Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n"

Átírás

1 Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j e t a l o n a s z a l m a r á z ó lá d á s g é p e k p i a c á n

2 Új etalon a szalmarázóládás gépek piacán A CX7000 és CX8000 Elevation kombájnok túllépik a hatékonyság korábbi határait. Használja ki a kategória legerősebb kombájnjainak akár 490 lóerőt meghaladó teljesítményét a páratlan hatékonyság érdekében. A CX7000 és CX8000 Elevation kombájnok tökéletesen alkalmazhatók minden gabonatípusnál, búzától a kukoricáig, rizstől a repcéig. Mindegy milyen nehezek a talajviszonyok és a körülmények. A CX7000 és CX8000 Elevation modellek segíteni fognak elérni a maximumot.

3

4 A hatékony betakarítás évtizede A CX sorozat több mint 10 éve 2001-ben indult és azóta a legelterjedtebb, legjobb ár/érték arányú kombájnná vált. A negyedik generációs CX a hagyományos betakarítógépek legfrissebb változata, mely fejlődés 1952-ben kezdődött az első hagyományos önjáró betakarítógéppel az MZ-vel, és azóta is töretlen hagyományos kombájnnal később Zedelgem a betakarítógép gyártás élvonalába tartozik. Zedelgem: A betakarító kiválóságok központja A CX teljes egészében New Holland mérnökök által fejlesztett és gyártott sorozat, mely Zedelgemben a betakarítógép gyártó központban készül. A kifinomult fejlesztői folyamat és a széleskörű tapasztalat garantálja, hogy az új CX sorozat csatlakozhat a zászlóshajónak számító CR, FR típusok sorába, ezzel tovább emelve a minőséget.

5 Az egyedülálló aratási kényelem A tágas Harvest Suite kabin kiváló vezetői kényelmet nyújt. Az opcionálisan rendelhető fűthető bőr vezetőülés beépített légrugózással, kiváló vezetői komfortot biztosít a legrosszabb talajviszonyok között is. Az extra széles 26,4 cm átmérőjű IntelliView IV-es színes érintőképernyő segítségével minden szükséges aratási paraméter könnyedén beállítható. Tartsa szemmel a kombájnt A PLM Connect rendszernek köszönhetően lehetőség van a kombájn valós idejű ellenőrzésére akár irodájából is. Egyszerűen tervezhetővé válik többek között a tankolás vagy a szállítójárművek logisztikája. Világítsa meg az éjszakai aratást Az új világítórendszernek köszönhetően 55%-kal nagyobb fényerő áll rendelkezésre a kombájn elején, a HID xenon és halogén spot lámpáknak köszönhetően. A kombájn hátuljára felszerelt spotlámpák segítenek a biztonságos parkolásban és szűk fordulókban, valamint megvilágítják a kormányzott kerekeket, hogy elkerülhető legyen a sorok taposása.

6 Kiváló tisztaság Kiváló minőség Kiváló gabona 100% automatizmus Önszabál yozós technológi a Emelkedő Vízszintes talaj Lejtő Alacsony ventilátor fordulat Közepes ventilátor fordulat Magas ventilátor fordulat Antigravitációs Opti-Fan technológia A díjnyertes Opti-Fan rendszer a sorozat minden típusában alapfelszereltség, funkciója a terményre ható gravitációs erők kiegyenlítése. Kiválasztjuk a kívánt ventilátor sebességet vízszintes talajon, és a rendszer automatikusan állítja magát. Emelkedőn haladva csökkenti a ventilátor sebességét ezzel megakadályozva a terményveszteséget, lejtőn haladva pedig növeli azt, elkerülve az eltömődést. A gépkezelő részéről semmilyen felügyeletet nem igényel a rendszer, teljesen automatikus. Segítségével minimalizálható a veszteség és maximalizálható a minőség. 17%-os eltérésig kiegyenlíti a dőlésszöget Ezt a kimagasló teljesítményt a kategória legkiválóbb önszintezős rostaszekrényével érik el. Teljesen automatikus rendszer szabályozza a rostaszekrény dőlésszögét.

7 Az exkluzív CX7000 CX8000: Opti-Speed szalmarázóládás rendszer A teljesen új Opti-Speed szalmarázó ládás rendszer kiemelkedő előnyt jelent és akár 10 %-os hatékonyságnövekedést eredményez. A rendszer lehetőséget ad a gépkezelőnek, hogy beállítsa a fontos működési értékeket. Egyszerűen kiválasztja a gabonatípust és a kombájn automatikusan beállítja a szalmarázó láda sebességét. Hegymenetben és lejtmenetben szabályozza a ládák sebességét a rendszer annak érdekében, hogy a maximális hatékonysággal történjen a tisztítás. Növelt fix- rostaszekrény teljesítmény A New Holland tudja, hogy nem minden gazdaság dolgozik azonos körülmények között, vannak kizárólag sík terepen gazdálkodók is. Annak érdekében, hogy ilyen viszonyok között is maximális legyen a feldolgozottság, az új Opti-Clean rendszer optimalizált rostamozgással és nagyobb dobási szögekkel rendelkezik, mint a korábbi verzió. A magasabbra dobott gabonaszemek könnyebb kiválasztást eredményeznek, és hatékonyabb továbbítást a magtartályba. A legtisztább termény a legmagasabb bevételért Az Opti-Clean rendszer, alapfelszereltség az önszintezős típusoknál, optimalizálja a löketet és a dobási szöget a tisztító rendszerben, ezáltal 20 %-kal növelve a tisztító teljesítményt. Ezen túl a rendszer csökkenti az egész gépben fellépő vibrációkat, ezzel még kényelmesebbé téve a gépkezelő munkáját.

8 Kiemelkedő betakarítási hatékonyság Nagyobb magtartály a hatékonyabb kiürítésért A New Holland tudja, hogy a rövid betakarítási időszakban a gépkezelők célja, hogy minél korábban végigérjenek a táblákon. A gyorsabb munka és a kiürítési rugalmasság érdekében a magtartályok 1000 literrel megnövelt térfogatúak. Mi több, a kiürítési sebesség 14%-kal nagyobb, ami 125liter/másodpercet jelent. Végeredmény: a CX8090 típus mindössze 90 másodperc alatt képes kiüríteni a literes tartályát. Elég meggyőző?

9 Károsanyagot tartalamzó kipufogógáz Nitrogén és víz SCR k a t a l i z á t o r Porlasztó Adagoló AdBlue/DEF adalék AdBlue/DEF tank A SupEr clean. Magas hatékonyság The CX7000 and fitted A CX8000 with ECOBlue Elevation sorozat SCR katalizátoros, with ami megfelel the stringent a Tier 4A környezetvédelmi előírásoknak. Szeretne többet? Mit szól a 10%-os fogyasztáscsökkenéshez, ami segít csökkenteni a költségeket és ezzel még hatékonyabbá tenni a CX Elevationt?

10 SmartTrax technológia a hatékonyabb aratásért A háromszög mintázatú 24 és 30 colos gumiheveder rendszer kiemelkedően nagy tapadási felületet, stabilitást és szűk fordulási kört eredményez a legváltozatosabb körülmények között is. Ezen túl 57%-kal alacsonyabb talajnyomási felületet eredményez a többi elterjedt típushoz képest. A kevésbé terhelt föld magasabb hozamot jelent a következő évben és a hevederes hajtás fogyasztáscsökkenést is eredményez. Ezeknek köszönhetően több pénz marad meg. A döntés egyértelmű.

11 Műszaki adatok CX7080 CX7090 CX8070 CX8080 CX8090 Gabona vágóasztalok Elevation Elevation Elevation Elevation Elevation Vágási szélesség: Nagy kapacitású gabona vágóasztal (m) Extra-kapacitású gabona vágóasztal (m) Varifeed gabona vágóasztal (m) Kasza sebesség standard / Varifeed (vágás/perc) 1150 / / / / /1300 Tartalék kaszapengék Konzolcsiga teljes szélességében bedobó ujjakkal Motolla átmérő (m) 1,07 1,07 1,07 1,07 1,07 Elektor-hidraulikus motolla helyzet állítás Motolla fordulatszám automatikus szinkronizációja a haladási sebességhez Hidraulikus gyors csatlakozó (közösített) Kukorica vágóasztalok Sorok száma: Felcsukható kukorica vágóasztal Fix kukorica vágóasztal Kabinból állítható befedő lemezek Integrált szárzúzók O O O O O Forgó sorválasztók O O O O O Automatikus vágóasztal vezérlés Tarlómagasság szabályozás automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus Talajnyomás Talajkövető (Autofloat TM ) üzemmód Ferdefelhordó Ferdefelhordó láncok száma (db) Visszaforgatás hidraulikus hidraulikus hidraulikus hidraulikus hidraulikus Keresztirányú szintezés Ferde felhordó mellső keret szögállítás O O O O O Harvest suite kabin üvegfelület (m2) 5,8 5,8 5,8 5,8 5,8 Kabin kategória- EN HID xenon világítás csomag O O O O O Légrugós ülés Bőr légrugós ülés O O O O O Utasülés Állítható helyzetű IntelliView III érintőképernyős monitor 3 kamera bemeneti port O O O O O Automatikus termény beállítások

12 Klímarendszer és hűtőrekesz Automatikus hőmérsékletszabályozás O O O O O Fűtés O O O O O Beépített hűtő O O O O O MP3 Bluetooth rádió O O O O O Optimálsi kabin zajszint - 77 /311EEC db (A) New Holland precíziós szántóföldi irányító rendszer SmartSteer automatikus vezérlési rendszer O O O O O IntelliSteer automatikus vezérlési rendszer tartalmazza: a teljes Precíziós Gazdálkodás csomagot O O O O O IntelliCruise TM automatikus menetsebesség szabályozó rendszer O O O O O Automatikus sorvezető rendszer a kukorica vágóasztalhoz O O O O O Precíziós gazdálkodás Nedvesség mérés O O O O O Hozam- és nedvességmérés O O O O O Teljes Precíziós gazdálkodás csomag mely tartalmazza: Hozam- és nedvességmérést, DGPS hozamtérképet, asztali software és software frissítéseket O O O O O Cséplődob Szélesség (m) 1,30 1,30 1,56 1,56 1,56 Átmérő (m) Standard / univerzális / O / O / O / O / O Dörzslécek száma (db) Fordulatszám tartomány (ford/perc) Dobkosár Felület (m 2 ) ,18 1,18 1,18 Kosár lécek száma Átfogási szög ( ) Utóverő dob Átmérője a 8 léces utóverő dobnak (m) Utóverő alatti dobkosár felület (m 2 ) Forgó leválasztó Átmérő (m) Fordulatszám (ford/perc) 387 / / / / / 700 Fordulatszám módosítás szerszám nélkül Dobkosár felület (m2) Multi-Thresh rendszer Teljes aktív leválasztó felület (m 2 ) 2,11 2,

13 Szalmaterelő dob Szalmarázó ládák Ládák száma (db) Opti-speed variálható szalmarázó ládák*** Leválasztó felület (m 2 ) Tisztítószerkezet Önszintezős rostaszekrény O O O O O Opti-clean tisztítórendszer*** Gyűjtőasztal előre kihúzható Előrosta Teljes rostafelület (m2) Távirányítású rosták Szelelő ventilátor Lapátok száma Önszintezős rostaszekrény hajtás hidraulikus hidraulikus hidraulikus hidraulikus hidraulikus Fix rostaszekrény hajtás mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus Önszintezős rostaszekrény fordulatszám tartomány (ford/perc) Fix rostaszekrény fordulatszám tartomány (ford/perc) opció - alacsony standard - magas Dupla befújó ventilátor Elektromos fordulatszám szabályozás a kabinból Utócséplő rendszer Roto-thresher rendszer, (forgó-cséplőmű) Utócséplő kijelzés az IntelliView IV monitoron Magfelhordó Nagyteljesítményű magfelhordó erősített lánccal és lapátokkal Magtartály Térfogat (l) Középső töltésű, becsukódó csiga toldat Ürítőcsiga Felső ürítés Ürítési sebesség (l/s.) Mintavételi nyílás Magtartály szintjelző berendezés Ürítőcsiga nyitási szög ( ) Elektromos rendszer

14 12 Voltos átalakító (Amper) Akkumulátor kapacitás (hidegindító/kapacitás) 730/ 2x / 2x / 2x / 2x / 2x107 Motor* Típus FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 10* Hengerűrtartalom (cm3) ECOBlue rendszer Befecskendező rendszer common rail common rail common rail common rail közvetlen befecskendezés Bruttó motor teljesítmény ISO TR 14396, 2100-es fordulaton (ECE R120) (kw/hp) 220/ / / / /449 Maximum teljesítmény 2000-es fordulaton (ECE R120) (kw/hp) 245/ / / / /490 Adagoló típus elektronikus elektronikus elektronikus elektronikus elektronikus Jóváhagyott bio diesel keverék B20** B20** B20** B20** B20** Üzemanyag fogyasztásmérés és kijelzés az IntelliView III monitoron Légkompresszor O O O O O Motortér lefúvó rendszer O O O O O Üzemanyagtartály Térfogat (liter) AdBlue adalékanyag tartály Térfogat (liter) Sebességváltó Típus hidrosztatikus hidrosztatikus hidrosztatikus hidrosztatikus hidrosztatikus Hajtómű 4-fokozatú 4-fokozatú 4-fokozatú 4-fokozatú 4-fokozatú Soros kapcsolás Differenciálzár Hajtott hátsó híd O O O O O Maximum sebesség alap/opcionális (km/h) 30/40 30/40 30/40 30/40 30/40 Gyárilag felszerelt SmartTrax rendszer - O - O O Melléktermék kezelés Integrált szalmaszecskázó O O O O O Távállítású szecskaterelők O O O O O Pelyvaszóró O O O O O Méretek CX 7080 E & CX 7090 E CX 8070 E & CX 8080 E & CX 8090 E Mellső gumiabroncsokkal/hevederrel (*****) 710/75-R34 800/65-R32 24" SmartTrax 800/65-R32 900/60-R32 24" SmartTrax**** Gumiabroncs talajon felfekvő felület - 1, ,4 1,8 30" SmartTrax**** Maximális magasság szállítási helyzetben (m)

15 Maximális szélesség szállítási helyzetben (m) , , Maximális hosszúság vágóasztal nélkül (m) 9,07 9,07 9,07 9,07 9,07 9,07 9,07 Tömeg Standard változat vágóasztal nélkül, szalmaszecskázó nélkül (kg) * FPT által fejlesztett ** A bio diesel keveréknek meg kell felelnie a legfrissebb üzemanyag specifikációnak *** Kizárólag az önszintezős rostaszekrénnyel szerelt modellekhez érhető el **** A SmartTrax rendszer nem elérhető a CX 7080 és CX 8070 modellekhez ***** a táblázatban feltüntetett mellső gumiabroncs méretén kívül a piactól függően az alábbiak rendelhetők: (710/70-R42; 800/65-R32; 900/60-R32, 900/65 R32, 800/70 R38, 900/60 R32, 800/70 R38, 900/60 R38, 1050/50 R32 és SmarTrax 24", 30") Standard O Opció felárért nem elérhető

16 New Holland prefers lubricants The data indicated in this folder are approximate. The models described here can be subjected to modifications without any notice by the manufacturer. The drawings and photos may refer to equipment that is either optional or intended for other countries. Please apply to our Sales Network for any further information. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 07/13 - TP01 - (Turin) /iNb

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 2 3 ÚJ CX7 és CX8. KITÛZÖTT CÉLOK TELJESÍTVE. A New Holland CX széria meghatározza a szalmarázóládás betakarítógépek fejlődését

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 ALAPSZÍNEK www.fiat.hu Ambient fehér 249 Breakcore vörös* 168 Line kék* 479 METÁLSZÍNEK Az Ön Fiat márkakereskedôje: Indie elefántcsont 261 Flamenco vörös 293 Hillibilly azúrkék 448 Cool jazz kék 487 Információs

Részletesebben

NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 2 3 BÁRMI LEHETSÉGES ÉS MÉG ANNÁL IS TÖBB MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebbek hagyományos traktorok a

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420

NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420 NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420 2 3 VEZÉRLÉS ÉS AZ ERŐ ÚJ SZINTJE MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebb merev felépítményes traktorok

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT 03 T7 SWB széria - 4 modell opciók széles választékával. A cél az új T7 Tier4B traktorcsalád fejlesztéskor a legszigorúbb

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315 T7 LWB SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 HD SOROZAT T7.290 I T7.315 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT T7 LWB és Heavy Duty modellek, erőgép választék minden igényre. Fejlesztett T7LWB traktorok

Részletesebben

Hatékony Gabonaszállító Rendszerek

Hatékony Gabonaszállító Rendszerek Hatékony Gabonaszállító Rendszerek Kongskilde mechanikus szállító rendszerek - megbízható, tartós megoldás A Kongskilde különböző gabona anyagmozgatási feladatok megoldására a mechanikus szállítórendszerek

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF Az MF ACTIVA kombájn költséghatékony, rugalmas betakarítás Most már 6 modell, 5 vagy 6 szalmarázóládás kivitelben 176-275 7200 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SZÉRIA Az iker rotoros New Holland CR kombájnok prototípusainak több mint 35 évvel ezelőtti bemutatása jelentős mérföldkő volt a gabona

Részletesebben

A gabonakombájnok világa, a világ gabonakombájnjai 2015

A gabonakombájnok világa, a világ gabonakombájnjai 2015 A gabonakombájnok világa, a világ gabonakombájnjai 2015 Axiáldobos rotációs cséplőszerkezetek John Deere S-széria New Holland Twin Rotor Case IH 140/240 Axial Flow széria A gabonakombájnok világpiacát

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél.

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. Különleges ajánlat Érvényes: 201.01.01. - 201.01.31. QASHQAI+2

Részletesebben

Agricultural machinery

Agricultural machinery Agricultural machinery Info Versioon 4 URL http://com.mercell.com/permalink/39433163.aspx Väline hanke ID 25913-2014 Hanke liik Hanke aruanne Dokumendi liik Lepingu sõlmimine Hankemenetlus Avatud menetlus

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

John Deere újdonságok 2015-ben

John Deere újdonságok 2015-ben John Deere újdonságok 2015-ben A John Deere ez év október 25-én a németországi Bruchsalban található Tréning Centerében mutatta be az európai szakújságíróknak a 2015-ben piacra kerülő gépújdonságait. Tizennégy

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz György. Kukorica-betakarítás gépei. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása

MUNKAANYAG. Orosz György. Kukorica-betakarítás gépei. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása Orosz György Kukorica-betakarítás gépei A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása A követelménymodul száma: 2640-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja:

Részletesebben

ÚJ DOBLÒ CARGO. www.fiatprofessional.hu

ÚJ DOBLÒ CARGO. www.fiatprofessional.hu ÚJ DOBLÒ CARGO. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítők köre az adott piaci és jogi előírásoknak megfelelően változhat. Jelen kiadványban szereplő műszaki adatok kizárólag tájékoztató

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választásához: új gépkocsija a család számára lett tervezve és kialakítva, kivételes modularitást és otthonosságot,

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Raktérméret. Össztömeg (kg)

Raktérméret. Össztömeg (kg) Modell Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) ZÁRT FURGON ACCESS 1.3 HDi 75 2PA9J0CDM504A025 2513 2750

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról A járművet 2011. augusztus 4-én a VOLVO Hungária Kft. részéről Szűcs Árpád Értékesítési Vezető és Lossó Erika Marketing Vezető

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 120LE GIULIETTA 191.B5E.2 6 seb. manuális benzin 4 893 307 65 000 6279500 1.6 JTD 120LE

Részletesebben

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges Termékprogram Cukorrépatechnika Az innovatív beetliner compact egyesíti a legmodernebb technikai tudást a szakmai tapasztalattal. Ezt jeleníti meg a KLEINE az sf 10 és sf 10-2 cukorrépa kombájnjaiban.

Részletesebben

Traktor motorok sajátosságai.

Traktor motorok sajátosságai. Traktor motorok sajátosságai.. Traktor motorok sajátosságai. Az üzemeltetési körülmények határozzák meg Traktorüzem teljesítmény jellemzői Környezet hatása - környezetvédelem Gazdaságosság á Üzembiztosság

Részletesebben

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA A DragoGT egy csúcstechnológiával felszerelt üzemben kifejlesztett technológia, amely folytonos kutatás és fejlesztés eredményeképpen jött létre. VILÁGSZERTE

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Guangdong Sunslux Forstar Precision Machine co., Ltd. Prepared by: Mr. Wu. Chef Eng. Date: Jan 2011

Guangdong Sunslux Forstar Precision Machine co., Ltd. Prepared by: Mr. Wu. Chef Eng. Date: Jan 2011 2011 Termék Bemutató Prepared by: Mr. Wu. Chef Eng. Date: Jan 2011 Tipusválaszték FVT - V Széria Változó átfolyású szivattyú FST - S Széria Szervo motoros szivattyú F - Eco Széria Költséghatékony Speciális

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

Bravo [brà-vo] melléknév

Bravo [brà-vo] melléknév Bravo [brà-vo] melléknév Jó, okos, kiváló, figyelemreméltó. Egy olyan világszerte ismert fogalom, mely a várakozáson felüli teljesítmény elismerésére szolgál. A szépség és a tartalom tökéletes egyensúlya:

Részletesebben

Web Centrum Kft 2314 Halásztelek II. Rákoczi út 10. Tel:0624452/421Mobil: 06204141544 Fax:0624452-421. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Web Centrum Kft 2314 Halásztelek II. Rákoczi út 10. Tel:0624452/421Mobil: 06204141544 Fax:0624452-421. Az árváltozás jogát fenntartjuk! Web Centrum Kft 2314 Halásztelek II. Rákoczi út 10 Tel:0624452/421Mobil: 06204141544 Fax:0624452-421 Az árváltozás jogát fenntartjuk! 2008.évi árajánlat Fűnyírógépek 21090 1400 W-os 41cm vágószélesség,

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Szivattyúk és kompresszor 2015/S 126-230129. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Szivattyúk és kompresszor 2015/S 126-230129. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/28 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:230129-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Szivattyúk és kompresszor 2015/S 126-230129 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés

Részletesebben

GÉPKERESKEDELEM FINANSZÍROZÁS SZAKTANÁCSADÁS ALKATRÉSZ SZERVIZ MASSEY FERGUSON 5610 FRONT EMELŐMŰ - NEM CSAK MF TRAKTOROKHOZ

GÉPKERESKEDELEM FINANSZÍROZÁS SZAKTANÁCSADÁS ALKATRÉSZ SZERVIZ MASSEY FERGUSON 5610 FRONT EMELŐMŰ - NEM CSAK MF TRAKTOROKHOZ Ajánlataink a készlet erejéig vagy 2016. július 31-ig történő megrendelés esetén érvényesek SZEZONÁLIS GÉPKÍNÁLAT 2016 Forgalmazott termékek: Koncentráljon a gazdálkodásra! A többit mi megoldjuk. A Start

Részletesebben

Új PARTNER. Érvényes: 2016.01.20.-tól a következő árlista közléséig. A készlet erejéig! Raktérméret. Össztömeg (kg) széria/opció**

Új PARTNER. Érvényes: 2016.01.20.-tól a következő árlista közléséig. A készlet erejéig! Raktérméret. Össztömeg (kg) széria/opció** Új PARTNER A készlet erejéig! Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) ZÁRT FURGON Access L1 1.6

Részletesebben

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus BABETTA se egédmotorkerékpár 210, 225 típus HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYÁRTÓ: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ a BABETTA 210, 225 típusú mopedhez ZMV KOVA MOTOR, a. s. 946 03 KOLÁROVO SZLOVÁKIA TARTALOM: Bevezető Műszaki

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA PEUGEOT PARTNER PARTNER AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA Az akár 4,1 m 3 * hasznos térfogattal, páratlan modularitással, új, gazdaságos és dinamikus e-hdi erőforrásokkal rendelhető új Peugeot Partnert azon vállalkozásoknak

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE)

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE) Modell Hengerűrtartalom (cm 3 ) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin 402.111.2 1.2 8v 69LE S&S Gold 1242 51/69 5 sebességes manuális

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás Opel Combo Opel Combo CV 1 Benzin Motor Combo 1.4 ECOTEC 70 kw / 95 LE 1.4 ECOTEC tart/top 70 kw / 95 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE 1.4 CNG Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance HU Power Partner N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance Power Partner Skandináv hagyományok A Valmet és Volvo BM, a két legnagyobb Skandináv traktorgyár 1979-ben egyesült. Az új Volvo BM Valmet traktorok

Részletesebben

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül Opel Movano 2.3 CDTI MT (92 kw/125 LE) Opel Movano PC tart/top MT (1 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (11 kw/15 LE) 2.3 CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval 1 tart/top MT (12 kw/163 LE) ÁFAval Dízel

Részletesebben

DF1 / DF2. Kezelési utasítás. Kiadás 7/2004 Nyomtatás 5.2009

DF1 / DF2. Kezelési utasítás. Kiadás 7/2004 Nyomtatás 5.2009 DF1 / DF2 Kezelési utasítás Kiadás 7/2004 Nyomtatás 5.2009 Nyelv HU DF1 a következõ sorozatszámtól: 47049 DF2 a következõ sorozatszámtól: 48213 Cikkszám AC 753462 A gép azonosítója Annak érdekében, hogy

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

IVECONNECT FLEET TPMS

IVECONNECT FLEET TPMS H I - P R O F I T A B I L I T Y Az új STRALIS termékcsalád az Ön vállalatának termelékenységnövelése iránti elkötelezettségünk eredménye. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a teljes birtoklási költség csökkentésére:

Részletesebben

KÉZI MŰKÖDÉSŰ TÖMLŐPRÉSEK

KÉZI MŰKÖDÉSŰ TÖMLŐPRÉSEK 2012124 - I KÉZI MŰKÖDÉSŰ TÖMLŐPRÉSEK Techmaflex H CRIMP 80 - Gyártható tömlő méret : max. 1" ( 2 soros tömlőig ) - Szorító erő : 80t - Nyitás : pofaméret + 20 mm - Rendelhető pofaméretek : 6, 10, 12,

Részletesebben

AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA

AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA 2014. január 14. AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA Minden idők legerősebb Lexus V8-asa, 450 lóerő fölötti teljesítménnyel A világon először jelenik meg Torque Vectoring Differenciálmű egy

Részletesebben