Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset."

Átírás

1 Tordas Kozseg Polgannestere Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): , Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset. Az ilies helye: Kozseghaza Naoirend: 1./ Koltsegvetes I. feievi Zllr8sa. E16ad6: Farkas Janos polgannester 2./ A telepilles telepillesfejlesztesi koncepci6ja E16ad6: Farkas Janos polgannester 3./ A telepilles kozbiztonsligi koncepci6ja E16ad6: Farkas Janos polgannester 4./ Polgannesteri Hivatal Alapit6 okirata E1oad6: MArki Ferenc jegyzo 5./ Csatoma beruhazas helyzete. E16ad6: Farkas Janos polgannester 6./ Bejelentesek, javaslatok melynek targyalasahoz meghivom. Kerem a testiileti iliesen val6 feltetlen megjeleneset. Tor d a s, augusztus 23. r--- ()??- ~ r Farkas Jan Polgannester

2 1A'f JelenlHi IV a ev szeptember 2. napjan megtartott kepviselotestiileti ulesrol 1.1 Botta Zsoltne 2.1 Citka Janos 3.1 Farkas Janos 4.1 Farkas Jeno 5.1 Farkas Istvanne 6.1 Fabian Janosne ~~ 'r 1=:...~~..;;:::" Co YrIi ti/>,.:., t-c~ l.u... \ rr'. eta. r ~ /,U") u.. I...3ri.: KUIlSligi Laszl6 8.1 Milichovszkine Szalai Ilona 9.1 Racz J6zsef 10.1 Toman J6zsef...f!e. ""-J i.. \;I; Mlirki Ferenc jegyzo Megblvottak: J6& ~\.~.

3 Jegyzokonyv Kisziilt: Tordas Kilzseg Kepviselotestiiletenek szeptember 2-an megtartott illeserol. Az illes helye: Polgannesteri Hivatal Jelen vannak: Botta Zsoltne, Cifka Janos, Farkas Janos, Farkas Jeno, Farkas Istvllnne, Flibian Janosne, Milichovszkine Szalai Ilona, Toman J6zsefkepviselok, Mlirki Ferenc jegyz6 T6th Zoltllnne gazdfllkodasi eload6 Igazoltlln tlivol: Kunsligi Laszl6, Racz J6zsefkepviselilk. Farkas Janos polgannester iidvilzli a megjelenteket. MegaIlapitja, hogy az illes hatlirozatkepes, javaslatot tesz a napirendi pontokra. Napirend: 1./ Killtsegvetes I. feievi zarasa. Elilad6: Farkas Janos polgannester 2./ A telepilles telepillesfejlesztesi koncepci6ja Elilad6: Farkas Janos polgannester 3./ A telepilles kilzbiztonsligi koncepci6ja Elilad6: Farkas Janos polgannester 4./ Polgannesteri Hivatal Alapit6 okirata Elilad6: Mlirki Ferenc jegyzo 5./ Csatoma beruhlizlis helyzete. Eload6: Farkas Janos polgannester 6./ Bejelentesek, javaslatok A napirendekre tett javaslatot a kepviseliltestiilet egyhanglian (8 igen szavazattal) elfogadta. I. Napirend targyalasa 1.1 Killtsegvetes I. felevi zarasa. Az irasos elotejjesztesek mellekelve Hozzasz6lasok: Farkas Istvllnne - kerdezi, milyen foldet vaslirolt az ilnkormanyzat. Cifka Janos - elmondja, hogy a killtsegvetes teljesitese idoaranyos, megjegyzi azonban, hogy az ad6bevetelek tekinteteben ez nem mondhat6 el. Ez f61eg az ipariizesi ad6rajellemz6.

4 2 Vajon most milyen a helyzet, mikor lehet tudni, hogy a penzligyi lehetosegeink lehetove teszik e a betervezett feladatok vegrehajtlisat? Marki Ferenc jegyzo elmondja, hogy a koitsegvetes felevi ertekelese meg nagyon j6 kepet mutat. Jelen helyzetiink azonban kozel vaisagos. A szlimlan levo penz olyan keyes, hogy financililis problemak vetodhetnek fel. Minden kifizetes, amely nem letsziikseglet, leailftlisra keriilt, az eddig el nem kezdett fejlesztesek sorslir61 pedig, ha a pt\nziigyi beveteleink helyzete nem javul, ujra kell a testiiletnek dontenie. Szeptember vegen, okt6ber elejen mar Iatszani kell, hogy milyen Iehetosegeink vannak. Farkas Janos polgiumester osszefoglal6jaban elmondja, hogy a telepliles koitsegveteseben a fenntartas az elsodleges. Fejlesztesi feladataink atcsoportositlisa reven Iehetosegiink van a jelenlegi pt\nzilgyi helyzet normalizailislira. A kovetkez6 iilesen a koitsegvetes modositlislira javaslatot terjesztiink a testli1et ele. Kerdesre vaiaszolva elmondja, hogy az onkormanyzat reszt\re az uszoda terli1etehez vasaroltunk meg foldet j6 aron. Ezt a lehetoseget nem volt szabad kihagyni. Javasoljaa testiiletnek a koitsegvetesi. felevi zarlislinak elfogadasat. Tobb hozzasz61as nem volt a kepviselotestlllet egyhangulag (8 igen szavazatta1) az alabbi 38/2003. (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestli1ete a 2003 evi koltsegvetese I. felevi zarasatj6vahagyja Sziiksegesnek tartja, hogy a kiiltsegvetes m6dositlislira a kovetkezo testli1eti lilesen sor keriilhessen. Felelos: polgiumester, Hatarido: okt6ber A telepllles teleplllesfejlesztesi koncepci6ja. Az irlisos eloterjesztes mellekelve Hozzlisz6llisok: \ Botta Zsoltne - j61 osszeailitott koncepci6r61 van sz6. Felhivja a figyelmet azonban a laklisok szlimlira, amely 2002 evben ket helyen ket adatot tarta1maz, javitani szllkseges. HoI lenne a kerekpar ut, szilkseges a Tordas-Kajasz6 osszekoto foldut kiepitese? Szerinte nem. Milichovszkine Szalai Ilona - mar evek 6ta felvetodott a Rak6czi ut es a Petofi uti kertek kozott uj telek kialakitlisa Ezt nem tarta1mazza a koncepci6. Vigyazni kell a lakossag szlimara, vigylizni, hogy a illlnepesedest elkeriiljiik. Toman J6zsef - a 2000 IDS haw hamar eierheto, a koncepci6 tartaimazzon korlatokat e letszam gyors eleresenek elkerli1esere.

5 3 A martonvasan ipari tivezet tordasi erintkezesi pontjainal ktiztisen gondolkodni a szomszed telepiilessel. Vigyaznunk kell arm, hogy az M7-es csom6pont utl\n Tordas fele azert olyan ipari teriilet keriiljon kialakitasra, amely nem zavarja telepiilesilnket semmilyen szempontb61. Citka Janos a Gazdasagi Bizottslig tlirgyalta a koncepci6t, annak kidolgozasat j6nak talalta. Az alabbi temaktirtik beepiteset, kiegesziteset, kidolgozasatjavasolta: a gyur6i horgaszt6 - tulajdonosi ktitodes miatt - keriiljtin be a koncepci6ba, az idegenforgalom, sport feladataihoz. az allattartas kerdesktire valamilyen fomuiban pontositasra keriiljtin, a ktimti forgalom szabalyozasanai lassit6 szigetek kiepitese legyen feladat, a lakossligszam konhiban tartasa erdekeben a telekalakitasok tekinteteben a beepithetosegi lehetosegek, a telekalakitas szigoritlisa legyen f6 cel. a ktizponti parkol6 vlisarosokt6l, lirusokt61 val6 mentesitese erdekeben amsit6 hely keruljtin kialakitasra. a fogyatekosok szfuna tovabb ne ntivekedjen, a FovSros a jelenlegi uj teriileten alakitsa ki a gondozasi felteteleket. Gondoz6 Mzak faluban ttirteno elhelyezese nem indokolt. Tordas-Kajasz6 ktiztitti f61dut kiepitese ne szerepeljen a megoldand6 feladatok ktiztitt. Ennek az ut6bbinak a to indoka a falu vedeime, amely az ut megepitesevel atmeno forgalmat kapna, terhelve a Kllzt8rsaslig utat, amely ekkora forgalmat nem bima el, csak kilitseges megerositessel. Az ut kiepitesevel nem csak a forgalom none tovabb, de ugynevezett szoko um alakulna, csokkentve a telepiiles kllzbiztonsligst, es nem utols6 sorban semmi sem indokoltja a kllvesut kiepiteset. Marki Ferenc jegyzo ismertette a koncepci6 szi.iksegesseget, majd eimondta, hogy a kiilllnbllro tervek somban ez az elso lepcso. Tekintve, hogy december 31-ig szllkseges a telepiilesrendezes terveit elkeszitetni, araj8niatokat kert a tervek elkeszitesere. E tervek tobb mint 5 milli6 forintba keriilnek, de megrendelesiikre, jovo evi feladat vegrehajtaskent szi.ikseg van. A koncepci6 nem tartalmaz reszleteket egy-egy vegrehajtand6 feladatr61, annak helyerol, igy a kerekparutr61 sem, es a kiosztand6 telkekrol sem, ezt majd a reszletes tervek fogjak tartalmazni. Farkas Janos polgarmester osszefoglal6jaban elmondja, hogy a koncepci6 szi.ikseges megalkotasaval elkezdett feladatot jovore be kell fejezni, ehhez a szllkseges anyagiakat biztositani kelt Egyet ert a bizottslig javaslatlival, annak a koncepci6 torteno bedolgozasaval. E kiegeszitessel javasolja a koncepci6 elfogadasat. Tllbb hozzssz61as nem volt a kepviselotestiilet egyhangulag (8 igen szavazattal) az alabbi hatarozatot hozta: (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kllzseg Kepviselotestiilete a kozsegre kidolgozott Telepiilesfejlesztesi Koncepci6t a kiegeszitesekkel, j6vliliagyja. A koncepci6b61 fakad6 egyeb tervek elkeszitteteset 2004-es feladatkent elo kell kesziteni. Felelos: polgarmestert Hatarid6: december 31.

6 4 3.1 A telepiiles kozbiztonsligi koncepci6ja EloteIjesztes mellekelve. HOzz3sz6Iasok: Toman J6zsef - a kommunikaci6, egyiittmiikodes kerdeskoreben a muvelodesi haznak is szerepet kell adni, aki miikodteti az ifjusligi klubot, es osszefogja a nyugdijasokat is. Cifka Janos - a koncepci6 j6, arra sziikseg van, mar a lehets6ges kozbiztollsligi paiyazatok miatt is. Kerdezi: van e korzeti megbizottunk, ha mar lakast adunk a rendorsenek? Farkas Janos polgarmester elmondja, hogy a koncepci6ra val6ban sziiksegunk van, bar erre egyiitt a tobbi telepiilessel, aki a rendorors teriileten van, kellett volna sort keriteni. Martonvasar mar elfogadott egy hasonl6 koncepci6t. Mar annak kellett volna tarta1mazni a kisterseg ilyen jellegii feladatait. A javaslatta1 egyet Crt, azt a koncepci6ba bedolgozzuk. Rendorseg korzeti megbizottunk van, de honapok 6ta beteg. Most a napokban varhat6 rendorors parancsnoki vaitlis miattarendorseggel ugy istlirgyalnunk kell eziigyben is. Javasolja a koncepci6 elfogadasat. Tobb hozz3sz6las nem volt a kepviselotestluet egyhangulag (8 igen szavazatta1) az a1libbi hatllrozatot hozta: (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a telepiilesre kidolgozott kozbiztollsligi koncepci6t j6vlihagyja 4.1 Polgarmesteri Hivatal Alapit6 okirata. Az okirat tervezete mellekelve. Hozzasz6las nem volt a kepvisel6testluet egyhangnlag (8 igen szavazatta1) az a1libbi hatllrozatot hozta: 5.1 Csatorna beruhazas helyzete. irasos anyag mellekelve. 41/2003. (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepvisel6testlUete a Polgarmesteri Hivatal Alapit6 okiratat j6vlihagyja Farkas Janos polgllrmester ismertette a csatorna beruhazas ailasanakjelenlegi helyzetet. KCrte, hogy az irlisos anyagban foglaltak es a hatllrozati javaslat elfogadaslit.

7 5 Hozzasz61as nem volt a kepviselotestillet egyhwlgulag (8 1gen szavazattal) az allibbi (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a telepiiles szennyviz csatomaluil6zat es tisztit6mu megepirese kerdeseben az allibbi hatarozatot hozta: I. RlickeresztUr, Martonvasar, Tordas es Gy(rr6 telepiilesek szennyvizcsatoma hal6zatliriak, valamint az erintett teleptuesek kozos szennyviztisztit6-telepenek epiresi beruhazasm a Kepviselotestillet az DKOTAM beruhazlisi rendszer igenybevetelevel kivar.ja megva16sitani. 2. A Kepviselotestillet felhatalmazza a polgarmestert, hogy az DKOTAM Alapitvarmyal a tamogatasi keretszerzodest alalrja. (Melleklet: Keretszerzodes) 3. A kepviselotestillet felhatalmazza a polgarmestert, hogy a gesztori meglillapodast a beruhazasbwl resztvevo tarstelepillesekkel alairja. (Melleklet: Gesztori MegaIlapodas) 4. A kepviselotestillet felj,atalmazza a polgarmestert, hogy a tlirsberuhaz6i szerzodest RlickeresztUr es Tersege Csatomaberuhaz6 Vizikozmu Tarsulat es a Martonvlisar es GyUr6 Csatomaberuhaz6 Vizikozmu Tarsulattal alairja (Melleklet: Tarsberuhaz6i szerzodes) Felelos: polgarmester Hatarido: szeptember 15. II. Napirend utan Bejelentisek, javaslatok 1./ Vezet6k bejelentesei Marki Ferenc jegyzo ismertette Derecskei Edina es Dereeskei Anita kerelmet a tordasi 257/70 hrsz-u epitesi telek beepitesi kotelezettseg ket evvel tortllno meghosszabbitlisara vonatkoz6wl. Kerelmezok az epitkezest elkezdtek, javasolja a beepitesi kotelezettseg meghosszabbitasat. Hozzasz61as nem volt a kepviselotestillet egyhwlgulag (8 igen szavazattal) az alabbi (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestillete a tordasi 257/70 hrsz-u epitesi telekre telepillesi telekre eloirt beepitesi kotelezettseget ujabb ket evvel meghosszabbitja.

8 6 A tovabbiakban ismertette, Szigeti Karoly es felesege tordasi lakosok kerelmet, amelyben elso lalaishoz jut6k tamogatlisat kertek. Az erre az evre tervezett Ft teljes mertekben rendelkezesre all, a kerelmewk jogosultak a tamogatlisra. Hozzlisz61lis nem volt a kepviseliitestiilet egyhangulag (8 igen szavazattal) az alabbi (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Klizseg Kepviselotestiilete Szigeti Karoly es felesege Szigetine Horvath Bemadett Tordas, Somogyi B. u. 46 sz. alatti lakosok reszere, epillii laklisuk miatt Ft, egyszeri, vissza nem teritendo tamogatlist nyu.jt. A tamogatlis kiutallisar61 a hivatal gondoskodjek. Felelos: polgarmester Hatarido: szeptemher 31. Farkas Janos polgarmester - tovabbiakban ismertette a Bursa Hungarica fels60ktatlisi oukormlinyzati osztondijplilyazat kiirlislit. Elmondta, hogy az onkormanyzat eddig 10 felsofoku tanintezethen tanul6t, es harom most felsiifoku intezethe kerll1t fiatal tamogatasat vegezte. A felsofoku tanulmanyokat vegzoknek ujra plily!lzni kell, a klizepiskoiabol kikerillt felsofoku tanintezethe kerilltek harom evig kapjak a marmegitelt tamogatlist. Javasolja, hogy ujra vegyiink reszt ebben a plilyazatban, tamogassuk a tovabbtanul6 szocialisanrliszorult fiatalokat. Hozzlisz61lis nem volt a kepviselotestillet egyhangulag (8 igen szavazattal) az alabbi (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a Bursa Hungarica feisooktatlisi onkormanyzat lisztlindijplilyazatliban 2004-ben is reszt kivan venni. Hatarido: azonnai Felelos: polgarmester A tovabbiakban a polgarmester ismertette a Tordas Kozseg,,Hozomanya" Eur6paba cimii kezdemenyezesre lisszegyiijtlitt anyagot, a kulturlilis Bizottslig ajanlasaval. Javasolja fogadja el a testiilet, hogy telepiilesilnk milyen hagyomlinyait, ernlekeit ajlinljuk fel. Irlisos anyag mellekelve. Hozzasz61lis nem volt a kepviselotestillet egyhangulag (8 igen szavazattal) az alabbi

9 7 46/2003. (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a Tordas Kozseg "Hozomanya" Eur6paba kezdemenyezesre az ahibbi orokseget ajimlja fel: - Sajnovics Janos jezsuita atya, nyelvesz es csillagasz. - Sajnovics kasrely - Hangya Szovetkezet epiiletei - Csupor Zoltim MiMly munkassaga, gyiijtemenye Egyben megbizza a polgarmestert, hogy e dontesrol a megyei kozgyiilest ertesitse. Hat8rido: azonnal Felelos: Polgarmester A tovlibbiakban a polgarmester ismertette a Jovot Nekik Is AIapitvany leveiet, amelyben a fogyatekosok otthona kozlekedeset is szolgal6 Sport utcai jlirdafelujitashoz ,- Ft-al jarulnak hozza. Hozzasz6lasok: Citka Janos - nem szabad elfogadni. Azt a penzt, amelyet az alapitvany bal rendezesebol szerzett, azt a fogyatekosokra kell fordhani, nem pedig a telepiiles kozlekedesi heiyzetenek javitaslira. A kozseg jlirda felujitasi programjahoz eisosorban a f6vlirost61 vartuk volna a segitseget, nem pedig az intezet alapitvanyat61. Nem tartja etikusnak olyan emberektol a penzt elvenni, akik armjobban raszorultak. A polgarmester Ur tavasszal tobb milli6s tamogatasr61 tlirgyalt. Amikor kideriilt, hogy ilyen nagy mertekii tamogatlist az inrezmeny vezetoje nem tud elintezni a fovarosnal, a testllletiink egy visszafogottabb jlirdafelujitast tervezett be, ameiy igy is ttibb mint 2 milli6 forintba keriilt. Ehhez az osszeghez kepest az alapitvany tamogatasa nemjeientos. Vissza kell szlimukra utalni, hogy az osszeget a celnak megfeleloen hasznaljllk fel. Toman J6zsef- mi a fovlirost61 kertiink tamogatast a jlirdahoz, nem az alapitvanyt61. A penzt az alapitvanye, azon keresztiil a fogyarekos gondozottake. Farkas Jeno - st\rto a penz ilyen jellegii feiajimlasa, vissza kell adni. Mindezt udvarias levelben kell az alapitvimnyal kozolni. A kepviselotestiilet tagjai az eihangzottakkal egyhangulag egyetertettek. Farkas Janos polgarmester osszefoglalva az elhangzottakat, eimondja, hogy a testiilet velemenye is egyezik az ovevel, a penz visszautalaslit illetoen. Ennek megfeleloen fog leveiet imi, es azalapitvanynak a p6'a1 visszautalni.

10 8 2.1 Kepvisel6k bejelentesei Fabian Janosne elmondja, hogy mint az iskolaigazgat6 helyettese az ingyenes tankonyvellatlis, a tankonyvekre adott lillami penzek egyeztetesevel toltotte els6 napjait. A tankonyvek es a munkafllzetek csoportositlisa, az egy-egy osztlilyban fizetendo tankonyv csomagok 3rlinak kidolgozlisa nem mindenkinek tetszik. A torvenyben foglalt ingyenes tankonyv ellatlis teljes ml!rtekben akkor val6sulhat meg, ha az onkormanyzat az eddig biztositott lillami osszegeken felill plusz Ft-ot biztosit. igy a sziilok sokszor nem udvarias reklamlillisa, sokszor becsilletserto magatartlisa megszilnik. Keri a testiiletet, biztositsa ezt az osszeget, amelyre fedezetet biztosan fogunk tallilni. Erdemi hozzlisz61lis nem volt a kepviselotestiilet egyhanguiag (8 igen szavazattal) az ah'tbbi (IX. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete az mgyenes tankonyvellatlis erdekeben koltsegvetesi tobblet bevetelei terhere ,- Ft-ot biztosit az liltalanos iskola reszere. Ezen osszeg koltsegvetesi modositlisar61 gondoskodni kell. Felelos: polglirmester Hatlirido: 2003 okt6ber 31. Tobb bejelentes nem volt a polglirmester az illest befejezetoek nyilvamtotta. Kmf. arki Ferenc Jegyzo,..----' ~ ~ Farkas Jano Poiglirmester

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart. Tordas K/lzseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Részletesebben

~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester

~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag 1.It 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghivo Ertesitem, hogy k6pviselotestiiletiink 2003. november 4-en (kedden) 15 6rakor tartja iileset. Az tiles

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart. Tordas Kiizseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Te1.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart.

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset. Az files helye:

Részletesebben

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása ljv Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 2001. szeptember 4-én (kedd) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (";l ~ ; m }/ ~ i.

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (;l ~ ; m }/ ~ i. Tordas Község Polgánnestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1999. szeptember 28-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart.

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15Orakor iilest tart. Tomas Kiizseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadslig tit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart. Az

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart. Az files helye:

Részletesebben

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. május 12-én (hétfon) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1999. november 16-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám:D-17-16 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 5-én 18 órai kezdettel megtartott közmeghallgatásról. Ülés helye: Művelődési Ház Doba, Kossuth u.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v N e m e s s z a l ó k K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9 5 3 3 N e m e s s z a l ó k, R á k ó c z i u. 1 5. Tel: 89/400-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok@emw.hu Szám: 104-10/2014.

Részletesebben

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): ,

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): , IZJ? Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk2001. június I9-én (kedd) IS órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~."-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ "'- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~.-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ '- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l Jelenléti ív az 1996. év november hó 11. napján megtartott rendkivüli képviselőtestületi ülésről l.! Citka János 2./ Farkas János 3./ Fábián Jánosné 4./ Juhász György 5./ Kunsági László 6./ Dr. Pápai Péter

Részletesebben

'~J}nOs~ polgármester. /ll. Meghívó. Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655

'~J}nOs~ polgármester. /ll. Meghívó. Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 /ll Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. Augusztus B-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 80-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. május 29-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29.-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres Istvánné alpolgármester

Részletesebben

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol Jegyzokonyv Kesziilt: Kiskorpad Kozseg Onkormanyzat Roma Nemzetisegi Onkormanyzat Kepviselotestiiletenek 2014. aprilis 30 -i testiileti iileserol az Onkormanyzat Tanacstermeben Jelen vannak: Ignacz Sandor

Részletesebben

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok .. Tordas Község Polgármestere, " Megh::í'VÓ Ertesítem. hogy képviselőtestületünk 1994.május ~án (pénteken) 13 órakor ülést tart. Az üles helye: Kőzségháza N a p i r e n d: 1./ Tanyás településrészek kialakítása.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 28-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint:

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint: Jegyzokonyv Kesziilt: a Kiskorpad Kozsegi Onkormanyzat Kepviselo-testuletenek 2014. augusztus 7 -i rendkiviili testiileti iileserol, az onkormanyzat emeleti tanacstermeben 18 orakor. Jelen vannak a mellekelt

Részletesebben

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 //1 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. május 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. 031. mobil:06-70. 70-3146173. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. 031. mobil:06-70. 70-3146173. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 003, 88/507-031. 031. mobil:06-70 70-3146173. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szám:91-15 /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8294 Kapolcs,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 16/2013. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. szeptember 10-én megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Orgoványi László polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester Tordas Község Polgármestere Meghiv6 Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza N a p i r e n d : 1./ Vizmü átalakulásával kapcsolatos

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 17-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart.

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Czövekné Duduma Ildikó. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Krausz Balázs képviselő (Isztimér) Napirend előtti esemény

Jegyzőkönyv. Czövekné Duduma Ildikó. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Krausz Balázs képviselő (Isztimér) Napirend előtti esemény Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és inek 2012. szeptember 17-én 16 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Isztimér: Orbán Tibor Nesztor

Részletesebben

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1999. január 26-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Szám: 67-4/2015. NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 27. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 67-4/2015. NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 27. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 67-4/2015. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 27. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel, Kossuth

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Civil szervezetek részére támogatás megállapítása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Civil szervezetek részére támogatás megállapítása Községi Önkormányzat Nemeskér 3/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 5/2018.(II. 15.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 6/2018.(II.15.) Civil szervezetek részére támogatás

Részletesebben

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 56/2011. (X.06.) számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 13-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 34/2017.(IV.13.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

1. s z á m ú. Készült a 2011. január 13-án megtartott Jobbágyi Község Önkormányzata képviselőtestülete rendkívüli üléséről.

1. s z á m ú. Készült a 2011. január 13-án megtartott Jobbágyi Község Önkormányzata képviselőtestülete rendkívüli üléséről. 1. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a 2011. január 13-án megtartott Jobbágyi Község Önkormányzata képviselőtestülete rendkívüli üléséről. Képviselő-testületi ülés helye: Jobbágyi Művelődési Ház

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 10/2012. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 10/2012. (XI.19.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8293 Vigántpetend Száma: 270-6 /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 19-én (csütörtökön ) 18 órai

Részletesebben

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 ilf / Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. juníus 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről.

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-15/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Nemesszalók Község Önkormányzata Külsővat Község Önkormányzata 9533 Nemesszalók, Rákóczi u. 15. 9533 Külsővat, Kossuth u. 70. Marcalgergelyi Község Önkormányzata Mihályháza Község Önkormányzata 9534 Marcalgergelyi,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2018. május 30-án megtartott nyilvános üléséről Hozott döntések: 5/2018. (V.31.) önkormányzati rendelet Vasszécseny Község Önkormányzata

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 29-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart.

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. II ( Tordas Község Polgármestere Meghívó ÉrteSÍtem, hogy képviselőtestületünk 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015 nyílt Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2015. április 23. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 117/2013. (IX.25.) Helyi önkormányzatok működőképessége

Részletesebben

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1995. október 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: 1./ Tordasi Polgárőrség tájékoztatója

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v N e m e s s z a l ó k K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9 5 3 3 N e m e s s z a l ó k, R á k ó c z i u. 1 5. Tel: 89/400-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok@emw.hu Szám: 104-7/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/23/2014.

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/23/2014. Psz/59/23/2014. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 19-én megtartott rendes, nyilvános üléséről 92/2014. (XI.19.) sz. Képviselőtestületi Határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Vuk István polgármester Glogovecz Lászlóné alpolgármester

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

2014. évi. 24. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 24. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 24. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 184-15/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: polgármester Raff János alpolgármester

Részletesebben

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ! Ják község Képviselő-testülete 2012. október 25-én (csütörtök) 14,00 órai kezdettel a jáki Polgármesteri Hivatalban testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. október 19-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, -, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester, - Góz Mihály,

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 302-16/2013.

Részletesebben

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu Szám: 1-15/2011./nyilvános J E G Y Z Ő K Ö N Y V Amely készült: Farád Község

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

3./Általános Iskola és a Napköziotthonos Óvoda Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása

3./Általános Iskola és a Napköziotthonos Óvoda Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása 7. Jegyzőkönyv Készült: Egyházasdengeleg Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2009. szeptember 24- én 18.00 órától megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács Tibor elnök, Egyházas Gyula, Gyurikné Egyházas Tünde,

Részletesebben

N a p i r e n d. 1./ Helyi Választási Bizottság tagjának és póttagjainak megválasztása Előadó: Fehér Mária címzetes főjegyző HVI vezető

N a p i r e n d. 1./ Helyi Választási Bizottság tagjának és póttagjainak megválasztása Előadó: Fehér Mária címzetes főjegyző HVI vezető JEGYZŐKÖNYV Szám: 9/2014. Készült 2014. szeptember 10-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen voltak: Szalczer György Völfinger Béla al Forsthoffer

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. szeptember 5- én a Körjegyzőségi Hivatal hivatalos helyiségében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Pomáz Város Önkormányzata 18/2012. ÖTÜ. J E G Y Z İ K Ö N Y V Felvéve: Pomáz város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2012. 12.11-én tartott Képviselı-testületi ülésen a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Részletesebben

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014.02.25-én 17:00 órakor Verpelét Város Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 4.) Kezdeményezés német nyelvű helységtábla kihelyezésére Előadó: Czinki Ferenc elnök

M E G H Í V Ó. 4.) Kezdeményezés német nyelvű helységtábla kihelyezésére Előadó: Czinki Ferenc elnök Magyarszentmiklós község Német Kisebbségi Önkormányzat Elnöke M E G H Í V Ó 2009. szeptember 8-án (kedden)17.30 órakor ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Tervezett napirend: 1.) A 2009. I. félévi

Részletesebben

Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh/79-11/201. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 6/2012. jkv.. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. szeptember 27-én megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8471 Nemeshany, Petőfi u. 85. Szám:.../2010. 1 JEGYZŐKÖNYV Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 07-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 1/2013. (I. 07.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 8/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 6/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Oroszi Községi Önkormányzat Képviselő- testülete 8458 Oroszi, Szabadság u.43. Szám: D-20-5 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 28-án 16

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 10-én

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2010./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Csikja Sándorné,

Részletesebben

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 2010. december 15-én 16,45 órakor megtartott képvisel -testületi ülésér l.

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 2010. december 15-én 16,45 órakor megtartott képvisel -testületi ülésér l. Jegyz könyv Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 2010. december 15-én 16,45 órakor megtartott képvisel -testületi ülésér l. Az ülés helye: M vel dési Ház nagyterme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 80-11/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. szeptember

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 3/2012. jkv. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. április 12-én megtartott képviselőtestületi ülésről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 4-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 4-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-17/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló Községháza tanácskozó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dr. Lakos Roland polgármester, Bögös István, Gáspár János,

Részletesebben