A. Befektetett eszközök: eft B. Forgóeszközök: eft C. Aktív idıbeli elhatárolás: eft

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A. Befektetett eszközök: eft B. Forgóeszközök: eft C. Aktív idıbeli elhatárolás: eft"

Átírás

1 A MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (Cg.: , 1133 Budapest, Váci út 78/B.; a továbbiakban úgy is, mint Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja Tisztelt Részvényeseit a Társaság március 19-i éves rendes közgyőlésének napirendjén szereplı ügyekkel összefüggı elıterjesztésekkel, határozati javaslatokkal kapcsolatban: 1. napirendi pont Az Igazgatótanács elıterjesztése, az Audit bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján az Igazgatótanács a Közgyőlés elé terjeszti a Társaság évi Számviteli törvény szerinti beszámolóját elfogadásra. A Társaság Közgyőlése elfogadja a Társaság évi Számviteli törvény szerinti beszámolóját ezer Ft mérleg-fıösszeggel, ezer Ft mérleg szerinti eredménnyel és az alábbi fıbb adatokkal: A. Befektetett eszközök: eft B. Forgóeszközök: eft C. Aktív idıbeli elhatárolás: eft Eszközök összesen: eft D. Saját tıke: eft ebbıl jegyzett tıke eft F. Kötelezettségek: eft G. Passzív idıbeli elhatárolások: eft Források összesen: eft 2. napirendi pont Az Igazgatótanács a Közgyőlés elé terjeszti a évre vonatkozó Éves jelentést elfogadásra. A Társaság Közgyőlése elfogadja a évre vonatkozó Éves jelentést. 3. napirendi pont Az Igazgatótanács a Közgyőlés elé terjeszti a Társaság mőködési formájának megváltoztatására irányuló javaslatot, mert a Társaság részvényeinek szabályozott piacra történı bevezetésére a közeljövıben nem kerül sor, így a Társaság nyilvánosan mőködı részvénytársasági formában történı továbbmőködése nem indokolt. A Társaság Közgyőlése elhatározza a mőködési formájának zártkörően mőködı részvénytársasággá történı megváltoztatását. Ezzel összefüggésben az Igazgatótanács elıterjeszti a Társaság Alapszabályának alábbi módosításait:

2 Az Alapszabályban szereplı Igazgatótanács szavakat értelemszerően Igazgatóság, az Igazgatótanácsi tag(ok) kifejezetést pedig értelemszerően Igazgatósági tag(ok) váltja fel. A preambulum szövege az alábbiak szerint A MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (továbbiakban: Társaság) a MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaságból általános jogutódlással, átalakulással, majd mőködési formaváltással létrejött gazdasági társaság. A Társaság részvényesei a Társaság Alapszabályát az alábbiak szerint fogadják el a Gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény (továbbiakban: Gt.) alapján, valamint a társaság speciális tevékenysége miatt - a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény rendelkezéseit figyelembe véve: Az Alapszabály 1. pontja az alábbiakra Neve: MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Rövidített neve: MŐSOR-HANG Zrt. Az Alapszabály 3. pontjának utolsó kettı bekezdésének a helyébe az alábbi rendelkezések lépnek: Jogelıd Társaság tevékenységeit a jogutód részvénytársasági formában folytatja, a Társasággal valamint tevékenységeivel összefüggı valamennyi általános és speciális szerzıdés, követelés és kötelezettségvállalás jogfolytonos. A Társaság tudomásul veszi, hogy az engedélyhez kötött tevékenységeket kizárólag az engedély birtokában végezheti. A jogelıd MŐSOR-HANG Kft.-t megilletı hatósági engedélyek és mősorszolgáltatási jogosultságok teljes egészében a jogutód részvénytársaságot illetik. (ORTT-vel kötött rádiós mősorszolgáltatási szerzıdés 105,9 MHz november 4., ORTT-vel kötött rádiós mősorszolgáltatási szerzıdés 95,7 MHz , ORTT-vel kötött rádiós mősorszolgáltatási szerzıdés 100,7 MHz ) Az Alapszabály 9.2. pontjának második mondatából törlésre kerül a - a részvényes eltérı rendelkezése hiányában szövegrész. Az Alapszabály 9.2. pontjának harmadik bekezdése az alábbiak szerint A Társaság Igazgatósága a részvénykönyv vezetésére - külön törvény szerinti - elszámolóháznak, központi értéktárnak, befektetési vállalkozásnak, pénzügyi intézménynek, ügyvédnek vagy könyvvizsgálónak (ide nem értve a számviteli törvény szerinti kötelezı könyvvizsgálat esetén a választott könyvvizsgálót) adhat megbízást. A megbízás tényét és a megbízott személyét a Cégközlönyben közzé kell tenni. Az Alapszabály 9.3. pontjának a) alpontja törlésre kerül. Az Alapszabály 9.4. pontjának elsı mondatából a tızsdei szabály kifejezés törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának utolsó mondatából a hirdetményi lapjában kifejezés törlésre kerül.

3 Az Alapszabály pontjának harmadik bekezdése és a pontja törlésre kerül. Az Alapszabály 11.3 pontjának második bekezdésének második mondata az alábbiak szerint Meghatalmazott lehet az Igazgatóság tagja, illetve a vezérigazgató, a cégvezetı, a részvénytársaság vezetı állású munkavállalója és a felügyelıbizottság tagja. Az Alapszabály pontja és a pontjának elsı bekezdése az alábbiak szerint A részvényes jogosult a közgyőlésen részt venni, e törvényben megszabott keretek között felvilágosítást kérni, valamint észrevételt és indítványt tenni, szavazati joggal rendelkezı részvény birtokában pedig szavazni A közgyőlés napirendjére tőzött ügyre vonatkozóan az igazgatóság köteles minden részvényesnek a napirendi pont tárgyalásakor a szükséges felvilágosítást megadni. Az Alapszabály pontjának utolsó bekezdése törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának elsı mondatába foglalt 1% 5%-ra módosul. Az Alapszabály pontjának második mondata törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának d) alpontjából az elnök szó, továbbá az r), s) és t) alpontjai teljes egészében törlésre kerülnek. Az Alapszabály pontjának elsı bekezdése törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának negyedik mondata az alábbiak szerint változik. A Közgyőlést a kezdı napját legalább 15 nappal megelızıen a részvényeseknek küldött meghívó útján kell összehívni. Azoknak a részvényeseknek, akik kérik, az általuk megadott címre történı továbbítással is megküldhetı a Közgyőlési meghívó. Az Alapszabály pontjának harmadik mondata az alábbiak szerint A nem határozatképes és a megismételt Közgyőlés között legalább 2 órának, legfeljebb 21 napnak kell eltelnie. Az Alapszabály pontja az alábbi rendelkezéssel egészül ki: A részvényesek a Közgyőlés hatáskörébe tartozó kérdésekben Közgyőlés tartása nélkül írásban vagy más, a döntéshozatal során tett jognyilatkozatok bizonyítására alkalmas eszköz felhasználásával is határozhatnak. Az Alapszabály pontjának helyébe az alábbi rendelkezés lép: Az Igazgatóság a részvénytársaság ügyvezetı szerve, amely legalább három, legfeljebb tizenegy természetes személy tagból áll. Az pontja törlésre kerül és e pontban a mindenkor hatályos Igazgatósági tagok kerülnek feltüntetésre.

4 Az Alapszabály elsı mondata törlésre kerül, második mondata az alábbiak szerint Az Igazgatóság tagjai közül Elnököt és Alelnököt választ. Az Alapszabály harmadik mondatából a - közgyőlési megválasztás nélkül mondatrész törlésre kerül. Az Alapszabály 16. pontja törlésre kerül. Az Alapszabály 19. pontjából törlésre kerül a valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által meghatározott honlap; továbbá a Társaság tızsdei bevezetését követıen a Budapesti Értéktızsde honlapján teszi közzé mondatrész. A Közgyőlés az elıterjesztéssel egyezıen az Alapszabályt az alábbiak szerint módosítja: Az Alapszabályban szereplı Igazgatótanács szavakat értelemszerően Igazgatóság, az Igazgatótanácsi tag(ok) kifejezetést pedig értelemszerően Igazgatósági tag(ok) váltja fel. A preambulum szövege az alábbiak szerint A MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (továbbiakban: Társaság) a MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaságból általános jogutódlással, átalakulással, majd mőködési formaváltással létrejött gazdasági társaság. A Társaság részvényesei a Társaság Alapszabályát az alábbiak szerint fogadják el a Gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény (továbbiakban: Gt.) alapján, valamint a társaság speciális tevékenysége miatt - a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény rendelkezéseit figyelembe véve: Az Alapszabály 1. pontja az alábbiakra Neve: MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Rövidített neve: MŐSOR-HANG Zrt. Az Alapszabály 3. pontjának utolsó kettı bekezdésének a helyébe az alábbi rendelkezések lépnek: Jogelıd Társaság tevékenységeit a jogutód részvénytársasági formában folytatja, a Társasággal valamint tevékenységeivel összefüggı valamennyi általános és speciális szerzıdés, követelés és kötelezettségvállalás jogfolytonos. A Társaság tudomásul veszi, hogy az engedélyhez kötött tevékenységeket kizárólag az engedély birtokában végezheti. A jogelıd MŐSOR-HANG Kft.-t megilletı hatósági engedélyek és mősorszolgáltatási jogosultságok teljes egészében a jogutód részvénytársaságot illetik. (ORTT-vel kötött rádiós mősorszolgáltatási szerzıdés 105,9 MHz november 4., ORTT-vel kötött rádiós mősorszolgáltatási szerzıdés 95,7 MHz , ORTT-vel kötött rádiós mősorszolgáltatási szerzıdés 100,7 MHz )

5 Az Alapszabály 9.2. pontjának második mondatából törlésre kerül a - a részvényes eltérı rendelkezése hiányában szövegrész. Az Alapszabály 9.2. pontjának harmadik bekezdése az alábbiak szerint A Társaság Igazgatósága a részvénykönyv vezetésére - külön törvény szerinti - elszámolóháznak, központi értéktárnak, befektetési vállalkozásnak, pénzügyi intézménynek, ügyvédnek vagy könyvvizsgálónak (ide nem értve a számviteli törvény szerinti kötelezı könyvvizsgálat esetén a választott könyvvizsgálót) adhat megbízást. A megbízás tényét és a megbízott személyét a Cégközlönyben közzé kell tenni. Az Alapszabály 9.3. pontjának a) alpontja törlésre kerül. Az Alapszabály 9.4. pontjának elsı mondatából a tızsdei szabály kifejezés törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának utolsó mondatából a hirdetményi lapjában kifejezés törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának harmadik bekezdése és a pontja törlésre kerül. Az Alapszabály 11.3 pontjának második bekezdésének második mondata az alábbiak szerint Meghatalmazott lehet az Igazgatóság tagja, illetve a vezérigazgató, a cégvezetı, a részvénytársaság vezetı állású munkavállalója és a felügyelıbizottság tagja. Az Alapszabály pontja és a pontjának elsı bekezdése az alábbiak szerint A részvényes jogosult a közgyőlésen részt venni, e törvényben megszabott keretek között felvilágosítást kérni, valamint észrevételt és indítványt tenni, szavazati joggal rendelkezı részvény birtokában pedig szavazni A közgyőlés napirendjére tőzött ügyre vonatkozóan az igazgatóság köteles minden részvényesnek a napirendi pont tárgyalásakor a szükséges felvilágosítást megadni. Az Alapszabály pontjának utolsó bekezdése törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának elsı mondatába foglalt 1% 5%-ra módosul. Az Alapszabály pontjának második mondata törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának d) alpontjából az elnök szó, továbbá az r), s) és t) alpontjai teljes egészében törlésre kerülnek. Az Alapszabály pontjának elsı bekezdése törlésre kerül. Az Alapszabály pontjának negyedik mondata az alábbiak szerint változik. A Közgyőlést a kezdı napját legalább 15 nappal megelızıen a részvényeseknek küldött meghívó útján kell összehívni. Azoknak a részvényeseknek, akik kérik, az általuk megadott címre történı továbbítással is megküldhetı a Közgyőlési meghívó.

6 Az Alapszabály pontjának harmadik mondata az alábbiak szerint A nem határozatképes és a megismételt Közgyőlés között legalább 2 órának, legfeljebb 21 napnak kell eltelnie. Az Alapszabály pontja az alábbi rendelkezéssel egészül ki: A részvényesek a Közgyőlés hatáskörébe tartozó kérdésekben Közgyőlés tartása nélkül írásban vagy más, a döntéshozatal során tett jognyilatkozatok bizonyítására alkalmas eszköz felhasználásával is határozhatnak. Az Alapszabály pontjának helyébe az alábbi rendelkezés lép: Az Igazgatóság a részvénytársaság ügyvezetı szerve, amely legalább három, legfeljebb tizenegy természetes személy tagból áll. Az pontja törlésre kerül és e pontban a mindenkor hatályos Igazgatósági tagok kerülnek feltüntetésre. Az Alapszabály elsı mondata törlésre kerül, második mondata az alábbiak szerint Az Igazgatóság tagjai közül Elnököt és Alelnököt választ. Az Alapszabály harmadik mondatából a - közgyőlési megválasztás nélkül mondatrész törlésre kerül. Az Alapszabály 16. pontja törlésre kerül. Az Alapszabály 19. pontjából törlésre kerül a valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által meghatározott honlap; továbbá a Társaság tızsdei bevezetését követıen a Budapesti Értéktızsde honlapján teszi közzé mondatrész. 4. napirendi pont A február 14. napján megtartott Igazgatótanácsi ülésen a határozatképes Közgyőlés hatályával a tervezett mőködési forma váltásra, és az azzal összefüggı Alapszabály módosításra tekintettel az Igazgatótanács tagjai és az Audit Bizottság tagjai bejelentették lemondásukat. Dr. Sárhegyi Zoltán László december 8. napján jelentette be lemondását. Az Igazgatótanács a Közgyőlés elé terjeszti a lemondásokat tudomásul vétel végett. A Közgyőlés jelen határozatképes Közgyőlés hatályával Dr. Jeszenszky Zoltán László, Seres István, Dr. Szabó Attila, Dr. Szabó Ádám, Málits József Miklós és Ugodi Tibor Igazgatótanácsi tisztségérıl való lemondását, Dr. Jeszenszky Zoltán László, Seres István és Dr. Szabó Ádám Audit Bizottsági tisztségérıl való lemondását is Dr. Szabó Attila Igazgatótanácsi elnöki tisztségérı való lemondására is kiterjedıen - tudomásul veszi, Dr. Sárhegyi Zoltán László december 8-i lemondásával együtt.

7 5. napirendi pont Az Igazgatótanács a Közgyőlés elé terjeszti jóváhagyásra, hogy az Igazgatótanács a munkáját a mőködése alatt elvárható gondossággal, megfelelıen, a Társaság érdekeinek figyelembevételével végezte. A Közgyőlés elfogadja, hogy az Igazgatótanács a munkáját a mőködése alatt elvárható gondossággal, megfelelıen, a Társaság érdekeinek figyelembevételével végezte. 6. napirendi pont Az Igazgatótanács a Közgyőlés elé terjeszti az Igazgatóság tagjainak sorába történı megválasztásra 5 év határozott idıre az alábbi személyeket, akik elızetes nyilatkozatuk alapján a megválasztásuk esetére a tisztséget elfogadják: Ugodi Tibor Dr. Jeszenszky Zoltán László Bunkóczi László A Közgyőlés 5 év határozott idıre az Igazgatóságba megválasztja Ugodi Tibort. A Közgyőlés 5 év határozott idıre az Igazgatóságba megválasztja Dr. Jeszenszky Zoltán Lászlót. A Közgyőlés 5 év határozott idıre az Igazgatóságba megválasztja Bunkóczi Lászlót. Az Igazgatótanács az Igazgatóság tagjainak díjazására az javasolja, hogy az Igazgatóság tagjainak együttesen a Társaság tárgyévi adózás elıtti eredményének 20%-a, mint bruttó éves tiszteletdíj kerüljön megállapításra, amelynek tagok közötti felosztásáról az Igazgatóság határoz. A Közgyőlés az Igazgatóság tagjainak együttesen a Társaság tárgyévi adózás elıtti eredményének 20%-a, mint bruttó éves tiszteletdíjat állapít meg, amelynek tagok közötti felosztásáról az Igazgatóság határoz. A Közgyőlés összehívásának napján a Társaság alaptıkéje db, azaz Háromszázhatvanezer darab, egyenként Ft, azaz Egyezer forint névértékő, azonos jogokat biztosító ( A sorozatú) törzsrészvénybıl áll és minden egyezer forint névértékő névre szóló részvény egy (1) szavazatra jogosít, tehát a szavazati jogok száma a kibocsátott részvények számával egyezı. MŐSOR-HANG Nyrt.

Zárás: 2009. szeptember 30. Frissítés: 2009. november 16.

Zárás: 2009. szeptember 30. Frissítés: 2009. november 16. CompLex Kiadó Kft. Céginfó FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörően Mőködı Részvénytársaság A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (Cg. 01-10-046157)

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A MASTERPLAST Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8143 Sárszentmihály, Árpád utca 1/A., a továbbiakban Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2017. április 28-i éves

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A MASTERPLAST Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8143 Sárszentmihály, Árpád utca 1/A., a továbbiakban Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2015. április 28-i éves

Részletesebben

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján A Baranya Megyei Bíróság, mint Cégbíróságon Cg. 02-10-060289 cégjegyzékszámon bejegyzett Pécs Holding Város Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (7626 Pécs, Búza tér 8.b.ép., adószáma: 12568011-2-02)

Részletesebben

Közgyőlési jegyzıkönyv

Közgyőlési jegyzıkönyv Közgyőlési jegyzıkönyv Készült: az Oroszlányi Szolgáltató Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2.) évi rendes közgyőlésén, 2009. május 29. napján 10 órakor az OSZ Zrt. székházában.

Részletesebben

KÖZLEMÉNY GAZDASÁGI TÁRSASÁG ÁTALAKULÁSÁRÓL

KÖZLEMÉNY GAZDASÁGI TÁRSASÁG ÁTALAKULÁSÁRÓL KÖZLEMÉNY GAZDASÁGI TÁRSASÁG ÁTALAKULÁSÁRÓL TROST AUTO SERVICE TECHNIK Central Services Gépjármőalkatrészkereskedelmi Zártkörő Részvény (H-1133 Budapest, Visegrádi utca 114.; Cg.: 01-10-045078) és a TROST

Részletesebben

A Kartonpack Nyrt évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése

A Kartonpack Nyrt évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A Kartonpack Nyrt. 2017. évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A KARTONPACK Dobozipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: Debrecen, Galamb u. 11. cégjegyzékszáma: 09-10-000030)

Részletesebben

QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út 30. 6. emelet TÁJÉKOZTATÁS. a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan

QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út 30. 6. emelet TÁJÉKOZTATÁS. a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan TÁJÉKOZTATÁS a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan A QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1132 Budapest, Váci út 30., cégjegyzékszám: Cg.

Részletesebben

23. napján megtartásra került rendes közgyőlésének határozatai

23. napján megtartásra került rendes közgyőlésének határozatai A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság 2007. április 23. napján megtartásra került rendes közgyőlésének határozatai 1/2007. számú határozata A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı

Részletesebben

2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén. Jelen vannak: a részvényesek és meghívottak a mellékelt jelenléti ív szerint

2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén. Jelen vannak: a részvényesek és meghívottak a mellékelt jelenléti ív szerint Jegyzőkönyv mely felvételre került a Graphisoft Park SE Európai Részvénytársaság (a továbbiakban: Társaság) (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) 2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott

Részletesebben

A Csepel Holding Nyrt évi mérleg- és eredménykimutatásának f bb adatai a következ k:

A Csepel Holding Nyrt évi mérleg- és eredménykimutatásának f bb adatai a következ k: A CSEPEL HOLDING NYILVÁNOSAN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG hirdetménye a számviteli törvény szerinti beszámoló tervezetének és az igazgatóság, valamint a felügyel bizottság jelentése lényeges adatainak, az összehívás

Részletesebben

K Ö Z Z É T É T E L. A üzleti évre vonatkozó, és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló

K Ö Z Z É T É T E L. A üzleti évre vonatkozó, és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló K Ö Z Z É T É T E L A FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043872) Igazgatósága, a 2015. március 25. napján

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai és rövid értékelésük a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai és rövid értékelésük a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban: Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2013. június 4-i, határozatképtelenség esetén 2013.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. A részvényesek Márton Péter kérésére kézfeltartással szavaznak, és egyhangúlag egyetértenek a közgyőlés levezetı elnökének kijelölésével.

JEGYZİKÖNYV. A részvényesek Márton Péter kérésére kézfeltartással szavaznak, és egyhangúlag egyetértenek a közgyőlés levezetı elnökének kijelölésével. JEGYZİKÖNYV Készült a Zalakerámia Részvénytársaság (1239 Budapest, Grassalkovich út 255.) 2005. június 27. napjának 10 órájára Budapest, Grassalkovich út 255. helyszínen (Lasselsberger Ceramics Kft.) kitőzött

Részletesebben

A Kartonpack Nyrt évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése

A Kartonpack Nyrt évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A Kartonpack Nyrt. 2016. évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A KARTONPACK Dobozipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: Debrecen, Galamb u. 11. cégjegyzékszáma: 09-10-000030)

Részletesebben

2/2011.sz. h a t á r o z a t A közgyőlés ellenszavazat nélkül elfogadja a könyvvizsgáló jelentését a Zrt évi tevékenységérıl.

2/2011.sz. h a t á r o z a t A közgyőlés ellenszavazat nélkül elfogadja a könyvvizsgáló jelentését a Zrt évi tevékenységérıl. KÖZGYŐLÉSI HATÁROZATOK A Szintézis Informatikai ZRt. Közgyőlése, a székhelyén (Gyır, Tihanyi Árpád u. 2.), 2011. április 28-án megtartott közgyőlésén - 10.000 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. A részvényesek Márton Péter kérésére kézfeltartással szavaznak, és egyhangúlag egyetértenek a közgyőlés levezetı elnökének kijelölésével.

JEGYZİKÖNYV. A részvényesek Márton Péter kérésére kézfeltartással szavaznak, és egyhangúlag egyetértenek a közgyőlés levezetı elnökének kijelölésével. JEGYZİKÖNYV Készült a Zalakerámia Részvénytársaság (8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi D. tér 6.) 2005. április 25. napjának 10 órájára meghirdetett Budapest, Grassalkovich út 255. helyszínen (Lasselsberger

Részletesebben

Összefoglaló dokumentum a PANNON-FLAX NyRt. közgyőlésének lebonyolítására, a részvényesi szavazati jogok gyakorlására vonatkozó szabályokról

Összefoglaló dokumentum a PANNON-FLAX NyRt. közgyőlésének lebonyolítására, a részvényesi szavazati jogok gyakorlására vonatkozó szabályokról Összefoglaló dokumentum a PANNON-FLAX NyRt. közgyőlésének lebonyolítására, a részvényesi szavazati jogok gyakorlására vonatkozó szabályokról 1. A részvényesek jogai és a velük kapcsolatos eljárásmód Az

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 1) Az Igazgatóság éves beszámolója a Társaság évi tevékenységéről;

HIRDETMÉNY. 1) Az Igazgatóság éves beszámolója a Társaság évi tevékenységéről; HIRDETMÉNY A BUDAPEST Hitel és Fejlesztési Bank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1138 Budapest, Váci út 188.) Igazgatósága értesíti Tisztelt Részvényeseit, hogy 2008. április 24. napjára

Részletesebben

Zárás: 2007. november 30. Frissítés: 2008. január 21. A FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság (Cg. 01-06-412888) adatai.

Zárás: 2007. november 30. Frissítés: 2008. január 21. A FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság (Cg. 01-06-412888) adatai. CompLex Kiadó Kft. Céghírek FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság A FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság (Cg. ) adatai. I. Nyilvános adatok 1. Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 1) Az Igazgatóság éves beszámolója a Társaság évi tevékenységéről;

HIRDETMÉNY. 1) Az Igazgatóság éves beszámolója a Társaság évi tevékenységéről; HIRDETMÉNY A BUDAPEST Hitel és Fejlesztési Bank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1138 Budapest, Váci út 188.) Igazgatósága értesíti Tisztelt Részvényeseit, hogy 2007. április 25. napjára

Részletesebben

Lakcíme: Ausztria, AT-2500, Baden, Johannesgasse 25. Stg. 1/5.

Lakcíme: Ausztria, AT-2500, Baden, Johannesgasse 25. Stg. 1/5. Tisztelt Ügyfeleink! Az SPB Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. III. em., cégjegyzékszám: 01-10-044420, képviseli: Parádi-Varga Tamás és Ladányiné

Részletesebben

Határozatok a FOTEX Elsı Amerikai-Magyar Vagyonkezelı Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság 2008 április 28-án tartott éves rendes közgyőlésén

Határozatok a FOTEX Elsı Amerikai-Magyar Vagyonkezelı Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság 2008 április 28-án tartott éves rendes közgyőlésén Határozatok a FOTEX Elsı Amerikai-Magyar Vagyonkezelı Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság 2008 április 28-án tartott éves rendes közgyőlésén 1/2008. sz. határozat: A közgyőlés jegyzıkönyvvezetıje dr. Gyülvészi

Részletesebben

Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (1132 Budapest, Váci út )

Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (1132 Budapest, Váci út ) Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (1132 Budapest, Váci út 72-74.) 2016. április 19-án megtartott Éves Rendes Közgyűlés határozata A 2016. április 19-án megtartott Éves Rendes Közgyűlésen 5 962 756 db szavazati

Részletesebben

Szalay-Berzeviczy Attila Az Igazgatóság elnöke / Chairman of the Board of Directors

Szalay-Berzeviczy Attila Az Igazgatóság elnöke / Chairman of the Board of Directors Nyilvános A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Igazgatóságának 17/2007. számú határozata Public Resolution No. 17/2007. of the Board of Directors of the Budapest Stock Exchange Ltd.

Részletesebben

Tájékoztatás a Gt (1) bekezdése és az Alapszabály 5.1. pontja alapján a Magyar Telekom Nyrt április 12-i éves rendes közgyőlése számára

Tájékoztatás a Gt (1) bekezdése és az Alapszabály 5.1. pontja alapján a Magyar Telekom Nyrt április 12-i éves rendes közgyőlése számára Tájékoztatás a Gt. 304. (1) bekezdése és az Alapszabály 5.1. pontja alapján a Magyar Telekom Nyrt. 2011. április 12-i éves rendes közgyőlése számára 1. Összefoglaló az 1. 1. napirendi ponthoz (Az Igazgatóság

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. a FOTEX Nyrt. (székhely: 1126 Budapest, Nagy Jenı u. 12.) december 9-én a Társaság székhelyén tartott rendkívüli közgyőlésrıl

JEGYZİKÖNYV. a FOTEX Nyrt. (székhely: 1126 Budapest, Nagy Jenı u. 12.) december 9-én a Társaság székhelyén tartott rendkívüli közgyőlésrıl JEGYZİKÖNYV a FOTEX Nyrt. (székhely: 1126 Budapest, Nagy Jenı u. 12.) 2008. december 9-én a Társaság székhelyén tartott rendkívüli közgyőlésrıl Várszegi Gábor vezérigazgató megnyitja a közgyőlést és javaslatot

Részletesebben

331/2008. sz. határozata

331/2008. sz. határozata A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Vezérigazgatójának 331/2008. sz. határozata A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság vezérigazgatója A Budapesti Értéktızsde

Részletesebben

Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (3525 Miskolc, Dózsa György u. 13)

Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (3525 Miskolc, Dózsa György u. 13) Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (3525 Miskolc, Dózsa György u. 13) 2016. április 19-án megtartott Éves Rendes Közgyűlés határozata A 2016. április 19-án megtartott Éves Rendes Közgyűlésen 2 842

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Jelen Közgyűlési jegyzőkönyv (a továbbiakban: Jegyzőkönyv ) felvételre került az alulírott napon a PLOTINUS HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: PLOTINUS HOLDING

Részletesebben

MEGHÍVÓ. A Közgyűlés helyszíne: Marriott Szálló, Erzsébet terem Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

MEGHÍVÓ. A Közgyűlés helyszíne: Marriott Szálló, Erzsébet terem Budapest, Apáczai Csere János utca 4. MEGHÍVÓ A BorsodChem Rt. (3702 Kazincbarcika, Bolyai tér 1., a továbbiakban: a Társaság ) Igazgatósága a Társaság 2003. évi rendes közgyűlését 2003. április 30-án 10 00 órára hívja össze A Közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

KÖZLEMÉNY. Az Auditbizottság véleménye: Az Auditbizottság a Társaság számvitelről szóló évi C. törvény előírásaival összhangban készített 2018.

KÖZLEMÉNY. Az Auditbizottság véleménye: Az Auditbizottság a Társaság számvitelről szóló évi C. törvény előírásaival összhangban készített 2018. KÖZLEMÉNY A MEGAKRÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8060 Mór, Nemes u. 23.; cégjegyzékét vezeti a Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága, Cg.: 07-10-001492; a továbbiakban:

Részletesebben

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. közgyűlési határozatai

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. közgyűlési határozatai Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság közgyűlési határozatai A Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1097 Budapest, Ecseri út 14-16.)

Részletesebben

Közlemény. 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények és szavazati jogokra vonatkozó összesítés

Közlemény. 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények és szavazati jogokra vonatkozó összesítés Közlemény A Pannonholding Kereskedelmi és Befektetési Nyrt. a Gt. 304..(1). pontjának megfelelıen az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket: 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények

Részletesebben

Az egyesület alapszabályának adattartalma

Az egyesület alapszabályának adattartalma 41. melléklet a 11/2012. (II. 29.) KIM rendelethez Az egyesület alapszabályának adattartalma 1. Kötelezı rendelkezések az általános rendelkezések körében: 1.1. az egyesület neve 1.2. az egyesület székhelye

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Jelen Közgyűlési jegyzőkönyv (a továbbiakban: Jegyzőkönyv ) felvételre került az alulírott napon a PLOTINUS HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: PLOTINUS HOLDING

Részletesebben

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatósága

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatósága A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatósága (székhely: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18., nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, cégjegyzékszám:

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2008. január 24-i ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2008. január 24-i ülésére Tárgy: BÉKÉS-FERMENT KÖRNYEZETVÉDELMI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELİSSÉGŐ TÁRSASÁG ALAPÍTÁSA Sorszám: IV/ 8 Döntéshozatal módja: Elıkészítette: Gál András osztályvezetı Mőszaki Osztály Minısített

Részletesebben

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Közleménye

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Közleménye Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Közleménye Rendkívüli közgyűlés határozatai amely felvételre került az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: H-; cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-045715;

Részletesebben

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. idıközi vezetıségi beszámolója 2009. május

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. idıközi vezetıségi beszámolója 2009. május A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. idıközi vezetıségi beszámolója 2009. május I. A Társaság cégadatai: A Társaság neve: KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság A Társaság rövidített

Részletesebben

8. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. Alapszabály

8. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. Alapszabály 8. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Alulírott alapítók (részvényesek), a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény

Részletesebben

Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H Budapest, Ógyalla tér 8-9., cégjegyzékszáma: KÖZLEMÉNYE

Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H Budapest, Ógyalla tér 8-9., cégjegyzékszáma: KÖZLEMÉNYE Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H- 1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9., cégjegyzékszáma: 01-10-045715 KÖZLEMÉNYE a Társaság 2014. március 06. napjára összehívott rendkívüli

Részletesebben

Alapszabály. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

Alapszabály. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) Alapszabály Alulírott alapítók (részvényesek), a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi V. törvény (Ctv.) mellékletét képező szerződésminta

Részletesebben

A WABERER S INTERNATIONAL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (A "TÁRSASÁG") IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜLÉSEN KÍVÜL HOZOTT HATÁROZATI JAVASLATAI A TÁRSASÁG 2016

A WABERER S INTERNATIONAL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (A TÁRSASÁG) IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜLÉSEN KÍVÜL HOZOTT HATÁROZATI JAVASLATAI A TÁRSASÁG 2016 A WABERER S INTERNATIONAL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (A "TÁRSASÁG") IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜLÉSEN KÍVÜL HOZOTT HATÁROZATI JAVASLATAI A TÁRSASÁG 2016. ÁPRILIS 18. NAPJÁRA ÖSSZEHÍVOTT RENDES KÖZGYŰLÉS

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ. 1) Közgyűlési tisztségviselők (Szavazatszámláló Bizottság és jegyzőkönyv-hitelesítő) megválasztása

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ. 1) Közgyűlési tisztségviselők (Szavazatszámláló Bizottság és jegyzőkönyv-hitelesítő) megválasztása KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Az ALTERA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: ALTERA Nyrt., székhelye: 1068 - Budapest, Benczúr u. 43. II/3., nyilvántartásba vette a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 1) Az Igazgatóság éves beszámolója a Társaság évi tevékenységéről;

HIRDETMÉNY. 1) Az Igazgatóság éves beszámolója a Társaság évi tevékenységéről; HIRDETMÉNY A BUDAPEST Hitel és Fejlesztési Bank Részvénytársaság (székhelye: 1138 Budapest, Váci út 188.) Igazgatósága értesíti Tisztelt Részvényeseit, hogy 2006. április 26. napjára (szerda) 10.00 órai

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a Cg. 16-10-001759 számon bejegyzett EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (5000 Szolnok, Szapáry út 18.) 2010. április

Részletesebben

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása leányvállalatairól

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása leányvállalatairól A CIB Bank Zrt. tájékoztatása leányvállalatairól A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14., Cg: 01-10-041004) az általa kibocsátott kötvények tulajdonos befektetıit ezúton tájékoztatja, hogy I. a

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2010. ÁPRILIS 30-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az Állami Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés ideje: 2010.

Részletesebben

A Közgyűlés az Igazgatóság jelentését a Részvénytársaság és a cégcsoport évi üzleti tevékenységéről változtatások nélkül elfogadja.

A Közgyűlés az Igazgatóság jelentését a Részvénytársaság és a cégcsoport évi üzleti tevékenységéről változtatások nélkül elfogadja. A KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (7621 Pécs, Irgalmasok utca 5.; a továbbiakban: Részvénytársaság ) az alábbiakban tájékoztatja Tisztelt Részvényeseit a Részvénytársaság

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2012. ÁPRILIS 20-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az Állami Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés ideje: 2012.

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ANY BIZTONSÁGI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2015. ÁPRILIS 20-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés

Részletesebben

Témák. A részvénytársaság. A részvénytársaság fogalma. A részvénytársaság fogalma. A részvénytársaság fogalma. A részvénytársaság fogalma

Témák. A részvénytársaság. A részvénytársaság fogalma. A részvénytársaság fogalma. A részvénytársaság fogalma. A részvénytársaság fogalma Témák A részvénytársaság 2009. március 12. - - Részvényfajták - A Zrt. Alapítása - Az Nyrt. Alapítása - A részvénytársaság szervezete (Nyrt. És Zrt.) - A részvénytársaság megszőnése - Az egyszemélyes részvénytársaság

Részletesebben

Alapszabály. Gardénia Nyrt. 1. Fejezet: A társaság elnevezése

Alapszabály. Gardénia Nyrt. 1. Fejezet: A társaság elnevezése Gardénia Nyrt. ASZ2006MÓD(Igatánácsos) Alapszabály az 1992.05.15-i; 1993.05.17-i; 1994.05.18-i; 1995.05-15-i; 1996.04.30-i ; 1997.05.22-i 1999.04.30-i 2000. 04.28-i 2003. 04.30-i 2004.04.28-i 2005.04.26-i

Részletesebben

A L A P Í T Ó O K I R A T

A L A P Í T Ó O K I R A T A L A P Í T Ó O K I R A T Sajó Televízió Nonprofit Kft. (tervezet) Sajószentpéter 2009 2 ALAPÍTÓ OKIRAT (Módosításokkal egységes szerkezetben) Az alapító jelen okirattal a gazdasági társaságokról szóló

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS a Hajdúnánási Holding alaptıkéjének emelésérıl

ELİTERJESZTÉS a Hajdúnánási Holding alaptıkéjének emelésérıl Hajdúnánás Városi Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ı l 15. Száma: 16614-11/2013. Elıkészítı: Kiss György Közgazdasági Iroda irodavezetıje Az elıterjesztés törvényességi ellenırzıje: Dr. Kiss Imre

Részletesebben

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK. egységes szerkezetbe foglalt ÜGYRENDJE

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK. egységes szerkezetbe foglalt ÜGYRENDJE A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK egységes szerkezetbe foglalt ÜGYRENDJE A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Felügyelő

Részletesebben

határozati javaslatait részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket.

határozati javaslatait részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket. Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1138 Budapest, Váci út 175., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Társaság 2005. április 28-i évi rendes Közgyűlésére

ELŐTERJESZTÉS a Társaság 2005. április 28-i évi rendes Közgyűlésére a Társaság 2005. április 28-i évi rendes Közgyűlésére Tárgy: A 2004. üzleti év lezárása, ezen belül az Igazgatóság, a Felügyelő Bizottság, a Könyvvizsgáló jelentései, a mérleg jóváhagyása, döntés a 2004.

Részletesebben

Elıterjesztés a Gardénia Nyrt szeptember 26-i rendkívüli közgyőlése 1. napirendi pontjához az Alapszabály módosítására

Elıterjesztés a Gardénia Nyrt szeptember 26-i rendkívüli közgyőlése 1. napirendi pontjához az Alapszabály módosítására Elıterjesztés a Gardénia Nyrt. 2006. szeptember 26-i rendkívüli közgyőlése 1. napirendi pontjához az Alapszabály módosítására Az Igazgatóság javasolja, hogy a Közgyőlés az elıterjesztésnek megfelelıen

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2007. MÁRCIUS 30-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: Corinthia Aquincum Hotel (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.) Közgyűlés

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A Pannon Váltó Nyrt. Igazgatósága az alábbiakban teszi közzé a 2013. április 25-n 9.00 órakor tartandó közgyűléséhez kapcsolódó tájékoztató anyagokat és határozati javaslatokat:

Részletesebben

A Kartonpack Nyrt. 2014. évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése

A Kartonpack Nyrt. 2014. évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A Kartonpack Nyrt. 2014. évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. tv. előírásainak megfelelően az alábbiakban tájékoztatjuk tisztelt részvényeseinket.

Részletesebben

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai Budapest, 2016. április 29. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2016. április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. ( Társaság ) tájékoztatja

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNVY

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNVY KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNVY amely felvételre került a DUNA HOUSE HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1016 Budapest, Gellérthegy utca 17., Cg. 01-10-048384; továbbiakban: Társaság ) 2016.

Részletesebben

KÖZLEMÉNY KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

KÖZLEMÉNY KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ KÖZLEMÉNY Az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Részvénytársaság /1132 Budapest, Váci út 20./ ezúton tájékoztatja a tisztelt befektetőket, hogy a 2006. március 7-én közzétett, a Társaság 2006. április 21-ére

Részletesebben

A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Alulírott részvényesek, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítják meg az alábbi zártkörűen működő részvénytársaság

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK. Az Igazgatótanács és az Audit Bizottság határozatai

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK. Az Igazgatótanács és az Audit Bizottság határozatai 1047 Budapest, Baross utca 91-95. telefon: 399-5500 fax: 399-5599 press@synergon.hu www.synergon.hu SORONKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK Az Igazgatótanács és az Audit Bizottság határozatai A

Részletesebben

19.293.312 igen, 0 nem, 0 tartózkodott 100%-os szavazati aránnyal elfogadva:

19.293.312 igen, 0 nem, 0 tartózkodott 100%-os szavazati aránnyal elfogadva: A GE Money Bank tagja A Budapest Bank Nyrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 188., cégjegyzékszám: 01-10- 041037) közzéteszi, hogy a 2010 április 27-én megtartott évi rendes közgyűlésén az alábbi határozatok

Részletesebben

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat)

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat) Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1131 Budapest, Babér utca 1-5., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

Részletesebben

1/2018 (08.23.) számú Közgyűlési határozat

1/2018 (08.23.) számú Közgyűlési határozat Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1062 Budapest, Andrássy út 59.; cégjegyzékszám: 01-10-046538; Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseit,

Részletesebben

Alapszabály. Gardénia NyRt. 1. Fejezet: A társaság elnevezése

Alapszabály. Gardénia NyRt. 1. Fejezet: A társaság elnevezése Gardénia NyRt Alapszabály az 1992.05.15-i; 1993.05.17-i; 1994.05.18-i; 1995.05-15-i; 1996.04.30-i ; 1997.05.22-i 1999.04.30-i 2000. 04.28-i 2003. 04.30-i és a 2004.04.28-i 2005.04.26-i 2006.04.27-i módosításokkal

Részletesebben

PRO-AURUM Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideó u 2/c) adósz.: 13153816 Nyilvános cégadatok "Cégtörténet"

PRO-AURUM Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideó u 2/c) adósz.: 13153816 Nyilvános cégadatok Cégtörténet PRO-AURUM Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideó u 2/c) adósz.: 13153816 Nyilvános cégadatok "Cégtörténet" 1. Cégjegyzékszám: 01 10 045012 2. A cég elnevezése: PRO-AURUM

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. A levezetı elnök tájékoztatást ad arról, hogy a szavazás kézfeltartással történik.

JEGYZİKÖNYV. A levezetı elnök tájékoztatást ad arról, hogy a szavazás kézfeltartással történik. JEGYZİKÖNYV Készült: a Szintézis Informatikai ZRt székhelyén (Gyır, Tihanyi Árpád u. 2.) megtartott közgyőlésrıl. Felvétel ideje: 2012. szeptember 12. 14,00 óra Jelen vannak: A mellékletként csatolt jelenléti

Részletesebben

Alapszabály. Gardénia Nyrt. 1. Fejezet: A társaság elnevezése

Alapszabály. Gardénia Nyrt. 1. Fejezet: A társaság elnevezése Gardénia Nyrt. Alapszabály az 1992.05.15-i; 1993.05.17-i; 1994.05.18-i; 1995.05-15-i; 1996.04.30-i ; 1997.05.22-i 1999.04.30-i 2000. 04.28-i 2003. 04.30-i 2004.04.28-i 2005.04.26-i 2006.04.27-i 2006.09.26-i

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H- 1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9. székhelyén 2017. november 28-án (huszonnyolcadikán)

Részletesebben

Szekszárdi Városfejlesztési Kft. ALAPÍTÓ OKIRAT MÓDOSÍTÁS. 2014. december 18.

Szekszárdi Városfejlesztési Kft. ALAPÍTÓ OKIRAT MÓDOSÍTÁS. 2014. december 18. Szekszárdi Városfejlesztési Kft. ALAPÍTÓ OKIRAT MÓDOSÍTÁS 2014. december 18. 2 EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELİSSÉGŐ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MÓDOSÍTÁSA Alulírott alapító a Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT Szeged Megyei Jogú Város Idısügyi Tanácsa (továbbiakban: IT) figyelemmel a létrehozása óta eltelt idı tapasztalataira, a korábbi és 2003-ban elfogadott Szervezeti és Mőködési Szabályzatát visszavonja és

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Társaság, székhelye: 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.) értesíti tisztelt részvényeseit, hogy

Részletesebben

Pomáz Város Polgármesteri Hivatal 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23. Telefon: (26) , , Telefax: (26)

Pomáz Város Polgármesteri Hivatal 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23. Telefon: (26) , , Telefax: (26) Pomáz Város Polgármesteri Hivatal 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23. Telefon: (26) 325-133, 325-467, 326-018 Telefax: (26) 325-640 E L İ T E R J E S Z T É S Pomáz Város Képviselı-testületének 2012. május

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére

ELŐTERJESZTÉS. Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére ELŐTERJESZTÉS 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére 1. napirendi pont Tárgy: Az Igazgatótanács jelentése a 2014. évi üzleti tevékenységről Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan

Részletesebben

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid cégneve: 4iG Nyrt., székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u 8.; cégjegyzékszáma: 01-10-044993, vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál; Részvénytársaság

Részletesebben

1. Cégjegyzékszám: 01 10 044815. 2. A cég elnevezése: Hír Televízió Részvénytársaság Hatályos: 2002.10.08. - 2006.07.04.

1. Cégjegyzékszám: 01 10 044815. 2. A cég elnevezése: Hír Televízió Részvénytársaság Hatályos: 2002.10.08. - 2006.07.04. HírTV Mősorszolgáltató és Hirdetésszervezı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.) adósz.: 12896055 Nyilvános cégadatok "Cégtörténet" 1. Cégjegyzékszám: 01 10 044815 2.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság (1031 Budapest, Záhony utca 7., Cg.: 01-20-000002, a továbbiakban Társaság ) 2016. évi rendes közgyűlésének

Részletesebben

határozati javaslatait részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket. * * *

határozati javaslatait részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket. * * * Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1055 Budapest, Honvéd u. 20/A., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a gazdasági társaságokról szóló 2006.

Részletesebben

FreeSoft Nyrt. Jegyzőkönyv 2013.04.25.

FreeSoft Nyrt. Jegyzőkönyv 2013.04.25. Jegyzőkönyv a FreeSoft Szoftverfejlesztő és Számítástechnikai Szolgáltató Nyrt. 2013. éves rendes közgyűléséről 2013. április 25. Helyszín: Időpont: Jelen vannak: Közgyűlés módja: Közgyűlés: 1037 Budapest,

Részletesebben

AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ELŐTERJESZTÉSEI A ÁPRILIS 18-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSRE

AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ELŐTERJESZTÉSEI A ÁPRILIS 18-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSRE AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ELŐTERJESZTÉSEI A 2019. ÁPRILIS 18-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSRE Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1024 Budapest, Fény u. 16. 5. em., Cg. 01-10-046724)

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ. Közgyűlés időpontja: 2013. április 29, hétfő 10.00 14.00 Közgyűlés helye: Mirage Fashion Hotel, 1068 Budapest, Dózsa György út 88.

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ. Közgyűlés időpontja: 2013. április 29, hétfő 10.00 14.00 Közgyűlés helye: Mirage Fashion Hotel, 1068 Budapest, Dózsa György út 88. KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Az ALTERA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: ALTERA Nyrt., székhelye: 1068 Budapest, Benczúr u. 43. II/3., nyilvántartásba vette a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Részletesebben

Befektetıi kapcsolattartó: Kissné Ladányi Éva. Szavazati jog* -

Befektetıi kapcsolattartó: Kissné Ladányi Éva. Szavazati jog* - A társaság neve: OTP Jelzálogbank Zártkörően Mőködı Részvénytárs Telefon: 3547449 A társaság címe: 1051 Budapest, Nádor u.21. Telefax: 3547408 Ágazgati besorolás: 6522 email cím: jzb@otpjzb.hu PK1. Általános

Részletesebben

A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság szeptember 01-i rendkívüli közgyűlésén hozott határozatok

A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság szeptember 01-i rendkívüli közgyűlésén hozott határozatok A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2016. szeptember 01-i rendkívüli közgyűlésén hozott határozatok A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1066

Részletesebben

A Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság közleménye

A Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság közleménye A Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság közleménye A Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatósága az alábbiak szerint tájékoztatja a tisztelt részvényeseket

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság (1031 Budapest, Záhony utca 7., Cg.: 01-20-000002, a továbbiakban Társaság ) 2017. évi rendes közgyűlésének

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE MOVE REHABILITÁCIÓS IPARI ÉS SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KÖZHASZNÚ ZRT. (8500 Pápa, Komáromi u. 87.) KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2009. december 31. Mellékletek: I. Számviteli beszámoló II. Költségvetési támogatás

Részletesebben

Közgyűlési előterjesztések TÁJÉKOZTATÓ HATÁROZATI JAVASLATOK SZÖVEGÉRŐL

Közgyűlési előterjesztések TÁJÉKOZTATÓ HATÁROZATI JAVASLATOK SZÖVEGÉRŐL Közgyűlési előterjesztések TÁJÉKOZTATÓ HATÁROZATI JAVASLATOK SZÖVEGÉRŐL A PLOTINUS HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: PLOTINUS HOLDING Nyrt.) székhelye: 3324 Felsőtárkány, Tölgy u.

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerősített éves beszámolója BÁLINT ALAPITVÁNY AZ ÁLLAMI GONDOZOTTAKÉRT

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerősített éves beszámolója BÁLINT ALAPITVÁNY AZ ÁLLAMI GONDOZOTTAKÉRT A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerősített éves beszámolója ÁLLAMI GONDOZOTTAKÉRT 7633 PÉCS, ÉPITİK U. 9, Keltezés: Pécs,2013.május 3 Az egyéb szervezet címe: EGYSZERŐSÍTETT

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v készült a FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési Részvénytársaság (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043872) 2005. május 17. napjának 10 órájára meghirdetett,

Részletesebben

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat)

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat) Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1131 Budapest, Babér utca 1-5., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

Részletesebben

Előterjesztések és határozati javaslatok a Synergon Informatika Nyrt. 2015. december 22-én megtartandó rendkívüli közgyűlésére

Előterjesztések és határozati javaslatok a Synergon Informatika Nyrt. 2015. december 22-én megtartandó rendkívüli közgyűlésére Synergon Informatika Nyrt. 1108 Budapest, Kozma u. 2. info@synergon.hu www.synergon.hu Telefon: 399-5500 Fax: 399-5599 Közgyűlés határozati javaslatok Előterjesztések és határozati javaslatok a Synergon

Részletesebben

Hirdetmény. (egységes szerkezetbe foglaltan)

Hirdetmény. (egységes szerkezetbe foglaltan) 1 Hirdetmény (egységes szerkezetbe foglaltan) Tisztelt Részvényesünk! A KARTONPACK Dobozipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: Debrecen, Galamb utca 11. cégjegyzékszáma: 09-10-000030) 2018.

Részletesebben

ALAPSZABÁLY. I. Általános adatok

ALAPSZABÁLY. I. Általános adatok ALAPSZABÁLY A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság - melyet a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság mint Cégbíróság a cégek között 11-10-001604 számon tart nyilván egységes szerkezető

Részletesebben