MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ."

Átírás

1 MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ. I. SMS alapú fizetési módok: Mobilszámlát (feltöltött egyenleget) terhel Három fő Emelt díjas ESMS mód lehetséges: I. Kapcsolat nélküli bekötés: Ez esetben nincsenek összekötve rendszereink! Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, hozzárendelünk 1 vagy több ESMS tarifát (sms számot) és Ön megad egy max. 140 karakteres állandó válasz sms szöveget. Ha az adott kulcsszóval az SMS beérkezik hozzánk, mi ezt loggoljuk és minden esetben az előre megadott válasz SMS szöveget küldjük vissza (pl. Köszönjük a szavazatét ). Kívánságra a Partner számára on line, real time webes felületet adunk, ahol megtekinthető a forgalom (teljes BE/KI SMS kommunikáció). Ezt azok számára javasoljuk, aki számára nem áll technikai (szerver), szoftver (adatbázis kezelő) vagy/és szakember háttér egy direkt bekötéshez. A bekötési idő: 1 óra. II. Adatbázis off line átadásos bekötés: Ez is egy off line kapcsolati bekötés, de már bonyolultabb. Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerünkbe és egyben legenerálunk Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe,. Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerünkbe és egyben legenerálunk db. jelszót, amit szintén felviszünk a rendszerünkbe és hozzárendeljük az Ön kulcsszavához. Ezt a jelszólistát txt vagy xls formában Önöknek is átadjuk, beépíthetik adatbázisukba. Ha az adott kulcsszóval az SMS beérkezik hozzánk, mi erre az Ön jelszólistájából kiadunk egyet és azt küldjük válasz SMS-ben vissza (egyben azt a jelszót inaktívra

2 állítjuk és többé nem adjuk ki). Miután az Ön szerverén is az adatbázis kezelőbe fel lett víve a jelszólista, így tud rá autentikálni, illetve tetszés szerint leválogatni, kezelni. II. Direkt (on line) bekötés Használt protokollok Alapvetően HTTP/HTTPS protokollt lehet használni. Egyedi megoldások elképzelhetőek, ekkor a használt protokollok külön egyeztetést igényel. Partner feladata, hogy a saját szerverén fogadni tudjon HTTP/HTTPS hívásokat, azokra választ tudjon adni Itt szükség van a Tartalomszolgáltató szerverén egy alkalmazásra (php, cgi) mely fogadja a rendszerünk által átadott adatokat. Ezt kérjük készítse el és az URL-jét adja meg nekünk! Melyek ezek az általunk átadott adatok: a kulcsszót követő további szöveg, fizetési mód, érték Rendszerünk úgy működik, hogy amikor bejön egy SMS fizetés, akkor - függetlenül a fizetési módtól - ugyanazt a linkjüket (alkalmazásukat) GET-tel meghívjuk és átadjuk a következő paramétereket: - text= az sms szövege a kulcsszó és az azt követő szóköz nélkül - tarif:= az összeg, amit fizettek (ESMS nettó díjsávérték, pl tarif=400 a 400 Ft+Áfas díjsávú ESMS. Más fizetési módoknál (pl. vox, bankkártya, neophone, barangoló bruttó értékek a tarif értékei) - fizmod= a fizetési mód (jelen esetben sms) Válaszban a visszaadandó a max. 140 karakteres válasz sms szöveget várjuk az általunk meghívott alkalmazásuk kimeneteként. A válasz-nak OK; -val kell kezdődnie, ha a felhasználó terhelhető, ERR;-rel, ha nem. Az ESMS fizetési módoknál a mindenkeppen terhelésre kerül a felhasználó függetlenül, hogy OK; -val vagy ERR; -rel kezdődik. A válasz szöveget, kiegészítve egy az ügyfélszolgálatot támogató un. egyedi tranzakciós kóddal (TR kód) kiegészítve válasz SMS-ben küldjük vissza a Felhasználónak. Time out! A válasz a Tartalomszolgáltatónak a meghívásunkat követő max. 30 mp-en belül ki kell adnia, mert ha nem küldjük időben vissza a mobilcégek felé, ők lezárják, érvénytelenítik a tranzakciót, sőt büntetődíjat számítanak fel. Az Netpay-SMS fizetés esetén minden kommunikáció HTTP(S) hívásokkal zajlik. Partner feladata egy olyan program elkészítése, amely weboldalon keresztül elérhető és adott bemenetre specifikált kimenetet ad. SMS érkezésekor Szolgáltató meghív egy fenti programot, amelynek bemeneti adatként átadja az SMS bizonyos részeit (fizmod, kulcsszó utáni szöveg, tarif paraméter stb). Ezeket Partner programja feldolgozva egy választ állít össze, amely kötelezően OK -val kezdődik, ha a kiszolgálás sikeres, és bármi mással, ha nem az. Szolgáltató a válasz első OK; részét levágva a maradékot visszajuttatja a vásárló mobiltelefonjára. Amennyiben a válasz nem OK; -val kezdődik, Szolgáltató a

3 válaszüzenetet hibás teljesítésként értelmezi. ESMS fizetés esetén felhívja a vásárló figyelmét, hogy bár az összeget a mobilszolgáltató levonta, kifizetett terméket nem kapott, de Szolgáltató ügyfélszolgálatát felhívva a kifizetett tartalomhoz Szolgáltató hozzásegíti. Amennyiben a fizetés nem ESMS alapú volt, Szolgáltató a kifizetett összeget teljesítés hiányában jóváírja (kivéve bakkártyás terhelések miután nem azonosítható a user-, itt a visszafizetés a Partner feladata), Partnert elektronikus úton értesíti a hibás működésről. Egy példa fizetés a következőképpen zajlik: I. Vásárló emelt díjas SMS-t küld, amelynek tartalma: MINTA 100 (amely jelentése: a 100-as termék vásárlása annál a kereskedőnél akihez a MINTA kulcsszó tartozik, erről a vásárló reklámból, internetes weboldalról stb. tájékozódik) II. Az SMS beérkezik a Szolgáltatóhoz. Szolgáltató megvizsgálja, hogy az adott kulcsszó (MINTA) érvényes-e egyáltalán, ha igen akkor azon a telefonszámon érvényes amelyre beérkezett, ha igen akkor a partner akihez ez a kulcsszó tartozik szintén érvényes (nem járt le a szerződés stb.). Azaz alapvető ellenőrzéseket végez. III. Amennyiben mindent rendben talál, meghívja a Partner által megadott http URL-t és átadja a paramétereket. IV. Partner az URL meghívására ad egy választ, amely alapvetően a sikeres vagy sikertelen fizetésről tájékoztat, például a következő válaszokkal: OK; A hozzáféréshez a felhasználói név abc, a jelszó 123, a hozzáférés egy hétig érvényes vagy például syntax error at program.php at line 4 ami például programozói hibára utal. Fontos különbséget tenni a hibás és nem hibás fizetések között. Hibás a fizetés a Szolgáltató szemszögéből, amikor Partner nem tudja kiadni a fizetéshez tartozó választ, de nem hibás, ha például nincs is 100-as termék. Ez felhasználói hiba, Partner ilyenkor is adhat OK; Nincs 100-as termékkódunk választ, mert a hiba nem Partner rendszerében van, a beérkezett SMS-re ez a helyes válasz (ha tényleg nincs). Partner feladata eldönteni, hogy ilyenkor OK; -val kezdődő választ ad-e, és a pénz levonásra kerül, avagy nem OK; -val kezdődőt, és a pénz nem kerül levonásra. V. Szolgáltató a kapott választ minimálisan értékeli: ha van OK; a válasz elején, azt levágja, a maradékot válaszként visszaadja a vásárlónak. Ha nincs OK;, akkor a hibára utaló választ küld, amire azért van szükség, hogy a vásárló ne érezze becsapva magát. fizmod jelzés ESMS esetén: fizmod= sms > emelt díjas SMS Kulcsszó felépítés: A alapkulcsszó (prefix) amit üzenetként elküld a Felhasználó (vásárló) és ami alapján a rendszerünk tudja, hogy a fizetés melyik partnerünkhöz tartozik, azaz, a fentiek szerint melyik URL-t kell meghívnia. A alapkulcsszó összefüggő (tetszőleges hosszú, de javasoltan nem több, mint 6-8) karaktersor (pl. FILM, vagy ABC4). Nem tartalmazhat ékezetet, szóközt, speciális karaktert (?-/*, stb.)

4 A kulcsszó az első karaktertől az első szóközig tart. User szempontból mindegy, hogy kis-, vagy nagybetű, rendszerünk átkonvertálja. A kulcsszó utáni szóköz után bármi (kivéve ékezet, spec karakter) lehet, azt már rendszerünk nem veszi figyelembe, simán átadjuk a tartalomszolgáltatónak, aki viszont le tudja válogatni és annak megfelelően használni. (pl. a FILM kulcsszó után a 123 azt jelentheti, hogy a 123-as számú filmre történt előfizetés vagy a 123-as számú hirdetés jelenjen meg, vagy a pl. A betű esetén egy kvíz játékban az A tipp jó volt, stb.) Ugyanaz a kulcsszó nem használható ESMS, Mobiltárca és NetPaySMS nél, a struktúra miatt más és más kulcsszó kell. Viszont az alapkulcsszó (ESMS kulcsszó) használható a Fizetővonalnál, a CardRobot-nél és az SMSRobot-nál. Az alap (ESMS) kulcsszóra akkor is szükség van, ha egy Partner pl. csak Mobiltárcát használ, mert a Partneroldali szerver meghívása az alapkulcsszóval történik, de jelezve van, hogy a fizmod az más és persze a tarif is más (lehet). Ijyen esetben az alapkulcsszó egyszerűen nincs használva ESMS-ként user szempontból. Alapkulcsszót ESMS-nél használjuk. ESMS telefonszámaink és a hozzá tartozó értékek: Nettó ESMS Szám Ft SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS Bekötési lépések 1./Létrehozni a fentiekben jelzett alkalmazást (php) és megadni az URL-jét 2./ Cégünk felviszi a rendszerébe az Ön kapcsolati URL-t, élesíti a bekötést 3./ A Partner tesztelhet 4./ Sikeres tesz esetén publikussá tétel A Mobilcégek nem adnak teszt számokat, csak éles számokon lehet tesztelni. Ajánlott ESMS esetén a legkisebb díjsávon (ha ott működik, a többi is rendben lesz), Mobiltárca, NetPaySMS és Fizetővonal esetén készen állunk egy alacsony (12 Ft.) tesztérték beállítására, majd sikeres teszt esetén a végleges érték beállítására. ESMS teszt ellenőrzéshez használja automata Ügyfélszolgálatunkat. Ha felkeresi a weboldalt, ott adatbázisunk szintjén látja a teljes KI/BE SMS forgalmat.

5 Ügfyélszolgálati előírások: ESMS fizetéseknél a mobilcégek előirják, hogy a fizetést bemutató weboldalukon fel kell tüntetniük jól látható formában az SMS árát X Ft + Áfa megjelőléssel, az Önök (cég)nevét, ügyfélszolgálati telefonszámát és cimét. Szintén fel kell tüntetni a fizetési szolgáltató, azaz cégünk alábbi adatait: SMS Szolgáltató: D.C.Lax Ügyfélszolgálat: sms(kukac)lax.hu (a kép linkel a címre) (a szöveg) linkel a címre) Mobilszolgáltatói előírás az ESMS Etikai Kódex elérhetőségének feltüntetése weblapjukon, így kérjük az alábbiak kiírását: ****************** Emelt Díjas Etikai Kódex ( a szöveg linkel a ****************** (természetesen ezen Etikai Kódex előirásai minden Tartalomszolgáltatóra nézve kötelező, megsértése esetén a mobilcégek a Tartalomszolgáltatót kizárják a rendszerből) Egyéb fizetési rendszerek esetén is természetesen kötelező az Önök (cég)nevének és Ügyfélszolgálati adatainak a weblapon történő megadása hiszen a tartalom tekintetében Társaságunk Ügyfélszolgálata nem tud segítséget nyújtani a vásárlóknak, látogatóknak- az alábbiak szerint. Minta: Szolgáltató: D.C.Lax Ügyfélszolgálat: help(kukac)lax.hu (a kép linkel a címre) (a szöveg) linkel a címre) (tehát nem használva jelet!) Figyelem! Ha a tartalomszolgáltatói weboldalon nem szerepelnek a fenti mobilcégek által kötelezően előírt- ügyfélszolgálati szövegadatok, az esetben a mobilszolgáltatók valamint társaságunk is- a szolgáltatást felfüggeszthetik, megszüntethetik, illetve a jutalékrész kifizetése letíltásra kerül! 2008 április

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181 123Szamla.hu Használati Útmutató Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15 Tartalom Szolgáltatói adatok... 4 Kiállítható számlák... 4 Regisztráció... 4 A vállalkozás adatainak beállítása... 5 Logó

Részletesebben

infotéka Házipénztár FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft.

infotéka Házipénztár FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft. infotéka Házipénztár FB (SQL verzió) I infotéka Házipénztár FB Tartalomjegyzék Fejezet I Bevezetés 2 Fejezet II Telepítés 4 Fejezet III Cégek létrehozása, kiválasztása 17 Fejezet IV A szoftver regisztrálása

Részletesebben

ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ ÉS HASZNÁLATI

ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ ÉS HASZNÁLATI ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ ÉS HASZNÁLATI Tisztelt MobilTárca Ügyfelünk! ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy részt vesz a tesztben és tapasztalataival Ön is hozzájárul a kereskedelmi szolgáltatás fejlesztéséhez. Célunk, hogy

Részletesebben

Készült: 2014.08.30., Utolsó frissítés: 2014.09.10., E-Szoftverfejlesztő Kft., www.eszoft.hu

Készült: 2014.08.30., Utolsó frissítés: 2014.09.10., E-Szoftverfejlesztő Kft., www.eszoft.hu Készült: 2014.08.30., Utolsó frissítés: 2014.09.10., E-Szoftverfejlesztő Kft., www.eszoft.hu Tartalom 1. Bevezetés...2 2. Változások...2 3. Rendszer beállítások...3 3.1. Előfizető létrehozása...3 3.2.

Részletesebben

Közigazgatási Informatikai Bizottság. 21. számú AJÁNLÁSA. Az ügyfélkapu és hivatali kapu kapcsolódás műszaki specifikációja. 2.

Közigazgatási Informatikai Bizottság. 21. számú AJÁNLÁSA. Az ügyfélkapu és hivatali kapu kapcsolódás műszaki specifikációja. 2. Közigazgatási Informatikai Bizottság 21. számú AJÁNLÁSA Az ügyfélkapu és hivatali kapu kapcsolódás 2.0 verzió 2008. augusztus AZ AJÁNLÁS ÖSSZEÁLLÍTÁSÁBAN RÉSZT VETTEK: az IDOM 2000 KONZULENS, SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

06-21-24-24-551. netbank@borsodtakarek.hu. Számlavezető kirendeltségen (személyes ügyintézés, nyitvatartási időben)

06-21-24-24-551. netbank@borsodtakarek.hu. Számlavezető kirendeltségen (személyes ügyintézés, nyitvatartási időben) TÁJÉKOZTATÓ ÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK Internetbanking témakörben 1. Elérhetőségek az Internetbanking szolgáltatással kapcsolatban A Internetbanking Szolgáltatást a BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI SZERZŐDÉS Utolsó módosítás: 2015. április 09.

FELHASZNÁLÁSI SZERZŐDÉS Utolsó módosítás: 2015. április 09. FELHASZNÁLÁSI SZERZŐDÉS Utolsó módosítás: 2015. április 09. A TERC Kft. a http://www.etalon.terc.hu honlapcíméről elérhető TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer továbbiakban

Részletesebben

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Az Erste MobilePay alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 3 2.2. Ügyfélkör... 3 3. Az alkalmazás letöltése... 4 3.1. Alkalmazás regisztráció...

Részletesebben

Cégszerű elnevezés: EU-HUNGARY RAKLAP Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégszerű elnevezés: EU-HUNGARY RAKLAP Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételeink ( ÁSZF ): Tartalom: - Tájékoztató adatok - Vevőszolgálat - Regisztráció - A termékekről - Megrendelés - Szállítás - Számlázás, fizetési módok - Felelősségkorlátozás -

Részletesebben

infotéka Kontír FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft.

infotéka Kontír FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft. infotéka Kontír FB (SQL verzió) I Infotéka Kontír FB Tartalomjegyzék Fejezet I Bevezetés 2 Fejezet II Telepítés 4 Fejezet III Cégek létrehozása, kiválasztása 17 Fejezet IV A szoftver regisztrálása 23 Fejezet

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20.

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Jelen dokumentum tartalmazza a Nettrade Szolgáltató és Tanácsadó Kft., mint szolgáltató által üzemeltetett www.kreativjatek.hu

Részletesebben

TENGELYSZÁM ÁTKAPCSOLÁS SZOLGÁLTATÁS ÉLESÍTÉSÉNEK LÉPÉSEI 2013.07.30.

TENGELYSZÁM ÁTKAPCSOLÁS SZOLGÁLTATÁS ÉLESÍTÉSÉNEK LÉPÉSEI 2013.07.30. TENGELYSZÁM ÁTKAPCSOLÁS SZOLGÁLTATÁS ÉLESÍTÉSÉNEK LÉPÉSEI 2013.07.30. Tájékoztatjuk, hogy a tengelyszám átkapcsolóval történő tengelyszám átkapcsolás szolgáltatásunk elindult. A tengelyszám átkapcsolás

Részletesebben

VÁSÁRL. esetén. Felhívjuk

VÁSÁRL. esetén. Felhívjuk VÁSÁRL LÁSI FELTÉTEL A megrendelés folyamata és a vásárlás feltételei az interneten keresztül történő megrendelés esetén A borbasmunkaruha.com webáruházának standard felépítése kényelmes és gyors tájékozódási

Részletesebben

BANKSZÁMLÁK ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

BANKSZÁMLÁK ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK BANKSZÁMLÁK ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK Lakossági tájékoztató kiadvány Készítette a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szakértőiből álló Pénzügyi

Részletesebben

ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére Hatályos: Budapest, 2015. január 10. 1 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI...4 1.1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE ÉS

Részletesebben

Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven)

Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven) Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven) A megrendelés az elektronikus úton történő szerződéskötésre vonatkozó szabályok alapján a 2001.évi CVIII. törvénynek megfelelően történik.

Részletesebben

PROVIMAX WEBKER WEBTESZ WEBÁRUHÁZ KAPCSOLATTARTÓ PROGRAM LEÍRÁSA. A WEBKER - WEBTESZ a következő adatokat biztosítja a webáruháznak

PROVIMAX WEBKER WEBTESZ WEBÁRUHÁZ KAPCSOLATTARTÓ PROGRAM LEÍRÁSA. A WEBKER - WEBTESZ a következő adatokat biztosítja a webáruháznak PROVIMAX WEBKER WEBTESZ WEBÁRUHÁZ KAPCSOLATTARTÓ PROGRAM LEÍRÁSA A WEBKER program funkciói 1. A program feladata a webáruház és a számlázó program összekötése. A program folyamatosan termék adatokat biztosít

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Vidám Naci Webáruház a Vidám Naci márka ruházati termékeit kínálja eladásra. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Áraink minden

Részletesebben

Elérhetőségek Adatvédelmi információk. Általános szerződési feltételek Jogi nyilatkozat Panaszkezelés

Elérhetőségek Adatvédelmi információk. Általános szerződési feltételek Jogi nyilatkozat Panaszkezelés Elérhetőségek Adatvédelmi információk Általános szerződési feltételek Jogi nyilatkozat Panaszkezelés Érvényes: 2015.03.23-tól. Elérhetőségek és Cégadatok Cégadatok Cégnév: Nitronet Media Kft. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Tartalom:

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Tartalom: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Tartalom: 1. Felek megnevezése és az ÁSZF hatálya 2. Regisztráció 3. A vásárlás menete 4. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei 5. Ajánlati kötöttség,

Részletesebben

NetBank. Felhasználói Kézikönyv

NetBank. Felhasználói Kézikönyv NetBank Felhasználói Kézikönyv Változás-nyilvántartó lap Sorszáma Dátuma Leírása 1.00 2010.09.28. Alap változat 2 2/37 Tartalom 1. A dokumentum célja... 5 2. Bevezetés, általános tudnivalók... 6 2.1. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Felhasználói kézikönyv Legutóbbi változások: A könnyebb használat

Részletesebben

Felhasználási feltételek az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által nyújtott [freemail] szolgáltatáshoz

Felhasználási feltételek az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által nyújtott [freemail] szolgáltatáshoz Felhasználási feltételek az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által nyújtott [freemail] szolgáltatáshoz A [freemail] az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. (továbbiakban "Origo")

Részletesebben

Pick Pack Pont Csomagrögzítő. Felhasználói kézikönyv (User Manual V12)

Pick Pack Pont Csomagrögzítő. Felhasználói kézikönyv (User Manual V12) Pick Pack Pont Csomagrögzítő Felhasználói kézikönyv (User Manual V12) Tartalom 1. Csomagrögzítő indítása:... 4 2. Partner adatok... 5 2/a) Adataim... 5 2/b) Jelszó csere... 6 3. Vevők... 6 3/a) Vevő lista...

Részletesebben

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások PKM kiadványok 2. Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások Lakossági tájékoztató kiadvány Készítette a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szakértőiből

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan)

Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan) Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan) Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.wezzpage.hu weboldalon (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF) Az ÁSZF tartalmazza a szerződési feltételeket, Kérjük, figyelmesen olvassa el! Kérjük, ha vásárlóként vagy weboldalunk aktív használójaként szolgáltatásainkat

Részletesebben

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052 Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS - Elektronikus ügyvitel - Tanár: Hallgató: Dr. Zlatko Čović Adamov Igor főiskolai tanár 07213052 Szabadka, 2014 Tartalomjegyzék Mi is az a Google

Részletesebben

INTERNETES JEGYZETTÖMB.

INTERNETES JEGYZETTÖMB. INTERNETES JEGYZETTÖMB. SZABÓ KRISZTIÁN 2013 NETNOTE.HU TARTALOM Bevezető... 2 A feladat leírása... 3 2. Rendszer egységeinek leírása... 3 2. 1. A NetNote menürendszere... 4 1 2. 2. A menük részletes leírása...

Részletesebben

Bigin Felhasználási feltételek

Bigin Felhasználási feltételek Bigin Felhasználási feltételek I. A felhasználási feltételek tartalma 1. A jelen felhasználási feltételek a Sanoma Media Budapest Zrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 9.; a továbbiakban: Szolgáltató) által

Részletesebben