2. A termkktamogatasi szolgaltatas tartalma

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2. A termkktamogatasi szolgaltatas tartalma"

Átírás

1 Amely lktrejott egyrkszrol : az Orszaggyules Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tkr 1-3., Ad6szaln: Kkpviseletkben eljiu-6 szemkly neve: Bakos Emil mint Megrendelo (tovabbiakban: Megrendelo) masrkszrol a(z): Oracle Hungary Kft Budapest, Lechner 0don fasor 7. Cg.: Ad6szam: Kkpviseletkben eljar6 szemkly neve: Remknyi Csaba mint Vaillalkoz6 (tovabbiakban: Vallalkoz6) kozott,,az OrszriggyulCs Hivatala tiltal iizemeltetett, az Oracle Corporation altal kifejlesztctt szoftverlicenszekhez kapcsol6d6 szoftver upgrade-ek beszerzise, termiktrimogatrisi, muszaki tamogatiisi, karbantartasi Cs konzultaci6s szolgaltatasok teljesitesc (464/2012)" targyaban, az alulirott helyen ks idopontban, a kovetkezo feltktelekkel.

2 Az Orszaggyiiles Hivatala altal uzemeltetett, az Oracle Corporation altal kifejlesztett szoftver licencekhez kapcsol6d6, es az Orszaggyiiles Hivatala altal a 1. sz. mellekletben szereplo licencinegallapodasok alapjan (OLSA) hasznalt szoftverek upgradjei~ek beszerzese, termektamogatasi, iniiszaki tamogatisi, karbantartasi es konzultaci6s szolgaltatasok teljesitkse az Oracle Corporation termektamogatasra vonatkozo iranyelvei szerint, a szerzodes 1. szamu mellkkleteben felsorolt szoftver licenszekre vonatkoz6an. 2. A termkktamogatasi szolgaltatas tartalma 2.1. Vallalkozo kotelezettskget vallal arra, hogy a rendszertamogatas keretkben tcritcsmentesen IeszAllit minden program upgrade-et a Megrendelo szamara Vallalkoz6 a Platform transzfer keretkben biztositja a Megrendelo szamara, hogy a meglcvo Oracle licencit mas kornyezetben hasznalja fel, mint amire megvasarolta Vallalkozo lehetove teszi Megrendelo szamhra az Oracle Corporation altal uzemeltetett My Oracle support szolgaltatas elereset, amelynek keretkben a Megrendelo technikai tanacsokat, tippeket, termckfejlesztesekre, termkk rendelkezksre allasra vonatkoz6 informaci6kat, tamogatis beszuntetksre vonatkozo ertesitkseket, ismert problcm6kra vonatkoz6 megoldasokat, athidal6 megoldasokat n$jt Vallalkoz6 munkanapokon, munkaidoben (8:OO 6s 17:OO 6ra kozott) a telefonszamon magyar nyelvii Support szolgaltatast n$jt Megrendelo rcszcre Megrendelo a 2.4 pontban meghatarozott munkaidon tu1 a vagy a telefonszamon elerheto, angol nyelvii telefonos szolgaltatas igcnybevctelcre jogosult Vallalkozo kijelenti, hogy a jelen szerzodks 1. szamu mellekletcben felsorolt Oraclelicencekre vonatkoz6an rendelkezik gyart6i tamogatassal Vallalkoz6 a Parlamenti iilesszak idejcn: munkanapokon 7:OO-19:OO oraig angol nyelven, illetve 8:OO-17:OO orhig magyar nyelven biztosit rendelkezksre allast Vallalkoz6 a Megrendelo kcrcsere konzultaci6 kereteben koteles a jelen szerzodcs 1. szamu mellckletcben felsorolt szoftverek hasznalataval kapcsolatos, a szoftverek Megrendelo szamara elonyosebb felhasznalhsat elosegito javaslatok, megoldasok szolgaltatasara, vhltoztatasok, javitasok, fejlesztesek ajanlhsara. A konzultaci6 az Oracle My Oracle Support web alapu technikai tanacsadasanak napi 24 bras hozzaf6rcs6n keresztul val6sul meg Az Oracle szoftver licencekre vonatkoz6, a jelen szerzodcs targyht kepezo support szolgaltathsainak rcszletes leirasat a jelen szerzodes 2. szamu melleklete tartalmazza.

