Cégmenedzser. ajánlási rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cégmenedzser. ajánlási rendszer"

Átírás

1 Cégmenedzser ajánlási rendszer

2 1. Az alábbi szempontok szerint könnyedén leszűrheted, hogy mely Ismerőseidnek való a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer a B2B szektorban tevékenykednek, tehát cégeknek adnak el: nagykereskedők, importőrök, és egyedi gyártók (akiknek egyegy megrendeléshez van hozzáadott értéke, pl.: egyedi bútor) legalább 200 millió Ft-os árbevétellel rendelkeznek (ezt a weboldalról könnyedén lenézheted) alkalmazottat foglalkoztatnak (ezt szintén a weboldalról tudhatod meg) szervezetten működtetik cégüket (a legjobb, ha jelenleg használnak valamilyen ügyviteli rendszert) 2. Beszélj meg velük egy-egy személyes találkozót A találkozón érdemes Ismerősöd iparági problémáival kezdened, hiszen biztosan Partnered is küzd az alábbi gondokkal: nem látja át az Excel táblázatait; ügyviteli rendszere nem kommunikál a többi szoftverrel, s ezért többszöri adatrögzítésekre és folytonos ellenőrzésekre van szükség, a cégvezető mégsem tud kinyerni belőlük pontos információkat a legjobb döntés meghozatalához. A vevője kevés, a kintlévősége pedig sok. Tisztázd vele, hogy miben több egy vállalatirányítási rendszer az általa jelenleg használt ügyviteli rendszernél. A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer egy olyan szoftver, ami felöleli a cég összes területét, a teljes vállalati folyamatot. Többé nem lesz szükség különálló szoftverekre, külön adatbázisokkal, elég ez az egy! A Cégmenedzser központi agyába 1 adatot, 1 munkatársnak elég 1-szer rögzítenie, és azzal még abban a pillanatban 18 különböző területen minden illetékes munkatárs tovább tud dolgozni.

3 3. 15 érv, hogy miért érdemes Partnerednek lecserélnie ügyviteli rendszerét a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerre? 1) A Cégmenedzsert kifejezetten a magyar nagykereskedők, importőrök és egyedi gyártók igényeire szabtuk. Ezen iparágakban szerzett kapcsolatainknak és tapasztalatainknak köszönhetően olyan speciális, átfogó tudásbázissal, cégvezetői tanácsokkal rendelkezünk, amivel mások nem. 2) Az átállás a piacon egyedülálló módon maximum 1-3 hónap, és közben is zavartalanul folyhat a munka. 3) A Cégmenedzser felépítése olyannyira ügyfélbarát és logikus, hogy egyáltalán nem igényel a munkatársaktól sem felsőfokú számítógépes ismereteket, sem diplomát, sem idegennyelveket. 4) A szoftverből Ismerősöd végre látni fogja, hogy munkatársai mivel foglalkoznak valójában a munkaidő közben. 5) Partnered bármely pillanatban, a világ bármely pontjáról akár nyaralás közben is ráláthat cége működésére, és pontos, naprakész információkat nyerhet ki a Cégmenedzserből. 6) A munkaerő-szükséglet, és az időráfordítások drasztikusan csökkenni, a bevételek pedig növekedni fognak. 7) Olyan egyedülálló ügyfélszolgálatot hoztunk létre, amely mögött nem gép és sablonüzenetek, hanem valós emberek állnak, és maximum 15 percen belül reagálnak minden kérésre, és kérdésre. 8) Mi nem hagyjuk magára a cégvezetőket és munkatársaikat egy CD-vel, egy több száz oldalas dokumentációval, vagy egy fizetős work-shoppal. A sablon megoldások helyett egyéni, testre szabott szolgáltatást nyújtunk a bevezetéskor. Egész addig fogjuk a Vevők kezét, amíg csak használják a Cégmenedzsert. 9) A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer használatával egy 8 munkavállalóval rendelkező cég havonta kb. 134 órát tud megtakarítani az adminisztrációban.

4 10) Ismerősöd mind a bevétel mind a kiadás oldalon, nem csak a teljes költséget fogja látja, hanem részletesen az operatív, a marketing, az értékesítési, és a munkaügyi költségeket is. 11) A statisztikákat automatikusan generálja a rendszert, így könnyedén összehasonlítható, hogy az egyes kollégák mennyi profitot termelnek a cégben. 12) Partnered régi ügyviteli rendszeréből semmilyen adat nem fog eltűnni átálláskor, azok átvétele hibátlanul megoldott a Cégmenedzserben (partnerek, termékek, számlák, bank, vevő és szállítói kintlévőség, srb.). 13) Az egész rendszer az 1 gombnyomásos technológiára épül, azaz pl. a beszállítói megrendelésből 1 gombnyomással készül el a bevételezés, a számlaérkeztetés, az árukiadás, és a számlázás is; az értékesítő pedig 1 gombnyomással láthatja a személyes találkozókon az éppen elérhető termékkínálatot, a termékekből mit rendelt meg az ügyfél és mit ajánlhat még neki a termékportfólióból. Nincs többé elveszett vevő, vagy elfelejtett feladat. 14) Ha Partnered rendelkezik online értékesítési csatornával is, úgy az adatok automatikusan fognak mozogni a vállalatirányítási rendszer és a webáruház között. 15) A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerbe való beruházásakor nincsenek extra, vagy rejtett, előre nem látható költségek.

5 4. A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer 18 modulja +1 Bónusz 1) Áruforgalom Modul A vevők megrendeléseiből 1 gombnyomással beszállítói megrendelések készíthetőek. A vevői igények rögzítése után pedig automatikusan leadható a beszállítói megrendelés, több nyelven is. Több beszállítótól is bekérhető ajánlat egy-egy termékre, így a legkedvezőbb helyről szerezhető be az áru. 2) E-számla Modul Az e-számla bevezetésével csökkenek: a postai költségek, a nyomtatvány-szükségletek, a papírfelhasználás, valamint a nyomtatási költségek, a rezsiköltségek, a fizikai tárolóterületek, hiszen az elektronikusan kiállított számlák, nyomtatványok elektronikus formában tárolhatóak. Ennek a modulnak köszönhetően a Cégmenedzser ügyfelei számlánként 350 Ft-ot spórolnak meg!

6 3) Számlázás Modul A vevői rendelésből, szállítólevélből 1 kattintással számla készíthető. Sőt! Egyedi számlák, előleg és proforma számlák, szállítólevelek, és számlakísérő levelek is, melyek formailag is módosíthatóak. 4) Pénzügy Modul A Pénzügy Modullal a felhasználó egy objektív, kizárólag adatokra, tényekre alapozott képet kap a cégről. A Cégmenedzser automatikusan figyelmezteti azokat a vevőket, akiknek lejárt a fizetési határideje, amihez sablon levelek és azok kiküldésének napja is beállítható. Így drasztikusan csökkennek az adminisztrációra, és a postára fordított idők, és költségek. 5) Házipénztár Modul Minden bejövő és kimenő pénzmozgás rögzíthető a rendszerben, s így naprakész lesz a pénzügy. Egy ablakban látható az összes rendelkezésre álló pénz, pénztáranként és devizánként, valamint összesítve is. Korlátlan számú Pénztár kezelhető ezzel a modullal. 6) Bank Modul Bankonként Ft-os és egyéb devizaszámlák is kezelhetőek. Hitelkeret is beállítható. Többé nem kell kézzel rögzíteni a számlák kiegyenlítését, a rendszer ezeket automatikusan összepárosítja. 7) Munkaidő Modul A Munkaidő Modulból kiderül, hogy melyik munkatárs mennyit foglalkozott az egyes munkafázisokkal, és a munkaidejéből összesen hány órát töltött ténylegesen munkával. Az időráfordítások vevőrendeléshez vagy projekthez köthetőek, így ez is pontosan mérhetővé válik. 8) Projektkezelés Modul Ebből a modulból pontosan látható, hogy mennyiért érdemes eladni az egyes termékeket, szolgáltatásokat, illetve, hogy azok mennyi profitot termelnek. A Projektkezelés Modul néhány kattintással elkészíti az ajánlatot, az előkalkulációt és a szükséges dokumentációkat is. Ezzel több órányi hasznos munkaidő azonnal felszabadul a cégben. Sőt! Már munka közben is látszódni fog a nyereségességi szint, így időben közbe lehet avatkozni, ha szükséges. A projekt életútjából pontosan nyomon követhető, hogy az adott pl. megrendelés milyen folyamatokon ment eddig keresztül.

7 9) Vezetői Információs Rendszer Modul A Vezetői Információs Rendszer legfőbb célja az interaktív döntéstámogatás. Ez a modul elsősorban a felsővezetőknek szolgáltat pontos információkat, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak minden pillanatban. 10) Dokumentumtár Modul A cég bármely munkafolyamatához előre rögzíthetőek úgynevezett dokumentum sablonok. Ezekkel egységes lesz az arculat, és a dokumentumtartalom is. Egy-egy vállalkozói, beszállítói, keret- vagy akár munkaszerződés megírása és archiválása nem lesz többé időrabló feladat. A dokumentumokat munkaszámhoz, rendelésszámhoz, dolgozóhoz vagy akár partnerhez is kötheti, így könnyű lesz a visszakeresés. 11) Webshop Modul A Webshop Modullal a webre tölthetőek termékei és azok fotói. A Cégmenedzserben rögzített cikkek adatai folyamatosan, automatikusan szinkronizálódnak a webshoppal, így nem kell többé duplán adminisztrálni. 12) Statisztikák Modul A Statisztika Modul megmutatja a cég aktuális helyzetét. Jelenleg 367 beépített statisztika található meg a Cégmenedzserben. Természetesen ezekhez a statisztikákhoz jogosultsági szint szerint lehet hozzáférni, melyeket a cég vezetője határoz meg, elkerülve így a kellemetlenségeket. A statisztikákhoz szöveges leírások tartoznak, így azok tartalma és jelentése teljesen érthető. Néhány példa: árbevétel kimutatások telephelyenként, értékesítőnként, cikkek, cikkcsoportok teljesítménye, kintlévőségek vevői, szállítói oldalon, új vevők listája, értékesítői statisztikák, árajánlat, megrendelés konverziók, stb. 13) Könyvelés Modul A Cégmenedzser jóval részletesebb elemzésekre képes, mint egy könyvelőprogram. Ebben a vállalatirányítási rendszerben költségcsoportokban láthatóak a kiadások, s így az is, hogy mire mennyit költött a cég. A Cégmenedzserben rögzített bizonylatok szinte bármelyik könyvelőprogramnak átadhatóak egy interface-n keresztül. 14) Ügyfélkezelés CRM Modul Itt egy központi helyen tárolható és elérhető a cég összes valaha volt ügyfelének adatai, kommunikációi, és privát információi. Így ha az értékesítő elmegy a cégtől, nem visz

8 magával minden tudást, amit pl. a vevőkről nagy nehezen megszerzett. A CRM-ből az is látható, hogy az adott értékesítési feladatok hol állnak és mi a következő lépés. 15) Értékesítés Modul Az Értékesítési Modulban 1 gombnyomással elkészíthető az értékesítési folyamat összes dokumentuma: az egyedi formátumú árajánlat, s mikor a vevő elfogadja az árajánlatot, akkor a megrendelés, a visszaigazolás, vagy a rész visszaigazolás. Az értékesítőnek pedig mindvégig minden szükséges információ a rendelkezésére áll (készletet, információk az ügyfélről, megrendelések, kintlévőségek, stb). 16) Feladatkiosztás Modul Ez a modul minden határidőre figyelmeztet, pontosan vezeti a munkafolyamatokat, és azok felelőseit is. Többé nincsenek elveszett feljegyzések, elsikkadt ek. 17) Marketing és Ajánlási rendszer Modul Itt különböző keresési feltételeket menthet el és azokat 1 gombnyomással bármikor előhívhatja. Pontosan látható, hogy az ügyfél a termékportfólióból mit vett igénybe és mit nem. Az értékesítők ezzel a modullal sokkal nagyobb eséllyel fognak indulni a vevőjelölteknél! 18) Készlet Modul A megrendelés rögzítése után 1 gombnyomással készíthető visszaigazolás, szállítólevél, számla és számlakísérő bizonylat. A vevői megrendelésekből pedig beszállítói megrendelés, akár idegen nyelven is. + egy bónusz: Kiskereskedelem Modul A kisebb informatikai érzékkel rendelkező dolgozói is gyorsan meg fogják tanulni a használatát, ugyanúgy, mint a Cégmenedzser többi moduljánál. A Kiskereskedelem Modul az érintőképernyős eszközök használatát és az egyszerűsített gyors eladási folyamatokat támogatja, valamint a vonalkódokat és a törzsvásárlói kedvezményeket is kezeli. A nyugták néhány másodperc alatt elkészülnek.

9 5. Tájékoztasd Őt arról, hogyan lehet MOST kedvezményesen (akár ingyen!) hozzájutni a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerhez Cash flow kímélő részletfizetési konstrukcióval vidéki és fővárosi partnereidnek! Nincs hitelbírálati díj! Nincs folyósítási jutalék! 3 munkanap alatt megköthető a szerződés. Választható futamidőket ajánlunk fel hónapig. Költségmentesen előtörleszthető. 7 felhasználó felett már havi Ft/ felhasználó díjtól elérhető A havi díj tartalmazza a termékkövetési és szupport díjat, hogy a cégvezető és munkatársai mindig a legfrissebb programverzióval dolgozhassanak A havi díjon felül, nincsenek extra költségek, sem rejtett, előre nem látható kiadások! Ismerősöd megőrizheti likviditását, hitelképességét! Állami pályázattal, azaz 50%-kal kisebb befektetéssel ( ig) vidéki partnereidnek! Az elnyerhető támogatás összege Ft Partnered egy füst alatt lecserélheti hardver eszközeit, kiegészítő szoftvereit vadonatújakra, és megnyithatja webáruházát is. A Cégmenedzser csapata profi módon lebonyolítja az egész folyamatot, első lépéstől az utolsóig! Képzett szakemberektől, a terület specialistáitól adunk közvetlen segítséget, és támogatást. Egy percre sem hagyjuk magára Ismerősödet, így garantált a siker!

10 6. Ahhoz, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk Partnerednek, küldd el nekünk az alábbi adatokat róla cégnév cégvezető adatai (vezetéknév, keresztnév, cím, telefonszám) cég tevékenysége cég alkalmazotti létszáma cég éves árbevétele pályázott-e már valamire, és ha igen akkor mire? milyen ügyviteli rendszert használnak jelenleg? Ha Partnered szeretne +17%-ot árbevétel növekedést ugyanis átlagosan ennyiről számoltak be partnereink, akkor a találkozótok után továbbítsd nekünk a fenti adatokat az címre!

11 Mi fog történni Ismerősöddel ez után? ed beérkezését követően mi, és pályázati specialistáink azonnal minősítjük Partneredet, hogy alkalmas-e az állami pályázatra. S ha nem, akkor megvizsgáljuk, hogy milyen részletfizetési konstrukciót tudunk felajánlani neki. A következő munkanapon felkeressük Őt telefonon, és megbeszélünk Vele egy időpontot a szoftverbemutatóval egybekötött konzultációra, azaz a személyes találkozóra. Mi fog történni Veled? Téged, mint ajánlót folyamatosan tájékoztatni fogunk arról, hogy éppen hol tart az ügy az általad ajánlott Partnerrel. Ha maradéktalanul teljesítetted az ajánlási rendszer mind a 6 pontját, és az általad ajánlott személlyel sikerül megkötnünk a szerződést, akkor ajánlásodért cserében az alábbi díjazásban részesülsz: ig történő szerződéskötés esetén Ft + ÁFA / általad ajánlott Partner A díj kifizetésének időpontja pedig a Partner fizetési módjától függ: Állami pályázat esetén ajánlásod díját Ismerősöd pénzügyi teljesítésének napján fizetjük ki Neked. Részletfizetés esetén pedig a Cégmenedzser Ajánlottadnál történő éles indulásának napján. Üdv, a Cégmenedzser Szoftver Kft. csapata 1054 Budapest Szemere u /

12 Néhány vélemény a Cégmenedzser ügyfeleitől Mivel az elégedett partner és a jó, személyes kapcsolatok számunkra a legfontosabbak, ezért folyamatosan olyan programot kerestünk, amivel nyomon követhető a rendelés folyamata egészen az áruleszállításáig és annak kifizetéséig. A régebbi programokkal bármennyire igyekeztünk nem tudtuk ezt megoldani. Nem tudtuk, hogy, hogyan tudnánk egy ilyen rendszert megszerezni. Én még akkor nem is gondolkodtam vállalatirányítási rendszerben, hiszen túl drágának találtam. Azon gondolkoztunk, hogy hogyan tudnánk ezt az egész folyamatot átlátni és könnyen kezelhetővé tenni, akár úgy, hogy a vevőt rögtön, pillanatok alatt informálni tudjuk az áru beérkezéséről, az áru kiszállításáról, éppen hol tart a folyamat, mennyibe kerül, milyen engedménye van, mikor kell fizetnie. Ezt mind meg tudjuk most már oldani a Cégmenedzserben, pár kattintással. Már a bevezetéskor hatékonyságjavulást tapasztaltam és kontrolálhatom a kollégáinkat. A Cégmenedzser használata óta jobban tudunk az értékesítésre koncentrálni, miközben a háttér is rendben van. Látjuk mit és milyen áron ajánlottunk, mi van készleten és mennyit forgalmaztak az üzletkötőink. És ez számokban is mérhető. Sokkal nyugodtabb vagyok, mert pár kattintással láthatom a céges folyamatokat. Ha egy szóval kellene jellemeznem a szoftvert, akkor az ez lenne: Működik! Ha holnap vissza kéne adnom a rendszert, hiányérzetem lenne. Minden olyan cégvezetőnek ajánlom, aki több telephellyel, több kollégával dolgozik nap, mint nap. A Cégmenedzser használata előtt az volt a legnagyobb problémám, hogy nem volt naprakész a készlet, nem tudtam előre tervezni. Próbálkoztunk Excel táblákkal, ezekben vezettük a szállítólevelek alapján a készletet. Ez elég sok plusz munkával járt és a hibalehetőség is folyton jelen volt. Egy olyan programot kerestem, ami megfelelő a magyar KKV-k számára, és mindenekelőtt könnyen érthető. Cél volt, hogy minden kolléga egyszerre tudja használni, ne kelljen egymásra várniuk. Ezt mind teljesítette a Cégmenedzser. Nagyon kényelmes, hogy egy rendszerben működik a számlázás, a CRM, az árajánlatok kezelése, és a dokumentumkezelés is. A Cégmenedzser használata óta érezhetően csökkentek a kintlévőségeink kb. 20%-kal.

Ügyfeleinek von zó, az Ön számára pedig átlátható lesz cége Meteor támogatással! Marcsi.

Ügyfeleinek von zó, az Ön számára pedig átlátható lesz cége Meteor támogatással! Marcsi. Ügyfeleinek vonzó, az Ön számára pedig átlátható lesz cége Meteor támogatással! Marcsi. Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek cége mindennapi munkáját maximálisan megkönnyítő komplett ügyviteli

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

Generátor Az AutoSoft Kft. Magazinja. Tartalom. MODUL/3 Az AMS-Webshop modul

Generátor Az AutoSoft Kft. Magazinja. Tartalom. MODUL/3 Az AMS-Webshop modul Generátor Az AutoSoft Kft. Magazinja Szerkesztőség 1201 Budapest, Lenke utca 35. Telefon:+36(1) 284-00-30 Fax:+36(1) 421-93-00 E-mail: autosoft@autosoft.hu Web: www.autosoft.hu Főszerkesztő: Kliszki Bálint

Részletesebben

3.SZÁM 2011 AZ AUTOSOFT KFT. MAGAZINJA EGY GARÁZSCÉG SIKERE WENDLER MÓDRA. Egy család és egy Maybach története.

3.SZÁM 2011 AZ AUTOSOFT KFT. MAGAZINJA EGY GARÁZSCÉG SIKERE WENDLER MÓDRA. Egy család és egy Maybach története. generátor AZ AUTOSOFT KFT. MAGAZINJA 3.SZÁM 2011 EGY GARÁZSCÉG SIKERE WENDLER MÓDRA Egy család és egy Maybach története. TARTALOM&IMPRESSZUM IMPRESSZUM TARTALOM GENERÁTOR az AutoSoft Kft. magazinja Szerkesztőség

Részletesebben

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu INFOTÉKA Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014 INFOTÉKA ÜGYVITELI SZOFTVEREK 2 Infotéka Katalógus 2014 Bemutatkozás Az Infotéka Kft. 1991. februárjában alakult elsősorban ügyviteli szoftverek fejlesztésére.

Részletesebben

Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31.

Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31. Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31. www.armada.hu Tartalom Miért választják ügyfeleink az Armadát? Ügyviteli szoftvermodulok Bérprogram 2015. Főkönyvi Kettős Könyvelés Pénzügy

Részletesebben

Bevezető. Rövid kivonat

Bevezető. Rövid kivonat Bevezető Minden vállalkozás életében eljön az idő, amikor már nem elég csak papíron vezetni a bejövő és kimenő számlákat, nincs elég idő megírni a kézi bizonylatokat, követhetetlenné válnak a céghez befutó

Részletesebben

Ügyviteli szoftverek. leírása. i-store.hu Szoftver webáruház 1

Ügyviteli szoftverek. leírása. i-store.hu Szoftver webáruház 1 Ügyviteli szoftverek leírása 1 TARTALOM InfoCentrum Számlázó Light...4 Számlázó Készlet...5 Számlázó Professional...7 RoadRegister Útnyilvántartás...8 RoadRegister Pro Útnyilvántartás...9 Kulcs-Soft Kulcs-Bér

Részletesebben

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Mi az SAP rendszert ajánljuk az élelmiszeripar számára Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Kedves Olvasó! Ha Ön egy élelmiszeripari vállalat vezetõje, akkor biztosan szembesült már ezekkel az informatikai

Részletesebben

BUSTER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

BUSTER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BUSTER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Bevezetés A mai világba mikor már szinte minden felköltözik az internetre un. felhőkbe felmerül a kérdés, hogy az vállalkozások ügyvitele miért helyhez kötött még mindig.

Részletesebben

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI MEGOLDÁS Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára. Microsoft Dynamics alapon

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI MEGOLDÁS Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára. Microsoft Dynamics alapon Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára Microsoft Dynamics alapon 2 A Microsoft Dynamics NAV moduljai Pénzügy főkönyv vevők és követelések szállítók és kötelezettségek tárgyi eszközök

Részletesebben

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft.

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft. Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer OKOS-SZÁMLA: online számlázó program írásos dokumentáció Verziószám: NS0003 Frissítés dátuma: 2014.10.06. Okos-Számla online számlázó program, mely összetett

Részletesebben

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM!

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! 2 BEVEZETŐ Van néhány dolog, amihez Magyarországon mindenki ért. Ilyen elsősorban a foci, aztán az autók. Vállalatvezetők körében ezekhez az utóbbi időben csatlakozni látszik

Részletesebben

Hogyan szerezzek új ügyfeleket listával?

Hogyan szerezzek új ügyfeleket listával? Hogyan szerezzek új ügyfeleket listával? Az első három gondolat a, Tudnia kell, hogy mit vesznek a vevői Öntől. nem reklámtáblát vesznek, hanem egy olyan figyelemfelkeltő eszközt, amely magára vonja a

Részletesebben

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS Segítség vállalkozásod felépítéséhez Bízz az álmaidban, és mi segítünk megvalósítani azokat, hogy Te is Magyarország sikeres fiatalja, elismert vállalkozóinak egyike lehessél!

Részletesebben

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS Segítség vállalkozásod felépítéséhez Bízz az álmaidban, és mi segítünk megvalósítani azokat, hogy Te is Magyarország sikeres fiatalja, elismert vállalkozóinak egyike lehessél!

Részletesebben

Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer

Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer MODULUS KERETRENDSZER MODULUS FRAMEWORK ERP Mi az a MODULUS Vállalatirányítási Rendszer? A MODULUS Vállalatirányítási Rendszer egy modern, internetes technológiára

Részletesebben

WEBSHOP SPECIFIKÁCIÓ analitika és jelentés készítés

WEBSHOP SPECIFIKÁCIÓ analitika és jelentés készítés analitika és jelentés készítés Google Analytics kompatibilis A Google Analytics ingyenesen használható látogatottság mérő és látogató elemző szoftver. Segítségével szinte mindent megtudhatunk a látogatókról,

Részletesebben

CT-EcoSTAT. Integrált Gazdasági Rendszer

CT-EcoSTAT. Integrált Gazdasági Rendszer CT-EcoSTAT Integrált Gazdasági Rendszer 1 Néhány szó a CompuTREND Kft.-rôl 2 A CT-EcoSTAT rendszer fejlesztésének alapelvei 5 5 8 9 10 11 15 17 19 19 21 21 21 22 24 24 25 26 27 28 29 29 31 31 A CT-EcoSTAT

Részletesebben

BIZALOM, MEGBÍZHATÓSÁG

BIZALOM, MEGBÍZHATÓSÁG BIZALOM, MEGBÍZHATÓSÁG BE KELL SZEREZNI MINDEN PUBLIKUS ADATOT A CÉGRŐL! Az elsődleges szempont a megbízhatóság, de hogyan lehet ezt ellenőrizni? Hogyan lehet erről adatokat kapni? És egyáltalán: milyen

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

Információs rendszerek

Információs rendszerek Készült a Phare HU0008-02 program támogatásával A felnőttoktatás és az élethosszig tartó tanulás lehetőségeinek javítása Salga Péter Készült a Phare HU0008-02-01-0007 számú Vállalkozások felhasználó-orientált

Részletesebben

ENTERPRISE APPLICATIONS

ENTERPRISE APPLICATIONS QAD ENTERPRISE APPLICATIONS QAD ENTERPRISE APPLICATIONS 1. oldal 2. oldal Ritkán állunk meg a mindennapi munka során, hogy átgondoljuk, honnan jöttünk és hová tartunk. Cégünk húszéves jubileuma azonban

Részletesebben

TRON. Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Termékismertetõ

TRON. Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Termékismertetõ TRON Integrált Vállalatirányítási Rendszer Termékismertetõ 2000 Bevezetés A mai felgyorsult, számítógépek által irányított gazdasági életben, tevékenységi körtõl függetlenül már a néhány fõt foglalkoztató

Részletesebben

Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára. A megoldás áttekintése

Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára. A megoldás áttekintése Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára A megoldás áttekintése Tartalom Bevezetés 3 SAP Business One: legfontosabb különbségek 4 Üzleti előnyök 5 A funkciók áttekintése 6 Pénzügy 8 Az

Részletesebben

MAXsees ISMERTETŐ. integrált vállalatirányítási rendszer. Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07

MAXsees ISMERTETŐ. integrált vállalatirányítási rendszer. Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07 MAXsees integrált vállalatirányítási rendszer ISMERTETŐ Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07 Tartalomjegyzék I. CÉGBEMUTATÓ II. REFERENCIÁK III. MAXsees RENDSZER INFORMÁCIÓ IV. MAXsees MODULOK LEÍRÁSA, JELLEMZŐI

Részletesebben

Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne)

Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne) Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne) Tartalomjegyzék Dokumentumkezelő rendszerek (DMS)... 1 A szükséges rendszer meghatározása: a dokumentumkezelési audit... 3 A rendszer szükséges funkcionalitása

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Számla. Verzió: 5.0

Felhasználói kézikönyv. Számla. Verzió: 5.0 Felhasználói kézikönyv Számla Verzió: 5.0 Bevezető A DIGITAL Számla egy általános célú számlázó rendszer, mellyel nagymértékben megkönnyítheti cége számlázását. Áttekinthető, következetes felhasználói

Részletesebben

HORIZONT Integrált irodai programcsomag Számlakészítő modul. Verziószám: 3.03. Felhasználói segédlet

HORIZONT Integrált irodai programcsomag Számlakészítő modul. Verziószám: 3.03. Felhasználói segédlet NRG-COM Kft. 1192 Budapest Bercsényi u. 61. HORIZONT Integrált irodai programcsomag Számlakészítő modul Verziószám: 3.03 Felhasználói segédlet 2012 Tartalomjegyzék Általános információk (GYIK - gyakran

Részletesebben

PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR. az Igazi

PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR. az Igazi PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR az Igazi 2015 A Z A D Ó K E D V E Z M É N Y M E L L E T T A T A G O K A S Z O L G Á L T A T Ó K T Ó L Á R K E D V E Z M É N Y T I S K A P H A T N AK. M I N D E Z T E G Y O L Y A

Részletesebben