V É G Z É S-t. I N D O K O L Á S

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "V É G Z É S-t. I N D O K O L Á S"

Átírás

1 KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt Postafiók 166. Tel.: Fax: kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D. 1/9 /2010. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S-t. A Döntőbizottság FullTech Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1196 Budapest, Jahn Ferenc u sz., a továbbiakban: kérelmező) által a Budapest Főváros XIX. kerületi Kispest Önkormányzata (1195 Budapest, Városház tér , a továbbiakban: ajánlatkérő) a KMRFT-CÉDE-027/2009. számú korszerű taneszköz- és műszaki eszközbeszerzés a Puskás Ferenc Általános Iskolában tárgyú közbeszerzési eljárásában az I. számú részajánlat ellen benyújtott jogorvoslati kérelmére indult eljárást, a kérelem elkésettsége miatt, érdemi vizsgálat nélkül megszünteti. Az eljárás során felmerülő költségeiket a felek maguk viselik. A végzés ellen fellebbezésnek helye nincs. A végzés ellen külön jogorvoslatnak van helye, amelyet a kézbesítéstől számított nyolc napon belül a Fővárosi Bíróságtól lehet kérni. A jogorvoslati kérelmet a Fővárosi Bírósághoz címezve, de a Döntőbizottsághoz kell benyújtani. I N D O K O L Á S A Döntőbizottság a rendelkezésére álló iratok, valamint felek írásbeli nyilatkozatai alapján az alábbi tényállást állapította meg: Ajánlatkérő a Közbeszerzési Értesítő 136/2009. számában 23300/2009. számon ajánlattételi felhívást (a továbbiakban: felhívás) tett közzé november 16- án a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) VI. fejezet általános egyszerű, tárgyalás tartása nélküli eljárás lefolytatására. A felhívás feladásának a napja november 12. A beszerzés tárgya és mennyisége: I. rész és II. részből állt. Az I. rész: az ajánlati dokumentációban meghatározott specifikáció szerint:

2 2 1. Szemléltető tablókészlet 1 db 2. Földrajzi térképkészlet 1 db 3. Történelmi térképkészlet 1 db 4. Matematika kompetenciafejlesztő csomag 6 db 5. Szám és műveletfejlesztő kompetencia csomag 2 db 6. Becslés, mérés kompetenciafejlesztő csomag 2 db 7. Optikai pad nagyteljesítményű fényforrás + lézer 1 db 8. SoundBox 9990 Erősítős CD-s magnó 3 db + 6 db mikrofon 9. Laptop hp - 8 db 10. Interaktív csomag (interaktívtábla, projektor, görgős állvány, laptop, multimédia állvány) 3 db 11. Interaktív tananyagcsomag (10 tantárgyra) 1 db Az I. és II. részajánlatra a rendelkezésre álló bruttó összeg ,- Ft (felhívás II.2.1. pont). A szerződés időtartama 2 hónap ( felhívás II.3. pont). Részajánlat az egyes részekre tehető, alternatív ajánlat nem (II.1.7. és II.1.8. pont). Az ajánlatok elbírálásának szempontja a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás (felhívás IV.2.1. pont). Az ajánlattételi határidő, amely megegyezik az ajánlatok felbontásának időpontjával december 9. 8 óra 30 perc (felhívás IV.3.4., IV.3.7. pont). Az eredményhirdetés időpontja december óra 30 perc, a szerződéskötés időpontja január óra (felhívás V.3.1., és V.3.2. pont). Ajánlatkérő az ajánlattételt ajánlati biztosíték nyújtásához kötötte. Az ajánlati biztosíték összege ,- Ft, amelyet átutalással, bankgarancia nyújtással, stb. lehet teljesíteni az ajánlattételi határidő lejárta előtt (felhívás V.7.6.-V pont). A felhívás V.7.6. pontja szerint az ajánlati biztosíték formája lehet átutalás, amelyet az ajánlatkérő OTP Bank Rt.-nél vezetett számlájára a felhívás eme pontjában feltüntetett szöveggel ellátva kell benyújtani. Az ajánlat érvényességének a feltétele az ajánlati biztosítéknak a felhívásban és a dokumentációban meghatározott módon való szolgáltatása és az ajánlat mellékleteként hiteles igazolása. Ajánlatkérő a hiánypótlást teljeskörben biztosítja a Kbt. 83. (1) bekezdése alapján, kivéve az ajánlati biztosítékot (felhívás V.7.1. pont). Részajánlat az egyes részekre tehető, alternatív ajánlat benyújtására nincs lehetőség (II.1.7. és II.1.8. pont). Az ajánlatok elbírálásának szempontja a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás (felhívás IV.2.1. pont). Ajánlatkérő dokumentációt is készített. A dokumentációt kérelmező december 7-én vette át.

3 3 A dokumentáció az ajánlati biztosítékkal kapcsolatban a visszafizetésre vonatkozóan tartalmazott rendelkezést (dokumentáció 20. oldal). A dokumentáció meghatározta az elvárt műszaki paramétereket az I. rész és II. rész vonatkozásában. Az I. résznél az ajánlatkérő a 3) Beszerzendő árú megnevezése táblázatban a laptop esetében a beszerezni kívánt termékre a következő meghatározást adta meg: 9. Laptop 8 db. Ajánlatkérő a dokumentációban a 4) A beszerzési termékekre vonatkozó részletes követelmény: a 9. laptop kifejezést használta és megadta a jellemzőket, amelyek a következők voltak: 1) 14,4-15,6 WXGA (1280X800) matt vagy fényes kijelző, 2) Intel Pentium Dual Core CPU, 3) 2 GB-4 GB DDR2 vagy DDR-3 RAM, 4) GB HDD, Intel GMA-VGA, DVD+-RW DL,Gbit LAN, WLAN, 5) 4xUSB, ExpressCard, 4in1 card-reader, 4 vagy 6 cellás akkumulátor, 6) operációs rendszer nélkül (dokumentáció oldal). A VI. fejezet Árazatlan költségvetési kiírás ban a táblázatban a 9. Laptop 8db kifejezést használja ajánlatkérő a táblázatban (dokumentáció 32.oldal). A szállítási szerződéstervezetben a 1. A szerződés tárgya szövegrészben az 1. sz. mellékletként említi a megjelölt taneszközöket (35. oldal). Kérelmező december 7-én kiegészítő tájékoztatást is kér, azonban laptoppal kapcsolatban kérdést nem tett fel. A december 9-én 8 óra 30 perckor tartott ajánlatok bontásakor két ajánlattevő nyújtott be ajánlatot, a kérelmező és a Balázs-Diák Kft.. Az I. részajánlatra a két ajánlattevő ajánlatot tett. A két ajánlattevő képviselője jelen volt. 1) kérelmező 2) Balázs-Diák Kft ,- Ft+ÁFA ,- Ft+ÁFA Az ajánlati biztosítékot a kérelmező, és a Balázs-Diák Kft. befizette. A Balázs- Diák Kft. nak az ajánlati biztosítékkal kapcsolatban az ajánlata 11. oldalán található az átutalási megbízás, amelyet a bank befogadott, és a következő banki napon teljesít. Az ajánlatkérő december 10-én elrendelte a hiánypótlást mindkét ajánlattevőnél, a hiánypótlás átvételét a kérelmező visszaigazolta december 11-én.

4 4 A Balázs-Diák Kft. esetében elrendelt hiánypótlásnál a 2) kérdése ajánlatkérőnek az volt, hogy az ajánlatban szerepeltetett laptopok típusára nyilatkozzon, tekintettel az ajánlattételi felhívás II.2.1.) 8. pontjában HP típusú laptopot jelölt meg az ajánlatkérő. A Balázs-Diák Kft december 10-én kelt nyilatkozatában jelezte az ajánlatkérőnek, hogy a megajánlott laptop HP típusú, műszaki, technikai paraméterei teljes mértékben megfelelnek az ajánlati felhívásban szereplő kritériumoknak. Ajánlatkérő december 23-án 8 óra 30 perckor hirdette ki a közbeszerzési eljárás eredményét, mindkét ajánlattevő ajánlatát érvényesnek nyilvánította. A közbeszerzési eljárás nyerteseként az I. részajánlat vonatkozásában a Balázs- Diák Kft. ajánlatát hirdette ki, nettó ,- Ft ajánlati árral. Az eredményhirdetésen az ajánlattevők nem voltak jelen a jegyzőkönyv tanúsága szerint. Az összegezés az ajánlatok elbírálásáról iratot ajánlatkérő telefaxon és a elektronikus úton megküldte a kérelmezőnek és a Balázs-Diák Kft.-nek. Ajánlatkérő a szerződést a Balázs-Diák Kft. vel január 4-én megkötötte. A beszerzés tárgya támogatásból valósult meg, 65 % hazai forrás, 35% saját forrás. Kérelmező a hivatalos munkaidő lejárta után december 31-én 20 óra 21 perckor adta le a 10 oldalas jogorvoslati kérelmét telefaxon, amelyben a kérelmező az I. részajánlati körben meghozott ajánlatkérői döntést támadta meg, és kérte a jogsértés megállapítását, az ajánlatkérő döntésének a megsemmisítését, az ajánlatkérő igazgatási szolgáltatási díj megfizetésére kötelezését. A jogsértés tudomásra jutásának időpontjaként december 23-át jelölte meg, amikor az ajánlatkérő az eljárást lezáró döntését tartalmazó összegezését telefaxon megküldte a részére. Ajánlatkérő megsértette a Kbt. 81. (1) és (3) bekezdését, amikor érvénytelen ajánlatot bírált el és hirdetett ki nyertesnek. Az érvénytelen ajánlatot a Balázs-Diák Kft. ajánlattevő nyújtotta be. Ajánlatkérő december 10-én küldte meg azt a hiánypótlási felhívást, amelyben a Balázs-Diák Kft-t felhívta, hogy nyilatkozzon az ajánlatában megajánlott laptopok típusára, mert a felhívás II.2.1.)8. pontjában HP típusú laptopot kért. Állításának bizonyítékául becsatolta a hiánypótlási felhívást. Ebből levonható az a következtetés, hogy a Balázs-Diák Kft. a gyártó és típus megjelölése nélkül tett ajánlatot. Már a hiánypótlás elrendelése is sértette a Kbt. 83. (1) bekezdését, mert a műszaki előírások, ideértve a gyártó és típus megjelölése kérdésben nem lehet elrendelni hiánypótlást, az a Kbt. 83. (6) bekezdését sérti. Az ajánlati biztosítékra és nyertes ajánlat egyéb műszaki meg

