Diákszámla. A hallgatói hitel folyósításához megnyitott

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Diákszámla. A hallgatói hitel folyósításához megnyitott"

Átírás

1 Diákszámla A Posta csoport tagja A hallgatói hitel folyósításához megnyitott Diákszámla egy sor kedvezménnyel kényelmes és biztonságos megoldás pénzügyeid intézésére. A Diákszámlát azonnal megnyithatod a Postabank fiókjaiban, kirendeltségein és a kijelölt postákon. Lakossági bankszámla és kapcsolódó szolgáltatásai

2 Postabank Diákszámla ezt nekem találták ki! Diáknak lenni jó! Ez ugye nem olyan nagy újdonság. De miért is? Mert tanulni, bulizni, netezni és nyáron lazítani jó! Még akkor is, ha a ZH-k, a szigorlatok, a vizsgák néha ezt a világot beárnyékolják, nem is beszélve az albérlet emelkedô költségeirôl és persze a jegyzeteket is meg kell Diáknak lenni jó, mert tanulni, bulizni, netezni és nyáron lazítani jó! venni És akkor diáknak lenni még mindig jó, de nem könnyû. Ezek anyagi fedezetét néha nem egyszerû elôvarázsolni, de ha a diákhitel már Bankszámlát bárki nyithat a Postabanknál, de Diákszámlát csak az, aki diákhitelre jogosult és igénylését a bankszámlanyitási kérelemmel együtt benyújtja. megvan, a Postabank Diákszámla egy kiválóan megfelelt megoldás lesz számodra. Ezen a vizsgán minden diák könnyedén túljuthat: Elsôször is: olvasd el tájékoztatónkat! Aztán: utaltasd az igényelt diákhiteledet a Postabankhoz. Végül: használd ki a Diákszámla minden elônyét! Vizsgaeredmény: kiválóan megfelelt A Diákszámlám mindazt tudja, amit egy igazán jó lakossági bankszámla kínál: Be- és kifizetés A megnyitott Diákszámlára fizethetem be azt a készpénzt, ami égeti a zsebemet, és jobb, ha nem költöm el azonnal. Persze, ha meggondolnám magam, bármikor készpénzhez juthatok a bankfiókokban, a bankkártyámmal pedig ATMek vagy POS terminálok segítségével vehetek fel pénzt a Postabank hálózatában és a postákon. A számlán lévô összeg után járó látra szóló kamatot a bank negyedévente írja jóvá.

3 Lekötések A számlavezetés mellett meghatározott idôre leköthetem a csodálatos módon el nem költött pénzemet: egy alkalomra, vagy folyamatosan, 1,2 hétre, 1-12 és 18 hónapra. Ha diákhitelt igényelek, legjobb ha a postabanki diákszámlámra utaltatom, mivel a számlára érkezô átutalások díjmentesek és azokat a bank a beérkezés napján jóváírja... Átutalások Pénzt kapni jó, de néha fizetni is muszáj. A Diákszámlával fejfájás nélkül elintézhetek bármilyen eseti vagy állandó átutalást, mint a pl. a mobilszámlám. De a legjobb mégiscsak pénzt kapni! Ha diákhitelt igényelek, legjobb, ha a postabanki Diákszámlámra kérem folyósítani, mivel a Diákszámlára érkezô átutalások díjmentesek, és azokat a bank a beérkezés napján jóváírja. Limitfigyelés A díjmentes limitfigyelô szolgáltatással megszabhatom, hogy a közüzemi megbízásaim csak az általam elôre megadott összeghatárig teljesüljenek. Ez praktikusabb, mint gondoltam! Ha túl magas lett a telefonszámlám, akkor rohanhatok a pénz után, így viszont nem emelhetik le azonnal az összes pénzemet. Folyószámla hitelkeret Ha legalább 3 hónapja munkabér jellegû átutalás érkezik a számlámra, folyószámla hitelkeretet igényelhetek, amely állandóan a rendelkezésemre áll. A hitelkeret nagysága a havi rendszeres átutalás összegétôl függ. Közüzemi hitelkeret Ha már van élô közüzemi megbízásom, és átlagegyenlegem az igénylést megelôzô hónapban meghaladta a Ft-ot, közüzemi hitelkeretet igényelhetek. Tele-bank A telefonos ügyfélszolgálaton keresztül a nap 24 órájában intézhetem a számlával kapcsolatos megbízásokat. Telefonálni mégiscsak jobb, mint bankba járni! SMS szolgáltatás Bankkártyás készpénzfelvételekrôl, vásárlásokról SMS értesítést kérhetek, amely az üzenet végén már a számla új egyenlegét is tartalmazza. Így percek alatt értesülhetek a kártyával végzett tranzakciókról, késôbb az üzeneteim között visszakereshetem, hogy mikor mennyit költöttem. Ha kizárólag számlám egyenlegére vagyok kíváncsi, eseti egyenleg lekérdezéssel azt is megtehetem. Jó tudni!

4 Többet kevesebbért Ha a Diákhitel Központ hiteligénylésedet elfogadta, a hallgatói hitel folyósításához megnyitott Diákszámlához a diákhitel folyósításának idôszakában egy sor különleges kedvezmény is jár, így kevesebb költséggel, szinte ingyen élvezhetem a Diákszámla számos, praktikus szolgáltatását. Diákszámla, nem kerül sokba! Számlanyitási és nincs számlavezetési díj A Diákszámla több mint egy igazán jó bankszámla, mert - a diákhitel folyósításának idôszakában - egy sor különleges kedvezmény is jár neked... Átutalás Bankkártya éves díj (1 db bankkártyához: Visa Electron vagy Visa Electron<Euro 26* vagy Maestro) Bankkártyával történô készpénzfelvétel bármely hazai ATM-bôl, bankfióki vagy postai POS terminálból díjmentes nincs havi 1 tranzakció díjmentes Használd ki minden elônyét! Kész befektetés A mindennapi pénzhasználatot megkönnyítô megoldások mellett a Diákszámla jól kamatozó befektetés arra az esetre, ha egy idôre nélkülözhetô pénzem is van, mert Postabank bankfióki pénztárnál díjmentes készpénzfelvétel SMS szolgáltatás Tele-bank Bankkártyával történô vásárlás Visa Electron-Euro<26 bankkártyával történô vásárlásnál az Euro<26 logót feltüntetô kereskedôknél kedvezmények havidíj nélkül díjmentes jutalékmentes * A Visa Electron-Euro<26 bankkártyát csak a 26 év alatti ügyfelek igényelhetik. 5-25%-os árkedvezmény (Magyarországon több mint 1000, Európában több, mint helyen) akár rövid idôre, 1, 2 hétre, vagy 1-12 és 18 hónapos futamidôre is leköthetem, ha mégis pénzre van szükségem, a futamidô alatt egyszer feltörhetem a lekötést és részösszeget is vehetek fel anélkül, hogy a bent maradó összeget kamatveszteség érné, a folyamatosan lekötött összeget a fordulónapon növelhetem további összegekkel.

5 Van hitelem! Olyannyira, hogy az átmeneti pénzügyi gondok elkerülésére biztos hátteret adnak a különbözô áthidaló megoldások: folyószámla hitelkeretet igényelhetek, ha rendszeres munkabér vagy ösztöndíj érkezik a számlámra, közüzemi hitelkeretet is igényelhetek a váratlanul magas számlák és alacsony egyenleg áthidalására, ha az átlagegyenlegem az igénylést megelôzô hónapban meghaladta a Ft-ot. Pénzügyekben percre kész lehetek Bármikor pontosan követhetem a Diákszámlámon lévô összeg alakulását, mert Tele-bankon keresztül a nap 24 órájában lekérdezhetem az aktuális egyenlegemet, és intézhetem a számlával kapcsolatos megbízásokat havidíj nélkül, ingyenes SMS szolgáltatással azonnali információt kapok a számlám terhére történô bankkártyás készpénzfelvételrôl, vásárlásról és egyenleglekérdezésrôl, közvetlenül a saját mobilomra. Diákszámlát nyithatok: a Postabank teljes fiókhálózatában, kirendeltségein, és a kijelölt postákon is, amelyrôl részletes tájékoztatást nyújt a

6 A Diákszámlám megszûnik, ha: a hallgatói hitelre szóló jogosultságom lejár. A Diákszámlámhoz kapcsolódó kedvezményeket ettôl kezdve már nem vehetem igénybe. Ez esetben Diákszámlám automatikusan normál bankszámlaként mûködik tovább a mindenkori érvényes Hirdetményben meghatározott kondíciók szerint. A Diákszámla kényelme Bankszámáról/ra történô be- és kifizetés. Eseti és állandó átutalások naprakész bonyolítása. Díjmentes limitfigyelés. Lekötések egy alkalomra, vagy folyamatosan, 1,2 hétre, 1-12 és 18 hónapra. Folyószámla hitelkeret igénylési lehetôség. Bankkártya szolgáltatás. Tele-bank és SMS szolgáltatás. Kiadás dátuma: január 20.

7 Ügyfeleink a Diákszámla kondícióiról a tájékoztatónkban felsorolt kedvezményeken túl a Postabank hálózatában és a kijelölt postákon kifüggesztett mindenkori érvényes Hirdetményben tájékozódhatnak. Tele-bank: , (helyi tarifával hívható) További információ: www. postabank.hu Postabank és Takarékpénztár Rt. H-1132 Budapest, Váci út 48. Telefon: (36 1) , Telefax: (36 1)

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla ERSTE MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁK DÍJAI ÉS JUTALÉKAI Közzététel: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 1-től A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. tv.-ben előírt tájékoztatási

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napja Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői:

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői: FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ a 262/2016. (VIII. 31.) sz. kormányrendelet alapján nyújtott Alapszintű fizetési számlával kapcsolatban Hatályos: 2016. október 15-étől A (továbbiakban: Bank) a 262/2016. (VIII.

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2015. december 31. Hatályos: 2016. január 4-től A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK BANKSZÁMLÁK, BETÉTI BANKKÁRTYÁK, HITELKÁRTYÁK UNICREDIT DUPLA SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK (2008.

Részletesebben

Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai

Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés Díjjegyzék Számlavezető neve: K&H Bank Zrt. Számla megnevezése: K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag HUF Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető.

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető. Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Deviza CHF Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Deviza GBP Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. szeptember 1-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015.

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai

Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. november 14. napján Hatályos: 2016. november 15. napjától Tartalom I. fejezet: Nem értékesített Bankszámlák... 1 1. Erste Mester

Részletesebben

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról Tartalomjegyzék: 1. HIRDETMÉNY a lakossági forint bankszámlákról és a kapcsolódó 2. HIRDETMÉNY a lakossági deviza II. bankszámlákról

Részletesebben

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. IFJÚSÁGI/MIAMANÓ FORINT SZÁMLACSOMAGOK Számlacsomag neve IFJÚSÁGI MiaManó Számlavezetés költségei Számlavezetés díja/hó Törzsbetét 3 60 Csomagváltás Jóváírások (GIRO,

Részletesebben

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL HATÁLYOS: 2015. ÁPRILIS 01. KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. ÁPRILIS 01. TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAG A Takarék kiváltó számlacsomagra

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K H I R D E T M É N Y Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K I. LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA KAMATMÉRTÉKEI: Érvényes: 2014.02.10-től Éves kamatláb 1. Bankszámlabetét kamatmértéke (havi tőkésítéssel) EBKM

Részletesebben

Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások

Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások Hirdetmény érvényes: 2009.11.09 Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások MONEY+ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉNEK FELTÉTELEI A Budapest Bank Money+ szolgáltatásait a Budapest Bank Nyrt. ügyfele veheti

Részletesebben

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY Természetes és nem természetes személyek részére TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. BANKKÁRTYA LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGHOZ...3 2. BANKKÁRTYA VÁLLALKOZÓI SZÁMLACSOMAGOKHOZ, pénzforgalmi számlákhoz...4

Részletesebben

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016.

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról Tartalomjegyzék: 1. HIRDETMÉNY a lakossági forint bankszámlákról és a kapcsolódó bankkártyákról 2. HIRDETMÉNY a lakossági deviza II.

Részletesebben

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Közzététel: 2016. december 20. napján Hatályos: 2016. december 21. napjától Igénylés feltétele: Erste EgySzámla Díjcsomagot bármely nagykorú devizabelföldi

Részletesebben

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető.

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető. Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Díjnyertes Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje 2017.09.12-től 2018.12.12-ig tart 3

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói

Részletesebben

11. számú melléklet - Takarék Kereskedelmi Banki Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - Takarék Kereskedelmi Banki Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet Takarék Kereskedelmi Banki hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2018. december 03. napjától Közzététel napja: 2018. november

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI Közzététel: 2015. augusztus 28. napján Hatályos: 2015. augusztus 31-től A változás okai: 2015. augusztus 31-től Visa Electron Diák típusú bankkártya nem igényelhető. Ezen

Részletesebben

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január 1. napja

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL Érvényes: 2011.08.15. Számlavezetés PSZ /A. sz. melléklet: Már nem köthető lakossági forint bankszámlák, bankszámlacsomagok kondíciói PSZ/B. sz.

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról Tartalomjegyzék: 1. HIRDETMÉNY a lakossági forint bankszámlákról és a kapcsolódó bankkártyákról 2. HIRDETMÉNY a lakossági deviza II.

Részletesebben

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. HIRDETMÉNY Hatályos: 2016. január 1-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák Kártyatermékek:

Részletesebben

3. sz. melléklet Posta Flotta Bankszámlához kapcsolódó díjak, jutalékok, költségek és kamatmértékek. Érvényes: 2014. április 10.

3. sz. melléklet Posta Flotta Bankszámlához kapcsolódó díjak, jutalékok, költségek és kamatmértékek. Érvényes: 2014. április 10. Hirdetmény Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla HUF. Dátum: október 7.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla HUF. Dátum: október 7. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla HUF Dátum: 2019. október 7. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény. 1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január 1. napja

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Premium Gold 2.0 Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

11. számú melléklet - TAKARÉK Kereskedelmi Banki Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - TAKARÉK Kereskedelmi Banki Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet TAKARÉK Kereskedelmi Banki hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2018. április 16. napjától Közzététel napja: 2018. április

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1.

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1. K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

Részletesebben

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához kapcsolódó bankkártyák

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához kapcsolódó bankkártyák TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. HIRDETMÉNY Hatályos: 2014. szeptember 22-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához

Részletesebben

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2017. szeptember 29. napján Hatályos: 2017. október 02. napjától Módosítás oka: Módosításra került a TeleBank elérhetősége. A Bank a jelen

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Erste EgySzámla díjai és jutalékai

Erste EgySzámla díjai és jutalékai Erste EgySzámla díjai és jutalékai Közzététel: 2015. március 31. napján Hatályos: 2015. április 1-jétől A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje Helló GRÁNIT betét 2,50% 2,50% 2017.09.12-től

Részletesebben

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY Természetes és nem természetes személyek részére Közzétéve: 2018. április 27. Puskás Akadémia MasterCard Unembossed termék bevezetése TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. BANKKÁRTYA LAKOSSÁGI

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT Megtakarítási számla Havi számlavezetési díj Éves kamat az egyenleg 500 000 Ft alatti részére (2014. február 19-től) Éves kamat

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK

V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK Érvényes: 2015. szeptember 15.-től az újonnan váltott betétekre 2015. október 01-től a minden meglévő betétre (visszavonásig vagy módosításig

Részletesebben

DÍJJEGYZÉK. Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Közszféra Bankszámlacsomag

DÍJJEGYZÉK. Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Közszféra Bankszámlacsomag DÍJJEGYZÉK Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Közszféra Bankszámlacsomag 2019.10.01 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

ÉRVÉNYES: JÚLIUS 17. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: ÁPRILIS 28.

ÉRVÉNYES: JÚLIUS 17. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: ÁPRILIS 28. Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január 1. napja

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Premium Select Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

ÉRVÉNYES: JÚNIUS 09. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: JÚNIUS 08.

ÉRVÉNYES: JÚNIUS 09. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: JÚNIUS 08. Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy:

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy: A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

Sajóvölgye Takarékszövetkezet

Sajóvölgye Takarékszövetkezet Sajóvölgye Takarékszövetkezet TÁJÉKOZTATÓ HIRDETMÉY VÁLTOZÁSRÓL, DÍJMÓDOSÍTÁSRÓL Tájékoztatjuk, hogy a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény 2013. évi CXXIII. Törvénnyel történt,

Részletesebben

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Közzététel: 2017. november 30. napján Hatályos: 2017. december 1. napjától Módosítás oka: A Bank a Készpénzbefizetés Erste Bank ATM-nél belföldön díjat forint

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Pay betét, 3 hónapra Akció ideje Betét típusa Éves kamat EBKM 2016.11.07-től

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

ÉRVÉNYES: 2015. ÁPRILIS 27. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. ÁPRILIS 24.

ÉRVÉNYES: 2015. ÁPRILIS 27. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. ÁPRILIS 24. Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbi módosult: Meghirdetésre

Részletesebben

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében Készítette: Záhonyi István, Bankkártya.hu portál Az adatok zárásának

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Egyéni-és társas vállalkozások és egyéb szervezetek pénzforgalmi bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások kondíciói Kiadás időpontja: 2011.01.01. Indoklás:

Részletesebben

ÉRVÉNYES: 2015. JÚNIUS 01. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. MÁJUS 29.

ÉRVÉNYES: 2015. JÚNIUS 01. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. MÁJUS 29. Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

6 000 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft + ÁFA. 0 Ft. Akcióban 0 Ft / hó (10), egyébként Ft / hó 350 Ft 25 Ft / SMS

6 000 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft + ÁFA. 0 Ft. Akcióban 0 Ft / hó (10), egyébként Ft / hó 350 Ft 25 Ft / SMS 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 37/2011.12.28. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.01.01-től 2/12 Már nem igényelhető,

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január

Részletesebben

HATÁLYOS: JÚLIUS 01. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: JÚNIUS 30.

HATÁLYOS: JÚLIUS 01. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: JÚNIUS 30. Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY Forgalmazott termékek A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról Érvényes: 2019. március 05. A hirdetmény közzététele: 2019. március 05. Havi számlavezetési

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje Betét típusa Éves kamat EBKM Helló GRÁNIT

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

HIRDETMÉNY A BÁZIS SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A BÁZIS SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A BÁZIS SZÁMLACSOMAGRÓL ÉRVÉNYES: 2015. JÚLIUS 03. NAPJÁTÓL (kivéve a 2015. május 26. napján közzétett Paypass termékekkel kapcsolatos változások, amelyek

Részletesebben

A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése.

A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése. 1/13 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése. 1/2013.07.18. számú Eszköz - Forrás

Részletesebben

Lakossági számlavezetés kondícióiról

Lakossági számlavezetés kondícióiról Hatályos: 2017. június 1. HIRDETMÉNY Lakossági számlavezetés kondícióiról I. Adminisztrációs díjak Számlanyitás díja: Minimum nyitóösszeg és egyenleg (törzsbetét) Számlacsomag díja/számlavezetési díj 105

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I K Á R T Y A Hatályos: 2018. április 1től Havi számlavezetési díj I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Bankon kívüli papíralapú forint

Részletesebben

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Hatályos 2014. május 28 -tól VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. VÁLLALKOZÓI/ÖNKORMÁNYZATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Vállalkozói/Önkormányzati forint számlacsomagok STANDARD KOMFORT DINAMIKUS PRAXIS EGÉSZSÉGÜGYI

Részletesebben

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig A hirdetményben található valamennyi számlacsomagban elhelyezett összeg az OBA által 100 000

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról Havi számlavezetési díj 100 Ft az egyenleg 500 000 Ft alatti részére aktuális MNB jegybanki alap 2,00%

Részletesebben

HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya

HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya SZÉCHENYI KÁRTYA Érvényes 2015. július 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési

Részletesebben

HIRDETMÉNY 4/2018. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya

HIRDETMÉNY 4/2018. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya HIRDETMÉNY 4/2018. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya SZÉCHENYI KÁRTYA Érvényes 2018. július 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési

Részletesebben

1/6. számú melléklet Takarék Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet Takarék Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek 1/6. számú melléklet Takarék Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek A Takarék Globál Devizaszámla megnevezése 2018. április 16áig FHB Globál Devizaszámla volt. Jelen

Részletesebben

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj Hatályos: 2013. október 07. napjától TakarékPont CSAK számla: 18 év feletti korosztály 50 255.- Ft 50 Bankkártya* bankkártya hirdetmény szerint 50/oldal 1.00 5 ezrelék, min. 15 VIBER 5 ezrelék, min. 20

Részletesebben