Cégmenedzser. ajánlási rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cégmenedzser. ajánlási rendszer"

Átírás

1 Cégmenedzser ajánlási rendszer

2 1. Az alábbi szempontok szerint könnyedén leszűrheted, hogy mely Ismerőseidnek való a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer a B2B szektorban tevékenykednek, tehát cégeknek adnak el: nagykereskedők, importőrök, és egyedi gyártók (akiknek egyegy megrendeléshez van hozzáadott értéke, pl.: egyedi bútor) legalább 200 millió Ft-os árbevétellel rendelkeznek (ezt a weboldalról könnyedén lenézheted) alkalmazottat foglalkoztatnak (ezt szintén a weboldalról tudhatod meg) szervezetten működtetik cégüket (a legjobb, ha jelenleg használnak valamilyen ügyviteli rendszert) 2. Beszélj meg velük egy-egy személyes találkozót A találkozón érdemes Ismerősöd iparági problémáival kezdened, hiszen biztosan Partnered is küzd az alábbi gondokkal: nem látja át az Excel táblázatait; ügyviteli rendszere nem kommunikál a többi szoftverrel, s ezért többszöri adatrögzítésekre és folytonos ellenőrzésekre van szükség, a cégvezető mégsem tud kinyerni belőlük pontos információkat a legjobb döntés meghozatalához. A vevője kevés, a kintlévősége pedig sok. Tisztázd vele, hogy miben több egy vállalatirányítási rendszer az általa jelenleg használt ügyviteli rendszernél. A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer egy olyan szoftver, ami felöleli a cég összes területét, a teljes vállalati folyamatot. Többé nem lesz szükség különálló szoftverekre, külön adatbázisokkal, elég ez az egy! A Cégmenedzser központi agyába 1 adatot, 1 munkatársnak elég 1-szer rögzítenie, és azzal még abban a pillanatban 18 különböző területen minden illetékes munkatárs tovább tud dolgozni.

3 3. 15 érv, hogy miért érdemes Partnerednek lecserélnie ügyviteli rendszerét a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerre? 1) A Cégmenedzsert kifejezetten a magyar nagykereskedők, importőrök és egyedi gyártók igényeire szabtuk. Ezen iparágakban szerzett kapcsolatainknak és tapasztalatainknak köszönhetően olyan speciális, átfogó tudásbázissal, cégvezetői tanácsokkal rendelkezünk, amivel mások nem. 2) Az átállás a piacon egyedülálló módon maximum 1-3 hónap, és közben is zavartalanul folyhat a munka. 3) A Cégmenedzser felépítése olyannyira ügyfélbarát és logikus, hogy egyáltalán nem igényel a munkatársaktól sem felsőfokú számítógépes ismereteket, sem diplomát, sem idegennyelveket. 4) A szoftverből Ismerősöd végre látni fogja, hogy munkatársai mivel foglalkoznak valójában a munkaidő közben. 5) Partnered bármely pillanatban, a világ bármely pontjáról akár nyaralás közben is ráláthat cége működésére, és pontos, naprakész információkat nyerhet ki a Cégmenedzserből. 6) A munkaerő-szükséglet, és az időráfordítások drasztikusan csökkenni, a bevételek pedig növekedni fognak. 7) Olyan egyedülálló ügyfélszolgálatot hoztunk létre, amely mögött nem gép és sablonüzenetek, hanem valós emberek állnak, és maximum 15 percen belül reagálnak minden kérésre, és kérdésre. 8) Mi nem hagyjuk magára a cégvezetőket és munkatársaikat egy CD-vel, egy több száz oldalas dokumentációval, vagy egy fizetős work-shoppal. A sablon megoldások helyett egyéni, testre szabott szolgáltatást nyújtunk a bevezetéskor. Egész addig fogjuk a Vevők kezét, amíg csak használják a Cégmenedzsert. 9) A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer használatával egy 8 munkavállalóval rendelkező cég havonta kb. 134 órát tud megtakarítani az adminisztrációban.

4 10) Ismerősöd mind a bevétel mind a kiadás oldalon, nem csak a teljes költséget fogja látja, hanem részletesen az operatív, a marketing, az értékesítési, és a munkaügyi költségeket is. 11) A statisztikákat automatikusan generálja a rendszert, így könnyedén összehasonlítható, hogy az egyes kollégák mennyi profitot termelnek a cégben. 12) Partnered régi ügyviteli rendszeréből semmilyen adat nem fog eltűnni átálláskor, azok átvétele hibátlanul megoldott a Cégmenedzserben (partnerek, termékek, számlák, bank, vevő és szállítói kintlévőség, srb.). 13) Az egész rendszer az 1 gombnyomásos technológiára épül, azaz pl. a beszállítói megrendelésből 1 gombnyomással készül el a bevételezés, a számlaérkeztetés, az árukiadás, és a számlázás is; az értékesítő pedig 1 gombnyomással láthatja a személyes találkozókon az éppen elérhető termékkínálatot, a termékekből mit rendelt meg az ügyfél és mit ajánlhat még neki a termékportfólióból. Nincs többé elveszett vevő, vagy elfelejtett feladat. 14) Ha Partnered rendelkezik online értékesítési csatornával is, úgy az adatok automatikusan fognak mozogni a vállalatirányítási rendszer és a webáruház között. 15) A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerbe való beruházásakor nincsenek extra, vagy rejtett, előre nem látható költségek.

5 4. A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer 18 modulja +1 Bónusz 1) Áruforgalom Modul A vevők megrendeléseiből 1 gombnyomással beszállítói megrendelések készíthetőek. A vevői igények rögzítése után pedig automatikusan leadható a beszállítói megrendelés, több nyelven is. Több beszállítótól is bekérhető ajánlat egy-egy termékre, így a legkedvezőbb helyről szerezhető be az áru. 2) E-számla Modul Az e-számla bevezetésével csökkenek: a postai költségek, a nyomtatvány-szükségletek, a papírfelhasználás, valamint a nyomtatási költségek, a rezsiköltségek, a fizikai tárolóterületek, hiszen az elektronikusan kiállított számlák, nyomtatványok elektronikus formában tárolhatóak. Ennek a modulnak köszönhetően a Cégmenedzser ügyfelei számlánként 350 Ft-ot spórolnak meg!

6 3) Számlázás Modul A vevői rendelésből, szállítólevélből 1 kattintással számla készíthető. Sőt! Egyedi számlák, előleg és proforma számlák, szállítólevelek, és számlakísérő levelek is, melyek formailag is módosíthatóak. 4) Pénzügy Modul A Pénzügy Modullal a felhasználó egy objektív, kizárólag adatokra, tényekre alapozott képet kap a cégről. A Cégmenedzser automatikusan figyelmezteti azokat a vevőket, akiknek lejárt a fizetési határideje, amihez sablon levelek és azok kiküldésének napja is beállítható. Így drasztikusan csökkennek az adminisztrációra, és a postára fordított idők, és költségek. 5) Házipénztár Modul Minden bejövő és kimenő pénzmozgás rögzíthető a rendszerben, s így naprakész lesz a pénzügy. Egy ablakban látható az összes rendelkezésre álló pénz, pénztáranként és devizánként, valamint összesítve is. Korlátlan számú Pénztár kezelhető ezzel a modullal. 6) Bank Modul Bankonként Ft-os és egyéb devizaszámlák is kezelhetőek. Hitelkeret is beállítható. Többé nem kell kézzel rögzíteni a számlák kiegyenlítését, a rendszer ezeket automatikusan összepárosítja. 7) Munkaidő Modul A Munkaidő Modulból kiderül, hogy melyik munkatárs mennyit foglalkozott az egyes munkafázisokkal, és a munkaidejéből összesen hány órát töltött ténylegesen munkával. Az időráfordítások vevőrendeléshez vagy projekthez köthetőek, így ez is pontosan mérhetővé válik. 8) Projektkezelés Modul Ebből a modulból pontosan látható, hogy mennyiért érdemes eladni az egyes termékeket, szolgáltatásokat, illetve, hogy azok mennyi profitot termelnek. A Projektkezelés Modul néhány kattintással elkészíti az ajánlatot, az előkalkulációt és a szükséges dokumentációkat is. Ezzel több órányi hasznos munkaidő azonnal felszabadul a cégben. Sőt! Már munka közben is látszódni fog a nyereségességi szint, így időben közbe lehet avatkozni, ha szükséges. A projekt életútjából pontosan nyomon követhető, hogy az adott pl. megrendelés milyen folyamatokon ment eddig keresztül.

7 9) Vezetői Információs Rendszer Modul A Vezetői Információs Rendszer legfőbb célja az interaktív döntéstámogatás. Ez a modul elsősorban a felsővezetőknek szolgáltat pontos információkat, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak minden pillanatban. 10) Dokumentumtár Modul A cég bármely munkafolyamatához előre rögzíthetőek úgynevezett dokumentum sablonok. Ezekkel egységes lesz az arculat, és a dokumentumtartalom is. Egy-egy vállalkozói, beszállítói, keret- vagy akár munkaszerződés megírása és archiválása nem lesz többé időrabló feladat. A dokumentumokat munkaszámhoz, rendelésszámhoz, dolgozóhoz vagy akár partnerhez is kötheti, így könnyű lesz a visszakeresés. 11) Webshop Modul A Webshop Modullal a webre tölthetőek termékei és azok fotói. A Cégmenedzserben rögzített cikkek adatai folyamatosan, automatikusan szinkronizálódnak a webshoppal, így nem kell többé duplán adminisztrálni. 12) Statisztikák Modul A Statisztika Modul megmutatja a cég aktuális helyzetét. Jelenleg 367 beépített statisztika található meg a Cégmenedzserben. Természetesen ezekhez a statisztikákhoz jogosultsági szint szerint lehet hozzáférni, melyeket a cég vezetője határoz meg, elkerülve így a kellemetlenségeket. A statisztikákhoz szöveges leírások tartoznak, így azok tartalma és jelentése teljesen érthető. Néhány példa: árbevétel kimutatások telephelyenként, értékesítőnként, cikkek, cikkcsoportok teljesítménye, kintlévőségek vevői, szállítói oldalon, új vevők listája, értékesítői statisztikák, árajánlat, megrendelés konverziók, stb. 13) Könyvelés Modul A Cégmenedzser jóval részletesebb elemzésekre képes, mint egy könyvelőprogram. Ebben a vállalatirányítási rendszerben költségcsoportokban láthatóak a kiadások, s így az is, hogy mire mennyit költött a cég. A Cégmenedzserben rögzített bizonylatok szinte bármelyik könyvelőprogramnak átadhatóak egy interface-n keresztül. 14) Ügyfélkezelés CRM Modul Itt egy központi helyen tárolható és elérhető a cég összes valaha volt ügyfelének adatai, kommunikációi, és privát információi. Így ha az értékesítő elmegy a cégtől, nem visz

8 magával minden tudást, amit pl. a vevőkről nagy nehezen megszerzett. A CRM-ből az is látható, hogy az adott értékesítési feladatok hol állnak és mi a következő lépés. 15) Értékesítés Modul Az Értékesítési Modulban 1 gombnyomással elkészíthető az értékesítési folyamat összes dokumentuma: az egyedi formátumú árajánlat, s mikor a vevő elfogadja az árajánlatot, akkor a megrendelés, a visszaigazolás, vagy a rész visszaigazolás. Az értékesítőnek pedig mindvégig minden szükséges információ a rendelkezésére áll (készletet, információk az ügyfélről, megrendelések, kintlévőségek, stb). 16) Feladatkiosztás Modul Ez a modul minden határidőre figyelmeztet, pontosan vezeti a munkafolyamatokat, és azok felelőseit is. Többé nincsenek elveszett feljegyzések, elsikkadt ek. 17) Marketing és Ajánlási rendszer Modul Itt különböző keresési feltételeket menthet el és azokat 1 gombnyomással bármikor előhívhatja. Pontosan látható, hogy az ügyfél a termékportfólióból mit vett igénybe és mit nem. Az értékesítők ezzel a modullal sokkal nagyobb eséllyel fognak indulni a vevőjelölteknél! 18) Készlet Modul A megrendelés rögzítése után 1 gombnyomással készíthető visszaigazolás, szállítólevél, számla és számlakísérő bizonylat. A vevői megrendelésekből pedig beszállítói megrendelés, akár idegen nyelven is. + egy bónusz: Kiskereskedelem Modul A kisebb informatikai érzékkel rendelkező dolgozói is gyorsan meg fogják tanulni a használatát, ugyanúgy, mint a Cégmenedzser többi moduljánál. A Kiskereskedelem Modul az érintőképernyős eszközök használatát és az egyszerűsített gyors eladási folyamatokat támogatja, valamint a vonalkódokat és a törzsvásárlói kedvezményeket is kezeli. A nyugták néhány másodperc alatt elkészülnek.

9 5. Tájékoztasd Őt arról, hogyan lehet MOST kedvezményesen (akár ingyen!) hozzájutni a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerhez Cash flow kímélő részletfizetési konstrukcióval vidéki és fővárosi partnereidnek! Nincs hitelbírálati díj! Nincs folyósítási jutalék! 3 munkanap alatt megköthető a szerződés. Választható futamidőket ajánlunk fel hónapig. Költségmentesen előtörleszthető. 7 felhasználó felett már havi Ft/ felhasználó díjtól elérhető A havi díj tartalmazza a termékkövetési és szupport díjat, hogy a cégvezető és munkatársai mindig a legfrissebb programverzióval dolgozhassanak A havi díjon felül, nincsenek extra költségek, sem rejtett, előre nem látható kiadások! Ismerősöd megőrizheti likviditását, hitelképességét! Állami pályázattal, azaz 50%-kal kisebb befektetéssel ( ig) vidéki partnereidnek! Az elnyerhető támogatás összege Ft Partnered egy füst alatt lecserélheti hardver eszközeit, kiegészítő szoftvereit vadonatújakra, és megnyithatja webáruházát is. A Cégmenedzser csapata profi módon lebonyolítja az egész folyamatot, első lépéstől az utolsóig! Képzett szakemberektől, a terület specialistáitól adunk közvetlen segítséget, és támogatást. Egy percre sem hagyjuk magára Ismerősödet, így garantált a siker!

10 6. Ahhoz, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk Partnerednek, küldd el nekünk az alábbi adatokat róla cégnév cégvezető adatai (vezetéknév, keresztnév, cím, telefonszám) cég tevékenysége cég alkalmazotti létszáma cég éves árbevétele pályázott-e már valamire, és ha igen akkor mire? milyen ügyviteli rendszert használnak jelenleg? Ha Partnered szeretne +17%-ot árbevétel növekedést ugyanis átlagosan ennyiről számoltak be partnereink, akkor a találkozótok után továbbítsd nekünk a fenti adatokat az info@cegmenedzser.hu címre!

11 Mi fog történni Ismerősöddel ez után? ed beérkezését követően mi, és pályázati specialistáink azonnal minősítjük Partneredet, hogy alkalmas-e az állami pályázatra. S ha nem, akkor megvizsgáljuk, hogy milyen részletfizetési konstrukciót tudunk felajánlani neki. A következő munkanapon felkeressük Őt telefonon, és megbeszélünk Vele egy időpontot a szoftverbemutatóval egybekötött konzultációra, azaz a személyes találkozóra. Mi fog történni Veled? Téged, mint ajánlót folyamatosan tájékoztatni fogunk arról, hogy éppen hol tart az ügy az általad ajánlott Partnerrel. Ha maradéktalanul teljesítetted az ajánlási rendszer mind a 6 pontját, és az általad ajánlott személlyel sikerül megkötnünk a szerződést, akkor ajánlásodért cserében az alábbi díjazásban részesülsz: ig történő szerződéskötés esetén Ft + ÁFA / általad ajánlott Partner A díj kifizetésének időpontja pedig a Partner fizetési módjától függ: Állami pályázat esetén ajánlásod díját Ismerősöd pénzügyi teljesítésének napján fizetjük ki Neked. Részletfizetés esetén pedig a Cégmenedzser Ajánlottadnál történő éles indulásának napján. Üdv, a Cégmenedzser Szoftver Kft. csapata 1054 Budapest Szemere u /

12 Néhány vélemény a Cégmenedzser ügyfeleitől Mivel az elégedett partner és a jó, személyes kapcsolatok számunkra a legfontosabbak, ezért folyamatosan olyan programot kerestünk, amivel nyomon követhető a rendelés folyamata egészen az áruleszállításáig és annak kifizetéséig. A régebbi programokkal bármennyire igyekeztünk nem tudtuk ezt megoldani. Nem tudtuk, hogy, hogyan tudnánk egy ilyen rendszert megszerezni. Én még akkor nem is gondolkodtam vállalatirányítási rendszerben, hiszen túl drágának találtam. Azon gondolkoztunk, hogy hogyan tudnánk ezt az egész folyamatot átlátni és könnyen kezelhetővé tenni, akár úgy, hogy a vevőt rögtön, pillanatok alatt informálni tudjuk az áru beérkezéséről, az áru kiszállításáról, éppen hol tart a folyamat, mennyibe kerül, milyen engedménye van, mikor kell fizetnie. Ezt mind meg tudjuk most már oldani a Cégmenedzserben, pár kattintással. Már a bevezetéskor hatékonyságjavulást tapasztaltam és kontrolálhatom a kollégáinkat. A Cégmenedzser használata óta jobban tudunk az értékesítésre koncentrálni, miközben a háttér is rendben van. Látjuk mit és milyen áron ajánlottunk, mi van készleten és mennyit forgalmaztak az üzletkötőink. És ez számokban is mérhető. Sokkal nyugodtabb vagyok, mert pár kattintással láthatom a céges folyamatokat. Ha egy szóval kellene jellemeznem a szoftvert, akkor az ez lenne: Működik! Ha holnap vissza kéne adnom a rendszert, hiányérzetem lenne. Minden olyan cégvezetőnek ajánlom, aki több telephellyel, több kollégával dolgozik nap, mint nap. A Cégmenedzser használata előtt az volt a legnagyobb problémám, hogy nem volt naprakész a készlet, nem tudtam előre tervezni. Próbálkoztunk Excel táblákkal, ezekben vezettük a szállítólevelek alapján a készletet. Ez elég sok plusz munkával járt és a hibalehetőség is folyton jelen volt. Egy olyan programot kerestem, ami megfelelő a magyar KKV-k számára, és mindenekelőtt könnyen érthető. Cél volt, hogy minden kolléga egyszerre tudja használni, ne kelljen egymásra várniuk. Ezt mind teljesítette a Cégmenedzser. Nagyon kényelmes, hogy egy rendszerben működik a számlázás, a CRM, az árajánlatok kezelése, és a dokumentumkezelés is. A Cégmenedzser használata óta érezhetően csökkentek a kintlévőségeink kb. 20%-kal.

Ismertető. Kapcsolattartó: Gáll Kálmán NetSoft Informatika Kft

Ismertető. Kapcsolattartó: Gáll Kálmán NetSoft Informatika Kft Ismertető Kapcsolattartó: Gáll Kálmán + 36 20 548 6112 Kedves Ügyfelünk! Először is szeretnénk megköszönni érdeklődését termékünk iránt. Cégünk közel 20 éve alakult egyedi szoftverek gyártása és forgalmazása

Részletesebben

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT.

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. Pylon 94 Kft. Zalaegerszeg Egyedi gyártás, kisszériás sorozatgyártás, 100% bérmunka 100% Magyar tulajdon 200 Fős létszám, (35 fő szellemi) 4.2 Mrd Ft forgalom Közel 300 aktív

Részletesebben

AMTECH RENDSZERHÁZ - SOFTWARE FEJLESZTÉSI PROGRAM - ALAPÍTVA 2006.

AMTECH RENDSZERHÁZ - SOFTWARE FEJLESZTÉSI PROGRAM - ALAPÍTVA 2006. Astro ügyvitel Számlák, szállítólevelek, nyugták, rendelések, árajánlatok létrehozása beszerzési és értékesítési oldalon több devizanemben (a bizonylat típusok köre bővíthető) Egy kattintással készíthetők

Részletesebben

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM Webes felületi lehetoség Ne engedje hogy teendői helyhez kössék! Szoftverünk táblagépen is fut, így üzletkötői akár a helyszínen, elektronikusan vehetnek fel új partnert vagy új rendelést, amellyel nem

Részletesebben

LogControl Raktármenedzsment

LogControl Raktármenedzsment LogControl Raktármenedzsment A rendszer kialakítása korszerű rendszertervezési módszertanok alkalmazása a hibalehetőségek minimálissá tétele (a lehető legtöbb helyen vonalkódok használata tárolóhely, cikk,

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT TELEPRE RENDELÉS VEVŐI RENDELÉS KÉSZLET BEVÉTEL OBJEKT ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL SZÁMLA B G E D 4 5 I 6 7

ÁRAJÁNLAT TELEPRE RENDELÉS VEVŐI RENDELÉS KÉSZLET BEVÉTEL OBJEKT ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL SZÁMLA B G E D 4 5 I 6 7 1 2 3 A C ÁRAJÁNLAT VEVŐI RENDELÉS TELEPRE RENDELÉS H B G E D 4 5 OBJEKT F KÉSZLET BEVÉTEL K I 6 7 ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL J SZÁMLA 1 NEXTSTEP EXTRA Kereskedelmi rendszer áruforgalmi folyamatának rövid

Részletesebben

TARTALOM A MEGVALÓSÍTANDÓ ÜZLETI FUNKCIÓK LEÍRÁSA...3 KERESKEDELEMI TEVÉKENYSÉGEK...4 PÉNZÜGYEK...5 SZÁMLAEGYENLEGEK KEZELÉSE... 6

TARTALOM A MEGVALÓSÍTANDÓ ÜZLETI FUNKCIÓK LEÍRÁSA...3 KERESKEDELEMI TEVÉKENYSÉGEK...4 PÉNZÜGYEK...5 SZÁMLAEGYENLEGEK KEZELÉSE... 6 by TARTALOM A MEGVALÓSÍTANDÓ ÜZLETI FUNKCIÓK LEÍRÁSA...3 KERESKEDELEMI TEVÉKENYSÉGEK...4 KERESKEDELMI AJÁNLAT...4 VEVŐI MEGRENDELÉS...4 BESZÁLLÍTÓI MEGRENDELÉS...5 PÉNZÜGYEK...5 SZÁMLAEGYENLEGEK KEZELÉSE...

Részletesebben

Miért Automatizáljunk?

Miért Automatizáljunk? Miért Automatizáljunk? Az emberiség az ipari forradalom óta újabb és újabb eszközöket talál fel, hogy munkáját megkönnyítse, hatásosabbá és minőségibbé tegye. Mindennapi ügyvitelünkben mára rengeteg olyan

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása Az informatikai rendszer elsősorban húsipari cégek értékesítési folyamataira nyújt teljes körű megoldást, a megrendelések feldolgozásától,

Részletesebben

új verziójának bemutatása

új verziójának bemutatása BIBLION könyvesbolti szoftver új verziójának bemutatása Hotel Holiday Inn 2011. június 22. Schwarczenberger Istvánné dr. Ügyvezető igazgató A tervezett program: 10:00 10:15 Köszöntő Schwarczenberger Istvánné

Részletesebben

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél Cégünkről Piacvezető üzleti- és reklámajándék tárgy nagykereskedelem 20 éve a piacon Központi iroda és raktár (6.000m 2 ) Budapesten Front office irodák

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Navision modulok Szállítók és beszerzés Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Ez a rész a beszerzési folyamatokat támogatja. Szállítókról tárolt

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

SZOFTVER NÉLKÜL NINCS HARDVER

SZOFTVER NÉLKÜL NINCS HARDVER SZOFTVER NÉLKÜL NINCS HARDVER Avagy a hatékonyság növelése az információs technika kihasználásával 2013. november 23. Dr. Csúz Andrea Miről lesz szó? Miért nélkülözhetetlen egy jó rendelői szoftver? Alaphasznosság

Részletesebben

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan www.minicrm.hu Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan Egerszegi Krisztián Cégvezető, MiniCRM Zrt. egerszegi.krisztian@minicrm.hu Mi az a CRM Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer

Részletesebben

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS Track JELLEMZŐK A Régens Track a nemzetközi vagy belföldi komplett- (FTL) és részrakományok (LTL) szállítmányozási feladatainak végrehajtását támogatja. Programunk

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. ÁFA bevallás... 2 1.2. Átutalási csomag karbantartó... 3 1.3. Általános kimenő számlázás... 4 1.4. Folyószámlakezelés... 5 1.5.

Részletesebben

DOAS telepközi adat szinkronizáció

DOAS telepközi adat szinkronizáció DOAS telepközi adat szinkronizáció 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/14 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. A szinkronizáció... 3 3. Szinkronizálási típusok

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó modulokat érintő változásokról

Részletesebben

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM E-szolgáltatások, E-ügyintézés 1 ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM Mindazon eszközök és eljárások összességét, amelyekkel megvalósítható az áruk, termékek, szolgáltatások és ellenértékük

Részletesebben

Élvezze a számlázás kényelmét! Termékbemutató. Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcs-soft.hu

Élvezze a számlázás kényelmét! Termékbemutató. Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcs-soft.hu Termékbemutató Élvezze a számlázás kényelmét! Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcssoft.hu Részletes Funkciótáblázat Számlázni Jó és Számlázni Kényelmes Általános Információk Platform

Részletesebben

Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel május 11. Tapolca Szilágyi László

Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel május 11. Tapolca Szilágyi László Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel 2019. május 11. Tapolca Szilágyi László A szakmával közösen fejlesztett szoftver Akár üzemeltet, akár szolgáltat, időt és munkát takarít meg a program

Részletesebben

Bevezetési Szolgáltatások. Induljunk el együtt!

Bevezetési Szolgáltatások. Induljunk el együtt! Bevezetési Szolgáltatások Induljunk el együtt! Miért érdemes Kickstart szolgáltatást igénybe venni? A sikeres CRM bevezetés üzleti és folyamatkialakítási kihívás. Valós környezetben bizonyított best practice-ek

Részletesebben

LEVEGŐTISZTASÁG-VÉDELMI MODULJÁNAK

LEVEGŐTISZTASÁG-VÉDELMI MODULJÁNAK Az vállalatirányítási rendszer LEVEGŐTISZTASÁG-VÉDELMI MODULJÁNAK bemutatása 1 Levegőtisztaság-védelmi modul 1 A LEVEGŐTISZTASÁG-VÉDELMI MODUL bemutatása Innotransz Mérnöki Iroda Kft. Ez a modul a társaság

Részletesebben

Univerzális modult érintő változások, módosítások

Univerzális modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális Számla, Iktató, Pénztár

Részletesebben

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 -

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - Kinek? Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan vendéglátós

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program.

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv,, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó modulokat érintő változásokról és fejlesztésekről.

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

BISNODE PARTNERRADAR. Segítségével könnyen, egyszerűen leszűrheti célcsoportját és a kapott listát Excelbe is kimentheti.

BISNODE PARTNERRADAR. Segítségével könnyen, egyszerűen leszűrheti célcsoportját és a kapott listát Excelbe is kimentheti. BISNODE PARTNERRADAR A Bisnode PartnerRadar szolgáltatásban az összes magyarországi vállalkozás napi aktualitású adatai megtalálhatók, közel 130 ezer cégnél telefonszám és több mint 160 ezer cégnél e-mail

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma.

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Raktárforgalom kezelése 2 Bevét napló adattartalma Bevételezés Beszerzési egységár Fogadó raktár kódja A tevékenységért felelős kódja A bevételezési

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

Vállalatirányítás könnyedén.

Vállalatirányítás könnyedén. Vállalatirányítás könnyedén www.eniac.hu ENIAC Computing Két évtizedes szakmai tevékenységünk és több száz vállalat átvilágítása során szerzett tapasztalataink garantálják, hogy üzleti ügyei biztos kezekben

Részletesebben

PRECÍZ Információs füzetek

PRECÍZ Információs füzetek PREÍZ Információs füzetek Információk, Módszerek, Ötletek és Megoldások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerhez T12. Egyeztetés a PREÍZ Integrált ügyviteli rendszerben 2006. március (mod.090827)

Részletesebben

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER. Váradi László OKTATÁSI SEGÉDANYAG. 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER. Váradi László OKTATÁSI SEGÉDANYAG. 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar SAP Business One 8.82 VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER Váradi László Komplex feladat 05 OKTATÁSI SEGÉDANYAG 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás

Részletesebben

revol Express modulok leírása i-store.hu Szoftver webáruház 1

revol Express modulok leírása i-store.hu Szoftver webáruház 1 revol Express modulok leírása 1 TARTALOM Revolution revol Express...3 revol Express modulok Számlaíró modul...4 SzámlaVarázsló modul...6 Készletkezelő modul...7 Házipénztár modul...8 Deviza modul...9 Üzleti

Részletesebben

Vezetői információs rendszer

Vezetői információs rendszer Vezetői információs rendszer A stratégiai tervezés (általában a tervezés) elemzések, döntések, választások sorozata, melynek során a stratégiai menedzsmentnek elemeznie kell a környezetet, a szervezet

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 májusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján.

Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján. Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján. A rendszer általános jellemzői A program grafikus felületen (Windows) működik (Visual Foxpro, Oracle, SQL) Az alrendszerek közös

Részletesebben

HÍRLEVÉL június. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL június. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012. június Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 júniusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Pénzügy modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Pénzügy modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Pénzügy, Pénztár, Univerzális számlázó, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó,

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

HÍRLEVÉL március. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL március. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2013. március Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2013 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Folyószámlakezelés... 2 1.2. Általános kimenő számlázás... 4 1.3. Pénztár... 6 1.4. Bank import... 7 2. SZERVIZ... 7 2.1. Munkalap...

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás Budapest, 2015. április 9. Váradi László 1 itelligence 21 éve Magyarországon

Részletesebben

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer T25. Előleg és végszámla kezelése Tartalom Alapbeállítások Globális változó beállítása... 3 Előleg és végszámla formátum... 4 Előleg napló beállításai... 4 Előleg-

Részletesebben

TESZT GÉPJÁRMŰVEK KEZELÉSE A K2D RENDSZERBEN TARTALOMJEGYZÉK

TESZT GÉPJÁRMŰVEK KEZELÉSE A K2D RENDSZERBEN TARTALOMJEGYZÉK TESZT GÉPJÁRMŰVEK KEZELÉSE A K2D RENDSZERBEN TARTALOMJEGYZÉK 1. Új gépjármű teszt gépjárművé minősítése, majd a teszt gépjármű értékesítése... 2 1.1. Új gépjármű teszt gépjárművé minősítése... 2 1.1.1.

Részletesebben

MODERN ÜGYINTÉZÉS ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT A FÔVÁROSI VÍZMÛVEKNÉL

MODERN ÜGYINTÉZÉS ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT A FÔVÁROSI VÍZMÛVEKNÉL MODERN ÜGYINTÉZÉS ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT A FÔVÁROSI VÍZMÛVEKNÉL INFORMÁCIÓ CSEPPEK Rohanó világunkban, ahol minden idô számít, modern, gyors ügyintézési lehetôséget biztosít a Fôvárosi Vízmûvek online

Részletesebben

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR Termék ismertető Készítette: Fájl név: Verzió: First Line Experts Kft. First_Line_Hazipenztar_termekismerteto v1 1 / 5 1. Házipénztár modul funkcionális ismertetése 1.1. Integráció

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

NORMAX TERMELÉSI RENDSZER. hatékonyság a szerszámgyártásban

NORMAX TERMELÉSI RENDSZER. hatékonyság a szerszámgyártásban NORMAX TERMELÉSI RENDSZER hatékonyság a szerszámgyártásban Fiers Informatika Kft. 2011 NORMAX TERMELÉSI RENDSZER A NormaX Termelési Rendszert azzal a céllal alkottuk meg, hogy pótolja a kis és középvállalkozások

Részletesebben

A Mórakert TÉSZ információs rendszere

A Mórakert TÉSZ információs rendszere A Mórakert TÉSZ információs rendszere Berecz Patrícia DE AMTC GVK SU 2009-2009.08.27 Tartalom A Mórakert TÉSZ bemutatás Informatikai ellátottság Kommunikáció Egyéb informatikai rendszerek A Mórakert TÉSZ

Részletesebben

Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető

Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető 2006 VemSoft. All rights reserved. Budapest, 2010. február 22. Tartalomjegyzék 1. LFE alapvető feladata... 3 2. Az LFE rendszer az alapvető feladatain

Részletesebben

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég.

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég. A vállalat mint rendszer Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek erőforrások Cég Gazdálkodó szervezet Vállalat erőforrások Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Valóságos Működő Gazdasági

Részletesebben

Milyen információval kell rendelkeznie egy vállalkozás vezetőjének a cégéről? Megrendelések

Milyen információval kell rendelkeznie egy vállalkozás vezetőjének a cégéről? Megrendelések Milyen információval kell rendelkeznie egy vállalkozás vezetőjének a cégéről? Megpróbáltad már összeszedni, hogy egy cég vezetőjeként mennyi információval kell rendelkezned, hogy átlásd céged tényleges

Részletesebben

Direktinfo Követeléskezelő Kft. 100% magyar tulajdon Magyar cégvezetés Felelősségbiztosítás Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően nyilvántartásba

Direktinfo Követeléskezelő Kft. 100% magyar tulajdon Magyar cégvezetés Felelősségbiztosítás Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően nyilvántartásba Direktinfo Követeléskezelő Kft. 100% magyar tulajdon Magyar cégvezetés Felelősségbiztosítás Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően nyilvántartásba vett vállalat Több száz élő referencia Teljeskörű szolgáltatás

Részletesebben

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft.

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft. Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer OKOS-SZÁMLA: online számlázó program írásos dokumentáció Verziószám: NS0003 Frissítés dátuma: 2014.10.06. Okos-Számla online számlázó program, mely összetett

Részletesebben

Tanácsadásra irányuló megbízási szerződés. ZSOLDOS Kft. számára

Tanácsadásra irányuló megbízási szerződés. ZSOLDOS Kft. számára Tanácsadásra irányuló megbízási szerződés ZSOLDOS Kft. számára 1 TANÁCSADÁSRA IRÁNYULÓ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a ZSOLDOS Kft. (székhely: 8400 Ajka, Timföldgyári út 3.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT A CÉG Vevők Bank KFT Állam Szállítók 1 A FELADAT A cég tevékenységének, működésének megismerése Üzleti folyamatok dokumentálása Információs rendszerrel szemben támasztott követelmények e meghatározása

Részletesebben

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan www.minicrm.hu Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan Egerszegi Krisztián Cégvezető, MiniCRM Zrt. egerszegi.krisztian@minicrm.hu Több bevétel ugyanannyi érdeklődőből Értékesítési

Részletesebben

Versenyképesség-növelő Alapcsomag

Versenyképesség-növelő Alapcsomag ÉRJEN EL hozzáadott értékkel és együttműködésekkel nagyobb profitot, több minőségi vevőt, versenyelőnyt, illetve hatékonyabb működést! Vereb István vagyok. Az én dolgom, hogy mentorként fejlődéshez és

Részletesebben

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul Megváltozott az ÁFA típushoz kapcsolható ABEV összerendelés lehetősége. A megelőző verziókban nem lehetett külön megadni a fizetendő/igényelhető irányt az összerndelés

Részletesebben

Számítógépes könyvelés és analitika készítése

Számítógépes könyvelés és analitika készítése 54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző Számítógépes könyvelés és analitika készítése FONTOS: - Az útmutató áttekintése (vállalkozási tev., számlatükör, számviteli politika, program követelmények) - Az

Részletesebben

2. számú melléklet. Megrendelő Lap

2. számú melléklet. Megrendelő Lap Megrendelő Lap 2. számú melléklet Axioart.com szolgáltatási megrendelőinek típusai: Katalógus bemutatás megrendelő Online aukció megrendelő Külső online aukció megrendelő Ajánlójegyzék megrendelő Élő közvetítés

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Bejövő számla rögzítés... 2 1.2. ÁFA bevallás... 5 1.3. Készletfinanszírozás... 5 1.4. Pénztár... 6 1.5. Általános kimenő számlázás...

Részletesebben

THOTH 2 minőségbiztosítási tanúsítvány Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 2009-2.1.1 megfelelési tanúsítványok

THOTH 2 minőségbiztosítási tanúsítvány Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 2009-2.1.1 megfelelési tanúsítványok 3o.hu Hármas Hosting Kft. Honlap: http://3o.hu Információk, ajánlatkérés: info@harmas.hu Támogatás, segítségnyújtás: support@harmas.hu Számlázás, könyvelés: konyveles@harmas.hu uh.oyyy tfk gnitsoh samrh

Részletesebben

Vállalatirányítási rendszerek. Felvételi mintakérdések

Vállalatirányítási rendszerek. Felvételi mintakérdések Vállalatirányítási rendszerek Felvételi mintakérdések 1. Igaz-e, hogy beszerzési áras és FIFO elvű kiadás esetén a bevételezési bizonylat egy lépésben stornózható? Igen nem 2. Többszörös választás. Karikázza

Részletesebben

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után Számlakészítés Funkcióbővülés: Alap számlaformátumon a tételekhez tartozó értékesítési rendelés bizonylatszám és az ügyfél által adott beszerzési szám megjelenítése bekapcsolható az Admin programban az

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció Tartalomjegyzék Vállalkozói termékek Vállalkozói ajánlataink, akcióink Fióki Számlanyitási akció Online számlanyitási akció Kártyaelfogadási szolgáltatás Pénzbefizetés ATM-en OTP Kereskedelmi Faktoring

Részletesebben

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás 1 Jelen felhasználói dokumentáció alapfokú számítógép felhasználói ismeretekkel rendelkezők részére készült. Ezért nem tér

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN Az ERP bevezetések 30%-a amiatt hiúsul meg, mert a bevezetést tervező vállalat nem tudja előteremteni az igényeinek megfelelő ERP rendszer bevezetéséhez szükséges erőforrást, vagy úgy gondolja, hogy az

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban.

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Aqua számlázó, Kommunális számlázó, Univerzális számlázó, Készlet

Részletesebben

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV Beszerzési és elosztási logisztika Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV 3. Előadás A beszerzési logisztikai folyamat Design tervezés Szükséglet meghatározás Termelés tervezés Beszerzés

Részletesebben

A szállítólevél. A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására. A szállítólevél adattartalma:

A szállítólevél. A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására. A szállítólevél adattartalma: A szállítólevél A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására szolgál. bizonylat nem elegendő az ellenérték kifizetésére ezt kizárólag a számla alapján fizetjük

Részletesebben

Kulcs Számla frissítés

Kulcs Számla frissítés Kulcs Számla frissítés Megjelenés dátuma: 2010. március 29. Elszámolási időszakos számlák Környezetvédelmi Termékdíj változás Szerződésekből bizonylat kiállítás Automatikus adatmentési lehetőség Készpénzfizetési

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Tárgyi eszköz... 2 1.2. Főkönyv... 3 2. SZERVIZ... 8 2.1. Munkalap... 8 3. ALKATRÉSZKERESKEDELEM... 10 3.1. Vevői alkatrész rendelés/alkatrész

Részletesebben

Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei. Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft.

Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei. Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft. Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft. Környezetvédelmi informatika Tevékenységi területek HULLADÉK TERMELŐK Veszélyes

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 novemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Távhő számlázó modulokat érintő

Részletesebben

ARKCONSULTING KFT. Tájékoztató NAGYKERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSOK számára

ARKCONSULTING KFT. Tájékoztató NAGYKERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSOK számára ARKCONSULTING KFT. Tájékoztató NAGYKERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSOK számára Sz KOCKÁZAT BIZTONSÁG SZAKÉRTELEM BEVEZETŐ Egy jól működő vállalkozás elengedhetetlen alappillére az átlátható, hatékony, és mérhető

Részletesebben

Herdon Miklós egyetemi docens. Rózsa Tünde egyetemi adjunktus

Herdon Miklós egyetemi docens. Rózsa Tünde egyetemi adjunktus Herdon Miklós egyetemi docens Rózsa Tünde egyetemi adjunktus Debreceni Egyetem AGTC, Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar, Gazdaságelemzés- módszertani és Alkalmazott Informatikai Intézet Forrás:

Részletesebben

Á LTA L Á N O S F E LT É T E L E K

Á LTA L Á N O S F E LT É T E L E K Á LTA L Á N O S F E LT É T E L E K A HITELPROGRAM CÉLJA a hazai mikro- és kisvállalkozóknak kíván az indulásukhoz, a vállalkozásuk fejlesztéséhez indokolt, szükséges, megalapozott és elégséges forrásokat

Részletesebben

Komplett üzleti megoldás a kis- és közepes méretű termelő vállalatok számára

Komplett üzleti megoldás a kis- és közepes méretű termelő vállalatok számára Komplett üzleti megoldás a kis- és közepes méretű termelő vállalatok számára JÖVŐBIZTONSÁG A szoftver gyártója Invesztíció az elmúlt évben 1.700 új dolgozó 600 új fejlesztő 5.293 új programfunkció A harmadik

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

QUALITYSOFT INTEGRÁLT KÖNYVELŐIRODA IRÁNYÍTÁSI RENDSZER

QUALITYSOFT INTEGRÁLT KÖNYVELŐIRODA IRÁNYÍTÁSI RENDSZER QUALITYSOFT INTEGRÁLT KÖNYVELŐIRODA IRÁNYÍTÁSI RENDSZER Sokkal több, mint egy könyvelő program. Digitális Könyvelő Konferencia 2018.06.26. Mi a vállalatirányitási rendszer? Számlázó program Pénzügyi és

Részletesebben