~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester"

Átírás

1 Tordas Kozseg Polgannestere Tordas, Szabadsag 1.It 87. Tel.(fax): , Meghivo Ertesitem, hogy k6pviselotestiiletiink november 4-en (kedden) 15 6rakor tartja iileset. Az tiles helye: Kozseghaza Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester evi koitsegvetesi koncepci6 osszeallitlisa. Eload6: Farkas Janos polgannester 3.1 Bejelentesek, javaslatok melynek targyalasahoz meghivom. Kerem a testiileti iilesen val6 feltetlen megjeleneset. Tor d a s, okt6ber 27. ~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester

2 Jelenteti IV a ev november 4. napjan megtartott kepviselotestiileti iilesrol 1./ Botta Zsoltne 2./ Cifka Janos 3./ Farkas Janos 4./ Farkas Jeno 5./ Farkas Istvanne 6./ Fabian Janosne 7./ Kunsagi Laszlo 8./ Milichovszkine Szalai Ilona 9./ Racz Jozsef 10./ Toman Jozsef 11./ Mlirki Ferenc jegyzo...:!..:!/\..;~af~>.... ~..k ~~,VAU.y(...q.~...T.~.rt..C!:! 1~.~~~......T0.:.~ ~~ J:i.~.~:.. ~~l1r K. \,.,.,..1. ",,; f~.'~l,.-,v.d {"\I.i.:.<.V\VJ 1"", """" } ")y'"... ~E Meghlvottak:.:I9..I\:. ::TIA(~.\.

3 Jegyzokonyv Keszlllt: Tordas Ki:lzseg Kepviseliltestllletenek november 4-en megtartott llleseril1. Az iiles helye: Polgannesteri Hivatal Jelen vannak: Cifka Janos, Farkas Janos, Farkas Jenil, Farkas Istvanne, Fabian Janosne, Kunsligi Laszl6, Milichovszkine Szalai Ilona, Rlicz J6zsef, Toman J6zsef kepviselilk, Marki Ferenc jegyzo T6th Zoltanne gazdaikodasi elilad6 Igazoltan tlivol: Botta Zsoltne kepviselo. Farkas Janos polgannester iidvozli a megjelenteket. MegaIlapiga, hogy az iiles hatlirozatkepes, javaslatot tesz a napirendi pontokra. Napirend: 1.1 Kliltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester evi ki:lltsegvetesi koncepci6 osszeailitlisa Eload6: Farkas Janos polgannester 3.1 Bejelentesek, javaslatok A napirendekre tett javaslatot a kepviselotestiilet egyhangfum (9 igen szavazattal) elfogadta. I. Napirend tlirgyalasa 1.1 Koltsegvetes Ill. negyedevi zarasa. Az Irasos eioterjesztesek melh:kelve Hozzasz6lasok: Farkas Istvanne - mimi ad6dik az ipariizesi ad6 kiesese? Fabian Janosne - a bevetel es kiadlisok tekinteteben szlizalekosan elemezte a III. negyedevi teljesitest. A legrosszabb az ipariizesi ad6 teljesitese. Citka Janos - vizsgaiva a penziigyi teljesitest megailapithat6, hogy gyakran kiizd a kliltsegvetes financiaiis gondokkal. Egy-egy nagyobb osszegii kifizetes (felujitlis, beruhazas) megrende!ese erosen fiigg a szamlan!evil penzzel. A koltsegvetes teijes osszege nem egyszerre ail rendelkezesre. Ennek kikiiszi:lbi:llesere valamilyen format kell talaini. Mindezek ellenere a feladatok teljesiteset vizsgaiva az aiiapithat6 meg, hogy elmaradt egy olyan munka, amelynek szok:segessege siirgetobb, mint barmi mas fejlesztes. Ez a munka az iskola elotti arok helyen kialakitand6 jarda megepitese.

4 2 Javasolja, hogy az 6voda karnra es a tlincterem felujitisa ne koitseghelyre kerilljon atcsoportositasra, hanem a felujitas, beruhazasra szant penzeszkozokhoz. A koltseghelyen ez az osszeg blizis szlimot kepez, amelybol a tervezesnel minden inrezmeny kiindul a koltsegvetese tervezesenel. Farkas Jeno - nem egy olyan jelentos feladat az iskola elotti jarda megepftese. Ossze kell fognunk, es nehanyan tarsadalmi munkaban megepithetjiik ezt a jardaszakaszt. Penziigyi sziikseglete csupan az anyagkoltseg, amire viszont lenni kell meg penznek. Marki Ferenc jegyzo elrnondja, hogy az ipariizesi ad6ban szereplo nagy kieses oka egyreszt egyes vlillalkoz6k fizeteskeptelensege, masreszt pedig az, hogy a III. negyedev zlirasa utlln tortentek befizetesek. Az ipariizesi ad6 teljesitesere evvegeig varhatoan sor keriil. A felujitasi osszegek atcsoportositasanak konyvelesi formaja javaslatlival egyetert, annak kiilonosebb akadaly nines, a rendelet tervezet ilyen m6don vliltozhat. Farkas Janos polgarmester osszefoglal6jaban elrnondja, hogy a telepules koitsegvereseben a fenntartas az els6dlegessege nem vliltozott. Fejlesztesi feladataink tekinteteben az idojaras fiiggvenyeben meg elvegezheto a jarda kialakitasa es megepirese az iskola elott. Ez val6ban elsodlegesen vegrehajtand6 feladat kellett volna legyen ebben az evben. Javasolja a testuietnek a koltsegveres III. negyedevi zlirasanak es a koltsegvetes m6dositasanak elfogadasat a javasolt m6dosftassal. Tobb hozzasz61as nem volt a kepvisel6testuiet egyhangulag (9 igen szavazattal) az alabbi (XI. 4.) sz. hatlirozat Tordas Kozseg Kepviselotestlllete a 2003 evi koltsegvetese III. negyedevi zarasat j6vahagyja. Sziiksegesnek tartja, hogy a koltsegvetes vegrehajtasliban ev vegeig meg hatralevo idoben az iskola elotti jarda epitese tortenjen meg. Felelos: polgarmester, Hatarido: december 15. Tordas Kozseg Kepviselotestiilete egyhangulag (9 igen szavazattal) megalkotta a 9/2003. (XI. 5.) sz. rendeletet a 2003 evi penziigyi terv es kliltsegveteserol szolo 1/2003. (II. 19.) sz. rendelete miidositlislirol evi koltsegvetesi koncepci6 osszelillitasa Az irasos elotejjesztes mellekelve Hozzasz6lasok: Citka Janos a Gazdasagi es Vlillalkozasi Bizottsag e1nokekent elmondja, hogy a koncepci6t a bizottsag megtlirgyalta, azt jonak tartja es javasolt elfogadasat.

5 3 Javasolta azonban a bizottsag, hogy keriiljon be a koncepci6ba az umas temeteshez sziikseges feltetelek kialakitasa, valamint a sporttelepen egy olyan we, vizesblokk epitese, amely kepes a kozseg rendezvenyeinek is megfelelni. Milichovszkine Szalai Ilona e1mondja, hogy a karbantart6 brigad reszere most mar ki kellene alakitani az oltozot es a resziikre sziikseges kommuruilis helyiseget is. Beveteleink novelese erdekeben milyen ingatlanokat lehetne ertekesiteni? Kunsligi Laszl6 - a koncepci6ban foglalt celkitiizesek megfele1nek a kepviselotestiilet ciklus idejere kitiizott celkitiizeseinek. A megval6sitas reszteleit akkor tudjuk megvitatni, ha pontosan ismejjtik a penzilgyi lehetosegeinket. Javasolja a koncepci6 elfogadasat. Marki Ferenc jegyzo elmondja, hogy a bevetelek noveiese erdekeben elad6 hazingatlannal nem rendelkeziink. Ami meg ertekesitheto az egy-egy z3rtkerti f6lddarab. Farkas Jeno - kel10 osszefogassal, odafigyeiessel sok mindent meg tudunk val6sitani. Farkas Janos polgarmester koszoni a hozzasz6lasokat, amelyek a koncepci6ban is rogzitettek tamogatasat celozza. A celkitiizesek meg valtozhatnak a kozmeghal1gatason elhangzott javaslatokkal. Keri a koncepci6 tamogatasat es elfogadasat a hatarozati javaslatnak megfele1oen. Tobb hozzasz61as nem volt a kepviselotestillet egyhangulag (9 igen szavazattal) az alabbi (XI. 4.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a 2004 evi koltsegveresi koncepci6t az alabbiakkal fogadja el: - a helyi bevetelek novelese erdekeben a helyi ad6kat nem emeli 2004-ben, - az egyeb dijak emelese eseteben javaslatot kel1 kidolgozni annak m6dositasara (szem6tszallitasi dij, helyisegek berleti dija, kozterlliet hasznalati dij stb.) - kiadasok tervezesenel a kotelezoen ellatand6 fe1adatok legyenek az elslldlegesek, az intezmenyek fenntartasi szin~enek megtartasaval, lehetoseg szerinti eme1esevel. - beruhazasok tekinteteben kapjon elsodlegesseget, a negy te1epiilest erinto szennyviz-csatomazasi rendszer kiepirese, - a koncepci6ban szereplo fe1adatok rangsorolasara a koltsegvetesi terv bevetelei ismereteben keriiljon sor. Felelos: polgarmester Hatarido: egyeb dijak emelesere december 16, es a 2004 evi koltsegvetes elfogadasa.

6 4 II. Napirend utan Bejelentesek, javaslatok 1.1 Vezetok bejelentesei Marki Ferenc jegyz6 ismertette Pulay Andcis es felesege, valamint gyermekllk Pulay Andras kere!met a tordasi 257/53 hrsz-u epiresi telek beepitesi kotelezettseg ket evvel torten6 meghosszabbitaslira, es ajandekozas hozzajilrulasam vonatkoz6an. Kerelmewk az epitkezest elkezdtek, az epillet szerkezetkesz i111apotban van, javasolja a beepitesi kotelezettseg meghosszabbitilsilt es a gyermek reszere torteno ajandekozilshoz torteno hozzajilruliis megadasat. Hozzilsz6las nem volt a kepviselotestiilet egyhangillag (9 igen szavazattal) az alilbbi hatlirozatot hozta: 50/2003. (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a tordasi 257/53 hrsz-ti epitesi telekre telepillesi telekre el6irt beepitesi kotelezettseget ujabb ket evve! meghosszabbiga, egyben hozzajilrul a sziilok es a gyermekiik, Pulay Andras kllzlltt letrejlltt ajandekozasi szerzodeshez. Hatarid6: november 5. Felelos: polgarmester A tovilbbiakban ismertette Koltai Peter kerelmet, amely a tordasi 257/73 hrsz-u ingatianra eloirt beepitesi klltelezettseg ket ewel torteno meghosszabbitilsara iranyul. Az epitesi telekre kozidiivek nem epiiltek, epiresi engedely irant kerelmet nem nytijtottak be, a telekkel kiilllnosebben oem foglalkoztak. Hozzilsz6lasok: Citka Janos - eddigi gyakorlatunknak megfelel6en a beepitesi kotelezettseg meghosszabbitilsilt a testiilet csak akkor adta meg, ha a tulajdonos epitesi engedellyel rendelkezik, az epitkezest elkezdte, temt nyoma van annak, hogy az epitkezest komolyan is gondolta. Jelen esetben ebbol semmi sem liltszik, nem ert egyet a beepitesi kotelezettseg meghosszabbitilslival, ezert az adilsveteli szerzodesben foglaltak szerintj{ujunk el. Tllbb hozzilsz6lils nem volt a kepvise!otestillet egyhangu.lag (9 igen szavazattal) az alilbbi hatlirozatot hozta: (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kllzseg Ktlpviselotestillete a tordasi 257/73 hrsz-u epitesi telekre eloirt betipitesi kotelezettseget ujabb ket evvel nem hosszabbitja meg, mert az epitesnek meg a szilndeka sem llitszik a kerelmew eseteben.

