Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszerében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszerében"

Átírás

1 Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszerében

2 Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro rendszerben Ügyfeleink többféleképpen nyithatnak új pozíciót a kereskedési felületen. Ebben a leírásban bemutatjuk ennek lehetőségeit. Pozíció nyitása a kereskedési ablakból: Az általános megoldás pozíció nyitására a kereskedési ablak használata. A kereskedői ablakot megnyithatja a Kereskedési modulok panel segítségével: Nézzük meg a kereskedési ablak felépítését: 1. Számla: itt láthatja melyik számlára nyitja a pozíciót.

3 2. Devizapár: a kereskedni kívánt devizapárt állíthatja be. Használhatja a legördülő menüt a kiválasztáshoz. 3. Értéknap: a Buda-cash V2 Pro rendszerben lehetőség van többféle lejárattal kereskedni. Azonnali (spot) kereskedés mellett lehetőség van határidős (forward outright) kereskedésre is, ahol be tud állítani egy jövőbeni dátumot értéknapnak. Határidős ügyletnek az előre meghatározott áron és előre meghatározott jövőbeli időpontban történő deviza üzletkötést nevezzük. 4. Mennyiség: a pozíció nagyságát tudja beállítani. A legördíthető sávban választhat az alapbeállítások közül, vagy beírhat egy Ön által kereskedni kívánt mennyiséget is. 5. Vétel Bid-re és Eladás Offer-re: az árjegyzést láthatja a kiválasztott termékre eladási és vételi oldalra. 6. Aktív kapcsolódó megbízások dialógus a kereskedés után: amennyiben kipipálja a sor elején található négyzetet a pozíció megnyitása után azonnal felugrik egy új kereskedési panel, ahol kapcsolódó megbízásokat helyezhet el a pozícióhoz. Lehetőség van Limit megbízás elhelyezésére, ahol be tudja állítani azt a profit szintet, ahol le szeretné zárni a pozíciót. Illetve hozzárendelhet Stop megbízást arra az esetre, ha a piac Ön ellen mozogna és egy bizonyos veszteségnél többet nem kíván elérni. 7. Összesítő sor: itt ellenőrizheti a pozíció részleteit és esetlegesen felmerülő költségeket. 8. Megbízások: itt állíthat be megbízást a termékre. Azaz amennyiben egy másik áron szeretne pozíciót nyitni, mint a jelenlegi piaci ár, állítsa be a megbízás típusát, a mennyiséget és az árszintet. Amennyiben a piac eléri az Ön által megadott árszintet a rendszer automatikusan pozíciót nyit Önnek. (Erről részletes információt talál weboldalunkon). Tipp! Minden pozíció nyitása előtt ellenőrizze az instrumentumhoz tartozó kereskedési feltételeket. (Spread, Minimális kötési mennyiség, Jutalék határérték). Ezt megteheti a platform Számla

4 menüpontjában. Miután kiválasztotta a kereskedni kívánt instrumentumot és mennyiséget, valamint ellenőrizte a feltételeket kattintson rá a megfelelő árra. (BID- ELADÁS; ASK- VÉTEL). - Eladás (Short), amennyiben a bázisdeviza (a pár eslő tagja) gyengülésére számít a változó devizával (a devizapár második tagja) szemben. - Vétel (Long), amennyiben a bázisdeviza erősödésére számít a változó devizával szemben. Miután rákkattintott a kötés irányának megfelelő árra és a rendszer megnyitotta a pozíciót, minden esetben felugró ablakban értesítést kap erről: * a képen egy EURUSD pozíció kötésének visszaigazolását láthatja. A kereskedői ablakot előhívhatja úgy is, ha a termék nevére jobb egérgombbal klikkel és a felugró menüből kiválasztja a kereskedés lehetőséget. Pozíció nyitása az Árak és Kereskedés táblából: Pozíciót nyithat az Árak és Kereskedés táblából is. Ebben az esetben pipálja ki a Kereskedés oszlopot, adja meg a mennyiséget és klikkeljen rá a megfelelő oldal árára. A pozíció nyitása után felugró ablak igazolja vissza Önnek az üzletkötést.

5 Bárhogy is nyitotta meg a pozíciót a fent említett módok közül, nyitás után azonnal megjelenik a nyitott pozíciók ablakban, a legfontosabb értékekkel, úgy mint termék neve, mennyiség, értéknap, nyitó- és jelenlegi ár és aktuális nyereség/veszteség. A nyitott pozíciók tábla mindig középárfolyammal kalkulálja a nyereség/veszteség értékét, így az eltérhet a valós értéktől. Pozíció manuális zárása: Pozícióját minden esetben úgy zárja, hogy egy azonos mennyiségű, ellentétes irányú pozíciót nyit. Ezt a legkönnyebben a nyitott pozíciók táblában található ikon segítségével teheti meg. Az ikont használva a rendszer automatikusan felajánlja Önnek a megfelelő irányú és méretű pozíció nyitását: A becsült összes sorban láthatja az aktuális nyereség/veszteség értékét.

6 Nyomja meg a Pozíció bezárása gombot. Ekkor a rendszer egy felugró ablakban visszaigazolja Önnek a pozíció zárását: Figyelem! Amennyiben lezár egy pozíciót az nem tűnik el azonnal a nyitott pozíciók táblázatból. Ebben az esetben az összesítő sorban Egyenlő feliratot lát és a Nyereség/Veszteség értéke nem változik. A részletező sorokban látja az azonos mennyiségű, ellentétes pozíciókat, amelyeknél az értékek változnak, azonban a nettó eredmény nem változik. Ezek a nap végén nettósításra kerülnek és eltűnnek a nyitott pozíciók táblából. Kapcsolódó megbízások meglévő pozícióhoz: Tegyük fel, hogy Ön nyitott egy EURUSD vételi (long) pozíciót 1,30354-es nyitó áron. Ezt láthatja a nyitott pozíciók táblázatban: Szeretné bebiztosítani magát, ezért Stop és Limit megbízást kapcsol a meglévő pozícióhoz. Stop megbízás (order): minimalizálhatja veszteségét egy Ön által meghatározott árszinten. Limit megbízás (order): maximalizálhatja a nyereségét egy előre meghatározott árszinten. Stop megbízás: Ön úgy gondolja, amennyiben a piac eléri az 1,3000-as szintet a rendszer zárja a pozíciót. Ez az a veszteség, amit maximálisan elvisel ezen a pozíción. Ebben az esetben az Ön vesztesége: [1,30000 (beállított Stop megbízási árszint) 1,30354 (nyitó ár)] * (pozíció mérete)= 177 USD A megbízás megadásához klikkeljen rá a nyitott pozíciók táblában található ikonra. Ekkor egy megbízási ablak ugrik fel, ahol beállíthatja a kívánt árszintet, majd nyomja meg a Megbízást ad gombot.

7 Ekkor egy felugró ablakkal a rendszer visszaigazolja Önnek, hogy a megbízást elhelyezte. Limit megbízás: A másik irányba is szeretné bebiztosítani magát, hiszen Ön úgy gondolja, ha a piac eléri az 1,3100-as szintet nem várható további emelkedés, ezért szeretné ezt a profitot realizálni. Az így elérhető nyeresége: [1,31000 (beállított Limit megbízási árszint) 1,30354 (nyitó ár)] * (pozíció mérete)= 323 USD. A megbízás megadásához klikkeljen rá a nyitott pozíciók táblában található ikonra. Ekkor egy megbízási ablak ugrik fel, ahol beállíthatja a kívánt árszintet, majd nyomja meg a Megbízást ad gombot.

8 Ekkor egy felugró ablakkal a rendszer visszaigazolja Önnek, hogy a megbízást elhelyezte. A megbízások elhelyezése után azok megjelennek az Élő megbízások táblázatban. Itt lehetőség van arra, hogy ameddig nem teljesül az adott megbízás módosítani vagy törölni lehet őket: Megbízástípusok Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a devizapiacon elérhető hatékony kereskedést elősegítő megbízásokat. 1. Limitáras megbízás A limitáras megbízások akkor teljesülnek, ha a piac egy adott árszintet vagy annál kedvezőbb szintet elér. A rendszerben meghatározott időtartamra is ki lehet adni megbízásokat. 2. Stop if Bid A Stop if Bid megbízás meghatározott eladási áron illetve az ahhoz tartozó vételi árfolyamon történő megbízás teljesülést jelent. Leggyakrabban akkor használják, ha adott eladási árhoz tartozó vételi áron szeretnének long pozíciót nyitni (pl. a grafikonok eladási árfolyamokat mutatnak, ezért ehhez viszonyítják a vételi pozíciókat is.)

9 3. Stop if Offer A Stop if Offer megbízás meghatározott vételi áron illetve az ahhoz tartozó eladási áron történő megbízás teljesülést jelent (piaci ár alatti eladás vagy piaci ár feletti vétel). Leggyakrabban adott árfolyamszint áttörésekor megnyitni kívánt short pozíció felvételéhez használják. Különböző megbízástípusok összekapcsolásával olyan logikai rendszert hozhatunk létre, melyek a piaci mozgások hatékonyabb kihasználásához nyújtanak segítséget. 4. One Cancels Other (OCO) Az ún. OCO megbízások a leggyakrabban használt kapcsolt megbízástípusok, melynek lényege, hogy az egyik megbízás teljesülésekor a másik automatikusan törlődik. Ezáltal adott pozícióhoz egyszerre tudunk stop és limitáras megbízást adni. 5. If Done (ID) Az ún. If Done megbízások lényege, hogy amennyiben az elsőként megadott megbízás teljesült, úgy életbe lép a másodikként meghatározott megbízás. Jó példa erre, hogy ös EURUSD árfolyamra szóló vételi megbízást adunk ki, s amennyiben ez teljesül, úgy án Stop if Bid megbízás aktiválódjon. 6. Trailing Stop (követő stop) A követő stop olyan megbízástípus, melynek árfolyamszintje az azonnali ár pozíció szempontjából kedvező irányba történő elmozdulásakor módosul. Long pozíció esetében az árfolyam emelkedésével párhuzamosan emelkedik a stop megbízás árfolyamszintje, viszont ha az ár csökken, a stop szint nem változik. Ezen megbízástípus segítségével tehát meghatározott mértékben engedjük csak a pozíció ellen menni a piacot, viszont megadjuk a lehetőséget a nyereség növekedésére. 7. Stop (garantált stop) A Stop típusú megbízás garantálja, hogy a megbízás a megbízásban szereplő árfolyamon teljesül. A Stop típusú megbízás megvéd a hirtelen árfolyam változásokból adódó, eltérő (kedvezőtlenebb) árfolyamon történő teljesüléstől. A Stop típusú megbízás nem nyújt ugyanakkor teljes mértékű biztonságot a nagyobb ugrásokkal szemben (gap). Amennyiben az ugrás a táblázatban szereplő -adott devizapárhoz tartozó- pontban kifejezett elmozdulást meghaladja, a Stop típusú megbízás az első elérhető árfolyamon fog teljesülni, mely kedvezőtlen irányba eltérhet a megbízásban szereplő árfolyamtól. Garancia határérték és Devizapár minimális távolság a piaci árfolyamtól AUDUSD 15 EURJPY 20 EURUSD 20 EURCHF 20 EURGBP 15 GBPCHF 25 GBPJPY 50 GBPUSD 25 NZDUSD 20 USDCAD 20 USDCHF 20

10 A táblázatban szereplő értékek egyben jelzik, hogy a Stop típusú megbízást legalább milyen távolságra lehetséges elhelyezni az aktuális piaci árfolyamtól. Sikeres kereskedést kívánunk! Amennyiben kérdése lenne a platform használatával vagy a kereskedhető termékekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal felkészült kollégáinkhoz, akik szívesen segítenek Önnek. Elérhetőségek: Cím: Buda-Cash Brókerház Ménesi út Budapest Kapcsolat: Tel:(06-1) (06-1) (06-1) bctrader@budacash.hu Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 08:00 és 22:00 óra között érhető el.

Pozíció nyitása megbízással

Pozíció nyitása megbízással Pozíció nyitása megbízással Pozíció nyitása megbízással: Amennyiben Ön a jelenlegi árfolyamszintnél kedvezőbb, esetleg kedvezőtlenebb árszinten szeretne belépni a piacra a Buda-cash Trader V2 Pro lehetőséget

Részletesebben

A deviza bináris opció bemutatása

A deviza bináris opció bemutatása A deviza bináris opció bemutatása Fx bináris opció: az fx bináris opció a legújabb termékcsoport, amit a Buda-cash Trader rendszerben ajánlunk ügyfeleink számára. Folyamatosan frissülő árakon a hat legtöbbet

Részletesebben

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A BC Trader egy multifunkcionális, többszörösen díjazott online kereskedési rendszer, ami lehetővé teszi a befektetők számára,

Részletesebben

ALAPVETİ DEVIZAPIACI KIFEJEZÉSEK MIT NEVEZÜNK PONTNAK? Mi a devizapiac? Mik azok a deviza keresztárfolyamok? Mi a Bid/Ask spread?

ALAPVETİ DEVIZAPIACI KIFEJEZÉSEK MIT NEVEZÜNK PONTNAK? Mi a devizapiac? Mik azok a deviza keresztárfolyamok? Mi a Bid/Ask spread? ALAPVETİ DEVIZAPIACI KIFEJEZÉSEK Mi a devizapiac? A nemzetközi online kereskedési környezet a legnagyobb és legdinamikusabb tıkepiac a világon, napi 3200 milliárd dolláros forgalommal, melyen a nap 24

Részletesebben

A Buda-Cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer számla menüjének bemutatása

A Buda-Cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer számla menüjének bemutatása A Buda-Cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer számla menüjének bemutatása 1 A számla menüpont felépítése*: Ebben az oktató anyagunkban bemutatjuk a Buda-cash Trader számla menüjének főbb menüpontjait.

Részletesebben

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken:

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: email: concordetrader@con.hu telefon: (+36

Részletesebben

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól.

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól. 1 Ask (Legjobb eladó) Hívják offer árnak is. Az adott instrumentumra a legjobb eladási ár. Ezen az árfolyamon nyithatunk long pozíciót. Példaként véve a deviza kereskedést, ezen az áron vehető meg a fix

Részletesebben

4. lépés: pozíció zárása

4. lépés: pozíció zárása 4. lépés: pozíció zárása Miután megtanultuk miként történhet egy adott pozíció megnyitása, akár vételi (long) akár eladási (short) megbízásról is legyen szó, azt is tudnunk kell, hogyan lehet lezárni őket

Részletesebben

Új generációs Mobile Trader. Funkciókat bemutató dokumentum

Új generációs Mobile Trader. Funkciókat bemutató dokumentum Új generációs Mobile Trader Funkciókat bemutató dokumentum 1 Tartalomjegyzék: Világszínvonalú mobil kereskedés bemutatása. Hozzáférés a piac legfejlettebb mobil kereskedési rendszeréhez. Számlaösszesítő............................................................3

Részletesebben

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: helpdesk@erstetrader.hu Telefon: (06 1) 23 55 151. 1 Kockázatfeltáró

Részletesebben

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: helpdesk@erstetrader.hu Telefon: (06 1) 23 55 169. 1 Kockázatfeltáró

Részletesebben

Belépés Éles és Demo számlára

Belépés Éles és Demo számlára Belépés Éles és Demo számlára Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: : concordetrader@con.hu Telefon: : (+36 1) 489

Részletesebben

Deviza kereskedés és kondíciók a Buda-Cash Trader rendszerén keresztül

Deviza kereskedés és kondíciók a Buda-Cash Trader rendszerén keresztül Deviza kereskedés és kondíciók a Buda-Cash Trader rendszerén keresztül A devizapiacról (Forex) általánosan: A devizapiac a maga 3,5 trillió USD napi forgalmával a legnagyobb és legdinamikusabb tőkepiac

Részletesebben

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat.

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. 1 1. Cél spread-ek A honlapon megtalálhatóak az egyes devizakeresztekre vonatkozó

Részletesebben

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat.

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. 1 Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. 1. Cél spread-ek A honlapon megtalálhatóak az egyes devizakeresztekre vonatkozó

Részletesebben

Belépés Éles és Demo számlára I.

Belépés Éles és Demo számlára I. Belépés Éles és Demo számlára I. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: helpdesk@erstetrader.hu Telefon: (06 1) 235

Részletesebben

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 Felhasználói kézikönyv Tartalom: A HOTfx4 indítása A HOTfx4 felhasználói felülete Hogyan helyezzünk el megbízást Hogyan módosítsunk megbízást Hogyan helyezzünk el függő megbízást

Részletesebben

MEGBÍZÁS TÍPUSOK LIMITÁRAS MEGBÍZÁS (LIMIT VAGY LIMIT ORDER)

MEGBÍZÁS TÍPUSOK LIMITÁRAS MEGBÍZÁS (LIMIT VAGY LIMIT ORDER) MEGBÍZÁS TÍPUSOK LIMITÁRAS MEGBÍZÁS (LIMIT VAGY LIMIT ORDER) A limitáras megbízás leírása Limitáras megbízás esetén egy előre meghatárztt árflyamt adunk meg, és megbízásunk csak ezen a limitárn vagy annál

Részletesebben

CFD kereskedés a gyakorlatban

CFD kereskedés a gyakorlatban CFD kereskedés a gyakorlatban Equilor Befektetési Zrt. Nemzetközi szemlélet helyi tapasztalatok A 20 éves Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja valamint a Magyar Kockázati és Magántőke

Részletesebben

A főmenü mindig elérhető a jobb felső sarokban található ikon segítségével. Így mindig könnyen fér hozzá bármely menüponthoz.

A főmenü mindig elérhető a jobb felső sarokban található ikon segítségével. Így mindig könnyen fér hozzá bármely menüponthoz. 1 Számlaösszesítő (Account Summary) A számlaösszesítőben egy gyors áttekintést kaphat a számla állapotáról: Készpénz egyenleg (Cash balance) Rendelkezésre álló fedezet (Margin available) Fedezet felhasználás

Részletesebben

Értékpapír-kölcsönzés

Értékpapír-kölcsönzés Értékpapír-kölcsönzés TARTALOMJEGYZÉK 1. MI AZ A NAPON TÚLI SHORT?... 3 2. HOGYAN LEHET NAPON TÚLI SHORT POZÍCIÓT NYITNI?... 3 2.1. NAPON TÚLI SHORT POZÍCIÓ NYITÁSA A NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLETEN... 4

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén)

3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén) 3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén) A befektetés célja a CFD piacon, a nyitási ár és a zárási ár közötti különbségen profitot realizálni.

Részletesebben

A Gyors Kötjegy felépítése

A Gyors Kötjegy felépítése A Gyors Kötjegy felépítése A Gyors Ügylet segítségével jobban kontrollálható és átlátható a megbízással való kereskedés módja. FOREX CFD-K FOREX Az FX Gyors Kötjegy felépítése. FX OPCIÓK TERMÉKIKON Segítségével

Részletesebben

A CIB Bank Zrt. Részletes Terméktájékoztatója. Margin elszámolású Deviza Ügyletekre

A CIB Bank Zrt. Részletes Terméktájékoztatója. Margin elszámolású Deviza Ügyletekre A CIB Bank Zrt. Részletes Terméktájékoztatója Margin elszámolású Deviza Ügyletekre Lezárva: 2018. Január 03. A jelen részletes terméktájékoztatót a CIB Bank Zrt. az őt a Bszt. 40. - 41. és 43. -ai szerinti

Részletesebben

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust.

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust. 1 450 különböző termék kereskedhető, 21 különböző tőzsdéről érhetők el kontraktusok. Energiahordozók (pl.: olaj, földgáz), nemesfémek (arany, ezüst) devizák, kötvények, mezőgazdasági termények (búza, narancs),

Részletesebben

Forex Kereskedés. Forex Kereskedés

Forex Kereskedés. Forex Kereskedés Forex Kereskedés Forex kialakulása Forex előnyei / hátrányai P/L kalkuláció Letét Kereskedési idők Működési struktúra Kamat Kereskedési stílusok Gazdasági mutatók Brókercégek típusai Trükkös brókerek Brókerválasztás

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI

MIRROR TRADING KEZELÉSI MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ BASKET MEGBÍZÁS DEVIZAKOSÁR KÖVETÉSE 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

SmartOrder 2 Használati utasítás

SmartOrder 2 Használati utasítás SmartOrder 2 Használati utasítás (2013 november) ActivTrades PLC 1 Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók... 3 2. Telepítés... 3 3. Az alkalmazás indítása... 3 4. Az alkalmazás frissítése... 5 5. Többnyelvű

Részletesebben

Forex Marge-ok/Spread-ek

Forex Marge-ok/Spread-ek Forex Marge-ok/Spread-ek Az általunk megcélzott vételi és eladási árfolyam közötti különbségek a normális piaci feltételek mellett elérhető legjobb marge-aink. Nyugodt piaci körülmények mellett a marge

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI

MIRROR TRADING KEZELÉSI MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MANUÁLIS KERESKEDÉS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

BetBulls Opciós Portfolió Manager

BetBulls Opciós Portfolió Manager BetBulls Opciós Portfolió Manager Ennek a modulnak a célja, hogy ügyfeleinknek lehetőséget biztosítson virtuális számlanyitásra és részvény, valamint opciós pozíciók vásárlására, eladására a naponta frissülő,

Részletesebben

Buda-Cash Trader Használati Útmutató

Buda-Cash Trader Használati Útmutató Buda-Cash Trader Használati Útmutató 1. Forex Kereskedés... 4 1.1 Spot Forex Kereskedés... 6 1.2 Forex Trade Orders - Kereskedési Megbízások elhelyezése... 7 1.3 Forex Options - Forex opciók... 8 1.4 Határidős

Részletesebben

Kereskedés a tőzsdén

Kereskedés a tőzsdén Kereskedés a tőzsdén Egy kis ismétlés a tőzsde Térben és időben koncentrált piac A kereskedés az áru jelenléte nélkül történik Szabályozott piac törvény szabályozza a működést és a kereskedés módját Közvetlenül

Részletesebben

Kategóriák Fedezeti követelmények

Kategóriák Fedezeti követelmények 1 Válasszon kedvére a világ 20 különböző tőzsdéjét leképező 6.000 különböző CFD közül. Az elérhető tőkeáttétel akár 10-szeres is lehet. Long és short pozíció nyitására egyaránt van lehetőség, akár napon

Részletesebben

A gyorskereskedési jegy felépítése

A gyorskereskedési jegy felépítése A gyorskereskedési jegy felépítése Nagyobb rálátás, átláthatóság Forex CFD Forex A forex gyorskereskedési jegy felépítése FX Opciós termék ikon Segítségével válthat a spot FX és FX opciók között KERESŐ

Részletesebben

Concorde WebTrader kezelési útmutató

Concorde WebTrader kezelési útmutató Concorde WebTrader kezelési útmutató Rövid ismertető a ConcordeWebTrader kereskedési rendszerhez Mi a Concorde WebTrader? Gyors és egyszerű A Concorde által biztosított Concorde WebTrader egy egyszerűen

Részletesebben

NHB Bank Trader alkalmazás

NHB Bank Trader alkalmazás NHB Bank Trader alkalmazás Használati útmutató TRADER.NHBBANK.HU Első lépések Kezdje meg az ismerkedést és a kereskedést! Navigációs eszköztár 4 Instrumentum kínálat 5 Lenyíló termék menü használata 6

Részletesebben

Tartalom Belépés a számlára Beállítások ablak 22 Beállítási lehetőségek első belépéskor Pozíciók ablak 23 Bemutató túra indítása Élő megbízások

Tartalom Belépés a számlára Beállítások ablak 22 Beállítási lehetőségek első belépéskor Pozíciók ablak 23 Bemutató túra indítása Élő megbízások y 1 Tartalom Belépés a számlára 3 Beállítási lehetőségek első belépéskor 4 Bemutató túra indítása 5 Főképernyők 6 Termék keresése 7 Áttekintés ablak 8 Árfolyam figyelő listák (Watchlist) 9 Árfolyam figyelő

Részletesebben

Terméktájékoztató. Egyedi árfolyamos devizakonverzió FX Spot O l d a l

Terméktájékoztató. Egyedi árfolyamos devizakonverzió FX Spot O l d a l Terméktájékoztató Egyedi árfolyamos devizakonverzió FX Spot 0 7. O l d a l Egyedi árfolyamos devizakonverzió A termék leírása Az Egyedi árfolyamos devizakonverzió (FX Spot) olyan deviza adásvételi ügylet,

Részletesebben

A CFD kereskedés alapjai

A CFD kereskedés alapjai A CFD kereskedés alapjai Equilor Befektetési Zrt. Nemzetközi szemlélet helyi tapasztalatok A 20 éves Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja valamint a Magyar Kockázati és Magántőke

Részletesebben

BEVEZETÉS A CFD KERESKEDÉSBE

BEVEZETÉS A CFD KERESKEDÉSBE BEVEZETÉS A CFD KERESKEDÉSBE Elsıként a CFD-k legfontosabb tulajdonságairól esik szó azok elınyeinek és hátrányainak érintése révén. Mit nevezünk CFD-nek? A CFD (Contract For Difference) olyan derivatíva,

Részletesebben

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Bevezetés... 2 Belépés a MobilTőzsdére... 2 A MobilTőzsde felhasználói felülete... 3 Piacok... 3 Kötések... 8 Számla... 8 Hírek... 9 Frissítés, beállítások,

Részletesebben

BPForex ProTader. A számlakivonatok értelmezése. Pag. 01

BPForex ProTader. A számlakivonatok értelmezése. Pag. 01 BPForex ProTader A számlakivonatok értelmezése Pag. 01 Index Bevezetés 03 Kivonat 1: Számlatörténeti jelentés 04 Kivonat 2: Részletes tranzakció jelentés 05 A teljes elszámolási ciklus 06 Kivonat 3: EZ

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ HATÁRIDŐS ÁRFOLYAM-MEGÁLLAPODÁS (FX OUTRIGHT FORWARD) ÜGYLETEKHEZ

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ HATÁRIDŐS ÁRFOLYAM-MEGÁLLAPODÁS (FX OUTRIGHT FORWARD) ÜGYLETEKHEZ TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ HATÁRIDŐS ÁRFOLYAM-MEGÁLLAPODÁS (FX OUTRIGHT FORWARD) ÜGYLETEKHEZ A termék leírása A Határidős árfolyam-megállapodás (vagy más néven határidős ügylet, vagy forward ügylet) olyan deviza

Részletesebben

Értékpapír-befektetési hitel

Értékpapír-befektetési hitel Értékpapír-befektetési hitel TARTALOMJEGYZÉK 1. MI AZ A NAPON TÚLI TLONG?... 3 2. HOGYAN LEHET NAPON TÚLI TLONG POZÍCIÓT NYITNI?... 3 2.1. NAPON TÚLI TLONG POZÍCIÓ NYITÁSA A NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLETEN...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (42. hét)

BC Tipp heti statisztika (42. hét) BC Tipp heti statisztika (42. hét) USDHUF eladás 216,65 áttörésekor Profitcél: 210,15 Javasolt stop loss: 218,25 2013.10.11. 11:56 100 000 263,7 pont 263 700 Ft 649 950 Ft 2 500 000 Ft 1 / 10 DAX index

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Értékpapír-kölcsönzés

Értékpapír-kölcsönzés Értékpapír-kölcsönzés TARTALOMJEGYZÉK 1. MI AZ A NAPON TÚLI TSHORT?... 3 2. HOGYAN LEHET NAPON TÚLI TSHORT POZÍCIÓT NYITNI?... 3 2.1. NAPON TÚLI TSHORT POZÍCIÓ NYITÁSA A NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLETEN...

Részletesebben

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Vállalati Ügyfelek részére

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Vállalati Ügyfelek részére Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet Treasury termékei és szolgáltatásai Vállalati Ügyfelek részére 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 1.1. Vállalati Treasury üzemeltetése:... 3 1.2. Befektetési termékek

Részletesebben

Egyedi árfolyamos deviza konverzió az FHB Banknál

Egyedi árfolyamos deviza konverzió az FHB Banknál Egyedi árfolyamos deviza konverzió az FHB Banknál Egyedi árfolyamos deviza konverzió bemutatása Egyedi árfolyamos devizaügylet esetén az Ügyfél konverziója az aktuális piaci árakhoz igazodik, így a bankok

Részletesebben

Európai típusú deviza opció az FHB Bankban

Európai típusú deviza opció az FHB Bankban Európai típusú deviza opció az FHB Bankban Európai típusú deviza opció bemutatása Az európai típusú devizaopció (továbbiakban: opció) egy olyan megállapodás, amely során az opció vevője jogot szerez arra,

Részletesebben

BC Tipp GYIK 1. Mely termékekre érkeznek a tippek? 2. Mely idıtáv(ok)ra vonatkoznak a tippek?

BC Tipp GYIK 1. Mely termékekre érkeznek a tippek? 2. Mely idıtáv(ok)ra vonatkoznak a tippek? BC Tipp GYIK 1. Mely termékekre érkeznek a tippek? Legtöbbször a fıbb devizapárokra (EURUSD, USDJPY, EURJPY, USDCHF, EURCHF, GBPUSD, EURGBP, AUDUSD, USDCAD, EURCAD), a meghatározó tızsdeindexekre (S&P,

Részletesebben

Terméktájékoztató. Devizacsere ügylet FX Swap

Terméktájékoztató. Devizacsere ügylet FX Swap Terméktájékoztató Devizacsere ügylet FX Swap Devizacsere ügylet A termék leírása A Devizacsere ügylet (angol néven FX Swap) egy olyan, két tranzakcióból álló megállapodás, amely során az Ügyfél megköt

Részletesebben

KONVERZIÓS OPCIÓVAL KOMBINÁLT LEKÖTÉS

KONVERZIÓS OPCIÓVAL KOMBINÁLT LEKÖTÉS KONVERZIÓS OPCIÓVAL KOMBINÁLT LEKÖTÉS Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy az ügylet megkötése előtt jelen Ügyféltájékoztatót valamint a Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DIGITÁLIS (BINÁRIS) OPCIÓS ÜGYLETEKHEZ

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DIGITÁLIS (BINÁRIS) OPCIÓS ÜGYLETEKHEZ TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DIGITÁLIS (BINÁRIS) OPCIÓS ÜGYLETEKHEZ A termék leírása: A Devizaárfolyam Digitális-opció (vagy más kifejezéssel Bináris opciós) egy olyan ügylet, amely keretében az opció jogosultja

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ BARRIER DEVIZAÁRFOLYAM OPCIÓS ÜGYLETEKHEZ

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ BARRIER DEVIZAÁRFOLYAM OPCIÓS ÜGYLETEKHEZ TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ BARRIER DEVIZAÁRFOLYAM OPCIÓS ÜGYLETEKHEZ Jelen terméktájékoztatóra vonatkozóan a Terméktájékoztató egyszerű (plain vanilla) devizaárfolyam opciós ügyletekhez elnevezésű terméktájékoztatóban

Részletesebben

HATÁRIDŐS DEVIZAÁRFOLYAM ÜGYLET

HATÁRIDŐS DEVIZAÁRFOLYAM ÜGYLET HATÁRIDŐS DEVIZAÁRFOLYAM ÜGYLET Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy az ügylet megkötése előtt jelen Ügyféltájékoztatót valamint a Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL Termékleírás A devizaárfolyamhoz kötött átlagáras strukturált befektetés egy indexált befektetési forma, amely befektetés

Részletesebben

Deviza ügyletek. Deviza ügyletek Általános Terméktájékoztató. 2. Termékparaméterek, fogalmak

Deviza ügyletek. Deviza ügyletek Általános Terméktájékoztató. 2. Termékparaméterek, fogalmak Deviza ügyletek A devizapiac az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő piacok egyike. Közgazdasági értelemben a devizapiac hatékony piacnak tekinthető, hiszen a szervezett, transzparens, likvid

Részletesebben

Indexált betét az FHB Bankban

Indexált betét az FHB Bankban Indexált betét az FHB Bankban Indexált betét bemutatása Olyan strukturált befektetési lehetőség, amely keretében az Ügyfélnek lehetősége van a normál betéti kamatoknál magasabb kamatot elérni. A prémium

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2015. május 20. napjától. Közzététel napja: 2015. május 19.

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2015. május 20. napjától. Közzététel napja: 2015. május 19. HIRDETMÉNY Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója az Egyedi Árfolyamos Azonnali Deviza Adásvételi és Befektetési Szolgáltatási Ügyletek Keretszerződés alapján kötött Ügyletek Óvadéki Követelményeiről

Részletesebben

A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója

A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója Tartalom A kereskedési felület... 2 1. Testre szabható nézetek... 2 2. Dokumentumok és Panelek... 2 Árfolyamtábla... 4 1. Gyors és közvetlen

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (3. hét)

BC Tipp heti statisztika (3. hét) BC Tipp heti statisztika (3. hét) EURGBP vétel 0,8275 áttörésekor Profitcél: 0,8480 Javasolt stop loss: 0,8191 2013.01.11. 15:15 50 000 129 pont 224 745 Ft 439 500 Ft 2 500 000 Ft 1 / 8 EURUSD vétel 1,3358

Részletesebben

XETRA BÉT. Kereskedési modellek, kereskedési szakaszok és megbízások típusok az internetes kereskedési rendszerben

XETRA BÉT. Kereskedési modellek, kereskedési szakaszok és megbízások típusok az internetes kereskedési rendszerben XETRA BÉT Kereskedési modellek, kereskedési szakaszok és megbízások típusok az internetes kereskedési rendszerben Kereskedési modellek Értékpapír Kereskedési modell Részvényszekció Részvények Prémium Kategória

Részletesebben

Fedezeti ügyletek, avagy a vállalatok lottójátéka. Zsombori Zsolt fiókvezető (MKB Bank) 2012

Fedezeti ügyletek, avagy a vállalatok lottójátéka. Zsombori Zsolt fiókvezető (MKB Bank) 2012 Fedezeti ügyletek, avagy a vállalatok lottójátéka Zsombori Zsolt fiókvezető (MKB Bank) 2012 Az MKB Bank bemutatása* 1950, 1996 Fő tulajdonosa: Bayerische Landesbank (~90%) Mérlegfőösszege: ~3000 Mrd, jegyzett

Részletesebben

a) 16% b) 17% c) 18% d) 19%

a) 16% b) 17% c) 18% d) 19% 1. Mekkora az euró féléves paritásos határidős árfolyama, ha az azonnali árfolyam 240 HUF/EUR, a kockázatmentes forint kamatláb minden lejáratra évi 8%, a kockázatmentes euró márka kamatláb minden lejáratra

Részletesebben

7. forward extra ügylet (forward extra)

7. forward extra ügylet (forward extra) 7. forward extra ügylet (forward extra) MIFID komplexitás FX 3 a termék leírása A forward extra ügylet ötvözi a határidôs ügylet biztonságát az opciós ügyletek rugalmasságával. Amennyiben konkrét elképzelése

Részletesebben

Kezdjük el! Amit tudnia kell, mielőtt elkezdi használni a robotot

Kezdjük el! Amit tudnia kell, mielőtt elkezdi használni a robotot Kezdjük el! Mielőtt felinstallálná a wallstreet forex robotot a gépére, és elkezdené azt használni egy élő számlán, kérem olvassa el figyelmesen ezt a leírást: nagyban befolyásolhatja a jövőbeli profitját.

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AUTOMATIZÁLT MÁSOLÁS, STRATÉGIA KÖVETÉSE

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AUTOMATIZÁLT MÁSOLÁS, STRATÉGIA KÖVETÉSE MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AUTOMATIZÁLT MÁSOLÁS, STRATÉGIA KÖVETÉSE 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform

Részletesebben

Buda-Cash MetaTrader Fontos Tudnivalók

Buda-Cash MetaTrader Fontos Tudnivalók Buda-Cash MetaTrader Fontos Tudnivalók Kockázati és szerzői jogi nyilatkozat A devizapiacon való kereskedés átlag feletti hozamokkal kecsegtet, azonban ez a befektetési forma rendkívül kockázatosnak és

Részletesebben

Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist

Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist 1 Bevezetés Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist Az AutoChartist egy sokoldalú árszint és alakzat felismerő szoftver, amely a beállított

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (4. hét)

BC Tipp heti statisztika (4. hét) BC Tipp heti statisztika (4. hét) DAX index eladás 7686 áttörésekor Profitcél: 7443 Javasolt stop loss: 7777 2013.01.18. 10:42 5 db CFD Index 31,96 pont 47 140 Ft 680 210 Ft 2 500 000 Ft 1 / 1 XAGUSD vétel

Részletesebben

Táblázatok. Táblázatok beszúrása. Cellák kijelölése

Táblázatok. Táblázatok beszúrása. Cellák kijelölése Táblázatok Táblázatok beszúrása A táblázatok sorokba és oszlopokba rendezett téglalap alakú cellákból épülnek fel. A cellák tartalmazhatnak képet vagy szöveget. A táblázatok használhatók adatok megjelenítésére,

Részletesebben

Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés

Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés Az első részben ismertettük az opciók általános tulajdonságait, előnyeit, hátrányait. Általánosságban, még azt lehet hozzátenni, hogy bár nem egyszerű

Részletesebben

Závodni Zsolt zsolt.zavodni@quaestor.hu PTP alkalmazásgazda. WebBróker Online kereskedési rendszer

Závodni Zsolt zsolt.zavodni@quaestor.hu PTP alkalmazásgazda. WebBróker Online kereskedési rendszer Závodni Zsolt zsolt.zavodni@quaestor.hu PTP alkalmazásgazda WebBróker Online kereskedési rendszer Interneten keresztül elérhető szolgáltatások: WebBróker, WebBróker DEMO, Tőzsdeadatok, Árfolyamok, Elemzések,

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ PROFITCÉLHOZ KÖTÖTT HATÁRIDŐS ÁRFOLYAM MEGÁLLAPODÁSHOZ (TARGET REDEMPTION FORWARD)

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ PROFITCÉLHOZ KÖTÖTT HATÁRIDŐS ÁRFOLYAM MEGÁLLAPODÁSHOZ (TARGET REDEMPTION FORWARD) TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ PROFITCÉLHOZ KÖTÖTT HATÁRIDŐS ÁRFOLYAM MEGÁLLAPODÁSHOZ (TARGET REDEMPTION FORWARD) Jelen terméktájékoztatóban ismertetett ügylet az egyszerű (Plain vanilla) és Barrier típusú devizaárfolyam

Részletesebben

XTB TŐZSDEVERSENY 2012

XTB TŐZSDEVERSENY 2012 2. KERESKEDÉSI FELÜLETEK (PLATFORMOK) Két kereskedési felületet ajánlunk a verseny során: MetaTrader nemzetközileg ismert online tőzsde kereskedési platform, illetve xstation a web-böngésző alapú felület.

Részletesebben

MetaTrader 4 Kézikönyv

MetaTrader 4 Kézikönyv MetaTrader 4 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalat fokozása érdekében

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (9. hét)

BC Tipp heti statisztika (9. hét) BC Tipp heti statisztika (9. hét) DAX index vétel 7697,95 áttörésekor Profitcél: 7997,95 Javasolt stop loss: 7603,90 2013.02.22. 12:52 5 db CFD Index 158,94 pont 235 650 Ft 684 730 Ft 2 500 000 Ft 1 /

Részletesebben

[Ide írhatja a szöveget] QUAESTOR kereskedési stratégiák tájékoztatás az eredményekről. 2011. június

[Ide írhatja a szöveget] QUAESTOR kereskedési stratégiák tájékoztatás az eredményekről. 2011. június [Ide írhatja a szöveget] QUAESTOR kereskedési stratégiák tájékoztatás az eredményekről 2011. június Kereskedési stratégiák Tájékoztatjuk a kedves eqtrader Felhasználókat, és kedves Ügyfeleinket, hogy i

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv V1.2

Felhasználói kézikönyv V1.2 Felhasználói kézikönyv V1.2 Tartalom 1. Üdvözli a Concorde WebTrader felhasználói kézikönyv... 4 1.1. Mielőtt elkezdené a CFD kereskedést... 4 1.2. Tippek felhasználói kézikönyv használatához... 4 2. Bejelentkezés...

Részletesebben

I. Treasury termékek és szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos kockázatok ismertetése:

I. Treasury termékek és szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos kockázatok ismertetése: I. Treasury termékek és szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos kockázatok ismertetése: 1. Általános gazdasági kockázatok Általános gazdasági kockázat / Ország kockázat: A nemzetközi pénz- és tőkepiacok

Részletesebben

ERSTE NetTrader Használati Útmutató

ERSTE NetTrader Használati Útmutató ERSTE NetTrader Használati Útmutató - 1 - 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Bevezetés... 3 2.1 A dokumentum célja... 3 3 Rendszerkövetelmények és technikai beállítások... 4 3.1 Hardver követelmények...

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ KÉTDEVIZÁS KNOCK-OUT STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ KÉTDEVIZÁS KNOCK-OUT STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ KÉTDEVIZÁS KNOCK-OUT STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL Jelen terméktájékoztatóra vonatkozóan a Terméktájékoztató devizaárfolyamhoz kötött kétdevizás strukturált befektetésekről elnevezésű terméktájékoztatóban

Részletesebben

RÉSZEGES HATÁRIDŐS MEGÁLLAPODÁS (PARTICIPATING FORWARD)

RÉSZEGES HATÁRIDŐS MEGÁLLAPODÁS (PARTICIPATING FORWARD) RÉSZEGES HATÁRIDŐS MEGÁLLAPODÁS (PARTICIPATING FORWARD) Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük hogy az ügylet megkötése előtt jelen Ügyféltájékoztatót valamint a Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási

Részletesebben

Erste WebTrader bejelentkezés. Az Erste WebTrader technikai követelményei a következők

Erste WebTrader bejelentkezés. Az Erste WebTrader technikai követelményei a következők 1 Erste WebTrader bejelentkezés A bejelentkezési képernyőn, a felhasználói azonosítónál, a regisztráció után kapott 7 jegyű Client ID -t kell megadni. A jelszónál pedig az Erste Trader regisztráció során,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv V1.3

Felhasználói kézikönyv V1.3 Felhasználói kézikönyv V1.3 Tartalom 1. Üdvözli a Concorde WebTrader felhasználói kézikönyv... 4 1.1. Mielőtt elkezdené a CFD kereskedést... 4 1.2. Tippek felhasználói kézikönyv használatához... 4 2. Bejelentkezés...

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ÁTLAGÁRFOLYAMOS DEVIZA OPCIÓKHOZ (ÁZSIAI TÍPUSÚ OPCIÓ)

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ÁTLAGÁRFOLYAMOS DEVIZA OPCIÓKHOZ (ÁZSIAI TÍPUSÚ OPCIÓ) TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ÁTLAGÁRFOLYAMOS DEVIZA OPCIÓKHOZ (ÁZSIAI TÍPUSÚ OPCIÓ) A termék leírása Az Átlagárfolyamos devizaopció vagy más néven Ázsiai típusú opció keretében az ügyfél egy olyan devizaopciós megállapodást

Részletesebben

Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook. BefektetésTITKOK

Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook. BefektetésTITKOK Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook BefektetésTITKOK Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook - Tartalomjegyzék - 1.1. Mindenkinek lesznek veszteséges pozíciói 1.2. Nézzük meg, a gyakorlatban

Részletesebben

8. javított határidôs ügylet (boosted forward)

8. javított határidôs ügylet (boosted forward) 8. javított határidôs ügylet (boosted forward) MIFID komplexitás FX 3 a termék leírása A javított határidôs ügylet megkötésével a határidôs devizaeladáshoz hasonlóan cége egyidejûleg szerez devizaeladási

Részletesebben

Európa legnépszerűbb kereskedési termékei a BÉT-en

Európa legnépszerűbb kereskedési termékei a BÉT-en Európa legnépszerűbb kereskedési termékei a BÉT-en Certifikátok, Warrantok világa Varjú Péter Igazgató Befektetési Szolgáltatások 2016.09.29. 1 Jogi nyilatkozat A kiadványban foglalt információk az Erste

Részletesebben

1. RÉSZ. A telefonhívások rögzítésre kerülhetnek, melyek később bizonyítékként felhasználhatóak vita vagy vita lehetőségének esetén.

1. RÉSZ. A telefonhívások rögzítésre kerülhetnek, melyek később bizonyítékként felhasználhatóak vita vagy vita lehetőségének esetén. 1. RÉSZ. KERSKEDÉSI ÓRÁK Forex megbízások: Ügyfeleink megbízásokat a nap 24 órájában adhatnak vasárnap 23.00 (CET) órától péntek 23.00 (CET) óráig. A kereskedés ez időpont után vasárnap 23.00 (CET) óráig

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ OTP BANK NYRT. REGIONÁLIS TREASURY IGAZGATÓSÁGÁNÁL ELÉRHETŐ DEVIZA ORDEREKRŐL január 30.

TÁJÉKOZTATÓ AZ OTP BANK NYRT. REGIONÁLIS TREASURY IGAZGATÓSÁGÁNÁL ELÉRHETŐ DEVIZA ORDEREKRŐL január 30. TÁJÉKOZTATÓ AZ OTP BANK NYRT. REGIONÁLIS TREASURY IGAZGATÓSÁGÁNÁL ELÉRHETŐ DEVIZA ORDEREKRŐL 2017. január 30. A deviza orderek használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa végig a jelen tájékoztatót.

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (8. hét)

BC Tipp heti statisztika (8. hét) BC Tipp heti statisztika (8. hét) S&P 500 index vétel 1526,60 áttörésekor Profitcél: 1559,60 Javasolt stop loss: 1515,70 2013.02.15. 15:34 60 db Index CFD 4,99 dollár 66 465 Ft 1 220 060 Ft 2 500 000 Ft

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ DEVIZA OPCIÓS ÜGYLETEK REGIONÁLIS TREASURY IGAZGATÓSÁG augusztus 16.

TÁJÉKOZTATÓ DEVIZA OPCIÓS ÜGYLETEK REGIONÁLIS TREASURY IGAZGATÓSÁG augusztus 16. TÁJÉKOZTATÓ DEVIZA OPCIÓS ÜGYLETEK REGIONÁLIS TREASURY IGAZGATÓSÁG 2019. augusztus 16. A deviza opciós ügyletekre vonatkozó szerződés megkötése előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa végig a jelen tájékoztatót.

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

MetaTrader 5 Kézikönyv

MetaTrader 5 Kézikönyv MetaTrader 5 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalata fokozása érdekében

Részletesebben

(CIB Prémium befektetés)

(CIB Prémium befektetés) CIB Bank Zrt. Részletes terméktájékoztatója a Keretszerződés Opcióhoz kötött Betét elhelyezésére és a kapcsolódó Opciós Devizaügylet megkötésére vonatkozó keretszerződés hatálya alá tartozó ügyletekre

Részletesebben