Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni jelenlegi darabjaim egy részétõl.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni jelenlegi darabjaim egy részétõl."

Átírás

1 apró: doboztartók, dobozok Írta: rebel :58 Kellemes ünnepeket Mindenkinek! Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni jelenlegi darabjaim egy részétõl. Egyelõre csak tapogatózok lenne-e kereslet a következõk közül valamire: - Hepco & Becker doboztartó konzol klasszik F650-re (6 tartófülébõl 1 javított) - homemade doboztartó konzol klasszik F650-re (ronda, de mindent kibír(t) ) - gyári topcase klasszik F650-re - 2db Moto-Detail 42 literes doboz (sérült platnikkkal = fix topcase-nek lenne jó) /Csere esetén szép állapotú plexi érdekelne./ Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: koko :04 Szia! A két oldaldoboz érdekelne - sérüléstõl függõen - enyémen a tartó konzolok rajta voltak amikor vettem, csak a dobozok tûntek el róla:( Hol és mikor tudnám megnézni, és mi az ára??? köszi Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: rebel :14 Szia! A kettõ közül az egyiken normál használatból eredõ kisebb karcok vannak, a másik az rosszabb állapotban van (elpattogzott). Mit szólnál inkább ahhoz, ha megvenném a magában kevéssé használható platnijaid? Nekem azzal gyakorlatilag megoldódna a problémám, amiért ezt a témát nyitottam. ;) Feltéve, hogy erre gondolsz: Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: gyori :02 Ez a doboz téma talán érdekelne engem is. Épp pakolhatóvá szeretném tenni a classic f650-et. Oldaldoboztartó konzol, topcase, topcase tartó konzol érdekel, csak a zsebem lapos. Minden olyan megoldás érdekelne ami 1. ócccccsóóóó!!! 2. komoly mennyiség belefér, ami a gyári topcaseról valószínûleg nem mondható el. Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: rebel :14 Nagyszerû, akkor itt valami fog alakulni. koko, nyilatkozz kérlek a platnikról! ;)

2 Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: rebel :29 gyori4: keress meg kérlek ben a részletekért: rebel56 fre hu gyori4 írta:ez a doboz téma talán érdekelne engem is. többiek: kezd körvonalazódni, egyelõre a gyári BMW topcase-t szeretném áruba bocsátani, ha érdekel valakit, Ftos irányáron. Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: Lejmi :44 Monolock platnit keresek! Ilyet hátha tud valaki ócsón vagy van elfekvõbe, esetleg adok érte egy monokey platnit! :) Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: Csiga :02 Emész a bótba :) Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: Lejmi :20 Csiga írta: Emész a bótba :) :P tudom hogy van bót, de ahogy nálam porosodik egy monokey platni így lehet másnál is elfekvõbe vmi hasznos! nem sürgõs a téma... ha már van fórum miért ne érdeklõdjek?! Válasz:apró Írta: Lejmi :38 Látom beindult egy kis apróhirdetéses rész, gondoltam inkább itt folytatom. Tehát ami egyenlõre nálam megtalálható az egy csócsó asztal, nem leharcolt, olyan hobby féle (nem verseny). Céges tulajdon, de szivesen megválnának tõle. Esetleg van rá érdeklõdés? Válasz:apró Írta: katibox :11 Lejmi írta: Látom beindult egy kis apróhirdetéses rész, gondoltam inkább itt folytatom. Tehát ami egyenlõre nálam megtalálható az egy csócsó asztal, nem leharcolt, olyan hobby féle (nem verseny). Céges

3 tulajdon, de szivesen megválnának tõle. Esetleg van rá érdeklõdés? És kb mennyi lenne az ára? Válasz:apró Írta: Lejmi :15 katibox írta: Lejmi írta: Látom beindult egy kis apróhirdetéses rész, gondoltam inkább itt folytatom. Tehát ami egyenlõre nálam megtalálható az egy csócsó asztal, nem leharcolt, olyan hobby féle (nem verseny). Céges tulajdon, de szivesen megválnának tõle. Esetleg van rá érdeklõdés? És kb mennyi lenne az ára? 10e :) Válasz:apró Írta: majsa :52 Asztali pool biliárd szett eladó! Asztal+golyókészlet+2dákó. Igényes Soproni Ászok felírattal az oldalán! Minimál ára 1sör!!!!!;) Válasz:apró Írta: katibox :20 Lejmi írta: katibox írta: Lejmi írta: Látom beindult egy kis apróhirdetéses rész, gondoltam inkább itt folytatom. Tehát ami egyenlõre nálam megtalálható az egy csócsó asztal, nem leharcolt, olyan hobby féle (nem verseny). Céges tulajdon, de szivesen megválnának tõle. Esetleg van rá érdeklõdés? És kb mennyi lenne az ára? 10e :) Lehet, hogy érdekelne. Van róla képed? És milyen méretû? Válasz:apró Írta: katibox :22 majsa írta: Asztali pool biliárd szett eladó! Asztal+golyókészlet+2dákó.

4 Igényes Soproni Ászok felírattal az oldalán! Minimál ára 1sör!!!!!;) Csak kapkodom itt a fejem... Pont csocsóasztal, vagy biliárdasztal körül járt az agyam, hogy venni kéne a családnak. És tessék rögtön mindkettõ van! :) Nekem egy rekesz sört is megérne. De azért még meg kell beszélni mekkora hely van. Válasz:apró Írta: katibox :23 majsa írta: Asztali pool biliárd szett eladó! Asztal+golyókészlet+2dákó. Igényes Soproni Ászok felírattal az oldalán! Minimál ára 1sör!!!!!;) Vagy ez csak mini-biliárd szett? Válasz:apró Írta: koko :58 Szerintem a majsa dákója mini, és ezzel az akcióval próbál csajokat szerezni! Vigyázz Kati:woohoo: de az agya mindenképp csökött!!!:p Válasz:apró Írta: Lejmi :15 katibox írta: Lejmi írta: katibox írta: Lejmi írta: Látom beindult egy kis apróhirdetéses rész, gondoltam inkább itt folytatom. Tehát ami egyenlõre nálam megtalálható az egy csócsó asztal, nem leharcolt, olyan hobby féle (nem verseny). Céges tulajdon, de szivesen megválnának tõle. Esetleg van rá érdeklõdés? És kb mennyi lenne az ára? 10e :) Lehet, hogy érdekelne. Van róla képed? És milyen méretû? méret 120*100*80 kb így néz ki csak barna Kép: Válasz:apró Írta: Lejmi :20

5 na aztán amit találtam még : -Thule kerékpár szállító rögzítõ tetõcsomagtartóhoz -TDK 270g/m2 és 170g/m2 fotópapír TINTÁS nyomtatóhoz több karton 500HUF/ 20íves A4-es csomag, mennyiségi kedvezmény van! :) Válasz:apró Írta: koko :33 Az asztal szar!!! nincs rajta sörös üveg tartó:woohoo: lejmi, kerékpár tartó hány darab, és mennyiért? Válasz:apró Írta: Lejmi :19 koko írta: Az asztal szar!!! nincs rajta sörös üveg tartó:woohoo: lejmi, kerékpár tartó hány darab, és mennyiért? 2db van kerekpartarto.jpg igazság szerint ez sem az enyém csak "hirdesd már meg nekem" de sztem a tag 18-15ért oda adja! de ha komolyan érdekel csinálok róla képet és küldök! Válasz:apró Írta: Lejmi :43 Van egy használt hûtõ, kb 60L-es Ingyen elvihetõ (XII ker) van még kb 8db csavar és mütyür tartó az is ingyen Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: Lejmi :51 Íme: Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: NaSa :53 most miez a nyolc darab? Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: KovRob :52 a szekrényekegységek száma! :)NaSa írta: most miez a nyolc darab?

6 Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: Lejmi :47 NaSa írta: most miez a nyolc darab? 8 oszlop :) Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: NaSa :02 Lejmi az a nyolc oszlop az jól gyünne nékem. ja s megköszönném :-) Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: Cséká :08 NaSa! Vagy Lejmi! Egyet nem kérhetnék el? Nem lennék söretlen hozzátok!:) NaSa írta: Lejmi az a nyolc oszlop az jól gyünne nékem. ja s megköszönném :-) Válasz:apró: doboztartók, dobozok Írta: bmwwww :20 Én is gerjednék a dobozokra, de talán még a hûtõ is jól jönne a mûhelybe. Ha még nem gerjedt rá senki szivesen elmennék érte valamikor! Válasz:apró Írta: Lejmi :56 a munkahelyem költözik és rengeteg fölös cucc van, aztán ha valaki tudja haszonsítani akkor már jó.. ilyen dobozos cucc lehet lesz még 1, igazság szerint NaSa volt az elsõ, de felnõttek vagytok lejátszátok sztem! a hûtõ pont mûhelybe való :) számom a kontaktoknál megvan hívj és ledumáljuk! Válasz:apró Írta: bmwwww :20 Új vagyok még itt nem akarok rosszba lenni senkivel, ha megmarad, vagy mégse kell a kolegának, dobj légyszi egy SMS-t, és már is indulok érte. Elõre is köszi! Számom:

7 Válasz:apró Írta: Lejmi :27 bmwwww írta: Új vagyok még itt nem akarok rosszba lenni senkivel, ha megmarad, vagy mégse kell a kolegának, dobj légyszi egy SMS-t, és már is indulok érte. Elõre is köszi! Számom: a hûtõs licitet még te viszed ;) Válasz:apró Írta: bmwwww :30 Az jó! Ezt a kontaktok menüpontot nem találtam még meg. Válasz:apró Írta: Lejmi :47 bmwwww írta: Az jó! Ezt a kontaktok menüpontot nem találtam még meg. Kapcsolatok és ott felhasználók, de biztonság kedvéért Válasz:apró Írta: NaSa :24 Én holnap híllak Apróhirdetés Írta: KovRob :58 Hátha. Gondoltam, hátha... szóval: Mivel hosszú távú családi terveink szerint több utódot nem fogunk vállalni, így eladósorba kerülnek azon kellékek, melyek egy gyermek felnevelésénél igen hasznosak is lehetnek. Amennyiben valakit érdekel közülük valami, az jelezze, kitalálunk majd valami elfogadható árat. Babakocsik - több fajta, autósülés/hordozó, kenguru, csõvázas hátihordozó, ilyen esõvédõ, olyan lábzsák meg mittomén mik azok, fenyõ kiságy, két köbméter ruha, cipõ, játékok... meg amit elfelejtettem, de azok is eladók! Hajrá! Tessék sok-sok gyermeket nemzeni! :woohoo: Írta: Tito :16

8 Sziasztok, Megszabadulnék nullkilométeres 42 lityós Givi dobozomtól. Bontott csomagolásban vár új gazdájára, soha nem került felszerelésre. Vaterán vettem hozzá való használt, de kitûnõ állapotban lévõ Givi M3 platnit (asszem 4 rugóért, új ára 13e), egy pécsi sráctól pedig 639F konzolt (13 ezer), zsír újat. A kar miatt csak közötti GS-re,és Dakarra lehet szerelni. A dobozért 24 ezret, a konzol-platni párosért 12 ezret kérek. Együtt 34 rugó, elõnyben. Üdv, Tito Írta: Tito :16 Ez pedig a platni, tartókkal. Írta: Tito :33 Sziasztok, Csigának köszönhetõen annyival egészíteném ki a dolgot, hogy 2000 és 2003 között gyártott GS-re és Dakarra lehet felszerelni a 639F kart. A Shox weboldaláról én is így emlékeztem, de aztán szublimált a doksi, és kénytelen voltam Manuelnek hinni. Kis szerencsével megtaláltam itt. Üdv, Tito Írta: Csiga :33 Tito írta: Sziasztok, Csigának köszönhetõen annyival egészíteném ki a dolgot, hogy 2000 és 2003 között gyártott GS-re és Dakarra lehet felszerelni a 639F kart. A Shox weboldaláról én is így emlékeztem, de aztán szublimált a doksi, és kénytelen voltam Manuelnek hinni. Kis szerencsével megtaláltam itt. Üdv, Tito , bocsi Tito :) Írta: Repesz :23

9 ÜDv! GIVI Monokey gyári féklámpás topcase-emet eladnám platni nélkül, ha vkit érdekelne kérem írjon. A többit letárgyaljuk. Állapot: jobb oldalán karcolásnyom(elõzõ tulaj sara-ártatlan vagyok). Használt, de nagyon szép állapotra sikerült helyre raknom. Nagyon vigyázok rá.nem fakó állandóan kentem mûanyagápolóval. Titi a tanú rá, hogy akkor is sikálom az egész gépet ha kell, ha nem. Venni szeretnék egy alu hatásut, és ahhoz kéne az induló tõke. Írta: Szpeti :11 mekkora ez a doboz? Írta: Repesz :44 GIVI 460N 46 litert ír. Írta: julian :12 Sziasztok! Ha valakit esetleg érdekelne, jelentkezzen: moto-detail Universal-Gepäcksystem "Premium " MOTO-DETAIL táskaszett, nyeregtáska+hengertáska; anyaga 90% Poliamid. Hengertáska: 45lx2 ûrtartalom,külsõ és belsõ zsebek; vállszíj,heveder,esõvédõ tartozékok; mérete 55x30cm. Nyeregtáska:bõvíthetõ; 12-22L ûrtartalom; külsõ és belsõ zsebek; vállszíj,hevederek,esõvédõ tartozékok; mérete 32x40x22x30cm. Teljesen új, egyszer sem(!) használt! (Még rajta vannak a gyári címkék!) Sajnos megvettem és közben hozott a Jézuska egy gyári koffer szettet... Új ára 119,95 Euro volt. Van ahol még most is kapható Ft-ért! ;-) roadside.hu/index.php?lap=99&param=4&center=uj_termekek&term_id=1791 Csak most, csak nálam fix Ft-ért eladó a 3db-os szett! julian252000@hotmail.com

10 Írta: Bulcsu :06 Sziasztok! Ebbe még ugye zárat is kel venni? O.o Írta: julian :17 julian írta: Sziasztok! Ha valakit esetleg érdekelne, jelentkezzen: moto-detail Universal-Gepäcksystem "Premium " MOTO-DETAIL táskaszett, nyeregtáska+hengertáska; anyaga 90% Poliamid. Hengertáska: 45lx2 ûrtartalom,külsõ és belsõ zsebek; vállszíj,heveder,esõvédõ tartozékok; mérete 55x30cm. Nyeregtáska:bõvíthetõ; 12-22L ûrtartalom; külsõ és belsõ zsebek; vállszíj,hevederek,esõvédõ tartozékok; mérete 32x40x22x30cm. Teljesen új, egyszer sem(!) használt! (Még rajta vannak a gyári címkék!) Sajnos megvettem és közben hozott a Jézuska egy gyári koffer szettet... Új ára 119,95 Euro volt. Van ahol még most is kapható Ft-ért! ;-) roadside.hu/index.php?lap=99&param=4&center=uj_termekek&term_id=1791 Csak most, csak nálam fix Ft-ért eladó a 3db-os szett! julian252000@hotmail.com Hát erröl lecsúsztatok... ;) Egy nap hirdetés után elvitték... (mák) Írta: okezsoke :44 Hátsó dobozt keresek a CS-re. Monokey platni lesz a tartóhoz,így Givi vagy Kappa jöhet szóba.

11 Írta: metrs :36 okezsoke írta: Hátsó dobozt keresek a CS-re. Monokey platni lesz a tartóhoz,így Givi vagy Kappa jöhet szóba. Ha Repesz Tesónak megvan még, akkor sztem érdeklõdj nála erõst;) (egyébként az oldal tetején hirdette...) Írta: Repesz :01 Repesznek megvan jaja! féklámpás állatság. kutyabaja, csak belevagyok szerelmesedve az aluba. Írta: szendre :49 Szia! És mennyi az annyi? Repesz írta: Repesznek megvan jaja! féklámpás állatság. kutyabaja, csak belevagyok szerelmesedve az aluba. Írta: kovacsmiklos :11 Sziasztok, én doboztartót keresek!!! egy ideje már nézegetem, licitálgatok külföldi oldalon Touratech, vagy más neves márkák tartóira, meg dobozaira, de mindig horror ár lesz a vége. Itthon még drágább, Shoxban givi alu doboz 80ezer/ darab+ tartó 40 ezer...még jó, hogy lehet kapni... Szóval már tavaly is néztem, a felszerelés rovatban Majer Viktor dobozait, és én is hasonlót akarok...dobozt már találtam is, már csak a keret kéne...igazából meg is lehet csináltatni egy lakatossal, de ha van valakinek elfekvõben, vagy csak, hogy méretet, mintát vegyek róla, az nagyon jó lenne! Írta: KovRob :05 Enyémet méregetheted, az házi készítésû. Titó szokta mondani, hogy nincs párja! :) kovacsmiklos01 írta: Sziasztok, én doboztartót keresek!!! egy ideje már nézegetem, licitálgatok külföldi oldalon Touratech, vagy más neves márkák tartóira, meg dobozaira, de mindig horror ár lesz a vége. Itthon még drágább, Shoxban givi alu doboz 80ezer/ darab+ tartó 40 ezer...még jó, hogy lehet kapni... Szóval már tavaly is néztem, a felszerelés rovatban Majer Viktor dobozait, és én is hasonlót akarok...dobozt már találtam is, már csak a keret kéne...igazából meg is lehet csináltatni egy lakatossal, de ha van valakinek elfekvõben, vagy csak, hogy méretet, mintát vegyek róla, az nagyon jó lenne!

12 Írta: okezsoke :20 Repesz írta: Repesznek megvan jaja! féklámpás állatság. kutyabaja, csak belevagyok szerelmesedve az aluba. Közben sikerült vennem egy újat másodkézbõl. Kappa K49. Már csak a tartóra várok. Mondjuk oldalsó megoldás is érdekel még, mert egy doboz kevésnek tûnik a közelgõ horvát túrára. A 200 Euros oldaltartók finoman szólva elrugaszkodottak. Írta: kovacsmiklos :29 KovRob írta: Enyémet méregetheted, az házi készítésû. Titó szokta mondani, hogy nincs párja! :) Ok, köszi! Írta: Csiga :59 kovacsmiklos01 írta: Sziasztok, én doboztartót keresek!!! egy ideje már nézegetem, licitálgatok külföldi oldalon Touratech, vagy más neves márkák tartóira, meg dobozaira, de mindig horror ár lesz a vége. Itthon még drágább, Shoxban givi alu doboz 80ezer/ darab+ tartó 40 ezer...még jó, hogy lehet kapni... Szóval már tavaly is néztem, a felszerelés rovatban Majer Viktor dobozait, és én is hasonlót akarok...dobozt már találtam is, már csak a keret kéne...igazából meg is lehet csináltatni egy lakatossal, de ha van valakinek elfekvõben, vagy csak, hogy méretet, mintát vegyek róla, az nagyon jó lenne! Kappa=Givi, Euromotornál megkapod a pl K49+tartót körül. Alu oldaldobozoktól nagyon széles lesz a moci, sokkal többet fogaszt is én személy szeritn csúnyának is tartom õket. A gyárinál nincs jobb, két méretben állítható, a kipufogó alatti területet is kihasználja. Egyébként nehéz jó áron szerezni. Írta: kovacsmiklos :20 Csiga írta: Kappa=Givi, Euromotornál megkapod a pl K49+tartót körül. Alu oldaldobozoktól nagyon széles lesz a moci, sokkal többet fogaszt is én személy szeritn csúnyának is tartom õket. A gyárinál nincs jobb, két méretben állítható, a kipufogó alatti területet is kihasználja. Egyébként nehéz jó áron szerezni.

13 de ez a K49 ez nem oldaldoboz...nekem pedig az kéne... néztem a gyári dobozokat, de nekem túl drága, euró plusz posta minimum 30 euró, annyit nem ér meg,mert legtöbbször elég a tanktáska, meg a hátsó doboz, ha nagyon muszáj meg még tudok az utasülésre is rögzíteni egy hátizsákot. Nekem kimondottan tetszik az aludoboz egyébként, most ha megnézem a kappa legolcsóbb megoldását keret, plusz két oldaldoboz az egy csúnya, és kicsi 21 literes dobozért... K21N ízlések és pofonok, én elviselném az aludobozt mikor szükségem van rá, természeretesen, ha nem számítana a pénz megvenném a gyári szettet, de már így jó sokat költöttem a kerékszettre, így már erre nem akarok... :S Írta: okezsoke :25 Csiga írta: Kappa=Givi, Euromotornál megkapod a pl K49+tartót körül. Alu oldaldobozoktól nagyon széles lesz a moci, sokkal többet fogaszt is én személy szeritn csúnyának is tartom õket. A gyárinál nincs jobb, két méretben állítható, a kipufogó alatti területet is kihasználja. Egyébként nehéz jó áron szerezni. Az milyen a gyári? CS-re is van? Írta: Csiga :46 okezsoke írta: Csiga írta: Kappa=Givi, Euromotornál megkapod a pl K49+tartót körül. Alu oldaldobozoktól nagyon széles lesz a moci, sokkal többet fogaszt is én személy szeritn csúnyának is tartom õket. A gyárinál nincs jobb, két méretben állítható, a kipufogó alatti területet is kihasználja. Egyébként nehéz jó áron szerezni. Az milyen a gyári? CS-re is van? GS only, CS=city bike :) Asszem textiltáska van hozzá gyárilag. Írta: Csiga :47 kovacsmiklos01 írta: de ez a K49 ez nem oldaldoboz...nekem pedig az kéne... jah nem is mondtam h az. Top Case Írta: alvaro :22 :blink: City my ass :laugh:

14 Írta: Lorka :09 Ezek a MAJER VIKTOR féle dobozok ezek micsodákok? nézném de nem láthatom a rovatot jogosultság miatt :dry: Én aludobozban gondolkodtam és egy szerszámos ismerõsömmel csináltatnék tartót hozzá. kiba drágák az orig cuccok... Írta: metrs :14 Lorka írta: Ezek a MAJER VIKTOR féle dobozok ezek micsodákok? nézném de nem láthatom a rovatot jogosultság miatt :dry: Én aludobozban gondolkodtam és egy szerszámos ismerõsömmel csináltatnék tartót hozzá. kiba drágák az orig cuccok... Idesüss Lorka! Írta: metrs :14 Lorka írta: Ezek a MAJER VIKTOR féle dobozok ezek micsodákok? nézném de nem láthatom a rovatot jogosultság miatt :dry: Én aludobozban gondolkodtam és egy szerszámos ismerõsömmel csináltatnék tartót hozzá. kiba drágák az orig cuccok... Idesüss Lorka! Írta: metrs :15 Lorka írta: Ezek a MAJER VIKTOR féle dobozok ezek micsodákok? nézném de nem láthatom a rovatot jogosultság miatt :dry: Én aludobozban gondolkodtam és egy szerszámos ismerõsömmel csináltatnék tartót hozzá. kiba drágák az orig cuccok... Idesüss Lorka! Írta: Lorka :41 Bakker, tegnap ugyan ide jutottam :D Pont ezeket néztem. A örgzítésre van megoldás vagy bütykölõs? van egy cimborám aki lehet tudna csinálni picipénzért konzolokat ilyen dobozokhoz...:woohoo:

15 Írta: csarli :52 "MOTO-DETAIL táskaszett, nyeregtáska+hengertáska; anyaga 90% Poliamid." Szia, ennek hogy van a felrögítése? F60GS-re hogyan lehetne felrakni? Kell hozzá valami tartó? Írta: mozso :16 Készíttettem egy doboztartó konzolt. F650Gs Nagyon pöpec lett. Makói a készítö. Tóth-Pál Péter. Elérhetösége: petyaa89@fre .hu a konzol mindkét oldalra a monokey bütykök. Postázni is tudja. Keressétek bátran. Hirtelen van neki még egy. Írta: csarli :20 mozso18 írta: Készíttettem egy doboztartó konzolt. F650Gs Nagyon pöpec lett. Makói a készítö. Tóth-Pál Péter. Elérhetösége: petyaa89@fre .hu a konzol mindkét oldalra a monokey bütykök. Postázni is tudja. Keressétek bátran. Hirtelen van neki még egy. Van errõl valami kép is esetleg? Írta: mozso : Íme.

16 Írta: gyusza :46 Sziasztok! Írta: Szpeti :59 Ezt nem igazán értem mi köze az oldalhoz. Ha nem reagálsz törlöm. gyusza67 írta: Sziasztok! Írta: gyusza :57 Szerintem itt is lehet viszonylag olcsón alu dobozhoz jutni. És éppen a dobozos fórumot olvasom. Csak ötlet, hozzászólás, ennyi. Írta: Eisenrot :13 gyusza67 írta: Szerintem itt is lehet viszonylag olcsón alu dobozhoz jutni. És éppen a dobozos fórumot olvasom. Csak ötlet, hozzászólás, ennyi. Én köszönöm a linket, tervezem egy alu top-box beszerzését, uh jól jött :) Írta: Repesz :45 ezeket hogyan lehetne rögzíteni? Írta: gyusza :34 Hello! Tegnap megvettem, most próbálgatom a vasra.

17 Írta: gyusza :37 A kép lemaradt:) Írta: gyusza :39 A kép lemaradt:) Írta: Szpeti :06 így már OK, csak mostanában jött egy két spam, és hát miután elsõ hozzászólásként csak belinkeltél egy grill felszereléses oldalt, nem igazán tudtam hogy ez most csak egy reklám próbálkozás, vagy tényleg ide vágó ötlet. Peti Írta: gyusza :17 No problem!:) Írta: gyusza :53 Hátulról valami ilyesmi lesz. Most még pók tartja.:) Írta: Jano :11 Van arnyaltabb szinonimaja annak hogy okadek? na mert akkor azt hasznalnam. Hogy lehet ilyen gany modon elcsufitani egy meglehetosen jo es egyedi dizajnu motort? Sokszor arulnak hasznalt gyari oldaldobozt meg topcase-t miert nem azt veszel inkabb? Ha nem fersz bele, akkor plussz egy-egy harmincliteres zsak az oldaldoboz tetejere. Praktikusabb is, nem csufitod el a motort es a sulypontot se emeled fel ennyire! Uff. gyusza67 írta: Hátulról valami ilyesmi lesz. Most még pók tartja.:)

18 Írta: gyusza :05 Köszi a nemes tetszésnyílvánítást. A gyári (nem gyári) topcase(már a nevétõl hányok, miért nem lehet magyarul beszélni)sajnos agyongömbölyített, használhatatlan. Nem fér bele semmi. A +30 literes zsák az okádék kategória erre a "dizájnos" motorra. Súlypont kérdésben az a véleményem, hogy ez az aluminium doboz könnyebb, mint mûanyag társai és bele tudom rakni a ruháimat is, ha éppen nem akarok séta közben belerohadni. A súlypont csak pakolás kérdése. A nehezek oldalra a többi felülre. Sajnos nincs rá anyagi forrásom a gyári cuccok megvételére, ha lenne sem tenném. 10*annyit nem adnék érte. Ez elvi kérdés. Azt a pénzt benzinre és sörre költöm:) Nálam a motor és felszereltsége nem státusz szimbólum, ettõl nem lesz nagyobb a pö...öm. Ha látni akarod, hogy néz ki a motor zsákokkal tûzdelve, nézd meg a bemutatkozó képemet. Ettõl aztán nemesb a lélek. Nekem ez megfelel. Gyusza Írta: gyusza :10 Amúgy itt, hol a súlypont. A kipufogó alá rakott doboz szerintem jobb, mintha mellette van. Írta: Atti :01 Jano írta: Hogy lehet ilyen gany modon elcsufitani egy meglehetosen jo es egyedi dizajnu motort? Viszont egy csomó pizza belefér :laugh: Biztosan praktikus, de a kinézetével én sem tudnék kibékülni. De ízlések és pofonok... Írta: Csiga :13 Gyusza, a gyári megoldáson kívül azért vannak még lehetõségek. Bár ezt nem láttam élõben, szerintem az lehet még gond, ha sérül ez a fajta doboz, mert akkor összehajlik, mint egy konzervesdoboz. Motorokra tervezett aludobozok erõsítettek/merevítettek. Egyébként kinézetre ez se különbözik tõlük (jelentõsen). Amúgy unokatestvérem volt oda az alukofferekért, amíg nem lett neki is végül. Azóta sokat panaszkodik a fogyasztásra és hogy a szél nagyon belekap idõnként. Írta: Atti :59 Ja, és hogy ne csak negatív legyek: a doboz belsejét érdemes kibélelni valamivel, hogy a dörzsölõdéstõl ne legyen minden fekete

19 Írta: csarli :02 Megtudja valaki mondani, hogy hova kell rögzíteni az eredeti BMW tanktáska fém részét(amibe a táska fülei beakadnak)? Van errõl valami kép esetleg valakinek? Köszi! Írta: mozso :51 Íme a kép. Az ujjammal mutatom az egyik rögzítési pontot és mellette van a másik csavar. Írta: Szpeti :02 Fenntrõl Írta: Szpeti :02 oldalról Írta: csarli :42 Nagyon köszönöm a képeket! Ebay-en vettem a cuccot használtan és nem kaptam hozzá semmi leírást. Gondoltam én hogy oda megy de, nem akartam elhinni, hogy csak úgy rá kell csavarozni a mûanyag idomra.az alsó, nyereg felöli fül, az is csak ugyan ennek az elemnek az aljába van beakasztva ugye? Kicsit lazán lötygõsen áll nekem, (a tanktáska!!!! :) ) lehet, hogy megnyúltak a gumis hevederek? Nektek áll mint katiban a gyerek? Írta: Szpeti :03 Nekem is laza

20 Írta: csarli :21 És nem esik le? Írta: csarli :55 Még 1 kérdés: Használtan beszerzett eredeti BMW vario doboz zárját ki tudná, hogyan lehetne átállítani, a motor mostani kulcsához? Írta: NaSa :29 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN Írta: csarli :38 És hogyan? :) Esetleg megtudja csinálni halandó ember is? Pl. Én? :) Még nem próbáltam meg, gondoltam elötte tájékozódom? Írta: metrs :54 NaSa írta: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN NaSa'bá! szerdán dolgozol? Elugranék zárbuherára, meg kuncsorogni egy kicsit ha lehet... ;) Írta: csarli :33 Közben rájöttem ám (aza az elolvastam a faq.f650.com -on), hogy nem a mûanyag elemhez, hanem az alatta lévõ fémhez kell beakasztani az ülés elötti fület. Írta: NaSa :14 csarli kell hozzá betét lamella ha ügyes vagy megtudod csinyáni

21 Írta: NaSa :14 Metrs gyere buherálunk valamit Írta: csarli :50 Sikerült. :) Mindkét doboz zárja átkódolva a motor kulcsához. Kb. 1 órát küzdöttem az elsõvel, de a második már 10 perc alatt megvolt. NaSa köszi a biztatást. :) Ha valakinek kell most már én is szívesen segítek. Tényleg nem egy ördöngösség, csak rá kell jönni egyszer a módszerre. Írta: metrs :54 Eladó 2 db 36 literes oldal alukoffer. Egyik még csomagolásban, a másik csak megtekintésre lett kibontva. A képeken pont olyanok vannak, de azok nem az enyémek... :P Matek: HUF ( HUF/db) ;) Írta: metrs :59 metrs írta: Eladó 2 db 36 literes oldal alukoffer. Egyik még csomagolásban, a másik csak megtekintésre lett kibontva. A képeken pont olyanok vannak, de azok nem az enyémek... :P Matek: HUF ( HUF/db) ;) Írta: Lorka :34 Nem jött be vagy törölve lett az aluproject? Írta: metrs :39 Lorka írta: Nem jött be vagy törölve lett az aluproject? Törölve lett. Lassan eladósorba is került a Szöcske ha esetleg valakit érdekel...

22 Írta: Lorka :24 Hohho, mivanmár? másik vagy 4 kerekû? Mocivásár lesz így érdekel a dolog. mennyiért méred? Írta: Repesz :35 4 kerékkel csak a homik járnak ( tréfi volt ). Kemények motoroznak, lsd: Ricsi Írta: Lorka :28 :laugh: Én csak vágyok nem langyinak lenni, viszket már a seggem cefetül. Most hétvégén hegyekbe voltunk és még a muflonok is motoroztak.. brühühü Írta: metrs :42 Lorka írta: Hohho, mivanmár? másik vagy 4 kerekû? Mocivásár lesz így érdekel a dolog. mennyiért méred? Kategóriaváltás az ok, de valószínûleg márkahûséggel...:) Õszinte leszek; 1,1-et szeretnék kapni érte, de meghirdetve még nincs sehol oda természetesen magasabb irányárral kerül fel... Írta: mozso :37 NaSa írta: csarli kell hozzá betét lamella ha ügyes vagy megtudod csinyáni Ha jól értem össze lehet kódolni a hátsó doboz (BMW-s) zárját az indítókulccsal. Kell hozzá valami betét lamella? Mennyiért mérik azt? Köszönöm válaszod.

23 Írta: NaSa :09 mozso18 meglátogatsz s megcsinálom Írta: mozso :18 NaSa írta: mozso18 meglátogatsz s megcsinálom Köszönöm. Délután megyek a bolt felé. Beugrok. Írta: webmixer :46 Aludoboz mániások Akit érdekel találtam egy Romániai dobozgyártót!!!, aki korrekt áron árul elég pofás dobozokat. Egyedi elképzeléseket is megvalósítanak. Még gyûjtögetek de v.szeg ilyen dobozom lesz. Árak: induló ár min 38 max 45liter 2 oldaltaska 230 euro 1 topcase 130 euro 2 taska felfogas kit 42 euro Posta kolcség(hu) 33 euro Link: Video: Kép: Írta: webmixer :53 Itt a következõ: Aludoboz Írta: webmixer :54

24 Még egy: Aludoboz Írta: Jano :46 Profi munkanak tunik. Arban is korrekt, a legolcsobb alukofferek ennyi, de azok inkabb neznek ki korhazi etelhordonak. Írta: Petyaa :12 Sziasztok Eladó egy pár oldaldoboz tartó konzol BMW F650 GS re,monokey felfogatású dobozokhoz jó! Csavarokkal! Dobozfelfogató fülekkel vagy anélkül! tel.: petyaa89@fre .hu Írta: Repesz :07 webmixer ezek brutál jók! Ha meglesz a V stromom akkor ilyet dobok rá. 2 oldaltaska 230 euro - párban érti? Mert így nagyon kedvezõ az ár. Írta: Tito :11 Touractech Zega dobozok tartoval eladok. Írta: Csiga :33 Tito írta: Touractech Zega dobozok tartoval eladok. Hú ez azért nagyon jó ár! Ismerem a srácot (1x találkoztam vele), mondjuk neki 1150GS-e van... Írta: nagyistvan :49 Sziasztok! Eladó 2db vadi új Moto Detail (Kappa) 44 literes koffer + 2db GIVI oldaldoboz tartó konzol régebbi F650-hez (1998-as évjárat). A mocit eladtam és ezek megmaradtak. A dobozokat az eladás elõtt vásároltam, de használni már nem

25 tudtam... Érdeklõdni a 06 30/ telefonszámon lehet. Üdv! Írta: sikkens :09 Hello mindenkinek! Év végén elmentem a sráchoz és az oldal dobozokat megvettem,az ár jó de azért van vele egy kis munka (egy kicsit kell alkudni szerintem) itt egy pár kép,ha kell info akkor szivessen segítek hogy mire kell figyelni és milyen probléma merülhet fel!! Írta: sikkens :26 képek Írta: sikkens :28 bocsi nem tudom felrakni,de ha valakit érdekel esetleg ra küldök képet!! Írta: sikkens :37 ja és tudok vízálló belsõ táskát bármilyen dobozba csak a méret kell!! Írta: Repesz :59 helló helló sikkens! Ez a román doboz? Én mindenképpen akarok egy párat hamarosan. képeket küldhetnél mailben, oszt ott folytatjuk! ;) MINDEN ÉRDEKEL :) címem: herbstnebelkukacfre ponthu Írta: sikkens :00 Hello Repesz! Akkor a címed herbstnebelkukacfre .hu? Este küldöm a képeket az cimem : nagynorbi26kukacfre .hu Írta: webmixer :56

26 Sikkenns te egy... vagy. Mit gondolsz miért nem írta le "rendesen" az e.mail címét? Szerintem szerkeszd. :woohoo: :side: :silly: Ettõl eltekintve nagyon szépek a dobozok és jól is néz ki a motoron. Ja és a fenti müa. dobozokra és tartóra ne "gerjedjetek" mert megkaparintottam. Írta: sikkens :18 szia webmixer! bocsi nem esett le:( Írta: sikkens :29 Repesz látom hogy soproni vagy??!! Írta: webmixer :33 A mindenféle gonosz spam és egyéb reklámküldõk ebben a formában nagyon könnyen hozzáférnek 1 új e.mail címhez vagy telszámhoz.megnehezíteni a dolgukat az mindig jó érzés. Tehát ha kiírod a betûvel akkor nem tudja egy sima ctrl C vel másolni.;) Írta: sikkens :55 na ezt is tudjuk most mááá!!!:huh: Írta: Repesz :59 netöröggyésemmivelegyézsömlétkiflivel:d Mailt megkaptam.köszi Webmixer. Ez amolyan elõszoba mail cím. Az"élesrõl"válaszolok majd Norbinak. Most, hogy megvan a DL már aktuális a doboz biznyisz, többi már csak PÉNZKÉRDÉS :D Norbi bocs a kései válaszért, de a motort intéztem és félholtra idegeltem magam. Igérem írok normális mailt, köszi a képeket is! Írta: sikkens :19 Szívesen,akkor nincs probléma:cheer: :unsure:?? ha kell még kép akkor küldök!!

27 Írta: Repesz :12 Kösz Norbi a mailt, amit most írtál. válaszolok majd ;) Írta: syncro :20 Hello sikkens. Engem a vízálló belsõ táska megoldás érdekelne. Milyen anyagból készül, van-e hordozófüle, ilyesmik. Esetleg kép olyanról, ami már van. Erre kellene nekem "ajánlat": 1 db: 200*440*350 mm (sz-h-m) 1 db: 230*440*350 mm (sz-h-m) Kösz: syncro Írta: metrs :57 sikkens írta: bocsi nem tudom felrakni,de ha valakit érdekel esetleg ra küldök képet!! a szetgyalazos topicban van a kepek ugyeben a megoldas...;) Írta: sikkens :01 Hello Syncro A táskáról annyit,hogy teljesen vízálló az anyag,és egy nagyon ügyes szûcs csinálja teljesen egyedi igényeknek megfelelve! Írta: sikkens :22 Megadom neki a méreteket és írom az árat,kép felrakásával kérnék egy kis segítséget,mert azt írja,hogy nagy a felbontás és annyira nem kenem vágom...:( Írta: syncro :08

28 küldj ide képet: softrial kukac gmail pont com Írta: sikkens :05 Hello oké küldöm! Ma hívott is és úgy állna össze a 2db táska,hogy dupla varrással(vastagabb,strapabíróbb ilyen az enyém is)cipzárral füllel ft,szimpla anyagból 7000 ft!! Írta: syncro :20 Hello, Kösz a képeket, és az ár infót. Egy dolgot kell még tisztázni: a megadott ár a két táskára vonatkozik ugye? Nem darabja ennyi... Vagy igen? Kösz. Írta: sikkens :30 Hello igen az ár a két db táskára vonatkozik! + a posta költség(gondolom) még küldök képet a napokba! Írta: syncro :14 Hello. Soproni az ember? Jól emlékszem? Kellene a megadott méretek alapján két táska akkor. Biztos, ami biztos beírom mégegyszer a méreteket. Dupla varrással kellene és ha nem budapesti, vagy szegedi, akkor postán kellene küldeni csomagban. Persze, ha ez így megfelelõ. Vagy ha valaki jár a fenti városokban, akkor tõle is átvenném:) Méretek: 1 db: 200*440*350 mm (sz-h-m) 1 db: 230*440*350 mm (sz-h-m) zippzárral a tetején, természetesen. Nagyon kösz, várom, hogy hogyan tud mûködni a dolog. syncro Írta: sikkens :01

29 HELLO Nem ezt itt szegeden csinálja egy idõsebb nõ!akkor ba elküldök még egy pár képet meg a telefon számát és az a biztos,hogy ha beszélsz vele!! Írta: syncro :51 hello, nagyszerû, Szeged az jó, ott születtem, sokszor megyek oda. Szóval akkor küldd el légyszi a telefonszámát a hölgynek, és felhívom, megbeszélem vele. Kösz: syncro Írta: abry :33 Szeva tomiwalker! Össze kellene beszélnünk, nekem is kellene doboz, ha többet rendelünk lehet nagyobb a kedvezmény. Írta: Repesz :47 csatlakoznék!! Írta: Tito :55 Sracok, akit a roman dobozok erdekelnek: Ebben az indexes topikban is pedzegetik a temat, azt irjak, hogy 40 nap az elkeszitesei hatarido, es a teljes osszeget elore kell fizetni... Tito Írta: Repesz :52 EMESE lefordította nekem a honlapját, illetve Sikkens/Norbi/-sel maileztünk. Õ a figuránál csináltatta. Nekem azzal lenne leginkább a problémám, hogy a doboztartók miatt személyesen motorostul kellene elmennem. Ugye Sopronból ez elég csöcs lenne, és így már annyira nem gútos.de nem hiszem el, hogy DL-re nem tudna csinálni egy tartót anélkül, hogy elvinném a motort. Amint lesz lóvé lesz doboz is.

30 Írta: tomiwalker :12 Szia Abry! Most látom csak, hogy írtál a dobozok ügyében. Én találtam eladó gyári dobozokat,csak még az ember gondolkodik rajta, mert a motorral együtt szeretné eladnimondtam hogy az már megvan. Ha mégsem jön össze, akkor beszélhetünk, hogy rendeljünk együtt. Engem egy kicsit az tart vissza, hogy elõre elutalom a lóvét, aztán 40 napig izgulok, hogy vagy jön, vagy nem! De hát izgalmak nélkül sz**t sem ér az élet. Tomiwalker Írta: Repesz :17 Sikkens csináltatott a CS-jére l eztük merre hány méter. Szerintem Ha elsummantaná a lóvét akkor nem menne a bolt. Lehet vele alkudozni. Írta: tomiwalker :30 Köszi,ha nem jön össze a gyári, akkor megrendelem,40 nap múlva én már vidáman húznám a gázt!(elõbb is) Gyorsan itt a tavasz! Írta: abry :30 Szia Abry! Most látom csak, hogy írtál a dobozok ügyében. Én találtam eladó gyári dobozokat,csak még az ember gondolkodik rajta, mert a motorral együtt szeretné eladnimondtam hogy az már megvan. Ha mégsem jön össze, akkor beszélhetünk, hogy rendeljünk együtt. Engem egy kicsit az tart vissza, hogy elõre elutalom a lóvét, aztán 40 napig izgulok, hogy vagy jön, vagy nem! De hát izgalmak nélkül sz**t sem ér az élet. Tomiwalker OK Írta: sikkens :31 Sziasztok! Látom nektek is felmerül egy-két probléma a kivitelezéssel!(utalás-konzol-út,stb!)repesszel már ba beszéltünk,hogy az ár nagyon jó,de nekem azért volt ami nem tetszett és kijavítottam!a srácról annyit tudok mondani,hogy normális de én se utaltam el a pénzt:cheer: mert azért 40napot várni???én a konzolt Hódmezõvásárhelyen csináltattam hozzá!(fele annyiból kijön,és szerintem nagyon szép munkát csinált az ember!szerintem nektek valahogy úgy lenne jó,hogy a lóvét összeszedni egy kisbusszal elmenni a dobozokért ha kell beszélhetek az emberrel hogy lenne pár ismerõs:) akit érdekelne! vagy valami ilyesmi!?? szerintem megcsinálná!ha segítetek abba hogy kell a képet felrakni ha nagy a felbontás akkor rakok fel! hogy akit érdekel lássa belülrõl is a

31 dobozt!ja és ahogy már írtam tudok bele nagyon jó vízálló táskát varratni! Írta: metrs :29 sikkens írta: Sziasztok! Látom nektek is felmerül egy-két probléma a kivitelezéssel!(utalás-konzol-út,stb!)repesszel már ba beszéltünk,hogy az ár nagyon jó,de nekem azért volt ami nem tetszett és kijavítottam!a srácról annyit tudok mondani,hogy normális de én se utaltam el a pénzt:cheer: mert azért 40napot várni???én a konzolt Hódmezõvásárhelyen csináltattam hozzá!(fele annyiból kijön,és szerintem nagyon szép munkát csinált az ember!szerintem nektek valahogy úgy lenne jó,hogy a lóvét összeszedni egy kisbusszal elmenni a dobozokért ha kell beszélhetek az emberrel hogy lenne pár ismerõs:) akit érdekelne! vagy valami ilyesmi!?? szerintem megcsinálná!ha segítetek abba hogy kell a képet felrakni ha nagy a felbontás akkor rakok fel! hogy akit érdekel lássa belülrõl is a dobozt!ja és ahogy már írtam tudok bele nagyon jó vízálló táskát varratni! kuld at a kepeket es megcsinalom: lukacs pont rich kukac gmail pont com ;) Írta: Lorka :48 abry írta: Én találtam eladó gyári dobozokat,csak még az ember gondolkodik rajta, mert a motorral együtt szeretné eladnimondtam hogy az már megvan. Az a gyanum hogy azt majd nélam megnézheted motorostul ;):P Írta: tomiwalker :44 Hááát így jártam.:( Amúgy gratula hozzá! Írta: Repesz :55 akkor marad a román alukoffer project? Írta: tomiwalker :31 Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttem, hogy az ebay nevû bóótba veszek gyári új dobozokat,gyári új tartókkal és kulcsokkal. Még 20 EURO-t sikerült is alkudni, ami épp egy tankolás ára a Bömösbe. Tegnap tele is tankoltam.:)

32 Írta: sikkens :16 Sziasztok! metrs segítségével itt vannak a képek a román dobozokról,belül már én javítottam ki! Írta: sikkens :17 Köv... Írta: sikkens :21 köv.. Írta: sikkens :23 :) Írta: sikkens :24 :) Írta: sikkens :26 Csak sikerült összehozni!!:) Írta: alvaro :16 Oszt a konzolt is adták hozzá, vagy azt csináltattad valahol? Netán te hegesztesz magadnak? Írta: Jano :21

33 nagyon pöpec dobozok! csak mostmár vegyél egy hozzá való motort is, mert a CS-en, hogyismondjam... ;) sikkens írta: Csak sikerült összehozni!!:) Írta: sikkens :36 A konzolt úgy csináltattam, fele annyiból megúsztam mint amennyit a román kolléga mondott!nekem bejön a cs :laugh: Írta: XY :18 Nekem is kéne valami dobozka a CS-re... Írta: alvaro :23 Én, amíg nem muszáj, megvagyok a hátsó dobozzal (ja meg az elsõ pakolóhellyel), az legalább (tapasztalatom szerint) nem rontja a légellenállást :side: Azon túl meg egyelõre pókozok, vittem már így hátsó ülésen gázpalackot, komplett motorosruhát és pokrócokat, 34 kiló fabrikett :laugh: Írta: Tito :13 alvaro84 írta: Azon túl meg egyelõre pókozok, vittem már így hátsó ülésen gázpalackot, komplett motorosruhát és pokrócokat, 34 kiló fabrikett :laugh: Melyikel jobb a hatotavolsaga a CS-nek, a gazzal, vagy a fabrikettel? ;) Tito Írta: alvaro :55 Tito írta: Melyikel jobb a hatotavolsaga a CS-nek, a gazzal, vagy a fabrikettel? ;) Szerintem gázzal, a brikett kartondobozban volt, ami elõbb-utóbb szétdõl a rázkódástól, míg a gázpalack, ugye, elég stramm :woohoo:

34 Írta: Tito :15 alvaro84 írta: Tito írta: Melyikel jobb a hatotavolsaga a CS-nek, a gazzal, vagy a fabrikettel? ;) Szerintem gázzal, a brikett kartondobozban volt, ami elõbb-utóbb szétdõl a rázkódástól, míg a gázpalack, ugye, elég stramm :woohoo: :) Írta: Repesz :00 jól nyomod:d Én lõszeresládát vittem az ST-vel Írta: NaSa :28 én meg atomtöltetû robbanófejet :-) Írta: alvaro :56 Én meg pendrive-ot, rajta videóval a Cár bomba robbanásáról... :huh: Írta: NaSa :12 és mennyi volt a fogyasztásod közbe? Írta: alvaro :54 NaSa írta: és mennyi volt a fogyasztásod közbe? A Cár bombával? Mivel a penemet mindig magammal hurcolom, ha munkába megyek, válassz nyugodtan egy ingázós tankot az utóbbi kb. egy évben :P :P

35 Írta: webmixer :37 Irigylésre méltó fogyasztás. Nekem 650 classic 5,5-6 körül. :dry: Írta: alvaro :26 Vigyázzál, ez itt tabutéma :P Írta: NaSa :02 ne hisztizz alvaro hát kétszer annyit fogyaszt mint te Írta: lacipapi : es CS-hez keresek eredeti gyári platnihoz, gyári 31 l-es doboz alján található tartólemezt. Esetleg bontásból a doboz alsó része a lemezzel is jó lenne. A lemez fel van szegecselve a doboz aljára és azzal kell felrakni a platnira. Mutatom: Írta: lacipapi :32 Bocs, itt a kép: Írta: devisionhun :47 lacipapi írta:: 2004-es CS-hez keresek eredeti gyári platnihoz, gyári 31 l-es doboz alján található tartólemezt. Esetleg bontásból a doboz alsó része a lemezzel is jó lenne. A lemez fel van szegecselve a doboz aljára és azzal kell felrakni a platnira. Mutatom: Holnap csinálok róla képet, ha nem felejtem el =) Nekem a doboz kicsit megfáradt az ütközetben, de a platni rendben van elvileg. Írta: lacipapi :11

36 devisionhun írta:: Holnap csinálok róla képet, ha nem felejtem el =) Nekem a doboz kicsit megfáradt az ütközetben, de a platni rendben van elvileg. Megnézném, elhoznám mihamarabb, ha lehet. Hol lehet, mikor lehet? Küldj egy telefonszámot az címemre, felhívlak. tothlaszlo@chello.hu Írta: Ger/go :28 Heyyo! Nem doboz, de majdnem: :) Újdonatúj Wunderlich tanktáskám eladó sorba került (hogy használja más, ha már én nem. GS-ekre jó, cipzárral kétszeresére bõvíthetõ,(15 ill 25 l) tetején átlátszó térképtok, oldalán 2 kis zseb van. Felfogató részegységek, és esõvédõ huzat van hozzá. A Wunderlich Elephant korábbi verziója. Árajánlatokat várok szeretettel! "Megegyezünk" jeligére. :) Írta: vighat :11 Mit gondoltál érte? Tel: 70/ Ger/go írta:: Heyyo! Nem doboz, de majdnem: :) Újdonatúj Wunderlich tanktáskám eladó sorba került (hogy használja más, ha már én nem. GS-ekre jó, cipzárral kétszeresére bõvíthetõ,(15 ill 25 l) tetején átlátszó térképtok, oldalán 2 kis zseb van. Felfogató részegységek, és esõvédõ huzat van hozzá. A Wunderlich Elephant korábbi verziója. Árajánlatokat várok szeretettel! "Megegyezünk" jeligére. :) Írta: antons :12 Sziasztok. Kellene nekem hatso konzol es doboz es dakarra kellene. Letezik, hogy femdobozt is lehet ra feltenni? Koszi Írta: antons :40 Ha nincs senkinek, akkor megfelelõ ez az összeállítás pl: Shox-ból? 639F kar M3 platni GIVI E460 doboz E79 háttámla. Kérdédem az, h ezek, ha jól gondolom összepasszolnak?

37 Van jobb összeállítás hátsó dobozra max ezer környékén? Köszi. Írta: Tito :51 antons írta:: Ha nincs senkinek, akkor megfelelõ ez az összeállítás pl: Shox-ból? 639F kar M3 platni GIVI E460 doboz E79 háttámla. Kérdédem az, h ezek, ha jól gondolom összepasszolnak? Van jobb összeállítás hátsó dobozra max ezer környékén? Köszi. Szia Antons, A konzol es platni biztosan jo, en is ezt rendeltem anno, ha a 460-as doboz monokey rendszeru, akkor az is. irjal nekem egy levelet, ha a shoxnal olcsobb Givi beszerzesi forras erdekel. czirfusz pont tibor kukac gmail pont com Tito Írta: vighat :33 A képen látható hátsó doboz eladó lett, egy nagyobbra cseréltem. Ha kép nem jelenik meg, akkor en küldök képeket. Írta: dzsini :48 Mennyi? vighat írta:: A képen látható hátsó doboz eladó lett, egy nagyobbra cseréltem. Ha kép nem jelenik meg, akkor en küldök képeket. Írta: vighat : magyar forint. Írta: metrs :19

38 Akit esetleg érdekel topcase: Facsebukkon hirdeti egy csaj a külföldi f650 oldalon... Írta: gbaran :55 Helló! 2005-ös GS-re jó? Írta: metrs :00 gbaran írta:: Helló! 2005-ös GS-re jó? Hali! Nekem 2004-es van és az enyém is ilyen, tehát jónak kell lennie. Annyi, hogy ha nincs alátámasztás a doboztartón (magán a motoron), akkor ki kell bélelni a dobozrögzítõt, én ezt filccel oldottam meg. Lehet venni kicsipénzért tecsóban vagy bármelyik barkácsáruházban szék-, vagy asztalláb alátét néven és bele kell vágni, ráadásul öntapadós;) Írta: vighat :33 Hali Az enyém is 2005-ös és ezzel a dobozzal vettem, de nem a 2005-ös évjáratúra való, tehát nem lehet egy mozdulattal levenni, hanem rá volt csavarozva, így ha az ülést le akartam venni elõször le kellett csavarozni a dobozt róla. Vagy 2004 elõttire való vagy CS-re. Írta: metrs :47 vighat írta:: Hali Az enyém is 2005-ös és ezzel a dobozzal vettem, de nem a 2005-ös évjáratúra való, tehát nem lehet egy mozdulattal levenni, hanem rá volt csavarozva, így ha az ülést le akartam venni elõször le kellett csavarozni a dobozt róla. Vagy 2004 elõttire való vagy CS-re. Rá volt csavarozvaaaaaaaaaaaaaa?????????????????? Hat ilyenrol még sosem hallottam... Akkor az valami nagyon elcseszett történet lehet... Már bocs, hogy ezt mondom, de ilyenrõl még sosem hallottam. Írta: Repesz :31

39 Sziatok kívánok! ilyen dobozt keresnék 36 literes variációban lehetõleg párban és nem drágán :P Írta: metrs :04 Akit érdekel gyari oldaldoboz topcase szett: fácsébukk Írta: abry :54 Hi Rich! A topdoboz külön is eladó? Írta: metrs :07 abry írta:: Hi Rich! A topdoboz külön is eladó? Mármint a fácsés? Nem tudom, csak lattam a nk. f650 oldalon h mar reg hirdeti a török ipse aztan gondoltam közzéteszem, hátha vkit érdekel, de az biztos, hogy korábban csak a topcase-t hirdette. Egyebkent Neked a rögzitése amugy jo lenne...? :huh: Írta: abry :33 Annyira nem fontos. Elétettem azt hittem te hírdeted. Az én dobozom kicsit odavan de azért használható. Írta: hddr :53 Sziasztok, gyári topcase-t keresek 2004-es gs-hez. Van esetleg bevált helyetek ahol érdeklõdhetnék? köszönöm

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni.

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. F650.hu támogatása Írta: ifa - 2009.05.07 10:50 Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. Az éves díja 12.000 Ft, ez lesz a harmadik évünk. Az eddigi adományok

Részletesebben

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele.

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele. Szervízbe, de hova?? Írta: vape - 2008.05.26 14:19 Hali! Egy 97-es f650 gépem van, és lenne egy pár dolog, amit meg kéne csinálni rajta. Nem akarok kontárkodni vele, ezért gondoltam, hogy szervízre bízom

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ sárvédõtoldat Írta: hegylako13-2013.04.12 19:56 Sziasztok! Érdeklõdöm, nincs-e valakinek egy felesleges- Dakar elsõ sárvédõ toldata. illetve az a kérdésem, hogy ez minden további nélkül felszerelhetõ-e

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hátsó futómû Írta: NaSa - 2012.06.18 16:54 Kiszámoltam mennyi az anyagigénye gyári alkatrészekbõl a hanyagságnak. Az árak és cikkszámok az F650 funduro típushoz lettek kinézve! Ajánlanám mindenkinek, hogy

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ 1995-ös F 650 alkatrészek eladók Írta: duke620-2009.05.16 20:24 Sziasztok! Új vagyok itt, van egy 1995-ös F 650-em már 2 éve, de nem akar elkészülni így arra az elhatározásra jutottam, hogy szétbontom.

Részletesebben

OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-))

OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-)) OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-)) A történet tavaly ősszel indult. Eladtam ugye a kis Yamaha MINT-emet öcsémnek, és a helyére került 2db Aprilia

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Keresés Írta: supersonik911-2010.01.22 12:48 Most készülök venni agy GS-t.Szeretném a segtségeteket kérni,hogy hol lehetne hozzá pár dolgot beszerezni?túraplexi,dakaros elsõ sárvédõ,dobozok. Elõre is köszi,a

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabadonfutó Írta: dzsini - 2013.04.15 10:46 Bocsi srácok az új témáért de ilyen még nem van! A tünet a következõ volt: Nehezen forgat Nem indul be Fémes hang indítózásnál Indítózás közben kémény csattanó

Részletesebben

este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni.

este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni. látni-látszani Írta: heinrich - 2007.09.30 20:48 este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni. A gépkönyv szerint

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ xenon lámpa - segít? Írta: sattila - 2009.11.12 18:11 Sziasztok! Hirdetnek 20-26ezerért xenon lámpát motorokhoz. Lévén szerintem ez a motorom leggyengébb pontja, gondoltam meglepném magunkat Karácsonyra

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Elektromos mizériák Írta: rebel56-2007.10.27 10:27 Sziasztok! Tegnap este gurultam egyet, aztán egyszer csak minden elõjel nélkül eltûnt az elektromosság, leállt a motor (régi F650). 100 km-re otthontól,

Részletesebben

Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral:

Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral: Motoros mindenféléim Írta: gyori4-2009.02.18 18:05 Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral: -kb. 100 db. auto-motor 60-as 70-es

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Kipufogó Írta: Atti - 2007.11.24 14:08 http://faq.f650.com/gsfaqs/photos/exhaustphotos/gs_exhaust.jpg A múltkor írtam valamelyik topicban a kipufogódob módosításáról (a bal oldali dobból kiszedni a furulyát).

Részletesebben

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk.

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk. Nappali menetfény Írta: OrchidX - 2013.07.26 23:28 A fészbúkos csoportban felmerült, hogy többen is szeretnénk nappali menetfényt a járgányunkra. A német E-bay-en találtunk jó minõségûnek tûnõ, SMD LED-es

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ F650 Classic sajátosságok Írta: rebel56-2007.09.05 20:55 Sziasztok! Remélem nem gond, hogy új témát nyitok. Az új - GS, GS Dakar, CS - és a régi, 2000 elõtti modellek közt számos különbség van, így arra

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Mûszaki vizsga Írta: Atti - 2008.01.24 20:03 Májusban lejár a mûszakija a gépnek, így hamarosan esedékessé válik a dolog. Hogy megy ez, miket vizsgálnak? Mennyibe kerül? És mennyi idõbe telik? Tapasztalatokat

Részletesebben

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;)

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) GS kormánycsapágy csere Írta: KovRob - 2007.07.23 19:59 A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) Írta: ifa - 2007.07.23 22:19 Király vagy, most már végéképp

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Magyaregregy 2008 Május Írta: Dumdum - 2008.01.16 21:20 http://www.magyaregregy.hu/fooldal.php http://www.iranymagyarorszag.hu/info/magyaregregy/ http://mars.elte.hu/varak/magyaregregy/marevar.htm http://www.vendegvaro.hu/gen

Részletesebben

Generátor, Feszszabályzó, Önindító Írta: syncro - 2011.01.31 21:42

Generátor, Feszszabályzó, Önindító Írta: syncro - 2011.01.31 21:42 Generátor, Feszszabályzó, Önindító Írta: syncro - 2011.01.31 21:42 Sziasztok! Van egy erõs kálváriám. A motor: F650ST 98-as évjárat. Elkezdte forralni az akkuból a vizet. Megmértük a fesszabályzóról kijövõ

Részletesebben

SZERELMES ÜZEMMÉRNÖK LÓDENBEN SZUROVY ATTILA ÓSZERES

SZERELMES ÜZEMMÉRNÖK LÓDENBEN SZUROVY ATTILA ÓSZERES festményeket pedig kevés kivétellel mindig megsiratom. De csapodár fajta az ószeres, szerelmes lesz néhány tárgyba, de aztán eladja, utána meg kesereg, miért tette. SZERELMES ÜZEMMÉRNÖK LÓDENBEN SZUROVY

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Márkatalálkozó, Délegyháza, 2012.08.04-05. Írta: abry - 2012.04.24 09:47 Nyár? A beígért halászlé július végén lehetne aktuális. Nagybaracskán van egy cimbim a tanyáján meg lehetne aludni (július vége

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Márkatalálkozó 2011... Írta: metrs - 2011.05.01 17:54 Kedveskéim! Tudom, nem vagyok túl régi motoros a fórumon, de örülnék ha hozzá tudnék járulni egy "IHB" márkatalálkozóhoz. Amennyiben van reá igény

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Navigáció Írta: Jano - 2007.06.28 12:44 Kinek milyen tapasztalata van nav. készülékek terén? Esetleg valaki használt / látott már BMW Motorrad Navigatort? Szimpatikus kis gép, bluetooth-on keresztül még

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szelephézag Írta: katibox - 2007.08.02 09:54 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni szelep hézag ügyben? Jelenleg közel 28000km van a gépben (2001-es F650gs). Mikor kell állítani szelephézagot, honnan

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hûtés Írta: navigator - 2008.07.01 13:13 friss tapasztalat - lehet h csak nekem, de hátha másnak is jótanács: tegnapelõtt éjjel majdnem a garázs elõtt kigyulladt a hûtõvíz piros visszajelzõ lámpája - és

Részletesebben

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni!

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Hûtõfolyadék szivárgás Írta: cimbi - 2007.11.21 10:17 Sziasztok! Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Én egy 2002es évjáratú

Részletesebben

Egy 2008-as F800GS, ami bemutató motorként szolgált egy évig és a múlt héten csütörtökön sikerült birtokba vennem! ;)

Egy 2008-as F800GS, ami bemutató motorként szolgált egy évig és a múlt héten csütörtökön sikerült birtokba vennem! ;) Minden ami F800 Írta: Speed - 2009.06.29 20:42 Sziasztok! Mivel nem találtam F800-as fórumot és mivel fel is vetõdött az ismerjük meg egymást Topicban, hogy nyitni kellene egyet... hát én vettem a bátorságot

Részletesebben

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk?

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? 2013. február 6., 11:00 Sorozatunkban a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ebben az évadban végzősöket, Novák Eszter és Selmeczi György zenés szakirányú osztályának

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabályok, \"játékmódok\" írta: Suselibere - 2007-01-03 08:34 Szeretnék egy darts-al kapcsolatos oldalt készíteni és szükségem lenne a játék részletes szabályaira /magyarul ha lehet/. Itt: http://www.sulinet.hu/eletmod/hobbi/darts.htmtaláltam

Részletesebben

Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla:

Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla: Eladó motorok Írta: ifa - 2007.07.24 15:34 Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla: Színe: piros Évjárat: 2006. május Tulajdonos: elsõ,

Részletesebben

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.)

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.) Motoros videók Írta: Tito - 2011.12.17 10:12 Biztosan van köztünk rajtam kívül is olyan, aki szeret motoros videókat nézni. Bátorkodtam létrehozni ezt a topicot, gyûjtsük ide a legjobb youtube-os találatokat,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Nem a motoros a hibás... Írta: NaSa - 2010.04.29 16:11 Ideje lenne gyüjteni már, hogy mennyi balesetben hibásak mások mert mindenhol a motorosokat szidják és nekem van egy olyan érzésem, hogy többnyire

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Társalgó Posted by Pocok - 2009/04/18 15:16 Helló mindenki! Kicsit lehalt a fórum gondoltam nem kéne ezért nyitnék egy beszélgetõs topicot mert nemfeltétlen kellenek mindíg csak az állatok!:cheer: Szóval

Részletesebben

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton.. Úton-útfélen látott CS-ek, GS-ek Írta: Jano - 2008.06.26 11:58 Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Teleszkópok, teló olaj, szerelés Írta: Konca - 2007.07.17 20:18 Egy tapasztalatot megosztanék veletek. Az összes BMW teló olaja 5W!!! Én Liqui Moly olajat vettem (az õ gyári katalógusából néztük ki az

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Kérdés Írta: ibinyuszi - 2008.01.02 17:57 Ki tudja, hogy a 2003-as CS 34 LE változatot, hogy lehet kinyitni? Írta: Jano - 2008.01.02 18:08 Kettõt ki kell belõle törölni, a harmadikat meg átírni a csevegésbe.

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ F 650 CS, avagy : minden ami SCARVER Írta: akkudoki - 2008.04.07 11:55 Dumdum írta: "Javallom hogy erre a témára nyíssatok egy "cs" topicot Nem kötekszem hansúlyozom!" A Scarver szó jelentésérõl volt szó,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hidegen nem... Írta: riskywhisky - 2007.07.17 17:19 Sziasztok! Kb. két napja nagyon nehezen indul a motorom hidegen. Mielõtt bármit is csinálnék vele, gondoltam körülkérdezek. Nincs valami ötletetek? Úgyértem

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Supermoto experience... Írta: péter - 2010.08.20 03:32 Itt ilyen szálat nem láttam, ezért indítom: supermoto kerékszettel hajtva a kis gs-t - lélegzetelállító élmény, álllítom - de komolyan. félelmetes

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Tönkrement? Írta: péter - 2008.04.12 22:25 van egy nagyon aggasztó tünet a gs-en, olyan hogy azt sem tudom merjek-e menni vele. az utóbbi napokban sokat csavarogtam terepen, 60-80 km-es túrákat, ahol a

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Motoroscsizma Írta: Atti - 2007.12.20 12:18 Valami nem túl drága, de azért jó minõségû túracsizmát keresek, úgy 40 eft a felsõ határ. A nadrágot a csizma szárára húznám, szóval a nagy csatos modellek eleve

Részletesebben

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban?

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? A Jövô diákja Felkelni nehéz dolog, fél hét elôtt sosem sikerül. Az indulásig hátra lévô fél óra arra ugyan elég volna, hogy magamra rángassak valamit, aztán

Részletesebben

A kabát, ujjában a telefon / A szél és vízzáró bélés külön záródik / az ujjon lévõ szellõzõ végig kinyitható (csuklótól vállig)

A kabát, ujjában a telefon / A szél és vízzáró bélés külön záródik / az ujjon lévõ szellõzõ végig kinyitható (csuklótól vállig) Motoros ruházat Írta: Speed - 2009.10.19 22:27 Sziasztok. Mivel végül jól szét-offoltuk az F800 topicot, gondoltam inkább nyitok ide egy ilyen témát, mert ezt még nem találtamugyanis kértetek pár képet

Részletesebben

A Golden Star brigg építése

A Golden Star brigg építése A Golden Star brigg építése Hozzáadta: Gateway 2007. május 03. csütörtök 18:30 Utolsó frissités 2007. szeptember 05. szerda 22:24 Az interneten való böngészés közben akadtam rá különféle hajózással és

Részletesebben

HA CSAK A HUZAT HIBÁDZIK FARKAS FERENC KÁRPITOS

HA CSAK A HUZAT HIBÁDZIK FARKAS FERENC KÁRPITOS pám körbevitt a mûhelyekbe, bemutatott a szomszédos üzletekben. Ma maximum akkor jön be valaki új, ha kell neki egy csavarhúzó vagy fogó. De akkor sem biztos, hogy bemutatkozik H CSK HUZT HIBÁDZIK KS NC

Részletesebben

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek!

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek! Erdély 2008 Írta: majsa - 2007.11.22 21:20 Tisztelt Márkatársak, Barátaim! Ezt a témakört Brainstorming (ötlethalmaz)céllal hoztam létre! Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség,

Részletesebben

Tizenötödik lecke. ágyad nagyapam családja. felesége, nagyapam. kislánya nagynénem

Tizenötödik lecke. ágyad nagyapam családja. felesége, nagyapam. kislánya nagynénem Tizenötödik lecke Családi kép Te, Gergely, mindig meg akarom kérdezni, csak elfelejtem: kik vannak azon a nagy képen az ágyad fölött? Ja, azok, azon a régi képen? Az az apai nagyapám családja, még a háború

Részletesebben

És egy kérdés: nem lehetne megoldani, hogy az idézett szöveg jobban elkülönüljön attól amit írok? Elõnézetben jól mûködik, de a fórumban nem igazán.

És egy kérdés: nem lehetne megoldani, hogy az idézett szöveg jobban elkülönüljön attól amit írok? Elõnézetben jól mûködik, de a fórumban nem igazán. Visszajelzések az oldalról Írta: Atti - 2007.08.21 00:19 Azért nyitottam ezt a topikot, mert el akartam küldeni a kapcsolati oldalhoz az adataimat az adminnak, de kaptam egy hibaüzenet ablakot, hogy nincs

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

MIÉRT SZERETNÉK SZOCIÁLIS MUNKÁS LENNI?

MIÉRT SZERETNÉK SZOCIÁLIS MUNKÁS LENNI? MIÉRT SZERETNÉK SZOCIÁLIS MUNKÁS LENNI? Érdekesnek tűnik egy dolgozat címét kérdésként feltenni. Ez számomra azt jelenti, hogy nem egy szokványos házi dolgozatról beszélünk. Amióta Kocsis tanárnő feladta

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. beruházási és műszaki osztályvezető szervezési és önkormányzati osztályvezető

JEGYZŐKÖNYV. beruházási és műszaki osztályvezető szervezési és önkormányzati osztályvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár Nagytermében 2015. július 14-én, 17 10 órai kezdettel

Részletesebben

Szia René! Kriszti. Szia René!

Szia René! Kriszti. Szia René! Én örömmel leírom a véleményemet, mert imádtam ezeket a foglalkozásokat. Bár lehet, pont rajtam láttad, hogy álmos vagyok és ezt esetleg unalom jeleként érthetted, de nem így volt. Egész nap ügyfelezek,

Részletesebben

A BOHÓCCIPÕS CSODACIPÉSZ MOLNÁR ERNÕ CIPÉSZ

A BOHÓCCIPÕS CSODACIPÉSZ MOLNÁR ERNÕ CIPÉSZ Vállalok javítást is, amit fõleg a környékbeli idõsek szoktak kérni. Igyekszem olcsón dolgozni, de a kisseb munkákért még így sincs szívem pénzt kérni A BOHÓCCIPÕS CSODACIPÉSZ MOLÁ EÕ CIPÉSZ A MÚLÓ IDÕ

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Motoros videók Írta: kolbányi - 2012.04.08 10:26 http://youtu.be/eqywo4cfkmy Szeretik, értik és tudják is! Írta: Tito - 2012.04.11 08:57 http://www.youtube.com/watch?v=_7e4vjvpon0&feature=related Írta:

Részletesebben

Mordaunt építése. Hozzáadta: Szikora László 2008. június 24. kedd 22:46 Utolsó frissités 2016. március 17. csütörtök 10:03

Mordaunt építése. Hozzáadta: Szikora László 2008. június 24. kedd 22:46 Utolsó frissités 2016. március 17. csütörtök 10:03 Mordaunt építése Hozzáadta: Szikora László 2008. június 24. kedd 22:46 Utolsó frissités 2016. március 17. csütörtök 10:03 Sok idõ eltelt az elõzõ hajóm befejezése óta, amely után azonnal nekikezdtem az

Részletesebben

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Amióta én vagyok a fõigazgató, kell, hogy látsszon az, hogy nagyobb rend van. Ez szép lassan

Részletesebben

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13.

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. ftsz.hu Szám: HUM/1219/2008 JEGYZÕKÖNYV az Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl Köszöntöm

Részletesebben

Ősi családi kör 2012

Ősi családi kör 2012 Ősi családi kör 2012 Egy ősember(őe) és egy ősasszony(őa) ülnek a tűz mellett és rágcsálnak egy-egy cupákot. ŐA: Jenő te nem fázol? Olyan huzatos ez a barlang. ŐE: Ne morogj! Örülj, hogy fedél van a fejed

Részletesebben

Hírmondó. Világosi. 2006. január XVI. évfolyam, 1. szám

Hírmondó. Világosi. 2006. január XVI. évfolyam, 1. szám CMYK CMYK Hírmondó Világosi 2006. január XVI. évfolyam, 1. szám S Z E M É T M E N T E S 2006 Pár hete lassan egy hónapja, hogy beköszöntött az új esztendõ, a megszokott évszám helyett eggyel többet, 2006-ot

Részletesebben

1. Napirend Bánk Tó-Strand fejlesztése; megújítási-fejlesztési tervezés, pályázati lehetőség

1. Napirend Bánk Tó-Strand fejlesztése; megújítási-fejlesztési tervezés, pályázati lehetőség Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 3-án 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével Nekem ez az életem Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével A patika igényesen felújított, orvosi rendelôknek is helyet adó épületben található a kisváros egyik terének sarkán. A

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ márkatársak vonalban Írta: majsa - 2007.07.10 22:51 Szeva roncsi, és zoliapu! Örülök, hogy 2 jóbarátommal együtt vagyok vonalban! Írjatok!!!! :evil: Írta: zoliapu - 2007.07.10 22:58 Szia Majsa! :) Rég

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szervizek Írta: ifa - 2007.07.02 19:23 Ma voltam garanciális szervízben a Wallis Pestnél, s a tapasztalataim: Õk Pesten a legnagyobb szervíz, egy nap alatt szerelnek annyi motort mind a többiek egy hét

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Rief SF, Heimburge JA (2006): How to reach and teach all children in the inclusive classroom. Jossey-Bass, USA

Rief SF, Heimburge JA (2006): How to reach and teach all children in the inclusive classroom. Jossey-Bass, USA Rief SF, Heimburge JA (2006): How to reach and teach all children in the inclusive classroom. Jossey-Bass, USA Chapter 14: Motivating students to be successful mathematicians Fordította és adaptálta: Vargáné

Részletesebben

Kata. Megvagyok mondja. Kimegyünk? Á, jó itt.

Kata. Megvagyok mondja. Kimegyünk? Á, jó itt. Kata Az egyik budapesti aluljáró, metróbejárat előtt találkozunk, azt mondta, itt szokta napjainak nagy részét tölteni. Mocsok van, bűz és minden tele hajléktalanokkal. Alszanak dobozokon, koszos rongyokon,

Részletesebben

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból?

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból? Balczó Péter operaénekessel, a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház oszlopos tagjával, a nagykörúti Szamos Cukrászdában találkoztam. Észnél kell lenni, hiszen interjúalanyaimnak általában fogalmuk

Részletesebben

Helle Helle Rödby Puttgarden (regényrészlet)

Helle Helle Rödby Puttgarden (regényrészlet) Észak hírnökei 4023 Helle Helle Rödby Puttgarden (regényrészlet) Az Opera szálló Hamburg külterületén, egy építkezés mellett állt. Jóval éjfél után érkeztünk meg, útközben többször is megálltunk, hogy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.:I/128-28/2013/1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vésztő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 19-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagytanácskozó

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ f650.hu póló Írta: Atti - 2007.12.12 21:24 KovRob írta: Kellene csináltatni F650.hu-s pólót! gesu73 írta: Egyébként ez a póló dolog nem is rossz ötlet! Biztosan van közöttünk néhány vállalkozó (nem kedvû),

Részletesebben

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj 14 tiszatáj TANDORI DEZSÕ Hitman Hitman nincs a szótárban, a szótárban nincs. De hát ember nem ad lónak olyan nevet, hogy Úgy Jól Ötvenen Túl. Nem ad, öreg, lónak ember olyan nevet, hogy... mondom. Mondja

Részletesebben

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt Petőcz András Idegenek Harminc perccel a háború előtt Peut-être à cause des ombres sur son visage, il avait l air de rire. (Camus) Megyünk anyámmal haza, a plébániára. Szeretek az anyámmal kézen fogva

Részletesebben

Amikor a férj jobban tudja...

Amikor a férj jobban tudja... Antennás, kinyithatós, lecsúsztathatós, analóg, pixeles, kicsi, de inkább nagy. Az első telefonjaink annyira a szürkeállományunkba égtek, hogy könnyű volt feleleveníteni a velük töltött időt és emlékeket.

Részletesebben

Egy éve a BÁNKIn. Közvélemény kutatás v2010.7.24. Ötletgazda: Shadow. Készült a BÁNKI HÖK weblapján keresztül.

Egy éve a BÁNKIn. Közvélemény kutatás v2010.7.24. Ötletgazda: Shadow. Készült a BÁNKI HÖK weblapján keresztül. Egy éve a BÁNKIn Közvélemény kutatás v00.7. Ötletgazda: Shadow Készült a BÁNKI HÖK weblapján keresztül. http://hok.banki.hu Hallgatók a hallgatókért ./mechatronika Tanulni kell sokat, mert hirtelen jönnek

Részletesebben

1.) HÉSZ (Helyi Építési Szabályzat) módosításához szükséges tervezési szerződés jóváhagyása Előterjesztő: Faa Béla polgármester

1.) HÉSZ (Helyi Építési Szabályzat) módosításához szükséges tervezési szerződés jóváhagyása Előterjesztő: Faa Béla polgármester Gara Község Képviselő-testülete 5/2012. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara község képviselő-testület 2012. április 12-én megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Körjegyzőségi Hivatal

Részletesebben

Kézipatika. az ország tetején. Beszélgetés Zorkóczy Ferenc háziorvossal, a mátraszentimrei kézigyógyszertár kezelôjével.

Kézipatika. az ország tetején. Beszélgetés Zorkóczy Ferenc háziorvossal, a mátraszentimrei kézigyógyszertár kezelôjével. Kézipatika az ország tetején Mátraszentimre Magyarország legmagasabban átlagosan 800 méteren fekvô önálló települése. Hivatalosan még öt települést foglal magában: Mátraszentistvánt és Mátraszentlászlót,

Részletesebben

A kultúra menedzselése

A kultúra menedzselése A kultúra menedzselése Beszélgetés Pius Knüsellel Svájcban tavasztól őszig nagy rendezvénysorozaton mutatkozik be a négy visegrádi ország kultúrája. A programot, amely a Centrelyuropdriims összefoglaló

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az ikrek nevelése R.: - Önt talán azért is érdekli az ikerkutatás, az ikergyerekek világa és élete, mert Ön is egy iker, ikerpár egyik tagja. Önök egypetéjû ikrek, vagy kétpetéjû ikrek? Métneki Júlia,

Részletesebben

KAPU-KER KFT. Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája

KAPU-KER KFT. Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája KAPU-KER KFT. Kapu-Ker Kft. 8621 Zamárdi, Endrédi út 066/25 Hrsz. 20-280-7279 info@kapu-ker.hu www.kapu-ker.hu Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája Érvényes 2016.02.15. www.kapu-ker.hu

Részletesebben

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás?

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás? DRÁMAJÁTÉK TINIKNEK Vári Lili: A KULCS A történet egy vallási középiskolában játszódik. Szereplők: Tanár dr Wieser Tanár Brown Diákok: Jim, Larry, Jeff, Tom és Matthew Első szín (Osztályterem, a diákok

Részletesebben

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS Magyar vagyok. Természetem komoly, Mint hegedűink első hangjai; Ajkamra fel-felröppen a mosoly, De nevetésem ritkán hallani. Ha az öröm legjobban festi képem: Magas kedvemben

Részletesebben

szöveges feladatok (2. osztály) 1. Marika vett 8 kacsát, 7 lovat, 9 tyúkot és 3 szamarat a vásárban. Hány állatott vett összesen?

szöveges feladatok (2. osztály) 1. Marika vett 8 kacsát, 7 lovat, 9 tyúkot és 3 szamarat a vásárban. Hány állatott vett összesen? 1. Marika vett 8 kacsát, 7 lovat, 9 tyúkot és 3 szamarat a vásárban. Hány állatott vett összesen? 2. Péter vett 3 dm gatyagumit, de nem volt elég, ezért vissza ment a boltba és vett még 21 cm-t. Hány cm-t

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 16/2008. számú JEGYZŐ KÖNYVE

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 16/2008. számú JEGYZŐ KÖNYVE Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2008. számú JEGYZŐ KÖNYVE Készült: 2008. december 18-án 17 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

11 Raktári rendszerek és készletek. 11 0 ORSY 11 1 Készletek 11 2 Raktározási rendszerek

11 Raktári rendszerek és készletek. 11 0 ORSY 11 1 Készletek 11 2 Raktározási rendszerek Raktári rendszerek és készletek 0 ORSY Készletek 2 Raktározási rendszerek WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 2040 Budaörs, Gyár u. 2. - Tel.: (00 36) 23/48-30 - Nyomtatva Magyarországon P 000/M 07 3030/B 0220

Részletesebben

Tájékoztatás az elmúlt ülés óta történt eseményekről, a határozatok végrehajtásáról Előadó: Hajnis Ferenc polgármester

Tájékoztatás az elmúlt ülés óta történt eseményekről, a határozatok végrehajtásáról Előadó: Hajnis Ferenc polgármester Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. JEGYZŐ KÖNYVE Készült: 2015. április 28-án 10 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Közösségi Ház tárgyalóterme,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somoskőújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. március 18-án 17 00 órai kezdettel az Önkormányzat Ideiglenes Polgármesteri Hivatalának tanácstermében tartott

Részletesebben

A Mi újság? unk Általános Iskola Hantos 2002. január

A Mi újság? unk Általános Iskola Hantos 2002. január A Mi újság? unk Általános Iskola Hantos 2002. január VENDÉGÜNK VOLT BUDAI GYŐZŐ, ISKOLÁNK IGAZGATÓJA - Hol született? - Lajoskomáromban. - Mikor jött Hantosra, és hány évesen kezdett tanítani? - 19 éves

Részletesebben

NAPK OL LEK TO R É PÍT ÉS H ÁZIL AG

NAPK OL LEK TO R É PÍT ÉS H ÁZIL AG Page 1 of 13 NAPK OL LEK TO R É PÍT ÉS H ÁZIL AG Célom az volt, hogy tapasztalatot szerezzek egy síkkolektor építésében. Szándékomban áll a kísérleti rendszert, a házunk, nyári használati melegvíz (HMV)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában.

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában. Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2012. április 23-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Görög László polgármester

Görög László polgármester NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2010. november 11-én megtartott rendkívüli testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z

Részletesebben

készült a Kerepes Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. június 30-án megtartott üléséről.

készült a Kerepes Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. június 30-án megtartott üléséről. J E G Y ZŐKÖNYV készült a Kerepes Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. június 30-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Franka Tibor polgármester, Mayer Endre Gyuláné alpolgármester, Dr. Barabás

Részletesebben

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY Néha fel kell adnunk az elveinket, hogy megélhessük az álmainkat Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY - részlet - Szakmai konzultáns: dr. Almási Krisztina Borító és tördelés: White Noise Team ISBN 978-963-12-4568-4

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. január 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 1. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. január 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 1. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. január 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 1. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. Január 13-án

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hétvégi gurulások, bulik Írta: katibox - 2007.09.06 10:54 Szeptember 6-9-ig a szlovák Kamocsán ( Kolárovotól-Gúta-5 km-re) lesz egy motoros buli. Mi pénteken ott leszünk, amennyiben az idõ is úgy akarja.

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Készült: Kalocsa Város Önkormányzat Képviselõ-testületének 2009. július 16-i ülésérõl. Képviselõ 16 fõ

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Készült: Kalocsa Város Önkormányzat Képviselõ-testületének 2009. július 16-i ülésérõl. Képviselõ 16 fõ J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Kalocsa Város Önkormányzat Képviselõ-testületének 2009. július 16-i ülésérõl Ülés helye: Városháza Díszterme Jelen vannak: Dr. Bagó Zoltán Dr. Deák Zoltán Katus Attila Kondéné

Részletesebben

Helyi emberek kellenek a vezetésbe

Helyi emberek kellenek a vezetésbe Varga László Helyi emberek kellenek a vezetésbe Ön szerint minek köszönhető, hogy az hetvenes-nyolvanas években egy sokszínű és pezsgő kulturális élet tudott létrejönni Kecskeméten? Milyen szerepe volt

Részletesebben

J e g y zőkönyv FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.)

J e g y zőkönyv FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.) FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának 2011. november 15-én, kedden, 9 óra 13 perckor a Képviselői Irodaház V. emelet 515. számú tanácstermében

Részletesebben

Boldog új évet! (Happy New Year!)

Boldog új évet! (Happy New Year!) Boldog új évet! (Happy New Year!) KÜLSŐ - KÜLVÁROSI NÉPTELEN KISUTCA SZILVESZTER ÉJJEL Sötétség, nagy hideg. Az év utolsó napjának zaja ide már nem jut el. A házak fala kopott, részben lemállott róluk

Részletesebben