AMiX-digital Informatikai Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AMiX-digital Informatikai Kft."

Átírás

1 AMiX-digital Informatikai Kft. AMiX Kezelési Útmutató Verzió 0.3

2 AMiX-digital Informatikai Kft. 2 Tartalomjegyzék: AMiX Integrált Ügyviteli Rendszer áttekintése... 4 Partnertörzs feltöltése... 5 Raktár... 8 Terméktörzs karbantartása (21)... 8 Raktári mozgások (22) Leltár (23) Készlet korrekció (24) Logisztika Szállítói rendelés (31) Bevételezés (32) Import bevételezés (33) Vevi rendelés (34) Félretesz (35) Szállító (36) Project Managment (37) Számla (38) Sztornó (39) Listák Bizonylat listák (41) Készlet listák (42) Toplisták (43) Cikkelemzések (44) Project Managment Statisztika (45) Napi zárás (46) CRM- és Marketing listák (47)... 30

3 AMiX-digital Informatikai Kft. 3 Bizonylatok kiegyenlítése Bels zárás (49) Egyéb funkciók Jogosultságok (51) COBRA feladás (52) Munkaidbevitel (53) Munkaidstatisztika (54) Dokumentumok (55) Beállítások (56) Kedvezmények (57) Valutaárfolyamok (58) Címkenyomtatás (59) Modemközpont, FTP központ Gépi bevételezés Rendelés monitor Árazás Naplózási monitor... Hiba! A könyvjelz nem létezik. FTP központ... Hiba! A könyvjelz nem létezik. Szállítás... Hiba! A könyvjelz nem létezik. Jármtörzs Javítások Járm és javítási Statisztikák Járm- és gépbérbeadás Bérbeadási statisztikák Költségnyilvántartás Riportok... Hiba! A könyvjelz nem létezik.

4 AMiX-digital Informatikai Kft. 4 AMiX Integrált Ügyviteli Rendszer áttekintése Adatbevitel A rendszerben jellemzen négyféle módon lehet adatokat feltölteni Szöveg beviteli mez, itt bármilyen szöveget meg lehet adni, szöveg és számok megadására használható. Legördül lista, itt a listában szerepl értékek közül tudunk választani vagy a jobb egérgomb használatával új elemeket hozhatunk létre a listában. Szövegdobozok használata ez esetben is a jobb egérgomb segítségével tudunk információt felrögzíteni. Pl. Partner telefonszáma. Táblázatos formában megadott adatok esetén is a jobb egérgombot kell használni az adatok beviteléhez. Pl. Partner kapcsolattartók Keresés sorokra ugrással A programban lev listákban lehetség van egy általunk ismert tételre való ugrásra, ezt úgy tehetjük meg, ha elkezdjük begépelni a tétel nevét. A listák felett található egy vékony sárga csík, mely megmutatja, hogy a begépelés melyik oszlop tartalmára vonatkozik. Ahogy leütjük a billentyt a kijelölés azonnal ráugrik arra az els tételre, amelyik megfelel az eddig begépelt betknek. Egyéb információk A programban nem lehet véglegesen törölni se partnert, se cikke. Ha nincs szükségünk a jövben ezekre a tételekre, akkor töröltként lehet megjelölni. Ettl kezdve nem lehet velük mveleteket végezni, de a törölt elemek listájában megjelennek, ahonnan bármikor újra lehet aktiválni.

5 AMiX-digital Informatikai Kft. 5 Partnertörzs feltöltése A partnerek menüpont alatt lehet felvenni ill., módosítani a partnereket. A program egységesen kezeli a partnereket, pl. felhasználókat, vevket, beszállítókat. Különböz tulajdonságok megadásával fogjuk meghatározni, hogy melyik partner lesz esetleg vev, felhasználó stb. A Partnerek menüpontot választva megjelenik egy lista a már felvitt partnereinkrl. Itt van lehetség szréseket megadni. 1. Telephely szrése: ezt választva csak az általunk kiválasztott telephely partnerei jelennek meg a listában. 2. Besorolás szrése: ekkor csak a meghatározott besorolású partnereink jelennek meg. 3. Névre szkítés: csak azokat a partnereket jeleníti meg, akiknek az itt megadott karakterekkel kezddik a nevk. 4. Törölt partnerek: kiválasztásakor a listában megjelennek a kitörölt partnerek. 5. A Saját partnerek: kiválasztása esetén csak a saját telephelyünkhöz felvitt partnerek jelennek meg.

6 AMiX-digital Informatikai Kft. 6 Ha egy partnert kiválasztunk és ENTERT ütünk vagy a Nev -Alapadatok fülre váltunk, akkor megjelennek a Partner adatai. Partner alapadatai 2 A partnerek alapadatai 2 menüpont alatt megadható a partner tejles neve, esetleg kiegészít megnevezése. A partner alapadatai menüben külön fülek alatt beállítható a partner adatai. Kapcsolatok fül: a partner elérhetségeit jelenti, illetve lehetség van a kapcsolattartók megnevezésére is. Pénzügyi adatok fül: e menüpont alatt ki kell választani, hogy a számla kiegyenlítése átutalással vagy kp-zel történik-e, mely alapértelmezettként is megjelölhet.

7 AMiX-digital Informatikai Kft. 7 Szintén ebben a menüben kell megadni a partner bankjának nevét és számlaszámát, illetve ha a partner valamilyen gazdasági társaság, akkor ugyancsak itt adható meg a társaságra vonatkozó információk. User adatok fül: alatt van lehetség a felhasználó jelszavának megadására, illetve a jelszó megváltoztatására. Munkaid adatok fülben: a munkáltató és a munkavállaló által meghatározott munkaviszony idtartamának megadására van mód. Számla adatok fül: alatt van lehetség, hogy a partnerhez csatolt dokumentumokat megnézzük, elolvassuk. Csak olvasható adat. Szerkeszteni az Egyéb funkciók menüpontban lehet. A késbbiekben errl is szó lesz.

8 AMiX-digital Informatikai Kft. 8 Raktár Terméktörzs karbantartása (21) A Cikktörzs menüpont alatt lehetség van a meglév cikkek adatainak módosítására, ill. új cikk felvitelére. A program egységesen mindent cikként kezel, legyen az szolgáltatás vagy termék. A programból cikket törölni csak úgy tudunk, hogy az törölt cikkek listára kerül, onnan bármikor lehetségünk van újraaktiválni. A már felvitt cikkek közötti navigálás hasonlóan történik, mint a partnereknél. Itt is lehetség van a rágépelés használatára, amivel direktbe tudunk ráugrani egy adott cikkszámra.

9 AMiX-digital Informatikai Kft. 9 Egyéb szrési lehetségek. kiválasztásakor megkapjuk a Töröltnek jelölt cikkeink listáját. kiválasztásakor már csak azok a cikkek jelennek meg, melyek a raktárban vannak. Lehetség van a telephely kiválasztására, ekkor csak az adott telephelyhez felvitt cikkek jelennek meg. Cikktörzs szrése esetén csak egy meghatározott cikktörzsben lév cikkeket listázza ki a program. Megadható a raktár szrése, ebben az esetben csak az adott raktárban lév cikkeket hozza a program. Helyettesít cikk szrése itt lehetség van Joker karakterek használatára is (a * korlátlan számú karaktert helyettesít a? csak egy darab karaktert) pl. *192? ebben az esetben minden olyan cikk megjelenik a listában, aminek a cikkszámában, Bels alternatívájában, Bels helyettesítjében, a Gyártó cikkódjában vagy a Beszállító cikkódjában szerepel a 192-es szám. A cikktörzs ablak alsó felén a következ adatok jelennek meg: Aktuális cikk az, melyen kijelölés van. Megmutatja melyik cikktörzsben ill. telephelyen lett felvíve, illetve mekkora a cikk métere és mennyi az aktuális beszerzési ára.

10 AMiX-digital Informatikai Kft. 10 Ha a partner árszrnél megadunk egy partnert a gombbal, akkor megjelenik, hogy a megadott partner hány % kedvezményt kap az adott cikkárából és hogy mennyi a cikk ára. Az ablak jobb alsó részében lév táblázat megmutatja, hogy a kiválasztott cikkbl melyik telephelyen, melyik raktárában hány elérhet darab van. Ha a kiválasztott cikken ENTERT ütünk vagy a Cikkadatok fülre váltunk, akkor megjelennek a Cikknek megadható egyéb fontos tulajdonságok, jellemzk.

11 AMiX-digital Informatikai Kft. 11 A cikk kódnak (Cikkszám) egyedinek kell lennie, ezzel azonosítható a cikk. Cikktörzs a program korlátlan számú cikktörzs megadását teszi lehetvé, a cikkek könnyebb besorolása érdekében. A megnevezést egy listából lehet kiválasztani elkerülve azt, hogy mindenki más néven vegye fel ua. a cikket (Kisbet/Nagybet) Kiegészít megnevezésként megadható egy hosszabb név, elsegítve a könnyebb azonosítás lehetségét. A gyártó neve listából választható ki; jobb egérgombbal új gyártót tudunk felvinni. Gyártó cikk kód ide a gyártó cikkszámát lehet felvinni, ezekre is lehet keresni a helyettesít cikk szrésénél. Gyártó Publikus neve ezt kiválasztva, kitöltve a Bizonylatokon ezen a néven lesz a Gyártó megnevezve. Áfa besorolás kiválasztása. Besorolás kiválasztása Termék VTSZ, Szolgáltatás SZJ. Besorolási szám a termék VTSZ vagy a Szolgáltatás SZJ Száma. Alapegység, csomagolási egység megadása. Cikk besorolása fül alatt, lehetségünk van a cikket öt kategóriába sorolni. Ezt késbbiekben a Toplistáknál, lehet majd használni bevétel, forgalom adtok kimutatásakor. Címkekészít modul ezeket a cikket fogja feldolgozni. A Modemes klienseknek készül naponta egyszer egy árfrissítés. Ez a bejegyzés dönti el, hogy melyik cikk kerül bele az árfrissít file-ba.

12 AMiX-digital Informatikai Kft. 12 Raktári mozgások (22) A raktári mozgások segítségével tudunk cikkeket raktárak, ill. telephelyek között mozgatni. Minden mozgás egy új bizonylatot generál. Az ablak fels részében a már létrehozott raktári mozgások listája-, az alsó részen a kiválasztott mozgatási bizonylattal átvitt cikkek listája látható. A középen lév mezben a megjegyzésnek felvitt szöveg jelenik meg. Bizonylatok listája listában lehet kiválasztani azt a telephelyet, melynek a raktári mozgásaira kíváncsiak vagyunk. Az gomb segítségével lehet új mozgatást létrehozni. Honnan (Telephely) itt kell megadni azt a telephelyet ahonnan a cikket el fogjuk mozgatni.

13 AMiX-digital Informatikai Kft. 13 Honnan (Raktár) itt lehet kiválasztani az a raktárt, ahonnan a cikket el fogjuk mozgatni. Hova (Telephely) itt kell megadni azt a telephelyet, ahová a cikket el fogjuk mozgatni. Hova (Raktár) itt lehet kiválasztani azt a raktárt, ahová a cikket el fogjuk mozgatni. Megjegyzés rovatban adhatjuk meg a mozgatás okát vagy egyébinformációt, ami a jövben hasznos lehet a könnyebb azonosítás érdekében. A Félretett cikkek beemelése gomb segítségével a már elre félretett cikkeket egyszerre lehet beemelni. A mozgatáshoz. gomb segítségével tudunk cikkeket hozzáadni a raktári A gomb használatával végezzük el a mozgatást, ekkor lezáródik a bizonylat és továbbiakban erre a bizonylatra nem tudunk újabb cikket felrakni. Leltár (23) A leltár egy olyan mvelet, ahol a programnak megadjuk, hogy az árucikkekbl mennyit számoltunk meg. A megadott adatok alapján a program ki tud nyomtatni egy eltérés listát, amin azok az áruk szerepelnek, amelyek megszámolt mennyisége eltér a programban nyilvántartott készletétl. Raktárlista készítés fül: Az ablak fels részében láthatjuk a leltárlistát. Új leltárt az gombbal hozhatunk létre. Ki kell választani a lista felelsét, megjegyzés beírására is van lehetség.

14 AMiX-digital Informatikai Kft. 14 A gombbal tudjuk hozzáadni a cikkeket, mindegyik cikknél külön kiválasztva, hogy melyik raktárban található. Ha felvittünk egy cikket a gombbal ki tudjuk nyomtatni a leltárívet. A gombbal a lista átkerül a második fülbe, azaz a raktárlista rögzítésébe. Ebben a fülben megadjuk, hogy hány db-ot találtunk a leltározás során. A lezárás gombbal ez a lista a különbséglista fülbe kerül át, ahol a program összehasonlítja az általunk számolt cikk darabszámát a programban vezetett darabszámmal. Azokról a cikkekrl, melyek hibásak készíthetünk egy különbséglistát a gombbal. Ha elfogadjuk a listát, akkor az gombra kattintva kiválaszthatjuk azokat a leltárokat, melyeket szeretnénk szerepeltetni a bizonylaton. Ha rákattintunk a leltár lezárására, akkor kerül be a rendszerbe a leltározás. Amennyiben vannak hibás tételek a listában, abban az esetben a hibás cikkekrl egy új leltárt nyitunk, mely újra az els fülben jelenik meg. Innentl a folyamat újra kezddik, de csak a hibás tételekre vonatkozóan.

15 AMiX-digital Informatikai Kft. 15 Készletkorrekció (24) A készletkorrekciót abban az esetben kell használni, ha a raktárkészleten valamilyen különleges, bizonylatokkal nem módosítható ok miatt kell változtatni. A készletkorrekció lehet pozitív vagy negatív, amely készletnövekedést vagy csökkenést jelent. A korrekció adatai fülben adhatjuk meg, hogy melyik telephely melyik raktárában szeretnénk a korrekciót végrehajtani. Kiválaszthatjuk a korrekció okát, illetve a jobb egérgomb lenyomásával új korrekciós okot is megadhatunk. A korrekció lezárása a felvitt cikkeknél a megadott darabszámmal növeli vagy csökkenti a kiválasztott raktár készletét. Egyszerre negatív és pozitív irányba nem lehet korrigálni, ezt csak kett bizonylattal lehetséges.

