A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón."

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést.

2 Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 4.0 Copyright 2009 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma, a Norton, a SONAR, a LiveUpdate, a Norton AntiSpam, a Norton AntiVirus, a Norton Internet Security, a Norton 360 és a Norton SystemWorks a Symantec Corporation vagy partnerei védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A Windows a Microsoft Corporation védjegye. A termék bizonyos részei - Copyright [ ] Glyph & Cog, LLC. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Az Egyesült Államokban nyomtatva

3 Tartalom 1. fejezet Áttekintés... 5 A Norton 360 Online bemutatása... 5 A Norton 360 Online újdonságai fejezet Telepítés... 7 Mielőtt belekezdene... 7 A Norton 360 Online telepítése... 7 A Norton-szolgáltatás aktiválása fejezet Első lépések... 9 A Norton 360 Online elindítása... 9 A főablak felfedezése A Norton 360 Online állapotainak ismertetése Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése További információk fejezet Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool letöltése fejezet Támogatás Egykattintásos támogatás Tárgymutató Gyors telepítés... 22

4 4 Tartalom

5 Áttekintés 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online bemutatása 1 A Norton 360 Online újdonságai A Norton 360 Online bemutatása A Norton 360 Online bizonyítottan nagy teljesítményű és a mai kornak megfelelő gyors és könnyű, mindent egyetlen termékben tartalmazó megoldást biztosít számítógépe és online tevékenysége védelmének érdekében. Véd a vírusokkal, a férgekkel, a hackerekkel és a botnetekkel szemben. Védelmet nyújt az online személyazonosság-lopással szemben, megvédi a fontos fájlokat, és számítógépét kifogástalan, csúcsteljesítmény leadására képes állapotban tartja. A Norton 360 Online teljesen automatikus és könnyen használható. Csendben, a háttérben dolgozik, és a rendszer megterhelése nélkül tartja fenn annak integritását. A teljesítmény és a védelem egyedülálló kombinációja lévén a Norton 360 Online segít a legtöbbet kihozni a számítógépből és online élményéből. A Norton 360 Online újdonságai A Norton 360 Online egy teljes körű védelmi megoldás, melynek köszönhetően biztonságban érezheti magát, és biztonságosan használhatja számítógépét. A Norton 360 Online jelen verziója a következő új szolgáltatásokat kínálja: Letöltés Insight Proaktívan figyelmezteti az újonnan letöltött fájlokban és alkalmazásokban található potenciális veszélyekre. Ezenfelül még azelőtt leírja, hogyan fogják befolyásolni a számítógépe teljesítményét, mielőtt telepítené vagy futtatná őket. A segítségével bárhol és bármikor beolvashatja és letöltheti azokat a fájlokat, amelyekről biztonsági mentést készített.

6 6 Áttekintés A Norton 360 Online újdonságai Fájl Insight Segítségével használat előtt megtudhatja a fájlok és alkalmazások származási helyét, valamint hogy megbízhatóak-e. Azt is megtudhatja belőlük, hogy a fájlok és alkalmazások milyen hatással lehetnek a számítógép teljesítményére. Norton System Insight A számítógép és az alkalmazások teljesítményét növelő és karbantartó eszközöket és áttekinthető grafikonokat kínál. Energiatakarékossági beállítások Segít a laptopok akkumulátoridejének növelésében azzal, hogy a teljesítményigényes tevékenységeket leállíthatja addig, amíg a számítógép nem csatlakozik áramforráshoz. SONAR 2 (Symantec Online Network for Advanced Response) Valós idejű online felderítő rendszere és a proaktív felügyelet segítségével a legújabb betörési kísérletek is érzékelhetők, és meghiúsíthatók az agresszív, gyors lefolyású támadások. Norton biztonságos keresés Már a keresési eredményekben azonosítja a nem biztonságos weboldalakat és a gyanús áruházakat, így biztonságosan szörfölhet és vásárolhat. Havi jelentés Megnyugodhat, mert a Norton aktívan dolgozik a háttérben a támadási kísérletek elhárítása érdekében. TOVÁBBFEJLESZTVE! Norton Identity Safe Megakadályozza a billentyűzetfigyelő programokat, hogy azok információt lopjanak, így véd a személyazonosság-lopások ellen. Ezenfelül felgyorsítja a bejelentkezéseket, és az online vásárlást kényelmesebbé teszi. TOVÁBBFEJLESZTVE! Adathalászat elleni védelem A biztonságos webhelyek gyors jóváhagyása és a veszélyes oldalak azonosítása révén megvédi az Ön online személyazonosságát.

7 Telepítés 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Mielőtt belekezdene 1 A Norton 360 Online telepítése 1 A Norton-szolgáltatás aktiválása Mielőtt belekezdene A telepítés előtt zárjon be minden futó programot a számítógépen. A Norton 360 Online telepítése A Norton 360 Online telepíthető CD-lemezről, USB-ről vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t a meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszerben kattintson a Run Start.exe lehetőségre. 1 Ha USB-meghajtóról, akkor csatlakoztassa az USB-meghajtót. Windows Vista vagy Windows 7 esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszeren kattintson a Mappa megnyitása lehetőségre a fájlok megtekintéséhez, majd kattintson a Start.exe elemre. 1 Kattintson duplán a szolgáltatótól letöltött fájlra. 2 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 3 Kattintson a Felhasználói licencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést.

8 8 Telepítés A Norton-szolgáltatás aktiválása 4 A szerződés áttanulmányozása után kattintson az Elfogadom, indulhat a telepítés lehetőségre. A Norton-szolgáltatás aktiválása A szolgáltatás aktiválása a szolgáltatás előfeltétele. Ha nem aktiválja a szolgáltatást, amikor a rendszer erre először felkéri, akkor rendszeresen termékaktiválásra vonatkozó riasztást fog kapni mindaddig, amíg az aktiválást el nem végzi. A szolgáltatás aktiválása közvetlenül a termékaktiválásra vonatkozó riasztás ablakából is elvégezhető. Illetve elvégezhető a fő ablak Súgóéstámogatás legördülő listáján található Aktiválás hivatkozás segítségével is. A folytatáshoz internetcsatlakozás szükséges. Előfordulhat, hogy itt a szolgáltatótól kapott PIN-kódot kell megadnia. Az aktiválás menete a szolgáltatótól függően változhat. Aktiválhatja vagy megújíthatja a termék előfizetését bármelyik nem rendszergazdai fiókból is. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A szolgáltatás aktiválása 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Norton 360 Online főablak Súgó és támogatás legördülő menüjében kattintson az Aktiválás lehetőségre. 1 A Termékaktiválás szükséges riasztásban kattintson az Aktiválás most, majd az OK gombra. 2 Amikor az aktiválás mellett dönt, megjelenik a Szoftverszolgáltatás ablak. Az ablak a következő lehetőségeket kínálja: 1 Aktiválás most Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Előfordulhat, hogy a szolgáltató által kiadott aktiválási PIN-kódot is meg kell adnia. 1 Aktiválás később Ezt a lehetőséget választva a szolgáltatást később is aktiválhatja.

9 Első lépések 3 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online elindítása 1 A főablak felfedezése 1 A Norton 360 Online állapotainak ismertetése 1 Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése 1 További információk A Norton 360 Online elindítása A Norton 360 Online automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a terméket ahhoz, hogy gépe védve legyen. Ha a Norton 360 Online figyelmet igénylő helyzetet észlel, a Norton 360 Online azt automatikusan is kijavíthatja. Beállíthatja a Norton 360 Online programot úgy is, hogy értesítést adjon, amikor felhasználói beavatkozás szükséges, és akkor eldöntheti, hogy mit akar tenni. A Norton 360 Online bármikor elindítható, és elvégezhetők a beállítások, megtekinthető a védelem állapota vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton 360 Online elindítása 4 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton 360 Online ikonra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton 360 Online > Norton 360 Online parancsra. 1 Kattintson duplán a Norton 360 Online ikonra az asztalon.

10 10 Első lépések A főablak felfedezése A főablak felfedezése A Norton 360 Online elindulása után a főablak nyílik meg. A főablak hozzáférést nyújt a Norton 360 Online összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. Megtekintheti a védelmi kategóriák állapotát is, beleértve a számítógép védelmét és a webes védelmet, valamint a biztonsági mentéseket, illetve fájlokat, amelyek az internet használatakor maradtak a számítógépen. A főablak a következő területeket kínál, amelyek hozzáférést biztosítanak a feladatokhoz és szolgáltatásokhoz. A területek a következők: Hivatkozások A következő hivatkozások jelennek meg a főablak felső részén: 1 Feladatok Megnyitja a Feladatok oldalt, ahol vizsgálatokat futtathat, frissítéseket kereshet, megtekintheti a havi jelentéseket, megtekintheti a Biztonsági előzményeket, ellenőrizheti a Sérülékenységvédelmet, valamint beállíthatja a szülői felügyeletet és a személyes adatok védelmét. Ezen a területen kezelheti a biztonsági mentéseket, futtathatja a biztonsági mentéseket, és visszaállíthatja a fájlokat. Futtathat diagnosztikai jelentést, a rendszerindítás-kezelőt, a rendszerleíró-tisztítás, a Norton Insightot, és megtekintheti a Norton-feladatokat. 1 Beállítások Megnyitja a Beállítások oldalt, ahol testre szabhatja a vírusirtó, a tűzfal és a kéretlen levelek elleni védelem beállításait, valamint beállíthatja a Saját hálózat nevű eszközt Ezenfelül ezen a területen beállíthatja az adatvédelmet, feladatokat ütemezhet, kezelheti a rendszergazdai beállításokat és a biztonsági mentés beállításait. A Gyorsvezérlőkkel be- és kikapcsolhatja a Norton 360 Online funkcióit. 1 Súgó és terméktámogatás Megnyitja a Norton Súgóközpontot és az Egykattintásos támogatás oldalát. Itt megtekintheti a termékkel kapcsolatos információkat, és aktiválhatja a terméket. Állapot-összefoglaló sáv Az állapot-összefoglaló sáv a főablak bal oldalán Megjeleníti a védelmi kategóriák általános állapotát. Az állapot lehet Védett, ha a számítógép biztonságban van, Beavatkozás szükséges, ha valamilyen terület beavatkozást igényel, illetve Veszélyben, ha a számítógép veszélynek van kitéve. Ez a terület rendelkezik egy Javítás ikonnal is. Ha egy terület beavatkozást igényel, akkor ez látható egy vagy több védelmi kategóriában is.

11 Első lépések A Norton 360 Online állapotainak ismertetése 11 Védelmi kategóriák Alsó hivatkozások A védelmi kategóriák területe a legnagyobb a főablakban, és a következőket tartalmazza: 1 Számítógép biztonsága Itt megtekintheti a számítógép biztonsági állapotának részleteit, vizsgálatokat futtathat, futtathatja a LiveUpdate szolgáltatást, kezelheti a tűzfalat, és futtathatja a Norton Insight alkalmazást. 1 Adatvédelem Megtekintheti az adatvédelem részleteit, kezelheti az adatvédelmet, és beállíthatja a Identity Safe-et. 1 Biztonsági mentés Megtekintheti biztonsági mentés részletes adatait, kezelheti a biztonsági mentéseket, biztonsági mentést végezhet, és visszaállíthatja a mentett fájlokat. 1 Számítógép beállítása Itt megtekintheti a számítógép behangolásának részletes adatait, futtathatja a fájltisztítást, futtathat diagnosztikai jelentéseket, és futtathatja a rendszerindítás-kezelő alkalmazást. Az alsó hivatkozások a főoldal alsó részén jelennek meg. 1 LiveUpdate futtatása Letöltheti a legújabb védelmi frissítéseket és termékfrissítéseket 1 Vizsgálat Kiválaszthatja a számítógépen futtatni kívánt vizsgálat típusát 1 Támogatás Megnyitja az Egykattintásos támogatás oldalt 1 Azonnali aktiválás Segítségével aktiválhatja a szolgáltatást, ha ezt nem tette meg a telepítés során A Norton 360 Online állapotainak ismertetése Lásd, Reagálás a biztonsági állapotjelzők jelzéseire, 12. oldal A Norton 360 Online elindítása után a főablak azonnal elárulja a program állapotát. A főablak felső részén található állapotjelző színe jelzi a számítógép aktuális állapotát. Ha valamilyen probléma figyelmet igényel, akkor az állapotjelző mutatja a probléma leírása. Ha egynél több probléma is figyelmet igényel, akkor az állapotjelző a problémák számát is jelzi. Megtekintheti minden egyes probléma részletes leírását, mielőtt elhárítaná azokat. A problémák elhárításához a Javítás most gombot használhatja. A Norton 360 Online megjeleníti az egyes védelmi funkciók így például a számítógép védelme, a személyazonosság-védelem, a biztonsági mentés és a számítógép-behangolás állapotát. Ezek az állapotjelző területek azt mutatják,

12 12 Első lépések Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése hány problémát kell megoldani az adott szolgáltatásnál. Az egyes védelmi funkciók alatt található Részletek megtekintése gomb segítségével további információt kaphat a problémákról. Reagálás a biztonsági állapotjelzők jelzéseire Ha a rendszer veszélyforrást vagy fenyegetést észlel, a termék a főablak tetején kijelzi a biztonsági állapotot. Amikor egy állapotjelző felhívja a figyelmét valamilyen körülményre, akkor a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a védelem szintjét. A védelem a számítógépre telepített programoktól függ. A védelem növelése érdekében frissítse a telepített programokat. A biztonsági állapotjelző a következő állapotokat jeleníti meg: Védett Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek biztonságban vannak a fenyegetésekkel és kockázatokkal szemben. Figyelem Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek figyelmet igényelnek. Végezze el a megfelelő műveletet a védelmi szint javítása érdekében. Kockázat Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek kockázatnak vannak kitéve. Azonnal tegye meg a szükséges lépéseket a védelmi szint javítása érdekében. A biztonsági állapotjelzőkre vonatkozó válaszlépését közvetlenül a főablakból is elindíthatja. A biztonsági állapotjelzők kezelése 1 A Norton 360 Online főablakában kattintson a Javítás most lehetőségre. 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése A Norton 360 Online többféle módon és több helyen jelenít meg üzeneteket.

13 Első lépések További információk 13 A következő helyeken jelenhetnek meg üzenetek: A Windows asztalon található értesítési területen A Norton 360 Online számos üzenete az értesítési területen, a tálca jobb oldalán jelenik meg. Például a számítógépe ki volt kapcsolva, vagy nem csatlakozott az internethez egy ideig. Ebben az esetben az üzenet jelenik meg, hogy a védelem elavult lehet. Egy másik üzenet jelenik meg, ha az egyik biztonsági beállítás ki lett kapcsolva. Ez az üzenet arra figyelmeztet, hogy a számítógép nincs biztonságban, és segít bekapcsolni a beállítást. Legtöbb esetben kattinthat a riasztásra a Norton 360 Online megnyitásához és a probléma kijavításához. A Norton 360 Online főablakában A riasztások és egyéb üzenetek a főablak tetején jelennek meg. Az üzenet színe jelzi annak sürgősségét. Ha az üzenet zöld, akkor a számítógép biztonságban van. Ha az üzenet narancs vagy piros, akkor valamilyen műveletet kell végeznie biztonsága megóvása érdekében. Norton 360 Online védelmi kategóriák és részletek A Norton 360 Online megjeleníti az egyes védelmi funkciók így például a számítógép védelme, a személyazonosság-védelem, a biztonsági mentés és a számítógép-behangolás állapotát. Ezek az állapotjelző területek azt mutatják, hány problémát kell megoldani az adott szolgáltatásnál. Az egyes állapotjelző területek alatt található Részletek megtekintése gomb segítségével további információt kaphat a problémákról. Az Javítás lehetőség segítségével a számítógépen felmerült összes problémát elháríthatja. További információk A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton 360 Online használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a Symantec weboldalán.

14 14 Első lépések További információk A súgó használata A Súgó a Symantec-termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó az összes termékfunkció ismertetését tartalmazza. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablakban kattintson a Súgó és terméktámogatás lehetőségre. 2 Kattintson a Súgó lehetőségre. 3 A Súgó ablak bal ablaktábláján kattintson valamelyik fülre. A következő lehetőségek közül választhat: Tartalom Megjeleníti a súgó témaköreit. Szójegyzék Betűrendben sorolja fel a súgótémakörök összes kulcsszavát. Keresés Keresőmezőt nyit meg, amelyben megadható a keresett szó vagy kifejezés. A súgótémakörök kinyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Tartalom fülre. 2 A Tartalom listában válassza ki a nyomtatni kívánt témakört, majd kattintson a Nyomtatás gombra. 3 Döntse el, hogy csak a kijelölt témakört, vagy az adott témakört az összes altémakörével együtt szeretné-e kinyomtatni. 4 Kattintson az OK gombra. A Symantec weboldal elérése A Symantec weboldalát egy böngészőprogram segítségével lehet elérni. A Symantec webhelyének elérése a böngészőprogramból 1 Nyissa meg a webböngészőt. 2 Keresse fel a következő oldalt:

15 Vészhelyzet esetén javasolt teendők 4 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Bootable Recovery Tool letöltése A Norton Bootable Recovery Tool letöltése Ha nem sikerül telepíteni a terméket, letöltheti a Norton Bootable Recovery Tool összetevőt. A Norton Bootable Recovery Tool megvizsgálja a számítógépet, van-e olyan kockázat, amely megakadályozhatja a sikeres telepítést. A lemezképfájlt a használat előtt CD-re kell kiírni. w Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton 360 Online Netbook Edition felhasználóinak külső CD-meghajtóra van szükségük a Norton Bootable Recovery Tool CD létrehozásához, majd használatához. A Norton Bootable Recovery Tool letöltése 1 Keresse fel a következő oldalt: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

16 16 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool letöltése

17 Támogatás 5 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Egykattintásos támogatás Egykattintásos támogatás Ez a szolgáltatás a Norton 360 Online, a Norton Internet Security Online és a Norton AntiVirus Online esetén vehető igénybe. Az Egykattintásos támogatás segítségével a terméken belül is elérheti a támogatást, illetve automatikusan megkeresheti és elháríthatja a gyakori problémákat. Ezenkívül megoldásokat kereshet és egyszerűen igénybe veheti a támogatást közvetlenül a termékből. Az Egykattintásos támogatás eléréséhez kattintson a Súgó és támogatás lehetőségre a termék kezelőfelületén.

18 18 Támogatás Egykattintásos támogatás

19 Tárgymutató A Alsó hivatkozások 11 Á állapot Állapot-összefoglaló sáv 10 B Beállítások 10 biztonsági állapot 12 E előugró üzenetek 12 F Feladatok 10 főablak állapot üzenetek 12 állapotszínek 12 funkciók 10 lehetőségek 10 Súgó és terméktámogatás 10 H hibaüzenetek 12 N Norton 360 Online aktiválás 8 állapot 11 főablak 12 ikon az asztalon 9 ismertetés 5 színek 12 újdonságok 5 Norton Bootable Recovery Tool letöltés 15 R riasztások 12 S Súgó elérés 14 nyomtatás 14 Súgó és terméktámogatás 10 Symantec terméktámogatás elérés 14 Symantec weboldala elérés 14 SZ színek a Norton 360 Online programban 12 szolgáltatás termékaktiválás 8 T Támogatás Egykattintásos támogatás 17 telepítés problémák 15 termékaktiválás eljárás 8 Ü üzenetek 12

20 20 Tárgymutató V Védelmi kategóriák 11

21

22 Gyors telepítés A Norton 360 Online a megújítható szolgáltatási időszak alatt védelmi frissítésekkel és új termékfunkciókkal egészíthető ki. A szolgáltatás feljogosítja Önt, hogy az első telepítéskor kezdődő szolgáltatási időszak alatt egyetlen számítógépen vagy megadott számú számítógépen a terméket szabadon használja. Ha Ön elfogadja a következő oldalon megtekinthető Symantec-licencszerződést, akkor a a megújítható szolgáltatás keretében a szolgáltatási időszak alatt hozzáférhet a védelmi frissítésekhez és az új termékfunkciókhoz: A szolgáltatási időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton 360 Online telepítése A Norton 360 Online telepíthető CD-lemezről, USB meghajtóról vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Ha USB-meghajtóról telepít, akkor csatlakoztassa az USB-meghajtót az USB-portba. Windows Vista vagy Windows XP esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszeren kattintson a Mappa megnyitása lehetőségre, kattintson duplán a Start.exe elemre, majd kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Ha letöltötte a Norton 360 Online egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 3 Kattintson a Felhasználói licencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 4 A szerződés áttanulmányozása után kattintson az Elfogadom, indulhat a telepítés lehetőségre. A Symantec Norton termékei megvédik az ügyfeleket a hagyományos fenyegetésektől a vírusirtóval, az adathalászat elleni védelemmel és a kémprogramok elleni védelemmel. Védenek a botok ellen, drive-by letöltések ellen, és felismerik a személyes adatok ellopását, valamint nem foglalnak le sok rendszer-erőforrást. Ezenfelül a Symantec olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint az online biztonsági mentés és a számítógép finomhangolása, valamint megbízható forrása a család online biztonságának. További információkért válasszon egyet az alábbi hivatkozások közül: Vírusirtó Adathalászat elleni védelem Kémprogramok elleni védelem Online biztonsági mentés Copyright 2009 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Norton és a Norton-embléma a Symantec Corporation és leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz

Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz 2014. február Novell Gyorskalauz A Novell Filr egyszerű elérést biztosít fájljaihoz és mappáihoz asztali gépéről, böngészőből és

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató ALKALMAZÁS VERZIÓJA: 16.0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában, és választ

Részletesebben

Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz

Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz 2014. február Novell Gyorskalauz A Novell Filr egyszerű elérést biztosít fájljaihoz és mappáihoz asztali gépéről, böngészőből és mobileszközökről

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Üzleti célú asztali számítógépek Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Biztonsági mentés és visszaállítás

Biztonsági mentés és visszaállítás Biztonsági mentés és visszaállítás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. A Google

Részletesebben

NOD32 Antivirus 3.0. Felhasználói útmutató. Beépített összetevők: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. we protect your digital worlds

NOD32 Antivirus 3.0. Felhasználói útmutató. Beépített összetevők: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. we protect your digital worlds NOD32 Antivirus 3.0 Beépített összetevők: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware Felhasználói útmutató we protect your digital worlds tartalomjegyzék 1. ESET NOD32 Antivirus 3.0...4 1.1 Újdonságok...

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

HP Photosmart 5520 series

HP Photosmart 5520 series HP Photosmart 5520 series Tartalom 1 HP Photosmart 5520 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Állapotjelző fények és gombok...7 Tartalom

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Dokumentum cikkszáma: 326325-212 2003. június A jelen útmutató alapvető tudnivalókat tartalmaz a számítógép

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

3600-4600 Series használati útmutató

3600-4600 Series használati útmutató 3600-4600 Series használati útmutató 2008. www.lexmark.com Tartalom Biztonsági tájékoztató...9 Bevezetés...10 Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...10 A nyomtató üzembe helyezése...13 A biztonsági

Részletesebben

2500 Series multifunkciós készülék

2500 Series multifunkciós készülék 2500 Series multifunkciós készülék Bevezetés 2006. december www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

Itt kezdje! A patronok kalibrálása számítógép nélkül

Itt kezdje! A patronok kalibrálása számítógép nélkül Itt kezdje! A patronok kalibrálása számítógép nélkül Helyezze üzembe a készüléket az Üzembe helyezési útmutatóban leírt módon. A nyomtatási minőség optimalizálásához folytassa a következő lépésekkel. 1

Részletesebben

HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó

HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv Szerzői jog és licencszerződések 2004 Copyright Hewlett-Packard

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporationnek az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó Felhasználói kézikönyv Jogi információk Szerzői jogok és licencek 2004 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A cég előzetes írásbeli engedélye nélkül

Részletesebben

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone MAT-18393-008 PRINTSPEC-016 SWD-358641-0324050813-008 RBN41GW Tartalom Üdvözli a BlackBerry!...3 A készülék üzembe helyezése...5 SIM-kártya

Részletesebben

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series Tartalom 1 HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 Tippek a nyomtató megismeréséhez...6

Részletesebben

HP ProtectTools Felhasználói útmutató

HP ProtectTools Felhasználói útmutató HP ProtectTools Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

kivéve, ha ezen elemekhez más feltételek tartoznak. Ilyen esetben az utóbbi feltételek érvényesek.

kivéve, ha ezen elemekhez más feltételek tartoznak. Ilyen esetben az utóbbi feltételek érvényesek. LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVERHEZ WINDOWS 7 HOME PREMIUM A jelen dokumentumban foglalt licencfeltételek szerződést képeznek a Microsoft Corporation (vagy az Ön lakhelyétől függően egy társvállalata)

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF2 sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF2 sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCF2 sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 8 Az első lépések... 10 A kezelőszervek

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. A termékkel

Részletesebben

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára A kiadvány cikkszáma: 312968-211 2003. február Ez az útmutató az egyes számítógépekben található hálózati kártya

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése Tartalom 1. Bevezetés...1 2. Követelmények...1 3. A Nokia Connectivity Cable Drivers Telepítése...2 3.1 A telepítés előtt...2 3.2 A Nokia

Részletesebben

HP ENVY 7640 e-all-in-one series

HP ENVY 7640 e-all-in-one series HP ENVY 7640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, amelyet a HP Inc. licencmegállapodás keretében használ. Az Intel, a Celeron és a Pentium az Intel

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EMUI 3.0.5 / 3.1 1 Tudnivalók a dokumentumról... 1 2 Első lépések... 2 A képernyő zárolása és feloldása... 2 Értesítés és állapotikonok... 2 Általános billentyűk... 3 Gyorsindító

Részletesebben

AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal

AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal Felhasználói kézikönyv Dokumentumverzió 90.6 (14.9.2009) Copyright AVG Technologies CZ, s.r.o. Minden jog fenntartva. Minden egyéb márkanév a tulajdonosok tulajdonát képezi.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series

HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series Tartalom 1 HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...8 Apps

Részletesebben

S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com

S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com Géptípus(ok): 4446 Modell(ek): W01, WE1 Tartalom Biztonsági tájékoztató...6 A nyomtató bemutatása...7 Köszönjük, hogy ezt a nyomtatót választotta!...7

Részletesebben

TomTom Bridge Referencia útmutató

TomTom Bridge Referencia útmutató TomTom Bridge Referencia útmutató 15200 Tartalom Üdvözli Önt a TomTom Bridge 5 A TomTom Bridge elindítása 7 Kézmozdulatok használata... 8 A TomTom Bridge készüléken található alkalmazások... 9 A TomTom

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

ScanJet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató

ScanJet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató ScanJet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató www.hp.com/support HP Scanjet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató Szerzői jogok és licencinformációk 2015 Copyright Hewlett-Packard

Részletesebben

1 Pillanatfelvétel gomb Nyomja meg a Pillanatfelvétel gombot képek készítéséhez.

1 Pillanatfelvétel gomb Nyomja meg a Pillanatfelvétel gombot képek készítéséhez. Look 313 Media Wtulajdonságai 1 Pillanatfelvétel gomb Nyomja meg a Pillanatfelvétel gombot képek készítéséhez. 2 Objektív -Szabályozza a fókuszt az objektív elforgatásával -Mozgassa fel és le a látószög

Részletesebben

HP ENVY 5640 e-all-in-one series

HP ENVY 5640 e-all-in-one series HP ENVY 5640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

AC1600 intelligens WiFi router

AC1600 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Szoftver használati útmutató

Szoftver használati útmutató Szoftver használati útmutató Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik. DCP-1510(E)/1511/1512(E) MFC-1810(E)/1811/1815

Részletesebben

9500 Series - bevezetés

9500 Series - bevezetés 9500 Series - bevezetés 2007 www.lexmark.com Biztonsági tájékoztató A készülékhez csak a mellékelt tápegységet és tápkábelt használja, vagy a gyártó által ajánlott, cserealkatrészként vásárolt tápegységet

Részletesebben

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

HP beágyazott webszerver

HP beágyazott webszerver HP beágyazott webszerver Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és garancia 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásbeli engedély nélküli reprodukálása, adaptálása vagy fordítása

Részletesebben

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5-os és 3,5-os SATA merevlemezekhez EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők...

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Ismerje meg a Windows 10-et!

Ismerje meg a Windows 10-et! Ismerje meg a Windows 10-et! A Windows 10 tervezésekor célunk volt, hogy érintéssel és egérrel egyaránt kényelmesen kezelhető legyen. A rendszer a Windows 7 és a Windows 8.1 felhasználói számára egyaránt

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV srftp v2.1.4 A SoftReal Automatizált Fájl Átvitele Ezen dokumentumban szereplő információk külön értesítés nélkül változhatnak, és a SoftReal Kft. részéről semmilyen kötelezettséget

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Az AMD az Advanced Micro Devices, Inc. védjegye. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, és a Hewlett-Packard Company licencszerződés keretében

Részletesebben

2006. május www.lexmark.com

2006. május www.lexmark.com 350 Series Bevezetés 2006. május www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Részletesebben

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ QSMM66V45HU0514SO

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ QSMM66V45HU0514SO mega macs PC GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ HU QSMM66V45HU0514SO Tartalomjegyzék mega macs PC Tartalomjegyzék 1 Biztonsági utasítások... 3 1.1 Biztonsági utasítások a felhasználó számára... 3 1.2 Biztonsági utasítások

Részletesebben

Használati útmutató. LabelManager 280

Használati útmutató. LabelManager 280 Használati útmutató LabelManager 280 Copyright 2012 Newell Rubbermaid, LLC. Minden jog fenntartva. A Newell Rubbermaid, LLC előzetes írásos engedélye nélkül tilos a jelen dokumentum vagy szoftver bármely

Részletesebben

Rövid beállítási útmutató ZTE MF637

Rövid beállítási útmutató ZTE MF637 Rövid beállítási útmutató ZTE MF637 Telepontok: Békéscsaba, Csaba Center, Andrássy u. 37-43. Békéscsaba, Szent István tér 1. Celldömölk, Sági u. 3/a. Dunaújváros, Dózsa György út 3. Esztergom, Petőfi Sándor

Részletesebben

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look Look 1320 Wtulajdonságai 1 2 3 Pillanatfelvétel gomb Nyomja meg a Pillanatfelvétel gombot a képek készítéséhez. LED kijelző Mikor a Look 1320 csatlakoztatva van, a LED kijelző bekapcsol. Objektív Állítsa

Részletesebben

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Amerikai központ Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. A termékkel

Részletesebben

++Buy( Kaspersky Anti- Virus 2014 top sites for computer software ]

++Buy( Kaspersky Anti- Virus 2014 top sites for computer software ] ++Buy( Kaspersky Anti- Virus 2014 top sites for computer software ] Description: Elonyök Védelem a rosszindulatú programok ellen Továbbfejlesztve! A Kaspersky Lab rosszindulatú programok elleni védelmet

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Használati útmutató. Csökkent látóképességű felhasználóknak

Használati útmutató. Csökkent látóképességű felhasználóknak Használati útmutató Brother lézernyomtató HL-100(E) HL-10(E) HL-110W(E) HL-11W Csökkent látóképességű felhasználóknak A kézikönyvet a Screen Reader text-to-speech (felolvasó) szoftver segítségével is elolvashatja.

Részletesebben

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Szabályozó modell: T03H Szabályozó típus: T03H001 Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat jelzések MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK fontos

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék

INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék Használati útmutató FIGYELEM! NE TEGYE KI AZ ESZKÖZT TÚLZOTT NAPSUGÁRZÁSNAK! Az eszköz lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ezért

Részletesebben

ESET LICENSE ADMINISTRATOR

ESET LICENSE ADMINISTRATOR ESET LICENSE ADMINISTRATOR Felhasználói útmutató Ide kattintva a dokumentum legújabb verziójára navigálhat ESET LICENSE ADMINISTRATOR Copyright 2015 by ESET, spol. s r.o. Az ESET License Administrator

Részletesebben

MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel

MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel Használatbavételi útmutató a demó változathoz Freedom Scientific, Inc. 440771-001 Rev. B MAGic Használatbavételi útmutató KIADTA: Freedom Scientific 11800

Részletesebben

Operációs rendszerek Windows Xp

Operációs rendszerek Windows Xp Operációs rendszerek Windows Xp (5-8 óra) ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK ÉS TEVÉKENYSÉGEK A SZÁMÍTÓGÉP ADATAINAK LEKÉRDEZÉSE A SZÁMÍTÓGÉPPEL KAPCSOLATOS LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓKAT A VEZÉRLŐPULT TELJESÍTMÉNY ÉS KARBANTARTÁS

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. Az itt szereplő

Részletesebben

Külső hordozható. My Passport Ultra. Hordozható merevlemez-meghajtó Felhasználói útmutató. My Passport Ultra felhasználói útmutató

Külső hordozható. My Passport Ultra. Hordozható merevlemez-meghajtó Felhasználói útmutató. My Passport Ultra felhasználói útmutató My Passport Ultra Hordozható merevlemez-meghajtó Felhasználói útmutató Külső hordozható My Passport Ultra felhasználói útmutató WD szerviz és támogatás Ha bármilyen problémája támad, kérjük, mielőtt visszaküldi

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

HP Deskjet 1010 series

HP Deskjet 1010 series HP Deskjet 1010 series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 1010 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 1010 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 Be gomb jelzőfénye... 5 Automatikus kikapcsolás...

Részletesebben

HP ProtectTools Felhasználói útmutató

HP ProtectTools Felhasználói útmutató HP ProtectTools Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás

Részletesebben

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról e-könyvtár Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról Ez a dokumentum ismerteti a terminálszolgáltatások használatához szükséges információkat.

Részletesebben

A Polycom RealPresence Group Series készülékek és tartozékok szoftverének és opcióinak telepítése. Áttekintés

A Polycom RealPresence Group Series készülékek és tartozékok szoftverének és opcióinak telepítése. Áttekintés A Polycom RealPresence Group Series készülékek és tartozékok szoftverének és opcióinak telepítése Áttekintés A Polycom szoftver frissítésével vagy további rendszeropciók vásárlásával az Önök szervezete

Részletesebben

Tápfeszültség. Felhasználói útmutató

Tápfeszültség. Felhasználói útmutató Tápfeszültség Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

OKI B430 telepítési útmutató

OKI B430 telepítési útmutató OKI B430 telepítési útmutató Fontos! Amíg a telepítő nem kéri, ne kapcsolja be a nyomtatót! USB port esetén! Helyezze be a telepítő CD-t, melyet a nyomtató mellé kapott, ekkor elindul a nyomtató telepítője.

Részletesebben

Használati útmutató - Hungarian

Használati útmutató - Hungarian Használati útmutató - Hungarian Tartalom 1 Biztonsági információk...6 2 Információk a nyomtatóról...8 Köszönjük, hogy ezt a nyomtatót választotta!...8 További információk a nyomtatóról...8 A nyomtató helyének

Részletesebben

3100 Series Multifunkciós készülék

3100 Series Multifunkciós készülék 3100 Series Multifunkciós készülék Használati útmutató A multifunkciós készülék használata A szoftver bemutatása Munka digitális fényképekkel Nyomtatás, beolvasás, másolás és faxolás Karbantartás Hibaelhárítás

Részletesebben

hp photosmart 720 digitális fényképezôgép kezelési útmutató

hp photosmart 720 digitális fényképezôgép kezelési útmutató hp photosmart 720 digitális fényképezôgép x kezelési útmutató Védjegy és szerzôi jogvédelem információ Minden jog fenntartva 2002., Hewlett-Packard Company Minden jog fenntartva. A dokumentum részleteinek

Részletesebben

HP Scanjet N6310. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet N6310. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet N6310 Felhasználói kézikönyv Tartalom 1 A lapolvasó használata A HP lapolvasószoftver rövid ismertetése...3 A lapolvasó rövid ismertetése...4 A lapolvasó kezelőpanelje...4 Automatikus lapadagoló

Részletesebben