HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4"

Átírás

1 HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 Felhasználói kézikönyv Tartalom: A HOTfx4 indítása A HOTfx4 felhasználói felülete Hogyan helyezzünk el megbízást Hogyan módosítsunk megbízást Hogyan helyezzünk el függő megbízást Hogyan helyezzünk el csúszó stopot Jelen alapfokú felhasználói kézikönyv segít Önnek elsajátítani a HOTfx4 online kereskedési platform, különböző kereskedési szituációkban történő kezelését.

2 Amennyiben több információra van szüksége, úgy kérjük lépjen velünk kapcsolatba az címen, vagy vegye igénybe munkaidőben honlapunkon elérhető online chat szolgáltatásunkat! 1. A HOTfx4 platform indítása i. Az alkalmazás elindításához kattintson duplán a HOTfx ikonra az asztalon. ii. Amennyiben első alkalommal nyitja meg a felületet, úgy először demo számlát szükséges nyitnia. Ezután a szürke Számlanyitás felirat automatikusan megjelenik. Ha nem jelenik meg a felirat, úgy egyszerűen kattintson a File menü Számlanyitás pontjára. iii. Töltsön ki minden mezőt. A továbblépéshez ne felejtse el kipipálni az Igen, feliratkozok a hírlevélre pontot sem, majd kattintson a Tovább gombra.

3 Állítsa be a számlatípust Válasszon devizanemet Állítsa be a letét mértékét Állítsa be a tőkeáttét mértékét iv. A következő ablak tartalmazza felhasználónevét és jelszavát (Kérjük tartsa ezeket biztonságos helyen). Pipálja ki a Számlainformációk mentése pontot, majd kattintson Login gombra. Befektetői jelszava csak olvasói jelszó, így ha ezt ismerősének megadja, úgy lehetősége van harmadik félnek betekintenie az Ön számlájára.

4 Válassza ki a Live illetve a Demo szervert M egjegy zés : A sikeres regisztráció után ajánlott a jelszó megváltoztatása. Ehhez válassza az Eszközök/Beállítások menüpontban a Szerver fület. Írja be először régi jelszavát, majd a választott új jelszót. Ha végzett, kattintson az OK gombra. 2. A MIG kereskedési terminál felhasználói felülete A felület a következő összetevőket tartalmazza: i. Ablak címsor A címsor tartalmazza az Ön számlaszámát, az alkalmazás nevét, illetve az aktív chart ablak nevét és periodicitását (időtáv). ii. iii. Főmenü Az ügyfélterminálon keresztül elérhető minden parancs és funkció a Főmenüben jelenik meg. A főmenü a következő pontokat tartalmazza: "File", "Nézet", "Beszúrás", "Chartok", "Eszközök", "Ablak", "Segítség". További információ a Segítség menü Főmenü pontjában található. Eszköztárak A terminál négy beépített eszköztárt tartalmaz: "Standard", "Chartok", "Függvények", és "Periodicitás". Az eszköztárak a főmenüben található parancsok és funkciók duplikációit tartalmazzák, azonban ezek testreszabhatók, hogy csak a leggyakrabban használt elemeket tartalmazzák. További információ a Segítség menü Eszköztárak pontjában található. iv. Piacfigyelő Ez az ablak tartalmazza a szimbólumok listáját. Az ablak parancsaival ellenőrizhetők a kereskedési pozíciók és chartok. További információ a Segítség menü Piacfigyelő pontjában található.

5 v. Data ablak Ez az ablak informál az árfolyamokról, illetve az alkalmazott indikátor és expert advisor (kereskedő robot) elemekről. Ezen az ablakon keresztül nem hajthatók végre utasítások. További információ a Segítség menü Data ablak pontjában található. vi. Navigátor A navigátor ablakban láthatók, illetve azonnal módosíthatók is a nyitott számlák, expert advisorok, indikátorok és scriptek. További információ a Segítség menü Navigátor pontjában található. vii. Terminál A terminál egy multifunkciós ablak, amely hozzáférést biztosít a kereskedési pozíciókhoz, hírekhez, számlatörténethez, riasztásokhoz, belső levelezéshez, illetve a program és az expert advisorok (kereskedőrobotok) naplóihoz is. Itt lehet még új kereskedési pozíciókat nyitni és a meglévő pozíciókat módosítani is. További információ a Segítség menü Terminál pontjában található. viii. Teszter Ez az ablak az expert advisorok tesztelésére szolgál. A riportok megtekintés és a tesztelés mellett ez az ablak az expertek paramétereinek optimalizálására is szolgál. További információ a Segítség menü Teszter pontjában található. ix. Tick Chart A tick chart az adatelemzés alapja. Az árfolyamváltozás mellett különböző, az elemzést segítő eszközök is elhelyezhetők az egyes chatokon: függvények, technikai és egyéni indikátorok,szöveg és geometriai alakzatok. További információ a Segítség menü Chartokkal végzett munka pontjában található. x. Állapotsor További információk megjelenítésére szolgál a terminálon belül az Állapotsor. Az Állapotsor tartalmazza a server információkat, az aktív profilokat, valamint az aktív megbízásokat.

6 Főmenü Data ablak Ablak címsor Stratégia teszter Eszköztárak Piacfigyelő Állapotsor Navigátor Thick chart Stratégia teszter

7 3. Megbízás bevitele i. A Piacfigyelő ablakban kattintson duplán arra a devizapárra, amellyel kereskedni szeretne ii. Válasszon mennyiséget (lotok száma) és ellenőrizze devizapár nevét, majd válassza az ELADÁS (piros) vagy a VÉTEL (kék) gombot. Ellenőrizze az instrumentum nevét! Mennyiség/Lotok Eladás/Vétel piaci áron iii. A következő MEGBÍZÁS ablakban feltűnik az aktuális megbízás megerősítése. Ez az ablak a Tick Charton is megjeleníti, hogy mikor történt a megbízás. Az Ask (Vételi) ár kékben, míg a Bid (Eladási) ár pirosban jelenik meg. Kattintson a RENDBEN gombra a folytatáshoz, vagy a NYOMTATÁS gombra, ha az aktuális megbízást szeretné kinyomtatni.

8 iv. A TERMINÁL ablakban a KERESKEDÉS fülre kattintva megjelenik a megbízás feljegyzése. A feljegyzésre duplán kattintva feltűnik Megbízás lezárása opció.

9 ZÁRÁS Duplaklikk a megbízás lezárásához FIGYELEM NE nyomja meg a VÉTEL vagy ELADÁS gombot Ezzel újabb megbízást helyez el!!! 4. Megbízás módosítása/stop és Limit bevitele i. A TERMINÁL ablakban a KERESKEDÉS fülre kattintva a megbízások közvetlenül módosíthatók ii. A jobb egérgombbal kattintson a módosítani kívánt megbízás számára. iii. Feltűnik az alábbi előreugó-ablak. Válassza a MEGBÍZÁS MÓDOSÍTÁSA VAGY TÖRLÉSE opciót

10 Take profit iv. Ezután az alábbi képernyő jelenik meg. Folytassa a kívánt mezők módosításával. A MÓDOSÍTÁS gomb ezután kékben, illetve rózsaszínben tűnik fel. Kattintson rá a módosítások jóváhagyásához. Stop loss 5. Függő megbízás bevitele i. A Piacfigyelő ablakban kattintson duplán a kivánt devizapár szimbólumára.

11 ii. Egy MEGBÍZÁS ablak jelenik meg. Ezután a TÍPUS ablakban válassza a FÜGGŐBEN LÉVŐ MEGBÍZÁS opciót. Válassza a függőben levő megbízást

12 iii. A MEGBÍZÁS ablakban ezután megjelennek a FÜGGŐ MEGBÍZÁS mezők. Válassza a kívánt függő megbízás TÍPUS -t a legördülő menüből.. Itt válasszon függő megbízás típust v. A következő FÜGGŐ MEGBÍZÁS típusok közül választhat: a) BUY STOP A megbízás akkor teljesül, ha a jövőbeni ASK (Vételi) ár megegyezik az előre megadott értékkel. A függő megbízás bevitelekor az aktuális ár alacsonyabb, mint a megbízásban megadott érték. Ilyen típusú megbízást általában arra számítva indítanak, hogy az árfolyam egy bizonyos szint elérése után tovább emelkedik.

13 b) BUY LIMIT A megbízás akkor teljesül, ha a jövőbeni ASK (Vételi) ár megegyezik az előre megadott értékkel. A függő megbízás bevitelekor az aktuális ár magasabb, mint a megbízásban megadott érték. Ilyen típusú megbízást általában arra számítva indítanak, hogy az árfolyam, miután egy bizonyos értékig csökkent, emelkedni fog. c) SELL LIMIT A megbízás akkor teljesül, ha a jövőbeni BID (Eladási) ár megegyezik az előre megadott értékkel. A függő megbízás bevitelekor az aktuális ár alacsonyabb, mint a megbízásban megadott érték. Ilyen típusú megbízást általában arra számítva indítanak, hogy az árfolyam, miután egy bizonyos értékig emelkedett, esni fog.

14 d) SELL STOP A megbízás akkor teljesül, ha a jövőbeni BID (Eladási) ár megegyezik az előre megadott értékkel. A függő megbízás bevitelekor az aktuális ár magasabb, mint a megbízásban megadott érték. Ilyen típusú megbízást általában arra számítva indítanak, hogy az árfolyam, egy bizonyos érték elérése után tovább fog esni. vi. A megbízás végrehajtása előtt a FÜGGŐ MEGBÍZÁS-ra vonatkozó következő mezőket töltse ki: SZIMBÓLUM ellenőrizze a devizapár helyességét, MENNYISÉG lotok száma, VESZTESÉG-STOP adja meg a veszteség-stop szintet, PROFIT-KIVÉT adja meg a profit-kivét szintjét, ÁRSZINT adja meg a belépési árfolyamot, Lejárat a megbízás kívánt lejárati dátuma. A megbízás befejezéséhez kattintson az ELHELYEZ gombra.

15 Állítsa be a veszteség stoppot Lotok száma Ellenőrizze a termék megnevezését! Állítsa be a profit kivétet Belépési ár Megbízás lejárati idejének beállítása FÜGGŐ MEGBÍZÁS jóváhagyása vii. A FÜGGŐ MEGBÍZÁS elhelyezése után a megbízást megerősítő ablak jelenik meg. Kattintson az Rendben gombra az ablak bezárásához.

16 6. Csúszó stop bevitele i. A TERMINÁL ablakban kattintson jobb egérgombbal a kívánt megbízás számára ii. A felugró ablakban kattintson a CSÚSZÓ STOP opcióra iii. Ezután válassza ki a kivánt pontok számát

17 M egjegy zés : Csúszó stop bevitele csak minimum 15 pont profit elérése után lehetséges iv. A pontok számának kiválasztása után a CSÚSZÓ STOP elhelyezésre kerül a kiválasztott megbízás S/L VESZTESÉG-STOP szintjén belül lásd következő ábra. Amint a profit eléri a 15 pontot, a VESZTESÉG STOP a belépési szintre ugrik és ezután addig nő, amíg a megbízás profitot realizál. Amikor az árfolyam az új Veszteség-stop szintre esik, a megbízás automatikusan lezáródik. Az S/L a TERMINÁL ablakban, KERESKEDÉS fül alatt található TOVÁBBI FELVILÁGOSÍTÁS: Erősen ajánljuk a HOTfx Kereskedői Terminálon belül megtalálható Felhasználói Kézikönyv elolvasását. Ehhez válassza a SÚGÓ menű SÚGÓ TÉMÁK pontját, vagy a SÚGÓ menü KERESÉS funkciójával keressen rá a USER GUIDE szavakra, hogy a platform átfogó leírásához jusson.

Buda-Cash MetaTrader Használati útmutató

Buda-Cash MetaTrader Használati útmutató Buda-Cash MetaTrader Használati útmutató Üdvözöljük! Köszönjük, hogy a Buda-Cash MetaTrader kereskedési szoftvert választotta. Ahhoz, hogy a termék minden funkcióját megfelelően tudja használni, és ne

Részletesebben

XTB-Trader Felhasználói Kézikönyv

XTB-Trader Felhasználói Kézikönyv XTB-Trader Felhasználói Kézikönyv www.xtb.hu 1 Tartalomjegyzék Jelentkezzen be a demo számlába... 3 Mi a különbség a Standard Fix és Floating között?...4 Demo számla regisztrálása...6 Az XTB Trader Platformról...

Részletesebben

MetaTrader 5 Kézikönyv

MetaTrader 5 Kézikönyv MetaTrader 5 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalata fokozása érdekében

Részletesebben

FOREX metatrader manager dokumentáció

FOREX metatrader manager dokumentáció FOREX metatrader manager dokumentáció A FOREX metatrader manager egy pozícióba lépést megkönnyítő, kockázatkezelést segítő expert advisor, mely tetszőleges trendvonalak törésére tud pozícióba lépni. Az

Részletesebben

Buda-Cash Trader Használati Útmutató

Buda-Cash Trader Használati Útmutató Buda-Cash Trader Használati Útmutató 1. Forex Kereskedés... 4 1.1 Spot Forex Kereskedés... 6 1.2 Forex Trade Orders - Kereskedési Megbízások elhelyezése... 7 1.3 Forex Options - Forex opciók... 8 1.4 Határidős

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI

MIRROR TRADING KEZELÉSI MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MANUÁLIS KERESKEDÉS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

Opció Trader használati utasítás

Opció Trader használati utasítás Opció Trader használati utasítás Demó számla nyitása: Nyissa meg az XTB weboldalát: Kattintson az ingyenes demó számla gombra, válassza ezt követően a További demó számlák linket, majd a demó számla nyitása

Részletesebben

Felmérések igazolják, hogy az emberi természet a legnagyobb gátló tényező, hogy sikereket érjünk el hosszútávon a kereskedéseinkkel.

Felmérések igazolják, hogy az emberi természet a legnagyobb gátló tényező, hogy sikereket érjünk el hosszútávon a kereskedéseinkkel. Tartalomjegyzék 1) Bevezető 2) Hogyan válasszunk jelszolgáltatót? 3) Jelszolgáltatók részletes vizsgálata 3.1) Statisztikák 3.2) Profil 3.3) Havi PnL 3.4) Kereskedési volumen 3.5) Devizapárok 3.6) Drawdown

Részletesebben

Erste WebTrader bejelentkezés. Az Erste WebTrader technikai követelményei a következők

Erste WebTrader bejelentkezés. Az Erste WebTrader technikai követelményei a következők 1 Erste WebTrader bejelentkezés A bejelentkezési képernyőn, a felhasználói azonosítónál, a regisztráció után kapott 7 jegyű Client ID -t kell megadni. A jelszónál pedig az Erste Trader regisztráció során,

Részletesebben

Kezdjük el! Amit tudnia kell, mielőtt elkezdi használni a robotot

Kezdjük el! Amit tudnia kell, mielőtt elkezdi használni a robotot Kezdjük el! Mielőtt felinstallálná a wallstreet forex robotot a gépére, és elkezdené azt használni egy élő számlán, kérem olvassa el figyelmesen ezt a leírást: nagyban befolyásolhatja a jövőbeli profitját.

Részletesebben

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Bevezetés... 2 Belépés a MobilTőzsdére... 2 A MobilTőzsde felhasználói felülete... 3 Piacok... 3 Kötések... 8 Számla... 8 Hírek... 9 Frissítés, beállítások,

Részletesebben

ERSTE NetTrader Használati Útmutató

ERSTE NetTrader Használati Útmutató ERSTE NetTrader Használati Útmutató - 1 - 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Bevezetés... 3 2.1 A dokumentum célja... 3 3 Rendszerkövetelmények és technikai beállítások... 4 3.1 Hardver követelmények...

Részletesebben

RENDSZERGAZDAI használati útmutató. v1.3

RENDSZERGAZDAI használati útmutató. v1.3 l RENDSZERGAZDAI használati útmutató v1.3 Kedves Kollégák! Tisztelt Olvasó! A rendszergazdai használati útmutató segítséget nyújt Önnek az OK! Könyvek rendszerének beállításához és mindennapi használatához.

Részletesebben

- 1 - DIREKTNET FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Gyakori kérdések és válaszok a. Raiffeisen DirektNet, internetbankról. 2015. március

- 1 - DIREKTNET FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Gyakori kérdések és válaszok a. Raiffeisen DirektNet, internetbankról. 2015. március - 1 - DIREKTNET FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Gyakori kérdések és válaszok a Raiffeisen DirektNet, internetbankról 2015. március - 2 - Tisztelt Ügyfelünk! A Raiffeisen DirektNet internetbanki szolgáltatást azzal

Részletesebben

Portfolio Online Tőzsde Pro. Felhasználói kézikönyv

Portfolio Online Tőzsde Pro. Felhasználói kézikönyv Portfolio Online Tőzsde Pro Felhasználói kézikönyv BEVEZETÉS... 3 RENDSZERKÖVETELMÉNYEK... 3 BELÉPÉS A PORTFOLIOPRO-BA... 4 JELSZÓ MÓDOSÍTÁS... 5 TRANZAKCIÓS KÓD MEGADÁSA... 5 A PORTFOLIOPRO INDÍTÁSA...

Részletesebben

Telepítési Útmutató és Kezdeti Lépések

Telepítési Útmutató és Kezdeti Lépések Tel +36 1 327 4082 Fax +36 1 327 4081 Internet www.portfolio-teletrader.hu TeleTrader Professional Telepítési Útmutató és Kezdeti Lépések Portfolio TeleTrader Minden jog fenntartva. Tel +36 1 472 2093

Részletesebben

XTB TŐZSDEVERSENY 2012

XTB TŐZSDEVERSENY 2012 2. KERESKEDÉSI FELÜLETEK (PLATFORMOK) Két kereskedési felületet ajánlunk a verseny során: MetaTrader nemzetközileg ismert online tőzsde kereskedési platform, illetve xstation a web-böngésző alapú felület.

Részletesebben

Felhasználói Kézkönyv Ajánlattevők részére Trade2B R5 Enterprise Sourcing Szoftver Árajánlatkérések, aukciók szervezéséhez

Felhasználói Kézkönyv Ajánlattevők részére Trade2B R5 Enterprise Sourcing Szoftver Árajánlatkérések, aukciók szervezéséhez Felhasználói Kézkönyv Ajánlattevők részére Trade2B R5 Enterprise Sourcing Szoftver Árajánlatkérések, aukciók szervezéséhez esourcing Oldalak URL-jei: http://www.slovnaft.sk/esourcing http://esourcing.slovnaft.sk

Részletesebben

Az elapker.hu portál. használata

Az elapker.hu portál. használata Az elapker.hu portál használata Lapker Zrt. elapker.hu portál Utolsó frissítés : 2012. október Az elapker.hu portál használata 1 Tartalomjegyzék I. A portál használatba vételének első lépései:... 3 II.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. ELSŐ BELÉPÉS A NETBOON KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A Netboon menüpontjai... 3 2.1. Villámkötés... 3 2.2. Kereskedés...

Részletesebben

Portfolio Online Tőzsde PRO Internetes kereskedési rendszer Felhasználói kézikönyv

Portfolio Online Tőzsde PRO Internetes kereskedési rendszer Felhasználói kézikönyv Portfolio Online Tőzsde PRO Internetes kereskedési rendszer Felhasználói kézikönyv 1 BEVEZETÉS... 3 RENDSZERKÖVETELMÉNYEK... 3 BELÉPÉS A PORTOLIO PRO-BA... 4 JELSZÓ MÓDOSÍTÁS... 4 TRANZAKCIÓS KÓD MEGADÁSA...

Részletesebben

fuso TV by WayteQ Használati utasítás

fuso TV by WayteQ Használati utasítás fuso TV by WayteQ Használati utasítás Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 4 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 4 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK... 4 BEMUTATÁS... 5 JELLEMZŐK... 5 FUSO TV BY WAYTEQ... 6 TÁVVEZÉRLŐ... 7 A DOBOZ

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Alközpontos Felhasználói és rendszergazdai szint Tartalom I Tartalomjegyzék I. rész A WinPCTari program 1 1 Telepítés és... eltávolítás 1 Hardver követelmények... 1 Szoftver követelmények...

Részletesebben

RiskNtmPro dokumentáció

RiskNtmPro dokumentáció RiskNtmPro dokumentáció A RiskNtmPro egy pozícióba lépést megkönnyítő, kockázatkezelést segítő expert advisor, mely gombok segítségével tetszőleges méretű, kockázatú pozíciót tud nyitni, vagy piaci megbízást

Részletesebben

CFD. ProFesszionális BeFektetés a saxo Banknál

CFD. ProFesszionális BeFektetés a saxo Banknál CFD ProFesszionális BeFektetés a saxo Banknál Bevezetés a CFD kereskedésbe A CFD (Contract for Difference) olyan befektetési termék, amely segítségével részvények, indexek, árupiaci termékek árfolyamváltozására

Részletesebben

BetBulls Portfolio Management Risk és Money Management

BetBulls Portfolio Management Risk és Money Management BetBulls Portfolio Management Risk és Money Management PORTFOLIÓ MANAGEMENT...3 Risk Management...3 Money Management...3 RÉSZVÉNYEK SZŰRÉSE...3 Mi a részvényszűrés?...3 Példa... 4 FIGYELŐ LISTA...7 Mi

Részletesebben

Lotus Notes kliens 8.5.2 verzió. Referencia kézikönyv

Lotus Notes kliens 8.5.2 verzió. Referencia kézikönyv Lotus Notes kliens 8.5.2 verzió Referencia kézikönyv 2010 Készítette: Horváth András e-mail: horvathandras@postafiok.hu blog: http://lotusszoftverek.blogspot.com 1/28 Tartalomjegyzék Bevezetés...4 A Lotus

Részletesebben

E-Build Projektkezelő 3.2. verzió

E-Build Projektkezelő 3.2. verzió 3.2. verzió Felhasználói kézikönyv E-Build Kft. 2006. Tartalom 1 A Felhasználói kézikönyv tartalma...5 2 Az E-Build Kft. elérhetőségei...5 3 Az E-Build Projektkezelő áttekintés...5 4 Újdonságok...6 5 Segítség

Részletesebben

NetBroker. Felhasználói kézikönyv. Erste Befektetési Zrt.

NetBroker. Felhasználói kézikönyv. Erste Befektetési Zrt. NetBroker Felhasználói kézikönyv Erste Befektetési Zrt. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. Belépés a NetBrokerbe... 2 4. Jelszó módosítás... 3 5. Tranzakciós kód megadása...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Számítástechnikai Fejlesztő Zrt. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ MICROSEC - e-szignó Kártyakezelő verzió 1.4.0.0 2015. február 5. MICROSEC SZÁMÍTÁSTECHNIKAI FEJLESZTŐ ZRT. 1031 BUDAPEST, ZÁHONY UTCA 7. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben