Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk 2004. mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart."

Átírás

1 Tordas Kiizseg Polgannestere Tordas, Szabadsag lit 87. Te1.(fax): , Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletullk mlircius 2-an (kedden) 15 6rakor rendkivilli iilest tart. Az iiles he1ye: Kiizseghaza Naoirend: 1./ Tordas kiizseg Onkormanyzata Kiizoktatasi intezmenyrendszere miikiidesenek minosegiranyitasi programja. 2.1 Tordas Kiizseg Kiizoktatas-feladatellatasi, intezmenym16zat miikiidtetesi es fejlesztesi tervenek feliilvizsgaiata. 3.1 Bejelentesek, javaslatok me1ynek targyalasahoz meghivom. Kerem a testii1eti iilesen val6 femden megjeleneset. Tor d a s, februar 24.

2 Jelenlhi iv 1./ Botta Zsoltne 2./ Cifka Jlinos 3./ Farkas Janos 4./ Farkas Jeno 5./ Farkas Istvlinne 6.1 Flibian Janosne 7./ Kunsagi Laszl6 8./ Milichovszkine Szalai Ilona 9./ Racz J6zsef 10./ Toman J6zsef 11./ Marki Ferenc jegyzo a ev marcius 2. napjlin megtartott kepviselotestiileti iilesrol,... ~JrVJ..-~ ~.... Ft: : ~...J±G ~~.... :fcvrflq/:> :>t;';w 1;,-tN-C{. I IV'--' c:$~fi ~.JJ..;(,W.~~. ~.':'?'-:P-... d :..C ; jl. f {=. Meghivottak: ~'\ ld~n,1 ~~ 1.atl!.f.~f.:5,; ;;S.~[ _..._- -...,_..,._-...-.

3 Jegyzokonyv Keszlllt: Tonlas Kozseg Kepviselotesruletenek Marcius 2-an megtartott rendkiviili illeserol. Az illes helye: Polgarmesteri Hivatal Jelen vannak: Botta Zsoltne, Farkas Janos, Farkas Jeno, Farkas Istvlinne, Fabian Janosne, Kunsagi Laszl6, Milichovszkine Szalai Ilona, Toman J6zsefkepviselok, Marki Ferenc jegyzo Dr. Harnza Laszl6ne iskola igazgat6 Cigany Zoltlinne 6v6no Igazoltan tavol: Cifka Janos, Rlicz J6zsefkepviselok. Farkas Janos polgarmester iidvozli a megjelenteket. MegaIlapitja, hogy az illes hatarozatkepes, javaslatot tesz a napirendi pontokra. Napirend: 1./ Tordas kozseg Onkormanyzata Kozoktatasi intezmenyrendszere miikildesenek minosegiranyitasi programja. 2.1 Tordas Kozseg Kozoktatis-feladatelhitasi, intezmenyhai6zat miikodtetesi es fejleszmsi tervenek felillvizsgalata. 3.1 Bejelentesek, javaslatok A napirendekre tett javaslatot a kepviselotestillet egyhanguari (8 igen szavazattal) elfogadta. I. Napirend targyalasa 1./ Tordas kozseg Onkormlinyzata Kozoktatasi intezmenyrendszere miikodesenek minosegirlinyitasi programja. Irasos elotetjesztesek mellekelve Hozzasz6lasok Toman J6zsef - a Kultunilis es Oktatasi Bizottslig elnoke eimondta, hogy a bizottslig megtargyalta az oktatasi intt\zmenyek minosegirlinyitasi programjat. A program j61 fogja ossze a telepilles elott ail6 es a folyamatban levi> oktatasi folyarnatokat, tavlatokban hatarozza meg azt az irlinyt, amit mind az 6voda tervenek, mind az iskola tervenek kovetni kell. Javasolja a bizottslig a tervbe keriiljon be a muvelodesi Mz koordinai6 szerepe, a muveszet oktatasnai pedig a neptanc.

4 2 Farkas Istvllnne - elmondja, hogy kiegeszitenijavasoljaaz egyiittmuklldok koreben a Baptista gyiilekezet feltilnteteset, akik sok tekintetben peldamutat6an segitik a telepl1les oktatasi, kulturaiis tevekenyseget. Dr. Hamza Laszl6ne - elmondja, hogy e tenulval az iskola mar foglalkozott. Az egesz minoseginlnyftasi rendszer gyerekcipoben jar, de megis fontos resze mindennapi eletiinknek. A kl1lso szakertovel elvegeztetett feladat, a most tlirgyalasra kerl1lo MIP, j6, erre epl1l majd az intezmenyi. Ez nehezebb feladat lesz, mert ezt nem killso szakert6nek ken megcsinaini, hanem az intezmeny dolgoz6inak. Az intezmenyi program sokkal bovebb sokretiibb lesz. Termeszetesen a program vegrehajtasahoz penz is kell. A szokseges meresek (ehhez ken a penz) elvegzese nelkl1l az egesz terv nem er semmit. Farkas Janos polgarmester elmondja, hogy a program kidolgozasa megtortent. Jelen elfogadasat a jelenlevok kiegeszitesevel, a bizottsag kiegeszitesevel javasoljaelfogadni. Tobb hozzasz6las nem volt a kepviselotestillet egyhangiilag (8 igen szavazattal) az alabbi hatarozatot hozta: 12/2004. (III. 2.) sz. hatlirozat Tordas Kozseg Kepviselotestlllete a kozoktatasi intezmenyrendszere milklldesenek Minilseginlnyftasi Programjlit j6vlihagyja. A program mukodeset folyamatosan figyelemmel ken kiserru. Hataridil: azonnal Elso ertekelese: junius 30. Felelos: polgarmester 2.1 Tordas Kozseg Kozoktatas-feladatenlitasi, intezmenyhai6zat milklldtetesi es fehesztesi tervenek fell1lvizsgaiata. Irasos el6tetjesztes mellekelve. Hozzasz6lasok: Dr. Hamza Laszl6ne - az ertekeies hibliit, a fejlesztesi feladat elmaradlisllnak okait elemezte. Elmondta, hogy az iskola tetoter beepitese olyan nagy llsszegbe kerlil, hogy erdemes lenne azon gondolkodni, hogyan lehetne reszekre bontani a megval6sitast. Kisebb osszegek konnyebben nyerhet6k a paiylizatokon. A paiyazatokat rendszeresen ken figyelni, es j6 paiylizatokat ken kesziteni, majd beadas utlin menni, kilincselni es lobbizni a nyeres erdekeben. Az ertekeles tevesen emliti a testnevelesi 6raszarnok csokkeneset. A testnevelesbe az 6rakllzi mozgas, a szilneti mozg3s, a neptlinc is bele szarnit, igy csllkkenesrol nem beszelhetllnk. Az idegen nyelvi oktatas tekinteteben a szillok velemenye. meg ki ken kerni. Erdemes gondolkodni az orosz nyelv oktatasanak bevezetesen is.

5 3 Toman J6zsef bizottsagi elnok elmondja, hogy minden vaitozlis alapja az, hogy tudjunk a felteteleken javitani. Nem tudunk elobbre ll:pni a minosegi program vegrehajtllsaban, az 6vodai munka javitlislieban, mig a tervbe vett iskola bovitest, regi iskola fe1ujitlls, orvosi rendelo epitese, esetleg faiumuzewll megepitese meg nem val6sul. Az iskolai szakkorok, a szlimitllstechnikai felt6telek javitlisa, a muveszetoktatlls helyeinek megteremtese e fejlesztesek nelkill nem megy. Rangsort kellene felailitani, mely feladatokat oldjuk meg eli:\bb. PaIylizni kell, moo csak paiyazatokb6llehet plusz bevetelekhez jutni. Marki Ferenc jegyzi:\ valaszliban e1mondja, hogy a paiyazati rendszer figye1esere, a paiyazatok megirlislira szakembert, igaz kezdo, alkalmazunk. Az elmult evben sem rosszul megirt paiyazat, sem hianyossag miatt paiyazat nem kerillt elutasitllsra. A nzhiany miatt nem nyert paiyazatainknal pedig lobbizni mindenki tud, kinek milyen kapcsolatrendszere van. Sajat felfogasa szerint az elvte1en es visszataszit6. Aki j6 kapcsolatokkal rendelkezik az nyer, van ugy, hogy mar a paiyazat kiirlisa elott. 6 eddig tisztesseggel es egyenes gerinccel vegezte a munklijat, hajlongani senki e10tt nem fog. Vegezze ezt olyan ember, aki erre alkalmas. Farkas Jeno -lobbizni kel1, meg kel1 keresni a kapcsolatokat a paiyazatokhoz. Farkas Janos polglirmester elmondja, hogy a kozoktatlls fejlesztesi terv felidejenek ertekeiese soran elmondhatjuk, hogy a meghatlirozott celok tekinteteben elteres nem volt. A terv vegrehajtlislit pedig sok tekintetben a nzllgyi helyzet hatlirozta meg. Ugy mi, hogy az oktatllsi intezmenyek penzel1atllsaban a gyakoriatnak megfeleloen a testillet minden rendelkezesre ail6 eszkozzel segit, aklir mas intezrnenyek, mas feladatok mara is. Javasolja az ertekeies elfogadlisat. Tobb hozzlisz6las nem volt a kepviselotesrulet egyhangulag (8 igen szavazattal) az alabbi hatlirozatot hozta: (1II. 2.) sz. hatlirozat II. Napirend utlin Bejelentisek,javaslatok 1.1 Vezet6k bejelentesei Tordas Kozseg kepviselotestlliete a kozoktatllsfe1adatel1atllsi, intezrnenyhai6zat mukodtetesi es fejlesztesi terve idoaranyos ertekeies6t j6vlihagy.ia a mellekletben kidolgozott eszkozbeszerzesi tervekkel egytltt. Hatarido: 2006t:-jUnius 30. Felelos: polglirmester Farkas Janos polglirmester elmondta, hogy Koltai Peter a tordasi 257/73 hrsz-u epitesi telek tulajdonosanak Ogyeben a te1ek visszavasarlas kerdeseben ujabb testilleti hatlirozatra van szokseg; Legut6bb a testillet nevezett k6relmet elutasitotta, nem adott beepitesi klltelezettseg hosszabbitllst. E miatt az adlisv6teli szerzodesben rogzitett pont Iep ervenybe, amely alapjan

6 4 az onkonmlnyzat a telket eredeti allapotiban visszaveszi. Az iigy lebonyolitisahoz szuiikseges a testiilet hatirozata a szerzodes felbontisar61. Javaslat mellekelve Hozzasz6las nem volt a kepviselotestiilet egyhangulag (8 1gen szavazattal) az alabbi hatirozatokat hozta: 14/2004. (II. 17.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a tordasi 257/73 hrsz-u ingatlan eladasara 2000 okt6ber 6-an Koltai Peter Budapest, Attila u. 8 szlini alatti lakossal kotott adasv&li szerzildest a beepitesi kotelezettseg hatiridore torteno teljesitesenek elmulasztisa miatt felbontja. Megbizza a polgarmestert, hogy gondoskodjon az adasveteli szerzodes 5.pontjaban leirtaknak megfeleloen a vetelar 2 %-al csokkentett osszegenek visszafizeteserol a koltsegvetes liltalanos tartaleka terhere. Megbizza a jegyzot, hogy gondoskodjon a szerzi:\des felbontasanak, az Onkormanyzat tulajdonjoganak ingatlan nyilvantartasi visszajegyezteteserol. Felelos: Polgarmester, jegyzo Hatirido: A polgarmester a tovabbiakban ismertette, hogy a gyfu6i orvosi szolglilat megalakulasahoz 1999-ben telepiilesiink egy utcat atadott. A Petofi utca paros es paratlan oldala igy a gyfu6i orvosi korhoz tartozik. Ma mar GyUr6 kozseg lilland6 lakossagszanm meghaladja az 1200 fot, igy nincs sziikseg a tordasi orvosi kor megosztottsagara, annlil is inkabb mivel a 7/2002. (VI. 26.) sz. rendeletllnk az orvosi korzet hatirat Tordas kozseg kozigazgatisi teriileteben hatirozza meg. Mind a rendeletiink, mind a hatirozat oka fogyotta vlilasa Iniatt javasolja a 10/1999. (II. 4.) sz. hatirozat 2004 januar l-i hatillyal torteno visszavonasat. Hozzasz61as nem volt a kepviselotestiilet egyhangulag (8 igen szavazattal) az alabbi hatirozatot hozta: (1II. 2.) sz. hatarozat Tordas Kozseg Kepviselotestiilete a 10/1999. (II. 4.) sz. hatirozatit 2004 januar l-i hatlillyal hatlilyon kiviil helyezi. Errol a gyur6 onkonnanyzatot a polgarmester ertesitse. Felelos: polgarmester Hatirido: azomial

7 5 2.1 Kepviselok bejelentesei Farkas Jeno - az allati takanruinyok mozg6arusitasanak engedelyezese nem segiti a helyi vailalkoz6kat. Nem lett volna szabad engedelyezni, bogy mlisok is aruljanak tlipot, megha az 3ruk o1cs6bb is a helyi boltosnw. Toman J6zsef - majus I-i eu. csatlakozasra kllll>nbl>zo rendezvenyek szervezesere paiyazni lehet. Ragadjuk meg az alkalrnat. A bizottslignak legyen helye a hivatalban, ha lllesezni akarnak. Tobb bejelentes nem volt a polgarmester az lllest befejezetnek nyilvamtotta. Kmf. ~~ Polgarmester

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart. Tordas K/lzseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2004. julius 13-an (kedden) 15 6rakor rendkiviili illest tart.

Részletesebben

~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester

~ti'< Farkas IJ:;;; Polgannester. Meghivo. Napirend: 1.1 Koltsegvetes III. negyedevi zarasa. Eload6: Farkas Janos polgannester Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag 1.It 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghivo Ertesitem, hogy k6pviselotestiiletiink 2003. november 4-en (kedden) 15 6rakor tartja iileset. Az tiles

Részletesebben

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~."-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ "'- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~.-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ '- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l Jelenléti ív az 1996. év november hó 11. napján megtartott rendkivüli képviselőtestületi ülésről l.! Citka János 2./ Farkas János 3./ Fábián Jánosné 4./ Juhász György 5./ Kunsági László 6./ Dr. Pápai Péter

Részletesebben

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart.

Meghiv6 ,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15Orakor iilest tart. Tomas Kiizseg Polgarmestere 2463. Tordas, Szabadslig tit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6,?Q. Ertesitem, hogy kepviseliltestiiletilnk 2004. szeptember 14-en (kedden) 15"Orakor iilest tart. Az

Részletesebben

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655

~,<DJ~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1999. január 26-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart.

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. II ( Tordas Község Polgármestere Meghívó ÉrteSÍtem, hogy képviselőtestületünk 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. május 12-én (hétfon) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset.

Meghivo. Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag lit 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghivo Ertesitem, hogy kepvisel6testiiletiink 2003. szeptember 2-an (kedden) 15 6rakor tartja ilieset. Az ilies

Részletesebben

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset.

Meghiv6. Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset. Tordas Kozseg Polgannestere 2463. Tordas, Szabadsag ut 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghiv6 Ertesitem, hogy kepviselotestiiletiink 2002. marcius 26-en (kedd) 15 6rakor tartja iiieset. Az files helye:

Részletesebben

'~J}nOs~ polgármester. /ll. Meghívó. Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655

'~J}nOs~ polgármester. /ll. Meghívó. Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 /ll Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. Augusztus B-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok .. Tordas Község Polgármestere, " Megh::í'VÓ Ertesítem. hogy képviselőtestületünk 1994.május ~án (pénteken) 13 órakor ülést tart. Az üles helye: Kőzségháza N a p i r e n d: 1./ Tanyás településrészek kialakítása.

Részletesebben

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (";l ~ ; m }/ ~ i.

Meghívó. 1./ Napközi otthonos óvoda nevelési programja. 2./ Szennyvíztelep üzemeltetésének meghatározatása. ,,:tpoje;. \, (;l ~ ; m }/ ~ i. Tordas Község Polgánnestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1999. szeptember 28-án (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

Meghfvó. Tordas Község Polgártnestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk. 1995. június 29-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart.

Meghfvó. Tordas Község Polgártnestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk. 1995. június 29-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Tordas Község Polgártnestere Meghfvó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1995. június 29-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgya1ásához meghívom. 1./

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478. Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. február 25-én

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8293 Vigántpetend Száma: 270-6 /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 19-én (csütörtökön ) 18 órai

Részletesebben

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása ljv Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 2001. szeptember 4-én (kedd) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 20. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 28-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 13-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 13-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. szeptember 13-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 106/2018.(IX.13.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart.

~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester

Meghiv6. Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Előadó: Farkas János polgármester Tordas Község Polgármestere Meghiv6 Értesitem, hogy képviselőtestületünk 1992.január 31-én /péntéken/ 13.00 6rakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza N a p i r e n d : 1./ Vizmü átalakulásával kapcsolatos

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról.

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-7/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. május 28-án (kedden) 15.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. augusztus 4-én 14 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fehér László polgármester, Budai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Nemesszalók Község Önkormányzata Külsővat Község Önkormányzata 9533 Nemesszalók, Rákóczi u. 15. 9533 Külsővat, Kossuth u. 70. Marcalgergelyi Község Önkormányzata Mihályháza Község Önkormányzata 9534 Marcalgergelyi,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Szám: 15/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

1./ Lakáscélú támogatások rendelettervezetének

1./ Lakáscélú támogatások rendelettervezetének /0:) I Tordas Község Polgármester Meghiv6 Értesitem, hogy képviselőtestületunk 1991. március 22-én t~énteken 13~oo 6rakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: 1./ Lakáscélú támogatások rendelettervezetének

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testülete 3596 Szakáld Aradi út 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő - testületének 2014. október 1. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): ,

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): , IZJ? Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk2001. június I9-én (kedd) IS órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Fercsák András képviselő

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 47/2018.(V.18.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 56/2011. (X.06.) számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/21/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. augusztus 2-án a Polgármesteri Hivatalban megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív a jegyzőkönyv

Részletesebben

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ! Ják község Képviselő-testülete 2012. október 25-én (csütörtök) 14,00 órai kezdettel a jáki Polgármesteri Hivatalban testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Részletesebben

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 //1 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. május 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1995. október 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: 1./ Tordasi Polgárőrség tájékoztatója

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. október 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. október 29-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2016. április 22.-én 13 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Katona Béláné bizottsági tagok. 1. Előterjesztés a Helyi Építési Szabályzatról szóló rendelet egységes szerkezetbe foglalásáról.

JEGYZŐKÖNYV. Katona Béláné bizottsági tagok. 1. Előterjesztés a Helyi Építési Szabályzatról szóló rendelet egységes szerkezetbe foglalásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. március 30.-án

Részletesebben

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint:

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint: Jegyzokonyv Kesziilt: a Kiskorpad Kozsegi Onkormanyzat Kepviselo-testuletenek 2014. augusztus 7 -i rendkiviili testiileti iileserol, az onkormanyzat emeleti tanacstermeben 18 orakor. Jelen vannak a mellekelt

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK JEGYZŐKÖNYV Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás 2013. augusztus 12-én megtartott nyilvános, alakuló üléséről Szám: 1395/2013/ANA. 1/2013. (VIII.12.) határozat Társulási Tanács elnökének megválasztásáról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JÚLIUS 20-I ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JÚLIUS 20-I ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. JÚLIUS 20-I ÜLÉSÉRŐL Készült: Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő testülete - 2011. 1 Az ülés helye: Jelen vannak: Állandó

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 ilf / Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. juníus 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-22/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. december 28-án,

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 44/2018.(IV.27.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének december 8-án 17 órai kezdettel

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének december 8-án 17 órai kezdettel NEMESHANY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8471 Nemeshany, Petőfi u. 85. Szám: 584-.../2009. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének Az ülés helye: Faluház Nemeshany

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miháld Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8825 Miháld, Fő u. 2. 11-13/2013.Ny. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miháld Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 17-én (hétfőn) 17.00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-4/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. július 20-án 19,00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 13-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 34/2017.(IV.13.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu.

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

M e g h i v ó. 2./ Bejelentések, javaslatok

M e g h i v ó. 2./ Bejelentések, javaslatok Tordas Község Polgármestere M e g h i v ó Értesite~, hogy képviselőtestületünk 1992.április J-án /pénteken/ 13.00 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községház, N a p i r e n d : 1./ Lakáscélú támogatások

Részletesebben

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9:

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata v.ji/vw-^-vv^vv\?-^^rv.vvv^»rw - 9534 Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: 89 342-032 Szam: 105-2/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Marcalgergelyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv 3/2013. Napirend 1.) Ágasegyháza Község Önkormányzat évi közbeszerzési terve Előadó: Polgármester. I.

Jegyzőkönyv 3/2013. Napirend 1.) Ágasegyháza Község Önkormányzat évi közbeszerzési terve Előadó: Polgármester. I. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 3/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2015 Határozatok száma: 80-83/2015.(03.23.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2015. március 23-án megtartott nyílt,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Lépné Soós Anita, alpolgármester

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének január 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének január 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2006. január 11-én 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor polgármester, Révay István alpolgármester,

Részletesebben

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol Jegyzokonyv Kesziilt: Kiskorpad Kozseg Onkormanyzat Roma Nemzetisegi Onkormanyzat Kepviselotestiiletenek 2014. aprilis 30 -i testiileti iileserol az Onkormanyzat Tanacstermeben Jelen vannak: Ignacz Sandor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. május 28-án (szerda) 14:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 30. napján 15,00 órakor

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 127/2011.(VII.29.) 128/2011.(VII.29.) 129/2011.(VII.29.) 130/2011.(VII.29.)

Részletesebben

Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének szeptember 30-án (kedd) órai kezdettel megtartott testületi üléséről.

Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének szeptember 30-án (kedd) órai kezdettel megtartott testületi üléséről. Kaskantyú Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete 13/2014. Test. ül. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének 2014. szeptember 30-án (kedd) 18 00 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 1/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-13/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 15. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 79/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 80/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 81/2016.(VII.12.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Czövekné Duduma Ildikó. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Krausz Balázs képviselő (Isztimér) Napirend előtti esemény

Jegyzőkönyv. Czövekné Duduma Ildikó. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Krausz Balázs képviselő (Isztimér) Napirend előtti esemény Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és inek 2012. szeptember 17-én 16 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Isztimér: Orbán Tibor Nesztor

Részletesebben

Napirendi pontok: Alap község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/ , 6 25/

Napirendi pontok: Alap község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/ , 6 25/ Alap község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/221-102, 6 25/220-370 8 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉS ALSÓSZENTIVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Javasolja az alábbi napirend tárgyalását:

Jegyzőkönyv. Javasolja az alábbi napirend tárgyalását: Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 3-án 8 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 10/2012. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 10/2012. (XI.19.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny, Tanakajd, Csempeszkopács, Rum, Rábatöttös és Zsennye Községek Képviselő-testületeinek 2018. február 12-én megtartott együttes üléséről Hozott döntések: Vasszécseny

Részletesebben

Szám: 159-4/2012. JEGYZŐKÖNYV. Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének. 2012. április 10-én. megtartott nyílt üléséről

Szám: 159-4/2012. JEGYZŐKÖNYV. Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének. 2012. április 10-én. megtartott nyílt üléséről Szám: 159-4/2012. JEGYZŐKÖNYV Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. április 10-én megtartott nyílt üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 15/2012. (IV. 10.) Z 1 16/2012. (IV. 10.) Z

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Rácz Zoltán Kiss Mihály bizottsági tagok. Bálega Jánosné bizottsági tag

JEGYZŐKÖNYV. Rácz Zoltán Kiss Mihály bizottsági tagok. Bálega Jánosné bizottsági tag 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14.-én 13.45. órakor a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8. sz.) megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült.

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. 1 Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. Napirendi pontok: 1. Előterjesztés ingatlancsere lebonyolítás

Részletesebben

3./Általános Iskola és a Napköziotthonos Óvoda Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása

3./Általános Iskola és a Napköziotthonos Óvoda Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása 7. Jegyzőkönyv Készült: Egyházasdengeleg Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2009. szeptember 24- én 18.00 órától megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács Tibor elnök, Egyházas Gyula, Gyurikné Egyházas Tünde,

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 112/2018.(X.01.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. 031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. 031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 003, 88/507-031. 031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szám:81-15/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormányzati

Részletesebben