A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón."

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést.

2 Norton 360 Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 4.0 Copyright 2009 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma, a Norton, a SONAR, a LiveUpdate, a Norton AntiSpam, a Norton AntiVirus, a Norton Internet Security, a Norton 360 és a Norton SystemWorks a Symantec Corporation vagy partnerei védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A Windows a Microsoft Corporation védjegye. A termék bizonyos részei - Copyright [ ] Glyph & Cog, LLC. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Az Egyesült Államokban nyomtatva

3 Tartalom 1. fejezet Áttekintés... 5 A Norton 360 bemutatása... 5 A Norton 360 újdonságai fejezet Telepítés... 7 Mielőtt belekezdene... 7 A Norton 360 telepítése fejezet Első lépések... 9 A Norton 360 elindítása... 9 A Norton 360 aktiválása A főablak felfedezése A Norton 360 állapotainak ismertetése Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése További információk fejezet Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool használata, ha a termék telepítése sikertelen Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Tárgymutató Gyors telepítés... 28

4 4 Tartalom

5 Áttekintés 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 bemutatása 1 A Norton 360 újdonságai A Norton 360 bemutatása A Norton 360 bizonyítottan nagy teljesítményű és a mai kornak megfelelő gyors és könnyű, mindent egyetlen termékben tartalmazó megoldást biztosít számítógépe és online tevékenysége védelmének érdekében. Véd a vírusokkal, a férgekkel, a hackerekkel és a botnetekkel szemben. Egyetlen előfizetéssel akár három számítógépet is megvédhet. Védelmet nyújt az online személyazonosság-lopással szemben, megvédi a fontos fájlokat, és számítógépét kifogástalan, csúcsteljesítmény leadására képes állapotban tartja. A Norton 360 teljesen automatikus és könnyen használható. Csendben, a háttérben dolgozik, és a rendszer megterhelése nélkül tartja fenn annak integritását. A teljesítmény és a védelem egyedülálló kombinációja lévén a Norton 360 segít a legtöbbet kihozni a számítógépből és online élményéből. A Norton 360 újdonságai A Norton 360 egy teljes körű védelmi megoldás, melynek köszönhetően biztonságban érezheti magát, és biztonságosan használhatja számítógépét. A Norton 360 jelen verziója a következő új szolgáltatásokat kínálja: Letöltés Insight Proaktívan figyelmezteti az újonnan letöltött fájlokban és alkalmazásokban található potenciális veszélyekre. Ezenfelül még azelőtt leírja, hogyan fogják befolyásolni a számítógépe teljesítményét, mielőtt telepítené vagy futtatná őket. Webalapú hozzáférés a mentett fájlokhoz A segítségével bárhol és bármikor beolvashatja és letöltheti azokat a fájlokat, amelyekről biztonsági mentést készített.

6 6 Áttekintés A Norton 360 újdonságai Fájl Insight Segítségével használat előtt megtudhatja a fájlok és alkalmazások származási helyét, valamint hogy megbízhatóak-e. Azt is megtudhatja belőlük, hogy a fájlok és alkalmazások milyen hatással lehetnek a számítógép teljesítményére. Norton System Insight A számítógép és az alkalmazások teljesítményét növelő és karbantartó eszközöket és áttekinthető grafikonokat kínál. Energiatakarékossági beállítások Segít a laptopok akkumulátoridejének növelésében azzal, hogy a teljesítményigényes tevékenységeket leállíthatja addig, amíg a számítógép nem csatlakozik áramforráshoz. SONAR 2 (Symantec Online Network for Advanced Response) Valós idejű online felderítő rendszere és a proaktív felügyelet segítségével a legújabb betörési kísérletek is érzékelhetők, és meghiúsíthatók az agresszív, gyors lefolyású támadások. Norton biztonságos keresés Már a keresési eredményekben azonosítja a nem biztonságos weboldalakat és a gyanús áruházakat, így biztonságosan szörfölhet és vásárolhat. Havi jelentés Megnyugodhat, mert a Norton aktívan dolgozik a háttérben a támadási kísérletek elhárítása érdekében. TOVÁBBFEJLESZTVE! Norton Identity Safe Megakadályozza a billentyűzetfigyelő programokat, hogy azok információt lopjanak, így véd a személyazonosság-lopások ellen. Ezenfelül felgyorsítja a bejelentkezéseket, és az online vásárlást kényelmesebbé teszi. TOVÁBBFEJLESZTVE! Adathalászat elleni védelem A biztonságos webhelyek gyors jóváhagyása és a veszélyes oldalak azonosítása révén megvédi az Ön online személyazonosságát.

7 Telepítés 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Mielőtt belekezdene 1 A Norton 360 telepítése Mielőtt belekezdene Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton 360 telepítése A Norton 360 telepíthető CD-lemezről, USB meghajtóról vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 telepítése lehetőségre. Windows 7 esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 telepítése lehetőségre. 1 Ha USB-meghajtóról telepít, akkor csatlakoztassa az USB-meghajtót az USB-portba. Windows Vista vagy Windows XP esetén kattintson Nortontelepítésének elindítása, majd a Norton 360 telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszeren kattintson a Mappa megnyitása lehetőségre, kattintson duplán a Start.exe elemre, majd kattintson a Norton 360 telepítése lehetőségre. 1 Ha letöltötte a Norton 360 egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 A Norton 360 telepítési oldalán adja meg a termékkulcsot.

8 8 Telepítés A Norton 360 telepítése 3 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 4 Kattintson a Felhasználói licencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 5 A szerződés áttanulmányozása után kattintson az Elfogadom, indulhat a telepítés lehetőségre. Ha nem jelenik meg a nyitó képernyő Néha a számítógép CD-meghajtója nem indítja el automatikusan a CD-t. A telepítés indítása a terméket tartalmazó CD-lemezről 1 Az asztalon kattintson duplán a Sajátgép ikonra. 2 A Sajátgép ablakban kattintson duplán a CD-meghajtó ikonjára. 3 A fájllistán kattintson duplán a Start.exe fájlra, majd kattintson a Norton360 telepítése lehetőségre.

9 Első lépések 3 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 elindítása 1 A Norton 360 aktiválása 1 A főablak felfedezése 1 A Norton 360 állapotainak ismertetése 1 Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése 1 További információk A Norton 360 elindítása A Norton 360 automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a terméket ahhoz, hogy gépe védve legyen. Ha a Norton 360 figyelmet igénylő helyzetet észlel, a Norton 360 azt automatikusan is kijavíthatja. Beállíthatja a Norton 360 programot úgy is, hogy értesítést adjon, amikor felhasználói beavatkozás szükséges, és akkor eldöntheti, hogy mit akar tenni. A Norton 360 bármikor elindítható, és elvégezhetők a beállítások, megtekinthető a védelem állapota vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton 360 elindítása 4 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton 360 ikonra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton 360 > Norton 360 parancsra. 1 Kattintson duplán a Norton 360 ikonra az asztalon.

10 10 Első lépések A Norton 360 aktiválása A Norton 360 aktiválása A Norton 360 összes funkcióját csak a termék aktiválása után használhatja. A termék aktiválásával csökkenti a szoftverek jogtalan használatának esélyét, és meggyőződhet arról, hogy eredeti Symantec szoftvert használ-e. Az előfizetési időszak végén arra is lehetősége lesz, hogy megújítsa előfizetését. Ha internetkapcsolattal rendelkezik, a termékaktiválásra automatikusan sor kerül, amikor a telepítést követően először elindítja a terméket. Az aktiválás közben a Norton Account ablak jelenik meg. Itt egy saját Norton Account fiókot lehet létrehozni, és regisztrálni lehet a terméket. Ezenkívül megtekintheti a részletes adatokat, így például a termékkulcsot, illetve a termék legújabb frissítéseit. A Norton Account ablak kihagyása esetén a termék aktiválása megtörténik ugyan, de a rendszer nem menti a termékkulcsot a Norton Account fiókba. A termékkulcs kinyomtatható, így egy esetleges későbbi újratelepítésnél kéznél lesz. w Ha nem aktiválta a terméket a telepítés során, akkor a Norton 360 a termék minden egyes indításakor kérni fogja a termék aktiválását. Ezenkívül egy termékaktiválással kapcsolatos figyelmeztetés is rendszeresen megjelenik majd, amíg nem aktiválja a terméket. A terméket a megadott időn belül aktiválni kell, ellenkező esetben a termék nem fog működni. A termék aktiválása közvetlenül a az aktiválásra figyelmeztető riasztás ablakából végezhető el. A terméket a főablakban található Próbaverzióállapota hivatkozás segítségével, vagy a Saját felhasználó ablakból is aktiválhatja. Néhány esetben a termék aktiválásához a termékkulcsot kell megadni. Aktiválhatja vagy megújíthatja a termék előfizetését bármelyik nem rendszergazdai fiókból is. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A Norton 360 aktiválásához internetkapcsolat szükséges. Amikor egy proxykiszolgáló segítségével létesít internetkapcsolatot, konfigurálnia kell a proxybeállításokat. A Hálózati proxybeállításokat az Adminisztrációs beállítások ablakban tudja megadni. A Norton 360 aktiválása a riasztásból 1 A riasztás ablakában kattintson az Azonnali aktiválás vagy Azonnali megújításlehetőségre. 2 Kattintson az OK gombra. 3 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 4 A megjelenő ablakban kattintson a Kész gombra. A Norton 360 aktiválása a Saját felhasználó ablakból 1 A Norton 360 főablakában kattintson a Saját felhasználó lehetőségre. 2 A Saját felhasználó ablakban kattintson a Norton 360 aktiválása vagy az Előfizetés megújítása lehetőségre. Az Előfizetés megújítása lehetőség csak akkor érhető el, ha már aktiválta a terméket. 3 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 4 A megjelenő ablakban kattintson a Kész gombra.

11 Első lépések A főablak felfedezése 11 Az aktiválás során felmerülő problémák Ha nem tud kapcsolatot létesíteni a Symantec kiszolgálóival a termék aktiválásához, akkor először ellenőrizze az internetkapcsolatot. Ezt követően állapítsa meg, hogy használ-e szülői tartalomszűrő szoftvert a számítógépre telepítve, vagy internetszolgáltatóján keresztül, mert ez gátolhatja a kapcsolódást. Ha szülői tartalomszűrő szoftvert használ, problémái adódhatnak a kapcsolat létrehozásával. Ha arra gyanakszik, hogy a szülői tartalomszűrés gátolja a kapcsolódást, akkor változtassa meg a tartalomszűrési beállításokat, hogy azok ne gátolják az aktiválás folyamatát. A beállítások módosításához rendszergazdai jogosultsággal kell bejelentkezni a szülői tartalomszűrő szoftverbe, illetve az internetszolgáltatón keresztül az internetre. A főablak felfedezése A Norton 360 elindulása után a főablak nyílik meg. A főablak hozzáférést nyújt a Norton 360 összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. Megtekintheti a védelmi kategóriák állapotát is, beleértve a számítógép védelmét és a webes védelmet, valamint a biztonsági mentéseket, illetve fájlokat, amelyek az internet használatakor maradtak a számítógépen. A főablak a következő területeket kínál, amelyek hozzáférést biztosítanak a feladatokhoz és szolgáltatásokhoz. A területek a következők: Hivatkozások A következő hivatkozások jelennek meg a főablak felső részén: 1 Feladatok Megnyitja a Feladatok oldalt, ahol vizsgálatokat futtathat, frissítéseket kereshet, megtekintheti a havi jelentéseket, megtekintheti a Biztonsági előzményeket, ellenőrizheti a Sérülékenységvédelmet, valamint beállíthatja a szülői felügyeletet és a személyes adatok védelmét. Ezen a területen kezelheti a biztonsági mentéseket, futtathatja a biztonsági mentéseket, visszaállíthatja a fájlokat, és vásárolhat további tárolóhelyet. Futtathat diagnosztikai jelentést, a rendszerindítás-kezelőt, a rendszerleíró-tisztítás, a Norton Insightot, és megtekintheti a Norton-feladatokat. 1 Beállítások Megnyitja a Beállítások oldalt, ahol testre szabhatja a vírusirtó, a tűzfal és a kéretlen levelek elleni védelem beállításait, valamint beállíthatja a Saját hálózat nevű eszközt Ezenfelül ezen a területen beállíthatja az adatvédelmet, feladatokat ütemezhet, kezelheti a rendszergazdai beállításokat és a biztonsági mentés beállításait. A Gyorsvezérlőkkel be- és kikapcsolhatja a Norton 360 funkcióit.

12 12 Első lépések A főablak felfedezése 1 Saját fiók Megnyitja a Saját felhasználó oldalt, ahol hozzáférhet Norton Account fiókjához, megújíthatja előfizetését, további tárhelyet vásárolhat. Ezen a területen vásárolhat más terméklicencet, és megtekintheti a havi termékjelentést. Ezen az oldalon az előfizetésével kapcsolatos információkat és az elérhető online tárhely méretét is megtekintheti. 1 Visszajelzés a termékről Megnyitja a Visszajelzés küldése oldalt, ahol elküldheti a Norton 360 termékkel kapcsolatos visszajelzéseit, tapasztalatait. Ezenkívül a Súgó és támogatás oldalt is elérhetővé teszi. 1 Súgó és terméktámogatás Megnyitja a Norton Súgóközpontot és az Egykattintásos támogatás oldalát. Itt megtekintheti előfizetése állapotát, és a termékkel kapcsolatos információkat. Állapot-összefoglaló sáv Az állapot-összefoglaló sáv a főablak bal oldalán Megjeleníti a védelmi kategóriák általános állapotát. Az állapot lehet Védett, ha a számítógép biztonságban van, Beavatkozás szükséges, ha valamilyen terület beavatkozást igényel, illetve Veszélyben, ha a számítógép veszélynek van kitéve. Ez a terület rendelkezik egy Javítás ikonnal is. Ha egy terület beavatkozást igényel, akkor ez látható egy vagy több védelmi kategóriában is. Védelmi kategóriák A védelmi kategóriák területe a legnagyobb a főablakban, és a következőket tartalmazza: 1 Számítógép biztonsága Itt megtekintheti a számítógép biztonsági állapotának részleteit, vizsgálatokat futtathat, futtathatja a LiveUpdate szolgáltatást, kezelheti a tűzfalat, és futtathatja a Norton Insight alkalmazást. 1 Adatvédelem Megtekintheti az adatvédelem részleteit, kezelheti az adatvédelmet, és beállíthatja a Identity Safe-et. 1 Biztonsági mentés Megtekintheti biztonsági mentés részletes adatait, kezelheti a biztonsági mentéseket, biztonsági mentést végezhet, visszaállíthatja a fájlokat, illetve további tárhelyet vásárolhat. 1 Számítógép beállítása Itt megtekintheti a számítógép behangolásának részletes adatait, futtathatja a fájltisztítást, futtathat diagnosztikai jelentéseket, és futtathatja a rendszerindítás-kezelő alkalmazást.

13 Első lépések A Norton 360 állapotainak ismertetése 13 Alsó hivatkozások Az alsó hivatkozások a főoldal alsó részén jelennek meg. 1 LiveUpdate futtatása Letöltheti a legújabb védelmi frissítéseket és termékfrissítéseket 1 Vizsgálat Kiválaszthatja a számítógépen futtatni kívánt vizsgálat típusát 1 Támogatás Megnyitja az Egykattintásos támogatás oldalt 1 Előfizetés állapota Megtekintheti, mennyi idő van hátra előfizetéséből, illetve megújíthatja azt A Norton 360 állapotainak ismertetése Lásd, Reagálás a biztonsági állapotjelzők jelzéseire, 13. oldal A Norton 360 elindítása után a főablak azonnal elárulja a program állapotát. A főablak felső részén található állapotjelző színe jelzi a számítógép aktuális állapotát. Ha valamilyen probléma figyelmet igényel, akkor az állapotjelző mutatja a probléma leírása. Ha egynél több probléma is figyelmet igényel, akkor az állapotjelző a problémák számát is jelzi. Megtekintheti minden egyes probléma részletes leírását, mielőtt elhárítaná azokat. A problémák elhárításához a Javítás most gombot használhatja. A Norton 360 megjeleníti az egyes védelmi funkciók így például a számítógép védelme, a személyazonosság-védelem, a biztonsági mentés és a számítógép-behangolás állapotát. Ezek az állapotjelző területek azt mutatják, hány problémát kell megoldani az adott szolgáltatásnál. Az egyes védelmi funkciók alatt található Részletek megtekintése gomb segítségével további információt kaphat a problémákról. Reagálás a biztonsági állapotjelzők jelzéseire Ha a rendszer veszélyforrást vagy fenyegetést észlel, a termék a főablak tetején kijelzi a biztonsági állapotot. Amikor egy állapotjelző felhívja a figyelmét valamilyen körülményre, akkor a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a védelem szintjét. A védelem a számítógépre telepített programoktól függ. A védelem növelése érdekében frissítse a telepített programokat. A biztonsági állapotjelző a következő állapotokat jeleníti meg: Védett Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek biztonságban vannak a fenyegetésekkel és kockázatokkal szemben.

14 14 Első lépések Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése Figyelem Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek figyelmet igényelnek. Végezze el a megfelelő műveletet a védelmi szint javítása érdekében. Kockázat Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek kockázatnak vannak kitéve. Azonnal tegye meg a szükséges lépéseket a védelmi szint javítása érdekében. A biztonsági állapotjelzőkre vonatkozó válaszlépését közvetlenül a főablakból is elindíthatja. A biztonsági állapotjelzők kezelése 1 A Norton 360 főablakában kattintson a Javítás most lehetőségre. 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése A Norton 360 többféle módon és több helyen jelenít meg üzeneteket. A következő helyeken jelenhetnek meg üzenetek: A Windows asztalon található értesítési területen A Norton 360 számos üzenete az értesítési területen, a tálca jobb oldalán jelenik meg. Például a számítógépe ki volt kapcsolva, vagy nem csatlakozott az internethez egy ideig. Ebben az esetben az üzenet jelenik meg, hogy a védelem elavult lehet. Egy másik üzenet jelenik meg, ha az egyik biztonsági beállítás ki lett kapcsolva. Ez az üzenet arra figyelmeztet, hogy a számítógép nincs biztonságban, és segít bekapcsolni a beállítást. Legtöbb esetben kattinthat a riasztásra a Norton 360 megnyitásához és a probléma kijavításához. A Norton 360 főablakában A riasztások és egyéb üzenetek a főablak tetején jelennek meg. Az üzenet színe jelzi annak sürgősségét. Ha az üzenet zöld, akkor a számítógép biztonságban van. Ha az üzenet narancs vagy piros, akkor valamilyen műveletet kell végeznie biztonsága megóvása érdekében.

15 Első lépések További információk 15 Norton 360 védelmi kategóriák és részletek A Norton 360 megjeleníti az egyes védelmi funkciók így például a számítógép védelme, a személyazonosság-védelem, a biztonsági mentés és a számítógép-behangolás állapotát. Ezek az állapotjelző területek azt mutatják, hány problémát kell megoldani az adott szolgáltatásnál. Az egyes állapotjelző területek alatt található Részletek megtekintése gomb segítségével további információt kaphat a problémákról. Az Javítás lehetőség segítségével a számítógépen felmerült összes problémát elháríthatja. További információk A súgó használata A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton 360 használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a Symantec weboldalán. A Súgó a Symantec-termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó az összes termékfunkció ismertetését tartalmazza. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablakban kattintson a Súgó és terméktámogatás lehetőségre. 2 Kattintson a Súgó lehetőségre. 3 A Súgó ablak bal ablaktábláján kattintson valamelyik fülre. A következő lehetőségek közül választhat: Tartalom Megjeleníti a súgó témaköreit. Szójegyzék Betűrendben sorolja fel a súgótémakörök összes kulcsszavát. Keresés Keresőmezőt nyit meg, amelyben megadható a keresett szó vagy kifejezés. A súgótémakörök kinyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Tartalom fülre. 2 A Tartalom listában válassza ki a nyomtatni kívánt témakört, majd kattintson a Nyomtatás gombra.

16 16 Első lépések További információk 3 Döntse el, hogy csak a kijelölt témakört, vagy az adott témakört az összes altémakörével együtt szeretné-e kinyomtatni. 4 Kattintson az OK gombra. A PDF formátumú felhasználói kézikönyv megnyitása w A Norton 360 felhasználói kézikönyvét a CD-n vagy az USB-meghajtón találja, PDF formátumban. A PDF-fájl olvasásához a számítógépen telepítve kell lennie az Adobe Reader programnak. Ha letöltés útján jutott hozzá a termékhez, a PDF-fájl és az Adobe Reader nincs mellékelve hozzá. Ebben az esetben a PDF-fájlt a Symantec weboldaláról, az Adobe Reader programot pedig az Adobe weboldaláról kell letölteni. Az Adobe Reader telepítése Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. 1 Dugja az USB-meghajtót az USB-portba, majd kattintson a Norton telepítésének elindítása lehetőségre. 1 A megjelenő ablakban kattintson a Tallózás gombra. 2 Kattintson duplán a Manual mappára. 3 Kattintson duplán az Adobe programfájlra. 4 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az Adobe Reader telepítése után már olvasni tudja a CD-lemezen található PDF fájlokat. A CD-lemezen található, PDF formátumú felhasználói kézikönyv olvasása vagy az USB-meghajtóról Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. 1 Dugja az USB-meghajtót az USB-portba, majd kattintson a Norton telepítésének elindítása lehetőségre. 1 A megjelenő ablakban kattintson a Tallózás gombra. 2 Kattintson duplán a Manual mappára. 3 Kattintson duplán a PDF fájlra. A felhasználói kézikönyvet a számítógépre másolhatja, és onnan is megnyithatja. Az előzőleg a számítógépre másolt felhasználói kézikönyv megnyitása 1 Lépjen arra a könyvtárra, amelybe a PDF-fájlt másolta. 2 Kattintson duplán a PDF fájlra. A Symantec weboldal elérése A Symantec weboldalát egy böngészőprogram segítségével lehet elérni. A Symantec webhelyének elérése a böngészőprogramból 1 Nyissa meg a webböngészőt.

17 Első lépések További információk 17 2 Keresse fel a következő oldalt:

18 18 Első lépések További információk

19 Vészhelyzet esetén javasolt teendők 4 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Bootable Recovery Tool használata, ha a termék telepítése sikertelen A Norton Bootable Recovery Tool használata, ha a termék telepítése sikertelen Ha nem sikerül telepíteni a terméket, használhatja a terméklemezen található Norton Bootable Recovery Tool összetevőt. A Norton Bootable Recovery Tool megvizsgálja a számítógépet, van-e olyan kockázat, amely megakadályozhatja a sikeres telepítést. A Norton Bootable Recovery Tool használata, ha a termék telepítése sikertelen 1 Helyezze a terméklemezt a meghajtóba. 2 Zárjon be minden programot, és indítsa újra a számítógépet. 3 A Nyomjon meg egy gombot a CD- vagy DVD-lemezről történő rendszerindításhoz felirat megjelenésekor nyomja meg az Enter billentyűt. 4 A Norton Bootable Recovery Tool ablakában válassza ki a megfelelő nyelvet, majd kattintson az OK gombra. 5 Írja be a Norton termékkulcsát, és kattintson az Elfogadomalicencszerződést lehetőségre. 6 Kattintson a Vizsgálat indítása gombra. 7 A vizsgálat befejeződése után távolítsa el a CD-lemezt a CD-meghajtóból, és indítsa újra a számítógépet. A Norton Bootable Recovery Tool letöltése Ha nem sikerül telepíteni a terméket, letöltheti a Norton Bootable Recovery Tool összetevőt. A Norton Bootable Recovery Tool megvizsgálja a számítógépet, van-e olyan kockázat, amely megakadályozhatja a sikeres telepítést. A lemezképfájlt a használat előtt CD-re kell kiírni. Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal.

20 20 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool használata, ha a termék telepítése sikertelen w A Norton 360 Netbook Edition felhasználóinak külső CD-meghajtóra van szükségük a Norton Bootable Recovery Tool CD létrehozásához, majd használatához. A Norton Bootable Recovery Tool letöltése 1 Keresse fel a következő oldalt: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

21 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások A támogatás bemutatása w Ha a Norton SystemWorks, Norton 360, Norton Internet Security vagy Norton AntiVirus alkalmazások egyikét használja, akkor a telepítést követően a terméken keresztül is elérheti a támogatást. További tájékoztatásért tekintse át az Egykattintásos támogatás című részt. Minden egyéb termék esetében két lehetőséget is kínálunk, hogy megtalálja a választ kérdéseire, és megoldást találjon esetleges problémáira. Az egyes lehetőségek leírása a megfelelő részben olvasható. 1 Önkiszolgáló súgó Egykattintásos támogatás Önkiszolgáló súgó 1 Kapcsolatfelvétel a támogatással A nyújtott támogatás terméktől vagy nyelvtől függően változhat. Ez a szolgáltatás a Norton 360, a Norton Internet Security és a Norton AntiVirus esetén vehető igénybe. Ha a termék nincs telepítve, akkor használja az önkiszolgáló súgót vagy vegye fel a kapcsolatot a támogatással. Az Egykattintásos támogatás segítségével a terméken belül is elérheti a támogatást, illetve automatikusan megkeresheti és elháríthatja a gyakori problémákat. Ezenkívül megoldásokat kereshet, igénybe veheti a telefonos támogatást, valamint csevegve vagy ben ingyenes támogatást kaphat. Az Egykattintásos támogatás eléréséhez kattintson a Súgó és támogatás lehetőségre a termék kezelőfelületén. A Symantec webhelyén meglelheti a válaszokat az ügyfelek által leggyakrabban feltett kérdésekre. A webhely lehetőséget nyújt a következőkre: 1 Segítséget kaphat az előfizetéssel, letöltéssel, termékaktiválással, illetve az egyéb, nem technikai jellegű problémákkal kapcsolatban.

22 22 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Kapcsolatfelvétel a támogatással 1 Technikai jellegű többek között a Symantec-termék telepítésével, beállításával vagy hibáinak elhárításával kapcsolatos problémákhoz kapcsolódó információkat kereshet a tudásbázisban. 1 Tájékozódhat a legújabb vírusfenyegetésekről, és beszerezheti a legfrissebb eltávolító eszközöket. A Symantec támogatási webhelye a következő címen érhető el: Kapcsolatfelvétel a támogatással w Az Önkiszolgáló súgó mellett csevegéssel, ben vagy telefonon keresztül is felveheti a kapcsolatot egy támogatási szakemberrel. A nyújtott támogatás terméktől vagy nyelvtől függően változhat. A következő szakasz az igénybe vehető támogatási lehetőségeket ismerteti. Csevegés Valós idejű beszélgetést jelent a támogatási képviselővel. Bonyolultabb technikai problémák esetén azt is megteheti, hogy távoli hozzáférést engedélyez a támogatási szakértő számára, így a szakértő maga tudja megoldani a problémát. A csevegés útján nyújtott támogatás a Virus and Spyware Solution nevű szolgáltatás kivételével ingyenes. A webhelyen feltett kérdéseire ben is választ kaphat. Az ben nyújtott támogatás válaszideje hosszabb, mint a csevegés vagy a telefonos támogatás esetén. Az ben nyújtott támogatás ingyenes. Telefon A támogatási szakemberekkel telefonon is kapcsolatba léphet. A támogatási szakemberekkel történő kapcsolatfelvételhez látogasson el a Symantec támogatási webhelyére, melynek címe: Először az online támogatás jelenik meg, majd megjelennek a kapcsolatfelvételi lehetőségek is, amelyek közül szabadon választhat. Támogatási szabályzat Amikor a Symantec bejelenti, hogy egy adott terméket a jövőben már nem értékesít, akkor további hat hónapig telefonos támogatást nyújt a termékhez. A termékekkel kapcsolatos technikai jellegű információkhoz azonban az alábbi terméktámogatási webhelyen keresztül még hozzájuthat. A webhely címe:

23 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Nemzetközi vevőszolgálat és terméktámogatás 23 A Symantec fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa támogatási szabályzatát. A támogatási szabályzat aktuális verziója a következő URL-címen tekinthető meg: Nemzetközi vevőszolgálat és terméktámogatás A terméktámogatási lehetőségek országról országra változnak. A Symantec vállalat és nemzetközi partnereinek Egyesült Államokon kívüli elérhetőségeivel kapcsolatban forduljon a felsorolásban szereplő vevőszolgálati irodákhoz. Ezenfelül felkeresheti a következő webhelyet, és ott megadhatja a kívánt nyelvet: Az adott régiókhoz tartozó telefonszámot megtalálja a webhelyen. Terület Elérhetőség Észak-Amerika Ausztrália és Új-Zéland Európa, Közel-Kelet és Afrika Latin-Amerika 1 Symantec Corporation 555 International Way Springfield, OR USA 1 Symantec Australia Level 2, 1 Julius Avenue North Ryde, NSW 2113 Sydney Ausztrália 1 Symantec Ltd Consumer Services & Support PO Box 5689 Blanchardstown Dublin 15 Írország 1 Symantec Brasil Sevico e Suporte Symantec Caixa Postal 3037 CEP Brazília 1 Portugál nyelvű terméktámogatás: 1 Spanyol nyelvű terméktámogatás:

24 24 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások ClubSymantec ClubSymantec Lépjen be a ClubSymantecbe, és iratkozzon fel az ingyenes havi hírlevélre, mely a biztonsággal kapcsolatos legújabb cikkeket, tippeket és üzleti ajánlatokat tartalmazza. További tájékoztatásért látogasson el a következő URL-címre, és a legördülő listából válassza ki tartózkodási helyét:

25 Tárgymutató Szimbólumok Önkiszolgáló súgó 21 A Adobe Reader használata a PDF-fájlok megtekintéséhez 16 telepítés 16 aktiválás hibaelhárítás 11 Alsó hivatkozások 13 Á állapot 13 Állapot-összefoglaló sáv 12 B Beállítások 11 biztonsági állapot 13 C CD termék telepítése innen 8 Club Symantec biztonsági tippek 24 E Egykattintásos támogatás 21 előugró üzenetek 14 F Feladatok 11 főablak állapot üzenetek 14 állapotszínek 14 funkciók 11 lehetőségek 11 Súgó és terméktámogatás 11 H hibaüzenetek 14 hírlevél 24 N Norton 360 állapot 13 főablak 14 ikon az asztalon 9 ismertetés 5 színek 13 újdonságok 5 Norton Bootable Recovery Tool használat 19 letöltés 19 P PDF formátumú felhasználói kézikönyv CD-n 16 megnyitás 16 R riasztások 14 S Saját fiók 12 Súgó elérés 15 nyomtatás 15

26 26 Tárgymutató Súgó és terméktámogatás 12 Symantec terméktámogatás elérés 16 Symantec weboldala elérés 16 SZ színek a Norton 360 programban 13 T Támogatás kapcsolatfelvétel 22 Önkiszolgáló súgó 21 támogatás nemzetközi vevőszolgálat 23 telefon 22 Támogatási szabályzat 22 telepítés CD-ről 7 letöltött fájlból 7 problémák 8, 19 USB-ről 7 termékaktiválás 10 problémák 11 Ü üzenetek 14 V Védelmi kategóriák 12 Visszajelzés a termékről 12 Vizsgálatok Norton Bootable Recovery Tool 19

27

28 Gyors telepítés A Norton 360 a megújítható szolgáltatási időszak alatt védelmi frissítésekkel és új termékfunkciókkal egészíthető ki. A szolgáltatás feljogosítja Önt, hogy az első telepítéskor kezdődő szolgáltatási időszak alatt egyetlen számítógépen vagy megadott számú számítógépen a terméket szabadon használja. Ha Ön elfogadja a következő oldalon megtekinthető Symantec-licencszerződést, akkor a a megújítható szolgáltatás keretében a szolgáltatási időszak alatt hozzáférhet a védelmi frissítésekhez és az új termékfunkciókhoz: A szolgáltatási időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton 360 telepítése A Norton 360 telepíthető CD-lemezről, USB meghajtóról vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 telepítése lehetőségre. Windows 7 esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 telepítése lehetőségre. Ha USB-meghajtóról telepít, akkor csatlakoztassa az USB-meghajtót az USB-portba. Windows Vista vagy Windows XP esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszeren kattintson a Mappa megnyitása lehetőségre, kattintson duplán a Start.exe elemre, majd kattintson a Norton 360 telepítése lehetőségre. Ha letöltötte a Norton 360 egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 A Norton 360 telepítési oldalán adja meg a termékkulcsot. 3 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 4 Kattintson a Felhasználói licencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 5 A szerződés áttanulmányozása után kattintson az Elfogadom, indulhat a telepítés lehetőségre. A Symantec Norton termékei megvédik az ügyfeleket a hagyományos fenyegetésektől a vírusirtóval, az adathalászat elleni védelemmel és a kémprogramok elleni védelemmel. Védenek a botok ellen, drive-by letöltések ellen, és felismerik a személyes adatok ellopását, valamint nem foglalnak le sok rendszer-erőforrást. Ezenfelül a Symantec olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint az online biztonsági mentés és a számítógép finomhangolása, valamint megbízható forrása a család online biztonságának. További információkért válasszon egyet az alábbi hivatkozások közül: Vírusirtó Adathalászat elleni védelem Kémprogramok elleni védelem Online biztonsági mentés Copyright 2009 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Norton és a Norton-embléma a Symantec Corporation és leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei. Cikkszám:

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

2500 Series multifunkciós készülék

2500 Series multifunkciós készülék 2500 Series multifunkciós készülék Bevezetés 2006. december www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. A termékkel

Részletesebben

Z2400 Series használati útmutató

Z2400 Series használati útmutató Z2400 Series használati útmutató 2007. www.lexmark.com Tartalom Biztonsági tájékoztató...7 Bevezetés...8 Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...8 A nyomtató részei...10 A biztonsági figyelmeztetések

Részletesebben

Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató

Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. A termékkel kapcsolatos

Részletesebben

Korlátozott jótállás és támogatási útmutató

Korlátozott jótállás és támogatási útmutató Korlátozott jótállás és támogatási útmutató Jótállási nyilatkozat Végfelhasználói licencszerződés Biztonsági információ A támogatással kapcsolatos információk Mielőtt kapcsolatba lépne a HP ügyfélszolgálatával,

Részletesebben

Biztonság Felhasználói kézikönyv

Biztonság Felhasználói kézikönyv Biztonság Felhasználói kézikönyv Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Biztonság. Felhasználói útmutató

Biztonság. Felhasználói útmutató Biztonság Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az itt szereplő információ előzetes

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

HP Deskjet F4500 All-in-One series. Windows Súgó

HP Deskjet F4500 All-in-One series. Windows Súgó HP Deskjet F4500 All-in-One series Windows Súgó HP Deskjet F4500 All-in-One series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 A HP All-in-One üzembe helyezésének befejezése Vezeték nélküli kapcsolat a WPS technológiát

Részletesebben

Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató

Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Dokumentum cikkszáma: 326325-212 2003. június A jelen útmutató alapvető tudnivalókat tartalmaz a számítógép

Részletesebben

Használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW. Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN

Használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW. Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Ha kapcsolatba kell lépnie a vevőszolgálattal Adja meg az alábbi információkat a későbbi

Részletesebben

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Felhasználói útmutató (9.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET SMART SECURITY

Részletesebben

Az első lépések útmutató

Az első lépések útmutató Az első lépések útmutató A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE. NE VEGYE KI AZ AKKUMULÁTORT A KÉSZÜLÉK TÖLTÉSE KÖZBEN. HA FELNYITJA

Részletesebben

HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és licencszerződések 2005 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015, 2016 HP Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye vagy védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A DTS szabadalmakkal

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT

DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT GPS-NAVIGÁCIÓ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ IM386_Nav_E_Hu_00 Tartalom Végfelhasználói licencszerződés 4 Első lépések 10 A navigációs rendszer használata

Részletesebben

HP ProtectTools Felhasználói útmutató

HP ProtectTools Felhasználói útmutató HP ProtectTools Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation-nek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Első lépések Compaq Notebook sorozat

Első lépések Compaq Notebook sorozat b Első lépések Compaq Notebook sorozat Dokumentum cikkszáma: 271247-211 2002. június Ez az útmutató ismerteti a hardver és szoftver üzembehelyezésével, a számítógép használatával és a problémák elhárításával

Részletesebben

HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat

HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat Felhasználói kézikönyv Podręcznik użytkownika HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok 2007 Copyright Hewlett-Packard Development

Részletesebben

AC1600 intelligens WiFi router

AC1600 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS

A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS Szoftvertelepítési útmutató A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Ez a kézikönyv leírja, hogyan

Részletesebben

UserGuide_QuickRef.book Page i Thursday, April 5, 2001 11:46 AM

UserGuide_QuickRef.book Page i Thursday, April 5, 2001 11:46 AM UserGuide_QuickRef.book Page i Thursday, April 5, 2001 11:46 AM Windows Macintosh gyors útmutató hp deskjet 845c/825 825c series UserGuide_QuickRef.book Page ii Thursday, April 5, 2001 11:46 AM UserGuide_QuickRef.book

Részletesebben

HOLDPEAK 856A SZÉLSEBESSÉG MÉRŐ

HOLDPEAK 856A SZÉLSEBESSÉG MÉRŐ HOLDPEAK 856A SZÉLSEBESSÉG MÉRŐ Köszönjük, hogy cégük szélsebesség mérő készülékét választotta. A kézikönyv a szélsebesség mérő készülék használatára vonatkozó utasításokat, és biztonsági figyelmeztetéseket

Részletesebben

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv GT-C6712 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Samsung mobiltelefont. A készülék a Samsung kiemelkedő technológiájára és magas követelményeire épül, így minőségi

Részletesebben

This is the Internet version of the User's guide. Print only for private use.

This is the Internet version of the User's guide. Print only for private use. Tartalomjegyzék Az első lépések... 5 Bekapcsolás, hívások, navigáció, a telefon nyelve, betűk beírása, billentyűk, menük Hívások... 25 Hívások, videohívások, kapcsolatok, híváslista, gyorstárcsázás, hangvezérlés,

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató HP 23tm érintőképernyős monitor Felhasználói útmutató 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation-nek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Aronic Főkönyv kettős könyvviteli programrendszer

Aronic Főkönyv kettős könyvviteli programrendszer 6085 Fülöpszállás, Kiskunság tér 4. Internet: www.cin.hu E-mail: software@cin.hu Tel: 78/435-081, 30/9-573-673, 30/9-593-167 kettős könyvviteli programrendszer v2.0 Szoftverdokumentáció Önnek is jár egy

Részletesebben

ipod nano Felhasználói útmutató

ipod nano Felhasználói útmutató ipod nano Felhasználói útmutató Tartalom 4 Fejezet 1: Az első pillantás az ipod nanóra 4 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 5 Főképernyő 6 Állapotikonok 7 Fejezet 2: Első lépések 7 Az ipod nano beállítása

Részletesebben

Novell VibeTM OnPrem. Felhasználói kézikönyv. 3 Public Beta. novdocx (hu) 16 April 2010. 2010. november 09. www.novell.com

Novell VibeTM OnPrem. Felhasználói kézikönyv. 3 Public Beta. novdocx (hu) 16 April 2010. 2010. november 09. www.novell.com Felhasználói kézikönyv Novell VibeTM OnPrem 3 Public Beta 2010. november 09. www.novell.com Novell Vibe OnPrem 3 felhasználói kézikönyv Szerzői jogi megjegyzések A Novell, Inc. nem vállal garanciát a jelen

Részletesebben

V1.0 2010. március. Xerox WorkCentre 3550 Használati útmutató

V1.0 2010. március. Xerox WorkCentre 3550 Használati útmutató V1.0 2010. március Xerox WorkCentre 3550 2010 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A közzé nem tett jogok az Egyesült Államok törvényei szerint fenntartva. A jelen kiadvány tartalma a Xerox Corporation

Részletesebben

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS SC 1000/1500 VA 110/120/230 Vac Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez 990-1851D 03/2007 Bevezetés The APC szünetmentes

Részletesebben

LASERJET PRO MFP. Felhasználói kézikönyv M125-126 M125-126 M127-128 M127-128

LASERJET PRO MFP. Felhasználói kézikönyv M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 LASERJET PRO MFP Felhasználói kézikönyv M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 HP LaserJet Pro MFP M125, M126, M127, M128 Felhasználói kézikönyv Szerzői jog és licenc 2014 Copyright Hewlett-Packard Development

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

HP Officejet Pro 276dw többfunkciós nyomtató. Felhasználói útmutató

HP Officejet Pro 276dw többfunkciós nyomtató. Felhasználói útmutató HP Officejet Pro 276dw többfunkciós nyomtató Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2013 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 Hewlett-Packard Company megjegyzések A jelen

Részletesebben

Első lépések. HP noteszgép

Első lépések. HP noteszgép Első lépések HP noteszgép Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ.

Részletesebben

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára A kiadvány cikkszáma: 312968-211 2003. február Ez az útmutató az egyes számítógépekben található hálózati kártya

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS SC. 420/620 VA 110/120/230 Vac. Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS SC. 420/620 VA 110/120/230 Vac. Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS SC 420/620 VA 110/120/230 Vac Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez 990-1853D 12/2005 Bevezetés The APC szünetmentes tápegységet (UPS) úgy alakították ki,

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Felhasználói útmutató (9.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET NOD32 ANTIVIRUS

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít

Részletesebben

GT-P7500. Felhasználói kézikönyv

GT-P7500. Felhasználói kézikönyv GT-P7500 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Gratulálunk a Samsung P7500 készülék megvásárlásához. Ezzel a nagyteljesítményű, bárhol a világban készülékkel olyan internetes mobil számítógép eszközt

Részletesebben

HP Deskjet 3050 All-in-One series

HP Deskjet 3050 All-in-One series HP Deskjet 3050 All-in-One series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A kezelőpanel jellemzői...6 Állapotjelző fények...7 Vezeték nélküli kapcsolat

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LEXMARK X2670 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2387163

Az Ön kézikönyve LEXMARK X2670 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2387163 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató LEXMARK X2670. Megtalálja a választ minden kérdésre az LEXMARK X2670 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LEXMARK X3550 http://hu.yourpdfguides.com/dref/1265450

Az Ön kézikönyve LEXMARK X3550 http://hu.yourpdfguides.com/dref/1265450 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató LEXMARK X3550. Megtalálja a választ minden kérdésre az LEXMARK X3550 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Compaq Mini felhasználói kézikönyv

Compaq Mini felhasználói kézikönyv Compaq Mini felhasználói kézikönyv Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás

Részletesebben

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! 2 MAGYAR EM7041 2,5 SATA merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

Részletesebben

Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez

Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez DCP-L5500DN DCP-L6600DW MFC-L5700DN MFC-L5750DW MFC-L6800DW MFC-L6900DW Brother azt tanácsolja, hogy tartsa a Brother készüléke mellett az összefoglaló

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCC sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCC sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCC sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 8 Az első lépések... 10 A kezelőszervek

Részletesebben

1. ábra. Néhány tipikus ikon képe

1. ábra. Néhány tipikus ikon képe Fájlok és mappák A fájl információt, például szöveget, képet vagy zenét tartalmazó elem. Megnyitása után a fájl épp úgy nézhet ki, mint egy íróasztalon vagy iratszekrényben található szöveges dokumentum

Részletesebben

Samsung Portable SSD T3

Samsung Portable SSD T3 Rev. 1.0 MU-PT250B / MU-PT500B / MU-PT1T0B / MU-PT2T0B JOGI NYILATKOZATOK FELELŐSSÉGKIZÁRÓ NYILATKOZAT A SAMSUNG ELECTRONICS FENNTARTJA A JOGOT ARRA, HOGY ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZTATHASSA A TERMÉKEKET,

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel,

Részletesebben

Nokia 2730 classic - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2730 classic - Felhasználói kézikönyv Nokia 2730 classic - Felhasználói kézikönyv 9217082 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük ki a microsd-kártyát

Részletesebben

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series HP Deskjet 3510 e-all-in-one series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP Deskjet 3510 series készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 A vezeték nélküli kapcsolat beállításai...6

Részletesebben

HP hordozható számítógép. Telepítési útmutató

HP hordozható számítógép. Telepítési útmutató HP hordozható számítógép Telepítési útmutató Figyelmeztetés A kézikönyv és a benne közölt példák tájékoztató jellegűek, és előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. A Hewlett-Packard Company a jelen

Részletesebben

HP beágyazott webszerver

HP beágyazott webszerver HP beágyazott webszerver Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és garancia 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásbeli engedély nélküli reprodukálása, adaptálása vagy fordítása

Részletesebben

Első lépések. Tartalom HUN. 1. fejezet Fontos biztonsági előírások...1. 2. fejezet A nyomtató telepítése/a nyomtatóillesztő program telepítése...

Első lépések. Tartalom HUN. 1. fejezet Fontos biztonsági előírások...1. 2. fejezet A nyomtató telepítése/a nyomtatóillesztő program telepítése... Első lépések Tartalom 1. fejezet Fontos biztonsági előírások...1 2. fejezet A nyomtató telepítése/a nyomtatóillesztő program telepítése...4 1. lépés A telepítés előkészítése...4 2. lépés A csomagolóanyagok

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton AntiVirus / Norton Internet Security / Norton 360

NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton AntiVirus / Norton Internet Security / Norton 360 NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton AntiVirus / Norton Internet Security / Norton 360 FONTOS: KÉRJÜK, HOGY A (LENT MEGHATÁROZOTT) SZOFTVERNEK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINAK HASZNÁLATBA VÉTELE ELŐTT GONDOSAN TANULMÁNYOZZA

Részletesebben

HP WEBKAMERA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

HP WEBKAMERA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HP WEBKAMERA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és Windows Vista a Microsoft Corporation Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei. Az AMD

Részletesebben

2006. május www.lexmark.com

2006. május www.lexmark.com 350 Series Bevezetés 2006. május www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyv

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyv Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Első lépések HTC Sensation XE a következővel: Beats Audio 8 Hátlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor 13 Az

Részletesebben

MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés. Felhasználói kézikönyv

MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés. Felhasználói kézikönyv MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés Felhasználói kézikönyv a Magyar Posta Befektetési Zrt. e-befektetéséhez Verziószám: 1.1 Hatályos: 2016.02.16. Magyar Posta Befektetési Zrt. Felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Családbiztonság Windows 8 rendszerben

Családbiztonság Windows 8 rendszerben Microsoft Magyarország Családbiztonság Windows 8 rendszerben [Type the document subtitle] Andras Toth 10/19/2012 Contents Állítsa be gyermekei fiókját a Családbiztonság funkcióban...2 Megjegyzés...3 Fiók

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

HP Photosmart C7200 All-in-One series. Útmutató

HP Photosmart C7200 All-in-One series. Útmutató HP Photosmart C7200 All-in-One series Útmutató A Hewlett-Packard megjegyzései A jelen dokumentumban szereplő információk minden előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Minden jog fenntartva. Jelen dokumentum

Részletesebben

TomTom navigation module

TomTom navigation module TomTom navigation module 1. A doboz tartalma A doboz tartalma TomTom navigation module Autós dokkoló USB-kábel MyTomTom prospektus 2 2. Ezt olvassa el először! Ezt olvassa el először! Autós dokkoló Tolja

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

KELE3. Felhasználói kézikönyv

KELE3. Felhasználói kézikönyv KELE3 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés 9 Üdvözlet 9 Kezdetek 10 Rendszerkövetelmények 10 Kérdések, észrevételek 10 Telepítés 10 Frissítések 10 A program használata 11 Bejelentkezés 11 Automatikus

Részletesebben

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Üzleti célú asztali számítógépek Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft

Részletesebben

hp officejet 4100 series all-in-one

hp officejet 4100 series all-in-one hp officejet 4100 series all-in-one kezelési útmutató Copyright Hewlett-Packard Company 2003 Minden jog fenntartva. A dokumentum bármely részének fénymásolása, újbóli el állítása vagy bármely más nyelvre

Részletesebben

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811 OFFICEJET PRO 8000 Felhasználói kézikönyv A811 HP Officejet Pro 8000 (A811) nyomtatósorozat Felhasználói kézikönyv Szerz i jogok 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Hewlett-Packard

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

HP Deskjet 2540 All-in-One series

HP Deskjet 2540 All-in-One series HP Deskjet 2540 All-in-One series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 2540 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 2540 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 A vezérlőpanel funkciói... 5 A vezeték

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

HP Deskjet F2100 All-in-One series. Windows súgó

HP Deskjet F2100 All-in-One series. Windows súgó HP Deskjet F2100 All-in-One series Windows súgó HP Deskjet F2100 All-in-One series Tartalom 1 HP Deskjet F2100 All-in-One series súgó...5 2 HP All-in-One áttekintés A HP All-in-One készülék bemutatása...7

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Számítástechnikai Fejlesztı Kft. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ E-SZIGNÓ KÁRTYAKEZELİ ALKALMAZÁS ver. 1.0 2010. november 9. MICROSEC SZÁMÍTÁSTECHNIKAI FEJLESZTİ KFT. 1022 BUDAPEST, MARCZIBÁNYI TÉR 9. Felhasználói

Részletesebben

AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal

AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal Felhasználói kézikönyv Dokumentumverzió 90.6 (14.9.2009) Copyright AVG Technologies CZ, s.r.o. Minden jog fenntartva. Minden egyéb márkanév a tulajdonosok tulajdonát képezi.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben