EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT"

Átírás

1 EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A PARFÜMÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐ ADATAI.... Név: Mentor 2008 Kft. Székhely: 6727 Szeged, Göndör sor 7. Cégjegyzékszám: Cg ( Szegedi Törvényszék Cégbírósága ) Adószám: Telefonszám: 70/ : info@ekagra.hu Bank: Fontana Takarék Számlaszám: AZ EKAGRA RENDSZER TULAJDONOS, KIFIZETŐ ÉS GYÁRTÓ ADATAI.... Név: Ekagra Kft. ( a továbbiakban Ekagra ) Székhely: 2220 Vecsés, Bem u. 76. Cégjegyzékszám: Cg ( Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága ) Adószám: Telefonszám: 70/ : info@ekagra.hu 1. BEVEZETŐ Az Ekagra-rendszer Tagjai részére forgalmazza saját gyártású, valamint más gyártók termékeit. A társaság célja, hogy jó minőségű szépség és testápolási termékekkel lássa el az embereket továbbá, hogy a rendszer és a termékek népszerűsítésében részt vevő Tagok minőségi, stabil és minél nagyobb, rendszeres honoráriumban részesüljenek a munkájukért. A rendszer tagjai az Ekagra Kft-vel állnak szerződéses jogviszonyban. A két komponensű kifizetési rendszer Az Ekagra rendszerben megszerezhető jövedelem alapvetően 2 részből tevődik össze. A nem Ekagra által gyártott termékek forgalmából a rendszer Tagja a közvetlenül hozzá regisztrált Tagok ( 1. szint ) és a közvetlenül hozzá regisztrált Tagokhoz regisztrált Tagok ( 2. szint ) vásárlásai után jutalékra jogosult. Az Ekagra által gyártott termékek forgalmából a rendszer Tagja a tőle számított 10 szint mélységen belül regisztrált Tagok vásárlásai után jutalékra jogosult. Az Ekagra nem garantál semmilyen konkrét jövedelmet a rendszer Tagjai számára!

2 2. ALAPFOGALMAK 2.1. Regisztrációs szám Az online regisztráció során a rendszer által adott, PPS betűjelzéssel kezdődő kód Tag Regisztrációs számmal rendelkező 18. életévét betöltött személy Promoter Érvényes Megbízási ( Ajánlói ) szerződéssel rendelkező Tag, aki egyben jutalék felvételére és az Ekagra rendszer illetve termékeinek népszerűsítésére jogosult Szponzor Azon személy, akihez a Tag közvetlenül regisztrált Szponzori lánc Szponzorok egymáshoz kapcsolódó láncolata Bázis ár A rendszerben forgalmazott termékek alapára. A bázis árak az Ekagra Online Áruházának weboldalán kerülnek feltüntetésre Alap kedvezmény A Tagok a termékek bázis árából 10% alapkedvezményben részesülnek Jutalékfizetés alapja Jutalék levásárlás esetét leszámítva, a termékek bázisárának alap kedvezménnyel csökkentett értéke 2.9. Személyes forgalom A Tag saját regisztrációs számán, adott időszak alatt megrendelt termékek bázisárának együttes összege Struktúra A Taghoz a tőle számított 10 mélységen belül regisztrált Tagok egymáshoz kapcsolódó hálózata Csoport forgalom A Tag struktúrájában regisztrált Tagok által adott időszak alatt vásárolt termékek bázisárának együttes összege Webiroda A Tagok saját struktúrájuk vásárlásait, illetve a Tagok nevét 5 szint mélységig láthatják. A Tag webirodáján keresztül tudomására jutott valamennyi információt köteles üzleti titokként kezelni, azt 3. személy részére hozzáférhetővé nem teheti.

3 2.13. Start kedvezmény A Tagokat megillető, a regisztrációt követően egyszeri alkalommal és az első vásárláskor igénybe vehető extra mértékű kedvezmény. A Start kedvezmény a regisztráció időpontjától számíott 2 hónapon belül használható fel Colin A Tag dönthet úgy a vásárláskor, hogy az őt megillető alapkedvezményt nem veszi igénybe, hanem azon összeget jóvá írattatja a credit számláján. A Colin ( Closed Online Income Netsys ) egy az Ekagra rendszerén belül működő jövedelemszerző rendszer, amely a Tag credit számláján lévő összegből un. Ajánlatokat képez. Az Ekagra rendszer Tagjai a vásárláskor az alapkedvezményt úgy vehetik igénybe, hogy ( amennyiben van aktív ajánlat a rendszerben ) megrendeléskor az Online Áruházban más Tagok által létrehozott, fent említett Ajánlataira kattintanak. A Tag a vásárláskor az alapkedvezményt akkor is automatikusan megkapja, ha nincs aktív ajánlat a rendszerben. Amennyiben egy Tag Ajánlatra kattintva, azaz Ajánlatot igénybe véve, azaz alapkedvezménnyel vásárol, az Ajánlatban meghatározott nyereséget az Ekagra Kft. az Ajánlat tulajdonosának kifizeti, creditszámlán történő jóváírással. A Tagok a Colin rendszerbe a webirodájukon keresztül tudnak belépni és Ajánlatokat létrehozni. A Tag a rendszer Online Áruházában történő vásárláskor a saját Ajánlatait nem látja, azokat igénybe nem veheti Ajánlat A Tag által a Colinban létrehozott, más Tagokat kedvezmény igénybevételére jogosító, elektronikus kupon (bón) Credit Ajánlatok létrehozásához szükséges összeg, amelyet a rendszer a Tag jutalékától elkülönülten a creditszámlán kezel. A Tag a creditszámláján lévő összeg felett szabadon rendelkezik. A Tag creditszámláján felgyülemlett összeg kifizetése nem lehetséges, a credit kizárólag levásárolható. 3. JUTALÉK TÍPUSOK szintes jutalék A Promoter struktúrájában, a tőle számított 2 mélységen belül regisztrált Tagok által vásárolt, nem Ekagra által gyártott termékek bázisárainak alapkedvezménnyel csökkentett összértéke után járó honorárium szintes jutalék mértéke: A Promoter struktúrájának 1. szintjén (1.mélység) regisztrált Tagok által vásárolt termékek értékének a jutalékfizetés alapjával figyelembevett 4 százaléka.

4 A Promoter struktúrájának 2. szintjén (2.mélység) regisztrált Tagok által vásárolt termékek értékének a jutalékfizetés alapjával figyelembevett 3 százaléka. Abban az esetben, ha a Promoter struktúrájában lévő Tag jutaléklevásárlással egybekötve vásárolt, a jutalék alapja, az adott vásárlás alap kedvezménnyel csökkentett bázisértékének 72 százaléka! a 2 szintes jutalék kifizetésének feltétele A jutalékfizetés időpontját megelőző 2 hónapban, bázisáron számított minimum Ft értékű bármilyen termékvásárlás a Tag saját regisztrációs számán szintes jutalék A Tag struktúrájában, a tőle számított 10 mélységen belül regisztrált Tagok által vásárolt, kizárólag az Ekagra által gyártott termékek bázisárainak alapkedvezménnyel csökkentett összértéke után járó honorárium szintes jutalék mértéke: A Tag struktúrájának 10 szintjén belül regisztrált Tagok által vásárolt termékek értékének a jutalékfizetés alapjával figyelembevett 5 százaléka. Abban az esetben, ha a Promoter struktúrájában lévő Tag jutaléklevásárlással egybekötve vásárolt, a jutalék alapja, az adott vásárlás alap kedvezménnyel csökkentett bázisértékének 72 százaléka! a 10 szintes jutalék kifizetésének feltétele A jutalékfizetés időpontját megelőző 1 hónapban, bázisáron számított minimum Ft értékű, Ekagra által gyártott termék vásárlása a Tag saját regiszt- rációs számán Vezetői Prémium Jutalék A Tag struktúrája első 5 szintjén keletkezett csoportforgalom függvényében megállapított vezetői rangtól függő, kizárólag az Ekagra által gyártott termékek forgalma után fizetett, a 2 és a 10 szintes jutalékon felüli, extra juttatás. Vezetői Prémium Jutalék mértéke: lentebb, a Karrierszintek pontban részletezve Vezetői Prémium Jutalék kifizetésének feltétele: lentebb, a Karrierszintek pontban részletezve 4. VÁSÁRLÁS ÉS JUTALÉK VAGY CREDIT LEVÁSÁRLÁSA Termékvásárlás kizárólag az Ekagra Online Áruházában leadott rendelés által lehetséges. A megrendelt termékek ellenértékének kifizetése előre átutalással vagy bankkártyás fizetéssel történhet. A Tagok dönthetnek úgy, hogy a 2 szintes és a 10 szintes jutalékuk egy részét a saját regisztrációs számukon történő vásárlás során a megrendelendő termékek bázisárának alapkedvezménnyel csökkentett fizetendő végösszegből levonatják, azaz levásárolják.

5 Jutalék levásárlása csak a creditszámlán lévő összeg erejéig lehetséges. A jutalékát levásárolni óhajtó Tag a webirodájában a jutalékszámlájáról áthelyezhet pénzösszeget a creditszámlájára. A levásárolt összeg a termékrendelés elküldésekor a Tag creditszámlájáról azonnal levonásra kerül Jutalék és Credit levásárlásának feltétele A jutalék levásárlása 2 termékenként lehetséges. Amennyiben a Tag egyszerre csak egy terméket vásárol, ebben az esetben, a következő vásárlása alkalmával, akár egyetlen termék rendelése esetén is jogosult jutalékának levásárlására. A START kedvezménnyel történő vásárlás nem számít vásárlásnak a jutaléklevásárlási jog tekintetében. Amennyiben a Tag nem kéri tárgyhavi jutalékának kifizetését, úgy az a Tag jutalékszámláján marad. Az Ekagra rendszernek egyik célja, hogy a Tagok rendszeresen beszerezhessék a havi szépség és testápolási szükségletükhöz kellő termékeket. Amennyiben a Tag 12 egymást követő hónapban semmilyen terméket nem vásárol, úgy a jutalékszámlán és a creditszámlán lévő összeg és a tagsága törlődik, struktúrája a szponzorához csatolódik Credit vagy Jutalék levásárlás maximális mértéke A megvásárolni kívánt termék bázisárának 27 százaléka Vásárlás során igénybe vehető rendszerkedvezmények Vásárlás alapkedvezménnyel Az Oline Áruzázban a rendelés elküldése előtt, a termékek bázisárának összértékéből 10 % árengedmény levonása. Az alapkedvezmény minden Tagot megillet, kivéve a creditképzéses vásárlást, mivel ebben az esetben az alap kedvezmény összege a Tag creditszámláján jóváírásra kerül Vásárlás creditképzéssel Az Oline Áruházban a rendelés elküldésekor a termékek bázisárral számított összértékének 10 %-a automatikusan a rendelést elküldő Tag inaktív creditszámláján jóváíródik. A creditképzéssel egybekötött vásárlás esetén, a Tag creditszámláján a képzett credit összege csak a vásárlástól való elállásra fenntartott, törvényben meghatározott, a termék átvételétől számított 14 nap leteltét követő naptári napon kerül véglegesen jóváírásra. A végleges jóváírásig a képzett credit összege a Tag inaktív creditszámláján van zárolva, melyet a Tag a webirodájában láthat Vásárlás START kedvezménnyel Az Ekagra Oline Áruházban a rendelés elküldése előtt a Tag első vásárlása alkalmával a START kedvezménnyel vásárolok gombra kattintva 18%-al

6 csökkentetheti a termékek bázisárát. Alapkedvezményként ebben az esetben a csökkentett bázisár 10 százalékának megfelelő összeg kerül plusz levonásra. START kedvezménnyel történő vásárlás esetén credit levásárlásra nincs lehetőség Vásárlások időpontja a jutalékra való jogosultság megállapításakor A Vásárlás időpontjának a megrendelt termék(ek) ellenértékének Mentor 2008 Kft. bankszámlájára történő beérkezési időpontja számít. A megrendelést elindító Tagot az Ekagra rendszer az átutalás összegének Mentor 2008 Kft. számlájára történő beérkezéséről, a Tag mindenkori érvényes címére küldött ben azonnal értesíti, valamint az átutalás beérkezésének tényét és a megrendelés feldolgozottságának pillanatnyi státuszát a Tag folyamatosan nyomon követheti, ellenőrizheti a 2 szintes jutalék kifizetésére való jogosultság megállapításához a rendszer a jutalék kifizetésének időpontját megelőző 2 hónapban megtörtént vásárlások közül a Promoter azon vásárlásait veszi számításba, mely vásárlásoknál a jutalékfizetés napjáig a törvényben előírt, elállási jog gyakorlására rendelkezésre álló határidő letelt a 10 szintes jutalék kifizetésére való jogosultság megállapításához a rendszer a jutalék kifizetésének hónapját megelőző hónap utolsó napjáig megtörtént vásárlások közül a Promoter azon vásárlásait veszi számításba, mely vásárlásoknál a jutalékfizetés napjáig a törvényben előírt, elállási jog gyakorlására rendelkezésre álló határidő már letelt. A fenti feltételeken kívül eső megrendelések a következő jutalék kifizetéskor kerülnek elszámolásra 4.5. Creditek jóváírása creditszámlán A creditek a Tag aktív creditszámláján szintén 4.4. pontban említett elállási határidő letelte utáni naptári napon íródnak jóvá Elállás a vásárlástól A Tagnak lehetősége van a termék kézhezvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül a vásárlástól elállni, ha elállását az Ekagra telephelyére, a 2220 Vecsés, Bem u. 76. címre vagy az info@ekagra.hu címre írásban elküldi. A Tag elállási jogát egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja a fenti határidő lejárta előtt. A nyilatkozat kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül társaságunk visszaigazolja a nyilatkozat megérkezését. A Tag kötelessége, hogy elállás esetén a közlést követő 14 napon belül a vásárolt terméket visszaszolgáltatassa az Ekagra részére. A termék átvételét, vagy a visszaküldés tényének hitelt érdemlő igazolását követő 8 napon belül a vételárat és a szállítási költséget a Tag bankszámlaszámára társaságunk visszautalja. Az Elállás során a Tagot csak a termék visszaküldésének szállítási költsége terheli.. A Tag elveszíti elállási jogát, amennyiben a vásárolt terméket sértetlen, bontatlan állapotban, hiánytalan tartalommal nem tudja visszaszolgáltatni az Ekagra részére.

7 5. JUTALÉK KIFIZETÉSE Jutalék felvételére az a Promoter illetve annak vállalkozása jogosult, akivel az Ekagra Megbízási szerződést köt. A jutalékfizetés alapját jelen Rendszer Működési Szabályzat 3.1, 3.2, 4.4 pontjaiban részletezett vásárlások képezik. Ha a Promoter nem vásárlási kedvezmény formájában használja fel a keletkezett jutalékát, az Ekagra kifizeti a Promoter részére. A jutalékot az ÁFA fizetésére nem kötelezett, számlaképes Promoterek a nettó értékkel megegyező összegben, az ÁFA fizetésre kötelezett, számlaképes Promoterek bruttó (nettó + 27 % áfa) értéken vehetik fel. A Promoter a jutalékát a keletkezés tárgyévében veheti fel, tárgyév december 31. napjáig. A nem számlaképes Promoterek a jutalék kifizetését az Ajánlói szerződésben megjelölt bankszámlára történő átutalással kérhetik, a mindenkor hatályos jogszabály által előírt járulékok (szja,tb stb.) levonása mellett. A Tag struktúrájában keletkezett forgalom után őt megillető 2 szintes jutalék folyamatosan jóváíródik az Tag aktív jutalékszámláján, melyet a webirodában nyomon követhet. A Tag struktúrájában keletkezett forgalom után őt megillető 10 szintes jutalék akkor íródik jóvá a Tag aktív jutalékszámláján, ha a 3.2 pontban tárgyalt feltétel teljesül. A jutalékok kifizetése minden hónap 15-én történik. A Promoter, jutalék kifizetési igényét a webirodáján keresztül elindított, elektronikus kérelem elküldésével jelezheti, feltéve, hogy jelen szabályzat vagy pontjában tárgyalt valamelyik feltétel fennáll. Amennyiben a jutalékfizetés napját megelőző munkanapig bezárólag a Tag nem jelzi jutalék kifizetési igényét, akkor a 10 szintes tárgyhavi jutaléka az aktív jutalékszámlájára kerül, illetve ott marad, valamint a 2 szintes folyamatosan halmozódó jutaléka az aktív jutalékszámláján marad, azt továbbra is bármikor levásárolhatja, de jutalék kifizetése csak a követő hónap 15-én lehetséges. Az Ekagra üzleti évének (január 1-december 31.) lezárása után jutalékfizetésre a lezárt üzleti év vonatkozásában, visszamenőleg nincs lehetőség. A december hónap forgalma után keletkezett jutalék felvételére a következő év december 31. napjáig kerülhet sor. 6. KARRIER SZINTEK, VEZETŐI RANGOK Az alábbiakban felsorolt karrier fokozatok és a hozzájuk tartozó jutalékok kizárólag a 10 szintes rendszerben léteznek. Azaz a Vezetői Prémium Jutalékok, úgymint a 10 szintes jutalékok, kizárólag az Ekagra által gyártott termékek forgalma után kerülnek kifizetésre, valamint ezen forgalom alapján történik a Vezetői Prémium Jutalékra való jogosultság feltételeinek megállapítása is.

8 White Earl hónapban legalább Ft forgalom keletkezett, viselheti a White Earl címet. A White Earl rangú Promoterek részt vehetnek az Ekagra szervezete által szervezett vezetői képzéseken. Silver Earl hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, viselheti a Silver Earl címet, valamint +1 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 10 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik vezetői prémium jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter. Red Earl hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, viselheti a Red Earl címet, valamint +1,5 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 10 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik vezetői prémium jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter. Gold Earl hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, viselheti a Gold Earl címet, valamint +2 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 10 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik Vezetői Prémium Jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter. Black Earl hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, jogosult a Black Earl cím viselésére, valamint +3 % Prémium jutalékra a struktúrája 10 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik Vezetői Prémium Jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter. Lord hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, viselheti a Lord címet, valamint +4 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 10 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik Vezetői Prémium Jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter White Lord hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, továbbá struktúrája első 5 szintjén van legalább 1, Lord címre azon hónapban jogosulttá vált Promoter, viselheti a White Lord címet, valamint +1 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 15 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik vezetői prémium jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter Silver Lord hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, továbbá struktúrája első 5 szintjén

9 van legalább 3, Lord címre azon hónapban jogosulttá vált Promoter, viselheti a Silver Lord címet, valamint +2 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 15 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik vezetői prémium jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter Red Lord hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, továbbá struktúrája első 5 szintjén van legalább 5, Lord címre azon hónapban jogosulttá vált Promoter, viselheti a Red Lord címet, valamint +3 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 15 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik vezetői prémium jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter Gold Lord hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, továbbá struktúrája első 5 szintjén van legalább 7, Lord címre azon hónapban jogosulttá vált Promoter, viselheti a Gold Lord címet, valamint +4 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 15 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik vezetői prémium jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter Black Lord hónapban, legalább Ft forgalom keletkezett, továbbá struktúrája első 5 szintjén van legalább 10, Lord címre azon hónapban jogosulttá vált Promoter, viselheti a Black Lord címet, valamint +5 % Prémium jutalékra jogosult struktúrája 15 szintjén keletkezett forgalom azon része után, amelyet nem fed le egy másik vezetői prémium jutalékra jogosult vezetői rangú Promoter 6.1. Lefedett Vezetői Prémium Jutalék 7. SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS Az Ekagra garantálja és szavatolja az általa forgalmazott termékek eredetiségét, illetve saját gyártású termékek esetén azok hivatalos termékleírásnak való megfelelőségét. Amennyiben a vásárolt termékkel szemben minőségi kifogás merül fel a szavatossági időn belül és a kifogás jogos, a vásárolt terméket az Ekagra a minőségi hibás termék ellenében díjmentesen kicseréli. A termékkel kapcsolatos minőségi kifogását a Tag a termék átvételétől számított 2 hónapon belül jelezheti. 8. MEGBÍZÁSI ( AJÁNLÓI ) SZERZŐDÉS ÉS TAGSÁG MEGSZŰNÉSE 8.1. Megbízási szerződés megszűnése Bármelyik fél jogosult tárgyhó végéig a megbízási szerződést írásban felmondani. Szerződésszegés esetén egyik fél a másik félhez intézett írásbeli nyilatkozattal a megbízási szerződést azonnali hatállyal felmondhatja, amennyiben a másik fél a megbízási szerződésben, a Rendszer Működési Szabályzatban vagy a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvényben fennálló kötelezettségeit súlyosan megszegi.

10 A Promoter részéről kiemelten súlyos szerződésszegésnek minősül: - az Ekagra által gyártott termékek bázisárnál 30%-al alacsonyabb áron történő értékesítése - a struktúra kijátszása, vagy annak megkísérlése színlelt szerződésekkel, álregisztrációval - az Ekagra által gyártott termékekre vonatkozó gyógyító kijelentések használata; - az Ekagra jó hírét sértő kijelentések használata, terjesztése. A megbízási szerződés felmondása esetén megszűnik azon Tag(ok) tagsága is, akik a megszűnt tagságú Tag jutalékáról számlát kibocsátó gazdasági társaságban képviseleti, vagy tagsági jogviszonnyal rendelkezik(nek) Tagság megszűnése A Tag által kezdeményezve A Tagság megszűntetését a Tag a végleges regisztráció tárgyú elektronikus értesítőben szereplő linkre kattintva, saját maga bármikor elvégezheti, vagy a társaság előző pontokban jelzett címére küldött írásos kérelemmel bármikor kezdeményezheti. Amennyiben a volt Tag újra az Ekagra rendszer tagja kíván lenni, tagságának törlésétől számított 1 naptári éven belül kizárólag saját előző szponzorához regisztrálhat vissza új Tagként. A tagság törlését kérelmező Tag a törléssel a teljes struktúráját elveszíti és a rendszer ezen struktúrát a tőle egyel feljebb lévő Taghoz csatolja. A tagság törlését kérelmező tag újra regisztrálás esetén a volt struktúráját nem kapja vissza Kizárással Azonnali kizárást von maga után a Megbízási Szerződés, a Rendszer Működési szabályzatban foglaltak súlyos megszegése Automatikusan Azt a Tagot, akinek 12 egymást követő hónapban semmilyen vásárlása nincs, az Ekagra törli a rendszerből. Ebben az esetben a törölt Taggal megkötött Megbízási Szerződés is automatikusan megszűnik. A megszűnt tagsághoz tartozó struktúra a szponzorvonalon egyel feljebb lévő Taghoz kerül. 9. EGYÉB RENDELKEZÉSEK 9.1. Tag személyes adatai Ha a Tag által képviselt vállalkozásban, vagy a Tag személyes adataiban bármilyen változás következik be, köteles az Ekagra-t haladéktalanul írásban értesíteni, értesítés hiányában az ebből eredő bármilyen jogtalan utalásért, kifizetésért az Ekagra felelősséget nem vállal. A Tag hozzájárul ahhoz, hogy a. az online regisztrációkor megadott elektronikus levelezési címét, nevét és vásárlásainak adatait közvetlen szponzora a webirodán keresztül láthassa, illetve felső 2 szponzorának azokat az Ekagra külön engedély nélkül kiadhassa. b. amennyiben a Tag az Ekagra rendszere által küldött jutalékértesítő és egyéb hírközlő l-es kommunikációról le kíván iratkozni, erről maga intézkedhet a rendszer által a regisztrációkor küldött, végleges regisztráció tárgyú ben közölt, a webiroda

