E-DiscountGroup Közösségi modell

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "E-DiscountGroup Közösségi modell"

Átírás

1 E-DiscountGroup Közösségi modell

2 Köszöntünk az E-DiscountGroup csapatában! Talán nem is gondoltad amikor regisztráltál, hogy megtetted az első lépést, ami megváltoztathatja az életed. Lehet, hogy azért csatlakoztál, mert valaki megkért, esetleg azért mert tudtad, nincs tétje, vagy egész egyszerűen az olcsóbb vásárlás lehetősége vonzott. Most azért vagy itt ezen a felületen, mert érdekel, hogyan profitálhatsz a tagságodból, tudni akarod, mit tehetsz azért, hogy sikeressé válj. Ami eddig lehetett véletlen, mostantól elhatározás. Innentől nem a körülmények határoznak meg Téged, hanem Te formálod a körülményeket.

3 Az igazán nagy dolgok nem tudnak észrevétlenül belépni életünkbe. - Legújabb webes alkalmazások - Egyedülálló vásárló és karrierépítő közösség - Win-win megoldások rendszere - Egyszerű, átlátható működési modell Készülj fel a változásra, amit az E-DiscountGrup-pal való találkozás hozhat az életedbe!

4 Alapfogalmak, melyek segítik a könnyebb eligazodásodat: Jutalékpont: Minden vásárlásra kínált termék, illetve szolgáltatás a benne lévő jutalék értékétől függően jutalékpontokat tartalmaz. - Saját vásárlás utáni jutalékpont: saját vásárlásaid utáni jutalékpontok száma. - Csoport jutalékpont: a csoportodban szereplő tagok saját-, illetve csoport jutalékpontjai alapján tevődik össze. - Partner értékesítése után járó jutalékpont: az általad regisztrált Partner eladott termékei/ szolgáltatásai összes jutalékpont értékének 5%-a plusz jutalékpontként kerül elszámolásra. összes jutalékpont=saját jutalékpont+csoport jutalékpont+partner értékesítése utáni jutalékpont Bónuszpont: bizonyos tevékenységeket az E-DiscountGroup bónuszpontokkal jutlmaz, melyek hozzáadódnak a karrier pontokhoz. - Új tag ajánlásáért járó bónuszpont: Ha rajtad keresztül, a Te ajánlásodra új tag regisztrál a közösséghez, bónuszpontot kapsz. Egy új tag regisztrációjáért 5 bónuszpont jár. - Aktivitásért járó bónuszpont: aktivitási pont jár azért, ha megtekinted az E-DiscountGroup

5 felületére kihelyezett ajánlatokat. Napi legalább 10 ajánlat megtekintése plusz 1 bónuszpontot jelent. Minden 10 ajánlat megtekintésért 1 bónuszpont íródik jóvá. összes bónuszpont=ajánlási bónusz+aktivitási bónusz Karrierszintek: A vásárlói közösség tagjai aktivitásuknak megfelelően 1-10 közötti karrierszintekbe sorolódnak. Az egyes karrierszinteken eltérő forint értéke van egy jutalékpontnak. Azt, hogy melyik karrierszintet érted el az összes karrierpontod száma határozza meg. összes karrierpont=összes jutalékpont+összes bónuszpont A továbbiakban megnézzük, hogyan segítik ezek a pénzkeresésed és a karriered!

6 A sikeres emberek mindig keresik a lehetőséget arra, hogy másoknak segítsenek. A sikertelenek mindig azt kérdezik Mi hasznom van nekem ebből? /Brian Tracy/ Keressünk pénzt! Három + egy mód a pénzszerzésre

7 Egy: nagy kedvezménnyel vásárolsz. Azt a pénzt, amit nem kell kiadnod, valójában megkerested magadnak. De nem csak spórolsz, mert már a saját vásárlásaid után is jutalékot kaphatsz! Tehát a vásárlásoddal a mellett, hogy megtakarítasz, pénzt is keresel. Nincs még egy ilyen vásárló közösség Magyarországon! Kettő: ajánlanád barátaidnak, ismerőseidnek az E-DiscountGroup vásárlói közösségét, hogy ők is kedvezményekkel vásárolhassanak? Azok a tagok, akik az ajánlásodra válnak a közösség tagjává, szintén vásárolni fognak és az ő vásárlásaik jutalékpontjai hozzáadódnak a Te jutalékpontjaidhoz. Sőt! Minden új tag bónusz pontot ér. A bónuszpontok és a jutalékpontok összesen egyre magasabbra emelnek téged a karrierszinteken. Minél magasabbra jutsz a karrier szinten annál többet ér a jutalékpont, azaz annál több pénzt keresel. Három: olyan Partnert regisztrálsz, aki terméket/szolgáltatást tölt fel értékesítés céljából. A Partner összes eladott ajánlatának jutalékpontértéke után a jutalékpont 5%-a íródik jóvá extra jutalékpontként.

8 +egy: az E-DiscountGroup közösségi tagjaként van még egy módja annak, hogy pénzt keress, úgy, hogy az nem függ a vásárlástól. Ez az informatikai kapacitás bérbadása, ezen belül is a Bitcoinok bányászata. A Bitcoin bányászat egy olyan pénzkereseti forma, ami a meglévő számítógépes kapacitásunkat használja különböző virtuális pénzügyi tranzakciók titkosítási kódjainak kialakítására és hitelesítésére. Ezért a számítógép által végzett munkáért jutalékot kapunk. Az egyénileg végzet bitcoin bányászat rendkívül energia és időigényes, ezért érdemes erre speciálisan kifejlesztett gépeken, bányászati társulásokban végezni a bányászást. Így az összekapcsolódó gépek kapacitása megsokszorozódik és a bitcoinok bányászási ideje lerövidül. Az internetsáv és a számítógép kapacitását bérbeadva termelünk pénzt. Minél többen vagyunk a társulásban, annál több pénzt termelhetünk. Olvasd el erre vonatkozó részletes tájékoztatónkat! A leírást eléred a webirodádból.

9 mert A plusz, az plusz. Bármit is teszel az E-DiscountGroup felületén az pénzt termelhet Neked anélkül, hogy pénzt fektetnél be. A rendszer az aktivitásodat díjazza, legyen az vásárlás, új tagok vagy Partner ajánlása.

10 Mielőtt megnéznénk, hogyan adódik össze a jutalékod, összegezzük a jutalékodat befolyásoló fontosabb elemeket! 1. Hetente történik az összegyűjtött pontok elszámolása. Jutalékzárás minden héten pénteken 24 órakor. Szombaton, legkésőbb 10 órától láthatóvá válik az elmúlt hét jutalék elszámolása a webirodádban. 2. Csak akkor íródik jóvá a jutalékod a számládon, ha aktív tag vagy. (Aktív tag az, aki havi minimum 2000 Ft, vagy heti minimum 500 Ft összegű saját vásárlással rendelkezik.) Az aktivitáshoz szükséges minimumvásárlásnak nincs időbeni hatálya. Ha például Ft értékben vásárolsz, akkor az aktivitásodat 10 hónapra máris biztosítottad. Természetesen, ha a 10 hónapon belül további vásárlásaid vannak, annak összegével megnöveled az aktív időszakodat. 3. On-line vásárlás esetén a vásárlónak lehetősége van arra, hogy elálljon a vásárlástól. Ezért egy vásárlás jutalék elszámolásának dátuma 14 nappal növelt vásárlási dátum.

11 Az elért karrierszintedről nem lépsz vissza, kizárólag felfelé vezet az út! Ugye, hallottál már üzleti lehetőségekről ahol, ha elértél egy karrierszintet, azt nem tarthatod meg, csak ha újra és újra teljesíted. Itt ettől nem kell tartanod. Jutalékpontjaid minden jutalékzárást követően nullázódnak (hiszen elszámolásra kerülnek) a karrierszinted azonban azon a szinten marad, amit egyszer már elértél. Jutalékot kizárólag a jutalékpontjaid után fogsz kapni, de a többi bónusz pont segít abban, hogy egyre magasabb karrierszinten kaphasd ezeket a jutalékokat, azaz egyre többet érjen ugyan az a jutalékpont.

12 Karrier és jutalékrendszer A siker abból fakad, hogy kitűzünk egy célt, egy változást, amit el szeretnénk érni. És amíg nem lépjük át a célvonalat, addig nincs megállás. /Csernus Imre/

13 Az E-DiscountGroup-nál a karrier és a jutalék szorosan összefügg egymással. Mit jelent a karrier? Mindenki, aki regisztrál az E-DiscountGroup közösségéhez az 1. karrierszintről indul. Az elért karrierszint azt mutatja, hogy mennyire vagy sikeres és eredményes a közösség fejlesztésében. Minél eredményesebb vagy, annál magasabb lesz a jutalékod és annál magasabb karrierszintet érsz el. Fejlesztheted a közösségedet azzal, hogy nagy számú tagot regisztrálsz, illetve regisztrálnak a csapatod tagjai és az által is, hogy a hozzád tartozó közösség rendszeresen használja vásárlásra az E-Discount piacterét. A harmadik lehetőség, hogy Te is hozol a rendszerbe olyan Partnereket, akik ajánlatokat töltenek fel és ezzel még több termék/szolgáltatás válik elérhetővé a közösség tagjai számára. Az alábbi táblázat összefoglalja a karrierszintekhez szükséges összes karrierponot, valamint a szintekhez tartozóan egy jutalékpont forint értékét. Látni fogod, hogy minél magasabb karrierszinten állsz, annál többet ér számodra egy jutalékpont. Az összes karrierpont meghatározza, hogy melyik szint ajapján kapod a jutalékodat a jutalékpontjaid után.

14 A karrierszint eléréséhez szükséges összes karrierpont Az adott karrierszinten megszerzett jutalékpont forint értéke Karrierszintek és a jutalékpontok forint értéke Karrier szint Össz Pontszám forint/jutalék pont szint különbözet A csapatod karrierszintje szerint szerzett jutalékpont értéke és a Te karrierszinted szerinti jutalékpont-érték közötti különbözetet kapod meg jutalékként a csapatod után

15 Az alábbiakban példák segítségével bemutatjuk, hogyan válik mindebbol p nz

16 Abban az esetben, ha már vannak olyan közösségi tagok, akik a Te ajánlásodra csatlakoztak az E-DiscountGroup-hoz, a következők szerint számítódik a jutalékod: Legyen 5 fő, akik az ajánlatodra csatlakoztak az E-DiscountGroup-hoz. Lesz olyan tag, aki semmit sem csinál, lesz, aki csak vásárol és lesz, aki további tagokat ajánl a csapatba. A példa kedvéért általánosítsunk és mondjuk azt, hogy minden tagnak 5 jutalékpontja van, és neked is van 5 saját jutalékpontod, mert Te is vásároltál. Mivel 5 olyan tagot ajánlottál, akik regisztráltak, máris van 25 bónuszpontod is, hiszen minden új tagért 5 bónuszpontot kapsz.

17 5 jutalékpont 25 bónuszpont 5 jutalékpont 5 jutalékpont 5 jutalékpont 5 jutalékpont 5 jutalékpont Ezek alapján az összes Karrierpontod a következők szerint alakul jutalékzáráskor: saját jutalékpont(5)+csoport jutalékpont(25)+saját bónuszpont(25)+ csoport bónuszpont(0)=55 pont

18 Az összes karrierpontod alapján pont-elszámoláskor a 2. karrierszintre kerülsz és a szerint kerül elszámolásra a jutalékod. Emlékeztető: Az összes karrierpont meghatározza, hogy melyik karrierszintet érheted el, míg a jutalékod összege a jutalékpontok alapján kerül kiszámításra. Jutalékszámítás: A saját jutalékpontodért megkapod a 2. szint szerinti jutalékot. A csapatod tagjai után pedig a különbözetet. Ebben a példában: Saját jutalékpont 5x210 Ft Csapat jutalékpont különbözet: 25x90 Ft A csapatod tagjai további tagokat fognak ajánlani. Nézzük, hogyan módosíthatja mindez a jutalékodat, abban az esetben ha pl. a vásárlás értéke nem változik. Tételezzük fel, hogy minden tagod ajánlására regisztrál 5 új csapattag, akik 5 pont értékben vásárolnak. Természetesen a valóságban lesz, akihez senki sem regisztrál és lesz, akihez jóval többen fognak csatlakozni.

19 5+150 jutalékpont 125 bónuszpont 5+25 jutalékpont 25 bónuszpont 5x5 jutalékpont

20 A jutalékpontok elszámolása a következők szerint történik: Saját jutalékpontod továbbra is 5, mert Te annyiért vásároltál. A saját csapatod pontszáma növekszik, mivel ők új tagokat léptettek be. tag1 pontjai: tag1 saját jutalékpont: 5 csoport jutalékpont: 25 (hiszen, minden új csapattag 5 pontnyit vásárolt a példa szerint) tag1 saját bónuszpont: 25 (minden új tag 5 bónuszpontot ér) csoport bónuszpont: 0 (mivel az új tagok még nem léptettek be senkit) tag1 összes karrierpontja: 30 jutalékpont+25 bónuszpont=55 pont

21 Mivel ugyan azokkal az adatokkal számoltunk, a többi csapattagod pontja is hasonlóan alakul. Az összes karrierpontod tehát: saját jutalékpont 5 saját bónuszpont: 0 (mert Te most senkit sem regisztráltál a példa szerint) csapat jutalékpont: 30x5=150 csapat bónuszpont: 25x5=125 Összes karrierpont: 275 pont A táblázat szerint ez már a 4. karrierszintnek felel meg. Ez esetben a jutalékod a 4. szint szerint: saját jutalékpont 5x310 Ft=1550 Ft csapat jutalékpont különbözet a 2. szint után: 5x30pontx(50+50)=150pontx100=15000 Ft

22 Ha következő pont elszámolásig a csapatod nem növekszik, vagy kevesebbet teljesít, Te akkor sem veszíted el az elért karrierszintedet! Amint látod a pontok és szintek számolása a csapat növekedésével egyre összetettebb feladat. Ezért ezt egy program számolja ki hétről hétre. Minél több embert segítesz az olcsóbb vásárláshoz, annál sikeresebb leszel! Az általad épített közösség tagjainak eredményességéből Te is profitálsz. Ahogy nő az ajánlásodra regisztrálók száma, úgy növekszik a jutalékpontjaid értéke. Kezdj hozzá most! Legyél sikeres velünk!

23 Jutalék elszámolása és kifizetése

24 Az E-DiscountGroup rendszerének kialakításánál két alapvető szempont dominált: - egyszerű működés - egyszerű felépítés. Ezért - nincs folyamatos kvalifikációs elvárás, ahhoz hogy az elért szintedet megtarthasd - nincs minimális jutalékponthoz kötve, hogy megkaphasd a jutalékodat - nincs beregisztrált csoporttagok számához kötve az előrejutásod - légy aktív tagja a közösségnek! Megkeresett jutalékodhoz Ft felett hozzájuthatsz pénz formájában, vagy elvásárolhatod az E-DiscountGroup webes piacterén Ft jutalékösszeg alatt a jutalékod levásárlására van lehetőséged.

25 Az E-DiscountGroup Ltd. tartja a nyilván a teljes csapatodat, jutalék és bónuszpontjaidat, valamint számolja ki az összes karrier- és jutalékpontod alapján a jutalékaidat. Az elszámolások minden héten péntekről-szombatra virradóra készülnek el és szombat délelőtt jelennek meg a webirodádban. Ahhoz, hogy hozzájuss a jutalékodhoz az E-DiscountGroup Ltd. pénzügyi partnerénél számlát kell nyitnod. A számlanyitást a webirodádból könnyedén intézheted. Sikeressé válásodat folyamatos képzésekkel segítjük, melyekről alkalmanként értésíteni fogunk.

26 Vásárolj kedvezményesen! Ajánlj minket ismerőseidnek! Keress pénzt! E-DiscountGroup A plusz, az plusz

E- DiscountGroup on- line vásárolóközösség Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF)

E- DiscountGroup on- line vásárolóközösség Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) E- DiscountGroup on- line vásárolóközösség Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) Bevezető Üdvözöljük az E- DiscountGroup on- line vásárlói közösség felületén! Az E- DiscountGroup- ot azért hoztuk létre,

Részletesebben

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV Plan Marketingowy MARKETING TERV Marketing Terv 1. Közösségi Média Bónusz 2. MultimédiaBónusz 3. Értékesítési Bónusz 4. Hirdetés Értékesítési Bónusz 5. Ismerősi Bónusz 6. Matching Bónusz 7. Leader Bónusz

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés

Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés Tanári útmutató A takarékosságot eszköznek tekintsd arra, hogy mindig független légy az emberektől, ami tisztességed megóvásának nélkülözhetetlenebb feltétele,

Részletesebben

Női Országos Strandfoci Versenykiírás

Női Országos Strandfoci Versenykiírás Női Országos Strandfoci Versenykiírás 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A) A bajnokságot a Magyar Labdarúgó Egylet (Szigetvári Vasas SCE) írja ki, szervezi és működteti. B) A 2015.

