H A T Á R O Z A T-ot.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "H A T Á R O Z A T-ot."

Átírás

1 KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt Postafiók 166. Tel.: Fax: kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D. 503/7 /2009. Tárgy: Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó közbeszerzési eljárása A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T-ot. A Döntőbizottság FullTech Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1196 Budapest, Jahn Ferenc u sz., a továbbiakban: kérelmező) által a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet (1088 Budapest, Vas u , a továbbiakban: ajánlatkérő) különböző számítástechnikai eszközök szállítása II. tárgyú közbeszerzési eljárásában az I. részajánlat ellen benyújtott jogorvoslati kérelmét alaptalanság miatt elutasítja. Az eljárás során felmerülő költségeiket a felek maguk viselik A határozat ellen fellebbezésnek, újrafelvételi, méltányossági eljárásnak helye nincs. A határozat felülvizsgálatát, annak kézbesítésétől számított 15 napon belül keresettel a Fővárosi Bíróságtól lehet kérni. A keresetlevelet a Fővárosi Bírósághoz címezve, de a Döntőbizottsághoz kell benyújtani. I N D O K O L Á S A Döntőbizottság a rendelkezésére álló iratok, valamint felek írásbeli nyilatkozatai alapján az alábbi tényállást állapította meg: Ajánlatkérő július 24-én a Közbeszerzési Értesítő 86/2009. számában ajánlattételi felhívást jelentetett meg személyi számítógépek, és egyéb számítástechnikai eszközök beszerzésére a közbeszerzésekről szóló évi

2 2 CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) VI. fejezete általános egyszerű közbeszerzési eljárás szabályai szerint. A beszerzés tárgya és mennyisége: I. rész és II. részből állt. Az I. rész: 6 db személyi számítógép, 6 db monitor, 1 db Netbook, 6 db scanner, 1 db lasernyomtató, 1 db színes multifunkciós gép, 1 db külső HDD a dokumentációban részletezettek szerint. A II. rész: 1 db személyi számítógép, 1 db multifunkcionális számítógép, 2 db monitor, 2 db Notebook, 1 db telefonos fax a dokumentációban meghatározott paraméterekkel (felhívás II.2.1. pont). Részajánlat az egyes részekre tehető, alternatív ajánlat nem tehető (II.1.7. és II.1.8. pont). Az ajánlatok elbírálásának szempontja az összességében legelőnyösebb ajánlat, az elbírálás részszempontja és a súlyszámok: 1) nettó ajánlati összár 40, 2) a készülékekre az előírthoz képest hosszabb jótállási határidő vállalása 30, 3) vállalt szállítási határidő 30 (felhívás IV.2.1. pont). Ajánlatkérő dokumentációt is készített. A dokumentáció meghatározta az elvárt műszaki paramétereket az I. rész és a II. rész vonatkozásában. Ajánlatkérő az I. rész a Közbeszerzés tárgya című részben felsorolta, hogy 6 db számítógépet, 6 db monitort, 6 db scannert, 1 db netbookot, 1 db laser nyomtatót, 1 db színes multifunkciós gépet, 1 db külső HDD-t kíván beszerezni és megadta a kért műszaki paramétereket is. A Netbook-ra a következőket írta elő: 1) 8.9 TFT LCD kijelző WXGA, 2) 120 GByte vagy nagyobb HDD 3) DVD író 4) 1 GByte RAM 5) Intel mobil processzor és intel Chipset az alaplapon 6) ATI vagy NVIDIA videokártya szeparált memóriával, 7) Magyar billentyűzet, 8) Hordtáska (ajánlattételi dokumentáció 32/58.-33/58. oldal). Ajánlatkérő jelezte a dokumentációban, hogy valamennyi résznél meghatározott termékre fog hivatkozni annak érdekében, hogy közérthetőbb legyen milyen paraméterekkel bíró terméket kíván beszerezni, de bármilyen termékkel, amely megfelel a kért műszaki jellemzőknek, ajánlatot lehet tenni. Az ajánlattevő kötelessége, hogy - amennyiben a meghatározott gyártmányú, típusú, fantázianevű terméktől eltérő gyártmányú, típusú, fantázianevű terméktől eltérő gyártmányú, típusú, fantázianevű termékre tesz ajánlatot ajánlatában egyértelműen feltüntesse és bizonyítsa, hogy az általa megajánlott gyártmányú, típusú, fantázianevű termék alkalmas a meghatározott termék helyettesítésére. (ajánlattételi dokumentáció 32/58. oldal). Az ajánlati ár képzésére vonatkozó előírást a dokumentáció 8. sz. melléklete tartalmazta (ajánlattételi dokumentáció 32/56. oldal). Ajánlatkérő augusztus 6-án kelt levelében a Bravogroup Rendszerház Kft. által feltett kérdésre válaszolt:

3 3 Kérdés: A műszaki leírás I. részében a netbook 8.9 TFT kijelző WXGA specifikációjában elírás történt, a T. Ajánlatkérő a fenti netbooknál a WSVGA specifikációt kívánta előírni. Válasz: Igen elírás történt, a netbooknál a helyes specifikáció: 8.9 WSVGA. Ajánlatkérő, kérelmezőnek is, augusztus 6-án telefaxon küldte meg a kérdésre adott választ. A augusztus 13-án 11 órakor ajánlattételi határidő lejártakor 5 ajánlattevő nyújtott be az I. részre ajánlatot, köztük a kérelmező is: részszempont 1) kérelmező 2) Nádor Rendszerház Kft. 1)Nettó ajánlati összár 2) készülékekre az előírthoz képest hosszabb jótállási határidő vállalása 3) vállalt szállítási határidő 3) Informatéka Kft. 4) Lord Ultimate Kft. 5) Bravogroup Rendszerház Kft , -Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft 4 év (egész év) 1 nap (munkanap) 6 év (egész év) 1 nap (munkanap) 3 év(egész év) 4 év (egész év) 5 nap(munkanap) 2 nap (munkanap) 2 év (egész év) 3 nap (munkanap) Ajánlatkérő észlelte, hogy a 4) Lord Ultimate Kft. és a 5) Bravogroup Rendszerház Kft. számítási hibát vétett az I. rész nettó ajánlati összárban, ezért a Kbt a alapján azt kijavította, és a 4) Lord Ultimate Kft. ajánlati ára ,-Ft, míg a 5) Bravogroup Rendszerház Kft. ajánlati ára ,- Ft lett, és a kijavításról augusztus 14-én kelt levelében telefaxon kiértesítette az ajánlattevőket. A Nádor Rendszerház Kft. ajánlata az I. rész tekintetében 6 db számítógép, , Ft/db, összesen ,-Ft, 6 db monitor, ,-Ft/db, összesen ,- Ft, 6 db scanner, ,-Ft/db, összesen ,- Ft, 1 db netbook, ,-Ft/db, összesen ,- Ft, 1 db laser nyomtató, ,- Ft/db, összesen ,- Ft, 1 db színes multifunkciós gép, ,- Ft/db, összesen ,- Ft, 1 db külső HDD, ,-Ft/db, összesen ,- Ft. Az I. rész összesített nettó ajánlati ára ,- Ft (ajánlat 45. oldal). A Műszaki Specifikációt az I. és II. részre az ajánlat tartalmazta, mely ajánlat mindkét rész esetében rögzítette az elvárt paraméterek és ajánlott paraméterek részt (ajánlat oldal).

4 4 Az I. részben a Netbook-ra az alábbi adatokat tartalmazta az ajánlat (ajánlat 48. oldal). Elvárt paraméterek Netbook: 8,9 TFT LCD kijelző WXGA 120 GByte vagy nagyobb HDD DVD író 1 GByte RAM Intel mobil processzor és intel Chipset az alaplapon Magyar billentyűzet Hordtáska Az integrált video kártya elfogadható, az elvárt specifikáció Intel chipset Ajánlott paraméterek ACER Aspire One A150-A: 8,9 TFT LCD kijelző WSVGA 120 GByte HDD DVD író 1 GByte RAM Intel mobil processzor és intel Chipset az alaplapon Magyar billentyűzet Hordtáska Az integrált video kártya, Intel chipset A Nádor Rendszerház Kft. ajánlata tartalmazta az Acer Aspire One A150-A netbook leírását (ajánlat oldal). Az Aspire One 15 másodperc alatt használatra kész Linpus Linux Lite verzióval. A becsatolt műszaki leírásban külön nem szerepel a DVD író, de az ajánlat 48. oldala ezt tartalmazza. Ajánlatkérő augusztus 14-én kelt hiánypótlási felhívásban a Lord Ultimate Kft.-t, a Bravogroup Rendszerház Kft.-t, a Nádor Rendszerház Kft-t szólította fel hiánypótlásra, a hiánypótlási határidő augusztus óra volt. A hiánypótlási felhívást augusztus 14-én a kérelmező telefaxon megkapta. Az eredményhirdetés időpontját ajánlatkérő a augusztus órára változtatta, míg a szerződéskötés új időpontja augusztus óra lett a augusztus 14-én kelt ajánlatkérői levél szerint, amelyet a kérelmezőnek is aznap telefaxon megküldtek augusztus 18-án készített összegezés az ajánlatok elbírálásáról 6.a) pontja szerint az I. részre 5 ajánlatot nyújtottak be. Az összegezés 7.) pontja szerint érvénytelen ajánlatot adott be a Lord Ultimate Kft.. A 8.a) pontban az I. részre a Nádor Rendszerház Kft. tette az összességében legelőnyösebb ajánlatot, ajánlati ára nettó ,- Ft volt, míg a 8.b) pont szerint a nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot az I. részre a kérelmező tette nettó ,- Ft ajánlati árral. A kérelmező augusztus 19-én kelt levelében a Kbt ára hivatkozva mindkét rész vonatkozásában a nyertes ajánlat jellemzőiről felvilágosítást kért, a megajánlott termékek pontos típusáról és a megajánlott terméknek az ajánlatban szereplő pontos műszaki adatait kérte megadni. A levelet augusztus 24-én érkeztette ajánlatkérő, és augusztus 24-én a nyertes ajánlat műszaki jellemzőit a kérelmezőnek megküldte.

5 5 Kérelmező augusztus 24-én kelt levelében észrevételt tett a nyertes ajánlatra. Az I. rész netbook tételre ajánlatkérő előírta a DVD íróval történő szállítást, és a netbook kategóriájú hordozható számítógépek méretük miatt nem tartalmaznak beépített optikai meghajtót, csak külső DVD íróval lehet ennek a feltételnek megfelelni. A Nádor Rendszerház Kft. ajánlata nem tartalmaz sem külső, sem belső (ilyen megajánlott terméknél ACER Aspire One A150 nem is létezik) optikai meghajtót. Kérelmező kérte az ajánlat felülvizsgálatát, a Nádor Rendszerház Kft. ajánlatának érvénytelenné nyilvánítását és új eredmény hirdetését. Kérelmező augusztus 27-ig kért választ. Ajánlatkérő augusztus 27-én kelt levelében kérelmezőt kiértesítette arról, önmagában amiatt, hogy a nyertes ajánlattevő nem határozta meg a netbookhoz alkalmazni kívánt DVD író típusát, ajánlata nem bianco ajánlat. Ajánlatkérő a Kbt évi módosítása miatt már nem értékelhet újra, és nem módosíthatja a kiadott összegezést. Ajánlatkérő az I. részre a szerződéskötést a jogorvoslati kérelem benyújtására tekintettel 30 napra elhalasztotta, erről a nyertes ajánlattevőt augusztus 27- én kelt levelében kiértesítette. A beszerzés EU forrásból valósul meg, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program Ifjúsági operációs szolgáltató iroda létesítése a fővárosi és közép-magyarországi régióban című TÁMOP / azonosító számú programban. Kérelmező augusztus 27-én postán adta fel a jogorvoslati kérelmét és telefaxon is megküldte augusztus 28-án. Kérte a jogsértés megállapítását, a döntés megsemmisítését, és ajánlatkérőnek a ,- Ft igazgatási szolgáltatási díj fizetésére kötelezését, és a tárgyalás tartását kérte. Indoklásul előadta, hogy az I. rész tekintetében olyan ajánlatot fogadott el érvényesnek az ajánlatkérő, amely nem felelt meg a műszaki követelményrendszernek, a Nádor Rendszerház Kft. által megajánlott ACER Aspire One A 150-A típusú netbook nem tartalmaz DVD írót, ami az ajánlattételi dokumentáció és a kiegészítő tájékoztatás szerint minimum követelmény volt. A Nádor Rendszerház Kft. ajánlatában a netbook gyártói adatlapjából egyértelműen kiderül, hogy DVD írót a készülék nem tartalmaz. Ajánlatkérő megsértette a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontjában írt okból a Kbt. 81. (3) bekezdését, amikor a kért DVD író hiányában a Nádor Rendszerház Kft. ajánlatát nem nyilvánította érvénytelennek, hanem érvényes ajánlatként kezelte. Megsértette a Kbt át is, amikor nem kérdezett rá az ajánlatra, mert az ajánlat többváltozatú és ellentétes műszaki tartalommal rendelkezik. Kérelmező a jogsértő eseményről a tudomásra jutás időpontjául augusztus 19-én megküldött összegezés kézhezvételét követően a Kbt a alapján a

6 6 nyertes ajánlattevő műszaki jellemzőiről való tájékoztatáskérésre adott ajánlatkérői válaszból értesült, amelyet augusztus 24-én kapott meg. A tájékoztatásban szereplő adatokból állapította meg, hogy a nyertes ajánlat komoly hiányossággal bír, ezért augusztus 24-én ezt megírta ajánlatkérőnek és kérte az ajánlat felülvizsgálatát. Ajánlatkérő augusztus 27-én közölte a kérelmezővel, hogy az ajánlatok felülvizsgálatára a Kbt. nem ad lehetőséget, emiatt kellett benyújtani a jogorvoslati kérelmet. Ajánlatkérő észrevételt nem tett. Egyéb érdekeltként a TriCsók Kft. lebonyolító észrevételében a jogorvoslati kérelem elutasítását kérte alaptalanság miatt, mert az I. részajánlatra a Nádor Rendszerház Kft. ajánlata megfelelő volt, nem állt fenn az ajánlattal szemben a Kbt. 81. (1) és (3) bekezdése szerinti érvénytelenségi ok. A dokumentációban a Netbookra az előírt műszaki specifikáció a következő volt: 8,9 TFT LCD kijelző WXGA, 120 Gbyte vagy nagyobb HDD, DVD író, 1 GByte Ram, Intel mobil processzor és intel Chipset az alaplapon, magyar billentyűzet, hordtáska. Az integrált video kártya elfogadható, az elvárt specifikáció Intel chipset. A nyertes ajánlattevő az ajánlatkérő által előírt specifikációt az ajánlat 48. oldalán a Műszaki Specifikáció című részben igazolta vissza. Az I. és II. részhez két oszlop található, az elvárt paraméterek és az ajánlott paraméterek. Az ajánlott paraméterek tartalmazza a megajánlott eszközre vonatkozó paramétereket, amelyek mindenben megfelelnek az elvárt paraméterek követelményeinek. A Nádor Rendszerház Kft. ajánlatából egyértelmű, hogy ajánlata tartalmazza a kért optikai meghajtót (DVD író). Kérelmező nem vitatta a jogorvoslati kérelmében, hogy a Nádor Rendszerház Kft. ajánlatának 48. oldalán az ajánlott paraméterek című részben tartalmazza a kért DVD írót, kizárólag azt kifogásolta, hogy a külön részként becsatolt fényképes ismertetésben nem tüntette fel a Netbook paramétereinél az optikai meghajtót. A fényképes ismertetőt ajánlatkérő nem kérte. A netbook tekintetében kizárólag külső optikai meghajtó lehetséges a technika jelenlegi állása szerint, ezért az ajánlat oldalán nem kellett feltüntetni, mert nincs beépített DVD íróval bíró netbook. A Bíráló Bizottság pontosan tudta, hogy a DVD író csak külsőleg csatlakoztatható a netbookhoz, ezért nem volt ellentmondásos a nyertes ajánlata, és a Kbt ának az alkalmazása fel sem merülhetett. A DVD írót a nyertes ajánlata tartalmazta, ez az ajánlat 48. oldalából kiderül. Az, hogy a külső DVD író pontos típusát az ajánlattevő nem jelölte meg, azért nem jelenti az ajánlat érvénytelenségét, mert ilyen kötelezettséget az ajánlattételi felhívás és az ajánlattételi dokumentáció nem írt elő. Ajánlatkérő észrevételezte azt is, hogy a kérelmező ajánlata is érvénytelen lenne, ha előírás lett volna a megajánlott típus megjelölése, ugyanis az ajánlata 26. oldalán nem jelölte meg az általa megajánlott hordtáska pontos gyártmányát (pl. Samsonite, Dicota, Apc)

7 7 és annak paramétereit. Nettó ,- Ft eljárási költség megtérítését is kéri. Tárgyalás tartását nem kéri. Az ügyben a Kbt. VI. fejezet 22. cím általános egyszerű közbeszerzési eljárás szabályait kell alkalmazni, így a Kbt (1) bekezdésében leírt szabályokat, mely szerint az ajánlatkérő az ajánlati felhívásban meghatározott feltételekhez, az ajánlattevő pedig az ajánlatához kötve van, kivéve ha az eljárás tárgyalásos. A Kbt (3) bekezdése rendelkezik arról, hogy az egyszerű közbeszerzési eljárásban alkalmazni kell a Kbt. IV. fejezetre irányadó szabályokat (3) Az egyszerű közbeszerzési eljárásban () d) az ajánlatra a 70. (1) és (2), valamint (4) bekezdése, a 71. (1) és (2), valamint (4) és (5) bekezdése, továbbá 73. ; () f) az ajánlatok benyújtására és felbontására a 79. és 80. g) az ajánlatok elbírálására a /A. és 90. (5) bekezdése, továbbá a 91. és 92. ; 81. (1) Az ajánlatok elbírálása során az ajánlatkérőnek meg kell vizsgálnia, hogy az ajánlatok megfelelnek-e az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek. 81. (3) Az ajánlatkérő köteles megállapítani, hogy mely ajánlatok érvénytelenek, illetőleg van-e olyan ajánlattevő, akit az eljárásból ki kell zárni. 81. (4) Az érvényes ajánlatokat az ajánlati felhívásban meghatározott bírálati szempont (57. ) alapján, illetőleg a ban foglaltakra tekintettel kell értékelni. 88. (1) Az ajánlat érvénytelen, ha f) egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek; 85. Az ajánlatok elbírálása során az ajánlatkérő írásban a többi ajánlattevő egyidejű értesítése mellett felvilágosítást kérhet az ajánlattevőtől a kizáró okokkal, az alkalmassággal, illetőleg az ajánlati felhívásban vagy a dokumentációban előírt egyéb iratokkal kapcsolatos nem egyértelmű kijelentések, nyilatkozatok, igazolások tartalmának tisztázása érdekében. Ez azonban nem eredményezheti az ajánlat módosítását. A Döntőbizottság a kérelmező jogorvoslati kérelmét, mint alaptalant elutasítja az alábbiakban kifejtettek szerint. Ajánlatkérő az ajánlattételi dokumentációban meghatározta az I. részre az általa kért eszközök műszaki jellemzőit (ajánlattételi dokumentáció 32/58. oldal), és a augusztus 6-án kelt kiegészítő tájékoztatását.

8 8 A Netbook esetében DVD író volt az elvárás, és azt a Nádor Rendszerház Kft. ajánlata visszaigazolta úgy, hogy DVD író. Az ajánlata azt is tartalmazta, hogy ACER Aspire One A150-A típusú netbook-t ajánlott meg, amely 8.9. TFT LCD kijelző WSVGA, 120 GByte HDD, DVD író, 1 GByte Ram, intel mobil processzor és Intel Chipset az alaplapon, magyar billentyűzettel, hordtáskát és integrált video kártya, Intel Chipset tartalmaz. Az ajánlattételi dokumentáció a 32/58. oldalon a Műszaki leírás szöveges részében - amely mindkét részre vonatkozott- jelezte, hogy az ajánlattevő kötelessége igazolni, amennyiben eltérő gyártmányú, típusú, fantázianevű termékre tesz ajánlatot, hogy az általa megajánlott gyártmányú, típusú, fantázianevű termék alkalmas a meghatározott termékek helyettesítésére. Ajánlatkérő a notebook esetében megadta a műszaki paramétereket, a Nádor Rendszerház Kft. megadta az ajánlatát, és csak a DVD író-ként jelölte meg azt az eszközt, amit megajánlott, ez azonban összhangban van a kiírási feltétellel. Kérelmező maga sem vitatja, hogy ez szerepel a Nádor Rendszerház Kft. ajánlatában, csak azt vitatja, hogy nem lehet beépített DVD íróval szállítani a notebook-t, a külső DVD íróra pedig nem tartalmaz leírást a Nádor Rendszerház Kft. ajánlata, mert a DVD író nem szerepel a műszaki leírásban, amely az ajánlat oldal tartalmaz. A Döntőbizottság álláspontja az, hogy a Nádor Rendszerház Kft. ajánlata megfelelt a kiírási feltételeknek, összhangban van az ajánlattételi dokumentáció 32/58. és 33/58. oldalának és a augusztus 6-án kelt kiegészítő tájékoztató előírásaival, ezért a Döntőbizottság a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontjára figyelemmel a Kbt. 81. (3) bekezdésének a megsértésére vonatkozó jogorvoslati kérelmi elemet a Kbt (2) bekezdés a) pontjában írt okból alaptalan a kérelem- elutasítja. A Döntőbizottság álláspontja a Kbt. 85. megsértésére az, hogy ajánlatkérő e jogszabályhelyet nem sértette meg. A kérelmező augusztus 14-én tudomást szerzett arról, hogy hiánypótlás keretében nem kérdezte meg a Nádor Rendszerház Kft-t az ajánlat netbook műszaki tartalmára vonatkozóan. A Kbt ának rendelkezésére figyelemmel ajánlatkérőnek ez a kérdésfeltevési kötelezettsége nem állt fenn, hiszen a Nádor Rendszerház Kft. ajánlata egyértelmű volt atekintetben, hogy a DVD írót megajánlotta az ajánlattételi dokumentáció előírásainak megfelelően. A Döntőbizottság a kérelmezőnek a Kbt ának a megsértésére vonatkozó kérelmi elemét is a Kbt (2) bekezdés a) pontja alapján alaptalanság okából elutasítja.

9 9 A Döntőbizottság a Kbt (2) bekezdés g.) pontja és a Kbt (4) bekezdése alapján kötelezi a kérelmezőt, hogy a ,- Ft igazgatási szolgáltatási díjat maga viselje. A lebonyolító által előterjesztett nettó ,-. Ft eljárási költség megfizetésére irányuló igényt a Döntőbizottság elutasítja, mert ez túlzó és nem kapcsolódik szorosan a jogorvoslati eljáráshoz, hiszen a jogvitával érintett közbeszerzés iratait mindenképpen be kell csatolni a jogorvoslati eljárásban, és a lebonyolító írta az észrevételt is. A Döntőbizottság hatáskörét és illetékességét a Kbt (1) és (4) bekezdése alapozta meg. A jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés a Kbt (1) bekezdésén alapul. A Döntőbizottság ideiglenes intézkedést nem hozott, a Kbt (1) bekezdése alapján a Kbt (2) bekezdés b) pontja szerint a még meg nem kötött szerződés megkötését nem tiltotta meg. A Döntőbizottság ügyben a Kbt a alapján tárgyalást nem tartott. B u d a p e s t, szeptember 9. Dr. Kurtyán Edit sk. közbeszerzési biztos Fábián Péter sk. közbeszerzési biztos Dr. Uherné Laczi Orsolya sk. közbeszerzési biztos A kiadmány hiteléül: Tóth Zoltánné Kapja: 1. Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet (1088 Budapest, Vas u ) 2. FullTech Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1196 Budapest, Jáhn Ferenc u. 226.) 3. Nádor Rendszerház Kft. (1141 Budapest, Öv u. 3.) 4. BRAVOGROUP Rendszerház Kft. (1145 Budapest, Újvilág u ) 5. Informatéka Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) 6. Lord Ultimate Kft. (2146 Mogyoród, Gödöllői út 204.) 7. TriCsók Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 19. III./34.) 8. Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1133 Budapest, Pozsonyi út 56.) 9. Közbeszerzések Tanácsa Elnöke (1024 Budapest, Margit krt. 85.) 10. Irattár

TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S-t.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S-t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D. 782 /4 /2010.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D. 409/3/2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.301/2/2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S - t. Az eljárás során felmerült költségeiket ezt meghaladóan a felek maguk viselik.

V É G Z É S - t. Az eljárás során felmerült költségeiket ezt meghaladóan a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.73/10/2017. A Közbeszerzési

Részletesebben

H A T Á R O Z A T-ot

H A T Á R O Z A T-ot Ikt. sz.: D. 829/ 6 /2009. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: 526/13 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság)

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot:

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot: Ikt. sz.: D.44 / 13 /2011. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG

KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.915/5/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

1525 Postafiók 166. Tel.: Fax: H A T Á R O Z A T-ot.

1525 Postafiók 166. Tel.: Fax: H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt. sz.: D.356/5/2008. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D. 532/5 /2008. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés Előzetes vitarendezés M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu Az ajánlatkérő:

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról mobiltelefonok beszerzése tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított közbeszerzés eljárásban 1) Az Ajánlatkérő neve, címe, elérhetősége: Nemzeti

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-ajánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára.

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-ajánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára. / 1lo{í. OHAC00002865 ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1 Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalayu. 10-14. 2 A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: PC-k és monitorok

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot:

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot: KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D. 226/8 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG

KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.:D.87/ 14 /2010. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

V É G Z É S-t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S-t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 e-mail cím:dontobizottsag @ kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D. 1/9

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal címe: 1054 Budapest, Széchenyi utca 2. telefonszáma: 373-1661 fax száma: 373-1798 e-mail címe: kh.kf@nav.gov.hu;

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Az országos mérési-értékelési rendszer eredményeinek

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Hivatalos név: Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. Postai cím: Alföldi utca 7. Város: Budapest Postai irányítószám:

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.681/7 /2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-aiánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára.

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-aiánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára. OHAC00002832 32 ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1 Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalayu. 10-14. 2 A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: PC-k és monitorok beszerzése

Részletesebben

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Cserkeszőlő Község Önkormányzata 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1.

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Cserkeszőlő Község Önkormányzata 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Cserkeszőlő Község Önkormányzata 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34.

Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. 30700/41150- /2015. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. Rész

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 dontobizottsag@közbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D.787/ 10 /2009. A

Részletesebben

V É G Z É S-t. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S-t. Az eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf. 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D. 703/ 10 /2010.

Részletesebben

A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. Ikt.sz.: D.959/ 13/2010. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D.725

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés HP, Canon, Lexmark, valamint OKI gyártmányú nyomtatókra 4 részteljesítésben, tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított

Részletesebben

II.2) A közbeszerzés mennyisége

II.2) A közbeszerzés mennyisége Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Zalaegerszegi Törvényszék Postai cím: Várkör 2.

Részletesebben

V É G Z É S -t. Az eljárás során felmerült további költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S -t. Az eljárás során felmerült további költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZE RZÉSI DÖ NTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.:D.989/15/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Postai cím: Haller út 29. Város/Község: Budapest Postai irányítószám: 1096 Ország: Magyarország 9. melléklet

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testülete 2010. november 23-i ülésére Tanulói laptop program bevezetése

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Országgyűlés

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérõ neve és címe: Paks Város Önkormányzata 7030 Paks, Dózsa György u. 55.-61. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: Prognosztizált, fixáras

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Az adott közbeszerzés tárgya, mennyisége:

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Az adott közbeszerzés tárgya, mennyisége: 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vas Megyei Kormányhivatal 9700 Szombathely, Berzsenyi tér 1. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZÍTETT ÍRÁSBELI ÖSSZEGEZÉS MINTA 1 / 10

AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZÍTETT ÍRÁSBELI ÖSSZEGEZÉS MINTA 1 / 10 AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZÍTETT ÍRÁSBELI ÖSSZEGEZÉS MINTA 1 / 10 TÁJÉKOZTATÓ A MINTA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN A jelen minta azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson az európai uniós forrásból

Részletesebben

Közszolgáltató. Támogatott szervezet [Kbt. 22. (2) bekezdés, 241. b) c) pont] Közjogi szervezet I.3.) AZ AJÁNLATKÉRŐ TEVÉKENYSÉGI KÖRE

Közszolgáltató. Támogatott szervezet [Kbt. 22. (2) bekezdés, 241. b) c) pont] Közjogi szervezet I.3.) AZ AJÁNLATKÉRŐ TEVÉKENYSÉGI KÖRE KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére)

KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére) KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére) Közbeszerzés tárgya: Szentendre Város Önkormányzata Vállalkozási szerződés Szentendre Duna-korzó árvízvédelmi gát programmal

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Külszínre nyíló bányatérségek felhagyása és a felszín tájrendezése

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Külszínre nyíló bányatérségek felhagyása és a felszín tájrendezése Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Bányavagyon-hasznosító Nonprofit Közhasznú Kft. 1024 Budapest, Margit krt. 85. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Külszínre nyíló

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya:

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya:

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. Ikt.sz.: D. 809/9/2015. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza..

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza.. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi: V É G Z É S -t

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi: V É G Z É S -t KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Ikt.sz.: D.652/ 11/ 2010.. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az

Részletesebben

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményéről

Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményéről MÁTÉSZALKA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 4701. Mátészalka, Hősök tere 9. Tel.: 44/501-358 Fax: 44/501-360 Száma: 304-29/2007 Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 1 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: kérő I.1) Név és címek1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Oktatási Hivatal Postai

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név:

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Előterjesztés. Informatikai eszközök beszerzése a TIOP /1 pályázat keretében. Tisztelt Képviselőtestület!

Előterjesztés. Informatikai eszközök beszerzése a TIOP /1 pályázat keretében. Tisztelt Képviselőtestület! Előterjesztés Informatikai eszközök beszerzése a TIOP 1.1.1-07/1 pályázat keretében Tisztelt Képviselőtestület! Répcelak Város Önkormányzata által az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága, 1122 Budapest, Hajnóczy u. 7-9.

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága, 1122 Budapest, Hajnóczy u. 7-9. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága, 1122 Budapest, Hajnóczy u. 7-9.

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Workflow rendszer beszerzése Elektronikus

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.663/8 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság)

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Ellenőrzési tevékenység során végzett adatelemzéshez egyéb hardver és szoftver eszközök beszerzése 3 részteljesítéssel tárgyban, verseny újbóli megnyitásával

Részletesebben

Csolnoky Ferenc Kórház- és Rendelőintézet közbeszerzési eljárása ellen

Csolnoky Ferenc Kórház- és Rendelőintézet közbeszerzési eljárása ellen AMIX-digitál Informatikai Kft. jogorvoslati kérelme a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház- és Rendelőintézet közbeszerzési eljárása ellen Közbeszerzési Értesítő száma: 2007/28 Beszerzés tárgya: Hirdetmény

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal címe: 1054 Budapest, Széchenyi utca 2. telefonszáma: 373-1661 fax száma: 373-1798 e-mail címe: kh.kf@nav.gov.hu;

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. 30700/14512- /2015. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. I. rész:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Országgyűlés

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Tolna Város Önkormányzata (7130 Tolna, Hősök tere 1.) 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Keretszerződés tréneri kiegészítő képzés,

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal címe: 1054 Budapest, Széchenyi utca 2. telefonszáma: 373-1661 fax száma: 373-1798 e-mail címe: kh.kf@nav.gov.hu;

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. HATÁROZAT-ot

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. HATÁROZAT-ot KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D.103/6/2010.

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete 1146 Budapest, Hermina út 21.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete 1146 Budapest, Hermina út 21. 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklet szerint az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete 1146 Budapest, Hermina út 21. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

Keretmegállapodás azonosító száma: KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Keretmegállapodás azonosító száma: KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 30 Óbudai Egyetem részére a 25/2018. (II. 26.) Korm. rendelet alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősített EFOP-4.2.1-16-2017-00020

Részletesebben

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10.

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10. Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) 2005. december 10. Közbeszerzés fogalmai és alapelvek Nem egyszerűsített (!!) eljárás Értékhatárok Árunál : 2-25 M Ft között Szolgáltatás: 2-20 M Ft között Beruházás

Részletesebben

HATÁROZAT-ot INDOKOLÁS

HATÁROZAT-ot INDOKOLÁS KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D.753/

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Csongrád Megyei Kormányhivatal, 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Csongrád Megyei Kormányhivatal, 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Csongrád Megyei Kormányhivatal, 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - EKR000473712018 E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Szocionet

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. 1181 Budapest, Üllői út 423. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: A Városgazda XVIII. kerület

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Kivonat. Heréd Község Önkormányzatának november 9-i ülésének jegyzőkönyvéből. 210/2009.(XI.9.) képviselő-testületi határozat

Kivonat. Heréd Község Önkormányzatának november 9-i ülésének jegyzőkönyvéből. 210/2009.(XI.9.) képviselő-testületi határozat Kivonat Heréd Község Önkormányzatának 2009. november 9-i ülésének jegyzőkönyvéből 210/2009.(XI.9.) képviselő-testületi határozat Heréd Község Önkormányzat Képviselő-testülete: 1. Az élelmezési nyersanyag

Részletesebben

V.2 Az eljárás eredménye. Oldal 1 / 7

V.2 Az eljárás eredménye. Oldal 1 / 7 Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: FKF Nonprofit Zrt. Postai cím: Alföldi u. 7. Város:

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Tárgyalásos eljárás - EKR000771032018 Eredménytelen közbeszerzési eljárás Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Országgyűlés Hivatala Kgfb. és casco biztosítási

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zártkörűen Működő

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Hirdetménnyel induló tárgyalásos eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Magyar Államkincstár, 1054 Budapest, Hold u. 4. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 6/1 Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Tivadar Község Önkormányzata 4921 Tivadar, Petőfi u. 24. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Építési beruházás Tárgy: Vállalkozási

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: A központosított közbeszerzésben nem beszerezhető kötszerek beszerzése

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: A központosított közbeszerzésben nem beszerezhető kötszerek beszerzése Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: neve: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet címe: 1096 Budapest, Haller u. 29. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: A központosított

Részletesebben

Transzkatéteres aorta billentyű (TAVI) beszerzése II, kihelyezett áruraktár létesítésével

Transzkatéteres aorta billentyű (TAVI) beszerzése II, kihelyezett áruraktár létesítésével 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Postai cím: Haller út 29. Város/Község: Budapest Postai irányítószám: 96 Ország: Magyarország 2. A közbeszerzés

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról BKK Zrt., 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 19-21. 2. A közbeszerzés tárgya és

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

H A T Á R O Z A T-ot.

H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.772/9 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Bánk Község Önkormányzata 2653 Bánk, 7. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Megbízási keretszerződés feladatírói és nemzetközi

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklet szerint az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

A munka pontos leírását az ajánlattételi dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás és szerződéstervezet) együttesen tartalmazza.

A munka pontos leírását az ajánlattételi dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás és szerződéstervezet) együttesen tartalmazza. 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben