Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset."

Átírás

1 Tordas Kozseg Polgannestere Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): , Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset. Az files helye: Kozseghaza Napirend: 1./ Tajekoztat6 a katasztr6favedelmi, polgarvedelmi feladatokr61. E16ad6: Farkas Janos polgannester 2./ Koztisztvisel6kkel szemben meghat:irozott teljesitmenykovetelmenyek alapjat kepez6 celok megbat:irozasa. El6ad6: Farkas Janos polgannester 3./ Elelmezesi nyersanyagnormakr61 es a fizetend6 teritesi dijakr61 sz6l6 rendelet m6dositasa. E16ad6: Marki Ferenc jegyz6 4./ A lakasok es helyisegek berleter61 sz6l6 rendelet feliilvizsg:i1ata, a lakasok es helyisegek berleter6l sz616 rendelet elfogadasa. E16OO6: Marki Ferenc jegyz6 5./ Bejelentesek, javaslatok, melynek t:irgya1:is:ihoz meghivom. Kerem a testiileti iilesen va16 feltetlen megjeleneset. Tor d a s, marcius 20.

2 JelenIeti IV ~r;. a ev mlirciu%;?'napjan megtartott kepviselotestiileti iilesrol 1./ Botta Zsoltne 2./ Cifka lanos 3./ Derecskei 1anos 4./ Farkas lanos 5./ Fabian 1anosne 6./ Kunsagi Laszlo 7./ Racz lozsef 8./ Dr. Rlikosi Miklos 9./ Vasvan Pal 10./ Zeman Geza I'b~ ~ ejjl O ~ ; -a'5f :,ll$ j!-. rj://{).. "\;ji:)y\ v..tl r ~ ten tu... I...~. ~~.? n 1.v:J'.~ r ~~~..~ ~...~;,.~. 11./ Marki Ferenc jegyzo Meghlvottak:

3 Jegyzokonyv Keszlilt: Tordas Kozseg Kepviseliitestiiletenek marcius 26-an megtartott iileseriil. Az iiles helye: Polgarmesteri Hivatal Jelen vannak: Botta Zsoltne, Cifka Janos, Derecskei Janos, Farkas Janos, Fabian Janosne, Kunsagi Laszl6, Racz J6zsef, Dr. Rakosi Mikl6s, Vasvari PaJ, Zeman Geza, kepviseliik, Marki Ferenc jegyzo Farkas Janos polgarmester iidvozli a megjelenteket. MegaIlapitja, hogy az iiles hawozatkepes javaslatot tesz a napirendekre. Napirend: 1./ Tajekoztat6 a katasztr6favedelmi, polgarvedelmi feladatokr61. Eliiad6: Farkas Janos polgarmester 2./ Koztisztviselokkel szemben maghatarozott teljesitmenykovetelmenyek alapjat kepezo celok meghawozasa. Eliiad6: Farkas Janos polgarmester 3./ Elelmezesi nyersanyagnormakr6l es a fizetendo teritesi dijakr61 sz6l6 rendelet m6dositasa. 4./ A lakasok es helyisegek berleteriil sz616 rendelet feliilvizsgajata, a lakasok es helyisegek berleterol sz616 rendelet elfogadasa. Eliiad6: Marki Ferencjegyzo 5./ Bejelentesek, javaslatok A napirendekre tett javaslatot a kepviseliitestiilet egyhangfum (l0 igen szavazattal) elfogadta. I. Naoirend targyahisa 1./ Tajekoztat6 a katasztrofavedelmi, polgari vedelmi feladatokr61 Az e10terjesztese mellekelve. Hozzasz61asok Kunsagi Laszl6 - a jelenlegi helyi vedelmi rendszere naprakesz e? Farkas Janos polgarmester elmondja, hogy a katasztr6favedelmi es polgari vedelmi rendszer helyi miikodesehez sziikseges intezmeny rendszer kiepitesre keriilt, adott esetben miikodiikepesse valik.

4 2 Tobb hozzasz6!lis nem volt a kepviselotestiilet egyhangulag (10 igen eloterjesztest elfogadta. szavazatta1) az 2.1 Koztisztviselokkel szemben meghatlirozott teljesitmenykovetelmenyek alapjlit kepezo celok meghatlirozasa. Az eloterjesztes mellekelve Hozzlisz6lasok: Cifka Janos - a celok a fo feladatokat tartalmazzlik. Kunsagi Laszl6 a reszletes celok meghatlirozasa utlin keriiljon vissza a testiuet ele az anyag. A testiilet ne csak a fobb celokat hatlirozza meg, hanem szemelyre lebontott feladatokat is. A reszletes feladatok meghatlirozasa utlin lehet a penziigyi osszeget meghatlirozni. Botta Zsoltne - a celok nem tartoznak a napi munklihoz? Marki Ferenc jegyzo elmondja, hogy a testiuet feladata a fo celok meghatlirozasa, amely meghatlirozott celok alapjan a munkilltat6 Gegyzo, jegyzo eseteben a polgarmester) dont a reszletes celokr61. A teljesitmenyertekejes nem mindig jar fizeresemelessel, vagy csokkentessel. Ha a testiilet biztositja a keretet a munkilltat6i jogkor gyakorl6ja dont emejesrol, vagy csokkenesrol. A celok a kepviselotestiilet celjai, amelyre epiu az eves munka, a gazdasagi, penziigyi terv, a testiuet ciklusprogramja. A celok vegrehajtasara bomlik ki a reszletes feladat egy-egy eload6 eseteben. Derecskei Janos - nem csak emelni, csokkenteni is lehet, ami a jegyzo kezeben egy j6 eszkoz a munka elvegeztetesere es megkovetelesere. A plusz penz forrasa lehet a tobbletbevetel, vagy eppen megtakaritas. Javasolja a f6 celok koze a testiueti hatlirozatok vegrehajtlislit, a lakossagi es kepviseloi eszrevetelek vegrehajtasat bevenni (III. 26.) sz. hatarozat Tordas Kozseg KepviselOtestiUete A Koztisztviselok jogajiasar61 sz evi XXIII. torveny 34.. alapjan az eloterjesztesben megfogalmazott, kiegeszitetett, kiemelt celokat elfogadja. Utasitja a polglirmestert, hogy a meghatlirozott teljesitmenykllvetelmenyek alapjan gondoskodjon a jegyzovel szembeni teljesitmenykllvetelmenyek kidolgozasar6l es annak jegyzo reszere torteno irlisos atadlislir61: - a jegyzo teljesitmenyertekeleset 2002 december 20-ig vegezze el es arr61 a testiiletet tajekoztassa. a jegyzo tllbbi kllztisztviselot erinto te1jesitmenyertekelessel kapcsolatos feladatellatasat kiserje figyelemmel.

5 3 )11 Feleliis: az egyeni teljesitmeny rendszer kovetelmeny e1kesziteseert a polgannester es jegyzii Hataridii: marcius / Elelmezesi nyersanyagnorm3kr61 es a fizetendo teritesi dijakr61 sz616 rendelet m6dositlisa. A rende1et tervezet mellekelve. Hozzasz6hisok: Vasvari Pal - a felnott etkeztetes alacsony, lehetne kompenzaini, atlagolni. Az 6vodas gyerekek teritesi dijaa legnagyobb, amit nem tartj6nak. Tobb hozzasz61as nem volt a kepviselotestiilet 9 igen szavazatta1 egy elleneben (Vasvari Pal) megalkotta a 3/2002. (III. 27.) sz. rendeletet a 14/1994. (VI. 25.) sz. az elelmezesi nyersanyagnormakr61 es a fizetendii teritesi dijakr61 sz616 rendelet m6dositlisara. 4./ A lakasok es helyisegek berleterol sz616 rendelet feliilvizsgalata, a lakasok es he1yisegek berleteriil sz616 rendelet elfogadasa. A rendelet tervezet mellekelve Hozzasz61asok: Cifka Janos - egyetert a rendelet m6dositlisaval es a lakberekre vonatkoz6 rendelet megalkotasaval. Mar kozel 8 eve nem volt lakberemeles, az6ta pedig lakasainkra milli6kat koltottiink. A tervezetben foglalt tetelekkel egyetert. FOioslegesnek tartja a rendelet tervezet 2. (2) bekezdeset. Dr. Rlikosi Mikl6s - mennyi a lakasaink szama, abb61 mennyi az osszkomfortos? Derecskei Janos - a befizetett lakberek fedezik e a lakasok fenntartlisat? Marki Ferenc jegyzo valaszaban elmondja, hogy 10 lakassal rendelkeziink, amely kozii! csak egy a komfort nelkiili, a tobbi osszkomfortos. A lakasokra megallapitott lakberek osszege messze nem fedezi a lakasaink fenntartasat. Tobb hozzasz6las nem volt a kepviselotestiilet egyhangmag (l0 igen szavazatta1) megalkotta a 4/2002. (III. 27.) sz. rendeletet a lakasok es helyisegek bereriil.

6 4 /ie II. Napirend utan Bejelentesek, javaslatok J./ Vezetok bejelentesei Farkas Janos polgannester ismertette a martonvasari rendorors parancsnokanak levelet, amelyben az onkormanyzat altai biztositott, a rendorseg korzeti megbizott reszere visszatartott komfortos lakas berlojere az orson dolgozo Meszarosne Antunovits Monika reszere utalja ki. A lakas kiutalasanak akadalya az, hogy a kepviselotestiilet 50/1992 (XI. 20) sz. hatarozataval a lakast a mindenkori korzeti megbizott reszere biztositotta. Az elmult 10 evben a martonvasari rendorors ailomanyaban dolgozo rendorok koziil rotacios rendszerben vaitjak egyrnast a korzeti megbizottak. TelepiiIesiink erdeke a martonvasari rendorors miikodese, ezert javasolja, hogy az emlitett hatarozatot modositsuk ugy, hogy a Tordas, Sajnovics ter 3 sz. alatti lakast a martonvasari rendororson dolgozo reszere biztositjuk. Mas feltetelek nem vaitoznanak. Hozzaszolas nem volt a kepviselotestiilet egyhangulag (10 1gen szavazattal) az alabbi hatarozatot hozta: (III. 26.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a Tordas, Sajnovics ter 3. E. 2 sz. alatti osszkomfortos szolgalati lakast a martonvasari rendorors ailomanyaban dolgozo rendor reszere javasolja biztositani. Amennyiben a rendororsre kinevezett dolgozo megbizasa bannely oknal fogva megsziinik, vagy a testiileten beliil barhova elhelyezik, a kinevezo ezen idopont bekovetkezesetol szamitott 15 napon beliil gondoskodik a lakas kiiiriteserol. A volt lakashasznaio reszere az llnkormanyzat masik lakast nem biztosit. Ezen feltetelek mellett a polgannester gondoskodjek a berlo kijeloleserol. Felelos: polgannester Hatarido: aprilisl. Farkas Janos polgannester ismertette a testiilettel, hogy a tordasi takarekszovetkezet kerelmenek megfeleloen a tertiletet megosztattuk. A testiilet, aki mar azon szandekat, hogy a takarekszovetkezet reszere a legsziiksegesebb fdldteriiletet ertekesiti, ki kell egesziteni a teriilet aranak meghatarozasaval, A megosztis szerint a telek hrsz-a 216/2, nagysaga 83 m2. A testiilet legutobbi ailasfoglalasa szerint a tertilet arlit kiilon hatarozza meg, tekintettel annak fekvesere, helyere.

7 5 Hozzasz6hisok: Derecskei Janos - javasolja a telek lirat egy osszegben Ft-ban megallapitani, amelyben mar a telekkialakitasi killtsegek is szerepelnek. Tobb hozzasz6his nem volt a kepviselotestiilet egyhanglilag (10 igen szavazattal) az alabbi hatlirozat hozta: 18/2002. (III. 26.) sz. hatarozat Tordas Kilzseg Kepviselotestiilete a tordasi 216/2 hrsz-u teriiletet a Kapolnlisnyek es Videke Takarekszovetkezet reszere (feiepitmeny: takarekszovetkezet) Ft-ert ertekesiti. Egyben megbizza a polgarmester a sziikseges adlisveteli szerzodes megkotesere, az iigyek hivatalos intezesere. Felelos: Farkas Janos polgarmester Hatlirido: aprilis 30. A polgarmester a tovabbiakban ismertette a testiilettel, hogy a posta ismet megjelent azzal a szandekaval, hogy megvasarolja az altala hasznalt postahivatal epiiletet. A megallapodlisunk ertelmeben a vasarlasra osszel keriilne sor, a fizetesre pedig ket reszletben. Amennyiben a posta veteli szandekat6l elallna, ugy az onkormanyzat visszamenolegesen ervenyesiti a 2002 evre vonatkoz6, az elozo ev inflaci6s ratlijaval megemelt berleti dij kiveteset, es beszedeset. A posta tlirgyal6 illetekesei kertek a testiilettol az ar meghatlirozasat, tovabba a meltlinyos ar megatlapitasat. Az elozo evben tlirgyalasaink 10 milli6 forint + Afa-r61 sz6ltak. Most javasolja a II milli6 forint + Afamegallapitasat, mely lirat Okt6ber31-ig tartsa a testiilet. Hozzasz61as nem volt a kepviselotestiilet egyhangulag (l0 igen szavazattal) az alabbi hatarozatot hozta: (III. 26.) sz. batarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a tulajdonat kepezo postahivatalt a berlo Magyar Posta Rt reszere eladja, a vetellira 11 milli6 forint + AFA hatlirozza meg, mely ajaniat 2002 okt6ber 31-ig all fenn. Felhatalmazza a polgarmestert az adlisveteli szerzodes megkotesere. Felelos: polgarmester Hatlirido: okt6ber 30. A polgarmester a tovabbiakban ismertette a gyilr6i Horgaszegyesiilet kereset. A kerelemben az onkormanyzat segitseget kerte ahhoz, hogy a gyilr6i onkormanyzattal egyiitt vaslirolja meg

8 6 a termeloszovetkezettol a halastavat. A vasarhis penziigyi fedezete a horgaszegyesiilet tagjainak befizetese lenne. Ezzel egyiitt keri a horgaszegyesiilet, hogy a ket onkormanyzat a vasarlassal egy idoben adja berbe a halastavat a horgaszegyesiiletnek. Tekintve, hogy az 1980-as evekben megepiilt halast6 nem horgaszt6, ezert muvelesi agat tekintve a halast6 olyan, mint a szant6, a gyep, az erdo, ezert azt az egyesiilet nem vasarolhatja meg. A tulajdonjogot most mar rendezniink kell, amelyhez az erintett ket onkormanyzat segitseget kerik. Hozzasz6lasok: Cifka Janos - a Gazdasligi Bizottsag megvitatta a horgaszegyesiilet kerelmet, azt tamogatja azza1, hogy a testiilet hatarozataban mondja ki, hogy azza1 a szandekka1 vasaroljuk, meg, hogy azt a horgaszegyesiilet reszere atadjuk. Tobb hozzasz61as nem volt a kepviselotestiilet egyhanglilag (10 igen szavazattai) az alabbi hatarozatot hozta: 20/2002. (III. 26.) sz. hatarozat Tordas Kozseg K6pviselotestiilete Gytir6 kozseg Onkormanyzataval kozosen megvasarolja a gytir6i halastavat azzal a szandekkal, hogy azt a horgaszegyesiilet reszere berbe kivanja adni. A vasarlas penziigyi fedezetet a horgaszegyesiilet altai biztositott befizetes biztositja. A szerzodes megkoteserol a horgaszegyesiilettel val6 kapcsolattartlisr61 a polgarmester gondoskodjek. Felelos: Polgarmester Hatarido: azonnal A polgarmester a tovabbiakban tajekoztatta a testiiletet a Rackeresztfu es tersege csatornahalozat epites szervezeserol. Elmondta, hogy a negy telepiiles koziil most mar Martonvasar is dontott az OKOTAM rendszerre1 val6 megvalositasrol. Megalakult a Vizikozmu Tlirsulatot szervezo bizottsag, akik az elokeszito munkat vegzik. Terv szerint az elokeszitesnek olyan stadiumba kell ernie aprilis h6napban, hogy a tarsulat aprilis vegen megalakulhasson. A tarsulatban erdekelt kepviseletere I-I f6, osszesen hat f6 megbizasara van sziikseg. E hat rot az erdekeltek kozokiratban bizzak meg. Ismertette a testver telepiilessel egyeztetett eves programot Gegyzokonyvhoz melleke1ve). Cifka Janos - a Vallalkozasi es Gazdasagi Bizottsag elnoke tajekoztatta a testiiletet arrol, hogy a bizottsag elmiilt iilesen vizsgaita a helyi ad6, elsosorban az ipariizesi ado bevallasokat, es a teljesiilest. MegaIlapitotta, hogy a zartkerti epitmenyek megkezdett ellenorzeset folytatni kell. Az ipariizesi ad6ban nagy vailalkozasok nincsenek. Keves a kozepes nagysagli vallalkozas es a tobb pedig kisvailalkozas. EbbOl fakadoan az evi 14 milli6 forintos ad6 bevete1 reaiis.

9 7 /2:' Elmondja tovabba, hogy az iskola elotti mely Arok balesetveszelyessegenek megsziintetesere kidolgozott egy tervet, amely az Arok lefedeset szolgalja. Ennek kliltsege brutt Ft lenne es ha a forrast megtalalna a testiilet meg ebben az evben el kellene kesziteni. Keri a testiiletet kezelje e feladatot a siirgosen vegrehajtand6k klizlitt es tala1juk meg a munka penziigyi forrasat. HozzAsz6lAsok: KunsAgi LAszl6 - j6 litletnek tartja e munka kivitelezeset. Hiaba epitettiink parkol6kat, az iskola fobejarata nines lisszeklitve a parkol6val, a balesetveszely Alland6sul. Dereeskei Janos - a megval6sitasra sziikseges penz adott, mert a tiibblet beveteleinkben, a takarekszlivetkezet foldteriilete eladaslibol szarmaz6 bevetel tiibbletbevetelt eredmenyez. A bevetel megszerzeseig is javasolja, hogy a testiilet mondja ki e munka sziiksegesseget. Vasvan Pal - mar regen meg kellett volna oldanunk ezt a problemlit. Egyet ert Dereeskei Janos kepviselovel. Zeman Geza - a parkol6 es az iskolai fobejarat jardaval val6 lisszeklitese esak a javasolt m6dszerrel oldhat6 meg. Egyetert a javaslattal, a penziigyi fedezet megteremtesevel. Tlibb hozzasz61as nem volt a kepviselotestiilet egyhangulag (10 igen szavazattal) az a1libbi hatarozatot hozta: (III. 26.) sz. hatarozat Tordas Kiizseg Kepviselotestiilete az Altalanos iskola elotti mely Arok befedesevel egyetert. Sziiksegesnek tartja a munka terveinek elkesziteset es az anyagi forras megteremteset. Felelos: polgarmester HatArido: junius /KepviseliJk bejelentesei Fabian Janosne -az iskola udvaran levo elbontott lepeso befejezeset keri mielobb beiitemezni. A tornaterem elkesziilte mikorra varhat6? Dr. Rakosi Mikl6s - buszvar6kba menetrend kifiiggeszteset keri. Hogyan all a kiizvilagitas korszeriisitese. Dereeskei Janos - a kutyak uteaen tart6zkodasa6nak most mar hatart kell szabni. A keyes a sinterre tervezett penziink, emeljiik azt meg. Tiirhetetlen a sok k6borl6 kutya a telepiilesen. VasvAri Plil- Mesziily KAlman viselkedese vasamap (III. 24-en) az olimpiai tajekoztat6t nem tartotta meg arra hivatkozva, hogy kevesen vannak. Nagykepiien viselkedett, ami tole nem varhat6 el.

10 8 Cifka Janos - vlilaszaban elmondja, hogy az iskola lepcs6 javitlisa, javitasanak befejezese egy honapon belill be fog fejez6dni. Addig keri az iskola tiirelmet es a pedagogusok odafigyeleset. A tornaterem padozatanak befejezesi id6pontja marcius 31. Eddig a munka eikesziil, majd a falak burkolasa, ablakokjavitasa kovetkezik. Farkas Janos polgarmester vlilaszaban elmondja, hogy a kllzvilagitlis korszeriisiteset jelenleg tervezik, a sziikseges szerzodest mar alairtuk. A sinter esetenkenti megbizasa a sziiksegnek megfelel6en fog tortenni, ha kell potkeretert fordulunk a testiilethez. A buszvarokban menetrend kifilggesztesere felkeijiik a VOLAN illetekeseit. Tobb bejelentes nem volt a polgarmester az illest befejezetnek nyilvamtotta. Krnf. r-j:,,, )2- ~~os Polgarmester

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart. Tordas K/lzseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Részletesebben

~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester

~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag 1.It 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghivo Ertesitem, hogy k6pviselotestiiletiink 2003. november 4-en (kedden) 15 6rakor tartja iileset. Az tiles

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart. Tordas Kiizseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Te1.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart.

Részletesebben

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset.

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset. Az ilies

Részletesebben

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart.

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15Orakor iilest tart. Tomas Kiizseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadslig tit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart. Az

Részletesebben

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~."-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ "'- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~.-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ '- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l Jelenléti ív az 1996. év november hó 11. napján megtartott rendkivüli képviselőtestületi ülésről l.! Citka János 2./ Farkas János 3./ Fábián Jánosné 4./ Juhász György 5./ Kunsági László 6./ Dr. Pápai Péter

Részletesebben

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. május 12-én (hétfon) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása ljv Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 2001. szeptember 4-én (kedd) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Meghiv6. Napirend: 1.1 Koltsegvetes es terv 2002 evi tervezete. Eload6: Farkas Janos polgarmester. 2.1 Bejelentesek, javaslatok,

Meghiv6. Napirend: 1.1 Koltsegvetes es terv 2002 evi tervezete. Eload6: Farkas Janos polgarmester. 2.1 Bejelentesek, javaslatok, Tordas Kozseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. febnuir 19-en (kedd) 15 6rakor tartja Uleset. Az iiles helye:

Részletesebben

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok .. Tordas Község Polgármestere, " Megh::í'VÓ Ertesítem. hogy képviselőtestületünk 1994.május ~án (pénteken) 13 órakor ülést tart. Az üles helye: Kőzségháza N a p i r e n d: 1./ Tanyás településrészek kialakítása.

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2004. november 9-en (kedden) 15 6rakor iilest tart. Az files helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

Nemesszalok Kozseg O nko rmany zat a 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: ncmesszalok@emw.

Nemesszalok Kozseg O nko rmany zat a 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: ncmesszalok@emw. Nemesszalok Kozseg O nko rmany zat a 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: ncmesszalok@emw.hu Szam: 104/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Nemesszalok Kozseg Onkormanyzata

Részletesebben

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): ,

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): , IZJ? Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk2001. június I9-én (kedd) IS órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 //1 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. május 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZOKONYV. Perenyi Barnabas kepviselo, Kozoktatasi, Kulturalis, Szocialis es Egeszsegiigyi. Bizottsag elnoke

JEGYZOKONYV. Perenyi Barnabas kepviselo, Kozoktatasi, Kulturalis, Szocialis es Egeszsegiigyi. Bizottsag elnoke SAJOSZENTPETER VA.ROSI ONKORMA.NYZAT Kepviselo- testiiletenek a.) jegyzokonyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 14. d.) hatarozatai: 125., 126., 127., 128., 129., 130. JEGYZOKONYV Kesziilt: Saj6szentpeter

Részletesebben

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester Tordas Község Polgármestere Meghiv6 Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza N a p i r e n d : 1./ Vizmü átalakulásával kapcsolatos

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (";l ~ ; m }/ ~ i.

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (;l ~ ; m }/ ~ i. Tordas Község Polgánnestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1999. szeptember 28-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-27/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-8/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. május 27-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ipolydamásd Község Önkormányzatának április 28.-án megtartott testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ipolydamásd Község Önkormányzatának április 28.-án megtartott testületi üléséről. Szám: 110-6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ipolydamásd Község Önkormányzatának 2011. április 28.-án megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: A mellékelt jelenléti ív szerint Rományik Ferenc polgármester:

Részletesebben

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1999. január 26-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. november 25 -én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 27. sz. JEGYZİKÖNYV 2010. november 30-án megtartott zárt ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó-terme, 3045. Bér, Petıfi út 32. Készült:

Részletesebben

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 ilf / Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. juníus 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta.

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta. Jegyzőkönyv Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. november 05. napján a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Dr. Kormányos László

Részletesebben

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1999. november 16-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint:

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint: Jegyzokonyv Kesziilt: a Kiskorpad Kozsegi Onkormanyzat Kepviselo-testuletenek 2014. augusztus 7 -i rendkiviili testiileti iileserol, az onkormanyzat emeleti tanacstermeben 18 orakor. Jelen vannak a mellekelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. június 30-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22/2015. Tárgy: Lakások és helyiségek bérleti díja Mell.: 1. pld. fogyasztói

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v N e m e s s z a l ó k K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9 5 3 3 N e m e s s z a l ó k, R á k ó c z i u. 1 5. Tel: 89/400-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok@emw.hu Szám: 104-7/2014.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. október 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. október 29-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

'~J}nOs~ polgármester. /ll. Meghívó. Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655

'~J}nOs~ polgármester. /ll. Meghívó. Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 /ll Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. Augusztus B-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart.

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. II ( Tordas Község Polgármestere Meghívó ÉrteSÍtem, hogy képviselőtestületünk 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

11. Jegyzőkönyv. 2./ Javaslat Egyházasdengeleg Község Önkormányzata vagyonáról szóló rendelet megalkotására

11. Jegyzőkönyv. 2./ Javaslat Egyházasdengeleg Község Önkormányzata vagyonáról szóló rendelet megalkotására 11. Jegyzőkönyv Készült: Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő- testületének 2013. július 2-án 13.00 órától megtartott üléséről. Jelen vannak:, Berkes Balázs polgármester, Jakus Árpádné, Kovácsné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek Községi Önkormányzat Lövő 2-1 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 4/2015.(II.03.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 5/2015.(II.03.) Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek

Részletesebben

JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma:

JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma: JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK 2014. február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma: 13-24/2014. (II. 24.) JELENLÉTI ív ; Sóly Község Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. július lo-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

Szám: 103-9/2017. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 103-9/2017. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 103-9/2017. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth u. 32.

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol Jegyzokonyv Kesziilt: Kiskorpad Kozseg Onkormanyzat Roma Nemzetisegi Onkormanyzat Kepviselotestiiletenek 2014. aprilis 30 -i testiileti iileserol az Onkormanyzat Tanacstermeben Jelen vannak: Ignacz Sandor

Részletesebben

Jegyzokonyv. 2. Eloterjesztes a Kiskorpadi Szivarvanypalota Ovoda 2013. evi gazdalkodasarol (irasos eloterjesztese) Eloado: Pikler Jozsef polgarmester

Jegyzokonyv. 2. Eloterjesztes a Kiskorpadi Szivarvanypalota Ovoda 2013. evi gazdalkodasarol (irasos eloterjesztese) Eloado: Pikler Jozsef polgarmester Jegyzokonyv Keszult: a Kiskorpad Kozsegi Onkormanyzat Kepviselo-testiiletenek 2014. aprilis 30 -i testiileti iileserol, az onkormanyzat emeleti tanacstermeben 18.30 orakor. Jelen varmak a mellekelt jelenleti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9:

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata v.ji/vw-^-vv^vv\?-^^rv.vvv^»rw - 9534 Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: 89 342-032 Szam: 105-2/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Marcalgergelyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-én megtartott ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 85-86 d, rendelete: T á r g y s o r o z a t a 1.) Nyírparasznya

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-8/2011. Tárgy: Lakások és helyiségek bérleti díja. Mell.: 2 pld. rendelet-tervezet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D-20-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. szeptember 11 -én 16 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselőtestületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 65/2014.(VI.05.) Kt. Hat. A napirendi pontra tett javaslatról 66/2014.(VI.05.)

Részletesebben

JEGYZOKONYV. Keszult: 2012. februar 7-en Csincse Kozseg Onkormanyzatanak Kepviselotestiileti

JEGYZOKONYV. Keszult: 2012. februar 7-en Csincse Kozseg Onkormanyzatanak Kepviselotestiileti Borsod-Abauj-Zemplen Megye Csincse Kozseg JEGYZOKONYV Keszult: 2012. februar 7-en Csincse Kozseg Onkormanyzatanak Kepviselotestiileti iileserol. Jelen vannak: Lorincz Imre Attila polgarmester Fazekas Laszlone

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2010/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 13 30 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1999. december 14-én (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 10/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. május 15.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak: Kaszanyi

Részletesebben

M e g h i v 6. N a p i r e n d : 1./ Község központjában lévő üzletházak épitési ügye, oifra pinoe bérbeadása. Előad6: Farkas János polgármester

M e g h i v 6. N a p i r e n d : 1./ Község központjában lévő üzletházak épitési ügye, oifra pinoe bérbeadása. Előad6: Farkas János polgármester Tordas Község Polgármestere M e g h i v 6 Értesitem, hogy képviselőtestületunk1992.április lj-án du. 15.00 6rakor rendkivüli ülést tart. Az ülés helye: Községháza N a p i r e n d : 1./ Község központjában

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 05-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

Mihályháza község Önkormányzata. J e g y z ő k ö n y v

Mihályháza község Önkormányzata. J e g y z ő k ö n y v 1 Mihályháza község Önkormányzata 8513 Mihályháza, Jókai u. 2. Tel./Fax.: 89/348-586 E-mail: mihalyhaza@mail.globonet.hu Szám: 2-2/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mihályháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart.

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Tanácskozási joggal meghívott: Takács-Győri Marianna körjegyző

J e g y z ő k ö n y v. Tanácskozási joggal meghívott: Takács-Győri Marianna körjegyző 1 Noszlop-Oroszi-Doba Községek Körjegyzősége 8456.Noszlop, Dózsa Gy. u. 45. Tel./Fax: 88/505-820, 505-821 Mobil: 06/20-524-2323 E-mail: noszlop@ajkanet.hu Telephely: 8482 Doba, Kossuth u. 10. Tel: 88/502-920,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről Rendeletek és Határozatok mutatója 11/2013. (IX: 27.) önkormányzati rendelet A lakások és helyiségek bérletéről,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Szakáld Közésg Önkormányzata Képviselő testülete 3596 Szakáld, Aradi u. 4 Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2017. december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 116.- 120. (XII.19.) számú határozatokat 12/2017. (XII.19.) számú rendelet 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 27- én, 15 óra 30 perctől megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: a jelenléti ív szerint. A polgármester megállapítja a határozatképességet. A képviselőtestület ülése

Részletesebben

Farkas~ ~ /.- Meghívó. 1.1 A rendőrkapitány beszámolója a közbiztonság helyzetéről.

Farkas~ ~ /.- Meghívó. 1.1 A rendőrkapitány beszámolója a közbiztonság helyzetéről. Tordas Község Polgánnestere Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1996. márcíus 7-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1.1 A

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 15/I/2007. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. október 24-én 16 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 16/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-4/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. április 23-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. november 29. (csütörtök) 08:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Verőce Község Művelődési Ház Termében (2621 Verőce, Árpád út 20.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 39-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén. Pinnye község Önkormányzata P I N N Y E Arany J. u. 15. 9481. /Tel.: 99/536-025/ 1-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza

Részletesebben

1. Döntés Kőszeg Város és Térsége Társulása megszüntetéséről Előterjesztő: Szél Józsefné polgármester

1. Döntés Kőszeg Város és Térsége Társulása megszüntetéséről Előterjesztő: Szél Józsefné polgármester Szám: V/94-15/2017. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 23-án 7,45 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános testületi

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

RÁBATAMÁSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK november 29. NAPJÁN TARTOTT rendkívüli NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

RÁBATAMÁSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK november 29. NAPJÁN TARTOTT rendkívüli NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV RÁBATAMÁSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. november 29. NAPJÁN TARTOTT rendkívüli NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL 1. Rábatamási Község önkormányzatának 2011. évi költségvetésének teljesítéséről

Részletesebben

Nemesszalok Kozseg Onkormanyzata 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok6z).emw.

Nemesszalok Kozseg Onkormanyzata 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok6z).emw. Nemesszalok Kozseg Onkormanyzata 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok6z).emw.hu Szam: 104-4/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Nemesszalok Kozseg

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme Kiskunmajsa Városi Polgármesteri Hivatal 6120 Kiskunmajsa, Fő u. 82. MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk Önt a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2012. június 5. napján 17:45 órakor tartandó ülésére, az

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2017. június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 30-34/2017. (VI.20.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testülete 3596 Szakáld Aradi út 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 230-15/2008. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2008 november 28-án /pénteken/ 15.30 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 6/2017.

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 6/2017. JEGYZŐKÖNYV Szám: 6/2017. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március 23-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben