Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""

Átírás

1 CITROËN C4

2 MŰREMEK

3

4 POSITIVE POWER

5

6

7 DIZÁJN VEZETÉS &

8

9 TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN Az új Citroën C4 már első ránézésre egy kifejezetten masszív és stabil autó benyomását kelti. A művészi vonalvezetés és a krómozott díszítőelemek arról tanúskodnak, hogy az autó megalkotói különös gondot fordítottak a külső megjelenésre. Az utastér stílusa a kényelem és a kifinomultság mellett a fejlett technológiára helyezi a hangsúlyt. A könnyű kezelhetőség jegyében fogant, új Citroën C4 fedélzetén maximálisan kényelmes környezet várja. A vezetőhely kialakításában szerencsésen találkoznak az ergonómiai szempontok és a dizájn. A kényelmes vezetést biztosító elektronikusan vezérelt MCP váltó váltókarjával együtt valóságos műszaki remekmű. A tolóajtós középső tárolórekesz tágas hűtött rakodóhelyet rejt magában, és a csatlakozódoboz (Jack csatlakozó, USBport és Bluetooth*) számára kialakított hely is itt található. Rendkívül praktikus és újszerű megoldás az első ülések közötti könyöktámaszban elhelyezett 230 V-os csatlakozó (maximális teljesítménye 120 W). Az új Citroën C4 kategóriájában egyedülállóan kényelmes, masszázsfunkcióval és elektromosan állítható deréktámasszal ellátott ülőhelyeket kínál az első utasok számára. Az automata légkondicionálón a levegőbefúvás erőssége igény szerint háromféle fokozatban állítható. A klímaberendezés REST funkcióval is rendelkezik, mely a motor leállítását követően még percekig működteti a szellőzést. A figyelmeztető hangjelzések beállításakor négyféle hangtípus közül választhat. A térhangzást biztosító innovatív audiorendszernek köszönhetően mindenkor kellemes, nyugodt vezetésre számíthat. * Bluetooth kompatibilis eszköz szükséges A katalógusban bemutatott felszeretlségi elemek a Citroën C4 teljes technológiai tartalmátmutatják be. Az EU-ban forgalmazott CITROËN gépkocsik felszereltsége országonként eltérést mutathat. A Magyarországon forgalmazott gépkocsik felszereltségével kapcsolatos információkért kérjük látogasson el oldalra!

10 AZ ÉRZÉKEK KÉNYEZTETÉSE Az új Citroën C4 szépségével, kifinomultságával és igényességével mindenek előtt a szemet gyönyörködteti. Elég egy pillantást vetni a hívogatóan kényelmes ülésekre, és ellenállhatatlan késztetést érzünk a beszállásra. Aztán jönnek az elegáns, finom anyagok, a kifogástalan akusztikus komfort és a tágas helykínálat: az új Citroën C4-ben minden a kellemes közérzetet és a maximális kényelmet szolgálja. 10 HU

11

12 MIKRO- HIBRID

13 e-hdi

14 MIKROHIBRID TECHNOLÓGIA, A KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS A CITROËN gépjárművek kialakításában mindig is nagy szerepet játszottak a környezetvédelmi szempontok, miközben a vezetési kényelem sem szenvedhetett csorbát. A márka Airdream néven speciális megoldásokat fejlesztett ki, köztük az e-hdi mikrohibrid technológiát. A páratlanul energiahatékony megoldás részeként a finom reakciókra képes, elektronikusan vezérelt kézi sebességváltóval egybekötött HDi motorhoz újgenerációs Stop & Start rendszer, valamint a lassításkor, illetve fékezéskor keletkező energiát visszanyerő funkció társul. Az új technológia változatlan vezetési élmény mellett alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást tesz lehetővé. A csúcstechnológiás megoldás használata ráadásul rendkívül egyszerű: a motor minden megálláskor - például piros lámpánál - készenléti állapotba kapcsol, de amint a vezető felengedi a fékpedált, minden további teendő nélkül azonnal automatikusan újraindul. A mindennapos használatra szánt legújabb generációs Stop & Start rendszer csöndes és vibrációmentes - minden bizonnyal gyökeresen átalakítja majd a vezetésről való felfogását.

15 FEJLETT MOTOROK EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE Egyes speciális berendezéseknek köszönhetően a kézi sebességváltóval szerelt motorok esetében is lehetőség van a fogyasztás mérséklésére. A sebességváltás-jelző a műszerfalon kijelzett információ formájában tájékoztatja az adott helyzetben legmegfelelőbb sebességfokozatról. A kényelmes és stresszmentes vezetést szolgáló, programozható sebességszabályozó, illetve -korlátozó berendezéssel ötféle értéket állíthat be, melyek bármikor könnyen és gyorsan előhívhatók. Az említett 6 fokozatú, elektronikusan vezérelt kézi váltóval szerelt e-hdi 115 Airdream mellett a Citroen C4 kínálatában szerepel még három 90 és 150 LE közötti Euro5-ös HDi motor és két Euro5-ös benzinmotor, a VTi 120 és a THP 155. Ezekhez a motorokhoz 5 vagy 6 fokozatú kézi váltó vagy környezetbarátabb, 6 fokozatú, elektronikusan vezérelt kézi váltó társul. Valamennyi motor és a sebességváltók fokozatainak kialakításánál is arra törekedtünk, hogy hatékonyság a lehető legnagyobb legyen, és a motorok egytől-egyig a CO2-kibocsátás tudatos csökkentését célzó technológiákra épüljenek.

16 KÖDFÉNYSZÓRÓK KANYARBEVILÁGÍTÓ FUNKCIÓVAL

17

18

19 A CITROËN TECHNOLÓGIÁJÁRA VALÓBAN SZÁMÍTHAT Az új Citroën C4 megalkotói semmit sem bíztak a véletlenre. Az optimális fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető, vagy a vezetést segítő rendszerek lenyűgöző választéka a kényelem és a biztonság szolgálatába állított technológia kitűnő példái. Igazi újításnak számít a CITROËN etouch szolgáltatás, mely a gépjárműből helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi, illetve assistance hívásra ad módot. Mindkét szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe a gépjármű teljes élettartama alatt, és a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető. A GPS-modulnak és a beépített SIM-kártyának köszönhetően a rendszer baleset vagy üzemzavar esetén lehetővé teszi a gépjármű pontos helyének meghatározását, és biztosítja az assistance szolgáltató, illetve baleset esetén a sürgősségi szolgálatok gyors riasztását. A Citroën weboldalán a MyCITROËN pontban további két szolgáltatás is a rendelkezésére áll majd: a virtuális szervizfüzet és a CITROËN Eco Driving szolgáltatás. E szolgáltatások a szerződéses garancia lejártáig ingyenesen vehetők majd igénybe. Segítségükkel folyamatosan figyelemmel kísérheti az elvégzendő karbantartási műveleteket, figyelmeztetést kap a garanciális szerkezeti elemeket érintő mechanikai vagy biztonságtechnikai hiba esetén, és nyomon követheti a gépjármű üzemanyag-fogyasztását és CO 2 -kibocsátását. Bárhol is legyen, a CITROËN etouch szolgáltatásra mindig számíthat. A szolgáltatások köre országonként eltérő lehet (Magyarországon csak korlátozottan elérhető), további információért és az általános használati feltételekről érdeklődjön a CITROËN hálózatban. A még biztonságosabb vezetés érdekében az új Citroën C4 kettős funkciójú, kanyarkövető Xenon fényszórókkal és statikus kereszteződésvilágítással rendelkező ködfényszórókkal is felszerelhető. Kanyarban és kereszteződésekben ez az új berendezés egy kiegészítő fényforrással növeli a kanyarodási terület megvilágítását. A keréknyomás-érzékelő rendszer a fedélzeti számítógépen keresztül figyelmeztet a lapos vagy defektes kerékre.

20

21

22

23 HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

24 AKTÍV BIZTONSÁGI FELSZERELÉSEK KREATÍV SZELLEMBEN Az új Citroën C4-et érintő fejlesztések hátterében elsősorban a maximális biztonság kialakítására irányuló törekvések állnak. Az egyik legfontosabb újítás a holttérfigyelő rendszer. Ez az aktív biztonságot növelő felszerelés az első és hátsó lökhárítókba beépített 4 érzékelő jóvoltából menet közben figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó gépjárművekre vagy motorokra. A potenciális veszélyt a megfelelő oldali visszapillantó tükörbe beépített ledes lámpa kigyulladása jelzi. Az új Citroën C4 parkolóhelymérő funkcióval is rendelkezik, ami különösen városi közlekedés esetén hasznos. A kormánykerékről kapcsolható funkció pillanatokon belül jelzi a vezetőnek, hogy az autó méretei lehetővé teszik-e a parkolást a kiszemelt helyen, és egyben a parkolási manőver nehézségi fokáról is tájékoztatát ad. Az első és hátsó parkolássegítő rendszer a beépített érzékelőkkel pedig még könnyebbé teszi a beállást. Az emelkedőn/lejtőn történő indítást segítő funkció azzal, hogy a fékpedál felengedését követően 2 másodpercig egy helyben tartja a gépkocsit, minden helyzetben stresszmentes indítást tesz lehetővé. A Citroën semmit sem bíz a véletlenre, ha az Ön kényelméről és biztonságáról van szó. Menet közben két további berendezés gondoskodik a nyugodt vezetésről: az intelligens kipörgésgátlóval kiegészülő ESP segít megőrizni a gépjármű stabilitását a kanyarokban, a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (AFIL) pedig a vezetőülés rezgésével figyelmezteti a vezetőt a fehér útburkolati jelek átlépésére. Az új Citroën C4 fedélzetén minden szempontból garantált a nyugalma.

25

26 A NAGY UTAZÓ A Citroën C4-et vezetve városban és autópályán is meglepően kellemes élményben lesz része. Az autó a legújabb biztonsági berendezésekkel és kitűnő fékrendszerrel rendelkezik, úttartása pedig minden körülmények között figyelemre méltó. Az új Citroën C4 kimagasló vezetési élményt nyújt. 26 HU

27

28

29 AUDIO RENDSZER TÉRBELI HANGZÁSSAL

30 KÍVÁLÓ HANGMINŐSÉG Az új Citroën C4 utasterében semmilyen más autóban nem tapasztalt, egyedi hangulat fogadja. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a nemes anyagok egy igényes kivitelű felsőkategóriás limuzin hatását keltik. A térbeliséget hangsúlyozó dizájn jellemezte átlátszó műszereket rendkívül könnyű leolvasni. A tulajdonos egyéniségének leginkább megfelelő belső kialakítás érdekében az új C4 számos egyéni beállításra nyújt lehetőséget: a műszerek kék tónusától kezdve a hangjelzésekhez választható 4 polifón hangtípuson át, a légkondicionáló erősségéig. A szabályozható térbeli hangzást biztosító, innovatív hangfeldolgozó szoftverrel ellátott, kormányról vezérelhető új audiorendszer kellemesen nyugodt légkört teremt, és az optimális hangminőségen keresztül valódi élvezetet nyújt. Az új CITROËN C4 a DENON -nal közösen kifejlesztett új komplett HIFIrendszert is kínál. A nagyobb mélysugárzóval rendelkező rendszer az utastérben egységes és az eredetihez rendkívül hű hangzást, így egy kategóriával jobb hangminőséget biztosít. Az új emyway navigációs rendszer is meglepetéseket tartogat. A szolgáltatások között belső memóriában tárolt európai térképadatbázissal működő, perspektivikus megjelenítést is biztosító legújabb generációs műholdas navigáció, a külső zenei lejátszó lejátszási listáit megjelenítő 7 colos képernyő és a telefonbeszélgetésekhez használható Bluetooth kihangosító* is szerepel. Élvezze ki az utazás minden pillanatát, és fedezze fel újra kedvenc zeneszámait! * kompatibilis készülék szükséges

31 ÖTLETEK TÁRHÁZA Az új Citroën C4 alkotóinak kreativitása nem állhatott meg a technológiai újításoknál. Az új C4 csomagtartója méreteit tekintve kategóriájában igazi referenciának számít: 408 literes maximális űrtartalmának köszönhetően az autóban öt utas csomagokkal együtt is kényelmesen elfér. A 2:1 arányban osztott hátsó üléspadnak köszönhetően az utastér többféleképpen kialakítható, a sílécalagút pedig nagyméretű, hosszú tárgyak szállítását is lehetővé teszi. A csomagtér megvilágításáról egy kivehető lámpa gondoskodik, mely töltőtalpáról levéve gyengén megvilágított helyeken különösen hasznos szolgálatot tehet. Az utasok számára könnyen elérhető, praktikus és ötletes tárolóhelyek állnak rendelkezésre. A műszerfali hűtött tárolórekeszben került elhelyezésre a Jack csatlakozót USB-portot és Bluetooth kihangosítót* magában foglaló egység, mely mellett akár négy darab 0,5 literes palack is elfér. A kényelemről szemmel láthatólag egyformán gondolkodunk... Az autó eleganciája tovább növelhető a tartozékként beszerezhető magasfényű króm díszlécekkel, melyek még jobban kiemelik a C4 eredeti dizájnját. Egyedi megjelenést biztosít a szintén tartozékként kapható, esztétikus, magasfényű hátsó krómdíszítés is. * kompatibilis készülék szükséges

32 FŐBB TARTOZÉKOK FELSZERELTSÉGI SZINTEK SZERINT CITROËN C4 TENDANCE : Blokkolásgátló (ABS); elektronikus fékerő elosztó (REF) és vészfékrásegítés (AFU); Vezetőoldali- és kikapcsolható utasoldali légzsák; oldal- és függönylégzsák; 1/3:2/3 arányban dönthető hátsó ülések; Manuális klímaberendezés pollenszűrővel, hűthető kesztyűtartóval; Központi zár távirányítóval; Szervokormány változó rásegítéssel; Omni kárpitozás; 15 Tampa dísztárcsák; Elektromos ablakemelők elöl; Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés; Elektromos és fűthető visszapillantótükrök; Állítható magasságú vezetőülés; Négy irányban állítható kormánykerék. CITROËN C4 COLLECTION : CITROËN C4 TENDANCE + ESP, kipörgésgátló és Hill Assist rendszer; Könyöktámasz; Hermitage kárpitozás; 16 Atlanta dísztárcsák; Szekvenciális elektromos ablakemelők hátul; Ködfényszórók elöl statikus kanyarvilágítással; RD5 MP3 CD-s rádió térbeli hangzással; Bőrbevonatú kormánykerék; Állítható deréktámaszok elöl; Színre fényezett kilincsek és tükörházak; Állítható deréktámaszok CITROËN C4 EXCLUSIVE : CITROËN C4 COLLECTION+ Elcsúsztatható könyöktámasz; Parkolást segítő rendszer parkolóhelyfelmérő funkcióval; Krómdíszítés az első lökhárítón; Elektromos kézifék; Saint-Cyr/félbőr kárpitozás; 16 Boston könnyűfém keréktárcsák; Kivehető elemlámpa és 12V csatlakozó a csomagtérben; 230 V-os csatlakozó; Elektromosan behajtódó visszapillantótükrök a tükör alsó részében elhelyezett fényforrással; Elektromosan állítható deréktámaszok és masszázsfunkció elöl; Sötétebben színezett hátsó ablaküveg és hátsó oldalüvegek; Krómozott díszítés az övvonalon; Automata klímacsomag, Connecting Box (USB csatlakozó és Bluetooth* kihangosító) * Kompatibilis készülék szükséges hozzá

33 Omni Reps szövet (1) Hermitage szövet (1) Hermitage szövet (világos) (1) Perforált Claudia/ Saint-Cyr szövet és Claudia bőr (1) Saint-Cyr szövet és Claudia bőr (világos) (1) Claudia bőr (1) Hófehér Bourrasque kék (M) Babylone vörös (GY) Fluid szürke (M) KEREKEK, SZÍNEK ÉS KÁRPITOK Fahéj (M) Perla Fekete (GY) Gyöngyházfehér (GY) Shark Szürke (M) Tampa 15 dísztárcsa Atlanta 16 dísztárcsa Boston 16 keréktárcsa Phoenix 17 keréktárcsa Newport 18 keréktárcsa Alumínium szürke (M) Hickory barna (GY) Baltimore 15 Oakland 16 Anchorage 17 keréktárcsa (2) keréktárcsa (2) keréktárcsa (2) (1) És egyéb kiegészítő anyagok. (2) Kiegészítőként rendelhető, csavarok és fedőkupak nélkül szállítva. (M) :metálfény (GY) : gyöngyházfény (A metál- és gyöngyházfényezés opcióként elérhető). Az alábbi QR-kód leolvasásával egy Citroën C4 filmet érhet el. A leolvasáshoz használja az okostelefonjára letölthető, erre alkalmas applikációk egyikét. 33 HU

34 TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN KÖRNYEZETVÉDELEM Ahhoz, hogy utazásai során teljes biztonságban utazhasson a Citroën C4 a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszereket vonultatja fel. ABS : A blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza a féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást. AFIL : véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, ami a gépkocsi első lökhárítója alatt elhelyezett infraérzékelők segítségével figyeli a 80km/h felett, előzetes irányjelzés nélkül történő sávváltásokat. Amint a rendszer észleli, hogy a gépkocsi anélkül lépte át az útburkolati jeleket, hogy a vezető bekapcsolta volna az irányjelzőt, az ülésbe épített rezgő elem bekapcsolásával figyelmezteti a vezetőt, hogy haladéktalanul kormányozza vissza a gépkocsiját a megfelelő irányba. AFU : A vészfékasszisztens a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság. Ezen kívűl automatikusan bekapcsolja az elakadásjelzőt, hogy figyelmeztesse a mögöttünk haladó járműveket. Statikus kanyarfény funkció : kiegészítő fénynyalábot biztosít kanyarodás közben, így növelve a láthatóságot és a biztonságot kanyarokban és kereszteződésekben. A kormány elfordulásától függően, a ködlámpa az autótól jobbra és balra is 75 -ban növeli a megvilágítottság szögét. A CITROËN Airdream megnevezése a CITROËN által kifejleszett legjobb, a környezet védelmét célzó technológiákat gyűjti egybe: microhibrid e-hdi technológia, full hibrid Hybrid4 technológia, és Full Electric technológia. A fenti technológiák valamelyikével rendelkező gépkocsik azonosítását megkönnyítendő, az érintett változatok az Airdream kereskedelmi megnevezést viselik magukon. A Citroën C4 e-hdi 115 Airdream MCP6 a mindössze 98 g/km-es CO2 kibocsátás érdekében szériafelszereltségként tartalmazz : legújabb generációs Stop & Start rendszer ; beépített fékenergia-visszanyerő rendszer ; optimalizált energiafelhasználású kormányszervó ; növelt hatásfokú klímaberendezés ; új MICHELIN ENERGYTM Saver gumiabroncsok az alacsony üzemanyag-fogyasztásért ; optimalizált elektromosan vezérelt manuális sebességváltó ; könnyített építésmód az olyan új technológiáknak köszönhetően, mint a lézer-hegesztés; aerodinamikai csomag: alvázburkolat, kétrészes hátsó légterelő, aerodinamikus lámpaburkolatok; speciális légterelők a légbeömlőknél. CITROËN etouch : Átfogó és folyamatosan bővülő szolgáltatáskör, ami jelenleg ingyenes segélykérő hívást tesz lehetővé baleset és vészhelyzet esetén. Országtól függően, a beépített GPS modul segítségével lokalizálja a vészhelyzetbe került járművet és automatikusan közli a jármű helyzetét. Későbbiekben az ingyenes szolgáltatások köre tovább bővül: Az etouch nem csak vészhelyzet esetén segíti a vezetőt, hanem a mindennapokban is a MyCITROËN weboldalon elérhető EcoDriving szolgáltatás és az on-line szervizfüzet segítségével. ITC : Az intelligens kipörgésgátló rendszer havas és csúszós úton jelentősen javítja a teljesítményátadást. Az Intelligent Traction Control, a hagyományos kipörgésgátló rendszerek lehetőségeinek határát nagymértékben kitolva, csúszós burkolaton, a vezetési helyzetek többségében, különböző fölrajzi viszonyok között is biztosítja a gépkocsi továbbhaladását. FSE : Az elektromos rögzítőfék a kiegészítő fékasszisztens segítségével segít az emelkedőn való elinduláskor. Mikor lelép a fékpedálról, egy rövid ideig még rögzíti a gépkocsit, hogy Önnek legyen ideje fékpedálról a gázpedálra lépnie. Programozható sebességhatároló : lehetővé teszi, hogy a vezető ne lépje túl az általa -akár álló helyzetben- meghatározott, maximálisan öt különböző sebességi értéket. A vezető szabadon változtathatja a gépkocsi sebességét a kiválasztott értékig, és azt csak akkor lépheti túl, ha erősebben lép rá a gázpedálra, vagy menetközben kikapcsolja a funkciót. Programozható tempomat : A sebességhatárolóhoz hasonlóan 5 különböző sebességi értéket határozhat meg akár álló helyzetben. A gázpedál érintése nélkül tarthatja a menetközben kiválasztott sebességet bármilyen domborzati viszonyok is halad. A funkció automatikusan kikapcsol a fékpedál érintésekor. Holttér-figyelő rendszer: az autó elején és hátulján elhelyezett érzékelők segítségével tájékoztatja a vezetőt az autó holtterében feltűnő autók vagy motorkerékpárok közelségéről az adott oldali visszapillantó tükrön felvillanó piktogram segítségével. A rendszer 10 és 150 km/h sebesség között könnyedén aktiválható a műszerfalon elhelyezett kapcsoló segítségével. * A motorokra vonatkozó adatok változhatnak, az aktuális adatokat keresse a oldalon. 34 HU

35 MÉRETEK CITROËN: TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KÉT ÉVES CITROËN GARANCIA A hibás alkatrészek javítása vagy cseréje. Assistance-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában. ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA Személygépkocsikra 12 év. Haszongépjárművekre 5 év. FÉNYEZÉSI GARANCIA Személygépkocsikra 3 év. Haszongépjárművekre 2 év. CITROËN CHRONO SERVICE Gépkocsiját előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal fogadjuk az alábbi kisebb beavatkozásokra: olajcsere, gumiabroncsok, fékek és kipufogó javítása, futómű-beállítás és tartozékok felszerelése. CSEREAUTÓ Amíg autója a szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK ESSENTIALDRIVE SZERZŐDÉS CITROËN-je a jótállási időszakot követően is ugyanolyan garanciát élvez, mint a legelső napon: szerződése a hibás alkatrészek cseréjén, vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a CITROËN Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés időtartama: 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3)(1) COMFORTDRIVE ÉS FREEDRIVE SZERZŐDÉSEK GARANCIA- ÉS KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS: KISZÁMÍTHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG MINDENEK FELETT A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj és kenőanyagok). Gépjárműve karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizbérautót. FREEDRIVE szerződés esetén a kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját a műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjárművét kívülbelül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg CITROËN-je a karbantartási tervben szereplő műveletek elvégzése céljából javítóműhelyünkben tartózkodik, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3)(1) (1) amelyik határt a gépkocsi előbb eléri (2) az első forgalombahelyezéstől számítva (3) maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva Az AUTOMOBILES CITROËN igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/53/EK számú, szeptember 18-án kelt európai közösségi irányelv rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott célkitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. Az Európai Unióban forgalomba kerülő Citroën gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet. A Citroën típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírását illetően töltse le árlistánkat, vagy keresse fel márkakereskedőjét. Minden további információért hívja márkakereskedőjét vagy látogasson el a honlapra. Citroën Assistance: (80) HU

36 április Készíti :

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT Boxer BOXER Szakemberek alkották szakembereknek A Peugeot Boxer kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszonjárműcsalád.

Részletesebben

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás NISSAN PULSAR MINDEN, AMIRE VÁGYIK AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA. A Nissan vadonatúj modellje, a kifinomult és magabiztos PULSAR a merész, sportos dizájnt fejlett technológiákkal ötvözi, és lendületes vezetési

Részletesebben

Nem csak magamra gondolok!

Nem csak magamra gondolok! PEUGEOT 107 Fő terepem a város! A Peugeot márkára jellemző ragadozó tekintet szelíd formában ölt testet a 107 modellben. Kedves, gömbölyded formája, pimasz tekintete, állandó mosolya: a 107 minden pillanatban

Részletesebben

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét.

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét. PEUGEOT 301 Minőség és tartósság A Peugeot-nak az autógyártásban eltöltött több mint 100 éve alatt számos négyajtós modellje vonult be diadalmasan az autóipar aranykönyvébe (504, 505, 406, 508) azzal,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor.

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Személyszállítók

Ford Transit Személyszállítók Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

Tapasztalja meg a Toyota Optimal Drive rendszert! Az egyre környezetbarátabb vezetés felé vezető úton a Verso motorjait úgy terveztük, hogy csökkent

Tapasztalja meg a Toyota Optimal Drive rendszert! Az egyre környezetbarátabb vezetés felé vezető úton a Verso motorjait úgy terveztük, hogy csökkent Verso Tapasztalja meg a Toyota Optimal Drive rendszert! Az egyre környezetbarátabb vezetés felé vezető úton a Verso motorjait úgy terveztük, hogy csökkent a kibocsátott CO2 mennyisége és a fogyasztás,

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2016.5ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. február 29ei gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv Terhelhetőség L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.4/3.10 L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.3/3.10

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90

5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 1 Beszerzés tárgya: A közbeszerzés tárgya: 5 darab személygépkocsi beszerzése. A BESZERZENDŐ

Részletesebben

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft.

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

THM: 3,99% MINDENKINEK 2

THM: 3,99% MINDENKINEK 2 ÚJ NISSAN ULSAR AKCIÓSAN MÁR 4 205 000 Fttól 1 THM: 3,99% MINDENKINEK 2 AKÁR 800 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL TÁGAS ÉS SZELLŐS UTASTÉR áratlanul nagy fejteret és hasznos teret nyújt. Kategóriája legnagyobb lábterének

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA PEUGEOT PARTNER PARTNER AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA Az akár 4,1 m 3 * hasznos térfogattal, páratlan modularitással, új, gazdaságos és dinamikus e-hdi erőforrásokkal rendelhető új Peugeot Partnert azon vállalkozásoknak

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA VERSO 5 ÜLÉSES 7 ÜLÉSES GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.6 VALVEMATIC BENZINES, 97 KW / 132 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800 Ford Transit Zárt Áruszállítók N1, N2 2016.75ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. május 30ai gyártástól Megnevezés FWD RWD Duplakabinos FWD Duplakabinos RWD Hossz/Magas L2H2 10,0 L3H2 L2H2 Listaár Raktér

Részletesebben

OPEL ASTRA Kezelési útmutató

OPEL ASTRA Kezelési útmutató OPEL ASTRA Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 20 Ülések, biztonsági rendszerek... 47 Tárolás... 72 Műszerek és kezelőszervek... 91 Világítás... 137 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.március 2i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Hollandia Tel.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com DAF Transport Efficiency: Termékfejlesztések

Részletesebben

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig MI TANKOLUNK ÖNNEK, AMENNYIBEN AZ ÁTVIZSGÁLÁS SORÁN JAVÍTÁSI IGÉNY

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5 FORD Transit Connect Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.0l EcoBoost 100LE M6 4 200 000 Ft 5 334 000 Ft 4 730 000 Ft 6 007

Részletesebben

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000 már 5 790 000 Ft-tól* Espace 2.2 dci Expression AKTUÁLIS AKCIÓ 1 000 000 Ft kedvezmény minden verzión 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* FELSZERELTSÉG

Részletesebben

A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ

A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ TERET AD VÁLLALKOZÁSÁNAK 18% cégautó kedvezmény START400 finanszírozással akár 2 621 000Ft nettó kezdőártól* 2,5% -os Növekedési Hitelre is elérhető** KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár Trend 1.5l EcoBoost (160 LE) M6 Euro6 FWD 8 540 000 Ft. 2.0l TDCi (120 LE) M6 Euro6 FWD 9 140 000 Ft

Felszereltség Motor Listaár Trend 1.5l EcoBoost (160 LE) M6 Euro6 FWD 8 540 000 Ft. 2.0l TDCi (120 LE) M6 Euro6 FWD 9 140 000 Ft Árlista 2015-ös modellév Érvényes: 2015. július 9-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/02. Felszereltség Motor Listaár Trend 1.5l EcoBoost (160 LE) M6 Euro6 FWD 8 540 000 Ft 2.0l TDCi (120

Részletesebben

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK. Érvényes: 2014. július 15-től visszavonásig

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK. Érvényes: 2014. július 15-től visszavonásig ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÚJ CITROËN C4 CACTUS Árlista MOTOR ŰRTARTALOM (cm3) TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) HENGER- SEBESSÉG- VÁLTÓ FELSZERELTSÉGI SZINT GYÁRI TÍPUSKÓD LISTAÁR

Részletesebben

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 FORD MONDEO VIGNALE Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 12 365 000 Ft 12 565 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 12 795 000 Ft 12 995 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 985

Részletesebben

exciting Lifestyle Vehicle

exciting Lifestyle Vehicle exciting Lifestyle Vehicle Megérkezett a Ssangyong XLV, mely sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat. Egy

Részletesebben

ALPINA D3 Limousine. Széria felszereltség. 1 /7.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA D3 Limousine

ALPINA D3 Limousine. Széria felszereltség. 1 /7.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA D3 Limousine ALPINA D3 Limousine 1 /7.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 225/40 ZR 18, hátul 255/35 ZR 18 méretű Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA bőrkormány ALPINA bőr

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa (polírozott felület) *(No-4

Részletesebben

2014 Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva M

2014 Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva M Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva - 2014 - Black plate (1,1) 2014 Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva M Röviden....................... 1-1 Kezdeti vezetési információk... 1-1 Kulcsok.......................

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós

ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós 5 év / 100.000 Km kiterjesztett garanciával! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Bevezető ár ACCESS 1.2 VTi 1.6 HDi 1199 cm 3 82 LE 92 LE 1PT9A5FCG5K0A0B1 4 620 000

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA

SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA A végső típusbizonyítványt az idei év végén megkapó új Focus ECOnetic, amely várhatóan a jövő év elején érkezik a hazai márkakereskedésekbe

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000.

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000. Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE 81 kw/11 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 4 94 5-fokozatú kézi 5 1 Váltómű 6-fokozatú kézi 5 82 6-fokozatú kézi 5 89 Rendelhető felszerelések

Részletesebben

ÚJ CITROËN C4 CACTUS. FEEL (LIVE felszereltségen felül) LIVE. SHINE (FEEL felszereltségen felül) SHINE EDITION (SHINE felszereltségen felül)

ÚJ CITROËN C4 CACTUS. FEEL (LIVE felszereltségen felül) LIVE. SHINE (FEEL felszereltségen felül) SHINE EDITION (SHINE felszereltségen felül) MOTOR HENGER TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) SEBESSÉG VÁLTÓ FELSZERELTSÉGI SZINT GYÁRI TÍPUSKÓD LISTAÁR KEDVEZMÉNY ÁR ÁR HASZNÁLT AUTÓ BESZÁMÍTÁS ESETÉN* Benzines PureTech

Részletesebben

CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK

CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK biztonság 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MULTIMÉdIA 10 AHOGy önnek TeTSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÚJ CITROËN C4 CACTUS Most további 250 000 Ft kedvezmény használtautó-beszámítás esetén* Árlista MOTOR TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) HENGER- SEBESSÉG-

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee 2014. júliusi gyártástól érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1PB9AFACK504A026 4 505 000 500 000 4 005 000 BAE TT* 90 LE 1PB9AFACA504A026

Részletesebben

308 / 308 SW TARTOZÉKOK

308 / 308 SW TARTOZÉKOK Terv: bd-ntwk Kiadás: Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 55 44 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO03 0. március A márkakereskedés pecsétje www.peugeot.com 308 / 308 SW TARTOZÉKOK

Részletesebben

A Scania intelligens nehézáru-szállító kínálata

A Scania intelligens nehézáru-szállító kínálata Sajtóközlemény ISO 9001 A Scania intelligens nehézáru-szállító kínálata A Scania moduláris gyártási rendszerének köszönhetően az ügyfelek több millió specifikációs lehetőség közül választhatják ki a munkafeladatuk

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

FORD MUSTANG. www.ford.hu 1 / 5. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.

FORD MUSTANG. www.ford.hu 1 / 5. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford. Felszereltség Motor Listaár Fastback 2.3I EcoBoost 317 LE S6 M6 RWD 12 375 000 Ft EcoBoost Fastback 2.3I EcoBoost 317 LE S6 A6 RWD 13 025 000 Ft Convertible 2.3I EcoBoost 317 LE S6 M6 RWD 13 675 000 Ft

Részletesebben

Motor. * A Technology Limitált széria modellek bruttó fogyasztói ára tartalmazza a kötelezően rendelendő opciók bruttó fogyasztói árát is.

Motor. * A Technology Limitált széria modellek bruttó fogyasztói ára tartalmazza a kötelezően rendelendő opciók bruttó fogyasztói árát is. Felszereltség Technology Limitált széria* Titanium Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

Az füzet áttanulmányozása során Különböző veszélyességi fokozatokkal fog találkozni, amelyeket a következő jelzéssel láttunk el:

Az füzet áttanulmányozása során Különböző veszélyességi fokozatokkal fog találkozni, amelyeket a következő jelzéssel láttunk el: Előszó Köszönjük, hogy a KEEWAY termékét választotta. A motorozás egy nagyon izgalmas sport, de mielőtt útra kelne, kérjük, tanulmányozza figyelmesen ezt az útmutatót. Ez az útmutató leírja a jármű helyes

Részletesebben

Új Corolla A világbajnok

Új Corolla A világbajnok Új Corolla A világbajnok 2 Büszkeség Nem minden tárgy tölt el minket az elégedettség érzésével. Életünk túlságosan rövid ahhoz, hogy megfosszuk magunkat kellemes dolgoktól. Ezért alkottuk meg annak idején

Részletesebben

M osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei ML 350 ML 400 ML 500 040U fekete fényezés 149U polár fehér 151U cinóber-vörös metálfényezés 351 790,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft 201675-ös modellév - 2016/4 Érvényes: 2016 június 20-i gyártástól Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 16l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft Trend 10l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 ÚJ FORD FOCUS 20165-ös modellév - 2016/2 Érvényes: 2016 január 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 100 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

Opel Astra GTC Kezelési útmutató

Opel Astra GTC Kezelési útmutató Opel Astra GTC Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 20 Ülések, biztonsági rendszerek... 34 Tárolás... 52 Műszerek és kezelőszervek... 64 Világítás... 101

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

Remeha P 320. Olaj/gáz tüzelésű kazánok GÉPKÖNYV. Magyar 19/10/05

Remeha P 320. Olaj/gáz tüzelésű kazánok GÉPKÖNYV. Magyar 19/10/05 Remeha P 320 Olaj/gáz tüzelésű kazánok Magyar 19/10/05 GÉPKÖNYV - Tartalom Bevezetés...................................................................................3 Leírás......................................................................................4

Részletesebben

i-miev Mentési Kézikönyv

i-miev Mentési Kézikönyv i-miev Mentési Kézikönyv Bevezetés Az utasok mentése során egy balesetet szenvedett járműből, illetve a sérült jármű kezelésekor ennek az utasításnak az előírásait kell követni. Ha nem tartja be ezeket

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1 A hibrid egy olyan járműhajtómű, amelyben két eltérő módon működő (pl. eltérő energiafajtát felhasználó) motor szolgáltatja (szolgáltathatja) a mechanikai energiát. Fő célok: - tüzelőanyag takarékosság

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT Boxer BOXER Szakemberek alkották szakembereknek A Peugeot Boxer kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszonjárműcsalád.

Részletesebben

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT TOLEDO ENJOYNEERING Az új SEAT Toledot a legszigorúbb mércék alapján terveztük. Továbbfejlesztettük, jobbá tettük, ugyanakkor a régi értékeit is megőriztünk. Az autó által nyújtott vezetési élmény nem

Részletesebben

ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK

ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK A KONFORT 760R ideális megoldás az R134a klímagázt használó, hagyományos, hybrid, és Elektromos meghajtású járművek klímarendszerének karbantartására javítására. A berendezés

Részletesebben

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

2 Bevezetés. Bevezetés

2 Bevezetés. Bevezetés Opel Movano 07/2011 Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 19 Ülések, biztonsági rendszerek... 35 Tárolás... 58 Műszerek és kezelőszervek... 66 Világítás... 85 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Írta: Autosuli 2010. szeptember 22. szerda, 18:21 - Módosítás: 2010. november 01. hétfő, 00:16

Írta: Autosuli 2010. szeptember 22. szerda, 18:21 - Módosítás: 2010. november 01. hétfő, 00:16 ABS Anti Blocking System - Azért felelős, hogy az autó kerekei ne blokkoljanak (tehát ne álljanak meg) hírtelen fékezéskor és az autó ne kezdjen csúszni. Figyeli a kerekeket és amelyik jobban lassul a

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.19. Iktatószám: 20754/2015 CPV Kód: 34110000-1

Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.19. Iktatószám: 20754/2015 CPV Kód: 34110000-1 Tájékoztató szerződés módosításról - NIIF Intézet részére személygépjárművek beszerzése a TIOP-4.2.1-11/K-2013-0003 azonosítószámú projekt keretén belül. tárgyú eljárásban Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK.

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. OPEL Combo VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. TARTALOMJEGYZÉK Bármi is szerepeljen a teendők listáján, az Opel Combóval könnyedén elintézhető. A sokoldalú kínálat a Combo Cargo furgontól a Combo Tour családi

Részletesebben

MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ

MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választáshoz és köszönjük a vásárlást. Az Ön új gépkocsiját a RENAULT munkatársai úgy alakították ki, hogy megfeleljen a hétköznapok

Részletesebben

Új PARTNER. Érvényes: 2016.01.20.-tól a következő árlista közléséig. A készlet erejéig! Raktérméret. Össztömeg (kg) széria/opció**

Új PARTNER. Érvényes: 2016.01.20.-tól a következő árlista közléséig. A készlet erejéig! Raktérméret. Össztömeg (kg) széria/opció** Új PARTNER A készlet erejéig! Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) ZÁRT FURGON Access L1 1.6

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján!

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Vivaro Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Szerviz 4 Kisteherautó 6 Duplafülkés változat 8 Mindegy, hogy mit szállít, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet és hangulatot

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben