9R szériájú traktorok kw ( LE) 97/68EC

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC"

Átírás

1 9R szériájú traktorok kw ( LE) 97/68EC

2 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú traktorba, készen állva arra, hogy fáradhatatlan erővel vágjon neki a legnehezebb mezőgazdasági munkáknak. Ismerje meg az új John Deere 9R szériájú traktorokat, és azok elképesztő teljesítményét! Ez így igaz, Ön négy hatalmas gumikerekes modell és három nagy teljesítményű hevederes típus közül választhat a 9410R, 9460R/9460RT, 9510R/9510RT vagy 9560R/9560RT egy nagyvadhoz illő, 410 LE-től egészen 560 LE-ig terjedő motor teljesítménnyel. Mindemellet a teljesítmény mellett, természetesen számos más kifinomult tulajdonságot is kínál. A tágas CommandView II fülke luxus kivitelű kényelmétől a John Deere továbbfejlesztett Agrárirányítási megoldásainak közvetlen integrációjáig, ez a nagyvad egy okos befektetés a modern, nagyüzemi mezőgazdasági tevékenységeihez. Készen áll a nagy teljesítményű gazdálkodásra?

3 9R szériájú traktorok 3 Tartalom Bevezetés R Evolúció Revolúció CommandView II fülke Továbbfejlesztett kezelőszervek Agrárirányítási megoldások és 360 -os világítás PowerTech PSX 13,5 l motor és hajtóművek Hidraulika, függesztőszerkezetek és TLT Hevederes traktorok Talajgyalu megoldások Műszaki adatok

4 4 9R szériájú traktorok Evolúció Revolúció Az (R)evolúció gyümölcse! Az új John Deere 9R szériájú traktorokkal számos erőteljes élményben lehet része. A 9R széria a John Deere 9000 szériájának bizonyított sikerére és megbízhatóságára épít, továbbfejlesztve és optimalizálva azt, ami már a korábbiakban is jó fogadtatásra talált. A 9R szériában optimalizált, már bevált John Deere megoldások: Lenyűgöző LE teljesítmény Tágas, csendes, kényelmes fülke Ergonómikus CommandArm kezelőszervek Exkluzív John Deere ActiveSeat (a hevederes traktorokon AirCushion felfüggesztés) Nagyobb hidraulika teljesítmény Optimalizált PowrShift hajtómű az Efficiency Managerrel ellátott automata hajtás új generációjával Megnövelt, akár 9070 kg emelőképességű, függesztőszerkezet Hárompont-függesztés 48-as csoportú gumiabronccsal Könnyű szervizelhetőség, az összes általános karbantartási ponthoz való gyors hozzáférésnek köszönhetően 9R széria tagjai 9410R 302 kw (410 LE)* 9460R/9460RT 338 kw (460 LE)* 9510R/9510RT 375 kw (510 LE)* 9560R/9560RT 412 kw (560 LE)* *névleges teljesítmény, 97/68 EC szerint Gyorsan, lassan, előre, hátra A 9R szériájú traktorok mindegyikéhez elérhető a PowrShift hajtómű 18 előre- és 6 hátrameneti fokozattal. CommandView II fülke ActiveSeat-tel. Növeli a kezelő kényelmét és csökkenti a igénybevételét.

5 9R szériájú traktorok 5 R mint Revolúció! Fedezze fel az új 9R szériát: nagyobb, jobb, erősebb, mint valaha. A 9R széria bemutatja a John Deere család négy új tagját, az erőteljes PowerTech PSX 13,5 literes motor által leadott, lélegzetelállító kw teljesítménnyel ( LE). Természetesen a revolúció itt nem áll meg. A új 9R széria lenyűgöző tulajdonságai: Egységes modern formatervezés Az összes modell esetében 40 km/h vonulási sebesség Úttörő GreenEfficiency a Stage III B előírásoknak megfelelően CsakDiesel megoldással Az AutoTrac előkészítés (csak a mezőgazdasági kivitelek esetében) Egyéb AMS megoldások optimalizált integrációja Számos alkalmazással kompatibilis ISOBUS monitor, magába foglalva a választható, új érintőképernyős kivitelt, videó megjelenítéssel 360 -os munkalámpa készlet Minden mezőgazdasági modellen TLT opció Új hátsó sárvédők a 800 mm-es gumiabroncsok teljes lefedésére Új, kifejezetten talajgyalulásra alkalmas traktor (kerekes és hevederes modellek) A 9R széria egy rész evolúció, egy rész revolúció. De 100% John Deere. Engedje szabadon az erőt! Megújult monitor ISOBUS kompatibilis, 7 -os CommandCenter kijelző, GreenStar 3 alkalmazásokkal és akár előre feltelepített AMS megoldásokkal, mint például a Navigáció, valamint választható érintőképernyős kivitelben is megvásárolható. Új PowerTech PSX 13,5 l motor A jövőbe mutató, CsakDiesel megoldás, amely eleget tesz a Stage III B kibocsátási előírásoknak.

6 6 9R szériájú traktorok CommandView II fülke Magasfokú kényelem Szálljon be és vegyen egy mély lélegzetet. A tágas CommandView II fülke tervezésekor a még jobb kilátást és a továbbfejlesztett kezelőszerveket tartottuk szem előtt, amely magába foglal egy nagy méretű utasülést, a háttámlájába épített FieldOffice-szal is. A kezelő kényelmét is megnöveltük. A fülkén belül három felszereltségi szint közül választhat: CommandView II fülke Deluxe CommandView II fülke Premium CommandView II fülke (a 9RT esetében nem elérhető) Minden fülke verzió rendelkezik tetőbe épített légkondicionáló rendszerrel, valamint a teljes irányítást biztosító CommandARM konzollal. A nagyobb biztonság érdekében, választható opcióként új, indításgátlóval felszerelt kulcs is elérhető. A különböző fülke csomagok részleteivel kapcsolatban keresse föl a hivatalos John Deere forgalmazóját. A Premium CommandView II fülke felszereltségében szerepel az opciós bőrbevonatú kormánykerék, a fűthető bőr vezetőülés, valamint a bőr utasülés.

7 9R szériájú traktorok 7 Irányítás mesterfokon Opciós GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyő Lazítson és hagyja, hogy az újbegyei végezzék el a munkát! Az új, többfunkciós, videó megjelenítéses érintőképernyő csökkenti a monitorok, kábelek és tartók számát a fülkében. Kétségkívül ez a leghatékonyabb mód az alkalmazások és a monitor feladatainak irányítására. Plug and play csak csatlakoztassa, és már működik is Ha szükséges, akár 10 elektromos csatlakozó is rendelkezésre áll a megfelelő energiaellátás biztosításához. ActiveSeat a zökkenőmentes utazásért Az iparágban különlegesnek számító John Deere ActiveSeat (csak kerekes traktorok esetében) a traktor függőleges mozgásainak akár 90 %-ától megóvja a vezetőt, ezáltal növeli a kényelmet, csökkenti a fáradtságot a nap végére, és megemeli a termelékenységet. Praktikus tárolóhely A kezelési utasítás, az elsősegély doboz, a fényvisszaverő háromszög, a személyes elektronikai eszközök és az egyéb tárgyak mind-mind könnyen elérhető, kifejezetten azok számára kialakított helyet kaphatnak a fülkében. Helyezze nagyobb biztonságba a traktorját Az új, opciós, traktorspecifikus indításgátlóval ellátott kulcs nagyobb védelmet biztosít a tolvajok, illetve az illetéktelen használat ellen. Lopás, sérült vagy hamisított alvázszám esetén a Biztonsági azonosító rendszer ami egy rejtett antennát foglal magába segíti a hatóságok munkáját a traktor azonosításában. Ezek a funkciók továbbá csökkenthetik a biztosítási költségeket és egyéb biztosítási kedvezményeket jelenthetnek. Univerzális rádió csomag A CommandArm-ról kezelhető Premium rádió csomag minden igényt kielégít: MP3 kompatibilis CD-lejátszó található benne, külön USB és Aux. csatlakozóval van ellátva, továbbá egy Bluetooth kihangosítót is tartalmaz. Tökéletes kilátás A nagyobb tértől és a fülkén belüli láthatóságtól eltekintve, a megnövelt összes üvegfelület és az újonnan tervezett keskeny motorháztető lehetővé teszi a vezető számára, hogy közelről figyelemmel kísérhesse a munkáját.

8 8 9R szériájú traktorok Továbbfejlszetett kezelőszervek Könnyű hozzáférhetőség A GreenStar 3 CommandCenter kijelző olyan AMS funkciók működtetésére is használható, mint az AutoTrac, ami opciósan elérhető érintőképernyővel és videó megjelenítéssel. A CommandARM konzol az integrált GreenStar 3 CommandCenter kijelzővel számos kulcsfontosságú funkciót a keze alá helyez. A kezelőszervek, mint például a színkódokkal ellátott hidraulika vezérlőkapcsolók, kényelmesen és gyorsan elérhetőek. A 7 -os GreenStar 3 CommandCenter kijelző egy pillantással leolvasható. Ráadásul a legfontosabb AMS Navigációs alkalmazások most már közvetlenül a kijelzőn keresztül irányíthatóak, ilyen például az AutoTrac. Az intelligens munkaeszköz kezelő rendszer (itec) segítségével pedig összetett műveleteket végezhet el egyetlen gombnyomással. A kényelmes 1/2 itec kapcsoló lehetővé teszi a két tárolt sorozathoz (egyenként akár 20 funkcióval) való könnyű hozzáférést, amelyen akár öt munkaeszközt is beállíthat, vagyis ezzel együtt a lehetséges tárolt sorozatok száma 10-re növekszik. A speciális talajgyaluhoz egy kiegészítő 3/4 itec kapcsoló is tartozik (minden Ag modellen utólag szerelhető készletként elérhető), lehetővé téve akár 20 sorozat tárolását. Csak csatlakoztasson egy munkaeszközt, majd állítsa a kapcsolót az összetett feladatok és szántóföldi műveletek azonnali létrehozására. Sarokoszlop kijelző A háttérvilágítással ellátott sarokoszlop kijelzőről könnyen leolvashatók a legfontosabb üzemeltetési adatok. Az új CommandARM konzol hatékony módja a különböző feladatok kézben tartásának Élvezze ki a gombnyomással irányítható traktor- és fülke funkciókat: Gyorsgombok a CruiseControl-hoz, a hajtómű és TLT beállításokhoz 2 kapcsoló az akár 20 itec sorozathoz Gyorsgombok a függesztőszerkezet összes beállításához Légkondicionáló kezelőszervek (CommandView II fülke) Rádióvezérlés (CommandView II fülke) Világításvezérlés

9 9R szériájú traktorok 9 Modern technológiák Önért Üdvözöljük a gazdálkodás jövőjében! A CommandCenter kijelző frissítéseinek segítségével egyesítettük a traktor és munkaeszköz funkciókat egyetlen, könnyen használható és jelszóval védett monitorba. További élvonalbeli funkció, mint például a videó megjelenítés, elérhető az opciós érintőképernyős verzión vagy a GreenStar 2630 kijelzőn. CommandCenter kijelző A CommandARM konzolba integrált GreenStar 3 CommandCenter kijelzőn ma már olyan Navigációs alkalmazások is futtathatók, mint az AutoTrac. A GreenStar 3 CommandCenter vezérlőgombjai funkció szerint vannak csoportosítva. Akár a videó megjelenítéses érintőképernyős, akár a nem érintőképernyős verzióval rendelkezik, a következő funkciók mind elérhetőek az Ön számára: 7 -os színes, széles képernyős kijelző ISOBUS munkaeszköz vezérlés Teljesítmény monitor Access Manager a fontosabb beállítások jelszóval való védelmére Minden az egyben GreenStar 2630 kijelző Az új GreenStar 2630 monitor nagy, 25,4 cm-es érintőképernyővel van felszerelve az egyszerű kezelhetőség és USB csatlakozóval a könnyű adatcsere érdekében. Vékony fekete kerete és hatásos háttérvilágítása minden körülmények között jó olvashatóságot biztosít. Mindezek felett, a monitor számos kiváló funkciót egyesít egy eszközben: AutoTrac és Guidance Pro Modulok, mint az itec Pro, iguide és isteer Dokumentáció a kijuttatott mennyiségek és elvégzett műveletek könnyű rögzítéséhez Teljes ISOBUS vezérlés szakaszvezérlő képességgel Teljesítmény monitor Videó megjelenítés Access Manager a beállítások jelszavas védelméhez Az alvó mód praktikus tulajdonsága, hogy vonulás közben és éjszaka szükség szerint ki lehet kapcsolni a figyelmeztető jelzéseket és hangokat.

10 10 9R szériájú traktorok Agrárirányítási megoldások és 360 -os világítás Valós idejű pontosság Automatizált hatékonyság az itec Pro-val A hatékonyság növelése érdekében az itec Pro rendszer egy időben több traktor funkciót is képes irányítani, például egyszerre végzi a traktor kormányzását és a szántóvégi fordulást. Az automatizálás nem csupán növeli a kezelő kényelmét, hanem optimalizálja a teljesítményt és biztosítja a munka állandó minőségét. A minőség és hatékonyság növeléséhez a John Deere az agrárirányítási megoldások széles skáláját kínálja: Az AutoTrac automatikus kormányzás 90%-kal csökkenti az átfedéseket. Az itec a géppel végzet műveletek sorozatát automatizálja, így gyorsítja a szántóvégi fordulókat. Az itec Pro kombinálja az előző két rendszert, az AutoTrac-et és az itec Pro-t, az átfedések és a költségek csökkentése, valamint a nagyobb területteljesítmény érdekében (csak GreenStar 2630 monitorral elérhető). A Dokumentáció automatikusan rögzít minden, szántóföldi alkalmazással kapcsolatos adatot a GreenStar 2630 monitorban. Az iguide automatikusan változtatja meg úgy a traktor útvonalát, hogy azzal kiküszöbölje a munkagép lecsúszásából származó eltérést, és így tökéletes legyen a fordulók csatlakozása! A John Deere aktív munkaeszköz kormányzás és az isteer* aktívan ellensúlyozza a kijelölt nyomvonalról való letérést. Az aktív munkaeszköz kormányzás az összes kormányozható munkaeszköz esetén használható a tökéletes, egyenes művelősorok vagy magágyak elkészítéshez. A munkaeszközök kormányzásához az isteer* innovatív érzékelőket és hidraulikát használ. JDLink Ultimate A továbbfejlesztett JDLink Ultimate-tel óramű pontossággal üzemeltetheti a 9R-jét. Például a gép pontos helyzetének, üzemanyag-fogyasztásának és aktuális állapotának távoli megfigyelése mellett, csökkentheti a gépek állásidejét és optimalizálhatja a karbantartás ütemezését. A szükséges javítás vagy karbantartás esetén a gép automatikusan figyelmezteti Önt. A JDLink infrastruktúra a Service ADVISOR Remote-tal feljebb lép a szervizelés következő szintjére. Hozzájárulásával a KITE távolról képes hozzáférni a gépéhez, így nyomon tudja követni a gépe összes szervizre és karbantartásra vonatkozó riasztását. Amennyiben szükséges, távolról, gyorsan el tudja végezni a hibakeresést, illetve programfrissítéseket tud küldeni a gépére. *Nem érhető el minden országban Az új StarFire 3000 antenna ki tudja szolgálni az összes John Deere navigációs megoldásának igényeit, legyen szó bármelyik pontossági szintről (GLONASS, EGNOS, SF1, SF2, RTK).

11 9R szériájú traktorok 11 Világítsa be az éjszakát A gazdálkodás ritkán ér véget, amikor lemegy a Nap. A szántás, a talajművelés, vagy a vetés idején gyakran éjszakába nyúlóan is dolgozni kell. A kezelők most már többet láthatnak, jobban tudnak koncentrálni, és tovább dolgozhatnak a John Deere 9R szériájú traktorok új, szemkápráztató világítási rendszerével. A fülke elején, hátulján és az oldalakon elhelyezett, a fülketetőbe integrált akár 12 munkalámpa valóban 360 -os láthatóságot biztosít. A mindent láthatóvá tévő megvilágítást tovább fokozzák a hátsó sárvédőre szerelt, állítható lámpák, reflektor és közúti lámpák. Válasszon a fényes, fényesebb és a legfényesebb világításcsomag közül: Standard világításcsomag: 18 munkalámpa a minden irányra kiterjedő megvilágításhoz Deluxe világításcsomag: 4 2 kiegészítő, előre néző lámpa és egy figyelmeztető forgólámpa Premium HID világításcsomag: 5 kiegészítő xenon lámpa, ami egy hagyományos halogén izzóhoz viszonyítva 2,5-szeres fényerősség mellet 5-szörös élettartammal rendelkezik Érintse meg a jövőt Az intelligens GreenStar 2630 érintőképernyőn az összes AMS megoldás egyetlen kijelzőn kezelhető mint a Guidance Pro Modulok (itec, isteer, iguide), a dokumentáció és a teljes ISOBUS vezérlés.

12 12 9R szériájú traktorok PowerTech PSX 13,5 l motor és hajtóművek Lenyűgöző teljesítmény, áttörő hatékonyság Engedje szabadon a nagyvadat: A nagy teljesítményű és nyomatékú 13,5 literes 9R PowerTech PSX motorok akár 560 LE névleges teljesítményre is képesek. Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a kétlépcsős turbófeltöltésben (egy fix, és egy változó geometriájú turbófeltöltő sorba kötve), és az elektronikus vezérlésű adagolófúvókás üzmanyagellátó rendszerben egységben rejlik. A nagy kapacitású VariCool hűtőrendszer is tovább növeli a motor teljesítményét. Ez a kimagasló teljesítményű motor, minden helyzetben elegendő tartalékkal rendelkezik! Annak érdekében, hogy megfeleljen a jelenlegi és jövőbeni emissziós előírásoknak, a John Deere az egyszerű megoldásokra törekedett a jövő kihívásainak is megfelelő CsakDiesel megoldással. Jelentősen optimalizáltuk az üzemanyag-takarékos és már a terepen is bevált PowerTech Plus motorok hatásfokát és a teljesítményét. Az eredmény egy olyan motor lett, amely nem csak teljesíti a Stage III B emissziós előírásokat, hanem úttörő az olyan környezetbarát megoldások bevezetésében, amelyek nem jelentenek kompromisszumot a teljesítményben. Ez a John Deere védjegye, a GreenEfficiency! Az EGR gondoskodik a hűtött kipufogógáz és beszívott levegő megfelelő arányú keverékéről, ezáltal csökkenthető a NOx kibocsátás. 2 A soros turbófeltöltés nagyobb feltöltőnyomást és ezáltal nagyobb teljesítményt biztosít. 3 A hengerenként 4-szelepes hengerfej gyorsabb reakciót és magasabb nyomatékot eredményez alacsony fordulatszámon. 4 Az elektronikus adagolófúvókák programozható üzemanyag-szállítást biztosítanak, az elektronikus vezérlés pedig lehetővé teszi a teljesítmény optimális beállítását, amelyekkel növelhető a szántóföldön nyújtott teljesítmény. 5 Alacsony súrlódású, egy darabból készült dugattyú, amely csökkenti a fogyasztást és az emissziót, és növeli az élettartamot. 6 A hengerpersely felső részének direkt vízhűtése javítja a hengerfal kenését, így a dugattyúk és a gyűrűk élettartamát. 3 7 John Deere elektronikus motorvezérlés: egy növelt teljesítményű motorvezérlés (ECU) végzi a motor és a kipufogóba épített szűrő vezérlését. 1 A dízel oxidációs katalizátor (DOC) csökkenti a szénmonoxid, a szénhidrogén és a részecske tartalmat. 2 A dízel részecskeszűrő (DPF) kiszűri a visszamaradó részecsketartalmat

13 9R szériájú traktorok 13 Gyorsan és simán 40 PowrSync hajtómű A 9R széria kerekes és hevederes traktorjainak hajtóműi egyaránt, akár 40 km/h maximális sebességet is biztosíthatnak így a gépei gyorsan eljuthatnak oda, ahol szükség van rájuk. Ön választhat az Efficiency Managerrel ellátott PowrShift hajtómű (minden modell) és a PowrSync (9410R & 9460R) hajtómű között. A PowrSync hajtómű csak a 9410R és a 9460R traktorok esetében elérhető. Ez a hajtómű 24 PowrSync fokozattal (12 Hi-Lo fokozat) és 6 hátrameneti fokozattal rendelkezik. PowrShift Efficiency Manager-rel A John Deere PowrShift hajtómű olyan, a szántóföldön is bizonyított teljesítményt ad le, amire Ön mindig számíthat 18 előre- és 6 hátrameneti fokozattal. Az új Efficiency Manager a motor fordulatszáma és a hajtóművezérlés automatikus kölcsönhatásán keresztül maximalizálja a jármű hatékonyságát és a gördülékeny váltást: Válasszon a kézi és az automata vezérlési mód közül Állítson be egy vagy kettő kívánt haladási sebességet A gazdaságos üzemmódban egy szoftver irányítja a sebességváltást és optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást Az automatizálás a motorterhelésen, valamint a hajtómű és a rendszer hatékonyságán alapszik Állítható fordulatszám ejtés Fokozatillesztés PowrSync hajtómű Még a belépő szintű, 24 előre- és 6 hátrameneti fokozattal ellátott verziók is biztosítják a sima futást és a könnyű kezelhetőséget. PowrShift Efficiency Managerrel Az érzékeny vezérlésű Efficiency Manager könnyedén alkalmazkodik a hirtelen fellépő nagy terheléshez is, ezzel növelve a teljesítőképességet és hatékonyságot.

14 14 9R szériájú traktorok Hidraulika, függesztőszerkezetek és TLT Nyers erő Rugalmas és sokoldalú A 9R széria ideális megoldás a nehéz feladatokra, beleértve például az olyan munkákat is, mint a mélylazítás. A 9R szériába nagy teljesítmény van besűrítve a nyomás és áramlás szabályozott, zárt központú hidraulika rendszer által. Az alapfelszereltséghez tartozó hidraulika szivattyú bőséges 192 l/perc, míg az opciós magas szállítású szivattyú (az összes modellen elérhető, a kerekes és hevederes traktorokon egyaránt) lenyűgöző 227 l/perc olajáramot képes biztosítani. A 200 bar maximális rendszernyomás akár alacsony motor fordulatszám mellet is képes lesz megbirkózni minden munkaeszközével. A közös olajtartály lehetővé teszi a jobb olajszint szabályozást és akár 6 pár SCV (SCV-ként maximum 132 l/perc) gondoskodik az állandó, megfelelő áramlásról. Az idő és költségtakarékosság jegyében, a John Deere két nagy kapacitású hidraulika szűrőjét elegendő csupán 1500 üzemóránként kicserélni! Egyszerű beállítás A GreenStar 3 CommandCenter kijelzőn keresztül egyszerűen követheti és beállíthatja a folyadékáramot és az időzítést, minden SCV-re külön-külön.

15 9R szériájú traktorok 15 Kiváló csatlakozás Válasszon a számos vonószerkezet, a hátsó hárompontfüggesztés és hátsó TLT között, hogy megkapja azt az erőt és sokoldalúságot, amire szüksége van legyen szó akár egy széles vetőgép húzásáról vagy nehéz ekék emeléséről. Hárompont-függesztések Az opciós John Deere hárompont-függesztéseket gyors kapcsoló kerettel és 6800 kg vagy 9070 kg emelőképességgel szállítjuk. Vonószerkezetek A munkaeszközét a megfelelően illeszkedő hasi vonószerkezettel vontassa. A Cat 4-ben és a Cat 5-ben különböző opciók állnak rendelkezésre, hogy kielégítsünk minden vonószerkezettel kapcsolatos igényt a nagy teljesítményűtől kezdve, a nagy kilengésűn keresztül a kilengésmentes vonószerkezetig és csapig. 9R szériájú traktorok rendelkeznek ISOBUS előkészítéssel. Mivel ahhoz, hogy az összes ISOBUS kompatibilis munkaeszközét irányítsa, csupán egyetlen kijelzőre van szüksége, pénzt spórol meg és ezzel együtt sokkal egyszerűbbé válik a munkaeszközök vezérlése. TLT Az /perc fordulatszámú független TLT új, elérhető opció minden 9R szériájú traktoron. Bízza a nagy erőt igénylő feladatok elvégzését a 45 mm-es, 20 bordás tengelycsonkra.

16 16 9R szériájú traktorok Hevederes traktorok Robosztus termet, lenyűgöző sebesség A John Deere 9RT traktorokra jellemző a robosztus, egyetlen darabból készült vázszerkezet, a nyomvonal illesztő rendszer és a hajtókerék mintázata a nagyobb tapadás érdekében. Ezek a fejlesztések könnyű kezelhetőséget, hosszabb élettartamot és optimálisabb teljesítményt biztosítanak. Mindezeken felül az új 9RT traktorok nagyobb munkasebességet biztosítanak és simábban futnak, ami hozzájárul a kezelő kényelméhez a John Deere AirCushion felfüggesztési rendszernek köszönhetően! Állítsa magasabbra a kényelmi igényét és száguldjon a John Deere AirCushion felfüggesztési rendszerrel felszerelt 9R hevederes traktorokkal.

17 9R szériájú traktorok 17 Páratlan kényelem Az egyedi John Deere AirCushion felfüggesztési rendszer bámulatos kényelmet és megnövelt sebességet biztosít a 9R szériájú hevederes traktoroknak. Hogyan? A hevederes traktor járószerkezetének a traktor vázszerkezetétől való ügyes elszigetelésével. 1 A masszív középcsap körül képes elmozdulni a lengőkar és a járószerkezet kerete. 2 Légrugók és egy nagy teljesítményű lengéscsillapító gondoskodnak a sima futásról. 3 Nagy szilárdságú persely gondoskodik a forgáspontok hosszú élettartamásól. 4 A nagyméretű vezetőkar kapcsolja össze fent és lent a traktor tengelyét és a forgócsapokat. Az elöl és az első futómű keret mögött elhelyezkedő légrugók egyenlítik aki a futómű elmozdulásait. A nagy teljesítményű lengéscsillapító minimalizálja a lengéseket.

18 18 9R szériájú traktorok Talajgyalu megoldások Földmunka egyszerűen Szinte minden 9R és 9RT traktort* megvásárolhat a John Deere kifejezetten a talajgyalulásra szolgáló kivitelében, ami a 9R traktorokon egy robosztus első és hátsó tengely megerősítést jelent. Az erőteljes 13,5 literes PowerTech PSX motorral és a 18 sebességes PowrShift hajtóművel együttműködve, könnyűszerrel elvégezheti bármelyik talajegyengetési feladatot! A kényelmes működtetés érdekében a CommandARM akár 6 pár SCV vezérlést is biztosít (például a tandem talajgyaluk esetében); használaton kívül a működtető karok borítása megakadályozza a véletlen elmozdításokat. * A földgyalu megoldás 9410R típuson nem elérhető

19 9R szériájú traktorok 19 Különleges precizitás Az AutoLoad a tökéletes megoldás a traktor vontatta talajgyalukra, kizárólag a John Deere-tól. Az AutoLoad az egyik legnagyobb újdonság a földmunka iparban. John Deere traktorok és talajgyaluk használatával, a kezdő és már tapasztalattal rendelkező kezelők egyaránt, egy gombnyomással képesek lényegesen jobb konzisztenciát és termelékenységet elérni. Milyen előnyökkel jár az AutoLoad? Ciklusonként, óránként, naponta sokkal egyenletesebb méterteljesítmény Könnyű kezelés, amely csökkenti a kezelő terhelését Új és a tapasztalatlan kezelők esetében is sokkal egyenletesebb vágási profil Az AutoLoad beállított értékeinek használatával sokkal egységesebb töltési profil Elképesztően könnyű kezelhetőség Az AutoLoad megtervezésekor a termelékenység maximalizálása volt a cél. Az egyszerű működtetés érdekében a rendszer csupán annyit követel meg a kezelőtől, hogy elindítsa azt. Automata módban az AutoLoad, a felhasználó beállításai alapján megtervezett értékekhez igazodva fogja változtatni a penge magasságát. A vágás végén, az SCV kar normál használatával kapcsolható ki a rendszer. Természetesen az AutoLoad kézi irányítással bármikor felülbírálható. Az AutoLoad, a már meglévő hidraulikus SCV vezérlés és a TouchSet mélység vezérlés funkció által vezérelt, kiegészítve az AutoLoad specifikus, a működtetéshez szükséges eszközökkel.

20 20 9R szériájú traktorok Műszaki adatok A kerekes modellek műszaki adatai 9410R 9460R 9510R 9560R 9460R Talajgyalu kivitel 9510R Talajgyalu kivitel 9560R Talajgyalu kivitel MOTORTELJESÍTMÉNY Névleges teljesítmény (97/68 EC) 2100-as motorfordulatnál, kw (LE) 302 (410) 338 (460) 375 (510) 412 (560) 338 (460) 375 (510) 412 (560) Legnagyobb teljesítmény (97/68 EC) 1900-as motorfordulatnál, kw (LE) 332 (451) 372 (506) 413 (561) 453 (616) 372 (506) 413 (561) 453 (616) Névleges teljesítmény (ECE-R24) 2100-as motorfordulatnál, kw (LE) 290 (394) 325 (442) 360 (490) 395 (538) 325 (442) 360 (490) 395 (538) Legnagyobb teljesítmény (ECE-R24) 1900-as motorfordulatnál, kw (LE) 318 (433) 357 (486) 396 (539) 435 (591) 357 (486) 396 (539) 435 (591) Nyomatéki növekmény, 1600-as motorfordulatnál, % Teljesítmény növekmény, 1900-as motorfordulatnál, % Legnagyobb nyomaték 1600/perc), Nm Állandó teljesítményű tartomány, 1/perc MOTOR Névleges fordulatszám, 1/perc 2100 Gyártmány John Deere PowerTech PSX (B20 képes) Stage III B előírásoknk megfelelő Típus Diesel, soros, 6-hengeres, nedves perselyes, hengerenként 4 szelep Motor levegőszűrő Két szintű szűrőrendszer Feltöltés (EU Stage III B) Két lépcsős turbófeltöltés, fix első, és változó geometriás második turbófeltöltővel, levegő-levegő töltőlevegő hűtés, hűtött kipufogógáz visszavezetés Lökettérfogat, liter 13,5 Furat x löket, mm 132 x 165 Kompresszió viszony 16,0:1 Kenés Teljes nyomású, teljes mennyiséget szűrő, megkerülőszeleppel Olajszűrő Cserélhető szűrőbetétes olajszűrő ÜZEMANYAG-ELLÁTÁS Típus Elektronikus vezérlésű, adagolófúvókás (önlégtelenítő) Szűrőrendszer Kétszintű, vízleválasztóval és visszajelzővel felszerelt Szűrő, elsődleges 10 mikronos cserélhető szűrőbetét, vízérzékelővel, és víz leeresztővel Szűrő, másodlagos 2 mikronos felcsavarható betét SEBESSÉGVÁLTÓ 24-fokozatú kéziváltó 40 km/h; 24 előre / 6 hátra Széria Széria nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető 18-fokozatú PowrShift 40 km/h; 18 előre / 6 hátra + Efficiency Manager Rendelhető Rendelhető Széria Széria Széria Széria Széria ELEKTROMOS RENDSZER (3 akkumulátor párhuzamosan kötve) Generátor / Akkumulátor, A / V 200 / 12 Indítóáram, A 2775 (3-925CCA) TENGELYEK Véglehajtások Bolygóműves Bolygóműves, dupla lassító hajtással 110 x 3048 mm átmérő x hossz Széria nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető 120 x 3048 mm átmérő x hossz Rendelhető Széria Széria Széria Széria Széria Széria Kerekezés 47/48 átmérőcsoportú gumizás, szimpla/iker/tripla kerekezésben KORMÁNYZÁS Hidraulikus kormányszerkezet, biztonsági elektromos szivattyúval 4,2 fordulat a végállások között Indítóáram 2775 (3-925CCA) DIFFERENCIÁLZÁR Elektrohidraulikus 100% zárású Széria HIDRAULIKA RENDSZER Típus Zárt központő, nyomás- és áramlásszabályozott Hidraulika szeleptömbök száma 4 széria, 5 és 6 rendelhető 4 széria és 6 rendelhető Legnagyobb szállítás, kézi váltóval, alapkivitelben, l/perc nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető Legnagyobb szállítás, PowrShift váltóval, alapkivitelben, l/perc Leganygobb szállítás, PowrShift váltóval, növelt kapacitás, l/perc Egy SCV-n elérhető maximális szállítás 1/2 csatlakozó, l/perc Egy SCV-n elérhető maximális szállítás 3/4 csatlakozó, l/perc Utólag szerelhető készletben

21 9R szériájú traktorok R 9460R 9510R 9560R 9460R Talajgyalu kivitel 9510R Talajgyalu kivitel 9560R Talajgyalu kivitel 3-PONT FÜGGESZTÉS Típus Elektrohidraulikus 3-pont függesztés,vonóerő érzékeléssel nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 3/4N csatlakozó kerettel Mindegyik tengelymérethez, kg nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 3/4N csatlakozó kerettel csak a 120 mm-es tengellyel, kg nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 4/4N csatlakozó kerettel Mindegyik tengelymérethezd, kg nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 4/4N csatlakozó kerettel csak a 120 mm-es tengellyel, kg nem elérhető nem elérhető nem elérhető ALSÓ VONÓRÚD KAT 4, normál vonórúd támasszal, 2470 kg függőleges terhelhetőség Széria Széria nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 4, erősített vonórúd támasszal, 2470 kg függőleges terhelhetőség Rendelhető Rendelhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 5, erősített vonórúd támasszal, 5440 kg függőleges terhelhetőség Rendelhető Rendelhető Széria Széria nem elérhető nem elérhető nem elérhető Vonórúd támasz, hosszú talajgyalu vonórudakhoz nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető Széria Széria Széria Vonórúd támasz, rövid talajgyalu vonórudakhoz nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető Rendelhető Rendelhető Rendelhető TLT 1-3/4, 20-bordás, 1000/perc Rendelhető Rendelhető Rendelhető Rendelhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető FÜLKE Üvegfelület, m² 6,52 Fülke térfogat, m³ 3,597 FELSZERELTSÉG AutoTrac Ready Széria Széria Széria Széria Rendelhető Rendelhető Rendelhető Modular Telematics Gateway (MTG) Gyári opció: JDLink Select vagy JDLink Ultimate ServiceADVISOR Remote MTG-vel elérhető ISOBUS munkaeszköz csatoló Széria (ISO Class 3) CommandCenter, video megjelenítés (Csak érintőképernyővel) Egy video bemenet (Tyco csatlkozó PN ) kamera számára (PAL vagy NTSC). A fülke hátsó burkolata alatt. A kamera és a hosszabító kábel, az alkatrész vonalon rendelhető. FÉKEK Hidraulikus működtetésű, nedvestárcsás, önbeálló, az első és hátsó tengelyen Széria Széria Széria Széria Széria Széria Széria Hidraulikus potkocsi fék Rendelhető Rendelhető Rendelhető Rendelhető Rendelhető Rendelhető Rendelhető FELTÖLTÉSI MENNYISÉGEK Üzemanyag tartály, l Hűtőrendszer, l Motorolaj szűrővel, l Hidraulika/hajtómű/híd olaj, 3-pont és TLT nélkül, l Hidraulika/hajtómű/híd olaj, 3-ponttal és TLT-vel nélkül, l 216,5 216,5 187,5 187,5 nem elérhető nem elérhető nem elérhető TENGELYTÁV Tengelytáv, mm 3500 Hasmagasság a tengelyek alatt, mm 732 Fordulási sugár 5-fokos ütközőkkel, m 5,18 Fordulási sugár 10-fokos ütközőkkel, m 5,92 MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Átlagos alaptömeg, széria kerekezéssel, TLT és 3-pont nélkül, kg Megengedett súlyozot össztömeg, kg

22 22 9R szériájú traktorok Műszaki adatok A hevederes modellek műszaki adatai 9460RT 9510RT 9560RT 9460RT Talajgyalu kivitel 9510RT Talajgyalu kivitel 9560RT Talajgyalu kivitel MOTORTELJESÍTMÉNY Névleges teljesítmény (97/68 EC) 2100-as motorfordulatnál, kw (LE) 338 (460) 375 (510) 412 (560) 338 (460) 375 (510) 412 (560) Legnagyobb teljesítmény (97/68 EC) 1900-as motorfordulatnál, kw (LE) 372 (506) 413 (561) 453 (616) 372 (506) 413 (561) 453 (616) Névleges teljesítmény (ECE-R24) 2100-as motorfordulatnál, kw (LE) 325 (442) 360 (490) 395 (538) 325 (442) 360 (490) 395 (538) Legnagyobb teljesítmény (ECE-R24) 1900-as motorfordulatnál, kw (LE) 357 (486) 396 (539) 435 (591) 357 (486) 396 (539) 435 (591) Legnagyobb nyomaték 1600/perc), Nm Állandó teljesítményű tartomány, 1/perc MOTOR Névleges fordulatszám, 1/perc 2100 Gyártmány John Deere PowerTech PSX (B20 képes) Típus Diesel, soros, 6-hengeres, nedves perselyes, hengerenként 4 szelep Feltöltés (EU Stage III B) Két lépcsős turbófeltöltés, fix első, és változó geometriás második turbófeltöltővel, levegő-levegő töltőlevegő hűtés, hűtött kipufogógáz visszavezetés Motor levegőszűrő Két szintű szűrőrendszer Lökettérfogat, liter 13,5 Furat x löket, mm 132 x 165 Kompresszió viszony 16,0:1 Kenés Teljes nyomású, teljes mennyiséget szűrő, megkerülőszeleppel Olajszűrő Cserélhető szűrőbetétes olajszűrő ÜZEMANYAG-ELLÁTÁS Típus Elektronikus vezérlésű, adagolófúvókás (önlégtelenítő) Szűrőrendszer Kétszintű, vízleválasztóval és visszajelzővel felszerelt Szűrő, elsődleges 10 mikronos cserélhető szűrőbetét, vízérzékelővel, és víz leeresztővel Szűrő, másodlagos 2 mikronos felcsavarható betét SEBESSÉGVÁLTÓ 18-fokozatú PowrShift 40 km/h; 18 előre / 6 hátra + Efficiency Manager 40 km/h ELEKTROMOS RENDSZER (2 akkumulátor párhuzamosan kötve) Generátor / Akkumulátor, A / V 200 / 12 Indítóáram, A 2775 (3-925CCA) VÉGLEHAJTÁSOK Típus Bolygóműves Hevederek Camoplast DURABUILT 3500 és 5500 széria Camoplast DURABUILT Scraper Special széria 762 mm széles hevederek Széria Széria Széria Széria Széria Széria 914 mm széles hevederek Rendelhető Rendelhető Rendelhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető FUTÓMŰ Típus AirCushion felfüggesztés Rugóút, az első vezetőkeréknél mérve, mm 340 mm KORMÁNYZÁS típus Sebesség-érzékelővel ellátott, hidrosztatikus, differenciál Kormányszivattyú 100 ccm Széria Széria Széria nem elérhető nem elérhető nem elérhető Erősített kormányszivattyú 130 ccm Rendelhető Rendelhető Rendelhető Széria Széria Széria HIDRAULIKA RENDSZER Típus Zárt központő, nyomás- és áramlásszabályozott Hidraulika szeleptömbök száma 4 széria, 5 és 6 rendelhető 4 széria és 6 rendelhető Legnagyobb szállítás, PowrShift váltóval, alapkivitelben, l/perc Leganygobb szállítás, PowrShift váltóval, növelt kapacitás, l/perc Egy SCV-n elérhető maximális szállítás 1/2 csatlakozó, l/perc Egy SCV-n elérhető maximális szállítás 3/4 csatlakozó, l/perc Utólag szerelhető készletben

23 9R szériájú traktorok RT 9510RT 9560RT 9460RT Talajgyalu kivitel 9510RT Talajgyalu kivitel 9560RT Talajgyalu kivitel 3-POINT HITCH Type Elektrohidraulikus 3-pont függesztés,vonóerő érzékeléssel nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 3/4N csatlakozó kerettel, kg Rendelhető: 6940 nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 3/4N csatlakozó kerettel, kg Rendelhető: 9072 nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 4/4N csatlakozó kerettel, kg Rendelhető: 6940 Rendelhető: 6940 Rendelhető: 6940 nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 4/4N csatlakozó kerettel, kg Rendelhető: 9072 Rendelhető: 9072 Rendelhető: 9072 nem elérhető nem elérhető nem elérhető Drawbar KAT 4, erősített vonórúd támasszal, 2470 kg függőleges terhelhetőség Rendelhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 4, nagy lengéstartományú vonórúd, 2470 kg függőleges terhelhetőség Széria nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 5, erősített vonórúd támasszal, 5440 kg függőleges terhelhetőség Rendelhető Rendelhető Rendelhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető KAT 5, nagy lengéstartományú vonórúdt, 4581 kg függőleges terhelhetőség Rendelhető Széria Széria nem elérhető nem elérhető nem elérhető Vonórúd támasz, rövid talajgyalu vonórudakhoz nem elérhető nem elérhető nem elérhető Széria Széria Széria TLT 1-3/4, 20-bordás, 1000/perc Rendelhető Rendelhető Rendelhető nem elérhető nem elérhető nem elérhető FÜLKE Üvegfelület, m² 6,52 Fülke térfogat, m³ 3,597 FELSZERELTSÉG AutoTrac Ready Széria Modular Telematics Gateway (MTG) Gyári opció: JDLink Select vagy JDLink Ultimate ServiceADVISOR Remote MTG-vel elérhető ISOBUS munkaeszköz csatoló Széria (ISO Class 3) CommandCenter, video megjelenítés (Csak érintőképernyővel) Egy video bemenet (Tyco csatlkozó PN ) kamera számára (PAL vagy NTSC). A fülke hátsó burkolata alatt. A kamera és a hosszabító kábel, az alkatrész vonalon rendelhető. FÉKEK Típus Hidraulikus működtetésű, nedvestárcsás, önbeálló FELTÖLTÉSI MENNYISÉGEK Üzemanyag tartály, l Hűtőrendszer, l Motorolaj szűrővel, l 48,0 48,0 48,0 48,0 48,0 48,0 Hidraulika/hajtómű/híd olaj, 3-pont és TLT nélkül, l Hidraulika/hajtómű/híd olaj, 3-ponttal és TLT-vel nélkül, l 359,5 359,5 359,5 nem elérhető nem elérhető nem elérhető MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Átlagos alaptömeg, széria kerekezéssel, TLT és 3-pont nélkül, kg Megengedett súlyozot össztömeg, kg a részletes súlyozási előírásokat, lásd a Kezelési Utasításban

24 Önért dolgozunk Megoldást kínálunk a problémáira! A John Deere szívügyének tekinti, hogy az Ön gépei folyamatosan üzemképesek legyenek. Ezért is olyan kiváló minőségűek, megbízhatóak és hatékonyak a termékeink és a technológiáink. Ezért fektettünk olyan sok időt egy hatékony kereskedői hálózat kiépítésébe. Akárcsak egy jó szomszéd, mindig kéznél vagyunk, amikor segítségre van szüksége. Ezért kaptak a hivatalos kereskedőink gyári felkészítést. Minden csavart és minden anyát ismernek az Ön gépén. És bármilyen lehetséges problémát képesek diagnosztizálni. A John Deere-ra számíthat, ha bármilyen traktorral kapcsolatos igénye van. A mezőgazdasági gépekkel foglalkozó területen már csaknem 175 éves tapasztalattal rendelkezünk, így őszintén mondhatjuk, hogy: ERŐNK A MEGBÍZHATÓSÁG Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat Az Ön John Deere kereskedője finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse John Deere kereskedőjét. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse az Ön hivatalos John Deere kereskedőjét. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. JohnDeere.com YY HUN 2/12 1/1/2

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

John Deere újdonságok 2015-ben

John Deere újdonságok 2015-ben John Deere újdonságok 2015-ben A John Deere ez év október 25-én a németországi Bruchsalban található Tréning Centerében mutatta be az európai szakújságíróknak a 2015-ben piacra kerülő gépújdonságait. Tizennégy

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 329 Kotrógép Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 Méretek H F K C 329 A B I D G E J L P M Q N R O (A) Tolólap magasság... (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig... (C) Magasság

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

Használati utasítás Hinomoto E224 Traktorhoz

Használati utasítás Hinomoto E224 Traktorhoz Használati utasítás Hinomoto E224 Traktorhoz - 1 - Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 2. Biztonsági, környezetvédelmi és tűzbiztonsági rendszabályok 3. A traktor felépítése 3.1 Műszerfal és kezelő szervek 3.2

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus BABETTA se egédmotorkerékpár 210, 225 típus HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYÁRTÓ: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ a BABETTA 210, 225 típusú mopedhez ZMV KOVA MOTOR, a. s. 946 03 KOLÁROVO SZLOVÁKIA TARTALOM: Bevezető Műszaki

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Szántáselmunkáló henger FlexPack - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet:

Részletesebben

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek 2 3 Vegye ki a munka nehezét A John Deere tolókaros fűnyírógépek egész napos nehéz munkavégzésre lettek tervezve. Ezeket a gépeket strapabíró,

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

GreenStar Lightbar KEZELÉSI UTASÍTÁS. John Deere Werke Zweibrücken. OMZ106043 Kiadás E8 (UNGARISCH)

GreenStar Lightbar KEZELÉSI UTASÍTÁS. John Deere Werke Zweibrücken. OMZ106043 Kiadás E8 (UNGARISCH) GreenStar Lightbar KEZELÉSI UTASÍTÁS GreenStar Lightbar OMZ106043 Kiadás E8 (UNGARISCH) John Deere Werke Zweibrücken Az egész világon érvényes kiadás Printed in Germany Bevezetés Előszó ÜDVÖZÖLJÜK a John

Részletesebben

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 6457 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 5254 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Eke Juwel 8 Juwel 8 V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet: http://www.lemken.com

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Függesztett ekék Juwel 7M Juwel 7M V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, 46519 Alpen / Germany Telefon +49 28 02 81 0, Telefax +49 28 02 81 220 lemken@lemken.com, www.lemken.com

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 5608 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 4408 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Íme a hosszú távra tervezett legjobb maxi robogó. Az átdolgozott elüls résznek, az új LED-fényszóróknak, továbbá az új fordított teleszkópoknak köszönheten a legendás TMAX messze

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive Kverneland ixdrive See, Feel and Drive Every Crop Deserves the Best Care Mi a Kverneland-nál hiszünk abban, hogy a fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a jövő fenntartható mezőgazdaságához. Az intelligens megoldások

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Élvezd az utazást. Érezd az utat Élvezd az utazást. Érezd az utat Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a kiemelkedő kényelemmel párosuló szupersport-teljesítményt.

Részletesebben

T110 Kompakt lánctalpas rakodó

T110 Kompakt lánctalpas rakodó T110 Kompakt lánctalpas rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 AE0J 11001 AE0J 99999 Méretek M N O A L K J B I C H D F E G P Q (A) Üzemi magasság... 3474 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

A motor mozgásának alapelemei A belsőégésű motor felépítése 1. Levegő-üzemanyagkeverék 2. Nyomás 3. Égés 4. Alternáló mozgás 5. Forgó mozgás 6. Munkarend (két- vagy négyütemű) 1. Szelepfedél 2. Szelepfedél

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

200 % Piros = 100 % Case IH

200 % Piros = 100 % Case IH TECHNIKA 200 % Piros = 100 % Case IH Agritechnika-elõzetes szántóföldi bemutatón jártunk Magdeburgban Augusztus végén Magdeburgban került sor 200 % Red címmel, a két, piros gépeket gyártó cég, azaz a traktorairól

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 1 Copyright 2000-2010 Bobcat Europe Méretek E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 28/01/10 (A) Tolólap magasság (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig (C) Magasság a talajszinttől a motortér tetejéig (D)

Részletesebben

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz - 1 - I. Bevezetés A Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D és B1-17D olyan négy kerék meghajtású, többcélú kerti traktor, ami a kertészetek,

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát!

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER Piacvezető jellemzők Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER A legfontosabb jellemzők Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgép kínálatában, a kiváló

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

Szivattyúk. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Tökéletesen bevált tiszta víz, használt víz és szennyvíz esetén.

Szivattyúk. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Tökéletesen bevált tiszta víz, használt víz és szennyvíz esetén. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Az árammal, hővel és száraz munkaterülettel való ellátottság minden építési területen nélkülözhetetlen követelmény. Ha ezekkel kapcsolatban

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

KONFORT 700R SOROZAT

KONFORT 700R SOROZAT KONFORT 700R SOROZAT ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK 2011. január 1-től az EU szabályozásnak megfelelően az összes új típusú, jóváhagyott járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben.

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Szivattyúk és kompresszor 2015/S 126-230129. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Szivattyúk és kompresszor 2015/S 126-230129. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/28 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:230129-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Szivattyúk és kompresszor 2015/S 126-230129 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Kezelési és karbantartási utasítás

Kezelési és karbantartási utasítás Dokumentum sz. 3363-966 A. változat Groundsmaster 7200 és 7210 meghajtó egység Kezelési és karbantartási utasítás Modell: 30360 Szériaszám: 310000001 és felfelé Modell: 30363 Szériaszám: 310000001 és felfelé

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI Nemzeti homológizáció vagy nemzeti homológizációs kiterjesztéssel kiegészített, lejárt FIA homológizáció alapján épített vagy átalakított, a közuti közlekedes

Részletesebben

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL Modern, kényelmes, biztonsági fülke A modern biztonsági fülke nem csupán nagy teret biztosít a fáradságmentes munkavégzéshez, hanem a gép tervezése révén sikerült a gépkezelő kényelmét

Részletesebben

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw Műszaki katalógus ÜZLETI PROFIL IPARÁGAK TERMÉKEK ALKALMAZÁSOK SZAKÉRTELEM PARTNEREK SZOLGÁLTATÁSOK ABB standard hajtás - ACS150 Az ABB standard hajtásról Az ABB

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika Drillmat II Vetőgépek ellenőrző berendezése Folyamatosan mutatja a ventillátor fordulatszámát, és a tartályban lévő folyadék mennyiségét A problémákat hang, és vizuális jelzés jelenti a kezelőnek 25 különböző

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz

Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz Tesztelési alapadatok: Tesztelési időszak: 2016. április 18. június 30. Tesztelési viszonylatok: 5 Üzemeltető telephely: Kelenföldi Divízió Főbb műszaki

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Ez a dokumentum a Kelet-Agro kft szellemi tulajdona. A leírás bármelyik része, vagy egésze csak a Kelet-Agro kft írásos engedélyével másolható vagy

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD 07/2005 A legmodernebb talajművelés és vetéstechnika szakértője! HORSCH Säwagen SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD Art.: 80630400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

EFC 9404 9412-9408 EFC 6404-6412

EFC 9404 9412-9408 EFC 6404-6412 Használati- és szerelési útmutató Páraelszívók EFC 9404 9412-9408 EFC 6404-6412 Tartalomjegyzék Biztonsági útmutatások a konyhabútorba való szereléshez a használathoz Általánosságok Elszívó üzemmód Keringtető

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

FAAC / 770 föld alatti nyitó

FAAC / 770 föld alatti nyitó 1.oldal Tel: (06 1) 3904170, Fax: (06 1) 3904173, E-mail: masco@masco.hu, www.masco.hu 2.oldal FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK A TELEPÍTÉSHEZ Általános biztonsági szabályok 1. Figyelem! A FAAC erősen ajánlja az

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása Orosz György Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása A követelménymodul száma: 2315-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen. A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen. A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt HASZNÁLATI UTASÍTÁS Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen elolvasni! Kérjük, a későbbi felhasználáshoz megőrizni! A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt

Részletesebben