7 5 Az epitesi telek visszavasarlasa tekinteteben az adasveteli szerz6desben foglaltak szerint intezkedni kell. Fele16s: polgannester liauuid6: A tovabbiakban ismertette, Robotka Annamana es Robotka Matyas tordasi lakosok kerelmet, amelyben a tulajdonukban Iev6 epitesi telek elidegenitesehez hozzaj3rulast kerik. liozzasz6las nem volt a kepvise16testiilet egyhanglliag (9 igen szavazattal) az alabbi (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kilzseg Kepvise16testiilete a tordasi 257/75 es a 257/76 hrsz-u ingatlanokra vonatkoz6an az alabbi feitetelekkel hozzlijarul az elidegenitesi tilalom feloldasahoz es a beepitesi kiltelezettseg teljesitesenek tilrlesehez. A kerelmez6k a kerelmuknek megfelel6en, a telek ertekesitese utlin a vasarlliskor befizetett ilsszeg es a jelen ilnkorrruinyzati telekar (2500 FtJrn2) kilziltti kil1ilnbilzetet kilteles az ilnkormanyzat szamlajara befizetni. Felel6s: polgannester liatarid6: A tovabbiakban ismertette Czoma Lajos kerelmet, aki a tordasi 1440 hrsz-u ingatlan ilnkormanyzati Yz-d resztulajdonat szeretne megvasarolni. Kerelmez6 a ilildterillet masik felenek tulajdonosaval megallapodott a vetelt illet6en. Az ilnkormanyzati f6ldteriilet erlekesiteset javasolja a masik ilildtulajdonossal kialkudott 260 FtJm2 ar meghatarozasaval. liozzasz6las- nem volt a kepvise16testulet egyhangulag (9 igen szavazattal) az alabbi (XI. 4.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepvise16testiilete a tordasi 1440 hrsz-u resztulajdoni illetekessegii f6ldteriiletet 260 Ft/rn2 arert ertekesiti. Fele16s: polgannester liauuid6: november 15. Farkas Janos polgannester ismertette a polgar6rseg kerelmet, amelyben ,- Ft p6ttamogatas es Ft tartalek biztositasat kerte 2003 evi mukildesukhilz. Javasolja Ft tlimogatas biztositasat, ha szukseges es indokolt az ev meg ket honapjara tovabbi tarnogatas is biztosithat6.

8 6 Hozzasz6las nem volt a kepviselotestillet egyhangulag (9 igen szavazattal) az ahibbi 2.1 Kepvise16k bejelentesei 54/2003. (Xl. 4.) sz. batarozat Tordas Kozseg Kepviselotestillete a Tordasi Polgarorseg mftkmesi koltsegeinek biztositasllhoz 2003 evre Ftp6tkeretet biztosit. Az atcsoportositashoz, a koltsegvetesi rendelet m6dositasllhoz a sziikseges intezkedeseket meg kell tenni. Felelos: polgarmester Hatarido: 2003 december 16. KunsAAi Laszl6 - a foteren levis racsos ateresz mar balesetveszelyesen megsllllyedt. Javitasat kezdemenyezi. Toman J6zsef - Dudas Fen blicsi, a citeratanar, 10 eve tanit Tordason. E celb61 rendezett koncertjen javasolja az Onkormanyzat neveben is koszonteni, reszere valamilyen virligot, ajandekot venni. Fabilin Janosne ken, hogy az iskola c!pllletere mashoz szereljllnk fel zaszl6tartot, hogy abbl a zaszl6t el ne lophasslik. A regi iskolan levo regi eimer leszereleset ken. Farkas Janos polgarmester vlilaszliban elmondja, hogy a keresek teljesithetok, ezert a szllkseges intezkedeseket megteszi. Tobb bejelentes nem volt a polgarmester az iilest befejezetnek nyilvamtotta. Kmf. ~L 'f ~kasj~ Polgarmester

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart. Tordas K/lzseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart. Tordas Kiizseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Te1.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart.

Részletesebben

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset.

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset. Az ilies

Részletesebben

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart.

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15Orakor iilest tart. Tomas Kiizseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadslig tit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart. Az

Részletesebben

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. május 12-én (hétfon) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart. Az files helye:

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset. Az files helye:

Részletesebben

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~."-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ "'- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~.-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ '- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l Jelenléti ív az 1996. év november hó 11. napján megtartott rendkivüli képviselőtestületi ülésről l.! Citka János 2./ Farkas János 3./ Fábián Jánosné 4./ Juhász György 5./ Kunsági László 6./ Dr. Pápai Péter

Részletesebben

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása ljv Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 2001. szeptember 4-én (kedd) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1999. november 16-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok .. Tordas Község Polgármestere, " Megh::í'VÓ Ertesítem. hogy képviselőtestületünk 1994.május ~án (pénteken) 13 órakor ülést tart. Az üles helye: Kőzségháza N a p i r e n d: 1./ Tanyás településrészek kialakítása.

Részletesebben

JEGYZOKONYV. Perenyi Barnabas kepviselo, Kozoktatasi, Kulturalis, Szocialis es Egeszsegiigyi. Bizottsag elnoke

JEGYZOKONYV. Perenyi Barnabas kepviselo, Kozoktatasi, Kulturalis, Szocialis es Egeszsegiigyi. Bizottsag elnoke SAJOSZENTPETER VA.ROSI ONKORMA.NYZAT Kepviselo- testiiletenek a.) jegyzokonyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 14. d.) hatarozatai: 125., 126., 127., 128., 129., 130. JEGYZOKONYV Kesziilt: Saj6szentpeter

Részletesebben

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart.

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. II ( Tordas Község Polgármestere Meghívó ÉrteSÍtem, hogy képviselőtestületünk 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (";l ~ ; m }/ ~ i.

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (;l ~ ; m }/ ~ i. Tordas Község Polgánnestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1999. szeptember 28-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miháld Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8825 Miháld, Fő u. 2. 11-13/2013.Ny. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miháld Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 17-én (hétfőn) 17.00 órakor megtartott

Részletesebben

1./ Lakáscélú támogatások rendelettervezetének

1./ Lakáscélú támogatások rendelettervezetének /0:) I Tordas Község Polgármester Meghiv6 Értesitem, hogy képviselőtestületunk 1991. március 22-én t~énteken 13~oo 6rakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: 1./ Lakáscélú támogatások rendelettervezetének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 25/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart.

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1999. január 26-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 ilf / Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. juníus 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1995. október 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: 1./ Tordasi Polgárőrség tájékoztatója

Részletesebben

Meghfvó. Tordas Község Polgártnestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk. 1995. június 29-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart.

Meghfvó. Tordas Község Polgártnestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk. 1995. június 29-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Tordas Község Polgártnestere Meghfvó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1995. június 29-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgya1ásához meghívom. 1./

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. augusztus 4-én 14 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fehér László polgármester, Budai

Részletesebben

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): ,

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): , IZJ? Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk2001. június I9-én (kedd) IS órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8293 Vigántpetend Száma: 270-6 /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 19-én (csütörtökön ) 18 órai

Részletesebben

3./Általános Iskola és a Napköziotthonos Óvoda Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása

3./Általános Iskola és a Napköziotthonos Óvoda Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása 7. Jegyzőkönyv Készült: Egyházasdengeleg Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2009. szeptember 24- én 18.00 órától megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács Tibor elnök, Egyházas Gyula, Gyurikné Egyházas Tünde,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478. Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. február 25-én

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 15/2015 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 16-án, (szerdán) 8:15 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

7i!:t~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere

7i!:t~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1995. augusztus 3-án (csütörtökön) 15 órakor rendkivüli ülést tart. Az ülés belye: Községháza Napirend: melynek tárgyaiásához meghívom.

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./Tájékoztató az Önkormányzat rendelet alkotási kötelezettségével kapcsolatosan.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./Tájékoztató az Önkormányzat rendelet alkotási kötelezettségével kapcsolatosan. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.március 21.-én megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testülete 3596 Szakáld Aradi út 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 7/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült február 12-én, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült február 12-én, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén. Pinnye község Önkormányzata P I N N Y E Arany J. u. 15. 9481. /Tel.: 99/536-025/ 1-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2014. február 12-én, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi

Részletesebben

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 20. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának 2012. november 28. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának 2012. november 28. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. november 28. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8293 Vigántpetend Száma: 270-4/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én (csütörtökön) 17.00 órai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1999. december 14-én (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 327-6/2012

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 327-6/2012 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 327-6/2012 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2012. február 29-én tartott közmeghallgatásáról

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester Tordas Község Polgármestere Meghiv6 Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza N a p i r e n d : 1./ Vizmü átalakulásával kapcsolatos

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. mellékelt jelenléti ív szerint

JEGYZŐKÖNYV. mellékelt jelenléti ív szerint Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Szám: 1/4483-2/2013 JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. június 6-án 14.00 órai kezdettel a Balatonfüredi Közös Önkormányzati Hivatal Nagytanácstermében Tárgy: Közoktatási

Részletesebben

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 //1 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. május 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z K Ö N Y V. Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. május 30-án megtartott ülésérl.

J E G Y Z K Ö N Y V. Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. május 30-án megtartott ülésérl. J E G Y Z K Ö N Y V Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. május 30-án megtartott ülésérl. Jelen vannak: A polgármester, a jegyz, a települési képviselk a mellékelt jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Sashalmi Endre alpolgármester (Kincsesbánya) Czövekné Duduma Ildikó képviselő (Kincsesbánya)

Jegyzőkönyv. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Sashalmi Endre alpolgármester (Kincsesbánya) Czövekné Duduma Ildikó képviselő (Kincsesbánya) Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 15-én 18 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8045 Isztimér, Köztársaság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének december 8-án 17 órai kezdettel

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének december 8-án 17 órai kezdettel NEMESHANY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8471 Nemeshany, Petőfi u. 85. Szám: 584-.../2009. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének Az ülés helye: Faluház Nemeshany

Részletesebben

Nagyné Czinder Adrienn, Kenyeres Viktor, Rácz Szabolcs képviselk Némethné Hajzer Marietta jegyz

Nagyné Czinder Adrienn, Kenyeres Viktor, Rácz Szabolcs képviselk Némethné Hajzer Marietta jegyz Barbacs Községi Önkormányzat 9169 Barbacs, Kossuth utca 5. 22/2016.NY. Készült: 2016. január 12-én 17.00 órakor a barbacsi Önkormányzat tanácskozó termében megtartott ülésérl. Jelen vannak: Giczi András

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 10/2000. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2000. szeptember 4- én /hétfő/ du. 16 órai kezdettel

Részletesebben

M e g h i v 6. N a p i r e n d : 1./ Község központjában lévő üzletházak épitési ügye, oifra pinoe bérbeadása. Előad6: Farkas János polgármester

M e g h i v 6. N a p i r e n d : 1./ Község központjában lévő üzletházak épitési ügye, oifra pinoe bérbeadása. Előad6: Farkas János polgármester Tordas Község Polgármestere M e g h i v 6 Értesitem, hogy képviselőtestületunk1992.április lj-án du. 15.00 6rakor rendkivüli ülést tart. Az ülés helye: Községháza N a p i r e n d : 1./ Község központjában

Részletesebben

M e g h i v ó. 2./ Bejelentések, javaslatok

M e g h i v ó. 2./ Bejelentések, javaslatok Tordas Község Polgármestere M e g h i v ó Értesite~, hogy képviselőtestületünk 1992.április J-án /pénteken/ 13.00 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községház, N a p i r e n d : 1./ Lakáscélú támogatások

Részletesebben

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. február 15. napján megtartott rendes nyilvános ülésének

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. február 15. napján megtartott rendes nyilvános ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 15. napján megtartott rendes nyilvános ülésének JEGYZŐKÖNYVE 10/2013.(II.15.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám:389-11/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Pula Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 25. napján 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének JEGYZİKÖNYVE

Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének JEGYZİKÖNYVE Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének 2/2007.számú JEGYZİKÖNYVE Készült, Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének az ellendi polgármesteri hivatalban 2007.február 14-én 17:00 órakor

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

Meghiv6. Napirend: 1.1 Koltsegvetes es terv 2002 evi tervezete. Eload6: Farkas Janos polgarmester. 2.1 Bejelentesek, javaslatok,

Meghiv6. Napirend: 1.1 Koltsegvetes es terv 2002 evi tervezete. Eload6: Farkas Janos polgarmester. 2.1 Bejelentesek, javaslatok, Tordas Kozseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. febnuir 19-en (kedd) 15 6rakor tartja Uleset. Az iiles helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:...../2010. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 13-án 17 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013.

Részletesebben

MEGHiv6. Szilvasvarad Kozseg Onkormanyzat Kepviselo-testulete rendkiviili testiileti illest tart, amelyre tisztelettel meghivom.

MEGHiv6. Szilvasvarad Kozseg Onkormanyzat Kepviselo-testulete rendkiviili testiileti illest tart, amelyre tisztelettel meghivom. Szilvasvarad Kozseg Onkormanyzat Polgdrmesteretdl 3348 Szilvasvarad, Miskolci u. 7. Tel.: (36) 816-233 Fax: (36) 816-229 E-mail: info@szilvasvarad.hu MEGHiv6 Szilvasvarad Kozseg Onkormanyzat Kepviselo-testulete

Részletesebben

J E G Y Z K Ö N Y V. Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. január 31-én megtartott ülésérl.

J E G Y Z K Ö N Y V. Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. január 31-én megtartott ülésérl. J E G Y Z K Ö N Y V Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. január 31-én megtartott ülésérl. Jelen vannak: A polgármester, a jegyz, a települési képviselk a mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének január 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének január 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2006. január 11-én 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor polgármester, Révay István alpolgármester,

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Határozatok: Iktatószám: 263/5/2012.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Határozatok: Iktatószám: 263/5/2012. Iktatószám: 263/5/2012. Királyhegyes Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28. napján délután 16.00 órakor tartott soros, nyílt -testületi ülésének Határozatok: J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9:

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata v.ji/vw-^-vv^vv\?-^^rv.vvv^»rw - 9534 Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: 89 342-032 Szam: 105-2/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Marcalgergelyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 19-én 15 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Jelen vannak: Kurucz Sándorné elnök, Szilágyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 127/2011.(VII.29.) 128/2011.(VII.29.) 129/2011.(VII.29.) 130/2011.(VII.29.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA E L N Ö K É T Ő L Szám: 7/4-18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készül: a Pénzügyi Bizottság 2011. november 23-án 10 óra 05 perckor kezdődő, a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol Jegyzokonyv Kesziilt: Kiskorpad Kozseg Onkormanyzat Roma Nemzetisegi Onkormanyzat Kepviselotestiiletenek 2014. aprilis 30 -i testiileti iileserol az Onkormanyzat Tanacstermeben Jelen vannak: Ignacz Sandor

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 5/2014. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. április 28-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 4 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett az alábbi napirendet fogadja el:

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 4 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett az alábbi napirendet fogadja el: Bak község Önkormányzati Képviselő-testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bak község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 06. napján az Önkormányzat Hivatal épületében (8945

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Nemesszalók Község Önkormányzata Külsővat Község Önkormányzata 9533 Nemesszalók, Rákóczi u. 15. 9533 Külsővat, Kossuth u. 70. Marcalgergelyi Község Önkormányzata Mihályháza Község Önkormányzata 9534 Marcalgergelyi,

Részletesebben

JEGYZ KÖNYV. 1. Beszámoló a lejárt határozatokról és a két ülés közötti munkáról.

JEGYZ KÖNYV. 1. Beszámoló a lejárt határozatokról és a két ülés közötti munkáról. Bak község Önkormányzati Képvisel -testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. Bak, 2011. December 30-i nyílt testületi ülés jegyz könyv. JEGYZ KÖNYV Készült: Bak község Önkormányzati Képvisel -testületének 2011.

Részletesebben

MihdCyfidza kozseg Onkormanyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/

MihdCyfidza kozseg Onkormanyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/ MihdCyfidza kozseg Onkormanyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/348-586 E-mail: mihalvhaza@inailglobonet.hu Szam: 2/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Mihalyhaza Kozseg Onkormanyzata Kepviselo-testiiletenek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Juhász József polgármester. Nyeste József képviselő Pogány Sándor képviselő Szakmári Attila képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Juhász József polgármester. Nyeste József képviselő Pogány Sándor képviselő Szakmári Attila képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült: Berente Önkormányzatának képviselő-testülete 2013. március 12.-én a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában megtartott rendkívüli nyilvános ülésén, melynek kezdési időpontja 14,30 óra.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. 1 Tömörd Község Önkormányzat 17/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Faluház

Részletesebben

Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8446 Kislőd, Hősök tere 1. Tel/Fax: 88/246-001 Email: kislod@invitel.hu Szám: K.108-13/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8471 Nemeshany, Petőfi u. 85. Szám:.../2010. 1 JEGYZŐKÖNYV Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott

Részletesebben

Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. július lo-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

Szám: 67-3/2015. NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 67-3/2015. NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 67-3/2015. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel, Kossuth

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgyörgyvölgy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 27-én (kedden) 14,00 órai kezdettel a szentgyörgyvölgyi művelődési házban megtartott rendkívüli

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Fercsák András képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. október 29-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

yi Kozseg Onlcorm^nyzata./v*, - " 9534 Marcalgerselyi. Kossuth u. 52. Vv\^WWv*^vV*vwSV^^'rf"V^' «: MEGHIVO

yi Kozseg Onlcorm^nyzata./v*, -  9534 Marcalgerselyi. Kossuth u. 52. Vv\^WWv*^vV*vwSV^^'rfV^' «: MEGHIVO yi Kozseg Onlcorm^nyzata./v*, - " 9534 Marcalgerselyi. Kossuth u. 52. Vv\^WWv*^vV*vwSV^^'rf"V^' «: 89342-032 Kepviselo-testiilet Tagjainak Marcalgergelyi MEGHIVO Ertesitem, hogy a Kepviselo-testiilet Az

Részletesebben

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015/16. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE A 2015. évi november hónap 20. napján megtartott nyílt ülésről 1 JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy:

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. február 24ei testületi üléséről M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: 10/2015.(II.24.) határozat Napirendi pontok elfogadása

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott rendes ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 39/2011.(V. 30.) d, rendeletei: Iktatószáma: 1-30/2011.

Részletesebben

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról.

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-7/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. május 28-án (kedden) 15.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 12-én (csütörtök), 17.00 órakor, a Közösségi Házban megtartott munkaterv szerinti üléséről Jelen vannak: Bárány Erzsébet jegyző Bárány Pál, Bocskayné Tóth Katalin,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Szám: 10/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Katona Imre polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 25-én 8 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester, Ablonczy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén. Pinnye község Önkormányzata P I N N Y E Arany J. u. 15. 9481. /Tel.: 99/536-025/ 1-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: M. /2013. Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8449 Magyarpolány, Dózsa György utca 6. Tel/Fax: 88/503-820 email: hivatal@magyarpolany.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarpolány

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 160/2014. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 13. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 8-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 8-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 8-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Sisák Imre polgármester, Volek György alpolgármester, Barna Tiborné,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. - Jánossomorja Város Önkormányzata 2011. évi költségvetésének háromnegyedéves teljesítéséről szóló beszámoló (3. sz.

JEGYZŐKÖNYV. - Jánossomorja Város Önkormányzata 2011. évi költségvetésének háromnegyedéves teljesítéséről szóló beszámoló (3. sz. Ikt.sz.: 12-16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 30-án (szerdán) 16 órakor a Körzeti Általános Iskola hivatalos helyiségében megtartott önkormányzati képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak:

Részletesebben