11 törlése, illetve a lejelentkezés a hírlevélről linkre kattintva. Amennyiben a fenti, regisztrációt megerősítő nem áll a Tag rendelkezésére, akkor az Ekagra részére az info@ekagra.hu címre, vagy a 2220 Vecsés, Bem u. 76. címre postázott levelében jelezheti kérését. c. az Ekagra részére megadott valamennyi személyes adatait az Ekagra kezelje, tárolja az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően Tagsági alapelvek Minden Tag csak egy regisztrációs számon szerepelhet az Ekagra rendszerében. Házastársak és élettársak, egy háztartásban élő hozzátartozók kizárólag ugyanazon a szponzorvonalon egymást szponzorálhatják. Amennyiben az Ekagra tudomást szerez arról, hogy valamely Tag házastársa, élettársa, vagy egy háztartásban élő hozzátartozója külön szponzorvonalra regisztrált, abban az esetben a Tagot az Ekagra áthelyezi házastársa, élettársa, illetve egy háztartásban élő hozzátartozója alá Tagság átruházása Az Ekagra rendszerben lévő tagság személyhez kötődik. A tagság átruházása kizárólag a Ekagra írásbeli jóváhagyásával lehetséges, melyet a Tag kizárólag postai úton, írásban kérvényezhet. Az Ekagra a kérelem beérkezését követő 30 napon belül elbírálja azt. Tagság átruházása esetén a korábbi Tag tagsága megszűnik és struktúráját elveszíti. Az átruházás időpontjáig, az eredeti tulajdonos regisztrációs számához kötődő jutalék felvételére az eredeti tulajdonos jogosult, az új tulajdonos csak az átruházás időpontját követően rendelkezhet az adott regisztrációs számon keletkező jutalékkal. Visszamenőleges jutalékfizetés nem lehetséges. Színlelt, mögöttes szándékot tartalmazó, fiktív átruházás, vagy megállapodás megkötése szigorúan tilos. Amennyiben valamely Tag vagy az általa képviselt, illetve jutalékát számlázó vállalkozás ilyen szerződést köt, vagy abban együttműködik, az azonnali kizárást von maga után Tagság cseréje A Tagság Tagok közötti cseréje esetén az átruházásra vonatkozó szabályok érvényesek azzal a különbséggel, hogy a Tagok tagsága nem szűnik meg, mivel a két Tag egymás részére ruházza át a Tagsági jogát és a regisztrációs számához tartozó struktúráját. Az Ekagra a csere iránti kérelmet elutasíthatja. Amennyiben a csere mögöttes szándéka szponzorváltás, vagy a struktúra szerkezetének manipulálása átcsoportosítással, az azonnali kizárást von maga után Szponzorváltás Szponzorváltás kizárólag az Ekagra engedélyével lehetséges. A szponzorváltáshoz a Tagnak, írásbeli kérelme mellé csatolnia kell a struktúrájában fölötte lévő szponzorvonal 10 tagjának írásbeli hozzájárulását. Amennyiben a kérelmező Tag szponzorvonala 10 szintnél rövidebb, akkor a szponzorvonal írásbeli hozzájárulásának az Ekagra-val bezárólag kell teljesülnie. A kérelmező Tag korábbi regisztrációs száma törlődik, struktúráját a szponzorváltást megelőző szponzorvonalon a korábbi szponzor szponzora veszi át. Az Ekagra a szponzorváltás iránti kérelmet megtagadhatja, amennyiben kellő alappal feltételezhető, hogy a szponzorváltás mögöttes szándéka struktúramódosítás, vagy átcsoportosítás Struktúra elvesztése Amennyiben a Promoter (akivel az Ekagra megbízási szerződést kötött ) 6 egymást követő hónapon semmilyen terméket nem vásárol, az Ekagra rendszer reklámozási tevékenységet nem folytató Tagnak minősíti és teljes struktúráját a szponzorvonalon lévő egyel feljebb

12 lévő Promoterhez csatolja, amennyiben annak a Promoternek a struktúra törlés időpontját megelőző 6 hónapban volt vásárlása. Ennek hiányában, a következő, fenti feltételt teljesítő Promoter lesz a struktúra új tulajdonosa. A struktúra elvesztését követően a Tag új struktúrát bármikor építhet, Megbízási Szerződése nem szűnik meg, így újra szponzorrá válhat Üzleti összeférhetetlenség ( egyéb Network Marketing hálózatok ) A Tag a Megbízási Szerződés megkötése előtt köteles az Ekagra -t tájékoztatni arról, ha ő egy másik Network Marketing rendszerben működő, szintén parfümöket forgalmazó rendszer tagja, illetve olyan gazdasági társaság tagja, vagy alkalmazottja, amely más Network Marketing rendszerben működő szintén parfümöket forgalmazó rendszer tagja, vagy ha a Tag nevében jutalékot számlázó gazdasági társaság más fentiekben ismertetett paraméterekkel rendelkező network rendszer tagja. Amennyiben a Tag más, Network Marketing rendszerben működő, szintén parfümöket forgalmazó rendszer tagja kíván lenni, köteles az Ekagra előzetes írásbeli hozzájárulását beszerezni. Amennyiben a Tag a fentiekben részletezett kötelezettségét megszegi, az a Tag és a Tag nevében jutalékot számlázó gazdasági társaság részéről szerződésszegésnek minősül, és azonnali kizárást von maga után Hírdetés, reklámozás A Tagok és Promoterek csak az Ekagra által kiadott kiadványokat, és az általa létrehozott internetes eszközöket használhatják fel reklámtevékenységük végzése során. Az eszközöket nem módosíthatják, azokat a rendeltetésüktől eltérő célra nem használhatják fel. Saját anyagok készítését egyeztetni kell az Ekagra -val. Tilos a Tagnak az Ekagra által gyártott termékekkel kapcsolatban a fogyasztót megtévesztő kijelentéseket tenni, vagy a termékeket gyógyító termékeknek feltüntetni. Személyes, termékekkel kapcsolatos tapasztalatát minden Tag szabadon elmondhatja. A termékekre vagy az Ekagra rendszerre vonatkozó bármilyen sajtónyilatkozat, minden fajta (hagyományos, elektronikus, stb.) médiában tilos, illetve csak az Ekagra előzetes írásos engedélyével lehetséges. A Tag az esetleges tisztességtelen piaci magatartásának következményeit viseli Keresztvonali szponzorálás Az a Promoter, akinek tudomása van arról, hogy egy hozzá regisztrálni szándékozó személy, már az Ekagra rendszer tagja, mégis magához regisztrálja őt, sérti a rendszer közös érdekeit. Az a Szponzor, aki a keresztvonali szponzorálásban, és ezáltal fiktív regisztrációban, illetve fiktív szerződés megkötésében részt vesz, 3 havi jutalékától elesik, amennyiben az eset újra előfordul, a Promoter a rendszerből kizárásra kerül, továbbá az Ekagra a vele megkötött Megbízási Szerződést azonnali hatállyal felmondja. Az a Tag, aki korábban már csatlakozott az Ekagra rendszeréhez és új, fiktív regisztrációval illetve fiktív szerződés megkötésével más Szponzorhoz csatlakozik, kizárólag az első regisztrációs számán maradhat, a későbbi regisztráció alatt kialakult struktúráját és ahhoz tartozó jutalékát elveszíti.

13 Amennyiben valamely Tag ismételten megsérti a jelen pontban foglaltakat, az Ekagra jogosult a vele és vállalkozásával megkötött Megbízási Szerződést súlyos szerződésszegés miatt felmondani A Rendszer Működési Szabályzat megismerése, módosítása Az Ekagra Rendszer Működési Szabályzata a Tag részére az online regisztrációval egyidejűleg átadásra került. A Rendszer Működési Szabályzat módosításának jogát az Ekagra fenntartja. A módosításról a társaság a Tagokat értesíti, továbbá a módosított szabályzat a weboldalon és a Tag webirodájában elérhető, amely ezen felületeken feltüntetett időponttól kezdődően hatályos Vitarendezés, panaszkezelés Az Ekagra bármilyen esetlegesen felmerülő problémát, vitás kérdést békés úton igyekszik rendezni a Tagokkal. A Tag az Ekagra fentiekben foglalt elektronikus, vagy postai elérhetőségeire címzett levelében jelentheti be a társaság tevékenységével kapcsolatos kifogását, melyet a társaság minden esetben kivizsgál és 30 napon belül írásban értesíti a Tagot az álláspontjáról. Amennyiben a panasz békés úton történő megoldására nincs lehetőség, vagy azzal a Tag nem kíván élni, békéltető testülethez fordulhat. Az Ekagra és a szerződő felek közötti jogviták eldöntésére a felek alávetik magukat pertárgyérték függvényében a Monori járásbíróság, vagy a Fővárosi Törvényszék kizárólagos illetékességének. Jelen Rendszer Működési Szabályzat és a Megbízási Szerződés 1.számú mellékletét képezi, az adatvédelmi nyilatkozatnak és az ÁSZF-nek. A Rendszer Működési Szabályzatban nem tárgyalt kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadók. Budapest, Május 14.

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ADATOK: Név: Flavon Group Kft. Székhelye: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19., További irodái: 1043 Budapest, Tél utca 3-7. fszt. 4./3. Debreceni Törvényszék

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft.

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Hatályba lépés időpontja: 2016.01.08 1 Tartalom 1. A Szolgáltató megnevezése, telephelyei... 4 2. Ügyfélszolgálat elérhetősége...

Részletesebben

Hatályos 2015. december 18. napjától

Hatályos 2015. december 18. napjától ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásainak igénybevételéhez Hatályos 2015. december 18.

Részletesebben

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Felek megnevezése és az ÁSZF hatálya 2. A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte 3. Kiszállítás, személyes átvétel 4. Jótállás 5. A vásárlástól

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérünk, amennyiben vásárolsz, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki.

Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Általános Szerződési Feltételek A visionandshine.hu, eletedmerfoldkove.hu, csakazidodveges.hu és rajtadall.hu weboldal (továbbiakban: Webáruház, weboldal) a Vision And Shine Kft. tulajdona, az áruházat

Részletesebben

Zrínyi utcai Gyógyszertár Bt.

Zrínyi utcai Gyógyszertár Bt. Zrínyi utcai Gyógyszertár Bt. TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Jelen Működési Szabályzat (a továbbiakban: Működési Szabályzat) célja a Zrínyi utcai Gyógyszertár Gyógyszerkereskedelmi Betéti Társaság

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák a KVENTA Kft Webáruházában forgalomba hozott termékek megrendelőinek (Továbbiakban: Vásárló, természetes személy vásárló

Részletesebben

AKTIV Árpa Formula Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat

AKTIV Árpa Formula Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat Szervezeti és Működési Szabályzat A szabályzat a Tagsági Megállapodás elválaszthatatlan részét képezi. 1. A Fogyasztói Klub A Vita Optima Kft. az AKTIV Árpa Formula Fogyasztói Klub (röviden: AKTIV-Klub)

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP a) Az előfizető személyes adatai: Előfizető neve Lakóhely, tartózkodási hely/székhely Előfizetői hozzáférési pont helye Számlázási cím Pénzforgalmi számlaszám 1 Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP Természetes

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett 1095 Budapest,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Megrendelés: Írásban történik a megadott formanyomtatványon, melyet postai úton illetve e-mailben fogadunk el. A Kiadó a részére beérkező megrendelő lapot cégszerűen

Részletesebben

MOL Green Kártya típusszerződés

MOL Green Kártya típusszerződés Levelezési címe: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. Számlavezető pénzintézet: IG Bank.V. Magyarországi Fióktelepe Számlaszám: 13716-11521- Számlafogadási cím: Top Finance Kft., Szállítói folyószámlák,

Részletesebben

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei 1. Az ÁSZF hatálya 1.1. Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) célja, hogy a Zs + P Korlátolt

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet)

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Amely létrejött egyrészről: VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Név: Országos Egészségfejlesztési Intézet Székhely: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. PIR szám: 630061 Adószám: 16606416-2-43 Statisztikai

Részletesebben

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely:

Részletesebben

MOL GOLD ÉS SILVER KÁRTYA - ÁLTALÁNOS KÁRTYASZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

MOL GOLD ÉS SILVER KÁRTYA - ÁLTALÁNOS KÁRTYASZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MOL GOLD ÉS SILVER KÁRTYA - ÁLTALÁNOS KÁRTYASZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Kártyaszerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

Általános üzletszabályzat kivonat

Általános üzletszabályzat kivonat Általános üzletszabályzat kivonat a Magyar Telekom Nyrt. Nyilvánosan elérhető integrált GSM900/DCS1800/IMT-2000/UMTS mobil rádiótelefon szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Kivonat

Részletesebben

ameddig az előfizető díjfizetési kötelezettségének eleget tehet a nélkül, hogy a Szolgáltató a szerződést felmondaná 15 11.1. Az Előfizetői Szerződés

ameddig az előfizető díjfizetési kötelezettségének eleget tehet a nélkül, hogy a Szolgáltató a szerződést felmondaná 15 11.1. Az Előfizetői Szerződés K I V O N A T a WES Net Kft. hírközlési szolgáltató 2015.11.15. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Az ÁSZF letölthető az alábbi linkről: http://www.selectel.hu/doc/aszf A webáruház címe: http://www.selectel.hu, http://www.selectel.

Az ÁSZF letölthető az alábbi linkről: http://www.selectel.hu/doc/aszf A webáruház címe: http://www.selectel.hu, http://www.selectel. ÁSZF Általános szerződési feltételek Jelen dokumentum tartalmazza Szögi Balázs e.v. (Székhely: 6791 Szeged, Majális u. 7., adószám: 66341727-1-26), mint szolgáltató (továbbiakban : Szolgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató),

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató), KERESKEDELMI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a a jelen megállapodást továbbiakban: Megállapodás a Megállapodás feltételei szerint elfogadó (239/2009. (X.20.) IKIM rendeletben

Részletesebben

TÁMOGATÁSI MEGÁLLAPODÁS

TÁMOGATÁSI MEGÁLLAPODÁS TÁMOGATÁSI MEGÁLLAPODÁS Amely létrejött egyrészt, Név: Baranya Megyei Önkormányzat Székhely: 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Képviseli: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke Adószám:15724007-2-02 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1.ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) tartalmazza a Szolgáltatótól megvásárolható Szolgáltatásokkal összefüggő megrendelések

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet 1097 Budapest, Vágóhíd 35-37. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett Budapest IX.

Részletesebben

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja Az MeDáLia Design Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei és Adatvédelmi Szabályzata (az Általános Szerződési Feltételek ) 1. Az Általános Szerződési Feltételek célja 1.1

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ. Satelit Híradástechnikai Kft.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ. Satelit Híradástechnikai Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ Satelit Híradástechnikai Kft. Általános Szerződési Feltételek 2/49 1 A SZOLGÁLTATÓ ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI... 5 1.1 A SZOLGÁLTATÓ NEVE,

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 4.1. Felelősség

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 4.1. Felelősség 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Golyán Kerékpár Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemltetett honlapon! Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Bevezető és általános rendelkezések: 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazzák a Szallas.hu Kft. (3529 Miskolc, Lévay József u. 2.) (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a (továbbiakban ELADÓ) (Székhelye: 1133. Budapest,.; Adószáma: 14430589-2-41; Cégjegyzékszám: 01-09-903508) és az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLET ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLET ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS ÜZLET ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK A Gréta & Attila Piercing Betéti társaság ( Cg.: 08-06-014475, székhely : 9400 Sopron, Juharfa út 21. 2em. 11a., e-mail: wildcathungary@gmail.com, statisztikai

Részletesebben

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, utólag nem hozzáférhető, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Tartalomjegyzék I. Bevezetés II. Regisztráció III. Kosár IV. Kedvezmények, kuponok V. Megrendelés, árak VI. Fizetés VII. Szállítás,

Részletesebben

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21 35.). Előfizető:

Részletesebben

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS BESZERZÉSI FELTÉTELEK. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15.

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS BESZERZÉSI FELTÉTELEK. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15. Módosítás időpontja Módosítás készítője Módosítások összefoglalója Módosítás hatályba lépése 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK WWW.IHOVER.HU

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK WWW.IHOVER.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK WWW.IHOVER.HU Tájékoztatjuk, hogy a www.ihover.hu (ihover) webáruház továbbiakban: Webáruház/Honlap használatával Ön elfogadja a jelen Átalános Szerződási Feltételekben

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.frizurakellek.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás regisztrált

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Létrehozás dátuma: Budapest, 2008.12.09. Módosítás dátuma: 2012.02.22 Hatálybalépés

Részletesebben

CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt. Alapszabálya

CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt. Alapszabálya CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabálya Elfogadta a Pénztár Közgyűlése 2015. december 18-án Hatályos 2015. december 19-től Tartalomjegyzék I. A Pénztárra

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási feltételek

Szállítási és Vásárlási feltételek Szállítási és Vásárlási feltételek 1. Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK 1.1. A szolgáltató neve és címe Név: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

2015 Ecostudio Informatika Kft.

2015 Ecostudio Informatika Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ECOSTUDIO INFORMATIKA KFT. ÁLTAL NYÚJTOTT ECOHOSTING WEBTÁRHELY, VPS, DOMAIN REGISZTRÁCIÓS ÉS SSL TANÚSÍTVÁNY SZOLGÁLTATÁSOKHOZ (továbbiakban ÁSZF ) 1. Bevezető 1.1 Az

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek Általános Felhasználási Feltételek A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Általános Felhasználási Feltételek, avagy ÁFF) az All Info Európa Kft. (2111 Gödöllő, Isaszegi űt 106, cg:

Részletesebben

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek AUTO SECURIT Zrt. Szolgáltató székhelye 1117 Budapest, Kondorosi út 2. a. ép.. (Budafoki és Kondorosi út sarkán lévő irodaház) Telefon (06-1-555-4400) Hétfőtől - Péntekig: 7:30-17:30 óra között E-mail

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

Gazdisrandi.hu. Általános Szerződési Feltételek. Bevezetés. Szolgáltatói adatok

Gazdisrandi.hu. Általános Szerződési Feltételek. Bevezetés. Szolgáltatói adatok 1Gazdisrandi.hu ÁSZF 2015. Gazdisrandi.hu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A Gazdisrandi.hu általános szerződési feltételek szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) az ELI CONSULTING Betéti Társaság

Részletesebben

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Navalla Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság mint Szolgáltató (a továbbiakban Szolgáltató

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS A jelen bérleti szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01.

PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01. PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01. I. ÁSZF CÉLJA, BEVEZETÉS A jelen ÁSZF célja, hogy a PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ-ban (www.panarom.hu) történő vásárlásra

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház

Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház Jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Osztroluczki Istvánné Egyéni Vállalkozó (székhely: 5700 Gyula Ernyő u. 7/b., adószám:

Részletesebben

Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04)

Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04) Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04) Jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban, mint Általános Felhasználási Feltételek, vagy ÁFF) a BigCap

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatályos 2016. január 1. napjától A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) határozzák meg a Ba-ca KFt. (1171 Budapest Rákoskert sugárút 60., Cg. 01-09-878666 Fővárosi

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

MARION CARAMELLE Kft. H-1055 Budapest, Szt István krt. 15. I. 9. 2016. május 8. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

MARION CARAMELLE Kft. H-1055 Budapest, Szt István krt. 15. I. 9. 2016. május 8. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MARION CARAMELLE Kft. H-1055 Budapest, Szt István krt. 15. I. 9. 2016. május 8. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1 1. Az Általános Szerződési Feltételek célja 1.1 A jelen Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS Externet IPTV szolgáltatás igénybevételére 1. oldal

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS Externet IPTV szolgáltatás igénybevételére 1. oldal 1. oldal A jelen egyedi előfizetői szerződés ( Szerződés ), alapján a lentebb meghatározott előfizető ( Előfizető ) és szolgáltatók ( Szolgáltatók ) között előfizetői jogviszony jön létre, a lentebb meghatározott

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT

SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT Elfogadta a VITAMIN Egészségpénztár Igazgatótanácsa 35/2016. (2016.V.18.) számú határozatával 2016. május 18-án Hatályba lépés napja: 2016. június 01. Az Igazgatótanács nevében

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Bevezetés 2. A megrendelés módja 3. A kosár használata 4. Kedvezmények, kuponok 5. Megrendelés/Vásárlás 6. Fizetés 7. Szállítás

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

az Ékszershop.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

az Ékszershop.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - EKSZERSHOP.HU Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG HATÁLYOS 2014. ÁPRILIS 2-TŐL TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 3 1.1. Az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.astibababolt.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Székhely és levelezési cím: 1126 Budapest Tartsay V. u. 14.

Általános Szerződési Feltételek. Székhely és levelezési cím: 1126 Budapest Tartsay V. u. 14. Általános Szerződési Feltételek A www.unigifter.com online áruházat a UniGifter Hungary Kft. üzemelteti (továbbiakban: Szolgáltató). A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a UniGifter

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE Mágocsvíz Nonprofit KFT. 7342 Mágocs, Szabadság u. 39. Hatályba lépése: 2010. március 1. Készült: 2010. február 25. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Dual-Plus Kft. TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2011.júius 01 Utolsó módosítás: 2010. május 24 Az Ügyfélszolgálat címe: 3780 Edelény Tóth Árpád út 14. Az Ügyfélszolgálat elérhetősége:

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjesztő: Vargáné

Részletesebben

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések Verziószám: 1.0; Érvényes: 2016. február 01. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános rendelkezések 3. Az eladó adatai 4. A megvásárolható termékek köre 5. A vásárlás rendje 6. A rendelés folyamata 7.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BUDAPESTI KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZER (MOL BUBI) IGÉNYBEVÉTELÉRE A hatálybalépés dátuma: 2015. december 14. I. Bevezető rendelkezések A kerékpáros közlekedés

Részletesebben

Személyi azonosító okmány száma/cg

Személyi azonosító okmány száma/cg Egyenletes törlesztésű, zárt végű, fix kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés kárbiztosítás nélkül 1 amely létrejött egyrészről Lízingbevevő neve Készfizető kezes neve/cégneve, aki készfizető

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek KONYHA-FELSZERELES.HU ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeinket (ÁVF, Szabályzat), és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen

Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium megbízásából az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda mint Szerződő Hatóság Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 4028 Debrecen, Nyíl u. 134 Telefon/ fax: 52/541-241 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Készítés dátuma: 2006 decemder 01. Utolsó módosítás kelte: 2015 december 15. Hatályba lépés kelte: 2016 januar 1. HB

Részletesebben

Törzs4.doc bérelt vonal Készítés dátuma:. 2008.december 12. Utolsó módosítás:..2010.08.23.

Törzs4.doc bérelt vonal Készítés dátuma:. 2008.december 12. Utolsó módosítás:..2010.08.23. 1.A SZOLGÁLTATÓ ADATAI...1 1.1.A szolgáltató neve, székhelye, postacíme...1 1.2.Az általános szerződési feltételek célja, tárgyi és személyi hatálya...1 1.3.Az ÁSZF időbeli és területi hatálya...2 1.4.Tájékoztatás

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.zsibizoo.hu (Herman Richárd E.V.) webáruházban (a továbbiakban: webáruház/weboldal) forgalomba hozott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek www.bargello.hu Általános szerződési feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a. Székhely:..; Cégjegyzékszám:..; Adószám:.;

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő BESZÉDÁTVITELI ÉS TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINEK

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Ászf hatálya Szolgáltató (Léleksziget) weblapján: leleksziget.hu és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bakos és

Részletesebben