~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "~~~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere. Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart."

Átírás

1 Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk november 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./ évi költségvetési koncepció meghatározása. Előadó: Farkas János polgármester 2./ Bejelentések, javaslatok. Kérem a testületi ülésen való feltétlen megjelenését. T o r d a s, november 19. ~~~ Farkas János polgármester

2 I / l).. Jelenléti ív az év november hó 28. napján megtartott képviselőtestületi ülésről 1./ Cifra János 2.1 Farkas János 3.1 Fábián Jánosné 4.1 Juhász György 5./ Kunsági László 6.1 Dr. Pápai Péter 7.1 Rácz József 8.1 Turda Sándor 9./ Vasvári Pál 10./ Zémann Géza ejt?.~ ~ ;;;..... _.....~ '/ ih r f I it...';.~.. ~ r :.~. VlM-'Aw> '..... '/,.;..-. 'J ;[~.....~ ~~~. ~ ~. 'l.---;;.~. 11./ Márki Ferenc jegyző Meghívottak: ,...

3 Jegyzőkönyv Készült: Tordas Község Képviselőtestületének november 28-án megtartott ü1éséről. Az ülés helye: Községháza Jelen vannak: Citka János, Farkas János, Fábián Jánosné, Juhász György, Kunsági László, Dr. Pápai Péter, Turda Sándor, Vasvári Pál, Zémann Géza képviselők, Márki Ferenc jegyző Igazoltan távol: Rácz József képviselő Farkas János polgármester üdvözli a megjelenteket. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes javaslatot tesz a napirendekre. Napirend: 1./ évi költségvetési koncepció meghatározása. Előadó: Farkas János polgármester 2./ Bejelentések, javaslatok. A napirendekre tettjavaslatot a képviselőtestület egyhangúlag elfogadta. I. Napirend támaiása 1./ évi költségvetési konce.pció meghatározása Az írásos előteijesztés mellékelve. Hozzászólások: Vasvári Pál javasolja a célkitűzések között szerepeltetni a közétkeztetés, az óvodai étkeztetés javítását, ha szükséges az ÁFÉSZ étterem bérbevételének szorgalmazásával. Javasolja az adó emelés kidolgozását. Citka János az adórendelet módosítása nem hoz jelentős bevételi emelkedést. Az összeállított anyag minden olyan feladatot felölel, amelyet a jövőben megoldani szükséges. Nem szabad elfelejteni az elmúlt közmeghallgatáson elhangzott javaslatokat sem. Fábián Jánosné a Szabadság út és Somogyi B. utca csatlakozásánál lépcső építése szükséges volna, ezt a közmeghallgatáson is felvetették. A helyi adó emelését az elkövetkezendő közmeghallgatáson elő kell teijeszteni.

4 2 Juhász György a posta középkori állapotok között dolgozik. Annak kiköltöztetése időlegesen segítene az óvoda bővítését, bár nem keliően oldaná meg a problémákat. A posta helyiség az orvosi rendelő esetleges bővítését is szolgálná. Farkas János elmondja, hogy a feladatok összeállítása során maradtak ki területek, úgy mint egy új óvoda építése, vagy a könyvtár belső tatarozása. A szemétszállítás költségét úgy keli kiszámítani, hogy az ráfizetéses ne legyen. Több hozzászólás nem volt a képvíselőtestület egyhangúlag ( 9 igen szavazattal) az alábbi 32/1996. (XL 28.) sz. határozat Tordas Község Képvíselőtestülete ev! költségvetési koncepcióját az alábbiak figyelembe vételével állapítja meg: - a helyi bevételek növelése érdekében ki keli dolgozni a helyi adórendelet emelését tartalmazó rendelettervezetet, a szemétszállítási díj emelését. - a kiadások tervezésénél a kötelezően eliátandó feladtok legyenek az elsődlegesek, az intézmények fenntartási szintjének megtartásával, lehetőség szerinti emelésével. - a megoldásra váró feladatsorba kerüljön beillesztésre a testületi ülésen és a közmeghallgatáson elhangzott javaslatok. A számításba vehető feladatok közül végrehajtandó feladatokat a bevételi források konkrét kidolgozása után kerüljön sor. Határidő: adórendelet és szemétszállítási díj módosítására december 19, a végrehajtandó feladatok sorrendiségének megállapítására: éví költségvetési tervezet Felelős: polgármester ll. Napirend után Bejelentések, javaslatok 1.1 Vezetők bejelentései Márki Ferenc jegyző bejelentésében elmondja, hogy a közalkalmazottak bérkiegészítésben részesülnek, amelyet az állami költségvetés fedez. A fejenként 8.796,- Ft-ot létszámarányosan számolták ki, és javasolják részünkre is ez alapján az intézmények részére kiosztani, akik már intézményen belül differenciálhatnak is.

5 3 l.' I' jd Hozzászólások nem volt a képviselőtestület egyhangúlag ( 9 igen szavazattai) az alábbi 33/1996. (XI. 28.) sz. határozat Tordas Község Képviselőtestülete a közalkalmazottak részére biztosított bérkiegészítést intézményenként létszámarányosan biztosítja. A bérkiegészítést!ciosztásáról az intézményvezetők gondoskodnak. A jegyző a továbbiakban ismertette, hogy a módosított közoktatási törvény több kötelező feladatot ró az önkormányzatokra, amelyről még ebben az évben tájékoztatást ad az iskola igazgatója. A törvényben lévő szabályok alkalmazása szükségessé teszi az oktatási intézmények alapító okiratának módosítását. Az írásos javaslat mellékelve. Hozzászólás nem volt, a képviselőtestület egyhangúlag ( 9 Igen szavazattai) az alábbi 34/1996. (XL28.) sz. határozat Tordas Község Képviselőtestülete az óvoda és az általános iskola alapító okiratát az alábbiak szerint módosítja: Óvoda Az intézmény neve: óvoda Az intézményi típusa: óvoda Gazdálkodásával összefuggő jogosítványok: Az intézmény részben önálló, részjogkörű költségvetési szerv... Iskola: Gazdálkodásával összefuggő jogosítványok: Az intézmény részben önálló, részjogkörű költségvetési szerv... Iskola feladata kiegészül: Fogyatékos tanulók általános iskolai nevelése, oktatása Márki Ferenc jegyző a továbbiakban tájékoztatta a testületet, hogy a sokat tárgyalt és sok problémát okozó discó megszüntetése érdekében intézkedések történtek. Mirit altogy arról már tájékoztatta a képviselőket, a discó megszüntetése nem egyszerű feladata. A vállalkozó a maga vállalkozási szabadságában jogosult ilyen rendezvényeket tartani a környék és mások zavarása nélkül. Esetünkben a zavarás ténye fenn áll, azonban hiába tárgyalta a testület, hiába kértük a rendőrséget, írásos anyagok, panaszok, azok kivizsgálásának dokumentálása nem történ meg. mindezek alapján a 22 óra utáni nyitvatartás korlátozása jogilag nem tartható. A jövőben csak akkor lesz a testület partnere, ha az intézkedés jogilag kellően alátámasztható. Nincs értelme annak, hogy szakmailag ellehetetlenüljön ilyen

6 4 intézkedések miatt, mert ez esetben is tudta, hogy fellebbezés esetén a határozat könnyen kikezdhető. A discó megszüntetése egy hosszabb időszak alatt, kellően előkészitett döntéssel lehetséges. Ismertette a vendéglő fellebbezését. A kábel tv megépítésével, illetőleg az építés befejezésével kapcsolatosan elmondja, hogy kilenc település polgármestere - Piliscsév, Kesztölc, Páty, Zsámbék, Tök, Etyek, Gyúró, Tordas, Martonvásár - Tordasra meghívást kapott az A-Z-ig BT kábel tv. üzemeltetésével kapcsolatos problémák megbeszélésére. Piliscsév és Kesztölc már korábban átvette a Bt-tól az üzemeltetést, így ők kiestek a sorból. A többi település viszont hasonló cipőben jár mint Tordas. Zsámbék, Tök és Páty korábban megépült rendszer, sok-sok működtetési hibával, Etyek szinte működésképtelen, Gyúró és Tordas jól működhetne, ha teljesen befejeznék, Martonvásár félkész állapotban sincs. Jelenlévő polgármesterek, a tapasztalatcserén kivül, megállapodtak abban, hogy jogi szakértőkkel vizsgálta~ák meg a BT szerződéseit, majd később ha kell egyéb szakértők bevonásával a rendszer átvételére fognak törekedni. Ez természetesen csak akkor, ha a BT most tervezett átalakítása sem vezet pozitív eredményre. Farkas János polgármester ismertette a megyei Közgyűlés elnökének kezdeményezését, amelyben az áramszolgáitató részvények közös értékesítés szorgalmazza. Ez ügyben a polgármesterek már állást foglaltak, de a konkrét feladatok végrehajtásához, hasonlóan a gázrészvények eladási előkészületeihez, szükség van a testület döntésére, közös képviselő személyek megbízására. Ismertette a határozati javaslatot. Hozzászólás nem volt a képviselőtestület egyhangúlag (9 Igen szavazattal) az alábbi 35/1996. (XL 28.) sz. határozat Tordas Község Képviselőtestülete megtárgyalta az áramszolgáitatói részvények közös értékesítését célzó elételjesztést és a következőket határozta: A képviselőtestület kifejezi szándékát, hogy eft értékű ÉDÁSZ részvényét február 28-ig nem értékesíti önállóan, hanem a többi önkormányzattal közös csomagban kívánja eladni. Megbízza a következő személyeket, hogy az önkormányzat érdekeit az áramszolgáitatói részvények értékesítése ügyében folytatott tárgyalásokon képviselje: - Almási Zsolt Dunaújváros Megyeí jogú város polgármestere, - Bori Sándor Gárdony város polgármestere, - Gubicza Tibor Pusztaszabolcs nagyközség polgármestere - Dr. Nagy István Székesfehérvár Megyei jogú város polgármestere - Szabó Gábor Megyei Közgyűlés elnöke - Szebényi Zsolt Bicske város polgármestere - Varga László Mezőfalva nagyközség polgármestere illetve az általuk helyettesítéssel megbízottak.

7 5 2.1 Képviselők bejelentései Turda Sándor éjszakai polgárőrségi körútjuk során tapasztalják, hogy a Sport utca végén és a Petőfi út végén nagyon kellene közvilágítási lámpatesteket felszerelni. Juhász György többet kellene látnunk a körzeti megbízottat. Szólní kellene ezért az őrsparancsnoknak. Cifka János a Gazdasági és Vállalkozásí Bízottság elnöke ísmertette a bízottság döntését. A bízottság javasolja, hogy a polgármester és a jegyző ez évi jó munkájáért részesüljön jutalomban. Javasolja mindkettőjük részére Ft bruttó jutalom megállapítását úgy, hogy természetesen a jegyző jutalmazásáról a polgármester dönt. Hozzászólások: Fábián Jánosné egyetért ajavaslattal. Kunsági László - egyetért a javaslattal, de a jegyzőnek magasabb összegű jutalmat állapítana meg és egyben javasolja az hívatal dolgozóinak jutalmazását is, amelyről a jogkört gyakorlója döntsön. Zémann Géza egyetért a bízottság javaslatával. Juhász György egyetért ajavaslattal. Dr Pápai Péter - egyetért a javaslattal, de a jegyzőnek magasabb jutalmat javasol. Vasvári Pál - egyetért a bizottságjavaslatával. Turda Sándor egyetért a bízottság javaslatával. Több hozzászólás nem volt a képviselőtestület egyhangúlag ( 9 igen szavazattal) az alábbi 36/1996. (XI. 28.) sz. határozat Tordas Község Képviselőtestülete Farkas János polgármester részére ,- Ft bruttó jutalmat állapít meg. Több bejelentés nem volt a polgármester az ülést befejezettnek nyilvánította kmf ~J I ~9'anoSJrl--"... polgármester

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~."-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ "'- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l

r};jjf1it- !t~l ... T~~._.. ~.-~. L,_ ... c~~:~:\(. : }.~. --;- I I~ '- Jelenléti ív Meghívottak: Cl~III..' r ~ l Jelenléti ív az 1996. év november hó 11. napján megtartott rendkivüli képviselőtestületi ülésről l.! Citka János 2./ Farkas János 3./ Fábián Jánosné 4./ Juhász György 5./ Kunsági László 6./ Dr. Pápai Péter

Részletesebben

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

~~ij polgármester. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. május 12-én (hétfon) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655

~ i?:kl~~ostpolgármester //1. Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 //1 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1998. május 28-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

ilf Meghívó Az ülés helye: Községháza Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 ilf / Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. juníus 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés

Részletesebben

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok

1./ Tanyás településrészek kialakítása. 2./ Evengélikus egyházzal kötendő megállapodás jóváhagyása. 3./ Bejelentések. javaslatok .. Tordas Község Polgármestere, " Megh::í'VÓ Ertesítem. hogy képviselőtestületünk 1994.május ~án (pénteken) 13 órakor ülést tart. Az üles helye: Kőzségháza N a p i r e n d: 1./ Tanyás településrészek kialakítása.

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 1/2015.(I.05.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 2/2015.(I.05.)

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655

Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502, 467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1997. július lo-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye:

Részletesebben

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere

~L(, FarkasJán~ polgármester. Meghívó. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok. Tordas Község Polgármestere Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1995. október 12-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: 1./ Tordasi Polgárőrség tájékoztatója

Részletesebben

7i!:t~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere

7i!:t~ Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere Tordas Község Polgármestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1995. augusztus 3-án (csütörtökön) 15 órakor rendkivüli ülést tart. Az ülés belye: Községháza Napirend: melynek tárgyaiásához meghívom.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 39-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

Alpek Zoltán Sárréti Híd c. laptól.

Alpek Zoltán Sárréti Híd c. laptól. J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Község Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám: 19 /2013. Ikt.szám: M 2389/2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. augusztus 29-én, 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 79/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 80/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 81/2016.(VII.12.)

Részletesebben

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április 16-án, 18 órakor megtartott rendkívüli ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április 16-án, 18 órakor megtartott rendkívüli ülésének. j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. április 16-án, 18 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 51/2009. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

t0c~ ~ Meghívó Napirend: 2./ Bejelentések, javaslatok. T9rdas Község Polgánnestere

t0c~ ~ Meghívó Napirend: 2./ Bejelentések, javaslatok. T9rdas Község Polgánnestere T9rdas Község Polgánnestere Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 1996. május 30-án (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: 1./ Központi park építése. Előadó: Márki

Részletesebben

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart.

II ( Meghívó. Az ülés helye: Községháza. Tordas Község Polgármestere. 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. II ( Tordas Község Polgármestere Meghívó ÉrteSÍtem, hogy képviselőtestületünk 1996. május 2-án (csütörtökön) 16 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1./

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u. 59. 11-A/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 3-án 19.00 órai kezdettel

Részletesebben

Farkas~ ~ /.- Meghívó. 1.1 A rendőrkapitány beszámolója a közbiztonság helyzetéről.

Farkas~ ~ /.- Meghívó. 1.1 A rendőrkapitány beszámolója a közbiztonság helyzetéről. Tordas Község Polgánnestere Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1996. márcíus 7-én (csütörtökön) 15 órakor ülést tart. Az ülés helye: Községháza Napirend: melynek tárgyalásához meghívom. 1.1 A

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. május 12-i rendkívüli testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. május 12-i rendkívüli testületi üléséről Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5/2011. sz. J e g y z ő k ö n y v Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. május 12-i rendkívüli testületi üléséről 2 Hosszúhetény

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek Szám: 178/2013. JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek 2013. február 7-én megtartott együttes üléséről Zalacséb határozatok: Sorszáma Kódja 2/2013.

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 27. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 23-án megtartott rendkívüli üléséről J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én 17. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyiségébe,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29.-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres Istvánné alpolgármester

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 28/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. szeptember 12. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Szakáld Közésg Önkormányzata Képviselő testülete 3596 Szakáld, Aradi u. 4 Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

2. Beszámoló Egyek Nagyközség munkaügyi helyzetéről Előadó: Bóta Barbara aljegyző Csiha Gábor Csaba hivatalvezető 2/2019.(I.28.) sz.

2. Beszámoló Egyek Nagyközség munkaügyi helyzetéről Előadó: Bóta Barbara aljegyző Csiha Gábor Csaba hivatalvezető 2/2019.(I.28.) sz. 1/2019. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2019. január 28. napján 15:30 órai kezdettel a Szociális, Egészségügyi, Gyermekvédelmi, Közrend és

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 59/2015. sz. képviselő-testületi határozat: Napirendi pontok elfogadása

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

1.1 A költségvetés 1993.évi elsó tervezetének

1.1 A költségvetés 1993.évi elsó tervezetének J Tordas K~zség Polgármestere M e g h i v 6 Értesitem, hogy képviselőtestületeunk 1993.január 29-én Ipéntekenl 13.00 órakor ülést tart. Az ülés helye: K~zségháza Napirend: 1.1 A költségvetés 1993.évi elsó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án 16 órakor a Községháza tárgyaló termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2013/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. május 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 9/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 18-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 22/2015. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Agócs Gábor polgármester, Orgoványi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. február 16-án megtartott nyilvános testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 29/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. szeptember 17. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-én megtartott ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 85-86 d, rendelete: T á r g y s o r o z a t a 1.) Nyírparasznya

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Ablonczy Dániel alpolgármester,

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 16/2013. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. szeptember 10-én megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Orgoványi László polgármester,

Részletesebben

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 3. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TATÓ Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv A 2017. szeptember 22-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (82-83/2017. sz. önkormányzati határozat) (-/2017. sz. önkormányzati

Részletesebben

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 7. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jegyzőkönyv Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009. szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V SÁRHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL 2009. november 12. HATÁROZATOK SZÁMA: 46, 47, 48/2009. 2 Jegyzőkönyv Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Barbacs Községi Önkormányzat 9169 Barbacs, Kossuth utca 5. 91-10/2015.NY. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. november 26-án 16.30 órakor a barbacsi Önkormányzat tanácskozó termében megtartott üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-6/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 27-én, 17

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 117/2017.(XI.27.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása

':;~~f~;> Meghívó. ljv. Napirend: 2.1 Bejelentések, javaslatok évi költségvetés L félévi zárása ljv Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. TeL(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk 2001. szeptember 4-én (kedd) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 56/2011. (X.06.) számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-9/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. november 20-án 10,00 órai kezdettel

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. július 30-án megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (112/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek Községi Önkormányzat Lövő 2-1 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 4/2015.(II.03.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 5/2015.(II.03.) Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Szám: 15/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-18/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655

Meghívó. Napirend: Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Tel.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képvíselőtestületünk 1999. december 14-én (kedden) 15 órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): ,

(~:!1dJ-- IZJ? Meghívó. Tordas Község Polgármestere Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): , IZJ? Tordas Község Polgármestere 2463. Tordas, Szabadság út 87. Te1.(fax): 22-467-502,467-655 Meghívó Értesítem, hogy képviselőtestületünk2001. június I9-én (kedd) IS órakor tartja ülését. Az ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2009. november 19-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2009. november 19-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2009. november 19-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Bordás Imre polgármester,

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3/2013./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. Szilvai Renáta gazdálkodási ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. Szilvai Renáta gazdálkodási ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 19-én 14.00 órakor kezdődő a Balatonszemesi Községházának tanácskozó termében közösen

Részletesebben

17/2011. Karancsság Község Önkormányzata és Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2011. november 30-án megtartott együttes

17/2011. Karancsság Község Önkormányzata és Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2011. november 30-án megtartott együttes 17/2011. Karancsság Község Önkormányzata és Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2011. november 30-án megtartott együttes ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Karancsság Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 22-én 14.00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyisége, Kisrécse,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Czédly

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 93/2014.(IX.09.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virágh Enikő polgármester Bertalan Gyula

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. június 1-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 27-i együttes üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KARAKÓSZÖRCSÖK K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E Szám:16-14 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. december

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 5/2011. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2011. február 21. napján megtartott RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL Készült: 4 példányban. Fertőd Város Képviselő-testülete 5/2011. számú J E G

Részletesebben