Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján."

Átírás

1 Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján.

2 A rendszer általános jellemzői A program grafikus felületen (Windows) működik (Visual Foxpro, Oracle, SQL) Az alrendszerek közös törzsadatokat, egymásra épülő tételes állományokat használnak Sokoldalú képernyős lekérdezések, kimutatások, listák készíthetőek változtatható szűrésekkel és rendezettséggel Több idegen nyelv használati lehetősége A gazdasági események feldolgozhatók forintban és választott más devizanemekben is Több év adatait egyszerre lehet kezelni, így lehetőséget ad az előző év lezárására és a beszámoló elkészítése előtt már az új év bizonylatainak rögzítésére, a számlatükör utólagos módosítására.

3 Főbb moduljai: Főkönyv Pénzügy Készlet Tárgyi eszköz Bér + TB Költségfelosztás Házipénztár Számlázás Rendelésnyilvántartás Vezetői Információs Rendszer Az integrált rendszer alapvetően teljes körű alkalmazásra készült, de moduláris felépítése miatt alrendszerenként is üzemeltethető, egyes elemei akár el is hagyhatók.

4 A törzsállomány kezelések munkafolyamatokba építettek, de a kiemelt törzsek központilag kezelhetők, ellenőrizhetők. Például: telephely, szervezet, személy, munkaszám, eseménytörzs

5 Az egyes folyamatok vezérlését a felhasználó által felépített gazdasági eseménytörzs látja el, de egy általános eseménytörzs kiadásra kerül.

6 Az esemény törzs összeállítható kontírozással és anélkül, így bármely szinten biztosítható a vezetői információs modul kiszolgálása.

7 Az Etalon fülön lehetőség van a Saldo által összeállított törzsadatokból adatokat átemelni.

8 Rendelés és szerződés nyilvántartás Az alrendszer kezeli a vevői és a szállítói rendelés illetve szerződés nyilvántartást. Lehetőséget kínál a rendelések devizában történő nyilvántartására. Elkészíti a raktár kivételezési jegyet, szállítólevelet, számlát.

9 Számlázás INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZER Lehetőség van számlát kiállítani kézi rögzítéssel, szállítólevél alapján vagy rendelés nyilvántartásból automatikusan. A számla tételsorainak megnevezése rögzíthető kézzel, szövegtörzsből vagy terméktörzsből.

10 Számlázás Lehetőség van etalon számlák összeállítására, amelyekre hivatkozva automatikusan készíthetők kimenő számlák.

11 Házipénztár INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZER A házipénztár menüponton lehet: egyidejű vagy utólagos kontírozással rögzíteni a forint és valuta pénztár bizonylatokat, címletezni, pénztárjelentést készíteni, rögzítési naplót íratni, előleget nyilvántartani és elszámolni.

12 Pénzügy, folyószámla INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZER A számlák az iktatással egyidejűleg kontírozhatók, vagy utólag a könyvelő is elláthatja a főkönyvi számlaszámokkal. A számlázás alrendszerben előállított számlák külön feladás nélkül azonnal megjelennek a folyószámla alrendszerben. A beiktatott szállítói számlákról átutalási megbízást lehet kiállítani nyomtatványon illetve automatikusan bankvonalon keresztül.

13 ÁFA-kimutatás Az ÁFA kimutatások lekérhetők tetszőleges időszakra, önrevízióval vagy anélkül.

14 Lehetőség van az EVA-s ÁFA kimutatására is.

15 Kiegyenlítetlen, kiegyenlített tételek kimutatása kérhető le egy meghatározott időpontig, vagy partnerre.

16 Folyószámla lekérdezések, adatszolgáltatások Folyószámla kivonatok, tételes kimutatások Folyószámla egyeztetés, egyenlegközlő levél Adatszolgáltatás értékvesztéshez Késedelmi kamatszámítás (partnerenkénti szerződés szerint, általános kamatkulcs vagy jegybanki alapkamat szerint)

17 Bank A bankbizonylatok adatai feldolgozhatók: tételes billentyűzéssel bank vonalon keresztül automatikusan (ez esetben az adatok kiegészítése billentyűzéssel lehetséges) folyószámlát érintő tételek esetén a könyvelő választhat a szerződések, folyószámlák rögzített adataiból

18 Tárgyi eszköz Az alrendszer tartalmazza a kis és nagy értékű tárgyi eszközök nyilvántartását mennyiségben és értékben.

19 A tárgyi eszköz modul biztosítja: TAO és SZT szerinti értékcsökkenés számítását, valamint a kettő különbségének kimutatását. A tárgyi eszközökhöz kapcsolódó bizonylatok automatikus kitöltését (üzembe helyezési-, selejtezési, átadási-átvételi, stb. bizonylatok). Automatikus kontírozás lehetséges esemény törzs alapján. A leltár támogatását: leltárfelvételi ív, leltárrögzítés, leltárkiértékelés elkészítése. A vonalkódok készítését és kezelését.

20 Készlet Az alrendszer megoldja a készletek körébe tartozó anyagok, saját termelésű félkész és késztermékek, kereskedelmi áruk, betétdíjas göngyölegek analitikus nyilvántartását és könyvelését.

21 Készlet A mindenkori készletadatok és a rendelés állománya alapján dinamikus foglaltság kezelést biztosít. Az alrendszer megoldja a készletre vételezés után, utólag érkező számla alapján az ár/érték korrekciót, valamint a beszerzési árat módosító értékkülönbözetek kezelését. Nyomon követi a készletek értékvesztését és annak visszaírását. Megoldja a raktárak bizonylatolási funkcióit. Teljeskörű leltártámogatást nyújt.

22 Jövedelem elszámolás INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZER Munkavállalók nyilvántartása jogviszonyonként, ezen belül munkakörönként, költséghelyi besorolásonként, választható adózási móddal, a magánnyugdíj-pénztári tagság tényével, az eltartottak adataival, valamint a munkavállalóhoz tartozó juttatás és levonás törzzsel.

23 Jövedelem elszámolás Szabadon alakítható jogcímtörzs, kifizetőhely, kifizetési idő, naptártörzs és az Integrált Számviteli Információs rendszerbe illeszkedő számlatükör és gyűjtő kezelése. Jövedelem elszámolás hóközi kifizetése vagy hóvégi elszámolása. Automatikus számfejtés. Banki utalások elkészítése. A felhasználó igényeinek megfelelően alakítható paraméteres listák elkészítése. Adatszolgáltatások: Munkavállalók felé Nyugdíjfolyósító felé APEH felé Magánnyugdíj-pénztárak felé Önkéntes nyugdíjpénztárak felé KSH felé

24 Költségfelosztás INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZER Bármely elsődleges vagy másodlagos főkönyvi számlát illetve gyűjtőt tetszőleges vetítési kulcs alapján oszthatunk fel.

25 Főkönyv A főkönyvi könyvelésbe az adatok nagy része az alrendszerekből napi, időszaki feladással kerül be.

26 Főkönyv A könyvelés módszere lehet: egy számla egy ellenszámla egy számla több ellenszámla típusú adatrögzítés A főkönyvi részletező és összevont kivonatok és a tételes kimutatások (kartonok) lekérhetők: vállalkozás összesen szinten, telephelyenként, szervezetenként, személyenként és a vállalkozás által használt egyéb gyűjtőkre (pl. munkaszám) is.

27 Vezetői Információs Rendszer Minden modul fontosabb kimutatásai megtalálhatóak A mérleg és eredmény kimutatás összeállítása Adatszolgáltatás értékvesztéshez A főkönyvi kivonat lekérésére A főkönyvi tételek ( kartonok ) lekérésére Ügyfél igénye szerint a tételes vagy halmozott adatállományból lekérdezések összeállítása.

28 Felhasználói támogatás, jogkövetés A Saldo Rt. a programok átadását követő egyéves garancián túl a felhasználói támogatást és jogkövetést külön megkötendő szolgáltatási szerződés keretében biztosítja.

29 Köszönjük, hogy végignézte bemutatónkat! Amennyiben Integrált Számviteli Rendszerünk felkeltette érdeklődését, a Saldo Rt. Informatikai Igazgatóságán bővebb felvilágosítást kérhet az alábbi telefonszámon: (1)

INTEGRÁLT SZÁMVITELI INFORMÁCIÓS RENDSZER

INTEGRÁLT SZÁMVITELI INFORMÁCIÓS RENDSZER ÁLLAMHÁZTARTÁS SZERVEZETEI RÉSZÉRE A rendszer alapvetõ célja, hogy az államháztartás szervezeteinél egyre fokozódó adminisztratív munkát egyszerûbbé, gyorsabbá tegye, s egyben kiszolgálja mind a vezetés,

Részletesebben

ACTUAL ÜGYVITELI RENDSZER

ACTUAL ÜGYVITELI RENDSZER ACTUAL ÜGYVITELI RENDSZER Verzió: 2.1.56 Felhasználói kézikönyv Kronos Trade Kft. 1 TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS... 12 KERESKEDELEM (SZÁMLÁZÁS)... 13 KÉSZLETNYILVÁNTARTÁS... 14 GYÁRTÁS... 14 HÁZIPÉNZTÁR...

Részletesebben

Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31.

Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31. Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31. www.armada.hu Tartalom Miért választják ügyfeleink az Armadát? Ügyviteli szoftvermodulok Bérprogram 2015. Főkönyvi Kettős Könyvelés Pénzügy

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - pénzügy/számvitel - v.2.108.000

Felhasználói kézikönyv - pénzügy/számvitel - v.2.108.000 Felhasználói kézikönyv - pénzügy/számvitel - v.2.108.000 Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Skultéti Ilona IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Tartalomjegyzék I. Bank... 7 1. Bank napló... 7 a.

Részletesebben

Ügyviteli szoftverek. leírása. i-store.hu Szoftver webáruház 1

Ügyviteli szoftverek. leírása. i-store.hu Szoftver webáruház 1 Ügyviteli szoftverek leírása 1 TARTALOM InfoCentrum Számlázó Light...4 Számlázó Készlet...5 Számlázó Professional...7 RoadRegister Útnyilvántartás...8 RoadRegister Pro Útnyilvántartás...9 Kulcs-Soft Kulcs-Bér

Részletesebben

TRON. Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Termékismertetõ

TRON. Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Termékismertetõ TRON Integrált Vállalatirányítási Rendszer Termékismertetõ 2000 Bevezetés A mai felgyorsult, számítógépek által irányított gazdasági életben, tevékenységi körtõl függetlenül már a néhány fõt foglalkoztató

Részletesebben

CT-EcoSTAT. Integrált Gazdasági Rendszer

CT-EcoSTAT. Integrált Gazdasági Rendszer CT-EcoSTAT Integrált Gazdasági Rendszer 1 Néhány szó a CompuTREND Kft.-rôl 2 A CT-EcoSTAT rendszer fejlesztésének alapelvei 5 5 8 9 10 11 15 17 19 19 21 21 21 22 24 24 25 26 27 28 29 29 31 31 A CT-EcoSTAT

Részletesebben

Megvalósult SAP megoldás hulladékgazdálkodás főtevékenységű vállalatoknál

Megvalósult SAP megoldás hulladékgazdálkodás főtevékenységű vállalatoknál Megvalósult SAP megoldás hulladékgazdálkodás főtevékenységű vállalatoknál A Synergon által bevezetett SAP rendszer egy cégcsoport három vállalatánál váltotta fel a korábbi sziget-alkalmazásokat, és nyújt

Részletesebben

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu INFOTÉKA Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014 INFOTÉKA ÜGYVITELI SZOFTVEREK 2 Infotéka Katalógus 2014 Bemutatkozás Az Infotéka Kft. 1991. februárjában alakult elsősorban ügyviteli szoftverek fejlesztésére.

Részletesebben

Göd Város Polgármesteri Hivatal szervezetfejlesztése céljából 1. rész: integrált pénzügyi-gazdasági szoftver beszerzése 2. rész: elektronikus

Göd Város Polgármesteri Hivatal szervezetfejlesztése céljából 1. rész: integrált pénzügyi-gazdasági szoftver beszerzése 2. rész: elektronikus DOKUMENTÁCIÓ GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AJÁNLATKÉRŐ Göd Város Polgármesteri Hivatal szervezetfejlesztése céljából 1. rész: integrált pénzügyi-gazdasági szoftver beszerzése 2. rész: elektronikus döntéstámogató

Részletesebben

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft.

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft. Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer számlázó program írásos dokumentáció Verziószám: NS0014 Frissítés dátuma: 2015.09.01. Okos-Számla online számlázó program, mely összetett integrált ügyviteli

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV VÁLLALKOZÓK KETTŐS KÖNYVVITELI, FOLYÓSZÁMLA, ÉS ÁFA - NYILVÁNTARTÁSI RENDSZERÉHEZ

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV VÁLLALKOZÓK KETTŐS KÖNYVVITELI, FOLYÓSZÁMLA, ÉS ÁFA - NYILVÁNTARTÁSI RENDSZERÉHEZ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A VÁLLALKOZÓK KETTŐS KÖNYVVITELI, FOLYÓSZÁMLA, ÉS ÁFA - NYILVÁNTARTÁSI RENDSZERÉHEZ ( 2012. évi módosított változat ) Készítette: Hegyi Gertrúd Zalaegerszeg, 2012. április hó BEVEZETÉS

Részletesebben

DimSQL integrált számviteli programrendszer általános leírása

DimSQL integrált számviteli programrendszer általános leírása DimSQL integrált számviteli programrendszer általános leírása TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETİ / TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉS... 3 II. A DIMSQL PROGRAM ELİNYEI KÜLÖNBÖZİ FELHASZNÁLÓI KÖRÖK RÉSZÉRE... 3 II.1. KÖNYVELİIRODÁKNAK...

Részletesebben

Forgalmazó: www.tensoft.hu

Forgalmazó: www.tensoft.hu Kettős könyvviteli rendszer felhasználói leírása 2010. Forgalmazó: TEN-SOFT Kft. 7100 Szekszárd, Arany János utca 23-25. Telefon: (74) / 417-005 (74) / 529-430 (74) / 511-657 (30) / 9464-437 Fax: (74)

Részletesebben

Belföldi és deviza vevői számlázás

Belföldi és deviza vevői számlázás Belföldi és deviza vevői számlázás Net-Soft Számítástechnikai és Vállalkozásügyviteli Kft. Székhely: 1095 Budapest, Mester utca 21. 1. em. 15. v: 2.0.0.1. program verzió. (Paradox adatbázis kezelő) 2015.04.01.

Részletesebben

ÜgyVisz. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com. Külső nyilvántartás. Pénzügyi nyilvántartás Kinnlevőségek - Vevők

ÜgyVisz. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com. Külső nyilvántartás. Pénzügyi nyilvántartás Kinnlevőségek - Vevők Az ÜgyVisz rendszert kis- és középvállalkozások részére fejlesztettük. Főként kereskedelmi és szolgáltató vállalatok készletgazdálkodási, raktár-irányítási, értékesítési, beszerzési és pénzügy-számviteli

Részletesebben

ACTUAL Ügyviteli Rendszer KARBANTARTÁS. Felhasználói kézikönyv

ACTUAL Ügyviteli Rendszer KARBANTARTÁS. Felhasználói kézikönyv ACTUAL Ügyviteli Rendszer KARBANTARTÁS Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Karbantartás (Rendszer adminisztráció) modul 2 BEVEZETŐ 2 A PROGRAM ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA 2 TÖRZSADATOK 3 Cégek kezelése 3 Új

Részletesebben

WebKönyvelő Felhasználói Kézikönyv

WebKönyvelő Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék A.Első lépések, azaz hogy kezdjek el dolgozni a WebKönyvelővel? B.A napi munka menete C.Funkciók leírása menüpontonként sorban haladva WebKönyvelő Feladatok Egyéni elszámolás Felhasználói

Részletesebben

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft.

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft. Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer OKOS-SZÁMLA: online számlázó program írásos dokumentáció Verziószám: NS0003 Frissítés dátuma: 2014.10.06. Okos-Számla online számlázó program, mely összetett

Részletesebben

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NYÍREGYHÁZA

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NYÍREGYHÁZA NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NYÍREGYHÁZA SZÁMVITELI POLITIKA (a Gazdálkodási szabályzat 1. sz. melléklete) 2012. JÚNIUS 26. TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ...3 1. Bevezető rendelkezések...3 2. A Főiskola tevékenységének

Részletesebben

Általános ismertetés, közös törzsek

Általános ismertetés, közös törzsek Saldo Creator Integrált Számviteli Információs Rendszer Főkönyv Bér Bank Készlet TB Menza Élelmezés Pénztár Folyószámla Költségfelosztás Számlázás Tárgyi eszköz Dokumentum Kezelő Menetlevél Szerződés Kötváll/Rendelés

Részletesebben

BIZONYLATI SZABÁLYZAT

BIZONYLATI SZABÁLYZAT NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NYÍREGYHÁZA BIZONYLATI SZABÁLYZAT (a Gazdálkodási szabályzat 9. sz. melléklete) Elfogadva 2009. április 7-én 2 1. Általános rész A Nyíregyházi Főiskola bizonylati rendjét a számvitelről

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció 2014 v4.1 Integrált Felhasználói dokumentáció Fekete Prog-RAM Kft. 1992-2014 Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 Cégadatok... 3 Elérhetőségek... 3 Névjegy... 3 Rendszer követelmények... 5 Javascript engedélyezése...

Részletesebben

Navision Support Online

Navision Support Online A Dynamics NAV rendszer funkcionális leírása Egy sikeres üzlet mögött hatékony ügyviteli folyamatok állnak, ahol a megfelelő információk, megfelelő időben, a megfelelő személynél állnak rendelkezésre.

Részletesebben

Számlarend. Önállóan működő és gazdálkodó. Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ SZÁMLAREND. Érvényes: 2013.

Számlarend. Önállóan működő és gazdálkodó. Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ SZÁMLAREND. Érvényes: 2013. Önállóan működő és gazdálkodó SZÁMLAREND Érvényes: 2013. január 01-től 1 TARTALOMJEGYZÉK Számlarend ELŐSZÓ... 4 I. SZÁMLAREND célja, tartalma, KÖVETELMÉNYRENDSZERE... 4 1. A Számlarend célja... 4 2. A

Részletesebben

Tárgyi Eszköz Nyilvántartó rendszer Windows verzió

Tárgyi Eszköz Nyilvántartó rendszer Windows verzió Tárgyi Eszköz Nyilvántartó rendszer Windows verzió FIREBIRD, INTERBASE, ORACLE VERZIÓKHOZ 2/85.oldal Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK...2 A TÁRGYI ESZKÖZ NYILVÁNTARTÓ RENDSZER FŐBB FUNKCIÓI...5 A TÁRGYI

Részletesebben

Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei. Gazdasági ügyrendje. a gazdasági szervezet gazdálkodással összefüggő feladataira

Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei. Gazdasági ügyrendje. a gazdasági szervezet gazdálkodással összefüggő feladataira Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei Gazdasági ügyrendje a gazdasági szervezet gazdálkodással összefüggő feladataira Jóváhagyta: Pelle József igazgató Hatályos: az aláírás napjától Érvényes

Részletesebben

Voyage2 Integrált utaztatási Rendszer

Voyage2 Integrált utaztatási Rendszer Voyage2 Integrált utaztatási Rendszer Rövid termékismertető A FoxArt Kft. egyedülálló turisztikai rendszere, a Voyage2 Integrált Utaztatási Rendszer, mely az utazási szektor üzleti folyamatait teljes mértékben

Részletesebben

Név: Másság Alapítvány, Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda, NEKI Székhely: 1082. Budapest, Üllői út 68. II/15. Adószám: 18051922-2-42

Név: Másság Alapítvány, Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda, NEKI Székhely: 1082. Budapest, Üllői út 68. II/15. Adószám: 18051922-2-42 Név: Másság Alapítvány, Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda, NEKI Székhely: 1082. Budapest, Üllői út 68. II/15. Adószám: 18051922-2-42 SZÁMVITELI POLITIKA TARTALOMJEGYZÉK I. A SZÁMVITELI POLITIKA

Részletesebben