3 3. A teljesites helye Orszaggyiiles Hivatala, Informatikai Foosztaly, 1054 Budapest, Szecl~enyi rkp A szerzodes idotartama A jeleil szerzodes az alairasa napjatol szamitott 12 honapig hatalyos. 5. A teljesitcs igazolasa A teljesites igazolasarol ketoldaluan alairt jegyzokonyv keszul. VBllalkozo a teljesitks igazolasat kovetoen jogosult szhmla kibocsatasara. 6. Vallalkozasi dij 6.1. Vallalkozo a jelen szerzodes 2. szamu mellekleteben meghatarozott szolgaltat6sok ellenertekekent Ft + fa, vagyis brutto Ft, azaz forint, azaz negyvenkilencmillio-otvennyolcezer-nyolcvannyolc A jelen szerzodes 6.1 pontjaban meghathrozott vallalkozasi dij tartalmazza a szerzodes teljesitesehez szukseges valamennyi koltseget 6s a szerzodes idotartama alatt semmilyen jogcimen nem emelheto. 7. FizetCsi feltetelek 7.1. Megrendelo elolegfizetest nem teljesit. Vallalkozo a jelen szerzodes 5. pontjaban foglaltak szerinti teljesitesigazol6s birtokaban jogosult a szamla kiallitasara A szolg~ltat8sok ellenertekenek Megrendelo altal torteno kiegyenlitese az adott support szolgaltatasi periodusra vonatkozoan negyedevente, ut6lag a Villalkozo altal benyhjtott, jogszabalyoknak megfeleloen kiallitott szamla kezhezvetelknek napjat koveto naptol szamitott legkesobb 30 napos fizetesi hataridovel, banki atutalissal tortenik a Kbt aban foglaltak szerint. A Vallalkozo a szamlat ajanlott levelkent kuldi meg a Megrendelo reszere Megrendelo az adozas rendjerol sz evi XCII. torveny 36lA.s - 36lB.s-aiban foglaltak alkalmazasaval koteles az ellenszolgaltatast teljesiteni. Amennyiben Vallalkoz6 nem szerepel az APEH altal kozzetett koztartozas mentes ad6zoi nyilvantartasban, ugy a szhlak benyhjtasanak feltetele 30 napnal nem regebben kelt, nemlegesnek minosulo adoigazolas benyhjthsa Megrendelo Vallalkozo felk kifizetesi kotelezettsegeit a Vallalkozo Kereskedelmi es Hitelbank Zrt. altal vezetett szamu szamlaja javira va16 Atutalassal teljesiti A szamlakon a kovetkezok szerint kell a cimzest szerepeltetni: Orszaggyiiles Hivatala, 1055 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3.

4 7.6. Kesedelmes fizetes eseten Vallalkozo a Ptk. 301lA. 5-aban foglaltak szerint jogosult kesedelmi kamatra A Kozbeszerz~sekrol szolo evi CVIII. tv. (Kbt.) 125. (4) bekezdes a) pontban eloii-tak alapjin Vallalkozo kotelezettseget vallal arra, hogy nein fizet, illetve nem szamol el a szerzodcs teljesitesevel osszefiiggesben olyan koltsegeket, melyek a Kbt. 56.g (1) bckczdks k) pontja szcrinti fclt6tclcknck ncm mcgfclclo thrsashg tekintetkben meriilnek fel, 6s melyek a Vallalkozo adokoteles jovedelmenek csokkentesere alkalmasak A Kozbeszerz~sekrol sz evi CVIII. tv. (Kbt.) 125. (4) bekezdes b) pontban eloirtak alapjan Vallalkoz6 kotelezettseget vallal arra, hogy a szerzodes teljesitksenek teljes idgtartama alatt tulajdonosi szerkezetet az ajanlatkero szhmara megismerhetove teszi 6s a Kbt (5) bekezdkskben eloirt ugyletekrol a Megrendelot haladektalanul krtesiti. 8. Titoktartas 8.1. Vhllalkoz6 kijelenti, hogy a kozpenzek felhasznal~shval, a koztulajdon hasznalathnak nyilviinosshghval, htlhthat6bba tetelevel 6s ellenorzcscnek bovit6s6vel osszefiiggo egyes torvknyek m6dosit8sar61 sz kvi XXXIV. torvenyben foglaltakat ismeri, 6s tudomisul veszi..2. Villalkoz6 vhllalja, hogy a jelen szerzodks teljesitese soran a Megrendelo tevkkenyskgevel kapcsolatban tudomhsara jut6 adatokat, ismereteket ks informaciokat titokkent kezeli. E titoktartasi kotelezettskg kiterjed a Vhllalkoz6val barmilyen jogviszonyban a116 munkatarsakra, valamint a Vhllalkoz6val alv6llalkoz6i viszonyban lev6 szervezet munkatarsaira is, akiket a Vhllalkozci kiiteles erre hitell krdemliien figyelmeztetni A Megrendelij vhllalja, hogy a szerzodes teljesitese soran birtokaba keriilo dokumentaciokat, a Vallalkozo tevekenysegere 6s az altala forgalmazott szoftverekre vonatkozo egyeb informaciokat nem adja at harmadik szemelynek Megrendelo 6s Vallalkozci kiitelezettseget vallal arra, hogy a jelen szerzodes teljesitese erdekeben egyrnassal egyiittmiikodnek A felek nyilatkozatlktelre 6s intezkedesre jogosult kepviseloi: Megrendelo reszerol: Nev: Toth Jhnos Tel: Fax: janos.toth@parlament.hu

5 Nev: Megyesi Balazs Tel: Fax: A felek a szerzodks albirasbva1 felhatalmazzhk a megnevezett szemklyeket, hogy a szerzodks teljesitkse krdekkben szukskges dontksek meghozatalhnhl, a teljesitks soran felmeriilo kkrdksekben a feleket teljes jogkorrel kkpviseljkk A megnevezett szemklyek jogosultak 6s kotelesek megtenni minden olyan intkzkedkst, nyilatkozatot, amely a szerzodks teljesitkskhez szukskges, a jelen szerzodksben 6s annak mellkkleteiben foglaltakkal nem ellentktes, 6s nem minosul a szerzodks modositasanak vagy kiegkszitksknek A kijelolt szemklyek egymhs kozott valamennyi kozlkst, intkzkedkst 6s dontkst irisban rogzitenek Az egyik fkl altal a masik felnek kuldott krtesitkseket irhsban, kkzbesito utjbn, vagy postai uton ajanlott kuldemknykknt, vagy telefaxon vagy utj6n kell megkuldeni a szerzodksben meghathrozott cimre A kkzbesitovel vagy postai uton ajhnlott kuldemknykknt vagy tertivevennyel kuldott krtesitks az htvktel napjan, a telefaxon illetve utjhn kuldott krtesitks a sikeres ad6si nyugt6n feltuntetett idopontban tekintheto kkzbesitettnek. 11. EgyCb megallapodasok VBllalkoz6 csak szerzodksszerii teljesitks esetkn hivatkozhat referenciakent a Megrendelore. Az esetleges szerzodksszegks tknykt Megrendelo feltiinteti a referencia nyilatkozatban Jelen szerzodkst a Kbt (1)-(2) bekezdkseiben foglaltak krtelmkben a kozbeszerzksi eljaras nyertesekent szerzodo fkl koteles teljesiteni, 6s a szerzodks teljesitkskben 10 %-ot meghalado mertekben alv8llalkoz6 nem vesz rkszt, pknzugyi, muszaki kapaciths rendelkezksre bocsatasara nem kerijl sor VBllalkoz6 a szerzodks teljesitkskben resztvevo kozremukodok teljesitkskkrt ugy felel, mintha a munkht maga vkgezte volna el.

6 11.4. Megrendelo jelen szerzodks 4. szamu mellkkletekent csatolja az Orszaghaz es az Orszaggyiilks Irodahaza epuletknek krvknyes specialis munkarendi, munka- es tuzvkdelmi szabhlyait, amelyek betartasat a Vhllalkoz6 a muilkavkgzcs teljes idotartama alatt vallalja A jeleil szerzodks m6dosithsa kizhr6lag a evi CVIII. torveny ban meghatarozott feltktelek fennallasa esetkn, mindkkt fkl egyetcrtkskve1, a szerzodcs alairasara jogosult szemclyek altal ckgszerii alairassal tortknhet. A szerzodcs esetleges modositasar61 a Kbt. 30. (4) bekezdcse szerint hirdetmenyt kell kozzktenni a Kozbeszerzksi ~rtesitoben A Kozbeszerzksekrol sz kvi CVIII. tv. (Kbt.) 125. (5) bekezdcscben eloirtak alapjan Megrendelo koteles a szerzodkst felmondani ha a Vallalkoz6ban kozvetetten vagy kozvetlenul 25 %-ot meghalad6 tulajdoni rcszesedcst szerez valamely olyan jogi szemkly vagy jogi szemklyiskggel nern rendelkezo gazdasagi tarsasag, amely nern felel meg az 56. (1) bekezdks k) pontjaban meghatarozott feltkteleknek illetve ha a Vallalkoz6 kozvetetten vagy kozvetlenul 25 %-ot meghalad6 tulajdoni rcszesedcst szerez olyan jogi szemdly vagy jogi szemclyiscgge1 nern rendelkezo gazdasagi tarsasagban, amely nern felel meg az 56. (1) bekezdks k) pontjaban meghatarozott feltkteleknek A szerzodks az alairasa napjan 1kp hatalyba Megrendelonek 6s Vallalkoz6nak mindent meg kell tennie annak CrdekCben, hogy kozvetlen targyalasok utjan rendezzenek minden olyan nezeteltkrkst vagy vitat, amely kozottuk a jelen szerzodcssel kapcsolatban meriil fel Amennyiben az emlitett kozvetlen targyalasok a megkezdcsukto1 szamitott 15 napon belul nern vezetnek a jelen szerzodcsse1 osszefiiggcsben keletkezett jogvita - idekrtve a szerzodks lctrejottcve1, CwCnyessCgCvel, megszuntetcskve1 kapcsolatos jogvitakat is - megoldasahoz, ugy a perben eljar6 bir6sagot az Cvi 111. towcny (Pp.) rendelkezksei alapjan kell kivalasztani A jelen szerzodksben Cs mellkkleteiben nern szabalyozott kkrdksekben a kozbeszerzcsekro1 sz Cvi CVIII. towkny, a Polgari TowCnykonyv rendelkezkseit kell alkalmazni A jelen szerzodcst a felek attanulmanyozas utan, mint szanddkukkal Cs ugyleti akaratukkal mindenben megegyezot 5 eredeti pkldanyban, j6vahagy6lag irjak ala, amelyekbol harom pcldany a Megrendelot, egy pcldany a Vallalkoz6t illeti meg A jelen szerzodcs elvalaszthatatlan rcszct kkpezik a kovetkezo mellkkletek: 1. sz. mellkklet: A szolgaltatas targyat kdpezo szofkverlicenc-megallapodasok (OLSA)

7 2. sz. mellkklet: Az Oracle Corporation altal kifejlesztett szoftver licencekhez kapcsol6d6 szoftver upgradek beszerzkse, termkkthmogatasi, inuszaki tamogatasi, karbantarthsi ks konzultaci6s szolgaltatasok rkszletes ismertetkse (Technical Support Policies, TSP) 3. sz. mellkklet: Szoftverlicenc Frissitks ks Tamogaths megrendelo urlap 4. sz. mellkklet: Tuzvedelmi eloirasok, munkavkdelmi, tuzvkdelmi 6s munkarendi szabalyzat Budapest, majus 2 1. Bakos Emil T6th Jfinos gazdasagi foigazgat6 mb. foosztalyvezeto OrszfiggyiilCs Hivatala RemCnyi Csaba iigyvezeto igazgat6 Oracle Hungary Kft.

VÁLLALKOZÁSI SIEItLŐI)h,S. amely létrejött egyrészről az

VÁLLALKOZÁSI SIEItLŐI)h,S. amely létrejött egyrészről az VÁLLALKOZÁSI SIEItLŐI)h,S amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala 1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : Magyar Államkincstár 10032000-01400805-00000000

Részletesebben

l.a szerzodes targya 1.1 Javithsi 6s karbantarthsi mu&&:

l.a szerzodes targya 1.1 Javithsi 6s karbantarthsi mu&&: Amely letrejott egyriszrol : az OrszaggyulCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3., Adoszam: 15300014-2-4 1 Kepviseleteben eljar6 szemely neve: Bakos Emil, gazdasagi foigazgato mint Megrendelo

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1358. Budapest, Széchenyi rkp. 19. mint Megrendelő (továbbiakban : Megrendelő) Másrészről Genex Vállalkozás és Befektetésszervező

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE amely létrejött egyrészről a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. Székhely : 1132 Budapest, Váci út 72-74.

Részletesebben

A fentiek szerint meghatarozott egyscgarak a szerzodcs idotartama alatt semmilyen mas jogcimen nem emelhetok.

A fentiek szerint meghatarozott egyscgarak a szerzodcs idotartama alatt semmilyen mas jogcimen nem emelhetok. amely ldtrejott egyreszrol: az OrszriggyiilCs Hivatala (1 055 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3. adoszam: 153000 14-2-4 1 bankszamlaszam: MNB- 1003200-0 1400805-00000000 a tovabbiakban: Megrendelo masrkszrol:

Részletesebben

1. A szerződés tárgya Digitalizálással kapcsolatos szakértői feladatok ellátása, analitikus feldolgozás a DTT2 projekt keretében : Az Országgyűlési Kö

1. A szerződés tárgya Digitalizálással kapcsolatos szakértői feladatok ellátása, analitikus feldolgozás a DTT2 projekt keretében : Az Országgyűlési Kö VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő (továbbiakban : Megrendelő) másrészről azemiba Kereskedelmi Kft. 1112

Részletesebben

ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés flivatala székhely : 1055 Budapest, Kossuth L. tér 1-3. adószám : 15300014-2-41, PIR szám : 300014 Pénzforgalmi számlaszám : 10032000-01400805-00000000

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, masreszről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

A Vallalkozo altal kkszitendo tervek, dokumentumok Megrendelo altali ellenorzcscre Cs elfogadasara vonatkoz6 szabalyok:

A Vallalkozo altal kkszitendo tervek, dokumentumok Megrendelo altali ellenorzcscre Cs elfogadasara vonatkoz6 szabalyok: Amely letrejott egyreszrol : az OrszaggyulCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tkr 1-3., Ad6szhm: 15300014-2-41 Banksz~mlasz~m: 10032000-01400805-00000000 mint Megrendelo (tovabbiakban: Megrendelo)

Részletesebben

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS egyrészről : Országgyűlés Hivatala székhelye : 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., adószáma : 15300014-2-41 mint Vevő (a továbbiakban : Vevő"), másrészről : Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

1. A szerződés tárgya 1.1. Az 1. számú mellékletben részletesen körülírt műszaki specifikációval rendelkező nagy beolvasási sebességű könyvszkenner (f

1. A szerződés tárgya 1.1. Az 1. számú mellékletben részletesen körülírt műszaki specifikációval rendelkező nagy beolvasási sebességű könyvszkenner (f 'RAM Digitalizált törvényhozási tudástár 2. (EKOP-2.1.24-2013-2013-0001) VALLALKOZASI SZERZODES amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES 11 r SZÁLLÍTÁSI SZERZODES amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest,

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak: III. SZAKASZ: ELJÁRÁS III.1) Adminisztratív információk

Fő tárgy: További tárgyak: III. SZAKASZ: ELJÁRÁS III.1) Adminisztratív információk 5. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI

Részletesebben

Ajánlati felhívás- Oracle (552/2014)

Ajánlati felhívás- Oracle (552/2014) Ajánlati felhívás- Oracle (552/2014) Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/43 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyíílés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : 10032000-0140o805-00000000 mint Megrendelő (továbbiakban

Részletesebben

1. A szerződés tárgya A Szállító kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés 2. számú mellékletében meghatározott tisztítószereket, tisztítóeszközök

1. A szerződés tárgya A Szállító kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés 2. számú mellékletében meghatározott tisztítószereket, tisztítóeszközök SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS műszaki támogatás és karbantartás (support) szolgáltatás nyújtásáról amely létrejött egyrészről az ORACLE Hungary Kft. 1123 Budapest, Alkotás út 17-19. Cégjegyzékszám : 01-09-264442

Részletesebben

5. VÁLLALKOZÁSI SZLRZÓ' DÉS

5. VÁLLALKOZÁSI SZLRZÓ' DÉS 5. VÁLLALKOZÁSI SZLRZÓ' DÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth L. tér 1-3.), mint Megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről a KárpátPress Művészeti és

Részletesebben

I. A szerződés tárgya A Megrendelő megrendeli, a Vállalkozó elvállalja a szerződés l. számú mellékletében meghatározott műszaki követelményeknek

I. A szerződés tárgya A Megrendelő megrendeli, a Vállalkozó elvállalja a szerződés l. számú mellékletében meghatározott műszaki követelményeknek VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (4. SZÁMÚ RCSZA.IÁNLATI -íoz) amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. l9.), mint megrendelő (továbbiakban : Megrendelő), másrészről demax

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala Fidesz Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képvisel csoportja 1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3 mint megrendelő (a továbbiakban

Részletesebben

- 4 db Chester fotel - 766x847~1100 rnm befogla16 mcretu, I. oszt. szlovcn tolgy

- 4 db Chester fotel - 766x847~1100 rnm befogla16 mcretu, I. oszt. szlovcn tolgy amely Ittrejdtt az OrsziiggyiilCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tq 1-3., Ad6szh: 15300014-2-41 BankszSunlaszh: M~LK 10032000-01400805-00000000. Ktpviseleteben eljk6 szerntly neve: Bakos Emil, gazdasigi-6s

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött: az Országgyűlés Hivatala, Jobbik Parlamenti Frakció 1358. Budapest, Széchenyi rkp. 19., Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám:MÁK10032000-00292203-00000000 Képviseletében

Részletesebben

2. Teljesítés helye. Az Országgyűlés Irodaháza (Budapest, V. Széchenyi rkp. 19.).

2. Teljesítés helye. Az Országgyűlés Irodaháza (Budapest, V. Széchenyi rkp. 19.). r VÁll ZÁSI SZE Z s amely létrejött egyrészről az rszággyfés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.), mint megrendelő - továbbiakban : egg egndelő, másrészről az MTI Magyar Távirati Iroda Zártkög

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya FŐBB SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK A jelen szerződéstervezetet a felek a szerződéskötés során az ajánlatban megadott és a szerződéstervezetben üresen hagyott feltételekkel és adminisztratív elemekkel kiegészítik.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. (1357 Budapest, Kossuth L. tér 1-3.), mint Megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. (1357 Budapest, Kossuth L. tér 1-3.), mint Megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth L. tér 1-3.), mint Megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről a Századvég Gazdaságkutató Zrt.

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a. Székhely:..; Cégjegyzékszám:..; Adószám:.;

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE amely létrejött egyrészről a udapestí Elektromos Művek Nyrto Székhely : 1132 Budapest, Váci út 72-74. Adószám:

Részletesebben

Orsziggyiilks Hivatala, Orsziggyiilksi Konyvthr, az Orszhghiz kpiilete, 1055 Budapest, Kossuth L. tkr 1-3.

Orsziggyiilks Hivatala, Orsziggyiilksi Konyvthr, az Orszhghiz kpiilete, 1055 Budapest, Kossuth L. tkr 1-3. amely littrejott egyrkszrbl: az OrszkggyiilCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos titr 1-3. ad6sziim: 15300014-2-41 banksziimlasziim: MAK ~OO~~OO-OI~OO~O~-OOOOOOOO) mint megrendelo, a toviibbiakban:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Kossuth L. tér 1-3.), mint Megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről az OGYS Consulting Vezetési és

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (székhelye: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. MÁK pénzforgalmi számla száma: 10032000-00300939-00000017; adószáma:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) Asz : 15300014-2-41 mint megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről : a Belváros-

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja 1055 Bud

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja 1055 Bud VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Képviseletében eljáró

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS l VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3) mint megrendelő (a továbbiakban : Megrendelő), másrészről a : Schindler Hungária Lift

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. adószám : 15300014-2-41) a továbbiakban : Megrendelő másrészről : Mészárosné Hartai Krisztina

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Kossuth L. tér 1-3.), mint Megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről a STRATIS Vezetői és Informatikai

Részletesebben

SZALLITASI SZERZŐDÉS

SZALLITASI SZERZŐDÉS SZALLITASI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest, Ezred

Részletesebben

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltetelekkel.

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltetelekkel. Ainely lktrejott egyrkszrol: az Orszaggyules Hivatala 1054 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3. Ad6szhm: 153000 14-2-4 1 Bankszainlaszhin: 10032000-0 1400805-00000000 KkpviseletCben eljhro szemely neve: Bakos

Részletesebben

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/81 Vállalkozási szerződés keretében

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet)

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Amely létrejött egyrészről: VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Név: Országos Egészségfejlesztési Intézet Székhely: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. PIR szám: 630061 Adószám: 16606416-2-43 Statisztikai

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐ ÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐ ÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐ ÉS Amely létrejött egyrészről : Országgyűlés Hivatala Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő (továbbiakban

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

egyrészről a/, 0-, ruággyffiés Hivatala! 358 Budapest. ~_zéchcnyí 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelt>

egyrészről a/, 0-, ruággyffiés Hivatala! 358 Budapest. ~_zéchcnyí 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelt> '~VALLAL ZÁSI SZEll2C 51)í~S egyrészről a/, 0-, ruággyffiés Hivatala! 358 Budapest. ~_zéchcnyí 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelt> Bnwogroup ReT,dszerház (1145 Budapest, li,ivilág u. 50-51)

Részletesebben

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről 1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R ZİDÉS. mely létrejött az alulírott napon és helyen, az alábbi felek között, az alábbi feltételekkel:

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R ZİDÉS. mely létrejött az alulírott napon és helyen, az alábbi felek között, az alábbi feltételekkel: S Z Á L L Í T Á S I S Z E R ZİDÉS mely létrejött az alulírott napon és helyen, az alábbi felek között, az alábbi feltételekkel: Szállító neve: Bravogoup Rendszerház Kft. Címe: 1145 Budapest; Újvilág u.

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

Szállítási szerződés a. Fővárosi Vízművek Zrt. és a. Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt.,

Szállítási szerződés a. Fővárosi Vízművek Zrt. és a. Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt., Szállítási szerződ a a Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt., NET 54 Üzleti Kommunikáció Kft. között A KEF által megkötött KM0101NETH11 számú keretmegállapodás alapján

Részletesebben

1. A szerződés tárgya Az Állami Számvevőszék költségvetési évekre vonatkozó költségvetési beszámolóinak könyvvizsgálata és az azokra vonatk

1. A szerződés tárgya Az Állami Számvevőszék költségvetési évekre vonatkozó költségvetési beszámolóinak könyvvizsgálata és az azokra vonatk VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth L. tér 1-3. Adószám : 15300014-2-41 Számlaszám : 10032000-0 1400805-00000000 mint Megrendelő, (továbbiakban

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) adószáma: 15450494-2-12, számlaszáma: Kereskedelmi

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről : a BOHUS Alarm System Kft.

Részletesebben

Székhely: 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 37. Cégjegyzékszám: 02-09-072379

Székhely: 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 37. Cégjegyzékszám: 02-09-072379 2. számú melléklet MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS mely létrejött egyrészrıl: a Zsolnay Örökségkezelı Nonprofit Kft. mint Megbízó (a továbbiakban: Megbízó), Székhely: 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 37. Cégjegyzékszám: 02-09-073887

Részletesebben

2. Teljesítési határidő Az 1.1. pontban foglalt feladat ellátásának ütemezése : a szerződéskötést követően IV.15. napjáig egy tanulmány elk

2. Teljesítési határidő Az 1.1. pontban foglalt feladat ellátásának ütemezése : a szerződéskötést követően IV.15. napjáig egy tanulmány elk VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről : másrészről a(z) az Országgyűlés Hivatala Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Képviseletében

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

KepviseletCben eljhr6 szemcly neve: Rakos Emil, gazdashgi 6s miikodtetcsi faigazgat6-he1 yettes mint Megrendelo (tovhbbiakban: Megrendelo)

KepviseletCben eljhr6 szemcly neve: Rakos Emil, gazdashgi 6s miikodtetcsi faigazgat6-he1 yettes mint Megrendelo (tovhbbiakban: Megrendelo) Arnely lktrejott : az OrszaiggyitlCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3., Ad6~h: 15300014-2-41 Banksaas*: M k 10032000-0 1400805-00000000. KepviseletCben eljhr6 szemcly neve: Rakos Emil, gazdashgi

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t -

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t - S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t - amely létrejött egyrészrıl az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fı tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester,

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Oracle (552/2014).

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Oracle (552/2014). Tájékoztató az eljárás eredményéről - Oracle (552/2014). Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/69 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzgdo Fclek, ltozott az alulirott helye11 6s idopontban az alibbi feltktelek szerint:

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzgdo Fclek, ltozott az alulirott helye11 6s idopontban az alibbi feltktelek szerint: Amely Idtrejiitl cgyr$s~riil: ax OrszBggyri'ali?s 13ivatala 1055 Budapest, Kossuth I,ajos t6r 1-3. Adbs~int: 15300014-2-41 li3anlts~irsllaszirn: 10032000-01400805-00000000 K6pviselet6ben elj5r6 szemkly

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Kegyeleti közszolgáltatási szerződés. Mely létrejött az alábbi napon és helyen a Tulajdonos és Üzemeltető között az alábbi feltételekkel:

Kegyeleti közszolgáltatási szerződés. Mely létrejött az alábbi napon és helyen a Tulajdonos és Üzemeltető között az alábbi feltételekkel: Kegyeleti közszolgáltatási szerződés Mely létrejött az alábbi napon és helyen a Tulajdonos és Üzemeltető között az alábbi feltételekkel: Tulajdonos: Neve: Lenti Város Önkormányzata Címe: 8960 Lenti, Zrínyi

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth L. tér 1-3.), mint Megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet

Részletesebben

BIZTOSITASI SZERZŐDÉS

BIZTOSITASI SZERZŐDÉS 00 Otp Garancia OTP Garancia Biztosító Zrt. Vagyonbiztosítási, llzleti- és Bróker Igazgatóság 2. SZ. PÉLDÁNY BIZTOSITASI SZERZŐDÉS LEVÉLCÍM: 1 146 BUDAPEST, ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ÚTJA 1/C. CÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

VALLALKOZASI SZERZODES

VALLALKOZASI SZERZODES v v vv a VALLALKOZASI SZERZODES amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : 1Vlegrendeló, másrészről az EX-LH Számítástechnikai

Részletesebben

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltctelekke1.

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltctelekke1. Amely lctrejott egyrkszrol: az Orszaggyul6s Hivatala 1054 Budapest, Kossuth Lajos tcr 1-3. Ad6szim: 1530001 4-2-41 Banksziimlaszim: 10032000-0 1400805-00000000 KCpviselet6ben eljar6 szemcly neve: Bakos

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S mely létrejött az alulírott napon és helyen, az alábbi felek között, az alábbi feltételekkel: Szállító neve: FORT Kereskedelmi Kft Címe: 1071. Budapest, Dózsa Gy.

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MOBIL SÁVVIZSGÁLAT KIÉRTÉKELŐ PROGRAM LÉTREHOZÁSA TÁRGYÁBAN amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság székhely: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. adószáma:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET Szerződés száma: VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET amely létrejött a HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1087 Budapest, Kerepesi

Részletesebben

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS A jelen bérleti szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15.

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

Debreceni Egyetem. Burgonyatermesztés gépeinek beszerzése a Debreceni Egyetem részére AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ 2014.

Debreceni Egyetem. Burgonyatermesztés gépeinek beszerzése a Debreceni Egyetem részére AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ 2014. Debreceni Egyetem AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Burgonyatermesztés gépeinek beszerzése a Debreceni Egyetem részére 2014. T a r t a l o m j e g y z é k I. ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐK SZÁMÁRA 1. Felhívás ajánlattételre

Részletesebben

Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata. kozott letrejott

Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata. kozott letrejott Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata es Metacom'96 Bt. kozott letrejott VALLALKOZASI SZERZODES Budapest, 2008.03.06..oldal VALLALKOZASI SZERZODES amely letrcjott egyreszrol Nev: Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata

Részletesebben

MEGBIZASI SZERZODES. I. Altalanos rendelkezesek

MEGBIZASI SZERZODES. I. Altalanos rendelkezesek MEGBIZASI SZERZODES Amely letrejott egyreszrol a a Koros-Tisza Menti Onkormanyzatok Hulladekrekultivacios Tarsulasa cim: 5451 Ocsod, Kossuth ter 1. adoszama: 15784946-1-16 bankszamlaszama: 69800061-11031947-00000000

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő), másrészről a : KIPSZER Klíma Controll

Részletesebben

99999 Informatika Kft. (1 037 Budapest, Jablonka ut 7 1.) Adoszh: Cg.: mint vallalkoz6 (tovabbiakban: Vallalkoz6)

99999 Informatika Kft. (1 037 Budapest, Jablonka ut 7 1.) Adoszh: Cg.: mint vallalkoz6 (tovabbiakban: Vallalkoz6) OrszaiggyiilCs Hivatala (1054 Budapest, SzCchenyi rkp.l9.), Ad6szh: 153000 14-2-4.1 mint megrendelo (tovabbiakban: MegrendelB), 99999 Informatika Kft. (1 037 Budapest, Jablonka ut 7 1.) Adoszh: 1 3 854964-2-4

Részletesebben

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel)

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/96 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

A KBT ÉRTELMEZÉSE

A KBT ÉRTELMEZÉSE A KBT. 305. ÉRTELMEZÉSE A szerződés teljesítésére a Kbt. 305. -ában foglaltak az irányadók, mely szabályozás 2010. szeptember 15-én módosításra került. Az előírások az ajánlattevőként és az ajánlatkérőként

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata 5741-Kétegyháza, Fő tér 9. AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése 2009. Tartalomjegyzék ajánlatkérési dokumentációhoz Útmutató

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése TARTALOMJEGYZÉK I. ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK 1. A dokumentációban előforduló kifejezések 2. A közbeszerzési eljárás lebonyolításának

Részletesebben

ny. száma: MO / 119 / 2010. ny. száma: 720062 ikt. száma: II/4393/2010. ikt. száma: 946/2010 VÁLLALKOZÁSI SZERZÕDÉS T a r t a l o m

ny. száma: MO / 119 / 2010. ny. száma: 720062 ikt. száma: II/4393/2010. ikt. száma: 946/2010 VÁLLALKOZÁSI SZERZÕDÉS T a r t a l o m Megrendelõ Vállalkozó ny. száma: MO / 119 / 2010. ny. száma: 720062 ikt. száma: II/4393/2010. ikt. száma: 946/2010 VÁLLALKOZÁSI SZERZÕDÉS T a r t a l o m 1./ A szerzõdés tárgya 2./ Teljesítési határidõ

Részletesebben

LICENCSZÁLLÍTÁSI ÉS LICENCKÖVETÉSI SZERZŐDÉS

LICENCSZÁLLÍTÁSI ÉS LICENCKÖVETÉSI SZERZŐDÉS LICENCSZÁLLÍTÁSI ÉS LICENCKÖVETÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Székhelye: H-1134 Budapest, Váci út 45. B. épület Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-043108 Bankszámlaszáma:

Részletesebben

Digitalizált t rvényhozási tudástár 2. (EKOP ) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött e-,yrészról: az Ország " és Hivatala 1055 B

Digitalizált t rvényhozási tudástár 2. (EKOP ) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött e-,yrészról: az Ország  és Hivatala 1055 B Digitalizált t rvényhozási tudástár 2. (EKOP-2.1.24-2013-2013-0001) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött e-,yrészról: az Ország " és Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő továbbiakban

Részletesebben

Vállalkozási szerzodés

Vállalkozási szerzodés Vállalkozási szerzodés amely létrejött egyrészrol Név: Ózd Város Önkormányzata Székhely: 3600 Ózd, Városház tér 1. Képviselo: Fürjes Pál polgármester telefon: 48/574-100 fax: 48/574-198 Email: furies.pal@ozd.hu

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 3. rész

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 3. rész ~. ~.1- ocbká -0000-,LQÁC SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 3. rész amely létrejött egyrészről a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság KEF azonosító: 20030 Székhely: 1081 Budapest,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata székhelye: 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. telefon: 06-1-289-2100 adószáma: 15523002-2-43 számlaszáma:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9 Bajnai Sándor-Metternich kastély turisztikai célú fejlesztése tárgyú, GINOP-7.1.1-15-2015-00004 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges építési és restaurátori tevékenység ellátása vállalkozási

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

i. Aszerződés tárgya 1.1 Vállalkozó elvégzi az Országház, az Országgyűlés Irodaháza és a Balassi Bálint utcai épületek területén lévő hűtő-fűtő, légke

i. Aszerződés tárgya 1.1 Vállalkozó elvégzi az Országház, az Országgyűlés Irodaháza és a Balassi Bálint utcai épületek területén lévő hűtő-fűtő, légke VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészr l : az Országgyíllés hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., Adószám : 15300014-2-41 Képviseletében eljáró személy neve : Bakos Emil gazdasági és

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS IBM LOTUS LICENCEK SZOFTVERKÖVETÉSE

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS IBM LOTUS LICENCEK SZOFTVERKÖVETÉSE NEMZETI MÉDIA ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG mely létrejött egyrészről a SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS IBM LOTUS LICENCEK SZOFTVERKÖVETÉSE Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Székhely: 1015 Ostrom utca 23-25 Adószám: 15775883-2-41

Részletesebben

egyuttes sz6hasznilatban a szerziido Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alibbi feltdtelekkel.

egyuttes sz6hasznilatban a szerziido Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alibbi feltdtelekkel. Amely 1Ctrejott egyrcszrolaz : OrszaggyCilCs Hivatala Fidesz-Magyar Polghri SzovetsCg Orsz~ggyiilCsi KCpvisel6csoportja 1055 Budapest, Kossuth Lajos t6r 1-3. KCpviseletCben eljir6 szemcly neve: Rogdn Antal,

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Név: Gyulai Közüzemi Kft. Székhely: 5700 Gyula, Szent László u. 16. Képviselő: Daróczi László, ügyvezető igazgató Cégjegyzékszám: 04-09-003599 Adószáma:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

amely létrejött egy-észről az

amely létrejött egy-észről az r 8 VALI I ZÁSI SZ, Z amely létrejött egy-észről az szággytálés 1ivatala 1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : Ml agyar Államkincstár 10032000-01400805-00000000

Részletesebben