Hyundai Motor Company EU. LHD 0911 HUN Copyright Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe"

Átírás

1 Hyundai Motor Company EU. LHD 0911 HUN Copyright Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

2 A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje el, hogy elôször látja a Santa Fe-t, amint elsuhan Ön mellett. Milyen szavakkal írná le az élményt, amit eddig még sohasem tapasztalt? Egyszerû a válasz: STÍLUS. Csak ez a szó fejezi ki igazán.

3 I d ô b e t e l i k, a m í g m e g é r t j ü k : E z a S a n t a F e é l e t é r z é s.

4 Dinamikus menettulajdonságok és harmonikus haladás. Precíz kormányozhatóság és hihetetlenül csendes utastér. Utánozhatatlan stílusa mellett a Santa Fe egyedi teljesítményével is elbûvöli Önt.

5 S a j á t s t í l u s a i s k i f i n o m u l t a b b l e s z, h a e g y S a n t a F e - t v e z e t.

6

7 Az autó egészét meghatározó vonalvezetés már önmagában utánozhatatlan külsôt kölcsönöz. A hátsó lámpatestek karakteresen emelik ki az autó hátsó vonalait. Az új Santa Fe minden részletében elkápráztat, és az Ön megjelenését is egyedivé varázsolja.

8 Új dimenziók a vezetésben Az erô, a biztonság, a csendes utastér és a kényelem napjainkban már kevés a tökéletes vezetési élményhez. A ma és a holnap autósai üzemanyag-takarékos és környezettudatos teljesítményre vágynak. Éppen ezért pénzt és fáradtságot nem kímélve új, minden eddiginél jobb hatásfokú és tisztább üzemû erôforrásokat fejlesztettünk ki. Az R 2.2 CRDi dízelmotor részletmegoldásai Az R sorozatba tartozó, 2,2 literes CRDi dízelmotor élvonalbeli piezokristályos befecskendezôkkel és két felülfekvô vezérmûtengellyel rendelkezik, így egyszerre erôs és gazdaságos. A harmadik generációs közös nyomócsöves befecskendezéssel ez a motor a korábbiaknál jelentôsen kevesebb széndioxidot és egyéb káros kipufogógáz-összetevôt bocsát ki, így megfelel a rendkívül szigorú Euro5-ös g/km emissziós elôírásoknak. Ideális megoldás mindazoknak, akik nemcsak a vezetés élvezetét, hanem a környezet védelmét is fontosnak tartják. *A fenti számadatok az alapkivitelre vonatkoznak. A fogyasztási és az emissziós értékek az útviszonyoktól, a terheléstôl, a vezetési szokásoktól és az autó állapotától függôen változhatnak. 194

9 Különleges vezetési élmény A Santa Fe életérzés túlmutat a kimagasló teljesítményen és a precíz vezethetôségen. Ott munkál benne a jólesô tudat: többet teszünk a környezetért, és többet spórolunk az üzemanyagköltségen. 194 g/km Az R 2.2 CRDi dízelmotor Vezérlés DOHC Hengerûrtartalom 2199 cm 3 Legnagyobb nyomaték 436 Nm / 1800~2500 ford./percnél Nyomaték 56 Erô Technológia egy egészségesebb környezetért és a jövôért A Santa Fe tiszta üzemû, jó hatásfokú motorjai kielégítik a ma érvényben lévô legszigorúbb környezetvédelmi elôírásokat is, és rendkívül alacsony károsanyag kibocsátásuknak köszönhetôen a környezetet is kímélik. Ha önt érdekli, mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után a Földön, értékelni fogja az új Santa Fe környezetvédelmi megoldásait Erô 25 Nyomaték Motor fordulatszám A Santa Fe motorjai egyszerre erôsek és takarékosak A Hyundai erôforrásaiban sikeresen ötvözi a nagy teljesítmény és a takarékos mûködés egymásnak látszólag ellentmondó követelményét. Ennek fényében alakítottuk át a korábbi motorokat, hogy képesek legyenek kimagasló teljesítményt üzemanyagtakarékos módon kifejteni. Törekvésünk eredményeibôl Ön is profitálhat az új Santa Fe vezetése közben. Hatfokozatú kézi kapcsolású és automata sebességváltók A Santa Fe új, hatfokozatú automata sebességváltója kiválóan kezelhetô, dinamikus és gyors. A kézi kapcsolású hatfokozatú sebességváltó kapcsolási érzete elsôrangú, csendes és rezgésmentes üzemû, ráadásul tartós is. A mûszerfalon kapcsolás-esedékesség kijelzô segít a helyes fokozatváltási pontok megtalálásában. * A fenti számadatok az alapkivitelre vonatkoznak. A fogyasztási és az emissziós értékek az útviszonyoktól, a terheléstôl, a vezetési szokásoktól és az autó állapotától függôen változhatnak. Theta(Θ) II 2.4 I4 Engine

10 A biztonság új dimenziója Az Ön és szeretteinek biztonsága alapkövetelmény egy új autó vásárlásakor? Ne keressen tovább! A Hyundai egyik legfontosabb tervezési szempontja éppen a biztonság volt az új Santa Fe megalkotásakor. A védelmi funkciók szemmel azonnal nem láthatók, de a felszín alatt a technika felkészült a legkülönfélébb baleseti helyzetekre. A B C A. Fejlett légzsáktechnológia A vezetôi és az utasoldali légzsák a korábbiaknál kisebb energiákkal nyílik, elkerülendô a nyitási erôkbôl adódó sérüléseket. Az oldallégzsákok és a függönylégzsákok nemcsak a fejsérülésektôl óvják az utasokat, de azt is megakadályozzák, hogy boruláskor kiessenek az autóból. B. Aktív fejtámla a vezetôülésen Hátsó ráfutásos ütközéskor a fejtámla automatikusan elôremozdul, így csökkenti a nyak- és fejsérülések kockázatát. C. Tárcsafékek A blokkolásgátló (ABS) elektronikusan szabályozza mind a négy kerék forgását. Az elsô kerekek belsô hûtésû féktárcsái mindig, minden helyzetben garantálják a tökéletes lassulást és a biztonságos megállást. A Santa Fe biztonsága ötcsillagos, technikája a lehetô legteljesebb védelmet kínálja A biztonság, szó szerint beépült a Santa Fe-be. A nagyszilárdságú karosszériát úgy alkottuk meg, hogy az frontális és oldalirányú ütközések esetén is tökéletesen elvezesse az energiákat az utascella környezetébôl. A Santa Fe az amerikai NCAP teszten ötcsillagos minôsítést szerzett. Elsô és hátsó kerékfelfüggesztés A MacPherson rendszer merev segédváza tökéletes szilárdságot, aktív biztonságot és kimagasló irányíthatóságot garantál. A multi-link hátsó kerékfelfüggesztés kimagasló kanyarstabilitást biztosít, ráadásul helytakarékos kialakításából eredôen a csomagtérbôl sem vesz el helyet. Magas szilika tartalmú abroncsok A gumiabroncsok anyagának magas szilika tartalma javítja a tapadást nedves burkolaton, ugyanakkor hatásosan csökkenti a gördülési ellenállást és vele az üzemanyag-fogyasztást. Normál Kanyarban Csúszós úton Csúszós úton, vagy 4WD Lock állásban Állandó összkerékhajtás Tökéletes kezelhetôség és irányíthatóság a legnehezebb útviszonyok közepette is. Elektronikus szabályozású tengelykapcsoló osztja el folyamatosan a forgatónyomatékot az elsô és a hátsó kerekek között aszerint, hogy a pillanatnyi menetjellemzôk alapján hol van éppen arra nagyobb szükség. Borulásérzékelô Ez a kifinomult érzékelôrendszer folyamatosan figyeli a karosszéria dôlésszögét, és borulást prognosztizálva már elôre aktiválja az oldal- és a függönylégzsákokat. ESP (elektronikus menetstabilizáló rendszer) Az ESP már akkor beavatkozik, amikor az autó még csak a stabilitásvesztés elsô jeleit mutatja. A rendszer azonnal az éppen megfelelô fékerôt vezérli az egyes kerekekre, és szabályozza a motor forgatónyomatékát, így stabilizálva az autót. Az ESP magában foglalja az elektronikus fékerô elosztó (EBD), az ABS és a kipörgésgátló (TCS) funkciókat is, biztosítva ezzel a stabilitás megôrzését kanyarokban és csúszós útfelületeken is.

11 Szemkápráztató és szívmelengetô A Santa Fe két oldala Mindegy, kinek melyik fontosabb, a Santa Fe tulajdonosokkal két dolog biztosan megtörténik. Míg mások irigylik autója stílusos külsejét, Ön a beltér kényelmét és eleganciáját élvezi.

12 A szakértelem ihlette A Santa Fe minden részletében a szív és az ész munkájának verhetetlen ötvözete. Autója folyamatosan új élményekkel kápráztatja el Önt, még álló helyzetben is. A középkonzolba integrált hifirendszer a beltér éke Vezetés közben legfôbb segítôtársa mûszerfal középkonzoljának szolgáltatásai. A különleges forma és a látványos külalak már önmagában élmény, ráadásul itt kapott helyet a kiemelkedô hangminôségû hifi központi egysége is. A kezelôgombokat tökéletesen felhasználóbarát módon alakították ki. Automata légkondicionáló A rendszer önmûködôen tartja az utasok által beállított hômérsékletet, így az utazás szélsôséges idôjárási körülmények során is kellemes és kényelmes. Levegô ionizátor A szerkezet az utastér levegôminôségét javítja. Beépített ventillátora a levegô ionizálásával tisztít, és csökkenti a baktériumok számát. A. Super-vision mûszerfal, és Eco-kijelzô A mûszerek tökéletesen leolvashatók, jelzéseik könnyen értelmezhetôk, a kék háttérvilágítás pedig igazi high-tech érzetet kelt. Az Eco-kijelzô segít a lehetô legtakarékosabb vezetési stílus megtalálásában és kialakításában. A mûszeren mindig látszik a pillanatnyi üzemanyagfogyasztás értéke. B. Start/stop indítógomb A motor egyetlen gombnyomással indítható és leállítható. Így egy mozdulattal már kezdôdhet is a vezetés élménye. C. Kulcs nélküli nyitás-zárás Nincs szükség hagyományos kulcsra: az autó közelébe érve egy gombnyomással nyithatjuk az ajtókat, majd elindíthatjuk a motort. A C

13 Szabadon variálható ülések A Santa Fe öt és hét üléssel is elérhetô, az üléssorok az Ön igénye szerint gyorsan és egyszerûen variálhatók. Növelhetô az utazási komfort, tágítható a rakodótér, a gyermekülés-rögzítô pedig tökéletes biztonságot nyújt gyermekének. Legyen az nyaralás vagy üzleti út, a Santa Fe-t úgy alakítja, ahogy kedve tartja.

14 Kényelem és egyszerûség Kényelem és ésszerûség együtt, hogy Ön még többet kapjon! Az új Santa Fe minden részletében egyedi élmény! A Santa Fe az otthon kényelmét nyújtja sôt, még annál is többet Otthon karnyújtásnyira van minden, csakúgy, mint a Santa Fe belsejében. A pohártartótól a nyomógombokig mindent úgy terveztünk, hogy az Ön vezetési kényelme és biztonsága maximális legyen. A Santa Fe-ben számtalan komfortszolgáltatásban lehet része, és igazán otthon érezheti magát. Jobban, mint a saját lakásában. 10 irányban elektromosan állítható vezetôülés A Santa Fe távoli helyek felfedezésére sarkallja majd! A vezetôülés tízféleképpen állítható, így minden testalkathoz és vezetési stílushoz alkalmazkodik. Érkezéskor éppen olyan frissen száll majd ki autójából, mint amilyen frissen útnak indult. A Santa Fe messzebbre jut és új utakra csábít. A. A tolatókamera kijelzôje Egy 3.5 col méretû LCD monitort helyeztünk a speciális elektrokromatikus visszapillantó tükörbe, ami a hátul lévô kamera képét mutatja, így tolatás közben jól látszódnak az autó mögött lévô emberek vagy akadályok. B. Tetôablak Az elektromos mozgatású tetôablak városi körülmények között is felfrissíti az utazást. A szikrázó napsütés vagy a hûvös szellô is gombnyomásra érkezik az utastérbe. C. Vezetôoldali biztonsági elektromos ablakemelô A záródó oldalablak automatikusan megáll, amint akadályba ütközik, legyen az egy ujj, kar vagy bármilyen egyéb testrész. A B C

15 RÉSZLETEK, MELYEK AZ ÖN TETSZÉSÉT IS ELNYERIK A. Xenon fényszórók és fényszórómosó A Xenon fényszórók káprázatosan fényesek és erôs fénnyel világítják meg éjjel Ön elôtt az utat. A Santa Fe fényszórói különleges kék fénnyel keretezettek, ami markánsan megkülönbözteti a Santa Fe-t a többi autótól. A fényszórótisztító-berendezés minden idôben tökéletesen tisztán tartja a fényszóró burkolatát. A B C B. Sima lencséjû ködfényszórók Még jobb láthatóságot biztosítanak még zord idôjárási viszonyok közt is. C. Fûtött külsô visszapillantó tükrök és stílusos oldalvillogók A külsô tükrökbe épített fûtôszálak segítségével a fagy és a pára gyorsan köddé válik, így rossz idôben is kiváló marad a vezetési biztonság. Az új vonalú oldalindexek feldobják az autó megjelenését. D D. Tetôsín Az ezüst szín dinamikus kinézetet kölcsönöz gépjármûvének, és igazi luxust biztosít. E. Hátsó ablaktörlô A csapadék könnyen eltávolítható a hátsó ablakról a biztonságosabb kilátás érdekében. F. Csomagtérnyitó fogantyú A kialakítása vonzó és remek fogást nyújt. A csomagtartó könnyen nyitható és zárható, még hölgyek számára is. E F G G. Dupla kipufogócsô A sportos terepjáró megjelenést kettôs kipufogóvég teszi tökéletessé. Már a puszta látvány is elôrevetíti a vezetés különleges élményét. 1. Xenon fényszórók 2. Hátsó légterelô 3. Kilincs 4. Hátsó lámpák

16 Amit csak a Santa Fe nyújthat önnek Fekete bôr ülôfelület 2. Kormány 3. Elektromos ablakemelô gombok 4. Szénfekete színû burkolatok A. A hangrendszer vezérlô gombjai a kormányon A kormánykerék gombjaival menet közben is kényelmesen és biztonságosan kezelhetô az audió berendezés. A kezelôgombok kialakításukkal és megjelenésükkel tökéletesen illenek a kormány kifinomult vonalaiba. B. Hatlemezes CD váltó a mûszerfalban A nagyteljesítményû audió rendszerrel minden zene fantasztikusan szól. A hatlemezes CD váltót a mûszerfalba építették, így kényelmesen kezelhetô. C. CD lejátszó A tökéletes hangzású CD lejátszó minden útra elhozza Önnek kedvenc zenéit. D. Mûszerfal és kapcsolás-esedékességjelzô A vezetô környezetének kifinomultságát annak vonalvezetése is kiemeli. Minden információ gyorsan és egyszerûen elérhetô, a kapcsolásjelzô segít a lehetô legtakarékosabb vezetési stílus megtalálásában. E. Fûtött ülések A két elsô ülésben elektromos fûtôszálak futnak, így a legnagyobb hidegben is tökéletes a kényelem. F. Hûtô Hosszú idôn át hidegen tartja az útra bekészített italokat, így a meleg nyári napokon is kellemesebb az utazás. G. USB és MP3 csatlakozó Az autó hangrendszerérhez különféle külsô adathordozók is kapcsolhatók, így bárhonnan könnyen elérheti kedvenc zenéit. H. Hátsó utastérfigyelô tükör Segítségével a vezetô hátrafordulás nélkül is kényelmesen beszélgethet a hátul utazókkal, és az út nem csak biztonságosabb, sokkal kényelmesebb is. I. Csomagtér A nagyok mellett az apróbb tárgyak is könnyen elhelyezhetôk, és szükség esetén egyszerûen elérhetôk. J. Padlóra ültetett forgáspontú gázpedál A gázpedál a lábfej természetes mozgásirányához igazodik, így könnyebb a használata, és kisebb az esélye, hogy bármi is alászoruljon. K. Kulcs nélküli nyitás Az ajtók és a csomagtartó a távirányító gombjának megnyomásával egyszerûen nyithatók és zárhatók. A B C D E F G H I J

17 Santa Fe. ÖNNEK ÉS ÖNÉRT. Ismertetôjegye a stílus. A magával ragadó Santa Fe kiemelkedik a többi autó közül, csodálatos külsejével egybôl felhívja magára a figyelmet. Ön és a Santa Fe együtt: maga a stílus.

18 ÉLVEZET RÁLELNI AZ ÖNHÖZ LEGJOBBAN ILLÔ STÍLUSRA fényezés Mûszaki adatok MÉRETEK Motor Vanilla White 3M(Solid) belsô kárpitozás Sleek Silver SLS(Metallic) Hyper Metallic NLA(Metallic) Carbon Gray NMA(Metallic) Phantom Black NKA(Pearl) Steel Blue STB(Metallic) Blue Onyx 5Q(Pearl) Bronze ZLB(Metallic) Brown Metallic XDB(Metallic) Superior Red 5J(Metallic) Típusa R 2.0 CRDi R 2.2 CRDi Lökettérfogat 1995 cm cm3 Furat x löket n.a. 85,4 mm x 96,0 mm Kompresszió Teljesítmény 150 LE / 3800/perc 197 LE / 3.800/perc Forgatónyomaték Kézi sebességváltóval 324 Nm / 2000/perc 422 Nm / 1800~2500/perc Automata seb.váltóval Nm / 1800~2500/perc Futómû Elöl MacPherson Hátul Multi Link Lengéscsillapítók Gáztöltésû lengéscsillapítók TELJES MAGASSÁG - 1,725 (1,760) mm TENGELYTÁV 1,615 mm TENGELYTÁV 1,620 mm TELJES SZÉLESSÉG 1,890 mm Fékrendszer Átlósan osztott, kétkörös fékberendezés szervó rásegítéssel elektronikus fékerô elosztóval Elsô fékek Kétkerék-hajtás Hûtött féktárcsák Összkerékhajtás Hûtött féktárcsák Hátsó fékek ABS-szel Tömör féktárcsák ABS Mind a négy kerékre ható négycsatornás elektronikus blokkolásgátló, elektronikus fékerô elosztóval (EBD) Hajtáslánc Kézi kapcsolású sebességváltó Automata sebességváltó R 2.0CRDi R 2.2 CRDi- R 2.2 CRDi TENGELYTÁV 2,700 mm Végsebesség Kétkerékhajtás 182 km/h 190 km/h 190 km/h TELJES HOSSZÚSÁG 4,660 mm Összkerékhajtás 182 km/h 190 km/h 190 km/h Bôr / Premium Szövet / Style Széndoxid kibocsátás Kétkerékhajtás 165 g / km 174 g / km 192 g / km Összkerékhajtás 174 g / km 176 g / km 194 g / km Kombinált fogyasztás Kétkerékhajtás 6,4 km/l 6,6 km/l 6,8 km/l Összkerékhajtás 6,6 km/l 6,8 km/l 6,8 km/l KERÉKTÁRCSÁK Erôátvitel hatfokozatú sebességváltó Hatfokozatú sebességváltó Összkerékhajtás Állandó, automatikus nyomatékelosztású Kormányzás Fogasléces, hidraulikus rásegítésû szervokormány Bézs (SH) Szürke (RAS) Fekete (HZ) Bézs (SH) Szürke (RAS) Fekete (HZ) Fordulókör sugara 5,4 m * A fenti értékek belsô tesztek ereményei, késôbb megváltozhatnak. * Néhány itt felsorolt felszerelés nem az alapfelszereltség része, hanem feláras extratartozék. * A Hyundai Motor Co. fenntartja a jogot a mûszaki adatok és a felszereltség elôzetes bejelentés nélküli megváltoztatásához. * A kiadványban szereplô színek a nyomdatechnika korlátaiból adódóan eltérhetnek a valós színektôl. 17 colos könnyûfém 18 colos könnyûfém (perem nélküli) * Bôvebb információért és az elérhetô felszereltségekkel valamint a színekkel kapcsolatban forduljon márkakereskedôjéhez!

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó életstílust fejez ki, és a mindennapi élet szerves

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord.

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Az új Chevrolet. cruze

Az új Chevrolet. cruze Az új Chevrolet cruze CRUZE Vonzó külső, attraktív belső. Az új Chevrolet Cruze a formatervezés és a technológia kombinációjának legjavát kínálja. Lenyűgöző, hogy egy ilyen határozott vonalvezetés, ilyen

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel 1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel Egy autó, amelyben minden együtt van. Vagány forma, kitörô életkedv. Erô, biztonság és kényelem. Egy új Suzuki modell. A múlt összes tapasztalatával, a jövônek. 4 5 A

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18.

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. HONDA PCX125-2017 Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. A modellfrissítés főbb elemei: Európa kedvenc robogója immáron az EURO4-es környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, így a 2016-os évtől

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Íme a hosszú távra tervezett legjobb maxi robogó. Az átdolgozott elüls résznek, az új LED-fényszóróknak, továbbá az új fordított teleszkópoknak köszönheten a legendás TMAX messze

Részletesebben

exciting Lifestyle Vehicle

exciting Lifestyle Vehicle exciting Lifestyle Vehicle Megérkezett a Ssangyong XLV, mely sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat. Egy

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

É ü É É ü Á Á Á ö É ú ő í á é ő á á á é é ü é é é é é ú é é ő ü ü é é í á é é é ő ő á é ü é é ü á é ú úá íő ű á ő é ü á á é é é é í üé á ő é é é ü Í é ő á í á é ú á á á é á ö ü Á á ő é é ü á é á á ö í

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

Ü Á Á ü É ü ü Í ú Í ú É ű ü ű ü ö ö Í ü ö ü ü ö Í ü ö ö ö ú Í ü ö ö ü ű ö ú ö ö ö ú ú ö ű ö ű ü ü Í ü ú ü ú ö ú ú ú ú Ő É É Ü É Á ü ü Í ü ü ö ö ú ö Á Á Ő ü ü ú ú Ö ü ö ö ö ö ú Í ö ú ö Í ö ö Í ú Í Í ü ú

Részletesebben

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ú Ú Í Ú Ú ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ü É Í ü Á É Ö Ő ú Ö ű Ő Ő Ő Í Ö ü Í Á Ö Ö Í ű Ő Í É É ü ü Í ü Í Í ű Í Ö É Ö ü É ű ű Ö ü Í Í ü Ö Í ű Ö É Ö ű Ö ü Ő Ő Á Í Í Í Ö Í É É Í ű ü ü ű É ü ű Ö Ö Ö ü Ö Í ü ű

Részletesebben

Ö ö ö í ö í ű ö ő ú ü í ú ő ő ő ú ő ú ő í ő í Á Ö ő ő í ö ö Ö í É Á Á ú Ú í í í í í ű ö í í í ő ö ü ü ö í í ú í í ö ő ü ú ő ö ö ő ú ú ö ű ú í ő Á ú ú ő ú ű ü í ú ü ü ü ö ő í ő Ö ú ö ö ö ő ü ü ö őí ö ö

Részletesebben

Á É ü Ö Á ö ö ö ö ü ö ö ö ü ö ű ö Í Ü ü ö ö ö Ü ö ö ö ö ü ö ö ú ö ö Í ű ö ű ü ö ú ü ü ű ö ö ö Ü ú ú ö ö ö ö ü ü ö ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű Á ü ü ü ö ü ö ö ü ü Í ö ü ü É ű ű ö ö ö ö ö ö Á ö ö ö ü ö ö ö ö ü

Részletesebben

í ö ö ü ü í ü ö ü ö í ú ú Ö ö ö ü ü ö ö ű í ö ö ü ű ö í ű ö ö ü Á ö í ö í í í í ö ö ű ű í í í í í í ö í Ú í ü ü ö ű ö ö í ú ö ö ö ö ö ö Á í ö ú í ü í ú í ú Á í ú í ú ú Á ü ü í í í ö í í Á ú í ö ö í í ú

Részletesebben

Á Á Á ö Á ű Á Á ű ő ö ö í É ő í ő ő í ő ö ö ö ü ö ő É Ö ő í ü ü ö ö ő ö ő ő í ő ö ú ü ö ő Á ő ö ö í ö ö ö ö ú ő ú ú ő Í ü ő ő ű ő í ö ú ú ő ő ö ü ő É ö ő ö ö ő ü ö ú ő í ű ö ű ü ö ő í ö ő ő ő ö ő í í ö

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

É Á í Ú É í ö í ő ú ö Í ö ü Ö ö ü ö Ö ö Á É őí ö ú ő í ő í ú ö í ő ő ö ú Ú ű ő ő Ú ü ö ú ü ö ö ü í Í ú ő í ü ü ő ö ö Ú ú Í Ú ü Ú ö ő ú ö ű ü í Ö Ö ö í ö ő ö ú ő Ú ú Ö í Ú ü í Á í É ő ö ő ö Á ű Ü í ü í

Részletesebben

ú í ö ü í íí ő ö ö ö ü ö ö ö ú ű ű Í Í í ő í ű í ő ü Í ő íú í ö ö ö ő í í í Í Í í í ö ö í í ö ö ö ő Í Í ÍÍ ö ö ő ö ö í ő ő ö í ö ö ú í ő ö ő í ö ő ö ö ö í ö ú Í ő í ű ö ő ú ö ő ö í í ő ö ö ő ö ö ú ö ű

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Í Ú ü Í ö ö ü É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ú ü ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö Í Í ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ú ö ö ü ü ú Í ö ü ű ö Í ü Í ü ö ö Í ö ö ö ö ü ü ű ö Í ö ö Ö ú Í ú Í ö ö ö ö ö ö ú ú Á ö ö

Részletesebben

ú ű ú ú ü í Ü í Ü ü ö ö ű í ö ű ü ö ö ö ö ö ú ú ü í í ű í ú ű ú ű ú ü ú ö ö ö ö ú ú í ű í ú ö ú ú ú ú ü ü ö ü ü ö ö ö ö ú í ü ö ü ú ö ü ü í ü í ö ü ü í ö í í ö í ú ü ö í í ú ü ö ü Á ü ú ü ö Á ö ö ü ö ü

Részletesebben

Í É ő ű Á ő ő ú ű ő ő ű ú ü ő ú ű ő ú ú ü ő ú ü ú ü ü ü ő ő őü Í ú ű ő É ű Í ű ű ű ü ő ő ű ő ű ű Á Á ú ú ú ú ú Í ő Í ő ü ú ü Ü ő Á ő ő ő Á ő ő ő ű Ü ú ü Á ő ű É ü ú ő ú ü Ö Í É Ü É Ü ú Ü ő ő Ő Á ű ü ő

Részletesebben

Ü É Á í í Á ü ű í ú í ű ü ü Ö í Ü É Í í ü ü ü ü í ú ü í ü ű í í ü ü í í ü Í ú ú ú ű ü É ü í ü í Í í í ű ú í ú Á í í Ü É í í ú ú ű í í í ü í ú Ö ü ü ü ú ű ü í í í ü ü ü ű ü ü ű í ű Ö í í í ü ú Ü É í ú ú

Részletesebben

Á É ú Ö ü ö É ü ő Á í ő ú ű ő ü ű ö ö ö Ö Ö ü í ü ű ö ő ö Ö ü ö í ü ő ő ő ö í ő ö ű í ü í ú í í í í í ő ő ö ő í ü ű í í ő í ő í ő ű í ű Ő í ú ű ü ö ö ő ő ő ü ö ö ő Ú ű ő í ü ő ö í ö ü ö ö ö ü ö ü ő í í

Részletesebben

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét.

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét. PEUGEOT 301 Minőség és tartósság A Peugeot-nak az autógyártásban eltöltött több mint 100 éve alatt számos négyajtós modellje vonult be diadalmasan az autóipar aranykönyvébe (504, 505, 406, 508) azzal,

Részletesebben

ő ű ü ü ű í í ú ő Í ő ö ő ő ő í ö ő ő ő í ő ő ö ö ő ő í ő ö Í ő í ü ú ő ő ű ö ő ő ü É í ú ő ö ü ő ü ü ú ü ő í í ő ü í É í ú ő í ú í ő í í ú í ő ö Ú ő ú ő í Á Ú ő Ú Ú ú ú ü ő ő ü Ú í ú ő ő Á í í ű ő Ú ö

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

é é é ú Ü é é ü é é ú é ü é é ü é é é Á é é é é ú é é é ü é ú é é é ű í é é é é é é ü é í é ü é é é é é é é ú é é í ü é é ú í í é é é é ü í ü é é é é é é é í é é é é é ü é é é é é é í é é í ü é ú ü é é

Részletesebben

Ö í í ű í ü í ú í ü í ü í ü í ű í íí ü ü ű í í ú ü í ü ü ü ü ü ü ü í ü í ű ü í ü í ü ü ü í ü ű ü ü ű Í ü í ü ü í í ű ű ű í ü ű ű ü ü ü Í ü ú ú ü ű ü í É ü í í ü ü í í ü í Ú í í ü ü í ű í í í ü ű Á Ú í

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

2014-es modellév: a készlet erejéig!

2014-es modellév: a készlet erejéig! 2014-es modellév: a készlet erejéig! Hajtás / ebességváltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Executive 2.2 CRDi 4 WD A/T 5ü 198 LE 13 349 000 750 000 2.2 CRDi 4 WD A/T 7ü 198 LE 13 749 000 750 000 Kedvezményes

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN MURANO EGY IGAZI MINDENES NISSAN MURANO MEGJELENÉS KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 5 BELSŐ KIALAKÍTÁS 15 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY MULTIFUNKCIÓS VEZETÉSI INFORMÁCIÓK 19 DINAMIKUS RÉSZLETEK 21 LENDÜLETES MOTOR

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

Felszereltség. S S S Manuális légkondicionáló berendezés S S S Rádióelôkészítés + hangszórók száma 2 db/4 db/6 db (4 hangszóró + 2 magassugárzó)

Felszereltség. S S S Manuális légkondicionáló berendezés S S S Rádióelôkészítés + hangszórók száma 2 db/4 db/6 db (4 hangszóró + 2 magassugárzó) Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Meghajtás 4WD 100km/h-ig kapcsolható 4WD 100km/h-ig kapcsolható 4WD 100km/h-ig kapcsolható Motor 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L Dízel Váltó M5 M5 AT4

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1 2006.5 Modellév Ambiente Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Trend Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Ghia Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Titanium Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) 4 ajtós 1.8l (110LE) M5 5 150 000

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.6l VCT (85LE) M5 4 779 000 Ft - 1.6l VCT (105LE) M5 4 999 000 Ft 5 299 000 Ft 1.6l TDCi DPF (95LE) M6 5 655 000 Ft 5 955 000 Ft 1.6l VCT (105LE) M5 5 275 000 Ft 5 575 000 Ft 1.6l

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

Bravo [brà-vo] melléknév

Bravo [brà-vo] melléknév Bravo [brà-vo] melléknév Jó, okos, kiváló, figyelemreméltó. Egy olyan világszerte ismert fogalom, mely a várakozáson felüli teljesítmény elismerésére szolgál. A szépség és a tartalom tökéletes egyensúlya:

Részletesebben

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon Eszencia A sport és az elegancia összhangja: ez az a kreatív koncepció, amely az Alfa 159 és az Alfa 159 Sportwagon autókat meghatározza. A két modellben

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél.

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. Különleges ajánlat Érvényes: 201.01.01. - 201.01.31. QASHQAI+2

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

Írta: Szabó Péter 2010. március 25. csütörtök, 16:52 - Módosítás: 2010. október 14. csütörtök, 00:29

Írta: Szabó Péter 2010. március 25. csütörtök, 16:52 - Módosítás: 2010. október 14. csütörtök, 00:29 Képzeljenek el egy Nissan 370Z-t, annak minden vadságával és brutalitásával együtt. Képzeljenek bele még két ülést, számos kényelmi extrát, kifinomult, elegáns formát, és öntsék agyon egy adag hétköznapi

Részletesebben

Á ö ö Á É ü É ö í ü í ü é é é é é é í é é é ö é í í ü ö ü é é é é é ü í ü é ü ü é é é é é í é é ö é ú é é ú é é é í ö é ű ü é ö é é ü é é í ü í ü é é é é é ö é é é ö ö ö é ü ü é í é ü é í é é ú ú ö é Ö

Részletesebben

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) www.fiat.hu A jelen kiadványban szereplô információk kizárólag tájékoztató jellegûek. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi elôírásoknak megfelelôen változhat.

Részletesebben

Ó Á É Á É Ő Ü É í í ü ü ö ö ö ö í ü ü ü ö ö ö ö ü í Í í ö ű É ö í ö ö Í í ö ú Í ö í öíö ö í Í ö Í Í ú ü í í ö Ö ú ö É Í Íí ö ü É í ö Í í í Í ö É Í Íí Á ü ö Öú í Í í ü ü ü í Ú ú í Íí É í ö ö ö ü ö öí ö

Részletesebben

Á Í Á É ö É í É í í ú Í ö Í Á ü ú í ő ú ú í É É Á Á ú ő ö ü Í ő ü ü ö í ő Í ő ű í ő ő ü ö ö ő í Í ö ő öíö ő ő í í ú ú ü í ü Í í ö ő Í ő ő ő ő ű ö ű ö Í ö ö ő ú ü ö ű Í ő ő Í ü ő ő ö ö ő Á ő ő ü ö ö ő ő

Részletesebben

ő Á Ö ÉÓ Á É Ü É Í í ü ü ő ő ö Í ö ö ő í ő ö í ő í ü ö í ő ű í ö Ö ú ú Í ö í öíö ö Ö Í í ő í ü ü ö ö ö í Í ú Í í ö í í ü ö í ő É Í Í í ö í í Í í Í ÍÍ í ő Í í ő ú í ő ö ö ő É í ő Í ú ő Íő Í Í Í ÍÍ í Ö í

Részletesebben

é é É É Á Ó é ű ú ü ü é ü é ő é é é ü ő é ő É é é é í í Í é é ö é ú ö é Ö ő í é í é ú ú ü é é é ö ö é ő éí é é é ő é é ő é é í é é ő í ő é Á ö é í ö é ő é é ő é é é ő ö é ő ö é í í Í É é í é é é é é ö

Részletesebben

ü ö É í ü ö ö í Í ü ö ü ú í ű ö É ú í í í í ü ö Ú ü ö ö ö Í ú í Á ö ö í Í í í í ö í í í í í í ü ü ú ö ö Í ö Á ö Á Í í Á í ö í ö í ü ö Í ö ö ü í í í Íü ö í Í í í í ö ü ú í í í í í ö í ü í ö Ü öí ű ü í í

Részletesebben

Á Á ö í ú í í í í ö ö ü ú ú Á ü ö ü ö ü ö ü ü ö í í ú ú ú ú í ú ü í ü Í ö ö Á ö ü ú Í í ű ü í ö ö ü í ö í í ú í í

Á Á ö í ú í í í í ö ö ü ú ú Á ü ö ü ö ü ö ü ü ö í í ú ú ú ú í ú ü í ü Í ö ö Á ö ü ú Í í ű ü í ö ö ü í ö í í ú í í Ü ü Ö ü ú ö ö Ö ú Í ü Á í ö ö ö Ö ü ü í ü ö ű ö í ú í í í ö í í ű Á Á ö í ú í í í í ö ö ü ú ú Á ü ö ü ö ü ö ü ü ö í í ú ú ú ú í ú ü í ü Í ö ö Á ö ü ú Í í ű ü í ö ö ü í ö í í ú í í í í ö ú í ö ö í í ü ü

Részletesebben

Í É É É ú ú ö ü Á ö Ó ú ö Ö ú ú ö ö É ü ű Í ű ú Á ö ö ö ö ü ö É ö ö ö Á ö ö ö ü Á Á É ö ö Í Í ű ú ú Í ü ö ű ü ö Í Í ö ü ö ö ö Ú ú Ö ö ü ö ú ú ű ö ü É ü Í ö ú ö ö ü ö ö ö ö ö ü ű ü ö É Á ü ú ú ö ö ö ü ü

Részletesebben

ű ú ü ü ü ü ü ü ű ü ü É É É É ü ü Ú ű ú Í Á ú Ö Ö Ö Á Í Á ú ú ú ú Á Ö ű ú ú ú ü ű ú ű ű ü ú ű ú ú ü ú ú ű ú ú ü ü ü ú Ü Í Ö ü Ö Ú ü ú Ö ú ü ü Ö Á ú ű ú ü ú ű Ü ú ú ú ú ú ú ü ú Ü ű Ű ú ú ú ű ú ú ü ü ü ú

Részletesebben

Ő Á Ő É ö ö ö ö ú Á ö Ö ú ö Ö ö ö ű ú ú ö ö ö ö í í í ú ö í ö ű í í í í í í í ö í Í Í Á ö í Í ö í í Í ö É Ü ö Á í í ö ö ö í ö í ö ö í ö ű í í í í í í í Í ö í ö ö í Í Í ú í Í ú ö ú í í ú Í ö ö ú ö ö Í ö

Részletesebben

ű ö ö ö ű ö ö ö ű ö Á Á Á Á É ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Á ö Á Á ű Í ű Ü ö ú ü ü ö ú ú ü Ú ö ö ú ö ü ü Ü ú ö ö ö ű ö ö ű ö ü ü ű ö Í ű ö Ő Á Í ö ö ú ú ü ö ü ö Ó ö ú Í ü ö ű ö ü ö ű ú Í ö ü ú ö ö ú Á Ü

Részletesebben

ú ű ű ü ú Ó ú ü É ú ű ú ú ü ú ű Á ü ú ü ü ű ú ü ü ü ú ü ü ú Ú ü ű ú ü ű ü É ú ú ú ü ú ú Ö ú ü ü ü ü ü ü Á ú ú ú ú ü ü ű ü ú ú ü ü ü ü Ö ü ú ü Ö ü ü ű ű ü ü ü ű ü ÍÓ ú ü ü ü ü ú ü ú ú Á É ú ü ü ű ü ú Á

Részletesebben

ő Á Ó ő ú ő ő ő ő ü ü ő ü ö ö ű ű ö ő ú ü ő ű ö ő ü ö ö ő ö ő Ú ú ü ö ő ö ü ő ő ü ő ü ü ö ő ű ű ö ö ö ö ö ű ö ő ű ű ö ö ő ü ő ü ő ö ú ú ő ő ú ö ö ü ü ö ő ő ü ő ő Í ü ő ü ő ö ö ő ú ű ö ú ő ő ő ő ű ö ü ö

Részletesebben

ö ü ő ö ű É ö ö ü ü ö ö ő ő ö ö ü ő ő ö ö ö ö ü ö úő ö ö ő ű ú ő ü ő ő É öü ú Í ú ü ő ő ú ű ő ú ü ú ú ú ő ö ö ő ö ü ü Ú ö ő ü ö ő ö ü ű ü ö ü ö ő ű ö ő ü ő ű ú ü ő ő ő ú ú ü ö ö ő ő ű ő Ü ö ö ö ö ű ú ö

Részletesebben

Á Í Ü Ü Á ü Ü Á Á Í Ü Íú Í Ü Ű Í ü ü Í ű ú ú ü ü ü ú ú ű Á É Á Í ú ü ú ü ü Í Í ú Í ú Á É Ő Á ű ű ú ű Í ű ü ű ú ű ú ú Í ü ü ú É ű ü Í Í ú ú Í Ü Ő Á É Á ú ű ú ü Ú Í ü Í ú Í Í ú ú ű ú Í ú ű ű ü ü ü ú ü ü

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

Í É Á Á É É Á Ó É ú ü ö ű ű ö ű ö Í É É É Á Ő É ú ö ü ú Í Á ü ö ö ö ű ö ú ú ü ö ö ö ü ú ú Ü ö ű ú ö ö ű ü ú ö ö ű ü ö ű ü ö ű ü ö ö ű ö ö ű ö ű ö ö ű ö ű ö ű ö ű ö Á Ú ü ü ú ű ö ö ö ö ö Á ú ú Ü Á É ö ü

Részletesebben

í ú ő ü Í ö í í ú ú ü í í ő ú ö í Ú Í ö ú Á É Í Á É É í Á Á ö É ú É Ü Á Á ö É Á Á Á É É Á Í í ő ö Á Á Á Í ö É Í í Í í ő í ő í í Á Á É Á ő ő ő ő í í Í Í ő ö Ö É Á É ő Ú ö ö ö ő ő É Á É É Á Í Á ő É Á ő ő

Részletesebben

í ő ö ő ő ő ő ű í ö í ő ő ő ő ő Ö Í Í ő í ő ö ő ő ő Í ö ő ő ő ő Ú Í Ü í ő ő Í í Í í Ü Í Ü ö ő Ú í í Í ú Ö í í í ő Ü í ú ő ö ű í ő ü ő ő í í í í ü í ő í Í Ő ű Ü Í ő Ú ő ü Í ő Í í ö ú Ő ő í í ő í ű ü ű ő

Részletesebben

Ö é Í Í ü ü é é ö é ö é ÖÍ é éé ű ú é Í ö ű ö é é é é é Í é é é Í Í ö é ö é é é ü ö é Ó Ö é ü é ü ü é é Ü é Í é é é ü ö é é ü é é ü é ö éé é é Í ú é é é Í é Í Í é é ü Í ö é ö é é é ü é ü Í é ü Á é é éé

Részletesebben

Á ö É ö Á É ú ö í ü é é ö é ö é é é é é í é ú ö ö é é é í ü é é é ö é í é é é ú ö ö ö ö é é íú ö Ó é é ö é é í é ö é ú ö é í é é í í í í í é é ö í í ö é í ú é ö é é é é í é é Ö ö é ú é é é é í é ö í é

Részletesebben

í í Í ö ű í í ő í Í Á Í É í É í Ő ö É Ú í É Í Á É É ö ö Á Ö É Ú Ö ö ö í í í í í Ö É É É Í ű Í í í Í í í í í Á Á É Ö Ö É Á É É É É Á É É Á É É í Í ö í í í Á Ö É Ú Á Ú Ö É Ö Á Ú É Á Á ö í í Á í Á Ö Ó É Ű

Részletesebben