5 5 nem felelésére kérelmező iratbetekintést kért. Az eredeti jogorvoslati kérelmére hivatkozva a január 18-án a Döntőbizottságnak telefaxon megküldött levelében azt jelezte, hogy a január órai időpontot választja az iratbetekintés időpontjának. A hiánypótlási felhívásból lehetett feltételezni azt, hogy a Balázs-Diák Kft. ajánlata műszaki szempontból nem felel meg, mert nem tartalmazza a megajánlott notebook típusát. Nem hiánypótoltatható, mert a műszaki tartalomra nem lehet hiánypótlást elrendelni. Az interaktív tábla a Balázs-Diák Kft. által forgalmazott eszközre van kiírva, mert a méretek alapján ez megállapítható és a táblához kínált Epson projektorból nem létezik 3000 lumen fényerejű, közelről vetítős projektor, emiatt feltételezhető, hogy a termék vonatkozásában sem a műszaki minimumkövetelménynek megfelelő terméket tartalmaz a Balázs-Diák Kft. ajánlata. Az ajánlati biztosítékkal kapcsolatban a jogsértést azért vélelmezi, mert az ajánlati biztosítékot a részajánlatok esetében is ki kell fizetni úgy, hogy beazonosítható legyen. Kérelmező az eredeti jogorvoslati kérelmét január 19-én kelt beadványában egészítette ki, és bejelentette, hogy a nyertes ajánlattevő ajánlata azért sem érvényes, mert a ,- Ft ajánlati biztosítékot csak az egyik részajánlat esetében fizette meg, bár nem beazonosítható módon. Érvénytelen emiatt a Balázs-Diák Kft. ajánlata, ugyanis az az igazolás, amelyből nem állapítható meg, mely részajánlatra vonatkozik, nem megfelelően benyújtott ajánlati biztosíték. Ajánlatkérőnek az I. részajánlatra vonatkozó döntése a Kbt. 81. (1) és (3) bekezdését sérti. Az I. részajánlat tekintetében is a Balázs-Diák Kft. ajánlata a meghirdetett műszaki tartalomtól eltér, a notebook vonatkozásában a hiánypótlási felhívással egyezően nem tartalmaz semmilyen gyártmány vagy típus megnevezést, egy biankó ajánlat. Az ajánlati dokumentáció szövegének bemásolásával, mint ilyen, a műszaki jellemzők tekintetében intervallumokat tartalmaz, ezért többváltozatú ajánlatnak tekinthető, amit ajánlatkérő a felhívás II.1.8. pontja szerint kizárt. A műszaki előírásokra hiánypótlást nem lehet elrendelni. Az ajánlat a Kbt. 88. (1) bekezdésében foglaltak szerint érvénytelen. Ajánlatkérő a Balázs-Diák Kft. ajánlatát azonban nem nyilvánította érvénytelennek. Ajánlatkérő észrevételében a jogorvoslati kérelem elutasítását kérte annak alaptalansága miatt, és kérelmező kötelezését az igazgatási szolgáltatási díj viselésére. A felhívásban lehetőséget adott a részajánlattételre. A december 9-én 8 óra 30 perckor az ajánlattételi határidőre két ajánlattevő nyújtott be ajánlatot, kérelmező és a Balázs-Diák Kft. úgy, hogy az I. részre mindkét ajánlattevő, a II. részre a Balázs-Diák Kft. Ajánlatkérőként a Kbt a alapján mindkét ajánlattevő esetében hiánypótlásra adott lehetőséget, kivéve az ajánlati biztosítékot. Az ajánlattevők határidőben eleget tettek a hiánypótlási kötelezettségüknek. A kérelmező esetében 18 pontból álló hiánypótlási felhívást kellett küldeni, december 10. és december 11-én. Kérelmező

6 6 elektronikus úton vissza is igazolta a hiánypótlás kézhezvételét december 11-én. A kérelmező december 11-ei visszaigazolására figyelemmel a jogorvoslati kérelme az egyéb ajánlatkérői döntésre figyelemmel a Kbt (2) bekezdés b) pontja alapján elkésett, tekintettel arra, hogy a jogsértés tudomásra jutásától számított 15 napos jogvesztő határidő letelt, így a kérelmező a jogorvoslati kérelmét a 15 napos jogvesztő határidő lejárta után adta be. A Balázs-Diák Kft. esetében a három pontos hiánypótlás megalapozott volt, és nem eredményezte a Kbt. 83. (6) bekezdése alapján az ajánlat módosítását sem, mert nem a felhívásban vagy a dokumentációban megadott műszaki tartalom módosítására irányult, és nem érintette az ajánlati árat sem. Az ajánlati biztosítékot a Balázs-Diák Kft. az ajánlatának 11. oldalán fellelhető banki bizonylat tanúsága szerint befizette az ajánlattételi határidő lejárta előtt. A Balázs-Diák Kft. az ajánlatában a szakmai minimum követelményt teljesítette,ajánlata megfelelt a kiírásnak. A Döntőbizottságnak először abban kellett döntenie, hogy a kérelmező jogorvoslati kérelme elkésett-e vagy sem. A Döntőbizottság megállapította, hogy a kérelmező december 31-én kelt 10 lapos jogorvoslati kérelmét december 31-én 20 óra 21 perckor küldte meg telefaxon a Döntőbizottságnak. A Döntőbizottság a telefax memóriából január 4-én nyomtatta ki, és ezen a napon be is iktatta a jogorvoslati kérelmet a D. 1/2010. számon. A Kbt a szerint a Döntőbizottság eljárása kérelemre vagy hivatalból indul. A jelen eljárást a benyújtott kérelem miatt kérelemre indult eljárásnak kell tekinteni. A Kbt (1) bekezdése szerint a kérelmező ajánlattevő volt, ezért az általa jogsértőnek valószínűsített ajánlatkérői eljárás ellen a kérelmező jogorvoslati kérelmet nyújthatott be. A jogorvoslati kérelmet a Kbt (2) bekezdése szerint a jogsértés tudomásra jutásától számított 15 napon belül illetve a közbeszerzési eljárást lezáró döntés esetében az eredményhirdetéstől számított nyolc napon belül nyújtható be. Ha jogsértés a kérelmezőnek később jutott tudomására, a határidő a tudomásra jutással veszi kezdetét. A kérelem benyújtására nyitva álló határidők jogvesztők. Kérelmező a hiánypótlással kapcsolatos jogorvoslati kérelmi elemét, mely szerint az ajánlatkérő nem hívhatja fel a Balázs-Diák Kft-t az ajánlata műszaki tartalmával kapcsolatban hiánypótlásra, ahogyan azt december 10-én kelt és akkor megküldött levelének 2) pontjában ajánlatkérő tette, a Döntőbizottság a Kbt (2) bekezdése alapján, a tudomásra jutástól számított 15 napos jogvesztő határidő letelte miatt elutasítja, és a már megindított eljárást eme

7 7 részében a kérelem érdemi vizsgálata nélkül megszünteti. A hiánypótlási felhívásban a 2) pontban a gyártó és típus megjelölésére kért nyilatkozatot az ajánlatkérő, ami tilos kérelmező szerint. Kérelmező igazoltan december 11-én már tudomást szerzett a hiánypótlás elrendeléséről és annak tartalmát is ismerte, ezért a december 12-től számított 15 napos jogvesztő határidő a munkaszüneti napot is figyelembe véve december 28-án járt le, amikor a kérelmező a jogorvoslati kérelmét a Döntőbizottságnál a hivatali időben benyújthatta volna vagy postán feladhatta volna. Kérelmező egyik megoldást sem választotta, emiatt a jogorvoslati kérelme eme részében elkésett, és a Döntőbizottság a kérelemnek e részében az eljárást érdemi vizsgálat nélkül megszünteti. Kérelmező arra is hivatkozott, hogy az ajánlatkérő a műszaki tartalmat a Balázs-Diák Kft. által forgalmazott termékére írta ki az interaktív tábla esetében, amelyet a tábla méreteire hivatkozva próbált alátámasztani. Kérelmező december 7-én vette át a dokumentációt, amely tartalmazta az interaktív táblára vonatkozó adatokat. A jogorvoslati kérelmet az interaktív tábla vonatkozásában a december 7-ét követő első naptól számított 15 napon belül terjeszthette volna elő a Döntőbizottságnál amiatt, hogy az interaktív táblára vonatkozó műszaki feltételeket támadja. Kérelmezőnek a jogorvoslati kérelmét legkésőbb december 23-án kellett volna előterjeszteni a Döntőbizottságon a hivatali időben vagy postán feladva. Kérelmező határidőben nem terjesztett elő e kérdésben jogorvoslati kérelmet, emiatt a Kbt (2) bekezdésében előírtakra figyelemmel a jogorvoslati kérelemre indult eljárást érdemi vizsgálat nélkül megszünteti a Döntőbizottság. Kérelmező december 31-én 20 óra 21 perckor küldte meg a telefaxon a jogorvoslati kérelmet, amelyben azt sérelmezi, hogy az ajánlatkérő érvénytelen ajánlatot hirdetett ki nyertesnek a Balázs-Diák Kft. ajánlata esetében. Az érvénytelenség oka a már említetteken túl kérelmező szerint az, hogy a Balázs-Diák Kft. ajánlatában nem rótta le részajánlatokként a ,-Ft ,-Ft az ajánlati biztosítékot, az ajánlat műszaki tartalmát tekintve a laptopok esetében gyártó és típus nélküli ajánlat. Később a január 18-án kiegészített kérelemben előadta, hogy az ajánlat a laptopok esetében biankó ajánlat, az interaktív táblákhoz megajánlott Epson projektorokból nem létezik 3000 lumen fényerejű. A január 19-én 23 óra 23 perckor telefaxon megküldött kérelmezői levélben fenntartja az ajánlati

8 8 biztosítékkal kapcsolatosan előadottakat valamint azt, hogy a Balázs-Diák Kft. a laptopok tekintetében többváltozatú ajánlatnak minősülnek. A Döntőbizottság a kérelmező észrevételét január 20-án iktatta. A Döntőbizottság a jogorvoslati kérelemnek ezeket a részeit érdemi vizsgálat nélkül elutasítja és a már megindított jogorvoslati eljárást megszünteti. A Kbt (2) bekezdése szerint a közbeszerzési eljárást lezáró ajánlatkérői döntést az ajánlattevő, stb. az eredményhirdetéstől számított nyolc napon belül támadhatja meg, az eredményhirdetés napjától számított nyolc napon belül nyújthat be jogorvoslati kérelmet. Ajánlatkérő december 23-án hirdetett eredményt és ezen a napon az összegezést mindkét ajánlattevőnek, a kérelmezőnek is, megküldte. A kérelmező hivatali időn túl, december 31-én 20 óra 21 perckor, küldte meg a 10 lapból álló jogorvoslati kérelmét és annak mellékleteit. Kérelmező postán nem adott fel jogorvoslati kérelmet december 23-tól december 31-éig, amelyben a Balázs-Diák Kft. ajánlatával kapcsolatban a jogorvoslati kérelem előterjesztését jelentette volna. Kérelmező a telefaxon benyújtott jogorvoslati kérelmét a hivatali idő lejártát követően nyújtotta be, postán nem adott fel jogorvoslati kérelmet, ezért a kérelmét a hivatali idő lejártát követően előterjesztettnek kell tekinteni. A Döntőbizottság erre figyelemmel megállapította, hogy a kérelmező az ajánlatkérő eljárást lezáró döntése ellen nyolc napon belül benyújtható jogorvoslati kérelmet a nyolc napos határidő lejárta után nyújtotta be, ezért a jogorvoslati kérelme elkésett. A nyolc napos határidőt a december 23-ai eredményhirdetés napját követő első naptól kell számítani, így az utolsó nap december 31-e volt, és eddig a napig lehetett volna kézbesítő útján, telefaxon előterjeszteni a jogorvoslati kérelmet úgy, hogy a Döntőbizottság hivatalos munkarendje alatt érkezzen be. A jogorvoslati kérelmet postán feladott levélben is elő lehetett terjeszteni, ez utóbbi esetben a postai nyitvatartás időpontja az irányadó, de legkésőbb az utolsó nap órája. A Döntőbizottság ezért a kérelmező december 31-én 20 óra 21 perckor telefaxon beérkezett jogorvoslati kérelmét a Kbt (2) bekezdése alapján elkésettség miatt érdemi vizsgálat nélkül elutasítja. A Döntőbizottság a Kbt (2) bekezdésében írt okból, a Kbt (4) bekezdése alapján a Kbt (3) bekezdés c) pontjára figyelemmel

9 9 elkésettség miatt a már megindított jogorvoslati eljárást a kérelem érdemi vizsgálata nélkül végzéssel megszünteti. A végzés ellen a Kbt (1) bekezdése alapján külön jogorvoslatnak van helye, amelyet a végzés kézhezvételét követően nyolc napon belül a Fővárosi Bíróságnak címezve a Döntőbizottsághoz kell benyújtani. Az igazgatási szolgáltatási díjat a kérelmező viseli. A Kbt (2) bekezdése a Közbeszerzések Tanácsa jogosult beszedni a 324. (3) bekezdése szerinti igazgatási szolgáltatási díjat, amelyre a Kbt (7) bekezdésének rendelkezése szerint az illetékekről szóló évi XCIII. törvény (a továbbiakban: ITv.) rendelkezéseit kell alkalmazni. A Kbt (7) bekezdés a) pontja szerint az ITv. 3. (4) bekezdését és a 28. (2)-(3) bekezdését kell alkalmazni a díjfizetési kötelezettségre. A Kbt (7) bekezdés b) pontja előírja, hogy az ITv a (1) bekezdésének első mondatában, illetőleg a 31. -ának (2), (4), (5), (7) bekezdésében foglaltakat a díjfizetésre kötelezettek körének a megállapítására kell alkalmazni. Az ITv. vonatkozó rendelkezéseire figyelemmel az igazgatási szolgáltatási díj fizetése a kérelem előterjesztésekor keletkezik, annak kell fizetni, aki az eljárás megindítását kéri, és az illetékkötelezettség akkor is fennáll, ha a szerv a kérelmet elutasítja vagy részben ad helyt (ITv. 3. (4) bekezdés, ITv. 31. (1) bekezdés első mondat, ITv. 28. (2) bekezdés b) pont). A Kbt (7) bekezdés b) pontjának rendelkezése alapján a kérelem elutasítása esetén is fennáll az igazgatási szolgáltatási díjfizetési kötelezettség. A végzésről a Kbt. nem tartalmaz rendelkezéseket, ezért a Kbt (1) bekezdése alapján a törvény eltérő rendelkezése hiányában a közigazgatási hatósági eljárás általános szabályairól szóló évi CXL. törvény (a továbbiakban: Ket.) szabályait kell alkalmazni. A Ket. 71. (1) bekezdése mondja ki, hogy a nem érdemi kérdésben a hatóság végzést hoz. A végzés kötelező tartalmi elemeit Ket. 72. (2) bekezdése rögzíti. A végzés 72. (1) bekezdés a), b), c), da), dc)-dg), f) és g) és ec),ef), eg) pontjainak megfelel. A Döntőbizottság hatásköre és illetékessége a Kbt (1) és (4) bekezdésének rendelkezésén alapszik. B u d a p e s t, január 28. Dr. Kurtyán Edit sk közbeszerzési biztos A kiadmány hiteléül: Dr. Tukacs László sk közbeszerzési biztos Dr. Szathmári Réka sk közbeszerzési biztos Liszi Barbara

10 10 Kapja: 1. Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata (1195 Budapest, Városház tér ) 2. FullTech Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1196 Budapest, Jáhn Ferenc u. 226.) 3. Balázs-Diák Kft. (1043 Budapest, Csányi László u. 34.) 4. Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács (1146 Budapest, Hermina út 17.) 5. Közbeszerzések Tanácsa Elnöke (1024 Budapest, Margit krt. 85.) 6. Irattár

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S-t.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S-t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D. 782 /4 /2010.

Részletesebben

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.301/2/2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S - t. Az eljárás során felmerült költségeiket ezt meghaladóan a felek maguk viselik.

V É G Z É S - t. Az eljárás során felmerült költségeiket ezt meghaladóan a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.73/10/2017. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D. 409/3/2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D.725

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG

KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.915/5/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: 526/13 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság)

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot:

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot: Ikt. sz.: D.44 / 13 /2011. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

H A T Á R O Z A T-ot.

H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 e-mail cím:dontobizottsag @ kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D. 503/7

Részletesebben

A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. Ikt.sz.: D.959/ 13/2010. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

V É G Z É S -t. Az eljárás során felmerült további költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S -t. Az eljárás során felmerült további költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZE RZÉSI DÖ NTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.:D.989/15/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.681/7 /2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

II.2) A közbeszerzés értéke Az ellenszolgáltatás összege

II.2) A közbeszerzés értéke Az ellenszolgáltatás összege Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 144 Ajánlatkérı: Budapest Fıváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Balázs - Diák Kft Teljesítés helye: Puskás Ferenc Általános Iskola

Részletesebben

H A T Á R O Z A T-ot

H A T Á R O Z A T-ot Ikt. sz.: D. 829/ 6 /2009. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG

KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.:D.87/ 14 /2010. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi: V É G Z É S -t

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi: V É G Z É S -t KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Ikt.sz.: D.652/ 11/ 2010.. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az

Részletesebben

V É G Z É S t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.687/5/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

3. A Közbeszerzési Döntőbizottság illetékessége Magyarország egész területére kiterjed.

3. A Közbeszerzési Döntőbizottság illetékessége Magyarország egész területére kiterjed. A Közbeszerzési Döntőbizottságra vonatkozó, az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény mellékletének II.4. pontjában meghatározott közérdekű adatok 1. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

D.474/11/2017. V É G Z É S - t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

D.474/11/2017. V É G Z É S - t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HAT ÓSÁG K ÖZBESZE RZÉSI DÖNTŐB IZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Az ügy iktatószáma: D.474/11/2017.

Részletesebben

V É G Z É S - t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S - t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. Ikt.sz.: D.634/13/2014. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8592, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S t. I N D O K O L Á S Ikt. sz.: D.609/11/2015. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8592, fax: 06-1/882-8592 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményéről

Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményéről MÁTÉSZALKA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 4701. Mátészalka, Hősök tere 9. Tel.: 44/501-358 Fax: 44/501-360 Száma: 304-29/2007 Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás

Részletesebben

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés Előzetes vitarendezés M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu Az ajánlatkérő:

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról mobiltelefonok beszerzése tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított közbeszerzés eljárásban 1) Az Ajánlatkérő neve, címe, elérhetősége: Nemzeti

Részletesebben

v é g z é s t: I n d o k o l á s

v é g z é s t: I n d o k o l á s Bajai Járásbíróság A Bajai Járásbíróság a... (... szám alatti lakos) kérelmezőnek a BAJAI HELYI VÁLASZTÁSI IRODA (6500 Baja, Szentháromság tér 1. szám alatti székhelyű) kérelmezett ellen indított választási

Részletesebben

V É G Z É S - t. A felek maguk viselik a jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket.

V É G Z É S - t. A felek maguk viselik a jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.914/4/2015. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S t. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S t. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.49/10/2017. A Közbeszerzési

Részletesebben

H A T Á R O Z A T-ot.

H A T Á R O Z A T-ot. 1 Ikt. sz.: 635/ 8 /2010. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 e -mail cím:dont obi zottsag@ koz be szerzesek-tanac

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D. 532/5 /2008. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

1525 Postafiók 166. Tel.: Fax: H A T Á R O Z A T-ot.

1525 Postafiók 166. Tel.: Fax: H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt. sz.: D.356/5/2008. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

V É G Z É S T. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk maga viselik.

V É G Z É S T. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk maga viselik. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf. 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.753/14 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság)

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

V É G Z É S-t. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S-t. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf. 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D. 703/ 10 /2010.

Részletesebben

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/ Elektronikus kapcsolattartás: kozbeszerzes.hu

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/ Elektronikus kapcsolattartás: kozbeszerzes.hu KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 Elektronikus kapcsolattartás: kozbeszerzes.hu Az ügy iktatószáma: D.

Részletesebben

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Címzett: Kérelmező részére E-mail útján Másolatban: Valamennyi ajánlattevő részére E-mail útján Küldi: dr. Szterényi

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.156/ 10/2007. Tárgy: A Danubius Zrt. Pécsi Szállodák jogorvoslati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Ikt.sz.:D.837/10 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

Ikt.sz.:D.837/10 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.:D.837/10 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

D.642/8/2017. V É G Z É S - t.

D.642/8/2017. V É G Z É S - t. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Az ügy iktatószáma: D.642/8/2017. A tanács

Részletesebben

Pécsi Törvényszék 11.G /2013/8. számú ítélete

Pécsi Törvényszék 11.G /2013/8. számú ítélete Pécsi Törvényszék 11.G.20.973/2013/8. számú ítélete Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/83 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Fővárosi Bíróság ítélete KÉ Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2014.07.16.

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D.8 /12

Részletesebben

Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján. Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök november 22.

Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján. Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök november 22. Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök 2016. november 22. A közbeszerzési eljárások előkészítése A szerződések nyilvántartása

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot:

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot: KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D. 226/8 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34.

Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. 30700/41150- /2015. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. Rész

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés HP, Canon, Lexmark, valamint OKI gyártmányú nyomtatókra 4 részteljesítésben, tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Megbízási keretszerződés feladatírói és nemzetközi

Részletesebben

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10.

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10. Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) 2005. december 10. Közbeszerzés fogalmai és alapelvek Nem egyszerűsített (!!) eljárás Értékhatárok Árunál : 2-25 M Ft között Szolgáltatás: 2-20 M Ft között Beruházás

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 6-án 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

H A T Á R O Z A T-ot.

H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.772/9 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:127809-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S 85-127809 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-ajánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára.

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-ajánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára. / 1lo{í. OHAC00002865 ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1 Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalayu. 10-14. 2 A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: PC-k és monitorok

Részletesebben

D.40/12/2019. Dr. Harci-Kovács Kolos ügyvéd Pécs, Kodály Zoltán u. 26. fszt. 3. KRID: Az ajánlatkérő:

D.40/12/2019. Dr. Harci-Kovács Kolos ügyvéd Pécs, Kodály Zoltán u. 26. fszt. 3. KRID: Az ajánlatkérő: KÖZBE SZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 Elektronikus kapcsolattartás: kozbeszerzes.hu Az ügy iktatószáma: D.40/12/2019.

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

V É G Z É S t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.705/9/2015. A Közbeszerzési

Részletesebben

DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET

DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA 2009. ÁPRILIS 1-TŐL Készült a Közbeszerzésről szóló 2003. évi CXXIX. törvény előírásai alapján 1. oldal, összesen: 10 DEBRECENI KÖZTERÜLET FELÜGYELET

Részletesebben

HU-Csákánydoroszló: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2010/S 70-105047 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS.

HU-Csákánydoroszló: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2010/S 70-105047 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:105047-2010:text:hu:html HU-Csákánydoroszló: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2010/S 70-105047 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 dontobizottsag@közbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D.787/ 10 /2009. A

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. Ikt.sz.: D. 809/9/2015. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Tárgy: az S.W.B.U. Kft. jogorvoslati kérelme a Magyar Közút Kht. közbeszerzési eljárása ellen.

Tárgy: az S.W.B.U. Kft. jogorvoslati kérelme a Magyar Közút Kht. közbeszerzési eljárása ellen. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG (18442/2006) 1024 Budapest, Margit krt. 85. Ikt.sz.: D.401/11/2006. Tárgy: az S.W.B.U. Kft. jogorvoslati kérelme a Magyar Közút Kht. közbeszerzési eljárása

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére)

KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére) KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére) Közbeszerzés tárgya: Szentendre Város Önkormányzata Vállalkozási szerződés Szentendre Duna-korzó árvízvédelmi gát programmal

Részletesebben

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261949-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S 171-261949 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Elektronikus tájékoztatók - tartalompublikációs

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Külszínre nyíló bányatérségek felhagyása és a felszín tájrendezése

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Külszínre nyíló bányatérségek felhagyása és a felszín tájrendezése Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Bányavagyon-hasznosító Nonprofit Közhasznú Kft. 1024 Budapest, Margit krt. 85. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Külszínre nyíló

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság; (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén

1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság; (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság; (1075 Budapest,

Részletesebben

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

D.473/10/2017. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet (Szolnok, Tószegi út 21.) A beszerző képviselője:

D.473/10/2017. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet (Szolnok, Tószegi út 21.) A beszerző képviselője: KÖZBESZERZÉSI HAT ÓSÁG K ÖZBESZE RZÉSI DÖNTŐB IZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Az ügy iktatószáma: D.473/10/2017.

Részletesebben

AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZÍTETT ÍRÁSBELI ÖSSZEGEZÉS MINTA 1 / 10

AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZÍTETT ÍRÁSBELI ÖSSZEGEZÉS MINTA 1 / 10 AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZÍTETT ÍRÁSBELI ÖSSZEGEZÉS MINTA 1 / 10 TÁJÉKOZTATÓ A MINTA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN A jelen minta azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson az európai uniós forrásból

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.194/9 /2008. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 935/2015. (VII.24.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 935/2015. (VII.24.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: PJ/9575-29/2014. Ügyintéző: személyes adat Tárgy: a Budapest 90,3 MHz médiaszolgáltatási jogosultság hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testülete 2010. november 23-i ülésére Tanulói laptop program bevezetése

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

Az új közbeszerzési törvény

Az új közbeszerzési törvény Az új közbeszerzési törvény D r. K u r u c s a i M a r g i t e l n ö k K ö z b e s z e r z é s i D ö n t ő b i z o t t s á g Az új Kbt. Ötödik Része, a jogorvoslat 1 2011. évi CVIII. törvény a közbeszerzésekről

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Cserkeszőlő Község Önkormányzata 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1.

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Cserkeszőlő Község Önkormányzata 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Cserkeszőlő Község Önkormányzata 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről

A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről A Közbeszerzési Döntőbizottság a konzorciumok jog- és ügyfélképességével kapcsolatosan a következőkben ismertetett

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Ikt.sz.: D.122/ 8/2010. 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Email: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

v é g z é s t : I n d o k o l á s

v é g z é s t : I n d o k o l á s A a Dr. Bencze Péter és Társa Ügyvédi Iroda (ügyintéző dr. Bencze Péter ügyvéd) által képviselt Magyar Szocialista Párt (kérelmező címe) kérelmezőnek a Megyei Területi Választási Bizottság 2014. október

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére 219/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére Tárgy: A Pétfürdőn az Ifjúság utca út és közvilágításának kiépítése, Berhidai

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési és Gazdasági Bizottsága október 5-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési és Gazdasági Bizottsága október 5-i ülésére BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK Költségvetési és Gazdasági Bizottsága 1817-4/2005. ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési és Gazdasági Bizottsága 2005. október

Részletesebben

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/ Ikt.sz.:D.198/2/2016. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

V É G Z É S t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1126 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Postafiók 166. Tel: 882-8594, Fax: 882-8593 E-mail cím: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.389/3/2014. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 684/2017. (VII.5.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 684/2017. (VII.5.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyiratszám: PJ/37085-22/2016. Ügyintéző: személyes adat Tárgy: a Hajdúszoboszló 100,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot K Ö ZB E S Z E R Z É S E K T A N Á C S A K Ö ZB E S Z E R Z É S I D Ö N TŐB I ZO T T S Á G 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.491/8 /2009. A Közbeszerzési

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete 1146 Budapest, Hermina út 21.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete 1146 Budapest, Hermina út 21. 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklet szerint az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete 1146 Budapest, Hermina út 21. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zártkörűen Működő

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/ V É G Z É S t.

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/ V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.38/4/2014. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

Keretmegállapodás azonosító száma: KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Keretmegállapodás azonosító száma: KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 30 Óbudai Egyetem részére a 25/2018. (II. 26.) Korm. rendelet alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősített EFOP-4.2.1-16-2017-00020

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D.148/6 /2010. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-aiánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára.

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-aiánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára. OHAC00002832 32 ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1 Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalayu. 10-14. 2 A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: PC-k és monitorok beszerzése

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:278334-2010:text:hu:html HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 2010/S 182-278334 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben