Marcell Tamás Media analysis consultant

Részletesebben

MEGTUDHATJUK, MIT BESZÉLNEK RÓLUNK A SOCIAL MÉDIÁBAN? REPLISE

MEGTUDHATJUK, MIT BESZÉLNEK RÓLUNK A SOCIAL MÉDIÁBAN? REPLISE MEGTUDHATJUK, MIT BESZÉLNEK RÓLUNK A SOCIAL MÉDIÁBAN? REPLISE Gyógyszerkommunikációs Konferencia 2013 A REPLISE BEMUTATÁSA A Replise (korábban: Brandmonitor) rendszere 2010 óta pásztázza az online fogyasztói

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

Valójában mit gondol és mit akar a fogyasztó?

Valójában mit gondol és mit akar a fogyasztó? XII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia Új élelmiszer-innovációs megoldások és módszerek a digitális gazdaságban - Funkcionális élelmiszerek és egészség Valójában mit gondol és mit akar a fogyasztó?

Részletesebben

Fogyasztói szokások az étrendkiegészítők. élelmiszer-biztonság szempontjából

Fogyasztói szokások az étrendkiegészítők. élelmiszer-biztonság szempontjából Fogyasztói szokások az étrendkiegészítők körében az élelmiszer-biztonság szempontjából Németh Nikolett Szent István Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola Bükfürdő, 2016. április 7-8.

Részletesebben

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS KidsOasis Kft. TARTALOM-MARKETINGGEL A CSALÁDOK FELÉ Gyetvainé Zováth Anikó, kidsoasis.hu Tartalom Mi a KidsOasis? Álom-másodállás kampány Kampány célja Kampány kiindulópontjai Kommunikáció elemei Eredmények

Részletesebben

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért. Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal december 9.

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért. Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal december 9. EPALE Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal 2016. december 9. Mi az EPALE? Nemzeti Támogató Szolgálat Központi Támogató Szolgálat

Részletesebben

Fókuszban az Együtt 2014 online jelenléte

Fókuszban az Együtt 2014 online jelenléte MONITORING ÉS TRENDELEMZÉS Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on? Fókuszban az Együtt 2014 online jelenléte Milyen események borzolják a kedélyeket

Részletesebben

Fókuszban a politikusok Facebook oldala

Fókuszban a politikusok Facebook oldala MONITORING ÉS TRENDELEMZÉS Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on? Fókuszban a politikusok Facebook oldala Milyen események borzolják a kedélyeket

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017.

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. Egészségügyi állapot 1. Van Önnek vagy családtagjának bármilyen egészségügyi problémája? A magyar internetező népesség 57%-a küzd maga vagy valamely családtagja egészségügyi

Részletesebben

Bemutatkozás. Tartalom

Bemutatkozás. Tartalom Médiaajánlat Bemutatkozás A 2011 áprilisában indult Babamama.hu egy egyedülállóan széleskörű információs bázis, amely rendszerezve tartalmazza a lehetséges válaszokat az összes felmerülő szülői kérdésre,

Részletesebben

Fókuszban az ellenzéki párharc

Fókuszban az ellenzéki párharc MONITORING ÉS TRENDELEMZÉS Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on? Fókuszban az ellenzéki párharc Milyen események borzolják a kedélyeket a

Részletesebben

Twitter vs. Facebook. Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on?

Twitter vs. Facebook. Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on? MONITORING ÉS TRENDELEMZÉS Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Twitter vs. Facebook Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on? Milyen események borzolják a kedélyeket a neten? Hogy

Részletesebben

Mérlegen a gyurcsányi taktika

Mérlegen a gyurcsányi taktika MONITORING ÉS TRENDELEMZÉS Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on? Mérlegen a gyurcsányi taktika Milyen események borzolják a kedélyeket a

Részletesebben

KUTATÁS CÉLCSOPORTJA: 18-59 ÉV KÖZÖTTI NETEZŐ LAKOSSÁG 800 FŐS ORSZÁGOS REPREZENTATÍV MINTA ONLINE KÉRDEZÉS: 20 PERCES KÉRDŐÍV SEGÍTSÉGÉVEL

KUTATÁS CÉLCSOPORTJA: 18-59 ÉV KÖZÖTTI NETEZŐ LAKOSSÁG 800 FŐS ORSZÁGOS REPREZENTATÍV MINTA ONLINE KÉRDEZÉS: 20 PERCES KÉRDŐÍV SEGÍTSÉGÉVEL 11 12 1 2 10 3 9 4 8 5 7 6 KUTATÁS CÉLCSOPORTJA: 18-59 ÉV KÖZÖTTI NETEZŐ LAKOSSÁG 800 FŐS ORSZÁGOS REPREZENTATÍV MINTA ONLINE KÉRDEZÉS: 20 PERCES KÉRDŐÍV SEGÍTSÉGÉVEL LAKOSSÁGI SZEGMENTÁCIÓ EÜ. ATTITŰDÖK

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

EPALE. A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja június 15. NSZFH, Vedovatti Anildo

EPALE. A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja június 15. NSZFH, Vedovatti Anildo EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe) A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja 2017. június 15. NSZFH, Vedovatti Anildo Mi az EPALE? A felnőttkori tanulás fejlesztésében,

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

50 FELETT IS AKTÍVAN!

50 FELETT IS AKTÍVAN! 50 FELETT IS AKTÍVAN! KI A CÉLCSOPORT? főbevásárlók (elsősorban nők) 25-30 éves, családos, ABC státuszú nők 40+ -os nők 50+ -os korosztály kismamák, babáskisgyerekes anyukák ÁTLAGÉLETKOR VILÁGVISZONYLATBAN

Részletesebben

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért január, NSZFH, Kovácsné Péter Éva

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért január, NSZFH, Kovácsné Péter Éva EPALE Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért 2017. január, NSZFH, Kovácsné Péter Éva Mi az EPALE A felnőttkori tanulás fejlesztésében, szolgáltatásában részt vevők nyitott közössége. Céljai:

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS KOMMUNIKÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS KOMMUNIKÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS KOMMUNIKÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR 2015 1. A vállalat, ahol kommunikátori munkakörben dolgozik, egy új terméket kíván a piacra bevezetni. Az Ön feladata

Részletesebben

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Dr Schlégelné dr Békefi Csilla 1 Gyógyhatású készítmények kereskedelmének átalakulása egyenetlen gyógyszerfogyasztás fejlett ipari országokra esik

Részletesebben

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek előadó: Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu Miért is kell ezzel a témával foglalkozni? Erre tart a világ - Nem igaz, már itt van -

Részletesebben

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE DDOP-2.1.3/A-12-2012-0001 HANDÓ JÁNOS SZEKSZÁRD, 2014.11.06. Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter Gesztor szervezet: Gyeregyalog.hu

Részletesebben

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft.

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tudásmegosztás és tapasztalatmegosztás közösségi média segítségével projekthonlap közösségi hálózatok dokumentáció megosztási

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely a tizenéves korosztály számára kínál egészséges Bemutatkozás életmóddal foglalkozó tartalmakat és szolgáltatásokat, a klasszikus orvoslás követelményei

Részletesebben

FittAnya médiaajánlat

FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat 217. 1. Bemutatkozik a FittAnya.hu: Bármire képes vagy! A fittanya.hu egy olyan hely, ahol semmi sem kötelező, de mindent szabad. Ahol az édesanyáknak nem kell

Részletesebben

Első menstruáció, első magömlés, első csók, első szerelem, első szex Hol talál információt a gyerek?

Első menstruáció, első magömlés, első csók, első szerelem, első szex Hol talál információt a gyerek? Első menstruáció, első magömlés, első csók, első szerelem, első szex Hol talál információt a gyerek? A fejlődésben lévő gyerekek minden korban megpróbáltak információt szerezni arról, hogy mi történik

Részletesebben

A KLUBTÓL A KANAPÉIG KONCERT, KOMMUNIKÁCIÓ, KÖZÖSSÉG Az A38 Hajó zenei csatornái a YouTube-on

A KLUBTÓL A KANAPÉIG KONCERT, KOMMUNIKÁCIÓ, KÖZÖSSÉG Az A38 Hajó zenei csatornái a YouTube-on A KLUBTÓL A KANAPÉIG KONCERT, KOMMUNIKÁCIÓ, KÖZÖSSÉG Az A38 Hajó zenei csatornái a YouTube-on Bodrogi Bozán András // YouTube szakértő - Google Ground // projektmenedzser Vasák Benedek // A38 Hajó - kommunikációs

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely a tizenéves korosztály számára kínál egészséges Bemutatkozás életmóddal foglalkozó tartalmakat és szolgáltatásokat, a klasszikus orvoslás követelményei

Részletesebben

www.webbeteg.hu Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat

www.webbeteg.hu Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat 2009 Tartalom 3 Bemutatkozás 4 Kinek szól a WEBBeteg? 5 A portál tartalma 6 Tartalmi elemek, alkalmazások

Részletesebben

PR új csatornákon. R. Kovács Dániel, Front Page Communications, ügyvezető igazgató. KREATÍV Pénzügyi Kommunikációs Konferencia

PR új csatornákon. R. Kovács Dániel, Front Page Communications, ügyvezető igazgató. KREATÍV Pénzügyi Kommunikációs Konferencia PR 1.2.0 Hatékony pénzügyi kommunikáció régi és új csatornákon R. Kovács Dániel, Front Page Communications, ügyvezető igazgató KREATÍV Pénzügyi Kommunikációs Konferencia 2011. október 25. Miről lesz szó?

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

Szobafestő Attila. Készítette: KRQ,

Szobafestő Attila. Készítette: KRQ, Szobafestő Attila Készítette: KRQ, 2014.06.02. A Poli-Farbe piaci helyzete Az utolsó nagy hazai festék- és vakolatgyár (100% magyar tulajdon) Dávidként küzd a festékipar Góliátjai ellen Családi vállalkozásból

Részletesebben

NCSSZI-Nemzeti Drogmegelőzési Iroda & Neticle Technologies. ÚJ PSZICHOAKTÍV SZEREK AZ ONLINE MÉDIÁBAN - Médiamonitoring és elemzés -

NCSSZI-Nemzeti Drogmegelőzési Iroda & Neticle Technologies. ÚJ PSZICHOAKTÍV SZEREK AZ ONLINE MÉDIÁBAN - Médiamonitoring és elemzés - Budapest, 2015. január 28. NCSSZI-Nemzeti Drogmegelőzési Iroda & Neticle Technologies Kaló Zsuzsa 1, Vancsó Anna 2 ÚJ PSZICHOAKTÍV SZEREK AZ ONLINE MÉDIÁBAN - Médiamonitoring és elemzés - (TÁMOP 5.2.9-13/1-2014-0001)

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Kommunikáció Szépségipar. Dinamizmus. Hatékonyság Népszerűség. Széles körű ismertség

Kommunikáció Szépségipar. Dinamizmus. Hatékonyság Népszerűség. Széles körű ismertség Kommunikáció Szépségipar Dinamizmus Hatékonyság Népszerűség Széles körű ismertség MÉDIAAJÁNLAT Kommunikáció és szépségipar Mi is az a REMEKA? A szépségipari médiaszolgáltatások célja a szépségipari márkák

Részletesebben

AZ ÜGYFÉL KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ FORMÁI POZITÍV ÜGYFÉLÉLMÉNY SZÖVEGBÁNYÁSZATI MEGOLDÁSOK

AZ ÜGYFÉL KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ FORMÁI POZITÍV ÜGYFÉLÉLMÉNY SZÖVEGBÁNYÁSZATI MEGOLDÁSOK AZ ÜGYFÉL KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ FORMÁI POZITÍV ÜGYFÉLÉLMÉNY SZÖVEGBÁNYÁSZATI MEGOLDÁSOK HOFGESANG PÉTER ÜZLETI INTELLIGENCIA A JÖVŐ, AHOGY MI LÁTJUK Hagyományos és új kommunikációs formák Szöveges adatok Szöveganalitika

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver.

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver. TOP SEO Trendek 2015-ben We understand, we deliver. Önök szerint Elvis Presley halott? Elvis Presley is dead: 7 150 000 találat Elvis Presley is not dead: 1 550 000 találat Az Google szerint Elvis sajnos

Részletesebben

A tára határa A gyógyszervásárlási döntéshozatal befolyásoló tényezői

A tára határa A gyógyszervásárlási döntéshozatal befolyásoló tényezői A tára határa A gyógyszervásárlási döntéshozatal befolyásoló tényezői Kvantitatív kutatási eredmények 2017. szeptember 14. A KUTATÁS HÁTTERE Korábbi patikai attitűd- és viselkedés-kutatásokból láttuk,

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET?

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? VOIT PETER HEAD OF EXPANSION - POST FOR RENT PETER@POSTFORRENT.COM +36 70 211 77 47 LINKEDIN.COM/IN/VOITPETER HOGYAN TALÁLJUK MEG A JÓ CÉLKÖZÖNSÉGET

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Mennyit költ a gyógyszeripar digitális marketingre?

Mennyit költ a gyógyszeripar digitális marketingre? Mennyit költ a gyógyszeripar digitális marketingre? Döntéshozói kutatás alapján GyógyKomm: Pharma Goes Digital Kertész Balázs, Szinapszis Kft. 2016. február 25. Agenda 1. Mit értünk digitális marketingen?

Részletesebben

Február: fókuszban az évértékelők

Február: fókuszban az évértékelők MONITORING ÉS TRENDELEMZÉS Mi zajlik az interneten? Ki uralja a virtuális médiateret? Kiről beszélnek a legtöbbet a Facebook-on? Február: fókuszban az évértékelők Milyen események borzolják a kedélyeket

Részletesebben

Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15.

Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15. Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15. Kommunikáció - Egyirányú / kétirányú - Belső / külső körnek - Cél szempontjából:

Részletesebben

2. 3. Keresés az Interneten. Navigáció az Interneten: Megoldások. Internetes keresés buktatói. 1. Keresőmotorok. Webes keresési lehetőségek

2. 3. Keresés az Interneten. Navigáció az Interneten: Megoldások. Internetes keresés buktatói. 1. Keresőmotorok. Webes keresési lehetőségek Keresés az Interneten Navigáció az Interneten: Keresőrendszerek, keresési tippek Egyszerű keresőrendszerek Tematikus keresőrendszerek, katalógusok Portálok Adatbázisok, online folyóiratok Elektronikus

Részletesebben

Vámosszabadi Községi Önkormányzat. Segédletek, javaslatok Kommunikációs Operatív terveihez

Vámosszabadi Községi Önkormányzat. Segédletek, javaslatok Kommunikációs Operatív terveihez Vámosszabadi Községi Önkormányzat Segédletek, javaslatok Kommunikációs Operatív terveihez Tartalom Tartalom... 1 Segédletek, javaslatok... 2 1.számú segédlet: Kommunikációs felelősségi- és szerepkörök...

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM

VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM MÉDIAPOLITIKAI ELEMZÉS A REGGELI BESZÉLGETŐS MŰSOROKRÓL 2016.04.15. MÉDIAPOLITIKAI ELEMZÉS A REGGELI BESZÉLGETŐS MŰSOROKRÓL 2016.04.15. 2 VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Mit ér a védjegy, ha Magyar Termék?

Mit ér a védjegy, ha Magyar Termék? Mit ér a védjegy, ha Magyar Termék? Hol tart most a Magyar Termék védjegyrendszer? Milyen előnyöket nyújt a védjegyhasználat? Benedek Eszter Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. FMCG TOP 2016 Konferencia

Részletesebben

SZÉLES TAMÁS I SZABÓ JÓZSEF I ROZGONYI LÁSZLÓ I BALLAI ÉVA DIGITÁLIS SZÉP ÚJ VILÁG

SZÉLES TAMÁS I SZABÓ JÓZSEF I ROZGONYI LÁSZLÓ I BALLAI ÉVA DIGITÁLIS SZÉP ÚJ VILÁG SZÉLES TAMÁS I SZABÓ JÓZSEF I ROZGONYI LÁSZLÓ I BALLAI ÉVA DIGITÁLIS SZÉP ÚJ VILÁG Debreceni Mozgóképkultúra Alapítvány 2011 Tartalomjegyzék Széles Tamás - A média és annak tartalmi sajátosságai 1. Bevezető

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen

Részletesebben

A projekt folytatási lehetőségei

A projekt folytatási lehetőségei "Függő(k) kapcsolatok - a drog területet képviselő civil szervezetek érdekképviseleti célú együttműködését fejlesztő projektje az ország három régiójában A projekt folytatási lehetőségei Gondi János Debrecen,

Részletesebben

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere Losonczi György 2010 A kutatás célja és menete 1. Versenyképesség tényezőinek maghatározása kritériumrendszer felállítása 2. A

Részletesebben

Vidék Minősége közösségi és turisztikai kártya kialakítása

Vidék Minősége közösségi és turisztikai kártya kialakítása Vidék Minősége közösségi és turisztikai kártya kialakítása Több, mint turizmus I Mehr, als Tourismus nemzetközi tanácskozás I Internationale Konferenz 2015. február 12. Hegykő, Tornácos Panzió Kártyarendszerek

Részletesebben

Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január

Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január KutatóCentrum 102 Budapest, Margit krt. /b Tel.:+ (1) 09. Fax: + (1) 09. A felmérésről Ha tíz évvel ezelőtt valakit megkérdeztünk volna,

Részletesebben

Mit várunk el az alkalmazottainktól? Készítette: dr. Paál Csaba

Mit várunk el az alkalmazottainktól? Készítette: dr. Paál Csaba Mit várunk el az alkalmazottainktól? Készítette: dr. Paál Csaba I. Felhasználóbarát szoftver használata a személyzet támasza, a praxis lelke A program adta lehetőségek 100%-os kihasználása, ezáltal plusz

Részletesebben

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Ki van fent a közösségi média oldalakon? Az ma már nem kérdés, hogy fent vagyunk-e a közösségi oldalakon. A kérdés az, hogy miként vagyunk fenn,

Részletesebben

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum Komjáthy Csaba Digitális átalakulás, nem csak az online boltokban A bolti értékesítés megoszlása a teljes kereskedelmi bevételek tekintetében

Részletesebben

A VÁLTOZÓ VILÁG Tipping Points az információs- digitális- és média- forradalom

A VÁLTOZÓ VILÁG Tipping Points az információs- digitális- és média- forradalom Tervezés-Kutatás 3. A VÁLTOZÓ VILÁG Tipping Points az információs- digitális- és média- forradalom naponta 8 milliárd kattintás! 1.China 2.India 3. facebook 4.United States 5.Indonesia 6.Brasil 1.2 milliárd

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

fős fókuszcsoport

fős fókuszcsoport 10 000 fős fókuszcsoport Cukorbetegek közössége Central Médiacsoport Fábián Sándor Az elmúlt tíz évben közel duplájára nőtt a diabétesszel küzdők száma 2015-ben több mint 1,2 millió felnőtt élt együtt

Részletesebben

Az olvasói kommentek hatása az újságírásban nemzetközi kutatás eredménye

Az olvasói kommentek hatása az újságírásban nemzetközi kutatás eredménye Az olvasói kommentek hatása az újságírásban nemzetközi kutatás eredménye Készült: Budapest, 14. május. Az újságírók munkája és az olvasói hozzászólások közötti kapcsolatot vizsgáló kutatást szervezett

Részletesebben

A tananyag beosztása, informatika, szakközépiskola, 9. évfolyam 36

A tananyag beosztása, informatika, szakközépiskola, 9. évfolyam 36 A tananyag beosztása, informatika, szakközépiskola, 9. évfolyam 36 1. Az informatikai eszközök használata 5 4. Infokommunikáció, 5. Az információs társadalom 1 4.1. Információkeresés, információközlési

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. BEMUTATKOZÁS A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak a gyermekgyógyászati, gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította

Részletesebben

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től Az idén 10 éves www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett

Részletesebben

Shape.hu médiaajánlat

Shape.hu médiaajánlat Shape.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Shape.hu bemutatkozás 3 A Shape.hu tartalmi elemei 4 A Shape.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Tuesday, February 26, 13

Tuesday, February 26, 13 Bemutatkozó 2013- DMS, Grey/G2 2011-2012 Allegroup marketing igazgatója 2002-2011 Tanácsadó, Fortune 500 cégeknek Szállodai online marketing tanácsadó Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri

Részletesebben

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1.

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1. epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés 2009. március 1. A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb

Részletesebben

KOPI. KOPI Online Plágiumkereső és Információs Portál DSD. Pataki Máté MTA SZTAKI. Elosztott Rendszerek Osztály

KOPI. KOPI Online Plágiumkereső és Információs Portál DSD. Pataki Máté MTA SZTAKI. Elosztott Rendszerek Osztály KOPI Rendszerek Osztály KOPI Online Plágiumkereső és Információs Portál Pataki Máté MA SZAKI émakörök Bemutatkozás A KOPI projekt célja A rendszer működése A KOPI portál bemutatása ovábbfejlesztési lehetőségek

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Internet penetráció Magyarországon 72%

Internet penetráció Magyarországon 72% Bemutatkozás Kik vagyunk? Internet penetráció Magyarországon 72% Facebook felhasználók 5 000 000! Naponta aktív: 2 500 000 Mobiltelefon előfizetések száma 11 580 000 Mi a social media / közösségi média?

Részletesebben

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ http://kreativkontroll.hu. Érvényes: 2012. augusztus 1-jétől visszavonásig HOGYAN KÉPEZZÜK ÁRAINKAT? Mivel a szövegírás minden esetben más, ezért az adott projectekhez igazítjuk árainkat.

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Felkészültél az új szezonra?

Felkészültél az új szezonra? Felkészültél az új szezonra? Bizonyíto)an működő szállodai online marke7ngeszközök Damjanovich Nebojsa - tanácsadó Bemutatkozó Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Bemutatkozó Tanácsadó

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Színház maszk nélkül: A Katona József Színház arculatváltása. Pálóczi Alexandra. XXXII. OTDK Társadalomtudományi Szekció március 31.

Színház maszk nélkül: A Katona József Színház arculatváltása. Pálóczi Alexandra. XXXII. OTDK Társadalomtudományi Szekció március 31. XXXII. OTDK Társadalomtudományi Szekció 2015. március 31. Színház maszk nélkül: A Katona József Színház arculatváltása Pálóczi Alexandra Témavezető: Dr. Keszeg Anna Bevezetés Arts and business fogalmak

Részletesebben

A TDM szervezetek online kommunikációs eszköz használata Magyarországon

A TDM szervezetek online kommunikációs eszköz használata Magyarországon A TDM szervezetek online kommunikációs eszköz használata Magyarországon Vázlat A vizsgált TDM szervezetek régiónként: Vizsgált TDM szervezetek régiók szerint 0 decemberi adatok szerint, készítette Nagy

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk?

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? K2 továbbképzési sorozat Könyvtári Intézet 2019. március 19. Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? Sümeginé Lehotai Edit edit.lehotai @ek.szte.hu

Részletesebben

VIII. Szervezeti kommunikáció

VIII. Szervezeti kommunikáció BBTE, Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi kar, Szatmárnémeti egyetemi kirendeltség VIII. Szervezeti kommunikáció Szervezési- és vezetési elméletek 2013 Május 27 Gál Márk doktorandusz Közigazgatási

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben