Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla:"

Átírás

1 Eladó motorok Írta: ifa :34 Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla: Színe: piros Évjárat: május Tulajdonos: elsõ, Wallisnál vette, ott volt szervizelve (most volt a es szervízen) Extrák: Kappa hátsó doboz, markolatfûtés, ABS, riasztó, (az oldaldobozt már lefoglaltam ;) ) Eladás oka: építkezés :( Állapot: kíméletesen volt hajtva, terepen nem járt (Adriát járta meg) Ár: 1,8 mft Tel: Írta: ifa :34 Ja és esetleg egy régebbi motor +ráfizetés is szóba jöhet nála. Írta: Jano :07 Vajon ez miért ilyen olcsó? Írta: majsa :15 Háát, ha a pécsi ill. környéki márkatársak rátudnának kukkantani! Én rámennék így alpból! Írta: Dumdum :46 htomasso barátunkat nyugodtam hívhatod:) az õ motorja:)bõvebb info:30/ Írta: Jano :52 Köszi, csak azért érdekelt, mert az enyém ugyanennyi idõs és kíváncsi voltam mennyit buktam rajta eddig. Elég sokat :( Viszont van egy gondolatom, amit majd a találkozón bõvebben kifejtek. A használt f650-eseket érinti. Szerintem kicsit fel kellene és lehetne turbózni a piacot, mert nem igaz hogy egy ilyen megbízható és jó ár/érték arányú motorra ilyen kis érdeklõdés legyen.

2 Írta: gyurma :32 Ne nézd a hírdetést tovább... elkelt... B) Írta: heinrich :49 ezt kuksoljátok meg Írta: KovRob :34 Csak nem egy hárommázsás bálnára vadászol? :ohmy: heinrich írta:: ezt kuksoljátok meg Írta: Atti :15 heinrichnek ;) Írta: heinrich :52 kösz Atti! gyönyörû az az r1150r. Gazdag leszek (vagyis soha:d ) biztosan veszek egyet Írta: heinrich :52 kösz Atti! gyönyörû az az r1150r. Gazdag leszek (vagyis soha:d ) biztosan veszek egyet Írta: majsa :00 Volt itt 1 Maján(r1150R)!

3 Írta: majsa :02 Mmmmmmm! az r850r közelebb áll hozzám! Na, nem azért mert az Öcsémnek olyan van!;) Csak, vagányabb! Írta: majsa :12 Írta: majsa :14 Na, ez nem jött össze! Írta: Csiga :11 Eladó a motorkám! F 650 GS Dakar km, friss vizsgával ( ig), új Metzeler Tourance gumikkal. Megkímélt moci, nem terepeztem vele. Kérésre több képet is tudok küldeni. Írta: Csiga :13 Ez az Írta: majsa :18 Klafa! Lehet az ára is érdekelne többeket;) Írta: Csiga :18 Jah, télllleg az irányár Írta: KovRob :27

4 Atti: 1,5-ért akár jó is lehetne: link Tavasszal is meghirdette, akkor közel 1,8-ért... azóta racionálisaban gondolkodik. :) Az 1,4-1,5 már pont az az ár amiért néha ki lehet fogni egy-egy duplagyertyás jó állapotú példányt. Írta: Atti :44 Igazából Dakart nem szeretnék, a sima GS-rõl teli talppal leér a lábam, Dakarnál ez már nem biztos hogy így lenne. Írta: Csiga :52 Ez tény, nincs mit tagadni. Persze attól is függ mekkora vagy és egyébként szép új alacsonyított ülést is kapott :) Írta: Jano :56 Szerencsétlen srác, ilyen hirdetéssel ajánlanék neki 1,3-at kp-ra. Minek írja hogy fájó szívvel? Szerintem alkudható keményen... Vedd meg novemberben. Írta: s_abel :14 Sziasztok! Holnap megnézek egy GS-t Gyöngyöshalászban. Van aki ismeri, tud róla valamit, esetleg olyat amit az eladó nem akar közkinccsé tenni? Eladó szerint 52ekm van benne, 2002-es dobozokkal ABS-el. Elõre is köszönöm! Írta: s_abel :17 A kép elsõre nem sikerült, talán majd most. Írta: Jano :52 Én beszéltem az elõzõ tulajjal, mert meg akartam venni róla a kiegészítõ világításokat. Elég rég hirdetik. Asszem sok kilométer van benne. Ha megveszed és nem kell a lámpa akkor én vevõ vagyok rájuk! Van rajta egy xenon és egy ködlámpa, mindkettõ Touratech-es.

5 Ja, látom 52 ezer km.. hmmmm hmmm. én nem adnék érte pénzt. Kérdezd meg eladja-e a lámpákat külön. Egy 40-est beígérhetsz érte a nevemben, J. Írta: s_abel :55 Köszi az infót! Egy kicsi én is soknak találom benne a km-t. A lámpára majd rákérdezek. Írta: gyuszko :39 Szerintem egy 50e km-t futott rotax még erõsen a 30-as éveiben jár emberbe átszámolva. Beszéltem több szerelõvel és mind azt mondta, 100e-ig no para, simán elketyeg mindenféle nagyobb szervíz nélkül. Egy BMW-nél szerintem fontosabb, hogy esett-e nagyot - az tényleg okozthat komoly gondokat. Amúgy zsír anyagokból rakják össze ezeket a vasakat, nincs velük gond. Az enyémbe most pördült a 40e, és pont annyit (kötelezõ szervizeket) járok vele szerelõhöz, mint mikor még csak 10e volt benne. (na jó, kivétel, amikor a valamelyik nagytudású márkaszervíz miatt az egész hátsó hajtást ki kellett cserélni). Én nagyon számítok rá, hogy a következõ 40e-t is ilyen simán fogja venni - következõ összel majd beszámolok :sick: Írta: s_abel :33 Sziasztok! Megnéztem a motort. Ránézésre jó állapotban van. Szinte új Michelin gumik, fényezés mintha 0km-es lenne. Valami lánckenõ automatika van rajta, ami fékezésenként "dezodorál". Sajnos a tulaj-fõnök nem volt a kereskedésben, így érdemben az anyagiakról és a lámpa szettrõl (Janónak)nem esett szó. Tényleg van ilyen automata lánc olajozó szerkezet? Más területen, iparban kamionban tudok róla de hétköznapi motoros életben is létezik? Írta: KovRob :56 Igen van többféle is, már emlegettük itt, #286. :side: s_abel írta:: Sziasztok! Megnéztem a motort. Ránézésre jó állapotban van. Szinte új Michelin gumik, fényezés mintha 0km-es lenne. Valami lánckenõ automatika van rajta, ami fékezésenként "dezodorál". Sajnos a tulaj-fõnök nem volt a kereskedésben, így érdemben az anyagiakról és a lámpa szettrõl (Janónak)nem esett szó. Tényleg van ilyen automata lánc olajozó szerkezet? Más területen, iparban kamionban tudok róla de hétköznapi motoros életben is létezik? Írta: Atti :19

6 Biztosan megnézném, ha egygyertyás Dakart keresnék Írta: Dumdum :50 Ez kétgyertyás!! Atti írta:: Biztosan megnézném, ha egygyertyás Dakart keresnék Írta: majsa :59 Nem! 2004-tól van a Twin Spark! Írta: Atti :02 Igen, és a kétgyertyásnál a "tankon" lévõ légbeömlõ rácson van a BMW jel, nem elõtte. Írta: s_abel :38 A motort én is megnézném, pláne ha lenne rajta ABS. Most akkor 1 vagy 2 gyertyás? Írta: Dumdum :46 eztet meg kell kérdezni pontosan... s_abel írta:: A motort én is megnézném, pláne ha lenne rajta ABS. Most akkor 1 vagy 2 gyertyás? Írta: Atti :47 Egy. Az ABS-re meg érdemes lehet rákérdezni telefonon, hátha... Írta: majsa :58

7 Twin Spark! Írta: s_abel :23 Megkérdeztem. Nincs ABS ( :( ), és 1 gyertyás. Írta: Jano :14 Hirtelen amikor megpillantottam azt hittem hogy a Kovi az! :) Írta: KovRob :52 :) Tegnap élõben csináltam hasonló mutatványokat! Csak kétszer firkáltam, viszont nem kicsiket. :blush: Képek itt, megmajd frissül az oldal videóval is, amin elvileg rajta lesz a "kissebbik" bukta. Nem röhögni majd!:whistle: Jano írta:: Hirtelen amikor megpillantottam azt hittem hogy a Kovi az! :) Írta: ifa :36 Ez mi volt, hol volt? Nagyon teccik! Hogy bírták a nagybömösök? KovRob írta:: :) Tegnap élõben csináltam hasonló mutatványokat! Csak kétszer firkáltam, viszont nem kicsiket. :blush: Képek itt, megmajd frissül az oldal videóval is, amin elvileg rajta lesz a "kissebbik" bukta. Nem röhögni majd!:whistle: Jano írta:: Hirtelen amikor megpillantottam azt hittem hogy a Kovi az! :) Írta: KovRob :17 Ez egy féligspontán gurulás, Bp-Litér, kb. 150km, "terep light" azaz éppenhogy nem aszfalt, helyenként fakultatív speciálokkal tarkítva. A nagyok? Meglepõen "jól", bár az inkább pilótafüggõ, hogy ki mit tud kihozni az adott gépbõl. ;) ifa írta:: Ez mi volt, hol volt? Nagyon teccik! Hogy bírták a nagybömösök?

8 Írta: Jano :37 Igen, az oldaltáskás Adventure elég bevállalós :) Kovi, a lejtõn az árkot látva amikor elindultál éreztem hogy perec lesz. Lett is :) Én is ugyanígy tettem volna :) Hétvége? Írta: KovRob :08 :) Az illetõ a "Mackó" névre hallgat és motorral együtt tuti üti a fél tonnát! Hoppá! Nem semmi mi? A hétvége már csak 90%-os, de sajna jelenleg is tovább csökkenõ tendenciát mutat... de még nem rémisztgetek! Péntekre okosabb leszek! Jano írta:: Hétvége? Írta: Atti :33 :( KovRob írta:: A hétvége már csak 90%-os, de sajna jelenleg is tovább csökkenõ tendenciát mutat... de még nem rémisztgetek! Péntekre okosabb leszek! Írta: heinrich :48 KovRob írta:: Ez egy féligspontán gurulás, Bp-Litér, kb. 150km, "terep light" azaz éppenhogy nem aszfalt, helyenként fakultatív speciálokkal tarkítva. A nagyok? KOvRob! felétek elég érdekes az "aszfalt" :D most néztem meg a képeket és a kisfilmeket. Gondolom a "normális" helyeket nem is fényképeztétek. Jó nyomjátok! nagyon tetszett, ahogy az egyikõtöket felhúztátok a csatornapartról Írta: KovRob :08 Van már nagyfilm is: link heinrich írta:: KovRob írta:: Ez egy féligspontán gurulás, Bp-Litér, kb. 150km, "terep light" azaz éppenhogy nem aszfalt, helyenként fakultatív speciálokkal tarkítva. A nagyok? KOvRob!

9 felétek elég érdekes az "aszfalt" :D most néztem meg a képeket és a kisfilmeket. Gondolom a "normális" helyeket nem is fényképeztétek. Jó nyomjátok! nagyon tetszett, ahogy az egyikõtöket felhúztátok a csatornapartról Írta: Atti :34 KovRob, mi volt az elsõ villaszárakra téve? Írta: KovRob :48 Neoprén védõcucc. Jó. Kifejezetten jól funkcionál. Mióta fenn van nem kellet szimmeringet cserélnem :) Elõtte meg szinte minden sarazás után :( Atti írta:: KovRob, mi volt az elsõ villaszárakra téve? Írta: Jano :53 És nekem mikor lesz olyanom? :) Írta: KovRob :23 Elõször fel kell nõni a feladathoz! :) Jano írta:: És nekem mikor lesz olyanom? :) Írta: Jano :22 hm..hmm.. OKS! :) Írta: péter :46 hú, az a patakon átkelés nagyon komoly. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen motorokkal át lehet kelni ekkora vízen. Gratula! mindjárt indulok a Rábapartra...;)

10 Írta: KovRob :48 Csak óvatosan, óóóóvatosan! ;) péter írta:: hú, az a patakon átkelés nagyon komoly. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen motorokkal át lehet kelni ekkora vízen. Gratula! mindjárt indulok a Rábapartra...;) Írta: Jano :59 Minden csak attól függ milyen az alja! Egy nagyobb kõ, vagy egy kis hínáros csúszós izé csúnya viccet mûvelhet! Arra figyelj, ha esel, még az elõtt nyomd be a vészleállító gombot, mielõtt a motor a víz alá merül! :) ;) Írta: Atti :50 Szerintetek nagy szemétség megkérni 1-2 ismerõst, hogy hívja fel az eladót, hogy az általam kínált ár alá mondjanak egy összeget? :whistle: Írta: Jano :08 Etikátlan. Kit kell felhívni :) Írta: majsa :51 Jano írta:: Etikátlan. Kit kell felhívni :) Eggyetértek! Nekem is jöhet a tel.szám!:evil: Írta: KovRob :11 Undorító. :whistle: Szám? :woohoo: Jano írta:: Etikátlan. :)

11 Írta: péter :47 EJNYE. Én 5 kilót adok érte... más? Írta: hamann :17 Sziasztok! A kiskunmajsai találkozó óta (a Guzzis gyerekkel voltam)tervezem-szervezem-álmodozom a motorom beszerzésérõl, de lassan az enyém lesz:) már le van foglalózva, nov.13.-a körül tudom elhozni... Hmvhely-i vagyok,de fél évig Szentenedrén tanulok,így volt alkalmam robogóval bejárni Bp.mintegy motorosboltját, találkoztam szinte mindenféle cordura ruhával mindenféle áron, és végül a Camponában kötöttem ki, ilyen minõségû ruha ilyen áron nagyon meggyõzõ!roleff-de ez is szubjektív vélemény. A motor:(saját fényképezés) :cheer: Írta: hamann :25 a sisakom már megvan, féláron, vadonatújan a vateráról: Bmw enduro helmet: k...szott jó sisak.:) Írta: Dumdum :22 Klassz a buko meg a moci is!!!remélem "élöben " is láthatjuk!!!:d hamann írta:: a sisakom már megvan, féláron, vadonatújan a vateráról: Bmw enduro helmet: k...szott jó sisak.:) Írta: hamann :56 Azon leszek jövõre!:)

12 Írta: s_abel :23 Ha nem titok, és nem túl szemtelen a kérdés: hogy'é adták? Írta: hamann :55 A tulaj kettõt rendelt, és "olyan bezártsági érzése volt" amikor felvették a feleségével:blink: fel a vaterára, én meg lecsaptam rá haverral azon nyomban, teljesen újak voltak. új ára 120, kettõt hoztunk 130értB) Írta: hamann :08 itt van róla egy teszt, ez a srác Dél-Afrikában tesztelte egy arai tour-x ellenében, ha valaki tud angolul, éredemes végigolvasni, lejjebb van néhány kép is a motorról, egy Montana állam beli f650 Dakar, amint éppen a nagy semmi közepén gazdájával várakozik...de jó nekik!;) Írta: hamann :08 ja, a cím: Írta: péter :28 elég jól megdicséri a srác, nem is gondoltam volna hogy jobb egy arainál. viszont elég drága... hamann írta:: ja, a cím: Írta: ifa :46 Irígyellek ezért a túráért, tetszett a terep, s szerintem jó lehetett a csapat is. A tracket beszerezhetnéd, s tavasszal bejárhatnánk együtt is! KovRob írta:: Van már nagyfilm is: link heinrich írta:: KovRob írta:: Ez egy féligspontán gurulás, Bp-Litér, kb. 150km, "terep light" azaz éppenhogy nem aszfalt, helyenként fakultatív

13 speciálokkal tarkítva. A nagyok? KOvRob! felétek elég érdekes az "aszfalt" :D most néztem meg a képeket és a kisfilmeket. Gondolom a "normális" helyeket nem is fényképeztétek. Jó nyomjátok! nagyon tetszett, ahogy az egyikõtöket felhúztátok a csatornapartról Írta: ifa :59 Én meg Szentendrén lakom, majd összehozhatunk egy találkát. hamann írta:: Sziasztok! A kiskunmajsai találkozó óta (a Guzzis gyerekkel voltam)tervezem-szervezem-álmodozom a motorom beszerzésérõl, de lassan az enyém lesz:) már le van foglalózva, nov.13.-a körül tudom elhozni... Hmvhely-i vagyok,de fél évig Szentenedrén tanulok,így volt alkalmam robogóval bejárni Bp.mintegy motorosboltját, találkoztam szinte mindenféle cordura ruhával mindenféle áron, és végül a Camponában kötöttem ki, ilyen minõségû ruha ilyen áron nagyon meggyõzõ!roleff-de ez is szubjektív vélemény. A motor:(saját fényképezés) :cheer: Írta: hamann :50 Ok,ha meglesz a moci felkereslek!:) Írta: Atti :53 tsong, miért adod el a motort? :S Írta: Jano :28 Atti, itt a lehetõség! Ne azt kérdezd hogy miért, hanem hogy mennyiért :)? Írta: Dumdum :52

14 Ez egy Jó egyben levõ moci...láttuk Majsán.:D Írta: ifa :24 Lehet, hogy már el sem adja, ha felhívsz telefonon megadom a számát. Atti írta:: tsong, miért adod el a motort? :S Írta: s_abel :51 Sziasztok! Ismeri valaki ezt a motort? Van e róla valami infója? Írta: s_abel :52 U.a. másik oldalról. Írta: s_abel :55 Bp.-en egy kereskedésben árulják. Jó volna személyesen a tulajjal beszélni.;) Írta: Dumdum :14 Neten láttam már én is.szépnek tünik... Írta: rebel :08 Miért ilyen olcsó? Írta: Jano :37

15 mert úgy néz ki mint ami háromszor végigment Afrika pajzsán. (és abból kétszer lepattant a pajzsról :) ) Írta: Dumdum :39 Ja! Meghát tél is van,meg minden...:) Jano írta:: mert úgy néz ki mint ami háromszor végigment Afrika pajzsán. (és abból kétszer lepattant a pajzsról :) ) Írta: Atti :58 Eladó motor, nem túl drágán Írta: roncsi :07 Hát a dieselt meg kell fizetni!! Atti írta: Eladó motor, nem túl drágán Írta: heinrich :02 eladó GS ITT remélem nem rontom roncsi bizniszét :sick: Írta: heinrich :00 vajon egy gs-nek, ami csak 4200 km-t futott ezt kuksoljátok megminek kellett féktárcsát cserélni???? Több, mint érdekes, itt valami titok rejlik Írta: Atti :34 "2006-ig márkakereskedésben bemutatómotor volt" - értsd: mindenki nyélgázon közlekedett vele

16 Írta: s_abel :34 Az én motoromon, az elsõ kerék felett közvetlenül is van egy sárvédõ. Ezen nincs. Vagy elírták a futásteljesítményt. vagy a féktárcsa cserét, vagy tényleg simlis a gép. Írta: Dumdum :39 Ennél az évjáratnál még nem volt kis sárvédõ. Az enyémben 2007 áprilisában volt 1973km.A gép 2001-es évjáratú:) És ez is a szalonban állt ameddig átvettük:) Újkorától megvan a családban... Írta: Jano :37 Van egy olyan érzésem hogy ezt a gépet én vezettem Visegrádon egy bmw tesztnapon 2003-ban vagy 4-ben. Ha igen, akkor nekem Õ volt az elsõ... :Ö Esés után szoktak féktárcsát (is) cserélni... Atti írta: "2006-ig márkakereskedésben bemutatómotor volt" - értsd: mindenki nyélgázon közlekedett vele Írta: KovRob :29 Nemértegyet: Kovrob, da megspórolt eddig 624db féktrácsát :X Jano írta: Esés után szoktak féktárcsát (is) cserélni... Írta: majsa :15 KovRob írta: Nemértegyet: Kovrob, da megspórolt eddig 624db féktrácsát :X Jano írta: Esés után szoktak féktárcsát (is) cserélni... Majsa sem ért eggyet: Elírás! Fékbetét lenne a szerencsétlen! Írta: heinrich :59

17 majsa írta: Majsa sem ért eggyet: Elírás! Fékbetét lenne a szerencsétlen! sztem még ahhoz is korai kissé Írta: riskywhisky :43 Nem szokták cserélni egyiket sem. Automatikusan legalábbis nem. Ha megsérül a tárcsa, akkor (talán:unsure:) igen. Hogy a betét megsérülhet-e egy eséstõl, nos ezt kétlem. Írta: riskywhisky :46 Azt viszont tudjuk, hogy Kovrob 624 akalommal henyélt el. Írta: koko :24 Whisky! Vagy netán whiskys?:p Hogy felé szoktál otthon lenni, úgy naggyábólkb? Jövõ héten jó idõt mond, lehet nyeregbe pattanunk csékával, esetleg elugranánk arra felé, ha nem zavarunk. és ha megmutogatnál 1-2 alap dolgot, mint öreg róka, külön megköszönném :) Írta: KovRob :31 Azóta már nem aktuális! :) Ma pánikféket rántottam egy keresztbefutó Vuk miatt és az olvadó tetejû agyagon ! riskywhisky írta: Azt viszont tudjuk, hogy Kovrob 624 akalommal henyélt el. Írta: koko :59 Vazze!:unsure: Vigyázz magadra! Már nem miattad, csak az oldal miatt!:woohoo: Írta: riskywhisky :04 Naggyábólkábé? Hát, ez változó. De már majdnem mindig sötét van. Holnap jön hozzám egy ismerõs a kocsijával, a többit még nem tom, de hetente kétszer megyek szaunába így 5 körül, szóval ezt nagyon össze kell szervezni, hogy itthon találjatok. lehet, hogy jobb lenne hétvégén. Alapdolog-megmutogatás-ügyileg meg vigyázz velem, nekem nem GS-em van, pár dolog más, de azért amit tudok megmutatok. koko írta: Whisky! Vagy netán whiskys?:p Hogy felé szoktál otthon lenni, úgy naggyábólkb? Jövõ héten jó idõt mond, lehet

18 nyeregbe pattanunk csékával, esetleg elugranánk arra felé, ha nem zavarunk. és ha megmutogatnál 1-2 alap dolgot, mint öreg róka, külön megköszönném :) Írta: Dumdum :14 "de hetente kétszer megyek szaunába" Mi a p...át csinálsz ennyit a szaunába?kiizzadod a lelked:d Írta: riskywhisky :40 És ez még nem minden.. Dumdum írta: "de hetente kétszer megyek szaunába" Mi a p...át csinálsz ennyit a szaunába?kiizzadod a lelked:d Írta: koko :25 Szauna nagyon rendben van jó pont, én most tervezem a sajátomat, mert utálom ha sokan vannak. Idõpont nagyrészt csékától függ, de elõtte mindenképp csörgök. Írta: Dumdum :56 Kedves márkatársak! Ha valaki esetleg tud egy jó állagú F650 gépröl(azon belül a tipus lényegtelen) az legyen kedves értesíteni.ugyanis egy kedves cimborám szívesen csatlakozna kis társulatunkhoz mind lélekben mind technikailag. Fõ kritériumok: ne legyen agyonbaszott és megfelelõ ára legyen. Az ár kb ezer forint max. Várom az ajánlatokkal történõ tolongást:) Írta: s_abel :04 Sziasztok! Van egy eladó DIRT-BIKE motorom. Igaz nem BMW, de tökélestes állapotban van. Nagyobbik csemetém kinõtte, már nagyobb (majdnem) mint én. 15 éves a gyerek, tavaly nyárvégén vettem neki újonnan. A motorban garantáltan 15 üzemóra van, 10 üzemóránál átesett egy olajcserén. Adatai: 125 cm3; kb.13le, négyütemû, 4 sebességes, megszakító nélküli elektronikus gyujtás, berugós, akku nincs benne, ülésmagasság 72cm, elsõ kerék 14", hátsó 12", max sebessége kb 75km/h (velem is!). Irányár: 110 ezer Ft.

19 Írta: s_abel :07 Elérhetõségem: as1961@fre .hu Mobil: 30/ Még egy foto a másik oldalról: Írta: G.za :15 Sziasztok, Kezdõ motorosként tervezem egy használt f650gs megvételét (2004-es évjárattól kb.) a közeljövõben. Végigolvastam a fórumot, a tanácsokat és ötleteket és kérném a segítségeteket, ha esetleg tudtok ilyen motort megbízható forrásból! Elõre is köszi, Géza Írta: Dumdum :45 Szia G.za. Írd be a megfelelõ helyre az elérhetõségedet,ah ven valami szólunk. G.za írta: Sziasztok, Kezdõ motorosként tervezem egy használt f650gs megvételét (2004-es évjárattól kb.) a közeljövõben. Végigolvastam a fórumot, a tanácsokat és ötleteket és kérném a segítségeteket, ha esetleg tudtok ilyen motort megbízható forrásból! Elõre is köszi, Géza Írta: G.za :16 Oké, elõre is köszönöm, bal oldalt az msn ikonra mutatva látszik a cím, ami egyben címként is mûködik. De majd elküldöm az adataimat az Adminnak is! :-) Köszi, G.za Írta: KovRob :32 Fenn is vannak! ;) G.za írta: Oké, elõre is köszönöm, bal oldalt az msn ikonra mutatva látszik a cím, ami egyben címként is mûködik. De majd elküldöm az adataimat az Adminnak is! :-)

20 Köszi, G.za Írta: gyuszko :19 Ha másfél évvel elõbb lennék, akkor erre biztos rámozdulnék... Írta: ifa :51 Szia Géza, Tsong árulja a motorját, anyagi okok miatt sajna rákényszerül. A fórumban krábban írt róla, ha érdekel megadom a számát. G.za írta: Sziasztok, Kezdõ motorosként tervezem egy használt f650gs megvételét (2004-es évjárattól kb.) a közeljövõben. Végigolvastam a fórumot, a tanácsokat és ötleteket és kérném a segítségeteket, ha esetleg tudtok ilyen motort megbízható forrásból! Elõre is köszi, Géza Írta: rebel :16 Gyönyörû állapotban van, azért a km gyanús. (~1200 km/év egy ilyen motorral??) gyuszko írta: Írta: Dumdum :50 Az enyém 2001 es évjáratú,és garantáltan 8900 km van benne:) Elsõ tulaja vok:);) Írta: G.za :44 Köszi, megtaláltam korábbi fórumbejegyzésben, rákérdezek a gépre :-) Írta: gyuszko :15

21 Simán lehet - ha nem használja, garázsban tartja, aztán lemmossa, akkor pont így néz ki. Látszik, még a gyári gumik vannak rajta, és le sem sorjázódott neki rendesen :) Hát az enyémrõl már nem lehet ilyen fotókat készíteni :X rebel56 írta: Gyönyörû állapotban van, azért a km gyanús. (~1200 km/év egy ilyen motorral??) gyuszko írta: Írta: navigator :12 ez sem egy lehasznált darab: ABS_W0QQitemZ QQihZ003QQcategoryZ9915QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Írta: Csiga :10 Ti még nem gondolkoztatok azon, hogy Németországból olcsón be lehetne hozni motort/motorokat? Én fõleg alkatrésznek gondoltam. Itt van egy (még) jó áron: Link Írta: Csiga :11 Kovi, Ti miért csúsztatok le a törött Dakarról? Ha nem vagyok indiszkrét, mennyi volt az ára? Írta: ifa :26 Asszem 160 volt. Sztem volt egy benfentes kapcsolattal rendekezõ vevõ, mindig csökkentették az árat, mert nem vitte senki, egyszer csak megjelentünk, s vitte a csókos. Csiga írta: Kovi, Ti miért csúsztatok le a törött Dakarról? Ha nem vagyok indiszkrét, mennyi volt az ára? Írta: Csiga :45 vazeg, 160, az nem sok.

22 Írta: ifa :19 Az még hozzátartozik, hogy a könnyen mozdítható alkatrészek már nem voltak rajta. A 160 ennek ellenére jó ár lett volna, fõleg akinek a papírok miatt kellett csak leginkább. Csiga írta: vazeg, 160, az nem sok. Írta: KovRob : volt a 160! Az volt a gond, hogy 3 napja "gyûjtögettem" itt, hogy kinek mi kell mennyiért, addig is odacsörögtem és lefoglaltam (igaz: szóban, telefonon) eltelt a 3 nap mire összeállt a kép és odamentem a wallisba, Schuberth Gy. Úr mondá: "Ó, tegnap elvitték". - Szép! - mondom - telefonon már lestoppoltuk és úgy beszéltük meg hogy ma jövünk érte! Most akkor mi történt? - Rövidített válasz a lényegre törve: "elvitték, csá, csumi... így jártatok!" Na ezóta nem szeretem a Súbert Urat! :S ifa írta: Asszem 160 volt. Sztem volt egy benfentes kapcsolattal rendekezõ vevõ, mindig csökkentették az árat, mert nem vitte senki, egyszer csak megjelentünk, s vitte a csókos. Csiga írta: Kovi, Ti miért csúsztatok le a törött Dakarról? Ha nem vagyok indiszkrét, mennyi volt az ára? Írta: Csiga :14 Úúú, ennyiért nem hiszem, hogy találunk bármit is. Még F650 classicot sem. Na, ismerõs helyzet :lol: Írta: Centurion :02 Az ár jó, de ott nincs minimum ár? Én is behoztam az én paripámat Németbõl. 2,800 eurot fizettem 2005-ben, elsõ tulaj (rendõr, illetve az ö feleségeé volt), 8900 km volt benne, 2000-es évjárat. ;) Csiga írta: Ti még nem gondolkoztatok azon, hogy Németországból olcsón be lehetne hozni motort/motorokat? Én fõleg alkatrésznek gondoltam. Itt van egy (még) jó áron: Link Írta: Csiga :28 Link Nem lenne rossz, csak drága.

23 Írta: heinrich :06 Csiga írta: Link Nem lenne rossz, csak drága. no para. sztem ennyiért úgysem megy el Írta: rebel :15 Egyben akarja mindenképp eladni, pedig a kézvédõnek örültem volna. Csiga írta: Link Írta: Csiga :33 Akkor adja el egyben, nekünk :woohoo: De a felének feléért. Írta: koko :14 Csiga írta: Akkor adja el egyben, nekünk :woohoo: De a felének feléért. Beszélj Janóval! Õ szokott ilyen boltokat csinálni.:p Írta: Csiga :27 Híííjjj :woohoo: Írta: KovRob :57 Skacok! Ez nem a Mitich gépe? :huh: Van egy gyanúm... Csiga írta: Link Nem lenne rossz, csak drága. Írta: ifa :16

24 Nekem is ez volt a gyanúm, de már Mitich sem az elsõ tulaj volt. Írta: Dumdum :47 Eladó a motorom! 2001-es 9200 km 1 tulaj FULL szervízelt!szervízkönyves... Írta: Dumdum :47 Ja fekete,és nem poén. Dumdum írta: Eladó a motorom! 2001-es 9200 km 1 tulaj FULL szervízelt!szervízkönyves... Írta: koko :55 Dumdum írta: Eladó a motorom! 2001-es 9200 km 1 tulaj FULL szervízelt!szervízkönyves... Ne õrjíts meg!!! Mi a rák van? Írta: riskywhisky :56 Asszem én bíztattam...:woohoo: :woohoo: Írta: KovRob :59 Csak elmúlik ez az április elseje... :side: Dumdum írta: Ja fekete,és nem poén. Dumdum írta: Eladó a motorom! 2001-es 9200 km 1 tulaj

25 FULL szervízelt!szervízkönyves... Írta: Dumdum :17 Eladó tényleg!!!rakok fel képeket is... Írta: gyuszko :10 miert, DumDum? Penz, uj moci, nem tetszik a kepunk? :X Írta: Dumdum :45 Penz, uj moci, Írta: s_abel :20 Dumdum! Mi lesz akkor itt a humor topiccal???:( Írta: Dumdum :08 HÉÉÉÉÉ!Nem meghalok!csak uj motort veszek:) Írta: Centurion :33 Na, mit veszel helyette, és mennyiért adod el? Dumdum írta: HÉÉÉÉÉ!Nem meghalok!csak uj motort veszek:) Írta: Dumdum :53

26 Írta: ifa :53 Nagy váltás! Dumdum írta: Írta: Lejmi :51 Dumdum írta: ez egy szép vas! újat vagy használtat veszel? nagy testvérébe nem gondolkozol? Írta: Dumdum :18 Ujat,és még koránsem biztos hogy lesz belöle valami.(majd a könyvelöm megmondja:)) Van egy VTX 1800 as is,ugyhogy nem igazán gondolkodom annál nagyobban:)) Írta: Centurion :30 wow! :ohmy: Szép. az életstílus váltást is jelent?! :) Dumdum írta: Írta: rebel :57 WoW! Megfogadtam, hogy nem veszek több használt jármûvet, de ha mégis rákényszerülök, valami ilyesmire nevezek be. ;) Belegondoltál abba (racionális oldalról közelítve), hogy megéri-e váltani? Sejtésem szerint olyan 1-1.2M Ft-tal tudod kevesebbért eladni, mint vetted, azaz mintegy Ft/km csak az értékvesztés. Dumdum írta:2001-es 9200 km Írta: Dumdum :50 Nem különösebben ez a fõ szempont.egyébként valószínûleg marad még a "Bömös" egy darabig.egyébként ez csak egy üzleti lehetõség lenne. Ennyi...De holnap lesz tesztvezetés a 2008 as BMW motorokkal Pogányban.Ha megtudok egyezni

27 lehet hogy egy új F lesz a vége,ha a könyvelöm is azt szeretné;) Van egy Honda VTX1800 még,így ha kedvem szottyanna szárítani a hónom alját van rá lehetõségem.:d Írta: heinrich :17 hát ezen meg miféle gumi van hátul?? Írta: Centurion :45 Hát, nekem noname gyanus. Bár fura, mert ha orvos a tulajdonosa, akkor csak lenne lovéje valami fasza gumira...egyebkénet nagyon szép példány! heinrich írta: hát ezen meg miféle gumi van hátul?? Írta: Atti :10 Nem hiszem hogy gagyi, legalábbis, ha a két képen ugyanaz van Írta: heinrich :51 jaja, lehet, hogy az. modjuk ha az, akkor sem értem egészen, ugyanis itten azt írják, ha jól értelmezem, hogy ez pályagumi, közútra nem használható. Atti, hogy a csodába van az, hogy Te mindet megtalálsz a neten? p.s. Az F 800 Gs fordítása holnap estére kész. Írta: Csiga :06 Atti, ez nem az a gumi, csak hasonlít. Nézd meg az oldalát és a közepét. KTM-eken is van ilyen guma (a tegnap halálos balesetet szenvedett szentendrei motoros Duke-ján is ilyen volt, nagyon sajnálom egyébként) Írta: Atti :43 heinrich írta: Atti, hogy a csodába van az, hogy Te mindet megtalálsz a neten? p.s. Az F 800 Gs fordítása holnap estére kész. Egyszerû, mikor vittem a motort eredetvizsgátra, és vártam az illetõt aki csinálta, kb másfél órán keresztül egy

28 Metzeler katalógust nézegettem :woohoo: Onnan emlékeztem hogy van valami hasonló mintázatú gumijuk. De ez valószínûleg tényleg nem az. A fordítást meg köszi ;) Írta: Centurion :25 Én arra a hátsó dobozra pályáznék. ;) Szerintetek az jó ST-re? heinrich írta: hát ezen meg miféle gumi van hátul?? Írta: Dumdum :29 Írta: Dumdum :45 Dumdum írta: MÉG MINDIG ELADÓ A MOTOROM!!! Írta: péter :11 még, ahogy kinéz vhogy... a lexebb rajta az ezüstmetál fejidom :woohoo: n e m k o m f o r t ü l é s e s v é l e t l e n ü l? Írta: Dumdum :28 péter írta: még, ahogy kinéz vhogy... a lexebb rajta az ezüstmetál fejidom :woohoo: n e m k o m f o r t ü l é s e s v é l e t l e n ü l? Nem tudom,megmérem reggel. Írta: péter :57 Dumdum, most már ne mérd meg reggel, Ábel Sanyival elcseréltük ma.b)

29 Írta: Dumdum :17 tökre elfelejtettem:huh: Írta: navigator :50 ha vki most keres gs-t, van egy szép 2003-as jelenleg 2120 ajróért az ebay.de-n eladó - ez barátok között is alig több félmillánál, ami még hercehurcával és illetékkel is jó árnak tûnik. részletek itt: 1 Írta: Centurion :30 Szép, de a minimál árat nem értek el. Valószinû hogy ez is 4,500-5,000 euro környékere van beállítva. navigator írta: ha vki most keres gs-t, van egy szép 2003-as jelenleg 2120 ajróért az ebay.de-n eladó - ez barátok között is alig több félmillánál, ami még hercehurcával és illetékkel is jó árnak tûnik. részletek itt: 1 Írta: riskywhisky :03 Van egy eladó motor a családban. A fiamé, de már nem használja, eladnánk. Valaha Romet Pony volt, idõközben átesett néminemû változtatásokon. Mint pl.: Simson Star blokk, Komar tank, golyóscsapágyak a kerékagyakba, és még egy sor változás, amit nem sorolok fel, látszik a képeken. Írta: riskywhisky :07 Képek: Írta: riskywhisky :08 Még egy:

30 Írta: riskywhisky :09 na és mégegy: Írta: ifa :32 Szép munka, gratula hozzá. riskywhisky írta: Van egy eladó motor a családban. A fiamé, de már nem használja, eladnánk. Valaha Romet Pony volt, idõközben átesett néminemû változtatásokon. Mint pl.: Simson Star blokk, Komar tank, golyóscsapágyak a kerékagyakba, és még egy sor változás, amit nem sorolok fel, látszik a képeken. Írta: Csiga :05 Hú ha gyerek lennék :D Írta: Dumdum :31 Mennyi az annyi? Írta: péter :43 Dumdum írta: Mennyi az annyi? ennyire komoly hogy lecseréled a bmw-t? Írta: riskywhisky :03 Ja igen, az árat elfelejtettük ideírni Ft. ( alkuképes ) :-) Dumdum írta: Mennyi az annyi? Írta: riskywhisky :14 Kismoci elkelt.:-(

31 Írta: hunterkiller :00 Eladó 2007-es F650 GS,3500 km.-el. Full extrás, apró esztétikai hibákkal.jégkék színü.ár: ft. Tel: Írta: hunterkiller :50 Bocsi! Elírtam az árát a 2007-es gs nek a helyes ár: ft. Így már kellemesebb! Írta: Dumdum :06 eladó ismét a motorom!ha valakit érdekel hívjon!megegyezünk!20/ Tudjátok tuti a bringa!:) Írta: gesu :52 Eladó egy 2004-es F650CS. Számlákkal igazoltan végig a márkaszervízben szervizelt gép kilóméterrel. Az (irány)ár 1,2 milla. Asszem fent van a használtautó.hu-n is. Írta: gesu :17 Itt van: Írta: ifa :55 Má megijjedtem, hogy Te adod el, aztán láttam, hogy naviét árulod :) gesu73 írta: Itt van: Írta: Dumdum :03

32 Ha valaki cs-re vágyik,akkor jó lehet ez is. De ha valakinek GS kell akkor tudja kit kell hívni!!!:) Írta: Dumdum :38 b57c Írta: Dumdum :39 Ez nem jó link!!! Írta: Dumdum :41 Na végre!!!akkor ez az én motorom: Írta: frenk :45 Dumdum írta: Na végre!!!akkor ez az én motorom: szép - és mit veszel? nagyot? Írta: navigator :47 höhö, jó vicc volt... ifa írta: Má megijjedtem, hogy Te adod el, aztán láttam, hogy naviét árulod :) gesu73 írta: Itt van: Írta: ifa :23 az emlékek (avatar) :)

33 navigator írta: höhö, jó vicc volt... ifa írta: Má megijjedtem, hogy Te adod el, aztán láttam, hogy naviét árulod :) gesu73 írta: Itt van: Írta: hunterkiller :14 A vas elkelt. KÖszi Írta: Dumdum :52 Ha kell segítség,ismerem a tulajt:))tõle van a vtx18800 :) Ez az én "új" motorom... heinrich írta: kösz Atti! gyönyörû az az r1150r. Gazdag leszek (vagyis soha:d ) biztosan veszek egyet Írta: majsa :30 hunterkiller írta: A vas elkelt. Azenyémis! Írta: Lejmi :23 majsa írta: hunterkiller írta: A vas elkelt. Azenyémis! és teis hangvillásat veszel? :P

34 Írta: péter :45 csopperozni rögtön enduro után? :woohoo: Írta: ifa :57 Mesélhetnél Majsa! majsa írta: hunterkiller írta: A vas elkelt. Azenyémis! Írta: majsa :47 Lejmi írta: majsa írta: hunterkiller írta: A vas elkelt. Azenyémis! és teis hangvillásat veszel? :P Nem! Az Öcsém R850R mopedjét veszem át! kép ITTEN Írta: heinrich :34 majsa írta: Az Öcsém R850R mopedjét veszem át! kép ITTEN és öcséd mit fog hajtani? Írta: Dumdum :25 Öregszem:)) péter írta: csopperozni rögtön enduro után? :woohoo:

35 Írta: Lejmi :52 majsa írta: Lejmi írta: majsa írta: hunterkiller írta: A vas elkelt. Azenyémis! és teis hangvillásat veszel? :P Nem! Az Öcsém R850R mopedjét veszem át! kép ITTEN hmm, szép bringa, de te multkor még a dakarral huncutkodtál aztán ezen hülyén mutat a bütykös gumi nem?! :D Írta: KovRob :42 Még most pénteken is dakart emlegetett... hirtelen fordulat! :) Lejmi írta: majsa írta: Lejmi írta: majsa írta: hunterkiller írta: A vas elkelt. Azenyémis! és teis hangvillásat veszel? :P Nem! Az Öcsém R850R mopedjét veszem át! kép ITTEN hmm, szép bringa, de te multkor még a dakarral huncutkodtál aztán ezen hülyén mutat a bütykös gumi nem?! :D Írta: majsa :24 háát ez pl. úgy lehet, hogy az Öcsém +veszi adakart!:woohoo: Írta: Gerike :11 Sziasztok! Eladnám 2005-ös évjáratú gs-emet. Írta: heinrich :10

36 na erre elcserélném a kis CS-t. Bár ha a típusmegjelölés nem stimmel, lehet, hogy más sem, de azért szép. Írta: Csiga :18 sztem ez 1200GS Írta: heinrich :26 Csiga írta: sztem ez 1200GS ja, januárjában mutatták be az 1200 GS-t, ez meg lenne Írta: Maci :35 Meg ez két gyertyás! Szóval fixen 1200-as! (plusz 5 házzal arrrrrébb lakik egy koma egy 1150-essel, látni a külömbséget) Írta: péter : Gs, még az a fajta, amelyiknek nem elektromosan állítható a futómûve. jó áron is van :) Írta: navigator :38 tegnap láttam egy naonpöpec kétgyertyás sárga cs-t, ami eladó a wp-nél, szép színes, ahogy a hirdetés írja, hölgyeknek is, szóval ladies, ez itt az: Írta: Csiga :52 Hm, aki most akarna GS-t venni, egész jó áron van: Link Írta: Atti :55 Csiga írta:

37 Hm, aki most akarna GS-t venni, egész jó áron van: Link nõi kézbõl = az összes index le van róla törve :woohoo: Írta: heinrich :26 Csiga írta: Hm, aki most akarna GS-t venni, egész jó áron van: Link hallo Csiga! lenne olyan emberkéd, aki hazahozna Németo-ból motort? Engem lehet érdekelne( no nem ez a példány, de a motorbehozatal) Írta: tsong :19 eladva tsong Írta: tsong :21 van tsong egy héten 2x kint az ember trailerrel ha kell a szám irj Írta: Csiga :28 Én nem tudok sajnos, de hallgass tsongra :) Egyébként elég egy mikrobusz, a papírmunkát úgyis itthon kell intézni. Írta: Atti :09 Ezzel vajon mi a gubanc? os, 11k km-rel, és 1,35 millió... Dakar fényezés, de elõl mintha 19-es kerék lenne, a mûszakinak 2010/11 hóig kellene rajta lennie, érdekes... Írta: Csiga :24

38 Ezt már néztem, pont a kereke miatt érdekel(t). Nemcsak a fényezés Dakar. Írta: gyuszko :40 Volta a héten a Wallis Pest-nél, és egy gyönyörû, kiváló állapotú, 6500 (!)km-t futott CS eladó (2006-os forgalomba helyezés). 1,5-rõl indul a licit - valaki nagyon jól fog vele járni... :) Írta: ifa :28 És jól sikerült eladnod? A mágneses tanktáska elõkészítést is adtad hozzá? :) tsong írta: eladva tsong Írta: heinrich :53 gyuszko írta: Volta a héten a Wallis Pest-nél, és egy gyönyörû, kiváló állapotú, 6500 (!)km-t futott CS eladó (2006-os forgalomba helyezés). 1,5-rõl indul a licit - valaki nagyon jól fog vele járni... :) vagy vár egy kicsit az enyémre... Írta: katibox :44 Atti írta: Csiga írta: Hm, aki most akarna GS-t venni, egész jó áron van: Link nõi kézbõl = az összes index le van róla törve :woohoo: :angry: box lesz! B) Írta: alvaro :13 Akkora jóság ez a CS, hogy tök érdekes lenne gyûjteni :huh: De nem kell tartalék :woohoo: Meg úgyse sokáig van már benzin. Írta: Endre :36

39 Sziasztok! Most állok motorvásárlás elõtt (túraendúró a cél) és a kiszemeltem egy '98-as évjáratú Bmw F650-est. Mire kell odafigyelni, elõször szemügyre venni egy ilyen motornál. Amennyire nem volt szimpatikus elsõre, annyira beleszerettem, ráadásul ismerõstõl vásárolnám, akit megbízhatónak tartok.. Elõre is köszönöm segítségeteket! Endre Írta: Cséká :10 Szia Endre! Hasonló helyzetben voltam tavaly télen. Gyõrben néztem meg egy elfogadható árú F650-et, de nagyon lelakott volt (fékek, kis olajfolyás teleszkópnál, sok rozsda az ülés alatt, kipufogó rozsdás). Aztán Gödöllön találtam egy pegasót, a gazdája is szimpatikus volt, így elhoztam (A fórumos srácok azért befogadtak). A porlasztót kellett beállítani, oszt jóvan. Ha jól tudom egy üzemben készült a két típus, Olaszországban. Azt el tudom képzelni, hogy a bömös válogatott cuccokból készûlt, de ez az árban is jelentkezik. Endre írta: Sziasztok! Most állok motorvásárlás elõtt (túraendúró a cél) és a kiszemeltem egy '98-as évjáratú Bmw F650-est. Mire kell odafigyelni, elõször szemügyre venni egy ilyen motornál. Amennyire nem volt szimpatikus elsõre, annyira beleszerettem, ráadásul ismerõstõl vásárolnám, akit megbízhatónak tartok.. Elõre is köszönöm segítségeteket! Endre Írta: Endre :02 Szia Cséká! Kössz a tippet! A dilemmát éppen az jelenti, hogy ez a moci nagyon jó állapotban van és az ár is elfogadható, ám ezért az árért egy fiatalabb 2001-es évjáratú, injektoros Pegasot is lehet szerezni. Valyon jelent-e a 3 év korkülönbség olyan sokat, hogy egy ilyen Bmw-t (1998-as) hanyagoljak? (ráadásul tényleg egy helyen gyártották õket) Endre Írta: frenk :38 Endre írta: Szia Cséká! Kössz a tippet! A dilemmát éppen az jelenti, hogy ez a moci nagyon jó állapotban van és az ár is elfogadható, ám ezért az árért egy fiatalabb 2001-es évjáratú, injektoros Pegasot is lehet szerezni. Valyon jelent-e a 3 év korkülönbség olyan sokat, hogy egy ilyen Bmw-t (1998-as) hanyagoljak? (ráadásul tényleg egy helyen gyártották õket) Endre szia Endre lenne egy két kérdésem Légyszi hivj fel telcsin a kapcsolatokban van a számom köszi

40 Írta: ifa :14 Nem az év a fontos ebben az esetben sztem, hanem a kilóméter, illetve kitõl veszed, vagyis kik használták eddig. Endre írta: Szia Cséká! Kössz a tippet! A dilemmát éppen az jelenti, hogy ez a moci nagyon jó állapotban van és az ár is elfogadható, ám ezért az árért egy fiatalabb 2001-es évjáratú, injektoros Pegasot is lehet szerezni. Valyon jelent-e a 3 év korkülönbség olyan sokat, hogy egy ilyen Bmw-t (1998-as) hanyagoljak? (ráadásul tényleg egy helyen gyártották õket) Endre Írta: péter :43 Endre! Nekem volt karbis F 650-em, most meg egy injektoros GS. Ne gondolkodj a karbis bömbin, ha kapsz érte injektoros pegasot. Kevesebb probléma, kisebb fogyasztás. Az egyik eszik 8-9 litert, a másik meg 3-4-et. Meg modernebb. Nem kell ragaszkodni a propelleres emblémához, egyrészt más motorok is jók, másrészt tényleg szinte ugyanaz a modell a pegaso. :) Írta: frenk :46 péter írta: Endre! Nekem volt karbis F 650-em, most meg egy injektoros GS. Ne gondolkodj a karbis bömbin, ha kapsz érte injektoros pegasot. Kevesebb probléma, kisebb fogyasztás. Az egyik eszik 8-9 litert, a másik meg 3-4-et. Meg modernebb. Nem kell ragaszkodni a propelleres emblémához, egyrészt más motorok is jók, másrészt tényleg szinte ugyanaz a modell a pegaso. :) maraggyá mááá most akarom eladni a gs-t:( Írta: péter :57 a GS a L E G J O B B!!! avvanénnekemisasztatvegyéendrenempediglemnástnnnnna! :pinch: Írta: rebel :28 Melyik eszik 8-9 litert? :P Nekem vacak beállításokkal 5.5 körül volt, most jól beállítva 4.5 körül eljár. péter írta: Az egyik eszik 8-9 litert, a másik meg 3-4-et.

41 Írta: péter :38 az enyém annyit evett. meg néha 10-et, de komolyan!:dry: Írta: Endre :11 Szia Frenk! Lehet, hogy csak én nem vagyok hozzáértõ, de nem találom a számodat a profilodban. Köszönöm a segítségeket! Endre Írta: Endre :24 Elnézését. Valóban én nem vagyok hozzáértõ. Sikerült megtalálnom a számodat. Holnap kereslek. Írta: ifa :34 frenk írta: maraggyá mááá most akarom eladni a gs-t:( Most már mindenki boxerezni fog? Írta: péter :41 hát nem csoda, nem? csak magamból tudok kiindulni: van még egy beteljesületlen kívánságom, az Aprilia RSV Mille, aztán ha 1x meglesz, és azt is kimotoroztam majd, akkor valszeg eladom az egész gépparkot, és az árán fogok venni egy nagy GS-t. Azt majd felszerelem minden földi jóval, aztán megtartom hosszú évekre. És mindezt gondolom úgy, hogy nem vagyok egy BMW fan, sõt anno nehezen vettem rá magam hogy egy német gépet vegyek japán helyett, és nem bántam meg. Ja, és nem Adventure-t. Kipróbáltam a simát is meg a nagy tehenet is, és tényleg jobb a sima nagy GS mint az ún. "Adventfaszom verzió" /Dumdum után szabadon/ - pedig én is vitáztam itt egy éve az ellenkezõjét állítva, de nem gondoltam jól. Csorgatjuk a nyálunkat a LOngWayDown-on, de a GSA tényleg csak arra való, arra valszeg a legjobb, amit ott látunk. Bemenni vele a városba, napi használatban, átfûzögetni a kocsisorok között bizony nyüsztös. És nehéz, az én 105 kilómnak is. :blink: Írta: frenk :31

42 péter írta: hát nem csoda, nem? csak magamból tudok kiindulni: van még egy beteljesületlen kívánságom, az Aprilia RSV Mille, aztán ha 1x meglesz, és azt is kimotoroztam majd, akkor valszeg eladom az egész gépparkot, és az árán fogok venni egy nagy GS-t. Azt majd felszerelem minden földi jóval, aztán megtartom hosszú évekre. És mindezt gondolom úgy, hogy nem vagyok egy BMW fan, sõt anno nehezen vettem rá magam hogy egy német gépet vegyek japán helyett, és nem bántam meg. Ja, és nem Adventure-t. Kipróbáltam a simát is meg a nagy tehenet is, és tényleg jobb a sima nagy GS mint az ún. "Adventfaszom verzió" /Dumdum után szabadon/ - pedig én is vitáztam itt egy éve az ellenkezõjét állítva, de nem gondoltam jól. Csorgatjuk a nyálunkat a LOngWayDown-on, de a GSA tényleg csak arra való, arra valszeg a legjobb, amit ott látunk. Bemenni vele a városba, napi használatban, átfûzögetni a kocsisorok között bizony nyüsztös. És nehéz, az én 105 kilómnak is. :blink: hát én meg egy V strommal szemezek... Szerinted...?:( Írta: péter :09 szerintem jól teszed :) jó a v2. na nem cruiserra gondoltam (én) se nem harli torzillaszokra, hanem sportosabb kategóriában, ahol nem használod 3-4 ezer alatt, hanem ott jön ki az elõnye, hogy sornégyes olyat nem nyom, mint a v2 7-8 ezren. az ezres aprilia sportgépet próbáltam így, hát 6-9 ezerig akárhova odadöntheted csaka gázt kéri. mentél v-stormmal, tetszett? Írta: ifa :13 Frenk, én arra lennék kíváncsi, hogy mi vitt rá erre? i az oka, hogy lecseréled? Én már adagolgatom itthon a nagy GS-t, remélem jövõ õszre beérik a dolog. Elõször azt hiszem veszek a páromnak egy bukót hozzá. :) Írta: Lejmi :20 frenk írta: hát én meg egy V strommal szemezek... Szerinted...?:( anno azzal én is szemeztem, de nekem az túl aszfalt függõnek tûnik, ellenben kényelmes! És a kicsivel vagy a naggyal szemezel? Írta: frenk :51 Lejmi írta: frenk írta: hát én meg egy V strommal szemezek... Szerinted...?:( anno azzal én is szemeztem, de nekem az túl aszfalt függõnek tûnik, ellenben kényelmes! És a kicsivel vagy a naggyal szemezel? hát nem a kicsivel:woohoo:

43 Írta: frenk :03 ifa írta: Frenk, én arra lennék kíváncsi, hogy mi vitt rá erre? i az oka, hogy lecseréled? Én már adagolgatom itthon a nagy GS-t, remélem jövõ õszre beérik a dolog. Elõször azt hiszem veszek a páromnak egy bukót hozzá. :) mert a nagy GS-t -még az 1150 es is nem fiatalt jol kinézõt 2-2,3 ért adják a dl max 1,5 pár éves. minden trafikba kapni hozzá mindent,mindenhol tudják javitani stb nem csak a nagy Vallisba. én hiába adagolom az életbe nem ül föl motorra-nekem nemkell venni bukót-utálja a motort rá se néz :woohoo: meg nekem pont annyi terep kell mint a DL nek nem több mostmár ez letisztult Írta: frenk :10 mentem vele ja ÁLLAT Írta: péter :38 frenk írta: mentem vele ja ÁLLAT jól néz ki. erõs, nagy masszív dög, nem tûnik rossz döntésnek ;) Írta: Csiga :46 Üzleteltem egy német sráccal az Ebayon :) Azt mondja van egy 2000-es évjáratú Dakarja ért. Csak megemlítem, hátha vkit érdekel... Írta: Csiga : euro Írta: Atti :32 Törött F650 és GS Írta: Csiga :28

44 Hûûû Írta: Jano :09 Úgy döntöttem hogy eladó a gép Ha valaki ilyesmit keres kérlek szóljatok! 1,7M körül szeretnék kapni érte. Írta: Csiga :42 hûûûûû, hámostmeg mian? Írta: ifa :15 összement, már nem ér le a lába :) Csiga írta: hûûûûû, hámostmeg mian? Írta: KovRob :40 Nagyon helyesen fogalmaztál! :)Jano írta:... 1,7M körül szeretnék kapni érte. Írta: majsa :05 KovRob írta: Nagyon helyesen fogalmaztál! :)Jano írta:... 1,7M körül szeretnék kapni érte. Nos,nem szeretnék Én lenni a NagyOkos,de... utólag nézve az vagyok!:woohoo: 4hónappal ezelõtt ezen az áron adtam el a 2002-es, 20e.Km.-es Gs.-emet. Az árzuhanás számomra nyilvánvaló volt, és döntenem kellett. Vagy megmarad életem végéig, vagy sûrgõsen váltanom kell az új F sorozat megjelenése miatt(is). De, maradttam BMW-s ámmm! Mondjuk, azt nem gondoltam, hogy ilyen méreteket ölt a dolog es 8e.Km.-es feldobozolt GS-t kapnók, a 4hónappal ezelõtti áron.

============================================================================

============================================================================ F650 Classic sajátosságok Írta: rebel56-2007.09.05 20:55 Sziasztok! Remélem nem gond, hogy új témát nyitok. Az új - GS, GS Dakar, CS - és a régi, 2000 elõtti modellek közt számos különbség van, így arra

Részletesebben

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele.

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele. Szervízbe, de hova?? Írta: vape - 2008.05.26 14:19 Hali! Egy 97-es f650 gépem van, és lenne egy pár dolog, amit meg kéne csinálni rajta. Nem akarok kontárkodni vele, ezért gondoltam, hogy szervízre bízom

Részletesebben

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni.

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. F650.hu támogatása Írta: ifa - 2009.05.07 10:50 Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. Az éves díja 12.000 Ft, ez lesz a harmadik évünk. Az eddigi adományok

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hátsó futómû Írta: NaSa - 2012.06.18 16:54 Kiszámoltam mennyi az anyagigénye gyári alkatrészekbõl a hanyagságnak. Az árak és cikkszámok az F650 funduro típushoz lettek kinézve! Ajánlanám mindenkinek, hogy

Részletesebben

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton.. Úton-útfélen látott CS-ek, GS-ek Írta: Jano - 2008.06.26 11:58 Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Magyaregregy 2008 Május Írta: Dumdum - 2008.01.16 21:20 http://www.magyaregregy.hu/fooldal.php http://www.iranymagyarorszag.hu/info/magyaregregy/ http://mars.elte.hu/varak/magyaregregy/marevar.htm http://www.vendegvaro.hu/gen

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Elektromos mizériák Írta: rebel56-2007.10.27 10:27 Sziasztok! Tegnap este gurultam egyet, aztán egyszer csak minden elõjel nélkül eltûnt az elektromosság, leállt a motor (régi F650). 100 km-re otthontól,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabadonfutó Írta: dzsini - 2013.04.15 10:46 Bocsi srácok az új témáért de ilyen még nem van! A tünet a következõ volt: Nehezen forgat Nem indul be Fémes hang indítózásnál Indítózás közben kémény csattanó

Részletesebben

Úgy nézem, én vagyok a fórum legaktívabb emberkéje. No de sebaj, kérdésekbõl tanul az Ember.

Úgy nézem, én vagyok a fórum legaktívabb emberkéje. No de sebaj, kérdésekbõl tanul az Ember. Gumi Írta: heinrich - 2007.06.25 00:44 találtam a cs-re néhány, viszonylag jó árban lévõ gumit, no de melyik legyen: CONTIFORCE 150/60R17 24,162Ft+1700Postaköltség CONTIROADATTACK 160/60R17 28,583Ft+3700

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Kérdés Írta: ibinyuszi - 2008.01.02 17:57 Ki tudja, hogy a 2003-as CS 34 LE változatot, hogy lehet kinyitni? Írta: Jano - 2008.01.02 18:08 Kettõt ki kell belõle törölni, a harmadikat meg átírni a csevegésbe.

Részletesebben

este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni.

este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni. látni-látszani Írta: heinrich - 2007.09.30 20:48 este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni. A gépkönyv szerint

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Navigáció Írta: Jano - 2007.06.28 12:44 Kinek milyen tapasztalata van nav. készülékek terén? Esetleg valaki használt / látott már BMW Motorrad Navigatort? Szimpatikus kis gép, bluetooth-on keresztül még

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ sárvédõtoldat Írta: hegylako13-2013.04.12 19:56 Sziasztok! Érdeklõdöm, nincs-e valakinek egy felesleges- Dakar elsõ sárvédõ toldata. illetve az a kérdésem, hogy ez minden további nélkül felszerelhetõ-e

Részletesebben

OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-))

OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-)) OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-)) A történet tavaly ősszel indult. Eladtam ugye a kis Yamaha MINT-emet öcsémnek, és a helyére került 2db Aprilia

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Fék Írta: heinrich - 2007.06.18 10:50 sziasztok! a következõ problemám lenne: lassan a cs-n megérettek a fékpofák a cserére. Néztem a louis katalógust, de a cs-hez csak lucas fékbetéteket kínál, horribile

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szelephézag Írta: katibox - 2007.08.02 09:54 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni szelep hézag ügyben? Jelenleg közel 28000km van a gépben (2001-es F650gs). Mikor kell állítani szelephézagot, honnan

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Kipufogó Írta: Atti - 2007.11.24 14:08 http://faq.f650.com/gsfaqs/photos/exhaustphotos/gs_exhaust.jpg A múltkor írtam valamelyik topicban a kipufogódob módosításáról (a bal oldali dobból kiszedni a furulyát).

Részletesebben

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek!

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek! Erdély 2008 Írta: majsa - 2007.11.22 21:20 Tisztelt Márkatársak, Barátaim! Ezt a témakört Brainstorming (ötlethalmaz)céllal hoztam létre! Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Mûszaki vizsga Írta: Atti - 2008.01.24 20:03 Májusban lejár a mûszakija a gépnek, így hamarosan esedékessé válik a dolog. Hogy megy ez, miket vizsgálnak? Mennyibe kerül? És mennyi idõbe telik? Tapasztalatokat

Részletesebben

Hiszem, és Tudom, hogy méltó körülmények között, méltóan tudnánk megmutatni Magunkat!

Hiszem, és Tudom, hogy méltó körülmények között, méltóan tudnánk megmutatni Magunkat! 2.találkozó Írta: majsa - 2007.06.25 19:33 Tisztelt Márkatáraim! Szerényen szeretném megemlíteni, hogy ha van kedvetek, Kiskunmjsán a helyi Termálstrand és Élménypark (www.jonathermal.hu) szívessen látna

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hidegen nem... Írta: riskywhisky - 2007.07.17 17:19 Sziasztok! Kb. két napja nagyon nehezen indul a motorom hidegen. Mielõtt bármit is csinálnék vele, gondoltam körülkérdezek. Nincs valami ötletetek? Úgyértem

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ f650.hu póló Írta: Atti - 2007.12.12 21:24 KovRob írta: Kellene csináltatni F650.hu-s pólót! gesu73 írta: Egyébként ez a póló dolog nem is rossz ötlet! Biztosan van közöttünk néhány vállalkozó (nem kedvû),

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ F 650 CS, avagy : minden ami SCARVER Írta: akkudoki - 2008.04.07 11:55 Dumdum írta: "Javallom hogy erre a témára nyíssatok egy "cs" topicot Nem kötekszem hansúlyozom!" A Scarver szó jelentésérõl volt szó,

Részletesebben

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;)

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) GS kormánycsapágy csere Írta: KovRob - 2007.07.23 19:59 A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) Írta: ifa - 2007.07.23 22:19 Király vagy, most már végéképp

Részletesebben

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni!

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Hûtõfolyadék szivárgás Írta: cimbi - 2007.11.21 10:17 Sziasztok! Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Én egy 2002es évjáratú

Részletesebben

Egy 2008-as F800GS, ami bemutató motorként szolgált egy évig és a múlt héten csütörtökön sikerült birtokba vennem! ;)

Egy 2008-as F800GS, ami bemutató motorként szolgált egy évig és a múlt héten csütörtökön sikerült birtokba vennem! ;) Minden ami F800 Írta: Speed - 2009.06.29 20:42 Sziasztok! Mivel nem találtam F800-as fórumot és mivel fel is vetõdött az ismerjük meg egymást Topicban, hogy nyitni kellene egyet... hát én vettem a bátorságot

Részletesebben

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk.

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk. Nappali menetfény Írta: OrchidX - 2013.07.26 23:28 A fészbúkos csoportban felmerült, hogy többen is szeretnénk nappali menetfényt a járgányunkra. A német E-bay-en találtunk jó minõségûnek tûnõ, SMD LED-es

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szervizek Írta: ifa - 2007.07.02 19:23 Ma voltam garanciális szervízben a Wallis Pestnél, s a tapasztalataim: Õk Pesten a legnagyobb szervíz, egy nap alatt szerelnek annyi motort mind a többiek egy hét

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ márkatársak vonalban Írta: majsa - 2007.07.10 22:51 Szeva roncsi, és zoliapu! Örülök, hogy 2 jóbarátommal együtt vagyok vonalban! Írjatok!!!! :evil: Írta: zoliapu - 2007.07.10 22:58 Szia Majsa! :) Rég

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ érdekességek Írta: Dumdum - 2007.09.23 00:58 Arra gondoltam ha valaki ráakad valami érdekes dologra ami nem illik semelyik topicba akkor ide beteheti.hát sok sikert:) kezdésnek: http://auto.indavideo.hu/video/suzuki_hayabusa_turbo

Részletesebben

És egy kérdés: nem lehetne megoldani, hogy az idézett szöveg jobban elkülönüljön attól amit írok? Elõnézetben jól mûködik, de a fórumban nem igazán.

És egy kérdés: nem lehetne megoldani, hogy az idézett szöveg jobban elkülönüljön attól amit írok? Elõnézetben jól mûködik, de a fórumban nem igazán. Visszajelzések az oldalról Írta: Atti - 2007.08.21 00:19 Azért nyitottam ezt a topikot, mert el akartam küldeni a kapcsolati oldalhoz az adataimat az adminnak, de kaptam egy hibaüzenet ablakot, hogy nincs

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Motoroscsizma Írta: Atti - 2007.12.20 12:18 Valami nem túl drága, de azért jó minõségû túracsizmát keresek, úgy 40 eft a felsõ határ. A nadrágot a csizma szárára húznám, szóval a nagy csatos modellek eleve

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Nem a motoros a hibás... Írta: NaSa - 2010.04.29 16:11 Ideje lenne gyüjteni már, hogy mennyi balesetben hibásak mások mert mindenhol a motorosokat szidják és nekem van egy olyan érzésem, hogy többnyire

Részletesebben

Az egész 200 quattro 20V ügy tulajdonképpen a Gabó miatt van :o) Na jó, ez persze nem teljesen igaz, de azért ő is benne volt egy kicsit...

Az egész 200 quattro 20V ügy tulajdonképpen a Gabó miatt van :o) Na jó, ez persze nem teljesen igaz, de azért ő is benne volt egy kicsit... Audi 200 quattro 20V Az egész 200 quattro 20V ügy tulajdonképpen a Gabó miatt van :o) Na jó, ez persze nem teljesen igaz, de azért ő is benne volt egy kicsit... Szóval, az egész úgy kezdődött, hogy Gabónak

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ xenon lámpa - segít? Írta: sattila - 2009.11.12 18:11 Sziasztok! Hirdetnek 20-26ezerért xenon lámpát motorokhoz. Lévén szerintem ez a motorom leggyengébb pontja, gondoltam meglepném magunkat Karácsonyra

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Teleszkópok, teló olaj, szerelés Írta: Konca - 2007.07.17 20:18 Egy tapasztalatot megosztanék veletek. Az összes BMW teló olaja 5W!!! Én Liqui Moly olajat vettem (az õ gyári katalógusából néztük ki az

Részletesebben

Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni jelenlegi darabjaim egy részétõl.

Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni jelenlegi darabjaim egy részétõl. apró: doboztartók, dobozok Írta: rebel56-2008.12.23 14:58 Kellemes ünnepeket Mindenkinek! Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Mintha alacsony lenne a motor Írta: Arpi - 2007.07.29 09:20 Sziasztok Kb. 2 hónapja vagyok 1 F650GS boldog tulajdonosa, sikerül is azóta eljutnom vele a bmw napokra.(2004-es) Ez alatt az idõszak alatt

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ akkumulátor feltöltése Írta: Centurion - 2008.03.17 13:41 Sziasztok, Most fogok elöször kivenni, és feltölteni az aksit. Sosem csináltam, a kiskönyvem németül van. Megszereztem egy normál kocsis kábeles

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Üzenetek. Írta: KovRob - 2007.06.29 08:58 Ifa! Elhagytam a telefonom, de az olajad nálam van! Este 6 körül már otthon vagyok, vagy hétvégén valamikor... Csögethesz, ha kicsörög akkor már megtaláltam! Üdv:

Részletesebben

Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral:

Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral: Motoros mindenféléim Írta: gyori4-2009.02.18 18:05 Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral: -kb. 100 db. auto-motor 60-as 70-es

Részletesebben

Elektromos rásegítésû kerékpárok

Elektromos rásegítésû kerékpárok Elektromos rásegítésû kerékpárok Az elmúlt pár évben a pedelec kerékpárok jelentik a kerékpárpiac legdinamikusabban fejlõdõ ágát. Nemcsak a kiállításokon kapnak egyre nagyobb teret, de az utakon is egyre

Részletesebben

ˆ PERESZLÉNYI ERIKA masszázságy '

ˆ PERESZLÉNYI ERIKA masszázságy ' ˆ PERESZLÉNYI ERIKA masszázságy ' H ov a t e t s z i k mo st me n n i? A re n d e lő b e n v o l t a m a le le t e ké r t, mo st me g me g y e k a kö r ze t i o r v o s h o z, h o g y me g b e s zé l j

Részletesebben

Milyen olajat... Írta: KovRob - 2007.06.20 12:38

Milyen olajat... Írta: KovRob - 2007.06.20 12:38 Milyen olajat... Írta: KovRob - 2007.06.20 12:38 Sziasztok! Biztos emlékeztek, hogy pár héttel ezelõtt indult egy kis falme az olaj témában. Mivel senki sem kompetens közülünk, és a hivatalos szervizek

Részletesebben

Varga András. Õsi magyar nyelvtan

Varga András. Õsi magyar nyelvtan Varga András Õsi magyar nyelvtan Õsi magyar nyelvtan Tartalomjegyzék Õsi magyar nyelvtan...1 Bevezetõ...1 Mi a probléma az indogermán nyelvelemzõ készlettel?...1 Alá és fölérendelt mondatok...1 Az egész

Részletesebben

Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition)

Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition) Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition) Hejj, azok a szlovák szerpentinek a NagyFátrán, amiket ısi motoros regék szerint reggelente fel is sepernek! Ez magában egy élmény, de ha hozzáteszem, hogy

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Tönkrement? Írta: péter - 2008.04.12 22:25 van egy nagyon aggasztó tünet a gs-en, olyan hogy azt sem tudom merjek-e menni vele. az utóbbi napokban sokat csavarogtam terepen, 60-80 km-es túrákat, ahol a

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hétvégi gurulások, bulik Írta: katibox - 2007.09.06 10:54 Szeptember 6-9-ig a szlovák Kamocsán ( Kolárovotól-Gúta-5 km-re) lesz egy motoros buli. Mi pénteken ott leszünk, amennyiben az idõ is úgy akarja.

Részletesebben

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.)

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.) Motoros videók Írta: Tito - 2011.12.17 10:12 Biztosan van köztünk rajtam kívül is olyan, aki szeret motoros videókat nézni. Bátorkodtam létrehozni ezt a topicot, gyûjtsük ide a legjobb youtube-os találatokat,

Részletesebben

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban?

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? A Jövô diákja Felkelni nehéz dolog, fél hét elôtt sosem sikerül. Az indulásig hátra lévô fél óra arra ugyan elég volna, hogy magamra rángassak valamit, aztán

Részletesebben

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás?

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás? DRÁMAJÁTÉK TINIKNEK Vári Lili: A KULCS A történet egy vallási középiskolában játszódik. Szereplők: Tanár dr Wieser Tanár Brown Diákok: Jim, Larry, Jeff, Tom és Matthew Első szín (Osztályterem, a diákok

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Keresés Írta: supersonik911-2010.01.22 12:48 Most készülök venni agy GS-t.Szeretném a segtségeteket kérni,hogy hol lehetne hozzá pár dolgot beszerezni?túraplexi,dakaros elsõ sárvédõ,dobozok. Elõre is köszi,a

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ 1995-ös F 650 alkatrészek eladók Írta: duke620-2009.05.16 20:24 Sziasztok! Új vagyok itt, van egy 1995-ös F 650-em már 2 éve, de nem akar elkészülni így arra az elhatározásra jutottam, hogy szétbontom.

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

F650.hu. Itt egy szemetesben várt az elsõ globalista benyomás Szlovákiáról, egy újságlap: magyar cím alatt kínai szöveg, hurrá!

F650.hu. Itt egy szemetesben várt az elsõ globalista benyomás Szlovákiáról, egy újságlap: magyar cím alatt kínai szöveg, hurrá! Tátrai villámtúra Szerzõ Alvaro Ezúttal úgy döntöttünk, hogy egy viszonylag olcsó rövid kiruccanást szervezünk a Magas-Tátrába, mert ott még nem jártunk. Más helyeken bajban voltunk a neten át hirtelen,

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének Szám: 230/2013. TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 2013. január 30-án megtartott ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 1/2013.(I.31.) számú önkormányzati RENDELET A

Részletesebben

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj 14 tiszatáj TANDORI DEZSÕ Hitman Hitman nincs a szótárban, a szótárban nincs. De hát ember nem ad lónak olyan nevet, hogy Úgy Jól Ötvenen Túl. Nem ad, öreg, lónak ember olyan nevet, hogy... mondom. Mondja

Részletesebben

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó 1. Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó barátnak nem. A motort nem állította le, halk zúgása

Részletesebben

SZERELMES ÜZEMMÉRNÖK LÓDENBEN SZUROVY ATTILA ÓSZERES

SZERELMES ÜZEMMÉRNÖK LÓDENBEN SZUROVY ATTILA ÓSZERES festményeket pedig kevés kivétellel mindig megsiratom. De csapodár fajta az ószeres, szerelmes lesz néhány tárgyba, de aztán eladja, utána meg kesereg, miért tette. SZERELMES ÜZEMMÉRNÖK LÓDENBEN SZUROVY

Részletesebben

HÁZTARTÁS. kérdõív. A válaszadás önkéntes! Település neve:... Budapesten kerület: 1996... hónap... nap... óra... perctõl

HÁZTARTÁS. kérdõív. A válaszadás önkéntes! Település neve:... Budapesten kerület: 1996... hónap... nap... óra... perctõl 5 Hullám lakás sorszáma a háztartás válaszoló Háztartáslapról sorszáma egyén sorszáma 96 felbomlás kód Magyar Háztartás Panel HÁZTARTÁS kérdõív 1996 A válaszadás önkéntes! Település neve:... Budapesten

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hírek Írta: Bajusz Tamás - 2009.05.15 15:09 Simán mondhatom, hogy a magyar történelem leglendületesebb ZÖLD PÁRTJA, az LMP sikeresen összegyűjtötte az európai parlamenti választásokon való induláshoz szükséges

Részletesebben

Hírmondó. Világosi. 2006. január XVI. évfolyam, 1. szám

Hírmondó. Világosi. 2006. január XVI. évfolyam, 1. szám CMYK CMYK Hírmondó Világosi 2006. január XVI. évfolyam, 1. szám S Z E M É T M E N T E S 2006 Pár hete lassan egy hónapja, hogy beköszöntött az új esztendõ, a megszokott évszám helyett eggyel többet, 2006-ot

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Társalgó Posted by Pocok - 2009/04/18 15:16 Helló mindenki! Kicsit lehalt a fórum gondoltam nem kéne ezért nyitnék egy beszélgetõs topicot mert nemfeltétlen kellenek mindíg csak az állatok!:cheer: Szóval

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről Psz/51/7/2015.ny. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről 39/2015. (V.27.) sz. Képviselőtestületi Határozat 40/2015.

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Lefullad Írta: wesen - 2007.08.30 23:06 A problémám a következõ lenne. Üzemi hõmérsékeleten ha meg kell állni néha üresbõl egyesbe rakva lefullad, de volt már olyan is hogy gurulétam kettesben és leállít

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

K3-VDO Kalandtúra-A szüzesség elvesztése

K3-VDO Kalandtúra-A szüzesség elvesztése K3-VDO Kalandtúra-A szüzesség elvesztése Egy hosszú nap nem rövid leírása következik. Megmondom őszintén sosem kerestem a teljesítménytúrákat még bringával sem, mert sokkal inkább a kijelölt gondolkodásmentes

Részletesebben

LakásTakarékPénztár 2016. Oktatási anyag

LakásTakarékPénztár 2016. Oktatási anyag LakásTakarékPénztár 2016 Oktatási anyag Global Alkusz Független Pénzügyi Képviselet www.legjobbalkusz.hu Cím: Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos u. 14. Tel.: 20/3164780 Fax: 0696/566075 Gondolja újra pénzügyi

Részletesebben

Miért van szükség közigazgatási minimumra?

Miért van szükség közigazgatási minimumra? Dr. Dudás Ferenc közigazgatási elemzõ, az MKKSZ szakmapolitikai vezetõje, a KözigPress fõszerkesztõje Miért van szükség közigazgatási minimumra? Iránymutató és példaadó Mesterek után mindig nehéz szólni.

Részletesebben

Tizenötödik lecke. ágyad nagyapam családja. felesége, nagyapam. kislánya nagynénem

Tizenötödik lecke. ágyad nagyapam családja. felesége, nagyapam. kislánya nagynénem Tizenötödik lecke Családi kép Te, Gergely, mindig meg akarom kérdezni, csak elfelejtem: kik vannak azon a nagy képen az ágyad fölött? Ja, azok, azon a régi képen? Az az apai nagyapám családja, még a háború

Részletesebben

Amikor a férj jobban tudja...

Amikor a férj jobban tudja... Antennás, kinyithatós, lecsúsztathatós, analóg, pixeles, kicsi, de inkább nagy. Az első telefonjaink annyira a szürkeállományunkba égtek, hogy könnyű volt feleleveníteni a velük töltött időt és emlékeket.

Részletesebben

Akikért a törvény szól

Akikért a törvény szól SZISZIK ERIKA KLÉR ANDREA Akikért a törvény szól Családsegítõ és gyermekjóléti szolgálatunk keretein belül olyan kutatást végeztünk Zuglóban, amelyben igyekeztünk képet kapni a kerületben veszélyeztetettként

Részletesebben

Válasz:Hátsó rugóstag F650.hu - F650.hu FireBoard fórumkomponens, verzió: NEW VERSION GOES HERE Készült: 18 June, 2016, 14:33

Válasz:Hátsó rugóstag F650.hu - F650.hu FireBoard fórumkomponens, verzió: NEW VERSION GOES HERE Készült: 18 June, 2016, 14:33 Hátsó rugóstag Írta: KovRob - 2007.10.10 11:52 Naszóval, lehet szétcsaptam a csillapítását a tárgyban nevezett alkatrésznek. Nem biztos, de érzésre egyre gyengébbnek tûnik. Ahhoz, hogy errõl bizonyosra

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hûtés Írta: navigator - 2008.07.01 13:13 friss tapasztalat - lehet h csak nekem, de hátha másnak is jótanács: tegnapelõtt éjjel majdnem a garázs elõtt kigyulladt a hûtõvíz piros visszajelzõ lámpája - és

Részletesebben

Ősi családi kör 2012

Ősi családi kör 2012 Ősi családi kör 2012 Egy ősember(őe) és egy ősasszony(őa) ülnek a tűz mellett és rágcsálnak egy-egy cupákot. ŐA: Jenő te nem fázol? Olyan huzatos ez a barlang. ŐE: Ne morogj! Örülj, hogy fedél van a fejed

Részletesebben

Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 5-én 14:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 5-én 14:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 5-én 14:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tárgysorozata: Jegyzőkönyve: Határozatai: 231-232 T á r g y s o r o z

Részletesebben

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Vendégek jönnek Te, Gergely, nem akarsz fölkelni? Tizenegy óra van! Mi van? Már tizenegy óra? És te már fönn vagy? Akkor nekem is föl kell kelnem. Mindjárt itt vannak

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 21 / 2009. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 2./ A 4/2011.(III.21.) önkormányzati rendelet módosítása (előirányzat módosítás)

T Á R G Y S O R O Z A T A. 2./ A 4/2011.(III.21.) önkormányzati rendelet módosítása (előirányzat módosítás) NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2011. szeptember 15-én megtartott testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A T A 1./

Részletesebben

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13.

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. ftsz.hu Szám: HUM/1219/2008 JEGYZÕKÖNYV az Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl Köszöntöm

Részletesebben

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM 2. www.ujteremtes.hu Bábel és Ábrahám története Az egész földnek egy nyelve és egyféle beszéde volt. 1Móz. 11:1 El tudod-e képzelni milyen lenne az, ha mindenki

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ IV. Márkatalálkozó Szeged 2009 Írta: majsa - 2009.09.05 13:39 gesu73 írta: Mivel az össznépi szó finoman szólva nem sok mindenkit mozgatott meg, mit szólnátok ehhez: IV. Márkatalálkozó Szegeden! Idõpont:

Részletesebben

Generátor, Feszszabályzó, Önindító Írta: syncro - 2011.01.31 21:42

Generátor, Feszszabályzó, Önindító Írta: syncro - 2011.01.31 21:42 Generátor, Feszszabályzó, Önindító Írta: syncro - 2011.01.31 21:42 Sziasztok! Van egy erõs kálváriám. A motor: F650ST 98-as évjárat. Elkezdte forralni az akkuból a vizet. Megmértük a fesszabályzóról kijövõ

Részletesebben

Kézipatika. az ország tetején. Beszélgetés Zorkóczy Ferenc háziorvossal, a mátraszentimrei kézigyógyszertár kezelôjével.

Kézipatika. az ország tetején. Beszélgetés Zorkóczy Ferenc háziorvossal, a mátraszentimrei kézigyógyszertár kezelôjével. Kézipatika az ország tetején Mátraszentimre Magyarország legmagasabban átlagosan 800 méteren fekvô önálló települése. Hivatalosan még öt települést foglal magában: Mátraszentistvánt és Mátraszentlászlót,

Részletesebben

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somoskőújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 3-án 17 00 órai kezdettel a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban tartott közmeghallgatáson.

Részletesebben

Ők ugyanis a sérült gyerekük mellett óvodát működtetnek szintén sérült gyerekek részére.

Ők ugyanis a sérült gyerekük mellett óvodát működtetnek szintén sérült gyerekek részére. Idegesített, hogy nem tudják diagnosztizálni. Hát az orvostudomány nem tud semmit?" Egy család, amelynek tagjai megszakadnak a munkában, elviselik az elviselhetetlent, küzdenek a fogyatékkal, és közben

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

A kabát, ujjában a telefon / A szél és vízzáró bélés külön záródik / az ujjon lévõ szellõzõ végig kinyitható (csuklótól vállig)

A kabát, ujjában a telefon / A szél és vízzáró bélés külön záródik / az ujjon lévõ szellõzõ végig kinyitható (csuklótól vállig) Motoros ruházat Írta: Speed - 2009.10.19 22:27 Sziasztok. Mivel végül jól szét-offoltuk az F800 topicot, gondoltam inkább nyitok ide egy ilyen témát, mert ezt még nem találtamugyanis kértetek pár képet

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

2014. július 29.-augusztus 1.

2014. július 29.-augusztus 1. 2014. július 29.-augusztus 1. Nagy nap ez a mai: 9.15-kor elindultunk, hogy áthajózzunk Kanadába. Egyenes vonal mentén kb. 370 tmf, de mi biztosan nem tudunk majd egy egyenes mentén haladni, tehát több

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben