Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):...

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):..."

Átírás

1 Online marketing alapok FELADATLAP Neved:... Dátum:... A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva): 1 Az online marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva): Mi a különbség a vevő és az érdeklődő között? Mi a közös bennük?

2 A HONLAP Honlapkészítési alapok 6 lépésben Bányai Balázs 1. A négy legfontosabb kérdés mielőtt elkezdesz honlapot létrehozni: Mit? Miért? Kinek? és Hogyan? Mit? 1. aranyszabály: Minőségi tartalmat adj! 1.2. Miért? A honlap célja 1. feladat Mi a célja a (leendő) honlapodnak? Karikázd be azt az egyet, amelyik a leginkább igaz! 1. Márkaépítés 2. Piackutatás 3. Feliratkozókat gyűjteni 4. Becsalogatni az üzletbe a látogatót 5. Ajánlatkéréseket generálni 6. Próbaterméket rendeltetni 7. Értékesítés új vevőknek 8. Értékesítés már meglévő vevőknek 9. Egyéb, és pedig: 1.3. Kinek? A célpiac meghatározása 2. feladat Kinek szól a honlapod? (vagy kinek fog szólni?)

3 Karikázd be azt az egyet, amelyik a leginkább igaz! 3 1. Embereknek (pl. potenciális érdeklődőimnek, meglévő vevőimnek) 2. Kereső robotoknak (pl. Google) 3. Elsősorban embereknek, és másodsorban a kereső robotoknak 4. Elsősorban a kereső robotoknak, és másodsorban embereknek 5. Egyéb, és pedig: 2. aranyszabály: A honlapodat az ideális vevődnek készítsd! 3. feladat Célpiac teszt Karikázd be a megfelelő választ, ami igaz a választott célpiacodra a termékeddel szolgáltatásoddal kapcsolatban, majd számold meg, hogy összesen hány igaz és hány hamis választ adtál. A célpiacod vagy a terméked/szolgáltatásod jellemzője 1. Elég kicsi ahhoz, hogy folyamatosan tudj kommunikálni feléjük Igaz Hamis 2. Elég nagy ahhoz, hogy, biztosítsa a céged megélhetését Igaz Hamis 3. Van egy fontos vágyuk, amit szeretnének beteljesíteni (pl. egy probléma megoldása) 4. Saját maguk nem tudják hatékonyan beteljesíteni a vágyukat (pl. nem képesek megoldani a problémát) 5. Te képes vagy hatékonyan beteljesíteni a vágyukat (pl. nyereség elérése mellett meg tudod oldani a problémájukat) Igaz Igaz Igaz Hamis Hamis Hamis +1. A Te megoldásod/terméked/szolgáltatásod egyedi a piacon Igaz Hamis Összesen (darab) Az eredmény kiszámítása Minden egyes igaz válaszért adj magadnak 1 pontot, és minden hamis válaszért vonj le 1 pontot!

4 Értékelés Mínusz 6-tól 2 pontig: Keress más célpiacot, és/vagy fejlessz új terméket/szolgáltatást, mert nem fogsz tudni nyereséget elérni! 4 pont: Valószínűleg képes leszel nyereséget elérni, de ehhez nagyon keményen kell majd dolgoznod! 4 6 pont: Gratulálok, jól választottál! Biztosan képes leszel nyereséget elérni Hogyan? 4. feladat Hogyan fogod elkészíteni a honlapodat? 1. Egyedül 2. Segítséggel 3. Szinte teljesen kiszervezve 2. A domain név választás legfőbb szempontjai 5. feladat Hol reklámozod a honlapodat? (vagy hol fogod reklámozni)? 1. Csak offline (pl. szórólapon, plakáton, újságban, ) 2. Csak online (pl. más honlapokon, keresőkben, facebook-on, ) 3. Online és offline is reklámozom / reklámozni fogom 4. Sehol sem fogom reklámozni. Kellene? (Igen! ) A domain név szempontjai, fontossági sorrendben, ha csak offline reklámozod a honlapod: 1. Rövid 2. Könnyen megjegyezhető 3. Beszédes 4. Legyen benne a fő előny A domain név szempontjai, fontossági sorrendben, ha csak online reklámozod a honlapod:

5 1. Legyen benne a legfontosabb keresőszó 2. Beszédes 3. Legyen benne a fő előny A domain név szempontjai, fontossági sorrendben, ha online és offline reklámozod a honlapod: 1. Rövid 2. Könnyen megjegyezhető 3. Legyen benne a legfontosabb keresőszó 4. Beszédes 5. Legyen benne a fő előny 5 Példák jó domain nevekre: Beszédes: Előny: (Egyszerre van bennük az előny és a számukra legfontosabb kereső szó is.) 6. feladat Mi lesz a domain neved? Írd fel a választott domain neved, a fenti szempontok alapján! Ha több ötletet írsz fel, akkor válaszd ki, hogy melyik a legjobb. Ha több domain-t akarsz bejegyezni, akkor válaszd ki, hogy melyiken lesz tartalom

6 3. Miért a Wordpress a legjobb honlapkészítő? Mert ehhez van a legtöbb profi internet marketing kiegészítő program, mivel ehhez fejleszt programokat a legtöbb Internet Marketing guru! 6 Mivel az internet marketing guruk között a Wordpress terjedt el a legjobban, ezért ehhez fejlesztenek folyamatosan jobbnál jobb kiegészítőket (plugin-eket). A Wordpress önmagában nem feltétlenül a legjobb, hiszen számos előnye van a Joomlának, meg a Drupalnak a Wordpressel szemben, és az egyedi fejlesztésű rendszereknek is lehetnek bizonyos esetekben előnyei, de a Wordpress biztosít számodra hozzáférést a legprofibb internet marketing programokhoz! Szerintem ez a legfontosabb érv amellett, hogy a Wordpress a legjobb! 4. Ergonómia vs Design jó honlap vagy szép honlap? 7. feladat Milyen a honlapod, vagy milyen honlapot szeretnél? Karikázd be azt az egyet, amelyik a leginkább igaz! 1. Szép honlapot 2. Jó honlapot 3. Elsősorban szép honlapot, és másodsorban jó honlapot 4. Elsősorban jó honlapot, és másodsorban szép honlapot 4.1. Ergonómia Ellenőrzőlista 1. Egy új látogató 5 másodpercen belül megtudja, hogy miről szól a weboldal 2. A logó a bal felső sarokban van, és a logó egyben link a főoldalra 3. A szlogen rövid, tömör és tartalmazza az egyedi előnyödet 4. Minden szöveg kellőképpen nagy betűkkel van írva 5. A háttér színe és a betűk színe között mindenhol jó a kontraszt, ezért jól olvasható 6. Az egyes oldalak címe (URL) beszédes, nem pedig egy kódsorozat 7. A menüsor logikus felépítésű, és minden eleme állandó helyen van +1. A weboldal mobilra optimalizált (ha a célpiac, vagy a témád megköveteli)

7 4.2. Design Amíg nincs legalább 10 ügyfeled, addig a profi arculat megtervez(tet)ése idő és pénz pazarlás. Sokkal fontosabb az, hogy legyen honlapod, mint az, hogy szép honlapod legyen. Vagyis amint tudod indítsd el a honlapod, és haladj a célod felé. NE várj arra, hogy szép legyen aranyszabály: A jó legfőbb ellensége a kiváló! Inkább készíts el egy jó honlapot, mintsem, hogy arra várj, hogy kiváló honlapod legyen. 5. Mi legyen a honlapon? 5.1. Minden oldalnak legyen 1 fő célja! Nyitóoldal célja azonos az egész oldal céljával. pl. feliratkozók gyűjtése Rólunk/Bemutatkozás oldal célja: pl.szakértői hitelesség megalapozása Megrendelő oldal célja, hogy a megrendelés történjen meg, ezért onnan minden más zavaró elemet le kell venni, pl. a feliratkozási form ott ne szerepeljen Folyamatábra: Hogyan halad a látogató az oldaladon? Tervezd meg az ideális utat, amit szeretnéd, hogy a látogatók végigjárjanak a honlapodon, és támogasd őket abban, hogy az általad kijelölt úton haladjanak. Minden oldalon legyen valami direkt utasítás, hogy mi a következő lépés. Pl. cikkek alján, további ajánlott cikkek, főoldal alján feliratkozási form, stb. Ha csinálsz egy speciális kampányt, akkor a kampányból érkező forgalmat

8 mindig egy külön arra a célra létrehozott oldalra irányítsd! Kötelező szavak: 1. Ingyen (Ajándék) 2. Iratkozz fel! 3. Töltsd le! 4. Most 5. Kapcsolat 6. Ajánlatkérés / Megrendelés 7. Köszönjük 8. Adatvédelmi nyilatkozat 6. Mi legyen a háttérben? fontos dolgok a színfalak mögött A 3 legfontosabb Wordpress kiegészítő 1. All in One SEO Pack 2. Google XML Sitemaps 3. Facebook AWD All in One Mérés (Google Analytics) (KÖVETKEZŐ ALKALOMMAL MÉLYEBBEN BELEMEGYÜNK A TÉMÁBA!) 1. Használd a célokat! (legalább az oldalad fő célját mérd) 2. Figyeld, hogy milyen kulcsszavakra érkeznek az emberek a keresőkből! 3. Figyeld, hogy az egyes helyekről érkezők mennyire értékesek, és onnan próbálj nagyobb forgalmat hozni, ahonnan értékesebb látogatók jönnek. A CSALI Milyen csalira ugranának az olvasóid? Beszéljük meg! Milyen csalit tudnál még bevetni (ha az előző nem teljesítene elég jól)? Írj ötleteket!

9 Miket tudnál csomagba rendezgetni? Pl. tanulmány, plusz 3 hetes ingyen tanfolyam, plusz egy ütős checklista, és ennek már nem tudnak ellenállni. 9 Honnan fogsz látogatókat szerezni a csalit reklámozó oldalaidra? Ötleteljünk! A HÍRLEVÉL RENDSZER Milyen hírlevél küldő rendszerekkel találkoztál már? Szedjük össze együtt a listát! Mi(k) az automatikus hírlevél sorozat legfontosabb feladata(i)? IDŐVONAL (most rajzolni fogunk) Rajzolj egy vízszintes, egyenes szakaszt. A szakasz bal kézre eső végpontja a kiindulási pont, amikor feliratkozik az olvasó. A szakasz jobb kézre eső végpontja az, amikor először vásárol. Oszd fel a szakaszt az olvasó érdeklődésének kritikus pontjaira, ahogy lépésről-lépésre érik meg benne a gondolat, hogy vásárolni szeretne, míg végül vásárol.

10 Mi a problémája, mikor feliratkozik? Mi a problémája, ami miatt vásárol? 10 Milyen problémákról fogsz beszélni közben? Hány lépésből áll a folyamat a feliratkozástól az első vásárlásig? Hány napig tart a folyamat az első eladásig? ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS Az online értékesítés két legismertebb és leghatékonyabb módja: A webshop legfontosabb ismérvei: A sales oldal legfontosabb ismérvei:

11 Mennyit akarsz évente forgalmazni a weboldaladon? (Mennyi bevételt akarsz, és ehhez hány terméket kell eladnod?) 11 A stratégia lényege Kösd össze és nyíllal jelöld a rendszer irányát, és egyéb lehetséges irányokat. HONLAP CSALI HÍRLEVÉL KÜLDÉS ÉRTÉKESÍTÉS

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

A regisztráció után kiküldjük az aktiváló t. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát.

A regisztráció után kiküldjük az aktiváló  t. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát. LISTA KÉSZÍTÉS A regisztráció után kiküldjük az aktiváló emailt. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát. A feliratkozók gyűjtéséhez egy listát kell létrehoznod. (Ezen gyűjtjük az

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba. iwebma Limited

Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba. iwebma Limited Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba iwebma Limited Webstatisztikai rendszerek adatok a látogói szokásokról egyszerűek, ill. komplexek ingyenes, ill. fizetős Google Analytics

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017 Médiaajánlat 2017 Bemutató A 2017-ben indult egészségügyi portál, melynek tartalomszolgáltatója Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa. Munkásságát 2016 decemberében a Nekem szól!

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA BUSINESS GAINER SZEMÉLYI EDZŐK, KONDITEREMEK ÉS WEBSHOPOK SZÁMÁRA Ha egy sikeres vállalkozást szeretnél, több klienssel, több bevétellel és szabadidővel, akkor jó helyen jársz. A megoldásainkkal ezek elérhetővé

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató SALES HOUSE + TECHNOLÓGIAI SZOLGÁLTATÓ Ecommerce monetizációs megoldások és lehetőségek A Vásárlók alapvetően

Részletesebben

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban VI. Építő Marketing Szeminárium 2014. november 13. Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban Rajki Diána, Build-Communication Kft. ügyvezető igazgató Online marketing tervezése

Részletesebben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben 1. Használati szokások 2. A mobil értéke 3. Mobilra specializált megoldások 4. Mobil élmény Nomophobia főnév Mobiltelefon mentességtől, hiánytól való félelem

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook?

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Gombos Zsolt Fehér Márton Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? I. A hirdetési rendszerek működése 2 Szőnyegbombázó vs. mesterlövész 3 Google AdWords Keresési

Részletesebben

INSPIRÁCIÓK CÉGES BLOGOLÁSHOZ. A tartalomtól a tartalommarketingig HRENKO Online Marketing Inspirációk workshop 2015. március 13.

INSPIRÁCIÓK CÉGES BLOGOLÁSHOZ. A tartalomtól a tartalommarketingig HRENKO Online Marketing Inspirációk workshop 2015. március 13. INSPIRÁCIÓK CÉGES BLOGOLÁSHOZ A tartalomtól a tartalommarketingig HRENKO Online Marketing Inspirációk workshop 2015. március 13. Google Ground I. MIÉRT ÍRJUNK BLOGOT? A céges blogolás gyakorlati előnyei

Részletesebben

Online marketing a gyakorlatban

Online marketing a gyakorlatban Online marketing a gyakorlatban Kezdőlépések KKV-knak Barátfalvy Sándor www.mazuri-marketing.com sandor@mazuri-marketing.com +36-30/279-3579 Miről fogunk beszélgetni? Az online marketing elemei Kulcsszavak

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR

KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR MI AZ ALAPVETŐ PROBLÉMA? FELÉPÍTÜNK MARKETING KAMPÁNYOKAT ALKALMAZUNK ADWORDS-ÖT, FACEBOOKOT, EGYÉB ONLINE ÉS OFFLINE MÉDIA MEGJELENÉST, WEBÁRUHÁZAT

Részletesebben

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban 2018. december 4. Nemzeti Agrárgazdasági kamara Gandera Balázs balazs.gandera@intren.hu Full service digitális ügynökség Az INTREN-nél digitalis marketing ökoszisztémák

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture.

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. Érjük el a 2012-ben építkezni, felújítani szándékozó magyar lakosságot A kampány célja: -Elérni a 2012-ben építkező és felújító lakosságot

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Adatvédelem & Cookie szabályzat

Adatvédelem & Cookie szabályzat Adatvédelem & Cookie szabályzat 1. Adatvédelmi & Cookie Szabálzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a www.folandrol.hu weboldal által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe.

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe. Honlapelemzés A honlapelemzés kimutatja, hogy a honlap mennyire keresőbarát az adott kulcsszóra. Dátum: June 03, 2014 GYORSASÁG MÁSODPERC 0.13 KILOBYTES 26.08 KÉRÉSEK 31 Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik.

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert A sikeresség három szintje Hatékony Üzemeltetés A legjobb webáruház sem ér semmit, ha nem működtetjük megfelelően Vevőbarát kialakítás Hiába az erős webáruház

Részletesebben

Györke-Szász Kata. Marketing Konferencia, Budapest Október 12.

Györke-Szász Kata.  Marketing Konferencia, Budapest Október 12. Györke-Szász Kata E-mail Marketing Konferencia, Budapest 2016. Október 12. Mi az e-mail marketing? Email marketing a direkt marketing egy formája, amely az e-mailt használja kommunikációs csatornának Email

Részletesebben

minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01.

minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01. minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01. Weboldal 1. Előkészítés 1.1. Anyaggyűjtés 1.2. Kutatás 2. Tervezés 3. Kivitelezés 3.1. Drótváz 3.2. Grafikus tervezés 3.3. Programozás

Részletesebben

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6 axio market webbolt 1 / 6 minta egy kész webboltra 2 / 6 Dizájn A színek, dizájn beállítását az axiomarket végzi. Egyedi igény szerint az oldal struktúrája is változtatható. A webbolt a http://boltnev.axiomarket.hu

Részletesebben

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere Losonczi György 2010 A kutatás célja és menete 1. Versenyképesség tényezőinek maghatározása kritériumrendszer felállítása 2. A

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita Online Üzlet Kiépítése Tréning Sorozat 002 MÁSODIK RÉSZ A TE Sikeredért! Köszöntelek az online üzlet kiépítése tréning második részéhez tartozó munkafüzetben. Hogy ne csak gondolat maradjon a tréning,

Részletesebben

MSZÉSZ XLII Közgyűlés. Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18

MSZÉSZ XLII Közgyűlés. Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18 MSZÉSZ XLII Közgyűlés Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18 Aktuális online sales és marketing témák TÉMÁK: - DIREKT ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK - VERSENYJOGI TÖRVÉNYEK VÁLTOZÁSA MIATT -A GLOBÁLIS

Részletesebben

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly Google Analytics és mérési lehetőségei Békési Károly Tartalom Mi a Google Analytics, és mire jó? Gyors kezdéshez Gyakorlati alkalmazások Következtetések Bemutatkozás - ez itt nem a reklám helye Békési

Részletesebben

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 és Microsoft Dynamics CRM Online 2013 ősze Először is érdemes a megfelelő munkaterületet

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

Internet penetráció Magyarországon 72%

Internet penetráció Magyarországon 72% Bemutatkozás Kik vagyunk? Internet penetráció Magyarországon 72% Facebook felhasználók 5 000 000! Naponta aktív: 2 500 000 Mobiltelefon előfizetések száma 11 580 000 Mi a social media / közösségi média?

Részletesebben

Hogyan indul egy weboldal marketingezése? II. rész

Hogyan indul egy weboldal marketingezése? II. rész Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hogyan indul

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

Weboldal készítés kérdőív

Weboldal készítés kérdőív Weboldal készítés kérdőív Az alábbi kérdéseket a honlap készítés kezdő fázisában szoktam feltenni az ügyfeleimnek. A kérdőív rendeltetése: - hogy a legmegfelelőbb arculat kialakításához a lehető legtöbbet

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány. Media Hungary, május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank

Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány. Media Hungary, május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány Media Hungary, 2017. május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank 1 TARTALOM Banki szektor bemutatása Tipikus konverziós utak 2 Banki termékek az Online értékesítés szerepe

Részletesebben

Automatizált Marketing Webshopoknak

Automatizált Marketing Webshopoknak Automatizált Marketing Webshopoknak Kocsis Márk üzletágvezető, Digitális Marketing Tanácsadás linkedin.com/in/kocsismark Konverziós költség CPC / Konv. arány CPC függ: hirdetési csatorna hirdetői verseny,

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

TOBORZÁS. Szempontok és segédletek gyűjteménye a tanulótoborzáshoz és beíratáshoz. 1/8. EMIR Azonosító: TÁMOP-3.2.

TOBORZÁS. Szempontok és segédletek gyűjteménye a tanulótoborzáshoz és beíratáshoz. 1/8. EMIR Azonosító: TÁMOP-3.2. Apertus Közalapítvány NFT Iroda 1088 Budapest, Múzeum u. 17. Telefon: +361-411-5750 Fax: +361-209-3742 http://www.apertus.hu e-mail: iroda@apertus.hu EMIR Azonosító: TÁMOP-3.2.1-08/1/A-2009-0001 TOBORZÁS

Részletesebben

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA: A Dolce Travel Kft az Utas személyes adatait csak az Utas hozzájárulása (foglalása és/vagy regisztrációja), vagy jogszabály kötelező előírása alapján kezeli. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA:

Részletesebben

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal!

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Jelen lenne a jó szakemberek karrierépítési folyamatának minden állomásán? Közvetlenül és hatásosan kommunikálna feléjük? Igen? Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Mivel

Részletesebben

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21.

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21. Marketing cégelemzés For-Max Kft. 2011. december. 21. Iránypontok a következő évhez, hogy az általad tervezett 5%-os növekedéshez közelebb kerüljön a céged 2012-ben Kedves László! Mielőtt megnézzük, hol

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

A BRIEFTŐL A HATÁSVIZSGÁLATOKIG

A BRIEFTŐL A HATÁSVIZSGÁLATOKIG Tervezés-Kutatás Gyak.3. A BRIEFTŐL A HATÁSVIZSGÁLATOKIG Az ügynökség munkája Coldrex 3 D reklám a Blahán Hogyan készülhetett? 2012.január feladat? - célmeghatározás? - elvárások? - kivitelezés? - elfogadás?

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre Regisztráció 1. lépés: Regisztráció Kattintson a Regisztráció fülre 2. lépés: Regisztráció Adja meg nevét (lehet keresztnév is, de teljes név is) és e-mail címét (működő címre van szükség) Klikkeljen abba

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Sorsz. Feladat Időtart. Ütemezés Új arculattal jelenjen meg a portál: főoldalhoz 1.1

Sorsz. Feladat Időtart. Ütemezés Új arculattal jelenjen meg a portál: főoldalhoz 1.1 1. sz. Melléklet Szakmai ajánlat Sorsz. Feladat Időtart. Ütemezés Új arculattal jelenjen meg a portál: főoldalhoz 1.1 (nyitólap) és al/főmenükhöz új design és a hozzájuk 1 hónap tartozó színvilág (template)

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

ÁRLISTA ONLINE ÜZLETI MEGJELENÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ. ÉRVÉNYES : től visszavonásig

ÁRLISTA ONLINE ÜZLETI MEGJELENÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ. ÉRVÉNYES : től visszavonásig ÁRLISTA ONLINE ÜZLETI MEGJELENÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ ÉRVÉNYES : 2016.01.01-től visszavonásig SZOLGÁLTATÁSAINK TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MANAGEMENT TÁJÉKOZTATÓ WEBOLDAL ÉS WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni?

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni? Szolgáltatásaink Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért Készülékfüggetlen megjelnítés. Google AdWords fizetős hirdetések Szeretne a Google találati lista elején állni? Arculattervezés az egységes

Részletesebben

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel?

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel? KKV marketing felmérés 2009 IV. avagy mit mond 1 300 cégvezető * a marketingjéről Miklovicz Norbert kkv marketing szakértő Kis- és középvállalkozási marketing felmérésünk 2009 elején indult útjára; célom

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Hatékonyságnövelés webáruházaknak

Hatékonyságnövelés webáruházaknak 2010. 04.14. Hatékonyságnövelés webáruházaknak...avagy több vevő azonos költségből Zajdó Csaba Vásárlási folyamat Vásárlási folyamat: Az a folyamat, amin keresztül egy új látogatóból áruházunk vásárlója

Részletesebben

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal?

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Tartalomjegyzék 1. MI AZ A LANDING PAGE?... 3 2. MILYEN CÉLLAL KÉSZÍTHETŐ LANDING PAGE?... 3 3. AKKOR MOST MI A KAPUOLDAL?... 3 4. HOGY NÉZETT KI PÁR ÉVVEL

Részletesebben

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES)

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) 3 KIEMELT EK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) TARTALOM TÍPUSÚ RANGSOROLÁS TÍPUSÚ KIEMELÉS ONLINE MÉDIA JELLEGŰ OFFLINE MÉDIA JELLEGŰ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK Amennyiben Ön a portfólionkba tartozó oldalakon vállalkozásáról,

Részletesebben

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez 1/25 Tartalom 1. Személyre szabott feliratkozói oldal. 2. Órára beállítható levélküldés. 3. Visszaolvasható levelek. 4. Automata feliratkozó oldal és QR kód. 5. Automata

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Pálinkamarketing, avagy terméknépszerűsítés proaktív cikkekkel

Pálinkamarketing, avagy terméknépszerűsítés proaktív cikkekkel Pálinkamarketing 2013-2014 Pálinkamarketing, avagy terméknépszerűsítés proaktív cikkekkel Szunyogh Gábor WESSLING Hungary Kft. 1047 Budapest, Fóti út 56. Kolumbusz és Amerika, illetve a medve és a nyuszi??

Részletesebben

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU)

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) Table of Contents 1 BEVEZETÉS 3 2 A TESZTEK ELVÉGZÉSE 3 2.1 Bejelentkezés 3 2.2 A hangpróba elvégzése a hallás utáni szövegértési teszt előtt 5 2.3 A tesztek elvégzése

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

Egészség az őszi-téli időszakban

Egészség az őszi-téli időszakban Egészség az őszi-téli időszakban SZEZONÁLIS NATÍV ÉS DISPLAY HIRDETÉSI KAMPÁNY - AJÁNLAT - Miért a WEBBeteg.hu? Google pozíció - Kiemelkedő célzott elérés A WEBBeteg stabilan az első találat a megfázással

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben