Szabadidőközpont üzemeltetésének pályázata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szabadidőközpont üzemeltetésének pályázata"

Átírás

1 Bábolna Város Önkormányzata 2943 Bábolna, Jókai M. u. 12. Szabadidőközpont üzemeltetésének pályázata Bábolna,

2 I. Pályázat tárgya Bábolna, Béke u. 8. szám alatti ingatlan művelődési központként való üzemeltetése. II. Az ingatlan adottságai Bábolna, Béke u. 8. szám alatti, 570/6 hrsz-ú, 1476 m2 területű, művelődési központ részei: Béke úti főbejárat Előtér Előcsarnok Színházterem Öltözők Vizesblokk Gépház Kondícionáló terem Tekepálya, öltözők III. Az üzemeltetés formája Az épület határozatlan időre szóló bérleti jogviszonya. A jogviszony magában foglalja az 1. előcsarnokban lévő büfé, a tekepálya és a kondicionáló terem, valamint a vizesblokkok üzemeltetését. 2. színházterem működtetését és az ehhez szükséges technikai szolgáltatást. 1.

3 IV. A pályázó bemutatása Csöbönyei-Pábli Betéti Társaság (továbbiakban Csöbönyei-Pábli Bt.) Székhelye: 2941 Ács, Zalka M. u. 19. Telephelye: 2941 Ács, Sóskahegy 20. A társaság beltagjai: Csöbönyei Csaba december 12-én született Szőnyben ben vendéglátó ipari szakmunkásbizonyítványt, majd üzletvezetői képesítést szerzett. Ácsi lakos. Jelenleg az ácsi Tóth Vendéglőben is dolgozik. A vállalkozásban a létesítmény vendéglátásra hivatott egységeinek működtetését végzi. Pábli Zsolt december 9-én született Szőnyben ban szerzett közlekedésgépészeti szakközépiskolai érettségit ban kapott lemezbemutatói szakbizonyítványt, amit jelenleg is hasznosít mind önkormányzati, mind egyéb szervezetek rendezvényeinek lebonyolítása kapcsán. Bábolnai lakos. Jelenleg az IKR Zrt.-hez tartozó INVEST Kftnél is dolgozik. Feladata a vállalkozásban a létesítmény műszaki üzemeltetésének és karbantartásának, valamint rendezvények műszaki és hangosítás technikai hátterének szervezése. 2.

4 A társaság tevékenységi köre: Ital-kiskereskedelem Dohányáru-kereskedelem Egyéb nem bolti kiskereskedelem Étkezőhelyi-vendéglátás Bárok, hasonló vendéglátás Mozgóképvetítés Alkotó és előadóművészet Művészeti kiegészítő tevékenység Máshová nem sorolható egyéb szórakoztatás (főtevékenység) Egyéb sporttevékenység Máshová nem sorolható egyéb szabadidős tevékenység A Csöbönyei-Pábli Bt óta látja el a Bábolnai Szabadidőközpont üzemeltetését és legszükségesebb karbantartási feladatainak megvalósítását. Az eltelt évek alatt számos ifjúsági és felnőtt program; önkormányzati, intézményi és egyéb rendezvények; városi és nemzeti ünnepek megemlékezéseinek lebonyolításában vállaltak szerepet és nyújtottak technikai segítséget (lásd. Melléklet, 2006 évi rendezvények listája). Mindemellett más helyszíneken is ellátták a rendezvények hangosítástechnikai feladatait, amikhez a szükséges, nagyrészt saját tulajdonú, valamint az önkormányzat által is támogatott eszközök rendelkezésre állnak. A szolgáltatás minőségét bizonyítja, hogy a környező települések (pl. Bana, Ács önkormányzata) és gazdasági társaságok (pl. Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft.), valamint multinacionális cégek (Nokia Komárom Kft., Nypro Hungary Kft.) felkérésére is közreműködtek saját rendezvényeik hangosítási feladatainak megoldásában. A Szabadidőközpont színháztermében éveken keresztül mozifilm vetítését is lebonyolította, amely ma technikai problémák és hiányosságok miatt, valamint a látogatottság hiányában szünetel. 3.

5 A Csöbönyei-Pábli Bt., nagy szerepet vállalt az utólag kialakított helyiségek kivitelezési munkálataiban (pl. kondicionáló terem helyiségének elszeparálása a tekepálya légterétől. Válaszfalak állítása, burkolási munkálatok, dekoráció), valamint a tekepálya rendeltetésszerű használata ellenére kialakult elektromos- és asztalos munkálatok önköltségen való többszöri helyreállításaiban. V. Részletes szakmai elképzelések az üzemeltetésre vonatkozóan V.1 Szakmai elképzelések, vállalások a szolgáltatással és az épület üzemeltetésével kapcsolatban A Csöbönyei-Pábli Bt. bérleti jogviszony elnyerése esetén, vállalja az előcsarnokban lévő büfé, a tekepálya, a kondicionáló terem, a vizesblokkok üzemeltetését, a színházterem működtetését és a városi rendezvények hangosítását. A büfé nyitva tartását a hét minden napján, 16 órától 22-ig tervezzük. Önkormányzati és egyéb rendezvények lebonyolításakor természetesen a nyitvatartási idő igény szerint rugalmasan alakítható. A büfé bővítését tervezzük gyorséttermi ellátással (hideg-meleg szendvics stb.), ennek feltétele a pult mögötti tároló helyiség felújítása, átalakítása. Ezáltal helyi és vidéki baráti társaságok, családok zártkörű -esetleg zenésösszejövetelei is megoldottak lesznek a szabadidőközpontban. A büfé teljes berendezéseit le kívánjuk cserélni korszerűbbre, amennyiben megvalósul az épület felújítása. Pályázatunk pozitív elbírálása esetén a büfé működési formáját egy, az Önkormányzattal kötött szerződésben kívánjuk rögzíteni. 4.

6 Az előcsarnokban jelenleg működik asztalifoci, biliárd, és darts sporteszköz, és emellett 2-3 internet csatlakozással ellátott számítógép kihelyezését tervezzük, ezzel is bővítve a szolgáltatások körét, amely hozzájárulhat a fiatalok hasznos szabadidő eltöltéséhez. Az előcsarnokban tervezzük zenés-táncos esték megrendezését klubjelleggel. Az ilyen jellegű programot új, tartalmasabb alapokra próbáljuk helyezni, és zenei koncertprogramokkal bővíteni. Kéthavonta tervezzük élőzenés koncertek megszervezését amatőr zenekarok közreműködésével. Ilyen jellegű rendezvény az elmúlt évben 3 alkalommal került megrendezésre, ahol a saját és környező települések amatőr együttesei léptek fel és szórakoztatták a nagyszámú közönséget. Továbbá, rövid távú, hagyományteremtő terveink között szerepel egy, az aktív és volt bábolnai sportolókat összetömörítő Sportbál szervezése, ezzel is hozzájárulva a bábolnai kulturális életéhez. A nyári időszakban meg kívánjuk oldani a szabadtéri tartózkodás lehetőségét. (Színvonalas terasz kialakításával.) A nagyobb biztonság, valamint az állag és értékmegóvás érdekében tervezzük kamerás megfigyelőrendszer kiépítését. A tekepályát 90%-ban az NB III-ba ismét feljutott tekecsapat játékosai használják. A tekepálya üzemeletetése esetén az Önkormányzattal és/vagy a Bábolnai Sportegyesülettel szerződésben kell rögzíteni a használat, a díjfizetés, a karbantartás és egyéb járulékos költségek finanszírozási feltételeit. 5.

7 Nagyon szívesen vállaljuk a tekepálya üzemeltetését, karbantartását meghatározott használati díj ellenében. ( Az NB III-as tekecsapat jelenleg nem fizet a pálya használatáért. A karbantartási és járulékos költségeket / tekebábu pótlás, bábuállító zsinór, speciális tisztító anyagok stb / jelenleg a Csöbönyei-Pábli Bt. finanszírozza. ) Az NB III-as tekecsapat mellett, a Szakosztállyal együttműködve szeretnénk sort keríteni ismét amatőr bajnokság megrendezésére azért, hogy a fiatal korosztály számára is lehetőség nyíljon a teke sport megismerésére és megkedvelésére. Ezzel biztosítva az utánpótlást a teke csapat részére. A kondicionáló terem használatáért jelenleg Ft-ot fizetünk az Önkormányzat számára. Sajnos a kondi terem kihasználtsága nagyon alacsony, 15 aktív bérletvásárló jár edzésekre, akik 3500 Ft-os bérletet váltanak meg havonta. A járulékos költségek (fertőtlenítőszer, kenőanyag, csapágy, stb.) és a bérleti díj kifizetése után a kondicionáló terem üzemeltetése nem gazdaságos. Ennek ellenére tervezzük a terem eszközökkel való bővítését (kardio-gépek), hogy a hölgyek is jobban igénybe tudják venni a szolgáltatást. Igény szerint biztosítani tudunk szakképzett edzőt, aki egyéni edzéstervet dolgoz ki minden sportolni vágyó számára. A színháztermet nagyrészt a Bábolnai Zene és Művészeti Iskola veszi díjmentesen igénybe próbák, főpróbák és fellépések idejére. Valamint itt kapnak helyet az Önkormányzati rendezvények is. (lásd. Melléklet, 2006 évi rendezvények listája) A főpróbákon és rendezvényeken a technikai hátteret társaságunk biztosítja, jelenleg díjmentesen. 6.

8 A színházteremben pillanatnyilag filmvetítésre nincs lehetőség, mert az új szabvány szerinti filmtekercsek játszását nem teszik lehetővé a meglévő gépek. Közösség előtt a modern technika alkalmazása projektor, dvd a szerzői jogok határai miatt nem engedélyezett. Amennyiben az Önkormányzat vállalja akár önerőből, akár pályázati forrásból a technikai berendezések korszerűsítését és a járulékos költségek (filmkölcsönzési díj, jogdíj, szállítás) megtérítését, úgy a Bt. profit nélkül is elvégezné a filmek levetítését. Természetesen mérlegelni kell, hogy mutatkozik-e ilyen jellegű igény a lakosság részéről, és ez hosszútávon működőképes lenne -e a településen. A városi és egyéb rendezvények hangosítási és műszaki hátterét a Bt. felkérésre ez idáig minden alkalommal ellátta a Szabadidőközpont és a település más területén is. Nagyrészt saját tulajdonú felszerelésekkel dolgozunk, de alkalmanként kaptunk az Önkormányzattól is támogatást az eszközök bővítésére. V.2 A szolgáltatás műszaki, technikai háttere A büfé üzemeltetéséhez rendelkezésre állnak a legszükségesebb eszközök, és amennyiben pályázatunk eredményes lesz, ezeket a fent említett lehetőségek tükrében korszerűsíteni és bővíteni szeretnénk. Ez idáig a rendezvények hangosítását a jelenlegi technikai hátterünkkel problémamentesen tudtuk lebonyolítani, de a közeljövőben komoly beruházás megvalósításával tudunk csak a kor igényeinek megfelelni. 7.

9 V.3 A büfé üzemeltetésén kívül, egyéb tervezett kereskedelmi szolgáltatási tevékenységek Az aulában eseti jelleggel vásárok és termékbemutatók kerülnek megrendezésre. Amennyiben az Önkormányzat elképzeléseibe nem ütközne, továbbra is lehetőséget biztosítanánk, ezekre az eseményekre. A lakosság számára számítógép és internet használat céljából a házban kihelyeznénk 2-3 számítógépet, amelyek használatát elérhető áron biztosítanánk. Kultúrált zenés esték szervezése, minden korosztály részére. (Meghívott vendégekkel) A továbbiakban az intézményvezetővel együttműködve bármilyen rendezvénynek is helyet biztosítanánk. 8.

10 V.4 A bérleti díjjal kapcsolatos ajánlat Társaságunk vállalja: A büfé és kondicionáló terem üzemeltetéséért a Csöbönyei-Pábli Bt Ft/hó bérleti díjat kíván fizetni Bábolna Város Önkormányzata részére. A komplexum fűtés és világítási számláinak rendezésén kívül a további közüzemi díjak megfizetését (víz, csatorna, telefon stb.) Itt kívánjuk megjegyezni, hogy a vízvezeték hálózat sürgős felújításra szorul. Azért, hogy kiküszöböljük az egyre gyakoribb csőtöréseket, amely esetenként számunkra több mint százezer forintos vízdíj többletet jelent. Az Önkormányzattól szeretnénk kérni: A komplexum fűtési és világítási számláinak rendezése. A házon belüli meghibásodások térítése. Az intézmény alábbi részeinek - tekepálya - színházterem karbantartásáért, valamint az alábbi tevékenységek - takarítás (1476 m 2 ) - gondnoki tevékenység - önkormányzati rendezvények hangosítása elvégzéséért ellenértéket szeretnénk kérni. 9.

11 Véleményünk szerint a fent említett tevékenységek rendezésére a legkedvezőbb megoldás, havi átalány megfizetése a Bt. részére. Így az Önkormányzat számára is tervezhetővé válik a ház üzemeltetésének költségvetése. Az Önkormányzattal kötött szerződésben rögzíteni kívánjuk az ellátandó tevékenységek körét, valamint a működéshez szükséges engedélyek beszerzését és szakhatósági felülvizsgálatok lebonyolítását. Amennyiben ezen ajánlatunk nem elfogadható az Önkormányzat részére, úgy a feladat ellátásához bármilyen más megoldásra nyitottak vagyunk. Lehetőséget látunk abban, hogy csak részfeladatokat látunk el úgy, mint külön a büfé üzemeltetése, vagy csak a hangosítási feladatok ellátása. Társaságunk tisztában van azzal, hogy a komplexum üzemeltetése és az energia költségek az Önkormányzatnak komoly kiadásokat jelentenek. Javasoljuk az átláthatóbb energiafogyasztás érdekében a Szabadidőközpont mérőjéről a Béke utca közvilágításának lekötését. Az esetleges felújításkor figyelemmel kell lenni arra, hogy megoldott legyen a fűtés termenkénti szabályozása, mert jelen esetben ez nem kivitelezhető. Jelentősen csökkenthető lenne a kiadás, amennyiben a termek kihasználtságának arányában lehetne azokat fűteni. 10.

12 V.5 Az önkormányzatnak nyújtott, illetve az önkormányzati rendezvényekkel kapcsolatos kedvezmények Amennyiben lehetőség nyílik a filmszínház korszerűsítésére, a Bt. profitmentesen vállalja a vetítés és szervezési feladatokat. A hangosítási és karbantartási tevékenységekkel kapcsolatban a legkedvezőbb kompromisszumot kívánjuk kötni az önkormányzattal. Az Önkormányzat dolgozói részére, természetesen díjmentes tekepálya és kondíciónálló terem használatot biztosítunk. VI. Zárómondatok A Bábolnai Szabadidőközpont a vázolt működéssel Bábolna kulturális életének még karakteresebb része lehet. Működésünk során konstruktív együttműködésre törekszünk az önkormányzattal, a lakosság minden korosztályáért, különösen az ifjúságért tenni tudó minden helyi szervezettel és e közösség életét alakító tényezővel, hogy együttes erővel a Bábolnai Szabadidőközpont rövid időn belül a térség meghatározó szórakoztató létesítményévé nője ki magát. Csöbönyei-Pábli Bt... Csöbönyei Csaba Pábli Zsolt 11.

13 Melléklet: 2006 évi rendezvények listája Nagyobb rendezvények 2006-ban Hónap Nap Esemény Megjegyzés Január 21 Teke, Turulkupa Lebonyolítás Január 21 Zeneiskolai vizsga Hangosítás/Mozi terem Január 28 Tekemérkőzés Helybiztosítás Február 11 Szülők bálja hangosítása a Sportcsarnokban Hangosítás Február 17 Gyök buli Hangosítás/Helybiztosítás Február 18 Teke mérkőzés Helybiztosítás Február 24 Felsős farsang Hangosítás/Helybiztosítás Március 4 Nőnapi party (Bon-Bon) Hangosítás/Mozi terem Március 4 Tekemérkőzés Helybiztosítás Március 8 Véradás Helybiztosítás Március 8 Hangosítás az Ötösfogatban Hangosítás Március 14 Ünnepi hangosítás Hangosítással/Mozi terem Március 15 Ünnepi hangosítás 3 helyszín Hangosítással/Mozi terem Március 18 Tekemérkőzés Helybiztosítás Március 22 Vízipók vetítés az óvodásoknak Mozi Március 24 Hobbikert gyűlés Helybiztosítás Aprilis 1 Tekemérkőzés Helybiztosítás Aprilis 8 Néptánc fesztivál Hangosítás/Mozi terem Április 8 Tekemérkőzés Helybiztosítás Április 22 Tekemérkőzés Helybiztosítás Április 28 Zeneiskolai főpróba Hangosítás/Mozi terem Április 30 Utcabál Hangosítás/Helybiztosítás Május 20 Néptánc évzáró Hangosítás/Mozi terem Május 26 Torres Dani fellépése Hangosítás/Mozi terem Május 27 Zeneiskola zenekar évzáró Hangosítás/Mozi terem Június 8 Véradás Helybiztosítás Június 10 Moderntánc záróműsor Hangosítás/Mozi terem Június 10 Motoros találkozó Hangosítás Június 13 Zeneiskola dráma szakkör záróvizsga Hangosítás/Mozi terem Június 14 Zeneiskolai évzáró Hangosítás/Mozi terem Június 24 Szent - Iván éji buli Hangosítás/Helybiztosítás Július 12 Néptánc buli Hangosítás/Helybiztosítás Augusztus 4-10ig Ifjúsági találkozó Hangosítás/Mozi Augusztus 5 Focipálya hangosítás Hangosítás Augusztus 31 Véradás Helybiztosítás Szeptember 6 Tanévnyitó zeneiskola Hangosítás/Mozi terem 12.

14 Szeptember 9 Tekemérkőzés Helybiztosítás Szeptember Kukoricafesztivál Hangosítás Szeptember 23 Kampány program Hangosítás/Mozi terem Szeptember 23 Tekemérkőzés Helybiztosítás Október 18 Körforgalom átadás Hangosítás Október 18 Kamaraterem hangosítás Hangosítás Október 21 Tekemérkőzés Helybiztosítás Október 23 Ünnepi rendezvény Hangosítás/Mozi terem Október sportcsarnok hangosítás Hangosítás Október 29 Tekemérkőzés Helybiztosítás November 11 Tekemérkőzés Helybiztosítás November 12 gyermekszínház Hangosítás November 17 zeneiskolai verseny egész napos Hangosítás/Mozi terem November 25 Katalin bál Hangosítás/Helybiztosítás November 30 Véradás Helybiztosítás December 2 Tekemérkőzés Helybiztosítás December 2 Városi mikulás Hangosítás/Helybiztosítás December 5 Fidesz mikulás Hangosítás/Mozi terem December 8 Városi karácsony Hangosítás /Mozi terem A színpad használata (Zeneiskolai próbák) hétfő: moderntánc kedd: drámások szerda: moderntánc és néptánc: csütörtök: moderntánc: péntek: moderntáncosok szombat: nagyzenekar és moderntánc (nem vasárnap:tánc próba zeneiskolai) 13.

15 Tartalom jegyzék: I. Pályázat tárgya II. Az ingatlan adottságai III. Az üzemeltetés formája IV. A pályázó bemutatása V. Részletes szakmai elképzelések az üzemeltetésre vonatkozóan V.1 Szakmai elképzelések, vállalások a szolgáltatással és az épület üzemeltetésével kapcsolatban V.2 A szolgáltatás műszaki, technikai háttere V.3 A büfé üzemeltetésén kívül, egyéb tervezett kereskedelmi szolgáltatási tevékenységek V.4 A bérleti díjjal kapcsolatos ajánlat V.5 Az önkormányzatnak nyújtott, illetve az önkormányzati rendezvényekkel kapcsolatos kedvezmények VI. Zárómondatok - Melléklet (2006 évi rendezvények listája) 14.

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. december 1-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. december 1-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Tájékoztató a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ 2016. évi terveiről Koszecz Sándor igazgató Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és

Részletesebben

ÜZLETI TERV 2015. Készítette: Garamvölgyi Andrea

ÜZLETI TERV 2015. Készítette: Garamvölgyi Andrea ÜZLETI TERV 2015. Készítette: Garamvölgyi Andrea I. A vállalkozás leírása A Nonprofit Kft-t Szécsény Város alapította 2013. május 13-án. A társaság egyszemélyes korlátolt felelősségű társaság, tulajdonosa

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR KÖZÖSSÉGI HÁZ INTÉZMÉNYVEZETŐ

KARÁCSONY SÁNDOR KÖZÖSSÉGI HÁZ INTÉZMÉNYVEZETŐ Iktatószám: KARÁCSONY SÁNDOR KÖZÖSSÉGI HÁZ INTÉZMÉNYVEZETŐ 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 464 299 E-mail: muvhazfoldes@gmail.com 6. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Karácsony Sándor

Részletesebben

AGORA MINDEN, AMI KULTÚRA

AGORA MINDEN, AMI KULTÚRA AGORA MINDEN, AMI KULTÚRA 1 Tisztelt Olvasók! Kedves Szombathelyiek! A Kárpát-medence egyetlen 2000 éve folyamatosan lakott városának polgármestereként köszöntöm Önöket! Mi, szombathelyiek büszkék vagyunk

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE02948/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE02948/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS. Jegyek elõvételben 2016. március 7-ig Nagy Mihálynál, és a Faluházban 4800 Ft/fõ áron kaphatók.

KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS. Jegyek elõvételben 2016. március 7-ig Nagy Mihálynál, és a Faluházban 4800 Ft/fõ áron kaphatók. 2016. február Csengelei KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS KÖZÉLETI HAVILAP Ingyenes Lakodalmas Zenekarok és Vofélyek IX. Találkozója 2016. március 19-én 18 órai kezdettel a csengelei Faluházban.

Részletesebben

4. A MagHáz Centrum Nonprofit Kft. 2016. évi üzleti terve 2016. február 11. ELŐTERJESZTÉS

4. A MagHáz Centrum Nonprofit Kft. 2016. évi üzleti terve 2016. február 11. ELŐTERJESZTÉS 4. A MagHáz Centrum Nonprofit Kft. 2016. évi üzleti terve 2016. február 11. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2016. február 11-ei ülésére 4. napirend Tárgya: Előadó: A MagHáz

Részletesebben

2007. március V. évfolyam 1. szám A polgármesteri hivatal ingyenes lapja. Megemlékezés március 15-én

2007. március V. évfolyam 1. szám A polgármesteri hivatal ingyenes lapja. Megemlékezés március 15-én 2007. március V. évfolyam 1. szám A polgármesteri hivatal ingyenes lapja Megemlékezés március 15-én Farsangi pillanatok 2007. március SÓSKÚTI HÍRADÓ Lapzártakor érkezett a hír, hogy a Pusztazámor Községben

Részletesebben

Békés Város Képviselő-testülete 2011. december 1-i ülésére

Békés Város Képviselő-testülete 2011. december 1-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Dánfoki Üdülőközpont 2011. évi működéséről Előkészítette: Koszecz Sándor igazgató Békés Városi Kulturális Központ Véleményező Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság, bizottság: Pénzügyi

Részletesebben

BERHIDA VÁROS KÖZMŰVELŐDÉSI ÉS KÖZGYŰJTEMÉNYI INTÉZMÉNYEINEK

BERHIDA VÁROS KÖZMŰVELŐDÉSI ÉS KÖZGYŰJTEMÉNYI INTÉZMÉNYEINEK BERHIDA VÁROS KÖZMŰVELŐDÉSI ÉS KÖZGYŰJTEMÉNYI INTÉZMÉNYEINEK 2009. 2 KÖZMŰVELŐDÉSI INTÉZMÉNYEK MUNKATERVE Az intézményi beszámoló és munkatervkészítés mindig jó alkalom a szakmai feladatok ismételt számbavételére.

Részletesebben

2016. évi munkaterv. Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala által működtetett Közösségi színtér 4171 Sárrétudvari Kossuth u. 95.

2016. évi munkaterv. Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala által működtetett Közösségi színtér 4171 Sárrétudvari Kossuth u. 95. Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala által működtetett Közösségi színtér 4171 Sárrétudvari Kossuth u. 95. 2016. évi munkaterv Készítette: Guba Péterné művelődésszervező A Sárrétudvari Nagyközségi

Részletesebben

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről.

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Tárgykód Határozat- NAPIRENDEK Rendelet száma Az Art-Vital Kft (Nyíregyháza, Sólyom u. 21.) kérelme 118/2001.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZÉTKEZTETÉSRE Bogyiszló Község Önkormányzata közétkeztetési szolgáltatás ellátására pályázatot ír ki az alábbiak szerint

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZÉTKEZTETÉSRE Bogyiszló Község Önkormányzata közétkeztetési szolgáltatás ellátására pályázatot ír ki az alábbiak szerint PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZÉTKEZTETÉSRE Bogyiszló Község Önkormányzata közétkeztetési szolgáltatás ellátására pályázatot ír ki az alábbiak szerint 1. A pályáztató adatai: Ajánlatkérő neve: Bogyiszló Község

Részletesebben

Murony Község Önkormányzat 5672 Murony, Földvári u. 1

Murony Község Önkormányzat 5672 Murony, Földvári u. 1 Ikt. sz.: 72-21/2010. JEGYZŐKÖNYV Murony község Önkormányzat Képviselő - testületének megtartott ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Fekete Ferenc Zoltán polgármester Dr.

Részletesebben

IX. JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal jelen van: Széll Gáborné Blaskó Erzsébet jegyző

IX. JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal jelen van: Széll Gáborné Blaskó Erzsébet jegyző IX. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. június 26-én (szerda) 16.00 órakor tartott Képviselő-testületi ülésén. Testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal Szihalom Jelen vannak: Bóta József Sándor polgármester

Részletesebben

A BÉKEFI ANTAL VÁROSI KÖNYVTÁR, MŰVELŐDÉSI HÁZ. és STÚDIÓ KB

A BÉKEFI ANTAL VÁROSI KÖNYVTÁR, MŰVELŐDÉSI HÁZ. és STÚDIÓ KB A BÉKEFI ANTAL VÁROSI KÖNYVTÁR, MŰVELŐDÉSI HÁZ és STÚDIÓ KB 2016. ÉVI MUNKATERVE 2015. december 09-i ülésén elfogadta Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi Kapcsolatok Bizottsága. I. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00) 2016/4. szám (7. hét) 2016. február 26. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

2016. évi munka és rendezvényterve.

2016. évi munka és rendezvényterve. Petőfi Sándor Könyvtári, Közművelődési és Intézményfenntartó Központ - Művelődési Központ és Könyvtár - 2016. évi munka és rendezvényterve. Készítette: Csenger, 2015. október 21. szakmai vezető Az intézményünk

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR - május

ESEMÉNYNAPTÁR - május ESEMÉNYNAPTÁR - május HEMO Csanádi Imre: Májusdícsérő Május, mosolygó, békák torkát megoldó, gyöngyvirág-nyitogató, cserebogár-zúgató. Röptetsz madarat, meghozod a nyarat, pölyhös fecskét, fára cseresnyét!

Részletesebben

SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 30/933-5414

SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 30/933-5414 SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA FŐÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-3, 30/933-5414 Témafelelős: Wittek Krisztina főépítész Iktatószám: E-12692/2015. Tárgy: Pályázat

Részletesebben

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Szolgáltatók Ingatlan Mesterek Egészség INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Kultúra Gépjármű Orbán Viktor miniszterelnök úr a Modern Városok Program keretei között Békéscsabára látogatott.

Részletesebben

Pilisszentkereszti Közösségi Ház és Könyvtár működése 2011-ben

Pilisszentkereszti Közösségi Ház és Könyvtár működése 2011-ben Pilisszentkereszti Közösségi Ház és Könyvtár működése 2011-ben - beszámoló Anyagi, tárgyi és személyi feltételek 2011-ben A Pilisszentkereszti Közösségi Ház és Könyvtár gazdálkodását 2011-ben is a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Bőcs Községi Önkormányzat Képviselő Testülete az előterjesztés alapján elfogadta az alábbi napirendi pontokat:

Jegyzőkönyv. Bőcs Községi Önkormányzat Képviselő Testülete az előterjesztés alapján elfogadta az alábbi napirendi pontokat: Jegyzőkönyv Készült Bőcs Községi Önkormányzat rendkívüli és kihelyezett Képviselő Testületi ülésén 2013. 08. 21-én (szerda) 11 órakor Balatonföldvár Önkormányzati Üdülőjében. Jelen vannak: Nagy László

Részletesebben

Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Ikt. sz.: 2022/2011. Javaslat a Baglyaskő Idősek Átmeneti Otthona, valamint az Ezüstfenyő Idősek Otthona Idősek Klubja éves

Részletesebben

AGORA MINDEN, AMI KULTÚRA

AGORA MINDEN, AMI KULTÚRA AGORA MINDEN, AMI KULTÚRA 1 Tisztelt Olvasók! Kedves Szombathelyiek! A Kárpát-medence egyetlen 2000 éve folyamatosan lakott városának polgármestereként köszöntöm Önöket! Mi, szombathelyiek büszkék vagyunk

Részletesebben

A TANÉV HELYI RENDJE, MUNKA- ÉS FELADATTERV, BELSŐ ELLENŐRZÉS RENDJE 2015/2016

A TANÉV HELYI RENDJE, MUNKA- ÉS FELADATTERV, BELSŐ ELLENŐRZÉS RENDJE 2015/2016 KUNHEGYESI REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA 5340 KUNHEGYES, KOSSUTH ÚT 64.,TEL./FAX:06-59-325-230, E-mail: titkarsag@refisk.hu A TANÉV HELYI RENDJE, MUNKA- ÉS FELADATTERV, BELSŐ ELLENŐRZÉS RENDJE 2015/2016

Részletesebben

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a 2011/2012. tanévre

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a 2011/2012. tanévre 1 Hunyadi Mátyás Általános Iskola 9072 Nagyszentjános Árpád u. 11/a Telefon/fax: 96/544-040 E-mail: humaisk@vipmail.hu Honlap: www.humaisk.hu OM: 03 06 01 A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a

Részletesebben

AZ EGRESSY BÉNI VÁROSI KÖNYVTÁR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

AZ EGRESSY BÉNI VÁROSI KÖNYVTÁR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 224/2012. (VIII.31.) sz. Ökt. határozat melléklete AZ EGRESSY BÉNI VÁROSI KÖNYVTÁR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Készítette: Molekné Kőrösi Beatrix mb. könyvtárvezető Jóváhagyta: Kazincbarcika Város

Részletesebben

a nevelési oktatási intézmények részére

a nevelési oktatási intézmények részére K Ü L Ö N Ö S K Ö Z Z É T É T E L I L I S T A a nevelési oktatási intézmények részére Melléklet a 32/2008. (XI.24.)OKM rendelethez 10 számú melléklet a 11/1994. (VI.8.) MKM rendelethez Iskolák 1. A pedagógusok

Részletesebben

12. NAPIREND Ügyiratszám: 15/42055/2006 ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület 2006. március 17-i ülésére

12. NAPIREND Ügyiratszám: 15/42055/2006 ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület 2006. március 17-i ülésére 12. NAPIREND Ügyiratszám: 15/42055/2006 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2006. március 17-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: Tapolca Város Közművelődési Feladatellátási

Részletesebben

Kollégiumi kérdőív elemzése, kiértékelése Kiss Árpád Kollégium

Kollégiumi kérdőív elemzése, kiértékelése Kiss Árpád Kollégium Kollégiumi kérdőív elemzése, kiértékelése Kiss Árpád Kollégium A kérdőívek a lakók 63,5 - a, azaz 99-en töltötték ki, ez alapján történt a kiértékelés. A kérdőívet kitöltők negyede férfi, háromnegyede

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés. Az Egészségház működésével összefüggő kérdésekről

Város Polgármestere. Előterjesztés. Az Egészségház működésével összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/244. Fax: 06 23 310-135 E-mail: igazgatas@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Az Egészségház működésével

Részletesebben

1. Vezetői program. 1.1. Bevezető. 1.2. Vezetői célok

1. Vezetői program. 1.1. Bevezető. 1.2. Vezetői célok 1. Vezetői program 1.1. Bevezető A csömöri Zeneiskolában eltöltött 16 év pedagógiai és 13 év vezetői munka révén megismerhettem a helyi sajátosságokat, jó kapcsolatot építettem ki a helyi nevelési-oktatási,

Részletesebben

ÚÁMK Általános Iskolája Baja 2011. április 11-15.

ÚÁMK Általános Iskolája Baja 2011. április 11-15. OKOS DÖNTÉS, SZELEKTÍV GYŰJTÉS! Környezetvédelmi projekt ÚÁMK Általános Iskolája Baja 2011. április 11-15. Készítette: Faidtné Árkovics Margit A környezetvédelem jelen életünk egyik kiemelkedő fontosságú

Részletesebben

Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. 2013. évi ÜZLETI TERV

Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. 2013. évi ÜZLETI TERV Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2013. évi ÜZLETI TERV 1 TARTALOMJEGYZÉK I. A Társaság bemutatása, jogállása... 2 1./ Helyzetelemzés... 3 SWOT-analízis

Részletesebben

Tárgy: Pusztai László Sporttelep fejlesztési koncepció - 2013

Tárgy: Pusztai László Sporttelep fejlesztési koncepció - 2013 Szentes Város Alpolgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt.sz.: R-1173/2013 Témafelelős: Barát Endre, Rakk László Tárgy: Pusztai László Sporttelep fejlesztési koncepció - 2013 Melléklet: koncepció

Részletesebben

be/sfphpm01-08074/2015/mlsz

be/sfphpm01-08074/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szentlőrinci Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szentlőrinci SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Bugyi Nagyközség Polgármesteri Hivatal... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (I.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján kötelezõ.

Részletesebben

Ügyirat tárgya: Közművelődési Programterv Ügyirat száma: 11/2014

Ügyirat tárgya: Közművelődési Programterv Ügyirat száma: 11/2014 Zrínyi Miklós Művelődési Ház emagyarország Pont és Könyvtár Internetes Közösségi Hely 7516. Berzence, Szabadság tér 2. Pf.: 4, Adószám: 16806874-1-14. Számlaszám: 67100602-15403162 E-mail: muvhaz@berzence.hu,

Részletesebben

Tárgy: Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár 2013. évi munkaterve. Tisztelt Képviselő-testület!

Tárgy: Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár 2013. évi munkaterve. Tisztelt Képviselő-testület! 16. napirendi pont E- 166 Előterjesztő: Diószeghy Tünde képviseő Előterjesztést készítette: Balzó Edina Előzetesen tárgyalja: Ügyrendi Bizottság Mellékletek: 2013. évi munkaterv Előterjesztés Nagykovácsi

Részletesebben

IMIP értékelés 2009/2010. Összefoglaló A fenntartó minden intézményre vonatkozó elvárásainak teljesülése intézményünkben

IMIP értékelés 2009/2010. Összefoglaló A fenntartó minden intézményre vonatkozó elvárásainak teljesülése intézményünkben IMIP értékelés 2009/2010. Összefoglaló A fenntartó minden intézményre vonatkozó elvárásainak teljesülése intézményünkben A 2009/2010. tanévben az ÖMIP-ben megfogalmazott fenntartói elvárásokat beépítettük

Részletesebben

A VÁLASZADÁS NÉV NÉLKÜLI!!

A VÁLASZADÁS NÉV NÉLKÜLI!! "Bodrogközi Információs Pontok" TÁMOP-5.1.1-11/1/A-2012-0009 Bodrogközi Többcélú Kistérségi Társulás 3973 Cigánd, Fő utca 80. KÉRDŐÍV A BODROGKÖZI MŰVELŐDÉSI ÉS SZABADIDŐ ELTÖLTÉSI SZOKÁSOK ÉS IGÉNYEK

Részletesebben

Éves beszámoló 2011. A település élhetõbbé tétele szempontjából az itt élõk bevonása a község életébe az egyik legfontosabb célkitûzésünk.

Éves beszámoló 2011. A település élhetõbbé tétele szempontjából az itt élõk bevonása a község életébe az egyik legfontosabb célkitûzésünk. Éves beszámoló 2011 Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Kapott támogatások és egyéb bevételek bemutatása 3. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás 4. Vagyon kimutatás a 2011. évre 5. A cél szerinti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Vadász utcai rendezvényterme (Dózsa György út 15/a)

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. június 26-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. június 26-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE VI. 1068/2008 ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. június 26-i ülésére Tárgy: Ingatlanhasznosítás 3/2008. Kórház 01. telephely értékesítése

Részletesebben

Tisztelt Képviselő Testület! Személyi feltételek: Pályázatok: Beszámoló a Tárkányi Béla Könyvtár és Művelődési Ház tevékenységéről 2013.

Tisztelt Képviselő Testület! Személyi feltételek: Pályázatok: Beszámoló a Tárkányi Béla Könyvtár és Művelődési Ház tevékenységéről 2013. Tisztelt Képviselő Testület! 2012. szeptember 01-től önálló intézményként működik a Tárkányi Béla Könyvtár és Művelődési Ház, melynek feladat ellátási helye: a Könyvtár és a Tájház. Személyi feltételek:

Részletesebben

Óvodai intézményegység

Óvodai intézményegység Közzétételi lista 2013-14. nevelési év / tanév 2013. október 01-ei adatok a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 229/2012. (VIII. 28.) Kormányrendelet alapján Óvodai intézményegység

Részletesebben

A Marcali Városi Sportcsarnok. vállalkozásban történő üzemeltetésének. tapasztalatairól.

A Marcali Városi Sportcsarnok. vállalkozásban történő üzemeltetésének. tapasztalatairól. A Marcali Városi Sportcsarnok vállalkozásban történő üzemeltetésének tapasztalatairól. A Képviselőtestület 2015. januári ülésére Tisztelt Képviselőtestület! Tisztelt Polgármester Úr! A Marcali Városi Sportcsarnok

Részletesebben

be/sfphpm01-08850/2015/mlsz

be/sfphpm01-08850/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Zalalövői Testedző kör A kérelmező szervezet rövidített neve Zalalövői TK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2013 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Szervezetfejlesztés Soltvadkert Város Önkormányzatánál. Átfogó lakossági felmérés 2014. II. félév

Szervezetfejlesztés Soltvadkert Város Önkormányzatánál. Átfogó lakossági felmérés 2014. II. félév ÁROP-1.A.5-2013-2013-0084 Szervezetfejlesztés Soltvadkert Város Önkormányzatánál Átfogó lakossági felmérés 2014. II. félév Készítette: Nexcon Technológiai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Soltvadkert kutatás

Részletesebben

be/sfp-8203/2015/mlsz

be/sfp-8203/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Grosics Gyula Labdarúgó Akadémia A kérelmező szervezet rövidített neve Grosics Akadémia Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3281 A kérelmező

Részletesebben

Badacsonytördemic Községért Alapítvány Lapja

Badacsonytördemic Községért Alapítvány Lapja Tisztelt Lakosok! Legyen játszótere Badacsonytördemicnek! A játszótér elnyeréséhez a Delikát 8 által indított mozgalomban mi is szeretnénk részt venni. Ehhez csupán az szükségeltetik, hogy a Delikát 8

Részletesebben

Csengelei. hírek. Önkormányzati hírek. "Kompetencia alapú oktatás bevezetése és fejlesztése Csengelén" címû pályázat záró rendezvénye

Csengelei. hírek. Önkormányzati hírek. Kompetencia alapú oktatás bevezetése és fejlesztése Csengelén címû pályázat záró rendezvénye 2013. július 8. Csengelei KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS OBJEKTÍV, KÖZÉLETI HAVILAP Ingyenes Önkormányzati "Kompetencia alapú oktatás bevezetése és fejlesztése Csengelén" címû pályázat záró rendezvénye

Részletesebben

27. s z á m ú. Készült a 2011. november 10-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről.

27. s z á m ú. Készült a 2011. november 10-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. 27. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a 2011. november 10-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. Képviselő-testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal /Jobbágyi Bencsik utca 10./ Jelen

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére 371/2010.(IX.14.)Kt.sz. Városi Sportpálya nyitva tartása Jánoshalma Város Képviselő-testülete az edzőpálya

Részletesebben

1. sz. Jegyzőkönyv. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről.

1. sz. Jegyzőkönyv. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről. Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 1. sz. Jegyzőkönyv Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről. Jelen vannak: a Közgyűlés tagjai a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal, Nyíregyháza 3.

Részletesebben

be/sfp-4220/2015/mkosz

be/sfp-4220/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Hajdúhadházi Kosárlabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve HKK A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE00190/2013/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE00190/2013/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Módszertani Központ DIÁKOTTHONI HÁZIREND

Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Módszertani Központ DIÁKOTTHONI HÁZIREND Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Módszertani Központ DIÁKOTTHONI HÁZIREND Általános információk a kollégiumról: Az intézmény neve: Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2015. (II.26.) határozata

Részletesebben

Érettségi követelmények

Érettségi követelmények Érettségi követelmények A 12. évfolyam végére a tanulók középszintű érettségi vizsgát tehetnek angol nyelvből, melynek során a felsorolt témaköröket, amelyet tanulmányaik során elsajítítottak tudniuk kell.

Részletesebben

I. pályázat Komplex bölcsődei fejlesztés Szombathelyen c. pályázat. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata

I. pályázat Komplex bölcsődei fejlesztés Szombathelyen c. pályázat. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata SZOMBATHELY MJV Önkormányzata Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése c. pályázati felhíváshoz (TOP-6.2.1-15) 2014-2020 Koncepcionális javaslat Készítette: Savaria

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016. tanév

KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016. tanév Dunaföldvári-Bölcskei-Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium Kegyes József Általános Iskolája 7025 Bölcske, Paksi u. 18. Tel: 75/535-017 e-mail: bolcske.suli@tolna. net KÖZZÉTÉTELI

Részletesebben

7:45 Rendhagyó Kávé habbal... Minőségbitosítási kérdőívek elemzése

7:45 Rendhagyó Kávé habbal... Minőségbitosítási kérdőívek elemzése Munkaterv 2014/2015 Dátum Idő Programok szeptember 1. 8:00 Évnyitó szeptember 1. 16:30 Zeneiskolai szülői szeptember 2. 16:30 Szülői értekezlet - közös + osztályonként szeptember 4. Szakköri jelentkezés

Részletesebben

be/sfp-11239/2016/mlsz

be/sfp-11239/2016/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Maklár Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve MASE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 960 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

9/2011. (VII.21.) rendelete az önkormányzat és intézményei 2011. évi költségvetéséről szóló 3/2011. (II.14.) rendelet módosítása

9/2011. (VII.21.) rendelete az önkormányzat és intézményei 2011. évi költségvetéséről szóló 3/2011. (II.14.) rendelet módosítása Apaj Község Polgármesteri Hivatal 2345. Apaj, Fő tér 2. Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Képviselő-testületének 2011. július 18-án megtartott üléséről 9/2011. (VII.21.) rendelete az önkormányzat és intézményei

Részletesebben

be/sfp-08102/2015/mlsz

be/sfp-08102/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ibrány Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Ibrány SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 574596 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Gimnáziuma, Szakképző Iskolája és Kollégiuma 4110 Biharkeresztes, Ady Endre u.

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Gimnáziuma, Szakképző Iskolája és Kollégiuma 4110 Biharkeresztes, Ady Endre u. Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Gimnáziuma, Szakképző Iskolája és Kollégiuma 4110 Biharkeresztes, Ady Endre u. 2 Tel/fax: (54) 430-084 e-mail:bocskai@bocskai-bker.sulinet.hu web. www.bocskaigimnazium.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 24-án megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 24-án megtartott üléséről Polgármesteri Hivatal Törtel, Szent István tér 1. JEGYZŐKÖNYV Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 24-án megtartott üléséről Rendeletek száma: - Határozatok száma: 23. 36./2011.(VI.24.)

Részletesebben

H A T Á R O Z A T-ot.

H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 e-mail cím:dontobizottsag @ kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D. 848/

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: és Képviselő-testületének 2013. október 08 (kedd) 15:00 órai kezdettel megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Verőce Község Polgármesteri Hivatal Tanácsterme (2621

Részletesebben

9330 KAPUVÁR, FŐ TÉR 1. JEGYZŐKÖNYV

9330 KAPUVÁR, FŐ TÉR 1. JEGYZŐKÖNYV K AP UV ÁR V ÁR O S I Ö NK O R MÁN YZ AT K ÉP V ISE LŐ-T EST ÜL ET É NE K E G ÉS ZS ÉG ÜG YI É S O KT AT ÁS I B IZ O T T S ÁG A 9330 KAPUVÁR, FŐ TÉR 1. 04-6186-11/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2010. november

Részletesebben

Város Polgármestere. TÁJÉKOZTATÓ A Biatorbágyi Faluház önköltség-számítási szabályzatáról

Város Polgármestere. TÁJÉKOZTATÓ A Biatorbágyi Faluház önköltség-számítási szabályzatáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu TÁJÉKOZTATÓ A Biatorbágyi

Részletesebben

Bikal Község Képviselő-testületének 2009. január 22-i ülése.

Bikal Község Képviselő-testületének 2009. január 22-i ülése. A község eseményei, hírei BIKALI ÚJSÁG www.bikal.hu 2009. január A tartalomból: Képviselıtestület hírei A K É P V I S E L İ T E S T Ü L E T H Í R E I Bikal Község Képviselő-testületének 2009. január 22-i

Részletesebben

TÁMOP -5.5.2-11/2-2012-0143 ZÁRÓTANULMÁNY. Székhely: 7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31. Levelezési cím: 7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31.

TÁMOP -5.5.2-11/2-2012-0143 ZÁRÓTANULMÁNY. Székhely: 7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31. Levelezési cím: 7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31. 1. Szervezet adatai Név: TÁMOP -5.5.2-11/2-2012-0143 ZÁRÓTANULMÁNY Székhely: 7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31. Levelezési cím: 7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31. Telefon: +36 30 3900105 Internet:

Részletesebben

be/sfp-8690/2015/mlsz

be/sfp-8690/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Záhonyi Vasutas Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Záhonyi VSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2269 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Alapszolgáltatási Központjának Szervezeti és Működési Szabályzata. Általános rendelkezések

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Alapszolgáltatási Központjának Szervezeti és Működési Szabályzata. Általános rendelkezések Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Alapszolgáltatási Központjának Szervezeti és Működési Szabályzata Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat az Alapszolgáltatási Központ Szervezeti és Működési Szabályzatát az alábbiak

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére Tárgy: Előkészítette: A Békési TE Asztalitenisz Szakosztály 2014. évi munkájáról szóló tájékoztató Balogh József vezető-edző Békési Torna Egylet Asztalitenisz Szakosztály Sorszám: 3 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

Nagymágocsi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár 6622 Nagymágocs, Szentesi út 40. MUNKATERV

Nagymágocsi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár 6622 Nagymágocs, Szentesi út 40. MUNKATERV Nagymágocsi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár 6622 Nagymágocs, Szentesi út 40. MUNKATERV Nagymágocsi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár FELICIÁN ATYA HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY ÉS TURISTASZÁLLÓ

Részletesebben

PEDAGÓGIAI PROGRAM PÉCSI APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM, ALAP- FOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA. Hatálybalépés: 2013. szeptember 1.

PEDAGÓGIAI PROGRAM PÉCSI APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM, ALAP- FOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA. Hatálybalépés: 2013. szeptember 1. PEDAGÓGIAI PROGRAM PÉCSI APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM, ALAP- FOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA Érvényessége: 2013/2014 tanévtől Hatálybalépés: 2013. szeptember 1. Tartalomjegyzék BEVEZETŐ...

Részletesebben

XXII. JEGYZŐKÖNYV. Testületi ülés helye: Szihalmi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozó terme

XXII. JEGYZŐKÖNYV. Testületi ülés helye: Szihalmi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozó terme XXII. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. november 26-án (szerda) 15.00 órakor tartott Képviselő-testületi ülésén. Testületi ülés helye: Szihalmi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozó terme Jelen vannak: Bóta

Részletesebben

1 9 91 - e s adatokkal

1 9 91 - e s adatokkal A Jó Szerencsét Mű ve lő dé si Központ 1 9 91 - e s adatokkal Az intézmény tevékenysége a város első körzetében élő lakosságra és az itt lévő kisüzemek, egységek dolgozóira, hozzátartozóira terjed ki.

Részletesebben

81/2013. (V. 29.) önkormányzati határozat

81/2013. (V. 29.) önkormányzati határozat 81/2013. (V. 29.) önkormányzati határozat HEVA Hevesi Önkormányzati Vagyonkezelő Kft. 2012. évi gazdálkodásáról szóló beszámoló, zárómérleg és üzleti terv elfogadása 1. Heves Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

be/sfphpm01-08159/2015/mlsz

be/sfphpm01-08159/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Harkányfürdő Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Harkányfürdő Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 28 A kérelmező

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-8/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 15.-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 15.-én megtartott testületi üléséről. Szám:..-2/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 15.-én megtartott testületi üléséről. Kiss László polgármester: Köszönti a megjelenteket és megállapítja,

Részletesebben

Szakmai program. Izsák Város Gyermekjóléti- és Családsegítő Szolgálata

Szakmai program. Izsák Város Gyermekjóléti- és Családsegítő Szolgálata Izsák Város Gyermekjóléti- és Családsegítő Szolgálata 6 0 7 0 Izsák, Szabadság tér 1. Tel. : 76 / 568 079 Jóváhagyva Izsák Város Képviselő-testületének /2016.(01.26.)számú határozatával. A tartalma I.

Részletesebben

Használat célja. felkészülés és versenyeztetés. felkészülés

Használat célja. felkészülés és versenyeztetés. felkészülés 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Dabasi Női és Utánpótlás Kézilabda Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: DANUKE 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra

Részletesebben

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok Tárolt Cégkivonat A Cg.03-09-103858 cégjegyzékszámú VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (6000 Kecskemét, Garay utca 11.) cég 2011. január 8. napján hatályos adatai a következők:

Részletesebben

Szám: 362-20/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 13-án megtartott üléséről.

Szám: 362-20/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 13-án megtartott üléséről. Szám: 362-20/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 13-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tengelic Község Önkormányzata

Részletesebben

MUNKATERV A TAKÁTS GYULA MEGYEI ÉS VÁROSI KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN 2015. KÖNYVTÁR VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ

MUNKATERV A TAKÁTS GYULA MEGYEI ÉS VÁROSI KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN 2015. KÖNYVTÁR VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ MUNKATERV A TAKÁTS GYULA MEGYEI ÉS VÁROSI KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ 2015. AZ INTÉZMÉNY SZÉKHELYE: 7400 KAPOSVÁR, CSOKONAI U. 4. AZ INTÉZMÉNY VEZETŐJÉNEK NEVE:

Részletesebben

A SIDINFO Nonprofit Kft alapító okiratának alábbiak szerinti módosításához kérem a Tisztelt Képviselı-testület jóváhagyását.

A SIDINFO Nonprofit Kft alapító okiratának alábbiak szerinti módosításához kérem a Tisztelt Képviselı-testület jóváhagyását. Javaslat a SIDINFO Nonprofit Kft. alapító okiratának módosításáról Tisztelt Képviselı-testület! A SIDINFO Nonprofit Kft. Sárospatak Város Önkormányzatának Pénzügyi Bizottsága 40/2014. (II.25.) számú határozata

Részletesebben

be/sfphpm01-08338/2015/mlsz

be/sfphpm01-08338/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Pétervására Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Pétervására SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 698 A kérelmező jogállása

Részletesebben

X. Chan Wu Magyar Bajnokság és Kínai Kulturális Napok 2013. Június 1. 9. Budaörs Sportcsarnok, Budaörs Városháza

X. Chan Wu Magyar Bajnokság és Kínai Kulturális Napok 2013. Június 1. 9. Budaörs Sportcsarnok, Budaörs Városháza X. Chan Wu Magyar Bajnokság és Kínai Kulturális Napok 2013. Június 1. 9. Budaörs Sportcsarnok, Budaörs Városháza Tervezet Tartalomjegyzék 1. Összefoglaló 2. Nemzetközi kapcsolatok 3. Együttműködési elképzelések,

Részletesebben

be/sfphpm01-08595/2015/mlsz

be/sfphpm01-08595/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Rákospalotai Egyetértés Atlétikai Club Sportiskola Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve REAC Sportiskola SE Gazdálkodási formakód 521

Részletesebben

be/sfphpm01-03447/2015/mksz

be/sfphpm01-03447/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Félegyházi Kézilabda Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve FKSC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

Előterjesztés Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 29-én tartandó képviselő-testületi ülésére

Előterjesztés Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 29-én tartandó képviselő-testületi ülésére Előterjesztés Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 29-én tartandó képviselő-testületi ülésére napirendi pont előadó készítette megjegyzés Bérbeadási szabályzat elfogadása Kovács

Részletesebben

be/sfp-9345/2015/mlsz

be/sfp-9345/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szanki Olajbányász Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve OBSE Gazdálkodási formakód 114 Tagsági azonosítószám 203122 A kérelmező jogállása

Részletesebben

TARTALOMMUTATÓ. 1. Beszámoló a Társulás 2009. évi költségvetésének I. félévi teljesítéséről.

TARTALOMMUTATÓ. 1. Beszámoló a Társulás 2009. évi költségvetésének I. félévi teljesítéséről. TARTALOMMUTATÓ 1. Beszámoló a Társulás 2009. évi költségvetésének I. félévi teljesítéséről. 2. Tájékoztató az oktatási intézmények helyzetéről a 2009/2010-es tanév kezdése előtt. 3. Költségracionalizálási

Részletesebben