Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245"

Átírás

1 Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak. A katalógusban szereplô adatok kizárólag tájékoztató jellegûek. A Fiat fenntartja a jogot, hogy a fent leírt modelleken mûszaki, illetve kereskedelmi okokból indo kolt módosításokat hajtson végre.

2 Úgy gondolod, hogy fontos a TARTALOM is nemcsak a FORMA? Ha autó lennél, Qubo lennél. Ha úgy gondolod, hogy a kockás passzol a csíkoshoz is, a bézs viszont nem igazán illik minden színhez, és legfôképp, ha nem látsz logikát abban, hogy ilyen kérdéseket tegyél fel magadnak Ha az egyszerûség, a könnyen kezelhetôség és a szabadság, hogy önmagad legyél az alkotóelemei annak, hogy a napjaid különlegesek legyenek, akkor, ha autó lennél, Qubo lennél. Mert a Qubo egy független, eredeti és lenyûgözô egyéniség. A tökéletes design párosul benne a mozgékonysággal. Egy városi autó méretei a nagy utastérrel. Mert alkalmazkodik az életritmusodhoz és életstílusodhoz.

3 Összetéveszthetetlen külsô, hivogatóan kellemes belsô. Tágas utastér, ami könnyen hozzáférhetô a dupla tolóajtón keresztül. Nagyszerûen méretezett belsejével a Qubo utastere tökéletes kényelmet és gondtalan utazást kínál neked. A megemelt vezetôülés és a nagy felületû szélvédô biztosítja a megfelelô kilátást az úttestre, és a kivételes világosságot a belsô térben.

4 Úgy érzed, hogy az erô az egyszerûségbôl fakad? Ha autó lennél, Qubo lennél. Félre a bonyolult és szofisztikált megoldásokkal! Ha mindig egyszerû megoldásokat keresel az összetett problémákra is, akkor, ha autó lennél, Qubo lennél. A Qubo büszke arra, hogy könnyen kezelhetô, és alkalmazkodik az igényeidhez. Alacsony üzembentartási és karbantartási költségekkel, és magas szintû szolgáltatásokkal számolhatsz. Fordulási körének átmérôje kisebb mint 10 méter! A Quboval csökkennek a gondok, és gyarapodnak a mosolyok!

5 A Qubo vezetése könnyû és szórakoztató. Minden kezelôszerv karnyújtásnyira van, a mûszerfal pedig praktikus és funkcionális. A vezetési élmény növelése érdekében kétféle sebességváltót kínálunk hozzá: 5-sebességes Dualogic manuális és automata váltót (1.3 Multijet 75 Le). A kézi kapcsolású, félautomata és automata üzemmódban is használható Dualogic váltó ECO funkcióval is rendelkezik, mely a váltás optimalizálásának segítségével csökkenti az üzemanyagfogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Ezenfelül, hogy az életed még könnyebbé tegyük, rendelkezésedre áll a Blue&Me rendszer is. A Blue&Me segítségével telefonálhatsz, meghallgathatod a beérkezett SMS-eket, csatlakoztathatod hozzá a médialejátszódat, és minden úthoz kiválaszthatod a megfelelô zenét anélkül, hogy mindez elvonná figyelmedet a vezetésrôl. A Blue&Me bármikor hozzáférhetô az USB-csatlakozón, a Bluetooth technológián és a hangfelismerésen keresztül. Ezenkívül a Qubo-hoz már rendelhetô a Blue&Me - TomTom hordozható navigációs eszköz, mely érintôképernyôs, és a Blue&Me összes funkcióját magába foglalja a modern navigációs rendszer mellett. A telefon, a rádió, az audiorendszer és a navigáció a kormányon lévô kezelôszervek segítségével biztonságosan mûködtetethetô. Mindez harmonikus egységben, a TomTom új lejátszójának keresôfunkciója révén, mely egy USB-csatlakozóval kapcsolódik a Blue&Me rendszerhez. Az USB-csatlakozón keresztül a Blue&Me rendszer összes funkcióját elérheted. A Blue&Me - TomTom tartalmazza az eco:drive funkciót is: információ, tanácsok és javaslatok a gazdaságosabb és még inkább környezetbarát vezetésért.

6 NEM SKATULYÁKRA, HANEM HELYRE VAN SZÜKSÉGED A KEDVTELÉSEIDHEZ? Ha autó lennél, Qubo lennél. Hullámokon lovagolni és érezni, ahogy ernyôdbe kap a szél? Miért ne? Ha fantáziád és kíváncsiságod határtalan, ha szeretsz minden újat kipróbálni, akkor ha autó lennél, Qubo lennél. A Qubo örömmel osztozik veled kedvteléseidben, akkor is, ha messzire viszed, de akkor is, ha csak a sarokig mész vele.

7 A Qubo rendkívüli sokoldalúsága keltette életre a Qubo Trekkinget: ezt a kalandkedvelô verziót, elöl robosztus ezüst pajzzsal, könnyûfém keréktárcsákkal, valamint 20 mm-el növelt hasmagassággal, ha terepre merészkednél. Azok számára készült, akik szeretnek természetközelben lenni, földutakkal és a szinte járhatatlan útszakaszokkal is könnyedén akarnak megbirkózni. Éppen ezért a TRACTION+ rendszernek köszönhetôen a Qubo Trekking sokkal hatékonyabban mûködik rossz tapadási körülmények között is. Úgy viselkedik, mint egy önzáró differenciálmû, hiszen a rosszul tapadó kereket blokkolja és a nyomatékot a másik kerékre helyezi át. Traction+ a meghajtott kerekek jobb tapadását biztosítja (30 km/h-ig), mindezt egy offroad teljesítményét nyújtva egy kétkerék-meghajtású autó fogyasztásának és károsanyag kibocsátásának kombinálásával.

8 A Qubo belsô tere tágas és sokoldalú. Az elsô üléseket akár 16 különbözô pozícióba állíthatod, a hátsó ülések pedig dönthetôk és kivehetôk. Ezenfelül a hosszabb, akár 2,5 m hosszú csomagok elhelyezéséhez az elsô utasülés opcionálisan asztallá hajtható és a csomagtér szintjéig lesüllyeszthetô. Ha még ez sem lenne elég, a rendelkezésre álló kiegészítôk tárházából olyan praktikus megoldások közül választhatsz, mint a szörf és kerékpártartó, vagy a praktikus csomagtér rendszerezô. Igy tényleg szabadon élhetsz kedvteléseidnek.

9 A Qubo az utazást is kellemes, gondtalan elfoglaltsággá változtatja. Mert elvisz oda, ahová akarod, gazdaságos és alacsony fogyasztású. 1.3 Multijet 75 LE-s motorjával akár 1000 km-t is megtehetsz egy teli tankkal. Az elsô szerviz pedig km-nél esedékes. A biztonságról sem feledkeztünk meg: ABS + EBD (elektronikus fékerôelosztó), 4 légzsák, hárompontos biztonsági övek övfeszítôvel és överô-határoló: mindez a szériafelszereltség része v 1.3 Multijet 16v 75 LE Hengerûrtartalom: 1248 cm 3 Környezetvédelmi szint: Euro 5 Max. teljesítmény CE: 55 kw (75 LE) 4000 ford./percnél Max. forgatónyomaték CE: 190 Nm 1500 ford./percnél Max sebesség: 155 km/h Fogyasztás (l/100 km): városi: 5,1 városon kívüli: 3,8 vegyes: 4,3 CO 2 -kibocsátás: 113 g/km Hengerûrtartalom: 1360 cm 3 Környezetvédelmi szint: Euro 5 Max. teljesítmény CE: 54 kw (73 LE) 5200 ford./percnél Max. forgatónyomaték CE: 118 Nm 2600 ford./percnél Max sebesség: 155 km/h Fogyasztás (l/100 km): városi: 8,2 városon kívüli: 5,6 vegyes: 6,6 CO 2 -kibocsátás: 152 g/km 1.3 Multijet 16v 95 LE Hengerûrtartalom: 1248 cm 3 Környezetvédelmi szint: Euro 5 Max. teljesítmény CE: 70 kw (95 LE) 4000 ford./percnél Max. forgatónyomaték CE: 200 Nm 1500 ford./percnél Max sebesség: 170 km/h Fogyasztás (l/100 km): városi: 5,2 városon kívüli: 3,8 vegyes: 4,3 CO 2 -kibocsátás: 113 g/km

10 DÍSZBETÉTEK Az alumínium díszbetétek high-tech megjelenést kölcsönöznek az autó belsejének. A Qubo felszereltségi szintjei közül szabadon kiválaszthatod az életstílusodnak legjobban megfelelôt. Az Active például dupla tolóajtót és olyan komplett biztonsági felszereltségeket foglal magába, mint az ABS és a négy légzsák. A Dynamic a legmagasabb szintû utazási kényelmet kínálja, a Trekking pedig a Traction+ rendszerrel a szabadban töltött elfoglaltságaidhoz ad segítséget. Active Fôbb szériafelszereltség Központi zár távirányítóval Magasságban és mélységben állítható kormányoszlop KÜSZÖBLÉC A logóval ellátott alumínium küszöbléc egyénivé alakítja a Qubódat. Elektromos elsô ablakemelôk Tárolórekesz Oldallégzsákok 2 oldali tolóajtó Dynamic Fôbb szériafelszereltség (az Active felszereltségen felül) Klímaberendezés Ködfényszóró Kartámasz Vezetôülés állítható deréktámasszal Elektromosan állítható és fûthetô külsô visszapillantó tükrök 60/40 arányban osztott, elôrehajtható hátsó ülések Karosszéria színére fényezett lökhárító Trekking Fôbb szériafelszereltség (a Dynamic felszereltségen felül) Hosszanti tetôsín 15" könnyûfém keréktárcsák Traction + ESP-vel Sötétített hátsó ablaküvegek Offroad megjelenés Motorvédô burkolat PADLÓSZÔNYEG A hímzett logós bársonyszônyeg különleges személyiséget biztosít. Montblanc feketére fényezett díszítôelemek a mûszerfalon Rádióelôkészítés hangszórókkal és antennával ipod TARTÓ Az ipod tartó garantálja a készülék biztonságos és kényelmes tárolását. Egyedi és utánozhatatlan: a Qubo ebben is rád hasonlít. Kész arra, hogy személyiségét kifejezze az eredeti kiegészítôk gazdag választékával, mint a hímzett logós szônyeg, az alumínium díszléc, a logóval ellátott küszöb, az ipod tartó és az illatszóró. A szabadidôdhöz pedig, a szörftartóval ellátott csomagtartót, illetve a síléc- vagy kerékpártartót kínálja neked. ILLATSZÓRÓ Az illatszóró a különbözô illatok széles választékát nyújtja.

11 Pasztellszínek ACTIVE DYNAMIC TREKKING Szövet Szövet Szövet Tangram Axell Axell Sail Sail Fekete Piros Szürke Piros Szürke Breakcore vörös 249 AMBIENT FEHÉR 479 LINE KÉK PasztelLszínek 168 Breakcore vörös 249 Ambient fehér EXTRASZÍNEK (Opt 5B2) Külsô színek 551 FUNKY Narancssárga 551 Funky narancssárga 479 Line kék METÁLSZÍNEK (Opt 210) 293 Flamenco vörös 355 Disco zöld 448 Kék 487 Cool jazz kék 612 Minimal szürke 118 Lila 632 Rockabilly fekete Metálszínek = rendelhetô 293 Flamenco vörös 118 Lila 355 DISCO ZÖLD 217 tangram Fekete 448 KÉK 487 COOL JAZZ KÉK 612 MINIMAL SZÜRKE 220 axell Piros 288 axell SZÜRKE 632 ROCKABILLY FEKETE 353 sail Piros 372 sail SZÜRKE

12 ACTIVE DYNAMIC ACTIVE DYNAMIC TREKKING Mûszaki adatok DYNAMIC TREKKING ACTIVE DYNAMIC TREKKING ACTIVE DYNAMIC TREKKING Benzin Dízel Dízel MOTOR 1.4 8v 73 LE 1.3 Multijet 16v 75 LE 1.3 Multijet 16v 95 LE Hengerek száma, elrendezése 4, soros 4, soros 4, soros Hengerûrtartalom (cm 3 ) Környezetvédelmi szint Euro5 Euro5 Euro5 Kompresszióviszony 10,5 : 1 16,8 : 1 16,8 : 1 Max. teljesítmény CE: kw (LE) ford./percnél 54 (73) (75) (95) 4000 Max. forgatónyomaték CE: 118 (12) (19,4) (20,4) 1500 Nm (kgm) ford./percnél Üzemanyag-ellátás Hengerenkénti elektronikus, Common Rail típusú Common Rail típusú fázishelyes elektromos vezérlésû elektromos vezérlésû Visszafolyó nélküli Multijet közvetlen befecskendezés Multijet közvetlen befecskendezés turbófeltöltôvel és levegôhûtôvel turbófeltöltôvel és levegôhûtôvel ERÔÁTVITEL Sebességfokozatok száma 5 + hátramenet 5 + hátramenet 5 + hátramenet Tengelykapcsoló mechanikus hidraulikus hidraulikus Meghajtás elsô kerék elsô kerék elsô kerék ELEKTROMOS BERENDEZÉS (12 V) Akkumulátor-kapacitás (A) KEREKEK Gumiabroncsok 185/65/R15 185/65/R15 185/65/R15 FELFÜGGESZTÉS Elsô McPherson típusú McPherson típusú McPherson típusú független kerékfelfüggesztés független kerékfelfüggesztés független kerékfelfüggesztés Hátsó torziós tengely torziós tengely torziós tengely ÜZEMANYAGTARTÁLY Üzemanyagtartály (l) KORMÁNYZÁS Fordulási kör átmérô járdák között (m) 10,55 10,55 10,55 Fordulási kör átmérô faltól falig (m) 11,11 11,11 11,11 Kormány fordulat ütközéstôl ütközésig 2,8 2,8 2,8 FÉKEK - T (tárcsa) - D (dob) Elsô (mm) T 257 T 257 T 284 Hátsó (mm) D 203 D 228 D 228 TELJESÍTMÉNY Max.sebesség (km/h) Gyorsulás km/h (s) 15,2 15,2 12,2 FOGYASZTÁS (l/100 km) 1 Városi 8,2 5,1 / 5,0* 5,2 Városon kívüli 5,6 3,8/3,8* 3,8 Vegyes 6,6 4,3/4,2* 4,3 CO 2 - kibocsátás (g/km) /112* 113 MÉRETEK Hosszúság (mm) Szélesség (mm) Magasság (mm) /1803**/ 1810*** 1735/1803**/ 1810*** Tengelytáv (mm) Nyomtáv elôl mm) / 1464*** 1462 / 1464*** Nyomtáv hátul (mm) / 1465*** 1464 / 1465*** Csomagtartó térfogat (m 3 ) 0,33 2,5 0,33 2,5 0,33 2,5 SÚLYADATOK Menetkész tömeg DIN (kg) Vontatható tömeg fék nélküli utánfutóval (kg) KÜLSÔ STÍLUSJEGYEK Metálfényezés 210 Karosszéria színére fényezett lökhárítók 876 Karosszéria színére fényezett visszapillantó tükrök 976 Sötétített ablakok os könnyûfém keréktárcsák 185/65 R15 gumiabroncsokkal 16 -os könnyûfém keréktárcsák 195/55 R16 gumiabroncsokkal* 431 Tetôlécek 375 Montblanc fekete betét a mûszerfalon Bôrbevonatú kormánykerék és sebességváltó kar** 320 Alumínium küszöbléc logóval r r r Alumínium díszbetétek az ajtóba beépített hangszórón, szellôzôn, magashangszórón és visszapillantótükör-állítón r r r Bársonyszônyeg fém/ezüst színû hímzett logóval ( 4 darab: 2 elôl hímzéssel + 2 hátul) r r r Bársonyszônyeg piros színû hímzett logóval (4 darab: 2 elôl hímzéssel + 2 hátul) r r r Alumínium sport pedálok gumi betéttel r r r Úlésvédô r r r KOMFORT/FUNKCIONALITÁS Start&Stop / (1.4) / (1.4) DPF / (1.4) / (1.4) Kihajtható hátsó ablak Zárható tanksapka Felfelé nyíló hátsó ajtó Dupla tolóajtó Szervokormány Fényszóró távolság-állítás Hátsó ablaktörlô- mosó Fûthetô hátsó szélvédô 12 V-os csatlakozó su tunnel centrale Távirányítos központi zár Állítható magasságú és mélységû kormánykerék Elsô elektromos ablakemelô Manuálisan állítható visszapillantó tükrök Elektromosan állítható visszapillantó tükrök 041 Kalaptartó Zárt kesztyûtartó Dohányzócsomag 989 Állítható deréktámaszú vezetôülés 40Y Állítható magasságú vezetôülés 450 Kartámasz elôl 132 Mechanikus légkondícionáló 025 Osztva dönthetô hátsó ülések 60/ Fûthetô elsô ülések 452 Fûthetô elsô utasülés 453 Csomagfogó háló szárnyú hátsó ajtó 519 Elemlámpaként kivehetô világítás 58F Dualogic automata váltó (1.3 Multijet 75 LE-s motorokhoz) 407 Komfort / funkcionalitás Rádió távvezérlôk a kormányon 245 Tempomat Normál méretû pótkerék 980 Kereszttartók a tetôcsomagtartóhoz (375-es opcióval) r r r Síléctartó és adapter 4 pár léchez ( cikkszámú kereszttartó rudakkal) r r r Síléctartó és adapter 3 pár léchez ( cikkszámú kereszttartó rudakkal) r r r Szörftartó ( cikkszámú kereszttartó rudakkal) r r r Vonóhorogra szerelhetô kerékpártartó r r r Kerékpártartó ( cikkszámú keresztartó rudakkal) r r r Illatszóró r r r Blue sky illat r r r Green sea illat r r r Orange sunset illat r r r ipod tartó r r r Autó takaróponyva r r r Kenutartó r r r Csomagtér rendezô r r r BIZTONSÁG 5 db 3 pontos biztonsági öv ABS + EBD Automatikusan bezáródó ajtók 20 km/h felett Hátsó fejtámlák Isofix rögzítési pontok Vezetô- és utasoldali légzsákok Oldallégzsákok Ködfényszóró 097 ESP 392 (csak (csak 1.3 Multijethez) 1.3 Multijethez) Traction+ Riasztó 213 Tolatóradar 508 Isofix gyerekülés r r r AUDIO / TELEMATIKA Rádió-elôkészítés Rádió-elôkészítés hangszóróval és antennával Rádió CD-lejátszóval, 40W Hi-Fi audioberendezés, 4 hangszóró + 2 magashangszóró 564 Rádió CD + MP3 lejátszóval, 40W Hi-Fi audioberendezés, 4 hangszóró + 2 magashangszóró 717 Elôkészítés hordozható TomTom navigátorhoz 68R Blue & Sound MP3 csomag(blue&me, rádió MP3 lejátszóval, rádió távvezérlôk a kormányon, bôr kormány és váltókar, elôkészítés hordozható TomTom navigátorhoz) 6AK Blue&Me - TomTom r r r ipod csatlakoztató kábel r r r Széria-, és rendelhetô felszereltség Vontatható tömeg fékezett utánfutóval (kg) /3/EU irányelv szerint * Dualogic TM robotizált váltóval ** Tetôlécekkel *** Trekking verzió ** Blue&Me TM -mel = széria = rendelhetô = nem rendelhetô r = Lineaccessori Az üzemanyag-fogyasztás és a CO 2 -kibocsátás értékeit az 1999/100/EU irányelv szerinti hivatalos tesztek alapján határozták meg. Ezek az értékek az autó használatától függôen különbözhetnek a megadott üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási értékektôl.

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 ALAPSZÍNEK www.fiat.hu Ambient fehér 249 Breakcore vörös* 168 Line kék* 479 METÁLSZÍNEK Az Ön Fiat márkakereskedôje: Indie elefántcsont 261 Flamenco vörös 293 Hillibilly azúrkék 448 Cool jazz kék 487 Információs

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) www.fiat.hu A jelen kiadványban szereplô információk kizárólag tájékoztató jellegûek. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi elôírásoknak megfelelôen változhat.

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

Bravo [brà-vo] melléknév

Bravo [brà-vo] melléknév Bravo [brà-vo] melléknév Jó, okos, kiváló, figyelemreméltó. Egy olyan világszerte ismert fogalom, mely a várakozáson felüli teljesítmény elismerésére szolgál. A szépség és a tartalom tökéletes egyensúlya:

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)* Hasznos

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

ÚJ DOBLÒ CARGO. www.fiatprofessional.hu

ÚJ DOBLÒ CARGO. www.fiatprofessional.hu ÚJ DOBLÒ CARGO. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítők köre az adott piaci és jogi előírásoknak megfelelően változhat. Jelen kiadványban szereplő műszaki adatok kizárólag tájékoztató

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE)

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE) Modell Hengerűrtartalom (cm 3 ) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin 402.111.2 1.2 8v 69LE S&S Gold 1242 51/69 5 sebességes manuális

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo E5 árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo E5 árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo E5 árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E5 263.111.0 zárt

Részletesebben

ÚJ DUCATO SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ. www.fiatprofessional.hu Információs szám: 06 40 245 245

ÚJ DUCATO SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ. www.fiatprofessional.hu Információs szám: 06 40 245 245 24 hónapos garancia, kilométer korlátozás nélkül. Útmenti segélyszolgálat egész Európában. Meghibásodás, illetve baleset esetén autómentés. A meghibásodott gépjármû elvontatása egy Fiat szakszervizbe.

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5 árlista

Fiat Doblò Cargo E5 árlista Fiat E5 árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár 1.4 16V E5 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól*

Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól* Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Fiat Top finanszírozással** Punto Plus Easy 1.2 8v 5a. 51/69 3 450 000 2 590 000 2 390 000 Punto Plus Easy 1.4 8v 5a. 57/77

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 120LE GIULIETTA 191.B5E.2 6 seb. manuális benzin 4 893 307 65 000 6279500 1.6 JTD 120LE

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000 már 5 790 000 Ft-tól* Espace 2.2 dci Expression AKTUÁLIS AKCIÓ 1 000 000 Ft kedvezmény minden verzión 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás Opel Combo Opel Combo CV 1 Benzin Motor Combo 1.4 ECOTEC 70 kw / 95 LE 1.4 ECOTEC tart/top 70 kw / 95 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE 1.4 CNG Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú

Részletesebben

Raktérméret. Össztömeg (kg)

Raktérméret. Össztömeg (kg) Modell Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) ZÁRT FURGON ACCESS 1.3 HDi 75 2PA9J0CDM504A025 2513 2750

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

NISSAN PRIMASTAR. 61808-HON-PRIMASTAR.indd 1 3/02/09 16:54:43

NISSAN PRIMASTAR. 61808-HON-PRIMASTAR.indd 1 3/02/09 16:54:43 NISSAN PRIMASTAR 61808HONPRIMASTAR.indd 1 3/02/09 16:54:43 SHIFT_ business* *VÁLTS_üzletet 61808HONPRIMASTAR.indd 2 3/02/09 16:54:51 61808HONPRIMASTAR.indd 3 3/02/09 16:54:52 1 Az új Primastar család választéka

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Bravo 3 290 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 290 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 290 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Bravo 66/90 4 250 000 3 490 000 3 290 000 Bravo 77/105 5 100 000 4 600 000 4 400

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Felszereltség. S S S Manuális légkondicionáló berendezés S S S Rádióelôkészítés + hangszórók száma 2 db/4 db/6 db (4 hangszóró + 2 magassugárzó)

Felszereltség. S S S Manuális légkondicionáló berendezés S S S Rádióelôkészítés + hangszórók száma 2 db/4 db/6 db (4 hangszóró + 2 magassugárzó) Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Meghajtás 4WD 100km/h-ig kapcsolható 4WD 100km/h-ig kapcsolható 4WD 100km/h-ig kapcsolható Motor 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L Dízel Váltó M5 M5 AT4

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Progression felszereltség Árlista érvényes: 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

FORD MUSTANG. www.ford.hu 1 / 5. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.

FORD MUSTANG. www.ford.hu 1 / 5. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford. Felszereltség Motor Listaár Fastback 2.3I EcoBoost 317 LE S6 M6 RWD 12 375 000 Ft EcoBoost Fastback 2.3I EcoBoost 317 LE S6 A6 RWD 13 025 000 Ft Convertible 2.3I EcoBoost 317 LE S6 M6 RWD 13 675 000 Ft

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT 643.110.0 6 sebességes TCT benzin 12.539.370 135.000 16.060.000. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft)

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT 643.110.0 6 sebességes TCT benzin 12.539.370 135.000 16.060.000. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 4C 1750 Tbi 240Le TCT 643.110.0 6 sebességes TCT benzin 12.539.370 135.000 16.060.000 Az árlista

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi OPEL Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 7 5fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 16 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 85 5fokozatú kézi 51 kw/7 LE 2 28 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 8 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Árlista érvényes: 2012. július 6-tól visszavonásig Progression felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nerttó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs

Részletesebben

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft 201675-ös modellév - 2016/4 Érvényes: 2016 június 20-i gyártástól Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 16l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft Trend 10l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

Doblo Cargo és Doblo

Doblo Cargo és Doblo és Doblo Hasznos kiegészítők Tetőcsomagtartó kosár Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtatóval). Rövid változathoz. Cikkszám: 50902259 * Hosszú változathoz Cikkszám: 50902260

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA VERSO 5 ÜLÉSES 7 ÜLÉSES GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.6 VALVEMATIC BENZINES, 97 KW / 132 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134.

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134. Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 3 625 2 854 331 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 675

Részletesebben

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél.

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. Különleges ajánlat Érvényes: 201.01.01. - 201.01.31. QASHQAI+2

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Chevrolet Lacetti 5 ajtós Star

Chevrolet Lacetti 5 ajtós Star Lacetti 5 ajtós Star Motor és sebességváltó 1,4 16v Max. teljesítmény (kw/le) (ford./perc) 70 / 95 @ 6200 Max. nyomaték (Nm) (ford./perc) 131 @ 4400 Elsőkerék-meghajtás alapfelszereltség Első felfüggesztés

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat 500c 4 130 000 Ft-tól*

Fiat 500c 4 130 000 Ft-tól* Fiat 500c 4 130 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500c 1.2 8V Lounge 51/69 4 437 500 4 130 000 500c 0.9 TwinAir Turbo Lounge 63/85 4 867 500 4 530 000 500c 1.2 8V Cult

Részletesebben

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon Eszencia A sport és az elegancia összhangja: ez az a kreatív koncepció, amely az Alfa 159 és az Alfa 159 Sportwagon autókat meghatározza. A két modellben

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

AZ ÚJ TIPO. NEM KELL SOKAT ADNIA AZÉRT, HOGY

AZ ÚJ TIPO. NEM KELL SOKAT ADNIA AZÉRT, HOGY AZ ÚJ TIPO. NEM KELL SOKAT ADNIA AZÉRT, HOGY SOKAT KAPJON. Eddig, ha sokat szeretett volna kapni, sokat is kellette áldoznia érte. Az új Tipo azonban felülírja ezt a logikát, mert sokat nyújt, anélkül,

Részletesebben

Fiat Scudo E5 árlista

Fiat Scudo E5 árlista Scudo furgon Verzió Fiat Scudo E5 árlista Kivitel Sincom -kód Tengelytáv Hengerûrtartalom Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Raktérfogat Nettó ár Bruttó ár mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet.

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

Fiat személyautó árlista

Fiat személyautó árlista Fiat személyautó árlista Modell Kivitel Sincomkód Teljesítm. (kw/le) Hengerûrtartalom Üzemanyag Nettó eladási ár Bruttó regisztrációs adó Bruttó eladási ár áfával és regisztrációs adóval Akciós ár Panda

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE Opel Opel 1 Benzin Motor 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE Váltómű election 6fokozatú kézi 6 840 000 7 240 000 6fokozatú kézi 7 740 000 8 300 000 6fokozatú automata 8 040 000 8 600

Részletesebben

Fiat Scudo árlista. Hengerûrtartalom Teljesítmény Terhelhetôség. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Fiat Scudo árlista. Hengerûrtartalom Teljesítmény Terhelhetôség. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Scudo árlista Verzió Kivitel Tengelytáv Sincomkód Hengerûrtartalom Teljesítmény Terhelhetôség Raktérfogat Nettó ár Bruttó ár mm cm 3 kw/le kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet L1H1 furgon 272.1L1.0 3000 1560

Részletesebben

Új Fiat Scudo E5 árlista

Új Fiat Scudo E5 árlista Scudo furgon Új Fiat Scudo E5 árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5 furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 181

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria Árlista FORD FIESTA Champions Alapfelszereltség: Biztonság, védelem Harmadik féklámpa Vészfékezéskor figyelmeztető lámpa Figyelmeztetés vezető-

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic Opel Astra Classic III 1 Benzin 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE Classic III Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú Easytronic 3 89 4 9 4 9 4 9 4 29 4 29 81

Részletesebben

Alfa Romeo 159 árlista. Alfa Romeo 159 Sportwagon árlista. Árlista érvényes: 2012 január 1-től visszavonásig

Alfa Romeo 159 árlista. Alfa Romeo 159 Sportwagon árlista. Árlista érvényes: 2012 január 1-től visszavonásig Alfa Romeo 159 árlista Árlista érvényes: 2012 január 1től visszavonásig Motor Felszereltség Ajtók Karosszéria Váltó Kód Üzemanyag Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs adóval és ÁFAval 2.0

Részletesebben