Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó"

Átírás

1 Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a nagy teljesítményt, a sportos formatervet, valamint az SUV modellektől megszokott funkcionalitást és kényelmet. Ha ehhez hozzávesszük a gazdag alapfelszereltséget, azonnal egyértelművé válik, hogy a Mazda CX-7 a sportos, aktív életet élő vásárlók ideális közlekedési eszköze lehet. A 2005-ös Detroiti Autószalonon bemutatott, sikeres MX-Crossport koncepcióautóból kifejlesztett CX-7 tavaly tavasszal debütált az Egyesült Államokban, majd december óta Japánban is kapható. A modell most Európában is bemutatkozik, mégpedig egy igen gyorsan növekvő, 2001 óta 108%-kal gyarapodó szegmensben. FORMATERV - SPORTAUTÓS GÉNEK A méretes alsó légbeömlő, az apró felső hűtőmaszk, valamint a motorháztetőre felkúszó, az autónak kifinomult és erőteljes megjelenést kölcsönző élek hamisítatlanul sportos karakterrel ruházzák fel a CX-7-et. Az autó sziluettjét az agresszíven (66 fokban) döntött szélvédő határozza meg, mely számos sportautóénál is laposabb. Ehhez egyenesen hátravitt tetővonal, meredeken emelkedő övvonal, valamint a 235/60 R18 méretű gumiabroncsokkal szerelt 18 colos könnyűfém felnik fölé feszülő erőteljes kerékívek járulnak, agresszív megjelenést kölcsönözve a modellnek. Hátulnézetben két nagy átmérőjű kipufogó és gondosan kidolgozott, kerek lámpatestek egészítik ki a sportos vonalakat. A kifejezetten az európai modellváltozathoz tervezett külső formaelemek között említhetjük az új első lökhárítót, a fényszórómosót, az első és hátsó ködlámpákat, valamint a hátsó sárfogót.

2 A sportos, dinamikus külső formaterv a légellenállás szempontjából is kiválóan teljesít, ami nagyban járul hozzá a kiváló nagy sebességű egyenesfutáshoz és a csekély szélzajhoz. Az első lökhárító szélső sziluettjét, a hátsó oldalsó sarkokat, az A-oszlopot, a külső visszapillantó tükröket, valamint a tető hátsó élét mind úgy alakítottuk ki, hogy csökkentsék a légellenállást, és szabályozzák a jármű mellett és mögött keletkező légörvényeket. A padló alatti légáramlatokra is ügyeltünk: ezt a célt szolgálja a kisméretű első alsó légterelő, a kerekek előtt és mögött kialakított légterelők, a motortér nagyméretű alsó burkolata, a küszöbborítás, valamint a hátsó hangtompítódob optimalizált elhelyezése. A fenti megoldásoknak köszönhetően a modell légellenállási együtthatója igen kiváló: 0,34. A Mazda CX-7 belső kialakítása a sportos hangulatot a szabadidőautóktól megszokott térkínálattal, kényelemmel és praktikummal, valamint kiemelkedő minőséggel társítja. A CX-7 kényelmét és használhatóságát nagyméretű, egyedi tervezésű ülések, valamint sokoldalú hátsó üléssor/csomagtartó kombináció biztosítja. A CX-7 vezetését és a nagy teljesítményű 2,3 literes DISI (Direct Injection Spark Ignition - közvetlen befecskendezésű, gyertyagyújtású) benzines turbómotor teljesítményének kiaknázását sportos vezetési pozíció, ergonomikus műszerfal, valamint a hatfokozatú manuális sebességváltó (csak Európában) középkonzolra szerelt karja teszi egyszerűvé és élvezetessé. Számos belső dizájnelem erősíti a sportos hatást, így például a beltér teljes hosszán végighúzódó, és ezzel az egész belteret vizuális egységbe foglaló kárpit-ív, a dupla borítású műszerfal kijelzői, a 240 km/óráig kalibrált sebességmérő, vagy az alapáron kínált bőr kormánykerék és váltógomb.

3 TELJESÍTMÉNYÉRZET ÉS PRAKTIKUM Az mm magas Mazda CX-7 a kategóriára jellemző kényelmi és funkcionális értékekkel bír, összes utasának magas üléspozíciót kínál. Ötszemélyes üzemmódban a csomagtér űrtartalma 455 liter. A 60:40 arányban osztott hátsó ülések a Mazda Karakuri rendszerével, a csomagtartóban elhelyezett kar meghúzásával dönthetők. Lehajtott hátsó ülésekkel sík raktérpadlót kapunk, tetőig rakodva literes kapacitással. A piszkos tárgyak szállításához megfordítható csomagtér-padlót kínálunk, az utastér számos pontján pedig bőségesen találni tárolórekeszt. Piactól függően egy vagy két felszereltségi szinttel választható az autó. A CX-7 további erőssége a kiváló zajkomfort (NVH). A különleges motortechnológiák, valamint a műszerfal-panelen alkalmazott többrétegű hangszigetelés együttesen jelentős mértékben csökkentik a motorzajt, illetve a hajtáslánc rezgéseinek terjedését. A külső alkatrészeket úgy alakítottuk ki, hogy csekély szélzajt keltsenek, az útzaj mérséklése érdekében pedig az európai kivitel új gumiabroncsokat kapott. Mindezek mellett bőségesen alkalmaztunk szigetelőhabot a vázszerkezetben, míg a komfortos belső légkört a tökéletesített ajtószigetelés fokozza. HAJTÁSLÁNC Az új Mazda CX-7 motorházteteje alatt a nagy teljesítményű, 2,3 literes közvetlen befecskendezéses turbómotor rejlik, ugyanaz, mely a márka sportos zászlóshajóit, a Mazda6 MPS-t és a Mazda3 MPS-t is hajtja. A motor 191kW / 260LE maximális teljesítményre képes 5.500/perc fordulatszámon, maximális forgatónyomatéka pedig 380 Nm (3.000 fordulat/perc). Így a CX-7 álló helyzetből a kategória egyik legjobbjaként 8,0 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége pedig 210 km/óra. Könnyű és merev karosszériájával, aktív nyomatékelosztású összkerékhajtási rendszerével, valamint a kifejezetten az európai piacra rendszeresített hatfokozatú kéziváltójával a Mazda CX-7 olyan szintű Zoom-Zoom vezetési élményt nyújt, melyet ritkán várhatunk el egy szabadidőautótól.

4 VEZETÉSI ÉLMÉNY A Mazda CX-7 teljesen új padlólemezre épül, tengelytávja mm. Karosszériája masszív és merev, kiváló szilárdsággal, ami a pontos kormányzás, menetstabilitás és a felfüggesztés-szabályozás alapja. A Mazda Motor Europe kutatás-fejlesztési csapata által végzett széles körű fejlesztési munkának köszönhetően az európai modell szilárdabb, mint bármely más változat. A Mazda CX-7 MacPherson első rugóstagját és többlengőkaros hátsó felfüggesztését úgy hangoltuk, hogy azok a sportos, agilis viselkedéshez szükséges nagyfokú merevséget, minimális zajszintet, valamint magas fokú vezetési komfortot is kiszolgálják egyidejűleg. Ezt a felfüggesztést a Mazda aktív nyomatékelosztású összkerékhajtási rendszerével társítva biztosítottuk, hogy a CX Nm forgatónyomatékát kezelni tudják és nagymértékben kiaknázhassák a vezetők. A rendszer az első és a hátsó tengely között a mindenkori vezetési helyzetnek leginkább megfelelő (100/0 és 50/50 közötti) arányban osztja el a nyomatékot. Az új Mazda CX-7 kimagasló jellemzőinek sorát a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszerek teszik teljessé. Elöl 320, hátul 302 milliméteres, hűtött féktárcsa nyújt megbízható lassítóerőt; munkájukat a minden kivitelnél alapáras ABS, EBD, vészfékrásegítő, DSC és TCS rendszerek segítik. A CX-7 merev karosszériája a Mazda hármas H karosszéria-kialakításán alapul, és magas szintű ütközésbiztonságot kínál. Belül az első ülések, valamint azok fejtámlájának kialakítása segít megelőzni a nyak és a mellkas sérülését ráfutásos balesetben; ezen kívül hat légzsák, övelőfeszítővel és överőhatárolóval felszerelt első biztonsági övek, valamint összecsukló (ezáltal frontális ütközéskor a lábfej sérülését mérséklő) fékpedál fokozza a biztonságot. A mindenre kiterjedő rendszerhez a hátsó üléseken ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok és hevederrögzítők, valamint energiaelnyelő bordázattal ellátott tetőoszlop-kárpit is tartozik.

5 ÁTTEKINTÉS KÜLSŐ Sportos formaterv 66 szögben döntött szélvédő Meredeken emelkedő övvonal 18 colos könnyűfém keréktárcsák Egyedi első lökhárítóval, első és hátsó ködlámpákkal, fényszóró-mosóval és hátsó sárfogókkal felszerelt európai modellváltozat Áramlástanilag optimalizált első lökhárító, hátsó-oldalsó sarkok, A-oszlopok, külső tükrök és hátsó a minél kedvezőbb légellenállás érdekében Első légterelő, nagyméretű alsó motortér burkolat a jármű alatti légáramlatok szabályozására Cw: 0,34 - az egyik legjobb a kategóriában BELSŐ A magasan húzódó padlókonzol és a megemelt váltókar mely sportkocsihoz hasonló térérzetet és ergonómiát eredményez A műszerfaltól a csomagtérig húzódó, folyamatos kárpitozás Minőségi anyagok és felületek az utastér minden pontján Új, mélyen húzódó küszöb kialakítás Hat irányban motorosan állítható vezetőülés (felszereltségtől/piactól függően) Nagyméretű első háttámlák állítható deréktámasszal Moduláris csomagtér, egy mozdulattal működtethető Karakuri-rendszerrel Csomagtartó: 455 litertől (öt üléssel) literig (két üléssel, tetőig pakolva) Megfordítható csomagtértálca saras, piszkos tárgyak szállítására Műszerfalpanel többrétegű hangszigeteléssel Tökéletesített karosszéria-szigetelés, kétrétegű ajtószigetelés, valamint a karosszéria hangvezető pályáin alkalmazott töltőhab gondoskodik az utastér átlagon felüli zajszigeteléséről Bose prémium audiorendszer kilenc hangszóróval és térhatású hangzástechnológiával (Revolution felszereltség)

6 HAJTÁSLÁNC Nagy teljesítményű 2,3 literes benzines turbómotor köztes töltőlevegőhűtővel; 191 kw/260 LE maximális teljesítmény 5 500/perc fordulatszámon 380 Nm legnagyobb forgatónyomaték 3000/percnél Szekvenciálisan változó szelepvezérlés (S-VT) Kis tömegű, egyturbinás turbófeltöltő Kizárólag az európai modellváltozathoz kínált hatfokozatú manuális sebességváltó FUTÓMŰ ÉS BIZTONSÁG Új fejlesztésű padlólemez 2750 mm-es tengelytávval A széles körben alkalmazott karosszéria-megerősítések Kiemelkedően jó csavarodási és hajlási merevség Megerősített első kereszttartó MacPherson első rugóstag, többlengőkaros hátsó felfüggesztés Elkülönített hátsó rugók és lengéscsillapítók a padló alatt elhelyezett rugókkal (így a futóműelemek még kisebb helyet foglalnak a belső térből) A Mazda által kifejlesztett aktív nyomatékelosztású összkerékhajtási rendszer Belső hűtésű első és hátsó féktárcsák (320mm/302mm) 267 mm átmérőjű fékrásegítő és hosszú-löketű főfékhenger a lineáris, jól adagolható lassítás érdekében Alapfelszerelés az ABS, EBD, vészfékrásegítő, DSC és TCS Kiegészítő első segédváz akadályozza meg, hogy az orr frontális ütközéskor maga alá gyűrje a másik gépkocsi motorháztetejét Optimalizált helyzetű első fejtámlák Hat légzsák alapfelszereltségben Ütközéskor kioldó fékpedál ISOFIX bekötési pontok és hevederrögzítők Tetőoszlop-burkolat energiaelnyelő bordázattal

7 Műszaki adatok Karosszéria típusa Ajtók száma önhordó 4, plusz csomagtérajtó Férőhelyek száma 5 Közegellenállási együttható Cw 0,34 Homlokfelület m2 2,581 Első terepszög 17,5 Hátsó terepszög 24,9 Csomagtér adatok Térfogat, öt üléssel (övvonalig) l 455 Térfogat, ledöntött 2. üléssorral (övvonalig) l 774 Térfogat, ledöntött 2. üléssorral (tetőig) l Raktérpadló hosszúsága a 2. üléssorig mm Raktérpadló hosszúsága az 1. üléssorig mm Csomagtér legnagyobb szélessége mm Hátsó kerékdobok közötti távolság mm Csomagtér magassága (padlótól tetőig) mm 788 Csomagtérküszöb földtől mért magassága mm 764 Hátsó ajtó magassága mm Hátsó ajtónyílás magassága mm 766 Hátsó ajtónyílás szélessége mm 1.096

8 Méretek Külső Teljes hosszúság rendszámtartóval/rendszámtartó nélkül mm / Teljes szélesség mm Teljes szélesség, tükrök között mm Teljes magasság mm Tengelytáv mm Nyomtáv elöl / hátul mm / Szabad hasmagasság mm 205 Belső Első fejtér napfénytető nélkül mm Hátsó fejtér napfénytető nélkül mm 998 Első válltér mm Hátsó válltér mm Első lábtér mm Hátsó lábtér mm 925

9 Motor és futómű Motor típusa 2,3 literes DISI Turbo, soros négyhengeres DOHC benzines turbómotor Lökettérfogat cm Furat löket mm 87,5 x 94,0 Szelepek Vezérműtengely hajtása Üzemanyag-befecskendezési rendszer 16 szelep szekvenciálisan változó szelepvezérléssel lánchajtás Elektronikusan szabályozott közvetlen befecskendezés Sűrítési viszony 9,5 : 1 Emissziószabályozás Háromutas katalizátor Legnagyobb teljesítmény kw 191, 5.500/percnél LE 260, 5.500/percnél Legnagyobb forgatónyomaték Nm 380, 3.000/percnél Üzemanyag típusa 98RON ólommentes Üzemanyag-tartály térfogata l 69 Akkumulátor 55D23L / 12V

10 Erőátvitel Mazda aktív nyomatékelosztású összkerékhajtás, hatfokozatú manuális sebességváltó Hajtáslánc Keresztben beépített orrmotor Fokozatáttételek 1. 3, , , , , ,853 Hátramenet 4,139 Végáttétel 1-4. fokozatnál: 3,941; 5., 6. és hátramenet: 3,350

11 Kerekek és felfüggesztés Első felfüggesztés MacPherson rugóstagok, független Hátsó felfüggesztés Többlengőkaros, független Első lengéscsillapító Teleszkópos, kétirányú Hátsó lengéscsillapító Teleszkópos, kétirányú Stabilizátorok (elöl / hátul) mm 28 / 19 Kerékméret 18 x 7,5 J Gumiabroncs mérete 235/60 R18 Kormánymű Fogasléces, változó Típusa rásegítésű hidraulikus szervokormány Kormányfordulatok száma (ütközéstől ütközésig) 2,9 Fordulókör (padkák között) m 11,4 Fordulókör (faltól falig) m 12,2 Fékrendszer Típusa, elöl Hűtött tárcsa Típusa, hátul Hűtött tárcsa Első átmérő mm 320 Hátsó átmérő mm 302 Fékrásegítő átmérője hüvelyk / mm 10,5 / 267 Karbantartási periódus Első km-nél, azt követően kmenként vagy 12 havonta

12 Menetteljesítmények 2,3 literes DISI Turbo 6 M/T Legnagyobb sebesség (elektronikusan korlátozott) km/óra 210 Gyorsulás km/óra* s 8,0 Üzemanyag-fogyasztás** Városi l/100 km 13,8 Országúti l/100 km 8,1 Vegyes l/100 km 10,2 CO2 kibocsátás (vegyes) g/km 243 Emissziós osztály Euro IV Tömeg, terhelhetőség Min. saját tömeg kg / 1.770*** Max. össztömeg kg Legnagyobb megengedett elsőtengely-terhelés kg Legnagyobb megengedett hátsótengelyterhelés kg Vontatható tömeg, fékezetlen utánfutó kg 750 Vontatható tömeg, fékezett utánfutó (12% lejtő) kg Max. tetőterhelés kg 100 * A Mazda tesztfeltételei szerint ** Az 1999/100/EC irányelvek legújabb verziója szerint *** A 92/21/EWG legújabb verziója szerint (75 kg tömegű vezetővel együtt)

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Frissített Mazda2 2010

Frissített Mazda2 2010 Frissített Mazda2 2010 A sajtóanyag az európai specifikációkat tartalmazza. A számadatok és felszereltségek modelltől és piactól függően eltérhetnek. A sajtóanyag letölthető a Mazda Motor Hungary Kft.

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Párizsi Autószalon 2010

Párizsi Autószalon 2010 Párizsi Autószalon 2010 A sajtóanyag letölthető a Mazda Motor Hungary Kft. sajtóoldaláról: www.mazda-press.hu Tartalomjegyzék Párizsi Autószalon 2010 1. Összefoglalás Mazda premierek Párizsban, 2010 2.

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel 1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel Egy autó, amelyben minden együtt van. Vagány forma, kitörô életkedv. Erô, biztonság és kényelem. Egy új Suzuki modell. A múlt összes tapasztalatával, a jövônek. 4 5 A

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Az új Chevrolet. cruze

Az új Chevrolet. cruze Az új Chevrolet cruze CRUZE Vonzó külső, attraktív belső. Az új Chevrolet Cruze a formatervezés és a technológia kombinációjának legjavát kínálja. Lenyűgöző, hogy egy ilyen határozott vonalvezetés, ilyen

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Íme a hosszú távra tervezett legjobb maxi robogó. Az átdolgozott elüls résznek, az új LED-fényszóróknak, továbbá az új fordított teleszkópoknak köszönheten a legendás TMAX messze

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó életstílust fejez ki, és a mindennapi élet szerves

Részletesebben

Chevrolet Lacetti 5 ajtós Star

Chevrolet Lacetti 5 ajtós Star Lacetti 5 ajtós Star Motor és sebességváltó 1,4 16v Max. teljesítmény (kw/le) (ford./perc) 70 / 95 @ 6200 Max. nyomaték (Nm) (ford./perc) 131 @ 4400 Elsőkerék-meghajtás alapfelszereltség Első felfüggesztés

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Az exkluzív Launch Edition a Genfi Autószalonon mutatkozik be. A modell sorszámozott kivitelben, korlátozott példányszámban kerül forgalomba: 400 darab Európába,

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Új Mazda5 1.6 literes dízelmotorral 2011

Új Mazda5 1.6 literes dízelmotorral 2011 Új Mazda5 1.6 literes dízelmotorral 2011 A sajtóanyag az európai specifikációkat tartalmazza. A számadatok és felszereltségek modelltől és piactól függően eltérhetnek. A sajtóanyag letölthető a Mazda Motor

Részletesebben

AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA

AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA 2014. január 14. AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA Minden idők legerősebb Lexus V8-asa, 450 lóerő fölötti teljesítménnyel A világon először jelenik meg Torque Vectoring Differenciálmű egy

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Élvezd az utazást. Érezd az utat Élvezd az utazást. Érezd az utat Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a kiemelkedő kényelemmel párosuló szupersport-teljesítményt.

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

Az új BMW R 1200 GS Adventure

Az új BMW R 1200 GS Adventure Az új BMW R 1200 GS Adventure Tartalom 1. A koncepció (Összefoglaló) 2 2. Technika és dizájn 5 3. Színek 9 4. Felszereltség 10 5. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagram 12 6. Műszaki adatok 13 1. A koncepció

Részletesebben

A mi autónk. Egy igazi top modell A Swift hat hónap után már az eladási listák élén áll. nagyon nagyon

A mi autónk. Egy igazi top modell A Swift hat hónap után már az eladási listák élén áll. nagyon nagyon A mi autónk Egy igazi top modell A Swift hat hónap után már az eladási listák élén áll. nagyon nagyon a design kifejezetten friss, fiatalos, dinamikus 1 újdonságával még... luxuskörnyezetben is feltûnést

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18.

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. HONDA PCX125-2017 Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. A modellfrissítés főbb elemei: Európa kedvenc robogója immáron az EURO4-es környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, így a 2016-os évtől

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

Márkakereskedői lista. Toyota Agro. Köszöntjük vendégeinket a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!

Márkakereskedői lista. Toyota Agro. Köszöntjük vendégeinket a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon! Márkakereskedői lista Budakeszi Baja Békéscsaba Debrecen Gyöngyös Győr Halásztelek Jászberény Kaposvár Karcag Kecskemét Kiskőrös Miskolc Monor Mosonmagyaróvár Nagykanizsa Nyíregyháza Pécs Pilisvörösvár

Részletesebben

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon Eszencia A sport és az elegancia összhangja: ez az a kreatív koncepció, amely az Alfa 159 és az Alfa 159 Sportwagon autókat meghatározza. A két modellben

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra Osztályels stílusuk, korszer technológiájuk és lenygöz teljesítményük miatt a Yamaha legendás R-sorozatú motorkerékpárjai jelentik a mércét a szupersportok

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról A járművet 2011. augusztus 4-én a VOLVO Hungária Kft. részéről Szűcs Árpád Értékesítési Vezető és Lossó Erika Marketing Vezető

Részletesebben

Bravo [brà-vo] melléknév

Bravo [brà-vo] melléknév Bravo [brà-vo] melléknév Jó, okos, kiváló, figyelemreméltó. Egy olyan világszerte ismert fogalom, mely a várakozáson felüli teljesítmény elismerésére szolgál. A szépség és a tartalom tökéletes egyensúlya:

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük A múlt ihlette, de a jövőnek építettük Most a Yamaha kitárja az egyedi átalakítások kapuját az XV950 egy, az eredeti épített motorok jellegét és személyiségét friss, neo retró, japán külsőbe csomagoló

Részletesebben

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 ALAPSZÍNEK www.fiat.hu Ambient fehér 249 Breakcore vörös* 168 Line kék* 479 METÁLSZÍNEK Az Ön Fiat márkakereskedôje: Indie elefántcsont 261 Flamenco vörös 293 Hillibilly azúrkék 448 Cool jazz kék 487 Információs

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally www.yamaha-motor.hu

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally www.yamaha-motor.hu Az MT vadabb oldala Egyedi karosszériájával és különleges alkatrészeivel az MT-09 Street Rally-t nagy sebesség motorozáshoz és radikális kanyarokhoz tervezték. Az új üzemanyagtartály-burkolatok, az oldalt

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI

KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI www.renault.hu FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET NYOMTATVA

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento készen áll európai premierjére

A harmadik generációs Kia Sorento készen áll európai premierjére A harmadik generációs Kia Sorento készen áll európai premierjére Budapest, augusztus 29. - Kifinomult új formavilággal érkezik a harmadik generációs Kia Sorento - Vadonatúj karosszéria, jobb rugózási komfort,

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) www.fiat.hu A jelen kiadványban szereplô információk kizárólag tájékoztató jellegûek. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi elôírásoknak megfelelôen változhat.

Részletesebben

Sokoldalú városi sportmotor

Sokoldalú városi sportmotor Sokoldalú városi sportmotor Az FZ1-et kifejezetten utcai motorozásra terveztük, gondosan kiképzett váza sok mindenre képes. 998 ccm-es Szupersport-alapú motorja kiváló teljesítményt nyújt közepes fordulatokon.

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

Mindenre van magyar megoldás

Mindenre van magyar megoldás BUSZVILÁG CAMION TRUCK&BUS 2008/11 71 BUSZGYÁRTÁS ÚJ AUTÓBUSZTÍPUSOK A KRAVTEX KFT.-TÔL Mindenre van magyar megoldás CREDO EN 12 ELÔVÁROSI, CREDO LH 12 INTERCITY Mindenre van magyar megoldás ezt kívánja

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

autó Infiniti M35h h mint hatalom

autó Infiniti M35h h mint hatalom autó CompLex MAGAZIN Infiniti M35h h mint hatalom Az Infiniti M35h az elegáns és különleges formavilágot innovatív és intuitív technológiával ötvözi. A hibrid hajtású autókban használt legerősebb villanymotorja

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus

A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus Hiace 02 A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus Semmi nem olyan jó, hogy ne lehetne még jobbá tenni. Ezért minden területen folyamatos fejlôdésre törekszünk. Ez nem pusztán mottó számunkra,

Részletesebben

Az új BMW 6-os sorozat Tartalom

Az új BMW 6-os sorozat Tartalom 1. oldal Az új BMW 6-os sorozat Tartalom 1. Az új BMW 6-os sorozat Áttekintő... 2 2. Az új BMW 6-os Cabrio, az új BMW 6-os Coupé és az új BMW 6-os Gran Coupé Három vérbeli sportoló nemesíti a luxuskategóriát......4

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Felszereltség. S S S Manuális légkondicionáló berendezés S S S Rádióelôkészítés + hangszórók száma 2 db/4 db/6 db (4 hangszóró + 2 magassugárzó)

Felszereltség. S S S Manuális légkondicionáló berendezés S S S Rádióelôkészítés + hangszórók száma 2 db/4 db/6 db (4 hangszóró + 2 magassugárzó) Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Meghajtás 4WD 100km/h-ig kapcsolható 4WD 100km/h-ig kapcsolható 4WD 100km/h-ig kapcsolható Motor 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L Dízel Váltó M5 M5 AT4

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától.

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. Avensis Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. 2 év átfogó 3 garancia Harmonikus formaterv Kifinomult, részletekbe menően kidolgozott külső megjelenése magabiztos és markáns személyiséggel

Részletesebben

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA PEUGEOT PARTNER PARTNER AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA Az akár 4,1 m 3 * hasznos térfogattal, páratlan modularitással, új, gazdaságos és dinamikus e-hdi erőforrásokkal rendelhető új Peugeot Partnert azon vállalkozásoknak

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

Verso készüljön fel a családi kalandozásokra!

Verso készüljön fel a családi kalandozásokra! Verso Verso készüljön fel a családi kalandozásokra! 2 Formaterv A Toyota új, dinamikus formavilága családbarát funkcionalitással párosul. Utastér A kívül kompakt, belül tágas Verso rengeteg tárolási lehetőséget

Részletesebben

RAV4 RAV4 az eredeti 2 3 4 A természet ereje Szinte lehetetlen megjósolni, merről fúj holnap majd a szél. Az élet összes többi kihívásához viszont ott van a RAV4, a városi 4x4-es autózás úttörője, amely

Részletesebben

2013.04.01. hajlított kés, 2 hidraulikus henger, kerék állványok, hátsó 450 mm-es pálcás henger.

2013.04.01. hajlított kés, 2 hidraulikus henger, kerék állványok, hátsó 450 mm-es pálcás henger. Magágy kultivátor 1 Alapfelszereltség: 3 pontos csatlakozó, 325 mm-es elülső laposvas henger, 2 sor egyenes vagy hajlított kés, 2 hidraulikus henger, kerék állványok, hátsó 450 mm-es pálcás henger. - Kések

Részletesebben

1. A BMW 3-as sorozat a 2010-es modellévben

1. A BMW 3-as sorozat a 2010-es modellévben 1. A BMW 3-as sorozat a 2010-es modellévben A vezetés a BMW 3-as sorozata által kínált különleges élménye a 2010-es modellév során még magasabb szintre fejlődik. A megújult BMW 3-as Coupé és a megújult

Részletesebben