16 AMiX-digital Informatikai Kft. 16

17 AMiX-digital Informatikai Kft. 17 Logisztika Szállítói rendelés (31) Az ablak fels részében láthatjuk a szállítói rendelések listáját. Új rendelést az gombbal vihetünk fel. Az új visszarendelés arra szolgál, hogy az elzekben megrendelt cikket visszacsináljuk, ill. visszarendeljük. Cikket hozzáadni a gombbal tudunk. Bevételezés (32) Egy bizonylaton új készlet felvitelére szolgál e menüpont. Az gombra ráklikkelve, a bevételezés adatai ablak jelenik meg. Meg kell adnunk az elzménybizonylat típusát, mely számla vagy szállító lehet, és annak számát. Ki kell választanunk a teljesítmény, ill. a fizetés dátumát. A gombbal tudunk új cikket bevételezni. Bevételezni csak akkor lehet, ha elzekben megtörtént az új cikk felvitele a cikklistába! Tehát, a cikk hozzáadása gombra kattintva, eljön a cikktötzs ablaka, melybl kiválaszthatjuk a bevételezésre kerül cikkeket. Ha kijelöltük az aktuális cikket és kétszer rákattintunk (kattintás helyett használhatjuk a cikk hozzáadása gombot is), akkor a cikkadatok megadása ablak jelenik meg. Ebben meg kell adni, hogy hány db-ot bevételezünk, mennyi a bruttó, ill. nettó beszerzési ára a cikknek. Itt szerepelhetnek már értékek, ezek a cikkfelvitelkor beírt cikkadatok értékeit mutatják. Az árszorzó, ill. a besz. kedvezmény értéke is beállítható. Majd az gombbal aktiválhatjuk a módosításokat. Ha a számlán nincs több cikk, amit bevételezni kellene, akkor a

18 AMiX-digital Informatikai Kft. 18 gombbal visszatérünk az áru bevételezés ablakra. Ha esetleg mégis módosítani vagy törölni kellene egy cikket, akkor a ill. gombbal mindez megtehet. Ha befejeztük a gombra kattintva ki tudunk lépni az ablakból. Az ablak fels részében látunk két ikont, amiket be lehet pipálni. Az egyik Csak saját: ha be van pipálva, akkor csak azokat a bizonylatokat láthatjuk, amelyeket a felhasználó hozott létre. A másik: Csak nyitott: ha be van pipálva, akkor csak azokat a bizonylatokat láthatjuk, amelyeknek a státusza nyitott. A bizonylatok telephelye azt mutatja meg, hogy a bizonylat melyik telephelyen lett kiállítva. Alapért. megrendel: annak a megrendelnek neve jelenik meg, aki a fejlécben be van állítva. Ha módosítani szeretnék egy cikknél a megrendelt, akkor erre a cikk hozzáadásánál van rá lehetségünk. Az ablak közepén három gyorsbillentyt találunk, Ctrl+F1: a cikkrl kaphatunk információt. Ctrl+F2: arról a bizonylatról kapunk információt, amely ki van jelölve. Ctrl+F3: rákattintva megjelenik egy kisablak a partner adataival. Árak összesen: ha be van pipálva, akkor a megnyitott bizonylaton szerepl cikkek árát összegzi. Tehát, ha egy cikkbl 4 db-ot bevételeztünk, akkor a 4 db cikk árát összeadja és a bizonylaton azt jeleníti meg. Beszerzési cikk: ha be van pipálva, akkor a cikkszám helyett a bevételezéskor megadott beszerzési cikkszámot mutatja meg. Kiskerár számítás: Milyen típusú kiskerár számítást választ? - kérdés jelenik meg.

19 AMiX-digital Informatikai Kft. 19 Aktuálisét cikkét vagy az Összes cikkét számolja-e a rendszer. Ha ráklikkelünk az egyik gombra, a program automatikusan kiszámítja. Cikk költségek: Költséget lehet rátenni, amivel terheljük a bevételezést. Háromféle költség van: darabköltség, darabszorzó és összköltség. Darabköltség: a cikkek beszerzési árát megterhelem a darabköltséggel, amit úgy számolok ki, hogy a beszerzési árhoz hozzáadom a darabköltséget. Darabszorzó: úgy számolom ki, hogy a cikk beszerzési árát megszorzozzuk a darabszorzóval. Összköltség: Az adott cikk beszerzési ára az összköltség akkora hányadával terheldik, mint amekkora részt az adott cikk összes darabbal felszorzott beszerzési ára képvisel a bizonylat végösszegébl. Példa: összköltség: 40Ft (100) 1db*100Ft -> 100/400 -> 110Ft (300) 2db*150Ft -> 300/400 -> 180Ft Σ 400Ft

20 AMiX-digital Informatikai Kft. 20 Import bevételezés (33) A Bevételezés és az Import bevételezés annyiban különbözik egymástól, hogy import estén valutában kell megadni az árakat bevételezés esetén Ft-ban. Ablakban megjelen információk jelentése Fels lista az eddig elkészült Bevételezési bizonylatok listája. Alsó lista a kijelölt bevételezéssel beemel cikkek listáját tartalmazza. Az gombbal tudunk új bevételezet készíteni. Az gombbal tudunk új visszárut készíteni. A Új bevételezés / Új visszáru készítése Visszáruzni csak olyan számlákat tudunk, melyek be vannak vételezve. A sztornó és a visszáru között az a különbség, hogy sztornózni csak egész számlát tudunk, míg a visszáruzásnál a számla egy-egy tételét is kijelölhetjük és azt jóváírhatjuk.

21 AMiX-digital Informatikai Kft. 21 A Szállító partner neve mellet lév gombbal ki kell választani azt a partnert, akitl a termékeket megvásároltuk. Hova telephelynél a listából kiválasztjuk azt a telephelyünket, ahova a bevételezést készítjük. Majd megadjuk a Raktárt. Számlaszámnál lehet megadni a számla számát, ami alapján a bevételezést elvégezzük. A gombbal tudjuk a cikkeket beemelni a bizonylatra. A nem tudunk az adatokat módosítani. gombbal tudjuk lezárni a bevételezést. A lezárás után már

22 AMiX-digital Informatikai Kft. 22 Vevi rendelés (34) Az ablak fels részében a vevi rendelés listáját láthatjuk. Új rendelést az gombbal vihetünk fel. Az ablak középs felében azok a cikkek jelennek meg, melyet a rendelésnél félreraktunk. Vevi rendelés adatai: Kiválasztjuk a telephelyet, a vev partner nevét, azt hogy melyik raktárban raktuk félre a cikket. Kiválasztható az is, hogy mikorra várható a szállítás. Lehetség van arra is, hogy a cikkeket cikkszámmal nyomtassuk, a kis négyzet bepipálásával. Kiírja a végösszeget is. Ha bepipáljuk az összeszedi lista nyomtatását, akkor arra van lehetség, hogy nevek szerint listázza kinek, mire van szüksége. Minden cikk utánrendel: ha ezt kipipáljuk, akkor mindenképp annyit fog rendelni Félretesz (35) Az ablak fels részében maga a lista látható. Vevpartnerre a gombbal tudunk szrni. Lehetség van státuszra és besorolásra szrni. Ha bepipáljuk a nyomtatás tagolása gombot, akkor kiválaszthatjuk, hogy partner-, vagy beszállító szerint nyomtasson. Középen a cikkek listáját láthatjuk, amibl ki tudjuk választani, hogy melyik cikkbl szeretnénk választani. Ha kiválasztottunk egy cikket és 2 szer ráklikkeltünk, akkor feljön a cikkadatok ablak, ahol kiválaszthatjuk, hogy hány dbra van szükségünk. Mennyi a bruttó és nettó ára, mennyi a kedvezmény. Érvényesség: azt jelenti, hogy mindig szeretnénk a cikket félretenni. Az ablak alsó részében azon cikk adatait láthatjuk, amelyik épp ki van jelölve.

23 AMiX-digital Informatikai Kft. 23 Szállító (36) A szállítóbizonylat, az áru kiszállítására szolgáló bizonylat, mely a készletet csökkenti. A kiállítás menete: F5 Új szállító kiválasztása, A bizonylat kitöltésekor kiválasztandó: - melyik telephelyrl, - melyik raktárba történik a szállítás, - vev partner neve és címe, - fizetés pénztára, - teljesítés dátuma. - a szállítás módja Be kell állítani a teljesítés dátumát. A bizonylaton szerepelnek az aktuális cikkek is. Project Managment (37) - Munka: ebben a menüben nyomon követhetjük a munkákat. Azt, hogy mi a munka sorszáma, neve, ki a munka vezetje, mi volt a munka befejezésének határideje, ill. mi a jelenlegi státusza. Az ablak alsó részében tudunk egy új munkát felvinni, adatait megadni. - Humán ráfordítás: itt megnézhetjük ki dolgozott azon a munkán, mennyi órabérrel és mennyi haszonnal. Nemcsak egyéni, hanem csapatmunkát is be lehet jegyezni. - Anyagráfordítás: az esetleges anyagráfordítások listája szerepel ebben az ablakban.

24 AMiX-digital Informatikai Kft. 24 Számla (38) Számla / Szállító készítése A Számla készítésekor lehetség van már elkészített szállító, Félretett cikk, Vevi rendelés beemelésére. A Vev partner neve mellet lév gombbal ki kell választani a vevt. Honnan telephelynél a listából kiválasztjuk azt a telephelyünket, ahonnan a kiírjuk a cikkeket. Majd kiválasztjuk a Raktárt. Meghatározzuk a fizetés módját. Megadjuk a Teljesítés és a Fizetés dátumát. Ha különbözik, akkor megadhatjuk a Szállítási címet. A gombbal tudunk cikkeket beemelni a bizonylatra.

25 AMiX-digital Informatikai Kft. 25 A gombbal tudjuk lezárni a Számlát. Lezárás után már nem tudunk adatokat módosítani. A Számlát egyszer lehet Eredeti -be nyomtatni, minden ezután kinyomtatott példány már másolat lesz. A nyomtatott számla minden tekintetben megfelel a január elsejétl hatályos PM rendeletnek. Sztornó (39) Stornó bizonylatok készítése Lehetség van Szállítók, Számlák, Bevételezések, Import Bevételezések stornózására. Stornózni csak egész számlát tudunk. Nincs lehetség a számla egyes tételeinek jóváírására. Az ablak fels sorában lév fülek segítségével tudjuk meghatározni, hogy melyik bizonylat típusok közül szeretnénk Stornózni. Ezután a fenti lista megmutatja

26 AMiX-digital Informatikai Kft. 26 bizonylatok listáját. Ebbl kiválasztva egyet, az alsó részben megjelennek a bizonylaton lév cikkek. Gomb segítségével lehet az aktuális bizonylatot Stornózni. Listák Bizonylat listák (41) E menüpontban szrések segítségével információt kérhetünk le bevételezésekre, szállítókra, számlákra. Szrésünk feltétele lehet: kitl-kinek, honnan-hová, melyik idszakra vonatkozik. Készlet listák (42) A Készlet listák menüpont alatt tudunk listákat készíteni, különböz listázási feltételek (Szempontok) szerint csoportokba szedve.

27 AMiX-digital Informatikai Kft. 27 Telephely kiválasztása, Cikkcsoport szrés, Cikk kategóriaszrés, Cikk alkategória szrés, Cikk alkategória 2 szrés, Cikk alkategória 3 szrés, Gyártóra szrés, Raktárra szrés, Cikktörzs szrés, ezek megfelel beállításával tudjuk szkíteni, pontosítani a listát. Az ablak alsó részében lév lista felett található füleken váltogatva tudjuk lekérni az aktuális raktárkészletet, azokat a cikkeket, amik a beállított minimál készlet alatt vannak, azokat a cikkeket, amik aktuálisan negatív készlettel vannak nyilvántartva. Cikkfogyás és készletlista A fent megadott két dátum között tudunk listát készíteni azokról a cikkekrl, amik eladásra kerültek. Mindezeket összesítve láthatjuk a Fogyás oszlopban.

28 AMiX-digital Informatikai Kft. 28 Toplisták (43) A Toplisták menüpont alatt tudunk számításokat, kimutatásokat készíteni egy adott idszaka. A kimutatás összesíthet forgalom, eredmény, Cikk forgalom, Cikk eredmény szerint. Idszak eleje, Idszak vége itt lehet megadni azt az idintervallumot, amire a számítást elvégezzük. Telephely kiválasztása, Cikkcsoport szrés, Cikk kategóriaszrés, Cikk alkategória szrés, Cikk alkategória 2 szrés, Cikk alkategória 3 szrés, Gyártóra szrés, Raktárra szrés, Cikktörzs szrés, ezek megfelel beállításával tudjuk szkíteni, pontosítani a feltételt, mely szerint az AMiX kiszámítja, megjeleníti a feltétel szerinti listát.

29 AMiX-digital Informatikai Kft. 29 Forgalmi összesítés fül Itt az elzekben már ismertetett szrfeltételeken túl az adott partner összforgalmát, és ennek az összegnek a haszon tartalmát kérhetjük le. Ugyancsak lehetség van arra, hogy csak a szállító (leveleket), csak a számlákat vagy akár mindkét típusú bizonylatokat vegyük figyelembe a számításnál. St arra is van lehetség, hogy a Gyártóra szrés -nél egy kiválasztott gyártójú cikkek legyenek csak tekintetbe véve. Cikkelemzések (44) E menüpont alatt a rendszer követni tudja egy adott cikk mozgását, számon tartja, hogy milyen viszonyok keletkeztek, illetve egy bizonyos cikkre milyen bevételek történtek. Project Managment Statisztika (45) A rendszer segítségével kezelhetünk több futó projectet, amire a ráfordított munkaórát, a felhasznált anyagokat, bevételeket tudjuk rögzíteni és utána kimutatásokat készíthetünk a project eredményességérl.

30 AMiX-digital Informatikai Kft. 30 Napi zárás (46) E menüpontban lehetség van arra, hogy a nap végén a számlákat (akár különbontva kp-es, illetve átutalásos számlákra) összesítsük. CRM- és Marketing listák (47) Ez egy vevi kapcsolattartó modul. Marketing célú információkat kaphatunk a partnerekrl, egyéni szrések beállításával. Pl.: beállíthatjuk a telephelyeket, feltüntethetjük a kapcsolattartókat, azok adatait, elérhetségeit. Ugyanitt vihetjük fel jármvekkel és gépekkel kapcsolatos adatokat is.

31 AMiX-digital Informatikai Kft. 31 Bizonylatok kiegyenlítése Ebben a menüpontban a felhasználónak lehetsége van arra, hogy a számlákat nyomonkövesse, illetve kiegyenlítse. Egy adott idszak beállításával a keresett számla vagy számlák gyorsabban és egyszerbben megtalálhatók. A program külön fül alatt tartja nyilván a kp-es és az átutalandó számlákat. Ha egy számlát a vev kiegyenlített, akkor a felhasználó a megfelel fülben, az adott számla összegére állva, a kiegyenlítés gomb megnyomásával tudja a bizonylatot kiegyenlíteni.

32 AMiX-digital Informatikai Kft. 32 Bels zárás (49) Végs soron nagyon hasonló a napi zárásra. E menü abban különbözik a napi zárástól, hogy nemcsak a számlákat öszegzi, hanem a kasszát is. A gombbal eljön egy ablak, melyben megadhatjuk az általunk kiszámolt záróöszeget, melyet össze tudunk vetni a gép által kiszámolt összeggel. St az eredmény kiírásakor kilistázza az aznapi bizonylatokat.

33 AMiX-digital Informatikai Kft. 33 Egyéb funkciók Jogosultságok (51) A menüpontban három fül található. - Az els fülben felhasználói csoportokat hozunk létre, méghozzá úgy, hogy ezen belül kategorizálni tudjuk a felhasználói csoportokat, az egyes csoportok tagjait, illetve fel tudjuk tüntetni az összes felhasználót is. A felvinni. gomb segítségével tudunk egy új felhasználói csoport kategóriát A gomb segítségével az elzleg kiválasztott (a módosítandó csoportnévre 1-szer ráklikkelünk) csoportnevet átírni, módosítani tudjuk. A gomb segítségével lehetség van a kiválasztott csoport törlése. - A második fülben -jogosultságcsoportok-, a csoportok jogosultságait állíthatjuk be. Ez a beállítás lehet általános vagy cikktörzs szerinti. Lehetség van arra, hogy egy tetszleges telephelynek, tetszleges cikktörzséhez jogosultságokat állítsunk be. Egy csoportnak minden tagja ugyanolyan jogokkal rendelkezik az általános beállítás szerint. - A harmadik fülben jogosultsághozzárendelés- nyilvántarthatjuk, hogy hány felhasználói csoport van, azoknak mire van jogosultságuk, illetve hogy egy-egy csoportnak ki a tagja.

34 AMiX-digital Informatikai Kft. 34 COBRA feladás (52) A COBRA egy pénzügyi rendszer, mely felé az AMiX program biztosítja az adatátadást. Munkaidbevitel (53) A program lehetséget ad a felhasználó munkaidejének nyilvántartására is. Többféle módon tudja kezelni. A felhasználó azonosítójának, illetve jelszavának beírásával a program nyilvántartja, hogy épp bejelentkezni vagy kijelentkezni kíván-e. Kiválasztható az is, hogy kilépéskor magán vagy hivatalos ügyben távozik-e. Munkaidstatisztika (54) Végigkövethet a cég egy-egy dolgozójának munkával töltött ideje. Ki kell választani a partner nevét, azt az idszakot, melyre kíváncsiak vagyunk. A program automatikusan kiszámolja a munkanapok, szabadnapok, betegnapok számát.

35 AMiX-digital Informatikai Kft. 35 Dokumentumok (55) Az elzekben röviden már volt szó a dokumentumokról. Dokumentumot szerkeszteni ebben a menüpontban tudunk. A dokumentumkezel felhasználható programon belüli levelezésre is. Az gomb megnyomása után a levél írásához, küldéséhez szükséges adatokat kell kitölteni. A gomb megnyomásával a programból 2 klikkeléssel választható ki a címzett vagy akár több címzett is. Ha egy címzettet törölni szeretnénk, az adott név kijelölése után a gombbal tehetjük meg. A dokumentumhoz fájlt, illetve képet is csatolhatunk, mindez a, gombok megnyomásával lehetséges.

36 AMiX-digital Informatikai Kft. 36 Ha dokumentumot szeretnénk a partnerhez csatolni, azt az megnyomásával tehetjük meg. gomb Beállítások (56) Kedvezmények (57) Valutaárfolyamok (58) E menüpont alatt a rendszer nyilvántartja, a valuták árfolyamát, illetve ez alapján dolgozik, számol velük. Ennek a menünek a bérlésnél, ill. az import bevételezésnél van fontos szerepe.

37 AMiX-digital Informatikai Kft. 37 Címkenyomtatás (59) Egyfajta vonalkód rendszer beállítás. Gyakorlatilag egy vonalkódot rendel a program minden cikkhez. Modemközpont, FTP központ Az AMiX rendszer képes modemen, interneten keresztül rendeléseket fogadni. E funkciókat az FTP host és a modem központ valósítja meg.

38 AMiX-digital Informatikai Kft. 38 Gépi bevételezés Gépi bevételezés során a program küls állományokat dolgoz fel. Els lépésként be kell állítani, hogy milyen típusú az állomány. Be kell állítani a beszállító partnert is. A cikkfelvitelnél a cikkszám kezdete arra szolgál, hogy ha nincs azonosítója a küls állományból bevételezni kívánt cikknek, akkor WE kezdet és *U vég azonosítóval látja el a program, ha a típusa Unix. Ha be van pipálva a forrás törlése gépi bevét után, akkor a bevételezés végén automatikusan feljön egy ablak, rákérdezve arra, hogy valóban akarjuk e törölni a forrást. Azt is ki kell választani, hogy melyik raktárba történik a bevételezés. A gombra kattintva kiválaszthatom, hogy melyik állományt szeretném bevételezni. A bevételezés indítása gombbal elkezddik a cikkek felvitele.

39 AMiX-digital Informatikai Kft. 39 A bevételezés végén az ablak alsó részében üzenetet láthatunk arról, hogy sikerült e a bevételezés, ha igen, milyen azonosítóval látta el a program. Abban az esetben ha nem sikerült, akkor az alábbi hibaüzenetet kapjuk: Ez azt jelenti, hogy valószínleg megsérült a küls állomány vagy valami baj van vele.

40 AMiX-digital Informatikai Kft. 40 Rendelés monitor Ez a menüpont a rendelés teljes folyamatát végigköveti. A bejegyzések automatikusan jönnek létre, amikor a felhasználó a vevi rendelést lezárja. Az adatbázisban nyomon követheti a partner a rendelés folyamatát, illetve jelenlegi állapotát. Árazás Jármtörzs Egy-egy telephely jármveinek nyilvántartására szolgál ez az ablak. A jármlistában láthatjuk a gépszámot, a járm típusát, modelljét és a gép tulajdonosát. Új jármvet az gombbal tudunk felvinni; lenyomásával feljön egy ablak, -ami egyben az alapadatok fül-, ebbe kell beírni az adatokat. Alapadatok: Mint említettem már, az alapadatok fülben azok az adatok találhatók, melyek a gépekre, jármvekre vonatkoznak; itt módosításokra is van lehetség. Tulajdonosi adatok: Itt igazából a gép életútját tudjuk nyomon követni. Nyilvántartja, hogy kik voltak a tulajdonosok, idszakra bontva. Az ablak alsó felében tudunk módosítani, ill. jobb egérgombbal felvinni új adatokat. - Értékesítési adatok: Mi volt az értékesítés dátuma, az eladási ára, ill. a garancia-lejártának ideje. A program kiszámítja, hogy mennyi a nyilvántartási értéke, ami úgy jön ki, hogy a beszerzési értékhez hozzáadja a tartozékok és az üzembehelyezés összegét. Finaszírozási adatok:

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

Gyári alkatrészek rendelése modul

Gyári alkatrészek rendelése modul Gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek rendelése modul

Nem gyári alkatrészek rendelése modul Nem gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani.

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani. Telepítés A programot a letöltött telepítőprogrammal lehet telepíteni. A telepítést a mappában lévő setup.exe fájlra kattintva lehet elindítani. A telepítő a meglévő QGSM7 szoftver adatbázisát törli. Ezután

Részletesebben

Alkatrészböngésző modul

Alkatrészböngésző modul Alkatrészböngésző modul 1. Bevezetés... 2 2. Képernyő elemei... 2 2.1. Gyári cikktörzs és Nem gyári cikktörzs... 2 2.2. Készletek... 2 2.3. Árak... 3 2.4. Adatok... 3 2.5. Cikkszámkövetési lánc... 4 2.6.

Részletesebben

Felhasználói leírás: STAHL Ex-Tool v1.0 rev101-2 -

Felhasználói leírás: STAHL Ex-Tool v1.0 rev101-2 - Felhasználói leírás: STAHL Ex-Tool v1.0 rev101-1 - Kezelési útmutató Tartalomjegyzék: Kezelési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 1 Szoftver feladata:... 2 Szoftver telepítése:... 2 Els használat:... 3

Részletesebben

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 Dátum: 2013.06.07 Oldalszám: 1 / 17 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2012.06.20 Teljes I. kiadás 2 2013.06.07 Teljes

Részletesebben

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS...

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS... 1. FŐMENÜ...2 2. BEVÉTELEZÉS...2 2.1. ÚJ BEVÉTELEZÉS...2 2.2. BEVÉTEK LISTÁJA...3 3. SZÁLLÍTÓLEVÉL...3 3.1. ÚJ SZÁLLÍTÓ (ÚJ SZÁLLÍTÓLEVÉL)...3 3.2. SZÁLLÍTÓK LISTÁJA (SZÁLLÍTÓLEVELEK LISTÁJA)...4 4. SZÁMLA...4

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

Általános Integrált Rendszer

Általános Integrált Rendszer Kiskereskedelmi számlázó rendszer (AIR_KISKER_SZLA) segédlet Számlázó program azonosítója: 3.0 Dokumentum verzió száma: 3.0 Készült: 2016.09.06 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék:... 2 1 Bevezetés... 3 2

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Folyószámlakezelés... 2 1.2. Általános kimenő számlázás... 4 1.3. Pénztár... 6 1.4. Bank import... 7 2. SZERVIZ... 7 2.1. Munkalap...

Részletesebben

Általános kimenő számlázás modul

Általános kimenő számlázás modul Általános kimenő számlázás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Az Általános kimenő számlázás ablak menüpontjai... 3 2.1. Előjegyzés... 3 2.2. Szűrés... 5 2.3. Korábbi számla generálás... 5 2.4. Helyesbítés...

Részletesebben

Leltárív karbantartás modul

Leltárív karbantartás modul Leltárív karbantartás modul 1. Bevezetés... 2 2. Manuális rögzítés - Leltárív segítségével... 2 3. A leltár gépen történő rögzítése... 4 3.1. Alkatrészek egyenként történő berögzítése... 6 o Alkatrészek

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV AZ NHKV ÁTMENETI BÉRSZÁMLÁZÓ KÖZSZOLGÁLTATÓI FELÜLETHEZ 1 / 10 TARTALOMJEGYZÉK 1 Dokumentum célja... 3 2 A program célja... 3 3 Belépés... 3 4 Kezdőképernyő... 4 5 Partner táblázat...

Részletesebben

A PC Connect számlázó program kezelése.

A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett számlázó program. A számlázót az asztalon található PC Connect számlázó ikonnal

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

Számla /ALT-S/ COMMADE SOFTWARE KFT. 7623 PÉCS, TOMPA MIHÁLY U. 31.

Számla /ALT-S/ COMMADE SOFTWARE KFT. 7623 PÉCS, TOMPA MIHÁLY U. 31. Számla /ALT-S/ A kimenő és a beérkező számlák készítését támogató menü. Első öt pontja a kimenő számlákra, a következő négy a bejövő számlákra vonatkozik. A könyvelés feladással foglalkozó három menüpont

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. ÁFA bevallás... 2 1.2. Átutalási csomag karbantartó... 3 1.3. Általános kimenő számlázás... 4 1.4. Folyószámlakezelés... 5 1.5.

Részletesebben

ElektrO-ParT elektronikai alkatrész nyilvántartó program leírás.

ElektrO-ParT elektronikai alkatrész nyilvántartó program leírás. ElektrO-ParT elektronikai alkatrész nyilvántartó program leírás. 1. ábra A program, indítás után az 1. ábra szerint fog megjelenni. Ebben az ablakban tudunk új alkatrészt felvinni vagy meglévőt módosítani.

Részletesebben

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át:

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át: 1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban 1.1 Bizonylat ellenőrzés és automatikus kontírozás A 2014 évi számviteli változások miatt a Készlet programban is szükségessé válik a kontírozás,

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Az Intrastat modul használata

Az Intrastat modul használata Az Intrastat modul használata Beállítások A Beállítások / Rendszer beállítások Általános fülön a Szerződés alapján történő áru kezelése és működése választóval tudjuk meghatározni, hogy az intrastat adatlekérést

Részletesebben

Ügyfélforgalom számlálás modul

Ügyfélforgalom számlálás modul Ügyfélforgalom számlálás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. BEÁLLÍTÁSOK... 4 2.1. Új Kérdőív létrehozása... 4 o Kérdéstípusok és a hozzájuk tartozó lehetséges válaszok hozzárendelése... 4 Új Kérdéstípus felvitele...

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők.

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Bizonylatok felvitele Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Fej Gazdasági esemény Kezdjük el begépelni a

Részletesebben

Az Éves adóbevallás 2005 modul ismertetése

Az Éves adóbevallás 2005 modul ismertetése Az Éves adóbevallás 2005 modul ismertetése A program a setup lefutása után -ha bejelöltük-, magától elindul. A következkben az indítás a startmenübl, vagy a telepít által létrehozott asztal ikonról indítható:

Részletesebben

GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer

GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer Könnyű kezelhetőség, átláthatóság jellemzi a GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszert. Nem igényel különös képzettséget a számla elkészítéséhez.

Részletesebben

VEGA ÚJ FUNKCIÓK. 1 Karton áthelyezés a Vegában. 1.1 Követelmények, megszorítások. VEGA v2.0.1.1085-1 - LeloSoft Kft.

VEGA ÚJ FUNKCIÓK. 1 Karton áthelyezés a Vegában. 1.1 Követelmények, megszorítások. VEGA v2.0.1.1085-1 - LeloSoft Kft. VEGA v2.0.1.1085-1 - LeloSoft Kft. VEGA ÚJ FUNKCIÓK 1 Karton áthelyezés a Vegában A karton áthelyezés azt jelenti, hogy a Vegában lévő eszközt vagy anyag karton mennyiséget másik tárolóhelyre helyezünk

Részletesebben

Számlázás kezelési leírás

Számlázás kezelési leírás PENTRO KFT. Adószám:13233712-2-14 Számlázás kezelési leírás Név: Számlázás Verzió: 014.010.001 Általános ismertetés A programot Windows programkörnyezetben lehet kezelni. A legfontosabb alapelvek a következők:

Részletesebben

Hírlevél. 2010. április. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2010. II. negyedév

Hírlevél. 2010. április. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2010. II. negyedév Hírlevél Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2010. II. negyedév 2010. április Tartalom Elektronikus bank Határidős kötelezettségek lista változásai... 3 Bankbizonylatok

Részletesebben

Leltár, leltárazás. Készlet leltár, leltárazás

Leltár, leltárazás.   Készlet leltár, leltárazás Készlet leltár, leltárazás A készlet leltárazás a Készletnyilvántartó modulban (RAKTAX) érhető el. A RAKTAX modul önnállóan és a RAXLA modulhoz kapcsolódva is elérhető. A leltárazás folyamata többféleképpen

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Tárgyi eszköz... 2 1.2. Főkönyv... 3 2. SZERVIZ... 8 2.1. Munkalap... 8 3. ALKATRÉSZKERESKEDELEM... 10 3.1. Vevői alkatrész rendelés/alkatrész

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8 Értesítő modul 1. Bevezetés... 2 2. Általános kimenő számla előleg kibocsátása... 2 3. Stornózás... 8 1 1. Bevezetés 1. ábra Az Értesítő modul az Előleg bekérő értesítők központi kibocsátó helye. Ez a

Részletesebben

BarAck.Net. Internetes csomagkezel. Felhasználói kézikönyv V 1.0. (2011. július 20.)

BarAck.Net. Internetes csomagkezel. Felhasználói kézikönyv V 1.0. (2011. július 20.) BarAck.Net Internetes csomagkezel Felhasználói kézikönyv V 1.0 (2011. július 20.) Tartalomjegyzék 1 Áttekintés...2 1.1 Célkitzés...2 1.2 A program felépítése...2 2 Futtatási környezet, telepítési információk...3

Részletesebben

Feladat kezelő modul

Feladat kezelő modul Feladat kezelő modul 1. Bevezetés... 2 2. Folyamat... 3 2.1. Feladatok küldése... 3 o Általános feladat küldése... 3 o Egy vagy több partneres CRM feladat küldése... 9 2.1. Feladatok megjelenése... 13

Részletesebben

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul Megváltozott az ÁFA típushoz kapcsolható ABEV összerendelés lehetősége. A megelőző verziókban nem lehetett külön megadni a fizetendő/igényelhető irányt az összerndelés

Részletesebben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/11 Tartalomjegyzék 1. Telepközi mozgások áttekintés...3 2. Telepközi

Részletesebben

1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban

1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban 1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban Bizonylat pénzügyi ellenőrzése és kontírozása A Pénzügy modulban történő kontírozást megelőzően a Tárgyi eszköz

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához www.dimenzio-kft.hu Tartalomjegyzék 1. A dimsql.ini fájl beállítása... 3 2. Védelmi kódok megadása... 4

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó modulokat érintő változásokról

Részletesebben

ArtVisual saldoxpress 2008 Számlázó program általános számlázási leírás. Utolsó módosítás: 2014.08.30.

ArtVisual saldoxpress 2008 Számlázó program általános számlázási leírás. Utolsó módosítás: 2014.08.30. ArtVisual saldoxpress 2008 Számlázó program általános számlázási leírás Utolsó módosítás: 2014.08.30. 2. oldal Tartalomjegyzék 1. Számlázás...3 1.1. Dokumentum típusok...3 1.2. Dokumentum készítés...4

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Navision modulok Szállítók és beszerzés Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Ez a rész a beszerzési folyamatokat támogatja. Szállítókról tárolt

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ VÉRADÁS IDŐPONT SZERKESZTŐ (verzió: 1.2) 2013. április 1. Tartalomjegyzék 1. Telepítés és indítás... 3 2. Frissítés... 3 3. Beállítás... 4 4. Felület... 4 5. Véradó helyszínek...

Részletesebben

Belépés Budapest, Ady Endre utca

Belépés Budapest, Ady Endre utca MultiSchool3 Szülő modul felhasználói útmutató A modul a szülők számára készült, használatával az alábbiakra van lehetőség: 1) Gyermek alapadatainak megtekintése 2) Gyermek korábbi tranzakcióinak megtekintése,

Részletesebben

BXWH91 Kezelési leírása. v2014.10.20

BXWH91 Kezelési leírása. v2014.10.20 BXWH91 Kezelési leírása v2014.10.20 Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés, kijelentkezés... 3 3 Árubeérkezés megadott szállítói megrendelés(-ek) alapján... 4 4 Árubeérkezés a nyitott szállítói megrendelések

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

Intralog 2. v2.4.4 Leltározás. IntraLOG Rendszerház Kft. 2009. szeptember 17.

Intralog 2. v2.4.4 Leltározás. IntraLOG Rendszerház Kft. 2009. szeptember 17. Intralog 2 v2.4.4 Leltározás IntraLOG Rendszerház Kft. 2009. szeptember 17. 1 Tartalom 1 Tartalom... 2 2 Áttekintés... 2 2.1 Leltározás célja... 2 2.2 Leltározás menete... 2 3 Leltározással kapcsolatos

Részletesebben

CÍMLISTA HASZNÁLATA. Címlista alapok

CÍMLISTA HASZNÁLATA. Címlista alapok CÍMLISTA HASZNÁLATA Címlista alapok Címlista elemnek hívunk minden személyt és céget amit a címlista modulban tárolunk. Két típusát különböztetjük meg: cég és személy. Személyekhez és a cégekhez különböző

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz Kifizetések kezelése 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz 1.1 Pénzügyi kódok menüponttól indulva Pénzügyek (kék menüpont, csak lenyitni + jelnél)(78600)/kifizetési jogcímek (jogcím kiválasztása)

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva.

Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000 Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Tartalomjegyzék I. Raktár... 5 Raktár... 5 Zárolt... 5 a. Alapadatok...

Részletesebben

Kísérő okmányok felvitele

Kísérő okmányok felvitele Kísérő okmányok felvitele Ez a menüpont lehetővé teszi, hogy direkt módon lehessen borkísérő okmányokat készíteni, az áttekintés használata nélkül. Borkísérő okmányok A menüpont a borkísérő okmányok karbantartására,

Részletesebben

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt.

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt. Banki utalás fájl segítségével a kiegyenlítendő szállítói számlák utalás állományának elkészítését teszi lehetővé a program. Banki utalás fájl készítésére csak a RAXLA program alkalmas. Banki utalás fájl

Részletesebben

Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról

Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/9 Tartalomjegyzék 1. Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Készletérték feladás modul

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Készletérték feladás modul HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Készletérték feladás modul Szükséges beállítások Első lépés a Készletérték feladás modul aktiválása, melyet a kapott termékszámmal a Karbantartás/Termékszámok menüpont alatt végezhet

Részletesebben

Bankkivonatok feldolgozása modul

Bankkivonatok feldolgozása modul Bankkivonatok feldolgozása modul 1 1. Bevezetés... 3 2. A Banki kivonatok karbantartása ablak menüpontjai... 3 2.1. Riportok... 3 o Túlfizetett számlák... 3 o Nyitott számlák... 4 o Rendezett számlák...

Részletesebben

MARSO Webáruház ismertető

MARSO Webáruház ismertető MARSO Webáruház ismertető Tartalom Bejelentkezés... 2 Új jelszó generálása... 3 Kezdőoldal... 4 Abroncs, felni keresés, rendelés összeállítása... 6 Kosár áttekintése képernyő... 9 Nyitott rendelések áttekintése...

Részletesebben

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése Precíz Info a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése PRECÍZ Integrált Ügyviteli Rendszerben a Pénzügyi moduljának elindítása A Microsoft, az ActiveX, az IntelliMouse,

Részletesebben

91. MP költséghelyek felvitele, 94. MP mozgástípus konfigurálása

91. MP költséghelyek felvitele, 94. MP mozgástípus konfigurálása 91. MP költséghelyek felvitele, 94. MP mozgástípus konfigurálása 91. MP - költséghelyek felvitele Ez a menüpont arra alkalmas, hogy új költséghelyeket egyesével vigyünk fel. A menüpontba belépve az alábbi

Részletesebben

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás 1 Jelen felhasználói dokumentáció alapfokú számítógép felhasználói ismeretekkel rendelkezők részére készült. Ezért nem tér

Részletesebben

Folyószámla kezelés modul

Folyószámla kezelés modul Folyószámla kezelés modul 1 1. Bevezetés... 3 2. A főablakon található funkciók, és információk bemutatása... 3 2.1. Szűkítési feltételek... 3 2.2. Számlák rendezése... 6 2.3. Fizetési tételek / túlfizetési

Részletesebben

1. Bevezetés Készletek menüpont Gyári alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása Egyéb alkatrészkészletek raktáron

1. Bevezetés Készletek menüpont Gyári alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása Egyéb alkatrészkészletek raktáron Kitárolás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Készletek menüpont... 4 2.1. Gyári alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása... 4 2.2. Egyéb alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása... 5 2.3. Gyári alkatrészkészletek

Részletesebben

Órarendkészítő szoftver

Órarendkészítő szoftver SchoolTime Órarendkészítő szoftver 2.0 verzió Tartalomjegyzék: 1., Belépés a programba...3 2., Órarend főtábla...3 3., Tanátok...4 3.1., Új tanár felvitele, módosítása...4 3.2., Tanár törlése...4 3.3.,

Részletesebben

FIR WEBMODUL ALKALMAZÁS DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS

FIR WEBMODUL ALKALMAZÁS DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit kft. FIR WEBMODUL ALKALMAZÁS DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS Felhasználói kézikönyv Dokumentum állapota: Tervezet Verzió: 0.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Bejelentkezés...

Részletesebben

Kötelezettségvállalások rögzítésének felhasználói leírása

Kötelezettségvállalások rögzítésének felhasználói leírása Kötelezettségvállalások rögzítésének felhasználói leírása A program az asztalról, az ikonról indul el. Az ikonra való dupla kattintás után először ellenőrzi a gépre letöltött program állapotát, és ha frissítésre

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek Partnerek modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Új partner felvitele... 4 3. Az új partner felvitele ablak és a kijelölt partner adatainak módosítása ablak menüpontjai 6 3.1. Kapcsolatok menüpont... 6 o Kedvezmények

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben:

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben: CobraConto.Net v0.36 verzió Újdonságok a CC-Net-ben: Számlakészítés Adószám A Program működése: A program automatikusan beemeli az adószámot a számlára, EU-s ügylet esetén az EU-s adószámot, ha nem talál

Részletesebben

Számlázó program kezelési leírása

Számlázó program kezelési leírása Számlázó program kezelési leírása 1. Program telepítése: A letöltött számla.exe futtatása. Ajánlott a nem rendszer partícióra telepíteni, mivel új installáláskor ebben az esetben nem vesznek el a számlák.

Részletesebben

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített elektronikus bankszámlakivonatok fájljainak beolvasását és abból

Részletesebben

PAS számlázó szoftver Használati útmutató

PAS számlázó szoftver Használati útmutató PAS számlázó szoftver Használati útmutató 1 Bevezetés 1.1.1 A PAS számlázó szoftver (a továbbiakban számlázó ) a magyar jogszabályoknak megfelelő számla kibocsátására alkalmas, interneten keresztül használható

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ 0.1v. GYŰJTŐI TÉGLÁK LISTÁZÁSA A listázó elérése menüből: Téglák/Gyűjtői téglák Mielőtt lekérnénk egy listát, lehetőség van bizonyos szűrési feltételek megadására a Listázás keretrészen

Részletesebben

Főkönyvi elhatárolások

Főkönyvi elhatárolások Főkönyvi elhatárolások MGS-Cégadat Törzsadatok / Számlatükör karbantartó A számlatükörben jelölhető, ha a főkönyvi szám elhatárolás típusú. Az aktív és passzív külön elkülöníthető, de működés szempontjából

Részletesebben

Gépjármű értékesítési akciók modul

Gépjármű értékesítési akciók modul Gépjármű értékesítési akciók modul 1. Bevezetés... 2 2. Új gépjármű értékesítési akció felvitele... 3 2.1. Gépjárműhöz tartozó értékesítési akciók... 5 2.1.1. Konkrét modellre történő értékesítési akció...

Részletesebben

Alapok (a K2D rendszer alapjai)

Alapok (a K2D rendszer alapjai) Alapok (a K2D rendszer alapjai) 1 1. Bevezetés... 3 2. Fastruktúra... 3 2.1. Nyitása, zárása... 3 2.2. Fülek... 5 2.3. Licence kulcs érvényesítése... 9 2.4. Új elem felvitele... 10 2.5. Elem törlése...

Részletesebben

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

CobraConto.Net v0.50 verzió

CobraConto.Net v0.50 verzió CobraConto.Net v0.50 verzió - Új: Kötelezettségek kezelése: A bérszámfejtés, járulékok, külön eljárással megállapított adók, import áfa és saját vállalkozásban megvalósított beruházás áfa tételeinek vegyes

Részletesebben

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Tanrend jelentő képző szervek részére

Tanrend jelentő képző szervek részére Tanrend jelentő képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegyzék Belépés Tanrend jelentő felület Új tanrend jelentő Névsor megadása Névsor megadása jelentkezési lap alapján Névsor nyomtatása

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok

Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok Vevő Szállító VAM Számla C&K SZAM Sz.fszla V.fszla Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok Új vevő felvitele Mikor veszünk fel vevőt Minimális adatkör Duplikáció és elkerülési módszerei Hibák kiszűrése

Részletesebben

- a lista tartalma rendezhető tetszőleges oszlop szerint, az oszlop fejlécére kattintva,

- a lista tartalma rendezhető tetszőleges oszlop szerint, az oszlop fejlécére kattintva, Fáma Futár bemutató Általános Az új rendszerben található listázások általános tulajdonságai: - a listázásokban az oszlopok sorrendje az oszlop fejlécét "megfogva" és elmozgatva módosítható, - a lista

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás I. Ellenőrzés Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Alkalmazott képes menü > alkalmazottak alapadatai - Alkalmazottak

Részletesebben

1 Kezd lépések. 1.1 Felhasználók azonosítása. 1.2 Menüpontok. 1.3 Bejelentkezés. icard

1 Kezd lépések. 1.1 Felhasználók azonosítása. 1.2 Menüpontok. 1.3 Bejelentkezés. icard 1 Kezd lépések Az Elektronikus Vendégnyilvántartás a Harkányi Kedvezménykártya Rendszer része! A Harkány-Kártyával kapcsolatos további tájékoztatást a Tourinform ad! 1.1 Felhasználók azonosítása Az egyes

Részletesebben

Polár lekérdezés segédletek

Polár lekérdezés segédletek Cikktörzs lekérdezések 1. kiadás Tartalomjegyzék 1. Készletérték lekérdezése főcsoportra rendezve...3 1.1. Tételes lekérdezés....3 1.2. Összegfokos lekérdezés....4 1.3. Nemzeti Dohányboltok esetén....4

Részletesebben

Készlet nyilvántartó

Készlet nyilvántartó Készlet nyilvántartó Szécsy Számítáatechnika 4080 Hajdúnánás, Ady krt. 21. 06 30 34 54 101 06 52 381 163 info@szecsy.hu www.szecsy.hu Belépés A lista lenyítása. A lenyíló listából az adatrögzítést végző

Részletesebben

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont 2017 KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont Előszó Ez az útmutató a KTI Nonprofit Kft Vasúti Vizsgaközpont elektronikus alapképzés bejelentő rendszer kezelésében nyújt segítséget

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

D2ÉTTEREM v2.20 1 DELPHI 2000 Bt. D2ÉTTEREM v2.20

D2ÉTTEREM v2.20 1 DELPHI 2000 Bt. D2ÉTTEREM v2.20 D2ÉTTEREM v2.20 1 DELPHI 2000 Bt D2ÉTTEREM v2.20 D2ÉTTEREM v2.20 2 DELPHI 2000 Bt Alapinformációk Fejlesztõ: "DELPHI 2000" Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Cím: Bagod Hunyadi u. 5. 8992 Telefon:

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006.

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2006. I. negyedév 2006. Január Tartalomjegyzék 3. oldal: Számvitel modul - ÁFA % dátum mező a 25%-os áfakódhoz 4. oldal:

Részletesebben

Alkatrész értékesítés modul

Alkatrész értékesítés modul Alkatrész értékesítés modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Alkatrészböngésző... 3 2.1. Gyári alkatrészek... 4 2.2. Egyéb alkatrészek... 5 3. A Vevői alkatrész rendelés karbantartása ablak menüpontjai... 6 3.1.

Részletesebben

A keresőképtelenséget érintő től hatályos jogszabály változások, és azok megvalósítása az IxNet rendszerben

A keresőképtelenséget érintő től hatályos jogszabály változások, és azok megvalósítása az IxNet rendszerben A keresőképtelenséget érintő 2019.01.01-től hatályos jogszabály változások, és azok megvalósítása az IxNet rendszerben Jogszabály: 287/2018. (XII. 21.) Korm. rendelet az egyes egészségügyi és egészségbiztosítási

Részletesebben