- a szerkeszthető honlap

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "- a szerkeszthető honlap"

Átírás

1 - a szerkeszthető honlap Ebben a leírásban bemutatjuk rendszerünket lépésről - lépésre, hogy Ön megtervezhesse, melyik összeállítás felel meg Önnek a legjobban. Tartalomjegyzék I. LiwCMS alaprendszer Modularitás LiwCMS Light LiwCMS Standard... 3 II. Egyedi grafika... 4 III. Funkciók Többnyelvűség Hírek Hírcsoportok Regisztráció Fórum Galéria Termékek Hírlevél Egyedi modulok... 6 IV. Elérhetőség... 6

2 I. LiwCMS alaprendszer Ez a rendszer alapjában egy olyan összetett honlap, aminek a megjelenését mi készítjük el, a menüpontokat, a képeket, file-okat és általában a tartalmi részeket viszont Ön. Ezt úgy teheti meg, hogy egy kapott azonosítóval belép a kész honlapra. Ezt követően megjelennek az adminisztratív menüpontok, ahol elvégezheti a karbantartást, feltöltést. A honlap tartalmi részei tehát egyszerűen módosíthatók. Ennek kezelésére egy beépített szövegszerkesztő áll rendelkezésre, ahol kedvünkre válogathatunk a formázási lehetőségekből. Tudunk táblázatot, színeket, betűket formázni, képet feltölteni és beszúrni, linket elhelyezni az oldalon és még nagyon sok hasznos dolgot végezhetünk el segítségével. Az alábbi ábra ezt szemlélteti. A rendszernek az igények alapján két alapverzióját hoztuk létre. Az egyik a LiwCMS Standard, ami nagyobb tudású, a LiwCMS Light pedig ennek a kistestvére. Természetesen mindkettő szerkeszthető tartalmú. 1.1 Modularitás Legyen szó akár Light akár Standard alaprendszerről, a kiegészítő funkciók modulokkal valósulnak meg. Ez annyit jelent, hogy az alaprendszeren felül a kívánt modulokat kell csak megrendelni, így Ön csak azért fizet, amilyen funkciókat szeretne. A modulok olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint hírlevél küldés, hírek felvitele, termékek felvitele, fórum, galéria, stb. Ezeket folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, az aktuális rendelhető modullista a honlapunkon ( található meg.

3 1.2 LiwCMS Light Az egyszerűsített alaprendszer főbb jellemzői a következők: - Megrendeléskor előre definiált menüpontok, maximum 10 db (10 oldal). - Egyszintű menürendszer: nincsenek almenük. - Kapcsolatfelvétel menüpont, ahol egy űrlap segítségével tudnak látogatóink -t küldeni számunkra. - Látogatottság- és oldalletöltés- számláló a honlapon. - Egy év díjmentes tárhely statisztikával. Ideális olyan cégek és magánszemélyek részére, akik nem szeretnének nagy mennyiségű szöveget elhelyezni a világhálón, céljuk az Interneten való megjelenés egy bármikor szerkeszthető honlappal. Ajánljuk továbbá azok részére, akik szeretnének új piacot szerezni az Internet segítségével, de erre nem kívánnak egyszerre nagy összeget költeni, hanem fokozatosan a várakozásaik függvényében fejlesztenék honlapjukat, egyszerűbbtől egy összetett portál irányában. 1.3 LiwCMS Standard A Standard alaprendszer jellemzői: - Korlátlan, felhasználó által létrehozott menüpontok. - Többszintű menürendszer (a szintek száma nincsen korlátozva): a főmenükből almenük nyílnak, amiknek szintén lehetnek almenüi, és így tovább. Így könnyedén készíthetők legördülő menük. Ezek segítségével könnyen áttekinthető lesz honlapunk, hiszen a tartalmi részeknek szinte bármilyen struktúrát készíthetünk. - Egyszerre több menüt is létre tudunk hozni: az oldal felső, bal, jobb és alsó részén is helyezhetünk el menüket, akár mindet egyszerre. - Kapcsolatfelvétel menüpont, ahol egy űrlap segítségével tudnak látogatóink -t küldeni számunkra. - Doboz kezelés az oldalon ismétlődő megjelenésű szövegdobozok hozhatók létre - Látogatottság- és oldalletöltés- számláló a honlapon. - File-feltöltési lehetőség, és ezeknek az oldalak végéhez csatolása. - Minden oldalt -ben tovább tudunk küldeni (Viral marketing). - Minden oldalnak van nyomtatóbarát verziója. - Egy év díjmentes tárhely statisztikával. Olyan cégeknek ajánljuk, akik tisztában vannak az Internetben rejlő lehetőségekkel, egyszerűen és költséghatékonyan szeretnének honlapot üzemeltetni. A Standard alaprendszer a modulokkal akár önkormányzati portálokat is ki tud szolgálni. Intranetes (cég dolgozóinak virtuális munkahelye) és Extranetes (viszonteladóinknak, partnereinknek szánt tartalmak) funkciókat is képes megvalósítani a megfelelő modul kiegészítéssel. Összességében egy komoly, programozói oldalról karbantartásmentes honlapot vagy portált nyújt.

4 II. Egyedi grafika A LiwCMS alaprendszerekhez elkészítjük az Önnek szimpatikus egyedi megjelenést, így biztosan nem kell attól tartania, hogy rátalál egy kísértetiesen hasonló honlapra. Folyamatos egyeztetéssel, a marketing szempontokat figyelembe véve úgy alakítjuk ki a grafikát, hogy az megállja a helyét a nemzetközi piacon is. III. Funkciók 3.1 Többnyelvűség Aki akart már meglévő honlapot utólag idegen nyelveken is elkészíttetni, annak sok gondot okozhatott ez. Eddig! A LiwCMS-sel mindez már nem történhet meg, mivel a modul megrendelésével akár utólag is könnyűszerrel megoldhatjuk a több nyelven való üzemeltetést. Nyelvenként független menük hozhatók létre. Hír modulnál (cikkeket is ezzel tudunk készíteni) egyszerre tudjuk az összes beállított nyelvet feltölteni, tehát egy új hír azonnal megjelenhet idegen nyelveken is. A felvehető nyelvek száma nincs korlátozva. 3.2 Hírek Egy darab olyan menüpont elhelyezésére ad lehetőséget az oldalon, ahol híreket vagy cikkeket tudunk készíteni. Csak annyi dolgunk van, hogy megadjuk a hír/cikk címét, rövid valamint teljes leírását. Opcionálisan képet és file-t (LiwCMS Standard esetében) is fel tudunk tölteni. A hír/cikk megjelenése beállítható dátumtól dátumig. Így nem kell foglalkozni azzal, hogy a híreket töröljük az oldalról, ha lejár a beállított megjelenés időtartama, nem fog megjelenni az oldalon. A megjelenés egymás alatti kiíratásban történik, címmel, képpel, rövid leírással (blog stílusban). A hírre/cikkre kattintva olvashatjuk a teljes szöveget. Amennyiben van fórum modulunk kérhetjük a hírekhez/cikkekhez a hozzászólás modult is. Így az adott hír/cikk témájában automatikusan egy fórum téma nyílik, ahol az olvasók reagálhatnak az olvasottakra. 3.3 Hírcsoportok A hírek modul olyan változata, ahol korlátlan számú hír menüpont elhelyezhető az oldalon. Készíthetünk kategóriánkénti híreket, magazinokhoz témakörönkénti cikkeket. Akár termékeket is fel tudunk tölteni ennek segítségével, bár erre létezik egy kifinomultabb termék modulunk. 3.4 Regisztráció Egy űrlap kitöltését követően a látogatók regisztrálni tudják magukat a honlapra, ennek segítségével funkciókat köthetünk regisztrációhoz. Például árlista csak regisztrált felhasználóknak látható, így ők is plusz szolgáltatást kaphatnak, mi pedig építhetjük és címlistánkat potenciális vevőinkkel. Ez azért nagyon fontos, mert az marketing a leghatásosabb vevőszerző marketing eszköz.

5 Jogosultság alapján kétféle választási lehetőségünk van: 1. Egyszerű jogosultság kezelés: azt állíthatjuk be, hogy a regisztrált felhasználók milyen menüpontokat láthassanak. Tehát belépve mondjuk kapunk egy árlistát, amit egyébként nem láthatunk. 2. Emelt szintű jogosultság kezelés: az előbbieken túl azt is meghatározhatjuk, hogy ki szerkesztheti a menüpontokat. Ennek segítségével ki tudjuk adni az oldal részeinek szerkesztését anélkül, hogy félnünk kellene a jogosulatlan módosításoktól. Hasznos például hírek, magazinok szerkesztéséhez, így minden szerkesztő csak a saját területéhez tartozó részeket adminisztrálhatja. Szintén kiváló megoldás lehet árlisták, belső dokumentumok személyhez vagy csoporthoz kötött szerkesztéséhez. 3.5 Fórum A fórum olyan internetes beszélgetési lehetőség, ahol a regisztrált felhasználók témák (topic-ok) szerint folytathatnak társalgást. A felhasználók hozzászólásokat írhatnak témakörök és témák szerint. Témakört a honlap adminisztrátora nyithat, témákat azonban bármelyik regisztrált felhasználó. A nem kívánt hozzászólásokat moderálhatjuk adminisztratív jogokkal, így azok nem jelennek meg nyilvánosan a ezt követően. Az adminisztrátor láthatja továbbra is az eredeti szöveget (az nem törlődik), és bármikor visszavonhatja a szöveg letiltását. A felhasználók képet is feltölthetnek magukról, az mindig megjelenik a hozzászólásnál. Honlapunkhoz kapcsolódó szakfórum létrehozásával jó látogatottság növekedést érhetünk el. A működéshez regisztráció modul szükséges. 3.6 Galéria Képek rendszerezett megjelenítésére szolgál. Képgalériákat nyithatunk, amibe képeket tudunk feltölteni. Ezek kis képekben jelennek meg, rájuk kattintva pedig nagy méretben töltődnek be. A képekre automatikusan vízjelet (pl. is tehetünk feltöltéskor. A LiwCMS galéria modulja többszintű, és a szintje nincs korlátozva (értsd: mappában a mappa, és azokban a képek). 3.7 Termékek Termékek rendszerezett megjelenítésére szolgáló modul. A termékeket termékcsoportokba sorolhatjuk, amiket szintén tudunk csoportokba sorolni. Ez úgy néz ki, hogy például a Bútorok menüpontra kattintva választhatunk iroda-, ülőgarnitúra és gyerekbútorok termékcsoportok közül. Az ülőgarnitúrákat tovább bonthatjuk bőr vagy szövet kárpitozású csoportokra, és ezekbe tudunk konkrét termékeket feltölteni. A csoportok és a szintek száma nincsen korlátozva. Termékek felvitelénél megadhatunk terméknevet, képeket, file-okat, tulajdonságokat.

6 3.8 Hírlevél Feljebb már említettük, hogy az marketing az egyik legnagyobb hatásfokú internetes vevőszerző eszköz, mivel a célcsoportunknak tudunk közvetlenül -ben ajánlatokat, leírásokat küldeni. A honlapon tudnak az érdeklődők a hírlevél szolgáltatásra fel- és leiratkozni. Megszerkesztetjük a kiküldésre szánt hírlevelet, majd amikor úgy gondoljuk akkor elküldhetjük a címlistán szereplőknek. 3.9 Egyedi modulok Ha nem találta meg az Ön elképzeléséhez legközelebb álló modult, akkor kérjen ajánlatot egyedi modulfejlesztésre! Az elkészült modult gond nélkül csatlakoztatni tudjuk a LiwCMS alaprendszerhez. IV. Elérhetőség Irányi Bálint Telefon: 30/ cím: info@liw.hu Honlap: Székesfehérvár, szeptember 1. A termékismertetőben szereplő logókra, tartalomra minden jog fenntartva!

Weboldal sablon tájékoztató

Weboldal sablon tájékoztató I N F O 4 B T. 2 0 8 3 S O L Y M Á R, T E R S T Y Á N S Z K Y U. 4 7 / A W E B : W W W. 4 B R A I N Z. H U E - M A I L : I N F O @ 4 B R A I N Z. H U T E L. : + 3 6-2 0-2 1 4-7 2 2 3, F A X : + 3 6-2 6-3

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Kezelési útmutató. GWCHU új weboldal 2009. március

Kezelési útmutató. GWCHU új weboldal 2009. március Kezelési útmutató GWCHU új weboldal 2009. március Készítette: Eleven Lajos A régi weblap adatait feldolgozta: Guttmann István Konzultáns: Polinszky Gábor Hosszú távú előnyök Könnyű kezelhetőség Több menüpontot

Részletesebben

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon Mostantól Ön egy még áttekinthetőbb, praktikusabb oldalt használhat, amely számos új funkcióval bővült, hogy még egyszerűbben érhesse el a számára legmegfelelőbb partnereket. Útmutató az új honlaphoz Regisztráció

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

CÍMLISTA HASZNÁLATA. Címlista alapok

CÍMLISTA HASZNÁLATA. Címlista alapok CÍMLISTA HASZNÁLATA Címlista alapok Címlista elemnek hívunk minden személyt és céget amit a címlista modulban tárolunk. Két típusát különböztetjük meg: cég és személy. Személyekhez és a cégekhez különböző

Részletesebben

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW DigiSkills: Network for the enhancement of digital competence skills DigiSkills D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv Projekt: N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW Munkacsomag:

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Bemutató anyag. Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület. Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva!

Bemutató anyag. Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület. Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva! Bemutató anyag Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva! Testreszabott weboldalhoz egyéni adminisztrációs felület Mivel minden igény

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu A weboldalt és az admin felületet tervezte és fejlesztette: First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu 1 2 www.kvtagozat.hu Belépés minden regisztrált látogatónak saját egyedi felhasználónévvel

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank Felhasználói kézikönyv ÜFT szolgáltatás Magyar Nemzeti Bank TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. FOGALOMTÁR... 3 3. KÉSZPÉNZÁLLÁTÁSI ÜTF (KÜFT) MODUL... 3 3.1. A KÜFT MODUL FUNKCIÓI... 3 3.1.1. Pénzintézet

Részletesebben

Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google]

Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google] Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google] Hirdesd az evangéliumot, állj vele elő, akár alkalmas, akár alkalmatlan! (2Tim 4,2) Nagy Gusztáv Jézus Krisztus képviselője férj négy gyermekes családapa tanszéki

Részletesebben

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet Tele Élettel Programportál Adminisztrátori segédlet 2015 Tartalomjegyzék 1. Belépés az admin felületre... 2 2. Profil adatok, jelszó megváltoztatása... 3 3. Új esemény feltöltése... 3 3.1. Az esemény fő

Részletesebben

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6 axio market webbolt 1 / 6 minta egy kész webboltra 2 / 6 Dizájn A színek, dizájn beállítását az axiomarket végzi. Egyedi igény szerint az oldal struktúrája is változtatható. A webbolt a http://boltnev.axiomarket.hu

Részletesebben

EPALE felhasználói. útmutató. Az EPALE Nemzeti Támogató Szolgálat kiadványa. ec.europa.eu/epale

EPALE felhasználói. útmutató. Az EPALE Nemzeti Támogató Szolgálat kiadványa. ec.europa.eu/epale EPALE felhasználói útmutató Az EPALE Nemzeti Támogató Szolgálat kiadványa ec.europa.eu/epale Előszó A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja (EPALE) a felnőttképzési szakemberek egyedülálló,

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu MÉDIAAJÁNLAT Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu Kik látogatják az oldalunkat? A 2jepetto.hu oldal kizárólag melegburkolatokkal, és

Részletesebben

Fakitermelések ütemezése és dokumentálása

Fakitermelések ütemezése és dokumentálása Fakitermelések ütemezése és dokumentálása ERDŐGAZDÁLKODÁSI HATÓSÁGI BEJELENTÉSEK/FAKITERMELÉSEK ÜTEMEZÉSE ÉS DOKUMENTÁLÁSA A Fakitermelések ütemezése és dokumentálása menüpont három terület kezelésére

Részletesebben

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Jelen útmutató a felhasználói oldalról mutatja be a sasfészekinfo.hu weboldalt. Mindenkinek Oldal elérhetősége: http://sasfeszekinfo.hu http://www.sasfeszekinfo.hu

Részletesebben

Blog (Google Blogger) használata

Blog (Google Blogger) használata Blog (Google Blogger) használata A blog naplószerű bejegyzések internetes közzétételére alkalmas weboldal. Elterjedtek az ún. személyes blogok, amikor egy-egy személyhez kötődő naplóbejegyzéseket találunk;

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Múzeumok Igazgatósága honlap Adminisztrációs rendszerének használata Tagintézményi használatra Ügyfél: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Múzeumok Igazgatósága

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím]

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím] ponte.hu Kft. ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás Kapcsolattartó: Céginformációk: ponte.hu Kft. 1 ponte.hu Kft. 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky

Részletesebben

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet)

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 Regisztráció... 3 Az ügyfélszolgálati oldal használata... 5 Új kérés, hibabejelentés... 5 Korábbi kérések,

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon:

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: 1. Belépés a szerkesztőfelületre A következő webcímre belépve - http://www.zalaegerszeg.hu/licoms/login - megjelenik a szerkesztőfelület beléptető ablaka,

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 www.kekkh.gov.hu Státusz: Verzió Cím Dátum SzerzőFolyamatban Változások Verzió Dátum Vállalat Verzió: 1.0 Szerző: Lénárd Norbert

Részletesebben

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ http://kreativkontroll.hu. Érvényes: 2012. augusztus 1-jétől visszavonásig HOGYAN KÉPEZZÜK ÁRAINKAT? Mivel a szövegírás minden esetben más, ezért az adott projectekhez igazítjuk árainkat.

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag MUNKAVÁLLALÓI REGISZTRÁCIÓ, ELFELEJTETT ADATOK www.otpadlak.hu 2016.03.04. MUNKAVÁLLALÓK... 3 1. Az OTP ADLAK internetes portál... 3 2. Regisztráció...

Részletesebben

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség:

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: KRYPTON sablon Részletes leírás a sablonhoz kapcsoló új beállításokról Diavetítés a kezdőlapon A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: Képes diavetítés Termékes diavetítés

Részletesebben

Tervezett fakitermelések bejelentése

Tervezett fakitermelések bejelentése Tervezett fakitermelések bejelentése ERDŐGAZDÁLKODÁSI HATÓSÁGI BEJELENTÉSEK/TERVEZETT ERDŐGAZDÁLKODÁSI TEV. BEJELENTÉSE/TERVEZETT FAKITERMELÉSEK BEJELENTÉSE BEVEZETÉS A Tervezett fakitermelések bejelentése

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Egységes elektronikus légügyi nyilvántartó rendszer

Egységes elektronikus légügyi nyilvántartó rendszer Egységes elektronikus légügyi nyilvántartó rendszer Készítette: Szekeres Tamás Verzió: 1.0 Szószedet Privát légi jármű: Alatta olyan repülőt értünk, ami nem található meg a rendszerben, mert tulajdonosa,

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

GreenBox CMS - Smink modul Felhasználói kézikönyv

GreenBox CMS - Smink modul Felhasználói kézikönyv GreenBox CMS - Smink modul Felhasználói kézikönyv 2018. március Tartalom 1 A nulladik lépés: Tervezés... 3 2 Az első lépés... 3 3 Menürendszer kialakítása... 4 4 Tartalom feltöltése... 10 5 Portál kinézetének

Részletesebben

APRÓHIRDETÉS felsőfokon!

APRÓHIRDETÉS felsőfokon! Tisztelt Jövőbeni Megbízó Partnerem! Szeretném megköszönni, hogy érdeklődést mutat szolgáltatásom iránt. Gondolom Ön is tapasztalta, hogy az interneten jelenleg átláthatatlan mennyiségű hirdetési oldal

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése

smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése Az SMELearning módszertan egyik legfontosabb ajánlása, egybehangzóan az előzetes szükségletelemzés következtetéseivel a következő: a kis-és

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

SEGÉDLET A PÁLYÁZATOK RÖGZÍTÉSÉHEZ A SEMMELWEIS EGYETEM PÁLYÁZATI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERÉBEN

SEGÉDLET A PÁLYÁZATOK RÖGZÍTÉSÉHEZ A SEMMELWEIS EGYETEM PÁLYÁZATI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERÉBEN SEGÉDLET A PÁLYÁZATOK RÖGZÍTÉSÉHEZ A SEMMELWEIS EGYETEM PÁLYÁZATI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERÉBEN Minden jog fenntartva Semmelweis Egyetem - 2012 Tartalomjegyzék 1. Belépés a pályázati nyilvántartó rendszerbe...

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

A. Webes metaadat szerkesztő

A. Webes metaadat szerkesztő ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

www.mwdental.hu Indul az M+W Dental webáruház! Webáruház Vásároljon még egyszerűbben, takarítson meg további százalékokat!

www.mwdental.hu Indul az M+W Dental webáruház! Webáruház Vásároljon még egyszerűbben, takarítson meg további százalékokat! ha többet akar Telefon: +36 1 436 9790 Fax: +36 1 436 9799 dental@mwdental.hu Webáruház Indul az M+W Dental webáruház! Vásároljon még egyszerűbben, takarítson meg további százalékokat! Nyitva 0-24 óráig!

Részletesebben

(2) Kattints a honlapra, és hozz létre egy fiókot. Ezzel ugyanis a későbbiekben minden programot használhatsz.

(2) Kattints a  honlapra, és hozz létre egy  fiókot. Ezzel ugyanis a későbbiekben minden programot használhatsz. Mi az a Google Űrlapok? Ez egy on-line program, amellyel egyszerűen készíthetsz kérdőíveket és felméréseket. Ennek segítségével lehetővé válik a válaszok gyors begyűjtése, rendszerezése és elemzése. A

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Twitter használata. Regisztráció.

Twitter használata. Regisztráció. Twitter használata A Twitter egy ún. mikroblog szolgáltatás, melynek lényege, hogy a felhasználók rövid - maximum 140 karakterből álló - bejegyzéseket (üzeneteket) helyeznek el egy webes felületen. Ezeket

Részletesebben

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Pázmány Péter Katolikus Egyetem Levelezőrendszere Felhasználói segédlet (Kiegészítés) Tartalom Bevezetés... 3 Általános ismertető... 4 Levelezés... 5 Levelek írása... 6 Aláírás... 7 Mellékletek csatolása...

Részletesebben

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR)

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Működése A rendszert az adott iskola weboldalának adminisztrációs felületén keresztül lehet elérni. Az adminisztrációt a tagintézmény vezetők végzik. Minden tagintézmény

Részletesebben

Ingatlannet.hu Felhasználói Kézikönyv

Ingatlannet.hu Felhasználói Kézikönyv Ingatlannet.hu Felhasználói Kézikönyv Készült: 2010-08-06 1 Magunkról A 2000-ben indult Ingatlannet.hu Magyarország meghatározó ingatlankereső és -hirdető portálja. Több mint 200 000 ingatlanhirdetéssel

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Programajánló Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a sajtónak küldött bejelentések,

Részletesebben

E-Beszerzés sikertényezői

E-Beszerzés sikertényezői E-Beszerzés sikertényezői Szomor László és S.Farkas Imre 1 Tartalom Az elektronikus beszerzés módjai Logisztikai webáruház a www.zenitkft.hu www.zenitkft.hu sikertényezői Logisztika Portálban rejlő lehetőségek

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer T25. Előleg és végszámla kezelése Tartalom Alapbeállítások Globális változó beállítása... 3 Előleg és végszámla formátum... 4 Előleg napló beállításai... 4 Előleg-

Részletesebben

Dokumentáció. IT Worx. Web eszközök Hír box. 1. Első lépések

Dokumentáció. IT Worx. Web eszközök Hír box. 1. Első lépések Dokumentáció IT Worx Web eszközök Hír box 1. Első lépések A szöveg melletti háromszögre kattintva rendezhetjük a hír boxokat abc szerinti növekvő vagy csökkenő sorrendbe: Ha rákattintunk az egyik hír box

Részletesebben

2.4.1. Új állomány feltöltése... 16 2.4.2. Állomány keresése... 17

2.4.1. Új állomány feltöltése... 16 2.4.2. Állomány keresése... 17 Az OKF megyei honlap karbantartó szoftver felhasználói dokumentációja Tolna Megye Készítette: RSOE TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. BELÉPÉS A RENDSZERBE... 3 2. MENÜRENDSZER... 4 2.1. HÍREK... 5

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől

Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől 1 Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől A GroupWise levelező szolgáltatás web felelületről, az Internet felől az Egyetem honlapjáról is elérhető, az alábbi linken: www.uni-nke.hu WEBMAIL-NKE

Részletesebben

Vendégváró csomag használati tippek

Vendégváró csomag használati tippek Vendégváró csomag használati tippek Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel köszöntjük a Telekom Vendégváró csomag előfizetői között! Kérjük, szánjon néhány percet kiadványunkra, melyben hasznos tippeket adunk Önnek

Részletesebben

ILIAS hallgatói felhasználói leírás

ILIAS hallgatói felhasználói leírás Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Általános ismertető... 2 ILIAS elérése, bejelentkezés... 3 Tananyagok elérése, Taneszköztároló... 4 Csatlakozás kurzushoz... 6 Fájl letöltése... 8 Gyakorlatok megküldése,

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tájékoztató a KIÁLLÍTÁS AJÁNLÓ ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásról Utolsó módosítás: 2013.09.02. 1. oldal, összesen: 5 Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu A sajto@kiallitasajanlo.hu e-mail címre küldött programajánlók

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

Drupal Tartalomkezelői Segédlet

Drupal Tartalomkezelői Segédlet v2.0 Drupal_Tartalomkezeloi_Segedlet.v2.0docx Drupal Tartalomkezelői Segédlet TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Tartalom kezelés... 2 2.1 Idegen nyelvű megjelenés... 2 2.2 Cikk hozzáadása... 2 2.2.1

Részletesebben

8. Felhasználókezelés, jogosultságkezelés

8. Felhasználókezelés, jogosultságkezelés 8 8. Felhasználókezelés, jogosultságkezelés A honlapunk kialakításában eddig egyedüli szereplőként vettünk részt. A látogatók visszajelzéseire számítva, vagy ha nem mindenki számára szeretnénk minden tartalmat

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

Hírlevél küldés kézikönyv

Hírlevél küldés kézikönyv Hírlevél küldés kézikönyv Címlisták rögzítése 1., Belépve az Office-ba (felhasználónév: sovidektcc) először létre kell hozni Címkategóriákat. Ezeket a Megkeresések menü Címkategóriák almenüjében lehet

Részletesebben

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Tartalomjegyzék - Tartalomkezelő rendszerek Miért jó a CMS alapú website? CMS rendszerek - Mi szükséges ezen CMS-ekhez? - Információ építészet

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

Virtualoso WorkPlace Tartalomjegyzék

Virtualoso WorkPlace Tartalomjegyzék Virtualoso WorkPlace Tartalomjegyzék 1. Elsô használatba vétel és beállítások................................................ 2 2. Jogosultságok kiosztása..........................................................

Részletesebben

Cikktípusok készítése a Xarayában

Cikktípusok készítése a Xarayában Cikktípusok készítése a Xarayában A Xaraya legfontosabb tulajdonsága az egyedi cikktípusok egyszerű készítésének lehetősége. Ezzel kiküszöbölhető egyedi modulok készítése, hiszen néhány kattintással tetszőleges

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés 1 TARTALOMJEGYZÉK VELUX árajánlat készítése Vásárlói ajánlat készítése meglévő ajánlatból Vásárlói ajánlat készítése a Termékválasztó

Részletesebben

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Az 1.2 verzióban a következő funkciók érhetők el: Be- kijelentkezés Autós ajánlatok keresése, akár dátum intervallumra Pontos és közeli ajánlatok megjelenítése Autós

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

PROFIT HOLDING Hungary Zrt. WEB üzletág

PROFIT HOLDING Hungary Zrt. WEB üzletág PROFIT HOLDING Hungary Zrt. WEB üzletág SZOLGÁLTATÁSOK és HIVATALOS ÁRLISTÁI 1. WEB szolgáltatások 1.1 Honlap szoftver Internetes honlap működtetésére alkalmas NetID v3.0 rendszerben működő szoftver rendelkezésre

Részletesebben

A WORD 2016 szövegszerkesztő újdonságai

A WORD 2016 szövegszerkesztő újdonságai Alkalmazott Informatikai Tanszék SZÁMÍTÁSTECHNIKA I. dr.dudás László 6./1. A WORD 2016 szövegszerkesztő újdonságai A WORD dokumentum több személy általi egyidejű szerkeszthetősége felhőben (One Drive)

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. ÁFA bevallás... 2 1.2. Átutalási csomag karbantartó... 3 1.3. Általános kimenő számlázás... 4 1.4. Folyószámlakezelés... 5 1.5.

Részletesebben

Fatömegbecslési jegyzőkönyvek

Fatömegbecslési jegyzőkönyvek Fatömegbecslési jegyzőkönyvek ERDŐGAZDÁLKODÁS/FAHASZNÁLAT/FATÖMEGBECSLÉSI JEGYZŐKÖNYVEK A fatömegbecslési jegyzőkönyvek erdőrészlethez kapcsolódnak. Egy erdőrészlethez több jegyzőkönyv készíthető. Egy

Részletesebben

PÁLYAMUNKA. a Zentai Ifjúsági Iroda pályázati felhívására. Készítette: Tóth Ervin 7/14/2012

PÁLYAMUNKA. a Zentai Ifjúsági Iroda pályázati felhívására. Készítette: Tóth Ervin 7/14/2012 PÁLYAMUNKA a Zentai Ifjúsági Iroda pályázati felhívására Készítette: Tóth Ervin 7/14/2012 HTTP://TEST.ARCHIMEDES.EDU.RS/ERVIN/ A felhasználói dokumentációhoz melékelt lemez tartalmazza az oldalt alkotó

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Felhasználói segédlet

Felhasználói segédlet Felhasználói segédlet Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghirdetett Civil Alapra, Kulturális Alapra, Ifjúsági Alapra és Sportfeladatokra pályázók részére 2016.03.30. 1 Cél A pályázók oly

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv MISKOLCI EGYETEM PÁLYÁZAT NYILVÁNTARTÁS Miskolc, 2011. április hó ME Számítóközpont V2.0 2011. április 11. Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 2. PÁLYÁZAT ÉLETÚT FOLYAMATA... 4 3. JOGOSULTSÁG... 7 4. FELHASZNÁLÓI

Részletesebben

Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz

Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz 1. Jogszabályi háttér Az egységes elektronikus közműnyilvántartásról szóló 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendeletben foglaltak szerint: 4. (1) Az e-közmű üzemeltetéséért,

Részletesebben

HVK Adminisztrátori használati útmutató

HVK Adminisztrátori használati útmutató HVK Adminisztrátori használati útmutató Tartalom felöltés, Hírek karbantartása A www.mvfportal.hu oldalon a bejelentkezést követően a rendszer a felhasználó jogosultsági besorolásának megfelelő nyitó oldalra

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

Partner segédlet és tájékoztató

Partner segédlet és tájékoztató www.arakcio.hu Partner segédlet és tájékoztató Tartalom jegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 REGISZTRÁCIÓ...5 CÉGADATOK ÉS ELÉRHETŐSÉG...5 MEGJELENÉSI CSOMAG KIVÁLASZTÁSA...5 FELHASZNÁLÓ NÉV ÉS

Részletesebben

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum http://villanyszerelo.forum.hu 2013 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet

Részletesebben

Dokumentáció. EKTF web felhasználói dokumentáció 0.3 verzió

Dokumentáció. EKTF web felhasználói dokumentáció 0.3 verzió Dokumentáció EKTF web felhasználói dokumentáció 0.3 verzió Tartalomjegyzék EKTF web felhasználói dokumentáció... 1 Adminisztrációs felületek... 3 A telepítést követő beállítások... 3 Főmenü lista... 3

Részletesebben