MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ."

Átírás

1 MŰSZAKI SEGÉDLET A D.C.LAX / IZZYPAY/NETSTART SMS RENDSZERŰ FIZETÉSI MEGOLDÁSAINAK PARTNER OLDALI BEKÖTÉSÉHEZ. I. SMS alapú fizetési módok: Mobilszámlát (feltöltött egyenleget) terhel Három fő Emelt díjas ESMS mód lehetséges: I. Kapcsolat nélküli bekötés: Ez esetben nincsenek összekötve rendszereink! Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, hozzárendelünk 1 vagy több ESMS tarifát (sms számot) és Ön megad egy max. 140 karakteres állandó válasz sms szöveget. Ha az adott kulcsszóval az SMS beérkezik hozzánk, mi ezt loggoljuk és minden esetben az előre megadott válasz SMS szöveget küldjük vissza (pl. Köszönjük a szavazatét ). Kívánságra a Partner számára on line, real time webes felületet adunk, ahol megtekinthető a forgalom (teljes BE/KI SMS kommunikáció). Ezt azok számára javasoljuk, aki számára nem áll technikai (szerver), szoftver (adatbázis kezelő) vagy/és szakember háttér egy direkt bekötéshez. A bekötési idő: 1 óra. II. Adatbázis off line átadásos bekötés: Ez is egy off line kapcsolati bekötés, de már bonyolultabb. Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerünkbe és egyben legenerálunk Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe,. Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerbe, Ön meghatároz egy kulcsszót, ezt mi felvisszük a rendszerünkbe és egyben legenerálunk db. jelszót, amit szintén felviszünk a rendszerünkbe és hozzárendeljük az Ön kulcsszavához. Ezt a jelszólistát txt vagy xls formában Önöknek is átadjuk, beépíthetik adatbázisukba. Ha az adott kulcsszóval az SMS beérkezik hozzánk, mi erre az Ön jelszólistájából kiadunk egyet és azt küldjük válasz SMS-ben vissza (egyben azt a jelszót inaktívra

2 állítjuk és többé nem adjuk ki). Miután az Ön szerverén is az adatbázis kezelőbe fel lett víve a jelszólista, így tud rá autentikálni, illetve tetszés szerint leválogatni, kezelni. II. Direkt (on line) bekötés Használt protokollok Alapvetően HTTP/HTTPS protokollt lehet használni. Egyedi megoldások elképzelhetőek, ekkor a használt protokollok külön egyeztetést igényel. Partner feladata, hogy a saját szerverén fogadni tudjon HTTP/HTTPS hívásokat, azokra választ tudjon adni Itt szükség van a Tartalomszolgáltató szerverén egy alkalmazásra (php, cgi) mely fogadja a rendszerünk által átadott adatokat. Ezt kérjük készítse el és az URL-jét adja meg nekünk! Melyek ezek az általunk átadott adatok: a kulcsszót követő további szöveg, fizetési mód, érték Rendszerünk úgy működik, hogy amikor bejön egy SMS fizetés, akkor - függetlenül a fizetési módtól - ugyanazt a linkjüket (alkalmazásukat) GET-tel meghívjuk és átadjuk a következő paramétereket: - text= az sms szövege a kulcsszó és az azt követő szóköz nélkül - tarif:= az összeg, amit fizettek (ESMS nettó díjsávérték, pl tarif=400 a 400 Ft+Áfas díjsávú ESMS. Más fizetési módoknál (pl. vox, bankkártya, neophone, barangoló bruttó értékek a tarif értékei) - fizmod= a fizetési mód (jelen esetben sms) Válaszban a visszaadandó a max. 140 karakteres válasz sms szöveget várjuk az általunk meghívott alkalmazásuk kimeneteként. A válasz-nak OK; -val kell kezdődnie, ha a felhasználó terhelhető, ERR;-rel, ha nem. Az ESMS fizetési módoknál a mindenkeppen terhelésre kerül a felhasználó függetlenül, hogy OK; -val vagy ERR; -rel kezdődik. A válasz szöveget, kiegészítve egy az ügyfélszolgálatot támogató un. egyedi tranzakciós kóddal (TR kód) kiegészítve válasz SMS-ben küldjük vissza a Felhasználónak. Time out! A válasz a Tartalomszolgáltatónak a meghívásunkat követő max. 30 mp-en belül ki kell adnia, mert ha nem küldjük időben vissza a mobilcégek felé, ők lezárják, érvénytelenítik a tranzakciót, sőt büntetődíjat számítanak fel. Az Netpay-SMS fizetés esetén minden kommunikáció HTTP(S) hívásokkal zajlik. Partner feladata egy olyan program elkészítése, amely weboldalon keresztül elérhető és adott bemenetre specifikált kimenetet ad. SMS érkezésekor Szolgáltató meghív egy fenti programot, amelynek bemeneti adatként átadja az SMS bizonyos részeit (fizmod, kulcsszó utáni szöveg, tarif paraméter stb). Ezeket Partner programja feldolgozva egy választ állít össze, amely kötelezően OK -val kezdődik, ha a kiszolgálás sikeres, és bármi mással, ha nem az. Szolgáltató a válasz első OK; részét levágva a maradékot visszajuttatja a vásárló mobiltelefonjára. Amennyiben a válasz nem OK; -val kezdődik, Szolgáltató a

3 válaszüzenetet hibás teljesítésként értelmezi. ESMS fizetés esetén felhívja a vásárló figyelmét, hogy bár az összeget a mobilszolgáltató levonta, kifizetett terméket nem kapott, de Szolgáltató ügyfélszolgálatát felhívva a kifizetett tartalomhoz Szolgáltató hozzásegíti. Amennyiben a fizetés nem ESMS alapú volt, Szolgáltató a kifizetett összeget teljesítés hiányában jóváírja (kivéve bakkártyás terhelések miután nem azonosítható a user-, itt a visszafizetés a Partner feladata), Partnert elektronikus úton értesíti a hibás működésről. Egy példa fizetés a következőképpen zajlik: I. Vásárló emelt díjas SMS-t küld, amelynek tartalma: MINTA 100 (amely jelentése: a 100-as termék vásárlása annál a kereskedőnél akihez a MINTA kulcsszó tartozik, erről a vásárló reklámból, internetes weboldalról stb. tájékozódik) II. Az SMS beérkezik a Szolgáltatóhoz. Szolgáltató megvizsgálja, hogy az adott kulcsszó (MINTA) érvényes-e egyáltalán, ha igen akkor azon a telefonszámon érvényes amelyre beérkezett, ha igen akkor a partner akihez ez a kulcsszó tartozik szintén érvényes (nem járt le a szerződés stb.). Azaz alapvető ellenőrzéseket végez. III. Amennyiben mindent rendben talál, meghívja a Partner által megadott http URL-t és átadja a paramétereket. IV. Partner az URL meghívására ad egy választ, amely alapvetően a sikeres vagy sikertelen fizetésről tájékoztat, például a következő válaszokkal: OK; A hozzáféréshez a felhasználói név abc, a jelszó 123, a hozzáférés egy hétig érvényes vagy például syntax error at program.php at line 4 ami például programozói hibára utal. Fontos különbséget tenni a hibás és nem hibás fizetések között. Hibás a fizetés a Szolgáltató szemszögéből, amikor Partner nem tudja kiadni a fizetéshez tartozó választ, de nem hibás, ha például nincs is 100-as termék. Ez felhasználói hiba, Partner ilyenkor is adhat OK; Nincs 100-as termékkódunk választ, mert a hiba nem Partner rendszerében van, a beérkezett SMS-re ez a helyes válasz (ha tényleg nincs). Partner feladata eldönteni, hogy ilyenkor OK; -val kezdődő választ ad-e, és a pénz levonásra kerül, avagy nem OK; -val kezdődőt, és a pénz nem kerül levonásra. V. Szolgáltató a kapott választ minimálisan értékeli: ha van OK; a válasz elején, azt levágja, a maradékot válaszként visszaadja a vásárlónak. Ha nincs OK;, akkor a hibára utaló választ küld, amire azért van szükség, hogy a vásárló ne érezze becsapva magát. fizmod jelzés ESMS esetén: fizmod= sms > emelt díjas SMS Kulcsszó felépítés: A alapkulcsszó (prefix) amit üzenetként elküld a Felhasználó (vásárló) és ami alapján a rendszerünk tudja, hogy a fizetés melyik partnerünkhöz tartozik, azaz, a fentiek szerint melyik URL-t kell meghívnia. A alapkulcsszó összefüggő (tetszőleges hosszú, de javasoltan nem több, mint 6-8) karaktersor (pl. FILM, vagy ABC4). Nem tartalmazhat ékezetet, szóközt, speciális karaktert (?-/*, stb.)

4 A kulcsszó az első karaktertől az első szóközig tart. User szempontból mindegy, hogy kis-, vagy nagybetű, rendszerünk átkonvertálja. A kulcsszó utáni szóköz után bármi (kivéve ékezet, spec karakter) lehet, azt már rendszerünk nem veszi figyelembe, simán átadjuk a tartalomszolgáltatónak, aki viszont le tudja válogatni és annak megfelelően használni. (pl. a FILM kulcsszó után a 123 azt jelentheti, hogy a 123-as számú filmre történt előfizetés vagy a 123-as számú hirdetés jelenjen meg, vagy a pl. A betű esetén egy kvíz játékban az A tipp jó volt, stb.) Ugyanaz a kulcsszó nem használható ESMS, Mobiltárca és NetPaySMS nél, a struktúra miatt más és más kulcsszó kell. Viszont az alapkulcsszó (ESMS kulcsszó) használható a Fizetővonalnál, a CardRobot-nél és az SMSRobot-nál. Az alap (ESMS) kulcsszóra akkor is szükség van, ha egy Partner pl. csak Mobiltárcát használ, mert a Partneroldali szerver meghívása az alapkulcsszóval történik, de jelezve van, hogy a fizmod az más és persze a tarif is más (lehet). Ijyen esetben az alapkulcsszó egyszerűen nincs használva ESMS-ként user szempontból. Alapkulcsszót ESMS-nél használjuk. ESMS telefonszámaink és a hozzá tartozó értékek: Nettó ESMS Szám Ft SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS Bekötési lépések 1./Létrehozni a fentiekben jelzett alkalmazást (php) és megadni az URL-jét 2./ Cégünk felviszi a rendszerébe az Ön kapcsolati URL-t, élesíti a bekötést 3./ A Partner tesztelhet 4./ Sikeres tesz esetén publikussá tétel A Mobilcégek nem adnak teszt számokat, csak éles számokon lehet tesztelni. Ajánlott ESMS esetén a legkisebb díjsávon (ha ott működik, a többi is rendben lesz), Mobiltárca, NetPaySMS és Fizetővonal esetén készen állunk egy alacsony (12 Ft.) tesztérték beállítására, majd sikeres teszt esetén a végleges érték beállítására. ESMS teszt ellenőrzéshez használja automata Ügyfélszolgálatunkat. Ha felkeresi a weboldalt, ott adatbázisunk szintjén látja a teljes KI/BE SMS forgalmat.

5 Ügfyélszolgálati előírások: ESMS fizetéseknél a mobilcégek előirják, hogy a fizetést bemutató weboldalukon fel kell tüntetniük jól látható formában az SMS árát X Ft + Áfa megjelőléssel, az Önök (cég)nevét, ügyfélszolgálati telefonszámát és cimét. Szintén fel kell tüntetni a fizetési szolgáltató, azaz cégünk alábbi adatait: SMS Szolgáltató: D.C.Lax Ügyfélszolgálat: sms(kukac)lax.hu (a kép linkel a címre) (a szöveg) linkel a címre) Mobilszolgáltatói előírás az ESMS Etikai Kódex elérhetőségének feltüntetése weblapjukon, így kérjük az alábbiak kiírását: ****************** Emelt Díjas Etikai Kódex ( a szöveg linkel a ****************** (természetesen ezen Etikai Kódex előirásai minden Tartalomszolgáltatóra nézve kötelező, megsértése esetén a mobilcégek a Tartalomszolgáltatót kizárják a rendszerből) Egyéb fizetési rendszerek esetén is természetesen kötelező az Önök (cég)nevének és Ügyfélszolgálati adatainak a weblapon történő megadása hiszen a tartalom tekintetében Társaságunk Ügyfélszolgálata nem tud segítséget nyújtani a vásárlóknak, látogatóknak- az alábbiak szerint. Minta: Szolgáltató: D.C.Lax Ügyfélszolgálat: help(kukac)lax.hu (a kép linkel a címre) (a szöveg) linkel a címre) (tehát nem használva jelet!) Figyelem! Ha a tartalomszolgáltatói weboldalon nem szerepelnek a fenti mobilcégek által kötelezően előírt- ügyfélszolgálati szövegadatok, az esetben a mobilszolgáltatók valamint társaságunk is- a szolgáltatást felfüggeszthetik, megszüntethetik, illetve a jutalékrész kifizetése letíltásra kerül! 2008 április

InFo-Tech emelt díjas SMS szolgáltatás. kommunikációs protokollja. Ver.: 2.1

InFo-Tech emelt díjas SMS szolgáltatás. kommunikációs protokollja. Ver.: 2.1 InFo-Tech emelt díjas SMS szolgáltatás kommunikációs protokollja Ver.: 2.1 InFo-Tech SMS protokoll Az emelt díjas SMS szolgáltatással kapcsolatos beállításokat az adminisztrációs felületen végezheti el.

Részletesebben

Tájékoztató az. mikrofizetési szolgáltatásokról. IzzyPay Kft. Telefon: (1) 881-0500 Fax: (1) 264-2443 Mobil: 06-30-311-3711

Tájékoztató az. mikrofizetési szolgáltatásokról. IzzyPay Kft. Telefon: (1) 881-0500 Fax: (1) 264-2443 Mobil: 06-30-311-3711 Tájékoztató az mikrofizetési szolgáltatásokról 2008 IzzyPay Kft. Telefon: (1) 881-0500 Fax: (1) 264-2443 Mobil: 06-30-311-3711 E-mail: info@lax.hu Web: www.lax.hu, www.netpay.hu. www.mobiltarca.hu www.netpaysms.hu,

Részletesebben

NetPay technikai áttekintés partnereink számára

NetPay technikai áttekintés partnereink számára NetPay technikai áttekintés partnereink számára Üdvözöljük NetPay partnereink között. Ebben a dokumentumban megtalálja azon alapinformációkat, amelyek segítenek az on-line fizettetés megvalósításában.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. november 6-ai hatállyal módosult, új szolgáltatások kerültek bevezetésre. I. Törzsszöveg 1. 3.

Részletesebben

Műszaki előfeltételek

Műszaki előfeltételek Műszaki előfeltételek 1. Böngésző proxy beállítás A T-Mobile HotSpot szolgáltatás igénybe vételéhez böngészőprogramban ki kell kapcsolni a proxy beállításokat. Ehhez Internet Explorer esetén a Tools/Internet

Részletesebben

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

GSM távkapcsoló működési leírás

GSM távkapcsoló működési leírás Univerzális távkapcsoló bemenetekkel Üzembe helyezés GSM távkapcsoló működési leírás Sorkapcsok: 1 - tápfeszültség + 12V ( kiegészítő akku esetén 13,6-14V ) 2 - tápfeszültség 0V ( test) 3 - Nem használt

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra!

A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra! 1. Regisztráció A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra! Amennyiben a regisztrációval kapcsolatosan

Részletesebben

GSM távkapcsoló és jelző működési leírás. A SIM kártyát a készülékbe csak feszültség mentes állapotban szabad berakni illetve kivenni.

GSM távkapcsoló és jelző működési leírás. A SIM kártyát a készülékbe csak feszültség mentes állapotban szabad berakni illetve kivenni. GSM távkapcsoló és jelző működési leírás ZSGSM-K5 A SIM kártyát a készülékbe csak feszültség mentes állapotban szabad berakni illetve kivenni. A telefonon vagy interneten aktivált kártyákkal egy a szolgáltató

Részletesebben

TK NetB@nk SMS Felhasználói Kézikönyv v2.0

TK NetB@nk SMS Felhasználói Kézikönyv v2.0 TK NetB@nk SMS Felhasználói Kézikönyv v2.0 2004.07.01. Tartalom 1. Felhasználói kézikönyv... 3 2. SMS-Banking... 4 2.1. Előfeltételek, javaslatok a használattal kapcsolatban... 4 2.2. Elérhető funkciók...

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8.

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8.

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: +36 1 450-1583 Fax: +36 1 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

Adatvédelem & Cookie szabályzat

Adatvédelem & Cookie szabályzat Adatvédelem & Cookie szabályzat 1. Adatvédelmi & Cookie Szabálzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a www.folandrol.hu weboldal által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság

Részletesebben

GSM-LINE ADAPTER PRO 5 GSM 900MHz / 1800MHz / 850MHz / 1900MHz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

GSM-LINE ADAPTER PRO 5 GSM 900MHz / 1800MHz / 850MHz / 1900MHz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GSM-LINE ADAPTER PRO 5 GSM 900MHz / 1800MHz / 850MHz / 1900MHz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék funkciói A GSM-LINE ADAPTER PRO célja, hogy a GSM hálózatra illessze azokat a riasztórendszereket, melyek vezetékes

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás Verzió: 2.0.1 Oldal: 1 / 12 Tartalomjegyzék I. Bevezetés 3 II. Az epos MOBIL egyenleg feltöltés lépései 4 III. ÁFÁ-s számla igénylés 9 IV. Ügyfélszolgálat

Részletesebben

Raiffeisen Mobil Banking

Raiffeisen Mobil Banking Raiffeisen Mobil Banking Használati útmutató Magánszemélyeknek 2013. május 1. BEVEZETÉS Kedves Ügyfelünk! Örömmel üdvözöljük Önt a Raiffeisen Mobil Banking felhasználók között. Szolgáltatásunkat azzal

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL 8 GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail:

Részletesebben

Valimed API. REST API a magyarországi orvos pecsétszámok validálására

Valimed API. REST API a magyarországi orvos pecsétszámok validálására Valimed API REST API a magyarországi orvos pecsétszámok validálására 1. A Valimedről és a jogi háttérről A Valimed legfőképpen gyógyszergyártóknak és orvosi témában érdekelt online szolgáltatóknak szóló

Részletesebben

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre Regisztráció 1. lépés: Regisztráció Kattintson a Regisztráció fülre 2. lépés: Regisztráció Adja meg nevét (lehet keresztnév is, de teljes név is) és e-mail címét (működő címre van szükség) Klikkeljen abba

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

LifeBOX. Médiaajánlat

LifeBOX. Médiaajánlat LifeBOX Médiaajánlat li e B O X Az élet kép O RENGETEG DOLOG JÓ, DE A LifeBOX, MIÉRT JOBB? A LifeBOX, egy egyedi, internetes tartalomszolgáltató komplex és sokrétű rendszer, amely egyszerre foglalkozik

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

Aktiválási segédlet a Partnercég opcióhoz. A TeleMátrix adminisztrációs felületének használata Partnercég opció igénybevétele esetén

Aktiválási segédlet a Partnercég opcióhoz. A TeleMátrix adminisztrációs felületének használata Partnercég opció igénybevétele esetén Aktiválási segédlet a Partnercég opcióhoz A TeleMátrix adminisztrációs felületének használata Partnercég opció igénybevétele esetén 1 Partnercég opció bemutatása 2009. január 1-jétől új taggal bővült a

Részletesebben

Flash és PHP kommunikáció. Web Konferencia 2007 Ferencz Tamás Jasmin Media Group Kft

Flash és PHP kommunikáció. Web Konferencia 2007 Ferencz Tamás Jasmin Media Group Kft Flash és PHP kommunikáció Web Konferencia 2007 Ferencz Tamás Jasmin Media Group Kft A lehetőségek FlashVars External Interface Loadvars XML SOAP Socket AMF AMFphp PHPObject Flash Vars Flash verziótól függetlenül

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Felhasználói szintek... 5 Meglévő felhasználó jogosultságainak

Részletesebben

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Tisztelt Ügyfeleink! A KELER Csoport teljes körűen modernizált elektronikus ügyfél-kommunikációs felületének, a KID-nek az online elérhető verziója

Részletesebben

Online adatszolgáltatás beállítása a kettős, egyszeres könyvelés programban és a számlázóprogramban (UJEGYKE, UJEGYSZ, UJVSZ)

Online adatszolgáltatás beállítása a kettős, egyszeres könyvelés programban és a számlázóprogramban (UJEGYKE, UJEGYSZ, UJVSZ) Online adatszolgáltatás beállítása a kettős, egyszeres könyvelés programban és a számlázóprogramban (UJEGYKE, UJEGYSZ, UJVSZ) 1. Menüpont A Kettős könyvelés (UJEGYKE) programban az online adatszolgáltatáshoz

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2 Tartalom 1. A dokumentum célja... 2 2. SMS-Bank funkciók... 3 2.1. Előfeltételek, javaslatok a használattal kapcsolatban... 3 2.2. Szolgáltatások... 3 2.2.1. Értesítések... 4 2.2.2. Egyenleg lekérdezése...

Részletesebben

Regisztrálási útmutató

Regisztrálási útmutató Regisztrálási útmutató Az első feladat a FONIO szolgáltatás igénybevételéhez, hogy adatait megadva beregisztrál a weboldalunkon: www.fonio.hu. a. A weboldalunk ( www.fonio.hu ) elindítása után válassza

Részletesebben

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR F E L H A S Z N Á L Ó I D O K U M E N T Á C I Ó VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT TARTALOM Magyar

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. március 17-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

TAKARÉKSZÖVETKEZETI E-BANKING RENDSZER

TAKARÉKSZÖVETKEZETI E-BANKING RENDSZER TAKARÉKSZÖVETKEZETI E-BANKING RENDSZER ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ V.1.3 2012. március 1. oldal TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETÉS... 3 II. A SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE... 3 2.1. STRÁZSA SZOLGÁLTATÁS... 3 2.2. LEKÉRDEZÉS, PARAMÉTEREZÉS

Részletesebben

XML / CSV specifikáció

XML / CSV specifikáció Ajánlatok átadása az rendszerébe Termékeinek az Olcsóbbat.hu rendszerében történő megjelenítéséhez termékadatbázisát az ebben a dokumentumban megfogalmazott szabályoknak megfelelően kell formáznia, legyen

Részletesebben

ISA Internetes rendelési felület

ISA Internetes rendelési felület ISA Internetes rendelési felület Használati útmutató 2014.11.12 ISA elérhetősége) https://b2b.mol.hu/isa2/ 2 ISA főmenü Adatszolgáltatás - Információ a rendelésekről, visszaigazolásokról (táblázatos formátumban)

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához A KIR-STAT internetes adatgyűjtő programba történő belépési jogosultságokat a www.oktatas.hu portálon elérhető Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerben

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Változások a 6-os verzióhoz képest:

Tisztelt Ügyfelünk! Változások a 6-os verzióhoz képest: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatónkban a 2017. november 06-tól alkalmazott 7-es verziószámú Electra Internet Banking rendszerben tapasztalható változásokra, újdonságokra, szeretnénk felhívni figyelmét. Változások

Részletesebben

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv 2007 Tartalomjegyzék 1. Bejelentkezés... 3 2. A termék kiválasztása... 4 3. Keresés... 5 4. Részletek... 6 5. Rendelés... 7 6. A kosár tartalma... 8 7. Szállítási

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

Az Online Management Kft. online számlázó programjával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató

Az Online Management Kft. online számlázó programjával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató Az Online Management Kft. online számlázó programjával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató Jelen adatvédelmi tájékoztató az Online Management Kft. (székhely: 1137 Budapest, Pozsonyi út 26; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica Tudnivalók ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Ügyfeleink már 2006. decembere óta vásárolhatnak napi, heti, havi és havi e-matricát is mobiltelefonon keresztül,

Részletesebben

ADATVÉDELEMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELEMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELEMI TÁJÉKOZTATÓ A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

Részletesebben

Az üzleti ISDN30 előfizető nyilatkozata adatainak kezeléséről (tudakozó, telefonkönyv, adatkezelés)

Az üzleti ISDN30 előfizető nyilatkozata adatainak kezeléséről (tudakozó, telefonkönyv, adatkezelés) Szolgáltató példánya 1. neve 4. Alapbejegyzésként adatok (legfeljebb 30 bejegyzés) Előfizető példánya 1. neve 4. Alapbejegyzésként adatok (legfeljebb 30 bejegyzés) Szolgáltató példánya 1. neve 4. Többletbejegyzésként

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. oldal A interneten keresztül használható üzleti szoftvereivel kapcsolatos adatkezelési tájékoztató Jelen adatvédelmi tájékoztató az (székhely: 1137 Budapest, Pozsonyi út 26.

Részletesebben

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban 1/5. Intézményi oldal Ezen az oldalon adhatók meg a regisztráló intézmény adatai. Úgy kell kitölteni, hogy ezzel

Részletesebben

Közlemény. A tiltás beállítását követően az előfizetők SMS-ben kérhetik a szolgáltatás újbóli aktiválását.

Közlemény. A tiltás beállítását követően az előfizetők SMS-ben kérhetik a szolgáltatás újbóli aktiválását. Közlemény I. A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanács Elnökének FK-12325-22/2009.szám alatt fogadott emeltdíjas sms szolgáltatással kapcsolatosan

Részletesebben

Egyé b Szolgá ltátá sok Szérzo dé si Félté téléi

Egyé b Szolgá ltátá sok Szérzo dé si Félté téléi Egyé b Szolgá ltátá sok Szérzo dé si Félté téléi Tártálomjégyzé k 1. BEVEZETÉS... 3 2. MOBILVÁSÁRLÁS... 4 3. FELVONÓ TÁVFELÜGYELET... 24 4. VODAFONE PC SECURITY... 32 5. KÉSZÜLÉKBIZTOSÍTÁS... 35 6. VODAFONE

Részletesebben

ColourSMS Protokol definíció. Version 1.2

ColourSMS Protokol definíció. Version 1.2 ColourSMS Protokol definíció Version 1.2 1.1 HTTP request A ColourSMS(Westel/Pannon) alkalmazások által kiadott HTTP request formátuma a következő: http://third_party_url/path_to_application A third_party_url

Részletesebben

Tanúsítványkérelem készítése, tanúsítvány telepítése Apache szerveren

Tanúsítványkérelem készítése, tanúsítvány telepítése Apache szerveren Tanúsítványkérelem készítése, tanúsítvány telepítése Apache szerveren Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS...3 2. TANÚSÍTVÁNYKÉRELEM ÉS PRIVÁT KULCS KÉSZÍTÉSE...3 2.1 Véletlen jegyzék készítése...3 2.2 Jelszóval

Részletesebben

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait.

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőinket, hogy a Tesco Mobile Lakossági általános Szerződési Feltételek 2013. június 17-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: I. Tesco Mobile

Részletesebben

GD-06 Allegro GSM kommunikátor Telepítési és Használati útmutató

GD-06 Allegro GSM kommunikátor Telepítési és Használati útmutató GD-06 Allegro GSM kommunikátor Telepítési és Használati útmutató A GD-06 ALLEGRO univerzális GSM távhívó és vezérlő egység. Lakossági és ipari alkalmazásoknál egyaránt alkalmas a biztonsági rendszerek

Részletesebben

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata Hatályos: 2016.03.15-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések a. A Törzsvásárlói Kártya Program (a továbbiakban Program ) üzemeltetője a FARMMIX

Részletesebben

PC Connect. Unique ewsletter. program leírás

PC Connect. Unique ewsletter. program leírás PC Connect Unique ewsletter program leírás Tartalomjegyzék Bevezető...- 1 - Előkészületek...- 2 - Alap adatok, alap fájlok...- 2 - A program használata...- 3 - E-mail files...- 3 - Swich text...- 4 - Settings...-

Részletesebben

Online adatszolgáltatás beállítása a Számlázás - vevő-szállító nyilvántartás programban (UJVSZ)

Online adatszolgáltatás beállítása a Számlázás - vevő-szállító nyilvántartás programban (UJVSZ) Online adatszolgáltatás beállítása a Számlázás - vevő-szállító nyilvántartás programban (UJVSZ) 1. Menüpont A Számlázás - vevő szállító nyilvántartás (UJVSZ) programban az online adatszolgáltatáshoz kapcsolódó

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Oldal: 1/25 Felhasználói útmutató Ügyfélportál - személyes oldalak www.nn/ugyfelportal Oldal: 2/25 Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 3 Elérhetőség... 3 Mely ügyfeleink részére?...

Részletesebben

SZÓBELI ÉRETTSÉGI TÉMAKÖRÖK

SZÓBELI ÉRETTSÉGI TÉMAKÖRÖK INFORMATIKA SZÓBELI ÉRETTSÉGI TÉMAKÖRÖK Az emelt szint a középszint követelményeit magában foglalja, de azokat magasabb szinten kéri számon. 1. Információs társadalom 2. Informatikai alapismeretek - hardver

Részletesebben

Fizessen mobillal! Mobilparkolás. Használati útmutató mobilparkolás. Parkolás TELEFONHÍVÁSSAL. Indítás: Leállítás: ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Fizessen mobillal! Mobilparkolás. Használati útmutató mobilparkolás. Parkolás TELEFONHÍVÁSSAL. Indítás: Leállítás: ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ Sikeres regisztrációt és egyenlegfeltöltést követôen a mobilparkolás igénybe vehetô. A szolgáltatás bármelyik mobilszolgáltató hálózatán keresztül, számkijelzés beállításával használható.

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek Általános Felhasználási Feltételek A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Általános Felhasználási Feltételek, avagy ÁFF) az All Info Európa Kft. (2111 Gödöllő, Isaszegi űt 106, cg:

Részletesebben

QuickSend. E-Mail, és SMS küldés program. Felhasználói kézikönyv. Program dokumentáció 2008 JMGM Magyarország Informatikai Kft.

QuickSend. E-Mail, és SMS küldés program. Felhasználói kézikönyv. Program dokumentáció 2008 JMGM Magyarország Informatikai Kft. E-Mail, és SMS küldés program Felhasználói kézikönyv Program dokumentáció 2008 JMGM Magyarország Informatikai Kft. -1- (30)264-92-05 Tartalomjegyzék A programról általában... 3 Hardware software igény...

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 45 db nagyteljesítményű nyomtató

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 45 db nagyteljesítményű nyomtató AJÁNLATI FELHÍVÁS 45 db nagyteljesítményű nyomtató A BKV Zrt. (székhely: Budapest, 1980 Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban: Ajánlatkérő) felajánlja megvételre az alábbi használt nyomtatókat

Részletesebben

Magyar Nemzeti Bank - Elektronikus Rendszer Hitelesített Adatok Fogadásához ERA. Elektronikus aláírás - felhasználói dokumentáció

Magyar Nemzeti Bank - Elektronikus Rendszer Hitelesített Adatok Fogadásához ERA. Elektronikus aláírás - felhasználói dokumentáció ERA Elektronikus aláírás - felhasználói dokumentáció Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 1.1. Általános információk... 3 2. DesktopSign... 3 2.1. Általános információk... 3 2.2. Telepítés... 3 3. MNBSubscriber...

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

Online adatszolgáltatás beállítása a Számlázás-házipénztár programban (SZAMLA)

Online adatszolgáltatás beállítása a Számlázás-házipénztár programban (SZAMLA) Online adatszolgáltatás beállítása a Számlázás-házipénztár programban (SZAMLA) 1. Menüpontok A Számlázás-házipénztár programban az online adatszolgáltatáshoz kapcsolódó beállítások, funkciók egy új menüpontba

Részletesebben

ComParts Line Webszolgáltatás tájékoztató

ComParts Line Webszolgáltatás tájékoztató ComParts Line Webszolgáltatás tájékoztató Az adatokat és kéréseket az alábbi SOAP webes szolgáltatásokon keresztül, a http://cplshop.hu/webservice.php?wsdl oldalon érhetik el. Néhány alapfogalom: Éjszakai

Részletesebben

GÓLTOTÓ FOGADÁS. Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2011.

GÓLTOTÓ FOGADÁS. Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2011. A GÓLTOTÓ FOGADÁS Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2011. Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ...4 1. Általános rendelkezések...4 2. Értelmező rendelkezések...4

Részletesebben

A felhasználónak rendelkeznie kell mobiltelefonnal, amelynek telefonszámához érvényes szerződés tartozik.

A felhasználónak rendelkeznie kell mobiltelefonnal, amelynek telefonszámához érvényes szerződés tartozik. 1. SMS-Bank funkciók 1.1. Előfeltételek, javaslatk a használattal kapcslatban A felhasználónak rendelkeznie kell mbiltelefnnal, amelynek telefnszámáhz érvényes szerződés tartzik. SMS-Bank száma: 70/9000-666

Részletesebben

Sms 504c (504c - 575d)

Sms 504c (504c - 575d) Sms 504c (504c - 575d) SMS alapú 4ki-, és 4bemenetes modul Az Sms-504c egy távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú interface modul, amely 4 db egymástól független, optocsatolt bemenettel,

Részletesebben

Mobiltelefon számla. Csincsik Annamária. Budapest Erzsébet utca , Salgótarján Homok utca 1 1 2

Mobiltelefon számla. Csincsik Annamária. Budapest Erzsébet utca , Salgótarján Homok utca 1 1 2 Mobiltelefon számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat:

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 29.

Hatályba lépés: augusztus 29. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. augusztus 29. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Tanúsítványkérelem készítése, tanúsítvány telepítése Microsoft Internet Information szerveren

Tanúsítványkérelem készítése, tanúsítvány telepítése Microsoft Internet Information szerveren Tanúsítványkérelem készítése, tanúsítvány telepítése Microsoft Internet Information szerveren Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS...3 2. A MICROSOFT IIS INDÍTÁSA...3 3. TITKOS KULCS GENERÁLÁSA...3 4. TANÚSÍTVÁNYKÉRELEM

Részletesebben

Online adatszolgáltatás beállítása a Kettős könyvelés programban (WUJEGYKE) 79/

Online adatszolgáltatás beállítása a Kettős könyvelés programban (WUJEGYKE)   79/ Online adatszolgáltatás beállítása a Kettős könyvelés programban (WUJEGYKE) 1. Menüpont A Kettős könyvelés (WUJEGYKE) programban az online adatszolgáltatáshoz kapcsolódó beállítás egy új menüpontba, a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver

Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver Felhasználói leírás verzió: 1.0 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. ALAPKÉPERNYŐ... 3 3. MENÜSZERKEZET... 3 4. DOKUMENTUM ALÁÍRÁSA... 4

Részletesebben

Segédlet online felület használatához

Segédlet online felület használatához Gyors áttekintés oldal oldal oldal 5. oldal Első lépések Keresse fel a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Kártya/Ügyintézés Aktiválás és belépés Adja meg kártyaszámának utolsó 8 számjegyét.

Részletesebben

Elfogadó Nyilatkozat - 1. számú melléklet - Automata Adatai Kitöltési Útmutató

Elfogadó Nyilatkozat - 1. számú melléklet - Automata Adatai Kitöltési Útmutató Elfogadó Nyilatkozat - 1. számú melléklet - Automata Adatai Kitöltési Útmutató A Felügyeleti Szolgáltatói Szerződés Elfogadó Nyilatkozat 1. számú melléklet kitöltését megelőzően kérjük, látogasson el a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv -2009- Front office Az EFOG2 rendszer azért volt létrehozva, hogy a rendszer regisztrált tagjai egy olyan on-line eszközzel rendelkezzenek, amely segítségével projektötleteiket projektekké

Részletesebben

TKSTAR APPLIKÁCIÓ BEMUTATÁSA

TKSTAR APPLIKÁCIÓ BEMUTATÁSA TKST APPLIKÁCIÓ BEMTATÁSA 1. TKST applikáció kezdőképernyő Belépés (Log in by IMEI/ID) PS eszköz azonosítóval (ID) Szerver név (www.mytkstar.net) PS nyomkövető azonosítója (dobozon és az eszköz alján található

Részletesebben

Nexus GSM modul. GameOver. Telepítői és programozási útmutató

Nexus GSM modul. GameOver. Telepítői és programozási útmutató Nexus GSM modul GameOver Telepítői és programozási útmutató A beüzemelés lépései: 1. Helyezzük be a SIM kártyát a foglalatba (PIN kérést tiltsuk le) 2. Tegyük SERV állásba a központon található jumpert.

Részletesebben

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A PEUGEOT a professzionális felhasználók*, a műszaki dokumentumok kiadói és a javítási felszerelések gyártói számára elérhetővé teszi a

Részletesebben

TELLMon vevőegység FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. V1.4.96 és újabb verziókhoz Rev. 1.7 2014.03.20

TELLMon vevőegység FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. V1.4.96 és újabb verziókhoz Rev. 1.7 2014.03.20 vevőegység FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ V1.4.96 és újabb verziókhoz Rev. 1.7 2014.03.20 Tartalomjegyzék 1 TELLMon legfontosabb technikai jellemzők:... 3 2 Bevezető... 3 3 Rendszer áttekintés... 5 4 A TELLMon

Részletesebben

Pannónia Nyugdíjpénztár Ügyfélportál

Pannónia Nyugdíjpénztár Ügyfélportál Pannónia Nyugdíjpénztár Ügyfélportál Elérési út: www.pannonianyp.hu /Ügyfélportál > Belépés tagoknak felületi gomb www.pannonianyp.hu/belepes/tagok A Pannónia Nyugdíjpénztár által működtetett Ügyfélportálra

Részletesebben

A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Garnier Élvezd a nyarat! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a L ORÉAL Magyarország

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete)

Részletesebben

E-mail cím létrehozása

E-mail cím létrehozása E-mail cím létrehozása A Moodle-rendszerben Ön akkor tudja regisztrálni magát, ha rendelkezik e-mail címmel. A Moodle ugyanis az Ön e-mail címére küld egy elektronikus levelet, amelyben a regisztráció

Részletesebben

Teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás

Teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás Közép-európai disztribútorunk a Yellow Cube. www.greywizard.com www.yellowcube.eu Teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás A Grey Wizard weboldalak, webshopok és API-k védelmét biztosító,

Részletesebben