MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZABÁLYZAT KÉRDŐÍVEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZABÁLYZAT KÉRDŐÍVEK"

Átírás

1 0. melléklet MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZABÁLYZAT KÉRDŐÍVEK

2 Intézményválasztási motivációs kérdőív I. Általános információ. Kérjük, jelölje meg, melyik alapképzési/felsőoktatási szakképzési szakra, munkarendre és karra nyert felvételt.. Karok: 2. Szakok: o Apáczai Csere János Kar o Benedek Elek Pedagógiai Kar o Bölcsészettudományi Kar o Erdőmérnöki Kar o Faipari Mérnöki Kar o Geoinformatikai Kar o Közgazdaságtudományi Kar o Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar o Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar o Természettudományi Kar 3. Munkarend: o nappali o részmunkaidős 4. Finanszírozási forma: o állami ösztöndíjas/támogatott o rész/önköltséges II. Szak és intézményválasztás motivációi MÜL-. Karonként az aktuális évben indult alapképzési és felsőoktatási szakképzési szakok felsorolása (rendes eljárás és pótfelvételi során a Neptun/Gólya adatbázisból). 5. Miért választotta a Nyugat-magyarországi Egyetemet/Kart? (Kérjük, jelölje meg a legjellemzőbbeket, maximum 3-at.) o itt indítanak olyan szakot, amelyet tanulni szeretnék o azt hallottam, hogy magas színvonalú képzés folyik o szüleim/ismerőseim is ezen az egyetemen/karon végeztek o piacképes oklevelet lehet szerezni o tanáraim javasolták o közel van a lakóhelyemhez o ide volt esélyem bejutni o a diákhagyományokért o egyéb 6. Miért jelentkezett erre a szakra? (Kérjük, jelölje meg a legjellemzőbbeket, max. 3-at) o az érdeklődési körömnek megfelelő ismeretek ad o a szakon szerezhető oklevél a hivatásom gyakorlásához szükséges o piacképes oklevelet nyújt o itt végzett hallgatók ajánlották o ismerőseim/barátaim javasolták o szüleim tanácsolták 7. Mikor döntötte el, hogy erre a szakra jelentkezik?

3 o gyerekkorom óta, erre készültem o középiskolás tanulmányaim megkezdésekor o középiskolás tanulmányaim utolsó évében o a jelentkezést megelőző utolsó hónapban o egyéb 8. A felvételi lapon a szakot hányadik helyen jelölte meg? o első o második o harmadik o negyedik o egyéb 9. A választásában befolyásolta a képzés helye, a város? o igen, nagymértékben o igen, de nem döntő szempontként o kismértékben o egyáltalán nem 0. Hányadik alkalommal jelentkezett erre a szakra? o most először o többször o nem szeretnék válaszolni III. Karrierépítés. Milyen mesterképzési/alapképzési szakon folytatná szívesen tanulmányait egyetemünkön? Ha igen, akkor jelölje meg a képzési területet, max. 3-at. o agrár o bölcsészettudomány o informatika o közigazgatási o gazdaságtudományok o műszaki o művészet o pedagógusképzés o sporttudomány o társadalomtudomány o természettudomány o még nem tudom 2. Mit vár a felsőfokú végzettségtől, az oklevéltől? (Kérjük, jelölje meg a legjellemzőbbeket, maximum 3-at.) o tudjak a végzettségemnek megfelelő munkát vállalni o lehetőséget ad a továbbtanuláshoz o többet tudjak a szakmáról, érdeklődési területemről o a vállalkozásomhoz/munkámhoz szükséges o a felsőfokú végzettséget egzisztenciális követelménynek tartom IV. o egyéb Nyilvánosság 3. Milyen forrásból szerzett információt a nyugat-magyarországi egyetemről/karról és mennyire motiválta? (=nem motivált, 5=nagyban motivált) internet. egyetem/kar honlapja felvi.hu egyéb honlap személyes ajánlás o ismerősök, rokonok, csalás középiskolámban javasolták tanáraim, diáktársaim

4 5. itt végzett hallgatók média 6. TV rádió sajtó egyéb kiadványok 9. felvételi tájékoztató egyetemi kiadványok rendezvények. egyetemi/kari nyílt nap EDUCATIO (egyetemi, főiskolai börze) egyéb pályaválasztási kiállítás Ön szerint a többi egyetemhez képest milyen a megítélése az NymEnek? (= nem jó, 5= nagyon jó) 5. Milyen gyakran találkozik a Nyugat-magyarországi Egyetem nevével? (= ritkán, 5= gyakran) V. Alapadatok. 6. Kapott többlet pontot a felvételin? o igen/nem 7. Többlet pontot kaptam: o emelt szintű érettségiért o középfokú nyelvvizsgáért o felsőfokú nyelvvizsgáért o tanulmányi versenyért o sporteredményért o OKJ/technikusi szakképesítésért o előnyben részesülés okán (hátrányos helyzet, fogyatékosság miatt) 8. Neme: o fiú/lány 9. Magyar állampolgár: o igen/nem 20. Kérjük, jelölje meg, hogy melyik megyéből érkezett! o Borsod-Abaúj Zemplén o Heves o Nógrád o Hajdú-Bihar o Békés o Csongrád o Fejér o Komárom-Esztergom igen esetén igen esetén o Győr-Moson-Sopron o Vas o Zala o Baranya o Somogy o Tolna o Budapest főváros o Pest o Veszprém VI. Egyéb észrevétel. 2. Milyen említésre méltó pozitív vagy negatív benyomások érték az egyetemmel/karral kapcsolatban, kérjük, részletezze: 22. Milyen fejlesztési javaslatai lennének az egyetem/kar PR tevékenységével kapcsolatban?

5 Köszönjük, hogy válaszolt.

6 Oktatói munka hallgatói véleményezés kérdőíve MÜL-2. I. Az oktató értékelésére vonatkozó kérdések Értékelje a tanóra színvonalát -5 skálán: ( = nem értek egyet az állítással; 5 = teljes mértékben egyetértek az állítással; 0 = nem tudok/nem kívánok válaszolni). Az oktató előadása rendszerezett, figyelemfelkeltő, ill. a foglalkozások/szemináriumok interaktívak, tartalmasak voltak Az oktató egyéni szakmai, kutatási vagy alkotói tapasztalatai mélyítették a kurzus tartalmát Az oktató kihasználta a rendelkezésre álló időt (órakezdés, befejezés, óraelmaradás, pótlás) Az oktató a félév során megfelelő tájékoztatást adott a tantárgyról (tananyag, ütemezés, követelmények, számonkérés módja) és azt be is tartotta. 5. A számonkérési követelmény az átadott ismerettel összhangban volt (zárhelyi, vizsga, munkaértékelés) A kurzussal kapcsolatban az oktató az órákon kívül is elérhető, kapcsolattartó II. A tárgy értékelésére vonatkozó kérdések 7. A kurzuson tanultak segítettek a szakmai fejlődésben A tárgyat és a megszerzett ismereteket a képzés célja szempontjából fontosnak tartom A megadott kötelező és ajánlott szakirodalom használható, elérhető III. Tájékoztató jellegű adat A foglalkozásokon való részvételem : nem kívánok válaszolni : 0-20 % 2: 2-40 % 3: 4-60 % 4: 6-80 % 5: 8-00 % IV. Egyéb észrevétel, megjegyzés, javaslat a) a kérdéssel kapcsolatban (hivatkozzon a kérdések sorszámaira) b) általában a képzéssel kapcsolatban erősségek, gyengeségek

7 NymE Kar: MÜL-3. Férfi* Nő* Dátum: *Megfelelő válasz aláhúzandó. KARI VÉLEMÉNYEZŐ KÉRDŐÍV OKTATÓKNAK Értékelje a dékán és helyetteseinek vezetői munkáját az -5 fokozatú skálán (= nem értek egyet az állítással, 5 = teljes mértékben egyetértek az állítással, 0 = nem tudok/nem kívánok válaszolni. I. VEZETÉS ÉRTÉKELÉSE. A vezetők világosan meghirdetett jövőbeli irányvonalat fogalmaznak meg az oktatók számára. 2. A vezetők figyelembe veszik mások ötleteit, és segítik azok megvalósulását. 3. A vezetők ösztönzik a munkatársakat, hogy folyamatosan javítsák teljesítményüket, jutalmazzák a teljesítményt javító fejlesztéseket. 4. A vezetők megtesznek mindent azért, hogy a szervezet működését megismerjék és elismerjék. 5. A vezetők a szervezeti és egyéni konfliktusok megoldásának feloldásakor a tárgyalásos kompromisszumokra épülő egyezségekre törekszenek. 6. A vezetés megfelelően működteti kapcsolatrendszerét, képviseli az intézmény, a kar érdekeit. 7. A vezetők biztosítják a hallgatók részvételét az oktatási programok kialakításában. II. STRATÉGIA 8. A vezetők kialakítják és működtetik az egyértelmű stratégiai tervezési folyamatot, ami a szükséges változást létrehozhatja. 9. A vezetők biztosítják a konkrét feladattervet, amelyet teljesíteni kell. 0. A vezetők kellően informálják/beavatják és meggyőzik a feladatok végrehajtóit.. A vezetés megfelelő egyensúlyt alakít ki a feladatok és a rendelkezésre álló erőforrások, valamint a rövid és hosszú távú célkitűzések között. 2. A vezetők biztosítják, hogy a kiemelkedő megoldások, eredmények, eljárások szakmai fórumokon és kiadványokban ismertté váljanak. 3. A kar széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezik (társadalmi, belföldi és külföldi szakmai kapcsolat stb.) III. EMBERI ERŐFORRÁS 4. A vezetés rendszeresen elemzi az emberi erőforrás szükségleteit annak érdekében, hogy a kar eredményesen működhessen. 5. A vezetés pontosan meghatározza a munkatársak feladatait, hatáskörét és felelősségi körét. 6. A teljesítmény értékelés alapján a vezető változtatásokat kezdeményez a kar működésében és erőforrásaiban. 7. A vezetés megfelelő munkafeltételeket biztosít a karon. 8. A kar támogatja a kommunikációra és a párbeszédre épülő szervezeti kultúra kialakítását. 9. A kétirányú kommunikáció jól működik.

8 20. A vezetés fejleszti, erősíti a kar munkaerő-megtartó képességét. IV. ERŐFORRÁSOK ÉRTÉKELÉSE 2. Az információs rendszer kiépítettsége megfelelő. 22. A technikai eszközök, berendezések karbantartása, felújítása biztosított. 23. A szellemi értékek védelme, fejlesztése biztosított. 24. A szakmai szervezetekkel való kapcsolatépítés, kapcsolattartás és szándék az együttműködés kialakítására megfelelő. 25. A többi karral való együttműködés megfelelő. 26. A pénzügyi és költségvetési viszonyok átláthatók. 27. A kar a pénzügyi erőforrásokat költség hatékonyan használja fel. V. FOLYAMATOK ÉRTÉKELÉSE 28. Az oktatás tervezésében és megvalósításában a visszacsatolási folyamatok biztosítottak. 29. A kutatás tervezésében és megvalósításában a visszacsatolási folyamatok (oktatás, hasznosítás) biztosítottak. 30. A kar az értékelések eredményeit mindig hatékonyan felhasználja. 3. Az intézet/tanszék teljesítményét a karon értékelik (összehasonlítják a többi intézet/tanszék teljesítményével). 32. A kar biztosítja az erőforrásokat a változások megvalósításához. VI. MUNKATÁRSI ELÉGEDETTSÉG MÉRÉS 33. A munkahelyi légkör inspiráló. 34. Az egyéni motiváció összhangban van a kar teljesítmény elvárásával. 35. A feladatok összehangolása a karon megfelelően történik. VII. EGYÉB ÉSZREVÉTEL, JAVASLAT Tisztelt Kolléga! Ahhoz, hogy a KAR értékelését, magáról alkotott jelenlegi képét meg tudja határozni, és annak ismeretében a folyamatos javításokat megtegye, szükség van személyes tapasztalatokon és benyomásokon nyugvó értékítéletre. Köszönjük közreműködését.

9 Munkatársi elégedettségi kérdőív MÜL-4. Értékelje a munkatársi elégedettséggel kapcsolatos állításokat -5 skálán: ( = nem értek egyet az állítással; 5 = teljes mértékben egyetértek az állítással; 0 = nem tudom/nem kívánok válaszolni) I. Szervezet felkészültsége. A változásokra és a változó igények kezelésére a szervezet felkészült. 2. A folyamatok szervezettsége és a feladatok összehangolása megfelelő színvonalú. 3. Az egyes egységek között az együttműködési készség kiváló. 4. A szervezet belső kommunikációs formáit hatékonynak tartom. 5. Az információs és döntési szintek tisztázottak. 6. Elégedett vagyok a munkahelyi vezetés stílusával. 7. A szervezet széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezik. II. Munkafeltételek és munkakörülmények 8. A kialakított munkakörnyezet biztosítja a munkavégzéshez szükséges feltételeket. (munkahely kialakítása, egészségügy, munkabiztonság stb.) 9. A munkavégzéshez valamennyi szükséges technikai feltétel és felszerelés rendelkezésre áll. 0. A munkahelyi vezetés törekszik a munkatársak véleményének megismerésére és figyelembe vételére.. A munkahelyi légkörrel, a szervezeti kultúrával elégedett vagyok. 2. A hatékony munkavégzéshez biztosított a megfelelő információáramlás (a felettesek irányába, a beosztottak felé és az azonos szinten dolgozók között). III. Egyéni elégedettségi szempontok 3. A képzettségemnek és képességemnek megfelelő beosztást látok el. 4. A munkakörömhöz meghatározott feladatok, a hatáskörök és felelősségek összhangban vannak. 5. Irányítás mellett a munkámat önállóan végezhetem. 6. Bevonnak a munkahelyi döntések előkészítésébe, folyamatába. 7. Minden szükséges információt megkapok a napi feladataimhoz. (tartalom, forma, szükségszerűség és időbeliség stb.) 8. Elégedett vagyok a munkavégzésemmel kapcsolatos vezetői visszajelzések módjával és gyakoriságával. 9. A szakmai fejlődésemet a munkahelyi vezetés segíti és támogatja. 20. A karrier lehetősége biztosított számomra. 2. A vezetés elismeri szakmai munkámat. 22. Elégedett vagyok az anyagi elismeréssel. 23. A vezetés megfelelő erkölcsi elismerésben részesít. IV. Egyéb észrevétel, javaslat

10 MÜL-5. SZOLGÁLTATÁST VÉLEMÉNYEZŐ KÉRDŐÍV HALLGATÓKNAK TANULÁSTÁMOGATÁSRÓL Tisztelt Hallgató! Az egyetem Minőségfejlesztési programja keretében szeretnénk megismerni a tanulástámogatásról, oktatási infrastruktúráról és hallgatói szolgáltatásokról kialakított véleményét. Elégedettségét kifejezheti az -5-ig terjedő skálán. I. Általános információ. Kérjük, hogy jelölje meg, melyik karon tanul. o Apáczai Csere János Kar o Benedek Elek Pedagógiai Kar o Bölcsészettudományi Kar o Erdőmérnöki Kar o Faipari Mérnöki Kar o Geoinformatikai Kar o Közgazdaságtudományi Kar o Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar o Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar o Természettudományi Kar II. Oktatási infrastruktúra. Értékelje a kari (egyetemi) szolgáltatásokkal kapcsolatos állításokat -5 skálán (=kevésbé megfelelő, 5=kiváló). ügyintézés. A tanulmányi/dékáni hivatal nyitva tartása A tanulmányi/dékáni hivatal munkatársainak segítőkészsége A tanulmányi ügyek intézése A Neptun rendszer elérhetősége tárgyfelvétel és vizsgaidőszakban A Neptun rendszerben a tárgyakról minden információ elérhető A Neptunban a kurzusokra időben lehet jelentkezni tanulástámogató háttér 7. A nyomtatott jegyzetek tananyagok rendelkezésre állása Az elektronikus tananyagok rendelkezésre állása Az elméleti/gyakorlati arány a tárgyakon belül A választható kurzusok mennyisége Tantárgyfelvételi, tantervi tájékoztatás Szakmai továbbfejlődés, kutatásokba való bekapcsolódás lehetősége A számítógépekhez való hozzáférés lehetősége A számítógép-park megfelelősége A laborokhoz/műhelyekhez/műtermekhez/sportcsarnok (műszerekhez/ műtermi felszereléshez/sporteszközökhöz) való hozzáférés A laborok/műhelyek/műtermek/sportcsarnok (műszer-park/műtermi eszköz/sporteszköz) megfelelősége A tantermek berendezése, felszereltsége

11 II. Szolgáltatói infrastruktúra Értékelje a kari (egyetemi) szolgáltatásokkal kapcsolatos állításokat -5 skálán (=kevésbé megfelelő, 5=kiváló, NT/Nv nem tudom, nem kívánok válaszolni). internet, honlap 6. Az internethez való hozzáférés az intézményben. egyetemen/karon. 7. A kari honlapja, színvonala. tartalma. 8. Az egyetemi honlapja, színvonala. szerkezete, átláthatósága. könyvtár 9. A könyvtár nyitva tartása. 20. A könyvtár munkatársainak segítőkészsége. 2. A könyvtár szolgáltatásai, a könyvtári ellátottság színvonala. kollégium, menza 22. Az egyetem területén kínált étkezési lehetőség. étterem/büfé szolgáltatásai. 23. Az internethez való hozzáférés a kollégiumban. 24. A kollégium berendezése, felszereltsége. 25. A kollégium munkatársainak segítőkészsége. közösségi élet 26. Sportolási, egészségfejlesztő lehetőségek az egyetemen/karon. 27. Öntevékeny kulturális programok lehetőségek egyetemen/karon. 28. Tudományos-ismeretterjesztő lehetőségek az egyetemen/karon. A szabadidős, szórakoztató programok az intézményben. információnyújtás, támogatások 29. A hallgatók tájékoztatásának színvonala. 30. Külföldi tanulási lehetőségek. Az ösztöndíjrendszer igazságossága. 3. A szociális-jóléti támogatások rendszerének igazságossága. III. A hallgatói önkormányzat (HÖK) aktívan részt vesz az egyetem/kari érdekképviseleti szervezetek munkájában segíti a hallgatók hazai és külföldi szakmai, kulturális és egyéb kapcsolatait figyelemmel kíséri Kivizsgálja a felmerülő hallgatói problémákat és lépéseket tesz a megoldására IV. Egyéb észrevétel. 35. Hogyan érzete magát az elmúlt időszakban? Köszönjük, hogy válaszolt.

12 Képzés hallgatói véleményezése I. Általános kérdések.. Miért jelentkezett erre a szakra? (több válasz is adható) o az érdeklődési körömnek megfelelő ismereteket ad o a szakon szerezhető oklevél a hivatásom gyakorlásához szükséges o piacképes oklevelet ad o itt végzett hallgatók ajánlották o ismerőseim/barátaim is ezt a szakot választották II. o szüleim tanácsolták Hogyan ítéli meg az alábbi jellemzőket a szakot illetően? (Elégedettségét kifejezheti az -5 skálán; 7 legkevésbé megfelelő, 5= kiváló.) MÜL A szak szervezettsége Milyenek a tantermek az óra és a létszám tekintetében? Milyenek a tantermek felszereltsége, Milyen a szakkönyvtár színvonala? Milyen a számítógép ellátottság? Milyen az NymE képzés társadalmi elismertsége? A szak nehézségi foka III. Képzéssel kapcsolatos elégedettség (=legkevésbé, 5= teljes mértékben). 9. Mennyire elégedett a szak mintatantervével? Mennyire épülnek egymásra a tantárgyak a szakon? Mennyire egyenletes a heti óraterhelés? Mennyire elégedett az órák színvonalával? Mennyire elégíti ki szakmai érdeklődését, irányultságát a választható tárgyak köre? 4. Ön szerint mennyire megfelelő a kötelező és válaszható kurzusok aránya? Amennyiben nem megfelelő a kötelező és választható kurzusok aránya, Ön szerint melyikből kellene több? o több válaszható kurzus kellene o több kötelező kurzus kellene 6. Mi alapján választja a kötelezően választható kurzusokat? o szakmai érdeklődés o kreditszerzés o mindkettő 7. Milyen az egyéni szakmai érdeklődés kielégítésének lehetősége? (=gyenge, 5= kiváló) 8. Mennyire tartja megfelelőnek az elméleti és gyakorlati órák arányát, 9. Mennyire tartja elegendőnek a megszerezhető gyakorlati ismeretek mennyiségét? 20. Mennyire tartja elegendőnek a megszerezhető elméleti ismeretek mennyiségét: Megítélése szerint, mely képességeit fejlesztették eddig leginkább a szakon folyatott tanulmányai? (több válasz is adható) o gondolkodásmód o lexikális tudás

13 o tanulási képesség o a megszerzett tudás felhasználása o csoportmunkában való részvétel o kreativitás o innováció o tervezői magatartás o problémamegoldó készség 22. Milyen más, az előző felsorolásban nem szereplő képességeit fejlesztették még jelentősen a szakon folyatott tanulmányai? (Kérjük, hogy csak a bekeretezett területre írjon!) 23. A szak megfelelő elméleti ismeretek nyújt a szakma sikeres gyakorlásához? o igen/nem/részben 24. A szak megfelelő gyakorlati ismeretek nyújt a szakma sikeres gyakorlásához? o igen/nem/részben 25. Véleménye szerint milyen ismeretekből nyújtott keveset a szak? (Kérjük, hogy csak a bekeretezett területre írjon!) IV. Egyéb észrevétel. 26. Mi volt a képzés erőssége és gyengesége? (Kérjük, hogy csak a bekeretezett területre írjon!) 27. Hogyan érezte magát összességében az elmúlt időszak alatt? (Kérjük, hogy csak a bekeretezett területre írjon!) Köszönjük, hogy válaszolt.

14 MÜL-6.

15

16 Záróvizsga bizottsági tagok kérdőíve MÜL-7. Értékelje a záróvizsga és/vagy diplomavédés elégedettséggel kapcsolatos állításokat -5 skálán: ( = nem értek egyet az állítással; 5 = teljes mértékben egyetértek az állítással; 0 = nem tudom/nem kívánok válaszolni) I. A diplomavédés értékelése (Összevont diplomavédés és záróvizsga esetén.) Értékelje a diplomamunkák színvonalát.. A diplomamunkák/szakdolgozatok választott témái a szakma aktuális kérdéseivel foglalkoztak. 2. A diplomamunkák/szakdolgozatok kidolgozottsága igényes. 3. A téma kidolgozása során a formai előírásokat betartották. Értékelje a védés folyamatát. 4. A prezentációk tartalmi összeállítása jól tükrözték a választott témákat. 5. A hallgatók előadókészsége, érvelése megfelelő. 6. Az opponensek véleménye konstruktív volt. 7. Az elbírálás rendszere tisztázott és átlátható. II. Záróvizsgán elért eredmények 8. A hallgatók bizonyították elméleti felkészültségüket. 9. A hallgatók bizonyították elméleti felkészültségük gyakorlati alkalmazását. 0. A hallgatók a megszerzett ismereteket önállóan tudják alkalmazni.. A záróvizsga integrált ismereteket mér fel. III. A záróvizsga/védés szervezettsége 2. Előzetesen kellő információt kaptam a. a záróvizsga/védés folyamatáról b. a záróvizsga/védés értékelési rendszeréről c. a képzés követelményeiről 3. Hogyan ítéli meg a záróvizsga lebonyolítását, szervezettségét? 4. Milyen minőségben vett részt a Bizottság munkájában? (válaszát jelölje x-szel) d. bizottsági elnök e. külső bizottsági tag f. belső bizottsági tag IV. Észrevételek, javaslatok

17 MÜL-8. Kérdőív a Nyugat-magyarországi Egyetemen (NymE) végzett hallgatókat foglalkoztató munkáltatók részére (szöveg) A partner adatai A munkáltató neve, címe: A végzettek foglalkoztatására vonatkozó információk Az NymE hány volt hallgatóját alkalmazzák? Kérjük, hogy részletezze: milyen beosztásban alkalmazzák őket és az adott munkakörök betöltéséhez megfelelő-e a képzettségük? I. A végzettek szakmai felkészültsége. Értékelje az NymE-ről felvettek felkészültségét az -5 skálán ( = nem értek egyet az állítással; 5 = teljes mértékben egyetértek az állítással; 0 = nem tudom/nem kívánok válaszolni).. A cég/intézmény elégedett az elméleti szakmai felkészültséggel. 2. A cég/intézmény elégedett a gyakorlati felkészültséggel. 3. Tisztában vannak a szakma legújabb elméleti és gyakorlati eredményeivel. 4. Szakmai tudásuk komplex és integrált. 5. Ismereteiket innovatív módon tudják alkalmazni. 6. Önképzéssel, képzéssel képesek tudásukat továbbfejleszteni, bővíteni. II. Az NymE-n végzettek képességei, készségei Értékelje az NymE-n végzett munkatársak képességeit. 7. Idegen-nyelvismeretük és annak alkalmazása megfelelő. 8. Informatikai felkészültségük naprakész. 9. Jó a kommunikációs képességük. 0. Viselkedéskultúrájuk megfelelő.. A munkához való hozzáállásuk példamutató. 2. Képesek az önálló munkavégzésre. 3. Alkalmasak a csapat munkára. III. Az NymE-ről kialakított vélemény 4. Az NymE-ről kialakult általános kép kedvező. 5. Az egyetem a fejlesztési tervéhez bekéri a cég/intézmény igényeit. 6. Az egyetem a cég/intézmény változó igényeinek meg tud felelni. 7. Milyen területeken lát lehetőséget a cég/intézmény és az egyetem közötti együttműködés bővítésére és erősítésére? (Kérjük, hogy csak a bekeretezett területre írjon!) Köszönjük, hogy válaszolt.

18 MÜL-9. Kérdőív szakmai szervezetek, kamarák részére (szöveg) A partner adatai A szakmai szervezet/kamara neve, címe: I. Az NymE-ről kialakított vélemény Kérjük, jelölje x-szel a skálán a véleményét, illetve szövegesen fejtse ki álláspontját! ( = nem értek egyet az állítással; 5 = teljes mértékben egyetértek az állítással; 0 = nem tudom/nem kívánok válaszolni).. Az NymE-ről kialakult általános kép kedvező. 2. Az NymE jó kapcsolatot tart a szakmai szervezetek/kamarák képviselőivel. 3. A szakmai szervezetek/kamarák és az egyetem együttműködésének színvonala megfelelő. 4. Az NymE a fejlesztési terveinek kialakítása során kikéri a szakmai szervezetek/kamarák javaslatait és igyekszik azokat figyelembe venni. 5. A szakmai szervezetek/kamarák fejlesztési terveik összeállításánál számítanak az egyetem tudásbázisára. 6. Szakmai szervezetek/kamarák szakmai feladatainak megvalósításához gyakran felkér oktatókat/kutatókat szakértői munkára. 7. Szakmai szervezetek/kamarák elégedettek az NymE-n végzettek elméleti felkészültségével. 8. Szakmai szervezetek/kamarák elégedettek az NymE-n végzettek gyakorlati felkészültségével. 9. Az NymE volt hallgatói képesek bővíteni a megszerzett szakmai ismereteiket. 0. Milyen területeken lát lehetőséget a cég/intézmény és az egyetem közötti együttműködés bővítésére és erősítésére? (Kérjük, hogy csak a bekeretezett területre írjon!) Köszönjük, hogy válaszolt.

19 Kérdőív önkormányzatok számára MÜL-0. (szöveg) A partner adatai A település (az önkormányzat) neve, címe: I. Az NymE-ről kialakított vélemény Kérjük, jelölje x-szel a skálán a véleményét, illetve szövegesen fejtse ki álláspontját! ( = nem értek egyet az állítással; 5 = teljes mértékben egyetértek az állítással; 0 = nem tudom/nem kívánok válaszolni).. Az NymE-ről kialakult általános kép kedvező. 2. A NymE fontos munkaadó a város/megye/régió munkaadói között. 3. Az NymE polgárai aktív szerepet vállalnak a város életében. (szellemi, kulturális, sport stb.) 4. Az NymE polgárai jól beilleszkednek a település közösségében és elfogadják annak szabályait. 5. Az egyetem fontos gazdasági tényező. 6. A város/megye/régió és az egyetem együttműködésének színvonala megfelelő. 7. Az egyetem a stratégiája kialakításakor szükséges mértékben egyeztet a város/megye/régió vezetésével. 8. A város/megye/régió fejlesztési terveinek elkészítésekor az (egyetemre vonatkozóan) kikéri az egyetem vezetésének véleményét. 9. A város/megye/régió szakmai feladatainak megvalósításánál számít az egyetem tudásbázisára. 0. A város/megye/régió szakmai feladatainak megvalósításához gyakran felkér oktatókat/kutatókat szakértői munkára.. Milyen területeken lát lehetőséget a cég/intézmény és az egyetem közötti együttműködés bővítésére és erősítésére? (Kérjük, hogy csak a bekeretezett területre írjon!) Köszönjük, hogy válaszolt.

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Közgazdaságtudományi Kar 0 Ez az összesítés a/az Közgazdaságtudományi Kar 0 elsőseinek körében

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Közgazdaságtudományi Kar - 0 Ez az összesítés az elsőéves

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Apáczai Csere János Kar - 0 Ez az összesítés az elsőéves

Részletesebben

FMK_faipari mérnöki. Válaszadók száma = 18. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

FMK_faipari mérnöki. Válaszadók száma = 18. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% FMK_faipari mérnöki Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % Hisztogram % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag

Részletesebben

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Erdőmérnöki Kar 0 Ez az összesítés a/az Erdőmérnöki Kar 0 elsőseinek körében végzett, az intézményválasztás

Részletesebben

FMK-formatervezés. Válaszadók száma = 4. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

FMK-formatervezés. Válaszadók száma = 4. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% FMK-formatervezés Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála Hisztogram Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi, Művészeti Kar

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar - 0 Ez az összesítés

Részletesebben

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Bölcsészettudományi Kar 0 Ez az összesítés a/az Bölcsészettudományi Kar 0 elsőseinek körében

Részletesebben

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Faipari Mérnöki Kar 0 Ez az összesítés a/az Faipari Mérnöki Kar 0 elsőseinek körében végzett,

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Természettudományi Kar - 0 Ez az összesítés az elsőéves

Részletesebben

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Benedek Elek Pedagógiai Kar 0 Ez az összesítés a/az Benedek Elek Pedagógiai Kar 0 elsőseinek

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Benedek Elek Pedagógiai Kar - 0 Ez az összesítés az elsőéves

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar - 0 Ez az összesítés

Részletesebben

NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. RH-70-1/2016. Oktatók kari véleményezése - MÜL3 Ez az összesítés a(az) Erdőmérnöki Kar oktatóinak körében vég

NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. RH-70-1/2016. Oktatók kari véleményezése - MÜL3 Ez az összesítés a(az) Erdőmérnöki Kar oktatóinak körében vég NYME 900 Sopron BajcsyZsilinszky u.. RH70/06. Oktatók kari véleményezése MÜL Ez az összesítés a(az) Erdőmérnöki Kar oktatóinak körében végzett felmérés eredményeit tartalmazza. A jelentés a következő részekből:

Részletesebben

NYME Faipari Mérnöki Kar - Ipari termék- és formatervező szak () Válaszadók száma = 15

NYME Faipari Mérnöki Kar - Ipari termék- és formatervező szak () Válaszadók száma = 15 NYME Faipari Mérnöki Kar - Ipari termék- és formatervező szak () Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Kérdésszöveg Válaszok relatív gyakorisága Bal pólus Átl. elt. Átlag Medián Jobb pólus

Részletesebben

NYME INTÉZMÉNYVÁLASZTÁS MOTÍVÁCIÓI alapképzési szakok () Válaszadók száma = 1505

NYME INTÉZMÉNYVÁLASZTÁS MOTÍVÁCIÓI alapképzési szakok () Válaszadók száma = 1505 NYME INTÉZMÉNYVÁLASZTÁS MOTÍVÁCIÓI - 2008. alapképzési szakok () Válaszadók száma = 1505 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Kérdésszöveg Válaszok relatív gyakorisága Bal pólus Átl. elt. Átlag Medián 1 2

Részletesebben

Képzés hallgatói véleményezése

Képzés hallgatói véleményezése NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. Képzés hallgatói véleményezése Ez az összesítés a/az Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki szak 203. decemberi felmérés eredményeit tartalmazza. A minőségfejlesztési

Részletesebben

Motivációs felmérés Válaszadók száma = 780. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25%

Motivációs felmérés Válaszadók száma = 780. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25% Motivációs felmérés 0 Válaszadók száma = 780 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0% 0% Hisztogram % Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

Képzés hallgatói véleményezése

Képzés hallgatói véleményezése NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. Képzés hallgatói véleményezése Ez az összesítés a MÜL6_földmérő és földrendező mérnöki 203/204. tanév I. félévi felmérés eredményeit tartalmazza. A minőségfejlesztési

Részletesebben

Felmérés a HALLGATÓK intézményválasztás motivációjáról a 2007/2008. tanévben

Felmérés a HALLGATÓK intézményválasztás motivációjáról a 2007/2008. tanévben Felmérés a HALLGATÓK intézményválasztás motivációjáról a 2007/2008. tanévben Egyetemünk minőségbiztosítási feladatai között fontosnak tartjuk, - különös tekintettel az ez évi felvételi eredményekre -,

Részletesebben

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Faipari Mérnöki Kar 0 Ez az összesítés a/az Faipari Mérnöki Kar 0 elsőseinek körében végzett,

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem

Nyugat-magyarországi Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszer Nyugat-magyarországi Egyetem Szakmai beszámoló a 2010. évi Diplomás Pályakövető Rendszer tavaszi felmérésről Gyorsjelentés Nyugat-magyarországi Egyetem Intézményi rész Jelenleg

Részletesebben

Jelentés - Záróvizsga bizottságok véleményéről

Jelentés - Záróvizsga bizottságok véleményéről NYME 900 Sopron BajcsyZsilinszky u.. Jelentés Záróvizsga bizottságok véleményéről Ez az összesítés a Ipari termék és formatervező BSc ZV Bizottság 0. jan. 6. és jan.. kiértékelés eredményeit tartalmazza.

Részletesebben

Jelentés - Partneri elégedettség (MÜL8)

Jelentés - Partneri elégedettség (MÜL8) NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. Jelentés - Partneri elégedettség (MÜL8) Ez az összesítés a(az) Partneri elégedettség 202 kiértékelés eredményeit tartalmazza. A jelentés a következő részekből áll:

Részletesebben

Alcsoport_DE_munkatarsi_2017_NK. Válaszadók száma = 17. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25%

Alcsoport_DE_munkatarsi_2017_NK. Válaszadók száma = 17. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25% Válaszadók száma = 7 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki felsőoktatási szakképzési szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények.

Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki felsőoktatási szakképzési szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények. Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki felsőoktatási szakképzési szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (7 fő 31,81%) 2015. október 1. Válaszadók száma és aránya az aktív státuszú

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem

Nyugat-magyarországi Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszer Nyugat-magyarországi Egyetem Szakmai beszámoló a 2010. évi Diplomás Pályakövető Rendszer tavaszi felmérésről Gyorsjelentések Nyugat-magyarországi Egyetem Intézményi rész 2007-ben

Részletesebben

DE_vegzett_2017_all. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

DE_vegzett_2017_all. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Válaszadók száma = 76 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus 0% 0% Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

A hallgatói és partner elégedettségvizsgálat sajátosságai

A hallgatói és partner elégedettségvizsgálat sajátosságai A hallgatói és partner elégedettségvizsgálat sajátosságai Szentgyörgyi Szilárd Veszprémi Egyetem A felsőoktatási intézmények minőségkultúra váltásának pilot programja A felsőoktatási kiválóság-modell intézményi

Részletesebben

Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények. (7 fő 15,21%) 2016.

Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények. (7 fő 15,21%) 2016. Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (7 fő 15,21%) 216. október 1. Válaszadók száma és aránya az aktív státuszú hallgatói létszámhoz képest.

Részletesebben

Mezőgazdasági mérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények. (50 fő 40,98%) október

Mezőgazdasági mérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények. (50 fő 40,98%) október Mezőgazdasági mérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (50 fő 40,98%) 2016. október 1. Válaszadók száma és aránya az aktív státuszú hallgatói létszámhoz képest. 2. Mennyire elégedett

Részletesebben

Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban. Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola

Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban. Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola Kulcskompetenciák Idegen nyelvi kompetencia Digitális kompetencia lloydchilcott.wordpress.com

Részletesebben

Közlekedésmérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (18 fő, 13,53%) szeptember

Közlekedésmérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (18 fő, 13,53%) szeptember Közlekedésmérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (18 fő, 13,53%) 2015. szeptember 1. Válaszadók száma és aránya az aktív státuszú hallgatói létszámhoz képest. 13,53% 86,47% Felmérésben

Részletesebben

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4.. Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Elsőévesek sportolása, Győr Ez az összesítés a/az Elsőévesek sportolása, Győr elsőseinek körében

Részletesebben

Hallgatói elégedettségmérés október (papír alapon megismételve: február)

Hallgatói elégedettségmérés október (papír alapon megismételve: február) Oszlop1 Hallgatói elégedettségmérés 2017. október (papír alapon megismételve: 2018. február) Osztatlan tanárképzés, földrajz szak A válaszadók száma és aránya a megkérdezett hallgatók számához képest Oszlop2

Részletesebben

DE Gólya DE Gólya felmérés (DE_golya) Válaszadók száma = 2749

DE Gólya DE Gólya felmérés (DE_golya) Válaszadók száma = 2749 DE Gólya DE Gólya felmérés (DE_golya) Válaszadók száma = 79 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus 0% 0% Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar ÜZLETI TANÁCSADÓ szakirányú továbbképzési szak Az üzleti tanácsadás napjaink egyik kulcsfontosságú ágazata az üzleti szférában. A tercier szektor egyik elemeként

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem

Nyugat-magyarországi Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszer Nyugat-magyarországi Egyetem Szakmai beszámoló a 2010. évi Diplomás Pályakövető Rendszer őszi felmérésről Gyorsjelentések Nyugat-magyarországi Egyetem 2007-ben, 2008-ban és

Részletesebben

DE_Golya_2014_v2. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25%

DE_Golya_2014_v2. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25% DE_Golya_0_v Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % 0% 0% 0% % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl.

Részletesebben

DE_Gólya_2016_rovid. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

DE_Gólya_2016_rovid. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% DE_Gólya_06_rovid DE_Gólya_06_rovid Válaszadók száma = 06 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % 0% 0% 0% % Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

DE_Golya_2015_r. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25%

DE_Golya_2015_r. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25% DE_Golya_0_r Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % 0% 0% 0% % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl.

Részletesebben

Elégedettség DEM 2018 BGK (dem_2018_bgk) Válaszadók száma = 52. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

Elégedettség DEM 2018 BGK (dem_2018_bgk) Válaszadók száma = 52. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Elégedettség, DEM 08 BGK Elégedettség DEM 08 BGK (dem_08_bgk) Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % % Jobb pólus

Részletesebben

Hallgatók 2011 ELTE INTÉZMÉNYI KÉRDÉSEK

Hallgatók 2011 ELTE INTÉZMÉNYI KÉRDÉSEK Diplomás pályakövetés intézményi online kutatás, 2011 Hallgatók 2011 ELTE INTÉZMÉNYI KÉRDÉSEK 6.1. csak annak, aki az ETR adatai alapján az mesterképzésre, doktori képzésre jár az ELTE-n és idejárt alapképzésben

Részletesebben

MINTA. Kedves Első éves Egyetemi POLGÁRUNK!

MINTA. Kedves Első éves Egyetemi POLGÁRUNK! EvaSys Első évesek kérdőíve 2014/15 PTE Marketing Osztály Új egyetemi polgárok polgárok kérdőíve kérdőíve Új egyetemi Válasz megjelölése: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus

Részletesebben

Diplomás Pályakövető Rendszer. Motiváció és elégedettség

Diplomás Pályakövető Rendszer. Motiváció és elégedettség Diplomás Pályakövető Rendszer Motiváció és elégedettség A Diplomás Pályakövető Rendszerhez kapcsolódó kérdőívvel minden tanév második félévében megkeressük az Egyetem aktuális hallgatói állományát. Az

Részletesebben

Az intézményválasztás motivációi

Az intézményválasztás motivációi NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4.. Az intézményválasztás motivációi Felmérési eredmények kiértékelése - Elsőévesek sportolása, Soproni campus Ez az összesítés a/az Elsőévesek sportolása, Soproni

Részletesebben

Alcsoport_DE_vegzett_2017_MK. Válaszadók száma = 149. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

Alcsoport_DE_vegzett_2017_MK. Válaszadók száma = 149. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Válaszadók száma = 9 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2017 NIK (0_koros_2017_nik) Válaszadók száma = 90. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2017 NIK (0_koros_2017_nik) Válaszadók száma = 90. Felmérés eredmények Elégedettség 0 körös elégedettség 07 NIK (0_koros_07_nik) Válaszadók száma = 90 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

Oktatás Hallgatói Véleményezése

Oktatás Hallgatói Véleményezése Oktatás Hallgatói Véleményezése Milyen arányban vett részt a kurzuson a félév során? Jelölje X-szel a válaszát! Kérjük, csak egy választ jelöljön meg. egy órán sem vettem részt legalább az órák háromnegyedén,

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 RKK (0_koros_2016_rkk) Válaszadók száma = 22. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 RKK (0_koros_2016_rkk) Válaszadók száma = 22. Felmérés eredmények Elégedettség 0 körös elégedettség 06 RKK (0_koros_06_rkk) Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

Diplomás pályakövető rendszer május-június

Diplomás pályakövető rendszer május-június Diplomás pályakövető rendszer 2010. május-június KUTATÁSI TANULMÁNY Tervezet BGK - 14 éves korban BGK - jelenleg KGK - 14 éves korban KGK - jelenleg KVK - 14 éves korban KVK - jelenleg NIK - 14 éves korban

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 AMK (0_koros_2016_amk) Válaszadók száma = 25. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 AMK (0_koros_2016_amk) Válaszadók száma = 25. Felmérés eredmények Elégedettség 0 körös elégedettség 06 AMK (0_koros_06_amk) Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

Jelentés - Záróvizsga bizottságok véleményéről

Jelentés - Záróvizsga bizottságok véleményéről NYME 9400 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. Jelentés - Záróvizsga bizottságok véleményéről Ez az összesítés a(az) Partneri elégedettség 202 kiértékelés eredményeit tartalmazza. A jelentés a következő részekből:

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 KVK (0_koros_2016_kvk) Válaszadók száma = 68. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 KVK (0_koros_2016_kvk) Válaszadók száma = 68. Felmérés eredmények Elégedettség 0 körös elégedettség 06 KVK (0_koros_06_kvk) Válaszadók száma = 68 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 KGK (0_koros_2016_kgk) Válaszadók száma = 58. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2016 KGK (0_koros_2016_kgk) Válaszadók száma = 58. Felmérés eredmények Elégedettség 0 körös elégedettség 06 KGK (0_koros_06_kgk) Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % % Jobb pólus

Részletesebben

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének kérdőíve 2011/12 őszi félév. egyoktatós kurzusok

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének kérdőíve 2011/12 őszi félév. egyoktatós kurzusok Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének kérdőíve 2011/12 őszi félév Tisztelt Hallgatónk! egyoktatós kurzusok Az ELTE igen fontosnak tartja, hogy megismerje, hogyan vélekednek a hallgatók az oktatók munkájáról.

Részletesebben

DE - záróvizsga felmérés Záróvizsga kérdőív (DE-zv) Válaszadók száma = 1651

DE - záróvizsga felmérés Záróvizsga kérdőív (DE-zv) Válaszadók száma = 1651 DE - záróvizsga felmérés Záróvizsga kérdőív (DE-zv) Válaszadók száma = 6 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus 0% 0% Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

A tanító szakra vonatkozó júniusi szeptemberi hallgatói elégedettségmérés eredményeinek értékelése

A tanító szakra vonatkozó júniusi szeptemberi hallgatói elégedettségmérés eredményeinek értékelése A tanító szakra vonatkozó. júniusi szeptemberi hallgatói elégedettségmérés eredményeinek értékelése 1. A válaszadók száma és aránya az aktív státuszú hallgatói létszámhoz képest 56 fő 39 fő 38,35% 3,23%

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2015 KVK (0_koros_2015_kvk) Válaszadók száma = 108. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2015 KVK (0_koros_2015_kvk) Válaszadók száma = 108. Felmérés eredmények Elégedettség 0 körös elégedettség 0 KVK (0_koros_0_kvk) Válaszadók száma = 08 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról

MÜL1 - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról NYME 900 Sopron Bajcsy-Zsilinszky u... MÜL - Felmérés a hallgatók intézményválasztás motivációiról RH-77-/0. Felmérési eredmények kiértékelése - Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar - 0 Ez az összesítés

Részletesebben

OE_marketing_2012. Válaszadók száma = 738. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

OE_marketing_2012. Válaszadók száma = 738. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% OE_marketing_0 Válaszadók száma = 78 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0% 0% Hisztogram % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag

Részletesebben

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Egyéni aktív hallgatói kérdőív 2011 I. blokk: motiváció és elégedettség QM01/x Milyen ok(ok) játszottak szerepet, amikor úgy döntött, hogy tanulmányait a ZMNE-n fogja

Részletesebben

PÉLDA. Társadalmi Hatás - Végzett hallgatókat foglalkoztató cégek

PÉLDA. Társadalmi Hatás - Végzett hallgatókat foglalkoztató cégek EvaSys MISKOLCI EGYETEM Válasz jelölése: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül. Az optimális beolvasási eredmények érdekében kérem, kövesse

Részletesebben

DPR_2011_munkatársi_all. Válaszadók száma = 624. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

DPR_2011_munkatársi_all. Válaszadók száma = 624. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Jelentéskészítő, DPR_0_munkatársi_all DPR_0_munkatársi_all Válaszadók száma = 6 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0%

Részletesebben

Gépészmérnöki és Informatikai Karának

Gépészmérnöki és Informatikai Karának A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának 2009/2010 TANÉV II. FÉLÉVÉRE VONATKOZÓ KURZUSÉRTÉKELÉSE Készítette: a Gépészmérnöki és Informatikai Kar Minőségbiztosítási és Értékelési Bizottsága

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2017 AMK (0_koros_2017_amk) Válaszadók száma = 27. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2017 AMK (0_koros_2017_amk) Válaszadók száma = 27. Felmérés eredmények Elégedettség, 0 körös elégedettség 07 AMK Elégedettség 0 körös elégedettség 07 AMK (0_koros_07_amk) Válaszadók száma = 7 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián

Részletesebben

Elégedettség 0 körös elégedettség 2015 RKK (0_koros_2015_rkk) Válaszadók száma = 49. Felmérés eredmények

Elégedettség 0 körös elégedettség 2015 RKK (0_koros_2015_rkk) Válaszadók száma = 49. Felmérés eredmények Elégedettség 0 körös elégedettség 0 RKK (0_koros_0_rkk) Válaszadók száma = 9 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Államtudományi és Közigazgatási Kar

Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Államtudományi és Közigazgatási Kar Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó szakirányú továbbképzési szak Képzési program Szakfelelős: Dr. Imre Miklós egyetemi docens

Részletesebben

A pedagógus önértékelő kérdőíve

A pedagógus önértékelő kérdőíve A pedagógus önértékelő kérdőíve Kérjük, gondolja végig és értékelje, hogy a felsorolt állítások közül melyik milyen mértékben igaz. A legördülő menü segítségével válassza a véleményét tükröző értéket 0

Részletesebben

1. SZAKMA (OKJ KÉPZÉS) TANULÁSA 2. JELENTKEZÉS FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE 3. JELENTKEZÉS A FELSŐOKTATÁSBA

1. SZAKMA (OKJ KÉPZÉS) TANULÁSA 2. JELENTKEZÉS FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE 3. JELENTKEZÉS A FELSŐOKTATÁSBA TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEK 1. SZAKMA (OKJ KÉPZÉS) TANULÁSA 2. JELENTKEZÉS FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE 3. JELENTKEZÉS A FELSŐOKTATÁSBA ALAP VAGY OSZTATLAN KÉPZÉSRE OKJ KÉPZÉS ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ, NINCS FELVÉTELI

Részletesebben

KONFERENCIA- ÉS RENDEZVÉNY-MENEDZSMENT SZAKTANÁCSADÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK

KONFERENCIA- ÉS RENDEZVÉNY-MENEDZSMENT SZAKTANÁCSADÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK KONFERENCIA- ÉS RENDEZVÉNY-MENEDZSMENT SZAKTANÁCSADÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK Tudományterület, tudományág: gazdaságtudományok Képzési forma: levelező A szakért felelős kar: Gazdálkodástudományi és

Részletesebben

Vezetői teljesítményértékelés értékelő és önértékelő kérdőív Készítették: a KISOSZ munkatársai

Vezetői teljesítményértékelés értékelő és önértékelő kérdőív Készítették: a KISOSZ munkatársai Vezetői teljesítményértékelés értékelő és önértékelő kérdőív Készítették: a KISOSZ munkatársai Veszprém, 6. szeptember Vezetői értékelő lap Kérjük, a megfelelő oszlopban lévő szám aláhúzásával vagy bekarikázásával

Részletesebben

DE_munkaero_piaci_2017_all. Válaszadók száma = 163. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

DE_munkaero_piaci_2017_all. Válaszadók száma = 163. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Válaszadók száma = 6 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

Fiatal Informatikus Egészségügyi Szervezők Találkozója

Fiatal Informatikus Egészségügyi Szervezők Találkozója Fiatal Informatikus Egészségügyi Szervezők Találkozója 2014.12.03. Egészségügyi Informatikai Fejlesztő és Továbbképző Intézet Egészségügyi ügyvitelszervező szak Dr. Dinya Elek egyetemi tanár mb. igazgató

Részletesebben

Alcsoport_DE_vegzett_2017_NK. Válaszadók száma = 46. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

Alcsoport_DE_vegzett_2017_NK. Válaszadók száma = 46. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Válaszadók száma = 6 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

A tanító szakra vonatkozó októberi hallgatói elégedettségmérés eredményeinek értékelése

A tanító szakra vonatkozó októberi hallgatói elégedettségmérés eredményeinek értékelése A tanító szakra vonatkozó. októberi hallgatói elégedettségmérés eredményeinek értékelése 1. Válaszadók száma és aránya az aktív státuszú hallgatói létszámhoz képest 56 fő 39 fő 60 fő 38,35% 30,23% 38,46%

Részletesebben

KÉRDŐÍV Felsőoktatási rangsor (RANKING)

KÉRDŐÍV Felsőoktatási rangsor (RANKING) Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) 1134 Budapest, Váci út 37. Tel.: 477-31-00 KÉRDŐÍV Felsőoktatási rangsor (RANKING) 2007. április május Kérdező neve:

Részletesebben

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK!

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK! PTE Marketing Osztály Elsőéves egyetemi egyetemi polgárok polgárok kérdőíve kérdőíve A megjelölés módja: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül.

Részletesebben

AJK_Golya Válaszadók száma = 104. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

AJK_Golya Válaszadók száma = 104. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Válaszadók száma = 0 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus 0% 0% Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETÉS A PANNON EGYETEMEN 2010-2012-BEN ABSZOLUTÓRIUMOT SZERZETT HALLGATÓK VIZSGÁLATA

DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETÉS A PANNON EGYETEMEN 2010-2012-BEN ABSZOLUTÓRIUMOT SZERZETT HALLGATÓK VIZSGÁLATA DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETÉS A PANNON EGYETEMEN 2010-2012-BEN ABSZOLUTÓRIUMOT SZERZETT HALLGATÓK A MÓDSZERTAN Telefonos megkérdezés központilag előírt kérdőív alapján Adatfelvétel ideje: 2013. November 20014.

Részletesebben

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése A TÁMOP-3.4.2.B Sajátos nevelési igényű gyermekek integrációja (ok fejlesztése) kiemelt projekt keretében beszerzett és a pedagógiai szakszolgálatok számára átadott informatikai eszközök Átadásra került

Részletesebben

ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS

ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS Edutus Főiskola 2015 A legkülönfélébb üzleti területek sorra vezetik be az üzletfejlesztést, amelynek révén biztosítani kívánják a hosszú távú jövedelmezőséget

Részletesebben

Tisztelt Végzős Hallgatónk!

Tisztelt Végzős Hallgatónk! Tisztelt Végzős Hallgatónk! Jelen kérdőív kitöltésével Ön hozzájárul aoz, hogy az ELTE Informatikai Kara oktatási tevékenységétán folyó képzéseket és a hallgatók igényeihez optimálisan illeszkedő A kérdőívek

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar EU PROJEKTMENEDZSER. szakirányú továbbképzési szak

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar EU PROJEKTMENEDZSER. szakirányú továbbképzési szak Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar EU PROJEKTMENEDZSER szakirányú továbbképzési szak Az EU projektmenedzser képzés a projektek sikeres előkészítésével, menedzselésével, végrehajtásával, és

Részletesebben

2013_DPR_mpiac_DE_blokk_ÁJK. Válaszadók száma = 18. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25%

2013_DPR_mpiac_DE_blokk_ÁJK. Válaszadók száma = 18. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25% 0_DPR_mpiac_DE_blokk_ÁJK Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián

Részletesebben

Tisztelt Oktató! Tisztelt Pedagógus Kolléga!

Tisztelt Oktató! Tisztelt Pedagógus Kolléga! Tisztelt Oktató! Tisztelt Pedagógus Kolléga! Az alábbi kérdőívben állításokat fogalmaztunk meg a pedagógusok, oktatók elégedettségére vonatkozóan. Örömünkre szolgálna, ha észrevételeivel, javaslataival

Részletesebben

(Az adatok a budapesti adatokat nem jelenítik meg!)

(Az adatok a budapesti adatokat nem jelenítik meg!) Megyei egyenlõbánásmód-referensek ügyfélfogadási adatai kommunikáció, ügyfélfelégedettség-mérés, ügyfélforgalom 2009. szeptember 1. és 2015. január 31. közötti idõszakban (Az adatok a budapesti adatokat

Részletesebben

A DPR eredményeinek hasznosítása az alumni rendszerek építésekor a Pécsi Tudományegyetem példáján

A DPR eredményeinek hasznosítása az alumni rendszerek építésekor a Pécsi Tudományegyetem példáján Diplomán innen és diplomán túl Szent István Egyetem Gödöllő 2011. október 24. A DPR eredményeinek hasznosítása az alumni rendszerek építésekor a Pécsi Tudományegyetem példáján Kuráth Gabriella Németh Péter

Részletesebben

Reprezentatív felmérés - végzett 2010, 2011, Válaszadók száma = 570. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt.

Reprezentatív felmérés - végzett 2010, 2011, Válaszadók száma = 570. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Reprezentatív felmérés - végzett 200, 20, 202 Válaszadók száma = 70 Általános indikátorok Globális index - 2 3 4 6 + átl.=4.28 elt.=.23-2 3 4 6 átl.=4.28 elt.=.23 (α = 0.87) + Felmérés eredmények Jelmagyarázat

Részletesebben

Eredmény rögzítésének dátuma: Teljesítmény: 97% Kompetenciák értékelése

Eredmény rögzítésének dátuma: Teljesítmény: 97% Kompetenciák értékelése Eredmény rögzítésének dátuma: 2016.04.20. Teljesítmény: 97% Kompetenciák értékelése 1. Pedagógiai módszertani felkészültség 100.00% Változatos munkaformákat alkalmaz. Tanítványait önálló gondolkodásra,

Részletesebben

Szülők és pedagógusok körében végzett. vezetői értékelés (2015)

Szülők és pedagógusok körében végzett. vezetői értékelés (2015) Szülők és pedagógusok körében végzett vezetői értékelés (2015) A közoktatási intézmények vezetőinek munkáját a megbízatásuk során két alaklommal kell az intézmény pedagógusainak és a tanulók szüleinek

Részletesebben

Jelentés a kiértékelésről az előadóknak

Jelentés a kiértékelésről az előadóknak Debreceni Egyetem 00 Debrecen Egyetem tér. Debreceni Egyetem Tisztelt Dr. Fónai Mihály Úr! (személyes és bizalmas) Jelentés a kiértékelésről az előadóknak Tisztelt Dr. Fónai Mihály Úr! Ez az email tartalmazza

Részletesebben

KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁK MÁJUS-JÚNIUS

KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁK MÁJUS-JÚNIUS VIZSGÁK 2017. MÁJUS-JÚNIUS KÖTELEZŐ: VIZSGATÁRGYAK MAGYAR ÍRÁSBELI SZÓBELI MATEMATIKA ÍRÁSBELI TÖRTÉNELEM ÍRÁSBELI SZÓBELI IDEGEN NYELV ÍRÁSBELI SZÓBELI KÖTELEZŐEN VÁLASZTHATÓ: Gimnáziumban: BIOLÓGIA,

Részletesebben

Kutatási tanulmány. Szak Hallgatói létszám fő Válaszok száma Kereskedelem és

Kutatási tanulmány. Szak Hallgatói létszám fő Válaszok száma Kereskedelem és Kutatási tanulmány Bevezetés A Szolnoki Főiskola célja a Támop 4.1.1 projekt keretében egy olyan DPR rendszer kidolgozása, amely több szempontból képes segíteni az intézmény munkáját. A projekt keretében

Részletesebben

TANÍTÓK ELMÉLETI ÉS MÓDSZERTANI FELKÉSZÍTÉSE AZ ERKÖLCSTAN OKTATÁSÁRA CÍMŰ 30 ÓRÁS PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZŐ PROGRAM

TANÍTÓK ELMÉLETI ÉS MÓDSZERTANI FELKÉSZÍTÉSE AZ ERKÖLCSTAN OKTATÁSÁRA CÍMŰ 30 ÓRÁS PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZŐ PROGRAM E4/VI/2/2012. TANÍTÓK ELMÉLETI ÉS MÓDSZERTANI FELKÉSZÍTÉSE AZ ERKÖLCSTAN OKTATÁSÁRA CÍMŰ 30 ÓRÁS PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZŐ PROGRAM ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVEINEK ÖSSZEGZÉSE Tanfolyam időpontja: 2012. október 12

Részletesebben

MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BESZÁMOLÓ

MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BESZÁMOLÓ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BESZÁMOLÓ SERFŐZŐ MÓNIKA ELTE TÓK Kari Tanács 2016. június 2. Minőségfejlesztési beszámoló részei Minőségfejlesztési történések Hallgatói SWOT felmérés 2015-ös DPR felmérés (végzettek

Részletesebben

SSC specialista szakirányú továbbképzés

SSC specialista szakirányú továbbképzés SSC specialista szakirányú továbbképzés (Shared Service Center - SSC) Edutus Főiskola 2016 Az SSC (Shared Service Center/szolgáltató központ) szektor jelenleg a leggyorsabban fejlődő iparág Magyarországon.

Részletesebben

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 2017/18. tanév őszi félév

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 2017/18. tanév őszi félév Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 217/18. tanév őszi félév Az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa a 217. november 29-i ülésén elfogadta az új Oktatói, Kutatói Teljesítményértékelő Rendszert

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben