CITROËN BERLINGO MULTISPACE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CITROËN BERLINGO MULTISPACE"

Átírás

1 CITROËN BERLINGO MULTISPACE

2 +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++

3 TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM ÉS CSÚCSTECHNOLÓGIA A volán mögött helyet foglalva azonnal szembetűnik a beltér igényes kidolgozása. Az utastér kialakításakor a fő szempont a kényelem volt. A kormány magassága és a vezetőtől való távolsága is állítható. Egyes modellváltozatokon a vezetőülés magassága is szabályozható. A kétzónás automata légkondicionálóval rendelkező modellek esetében eltérő hőmérséklet állítható be a vezető és az utasoldalon. A műszerfal kialakítása az ETG váltóval újfajta koncepciót tükröz: eltűnt a hagyományos sebességváltó kar, így jelentős hely szabadult fel az első ülések között. A Berlingo Multispace minden utasa élvezheti a magas műszaki színvonalú, ugyanakkor felhasználóbarát berendezések kínálta szolgáltatásokat. A nagyobb élvezet érdekében a CD-, ill. MP3-lejátszós audiorendszerhez négy hangszóró tartozik a Berlingo Multispace fedélzetén így mindig kellemes az utazás. A 7 colos színes HD képernyővel kínált, beépített új emy- Way navigációs rendszer segítségére mindig számíthat. Az európai térképadatbázissal rendelkező, légi perspektívás megjelenítést biztosító rendszer legújabb generációs műholdas navigációt tesz lehetővé. Szabadon lépkedhet külső zenei lejátszója lejátszási listáiban, telefonbeszélgetést folytathat a Bluetooth kihangosító szettel kompatibilis telefonján, az audio streaming funkciónak köszönhetően pedig vezetés közben is hallgathatja kedvenc zeneszámait. A tartozékként rendelhető Garmin navigációs rendszer szintén hűséges társnak bizonyul az utazások során. A Bluetooth kihangosító készletet, USBportot és Jack-aljzatot magában foglaló beépített USB Box egységre szabadon választott hangforrást hordozható MP3-lejátszót vagy pendrive-ot csatlakoztathatunk. Tartozékként kapható az a kesztyűtartóban diszkréten megbúvó csatlakozóegység, melynek USBportjára többféle hordozható zenei lejátszó (ipod, MP3-lejátszó vagy MP3-fájlokat tartalmazó pendrive) köthető. Kedvenc zenéi így a gépjármű audiorendszerén keresztül szólalnak meg. * Kompatiblis telefon szükséges hozzá. A katalógusban felsorolt felszereltségi elemek a Citroën Berlingo Multispace teljes európai kínálatát bemutatják. A Magyarországon forgalmazott verziókról, opciókról és felszereltségi elemekről a oldalon talált további tájékoztatást. SZÓRAKOZÁS. A hátsó utasok kellemes időtöltéséről két, fejhallgatóval ellátott, kiváló hang- és képminőségű hordozható DVD-lejátszó gondoskodik (tartozék).

4 PRAKTIKUS. A lehajtható, illetve kivehető hátsó üléseknek köszönhetően a nagyobb tárgyak szállításához is elegendő hely szabadítható fel. 11X25 A PRAKTIKUSSÁG MINTAKÉPE EREDETI. A repülőgépekről ismert lehajtható asztalkák pohártartóval is fel vannak szerelve. A Citroën Berlingo Multispace kényelmes, barátságos és világos autó, mely érzékszerveinkre hatva tökéletes közérzetet biztosít. A gyerekek különösen jól érzik majd magukat ebben a sokféleképpen variálható, nagy térben. A biztonsági zárral ellátott, résnyire nyitható hátsó ablakokon keresztül ráadásul természetes szellőzés biztosítható számukra. A kényelmes ülésekben helyet foglalva azonnal kellemes érzés tölti el az embert. Ezt csak fokozza a burkolatok igényes kidolgozottsága, az egyes változatokon megtalálható első könyöklő és az első ülések közül kivehető tárolókonzol. A variálhatóság is nagyban hozzájárul a komfortérzethez: a hátsó üléspad 2:1 arányban lehajtható, vagy akár 3 különálló ülésre is cserélhető, melyeket szintén le lehet hajtani vagy ki is lehet venni, hogy hosszú vagy nagyméretű tárgyak szállításakor még több hely álljon rendelkezésre. Modutop tető esetén a szállított tehertől függően a tetőcsomagtartó rudak kétféle pozícióban is használhatók: Ön döntheti el, hogy hosszanti vagy keresztirányban szereli fel őket. A bepakolás megkönnyítése érdekében alacsonyabbra került a csomagtérküszöb. A csomagokat merev csomagtakaró védi. A Citroën Berlingo Multispace-ban minden a praktikumot szolgálja. Mert jó, ha sok a tárolóhely, de az is fontos, hogy könnyen hozzájuk lehessen férni. Ezért a Modutop és a részét képező tetőbox a csomagtérből és a második üléssorból is elérhető. A két oldalsó tolóajtón keresztül pedig még kényelmesebb a beszállás a hátsó ülésekre. A Citroën márkajelet viselő, tartozékként beszerezhető Kiddy Comfort Pro gyerekülés kényelmes, könnyen beszerelhető, és optimális védelmet nyújt a 9 36 kg súlyú gyermekek számára.

5

6 +++ MINDIG ÚTRA KÉSZ +++

7 ÖTLETES. A több részre osztott csomagtérben mindennek megvan a helye. 7 ÜLÉSES VÁLTOZAT TELE JÓ ÖTLETEKKEL A Citroën Berlingo Multispace hétüléses változatával új perspektívák nyílnak az utazásban. A tágas utastérben mindenki kényelmesen elfér. A két teljes értékű hátsó ülés egyszerű mozdulatokkal összehajtható, illetve ki is vehető. A harmadik üléssorba a két oldalsó tolóajtó valamelyikén keresztül lehet beszállni. A két hátsó ülés mindenben megegyezik a második üléssorban találhatókkal, így ugyanolyan kényelmesek is. A csomagtérpadlón több ötletes tárolóhely került kialakításra, így például a kalaptartó elhelyezése sem okoz gondot. FUNKCIONÁLIS. A modul ülésrendszernek köszönhetően a Citroën Berlingo Multispace bármilyen szituációhoz képes alkalmazkodni.

8 BIZTONSÁG. A statikus kereszteződésvilágítás funkció minden eddiginél jobban bevilágítja a kanyarok belső ívét. CSALÁDJA TELJES BIZTONSÁGBAN UTAZHAT A Citroën Berlingo Multispace nem csak a kényelem és a variálhatóság, de a biztonság szempontjából is kitűnő választás. Az akár 6 légzsákkal felszerelt autóban teljes biztonságban tudhatja szeretteit. A lejtős talajon történő indítások során az opciós ESP-hez kapcsolódó visszagurulás-gátló automatikusan megtartja a féknyomást, míg a fékről a gázpedálra lép. Az ABS, a gépkocsi kanyarodás közbeni iránytartásáról gondoskodó ESP, a vészfékezés-rásegítő (AFU) vagy az elektronikus fékerőelosztó (REF) mind olyan berendezések, melyek a körülményektől függetlenül nagyfokú biztonságot garantálnak. Városban történő parkoláskor különösen hasznos a hátsó parkolássegítő berendezés, mely tolatás közben hang- és/vagy képi jelekkel figyelmezteti a tolatóradar által érzékelt akadályokra. A kiegészítő világításcsomag további kényelmi berendezéseket tartalmaz. Ilyen például az automatikus világításkapcsolás vagy az automata első ablaktörlés. Garantáltan meg fog lepődni a ködfényszórók teljesítményén és azújdonságnak számító statikus kereszteződésvilágítás hatásán, amely lehetővé teszi, hogy 40 km/h sebesség alatt az első ködfényszórók fénynyalábja megvilágítsa a kanyarok belső ívét. A keréknyomás-ellenőrző rendszeresen kontrollálja mind a négy kerék nyomását, és képi jelekkel, valamint hangjelzéssel azonnal figyelmezteti Önt, ha valamelyik abroncs nyomása nem megfelelő.

9 TECHNOLÓGIA. Az e-hdi mikrohibrid technológiához 6 fokozatú, a kormányról is vezérelhető, robotizált sebességváltó tartozik. TÖBB ÉLVEZET KEVESEBB CO 2 Gépjárművei tervezésekor a CITROËN mindig is figyelembe vette a környezeti szempontokat, ám soha nem volt hajlandó feláldozni a vezetési élményt. Airdream néven speciális műszaki megoldásokat fejlesztett ki, például az e-hdi mikrohibrid technológiát, mely kiváló energiahatékonyságot ér el azáltal, hogy a HDi motorhoz és a hozzá kapcsolódó ötfokozatú, vagy hatfokozatú ETG6 váltóhoz Stop & Start rendszert és egy, a lassítási fázisokban energia-visszatermelést végző berendezést társít. Ennek eredményeképp változatlan vezetési élmény mellett mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás. A kormánykerékről vezérelhető sebességszabályozó, ill. -korlátozó hosszú utakon kényelmesebb vezetést biztosít. A Citroën Berlingo Multispace gazdag motorkínálattal rendelkezik: az ötfokozatú kézi váltóval kiegészülő két benzinmotor (VTi 95 és VTi 120) mellett négy dízelmotor (HDi 75, HDi 90, e-hdi 90 ETG6 és HDi 115) is színesíti a palettát. Valamennyi dízelmotor részecskeszűrővel is rendelkezik, ami nagyban hozzájárul a környezet védelméhez. A Citroën Berlingo Multispace csúcstechnológiás berendezésekben is bővelkedik: ilyen például a Grip Control, mely intelligens kipörgésgátló rendszerként különleges útviszonyok esetén javítja a gépjármű meghajtását. A vezető egy forgókapcsolóval választhat a rendelkezésre álló öt üzemmód közül: tandard ESP, Havas út, Terep, Homok és ESP Off (lásd a 10. oldalon).

10 TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁGÉRT ÓVJA A KÖRNYEZETET A Citroën Berlingo Multispace különböző aktív és passzív biztonsági berendezésekkel óvja Önt: ABS : a blokkolásgátló egyfajta fékrásegítő rendszer, mely szükség esetén megváltoztatja a féknyomást, és ezzel megakadályozza a kerekek blokkolását, valamint segíti a vezetőt a kormányzás feletti uralom megőrzésében. AFU : a fékpedál hirtelen benyomása esetén a vészfékrásegítő felerősíti a pillanatnyi fékhatást, hogy rövidebb legyen a féktávolság. Hatására a mögöttünk haladók figyelmeztetése érdekében a vészvillogók is automatikusan bekapcsolnak. Visszagurulás-gátló : a lejtős talajon történő indítások során az opciós ESP-hez kapcsolódó visszagurulás-gátló automatikusan megtartja a féknyomást, míg a fékről a gázpedálra lép. Statikus kereszteződésvilágítás funkcióval rendelkező ködfényszórók: a biztonság szempontjából nagy előrelépést jelentő funkció jóvoltából 40 km/h alatti sebességnél egy plusz fénynyalábnak köszönhetően megnő a kereszteződés vagy a kanyar belső ívének a megvilágítása. A jobb látási viszonyokból adódóan könnyebb észrevenni az esetleges akadályokat. ESP : az intelligens elektronikus menetstabilizáló rendszer kanyarodás közben, a talajtapadás csökkenése esetén a motor fordulatszámára és/vagy a fékekre hatva a fizika törvényeinek határain belül, a vezető által kívánt útvonalon tartja a gépjárművet. Grip Control : a Grip Control a gépkocsi meghajtását javító, fejlett kipörgésgátló rendszer. A vezető egy forgókapcsoló segítségével öt üzemmód közül választhat. A kipörgésgátló az adott terepviszonyokhoz (sár, hó, homok stb.) alkalmazkodva tökéletesen szabályozza az első kerekek meghajtását. A berendezés javítja a gépjármű úttartását, és az adott tapadási feltételek mellett az elérhető legnagyobb gyorsulást biztosítja. Havas út üzemmódban haladva a Grip Control biztosítja a kerekek optimális kipörgését, hogy a gépjármű az adott tapadási viszonyok között a legjobb gyorsulást érhesse el. Homokos talajon a rendszer kisfokú kipörgést engedélyez mindkét meghajtott keréknél, így csökken annak a veszélye, hogy a jármű beássa magát. Földúton a rendszer induláskor engedélyezi a legkevésbé tapadó kerék nagyfokú kipörgését, így a kerék alól távozik a sár, és biztosított lesz a megfelelő tapadás. Ezzel párhuzamosan ha a gépkocsi megmozdítása érdekében szükség van rá a legjobban tapadó kerékre maximális nyomaték jut. Menet közben a rendszer az aktuális tapadási feltételek és lejtési viszonyok figyelembevételével optimális kipörgéssel biztosítja a megfelelő gyorsulást. A Standard üzemmód beállításai pedig állandóan alacsony kipörgési szintet biztosítanak, mely az utakon előforduló legtöbb tapadási feltételhez megfelelő. Sebességkorlátozó és -szabályozó berendezés: a sebességkorlátozó funkció lehetővé teszi egy tetszőleges sebességhatár beprogramozását, melyet csak a gázpedál erőteljes lenyomásával lehet túllépni. A sebességszabályozó az útviszonyoktól függetlenül lehetővé teszi, hogy a gépjármű a gázpedál használata nélkül, a vezető által megadott értéknek megfelelően állandó sebességgel haladjon. A megfelelő kézi vezérlő működtetése esetén, illetve a fékpedál vagy a tengelykapcsoló benyomásakor a funkció automatikusan kikapcsol. REF : az elektronikus fékerőelosztó az ABS-érzékelők segítségével optimalizálja a hátsó kerekekre gyakorolt fékhatást, külön kezelve a jobb és a bal oldali kereket. A CITROËN Airdream megnevezés a márka által kifejlesztett legjobb, a környezet védelmét célzó technológiákat gyűjti egybe: mikrohibrid e-hdi technológia, full hibrid Hybrid4 technológia, és Full Electric technológia. A fenti technológiák valamelyikével rendelkező gépkocsik azonositását megkönnyítendő, az érintett változatok az Airdream kereskedelmi megnevezést viselik magukon. * A motorok fogyasztására és károsanyag- kibocsátására vonatkozó adatok változhatnak, az aktuális adatokat keresse a citroen.hu oldalon. A táblázatban feltüntetett homologizált fogyasztási és kibocsátási adatok meghatározása a -minden gyártóra és eladott gépjárműre kötelezően alkalmazandó - európai mérési normának megfelelően történt. A mért értékek egyaránt megfelelnek a gazdaságos üzemmódra törekvő, nyugodt vezetési stílusnak és a szigorúan alkalmazott és szabályozott mérési feltételeknek. A fogyasztási és kibocsátási értékek a valós forgalmi helyzetek, a hőmérséklet, a légnyomás, a gumiabroncsok állapota és nyomása, a gépjármű terhelése, illetve az esetlegesen felszerelt csomagtartó függvényében is eltérhetnek a hivatalos mérési ciklus során mért adatoktól. A klímaberendezés vagy a fűtés használata, valamint a gépjármű műszaki állapota szinténbef olyásolhatja az üzemanyag-fogyasztást. A honlapon további, a gazdaságos üzemeltetést segítő tanácsokat is talál *Tetősínekkel és nélkülük. **Tükrökkel és nélkülük. ***Maximális küszöbmagasság 15 -os kerékkel /1862*(XTR) /2112** *** 592 (XTR) A CO2 -kibocsátás 120 g/km értékig történő csökkentéséért a Citroën Berlingo Multispace e-hdi 90 Airdream ETG6 változata a következőket tartalmazza: - új generációs Stop & Start rendszer ; - a fékezéskor felszabaduló energia hasznosítása ; - optimalizált, energiatakarékos szervokormány-vezérlés ; - új MICHELIN ENERGY TM Saver gumiabroncsok ; - optimalizált vezérlésű robotizált sebességváltó ; - Aéro csomag : padlólemez alatti borítás, légterelő az első lökhárító alatt, szabályozott légbeömlés.

11 KEREKEK, FÉNYEZÉSEK ÉS KÁRPITOK Airflow 15 dísztárcsa Rangiroa 16 dísztárcsa Tikehau 16 alufelni (1) Twenty First 15 alufelni (1) Jet 15 alufelni (1) Jordan 17 alufelni (1) FŐBB FELSZERELTSÉGEK KIVITELI SZINTENKÉNT BERLINGO MULTISPACE TENDANCE : ABS és AFU, REF frontlégzsákok erős fékezéskor bekapcsolódó vészvillogók 2/3 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla; merev kalaptartó kulccsal vezérelhető központi zár változó rásegítésű szerokormány 15 Féroé dísztárcsák Gazyban szövetkárpit pótkerék elektromos ablakemelő elöl jobb oldali tolóajtó dönthető támlájú első utasülés figyelmeztetés a vezető biztonsági övének bekapcsolására rakodórekeszek a 2. sor padlójában magasságban és mélységben állítható kormányoszlop hátsó ablakmosó és fűthető szélvédő. BERLINGO MULTISPACE COLLECTION : BERLINGO MULTISPACE Tendance + manuális klímaberendezés zsebek az első ülések hátoldalán tetőpolc 15 Airflow dísztárcsák Quad szövetkárpitozás szekvenciális vezetőoldali ablakemelő, elektromos állítású tükrök, távirányító a központi zárhoz 2 oldali tolóajtó állítható magasságú vezetőülés kormányoszlopról is vezérelhető CD RDS MP3 audiorendszer 4 hangszóróval; fiók a vezetőülés alatt LED-es nappali fény színre fényezett műanyag védőelemek ködfényszórók krómozott házban statikus kanyarfénnyel BERLINGO MULTISPACE XTR : BERLINGO MULTISPACE Collection + Tectonik szövetkárpitozás XTR karosszériacsomag (részben fényezetlen első lökhárító, alumíniumszürke díszítőelemek terep csomag: emelt felfüggesztés, alsó motorvédő elem, 16 Rangiroa dísztárcsák (kivéve Grip Control opció esetén) 12V csatlakozó hátul repülőgépasztalkák az első ülések hátoldalán 3 független, kivehető hátsó ülés, napfényrolók hátul, gyerekfigyelő tükör, elválasztóháló első oldallégzsákok kivehető tárolókonzol az első ülések között Mogyoró (M) Hófehér Gazyban szürke szövet Quad bézs-barna szövet Quad kék-fekete szövet Tectonik fekete-bézs szövet Alumínium szürke (M) Izzóvörös Persamos (M) Kyanos kék (M) Tectonik fekete-kék szövet (csak a készlet erejéig) Azúrkék(M) Fekete Shark szürke (GY) (1) Utólagos tartozékként rendelhetők (M) : Metálfényezés, (GY) : Gyöngyházfényezés. A metál-, gyöngyház- és fekete fényezések felárasak.

12 CITROËN : TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS 2 ÉVES CITROËN GARANCIA Hibás alkatrészek javítása vagy cseréje, assistance-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában. ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA 12 év a személygépkocsikra. 5 év a tehergépkocsikra. FÉNYEZÉSI GARANCIA 3 év a személygépkocsikra. 2 év a tehergépkocsikra. CITROËN CHRONO SERVICE Gépkocsiját előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal fogadjuk az alábbi kisebb beavatkozásokra: olajcsere, gumiabroncsok, fékek és kipufogó javítása,futómű-beállítás és tartozékok felszerelése. CSEREAUTÓ Amíg autója a szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK A szerződési feltételekről érdeklődjön a CITROËN hálózatban. ESSENTIALDRIVE KITREJESZTETT GARANCIASZERZŐDÉS: AKÁR 5 ÉVRE IS BIZTOSÍTHATJA NYUGALMÁT CITROËN-je a jótállási idoszakot követően is ugyanolyan garanciát élvez, mint a legelső napon: szerződése a hibás alkatrészek cseréjén vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a CITROËN Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés idotartama: 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3) (1) COMFORTDRIVE GARANCIA- ÉS KARBANTARTÁSI SZERZODÉS: KISZÁMÍTHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG MINDENEK FELETT A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj és kenőanyagok). Gépjárművek karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizbérautót. A szerzodés idotartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3) (1) FREEDRIVE SZERZŐDÉS: A TELJES SZABADSÁG A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját a műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjármuvét kívül-belül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg CITROËN-je a karbantartási tervben szereplő műveletek elvégzése céljából javítóműhelyünkben tartózkodik, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerzodés idotartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3)(1) (1) amelyik határt a gépkocsi előbb eléri (2) az első forgalombahelyezéstől számítva (3) maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva AUTOMOBILES CITROËN : A jelen katalógusban szereplő adatok változtatásának jogát fenntartja, illetve a nyomdai hibákért felelősséget nem vállal. Az aktuális adatokért, bővebb információért kérjük látogassa meg a címen elérhető weboldalunkat! Az Automobiles Citroën igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/53/EK számú, szeptember 18-án kelt európai közösségi irányelv rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott célkitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. Az Európai Unióban forgalomba kerülő CITROËN gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet. A CITROËN típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírásáért, illetve minden további információért keresse fel márkakereskedőjét vagy látogasson el a honlapra! Citroën Assistance: Készítette 2014 januárban :

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

CITROËN C4 MŰREMEK POSITIVE POWER DIZÁJN VEZETÉS & TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN Az új Citroën C4 már első ránézésre egy kifejezetten masszív és stabil autó benyomását kelti. A művészi vonalvezetés

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA PEUGEOT PARTNER PARTNER AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA Az akár 4,1 m 3 * hasznos térfogattal, páratlan modularitással, új, gazdaságos és dinamikus e-hdi erőforrásokkal rendelhető új Peugeot Partnert azon vállalkozásoknak

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee 2014. júliusi gyártástól érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1PB9AFACK504A026 4 505 000 500 000 4 005 000 BAE TT* 90 LE 1PB9AFACA504A026

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK. Érvényes: 2014. július 15-től visszavonásig

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK. Érvényes: 2014. július 15-től visszavonásig ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÚJ CITROËN C4 CACTUS Árlista MOTOR ŰRTARTALOM (cm3) TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) HENGER- SEBESSÉG- VÁLTÓ FELSZERELTSÉGI SZINT GYÁRI TÍPUSKÓD LISTAÁR

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S futómű Abroncsok és keréktárcsák 205/60R16 + acél keréktárcsa teljes méretű dísztárcsá val S S 205/50R17 + könnyűfém keréktárcsa S S S S S S S S Defektjavító készlet S S S S S S S S S S felszereltség Kerékív

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét.

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét. PEUGEOT 301 Minőség és tartósság A Peugeot-nak az autógyártásban eltöltött több mint 100 éve alatt számos négyajtós modellje vonult be diadalmasan az autóipar aranykönyvébe (504, 505, 406, 508) azzal,

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor.

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Új PARTNER. Érvényes: 2016.01.20.-tól a következő árlista közléséig. A készlet erejéig! Raktérméret. Össztömeg (kg) széria/opció**

Új PARTNER. Érvényes: 2016.01.20.-tól a következő árlista közléséig. A készlet erejéig! Raktérméret. Össztömeg (kg) széria/opció** Új PARTNER A készlet erejéig! Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) ZÁRT FURGON Access L1 1.6

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

CITROËN C3. Az Ön CITROËN márkakereskedése

CITROËN C3. Az Ön CITROËN márkakereskedése és szórakoztató elektronika 3 6 4 7 5 8 Boutique Egyéni Citroën stílus 21 1 USB Box (1) Ez a gépjármû kesztyûtartójában diszkréten megbújó kompakt egység egy USB-port, jack aljzat vagy ipod - kábel segítségével

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER FURGON ÁRLISTA

ÚJ CITROËN JUMPER FURGON ÁRLISTA ÚJ CITROËN JUMPER FURGON ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár ÚJ JUMPER FURGON 28 L1H1 2.2 HDI 110 2CU91BHDP604A0C0 5 326 000 6 764 020 30 L1H1 2.2 HDI 110 2CU91DHDP604A0C0 5 451 000 6 922 770 30 L1H1

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 9 020 000 Ft Business 2.0l TDCi (140LE) M6 9 480 000 Ft 2.0l TDCi (140LE) Powershift automata 10 080 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) Powershift

Részletesebben

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel )

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel ) Futómű Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa S - - - (teljes méretű dísztárcsával) 215/60R16 + könnyűfém - - - - keréktárcsa 215/55R17 + könnyűfém - S - - keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT Boxer BOXER Szakemberek alkották szakembereknek A Peugeot Boxer kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszonjárműcsalád.

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

Raktérméret. Össztömeg (kg)

Raktérméret. Össztömeg (kg) Modell Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) ZÁRT FURGON ACCESS 1.3 HDi 75 2PA9J0CDM504A025 2513 2750

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000 PEUGEOT 308 GT Kivitel Motor top&tart Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezményes ár használtautó beszámítással* 1.6 THP & 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 & 1997

Részletesebben

Új CITROËN JUMPY furgon

Új CITROËN JUMPY furgon Új CITROËN JUMPY furgon 1000 COMFORT 1200 COMFORT L1H1 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 L2H2 Raktér térfogata (m3) / terhelhetőség (kg) 5 / 988 5 / 1000 5 / 1188 5 / 1200 6 / 1188 6 / 1200 6 / 1200 7 / 1200

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) S - - - - - - - 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) - S - - - S - - Abroncsok és keréktárcsák 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.6l VCT (85LE) M5 4 779 000 Ft - 1.6l VCT (105LE) M5 4 999 000 Ft 5 299 000 Ft 1.6l TDCi DPF (95LE) M6 5 655 000 Ft 5 955 000 Ft 1.6l VCT (105LE) M5 5 275 000 Ft 5 575 000 Ft 1.6l

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 185 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2-kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE)

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE) Modell Hengerűrtartalom (cm 3 ) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin 402.111.2 1.2 8v 69LE S&S Gold 1242 51/69 5 sebességes manuális

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

ÚJ CITROËN C4 CACTUS. FEEL (LIVE felszereltségen felül) LIVE. SHINE (FEEL felszereltségen felül) SHINE EDITION (SHINE felszereltségen felül)

ÚJ CITROËN C4 CACTUS. FEEL (LIVE felszereltségen felül) LIVE. SHINE (FEEL felszereltségen felül) SHINE EDITION (SHINE felszereltségen felül) MOTOR HENGER TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) SEBESSÉG VÁLTÓ FELSZERELTSÉGI SZINT GYÁRI TÍPUSKÓD LISTAÁR KEDVEZMÉNY ÁR ÁR HASZNÁLT AUTÓ BESZÁMÍTÁS ESETÉN* Benzines PureTech

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX Mazda3 Sport Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 T Bruttó listaár (Ft) 4 509 900 4 859 900 4 949 900 5 459 900 Kedvezmény (Ft) 510 000 400 000 400 000 400 000 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 3 999 900 4 459 900

Részletesebben

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÚJ CITROËN C4 CACTUS Most további 250 000 Ft kedvezmény használtautó-beszámítás esetén* Árlista MOTOR TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) HENGER- SEBESSÉG-

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria Árlista FORD FIESTA Champions Alapfelszereltség: Biztonság, védelem Harmadik féklámpa Vészfékezéskor figyelmeztető lámpa Figyelmeztetés vezető-

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

FORDFIESTA ST2 / ST200

FORDFIESTA ST2 / ST200 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség 1.3/300 1.4/310 1.4/310 Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 2.2l TDCi+DPF 100LE +

Részletesebben

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig MI TANKOLUNK ÖNNEK, AMENNYIBEN AZ ÁTVIZSGÁLÁS SORÁN JAVÍTÁSI IGÉNY

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 0.7/250 2.2l TDCi+DPF 100LE + M6 FWD 5 085 000 6

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben