NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435"

Átírás

1 NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

2 2 3 BÁRMI LEHETSÉGES ÉS MÉG ANNÁL IS TÖBB MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebbek hagyományos traktorok a New Holland kínálatában. Az új széria csúcsmodellje, a T8.435-ös, és a széria többi tagja is, Cursor 9-es erőforrásokkal szereltek; az ECOBlue HI-eSCR technológiás motorok pedig megfelelnek még a legszigorúbb, Tier 4B károsanyag kibocsájtási előírásoknak is. A kiemelkedő teljesítmény pedig garantált, hiszen a széria minden tagja még erőteljesebb lett, mint az elődmodellek voltak: ugyanis mind a maximális, mind a névleges teljesítmény megnövekedett. Szembetűnő gyakorlati előnye az új erőforrásoknak a gyorsabb reakcióképesség, amely a T8-as traktorokat jellemzi változó terhelési viszonyok esetén. A motorteljesítmény menedzsmentből eredő nagyobb extra teljesítmény jól kihasználható a nagyobb hidraulikus vagy TLT teljesítményt igénylő műveleteknél, valamint szállításkor. A T8.380-as esetében ez például 71 LE többletteljesítményt jelent. A LEGNAGYOBB KÉNYELEMBEN A New Holland Sidewinder II kezelői kartámaszát úgy tervezték, hogy a traktor a lehető legkevesebb fáradtsággal irányítható legyen. Minden funkció kezelőszerve jól látható, azonosítható és egy ujjal irányítható. A legcsendesebb kabin 68 db zajszinttel, és kategóriájának legtágasabb belső terével zavartalan 360 fokos, körkörös kilátást garantál. A Comfort Ride kabinrugózás pedig a legnehezebb terepen is tökéletesen működik. MAXIMÁLISAN SOKOLDALÚ A T8 traktorok hosszú tengelytávja kivételes stabilitást garantál mind a szántóföldön, mind az utakon. Ehhez egyedülálló manőverező-képesség párosul, amelynek köszönhetően az erőgépek a hagyományos és a nehéz szántóföldi munkaműveletek esetében is a legjobb választásnak bizonyulnak. A T8-asok a könnyebb, másodlagos szántóföldi munkálatok végrehajtására, de országúti vontatáshoz is ideálisak. Döntse el, hogy T8-as erőgépét Ultra Commanddal, mint a legerősebb full-powershift váltóművel, vagy a felülmúlhatatlan Auto Command fokozatmentes sebességváltóval kéri. Az integrált gyári mellső függesztés és front TLT kihajtás segítségével front függesztésű munkagépek széles skálája üzemeltethető. ALACSONYABB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK Ami az új T8 sorozat üzemeltetés költségeket illeti, a megújult, ECOBlue HI-eSCR technológiás gépeinek üzemeltetése semmivel sem kerül többe, mint az elődszéria fenntartása. Sőt, az üzemanyag-megtakarítást továbbra is 10%-kal kedvezőbb, mint azt a T8000-es széria Tier 3-as gépeinél megszokhattuk ez természetesen a kivételesen hatékony ECOBlue HI-eSCR technológiának köszönhető. A megújult automata szántóföldi üzemmóddal az Ultra Command a leghatékonyabb full-powershift váltó a piacon. Az Auto Command váltóval a költségek még inkább csökkennek, miközben a motor és a váltó a hatékonyság legfelsőbb fokát éri el. A hosszú szerviz-intervallumok mérsékelt károsanyag-kibocsátással egészülnek ki, mindezeknek köszönhetően a T8-as még sosem volt ilyen költségkímélő.

3 PONTOSAN AZ, AMI A MOTORHÁZON SZEREPEL A T8 traktorok az elődmodellekhez viszonyított nagyobb teljesítményüket az új generációs Tier 4B ECOBlue HI-eSCR motoroknak köszönhetik. Ez a teljesítmény első ránézésre is világos lehet mindenki számára. Az egyes modellek igen beszédes nevekkel rendelkeznek, hiszen az első két számjegy vagyis a T8 a kategóriát jelöli; az utolsó három például: a 435 a traktor maximális motorteljesítményét jelöli, akkor, amikor az EPM rendszer aktív. Mindez pedig az Ön számára azt jelenti, hogy már a legelső pillanatban kiválaszthatja azt a T8-ast, amely megfelel az elvárásainak.

4 4 5 SZÉRIA T8: A KEZELŐHÖZ IGAZÍTVA A T8 széria számos egyéni beállítást tesz lehetővé, amivel garantálja, hogy a kezelői környezet tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Válassza a forradalmi újdonságnak számító Auto Command fokozatmentes változatot a precíz sebességszabályozáshoz, vagy a kiemelkedő hatékonyságú Ultra Command full-powershift váltót, amely a piacon elérhető hasonló váltóművek között a legerőteljesebb, ugyanakkor a leginkább üzemanyag-takarékos. A színes IntelliView IV. érintőképernyő a standard felszereltség része, tökéletes választás az opciós IntelliSteer GPS alapú kormányvezérléssel kiegészítve. A teljesen integrált mellső függesztés és TLT tovább növeli a gép lehetséges felhasználási területeit. Végül, de nem utolsó sorban, a széles abroncsválaszték szerepel a kínálatban, egészen a legnagyobb 2,15 méter magas 900/60R42 méretű változatig. Ezek garantálják a csökkentett talajtömörítő hatást és a megnövelt vonóerőt, miközben megfelelnek a szigorú 3 m-es vonulási szélesség követelményének. HATÉKONY TALAJMEGMUNKÁLÁS A hosszú tengelytáv és a kiváló pótsúlyozhatóság a T8 egyedülálló szántóföldi hatékonyságot garantál még a nagysebességű talajmegmunkálások esetében is. A Terralock vonóerő vezérlés 100%-ig biztosítja, hogy a kifejtett erő áttevődik a talajra. A Terraglide mellső hídrugózás növeli a vonóerőt és hozzájárul a gépkezelő kényelméhez. A még gyorsabb reakcióképességnek köszönhetően a teljesítmény még akkor is állandó marad, ha egy lágyabb talaj-összetételű területről kötött talajszerkezetű részre érünk, hiszen az erőforrás azonnal reagál, így a plusz terhelés nem okoz fennakadást a munka menetében. Az Ultra Command váltó automata szántóföldi funkciója biztosítja, hogy a kívánt előrementi sebesség még a legalacsonyabb motorfordulat-számon is elérhető. PONTOS VETÉS Ötvözze a teljesen integrált IntelliSteer automata kormányzást az opciós IntelliView IV színes érintőképernyővel, így a vetés a lehető legkönnyebben elvégezhető munkaművelet lesz. A T8, ISOBUS II kompatibilis, a kabinból a zavartalan és szabad kilátás biztosított. Minden kulcsfontosságú vezérlőegység tökéletesen kézre esik a többszörösen díjnyertes SideWinder II kartámaszon. Használja ki a teljesen automata táblavégi forduló funkció előnyeit, amelynek végrehajtása során szűk fordulókat vehetünk az 55 -os első híd befordulási szögnek köszönhetően. A szintén teljesen integrált mellső függesztés pedig azt jelenti, hogy könnyedén felcsatlakoztathatja a vetőgép mellső magtartályát vagy bármely más mellső függesztésű munkagépet.

5 BLUE POWER EXKLUZÍV KIVITELEZÉS Az egyedi fényezésű T8.435 Blue Power modellek Auto Command váltóval szereltek és prémium minőségű vezetői élményt biztosítanak. A hihetetlen teljesítményt pedig kényelemmel ötvözték nem utolsó sorban pedig olyan exkluzív megjelenésű erőgépről van szó, amellyel biztosan kitűnik majd a tömegből. Az ezer közül felismerhető mélykék szín, az ezüst felnik és a krómszínű hűtőrácsok vonzzák a tekintetet. A puha bőrülés és a szintén bőrborítású kormánykerék, valamint az egyedi kialakítású szőnyeg is része azon kiegészítők hosszú sorának, amelyek különlegessé és egyedivé teszik az Ön New Hollandját. KÉNYELMES ÉS GYORS KÖZÚTI VONULÁS Az akár 3550 mm hosszú tengelytáv kivételes stabilitást eredményez, még 50 km/h sebességű vonuláskor és nehéz rakomány szállításakor is. A Comfort Ride kabinrugózás és a Terraglide hídrugózás garantálják a kényelmet. Az Auto Command váltómű kiemelkedő szállítási hatékonyságot biztosít, a hosszabb út során pedig nélkülözhetetlennek értékeli majd a szállítási üzemmódot. Stabilitás, kényelem, hatékonyság vagyis T8. IPARI TELJESÍTMÉNY A T8 az ipari termelésben is megállja a helyét. A direkt hajtású TLT még legnagyobb kardánteljesítményt igénylő nehézmunkagépek meghajtása sem jelenthet gondot. Az Auto Command fokozatmentes sebességváltóval rendkívül precízen beállíthatja a kívánt sebességet, és a 282 l/perces hidraulikus átfolyást biztosító MegaFlow hidraulikus rendszerrel a legnagyobb igényű munkagépeket is gond nélkül kiszolgálja az erőgép.

6 6 7 KEZELŐI KÖRNYEZET 68 db(a) A KATEGÓRIÁJÁNAK A LEGCSENDESEBB ÉS A LEGMUTATÓSABB KABINJA A KÉNYELEMRE ÉS A TERMELÉKENYSÉGRE TERVEZVE Üljön be a T8 luxus kezelői ülésébe. Indítsa el a motort. Menjen ki a szántóföldre, élvezze a tökéletesen zavartalan kilátást, próbálja ki, milyen egyszerűen vezérelheti a kézre eső kezelőszerveket. Élvezze az ülés, a rugózott kabin és a mellső hídrugózás nyújtotta egyedülálló kényelmet. Ismerje meg az egyszerűen kezelhető IntelliView érintőképernyős, színes monitort. Nem fog sokáig tartani, amíg tökéletes harmóniába kerül a T8-as traktorával. TÖKÉLETES KILÁTÁS HÁTRAFELÉ IS Az opciósan kérhető, nagyobb visszapillantó tükrök pozíciója elektronikusan állítható. Ezek a tükrök hasonlóak azokhoz, amelyeket teherautóra szerelnek, így nagy sebességű haladáskor is a lehető legoptimálisabb rálátást biztosítják az útra. Úgy tervezték őket, hogy a minimalizálják a vakfoltokat. A tükrök fűthetőek, így sem a pára, sem pedig a fagy nem akadályozza meg Önt a biztonságos haladásban. A VILÁG LEGKÉNYELMESEBB ÜLÉSE A kivételes komfortot a deluxe légrugós ülés garantálja, amely a széria alapfelszereltségének a része. Azon gépkezelőknek, akik hosszútávon több, kimerítő munkaórát töltenek a traktorban, érdemes megfontolniuk az AutoComfort ülés választását. Ez a csúcskategóriás ülés gyakorlatilag ellensúlyozza a kisebb-nagyobb egyenetlenségeket, a rugózást a kezelő súlyához igazítja, így biztosítja az egyenletes haladást. Az ülésbe szerelt ventillátorok pedig elviselhetőbbé teszik a forró nyári munkanapokat. Ha mindez kiegészül a Comfort Ride kabinrugózással, akkor a lehető legkényelmesebb haladást kapjuk. Aki a luxus mellett köteleződött el, annak a teljes bőrborítást ajánljuk. A GÉPKEZELŐT ÉRŐ ERŐHATÁSOK JELENTŐS MÉRSÉKLÉSE A Comfort Ride kabinrugózás mintegy 25%-kal csökkenti a gépkezelőre ható intenzív erőhatásokat, így lehetséges, hogy egy hosszú munkanap után jóval pihentebben szállhatunk ki T8-as traktorunkból.

7 ZAVARTALAN NEW HOLLAND KILÁTÁS Öt pilléres kabin, padlótól tetőig futó üveges ajtókkal, karcsúsított motorháztető kialakítással, lekerekített sárvédő kialakítással annak érdekében, hogy a 360 fokos, körkörös kilátást a lehető legkevesebb dolog zavarja. ALKONYATTÓL NAPFELKELKELTÉIG A kabintetőbe, a sárvédőbe és a motorháztetőbe helyezett nagyteljesítményű munkalámpák könnyen be- és kikapcsolhatóak az integrált kezelői panel segítségével. A megszokottnál is több fényt igénylő feladatokhoz a még intenzívebb fényerőt biztosító Xenon munkalámpa-csomagot ajánljuk. A gépkezelő olyan funkciókat mozgósíthat, amely a munkavégzést biztonságosabbá és hatékonyabbá teheti. TESTRESZABOTT KEZELŐI KÖRNYEZET Állítsa be az időjárásnak, illetve az egyedi igényeinek megfelelő kabinhőmérsékletet a légkondicionáló berendezés segítségével. Ha zavarja a napsütés, használja a kabin napvédő redőnyeit. MAGAS MINŐSÉGÛ ZENEI ÉLMÉNY Az opciósan rendelhető, integrált rádióra a gépkezelő rácsatlakoztathatja az MP3-lejátszóját, de ha úgy dönt, a tökéletes rádióvételt is élvezheti. A Bluetooth opcióval úgy telefonálhat, hogy közben a kezével a gépet irányítja.

8 8 9 SIDEWINDER II KARTÁMASZ ÉS COMMANDGRIP SIDEWINDER II. KEZELŐI KARTÁMASZ GAZDÁK ÁLTAL TERVEZVE GAZDÁKNAK Ahogyan egyre modernebb és egyre több funkcióval ellátott traktorokat terveznek és építenek, fennáll annak a veszélye, hogy a sok funkció kezelése átláthatatlan és bonyolult lesz. A New Holland kikéri és hallgat is partnerei véleményére, ez garantálja a SideWinder II kezelői kartámasz egyszerűségét és nagyszerűségét. A traktor valamennyi fontos funkciója vezérelhető a kartámaszról. Nem tart sokáig, mire tökéletesen elsajátítjuk a T8 traktor irányítását. INTELLIVIEW ÉRINTŐKÉPERNYŐS MONITOR Minden szükséges információ áttekinthetően jelenik meg a 26,4 cm széles IntelliView IV monitoron. A T8 traktorcsalád minden tagjánál kiélvezheti az érintőképernyő nyújtotta előnyöket; a rendszer természetesen kompatibilis a New Holland IntelliSteer automata kormányzással is. Táblavégi forduló rendszer. Egy gombbal felvehetünk, rögzíthetünk és aktiválhatunk már tárolt műveletsorokat. Két darab elektrohidraulikus vezérlőszelep vezérlése egy ujjal. Hátsó 3-pont függesztő szerkezet emelése-süllyesztése. Opciós IntelliSteer kormányautomatika rendszer aktiválása. PowerShuttle irányváltó kapcsoló. Sebesség-menedzsment bekapcsolása. A motor és a váltó együtt dolgozik a teljesítmény optimalizálásáért. A szántóföldi sebesség finomhangolása. Ultra Command full powershift váltója. Az egész kartámasz magassági pozíciójának állítása elektronikus kapcsolóval.

9 As awarded by The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. A LUXUSKATEGÓRIA A T8 mindent használói igényt kielégít, így a luxuskategóriás kínálatunkból is válogathat. A bőrborítású kormánykerék és ülés kiegészítve szőnyegborítással bármelyik modell mellé megrendelhető. KÖNNYED HOZZÁFÉRÉS MINDEN FONTOSABB FUNKCIÓKHOZ Nyomja meg a szimbólumokat az integrált vezérlő panelen. Nincs szükség arra, hogy leggyakrabban használt funkciókat a menüben vezéreljük, egyetlen gombnyomással aktiválja vagy kapcsolja ki többek között a Terralock vonóerő-vezérlést, a táblavégi forduló funkciót, az Automata TLT-t, vagy a motorfordulat-vezérlést. A hidraulikus joystick és a hátsó függesztés pozíciójának szabályozása már gyári opcióként is kérhető. A prioritásválasztó gombot is kérhetjük a hidraulikus joystick helyett, amellyel vezérelhető az 5-6 kihelyezett szelep. Motorfordulat-vezérlés: a motorfordulat igény szerint megadható. A táblavégi forduló vezérlésének a gombja. A differenciálzár és az összkerékhajtás vezérlőgombjai. Hátsó 3 pont függesztő-szerkezet szintezése, opciós hidraulikus felső függesztő kar vezérlése. A táblavégi fordulóknál a TLT ki- és bekapcsolására szolgáló gomb. Az első és a hátsó TLT vezérlőgombja. Multifunkciós joystick. Használható kihelyezett szelepek vagy mellső függesztés vezérlésére. Elektrohidraulikus vezérlésű hátsó kihelyezett szelepek érintéssel szabályozhatóak a hidraulikus műveletek. Az átfolyás és az időzítés könnyedén beállítható az IntelliView képernyőn. EDC egér; a többfunkciós joystick-nak köszönhetően a helyzete könnyedén változtatható. További kezelői gombok a kartámasz felhajtható részébe süllyesztve.

10 10 11 PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁSI RENDSZEREK NEW HOLLAND PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁSI RENDSZEREK PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS A T8 széria gépei rendelhetőek teljesen integrált, gyári fejlesztésű Automatikus Robot Kormányzási rendszerrel. Az IntelliSteer rendszer segítségével párhuzamos vonalvezetéssel maximálisan akár 1-2 cm-es visszatérési pontosság is elérhető amennyiben RTK korrekciós jelet használunk. Így ez a rendszer ideális a legigényesebb precíziós gazdálkodás esetén is. Mindez egy gombnyomással aktiválható. * RTK korrekciós jellel. TELJESEN INTEGRÁLT INTELLISTEER RENDSZER A T8 széria gépeibe az IntelliSteer rendszer valamennyi összetevője kérhető, mint gyári beszereléses opció, az azokhoz a szükséges frissítések folyamatosan elérhetőek. INTELLIVIEW A LÁTHATÓ INTELLIGENCIA Az IntelliView IV monitor használható a precíziós sorvezető rendszer beállításához. Mi sem egyszerűbb, mint a monitor érintőképernyős felületén egy mozdulattal váltani A-B pont között megrajzolt nyomvonal variációk között. Egyéni nyomvonal variációk beállítására is van lehetőség, mint ahogy annak sincsen akadálya, hogy valamennyi információt átöltsük az asztali Precíziós Gazdálkodási Szoftverre. BEÉPÍTETT VEZÉRLŐRENDSZER A New Holland IntelliSteer rendszere egy igen fejlett dőléskompenzáló rendszert használ, amely 3 irányban, hosszanti, függőleges és keresztirányú tengelyek mentén egyaránt kompenzál. Így informálva a beépített navigációs vezérlőmodult, amely a traktort meglepő pontossággal tartja az adott nyomvonalon. A hidraulika rendszerbe beépített vezérlőszelep a vezérlőegység jeleit felhasználva avatkozik be a kormányzásba.

11 TELEMATIKA IRÁNYÍTSA, FELÜGYELJE GÉPÉT DOLGOZÓASZTALA MELLŐL A PLM Connect lehetővé teszi, hogy Ön az irodájában ülve az interneten keresztül megtervezze gépparkjának feladatait. Folyamatosan, valós időben nyomon követheti egy adott gép vagy az egész géppark napi tevékenységét, megtudhatja aktuális pozíciójukat, információkat gyűjthet a legfontosabb működési paraméterekről, adatokat küldhet és fogadhat. Az alapcsomagban elérhetőek a leggyakoribb alkalmazások, míg a továbbfejlesztett verzióban megvalósul a teljes gépmonitoring és irányítás. Röviden összefoglalva: a PLM Connect Telematikai rendszer használatával az üzemanyagszámlái csökkennek, gépeit pedig nagyobb biztonságban, és folyamatos felügyelet alatt tudhatja bárhol is tartózkodjon. IGÉNY SZERINTI PONTOSÁGGAL A New Holland 5 különböző szintet kínál így mindenki választhat, hogy milyen pontosságú rendszert szeretne. Amikor RTK korrekciós jelet használunk IntelliSteer rendszerrel, akkor élvezhetjük a legpontosabb rendszer előnyeit, egyik évről a másikra ugyanazzal al a visszatérési szat ési hatékonysággal al és precizitással. itás sal. FELÜLET A LÉZERSZINTEZÉSHEZ A T8-as traktor elektrohidraulikus rendszere plug and play módon kompatibilis számos gyártó lézer vezérlésű szintező rendszerével. INTELLISTEER. KI-BE KAPCSOLÁS EGY GOMBNYOMÁSRA A CommandGrip joystick-on található gombbal könnyen aktiválható a sorvezető rendszer. NH372 ANTENNA Az NH372-es gyári DGPS antenna egyaránt képes EG- NOS, OmniStar, GLONASS vagy RTK korrekciós jelek kezelésére egyaránt. RTK BÁZISÁLLOMÁS RTK bázisállomás használa- tával a 1-2 cm-es visszatérési pontosság is elérhető.

12 12 13 ERŐFORRÁS TELJESÍTMÉNY ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGYÜTT A T8 traktorokban az ECOBlue HI-eSCR (nagy hatékonyságú SCR-rendszer) Cursor 9 erőforrások dolgoznak, amelyeket a New Holland testvérvállalata, az FPT Industrial fejlesztette ki. Ezek a motorok megfelelnek a jelenlegi legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is, a Tier 4B károsanyag-kibocsájtási szabályoknak. Teljesítmény: Még erőteljesebb, még nagyobb nyomaték, még hatékonyabb motorteljesítmény menedzsment, miközben a megváltozott domborzati körülmények követelményeinek is azonnal megfelelnek. Hatékony munkavégzés: Az üzemanyag-fogyasztás (a dízel és az AdBlue) ugyanolyan vagy még kedvezőbb, mint a Tier 4A-s T8-as erőgépek esetében. Ezzel párhuzamosan a fenntartási költségek is mérséklődnek. Egyszerűség: Minél egyszerűbb a motor felépítése, annál valószínűbb, hogy nagyobb erőpotenciál kifejtésére képes, miközben a hűtőrendszer szavatolja a még hatékonyabb munkavégzést. Állandóság: A gép folyamatosan hozza az elvárt szintet, fennakadások vagy teljesítmény-ingadozások nélkül. A BIZONYÍTÉKOT A SZÁMOK SZOLGÁLTATJÁK Az ECOBlue HI-eSCR tovább növeli a hihetetlen teljesítményt és a termelékenységet, függetlenül az üzemanyag minőségétől, a kénszinttől, de drága adalékanyagokat sem kell bevetnünk ahhoz, hogy a T8-asunk jól dolgozzon. Mindegyik Tier 4B-s T8 erőgép nagyobb motorteljesítményre és nagyobb névleges teljesítményre képes. A T8.320 névleges teljesítménye 250 LE, EPM-mel pedig elérhető a 320 LE. A T8.350 névleges teljesítménye 280 LE, de elérheti akár a 351 LE-t is. A 311 LE-s T8.380-as és a 340 LE-s T8.410-es esetében pedig az EPMmel növelt érték eléri a 382 és a 409 LE-t. A sorozat zászlóshajója, a T8.435 eléri a 379 LE-s névleges, és EPM-mel a 435 LE-s teljesítményt is. AZ FPT INDUSTRIAL FEJLESZTÉSE A New Holland a TIER 4-es erőforrásai fejlesztésénél bátran támaszkodhatott motorfejlesztő partnerére, az FPT Industrial szakértelmére. A feltaláló: A Fiat fejlesztette ki a Common Rail vagyis Közös Nyomócsöves technológiát az 1980-as években, és ilyen erőforrásokkal szerelte fel 1997-ben az Alfa Romeo 156-os gépjárműveit. A mezőgazdasági gépekben a TS-A traktorokban szintén ők alkalmaztak először ilyen erőforrásokat. Tisztább: Az elmúlt négy évben a Fiat SpA produkálja a legalacsonyabb szén-dioxid kibocsájtást az európai autógyártók körében. Bizonyíték: Az FPT az SCR technológia kidolgozásában már 1995 óta úttörő. Ez idő alatt már több mint 450 ezer SCR erőforrást gyártott le, az elmúlt nyolc évben a mezőgazdasági, az építőipari és a teherszállítás gépeibe. A díjnyertes HI-eSCR rendszert alaposan tesztelték, majd sikerült elnyernie 2013-ban az Év Teherszállítója Európában díjat az Iveco Stralis Hi-Way modelljével.

13 AZ ECOBlue HI-eSCR TECHNOLÓGIÁRÓL A létező ECOBlue SCR rendszereknek köszönhetően partnereink már hihetetlen hatékonyságot élvezhettek. A többszörösen szabadalmaztatott elv szerint az új motorszabályozó-rendszer nem pusztán az erőforrást, de a HI-eSCR rendszert is vezérli azáltal, hogy a tartályt és az adagoló modult irányítja. A zárt rendszer folyamatosan nyomon követi a kipufogógáz nitrogén-oxid szintjét, ezáltal biztosítja, hogy minden egyes ciklusnál pontosan a megfelelő mennyiségű adalékanyag kerüljön a rendszerbe, így kevesebb nitrogén-oxid keletkezik, miközben mérséklődik az üzemanyag-fogyasztás. KEVESEBB ÜZEMANYAG KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS Az üzemanyag égésével keletkező károsanyag-kibocsájtás a legjelentősebb környezetszennyező faktor a gazdaságában. Az ECO- Blue HIe-SCR technológiás Tier 4B motorokra a csökkentett nitrogén-oxid kibocsájtás a jellemző. A T8-ak üzemanyag-fogyasztása pedig gazdaságos, így jelentős költségmegtakarítást jelent az Ön számára. ÁLLANDÓ TELJESÍTMÉNY A New Holland fejlesztőmérnökei nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gépek a megváltozott domborzati viszonyokra gyorsan reagáljanak. A Cursor 9 motorok kizárólag tiszta és friss levegőt szívnak be, ennek köszönhetően gyorsabban reagálnak, még terhelés alatt is. Például telepakolt pótkocsival és emelkedőn felfelé haladva is tartani tudja a haladási sebességet. MOTORTELJESÍTMÉNY MENEDZSMENT EPM Röviden összefoglalva az EPM (Engine Power Management) azt jelenti, hogy a motor vezérlőrendszere a sebességváltó, hidraulika és TLT terhelésnek megfelelően szabályozza az aktuálisan leadott teljesítményt és nyomatékot. Amint például egy T8.380-as traktor olyan mértékű terhelést kap akár 71 extra LE teljesítmény tartalékkal is gazdálkodhat.

14 14 15 ULTRA COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ TARTÓS KIVITEL, KORSZERÛ VEZÉRLÉS FULL-POWERSHIFT VÁLTÓKKAL EGÉSZEN 410 LE-ig Az Ultra Command full-powershift sebességváltókban egy mechanikus váltó hatékonysága és a New Hollandra jellemző felhasználóbarát kezelhetőség keveredik. Az eredmény? Egy olyan váltómű, aminek segítségével egyszerűen megtalálhatjuk a legmegfelelőbb fokozatot a szántóföldön és az országúton egyaránt. Tömören összefoglalva: ez a ma elérhető PowerShift sebváltók között az egyik leghatékonyabb. A T8.320 T8.410-es modellek a CommandGrip vezérlőkarral szereltek, amelynek segítségével érintéssel vezérelhetjük az összes automatizált funkciót, így például a szántóföldi vagy országúti programozást is. Két sebességváltó közül választhatunk, az egyik a 18x4, illetve 19x4 fokozattal bíró változat 40 km/h ECO vagy 50 km/h-ás végsebességgel, a másik pedig a 23x6 fokozatot számláló mászófokozattal ellátott verzió. Bármelyikre is esik a választása a könnyű kezelhetőség garantált. INTELLIGENS AUTOMATIZÁLÁS A New Holland automatizált szántóföldi funkciója több, mint egy egyszerű automata powershift rendszer. Hasonlóan működik, mint egy fokozatmentes CVT váltó, hiszen a motorterhelés, a haladási sebesség és a gépkezelői beállítások adatait kombinálva szabályozza mind a motor, mind a váltómű működését a legoptimálisabb teljesítményszint, és a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás eléréséért. Beállítása egyszerűen elsajátítható, működési hatékonyságot jelentősen növeli. ÁLLANDÓ HALADÁSI SEBESSÉG Amikor a gépre ható terhelés változik szántóföldi munka során, az automata szántóföldi szabályozás funkció folyamatosan fenntartja a kívánt haladási sebességet. A gépkezelő beállítja a haladási sebességet, bekapcsolja a rendszert, ezután a vezérlés a motorfordulatot és a sebességfokozatokat annak megfelelően állítja be, hogy a gépkapcsolás sebessége állandó legyen, így maximális termelékenységet és gazdaságosságot biztosít.

15 INTELLIVIEW SEBESSÉG ÉS FOKOZAT EGY HELYEN Az alapfelszereltséghez tartozik az érintőképernyős IntelliView színes monitor, aminek jól átlátható menürendszerében többek között olyan információk láthatóak, mint a motorfordulat vagy az aktuális sebességfokozat. Ez az információ megjelenik az A-oszlop kijelzőjén, biztosítva a gépkezelő számára, hogy a szükséges adatok mindig a rendelkezésére álljanak. ULTRA COMMAND POWERSHUTTLE Az irányváltás elvégezhető a kormány mögötti bajuszkapcsolóval vagy a CommandGrip vezérlőkarral is. A gépkezelő az aktuálisan végzett munkaművelet közben kiválaszthatja, hogy melyik irányváltás a kényelmesebb számára. A még biztonságosabb parkolást a park-lock funkció aktiválásával érhető el. GAZDASÁGOSSÁG ÉS KÉNYELEM SZÁLLÍTÁSKOR IS Országúti vontatáskor is kihasználhatjuk az automatikus rendszer minden előnyét, hiszen a rendszer terhelésnek és a gázadásoknak megfelelően szabályozza a haladást. Még meredek lejtőn, nehéz rakománnyal is biztonságosan vonulhat, hiszen szükség esetén a rendszer visszakapcsol a motorféket használva.

16 16 17 AUTO COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ AZ INNOVATÍV AUTO COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ A New Holland által tervezett és többszörösen díjnyertes fokozatmentes sebességváltó (CVT) az Auto Command amit eddig több mint 10 ezer darabszámban építették meg. Ez a forradalmi újításnak számító váltó immáron a T8 széria modelljei számára is elérhető; a váltóművek négy direkt hajtási ponttal rendelkeznek a 100%-os hatékonyságért, amely a nehéz műveleteknél, szántóföldi feladatoknál, nagy sebességű vonuláskor, bálázásnál, kaszálásnál egyaránt a legoptimálisabb sebességfokozatot adják. A hatékonyságot tovább növeli a kettős kuplungvezérlés. Egyértelműen ez a piacon elérhető egyik legjobb fokozatmentes sebességváltó. A MEGFELELŐ SEBESSÉGFOKOZAT Az Auto Command technológiának köszönhetően a gépkezelő 30 m/h és 50 km/h tartományban kiválaszthatja a sebességet, 0,01 km/h pontossággal. Fokozatváltás nélküli szabad és lágy haladás ezt kínálja a CVT. HOZZA KI A LEHETŐ LEGTÖBB NYOMATÉKOT A New Holland az Auto Command kifejlesztésekor arra törekedett, hogy a lehető legalaposabban kiaknázza az alacsony motorfordulat és a nyomatékos FPT erőforrások előnyeit. Az 50 km/h ECO fokozaton a percenkénti motorfordulatszám 1725, így az FPT Cursor 9 motor fogyasztása a lehető leggazdaságosabb. Az erőalapú vezérlés elve alapján a kar előre vagy hátra mozgatásával sebességet és irányt váltunk. Az előrement sebessége pedálokkal is szabályozható. A célsebesség beállítására szolgáló görgő, amellyel pontosan megadható az optimális sebesség. Tökéletes, ha a földterületei messzebb esnek egymástól. Beállított és rögzített célsebességek közötti váltás egyetlen gombnyomással. MENETÜZEMMÓDOK AZ ÖN VEZETÉSI STÍLUSÁHOZ IGAZÍTVA - Automata üzemmód: Válassza ki a kívánt célsebességet, és az Auto Command sebességváltó a motorfordulatszámot és az áttételt ennek fenntartása érdekében szabályozza. - Menetvezérlés üzemmód: Amikor az erőgép elérte a megadott célsebességet, a menetvezérlés üzemmód a motorfordulatszámot és az áttételt a kívánt sebesség fenntartásához igazítja, miközben gondoskodik a lehető leggazdaságosabb üzemanyag-fogyasztásról. - Manuális üzemmód: Az üzemmód lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy maga állítsa be a kívánt motorfordulatszámot és menetsebességet. - TLT mód: A TLT bekapcsolásakor az Auto Command állandó értéken tartja a motorfordulatszámot.

17 ERŐSÍTETT KIVITEL Magyarországon az alapfelszereltség része az erősített tisztamag felhordó és az adapter hajtáslánc, ami kukoricában ajánlott. A rizs betakarításhoz ajánlott erősített ürítő csiga és rotorborítás, mint gyári opció kérhető. GYORS IRÁNYVÁLTÁS Az Auto Commanddal az irányváltás gyors és egyszerű. A gépkezelő vagy a Command Grip kezelőkar kapcsolójával, vagy a kormányoszlopra szerelt karral módosíthat irányt. AKTÍV STOP START Az Auto Command egyik fő biztonsági jellemzője az Aktív StopStart. Ez a biztonsági funkció az álló helyzetben lévő traktort nem engedi sem előre-, sem pedig hátragurulni még akkor sem, ha nehéz rakományt szállít. Sebességváltáskor sem áll fenn az a veszély, hogy a lejtőn megindulna lefelé az erőgép. A biztonságos parkolást egy elektronikus fék szolgálja. DROOP CONTROL Állítsa be a maximális motor-fordulatszámot, hogy üzemanyagot takaríthasson meg.

18 18 19 HIDAK ÉS HAJTÁS HOSSZABB TENGELYTÁVVAL A KIVÁLÓ STABILITÁS ÉS VONÓERŐ ÉRDEKÉBEN Az új New Holland T8-as merev felépítményes erőgépei rendelkeznek a kategória legnagyobb tengelytávjával. Az Ultra Command modellek 3450 mm-es tengelytávja már önmagában is tekintélyt parancsoló, a T8.435-ös modellek még ezt is felülmúlják és a maguk 3550 mm-es értékükkel minden vetélytársat maguk mögé parancsolnak 500 mm-rel. A T8.435-s gépek teljes hossza mintegy 6469 mm. A hosszabb tengelytáv nagyobb stabilitást jelent például nagy sebességű országúti szállításkor, és nagyobb vonóerőt a szántóföldi nehéz talajmunkákhoz. A jövőben tehát a T8-as traktorokkal ilyen szempontból sem kell kompromisszumot kötni. VERSENYTÁRS TENGELYTÁV IDEJE NAGYBAN GONDOLKODNI Az erősített első és hátsó hidaknak köszönhetően az első és hátsó kerekek minden további nélkül ikresíthetőek, így csökkentve a talajkárosító hatást és tovább növelve a vonóerőt. A táblavégi fordulók során nagy méreteihez viszonyítva is meglepően jól teljesít az új T8-as, az első hidak igen jól be tudnak fordulni a keskenyebb alváz kialakítás miatt.

19 ERŐSÍTETT HIDAK A NAGY TELJESÍTMÉNYÉRT A T8.435 esetében a megerősített híd az alapfelszereltség részét képezi. A 127 mm átmérőjű tengely azt is garantálja, hogy ezeket a nagy motorteljesítményeket a gép veszteség nélkül továbbítja a talajra, így egyedülálló teljesítményt biztosítva a szántóföldi nagy vonóerőt igénylő feladatok végrehajtásához. Ezt a legszélesebb futófelületű abroncsok használatával tovább növelhetjük. BIZTONSÁGBAN ÉS KÉNYELEMBEN SZÁLLÍTÁSKOR Az első fék összhangban dolgozik a hátsó fékkel igazodva a haladási sebességhez is. Az opciós motorfékező rendszer tovább növeli a fékhatást meredek lejtőkön is.

20 20 21 HIDAK ÉS HAJTÁS TERRAGLIDE MELLSŐ HÍDRUGÓZÁS A New Holland Terraglide mellső hídrugózás rendszer jelentősen csillapítja a gépkezelőre, az erőgépre és a rácsatolt munkaeszközökre ható erőhatásokat szántóföldi és közúti körülmények között egyaránt. A T8-as esetén pedig jelentősen növekedett az első hidak befordulási szöge. Ha mindehhez hozzávesszük az alapfelszereltségként járó Comfort Ride kabinrugózást is, akkor vitathatatlan, hogy soha nem tapasztalt kényelemben ülhetünk új T8-as erőgépünkben.

21 HOSSZÚ TENGELYTÁVVAL A KÉNYELEMÉRT ÉS A NAGYOBB TERMELÉKENYSÉGÉRT A T8 széria gépeiben tökéletesen ötvözték a hihetetlen tengelytávot és a kitűnő manőverező képességet. Ez a két koncepció eddig nem volt jellemző e traktorkategória gépeire. A New Holland viszont elérte ezt. Nagyon egyszerű, a traktor szűkebbre szabott első része lehetővé teszi, hogy az első kerekek 55 fokos szögben beforduljanak, így a táblavégi fordulók jóval szűkebb helyen hajhatóak végre, mint azt eddig megszokhattuk egy ilyen méretű erőgéptől. Az eredmény pedig az, hogy ez a fordulékony nagytraktor nagyobb mértékben szolgálja termelékenységünket és hatékonyságunkat. AZ ÚJ T8 TENGELYTÁVJA VERSENYTÁRS TENGELYTÁV TERRALOCKTM HAJTÁS MENEDZSMENT A New Holland Terralock rendszere automatikusan kivagy bekapcsolja az első hajtást, illetve az első-hátsó differenciálzárakat, amikor arra szükség van, így például táblavégi fordulók végrehajtásakor is. A termelékenység növeléséért, a rendszer úgy alakítja a táblavégi fordulókat, hogy az a lehető legoptimálisabb legyen.

22 22 23 TLT ÉS HIDRAULIKA KIVÉTELES TELJESÍTMÉNY A KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYÉRT A New Holland T8 traktorok tervezésekor természetesen az egyik fő cél az volt, hogy egy igazán robusztus és erőteljes szántóföldi erőgépet alkossanak a legnehezebb munkagépekhez és körülményekhez. Ez szinte már kulcskövetelmény 320 LE feletti erőgépek esetében. Viszont a T8 ennél jóval több. A tervezői asztalról lekerülő tervek alapján egy olyan nehéz univerzális traktor született, ami elsősorban sokoldalúságáról ismerhető fel. A motorteljesítmény menedzsment (EPM - Engine Power Management) alkalmazásával a TLT-vel és hidraulikával végzett műveletekkor a T8 nemcsak masszív teljesítményszintet garantál, hanem optimális gazdaságosságot is. A névleges TLT fordulatot már alacsony motorfordulatszám tartományban elérve maximális üzemanyag-hatékonyságot biztosít. Egy New Holland T8-as traktor esetében alapfelszereltség a sokoldalúság.

23 AKÁR 8 PÁR ELEKTRO-HIDRAULIKUS HÁTSÓ KIHELYZETT SZELEPPEL A T8 hátsó kihelyezett szelepeit könnyen beazonosíthatjuk a színkódokkal ellátott fülek alapján. Mind a nyolc szelep a SideWinder II kartámaszról irányítható, precízen beállítható időzítéssel és átfolyással rendelkeznek. A hidraulikakörök irányíthatóak a jobboldali kartámaszról, további lehetőségként az IntelliView monitor mellett található kiegészítő pedálokat is használhatjuk a szelepek vezérlésére, illetve a CommandGrip kar segítségével, esetleg az apró elektronikus joystick használatával. Az átfolyás és az időzítés beállítása pontosan az adott műveletnek megfelelően történik. Mindegyik szelep a táblavégi fordulókkal együtt programozható. ÁTFOLYÁS-SZABÁLYOZÁS AZ INTELLIVIEW MONITORON Az IntelliView monitor érintőképernyős kezelői felületén mindegyik hátsó hidraulikakör percenkénti átfolyása külön megtekinthető és be is állítható az adott munkagép igényeihez igazodva. MEGAFLOW TM HIDRAULIKA Az alapfelszereltségben kapható 166 liter/perces átfolyást biztosító hidraulika mellett elérhető az opciós MegaFlow hidraulikaszivattyú, ami tekintélyt parancsoló, 282 liter/perces teljesítménnyel bír. A motorteljesítmény menedzsment (EPM) segítségével a teljes hidraulikakapacitás kihasználható, akár 71 LE elérhető többlet teljesítménnyel.

24 24 25 ELSŐ ÉS HÁTSÓ FÜGGESZTŐSZERKEZET FELKÉSZÜLTEN A MODERN IGÉNYEKRE NEHÉZ MUNKAESZKÖZÖK FELEMELÉSÉRE NAGY EMELÉSI KAPACITÁSSAL A hátsó függesztő szerkezet kg-os emelési kapacitása igazán tiszteletet parancsoló érték, így a T8-as számára a legnagyobb munkagépek kezelése sem jelenthet problémát. Hasonlóképpen fontos, hogy a nagy kapacitású hidraulika a táblavégi fordulóknál gyorsan és dinamikusan felemeli a függesztő szerkezetet. A táblavégi fordulónak köszönhetően a gépkezelő megadhatja a hátsó függesztés legalsó és legfelső pozícióját. TOVÁBBFEJLESZTETT TÁBLAVÉGI FORDULÓ RENDSZER Az automata funkciók kizárólag akkor hasznosak, ha a kezelő számára kényelmesen használhatóak és rugalmasságot csempésznek a munkafolyamatba. A fejlesztéskor a New Holland azt tartotta szem előtt, hogy felhasználóbarát és könnyen beállítható rendszert fejlesszen ki. A táblavégi fordulók programozása jelentősen leegyszerűsíti a gépkezelő dolgát: ötvözi az egyszerű beállításokat a memória gyors előhívásával, ugyanis a már elmentett műveletsor egy gombnyomással lejátszható. A rendszerben már eltárolt programokat is egyszerűen módosíthatja a kezelő az IntelliView IV kijelzőn keresztül. PÓTSÚLYOZÁS IGÉNY SZERINT Amennyiben mellső függesztéssel szerelt T8-as traktorunk van, választhatunk az egy darabból álló mellső pótsúlyok széles választékából. A pótsúly könnyen és gyorsan felvehető és lerakható. GYÁRI MELLSŐ FÜGGESZTÉS ÉS TLT A T8 traktorok rendelhetőek gyári mellső függesztéssel és TLT-vel. A keskeny motorháztető kiképzés jó rálátást eredményez a traktor első részére. A gép hosszú tengelytávja által nyújtott stabilitás miatt könnyen kihasználható a front függesztés teljes 5810 kg-os emelési kapacitása. A beépített elektronikus vezérléssel könnyen kezelhető az eszköz.

25 SZERVIZELÉS 360 : T8 Az új T8-ast arra tervezték, hogy a legtöbb időt munkával tölthesse, ne pedig a műhelyben. A szervizpontok könnyed hozzáférhetősége és a hosszú szerviz-intervallumok is azt szolgálják, hogy a traktor a lehető legtöbb időt tölthesse természetes közegében, vagyis a szántóföldön. A jobboldali lépcsők megkönnyítik az ajtó tisztán tartását, így garantálja a tökéletes kilátást. Az egy darabban magasra nyíló motorház megkönnyíti a motor szervizmunkálatait. Töltse fel az ablakmosó-tartályt a hátsó ablakon keresztül. A hűtőszekció kinyitásával gyorsan és könnyen tisztíthatóvá válik. A kiegészítő lépcsőknek köszönhetően az szélvédő tisztítása egyszerű és biztonságos. A motor- és a hidraulika-olajszint ellenőrző és feltöltő pontok könnyen hozzáférhetőek, és a napi karbantartás elvégzését nagyban megkönnyítik. A motor szervizintervallumok 100%-kal megnőttek, 600 üzemórára. A 89 l-es AdBlue adalékanyag tank egyedi betöltő nyílásának köszönhetően még véletlenül sem tölthetünk bele üzemanyagot AdBlue helyett. Akár egyszerre is tölthetjük a 651 l-es üzemanyagtartállyal. Mindkét tárhely zárható. UTÓLAGOSAN FELSZERELHETŐ OPCIÓK A New Holland az utólagosan felszerelhető opciók egész sorát kínálja, amelyekkel a gépvásárlás után is optimalizálhatja a gépének működését. KÖNNYEN BESZEREZHETŐ AZ ADBLUE ADALÉKANYAG? A válasz egyszerű: Igen! Az adalékanyag bármikor elérhető az Ön kereskedőjénél. Igény szerint akár nagyobb tartályban is tárolható az Ön telephelyén.

26 34 35 TECHNIKAI ADATLAP

27 C D G F B E A

28 Amennyiben új gép vásárlásán gondolkodik, esetleg egy már meglévő gép üzemeltetéséhez, szervizeléséhez kérne segítséget, forduljon bizalommal az Agrotec Magyarország Kft. szakembereihez. Munkatársaink bármikor vevőink rendelkezésére állnak, és mindent elkövetnek azért, hogy egy esetleges meghibásodás a lehető legkevesebb fennakadást jelentse Önnek. Alkatrész-hálózatunk felépítése és működése azt szolgálja, hogy a szükséges alkatrész a leggyorsabban eljusson az Ön gazdaságába, ezzel minimálisra csökkentve a termelésből kieső időt. Tudjuk azt, hogy a szezonálisan végzett munkák során minden elvesztegetett perc komoly anyagi veszteséggel jár, ezért gyorsított járatainkkal juttatjuk el Önökhöz a megrendelt árut. A vevői megelégedettség számunkra a legfontosabb, ezért biztosítunk partnereinknek kifogástalan minőségű pótalkatrészeket. További információért forduljon az Ön New Holland gépkereskedőjéhez! Agrotec Magyarország Kft. Levelezési cím: 2943 Bábolna, Mészáros út 1. Telefon: Fax: info@agrotec.hu

NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420

NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420 NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420 2 3 VEZÉRLÉS ÉS AZ ERŐ ÚJ SZINTJE MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebb merev felépítményes traktorok

Részletesebben

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT 03 T7 SWB széria - 4 modell opciók széles választékával. A cél az új T7 Tier4B traktorcsalád fejlesztéskor a legszigorúbb

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315 T7 LWB SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 HD SOROZAT T7.290 I T7.315 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT T7 LWB és Heavy Duty modellek, erőgép választék minden igényre. Fejlesztett T7LWB traktorok

Részletesebben

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 2 3 ÚJ CX7 és CX8. KITÛZÖTT CÉLOK TELJESÍTVE. A New Holland CX széria meghatározza a szalmarázóládás betakarítógépek fejlődését

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j e t a l o n a s z a l m a r á z ó lá d á s g é p e k p i a c á n Új etalon a szalmarázóládás gépek piacán A CX7000 és CX8000 Elevation kombájnok túllépik a hatékonyság

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

IVECONNECT FLEET TPMS

IVECONNECT FLEET TPMS H I - P R O F I T A B I L I T Y Az új STRALIS termékcsalád az Ön vállalatának termelékenységnövelése iránti elkötelezettségünk eredménye. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a teljes birtoklási költség csökkentésére:

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

Valtra S Széria 290-400 LE

Valtra S Széria 290-400 LE Valtra S Széria 290-400 LE EGY NAGY TRAKTOR MELYRE ÖN MAGAS EREDMÉNYESÉGGEL TÁMASZKODHAT TARTALOMJEGYZÉK Valtra S széria... 4 ACGO POWER motor... 10 HAJTÓMŰ... 12 Ergonómia és hatékonyság... 14 A technológia

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance HU Power Partner N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance Power Partner Skandináv hagyományok A Valmet és Volvo BM, a két legnagyobb Skandináv traktorgyár 1979-ben egyesült. Az új Volvo BM Valmet traktorok

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA A DragoGT egy csúcstechnológiával felszerelt üzemben kifejlesztett technológia, amely folytonos kutatás és fejlesztés eredményeképpen jött létre. VILÁGSZERTE

Részletesebben

NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O

NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O 2 3 EGY IGAZÁN NAGY MEZŐGAZDASÁGI ÁTTÖRÉS STÍLUSOS ÉS MASSZÍV, ERŐTŐL DUZZADÓ ÉS SOKOLDALÚ. TIPIKUSAN NEW HOLLAND Hosszú tengelytáv a stabilitás érdekében,

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható.

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható. KATALÓGUS LÁNCFŰRÉSZEK OxyPower. Környezetbarát, alacsony károsanyagkibocsátás, kevesebb üzemanyagfogyasztás, nagyobb teljesítmény. FEJLETT ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER. A fűrész markolata a motortól és a vágóberendezésektől

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL Modern, kényelmes, biztonsági fülke A modern biztonsági fülke nem csupán nagy teret biztosít a fáradságmentes munkavégzéshez, hanem a gép tervezése révén sikerült a gépkezelő kényelmét

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

APP & GO. Az innovatív megoldás

APP & GO. Az innovatív megoldás APP & GO Az innovatív megoldás ISOBUS-UT TRACK-Leader ISOBUS-TC SECTION-Control ASD TRACK-Leader AUTO VRC Tartalomjegyzék APP & GO APP & GO Oldal 3 ISOBUS alapú precíziós gazdálkodás APP & GO alkalmazásokkal

Részletesebben

Rotációs rendkezelő gép

Rotációs rendkezelő gép Rotációs rendkezelő gép HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges Termékprogram Cukorrépatechnika Az innovatív beetliner compact egyesíti a legmodernebb technikai tudást a szakmai tapasztalattal. Ezt jeleníti meg a KLEINE az sf 10 és sf 10-2 cukorrépa kombájnjaiban.

Részletesebben

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 329 Kotrógép Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 Méretek H F K C 329 A B I D G E J L P M Q N R O (A) Tolólap magasság... (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig... (C) Magasság

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Az exkluzív Launch Edition a Genfi Autószalonon mutatkozik be. A modell sorszámozott kivitelben, korlátozott példányszámban kerül forgalomba: 400 darab Európába,

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

KONFORT 700R SOROZAT

KONFORT 700R SOROZAT KONFORT 700R SOROZAT ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK 2011. január 1-től az EU szabályozásnak megfelelően az összes új típusú, jóváhagyott járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben.

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte plus Függesztett váltvaforgató ekék VN átfogó program Szántóföldi kultivátor Tárcsás borona Tárcsás borona Szántóföldi permetezőgép Gabonavetőgép Szárzúzó Az Ön

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Ekék a sikeres talajműveléshez

Ekék a sikeres talajműveléshez Ekék a sikeres talajműveléshez A forgatásos talajművelés napjainkban Az eke a mezőgazdaság szimbóluma. A talajművelés, a tápanyag visszapótlás és a növényvédelem mellett, döntő jelentőségű a szántóföldi

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek 2 3 Vegye ki a munka nehezét A John Deere tolókaros fűnyírógépek egész napos nehéz munkavégzésre lettek tervezve. Ezeket a gépeket strapabíró,

Részletesebben

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra Pronto Vetéstechnika minden adottságra PHILIPP HORSCH: Egy precíziós eszközre, mint amilyen a TurboDisc csoroszlya is, 1500-nál több mérnöki órát és 10.000-nél több tesztelési órát fordítottunk. Csak így

Részletesebben

NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270 2 3 SZERTEÁGAZÓ IGÉNYEK EGY T7 ALKALMAZKODIK MINDEN ELVÁRÁSHOZ NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG ÉS ERŐ Valamennyi T7-es traktorban az

Részletesebben

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive Kverneland ixdrive See, Feel and Drive Every Crop Deserves the Best Care Mi a Kverneland-nál hiszünk abban, hogy a fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a jövő fenntartható mezőgazdaságához. Az intelligens megoldások

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG ÁTTEKINTÉS A termelékenység vezérelve szerint terveztük, így a CROSSWAY Low Entry alacsonybelépésű modellek mind városi, mind helyközi viszonylatokon otthonosan mozognak. + Az alacsonybelépésű felépítés

Részletesebben

200 % Piros = 100 % Case IH

200 % Piros = 100 % Case IH TECHNIKA 200 % Piros = 100 % Case IH Agritechnika-elõzetes szántóföldi bemutatón jártunk Magdeburgban Augusztus végén Magdeburgban került sor 200 % Red címmel, a két, piros gépeket gyártó cég, azaz a traktorairól

Részletesebben

NYERJE MEG! AJÁNLATAINK WIN A LIMITED EDITION 4X4! NYERJEN EGY DEWALT NISSAN NAVARA-T!

NYERJE MEG! AJÁNLATAINK WIN A LIMITED EDITION 4X4! NYERJEN EGY DEWALT NISSAN NAVARA-T! NYERJE MEG! 8. SZÁM 011. ÁPRILIS - JÚLIUS ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT! A DEWALT, MINT A MOTO GP KIEMELT TÁMOGATÓJA, MOST EGY 4x4-ES TEREPJÁRÓT SORSOL KI! Bővebb információ: www.dewalt.hu AJÁNLATAINK NYERJEN EGY

Részletesebben

PUMA 165. Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére. Tisztelt Földi Imre Úr! 1./ CASE IH PUMA 165 műszaki jellemzői a következők:

PUMA 165. Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére. Tisztelt Földi Imre Úr! 1./ CASE IH PUMA 165 műszaki jellemzői a következők: Kasz-Coop Derecske ZRT. Békéscsabai telepe 5600 Békéscsaba Felsőnyomás 252. Tel: 66 / 446-837 Fax: 66 / 446-835 Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére Dévaványa Hősök tere 1. Tárgy: Árajánlat Mobil:

Részletesebben

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok www.kaeser.com Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 FSG-2/FSG-2 sorozatok Szállítási teljesítmény: 13,5-50 m 3 /min, nyomás: 3-11 bar, :, - 51, m³/min Mit vár el a felhasználó egy

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

Kombájn LEXION 670 660 650 630 620

Kombájn LEXION 670 660 650 630 620 Kombájn LEXION 670 660 650 630 620 LEXION 670 620. Bármilyen körülmények között megfelelni. Erre csak egy név létezik: LEXION. Ez a név egyértelműen mérhető teljesítményt takar. A LEXION-ban több mint

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu ELHO bálacsomagolók 2015 Biztosítsa a takarmány minőségét, ELHO bálacsomagolóval Az ELHO-több évtizedes tapasztalatai és gyakorlata alapján gyártja bálafóliázóit, a kisebb függesztett típusoktól kezdve

Részletesebben

Függesztett rotációs fűkaszák

Függesztett rotációs fűkaszák Függesztett rotációs fűkaszák HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy

Részletesebben

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56.

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56. Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 HU A homlokrakodó, mellyel Ön sokkal könnyebben növelheti nyereségességét

Részletesebben

FÖLDMŰVELÉSTAN. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

FÖLDMŰVELÉSTAN. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 FÖLDMŰVELÉSTAN Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 A környezetkímélő, takarékos művelés megvalósítási módjai Kultivátoros művelés A tökéletes munkához tartozik az

Részletesebben

Agricultural machinery

Agricultural machinery Agricultural machinery Info Versioon 4 URL http://com.mercell.com/permalink/39433163.aspx Väline hanke ID 25913-2014 Hanke liik Hanke aruanne Dokumendi liik Lepingu sõlmimine Hankemenetlus Avatud menetlus

Részletesebben

TRAKKER VAGYOK ÉS STRAPABÍRÓ VAGYOK. AKÁRCSAK A SZIKLÁK. Az ÚJ TRAKKER, az IVECO bánya- és építőipari járműve újrafogalmazza a lehetetlen jelentését,

TRAKKER VAGYOK ÉS STRAPABÍRÓ VAGYOK. AKÁRCSAK A SZIKLÁK. Az ÚJ TRAKKER, az IVECO bánya- és építőipari járműve újrafogalmazza a lehetetlen jelentését, ÚJ H I R E L I A B I L I T Y I S P O S S I B L E H I R E L I A B I L I T Y ÉS STRAPABÍRÓ VAGYOK. AKÁRCSAK A SZIKLÁK. Az ÚJ TRAKKER, az IVECO bánya és építőipari járműve újrafogalmazza a lehetetlen jelentését,

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

Golfpálya fenntartó gépek és berendezések 2012

Golfpálya fenntartó gépek és berendezések 2012 Golfpálya fenntartó gépek és berendezések 2012 A The Toro Company 1921-ben kezdte meg a golfpályák tökéletes gyepfelületét biztosító termékeinek gyártását. Azóta a professzionális gyepápolással foglalkozó

Részletesebben

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika Drillmat II Vetőgépek ellenőrző berendezése Folyamatosan mutatja a ventillátor fordulatszámát, és a tartályban lévő folyadék mennyiségét A problémákat hang, és vizuális jelzés jelenti a kezelőnek 25 különböző

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania RD-HSII/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választásához: új gépkocsija a család számára lett tervezve és kialakítva, kivételes modularitást és otthonosságot,

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

A bajnokcsapat. www.amazone.hu

A bajnokcsapat. www.amazone.hu A bajnokcsapat www.amazone.hu A Cirrus-koncepció Fedélzeti számítógép Tartálypozíció Adagolás Magágykészítés Visszatömörítés Vetés Magtakarás 2 3 4 5 A bajnokcsapat További információ: Kovács Tamás központi

Részletesebben

Kertápolás professzionális gépei

Kertápolás professzionális gépei Kertápolás professzionális gépei Tartalom Ráülős fűnyírógépek A Toro cégről Toro minőség 1. oldal 2. oldal Traktorok főbb jellemzők 22 23. oldal Hol lehet megvásárolni? Toro motorok 2. oldal 3. oldal XLS

Részletesebben

J A G A M I N I D B E

J A G A M I N I D B E J A G A M I N I D B E A MINI még gazdaságosabb, még nagyobb komfortot adó változata, mellyel még kevésbé terheljük környezetünket. Kis méretével és maximális teljesítményével a MINI egy igazi izomkolosszus.

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

A Szèria A 75 A 85 A 95

A Szèria A 75 A 85 A 95 A Szèria A 75 A 85 A 95 H Tartalom Az új A széria ErŒsnek fejlesztve 3 Fülke 4 Sebességváltó és lehajtás 6 Motorok 7 Hidraulika 9 Technikai specifikációk 10 Opciós felszerelések, Valtra Szervíz 11 2 ErŒsnek

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

Kaszák DISCO. Nagy területteljesítményű kaszák

Kaszák DISCO. Nagy területteljesítményű kaszák Kaszák DISCO Nagy területteljesítményű kaszák Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan

Részletesebben

Fel a csúcsra a magasépítésben.

Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasépítés Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasra helyezte a mércét a magasépítésben? A legkülönbözőbb kihívásoknak is képes lesz megfelelni, szoros határidőket betartani, ráadásul mindezt a költségek

Részletesebben

THE BETTER CHOICE. SINCE

THE BETTER CHOICE. SINCE THE BETTER CHOICE. SINCE 1948. German quality sprayers and cut-off machines Gyorsvágók és Kiegészítők Innovatív technológiák Inspirált részletek: Egy munkaeszköz minősége akkor válik nyilvánvalóvá, amikor

Részletesebben