Tájékoztató az. mikrofizetési szolgáltatásokról. IzzyPay Kft. Telefon: (1) Fax: (1) Mobil:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tájékoztató az. mikrofizetési szolgáltatásokról. IzzyPay Kft. Telefon: (1) 881-0500 Fax: (1) 264-2443 Mobil: 06-30-311-3711"

Átírás

1 Tájékoztató az mikrofizetési szolgáltatásokról 2008 IzzyPay Kft. Telefon: (1) Fax: (1) Mobil: Web:

2 Tisztelt Érdeklődő, Hölgyem, Uram! Az alábbiakban egy rövid ismertető keretében szeretnénk Önnek tájékoztatást nyújtani mikrofizettetési tevékenységünkről, szolgáltatásainkról. Meggyőződésünk, hogy széles mikrofizetési kínálati palettánkból az Önök számára is tudunk akár egyedi, testre szabott szolgáltatási ajánlatot kidolgozni, mely kiemelkedően kedvezőnek bizonyul majd az Ön cége, vállalkozása számára. Az IzzyPay Cégcsoport, illetve tagvállalatai (D.C.Lax Kft, IzzyPay Kft., NetStart Bt.) immáron évtizedes internetes tevékenységi múlttal rendelkeznek, vagyoni hátterünk és a fél évtizedes mikrofizetési gyakorlatuk garanciát jelentenek Önnek, mind a biztos anyagi háttér, mind a szaktudás, gyakorlat területén. Társaságunk az elsők között jelent meg mikrofizetési megoldásaival a hazai piacon, melyet folyamatos technikai újdonságokkal bővítünk, így jelenleg több mint tucatnyi kis és közepes összegű fizettetésekre alkalmas rendszert kínálunk. Szeretnénk szíves figyelmét felhívni, hogy egyes alrendszereink, mint a NETPAY, NETPAYSMS, NETPAYCALL, a MOBILTÁRCA, vagy NETCSEKK netán az SMSROBOT, CARDROBOT alkalmasak külföldről történő fizettetésre is. A webes felületen történő mikrofizetések mellett otthon vagyunk a különböző mobiltelefonos tartalmakhoz kapcsolódó kifizettetésekben is. Társaságunk partnerlistáján jelenleg több mint 200 cég, vállalkozás található, akik számára a mikrofizetési rendszerek mellett, tömeges SMS/MMS küldéssel és számtalan, a mobiltechnológiához kapcsolódó szolgáltatással is állunk rendelkezésre. Miután az elmúlt 7 év során több mint ezer különféle on line tevékenységhez kapcsolódó bekötést végeztünk, sok millió kifizetést végeztünk, így tapasztalatainkra, statisztikai adataikra támaszkodva, a hazai piac sok vonatkozásában szaktanácsadással is állunk rendelkezésükre. Amennyiben mikrofizetési, vagy egyéb mobilkommunikációhoz kapcsolódó feladat merül fel Önöknél, keressen minket bizalommal. Társaságunk egyedülálló módon arra is lehetőséget nyújt, hogy minden adminisztratív kötelezettség mellett, nulla programozás nélkül, élesben tesztelhesse rendszereinket, illetve weboldalán díjmentes belépési és működési költség mellett is használhatja, részben tesztelheti rendszereinket a fizetek.hu szolgáltatásunk keretében is. Bízunk benne, hogy az IzzyPay Csoport valamely (netán összes) szolgáltatása elnyeri tetszésüket és rövidesen Önöket is Partnereink sorában üdvözölhetjük. Tisztelettel: Falussy Gábor Igazgató Telefon (061) , Fax : (061) ), Mobil:

3 Társaságunk az alábbi fizetési szolgáltatásokat kínálja Önöknek. 1./ Emelt díjas SMS fizetés. Klasszikus módszer. Társaságunk a 160/250/400/600/800/1000/1500 Ft+Áfa díjsávokban dolgozik, de lehetőség van más, - a mobilcégek díjsáv kínálatában meglévő díjsávok alkalmazására is. Előnye: egyszerű használat Hátránya: magas (cca. 50%) mobilszolgáltató elvonás, díjsáv (beszedhető érték) korlát. Kapcsolati mechanizmus: a Felhasználó elküldi egy emelt díjas SMS számunkra a KULCSSZÓ (pl. EXP) HIRDETÉSAZONOSÍTÓ üzenetet, rendszerünk kulcsszóra azonosít, meghív az Önök szerverén egy alkalmazást (php, cgi, stb.) és GET módban átadjuk az SMS tartalmát és ugyanezen csatornán Önök txt-ként visszaadják a válasz szöveget, melyet válasz-sms-ben elküldünk a Felhasználónak. Teszt: küldjön egy sms-t a számra IZT üzenettel. Válasz SMS-ben belépési adatokat kap a oldalra. Ára: 480 Ft. Az ESMS fizetés mellett ki tudunk építeni MTSMS szolgáltatást (itt a Felhasználó az SMS fogadásáért fizet), mellyel ismétlődő fizettetéseket lehet végrehajtani. Akár ESMS, akár MTSMS módszereket PUSH megoldással is tudjuk kombinálni, mely során egy olyan speciális kódolású URL üzenetet juttatunk el a Felhasználó mobiljára, melyet a készülék úgy képes értelmezni, hogy megnyitja a mobilböngészőt és a médiafile (pl. videó) automatikusan letöltődik, meg elindul. Rendelkezünk tömeges SMS és MMS küldési és fogadási rendszerekkel is, legyen az egyedi küldések sorozata vagy adatbázisból listaelemek küldése. Lehetséges a rendszerünk által fogadott MMS tartalmának átkonvertálása -é (melléklettel) és távoli gépre való küldése. 2./ Emelt díjas hívás alapú fizetések (IzzyVox) 2.A/ EMELT DÍJAS HÍVÁS ALAPÚ FIZETÉS Ennél a fizetési megoldásnál a Vevő kap az Interneten egy egyedi számkódot (pl ), melyet felhívva az emelt díjas számot az automata navigálása mellett) be kell ütnie a telefonja nyomógombjaival, majd megvárnia, míg a rendszerünk bontja a kapcsolatot. Ekkor internetes felületünkön megkapja a kódot (belépésre, letöltésre, stb.) A díjak bruttó 200 és 2500 Ft. tetszőlegesen alakíthatók ki. 2.B/ EMELT DÍJAS HÍVÁS, IDŐ ALAPON, AMIKOR ÖN BESZÉL A HÍVÓ FÉLLEL. Ennél a megoldásnál az Ön számára biztosítunk egy egyedi emelt díjas hívószámot (bármilyen hazai hálózatból hívható), melyet átirányítunk egy normál díjas mobilszámra. (pl. a et átirányítjuk az Ön számára), így Ön bármikor ha akarja- elérhető emelt díjon is A díjak a 40 és 750 Ft. között különböző adott díjsávokból választhatók. 2./ Mobiltárca SMS fizetés. Társaságunk fejlesztése. Klasszikus SMS fizetési módszer, de normál díjas sms használatával, bankkártya fedezettel. Fontos, hogy fizetéskor soha nem kell megadni a Felhasználónak a bankkártya adatokat, tehát használata nem Internethez kötött! Telefon (061) , Fax : (061) ), Mobil:

4 Kapcsolati mechanizmus: Felhasználó elküldi a kulcsszó (pl. EXP) HIRDETÉSAZONOSÍTÓ üzenetet, rendszerünk kulcsszóra azonosít, -fizettet-, majd meghív az Önök szerverén egy alkalmazást (php, cgi, stb.) és GET módban átadjuk az SMS tartalmát és ugyanezen csatornán Önök txt-ként visszaadják a válasz szöveget, melyet válasz-sms-ben elküldünk a Felhasználónak. A szolgáltatáshoz a Felhasználónak nálunk regisztrálnia kell. Ez weben történik, 1 perc. A regisztráció minden mobiltárcás fizetésre érvényes, tehát, ha más helyen történő fizetés miatt regisztrált a Felhasználó, nem kell Önök miatt újra regisztrálnia. Különlegesség: Bármilyen fizetési érték használható! Pl. ha a Felhasználó X hirdetési szolgáltatásért Y értéket fizetne, akkor, pl. az EXPA kulcsszót küldi el sms-ben, ha Z szolgáltatásért Q értéket kell fizetnie, akkor, pl. az EXPB üzenetet kell elküldenie. Mi minden adatot átadunk, tehát, Önök tudnak szűrni. Ugyanazon a bekötési csatornán működik, mint az ESMS fizetés, tehát bekötése külön programozási munkát lényegében nem igényel. Fontos: Miután a fizetés ugyan SMS rendszerű, de a mobilcég a fizetési szegmensből ki lett hagyva, így jóval magasabb, 85-90%-os jutalékot fizetünk. Természetesen párhuzamosan is tudjuk nyújtani az ESMS és a MOBILTÁRCA szolgáltatásunkat. A fizetési értékek lehetnek azonosak, eltérőek, ebben Önök döntenek. Teszt: Regisztráljon itt: (tesztelőfelület) Küldjön egy sms-t a számra IZTB üzenettel. Válasz SMS-ben belépési adatokat kap a oldalra Ára: 80 Ft Ismertető weboldal: 3./ Netcsekk fizetés A Netcsekk első hallásra egy retro stílusú fizetésre asszociálhatna, amikor nemhogy Internet, de még bankkártya sem létezett. Valójában azonban az IzzyPay csoport legújabb és egyedülálló mikrofizetési szolgáltatása. Persze a múlt is jelen van, hiszen a csekk szó nem véletlenül szerepel a nevében. A lényegre térve a Felhasználó minden regisztráció, adminisztráció nélkül a Netcsekk webes felületén különböző értékekben ( 500 és Ft. között) vásárolhat magában netcsekk-eket, melyeket beválthat minden olyan weboldalon, webáruházban, mely befogad netcsekk-et. Minden Netcsekk-nek egy azonosítója (a sorszáma) és egy meghatározott (de többféle) értéke van. A vásárlásától számított 90 napig érvényes. Beváltható több részletben is! Netcsekk vásárolható bankkártyával (javasolt), de emelt díjas sms és hívásos fizetéssel is. Netcsekk feltölthető hagyományos vagy on line átutalással, de nem feltölthető bankkártyával vagy ESMS-sel. Ilyen megoldásokra ott a NetPay. Partnerünk weboldal pillanatok alatt felkészíthető a Netcsekk befogadására. A Netcsekk abszolút anonim, egy vásárlás és semmi adat a vásárlóról. Ismertető weboldal: Telefon (061) , Fax : (061) ), Mobil:

5 3./ NetPay Call fizetés Hívás (kapcsolás) alapú (akár mobil-, akár vezetékes telefonról) fizetés, sms válasszal kombinálva. A fizetés fedezte a NetPay fizetési kártya rendszerünk ( Ezt a fizetési módod azoknak ajánljuk, akik egyrészt tartalomszolgáltatói oldalról csökkenteni akarják a magas ESMS-ses mobilszolgáltatói jutalékot, másrészről azoknak a Felhasználóknak, akik idegenkednek bankkártyájuk internetes használatától. A fizetés fedezetét jelentő NetPay kártya weben ingyenesen igényelhető (1 perc), ingyenesen használható és tucatnyi módon tölthető fel. Fizetési mód: A Felhasználó felhív egy normál díjas budapesti telefonszámot és ezzel már fizetett is. Fizetési visszaigazolását (jelszó, akármi) SMS-ben kapja meg (+Mail-ben is), pont úgy, mint ESMS esetén. Lehetőség van kód telefonos megadására is (pl. hirdetési azonosító kód) Fontos: Miután a fizetés ugyan SMS rendszerű, de a mobilcég a fizetési szegmensből ki lett hagyva, így jóval magasabb, 80-85%-os jutalékot fizetünk. Bármilyen fizetési érték használható! Kapcsolati mechanizmus: Ugyanazon a bekötési csatornán működik, mint az ESMS és MOBILTÁRCA fizetés, tehát bekötése külön programozási munkát lényegében nem igényel. Teszt: Regisztráljon itt: (Adja meg nekünk a NetPay kártyája számát, hogy ingyen feltölthessük a teszhez) Fizetés: Hívja (híváskijelzéssel) a számot és járjon el az ott elhangzó utasítások szerint. Ára: 240 Ft. Ismertető weboldal: 4./ NETPAYSMS SMS FIZETÉS Hasonló fedezeti elven (NetPay) működik, mint a NetPay-Call fizetés, de használata teljesen megegyezik az ESMS fizetéssel, azzal a különbséggel, hogy a Felhasználó az SMS-t nem egy emelt díjas számra, hanem Társaságunk egy normál díjas számára ( ) küldi el. Sikeres fizetés esetén pont úgy válasz-sms-t kap, mint ESMS esetén. A fizetés fedezetét jelentő NetPay kártya weben ingyenesen igényelhető (1 perc), ingyenesen használható és tucatnyi módon tölthető fel. Fontos: Miután a fizetés ugyan SMS rendszerű, de a mobilcég a fizetési szegmensből ki lett hagyva, így jóval magasabb, 80-85%-os jutalékot fizetünk. Bármilyen fizetési érték használható! Kapcsolati mechanizmus: Ugyanazon a bekötési csatornán működik, mint az ESMS és MOBILTÁRCA fizetés, tehát bekötése külön programozási munkát lényegében nem igényel Teszt: (Rövidesen) Regisztráljon itt: Küldjön egy sms-t a XX számra IZTA üzenettel. Válasz SMS-ben belépési adatokat kap a oldalra Ára: 80 Ft. Telefon (061) , Fax : (061) ), Mobil:

6 További webes felületi teszt : (használja az IZT teszt-kulcsszót a virtuális számmal) Ismertető weboldal: 5. NetPay webes fizetés A Netpay természetesen használható webes felületű fizettetésre is. Lehet egyedi értékű és változó értékű (webshop kosár) fizettetésre használni. A fizettetési érték tetszőleges lehet. NetPay elektronikus fizetési rendszer A NetPay Internetes Vásárlói Kártya egy elektronikus, személyre szabott, internetes vásárlásra használható vásárlói kártyarendszer. Ötvözi az összes eddigi internetes elektronikus fizetési mód előnyeit, elhagyva hátrányait. Igénylése, használata nagyon egyszerű. A Netpay weboldalán ( 2 perc alatt igényelhet magának NetPay kártyát. NetPay kártyájára tucatnyi módon tölthet fel kisebb - nagyobb összegeket (a bankkártyás befizetéstől az SMS-en át, országszerte több ezer bolti terminálig) és nagy biztonsággal, anonim módon már vásárolhat is az Interneten, minden olyan helyen, ahol a NetPay elfogadott fizetési mód. NetPay Kártyakezelői felületén bármikor megtekintheti egyenlegét, feltöltési és vásárlási tranzakcióit, kicserélheti PIN kódját, sőt le is tilthatja kártyáját. A NetPay mobiltartalmak fizetésére (fizettetésére) is alkalmas, így egyenlegét SMS-ben is lekérdezheti, sőt Robot Asszisztensünk telefonon is bemondja Önnek. A NetPay kártya igénylése, használata ingyenes. A NetPay nem számol fel Önnek havi vagy éves díjat, és vásárlási jutalékot sem. Tesztfizetések: Ismertető weboldal: A NetPay kombinált fizetési rendszer. Aki NetPay fizettetést használ, annak egyben bankkártyás (több bankkal), ESMS, Vox, NeoPhone, Barangoló, Cardrobot, SMSRobot fizettetési rendszere is van. Angol, német nyelveken is. A NetPay az Interneten mindent sőt, sokkal többet- tud mint egy bankkártya, és kockázatkímélő, hiszen a vásárlónak nem kell kiadnia a kereskedőknek, a weblapoknak bankkártyája adatait. Így bankszámlája, bankkártyája teljes biztonságban marad! A NetPay anonim, sok Felhasználó internetes fizetésnél kifejezetten igényli ezt. A NetPay lehetőséget nyújt Virtuális Emelt Díjas SMS központok (lásd. Pl. működtetésére is, ahol a mobilszám nem emelt díjas, de pontosan úgy viselkedik. Sőt, tetszés szerinti a díjsáv, és 80-90% a jutalék, a térülés. Külföldről is használható! A rendszer a mobilszolgáltatóktól független, pontosabban pont annyira vesznek benne részt, mint egy normál SMS forgalmazásában. Külföldi normál díjas számra, szolgáltatóra is telepíthető hazai viszonylatban is! Ismertető weboldal: Telefon (061) , Fax : (061) ), Mobil:

7 6./ Bankkártyás fizetés Webes felületről indítható bankkártyás fizetés. Működhet egyedi értékekkel (X, Y szolgáltatások értékei) és működhet webshop kosár > kassza jellegével. Használható bankkártyák: Visa, Visa Electron, MC, EC, AMEX Érték: tetszőleges Kapcsolati mechanizmus: Fix értékeknél, minden értékhez megadunk egy URL-t, melyet https meghívva lebonyolítjuk a fizetést és visszaadjuk az eredményt. Változó értéknél Önök adják át az értéket is. Íme egy alkalmazási példa ESMS-t kiváltó bankkártyás fizetésre: Természetesen nem kell használniuk ezt a felületet, egyedi linket adnunk meg. Példa: További fizetőfelület minta: 7./ További fizetési módok (Barangoló és NeoPhone kártyák) Mindezek mellett tudjuk biztosítani az MCOM telefonszámla terhére történő emelt díjas hívás alapú fizetést, valamint IP telefonkártyákra (Barangoló, NeoPhone) alapuló fizettetéseket. Bekötésük gyakorlatilag megegyezik az SMS alapú fizettetési kommunikációs csatornánkkal. Emelt díjas hívás alapú tesztfizetés: NeoPhone tesztfizetés: A fizetek.hu egy automatafizettetési rendszer. Elsősorban kisforgalmú cégek és magánszemélyes számára fejlesztettük. Használatával minden adminisztráció, elkötelezettség nélkül, nulla befektetéssel, nulla költség mellett, minden szakértelem nélkül (is) fizetőssé tudja tenni weboldalát, úgy, hogy az Emelt díjas SMS-től a vezetékes telefonon át a bankkártyás fizettetésig széleskörű mikrofizetési rendszert biztosítunk Önnek. Ha van 5 perce, próbálja ki. Különösen ajánljuk kezdő weblap-üzemeltetőknek, egyszerűbb rendszerekhez. A befolyt összeg kívánságra adómentesen át is konvertálható a NetPay rendszerébe, ha (pl. egy részét) internetes vásárlásra szeretné felhasználni a Partnerünk Belépés: Ismertető weboldal: Helpdesk, ügyfélszolgálatunk Magyarországon egyedülálló a D.C.Lax / IZZYPAY automata ügyfélszolgálata. A Felhasználó minden ESMS fizetés esetén a válasz SMS-ben kap egy un. TR (tranzakciós) kódot is. Ennek ismeretében a Felhasználó) éjjel-nappal lekérdezheti saját maga a rendszerünkből, hogy mit ronthatott el ő vagy a telefonja, illetve milyen hálózati hiba lehetett. Tesztként küldjön el egy SMS-t Telefon (061) , Fax : (061) ), Mobil:

8 (lásd 1. tesztpont) és (mintha hiba lenne írjon egy Mail-t az címünkre) vagy közvetlenül látogasson el a címre A FIZETŐVONAL, a FIZETŐSMS és az MOBILTÁRCA szolgáltatásaink vásárlói hibavédelemmel is el vannak látva, azaz, ha a Felhasználó el is ront valamit, a rendszer nem engedi, hogy kifizesse. Ugyancsak nem engedi kifizetni, ha a hiba a Tartalomszolgáltatónál van (pl. géphiba) Rendszerünk automatikusan vizsgálja a Tartalomszolgáltatói kapcsolatot, sőt a Tartalomszolgáltató szerverének működését is. Ha pl. time out lenne, az x. alkalom után automatikusan Mail-t küld a Tartalomszolgáltató rendszergazdájának, ha a hiba Y alakalommal fordulna elő Z időn belül, robotrendszerünk fel is hívja a rendszergazdát és közli automatikusan a hibát. További információk Ha további ismereteket kíván szerezni tevékenységünkről, kérjük, keresse fel a a a a a a a a weblapjainkat, illetve munkatársaink telefonon ( , mobil: ), -ben (info@lax.hu) és természetesen személyes konzultáció keretében állnak rendelkezésére. Várjuk jelentkezését, hívását. Budapest 2008 D.C.Lax Kommunikáció az IZZYPAY Csoport tagja A Szerződések feladattól, várható forgalomtól függően az IzzyPay Csoport (IzzyPay Kft., D.C.Lax Kft., NetStart Bt.) valamelyik tagjával kerülnek megkötésre. Az IZZYPAY/NETPAY védjegyoltalom alatt áll, felhasználásuk csakis a jogtulajdonos engedélyével történhet. Telefon (061) , Fax : (061) ), Mobil:

MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ.

MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ. MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ. I. SMS alapú fizetési módok: Mobilszámlát (feltöltött egyenleget) terhel Három fő Emelt díjas

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

InFo-Tech emelt díjas SMS szolgáltatás. kommunikációs protokollja. Ver.: 2.1

InFo-Tech emelt díjas SMS szolgáltatás. kommunikációs protokollja. Ver.: 2.1 InFo-Tech emelt díjas SMS szolgáltatás kommunikációs protokollja Ver.: 2.1 InFo-Tech SMS protokoll Az emelt díjas SMS szolgáltatással kapcsolatos beállításokat az adminisztrációs felületen végezheti el.

Részletesebben

Műszaki előfeltételek

Műszaki előfeltételek Műszaki előfeltételek 1. Böngésző proxy beállítás A T-Mobile HotSpot szolgáltatás igénybe vételéhez böngészőprogramban ki kell kapcsolni a proxy beállításokat. Ehhez Internet Explorer esetén a Tools/Internet

Részletesebben

NetPay technikai áttekintés partnereink számára

NetPay technikai áttekintés partnereink számára NetPay technikai áttekintés partnereink számára Üdvözöljük NetPay partnereink között. Ebben a dokumentumban megtalálja azon alapinformációkat, amelyek segítenek az on-line fizettetés megvalósításában.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. november 6-ai hatállyal módosult, új szolgáltatások kerültek bevezetésre. I. Törzsszöveg 1. 3.

Részletesebben

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012.

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012. OTP SZÉP kártya Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással Tájékoztató 2012. Tartalom A SZÉP kártya Az OTP SZÉP kártya eredmények Elfogadási technikák Klasszikusok (POS terminál,

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLEPAY FIZETÉSI RENDSZERRŐL? A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil

Részletesebben

I. A Magyar Telekom Nyrt. nyilvánosan elérhető integrált GSM900/DCS1800/IMT-2000/UMTS mobil rádiótelefon szolgáltatása

I. A Magyar Telekom Nyrt. nyilvánosan elérhető integrált GSM900/DCS1800/IMT-2000/UMTS mobil rádiótelefon szolgáltatása I. A Magyar Telekom Nyrt. nyilvánosan elérhető integrált GSM900/DCS1800/IMT-2000/UMTS mobil rádiótelefon szolgáltatása Hatályos: 2012. szeptember 1-jétől 1. Alapszolgáltatások (Távszolgáltatások és Hordozószolgáltatások)

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLEPAY FIZETÉSI RENDSZERRŐL? A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma Dr. Al-Absi Gáber Seif Az e-kereskedelem forradalma Az OTP Mobil üzletágai 10+ szolgáltatás B2C usereknek vállalati megoldások (parkolás, e-matrica, stb.) mobilalkalmazás egyérintéses mobilfizetés Az egyszerű,

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8.

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

A rendszerfejlesztés során új szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyeknek részleteiről számlavezető fiókjában érdeklődhet.

A rendszerfejlesztés során új szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyeknek részleteiről számlavezető fiókjában érdeklődhet. Tisztelt Ügyfelünk! Takarékszövetkezetünk az Internet Banking szolgáltatásában 2017. november 23-én 15:00 órától rendszerfejlesztést hajt végre, amelynek várható befejezése 2017. november 24. 8:00. A megadott

Részletesebben

Hiba bejelentés azonnal a helyszínről elvégezhető. Egységes bejelentési forma jön létre Követhető, dokumentált folyamat. Regisztráció.

Hiba bejelentés azonnal a helyszínről elvégezhető. Egységes bejelentési forma jön létre Követhető, dokumentált folyamat. Regisztráció. Ingyenes Mobil helpdesk megoldás A Mobil helpdesk egy olyan androidos felületen futó hibabejelentő, amelynek néhány alapbeállítását megadva saját mobil hibabejelentő rendszere lehet, vagy partnereinek

Részletesebben

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20.

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Barion Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Áttekintés Mi az a Barion? A Barion osztályzása Biztonsági szempontok Összehasonlítás a tradicionális fizetéssel Költségek Üzleti modell Barion a gyakorlatban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Filamania Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.philament.eu

Részletesebben

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató 1 / 5 Tartalomjegyzék 1. A szolgáltatás általános ismertetése... 3 2. Fizetés menete... 3 3. Elfogadott kártyatípusok... 3 4. Megrendelés lemondása, reklamáció...

Részletesebben

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait.

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőinket, hogy a Tesco Mobile Lakossági általános Szerződési Feltételek 2013. június 17-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: I. Tesco Mobile

Részletesebben

TAKARÉKSZÖVETKEZETI E-BANKING RENDSZER

TAKARÉKSZÖVETKEZETI E-BANKING RENDSZER TAKARÉKSZÖVETKEZETI E-BANKING RENDSZER ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ V.1.3 2012. március 1. oldal TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETÉS... 3 II. A SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE... 3 2.1. STRÁZSA SZOLGÁLTATÁS... 3 2.2. LEKÉRDEZÉS, PARAMÉTEREZÉS

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica Tudnivalók ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Ügyfeleink már 2006. decembere óta vásárolhatnak napi, heti, havi és havi e-matricát is mobiltelefonon keresztül,

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás Verzió: 2.0.1 Oldal: 1 / 12 Tartalomjegyzék I. Bevezetés 3 II. Az epos MOBIL egyenleg feltöltés lépései 4 III. ÁFÁ-s számla igénylés 9 IV. Ügyfélszolgálat

Részletesebben

1. Telefonos ügyfélszolgálattal kapcsolatos tájékoztató Nyugdíjpénztári telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége

1. Telefonos ügyfélszolgálattal kapcsolatos tájékoztató Nyugdíjpénztári telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége 1. Telefonos ügyfélszolgálattal kapcsolatos tájékoztató 1.1. Nyugdíjpénztári telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége Telefonszám Hívásfogadás ideje Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 06-1- 477-4890 8-16

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Jelen ÁSZF rendelkezései irányadók a kibocsátó és a felhasználó, kártya használattal összefüggésben keletkezett mindennemű jogviszonyára.

Jelen ÁSZF rendelkezései irányadók a kibocsátó és a felhasználó, kártya használattal összefüggésben keletkezett mindennemű jogviszonyára. UniPass kártya Fizetési rendszer általános szerződési feltételek Hatályos: 2018. január 15. napjától Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg a Debreceni Campus Nonprofit

Részletesebben

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy.

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy. A fyremc.hu (Dr. Kovács Gyula EV.., Adószám: HU 64023188) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

Segítség telefonos ügyintézéshez Havidíjas ügyfeleinknek A T-Mobile lakossági ügyfélszolgálata éjjel-nappal elérhető az alábbi telefonszámok felhívásával: 1430 - a T-Mobile magyarországi hálózatából díjmentesen

Részletesebben

Elektronikus Szolgáltatások. Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor

Elektronikus Szolgáltatások. Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor Intézze mindennapi pénzügyeit kényelmesen, gyorsan és biztonságosan elektronikus szolgáltatásainkkal! DIREKTNET INTERNETBANK BIZTONSÁGOS ONLINE ÜGYINTÉZÉS KEDVEZŐ DÍJAKON

Részletesebben

GÓLTOTÓ FOGADÁS. Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2011.

GÓLTOTÓ FOGADÁS. Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2011. A GÓLTOTÓ FOGADÁS Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2011. Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ...4 1. Általános rendelkezések...4 2. Értelmező rendelkezések...4

Részletesebben

PÉNZÜGYI TÁJÉKOZTATÓ

PÉNZÜGYI TÁJÉKOZTATÓ PÉNZÜGYI TÁJÉKOZTATÓ Kedves Távoktatás tagozatos Hallgatónk! A 2012/2013-as tanévtől a költségtérítéses hallgatók a NEPTUN rendszeren keresztül online befizetéssel, interneten keresztül, csekken, valamint

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre

Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre A Zoiper VoIP szoftver Android operációs rendszert futtató mobil okos telefonokra is telepíthető. Egy nagyon jó minőségű SIP kompatibilis

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM E-szolgáltatások, E-ügyintézés 1 ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM Mindazon eszközök és eljárások összességét, amelyekkel megvalósítható az áruk, termékek, szolgáltatások és ellenértékük

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Mobile Online Android és ios szoftver alkalmazáshoz Verzió 1.0 2014.11.28. 1/12 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 3 2 A Terminál használata... 3 2.1 Az első indítás... 3 2.2 Bejelentkezés...

Részletesebben

HIRDETMÉNY a BankoNET rendszerrel kapcsolatos változásokról

HIRDETMÉNY a BankoNET rendszerrel kapcsolatos változásokról HIRDETMÉNY a BankoNET rendszerrel kapcsolatos változásokról Érvényben: 2008. január 1-jétől Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Inter-Európa Bank Zrt. által nyújtott BankoNET szolgáltatás 2008.

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

I. Díjak és jutalékok 1. MobilBANKár (SMS szolgáltatás)

I. Díjak és jutalékok 1. MobilBANKár (SMS szolgáltatás) XLIV./A KONDÍCIÓS LISTA LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI I. Díjak és jutalékok 1. MobilBANKár (SMS szolgáltatás) Érvényes: 2007. július 30-ától 1.1. Havi díj*... 200 Ft / telefonszám 1.2.

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás EME ZRT. P Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás Zárttéri Mobilparkolás ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A felszíni mobilparkolás rohamosan növekvô népszerûsége magával hozta az igényt, hogy

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8.

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Mobiltelefon-vonal (GPRS, 3G) tovább) Hozzáférési pont neve: (ha megvan akkor. wnw tovább) Jelszó: Üres

Mobiltelefon-vonal (GPRS, 3G) tovább) Hozzáférési pont neve: (ha megvan akkor. wnw tovább) Jelszó: Üres Tisztelt Ügyfelünk! A szolgáltatások használatához szükséges beállítások a gyártás során tárolásra kerültek a készülékben. Ha az előre beállított alkalmazások működésében problémát tapasztal, vagy új profilok

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT

OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT (ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK) Hatályos: 2016. március 1. 1 1. Meghatározások 2. A Program leírása 3. A Programba való regisztráció feltételei és a regisztráció folyamata

Részletesebben

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek Felhasználási feltételek Az uccusetak.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket,

Részletesebben

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Bevezetés A Metacom Holding tulajdonában lévő Metapay Kft. által fejlesztett Metapay fizetési megoldás használatával komplett turisztikai kártyarendszert

Részletesebben

Kétcsatornás autentikáció

Kétcsatornás autentikáció Kétcsatornás autentikáció Az internet banking rendszerek biztonságának aktuális kérdései Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. Az előző részek tartalmából... E-Banking Summit 2012, Cardinal

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

DÍJSZABÁS UTÓLAG FIZETETT (HAVIDÍJAS) SZOLGÁLTATÁS ESETÉN

DÍJSZABÁS UTÓLAG FIZETETT (HAVIDÍJAS) SZOLGÁLTATÁS ESETÉN 1 DÍJSZABÁS UTÓLAG FIZETETT (HAVIDÍJAS) SZOLGÁLTATÁS ESETÉN A Magyar Telekom Nyrt. egyéni előfizetők részére nyújtott mobil szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételeinek 2. számú melléklete

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Érvényesség: 2015. szeptember 21. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ Három kedvezményes tarifánk a követező: Minimum, Gazdaságos és Korlátlan tarifacsomag Minimum tarifa Új, alacsony havidíjú csomagunk, amely kizárólag új előfizetéssel,

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

Elektronikus Igénylő Nyomtatványok Mobilkommunikációs Szolgáltatáshoz. Felhasználói Tájékoztató. http://edocs.pte.hu

Elektronikus Igénylő Nyomtatványok Mobilkommunikációs Szolgáltatáshoz. Felhasználói Tájékoztató. http://edocs.pte.hu Elektronikus Igénylő Nyomtatványok Mobilkommunikációs Szolgáltatáshoz Felhasználói Tájékoztató http://edocs.pte.hu Tartalom: Általános Információk Felhasználható nyomtatványok listája Új SIM (adat ill.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Az

Részletesebben

Utólag fizetett (Havidíjas) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Utólag fizetett (Havidíjas) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet havidíjas lezárt Utólag fizetett (Havidíjas) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások 2 Tartalomjegyzék 1. LEZÁRT DÍJCSOMAGOK DÍJAI...

Részletesebben

Még közelebb. a taghoz, Még közelebb

Még közelebb. a taghoz, Még közelebb Még közelebb a taghoz, Még közelebb a Vasutasok Szakszervezetéhez vsz.app A VASUTASOK SZAKSZERVEZETÉNEK - MOBIL ALKALMAZÁSA - miért hoztuk létre? új kommunikációs csatorna céljaink bemutatása tisztségviselők

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyák Hatályos: 2014.

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ A regisztráció megkezdése: Menj föl a http://alertpay.com oldalra Kattints ide

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Közlemény 1. A törzsrész X. fejezete az alábbiak szerint módosul: 2. A törzsrész az alábbiak szerint módosul:

Közlemény 1. A törzsrész X. fejezete az alábbiak szerint módosul: 2. A törzsrész az alábbiak szerint módosul: Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. április 1-jei hatállyal a Vodafone Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: 1. A törzsrész X. fejezete

Részletesebben

Díjszabás T-Mobile utólag fizetett (havidíjas) szolgáltatás esetén

Díjszabás T-Mobile utólag fizetett (havidíjas) szolgáltatás esetén Csoport kommunikációs igazgatóság Márkastratégia csoport 1013 Budapest, Krisztina krt. 55. Díjszabás T-Mobile utólag fizetett (havidíjas) szolgáltatás esetén Az üzletszabályzat 2. számú melléklete A jelen

Részletesebben

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Frissítve 2017. márciusban Tartalom Regisztráció... 2 E-mail-címének aktiválása... 9 Mobiltelefonszámának aktiválása... 9 Elfelejtette a felhasználói

Részletesebben

Hogyan fizetünk? A készpénz és más eszközök használata

Hogyan fizetünk? A készpénz és más eszközök használata Hogyan fizetünk? A készpénz és más eszközök használata Feladat az osztálynak Párosítsátok az A oszlopban lévı szórészleteket a B oszlopban lévıkkel úgy, hogy értelmes szavakat kapjatok! A oszlop + B oszlop

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

Diákszámla. A hallgatói hitel folyósításához megnyitott

Diákszámla. A hallgatói hitel folyósításához megnyitott Diákszámla A Posta csoport tagja A hallgatói hitel folyósításához megnyitott Diákszámla egy sor kedvezménnyel kényelmes és biztonságos megoldás pénzügyeid intézésére. A Diákszámlát azonnal megnyithatod

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Virtuális POS szolgáltatás Tájékoztató

Virtuális POS szolgáltatás Tájékoztató Virtuális POS szolgáltatás Tájékoztató Tisztelt Érdeklődő! Az UniCredit Bank kiemelt szerepet tulajdonít a bankkártyás szolgáltatások folyamatos fejlesztésének. Ennek köszönhetően a különböző típusú bankkártyák

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

A mobil szolgáltatások tartalma, főbb jellemzői

A mobil szolgáltatások tartalma, főbb jellemzői Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2/a. Melléklet A mobil szolgáltatások tartalma, főbb jellemzői Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1.2. Szolgáltató központi ügyfélszolgálatának elérhetőségei

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) 1. Termékekkel kapcsolatos kérdések... 3 1.1. Milyen termékek közül választhat?... 3 1.2. Mit jelent az esztétikai- és szépséghibás, csomagolássérült, szállítássérült

Részletesebben

Vízcenter. Mobil alkalmazás

Vízcenter. Mobil alkalmazás Vízcenter Mobil alkalmazás A Vízcenter a DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt.,TRV Zrt. vízi közmű társaságok közös alkalmazása, ahol ügyfeleik bárhol, bármikor tájékozódhatnak szolgáltatóik ügyfélszolgálatairól,

Részletesebben

Hatályba lépés: október 01.

Hatályba lépés: október 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Bevezetés 2. A megrendelés módja 3. A kosár használata 4. Kedvezmények, kuponok 5. Megrendelés/Vásárlás 6. Fizetés 7. Szállítás

Részletesebben

ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET

ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET Biatorbágy intézményei részére Útmutató/tájékoztató 2018 szeptember 13. A felület működése Év elején a gyerekek, úgy mint eddig döntenek arról, hogy milyen étkezést

Részletesebben