Részletesebben

Beszélgetés Dáviddal

Beszélgetés Dáviddal Beszélgetés Dáviddal 2011. március 13. Aryana: Mi történt március 1-jén? Mert azt mondtad, az emberiség már választott. Dávid: Eddig volt idő. Az emberek utat választottak. A: Pozitívat? D: Minden út pozitív,

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot.

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. KOMPENZÁCIÓS TERV Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. A kereskedőink a marketingünk alapja és központja. Ők a legértékesebb szerves

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL Kurzus címe: Sikeres nők egymás között (mely speciális vezetői kommunikációs képzés nők számára) Kurzust vezeti: Gáspár Ágnes protokoll szakértő, Nagy Csilla stíluskommunikátor,

Részletesebben

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Az élet (és halál) játéka, szerzők Inka és Markus Brand 2-4 játékos részére 12 éves kortól Egy teljesen új fejezet nyílik

Részletesebben

BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG Országos Polgári Védelmi Főfelügyelőség

BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG Országos Polgári Védelmi Főfelügyelőség Megalakulás SZERVEZETI ÉS MŰVELETI IRÁNYELV A NEMZETI MINŐSÍTÉSHEZ alapvető szakmai követelmény a mentésbe bevonható hazai kutató feladatokat ellátó alegységhez - vízimentő tevékenység - 1. Vízimentő szervezet/alegység

Részletesebben

Kezdjen el 3D-ben gondolkodni. AutoCAD

Kezdjen el 3D-ben gondolkodni. AutoCAD Kezdjen el 3D-ben gondolkodni. AutoCAD Civil 3d 2009 Jobb vele dolgozni Az AutoCAD Civil 3D szoftver egyszerűen jobb módszert kínál az építőmérnöki projektek tervezési, elemzési és dokumentálási feladatainak

Részletesebben

Felkészülni...Rajt! Cél: a munka

Felkészülni...Rajt! Cél: a munka Felkészülni...Rajt! Bevezető Beszélgetés a Panda Hotel munkatársával Villáminterjú egy gyakornokkal A szombathelyi Regionális Forrásközpont tapasztalatai Bevezető Ügyfeleink elhelyezése közben szerzett

Részletesebben

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Fordította: Czimbalmos Árpád Magyar Gazdag Papa Klub www.richdadclub.hu www.magyargazdagpapaklub.hu Hogyan Szabadultunk Meg a Rossz

Részletesebben

SZERVEZETI KIVÁLÓSÁG MAGYARORSZÁGON - 9 Elsődleges feldolgozás eredményei Budapest, 9. október 9. KUTATÁSI CÉLOK Azonosítani azokat a jó (önértékelési, pályázatkészítési) megközelítéseket, módszereket,

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest *2010.11.22. 9:52:30 Shop midi - EDU (manual-shop-midi-hun) EcoSim Kft. Budapest No part of this edition may be multiplied and/or publicly notified by means of printing, photocopy, microfilm or in any

Részletesebben

Bevezetés Előszó A magyar kiadás előszava 1. SolutionCircle: Bevezetés 2. Négy alapelv 4. A SolutionCircle lépésről lépésre

Bevezetés Előszó A magyar kiadás előszava 1. SolutionCircle: Bevezetés 2. Négy alapelv 4. A SolutionCircle lépésről lépésre 5 Tartalomjegyzék Bevezetés 7 Ez a könyv felhívás 7 A rövidterápia modellje 9 A SolutionCircle 10 Megjegyzések és tanácsok 10 Előszó 12 A magyar kiadás előszava 12 1. SolutionCircle: Bevezetés 19 A SolutionCircle

Részletesebben

Clan Wars résztvételi szabályzat és ismertető a W-P Klán tagjai számára /2014 10 21/

Clan Wars résztvételi szabályzat és ismertető a W-P Klán tagjai számára /2014 10 21/ Clan Wars résztvételi szabályzat és ismertető a W-P Klán tagjai számára /2014 10 21/ Érvényes: visszavonásig Bizalmas, csak a klán tagjai számára készült, mások részére kiadni, lemásolni Szigorúan TILOS!

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus szülőföldi ösztöndíj pályázat benyújtása senior pályázat esetén a https://palyazat.mta.hu/domus_szulofoldi_senior_2016,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

CSATLAKOZZ A KALANDHOZ!

CSATLAKOZZ A KALANDHOZ! Globális Alpha Kampány 2016 CSATLAKOZZ A KALANDHOZ! TÖBB MINT 29 000 000 EMBER VETT MÁR RÉSZT A VILÁGON ALPHÁN A TÖRTÉNELEMBEN ELŐSZÖR, MEGHÍVJUK AZ EGÉSZ VILÁGOT EGY ALPHÁRA Globális Alpha Kampány 2016

Részletesebben

Áttekintés. Tartalom. Andreas Seyfarth

Áttekintés. Tartalom. Andreas Seyfarth Andreas Seyfarth Aranyásó vagy kormányzó? Tanácsos vagy építész? Melyik szerepet játszod majd az új világban? Egyetlen célod, hogy minél nagyobb gazdagságra és hírnévre tegyél szert. A kiadó és a szerző

Részletesebben

ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től

ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Törzsvásárlói megállapodás

Részletesebben

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból;

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból; GYIK Mi a munkatarsaim.hu oldal? Egy közösségi oldal, ahol megtalálhatod a munkatársaidat, volt munkatársaidat, és azokat, akikkel munkád során kapcsolatba kerültél. Persze tudjuk, hogy őket egyébként

Részletesebben

ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁS 2016 TAVASZÁN

ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁS 2016 TAVASZÁN ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁS 2016 TAVASZÁN AZ ÉRETTSÉGI ELJÁRÁS MENETRENDJE Jelentkezés az érettségire: 2016. február 15-ig. Az emelt szintű érettségikre a behívók 2016. áprilisának második felében vehetők

Részletesebben

Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata Szövetség (Kötháló) Szervezeti és Működési Szabályzat

Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata Szövetség (Kötháló) Szervezeti és Működési Szabályzat Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata Szövetség (Kötháló) Szervezeti és Működési Szabályzat 1. Embléma használata: A Kötháló a Fórum döntése alapján embléma használatot írt elő. A Kötháló emblémájával ellátott

Részletesebben

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com 1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő Nicholas Victor www.csabitasakademia.com Tartalom: 1. Hipnotikus Csábítás technika:... 2 Benned van az erő... 2 Nicholas Victor www.csabitasakademia.com...

Részletesebben

Hajdúsámson Város Önkormányzata

Hajdúsámson Város Önkormányzata Hajdúsámson Város Önkormányzata (11) fejlesztési elem: A KÖZSZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁNAK ÉS A SZERVEZET MŰKÖDÉSÉNEK FOLYAMATOS, CIKLIKUS MINŐSÉGFEJLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN NEMZETKÖZILEG ELFOGADOTT MINŐSÉG- MENEDZSMENT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2007. szeptember 04-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2007. szeptember 04-én megtartott testületi üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2007. szeptember 04-én megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Barta Győző, Benkó Dániel, Fodor Istvánné, Lőrincz József, Mizsei Attila,

Részletesebben

Liska Tibor Szakkollégium. pénzügyek esettanulmányok. protokoll. vállalkozás menedzsment. gazdaság. tudomány. a Műegyetemen LISKA TIBOR SZAKKOLLÉGIUM

Liska Tibor Szakkollégium. pénzügyek esettanulmányok. protokoll. vállalkozás menedzsment. gazdaság. tudomány. a Műegyetemen LISKA TIBOR SZAKKOLLÉGIUM pénzügyek esettanulmányok protokoll vállalkozás menedzsment gazdaság tudomány a Műegyetemen LISKA TIBOR SZAKKOLLÉGIUM Kedves Egyetemista! gm7 Bizonyára már eléggé telítődtél minden új információval, ami

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

Supported by KÉPZÉSI ESEMÉNY, NYÁRI ISKOLA VAGY HELYSZÍNI SZEMLE SZERVEZÉSE, MEGVALÓSÍTÁSA ÉS DOKUMENTÁLÁSA VÁZLAT

Supported by KÉPZÉSI ESEMÉNY, NYÁRI ISKOLA VAGY HELYSZÍNI SZEMLE SZERVEZÉSE, MEGVALÓSÍTÁSA ÉS DOKUMENTÁLÁSA VÁZLAT KÉPZÉSI ESEMÉNY, NYÁRI ISKOLA VAGY HELYSZÍNI SZEMLE SZERVEZÉSE, MEGVALÓSÍTÁSA ÉS DOKUMENTÁLÁSA VÁZLAT Miért szervezzünk képzést? Felesleges megkérdezni, hogy kell-e képzést tartani, ha van rá igény és

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat -

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - A vetélkedő szervezője: A Ki miben mindentudós? országos középiskolai vetélkedősorozat (továbbiakban Vetélkedő) szervezője Mindentudás Egyeteme Kht.

Részletesebben

Hogyan Utazz Olcsón ekönyv

Hogyan Utazz Olcsón ekönyv Szeretnéd megosztani a barátaiddal? Kattints ide a megosztáshoz Hogyan Utazz Olcsón ekönyv A legjobb Utazási és Vásárlási Cashback Titkok Verziószám: 1.0 Mielőtt elkezdenéd olvasni, kérlek töltsd le az

Részletesebben

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ! 1. JÁTÉK

Részletesebben

KERETTYE TERMÁL KUPA

KERETTYE TERMÁL KUPA Tisztelt Sportvezető! Bázakerettye Község Önkormányzata nevében szeretnénk meghívni Önt és csapatát a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő KERETTYE TERMÁL KUPA kispályás labdarúgó torna és családi nap

Részletesebben

Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan

Részletesebben

Az első feladat. 2016. február 21 - START!

Az első feladat. 2016. február 21 - START! Az első feladat Figyelmeztetés: Jelen program tartalma informatív jellegű, nem helyettesíti a szakorvosi tanácsadást és kezelést, nem orvosi kézikönyv. Intenzív testedzés kezdetekor és életmód váltás megkezdése

Részletesebben

I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny

I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny Versenykiírás Versenyek A verseny kiírója Rendezők: Fővédnökök: A verseny célja Időpont A verseny kezdete Helyszín Hagyományos, házi disznótorosok

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Junior kártyabajnok nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001

PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 A TÁMOP 3.1.5/12 kiemelt projektben megvalósuló fejlesztések Dr. Pompor Zoltán Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Szakmai vezető TÁMOP 3.1.5/12 Oktatáspolitikai keret Megújuló köznevelési rendszer Pedagógusok

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

YOUR CHANCE TO CHANGE

YOUR CHANCE TO CHANGE Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Érdeklődők! YOUR CHANCE TO CHANGE ÚT A SIKERHEZ 1985-ben Ahlenben rendkívüli vállalkozást indítottunk el. Az ötlet, hogy kiváló minőségű parfümöket, kozmetikai- és ápoló

Részletesebben

EZERJÓ FAKANÁLFORGATÓ BORRAL KÉSZÜLŐ ÉTELEK ORSZÁGOS FŐZŐVERSENYE

EZERJÓ FAKANÁLFORGATÓ BORRAL KÉSZÜLŐ ÉTELEK ORSZÁGOS FŐZŐVERSENYE BORRAL KÉSZÜLŐ ÉTELEK ORSZÁGOS FŐZŐVERSENYE MÓR, 2016. április 23. (szombat) F E L H Í V Á S A Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete a Lamberg-kastély Kulturális Központ és Mór Város Önkormányzatának támogatásával

Részletesebben

S P S Y P K Y O K N O N!

S P S Y P K Y O K N O N! 1 éves a SPYKON! Boldog Szülinapot! SPYKON Játssz minden nap és keress pénzt A legnépszer pszerűbb játékok sokasága Kedves Barátom! Azért kapod tőlem ezt a meghívást, mert úgy gondolom, hogy Te is azok

Részletesebben

DUNA-LAB Medical VÉRVÉTEL: 2000 SZENTENDRE, Dózsa György út 9. (11-es út)

DUNA-LAB Medical VÉRVÉTEL: 2000 SZENTENDRE, Dózsa György út 9. (11-es út) http://www.dunalab.hu/ DUNA-LAB MEDICAL Laborvizsgálatok szolgáltatása, vérvételi pontjaink: Vérvételi idők és helyek DUNA-LAB Medical VÉRVÉTEL: 2000 SZENTENDRE, Dózsa György út 9. (11-es út) Telefon:

Részletesebben

Az Europass jelentősége és használata, külföldi munkavállalás és képzés az EU-ban

Az Europass jelentősége és használata, külföldi munkavállalás és képzés az EU-ban Mindig van választás Az Europass jelentősége és használata, külföldi munkavállalás és képzés az EU-ban Hallgatói jegyzet SZERZŐ: CSUJA ZSUZSA LEKTOR: KALMÁR ANDRÁS NYELVI LEKTOR: HORVÁTH SÁNDOR SZERKESZTŐ:

Részletesebben

A közösségi média használatáról

A közösségi média használatáról A közösségi média használatáról Hogyan ne használd a közösségi médiát? Közösségi média. Egyre gyakoribb kifejezés, egyre többször találkozhatunk vele, de a használatáról, és az előnyeiről még nem sok szó

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYVE JEGYZ KÖNYV A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l Készült: Szirák Község Önkormányzat hivatalos helységében

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

Nemzetközi Navigátor 2010. Nemzetközi Navigátor

Nemzetközi Navigátor 2010. Nemzetközi Navigátor Nemzetközi Navigátor A legalaposabb tudásra tapasztalati úton tehetünk szert. Jobb vezetıvé úgy tudunk válni, ha gyakoroljuk a vezetést. Valódi inspirációt nem a szokványos, bejáratott helyekrıl kaphatunk,

Részletesebben

VII. TERMIK Tábor 2014. A táborozók kiválasztásának rendszere

VII. TERMIK Tábor 2014. A táborozók kiválasztásának rendszere VII. TERMIK Tábor 2014 A táborozók kiválasztásának rendszere Alapelvek: A TERMIK Táborban táborozói szerepkörben részt vevő gyermekek száma főszabályként 84 fő lehet. Ennek oka, hogy a hét állomású forgószínpados

Részletesebben

MI MINDENT KELL TUDNI TANTÁRGYI KÖVETELMÉNYEK ÉS AZ ÉRTÉKELÉSI RENDSZER 2011-2012. 7. évfolyam

MI MINDENT KELL TUDNI TANTÁRGYI KÖVETELMÉNYEK ÉS AZ ÉRTÉKELÉSI RENDSZER 2011-2012. 7. évfolyam MI MINDENT KELL TUDNI TANTÁRGYI KÖVETELMÉNYEK ÉS AZ ÉRTÉKELÉSI RENDSZER 2011-2012 7. évfolyam TARTALOM A z é r t é k e l é s i r e n d s z e r... 2 M ű v é s z e t i s m e r e t M a g y a r n y e l v é

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM 2010/2011. Az Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ nyilvántartási száma: 05-0062-05

TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM 2010/2011. Az Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ nyilvántartási száma: 05-0062-05 Az Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ nyilvántartási száma: 05-0062-05 TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM 2010/2011 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati és Közművelődési Intézet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. február 15. napján 11:00 órakor megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Helye: Faluház Salföld,

Részletesebben

Days of Wonder Colosseum Wolfgang Kramer & Markus Lübke

Days of Wonder Colosseum Wolfgang Kramer & Markus Lübke Amint az a császár megparancsolta, a Róma történetének legnagyobb ünnepe változatlanul folytatódott 99 napon át. Róma népe tanúja volt a leghatalmasabb látványosságnak, amit a birodalom valaha is látott.

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

Nemzetközi Navigátor 2011. Common Purpose Nemzetközi Navigátor. Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek

Nemzetközi Navigátor 2011. Common Purpose Nemzetközi Navigátor. Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek Common Purpose Nemzetközi Navigátor Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek A szakmai fejlődés során a gyorsan előléptetett vezetőknek gyakran már karrierjük elején specializálódniuk kell egy

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

MARKETINGTERVEZÉS. Készítette: a Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. megbízásából: Dr. Karaszi Andrea- Horváth Olga Szombathely, 2011.

MARKETINGTERVEZÉS. Készítette: a Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. megbízásából: Dr. Karaszi Andrea- Horváth Olga Szombathely, 2011. MARKETINGTERVEZÉS Készítette: a Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. megbízásából: Dr. Karaszi Andrea- Horváth Olga Szombathely, 2011. BEVEZETŐ Mielőtt a marketing terv készítés egyes lépéseit számba

Részletesebben

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez?

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez? 1 / 5 2013.05.13. 11:12 A közösségről Bemutatkozás Kapcsolat Partnereink Kezdőlap Blog Cikkek Videók Idézetek Fórum Jótékonyság Jelentkezz a csapatunkba! Címlap» Cikkek 17 stratégia a biztonsági pénztartalék

Részletesebben

A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2014. évre szóló SZOLGÁLTATÁSI AJÁNLATA Óvodák részére

A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2014. évre szóló SZOLGÁLTATÁSI AJÁNLATA Óvodák részére A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2014. évre szóló SZOLGÁLTATÁSI AJÁNLATA Óvodák részére Tisztelt Intézményvezetők, Kollégák! A pedagógiai szakmai szolgáltatások nyújtásának/igénybevételének módját, lehetőségeit

Részletesebben

Kalauz a Pályázati Űrlap Kitöltéséhez. Erasmus+ Program Mobilitási projektek (KA1) Szakképzési tanulók és munkatársak mobilitása

Kalauz a Pályázati Űrlap Kitöltéséhez. Erasmus+ Program Mobilitási projektek (KA1) Szakképzési tanulók és munkatársak mobilitása Kalauz a Pályázati Űrlap Kitöltéséhez Erasmus+ Program Mobilitási projektek (KA1) Szakképzési tanulók és munkatársak mobilitása 2016. évi pályázati forduló TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...

Részletesebben

Esedékesség napja Nettó eszközérték összege (Ft) Nettó eszközérték jegyenként (Ft/db)

Esedékesség napja Nettó eszközérték összege (Ft) Nettó eszközérték jegyenként (Ft/db) 1 K H Fix Plusz Alapok : Fix Plusz 1, Fix Plusz 2, FIX Plusz 3, Fix Plusz Extra, Fix Plusz 5, Fix Plusz 6, Fix Plusz 7, Fix Plusz 8, K H Euró Fix 1, Euró Fix 2, Euró Fix 3, Euró Fix 4,euró Fix 5, K H Dollár

Részletesebben

Segédlet az EDF DÉMÁSZ Zrt. on-line ügyfélszolgálat regisztrációjához illetve az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez

Segédlet az EDF DÉMÁSZ Zrt. on-line ügyfélszolgálat regisztrációjához illetve az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez Segédlet az EDF DÉMÁSZ Zrt. on-line ügyfélszolgálat regisztrációjához illetve az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez Tartalom 1. On-line ügyfélszolgálatra Regisztráció... 2 1.1. Regisztráció... Hiba!

Részletesebben

ü ű ö Á ö Ü Ú Ö Á Á ö ő ö ö ö ű ű ö ő ő ö ő ü Ú ú ü ö ö ő Ö ö ő ö ő ő ö ú ö ő ő ö ö ú ö ő ö ö ő ö ö ő ö ő ö Ö ö ö ö ő ö ő ö ö ö ü ű ö ö ő ö ö ű ö ő ö ö ű ö ü ö ö ö ő ö ö ő ű ö ö ü ű ö ö ő ö ö ü ő ő ő ő

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések. 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik?

Gyakran Ismételt Kérdések. 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik? Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik? Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük

Részletesebben

Útmutató kiscsoportos koordinátoroknak

Útmutató kiscsoportos koordinátoroknak Útmutató kiscsoportos koordinátoroknak Kiadta: Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága Kedves Testvérünk! Örömünkre szolgál, hogy a Keve Társaság Compass,

Részletesebben

VIII. TERMIK Tábor 2015. A táborozók kiválasztásának rendszere

VIII. TERMIK Tábor 2015. A táborozók kiválasztásának rendszere VIII. TERMIK Tábor 2015 A táborozók kiválasztásának rendszere Alapelvek: A TERMIK Táborban táborozói szerepkörben részt vevő gyermekek száma főszabályként 84 fő lehet. Ennek oka, hogy a hét állomású forgószínpados

Részletesebben

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Az elején mindig van valaki, aki olyasmit tesz, amit mások megvalósíthatatlannak tartanak... Életünk során mindig abban hittünk, hogy az ember nem

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/3. Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/3. Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa: TEE - Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése ÉMOP-2.1.1/A-09-2f-2011-0001 azonosító számú pályázathoz kapcsolódó kötelező nyilvánosság biztosítása. Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Lovassy László Gimnázium Lovassy-László-Gymnasium

Lovassy László Gimnázium Lovassy-László-Gymnasium Lovassy László Gimnázium Lovassy-László-Gymnasium Veszprém OM kód: 037169 A Lovassy László Gimnázium városunk legrégibb középiskolája. A jogelőd Piarista Gimnáziumot 1711-ben alapította gróf Volkra Ottó

Részletesebben

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE EURÓPA VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE Vegyen részt egy semmi mással össze nem hasonlítható mexikói utazáson Cancúnba, amelyen szeretett alapítónk, Verdis Norton visszavonulását ünnepeljük. Ez a páratlan

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

Tanulmányi beszámoló

Tanulmányi beszámoló Tanulmányi beszámoló 2015. március elsejétől tanultam Esslingenben, mint Erasmus cserediák. Ezen beszámolóban szeretném elmondani élményeimet, tapasztalataimat. Maga a tartomány, Baden-Württemberg, az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2012. április 5-én megtartott üléséről Hozott döntések: 21/2012. számú határozat napirend elfogadásáról 22/2012. számú határozat

Részletesebben

ó ó ó ú ó ó ó ó ó ú ő ú ú ó ű ü ó ü ő ú ü ű ó ű ű ő ő ó ó ű ő ú ó ű ó ó ó ó ű ü ü ó ü ó ó ü ú ó ó ű ó ú ó ú ő ú ó ű ü ő ő ó ü ó ó ű ó ű ó ó ó ó ú ó ű ó ó ű ü ó ü ű ü ó ü ő ó ű ú ó ű ó ő ó ű ó ó ú ó ű ó

Részletesebben

Az emberek jellemzői

Az emberek jellemzői MUNKAESZKÖZÖK Az emberek jellemzői Ők is és családjuk is termékeket használnak. Az emberek szeretnek olyan termékeket bemutatni a környezetüknek, amelyre a másiknak szüksége lehet. Útbaigazítják és motiválják

Részletesebben

EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A PARFÜMÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐ ADATAI.... Név: Mentor 2008 Kft. Székhely: 6727 Szeged, Göndör sor 7. Cégjegyzékszám: Cg.06-09-012557 ( Szegedi Törvényszék Cégbírósága ) Adószám:

Részletesebben

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk?

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk? Hogyan tovább? Forgatókönyv 2. dia Elmúlt alkalommal megmutattam neked, kik is vagyunk, mit is csinálunk, most szeretném neked megmutatni, hogyan is lehet itt egy eredményes vállalkozást felépíteni. Tehát,

Részletesebben

Stabilitás és növekedés Feladatok és kihívások

Stabilitás és növekedés Feladatok és kihívások Stabilitás és növekedés Feladatok és kihívások A Magyar Bankszövetség tájékoztatását és kérését továbbítjuk, miszerint a kétszintű bankrendszer fennállásának 25 éves évfordulója alkalmából nemzetközi bank

Részletesebben

Tankönyv-választás. igazgató és tankönyvfelelős kérdőív. A válaszadás önkéntes! Ki válaszol a kérdőívre? 2000. 05... nap... óra...

Tankönyv-választás. igazgató és tankönyvfelelős kérdőív. A válaszadás önkéntes! Ki válaszol a kérdőívre? 2000. 05... nap... óra... iskola sorszáma Ki válaszol a kérdőívre? 1 igazgató, aki nem tankönyvfelelős 2 igazgató, aki tankönyvfelelős is 3 tankönyvfelelős, aki pedagógus 4 tankönyvfelelős, aki nem pedagógus Tankönyv-választás

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. Közhasznú alapítvány. A kérelmező szervezet székhelye: 5 6 0 0 Békéscsaba (irányítószám, helység)

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. Közhasznú alapítvány. A kérelmező szervezet székhelye: 5 6 0 0 Békéscsaba (irányítószám, helység) Ügyiratszám 1 : Érkezett 1 : ÖSSZESÍTŐ ADATLAP 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület Békéscsabai

Részletesebben

a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési díj:

a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési díj: 4. sz. melléklet: Előfizetői szolgáltatások és azok díjai, egyéb díjak, költségtérítések, díjmeghatározások Érvényes: 2012.01.01 -től a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési

Részletesebben

LakásTakarékPénztár 2016. Oktatási anyag

LakásTakarékPénztár 2016. Oktatási anyag LakásTakarékPénztár 2016 Oktatási anyag Global Alkusz Független Pénzügyi Képviselet www.legjobbalkusz.hu Cím: Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos u. 14. Tel.: 20/3164780 Fax: 0696/566075 Gondolja újra pénzügyi

Részletesebben

Gödöllő Város Önkormányzata

Gödöllő Város Önkormányzata Gödöllő Város Önkormányzata 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7. (11) fejlesztési elem: A KÖZSZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁNAK ÉS A SZERVEZET MŰKÖDÉSÉNEK FOLYAMATOS, CIKLIKUS MINŐSÉGFEJLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN NEMZETKÖZILEG

Részletesebben

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez 1/25 Tartalom 1. Személyre szabott feliratkozói oldal. 2. Órára beállítható levélküldés. 3. Visszaolvasható levelek. 4. Automata feliratkozó oldal és QR kód. 5. Automata

Részletesebben

AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT

AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT 1 Tartalom 1. SZEKCIÓ: BEVEZETÉS 3. 2. SZEKCIÓ: MEGHATÁROZÁSOK 3. 3. SZEKCIÓ: AMWAY ÜZLETI VÁLLALKOZÓVÁ / TÖRZSVÁSÁRLÓ PLUSSZÁ VÁLÁS 6. 4. SZEKCIÓ:

Részletesebben

A BIZOTTSÁG VÁLASZA AZ EURÓPAI SZÁMVEVŐSZÉK A SZEMÉLYZETFEJLESZTÉS EREDMÉNYESSÉGE AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL CÍMŰ KÜLÖNJELENTÉSÉRE

A BIZOTTSÁG VÁLASZA AZ EURÓPAI SZÁMVEVŐSZÉK A SZEMÉLYZETFEJLESZTÉS EREDMÉNYESSÉGE AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL CÍMŰ KÜLÖNJELENTÉSÉRE EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2012.6.20. COM(2012) 330 final A BIZOTTSÁG VÁLASZA AZ EURÓPAI SZÁMVEVŐSZÉK A SZEMÉLYZETFEJLESZTÉS EREDMÉNYESSÉGE AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL CÍMŰ KÜLÖNJELENTÉSÉRE HU HU A BIZOTTSÁG

Részletesebben

Műhely és alkotás. Ádám Zita. avagy egy gömöri regionális pedagógiai műhely megalakulásának és működésének története

Műhely és alkotás. Ádám Zita. avagy egy gömöri regionális pedagógiai műhely megalakulásának és működésének története Ádám Zita Műhely és alkotás avagy egy gömöri regionális pedagógiai műhely megalakulásának és működésének története Nem akkor érsz célhoz, ha mindent kimerítettél, hanem, ha megtaláltad a kimeríthetetlent.

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 Email: hirdetmeny@kozbeszerzesektanacsa.hu

Részletesebben